VI INDRETTER FREMTIDENS PLEJE- OG OMSORGSSEKTOR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VI INDRETTER FREMTIDENS PLEJE- OG OMSORGSSEKTOR"

Transkript

1 SCAN OFFICE ER LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR AF INDRETNINGSLØSNINGER TIL PLEJE- OG OMSORGSSEKTOREN Ellekær, 730 Herlev Vejlevej 04, 8700 Horsens Hobrovej 7, 9000 Aalborg Glentevej 4, 70 Esbjerg Ø Strevelinsvej, 7000 Fredericia Industrivej Nord 7B, 7400 Herning VI INDRETTER FREMTIDENS PLEJE- OG OMSORGSSEKTOR Kontakt Scan Office på tlf Få inspiration på

2 VI DÆKKER FREMTIDENS NYE BEHOV I OMSORGSSEKTOREN Scan Office er én af Danmarks førende leverandører af kontorindretning, og har gennem årtier skabt nogle af markedets bedste totale indretningsløsninger til private og offentlige virksomheder i Danmark. Nu skærper vi indsatsen indenfor indretningsløsninger til pleje og omsorgssektoren, især med fokus på indretning til demente. Området dækker indretning til plejehjem, hospice, aktivitetscentre og botilbud. VI ER DIN SAMARBEJDSPARTNER FRA START TIL SLUT Med en solid brancheerfaring og et helt enestående leverandørnetværk kan vi løse alle særlige behov, indenfor den givne budgetramme. Vores mål er at udvikle unikke løsninger, som dækker vores kunders behov og diversitet. Vi lytter til jeres behov og ønsker via en tæt dialog, at lave den rigtige indretningsløsning, også på lang sigt. Ingen opgaver er for store eller for små til os, og vi er din samarbejdspartner fra start til slut.. Cloverleaf, Verpan.. Nova sofa og stol, Swedese. 3. Montana opbevaring. 4. AJ bordlampe, Louis Poulsen.. Bølling bakke, Brdr. Krüger.

3 . Bestlite gulvlampe, Gubi.. Spy loungestol, MO Design. 3. Butterfly Lounge stol, Magnus Olesen. 4. S4 sideboard, Andersen Furniture.. Aeon Rocket pendel, Lightyears.. Stacked reol, Muuto. 7. ByKato C sofabord, Andersen Furniture. 8. Pull gulvlampe, Muuto EN HJEMLIG OG OMSORGSFULD INDRETNING FLEKSIBEL & BEVÆGELIG Fremtidens plejehjem, hospices, aktivitetscentre og botilbud har mennesket i fokus. Der skal være rart og trygt at være, og der skal være plads til samvær, nærvær og fællesaktiviteter. Med Scan Office som din tætte sparringspartner, kan vi sammen skabe rammerne, og dække alle behov for funktionalitet og diversitet i møbleringen. Vi ønsker at skabe nogle hjemlige omgivelser, hvor mennesker kan føle sig godt tilpas og trygge, uanset om de gennemlever sygdom eller livskriser. Vi har øje for de forskellige behov der er, både hos borgere og personale. Scan Office kan skabe de rammer der skal til, samtidig med at krav til hygiejne, ergonomi og funktionalitet overholdes. I dagligdagen er der brug for fleksibilitet og bevægelighed i indretningen. Borgernes forskellige behov skal kunne imødekommes på en let og hurtig måde for personalet. Vi kan ved hjælp af afskærmning i indretningen skabe forskellige mindre rum, som kan danne rammen for forskellige rolige miljøer. Der kan eksempelvis være behov for en hyggekrog med plads til fordybelse, eller et sted hvor der er plads til at sidde i fred med pårørende. Der kan være behov for mindre stuer, som opfordrer til socialt samvær, eller en tv-stue, pejsestue eller små spiseområder, hvor borgerne kan sidde alene med deres pårørende. Vi finder de rigtige løsninger som dækker alle behov, via dialog og behovsanalyse.

4 . System 30 væghængt lydabsorbent, Kurage.. Tray Table, Andersen Furniture. 3. Ito sofa og stol, Schou Andersen. 4. Dots knager, Muuto.. Solacia hvilestol, Magnus Olesen.. Lazy sofa, Swedese. 7. Vega magasinholder, Foxy Potatoe

5 HAVEMØBLER OG ORANGERIER På fremtidens plejehjem vil der ofte være forskellige temarum, hvor der er mulighed for at socialisere og dyrke sine interesser. Et af temarummene kan eksempelvis være orangeriet, hvor man har mulighed for at sidde i en behagelig temperatur og nyde planter og grønne træer. Den hyggelige terrasse eller den lille altan kan også danne rammerne for hyggeligt samvær. Indenfor jeres budgetramme kan vi lave en løsning med holdbare havemøbler, bænke og hyggelige elementer som eksempelvis plantekasser og batteridrevne lanterner 3 HYGGELIGE GANGAREALER. PlantBox, Ferm Living.. Luxembourg bænk, Fermob. 3. Plint 3, Skagerak. 4. Hampsted havestole, Caneline.. Follow Me Lamp, Marset.. Mini Stacked, Muuto. 4 Når vi ønsker en hyggelig atmosfære, så gælder det også for gangarealerne. De skal indrettes med en form for udsmykning, så der er noget at kigge på. Det kan være i form af reolopstillinger til forskellige reminissens genstande eller årstidens pynt. Ofte vil der også være brug for at placere noget genkendeligt ved den enkelte borgers bolig. For at gøre det lettere at finde rundt, bruges farver i høj grad som way-finding i gangarealerne. I nybyggerier arbejder man ofte med, at hver etage har sin egen farve, så det er nemmere for borgerne at finde rundt.

6 . Cocoon siddemøbel, Skipper Furniture.. Ledge:able, Anne Linde. 3. Pyntepuder, Linum. 4. Uni sofa og lænestol, Skipper Furniture.. Bølling bakkebord, Brdr. Krüger.. Claudia stol og skammel, Stouby. TRYGGE RAMMER TIL DEMENTE 3 4 Demens ændrer evnen til at tolke rum. I dag ved vi hvor stor betydning de rigtige farver og den rigtige belysning har for indretningen for denne gruppe. Vi arbejder derfor målrettet på, at skabe et trygt miljø og skabe de mest optimale løsninger. Hvis der er brug for det, har vi mulighed for at konsultere en fagspecialist omkring farvevalg. Udover at arbejde med farverne i way-finding, arbejder vi også med farver og kontraster i indretningen generelt. Der kan være brug for afskærmning af døre og elevatorer, og det kan vi løse med dekorative fotostater som passer ind i indretningen. Vi arbejder målrettet på at skabe en god varieret belysning for at undgå mørke hjørner og kroge, som kan virke afskrækkende. Følelsen af hjemlighed betyder meget for at føle sig tryg. Vi kan skabe genkendelighed og tryghed ved at gøre plads til reminiscens genstande, som eksempelvis placeres i reolmoduler ved den enkelte borgers bolig. I fællesrummene skaber vi genkendelighed via indretningen med tidstypiske møbelklassikere.

7 . Carvaggio pendler, Lightyears.. Scala stol, Farstrup. 3. Session Relax stole og Folding Leg bord, Magnus Olesen. 4. Sonate lænestol, Nielaus.. Showcase, Anne Linde.. 70SJ hvilestol og 7008 fodskammel, Shou Andersen. 7. Flowerpot pendler, &tradition HYGIEJNE ERGONOMI, FUNKTIONALITET OG HOLDBARHED Hygiejne er en væsentlig faktor, når vi taler om indretning i omsorgssektoren. Ofte kan ønsker og krav være modsætningsfyldte, men dialogen omkring problematikken er nødvendig, for at finde frem til den bedste indretningsløsning. I dag bliver der eksempelvis overvejende valgt spisestue- og hvilemøbler i kunstskind af hensyn til tid og rengøring. Det er tidskrævende at vaske stolebetræk og ofte står stolene i mellemtiden med frit lagt urindug. I dag findes kunstskind heldigvis i mange fine kvaliteter og farver, men ønsker I i endnu højere grad at skabe en mere hyggelig og hjemlig atmosfære kan en kombination af kunstskind og stof være løsningen. Dette også til gavn for den demente borger, som blandt andet kan stimuleres gennem følesansen. Uanset hvilke områder der prioriteres højest, så kan vi rådgive og tilbyde vores ekspertise for at nå frem til den bedste løsning. Hos Scan Office baserer vi vores indretningsløsninger på holdbare, funktionelle og ergonomiske kvalitetsmøbler, som er stabile og kan klare et hårdt slid. I samarbejde med vores unikke leverandørportefølje kan vi hjælpe dig med at sammensætte et sortiment af møbler, som tilgodeser brugernes forskellige behov. Indenfor en given prisramme afsøger vi muligheden for møbler både til den store tunge mand og den lille spinkle kvinde. Vi gør meget for at finde de bedste ergonomiske løsninger, som også tilgodeser personalet i deres arbejde. Vores mål er at skabe rammerne for et funktionelt og ergonomisk miljø, hvor at alle borgere kan have en værdig tilværelse, og hvor man kan klare sig mest muligt selv.

8 4 3 7 FARVER. Around Coffee Table, Muuto. Tree Wall stumtjener, Swedese 3. Astro bakker. Normann Copenhagen 4. Classic gyngestol, Farstrup. Lampe Gras gulvlampe, DCW. A sofa, Andersen Furniture 7. Cow Parsley tapet, Tapetforum 8. Mini Stacked opbevaring, Muuto. Farver kan forstærke følelsen af tryghed, hjemlighed, glæde og imødekommenhed. Vores mål er at skabe en farveholdning i fællesarealerne, som er hyggelig og hjemlig, og som gør at alle kan føle sig godt tilpas. I den private borgers bolig kan man tilpasse farverne individuelt, så de i højere grad forstærker følelsen af hjemlighed og genkendelighed. Arkitekt og farvekonsulent Lene Møller mener, at man skal være særlig opmærksom på valget af farver, når man indretter plejehjem, fordi de fleste borgere får et langt dårligere syn med alderen. Hun refererer til undersøgelser der viser, at mennesker på 0 år har brug for gange så meget lys som en på 0 år. Det betyder at man har svært ved at skelne omrids og farvenuancer, som ligger tæt op ad hinanden. Af den grund kræver det man arbejder meget med kontrasten mellem lyse og mørke flader og mellem kulørte og neutrale farver. 8

9 . Bell pendler, Normann Copenhagen.. Hide Out standerlampe, Frandsen Lighting. 3. Secto pendler, Secto. 4. Swirl standerlampe, Le Klint. 3 4 BELYSNING Man kan skabe hygge og en god stemning ved hjælp af en god belysning. Lys er også med til at gøre os trygge, og en stor hjælp for os, så vi kan se hvor vi færdes. Med alderen ændres det generelle syn, og det stiller endnu større krav til belysningen. Derfor arbejder vi meget på, at skabe en jævn, men varieret belysning, uden for store spring mellem lys og skygge. Vi opererer med oplyste hjørner, da mørke kroge helt skal undgås, for de kan virke skræmmende på eksempelvis demensramte borgere.

10 Studio Rose, Fermliving.. Libri reol, Swedese. 3. Select hvilestol, Swedese. 4. Spy 9 hvilestol, MO Design.. ND83 lænestol, Snedkergaarden.. Constanza bordlamper, Luceplan. 7. Stella Desk, Snedkergaarden. 8. About A Chair, AAC3, HAY. 9. Pyntepuder, Linum. 0. Mood glastavler, Lintex.. AH sofa, Nielaus.. Grashopper gulvlampe, Gubi

KLAR, PARAT. Få klasselokalerne klar til august

KLAR, PARAT. Få klasselokalerne klar til august KLAR, PARAT Få klasselokalerne klar til august 2 01 BESTILLING AF NYE SKOLEMØBLER Få klasselokalerne klar til skolestart i august Gennem mange år har Scan Office leveret møbler og indretningsløsninger

Læs mere

Find din bærbare stil

Find din bærbare stil Find din bærbare stil Er du til en lun og hyggelig krog med laptoppen på skødet eller en lille kontrolleret arbejdsplads, du kan gemme af vejen? Den bærbare er blevet et fast element i mange hjem se her,

Læs mere

For os er individuel professionel rådgivning og god service en selvfølge. KLASSELOKALE FAGLOKALE 07 BIBLIOTEK 08 KANTINE 09 FÆLLESAREALER 10-11

For os er individuel professionel rådgivning og god service en selvfølge. KLASSELOKALE FAGLOKALE 07 BIBLIOTEK 08 KANTINE 09 FÆLLESAREALER 10-11 EDUCATION REICK MØBLER BYDER VELKOMMEN Hos REiCK Møbler har vi produceret, leveret og indrettet spændende undervisningsmiljøer i mere end 30 år. Med dette inspirationsmateriale, vil vi hos REiCK Møbler

Læs mere

Orden i tingene. men bordet er nok det mest vellykkede. Familien Dobernovski der tæller mor, far og 3 små børn,

Orden i tingene. men bordet er nok det mest vellykkede. Familien Dobernovski der tæller mor, far og 3 små børn, EFTER: Kontoret er nu blevet et sted, man gerne vil opholde sig. Bordet er lavet til lejligheden og passer perfekt til rummet. Opbevaringskasserne Frame på væggen er en anderledes og dekorativ måde at

Læs mere

Enestuer er vigtige for relationen mellem patient og pårørende. Enestuer forebygger at patienten bliver stresset og bange

Enestuer er vigtige for relationen mellem patient og pårørende. Enestuer forebygger at patienten bliver stresset og bange PRIVATLIV RELATIONER Enestuer er vigtige for relationen mellem patient og pårørende. Enestuer forebygger at patienten bliver stresset og bange Patienter, pårørende og personale i de palliative enheder

Læs mere

Fuglsangsø Centret. Plejeboliger Penthouselejligheder ældreboliger Aktivitetscenter. www.herning.dk

Fuglsangsø Centret. Plejeboliger Penthouselejligheder ældreboliger Aktivitetscenter. www.herning.dk Fuglsangsø Centret Plejeboliger Penthouselejligheder ældreboliger Aktivitetscenter www.herning.dk Velkommen til plejeboligerne Fuglsangsø Centret er et center beliggende med en pragtfuld udsigt over Fuglsangsø.

Læs mere

Erhvervsindretning Individuel indretning tilpasset virksomhedens behov

Erhvervsindretning Individuel indretning tilpasset virksomhedens behov Erhvervsindretning Individuel indretning tilpasset virksomhedens behov Erhvervsindretning fra inderst til yderst Dokk16 er en kompetent og visionær medspiller, når det gælder indretning af jeres virksomhed.

Læs mere

IDEKATALOG stue-alrum

IDEKATALOG stue-alrum dit personlige IDEKATALOG stue-alrum for Chris Christoffersen Dit design Jeres alrum er virkelig fantastisk. Der er et skønt lysindfald og har al potentiale til at blive lige nøjagtig det rum i ønsker

Læs mere

Designudsalg fra 28.7.2014

Designudsalg fra 28.7.2014 Designudsalg fra 28.7.2014 Udsalgsvarer sælges kun via vores fysiske butik, Ringstedgade 7, 4000 Roskilde, 46357460. Der tages forbehold for mellemsalg, da her er tale om "gammeldags" udsalg og derfor

Læs mere

Designudsalg netop nu

Designudsalg netop nu Designudsalg netop nu Udsalgsvarer sælges kun via vores fysiske butik, Ringstedgade 7, 4000 Roskilde, 46357460. Der tages forbehold for mellemsalg, da her er tale om "gammeldags" udsalg og derfor kun findes

Læs mere

2018 ERHVERVSKATALOG

2018 ERHVERVSKATALOG 2018 ERHVERVSKATALOG INDHOLDSFORTEGNELSE 02 05 09 13 16 20 23 28 30 34 39 42 43 44 46 Møbel-Gruppen A/S Reception Arbejdspladsen Opbevaring Lounge Kantine Mødelokale og konference Auditorium & sal Tilbehør

Læs mere

VI INDRETTER FREMTIDENS FOLKESKOLER

VI INDRETTER FREMTIDENS FOLKESKOLER SCAN OFFICE ER LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR AF INDRETNINGSLØSNINGER TIL SKOLE- OG UDDANNELSESSEKTOREN Ellekær, 70 Herlev Vejlevej 0, 8700 Horsens Hobrovej 76, 9000 Aalborg Glentevej, 6705 Esbjerg Ø Strevelinsvej

Læs mere

Designudsalg Januar 2016

Designudsalg Januar 2016 Designudsalg Januar 2016 Udsalgsvarer sælges kun via vores fysiske butik, Ringstedgade 7, 4000 Roskilde, 46357460. Der tages forbehold for mellemsalg, da her er tale om "gammeldags" udsalg og derfor kun

Læs mere

Designudsalg fra 28.12.2013

Designudsalg fra 28.12.2013 Designudsalg fra 28.12.2013 Udsalgsvarer sælges kun via vores fysiske butik, Ringstedgade 7, 4000 Roskilde, 46357460. Der tages forbehold for mellemsalg, da her er tale om "gammeldags" udsalg og derfor

Læs mere

BDO HERNING - NYT DOMICIL. Indretningsforslag 16.05.2012

BDO HERNING - NYT DOMICIL. Indretningsforslag 16.05.2012 BDO HERNING - NYT DOMICIL Indretningsforslag 16.05.2012 Indretningsforslag til BDO s nye domicil i Herning. Der er valgt en stram og enkelt stil der passer til husets arkitektur. Farver og materialer er

Læs mere

2.495,- 2.995,- Kampagnepris 1000,- 1400,- Roomz chär b sic. Roomz chär w1n. års garanti. Kampagnepris. Kampagnepris. Kampagnepris SPAR SPAR

2.495,- 2.995,- Kampagnepris 1000,- 1400,- Roomz chär b sic. Roomz chär w1n. års garanti. Kampagnepris. Kampagnepris. Kampagnepris SPAR SPAR Roomz chär b sic - Synkron vippefunktion - Justerbar vippemodstand - Låsbar vippefunktion - Sædeforskydning - Gashøjde justering - Ryghøjde justering - Justerbart armlæn - 5 stjernet fodkryds - Sort polstring

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

KLAMPENBORG BOLIG AF PERNILLE VEST FOTO HEIDI LERKENFELDT TEKST MAJA HAHNE REGILD 90 RUM 10 OKTOBER 2014 10 OKTOBER 2014 I RUM 91

KLAMPENBORG BOLIG AF PERNILLE VEST FOTO HEIDI LERKENFELDT TEKST MAJA HAHNE REGILD 90 RUM 10 OKTOBER 2014 10 OKTOBER 2014 I RUM 91 KLAMPENBORG BOLIG ET MODERNE OG FUNKISINSPIRERET HUS FIK BLØDT DET MINIMALISTISKE UDTRYK OP MED NATURLIGE MATERIALER, VARME TEKSTILER OG RUNDE FORMER, DA INDRETNINGSSTYLIST MICHALA JESSEN RYKKEDE IND MED

Læs mere

Fremtidens Plejehjem ligger i Nørresundby

Fremtidens Plejehjem ligger i Nørresundby Fremtidens Plejehjem ligger i Nørresundby Fremtidens Plejehjem er realiseringen af en drøm om at skabe det perfekte plejehjem for ældre borgere, deres pårørende og personalet, som skal arbejde der. Det

Læs mere

Designudsalg 27. juli 9.30

Designudsalg 27. juli 9.30 Designudsalg 27. juli 9.30 Udsalgsvarer sælges kun via vores fysiske butik, Ringstedgade 7, 4000 Roskilde, 46357460. Der tages forbehold for mellemsalg, da her er tale om "gammeldags" udsalg og derfor

Læs mere

Erhvervsindretning. Fra klassisk design til nye tendenser. Dokk16 A/S. Individuel indretning - tilpasset virksomhedens behov

Erhvervsindretning. Fra klassisk design til nye tendenser. Dokk16 A/S. Individuel indretning - tilpasset virksomhedens behov Fra klassisk design til nye tendenser Individuel indretning tilpasset virksomhedens behov Dokk16 har erfaring med indretning af kontor, mødelokaler, hotel, café, konference, reception, lobby og loungeområder.

Læs mere

ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE

ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE ERHVERV - SORTIMENT ERHVERV ERHVERV ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE HÅG kontorstole er skabt til bevægelse du er skabt til liv og aktivitet og ikke stillesiddende arbejde. Håg stole er fremstillet til arbejdsopgaver

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Ansøgningsskema til pulje til demensboliger Generelle oplysninger Projektets/aktivitetens titel Skriv titel på projektet. Demensvenlig indretning af fælles inde- og udearealer i fremtidig skærmet enhed

Læs mere

50 BO BEDRE Nr. 1 2014. Af Marina Lykkesteen. Foto Andreas Mikkel Hansen

50 BO BEDRE Nr. 1 2014. Af Marina Lykkesteen. Foto Andreas Mikkel Hansen Hjem med sjæl Den gamle 1800-tals patriciervilla i oprindelig stand nord for København var umiddelbart ikke, hvad Helle Holstein og hendes familie havde forestillet sig som deres minimalistisk og stramt

Læs mere

Seniorhuset. Byggeriet og de arkitektoniske tanker bag Danmarks første ældreboliger til mennesker med autisme

Seniorhuset. Byggeriet og de arkitektoniske tanker bag Danmarks første ældreboliger til mennesker med autisme Seniorhuset Baggrund og vision Hvordan skal mennesker med autisme bo, når de bliver ældre, og hvordan kan vi skabe de bedst mulige rammer for denne gruppe borgere, når de er oppe i årene? De spørgsmål

Læs mere

Oceaner af klasse og stil

Oceaner af klasse og stil Oceaner af klasse og stil 80 cm MOVE Kom godt igang Når du får lyst til at udsmykke dit hjem med et dekorativt akvarium, bør du starte med at vælge den bedst egnede plads. Placeringen skal være der, hvor

Læs mere

BEDRE BØRNEMILJØ 0-6 år. Skab rum der virker

BEDRE BØRNEMILJØ 0-6 år. Skab rum der virker BEDRE BØRNEMILJØ 0-6 år Skab rum der virker Hvad skal vi bruge værktøjet til? Værktøjet hjælper jer med at få et rum til at virke efter hensigten. Gennem tre lette trin sammentænkes rummets funktion, indretning

Læs mere

InterFurn Møbelpakke 1

InterFurn Møbelpakke 1 InterFurn Møbelpakke 1 INTERFURN AS InterFurn as er en tegnestue, som gennem en årrække har specialiseret sig i rådgivning og indretningsløsninger af enhver art. Hvorfor så vælge InterFurn as som samarbejdspartner...?

Læs mere

Skovgårdsskolen Inventar og adfærd Plan for hjemområder

Skovgårdsskolen Inventar og adfærd Plan for hjemområder Skovgårdsskolen Inventar og adfærd Plan for hjemområder 12.3.07 Hjemområdernes indretning Dette dokument beskriver, hvordan hjemområderne på Skovgårdsskolen tænkes indrettet efter ombygningen. Indretningen

Læs mere

InterFurn Møbelpakke 2

InterFurn Møbelpakke 2 InterFurn Møbelpakke 2 INTERFURN AS InterFurn as er en tegnestue, som gennem en årrække har specialiseret sig i rådgivning og indretningsløsninger af enhver art. Hvorfor så vælge InterFurn as som samarbejdspartner...?

Læs mere

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02 belysning 01 & 02 belysning 01 LOFT / PENDEL BELYSNING - CARAVAGGIO Design: Cecilie Manz Producent: Lightyears 01 De sorte, grå og hvide nuancer er nøje afstemt efter hinanden og spiller smukt sammen,

Læs mere

Poet Finn Juhl Eg/sæbebehandlet, natur flet Vejl ,- NU ,- Oda med skammel Nanna Ditzel. Stingray Thomas Petersen Vinrød læder, eg/sæbe

Poet Finn Juhl Eg/sæbebehandlet, natur flet Vejl ,- NU ,- Oda med skammel Nanna Ditzel. Stingray Thomas Petersen Vinrød læder, eg/sæbe Lænestole Lænestole Sofaer CH22 CH25 CH07 Oda med skammel Nanna Ditzel GE581 Vita Nanna Ditzel Poet Eg/sæbebehandlet, natur flet Vejl. 15.995,- NU 10.900,- Sortlakeret eg, sort flet Vejl. 23.206,- NU 15.500,-

Læs mere

INSPIRATION MØBEL INSPIRATION SIDE 1

INSPIRATION MØBEL INSPIRATION SIDE 1 05.05.2015 MØBEL SIDE 1 ENKELT INDBYDENDE KVALITET TIDSLØST STILFULDT LEVENDE GRØN På de følgende sider illustreres indretnings- og møbelforslag til Jutlander Banks nye lokaler i Aalborg. I forslagene

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTFYN BOTILBUDDET SØNDERSØ 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTFYN BOTILBUDDET SØNDERSØ 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTFYN BOTILBUDDET SØNDERSØ 1 2 BOTILBUDDET SØNDERSØ VELKOMMEN TIL Botilbuddet Søndersø Botilbuddet Søndersø ligger i den lille by Gamby tæt ved Søndersø nordvest for

Læs mere

Indretning af skolen Klasseværelset

Indretning af skolen Klasseværelset Indretning af skolen Klasseværelset SONESSON INDRETNING lære lytte planlægge opbevare udvikle Den kreative arbejdsplads for store og små Få arbejdsmiljøer skal tilfredsstille så mange forskellige behov

Læs mere

GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne

GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne Den røde farve lægger op til bevægelse Specialdesignet legehus på Ørestad Skole, København Udviklet i samarbejde med CORE Arkitekter OM HØJER MØBLER Højer Møbler er

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter. Mandag den 3. december 2007 fra kl.13.00

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter. Mandag den 3. december 2007 fra kl.13.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter Mandag den 3. december 2007 fra kl.13.00 Indledning Vi har på vegne af Lejre Kommune aflagt tilsynsbesøg på Hvalsø Ældrecenter. Generelt er formålet

Læs mere

InterFurn Møbelpakke 5

InterFurn Møbelpakke 5 InterFurn Møbelpakke 5 INTERFURN AS InterFurn as er en tegnestue, som gennem en årrække har specialiseret sig i rådgivning og indretningsløsninger af enhver art. Hvorfor så vælge InterFurn as som samarbejdspartner...?

Læs mere

Designudsalg fra 29.07.2013

Designudsalg fra 29.07.2013 Designudsalg fra 29.07.2013 Udsalgsvarer sælges kun via vores fysiske butik, Ringstedgade 7, 4000 Roskilde, 46357460. Der tages forbehold for mellemsalg, da her er tale om "gammeldags" udsalg og derfor

Læs mere

Tre sprælske stilskift

Tre sprælske stilskift Hvis du vil gøre dit hjem mere personligt, skal der (måske) nogle dristige valg til. På de næste sider kan du se tre af boligstylist Maria Helgstrands projekter, hvor utraditionelle løsninger er i centrum.

Læs mere

Hvor mennesker mødes

Hvor mennesker mødes Hvor mennesker mødes En uopslidelig klassiker I 1977 så det fleksible møbelprogram Fastoflex dagens lys. En på samme tid let og meget solid konstruktion grundet kombinationen af et gennemtænkt design og

Læs mere

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer 3 I grunden handler det om trivsel Første dag efter sommerferien. Hele kroppen dirrer af forventning og nervøsitet. At møde de samme lærere og kammerater føles

Læs mere

Børnemiljøvurdering. Institution / børnehus: Børnehaven Lillebo

Børnemiljøvurdering. Institution / børnehus: Børnehaven Lillebo Børnemiljøvurdering Institution / børnehus: Børnehaven Lillebo Udarbejdet d.: Januar og februar 2007 af bestyrelsen og godkendt på personalemøde 7.2.2007 (Udfyldes elektronisk) 1 Det fysiske miljø Forhold

Læs mere

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer 3 I grunden handler det om trivsel Første dag efter sommerferien. Hele kroppen dirrer af forventning og nervøsitet. At møde de samme lærere og kammerater føles

Læs mere

FLEKSIBILITET SKIPPER FURNITURE INDHOLDSFORTEGNELSE KVALITET. PASSIONER Kvalitet Fleksibilitet Ultimativ kombination af komfort og design Miljø

FLEKSIBILITET SKIPPER FURNITURE INDHOLDSFORTEGNELSE KVALITET. PASSIONER Kvalitet Fleksibilitet Ultimativ kombination af komfort og design Miljø SKIPPER FURNITURE blev grundlagt i 1955 af fabrikant Svend Skipper og har således produceret siddemøbler i to generationer til såvel private som offentlige kunder. Ved Limfjorden i det nordlige Danmark

Læs mere

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet Lampeshoppen Funky design i topkvalitet Om os Vi har mere end 14 år på bagen som lampeforhandler med hovedvægt på kvalitetslysekroner og ekstravagante lamper til den kræsne forbruger. Vi har altid bestræbt

Læs mere

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum Indretning af skolen Kantine og opholdsrum SONESSON INDRETNING kaffepause planlægge frikvarter lege mødes genvinde kræfterne Skolebordssæt Pausa Bord Pausa Endelig frikvarter... Såvel elever som lærere

Læs mere

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE HUSBÅD PÅ INDRETNING MØBELPAKKE T3 SPISEBORD Design: bykato T3-bordet er skabt ud fra ønsket om at lave et klassisk spisebord med super funktionelle detaljer. T3 bordet har synkronudtræk, hvilket giver

Læs mere

SHOPPING. Rum for rum

SHOPPING. Rum for rum SHOPPING Rum for rum FORLÆNG SOMMEREN Sommeren er ofte short and sweet på vores breddegrader, så lad os forlænge den lyse årstid mest muligt. I hvert fald inden for husets fire vægge. Det er de lyse og

Læs mere

tegninger møbelpakker01

tegninger møbelpakker01 tegninger møbelpakker tegninger & illustrationer indretning TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN / TERRASSE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - STUE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER

Læs mere

Designudsalg fra 28.12.2012

Designudsalg fra 28.12.2012 Designudsalg fra 28.12.2012 Udsalgsvarer sælges kun via vores fysiske butik, Ringstedgade 7, 4000 Roskilde, 46357460. Der tages forbehold for mellemsalg, da her er tale om "gammeldags" udsalg og derfor

Læs mere

SLUTSPURT - Se de gode tilbud i kataloget

SLUTSPURT - Se de gode tilbud i kataloget Udsalget gælder til 31. januar 2018 Sofaer SLUTSPURT - Se de gode tilbud i kataloget Lænestole Sofaer Outline sofa SOLGT Muuto Cognac læder, stål sortlakeret Vejl. 39.900,- NU 28.500,- GE236 Grå uld, eg/ubehandlet

Læs mere

Ældrepolitik VEJLE KOMMUNE 2009

Ældrepolitik VEJLE KOMMUNE 2009 Ældrepolitik VEJLE KOMMUNE 2009 Ældre politikken 2 Forord Ældres forhold interesserer mange borgere og er derfor genstand for megen debat. Det er forståeligt, for selv små ændringer i vilkårene kan påvirke

Læs mere

Vi har fyldt kataloget med nye tilbud

Vi har fyldt kataloget med nye tilbud Sofaer Vi har fyldt kataloget med nye tilbud Lænestole Sofaer Outline sofa Muuto Cognac læder, stål sortlakeret- Vejl. 39.900,- NU 28.900,- GE236 Grå uld, eg/ubehandlet Vejl. 36.000,- NU 26.900,- Poet

Læs mere

Møbler til plejesektoren. - inspiration

Møbler til plejesektoren. - inspiration Møbler til plejesektoren - inspiration Vines Erhvervsmøbler A/S er en dansk møbelvirksomhed, der leverer indretningsløsninger til private virksomheder og offentlige institutioner i hele Danmark. Virksomheden

Læs mere

Netværksdage Godt sygehusbyggeri August Livet mellem Stuerne. Kristine Kjærsig Innovationskonsulent Arkitekt

Netværksdage Godt sygehusbyggeri August Livet mellem Stuerne. Kristine Kjærsig Innovationskonsulent Arkitekt Netværksdage Godt sygehusbyggeri August 2016 Livet mellem Stuerne Kristine Kjærsig Innovationskonsulent Arkitekt Præsentation August 2016 / 2 August 2016 / 3 Syddansk Sundhedsinnovation En katalysator

Læs mere

Overskydende kontorinventar fra Havarikommissionen

Overskydende kontorinventar fra Havarikommissionen 3301 - Overskydende kontorinventar fra Havarikommissionen 3301 - Overskydende kontorinventar fra Havarikommissionen Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: Langebjergvænget 21, 4000 Roskilde Torsdag

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Langebjergvænget 21, 4000 Roskilde. Mandag d. 14. maj :30-11:30. Auk: 3301 Kat: 2. + kontorstol m.

Eftersyn. På adressen: Langebjergvænget 21, 4000 Roskilde. Mandag d. 14. maj :30-11:30. Auk: 3301 Kat: 2. + kontorstol m. 3301 - Overskydende kontorinventar fra Havarikommissionen Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Langebjergvænget 21, 4000 Roskilde Torsdag d. 17. maj 2018 09:30-15:00 Eftersyn

Læs mere

Indretningsopgave hos

Indretningsopgave hos Indretningsopgave hos Dorthe & Knud Nørgaard Jessen Agerskov Kådner 1 6584 Agerskov Lørdag d. 17. maj kl. 11:00 Lavet af: Indretningskonsulenten Louise Ringgaard Jessen, Christoffers Allé 88A 1mf, 2800

Læs mere

Designudsalg fra 30.7.2012

Designudsalg fra 30.7.2012 Designudsalg fra 30.7.2012 Udsalgsvarer sælges kun via vores fysiske butik, Ringstedgade 7, 4000 Roskilde, 46357460. Der tages forbehold for mellemsalg, da her er tale om "gammeldags" udsalg og derfor

Læs mere

julestemning www.in.dk 171

julestemning www.in.dk 171 Jul i Vedbæk I den smukke, hvide villa har familien Palm Svaneeng Mertz pyntet op til jul med julekugler, kogler og hjemmebag. Der er lagt op til en klassisk jul tilsat et moderne twist med turkise detaljer

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Mandag den 9. august 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Mandag den 9. august 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune Mandag den 9. august 2010 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Vester

Læs mere

SKOLEMØBLER. Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler _ 1 SKOLEMØBLER

SKOLEMØBLER. Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler _ 1 SKOLEMØBLER Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler 1 DANMARKS STØRSTE MØBEL SORTIMENT TIL SKOLER OG SFO Vi har på de følgende sider samlet et lille udpluk af vores store sortiment og de mange

Læs mere

MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR

MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR 1 MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR En gennemtænkt indretning skaber stor værdi for din virksomhed. En god arbejdsplads der matcher behov og fysiske rammer skaber effektivitet

Læs mere

Hovedpointer fra interview med pårørende til ældre med demens

Hovedpointer fra interview med pårørende til ældre med demens Hovedpointer fra interview med pårørende til ældre med demens TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR 1 Dette notat tager udgangspunkt i den pårørendes vinkel på udformning, ønsker og opmærksomhedspunkter

Læs mere

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet Riis Friplejehjem Lev livet hele livet 1 Indhold Et trygt hjem sammen med hinanden lev livet hele livet Aktiviteter en hverdag med aktiviteter og samvær Hjemligt duften af mad lejligheder med udsigt til

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune. Lørdag den 26. april 2014 fra kl Og Dialogmøde fredag den 9. maj kl.11.00

Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune. Lørdag den 26. april 2014 fra kl Og Dialogmøde fredag den 9. maj kl.11.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune Lørdag den 26. april 2014 fra kl. 10.30 Og Dialogmøde fredag den 9. maj kl.11.00 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 03 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 03 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE HUSBÅD PÅ INDRETNING MØBELPAKKE SPISEBORDSSTOL - ABOUT A CHAIR Design: Hee Welling En moderne skalstol, der både er smuk at se på og behagelig at sidde i. About a Chair har et rent og minimalistise udtryk

Læs mere

InterFurn Møbelpakke 3

InterFurn Møbelpakke 3 InterFurn Møbelpakke 3 INTERFURN AS InterFurn as er en tegnestue, som gennem en årrække har specialiseret sig i rådgivning og indretningsløsninger af enhver art. Hvorfor så vælge InterFurn as som samarbejdspartner...?

Læs mere

MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN

MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN 1 22 KÆRE BORGER i Fredericia Kommune Politikkens mål er at bevare, fremme og støtte arbejdet med Længst Mulig I Eget Liv. Fokus skal derfor være på muligheder frem for

Læs mere

Indendørsbelysning. Glostrup hospital. Case Study. Sansevenlig og alsidig belysning. til børn med psykiatriske lidelser og deres pårørende

Indendørsbelysning. Glostrup hospital. Case Study. Sansevenlig og alsidig belysning. til børn med psykiatriske lidelser og deres pårørende Indendørsbelysning Glostrup hospital Case Study Sansevenlig og alsidig belysning til børn med psykiatriske lidelser og deres pårørende Vi er rigtig glade for belysningen, fortæller Helle Winding. Den er

Læs mere

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Velkommen Filskov Friplejehjem er blevet til på initiativ af lokalbefolkningen i Filskov. Efter kommunens beslutning om at lukke

Læs mere

Enestuer er vigtige for relationen mellem patient og pårørende. Enestuer forebygger, at patienten bliver stresset og bange.

Enestuer er vigtige for relationen mellem patient og pårørende. Enestuer forebygger, at patienten bliver stresset og bange. PRIVATLIV RELATIONER Enestuer er vigtige for relationen mellem patient og pårørende. Enestuer forebygger, at patienten bliver stresset og bange. Patienter, pårørende og personale har sociale og private

Læs mere

Side 1 af 7. Resultatudtrækket er foretaget 3. februar 2012. Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Sæby Hallenslev Fribørnehave Myretuen

Side 1 af 7. Resultatudtrækket er foretaget 3. februar 2012. Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Sæby Hallenslev Fribørnehave Myretuen Resultatudtrækket er foretaget 3. februar 2012 Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Sæby Hallenslev Fribørnehave Myretuen Periode: Resultatet baserer sig på besvarelser, som ikke er afgrænset

Læs mere

http://arkitektur-lindring.dk/designprincipper/stemning/ opdateret 01 02 15 STEMNING

http://arkitektur-lindring.dk/designprincipper/stemning/ opdateret 01 02 15 STEMNING STEMNING Indretning og patienternes mulighed for at tage personlige ejendele med har betydning for deres evne til at fastholde selvforståelse og identitetsfølelse Patienter er ofte igennem meget forskellige

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

Dansk håndværk siden 1910

Dansk håndværk siden 1910 Dansk håndværk siden 1910 Farstrup Furniture blev grundlagt i 1910 og startede dengang som et savværk. Placeringen tæt på de smukke omgivelser i Langesøskovene vest for Odense var optimal, idet datidens

Læs mere

tegninger møbelpakker03

tegninger møbelpakker03 tegninger møbelpakker tegninger & illustrationer indretning TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN / TERRASSE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - STUE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER

Læs mere

Ældrepolitik for Norddjurs Kommune

Ældrepolitik for Norddjurs Kommune ÆLDREPOLITIK Ældrepolitik for Norddjurs Kommune 2017-2021 INDHOLDSFORTEGNELSE Forord 3 Menneskesyn og kerneværdier 4 Det gode ældreliv er at kunne selv 6 Det gode ældreliv er at bestemme selv 8 Det gode

Læs mere

MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN

MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN 1 2 3 KÆRE BORGER i Fredericia Kommune Politikkens mål er at bevare, fremme og støtte arbejdet med Længst Mulig I Eget Liv. Fokus skal derfor være på muligheder frem for

Læs mere

Villa. Din drømmebolig? NORDIC. Pris eksklusiv byggegrund Villa Nordic Brochure. Forbehold for ændringer

Villa. Din drømmebolig? NORDIC. Pris eksklusiv byggegrund Villa Nordic Brochure. Forbehold for ændringer Villa NORDIC r Prise fra Din drømmebolig? 0.00 5 7.3 Kr. 1 rdig æ f le *) Nøg g i l bo *) Pris eksklusiv byggegrund Villa Nordic Brochure. Forbehold for ændringer Villa Nordics boligkoncept Villa Nordic

Læs mere

InterFurn Møbelpakke 4

InterFurn Møbelpakke 4 InterFurn Møbelpakke 4 INTERFURN AS InterFurn as er en tegnestue, som gennem en årrække har specialiseret sig i rådgivning og indretningsløsninger af enhver art. Hvorfor så vælge InterFurn as som samarbejdspartner...?

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering på Elsesminde Odense Produktions-Højskole 2015

Undervisningsmiljøvurdering på Elsesminde Odense Produktions-Højskole 2015 Undervisningsmiljøvurdering på Elsesminde Odense Produktions-Højskole 2015 På Elsesminde Odense Produktions-Højskole prioriterer vi undervisningsmiljøet højt. Vi ved at det har en væsentlig betydning for

Læs mere

VÆRDIGHEDSPOLITIK I HOLBÆK KOMMUNE

VÆRDIGHEDSPOLITIK I HOLBÆK KOMMUNE VÆRDIGHEDSPOLITIK I HOLBÆK KOMMUNE DATO FOR ÆNDRING Værdighedspolitik i Holbæk Kommune Med værdighedspolitikken udstikker vi en retning for, hvordan vi sammen skaber muligheder for, at alle oplever et

Læs mere

SKOLEMØBLER Inspiration - Danmarks største møbelsortiment til skoler

SKOLEMØBLER Inspiration - Danmarks største møbelsortiment til skoler SKOLEMØBLER Inspiration - Danmarks største møbelsortiment til skoler 1 Education is the most powerful weapon which you can use to change the world. Nelson Mandela 3 Danmarks største udvalg af møbler til

Læs mere

Pressen. 47. sæson. Sider 883 til 899. Åbningstider: HUSK! Havemøbler har vi hele året Med sjællands største udvalg. Kvalitet siden 1970

Pressen. 47. sæson. Sider 883 til 899. Åbningstider: HUSK! Havemøbler har vi hele året Med sjællands største udvalg. Kvalitet siden 1970 har skrevet'opdateret Pressen 2017 47. sæson Kvalitet siden 1970 1. Maj Sider 883 til 899 Åbningstider: i sommer halvåret 1. April til 30. Sept. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11 00-17 30 Fredag

Læs mere

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 84 elever har spørgeskemaet. Alle tal er angivet i antal/procent. Er der JA 51. Rum, der særligt tiltaler dig (f.eks. pga. stemningen, farverne eller indretningen)?

Læs mere

+60 fællesskab på Grønttorvet Værdiprogram

+60 fællesskab på Grønttorvet Værdiprogram Værdiprogram Udarbejdet af Andel og Mangor & Nagel for PKA, FB Gruppen og Realdania. 2017 Den nye bydel på Grønttorvet i Valby 2 Vision En bolig for aktive mennesker plus 60, der ønsker lidt færre m 2

Læs mere

CARITA STOL. Carita Stol 3

CARITA STOL. Carita Stol 3 CARITA STOL 2 Carita Stol Carita Stol 3 CARITA STOL Det er vigtigt, at vi tager os godt af dem, der har allermest brug for det. Derfor har vi givet vores møbelserie Carita de fordele og forudsætninger,

Læs mere

Politik for en værdig ældrepleje i Lolland Kommune 2016

Politik for en værdig ældrepleje i Lolland Kommune 2016 Politik for en værdig ældrepleje i Lolland Kommune 2016 Værdighed mangfoldigheden af det levede liv Forventningerne til et værdigt seniorliv er ligeså mangfoldige, som til det liv, borgeren har levet.

Læs mere

EN VERDEN AF MULIGHEDER

EN VERDEN AF MULIGHEDER EN VERDEN AF MULIGHEDER EN VERDEN AF MULIGHEDER Kom ind og se Fumac s univers af muligheder for spændende indretninger i det private såvel som i det offentlige rum. 2 I Fumac har vi en årelang tradition

Læs mere

EN VERDEN AF MULIGHEDER

EN VERDEN AF MULIGHEDER EN VERDEN AF MULIGHEDER EN VERDEN AF MULIGHEDER Kom ind og se Fumac s univers af muligheder for spændende indretninger i det private såvel som i det offentlige rum. 2 I Fumac har vi en årelang tradition

Læs mere

danish design EDGE by Hammel er en møbelserie med kant: Stilfuld, minimalistisk og grebsfri.

danish design EDGE by Hammel er en møbelserie med kant: Stilfuld, minimalistisk og grebsfri. danish design EDGE by Hammel er en møbelserie med kant: Stilfuld, minimalistisk og grebsfri. 2 Serien er opstået i mødet mellem dansk design og urban living. I mødet mellem byens moderne puls og naturens

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I D D E M ø B L E R

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I D D E M ø B L E R CARITA SIDDEMøBLER 2 Carita Siddemøbler Carita Siddemøbler 3 CARITA Siddemøbler Det er vigtigt, at vi tager os godt af dem, der har allermest brug for det. Vi har derfor givet vores møbelserie Carita de

Læs mere

Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse

Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse 1 1 Indledning I nærværende rammekontraktbilag beskrive de to plejecentre. 2 Solgården plejecentre 2.1 Adresse Adresse: Aggersundvej 31, 9690 Fjerritslev 2.2 Beskrivelse

Læs mere

Fremtidens Plejehjem. Konceptet

Fremtidens Plejehjem. Konceptet Fremtidens Plejehjem Konceptet I marts 2012 er det første spadestik blevet taget til Fremtidens Plejehjem. Det bygges på havnefronten i Nørresundby. Mellem Broerne. Tæt på Lindholm Strandpark. Og ikke

Læs mere

box living Af Gitte Kjær Tekst Elisabeth Wille Foto Mikkel Mortensen

box living Af Gitte Kjær Tekst Elisabeth Wille Foto Mikkel Mortensen box living Udenfor Århus ligger en fantastisk villa fuld af kontraster og overraskelser. Hvor stuen er en varm og tryg kasse beklædt med egetræsfinér, mens resten af huset er holdt i ren hvid og rå beton.

Læs mere