Dexcom G6-systemet er beregnet til patienter i hjemmet og i sundhedssektoren.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dexcom G6-systemet er beregnet til patienter i hjemmet og i sundhedssektoren."

Transkript

1 Dexcom G6 Sikkerhedserklæringer Brugsindikationer Dexcom G6-systemet til kontinuerlig overvågning af glukose (Dexcom G6-system eller G6) er et system til overvågning af glukose indiceret til personer i alderen 2 år og derover. Dexcom G6 systemet er designet til at erstatte undersøgelse af blodglukose (BG) med fingerprik for behandlingsbeslutninger. Fortolkning af resultaterne i Dexcom G6-systemet bør baseres på glukosetendenser og flere sekventielle målinger over tid. Dexcom G6-systemet hjælper også med opdagelsen af tilfælde af hyperglykæmi og hypoglykæmi og gør det lettere at lave både akutte og langsigtede justeringer af behandlingen. Dexcom G6-systemet er beregnet til patienter i hjemmet og i sundhedssektoren. Vigtige brugeroplysninger Læs produktvejledningen, før du bruger G6. Indikationer, kontraindikationer, advarsler, forholdsregler og andre vigtige brugeroplysninger findes i produktvejledningen, der følger med G6. Tal med din behandler om, hvordan du skal bruge de oplysninger, der vises på G6 for at hjælpe med at styre din diabetes. Produktvejledningen indeholder vigtige oplysninger om fejlfinding på G6 og om systemets funktionsdata. Kontraindikation Ingen MRI/CT/Diatermi MR Usikker Bær ikke din CGM (føler, sender, modtager eller smartenhed) under magnetisk resonans-imaging (MRI), under computertomografi scanning (CT) eller under højfrekvent elektrisk varmebehandling (diatermi). G6 er ikke blevet testet i disse situationer. Magnetfelterne og varme kan beskadige komponenterne i G6, hvilket kan være årsag til, at den viser unøjagtige G6-sensorglukosemålinger (G6 målinger) eller kan forhindre adviseringer. Uden G6-målinger eller alarmer/adviseringer går du måske glip af en hændelse med et højt eller lavt glukoseniveau. Læs brugermaterialer Før du bruger din G6, så læs materialet, der følger med, grundigt. Hvis du ikke gør det, vil du måske: Ikke bruge G6 korrekt Ikke forstå G6-oplysningerne Påvirke, hvor godt apparatet virker gnorer ikke symptomer på høj/lav glukose Vær opmærksom på hvordan du har det. Hvis dine glukoseadviseringer og G6 målinger ikke stemmer overens med, hvordan du har det, så brug din blodglukosemåler (måler) for at træffe behandlingsbeslutninger eller, om nødvendigt, søg omgående lægehjælp. Hvis du er i tvivl, tag din måler ud. Intet tal og ingen pil betyder ingen beslutning baseret på CGM Hvis din G6 ikke viser et nummer eller en pil, eller hvis dine G6-målinger ikke matcher dine symptomer, brug din måler til at træffe behandlingsbeslutninger for din diabetes. Intet tal og ingen pil betyder ingen behandlingsbeslutning. Hvis du er i tvivl, tag din måler ud. Brug ikke, hvis Brug ikke G6, hvis du er gravid, i dialyse eller alvorligt syg. Det vides ikke, hvordan forskellige betingelser eller medicin, som er fælles for disse befolkningsgrupper, kan påvirke systemets ydeevne. G6-målinger kan være unøjagtige i disse befolkningsgrupper. Forholdsregel

2 Undgå solcreme og insektmidler Nogle hudplejeprodukter, såsom solcreme og insektmidler, kan få plastikken på din G6 til at slå revner. Før du bruger din G6, skal du sørge for, at der ikke er nogen revner i din modtager, sender og senderholder. Hvis du opdager en revne, skal du kontakte din lokale Dexcom-repræsentant. Lad ikke disse hudplejeprodukter komme i berøring med din G6. Når du bruger hudplejeprodukter, så vask hænderne inden du rører ved din G6. Hvis der kommer noget hudplejeprodukt på din G6, skal den straks tørres af med en ren klud. Sikkerhedserklæringer i forbindelse med opstart Brug af måler under opstart Når du starter med en ny sensor, får du ingen G6-målinger eller alarmer/adviseringer, før du indtaster din sensorkode eller to kalibreringer. Brug din måler til at træffe behandlingsbeslutninger under sensorens 2- timers opvarmningsperiode. Brug korrekt sensorkode Når du starter en ny sensor, skal du indtaste en kode i din displayenhed for at bruge G6 uden fingerstikskalibreringer. Hver sensor har sin egen kode trykt på bagsiden af klæbebåndet. Brug ikke en kode fra en anden sensor og opret ikke selv en kode. Hvis du ikke indtaster den korrekte kode, fungerer din sensor ikke så godt og kan være unøjagtig. Hvis du har mistet sensorkoden, kan du kalibrere G6 ved hjælp af fingerprik. Sikkerhedserklæringer i forbindelse med kalibrering Kalibrering er ikke nødvendig, hvis brugeren indtaster en sensorkode. Hvis brugeren ikke indtaster en sensorkode, vil følgende advarsler og forholdsregler gælde. Vent ikke - Kalibrer! Hvis du ikke har brugt kalibreringskoden, skal du kalibrere din G6 manuelt dagligt ved hjælp af værdier fra en blodglukosemåler og fingerprik. Du skal kalibrere den med det samme, når G6 giver dig besked herom. Hvis du ikke kalibrerer den, når du bliver gjort opmærksom på det, er din G6 muligvis ikke nøjagtig. Så brug din glukosemåler til at træffe behandlingsbeslutninger, indtil du kan kalibrere din G6. Brug fingerspidser Brug fingerspidserne til at kalibrere fra din BG-måler. Blod fra andre steder på kroppen kan være mindre nøjagtigt og ikke så rettidigt. Vær præcis, vær hurtig. Angiv den nøjagtige BG-værdi, der vises på måleren inden for de første fem minutter af brugen af måleren. Angiv ikke G6-målingen som en kalibrering.

3 Sikkerhedserklæringer i forbindelse med system/hardware/software Sensorledning knækker Ignorer ikke knækkede eller fritliggende sensorledninger. En sensorledning kunne blive siddende under huden. Hvis dette sker, bedes du kontakte din lokale Dexcom-repræsentant. Hvis en sensorledning knækker af under huden og du ikke kan se den, skal du ikke forsøge ikke at fjerne den. Kontakt din behandler. Søg også kvalificeret lægehjælp, hvis du har symptomer på infektion eller betændelse, rødme, hævelse eller smerter - omkring indføringsstedet. Hvor skal den indføres: Mave eller balder? Alle patienter kan bruge deres maver. Patienter mellem 2 og 17 år kan også vælge deres øvre balder. Find et sted på din mave eller på de øvre balder, hvor du har noget polstring. Sensoren er ikke testet eller godkendt til andre områder. Tal med din behandler om det bedste område for dig. Mellem 2 og 17 år: Indfør i din mave eller øvre balder. 18 år og ældre: Indfør i din mave Hvor skal de opbevares Du kan opbevare dine sensorer ved stuetemperatur eller i køleskabet - så længe det er mellem 2 C og 30 C. Opbevar ikke sensorer i fryseren. Må ikke bruges, hvis de er udløbet Brug ikke udløbne sensorer, da de kan give forkerte resultater. Kontrollér pakningens etiket for udløbsdatoen. Det er i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD (år-måned-dag). Kontrollér pakningen Brug ikke sensoren, hvis den sterile pakning er beskadiget eller åbnet, da det kan forårsage en infektion. Ren og tør hud Rengør og tør dine hænder og dit indføringssted, inden du indfører din sensor. Vask dine hænder med sæbe og vand, ingen gelesæber, og tør dem derefter inden du åbner sensorpakken. Hvis dine hænder er beskidte, når du indfører sensoren, kan du få bakterier på indføringsstedet og få en infektion. Rengør dit indføringssted med vådservietter for at undgå infektioner. Indfør ikke sensoren, før din hud er tør. Hvis dit indføringsssted ikke er helt rent og tørt, risikerer du at få en infektion eller at senderholderen ikke klæber fast.

4 Sørg for, at du ikke har insektmiddel, solcreme, parfume eller lotion på huden. Hvor skal den indføres: Ting, der skal kontrolleres Behold sikkerhedsudstyret på, indtil du sætter G6-applikatoren mod din hud. Hvis du fjerner sikkerhedsudstyret først, kan du skade dig selv, hvis du kommer til at trykke på knappen, der indfører sensoren før du havde til hensigt at gøre det. Skift dit indføringssted med hver sensor. Hvis du bruger det samme område alt for ofte, får huden ikke lov til at hele, hvilket kan forårsage ar eller hudirritation. Sensorens placering er vigtig. Vælg et område: Som er mindst 8 cm fra insulinpumpens infusionssæt eller indføringsområde Som er væk fra tøjkanter, ar, tatoveringer, irritation og knogler Som ikke bliver stødt ind i, skubbet til eller ligget på, men du sover Sikkerhedserklæringer i forbindelse med sender Kontrollér Brug ikke en beskadiget eller revnet sender. En beskadiget sender kan forårsage skader som følge af elektrisk stød og kan gøre, at G6 ikke fungerer korrekt. Brug som anvist Senderen er lille og kan udgøre en kvælningsrisiko. Må ikke kommes i munden og lad ikke børn holde den uden opsyn. Genbrug - Smid den ikke væk Når du afslutter en session, så smid ikke senderen væk. Senderen kan genbruges, indtil G6 fortæller dig, at senderens batteri er ved at udløbe. For behandlere: Se instruktionerne for rengøring og desinfektion i Instruktioner til professionel brug. Følg instruktionerne for G6. Hvis du ikke følger dem, risikerer du at få en hændelse med meget lav eller Sikkerhedserklæringer i forbindelse med system Behandlingsbeslutninger Brug din G6-aflæsning og tendenspilen til at træffe behandlingsbeslutninger. Brug korrekt sender, modtager og sensor G6-komponenter er ikke kompatible med tidligere Dexcom-produkter. Bland ikke sendere, modtagere og sensorer fra forskellige generationer. At gå igennem sikkerheds-checkpoint Når du bærer din G6, så bed om håndscanning eller kropsvisitation og visuel inspektion i stedet for at gå igennem Advanced Imaging Technology (AIT) helkropsscanneren (også kaldet en millimeter wave scanner) eller lægge en hvilken som helst del af G6 i røntgenmaskinen til bagage.

5 Du kan have din G6 på gennem metaldetektorkarme. Hvis du gør dette, så brug din måler til at træffe behandlingsbeslutninger, indtil du forlader sikkerhedsområdet. Da vi ikke har testet alle røntgenapparater og scannere, vides det ikke, om de kan beskadige G6. Ikke sikker på, hvilken type maskine det er? Vær på den sikre side -- anmod om enten håndscanning eller kropsvisitation Sikkerhedserklæringer i forbindelse med modtager og smartenhed Hold senderen tæt på enhedens skærm Hold din sender og enhedens skærm indenfor 6 meter uden forhindringer (f.eks. vægge eller metal) mellem dem. Ellers vil de ikke kunne kommunikere indbyrdes. Hvis der er vand mellem din sender og skærmenheden - f.eks. hvis du tager et brusebad eller svømmer - hold dem tættere på hinanden. Rækkevidden er reduceret, fordi Bluetooth ikke fungerer særlig godt gennem vand. Få alarmer/adviseringer på skærmen på den enhed du bruger For at få dine alarmer/adviseringer, indstil dem på skærmen på den enhed du bruger. Din modtager vil ikke få de alarmer/advarsler, som du har indstillet på din app. Ligeledes vil din app ikke få alarmer/adviseringer, du har indstillet på din modtager. Er den tændt? Hvis modtageren eller smartenheden er slukket (lukket ned), vil den ikke vise G6-målinger eller alarmer/advarsler. Sørg for, at skærmen på din enhed er tændt. Sikkerhedserklæringer i forbindelse med smartenhed Kontrollér indstillinger Når du bruger din smartenhed, skal du kontrollere, at lydstyrken er skruet op, at din telefon ikke er på lydløs, og at du ikke har hovedtelefoner sat i. Hvis din lydstyrke ikke er skruet op, enheden er på lydløs eller hvis hovedtelefonerne er sat i, vil du ikke kunne høre lyden af eventuelle meddelelser, herunder vigtige alarmer. Når du har tilsluttet hovedtelefoner til din Android, vil alarmer/adviseringer kunne høres i hovedtelefonerne og i højttaleren. På din Apple -enhed vil lyden kun kunne høres i hovedtelefonerne. Nogle meddelelser er tavse under den første visuelle og vibrerende meddelelse og laver derefter en lyd ved den anden meddelelse. Hvis du ikke nulstiller adviseringen, gentages den ved halv lydstyrke efter 5 minutter og ved fuld lydstyrke efter 10 minutter. Din alarm og vigtige adviseringer lyder og viser information, selv når din lydstyrke er lav eller lydløs. Specifikt er det kun disse meddelelser, som afgiver en lyd, hvis din smartenhed er på lydløs: Glukosealarmer/-adviseringer: Akut lav Snart akut lav Lav glukose Høj glukose Stigningshastighed Faldhastighed Ingen aflæsningsadvisering Systemadviseringer: Kalibrering nødvendig (efter 2 timers sensoropvarmning, vises kun, når en sensorkode ikke bliver brugt)

6 Kalibreringsfejl (vises kun, når brugeren indtaster en kalibrering; kalibrering er ikke nødvendig) Sensoren er udløbet Udskift sensor Sender (virker ikke) Fejl: ingen lagerplads App stoppet Undtagelser: På Apple-enheder lyder signaltab ikke, når din lydstyrke er lav eller lydløs. Ingen alarm/adviseringer på din telefon, når din Android-telefon er i den mest restriktive Forstyr ikke-indstilling. Bluetooth: Din sender kommunikerer med din app med Bluetooth. Sørg for, at Bluetooth på din smartenhed er aktiveret. Hvis ikke, vil du ikke få alarmer/adviseringer eller CGM-information. Notifikationer: Kontrollér, at indstillingerne i din smartenhed tillader, at Dexcom-appmeddelelser vises på din låseskærm. Dette giver dig mulighed for at se meddelelser uden at låse telefonen op. Apple: Under konfigurationen af G6, skal du aktivere Dexcom-appmeddelelser, for ellers vil du ikke få alarmer/adviseringer. Batteri: Appen skal altid køre i baggrunden, og det kan dræne batteriet i din smartenhed. Hold batteriet opladet. Kompatibilitet: Inden du opgraderer din smartenhed eller operativsystemet, tjek dexcom.com/compatibility. Automatiske opdateringer af appen eller operativsystemet på din smartenhed kan ændre indstillingerne eller lukke appen. Opdater altid manuelt, og kontrollér enhedens indstillinger bagefter. Tid: Opdater datoen og klokkeslættet automatisk på din smartenhed, når du rejser gennem flere tidszoner eller skifter mellem sommer og vintertid. Undlad at ændre tiden på din smartenhed manuelt, da det kan gøre tiden på tendensskærmen ukorrekt og appen kan stoppe visning af data. Kontrollér tilbehørsudstyr Bruger du hovedtelefoner med din smartenhed? Hvad med Bluetooth -højttalere eller et smart-ur? Ved brug af tilbehør, så husk at du kun kan få dine alarmer/adviseringer på én enhed eller tilbehør, ikke alle. Efter tilslutning af ethvert tilbehørsudstyr, skal du sørge for, at indstillingerne for din smartenhed giver dig mulighed for fortsat at modtage alarmer eller adviseringer. Sikkerhedserklæringer i forbindelse med modtager Brug ikke hvis beskadiget Brug ikke en modtager, som er beskadiget eller revnet. En beskadiget modtager kan forårsage skader som følge af elektrisk stød og kan medføre, at G6 ikke fungerer korrekt. Brug kablet som anvist Brug kun USB-kablet som anvist og opbevar det sikkert. Misbrug af USB-kablet kan udgøre en kvælningsrisiko.

7 Test af højttaler og vibrationer Du skal kunne høre eller føle alarmer/adviseringer for at reagere på dem, så test din modtagerhøjttaler og vibrationer regelmæssigt. For at sikre, at højttaler og vibrationer fungerer, tilslut modtageren til opladning. Testskærmen til højttaleren vises i nogle få sekunder. Følg anvisningerne på skærmen for at teste højttaleren og vibrationer. Hvis du kan høre dem og føle dem, fantastisk! Men hvis ikke den bipper og vibrerer -- måske er den blevet våd eller blev tabt så kontakt din lokale Dexcom-repræsentant. Opbevares ren og tør Modtageren må ikke nedsænkes i vand og undgå at få snavs eller vand i USB-porten. Det kunne beskadige den. Sikkerhedserklæringer i forbindelse med Dexcom Share Vigtige brugeroplysninger Dexcom Share (Del) giver dig mulighed for at sende sensorinformation fra din app til dine følgeres smartenheder! Læs indikationerne, advarslerne og forholdsregler nedenfor for at finde ud af, hvordan du trygt kan bruge denne app-funktion. Sikkerhedserklæringer i forbindelse med deling og styring af din diabetes Brugsindikationer Hold følgere informeret Brug Del til at sende din sensorinformation fra din smartenhed til dine følgeres smartenheder. Brug som sekundær meddelelse Oplysningerne på din smartenhed sendes direkte fra din G6-sender. Når de er på din enhed, vil Del sende dem til dine følgere. Så dine følgeres oplysninger er altid ældre end dine. Brug dine aktuelle oplysninger til at håndtere din diabetes, ikke dine følgeres forældede oplysninger. Dine følgere kan bruge de oplysninger, de får, til at hjælpe dig og støtte dig i at styre din diabetes. De oplysninger, de får, er ikke beregnet til brug for behandlingsbeslutninger, analyse eller undervisning. Følgere kan ikke ændre dine oplysninger. Brug din G6 til at træffe behandlingsbeslutninger Brug ikke oplysninger fra Del til behandlingsbeslutninger, som f.eks. at behandle for et lavt glukoseniveau eller at give dosis pga. et højt glukoseniveau. Brug derimod sensorinformationen på din G6. Søg rådgivning hos din behandler Har din behandler givet dig selvovervågende opgaver? Bliv ved at med at udføre dem. At have følgere erstatter dem ikke. Sikkerhedserklæringer i forbindelse med konfiguration af Share Advarsel Følgere skal følge dig og du skal dele

8 Du er nødt til at aktivere Del for at få den til at sende din sensorinformation til dine følgere. Følgere skal downloade Dexcom Follow-appen for at se, hvad du sender. Følgere styrer ikke din diabetes, det gør du Stol ikke på dine følgere i forhold til at fortælle dig, at du har behov for at træffe en behandlingsbeslutning. Vær på forkant med styringen af din diabetes. Kig ofte på din G6. Reager på alarmer/adviseringer. Vent ikke på at en følger kontakter dig - de får muligvis ikke din sensorinformation på grund af et teknisk problem. Kontrollér din smartenhed og dine følgeres smartenheder Internetadgang kræves: Begge smartenheder skal være tilsluttet internettet for at kunne bruge Share. Prøv at sende en til din følger fra din enhed. Hvis din følger får den på sin enhed, er begge smartenheder forbundet. Opladning af batterier: Sørg for, at smartenhedens batterier bliver opladet. Hvis batterierne på enten din eller dine følgeres smartenhed ikke er opladt, virker Share ikke. Kontrollér din smartenhed App tændt: Hver gang du tænder din smartenhed, tryk på G6-appen for at åbne den. Hvis appen ikke er åben, virker Del ikke. Kontrollér følgeres smartenheder Lyd tændt: Følgere skal holde lydstyrken på deres smartenhed tændt eller i det mindste have vibrationer aktiveret, så de kan høre og/eller føle alarmer/adviseringer. Smartenhedsindstillinger overtrumfer følgeappindstillinger. Mangel på deling: Følgere vil ikke få din sensorinformation, når deres smartenhed er slukket, ikke er tilsluttet internettet eller i Forstyr ikke- eller flytilstand. Når følgerne løser disse problemer, begynder de at få de aktuelle oplysninger, men de får ikke de oplysninger, de gik glip af. Mobiloperatøren understøtter tale og data samtidigt: De fleste mobiloperatører understøtter brug af tale og data på samme tid. Kontrollér dine og få dine følgere til at kontrollere deres. Hvis det ikke er understøttet, vil Del ikke fungere under telefonopkald. Del genstartes, når opkaldet er overstået og sender eventuelle ventende meddelelser. Tilpas Del så følgere kan støtte dig Tilpas Del for at sikre, at dine følgere har de oplysninger, de har brug for til at hjælpe dig med at administrere din diabetes. Forsinkelsesfunktion: Din følger vil ikke blive underrettet før efter den forsinkelsestid, du har angivet. Ikke-delingsfunktion: Du kan stoppe med at dele med en følger på et hvilket som helst tidspunkt ved at vælge Ikke dele. Denne følger holder op med at få nogen af dine sensoroplysninger, indtil du vælger at dele igen.

Sådan bruger du din G6

Sådan bruger du din G6 Sådan bruger du din G6 Velkommen Oversigt over startsiden Alarmer og adviseringer Behandlingsbeslutninger Sådan afslutter du din sensorsession Avancerede app-funktioner Bilag Brugervejledning Indholdsfortegnelse

Læs mere

START HER. Opsæt. Din smartphone. Sender. Brugervejledning

START HER. Opsæt. Din smartphone. Sender. Brugervejledning START HER Opsæt Din smartphone Modtager Sensor Sender Brugervejledning G6 Oversigt Din smartenhed Dexcom-modtager Skærmenhed Viser glukoseoplysninger Opsæt din smartenhed, Dexcom-modtager (valgfrit i visse

Læs mere

SYSTEM TIL KONTINUERLIG BLODSUKKERMÅLING. Vejledning til hurtig start

SYSTEM TIL KONTINUERLIG BLODSUKKERMÅLING. Vejledning til hurtig start SYSTEM TIL KONTINUERLIG BLODSUKKERMÅLING Vejledning til hurtig start Vejledning til hurtig start Tillykke med, at du har gjort Dexcom G5 Mobile Continuous Glucose Monitoring (CGM) System til en del af

Læs mere

DEN, DER VED MEST, VINDER Uden fingerprik, med alarm og 10 dages sensor!

DEN, DER VED MEST, VINDER Uden fingerprik, med alarm og 10 dages sensor! DEXCOM G6 KONTINUERLIG GLUKOSEMÅLING (rtcgm*): DEN, DER VED MEST, VINDER Uden fingerprik, med alarm og 10 dages sensor! NU UDEN FINGERPRIK! Viser værdien hele tiden! *Real time continuous glucose monitoring,

Læs mere

Share/Follow. Brugervejledning. En funktion til Dexcom G5 Mobile CGM-systemet

Share/Follow. Brugervejledning. En funktion til Dexcom G5 Mobile CGM-systemet Share/Follow Brugervejledning En funktion til Dexcom G5 Mobile CGM-systemet VIGTIGE BRUGEROPLYSNINGER Gennemlæs din brugervejledning, inden du tager dit system til kontinuerlig glukosemåling i brug. Kontraindikationer,

Læs mere

HURTIG GUIDE Lær din t:slim X2 at kende. Dexcom G5 TM Mobile CGM-kompatibel

HURTIG GUIDE Lær din t:slim X2 at kende. Dexcom G5 TM Mobile CGM-kompatibel HURTIG GUIDE Lær din t:slim X at kende Dexcom G TM Mobile CGM-kompatibel Indhold KOM GODT I GANG Opladning af t:slim X pumpen Tænd t:slim X pumpens skærm Valg af sprog Lås t:slim X pumpens skærm op Redigering

Læs mere

Fodfil til batteri Model Nr: 2184

Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. Indledning Tillykke med dit køb! Denne hårdhudsfjerner er et nyskabende produkt, der er beregnet til at blødgøre tør, ru og

Læs mere

Øremærkescannere UHF eller LF

Øremærkescannere UHF eller LF Original brugsanvisning Varenr.: 9057019 & 9057020 Øremærkescannere UHF eller LF Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Øremærkescanner UHF - Varenr. 9057019 Øremærkescanner

Læs mere

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Brugermanual jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

WOOFit Go BRUGERMANUAL

WOOFit Go BRUGERMANUAL WOOFit Go BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har valgt WOOFit Go Bluetooth højttaleren fra SACKit. Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højtaler i brug. Vi tager ikke ansvar for person-

Læs mere

Jabra. Evolve 75e. Brugervejledning

Jabra. Evolve 75e. Brugervejledning Jabra Evolve 75e Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Remote 3.0 fjernbetjening Introduktion Indhold Efter opdatering af Oticon Opn firmware er det nødvendigt

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Bluetooth Fitness Armband

Bluetooth Fitness Armband Bluetooth Fitness Armband User's Manual DENVER BFA-10 ALL RIGHTS RESERVED.COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S. www.denver-electronics.com DENVER BFA-10 Smart armbånd - Betjeningsvejledning - Dansk Kompatibilitet

Læs mere

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER Holder din ører fri til dine omgivelser! TILBEHØR: Artikel Antal USB til mikro USB Oplader kabel 1 Indstillingsbånd (med introduktions folder)

Læs mere

Kontraindikationer. Indikationer for brug. Se Brugervejledning til Eversense XL CGM for nærmere oplysninger.

Kontraindikationer. Indikationer for brug. Se Brugervejledning til Eversense XL CGM for nærmere oplysninger. Kvik-guide Dit Eversense XL CGM-system omfatter en sensor, der er indsat i overarmen, en smart-sender, der bæres over sensoren og en app til en mobil enhed til at vise dine glukoseaflæsninger. Planlæg

Læs mere

TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE

TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE DENNE VEJLEDNING BØR OMHYGGELIGT GENNEMLÆSES OG FØLGES INDHOLD 1. Symboler 2. Advarsler 3. Miljøhensyn 4. Beskrivelse af produktet 5. Isætning og udskiftning af batteri

Læs mere

Velkommen til dit nye ihealth produkt

Velkommen til dit nye ihealth produkt Velkommen til dit nye ihealth produkt Tak fordi du købte ihealth trådløs blodsukkermåler (BG5). Din blodsukkermåler er designet til at skulle bruges med den gratis ihealth Gluco-Smart App til din telefon.

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

BRUGSANVISNING CAL J250

BRUGSANVISNING CAL J250 BRUGSANVISNING CAL J250 Automatisk vanddybde måling Vandsensoren registrerer vand kontakt og starter måling af vanddybde automatisk. Maksimal vanddybde indikation Du kan se den maksimal vanddybde for sidste

Læs mere

MYJACK AUX-IN BLUETOOTH-MODTAGER BRUGSANVISNING. Du bedes venligst sørge for, at denne emballage bortskaffes på ansvarlig måde.

MYJACK AUX-IN BLUETOOTH-MODTAGER BRUGSANVISNING. Du bedes venligst sørge for, at denne emballage bortskaffes på ansvarlig måde. Smid ikke lithium-ion-batterier ud med almindeligt husholdningsaffald. Aflever dem til et batteriindsamlingssted. Du bedes venligst sørge for, at denne emballage bortskaffes på ansvarlig måde. Alle varemærker

Læs mere

SLAMMERS TRÅDLØSE HOVEDTELEFONER BRUGSANVISNING

SLAMMERS TRÅDLØSE HOVEDTELEFONER BRUGSANVISNING Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

Lommy Personal. Brugsvejledning. Lommy Personal overblik. Personlig sikkerhed og tryghed. Tillykke med din nye Lommy Personal.

Lommy Personal. Brugsvejledning. Lommy Personal overblik. Personlig sikkerhed og tryghed. Tillykke med din nye Lommy Personal. Personlig sikkerhed og tryghed Lommy Personal Tillykke med din nye Lommy Personal. Denne vejledning giver dig en kort introduktion i Lommy Personals mange funktioner. Lommy Personal overblik 4 5 1. Lystårn

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Kvik-guide. LBL Rev B_Eversense QRG_mmolL_R3_DNK.indd 1

Kvik-guide. LBL Rev B_Eversense QRG_mmolL_R3_DNK.indd 1 Kvik-guide Dit Eversense CGM-system omfatter en sensor, der er indsat i overarmen, en smart-sender, der bæres over sensoren og en app til en mobil enhed til at vise dine glukoseaflæsninger. Planlæg indsættelse

Læs mere

Brugervejledning Dansk. Alarmenhed og Sensorplaster

Brugervejledning Dansk. Alarmenhed og Sensorplaster Brugervejledning Dansk Alarmenhed og Sensorplaster Brugervejledning Alarmenhed og Sensorplaster Dansk version 2008 Redsense Medical AB Box 287 SE-301 07 Halmstad Sverige www.redsensemedical.com RM-1-RM028

Læs mere

Information og vejledning i brug af Elpha II i forbindelse med træning af muskulatur

Information og vejledning i brug af Elpha II i forbindelse med træning af muskulatur Information og vejledning i brug af Elpha II 3000 - i forbindelse med træning af muskulatur Regionshospitalet Silkeborg Center for Planlagt Kirurgi Fysioterapien, KT El-stimulation kan, i samarbejde

Læs mere

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch InterWalk brugermanual Specifikt til iphone og ipod touch Indholdsfortegnelse 1. Sådan kommer du godt i gang med InterWalk... 3 1.1 Kort introduktion... 3 1.2 Sådan låser du din skærm op og åbner InterWalk

Læs mere

RIBBONS BLUETOOTH ØRETELEFONER

RIBBONS BLUETOOTH ØRETELEFONER Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

RACE BLUETOOTH ØRETELEFONER BRUGSANVISNING

RACE BLUETOOTH ØRETELEFONER BRUGSANVISNING ADVARSEL: Undgå beskadigelse af din hørelse ved aldrig at lytte ved høj lydstyrke i længere perioder ad gangen. Af hensyn til din egen sikkerhed bør du være opmærksom på omgivelserne, når du anvender disse

Læs mere

Velkommen til twinkl!

Velkommen til twinkl! Velkommen til twinkl! Vi er glade for at du har valgt at blive en twinklr. I dette dokument, gennemgår vi de forskellige trin du skal igennem for at kunne bruge twinkl på den bedste måde. Herunder kan

Læs mere

Smart Baby Monitor Manual

Smart Baby Monitor Manual Smart Baby Monitor Manual Inside the box Smart Baby Monitor Pose Holder til sengen Li-ion batteri Strømadaptor + 3 landespecifikke adaptorer Manual 2 Tak fordi du har valgt Smart Baby Monitor Overvåg dit

Læs mere

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning Jabra Elite 65t Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

DIGITAL BODY WEIGHT SCALE

DIGITAL BODY WEIGHT SCALE DIGITAL BODY WEIGHT SCALE PS 2010 DANSK A B E D C 3 DANSK 05-10 4 SIKKERHED OG SET-UP Læs venligst denne brugsanvisning grundigt, før du bruger dette apparat! Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå

Læs mere

AR280P Clockradio Håndbogen

AR280P Clockradio Håndbogen AR280P Clockradio Håndbogen Index 1. Anvendelsesområde 2. Sikkerhed o 2.1. Piktogrammer i denne håndbog o 2.2. Almindelige sikkerhedsanvisninger 3. Klargøring til brug o 3.1. Udpakning o 3.2. Pakkens indhold

Læs mere

Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Brugervejledning

Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Brugervejledning Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Brugervejledning Brugervejledning til Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Jentafon Wireless Loopset LPS-6 er et Bluetooth-headset til brugere af høreapparater eller cochlear-

Læs mere

Jabra. Evolve 75. Brugervejledning (bruksanvisning)

Jabra. Evolve 75. Brugervejledning (bruksanvisning) Jabra Evolve 75 Brugervejledning (bruksanvisning) 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker,

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL FJERNBETJENING

BRUGERVEJLEDNING TIL FJERNBETJENING BRUGERVEJLEDNING TIL FJERNBETJENING Side 2 til din LOCKON fjernbetjening Introduktion Før du starter, skal du have installeret og aktiveret din LOCKON centralenhed. Tips: Brug fjernbetjeningen som en nem

Læs mere

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

2015 NSE Products, Inc. Provo, Utah, USA ageloc Galvanic Body Spa

2015 NSE Products, Inc. Provo, Utah, USA  ageloc Galvanic Body Spa 205 NSE Products, Inc. Provo, Utah, 8460. USA www.nuskin.com ageloc Galvanic Body Spa Vigtige advarsler Læs venligst følgende vigtige advarsler før du begynder. Undersøg altid spaen og lederhovedet før

Læs mere

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual Jabra Sport Pulse special edition Brugermanual 2014 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre varemærker

Læs mere

BRUSH HEAD SPEED SETTING SELECTION C ON/OFF BUTTON SPEED SETTING INDICATOR BATTERY LIFE INDICATOR USB ENABLED CHARGER

BRUSH HEAD SPEED SETTING SELECTION C ON/OFF BUTTON SPEED SETTING INDICATOR BATTERY LIFE INDICATOR USB ENABLED CHARGER DK Brugsvejledning A BRUSH HEAD B SPEED SETTING SELECTION C ON/OFF BUTTON D E F G SPEED SETTING INDICATOR BATTERY LIFE INDICATOR USB ENABLED CHARGER AC ADAPTER (NOT SHOWN) Available with some models DANSK

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

Tevion Powerbank. Manual

Tevion Powerbank. Manual Tevion Powerbank Manual Indhold Din Universal Tevion Powerbank... 3 Hvad er inkluderet i pakken?... 3 Advarsler... 5 Delenes navne... 6 Pleje og Vedligeholdelse... 6 Betjening... 7 Fejlfinding... 10 2

Læs mere

Velkommen til GPS Tracker Ur vejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til GPS Tracker Ur vejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til GPS Tracker Ur vejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med dit nye ur Vejledningen beskriver, hvordan du anvender uret korrekt og dermed får det bedste ud af dit køb.

Læs mere

Tunstall DECT 7202/7212

Tunstall DECT 7202/7212 Tunstall DECT 7202/7212 Brugervejledning D3302/D3312 Tunstall A/S Tel. +45 87 93 50 00 Niels Bohrs Vej 42, Stilling Fax. +45 87 93 50 10 8660 Skanderborg info@tunstallnordic.com Danmark www.tunstallnordic.com

Læs mere

Brugervejledning. Xperia SmartTags NT1/NT2

Brugervejledning. Xperia SmartTags NT1/NT2 Brugervejledning Xperia SmartTags NT1/NT2 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Kom godt i gang...4 Aktivering af funktionen NFC...4 NFC-detektionsområde...4 Brug af Smart Connect til at håndtere dine tags...4

Læs mere

Brugsanvisning QL-700. Labelprinter

Brugsanvisning QL-700. Labelprinter Brugsanvisning Labelprinter QL-700 Sørg for at læse og forstå denne vejledning, inden du bruger maskinen. Vi anbefaler, at du gemmer denne vejledning, så du har den til fremtidig reference. www.brother.com

Læs mere

COMET ÆGTE TRÅDLØSE ØRETELEFONER

COMET ÆGTE TRÅDLØSE ØRETELEFONER Advarsel: Undgå beskadigelse af din hørelse ved aldrig at lytte ved høj lydstyrke i længere perioder ad gangen. Af hensyn til din sikkerhed bør du altid være opmærksom på dine omgivelser, når du anvender

Læs mere

TomTom Hands-Free Car Kit Online-vejledning

TomTom Hands-Free Car Kit Online-vejledning TomTom Hands-Free Car Kit Online-vejledning Indhold Oversigt 3 Æskens indhold 4 Æskens indhold... 4 Sådan kommer du i gang 6 Montering af din TomTom Hands-Free Car Kit i bilen... 6 Sådan starter du din

Læs mere

WOOF it. Brugermanual

WOOF it. Brugermanual WOOF it Brugermanual Tak! Tak fordi du har valgt WOOFit højttaleren fra SACKit! Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højttaler i brug. Vi er ikke ansvarlige for personeller produktskader

Læs mere

USB-stereohøjttaler MEDION E83027 (MD 86654) Betjeningsvejledning

USB-stereohøjttaler MEDION E83027 (MD 86654) Betjeningsvejledning USB-stereohøjttaler MEDION E83027 (MD 86654) Betjeningsvejledning Indhold Korrekt anvendelse... 3 Kontroller pakkens indhold...4 Sikkerhedsanvisninger... 5 Visse personer må ikke bruge apparatet...5 Strømforsyning...6

Læs mere

WOOF it JAM S. Brugermanual

WOOF it JAM S. Brugermanual WOOF it JAM S Brugermanual Tak! Indhold Quick Start Guide Tak fordi du har valgt WOOFit JAM S højttaleren fra SACKit. Vi beder dig læse denne manual grundigt før du tager din nye højttaler i brug. Vi er

Læs mere

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender.

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. 1 VELKOMMEN TIL PEARL DK Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. Indtil du har vænnet dig til at bruge produktet, kan det i starten

Læs mere

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller Brugermanual 2GB MP3 afspiller Indhold 1. Knappe funktioner og fremgagnsmåde... 4 2. Instruktioner... 4 2.1 Tænd og sluk... 4 2.2 Upload Music to the Player... 5 2.3 Afspil musik... 6 2.4 Normal or shuffle

Læs mere

1.0 Udpakning DALI KATCH Knapper og Tilslutninger Lyd Indstilling

1.0 Udpakning DALI KATCH Knapper og Tilslutninger Lyd Indstilling DALI KATCH MANUAL INDHOLD 1.0 Udpakning...3 2.0 DALI KATCH Knapper og Tilslutninger.4 2.1 DALI KATCH Knap Oversigt....4 2.2 DALI KATCH Tilslutnings Oversigt...5 3.0 Tænd/Sluk...6 3.1 Tænd...6 3.2 Sluk....6

Læs mere

Brugervejledning. En vejledning i brug af Eversense kontinuerlig glukosemonitoreringssystem

Brugervejledning. En vejledning i brug af Eversense kontinuerlig glukosemonitoreringssystem Sensor Smart-sender Mobilapp Brugervejledning En vejledning i brug af Eversense kontinuerlig glukosemonitoreringssystem Eversense-varemærke Eversense, Eversense Continuous Glucose Monitoring, Eversense

Læs mere

Spiromagic brugermanual. Indhold

Spiromagic brugermanual. Indhold Spiromagic brugermanual Indhold 1 Introduktion... 1 2 Pakkens indhold... 2 3 Forventet anvendelse... 2 4 Vigtig ekstrainfo for brugere... 2 5 Brug... 2 6 Elektroniske dele:... 3 7 Opsætningskrav... 3 8

Læs mere

Dette ur har en genopladelig celle, der oplades ved at urskiven udsættes for lys. Udsæt urskiven for direkte sollys jævnligt for at oplade uret.

Dette ur har en genopladelig celle, der oplades ved at urskiven udsættes for lys. Udsæt urskiven for direkte sollys jævnligt for at oplade uret. BRUGSANVISNING J280 Før du bruger dette ur Om kompasset Dette ur fungerer ikke som et anerkendt kompas instrument som er godkendt efter gældende standarder. Brug kun den viste kompasretning som en vejledning.

Læs mere

IDOMOVE GO+ Brugermanual

IDOMOVE GO+ Brugermanual IDOMOVE GO+ Brugermanual Tak, fordi du har valgt IDOMOVE GO+, som vil hjælpe dig med at sætte nye mål for et aktivt liv og gøre hver dag til sjov og motiverende træning. Armbåndet kan tilpasses de fleste

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR

BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR til røgsensor Side 1 Introduktion Røgsensoren fra LOCKON bruger en optisk røgdetektor til at registre, om der er røgpartikler i luften. Den afgiver en alarm, hvis antallet af

Læs mere

model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER

model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER DK model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER Vedligeholdelse og specifikationer Oplad de genopladelige batterier helt, inden de bruges første gang. Læs betjeningsvejledningen, før du begynder at anvende udstyret.

Læs mere

1.0 Udpakning DALI KATCH Knapper og Tilslutninger Lyd Indstilling

1.0 Udpakning DALI KATCH Knapper og Tilslutninger Lyd Indstilling DALI KATCH MANUAL INDHOLD 1.0 Udpakning...3 2.0 DALI KATCH Knapper og Tilslutninger.4 2.1 DALI KATCH Knap Oversigt....4 2.2 DALI KATCH Tilslutnings Oversigt...5 3.0 Tænd/Sluk...6 3.1 Tænd...6 3.2 Sluk....6

Læs mere

Informationerne i dette dokument bliver ikke ændret eller udvidet uden varsel. Uret skal lade i mindst 2 timer inden brug.

Informationerne i dette dokument bliver ikke ændret eller udvidet uden varsel. Uret skal lade i mindst 2 timer inden brug. Informationerne i dette dokument bliver ikke ændret eller udvidet uden varsel. Uret skal lade i mindst 2 timer inden brug. 1.Produktspecifikationer CPU MTK2502D ARM7 260MHz Hukommelse: RAM 32Mb+ ROM 32Mb,

Læs mere

BLUETOOTH MUSIK-ADAPTER

BLUETOOTH MUSIK-ADAPTER Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App)

Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App) Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App) 1. Indholder: a. En hjelm b. Et USB kabel c. En Bling Jet fjernbetjening d. En brugsanvisning 2. Sæt USB-kablet i hjelmen

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer)

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) SB7J01(1E)/ 6MB4121E-01 Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) Dk Indholdsfortegnelse Indledning...2 Grænsefladen...2 Problemer med tilslutningen?...2 Mere om SnapBridge...2 Dette skal

Læs mere

Kom godt i gang med GrindCare DIN NEMME TRIN-FOR-TRIN- GUIDE

Kom godt i gang med GrindCare DIN NEMME TRIN-FOR-TRIN- GUIDE Kom godt i gang med GrindCare DIN NEMME TRIN-FOR-TRIN- GUIDE Denne guide er ikke beregnet til at erstatte brugsanvisningen til Butler GrindCare. Læs brugsanvisningen helt, før du bruger den. GRINDCARE-

Læs mere

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0 Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App.8.0 Introduktion Dette er en guide til, hvordan du bruger Oticon Opn og Oticon ON App med en Andriod. Sådan parrer du Oticon Opn høreapparater med en Android.

Læs mere

X-Smart IQ. Introduktionsvejledning. Med illustrerende billeder, som gør det nemt at opsætte og bruge motoren.

X-Smart IQ. Introduktionsvejledning. Med illustrerende billeder, som gør det nemt at opsætte og bruge motoren. X-Smart IQ Introduktionsvejledning Med illustrerende billeder, som gør det nemt at opsætte og bruge motoren. 1 Pakkens indhold Tilbehør til ipad Mini 1, 2 eller 3 Tilbehør til ipad Mini 4 File* Gummibeslag

Læs mere

200 HR BRUGSVEJLEDNING

200 HR BRUGSVEJLEDNING DA 200 HR BRUGSVEJLEDNING 3.1 4.1 4.7 D 4.2 4.3 4.4 4.5 4.8 4.9 4.10 4.6 4.11 PM AM C A DA Produktbeskrivelse (A) Fitness Tracker (C) Sensor knap (B) USB Opladningskabel (D) Pulsmåler B DA Produkt beskrivelse

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-110

Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-110 Brugervejledning til Nokia Bluetooth Headset BH-110 1.0. udgave 2 Introduktion Om dit headset Med Nokia Bluetooth-headsettet BH-110 kan du håndtere opkald håndfrit, også selvom du bruger to telefoner på

Læs mere

Brugermanual MP3 afspiller

Brugermanual MP3 afspiller Brugermanual MP3 afspiller Du kan downloade manualen via følgende link: http://www.accessionx.com/dow nload/manual_links/1331.pdf Importør: Accession ApS, Vandmanden 34, 9200 Aalborg SV 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Sårbehandling med negativt tryk, system for engangsbrug. Patientinformation. Dato: Din sygeplejerske: Din læge: Andre numre/oplysninger:

Sårbehandling med negativt tryk, system for engangsbrug. Patientinformation. Dato: Din sygeplejerske: Din læge: Andre numre/oplysninger: Patientinformation Sårbehandling med negativt tryk, system for engangsbrug Dato: Din sygeplejerske: Din læge: Andre numre/oplysninger: 2 Indledning Denne patienthåndbog indeholder vigtig information om

Læs mere

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur Produkt Detaljer: 1) ipad Cover ) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur 5) Funktionstaster 6) Bluetooth LED 7) Opladnings LED 8) Tænd/Sluk & Bluetooth tilslutnings knap 9) USB opladning 5V/DC 1 5 3

Læs mere

Personvægt MD Betjeningsvejledning

Personvægt MD Betjeningsvejledning Personvægt MD 13523 Betjeningsvejledning Indhold Sikkerhedsanvisninger... 4 Om dette apparat... 4 Generelt... 4 Håndter batterierne korrekt... 4 Reparer aldrig selv... 5 Pakkens indhold... 5 Isætning af

Læs mere

WOOF it JAM. Brugermanual

WOOF it JAM. Brugermanual WOOF it JAM Brugermanual Tak! Tak fordi du har valgt WOOFit JAM højtaleren fra SACKit. Vi beder dig læse denne manual grundigt før du tager din nye højtaler i brug. Vi er ikke ansvarlige for person- eller

Læs mere

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Indholdsfortegnelse Tænd/slukknap...2 Sluk...2 Log på, og vælg en profil...2 Batteristatus...2 Skift profil...2 Start/stop blodtryk...2 Start intervaller...2

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED

BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED Side 1 til tænd-sluk enheden Introduktion Med tænd-sluk enheden fra LOCKON kan du styre strømmen i din bolig. Du kender princippet fra de traditionelle tænd-sluk ure, der

Læs mere

PM AM

PM AM BRUGSVEJLEDNING DA 3.1 3.2 3.3! 4.1 4.3 4.5 4.7 4.9 4.2 4.4 4.6 4.8 4.10 PM AM C A DA Produktbeskrivelse: (A) Display modul (B) Håndledsrem (C) Sensor knap (D) USB stik D B DA Produkt beskrivelse Din personlige

Læs mere

CHARGEit BRUGERMANUAL

CHARGEit BRUGERMANUAL CHARGEit BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har købt denne CHARGEit powerbank fra SACKit. Læs venligst hele brugermanualen før du tager produktet i brug, og gem den til senere brug. Vi forbeholder os retten

Læs mere

CARBON TRÅDLØSE ØRETELEFONER

CARBON TRÅDLØSE ØRETELEFONER Advarsel: Undgå beskadigelse af din hørelse ved aldrig at lytte ved høj lydstyrke i længere perioder ad gangen. Af hensyn til din egen sikkerhed bør du være opmærksom på omgivelserne, når du anvender disse

Læs mere

Indholdsfortegnelse Sikkerhedsanvisninger... 4 Ibrugtagning... 6 Anvendelse... 7 Fejlmeldinger... 8 Bortskaffelse... 9 Tekniske data...

Indholdsfortegnelse Sikkerhedsanvisninger... 4 Ibrugtagning... 6 Anvendelse... 7 Fejlmeldinger... 8 Bortskaffelse... 9 Tekniske data... Indholdsfortegnelse Sikkerhedsanvisninger... 4 Om dette apparat...4 Generelt...4 Korrekt håndtering af batterierne...5 Foretag aldrig reparationer på egen hånd...5 Ibrugtagning... 6 Kontroller leveringen...6

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT

BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT Side 1 til din LOCKON dørkontakt Introduktion Dørkontakten består af en senderenhed og en magnetenhed. Den fungerer sådan, at senderenheden overfører et signal til centralenheden,

Læs mere

NOVA TRÅDLØSE ØRETELEFONER

NOVA TRÅDLØSE ØRETELEFONER Advarsel: Undgå beskadigelse af din hørelse ved aldrig at lytte ved høj lydstyrke i længere perioder ad gangen. Af hensyn til din egen sikkerhed bør du være opmærksom på omgivelserne, når du anvender disse

Læs mere

Indhold i boksen: A. VIBE 5XS TM B. USB ladekabel (USB to Micro USB) C. 3.5mm lydkabel D. Rejsetaske E. Product Manual UK

Indhold i boksen: A. VIBE 5XS TM B. USB ladekabel (USB to Micro USB) C. 3.5mm lydkabel D. Rejsetaske E. Product Manual UK Tillykke med dit køb af GIZMO VIBE 5XS fra GIZMOWANNAHAVES! Før brug anbefaler vi at lade batteriet 100% op inden brug. Dette tager 2-3 timer. Hurtig start Det er let at komme i gang du skal blot følge

Læs mere

ELECTRIC KNIFE EK 3270

ELECTRIC KNIFE EK 3270 ELECTRIC KNIFE EK 3270. Bruger manual Læs opmærksomt brugervejledningen, før du bruger din elektriske kniv. Opbevar manualen omhyggeligt! DK INSTRUKTIONS MANUAL Dette apparat opfylder alle europæiske sikkerhedsstandarder,

Læs mere

nüvi lynstartvejledning

nüvi lynstartvejledning nüvi 510 lynstartvejledning Vigtige oplysninger Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Advarsel: Dette produkt

Læs mere

1. Indsæt et opladet Biim-batteri i Biim-proben.

1. Indsæt et opladet Biim-batteri i Biim-proben. Lynvejledning Tillykke med købet af dit Biim Ultrasound-system. Æsken skal indeholde Biim-proben, Biim-batteri og oplader. Denne lynvejledning hjælper dig godt på vej i brugen af Biim-udstyret. Der henvises

Læs mere

Ascensia Diabetes Care DAGBOGEN

Ascensia Diabetes Care DAGBOGEN Ascensia Diabetes Care DAGBOGEN CONTOUR XT system til måling af blodsukker med CONTOUR NEXT teststrimmel Exceptionel nøjagtighed, der giver resultater, du kan stole på Blodsukkerapparatet er klar til brug,

Læs mere

28V Robotoplader til plæneklipper

28V Robotoplader til plæneklipper WA3744 1 2 a b A B C 1. Strømadapter 2. Tilslutningsstik Illustreret eller beskrevet tilbehør er kun delvis indeholdt i leverancen. Det anbefales, at alt udstyr købes i samme butik som maskinen. Vælg

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

MultiSport DV609 Dansk

MultiSport DV609 Dansk ! MultiSport DV609 Dansk Notifikation: Videoudstyr med høj definition og høj rammehastighed belaster hukommelseskort meget. Afhængigt af dine indstillinger, anbefales det, at der bruges et 4 GB (eller

Læs mere

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 B C A 24/7 aktivitets tracker med App til smartphone / tablet. Funktioner: Skridttæller Søvn overvågning Kilometer tæller Kalorietæller Aktivitetsmåler Søvn

Læs mere

Brugervejledning Smartwatch SW15

Brugervejledning Smartwatch SW15 Brugervejledning Smartwatch SW15 1. Funktioner Helbred og motion -Skridttæller Indbygget accelerometer kontrollerer og sporer din motionstid, fedtforbrænding, temperatur, hastighed og afstand. -Søvnmonitor

Læs mere

BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM

BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM Art nr 78000022 EAN nr 5709133911317 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG! FØLG OMHYGGELIGT SIKKERHEDSINSTRUKTIONERNE FOR AT UNDGÅ SKADER PÅ PERSONER OG UDSTYR! SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

Læs mere