Kontraindikationer. Indikationer for brug. Se Brugervejledning til Eversense XL CGM for nærmere oplysninger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kontraindikationer. Indikationer for brug. Se Brugervejledning til Eversense XL CGM for nærmere oplysninger."

Transkript

1 Kvik-guide Dit Eversense XL CGM-system omfatter en sensor, der er indsat i overarmen, en smart-sender, der bæres over sensoren og en app til en mobil enhed til at vise dine glukoseaflæsninger. Planlæg indsættelse og fjernelse af sensoren i samarbejde med behandleren.

2 Se Brugervejledning til Eversense XL CGM for nærmere oplysninger. Indikationer for brug Eversense XL CGM-systemet er beregnet til konstant måling af glukoseniveauer i interstitielvæske hos voksne (18 år og derover) med diabetes i sensorens levetid. Systemet er beregnet til at: Hjælpe ved behandling af diabetes. Levere glukosemålinger i realtid. Levere oplysninger om glukosetendenser. Levere beskeder til påvisning og forudsigelse af episoder med lavt blodsukker (hypoglykæmi) og højt blodsukker (hyperglykæmi). Historiske data fra systemet kan fortolkes med henblik på behandlingsjusteringer. Disse justeringer bør baseres på mønstre og trends set over tid. Systemet er indiceret til brug som en supplerende enhed til at komplementere og ikke erstatte oplysninger fra standardenheder til monitorering af blodsukker i hjemmet. Kontraindikationer Systemet er kontraindiceret til personer, for hvem dexamethason eller dexamethasonacetat kan være kontraindiceret. Sensoren og smart-senderen er ikke kompatible med procedurer til magnetisk resonansbilleddannelse (MR). Patienter bør ikke gennemgå en MR-procedure, mens sensoren er indsat, eller når smart-senderen bæres. Hvis det er nødvendigt med en MR-procedure, skal sensoren udtages inden proceduren. Mannitol eller sorbitol, når de administreres intravenøst eller som en komponent i en irrigationsopløsning eller peritoneal dialyseopløsning, kan øge blodets koncentrationer af mannitol eller sorbitol og medføre falske forhøjede målinger af sensorens glukoseresultater. Sorbitol anvendes i visse kunstige sødemidler, og koncentrationsniveauer fra typisk kostindtagelse påvirker ikke sensorens glukoseresultater.

3 Eversense XL smart-sender LED-indikator (lyser grønt eller orange) Afbryderknap Top Bagside Kontaktstifter til opladning Din genopladelige smart-sender driver sensoren, beregner glukoseaflæsninger og gemmer og sender data til appen. Den leverer også vibrationsbeskeder på kroppen. Smart-senderen er fastgjort på huden med et engangsplaster, der udskiftes dagligt. Brug af smart-senderen Udskift plastret på smart-senderen hver dag. Smart-senderen kan når som helst tages af huden og sættes på igen. For at sikre uafbrudte glukoseaflæsninger: Oplad batteriet i smart-senderen hver dag (fuld opladning tager 15 minutter) via en stikkontakt. Anbring smart-senderen over sensoren, så enten afbrydersymbolet eller LED'en peger nedad. Tryk på Menu-ikonet ( ) og derefter Placeringsguide på appen for at bekræfte, at kommunikation er etableret mellem sensoren og smart-senderen. Se Placeringsguiden ved tilslutning af smart-senderen for at sikre, at forbindelse mellem sensoren og smart-senderen vises. Vær opmærksom på vibrationsbeskeder på kroppen på smart-senderen. Beskeder vises på appen, når en besked aktiveres. Bemærk: Smart-senderen er vandtæt (IP67) ned til en dybde af 1 meter (3,2 fod) i op til 30 minutter.

4 Advarsler Eversense CGM-systemet er ikke blevet testet med andre indsætningssteder udover den øvre arm. Hvis du på noget tidspunkt har symptomer på et lavt eller højt blodsukkerniveau, ELLER hvis dine symptomer ikke er i overensstemmelse med sensorglukosemålingerne, bør du teste din glukoseværdi med en blodsukkermåler. Bekræft altid din glukoseværdi med en blodsukkermåler inden beslutning om behandling. Hvis smart-senderen er beskadiget eller revnet, MÅ DEN IKKE BRUGES, da det kan medføre en elektrisk sikkerhedsrisiko eller funktionsfejl og medføre elektrisk stød. Tæt kontakt med direkte elektromagnetisk interferens (EMI) kan forstyrre smart-senderens evne til at sende data til din mobile enhed. Gå væk fra EMI-kilden, og kontrollér, at den mobile enhed får forbindelse til smart-senderen. Tetracykliner kan på falsk vis sænke sensorens glukoseaflæsninger. Test altid din glukose med deres blodglukosemåler, hvis du tager tetracykliner. Indtil indsættelsesstedet er ophelet, skal det altid dækkes med en steril bandage, inden smart-senderens tape placeres over sensoren. Det kan i modsat fald medføre infektion på indsættelsesstedet. Du bedes gennemgå denne brugervejledning med behandleren eller sygeplejersken. For yderligere spørgsmål til produkter fra Eversense XL og hjælp til fejlfinding se bagsiden for at finde den lokale distributør. Systemet skal altid kun kalibreres med en fingerprikblodprøve. Brug IKKE en blodsukkermåling fra et andet sted (f.eks. underarm eller håndflade) til at kalibrere systemet. Du må IKKE indsætte infusionssættet mindre end 10,16 cm (4") fra sensorstedet. Hvis insulinleveringsstedet er inden for 10,16 cm (4") fra sensorstedet, kan det påvirke sensorglukosemålingerne og medføre unøjagtige målinger. Følg altid behandlerens anvisninger for vedligeholdelse efter indsættelse eller fjernelse af sensoren. Kontakt behandleren, hvis følgende opstår: Du har smerter, rødme eller hævelse på incisionsstedet/-erne mere end 5 dage efter indsættelse eller fjernelse af sensoren.

5 Forsigtig Du må IKKE bære smart-senderen under behandling med medicinske røntgenstråler eller CT-scanninger (computertomografi). Fjern smart-senderen inden medicinsk røntgen eller CT-scanninger for ikke at påvirke resultaterne. Sørg for, at behandleren kender til din smart-sender. Smart-senderen er kun beregnet til brug på en enkelt patient. UDVEKSL IKKE smart-sendere med andre personer eller med en anden sensor. Hver smart-sender kan kun være forbundet til én sensor ad gangen. Sensoren og smart-senderen skal forbindes på indsættelsesdagen. Hvis sensoren og smart-senderen ikke forbindes, kan det medføre en forsinkelse i modtagelsen af målinger. Følgende medicinske behandlinger eller procedurer kan forårsage permanent beskadigelse af sensoren, især ved brug tæt på enheden: Litotripsi Brug af litotripsi anbefales ikke for personer med en indsat sensor, fordi virkningerne er ukendte. Diatermi Brug IKKE diatermi på personer med en indsat sensor. Energien fra diatermi kan overføres gennem sensoren og forårsage vævsskade i indsættelsesområdet. Elektrokauterisering Brug af elektrokauterisering i nærheden af den indsatte sensor kan beskadige enheden. Brug IKKE elektrokauterisering i nærheden af sensoren. Brug af steroid Det er ikke fastlagt, om de risici, der normalt er knyttet til injicerbar dexamethasonacetat, gælder for brugen af denne elueringsring med dexamethasonacetat, en enhed med meget lokal og kontrolleret afgivelse. Dexamethasonacetatringen kan medføre andre bivirkninger, der ikke er angivet eller tidligere set.

6 Forsigtig (fortsat) Hvis sensoren, indsættelsesstedet eller smart-senderen føles varm, skal du straks fjerne smart-senderen og kontakte behandleren for yderligere anvisninger. En varm sensor kan være tegn på en infektion eller en sensorfejl og skal fjernes. Fjern smart-senderen fra armen inden opladning af senderens batteri. Det kan medføre elektrisk stød, hvis senderen ikke fjernes under opladning. Forsøg IKKE at bruge Eversense XL-appen under betjening af et motorkøretøj. Du bør ikke modtage massagebehandling i nærheden af sensorens indsættelsessted. Massagebehandling i nærheden af sensorstedet kan medføre ubehag eller hudirritation. Brug kun den vekselstrømsadapter og det USB-kabel, der følger med smart-senderen, ved opladning af senderens batteri. Brug af en anden strømforsyning kan beskadige senderen, så glukosemålinger ikke modtages korrekt, og kan gøre garantien ugyldig. Kontakt behandleren før brug, hvis du har nogen bekymringer i forhold til allergiske reaktioner mod silicone. Plastret udskiftes en gang i døgnet. Eversense NOW-appen til fjernmåling er ikke en erstatning for det måleregimen, som din læge eller sygeplejerske har tilrettelagt for dig. Eversense XL CGM-systemet er ikke blevet testet i følgende populationer: gravide eller ammende kvinder, personer under 18 år, kritisk syge eller indlagte patienter, personer, der modtager immunsuppressiv behandling, kemoterapi eller behandling med antikoagulanter, personer med en anden aktiv implanterbar anordning, f.eks. en implanterbar defibrillator (passive implantater er tilladt, f.eks. hjertestents), personer med kendte allergier over for, eller som bruger systemiske glukokortikoider (med undtagelse af topiske, optiske eller nasale, men inklusive inhalerede).

7 Eversense XL-app Smart-senderen kommunikerer trådløst med appen for at vise glukosedata, trends, grafer og beskeder. Appen gemmer også historik og statistik for glukoseværdierne. Ikonet Menu Tryk på ikonet Menu ( ) øverst til venstre på skærmen for at gå til et af de tilgængelige menupunkter: Mit glukose Kalibrer Beskedhistorik Hændelseslog Rapporter Del mine data Placeringsguide Tilslut Indstillinger Om 1 Ikonet Menu 2 Ikonet Midlertidig profil 3 Sender-id 4 Aktuel glukoseaflæsning 5 Mærke for flere hændelser 6 Hændelsesmærke (motion) 7 Statuslinje 8 Senderens batterieffekt 9 Senderens tilslutning til sensoren 10 Tendenspil 11 Måleenhed 12 Dato og klokkeslæt 13 Kalibreringsmærke 14 Niveau for Besked om højt glukoseniveau (øverste røde, stiplede linje) 15 Niveau for høj glukosemålværdi (øverste grønne, stiplede linje) 16 Niveau for lav glukosemålværdi (nederste grønne, stiplede linje) 17 Niveau for Besked om lavt glukoseniveau (nederste røde, stiplede linje)

8 Kalibrering For at sikre præcise glukoseaflæsninger skal CGM-systemet kalibreres med jævne mellemrum med en fingerpriktest fra en blodsukkermåler. Dit CGM-system giver dig automatisk besked, når det skal kalibreres: 24 timer efter indsættelse af sensoren, skal du udføre 4 fingerprikkalibreringstests med 2 til 12 timers mellemrum. Derefter skal du hver dag udføre 2 fingerprikkalibreringstests om dagen med 10 til 14 timers mellemrum. Indstil din daglige kalibreringsplan ved at trykke på Menu > Indstillinger > Daglig kalibrering. Sådan kalibrerer du: Udfør en fingerpriktest med en blodsukkermåler. Overhold altid målerproducentens anvisninger, bl.a. om at vaske hænder i varmt vand og tørre dem før prøven. Indtast fingerprikafmålingen i appen inden for 10 minutter efter prøven, og kontrollér, at aflæsning og klokkeslæt er korrekte. Kalibrer kun, når glukose IKKE ændrer sig hurtigt (f.eks. før måltider, før indgivelse af insulin). Du skal have smart-senderen på 5 minutter før og 15 minutter efter prøven for at sikre en vellykket kalibrering. Beskeder BÅDE din mobile enhed og smart-senderen sender beskeder for at informere dig, når dine CGM-aflæsninger har nået visse målindstillinger, eller hvis dit CGM-system kræver opmærksomhed. Gennemgå og bekræft beskeder på din mobile enhed. Du kan indstille beskeder om højt/lavt glukoseniveau eller målindstillinger ved at trykke på Menu > Indstillinger > Glukose. Du finder en komplet liste over beskeder på din app i brugervejledningen.

9 Introduktionstrin Trin 1 og 2 går frem til indsættelse af sensoren. Planlæg en aftale med behandleren for at få sensoren indsat. Efter indsættelse skal du vente i 24 timer, før du udfører det første sæt kalibreringer og begynder at modtage glukoseaflæsninger på din app. Du skal bruge følgende: En kompatibel mobil enhed (f.eks. din smartphone) Du finder en liste over kompatible enheder på eversensediabetes.com Trådløs internetforbindelse Eversense XL smart-sender Opladning af smart-senderen Når du modtager din smart-sender, skal den være helt opladet, før den parres med appen. Sæt standardenden af USB-kablet i adapteren på USB-porten. Sæt mikroenden af USB-kablet i opladningssoklen på USB-porten. Anbring de fire guldkontaktstifter i bunden af smart-senderen ud for de fire guldkontaktstifter på opladningssoklen. Når smart-senderen er fuldt opladet (efter ca. 15 minutter), vises et lille grønt lys oven på den. Tag USB-kablet ud af opladningssoklen, når senderen er fuldt opladet. Bemærk: Hvis du trykker på afbryderknappen på smart-senderen, og der ikke vises nogen LED, trykker du på afbryderknappen og holder den nede i ca. 5 sekunder for at tænde den.

10 Trin 1. Download og installér appen 1. Vælg den mobile enhed, der skal vise dine glukoseaflæsninger. Kontrollér, at datoen og klokkeslættet er korrekt, og at Bluetooth er aktiveret. 2. Brug din mobile enhed til at downloade den mobile Eversense XL-app fra Apple App Store eller Google Play. 3. På skærmen INSTALLER trykker du på Installer applikation og følger installationsanvisningerne. Trin 2. Sæt appen op Oprettelse af konto, pardannelse og indstillinger 1. Start appen ved at trykke på Eversense XL-ikonet. SLUTBRUGERLICENSAFTALEN vises. 2. Læs aftalen, og tryk på Accepter for at acceptere betingelserne i licensaftalen. En LOG IND-skærm vises. 3. Opret og registrer en konto med en adresse og adgangskode. Ikonet Eversense XL-app vises på din mobile enhed. Bemærk: Du vil blive bedt om at oprette en konto og derefter registrere den for at få dine app-data synkroniseret med cloud-versionen.

11 4. Indtast dine kontooplysninger, og tryk på Registrer. Før du modtager din smart-sender, kan du begynde at lære appen at kende, inden du gennemfører de næste trin. Hvis du har modtaget smart-senderen, kan du begynde at parre den med appen. 6. Tænd for smart-senderen, og når skærmen PAR DIN TRANSMITTER vises, indstiller du smart-senderen til Synlig tilstand ved at trykke tre gange på afbryderen på smartsenderen. LED-lampen på smart-senderen blinker grønt og orange. 5. På skærmen VELKOMMEN vælger du et af de to alternativer, afhængigt af om du har din smart-sender: Afbryderknap

12 7. På skærmen PAR DIN TRANSMITTER vises smart-senderens serienummer, som er registreret af appen, som Ikke forbundet. Tryk på Ikke forbundet for at starte forbindelsesprocessen. 9. Appen viser Forbindelse oprettet ved siden af smart-senderens serienummer, når parringen er gennemført. Smart-senderen giver nogle intermitterende vibrationer, indtil den er forbundet med den indsatte sensor. Tryk på Næste. 8. Popopskærmen Anmodning om Bluetooth-pardannelse vises. Tryk på Par for at bekræfte parringen. 10. Skærmen DAGLIG KALIBRERING vises, hvor du indstiller dine to daglige tidspunkter for påmindelse om kalibrering. Tryk på Morgen og derefter på Aften for at ændre klokkeslæt. Tryk på Næste, når det er udført.

13 11. Skærmen MÅLEENHED vises for at angive standardmåleenheden, der bruges til at beregne og vise glukoseaflæsninger i din region. Måleenheden MÅ IKKE ændres, før du har talt med behandleren. Tryk på Udfør for at bevare måleenheden og fortsætte. 12. Derefter vises hovedskærmen MIT GLUKOSE. Skærmen kan først vise glukosedata, når din sensor er indsat, og du er begyndt at kalibrere systemet. Som påmindelse giver smart-senderen nogle intermitterende vibrationer, indtil den er forbundet med den indsatte sensor. Du kan slukke for smart-senderen, indtil den er forbundet med sensoren, ved at holde afbryderen inde i ca. 5 sekunder.

14 Indsættelse og forbindelse af sensoren Indsættelsen af sensoren skal planlægges i samarbejde med din behandler. Når sensoren er indsat, skal den forbindes til din smart-sender. Bemærk: Din mobile enhed skal have en internetforbindelse for at kunne oprette forbindelse til sensoren. 2. Tryk på Forbind sensor og derefter Forbindelse registreret sensor. 1. Anbring smart-senderen direkte over den indsatte sensor, indtil smart-senderen holder op med at vibrere, og meddelelsen Ny sensor registreret vises på appen.

15 3. Når smart-senderen og sensoren er forbundet, viser skærmen FORBUNDET SENSOR sensorens id-nummer. Vigtig 24-timers opvarmningsfase: Sensoren skal stabiliseres i kroppen i 24 timer, før smart-senderen beregner glukoseværdier. Du behøver ikke fastgøre smart-senderen over sensoren i opvarmningsfasen på 24 timer. Hvis du beslutter dig for at fastgøre smartsenderen over sensoren nu, vises skærmen OPVARMNING FASE med en nedtælling på 24 timer indtil din første kalibrering. Du kan få adgang til appen i denne opvarmningsfase på 24 timer for at indtaste hændelser som f.eks. blodsukkeraflæsning, insulin og indtag af kulhydrater. Glukosemålinger begynder at blive vist på skærmen, når den anden kalibrering er udført uden fejl.

16 Distribution: Danmark Rubin Medical Aps Postboks København C Tlf: Fremstillet af: Senseonics, Inc Seneca Meadows Parkway Germantown, MD USA 844.SENSE4U ( ) eversensediabetes.com Emergo Europe Prinsessegracht AP, Haag Holland 0086 Autoriseret 2016 Apple App Store og Google Play og deres produkter er varemærker eller ophavsret, der tilhører deres respektive ejere. Senseonics, Inc PN: LBL _Rev A 11/2018

Kvik-guide. LBL Rev B_Eversense QRG_mmolL_R3_DNK.indd 1

Kvik-guide. LBL Rev B_Eversense QRG_mmolL_R3_DNK.indd 1 Kvik-guide Dit Eversense CGM-system omfatter en sensor, der er indsat i overarmen, en smart-sender, der bæres over sensoren og en app til en mobil enhed til at vise dine glukoseaflæsninger. Planlæg indsættelse

Læs mere

Brugervejledning. En vejledning i brug af Eversense kontinuerlig glukosemonitoreringssystem

Brugervejledning. En vejledning i brug af Eversense kontinuerlig glukosemonitoreringssystem Sensor Smart-sender Mobilapp Brugervejledning En vejledning i brug af Eversense kontinuerlig glukosemonitoreringssystem Eversense-varemærke Eversense, Eversense Continuous Glucose Monitoring, Eversense

Læs mere

HURTIG GUIDE Lær din t:slim X2 at kende. Dexcom G5 TM Mobile CGM-kompatibel

HURTIG GUIDE Lær din t:slim X2 at kende. Dexcom G5 TM Mobile CGM-kompatibel HURTIG GUIDE Lær din t:slim X at kende Dexcom G TM Mobile CGM-kompatibel Indhold KOM GODT I GANG Opladning af t:slim X pumpen Tænd t:slim X pumpens skærm Valg af sprog Lås t:slim X pumpens skærm op Redigering

Læs mere

DEN, DER VED MEST, VINDER Uden fingerprik, med alarm og 10 dages sensor!

DEN, DER VED MEST, VINDER Uden fingerprik, med alarm og 10 dages sensor! DEXCOM G6 KONTINUERLIG GLUKOSEMÅLING (rtcgm*): DEN, DER VED MEST, VINDER Uden fingerprik, med alarm og 10 dages sensor! NU UDEN FINGERPRIK! Viser værdien hele tiden! *Real time continuous glucose monitoring,

Læs mere

Velkommen til dit nye ihealth produkt

Velkommen til dit nye ihealth produkt Velkommen til dit nye ihealth produkt Tak fordi du købte ihealth trådløs blodsukkermåler (BG5). Din blodsukkermåler er designet til at skulle bruges med den gratis ihealth Gluco-Smart App til din telefon.

Læs mere

Kom godt i gang med GrindCare DIN NEMME TRIN-FOR-TRIN- GUIDE

Kom godt i gang med GrindCare DIN NEMME TRIN-FOR-TRIN- GUIDE Kom godt i gang med GrindCare DIN NEMME TRIN-FOR-TRIN- GUIDE Denne guide er ikke beregnet til at erstatte brugsanvisningen til Butler GrindCare. Læs brugsanvisningen helt, før du bruger den. GRINDCARE-

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

Brugervejledning til datastyringssystem (DMS) Pro

Brugervejledning til datastyringssystem (DMS) Pro Brugervejledning til datastyringssystem (DMS) Pro Eversense og Eversense-logoet er varemærker tilhørende Senseonics, Incorporated. Andre mærker og disses produkter er varemærker eller registrerede varemærker

Læs mere

START HER. Opsæt. Din smartphone. Sender. Brugervejledning

START HER. Opsæt. Din smartphone. Sender. Brugervejledning START HER Opsæt Din smartphone Modtager Sensor Sender Brugervejledning G6 Oversigt Din smartenhed Dexcom-modtager Skærmenhed Viser glukoseoplysninger Opsæt din smartenhed, Dexcom-modtager (valgfrit i visse

Læs mere

Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App)

Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App) Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App) 1. Indholder: a. En hjelm b. Et USB kabel c. En Bling Jet fjernbetjening d. En brugsanvisning 2. Sæt USB-kablet i hjelmen

Læs mere

SYSTEM TIL KONTINUERLIG BLODSUKKERMÅLING. Vejledning til hurtig start

SYSTEM TIL KONTINUERLIG BLODSUKKERMÅLING. Vejledning til hurtig start SYSTEM TIL KONTINUERLIG BLODSUKKERMÅLING Vejledning til hurtig start Vejledning til hurtig start Tillykke med, at du har gjort Dexcom G5 Mobile Continuous Glucose Monitoring (CGM) System til en del af

Læs mere

Brugervejledning til dataadministrationssystem (DMS)

Brugervejledning til dataadministrationssystem (DMS) Brugervejledning til dataadministrationssystem (DMS) Eversense og Eversense logoet er varemærker tilhørende Senseonics, Incorporated. Andre varemærker og deres produkter er varemærker eller registrerede

Læs mere

Brugervejledning til dataadministrationssystem (DMS)

Brugervejledning til dataadministrationssystem (DMS) Brugervejledning til dataadministrationssystem (DMS) Eversense og Eversense logoet er varemærker tilhørende Senseonics, Incorporated. Andre varemærker og deres produkter er varemærker eller registrerede

Læs mere

Dexcom G6-systemet er beregnet til patienter i hjemmet og i sundhedssektoren.

Dexcom G6-systemet er beregnet til patienter i hjemmet og i sundhedssektoren. Dexcom G6 Sikkerhedserklæringer Brugsindikationer Dexcom G6-systemet til kontinuerlig overvågning af glukose (Dexcom G6-system eller G6) er et system til overvågning af glukose indiceret til personer i

Læs mere

Installationsvejledning. SALUS Smart Home

Installationsvejledning. SALUS Smart Home Installationsvejledning SALUS Smart Home Download app Download fra App Store eller Google Play. App navn Salus Smart Home Bemærk på IPad, kan det være nødvendigt at begrænse søgning til Kun IPhone for

Læs mere

Bluetooth Fitness Armband

Bluetooth Fitness Armband Bluetooth Fitness Armband User's Manual DENVER BFA-10 ALL RIGHTS RESERVED.COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S. www.denver-electronics.com DENVER BFA-10 Smart armbånd - Betjeningsvejledning - Dansk Kompatibilitet

Læs mere

Brugervejledning Dansk. Alarmenhed og Sensorplaster

Brugervejledning Dansk. Alarmenhed og Sensorplaster Brugervejledning Dansk Alarmenhed og Sensorplaster Brugervejledning Alarmenhed og Sensorplaster Dansk version 2008 Redsense Medical AB Box 287 SE-301 07 Halmstad Sverige www.redsensemedical.com RM-1-RM028

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Download appen Hent izettle-appen helt gratis i App Store eller Google Play. Opret en izettle-konto Du kan oprette en konto i appen eller på izettle.com. Opsæt din butik Tilføj dine

Læs mere

Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Brugervejledning

Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Brugervejledning Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Brugervejledning Brugervejledning til Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Jentafon Wireless Loopset LPS-6 er et Bluetooth-headset til brugere af høreapparater eller cochlear-

Læs mere

FUSION MS-ARX70 I N S T R U K T I O N E R DANSK

FUSION MS-ARX70 I N S T R U K T I O N E R DANSK FUSION MS-ARX70 I N S T R U K T I O N E R DANSK FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. eller dets datterselskaber Alle rettigheder forbeholdes. I henhold til lovgivningen om ophavsret må denne vejledning

Læs mere

Læser- og sensordemokit. Lommeguide

Læser- og sensordemokit. Lommeguide Læser- og sensordemokit Lommeguide Indhold Tilsigtet anvendelse... 1 Systemoversigt... 1 Læser.................................................... 3 Sensor...................................................

Læs mere

IDOMOVE GO+ Brugermanual

IDOMOVE GO+ Brugermanual IDOMOVE GO+ Brugermanual Tak, fordi du har valgt IDOMOVE GO+, som vil hjælpe dig med at sætte nye mål for et aktivt liv og gøre hver dag til sjov og motiverende træning. Armbåndet kan tilpasses de fleste

Læs mere

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Indholdsfortegnelse Tænd/slukknap...2 Sluk...2 Log på, og vælg en profil...2 Batteristatus...2 Skift profil...2 Start/stop blodtryk...2 Start intervaller...2

Læs mere

Guide til opsætning af Otiom.

Guide til opsætning af Otiom. Guide til opsætning af Otiom. 6 trin til din nye Otiom Basisopsætning: step 1. Aktiver Otiom-brikken (se side 06) step 2. Opsæt Otiom-base (se side 08) step 3. Opret Otiom-bruger (se side 10) Yderligere

Læs mere

Hurtig brugervejledning

Hurtig brugervejledning Hurtig brugervejledning DA Rider Rider er udstyret med en berøringsskærm. Du kan betjene enheden enten ved at klikke på skærmen eller bruge hardware-knappen. 1 BACK 2 4 LAP PAGE 3 1 Strøm/Tilbage/Pause/

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby

Startvejledning til Arlo Baby Startvejledning til Arlo Baby Hvad er inkluderet Velkommen Tak, fordi du valgte Arlo Baby. Det er nemt at komme i gang. Arlo Baby-kamera USBstrømkabel USBstrømforsyning Startvejledning Plade til vægmontering

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

Brugsanvisning. Oticon RemoteCare App

Brugsanvisning. Oticon RemoteCare App Brugsanvisning Oticon RemoteCare App Introduktion Oticon RemoteCare App er er designet til online-kommunikation mellem dig og din hørespecialist. Appen giver dig mulighed for at få en opfølgende konsultation

Læs mere

Calisto USB-højttalertelefon. Brugervejledning

Calisto USB-højttalertelefon. Brugervejledning Calisto 7200 USB-højttalertelefon Brugervejledning Indhold Oversigt 3 Tilslutning til pc 4 Daglig anvendelse 5 Strømforsyning 5 Volumen 5 Slå lyden fra/til 5 Besvar eller afslut et opkald 5 Lav batterifunktion

Læs mere

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Remote 3.0 fjernbetjening Introduktion Indhold Efter opdatering af Oticon Opn firmware er det nødvendigt

Læs mere

GTU 10 GPS-SPORINGSSYSTEM. Brugervejledning

GTU 10 GPS-SPORINGSSYSTEM. Brugervejledning GTU 10 GPS-SPORINGSSYSTEM Brugervejledning 2011 Garmin Ltd. eller dets datterselskaber Alle rettigheder forbeholdes. Medmindre der udtrykkeligt er givet tilladelse heri, må denne vejledning hverken helt

Læs mere

Hurtig start. Powerline Ekstra stikkontakt Model PLP1200

Hurtig start. Powerline Ekstra stikkontakt Model PLP1200 Hurtig start Powerline 1200 + Ekstra stikkontakt Model PLP1200 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. 2 Sådan kommer du i gang Powerline-adaptere giver en

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX)

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Dette dokument beskriver proceduren for brugen af appen SnapBridge (version 2.0) til etablering af en trådløs forbindelse mellem et understøttet kamera og en smartenhed.

Læs mere

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK Brugsvejledning DANSK / ENGELSK DANSK Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Pakkens indhold 4 3. Diagram 5 4. Betjening 6 4.1 Grundlæggende betjening 6 4.2 Parring med mobiltelefon 7 4.3 Multilink med

Læs mere

Nucleus CP810 lydprocessor og Nucleus CR110 fjernbetjening Fejlfindingsvejledning

Nucleus CP810 lydprocessor og Nucleus CR110 fjernbetjening Fejlfindingsvejledning Nucleus CP810 lydprocessor og Nucleus CR110 fjernbetjening Fejlfindingsvejledning Symboler Bemærk Vigtig information eller råd. Kan forhindre ulemper. Tip Tidsbesparende tips eller råd forhindrer ulemper.

Læs mere

RX900B. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X

RX900B. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X Brugervejledning for RX900B KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.: 9784 0666 Indhold

Læs mere

Introduktionsvejledning. Med illustrerende billeder, som gør det nemt at opsætte og bruge motoren.

Introduktionsvejledning. Med illustrerende billeder, som gør det nemt at opsætte og bruge motoren. Introduktionsvejledning Med illustrerende billeder, som gør det nemt at opsætte og bruge motoren. DA Files 1 Pakkens indhold Stander og opbevaringsboks til motorhåndstykke File* Motorhåndstykke Files +

Læs mere

Informationerne i dette dokument bliver ikke ændret eller udvidet uden varsel. Uret skal lade i mindst 2 timer inden brug.

Informationerne i dette dokument bliver ikke ændret eller udvidet uden varsel. Uret skal lade i mindst 2 timer inden brug. Informationerne i dette dokument bliver ikke ændret eller udvidet uden varsel. Uret skal lade i mindst 2 timer inden brug. 1.Produktspecifikationer CPU MTK2502D ARM7 260MHz Hukommelse: RAM 32Mb+ ROM 32Mb,

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR

BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR BRUGERVEJLEDNING RØGSENSOR til røgsensor Side 1 Introduktion Røgsensoren fra LOCKON bruger en optisk røgdetektor til at registre, om der er røgpartikler i luften. Den afgiver en alarm, hvis antallet af

Læs mere

RX900A. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X

RX900A. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X Brugervejledning for RX900A KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20 7600 Struer Mail: knop@knop.dk Web: www.knop.dk Tlf.: 9784 0444 Fax.: 9784 0666 Indhold

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR

BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR Side 1 til rumsensor Introduktion Rumsensoren fra LOCKON er en bevægelsessensor, som reagerer på bevægelser inden for rumsensorens dækningsområde. Når sensoren er slået til og

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning BFH-14 FITNESSARMBÅND Betjeningsvejledning www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics DANSK 1. Funktioner 0.96" 96x64 LCD Farve Display Indbygget HR-sensor til overvågning af din puls

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER Side 1 til signalforstærker Introduktion Signalforstærkeren fra LOCKON bruges til at forlænge og forstærke det trådløse signal fra centralenheden ud til de forskellige

Læs mere

KETONIX BLUETOOTH grundlæggende manual v Dansk

KETONIX BLUETOOTH grundlæggende manual v Dansk KETONIX BLUETOOTH grundlæggende manual v 1.1 - Dansk 1. UDPAKNING AF DIN KETONIX BLUETOOTH Hvad er inkluderet: KETONIX Bluetooth Ekstra batteri USB-kabel Opladningskabel til ekstra batteri Et ekstra mundstykke

Læs mere

Hvad følger med? Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. **

Hvad følger med? Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. ** Lynhåndbog SE888 Hvad følger med? Basestation Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. ** I nogle lande skal du tilslutte ledningsadapteren til ledningen og derefter

Læs mere

X-Smart IQ. Introduktionsvejledning. Med illustrerende billeder, som gør det nemt at opsætte og bruge motoren.

X-Smart IQ. Introduktionsvejledning. Med illustrerende billeder, som gør det nemt at opsætte og bruge motoren. X-Smart IQ Introduktionsvejledning Med illustrerende billeder, som gør det nemt at opsætte og bruge motoren. 1 Pakkens indhold Tilbehør til ipad Mini 1, 2 eller 3 Tilbehør til ipad Mini 4 File* Gummibeslag

Læs mere

Introduktionsvejledning. Med illustrerende billeder, som gør det nemt at opsætte og bruge motoren.

Introduktionsvejledning. Med illustrerende billeder, som gør det nemt at opsætte og bruge motoren. Introduktionsvejledning Med illustrerende billeder, som gør det nemt at opsætte og bruge motoren. DA 1 Pakkens indhold Tilbehør til ipad Mini 1, 2 eller 3 Tilbehør til ipad Mini 4 File* Accessories for

Læs mere

INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG

INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG telefon Formålet med denne guide Læs dette først Inden du kan anvende dine høreapparater sammen med ConnectLine telefon- adapter og en fastnettelefon, skal adapteren først

Læs mere

INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG

INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG TV Formålet med denne guide Læs dette først Inden du kan anvende dine høreapparater sammen med Connectline Tv-adapter, skal adapteren først tilsluttes fjernsynet og en

Læs mere

Jabra. Evolve 75e. Brugervejledning

Jabra. Evolve 75e. Brugervejledning Jabra Evolve 75e Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT

BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT Side 1 til din LOCKON dørkontakt Introduktion Dørkontakten består af en senderenhed og en magnetenhed. Den fungerer sådan, at senderenheden overfører et signal til centralenheden,

Læs mere

Tevion Powerbank. Manual

Tevion Powerbank. Manual Tevion Powerbank Manual Indhold Din Universal Tevion Powerbank... 3 Hvad er inkluderet i pakken?... 3 Advarsler... 5 Delenes navne... 6 Pleje og Vedligeholdelse... 6 Betjening... 7 Fejlfinding... 10 2

Læs mere

Lad os komme i gang. I denne vejledning: GAMEPAD. Montering og afmontering af din Moto Mod. Oplad Moto Gamepad

Lad os komme i gang. I denne vejledning: GAMEPAD. Montering og afmontering af din Moto Mod. Oplad Moto Gamepad Lad os komme i gang Vi vil guide dig gennem montering og brug af din Moto Mod. I denne vejledning: Montering og afmontering af din Moto Mod Oplad Moto Gamepad Betjening af Moto Gamepad Download spil Tilslut

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL Side 1 til betjeningspanel Introduktion Du kan betjene din alarm med det trådløse betjeningspanel. Det placeres ved hjemmets hoveddør, så det er let at slå alarmen til

Læs mere

Digital Personvægt Lifezone Series Model: FW1302 BRUGSANVISNING

Digital Personvægt Lifezone Series Model: FW1302 BRUGSANVISNING Digital Personvægt Lifezone Series Model: FW1302 BRUGSANVISNING Tak fordi De valgte denne digitale personvægt fra Fitzone Wellness. For at sikre korrekt betjening og for at sikre, at vægten holder i mange

Læs mere

INSTRUKTIONSBOG TIL CHAdeMO-ADAPTER

INSTRUKTIONSBOG TIL CHAdeMO-ADAPTER INSTRUKTIONSBOG TIL CHAdeMO-ADAPTER REGLER VEDRØRENDE KOMMUNIKATION RADIO- OG TV-STØJ Det udstyr, som er beskrevet i denne instruktionsbog, kan generere og udstråle radiofrekvensenergi. Hvis det ikke installeres

Læs mere

Jabra. Talk 5. Brugervejledning

Jabra. Talk 5. Brugervejledning Jabra Talk 5 Brugervejledning 1 INDHOLDSFORTEGNELSE TAK...2 OM JABRA TALK 5...2 HEADSETFUNKTIONER...2 KOM I GANG...3 OPLADNING AF HEADSETTET...4 TÆND/SLUK HEADSETTET...4 PARRING MED DIN TELEFON...5 BÆR

Læs mere

Professionel hjemmesikkerhed. Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning

Professionel hjemmesikkerhed. Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning Professionel hjemmesikkerhed Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning Indhold 1. Introduktion: Et overblik over Alarm Scan-appen i X-serien 2. Start af appen 3. Indtastning af dine kontaktoplysninger

Læs mere

SafeMode ApS Møllemærsk Aabenraa Tlf CVRnr.:

SafeMode ApS Møllemærsk Aabenraa Tlf CVRnr.: SafeMode ApS Møllemærsk 29 6200 Aabenraa Tlf. +45 2556 3030 E-mail: info@safemode.dk CVRnr.: 36717084 www.safemode.dk 2 Indholdsfortegnelse 1. Produktoversigt...3 2. Hvordan bærer man den lille tracker?...

Læs mere

BOOMBAR + BLUETOOTH-HØJTTALER BRUGSANVISNING

BOOMBAR + BLUETOOTH-HØJTTALER BRUGSANVISNING Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

Velkommen Tak, fordi du valgte Arlo Q Plus. Det er nemt at komme i gang.

Velkommen Tak, fordi du valgte Arlo Q Plus. Det er nemt at komme i gang. Lynvejledning 1 Velkommen Tak, fordi du valgte Arlo Q Plus. Det er nemt at komme i gang. 2 3 Hvad er inkluderet 3 måder at forbinde dit nye kamera på Du kan forbinde dit Arlo Q Plus-kamera til internettet

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for KeyMission 80)

Forbindelsesvejledning (for KeyMission 80) Forbindelsesvejledning (for KeyMission 80) Indholdsfortegnelse Installation af appen SnapBridge...2 Forbindelse af kameraet og en smartenhed... 3 Billedoverførsel og fjernstyret fotografering... 7 Fejlfinding...

Læs mere

TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE

TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE DENNE VEJLEDNING BØR OMHYGGELIGT GENNEMLÆSES OG FØLGES INDHOLD 1. Symboler 2. Advarsler 3. Miljøhensyn 4. Beskrivelse af produktet 5. Isætning og udskiftning af batteri

Læs mere

Jabra. Elite 25e. Brugervejledning (bruksanvisning)

Jabra. Elite 25e. Brugervejledning (bruksanvisning) Jabra Elite 25e Brugervejledning (bruksanvisning) 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærk tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker,

Læs mere

- Forøg værdien i SETUP tilstand og Alarm funktionen

- Forøg værdien i SETUP tilstand og Alarm funktionen Introduktion Denne digitale skridttæller viser antal skridt gået, afstand tilbagelagt, kalorier forbrændt, den totale træningstid, og har 30 dages hukommelse, blandt andre nyttige funktioner. Det er også

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Optisk

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Optisk Trådløs Dørsensor Optisk Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 3 UDPAKNING... 3 MONTERING... 3 INSTALLATION AF BATTERIER... 4 EFTER INSTALLATION AF BATTERIER... 5 TEST AF DØRSENSOREN... 5 RESET TIL FABRIKSINDSTILLINGER...

Læs mere

Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad

Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1 Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad Velkommen til Klasseværelse Klasseværelse er en effektiv app til ipad, som gør det nemmere for dig at styre undervisningen,

Læs mere

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER Holder din ører fri til dine omgivelser! TILBEHØR: Artikel Antal USB til mikro USB Oplader kabel 1 Indstillingsbånd (med introduktions folder)

Læs mere

DK bruger vejledning

DK bruger vejledning brugervejledning DK Tak... for dit køb af Tanda Zap. Tanda Zap spotbehandling er klinisk dokumenteret. Kraftfuldt blåt LED lys nedbryder de bakterier, der forårsager akne udbrud, mens let vibration og

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU TABLETCOMPUTER

SÅDAN BRUGER DU TABLETCOMPUTER Du skal selv måle dit barns hjerterytme derhjemme, så personalet har mulighed for at vurdere, hvordan dit barn har det. Du skal bruge apparatet Monica AN24 og Samsung tabletcomputer til registrering af

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Tak. fordi du valgte. Brug for oplysninger? Brug for hjælp?

Tak. fordi du valgte. Brug for oplysninger? Brug for hjælp? Tak fordi du valgte Brug for oplysninger? Brug for hjælp? www.somfy.com 1 boks, 3 miljøer, 3 applikationer 3/45 Skift til tilsluttet tilstand 3 applikationer for at styre enhederne i hjemmet i tilsluttet

Læs mere

OpenTele datamonitoreringsplatform

OpenTele datamonitoreringsplatform OpenTele datamonitoreringsplatform Installations- og opdateringsguide for OpenTele klienter 09. marts 2015 Side 1 af 25 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning Installation af Android klient

Læs mere

BLUETOOTH MUSIK-ADAPTER

BLUETOOTH MUSIK-ADAPTER Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

CCS COMBO 2 ADAPTER. Instruktionsbog

CCS COMBO 2 ADAPTER. Instruktionsbog CCS COMBO 2 ADAPTER Instruktionsbog ADVARSEL GEM DISSE VIGTIGE SIKKERHEDSOPLYSNINGER. Dette dokument indeholder vigtige instruktioner og advarsler, som skal følges ved brug af CCS Combo 2-adapteren. Advarsel:

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

nüvi lynstartvejledning

nüvi lynstartvejledning nüvi 510 lynstartvejledning Vigtige oplysninger Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Advarsel: Dette produkt

Læs mere

1. Opladning. 2. Opsætning i appen. 3. Fysisk installation. 4. Funktioner. 5. Fejlfinding

1. Opladning. 2. Opsætning i appen. 3. Fysisk installation. 4. Funktioner. 5. Fejlfinding Video Doorbell 2 1 Hjemmets sikkerhed begynder ved hoveddøren Din nye Ring Video Doorbell er starten på en ring af sikkerhed omkring hele din ejendom. Nu er du altid forbundet med dit hjem, så du kan passe

Læs mere

Smart Baby Monitor Manual

Smart Baby Monitor Manual Smart Baby Monitor Manual Inside the box Smart Baby Monitor Pose Holder til sengen Li-ion batteri Strømadaptor + 3 landespecifikke adaptorer Manual 2 Tak fordi du har valgt Smart Baby Monitor Overvåg dit

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Vandsensor

Installationsmanual Trådløs Vandsensor Trådløs Vandsensor Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 2 UDPAKNING... 2 MONTERING... 3 INSTALLATION AF BATTERIER... 3 EFTER INSTALLATION AF BATTERIER... 3 TEST AF VANDSENSOREN... 4 RESET TIL FABRIKSINDSTILLINGER...

Læs mere

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0 Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse 1 LOGIN MENU... 3 2 HOVED MENU... 4 3 TRACKER INFO MENU... 5 4 KAPSEJLADS MENU... 6 4.1 TILMELD KAPSEJLADS

Læs mere

MIAMI TRÅDLØS HØJTTALER

MIAMI TRÅDLØS HØJTTALER Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

TomTom ecoplus Reference Guide

TomTom ecoplus Reference Guide TomTom ecoplus Reference Guide Contents Før installation 3 Velkommen... 3 Komponenter... 3 Systemkrav... 3 Sådan installeres ecoplus 5 Konfiguration af Bluetooth-forbindelsen med WEBFLEET... 5 Sådan konfigurerer

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Tredje generation Til Android og ios

BRUGERVEJLEDNING. Tredje generation Til Android og ios BRUGERVEJLEDNING Tredje generation Til Android og ios FLIR ONE BRUGERVEJLEDNING Med FLIR ONE kan du se verden på en helt ny måde, med en unik blanding af termisk og synlig billeddannelse. Denne brugervejledning

Læs mere

Quick Guide. Hvad er inkluderet. Kassen med din Fitbit Flex Wireless Activity+Sleep armbånd indeholder:

Quick Guide. Hvad er inkluderet. Kassen med din Fitbit Flex Wireless Activity+Sleep armbånd indeholder: Hvad er inkluderet Kassen med din Fitbit Flex Wireless Activity+Sleep armbånd indeholder: Flex tracker Opladning kabel trådløs synkronisering dongle 1 lille og 1 stort armbånd Flex tracker Ladekabel trådløs

Læs mere

Alde Smart Control App

Alde Smart Control App Brugs- og installationsanvisning til Alde Smart Control Android Alde Smart Control App iphone 2 Lynguide 3 Brugsanvisning 4 Indledning 4 Appen Alde Smart Control 5 Appen Alde smart control - hovedmenu

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX)

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Dette dokument beskriver proceduren for brugen af appen SnapBridge (version 2.5) til etablering af en trådløs forbindelse mellem et understøttet kamera og en smartenhed.

Læs mere

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning Jabra Elite 65t Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

Hurtigstart-vejledning. professionelle. for. Det skal du bruge. Indholdsfortegnelse 1 Konfigurer din LibreView-konto side 2

Hurtigstart-vejledning. professionelle. for. Det skal du bruge. Indholdsfortegnelse 1 Konfigurer din LibreView-konto side 2 Hurtigstart-vejledning for professionelle Velkommen til LibreView den universelle, webbaserede platform til datahåndtering for FreeStyle Libre Pro, FreeStyle Libre og de fleste større blodglukosemålere.

Læs mere

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide 05-2014 / v1.0 1 I. Produktinformation I-1. Pakkens indhold Smart stikkontakt Lyninstallationsguide CD med hurtig installationsvejledning I-2. Frontpanel Strømlysdioder

Læs mere

TargetScale 2 Body Analysis Scale Quick Start Guide. ~ Side 1 ~

TargetScale 2 Body Analysis Scale Quick Start Guide. ~ Side 1 ~ TargetScale 2 Body Analysis Scale Quick Start Guide ~ Side 1 ~ VIGTIG INFORMATION! Læs guiden grundigt før du bruger denne enhed, især sikkerhedsforskrifterne, og behold denne guide til fremtidigt brug.

Læs mere

Guide til mycontrol App.

Guide til mycontrol App. Guide til mycontrol App. Denne guide gælder til Android. Før du begynder: Hav smartphone og høreapparater klar. Hent Signia mycontrol fra Google Play. Vigtigt: Sluk og tænd høreapparaterne. Du har nu tre

Læs mere

COMET ÆGTE TRÅDLØSE ØRETELEFONER

COMET ÆGTE TRÅDLØSE ØRETELEFONER Advarsel: Undgå beskadigelse af din hørelse ved aldrig at lytte ved høj lydstyrke i længere perioder ad gangen. Af hensyn til din sikkerhed bør du altid være opmærksom på dine omgivelser, når du anvender

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer)

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) SB7J01(1E)/ 6MB4121E-01 Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) Dk Indholdsfortegnelse Indledning...2 Grænsefladen...2 Problemer med tilslutningen?...2 Mere om SnapBridge...2 Dette skal

Læs mere

RJ Gå til indeks. Gå til indeks

RJ Gå til indeks. Gå til indeks Indeks Hvis du vil gemme denne PDF fil, skal du vælge "Gem" i menuen "Fil". Ordenen på FAQ'er (Ofte stillede spørgsmål) i indekset, er ikke identisk med rækkefølgen i hovedteksten. Kom godt i gang Installer

Læs mere

Bluetooth-høretelefoner med aktiv støjreduktion

Bluetooth-høretelefoner med aktiv støjreduktion Bluetooth-høretelefoner med aktiv støjreduktion Brugermanual Brugermanualen forklarer de forskellige features og funktioner i dine høretelefoner for at sikre en optimal brugeroplevelse. Produkt-specifikationer:

Læs mere