1 Indledning ved Jørgen Thaarup Hilsen fra Thomas Risager, der er sygemeldt, og som desværre ikke kunne lede Pastoratskonferencen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1 Indledning ved Jørgen Thaarup Hilsen fra Thomas Risager, der er sygemeldt, og som desværre ikke kunne lede Pastoratskonferencen."

Transkript

1 Pastoratskonference maj 2018 Til stede: 34 1 Indledning ved Jørgen Thaarup Hilsen fra Thomas Risager, der er sygemeldt, og som desværre ikke kunne lede Pastoratskonferencen. Indledning ved Jørgen Thaarup: Salme 248 Gak ud min sjæl og andagt med tekst fra Johs. 16 kapitel. 2 Valg af sekretær Mathias Flinck er valgt som sekretær. 3 Året der gik og menighedsforstanderens indberetning Menighedsforstander, Ole Birch, guider igennem årets indberetning med en særlig tak til menigheden over det store arbejde, som ansatte og menigheden har gjort det sidste års tid. Kommentarer til indberetningen: Initiativ med højskoletilbud til spejderforældre og andre interesserede er et glimrende initiativ. Der er en god en god optimisme i indberetningen særligt samarbejdet med Folkekirken. Der savnes en diskussion med fokus på, hvad der skal ske med kirkefrokosterne. Beretningen er modtaget. 4 Rapport og forslag vedrørende ny strategi Ole Birch fremlægger rapporten og forslaget til en ny strategi (jvf materialet Jerusalemskirkens strategi ): Der er særligt fokus på selve strategien. Der er to forudsætninger for strategien: 1) Det er en midlertidig strategi, som konstant kræver udvikling, fordi vi er i udvikling, og vores samfund er i udvikling. 2) Det er desuden en forudsætning, at vores strategi er Guds mission. Strategien skal lægge op til, at vi handler deraf navnet. Det skal ske inden for tre områder: Relationer, aktiviteter og praktisk næstekærlighed. Præsentation af de handlinger, som knyttet til disse tre områder. Kommentarer til rapporten: Vi er i en tid, hvor vi bliver ramt af stress, og vi bør måske have systematisk omsorg for hinanden i relation til tidslige påvirkninger som stress, osv. Spejderne er helt klar til at støtte op om flere dele af forslaget, da spejderne arbejder med lignende projekter.

2 Der lægges op til en parathed, og der ses muligheder i nogle af de ting, som sker allerede. Eksempelvis det stigende antal småbørn der er en mulighed for at arbejde netop på dette område. Debat om sætningen vedrørende, at Jerusalemskirken vil kæmpe for, at der ikke diskrimineres mod homoseksuelle. Kommentarer går blandt andet på bedre tid til at snakke om netop dette punkt særligt fordi der ikke bør forekomme nogen former for diskrimination i kirken Forslag a om at fastholde formuleringen. Forslag b om at sætte punktum efter mennesker. Tale for og imod de to forslag: Bent Fredsby: Er der samtale i Metodistkirken i Danmark om, at der er diskrimination, for det er, hvad der lægges op til med den nuværende formulering. Vejledende afstemning om de to forslag: Forslag a (formuleringen, som den står): 18 Forslag b (de sidste ord: På baggrund af deres seksualitet slettes): 8 Strategien er godkendt og sendes til videre arbejde i styregruppen. --- Forslag til at slette to navne fra kirkens medlemslister forslaget er støttet. 5 Statistik Ole Birch fremlægger statistikkerne medlemsstatistik, gudstjenestestatistik og en aldersstatistik. Der skal tilføjes, at der var barnedåb den 12. marts Statistikkerne er modtaget. 6 Regnskab 2017 Kirkens kasserer Beatrice Wittlinger præsenterer regnskabet. Der er en vis tilbagegang i menighedsbidraget og vi har brug for at gøre en indsats for at øge denne post. Regnskabet er godkendt stort tak til Beatrice for det store arbejde, og tak til revisorerne for deres arbejde. --- Spørgsmål til status

3 Debat om anlægningsformuen og mulig strategi for de potentielt store projekter, som kan blive nødvendige at forholde sig til i de kommende år, fx kirkens tag. 7 Budget 2018 Tommy Laursen præsenterer budgettet: Tilskuddet fra hovedkassen kan falde løbe, for aftalen med kirkens hovedkasse skal genforhandles i det kommende år. Derudover er der i forbindelse med vedligeholdelse en stor post, fordi der skal laves en del vedligeholdelse af varmeanlægget en ekstraordinær udgift. Budgettet er vedtaget enstemmigt. 8 Rapport fra Kirkeværgerne Peter Johansen præsenterer kirkeværgernes arbejde primært varmeanlægget, der er et igangværende projekt. Kirkeværgernes rapport er modtaget med stort tak for arbejdet. 9 Rapport fra Missionsforum Kreativ præsentation med suppe og skoleopgave begge dele vedrører kirkens kommende missionssøndag (6. maj), hvor der samles ind til en fritidsordning for udsatte børn og unge i Letland. Der inviteres til, at der i 2019 er et hold, der rejser til Letland og støtter op om fritidsordningen i Liepa. Missionsgruppens rapport er modtaget. 10 Arbejdsgrenenes rapporter og regnskaber a) MU Der stilles spørgsmål til huslejen i regnskabet, hvilket der dog er fokus på, men endnu ikke er blevet aktuelt på grund af teknikaliteter i forbindelse med at blive godkendt som forening i Københavns Kommune. b) MS Højskoleaftener er ikke taget med i beretningen, og det skyldes nok, at det er et projekt for hele menigheden, men som blot er sprunget ud af folk, der er involverede i spejderarbejdet. c) Onsdagstræf Der er faldende antal deltagere, og derfor er der drøftelser om, hvad der skal ske i fremtiden. d) Saints and sinners Genvalg af formand.

4 e) Revelation Gospel Choir Der er ikke modtaget noget regnskab fra koret, og vi beder om, at menighedsrådet modtager regnskabet og godkender, at det er revideret. f) Gospelkoret Kefas Ingen spørgsmål eller kommentarer til Kefas indberetning og økonomi. Der er modtaget både beretninger og regnskaber for samtlige arbejdsgrene bortset fra Revelation Gospel Choir, hvor menighedsrådet bedes modtage regnskab og godkende, at det er revideret. 11 Valgene Jørgen Thaarup gennemgår valgmetoden. Ledergruppen: Forslag: Karna Bræstrup og Cecilia Bræstrup begge er valgt. Menighedsrådsformand: Forslag: Jens Kamp Hansen han er valgt Sekretær for menighedsrådet: Forslag: Anni Hedegaard hun er valgt. Kasserer: Forslag: Beatrice Wittlinger hun er valgt. Kirkeværgeudvalg: Forslag: Mads Steen Højland er valgt ind i kirkeværgeudvalg. Peter Johansen, Anders Bech Lassen, Gerard Hilgeman, Georg Christensen, Cecilia Bræstrup er alle genvalgt. Finansudvalg: Forslag: Tommy Laursen, Nicolai Fassel, Lene Maak og Mads K. Hansen er alle genvalgt. Kasserer for Ellen Hjemfeldts fond: Forslag: Menighedens kasserer hun valgt. Revisionsudvalg: Forslag: Gert Nielsen og Povl Brendes begge er valgt. Repræsentant til Metodistkirkens Sociale Arbejde: Forslag: Kirsten Hastrup hun er valgt. Pastoraludvalg: Forslag: Louise Just Johansen (afløser Lone Jensen) hun er valgt.

5 Pernille Jørgensen og Michael Nielsen begge er valgt. Repræsentant til Metodistkirkens Årskonference: Intet at foretage Forslagsudvalget: Forslag: Andreas Morsbøl, Mathias Alsted Lund Flinck begge er valgt. 12 Godkendelser Menighedsforstanderen indstiller følgende lægprædikanter: Jens Christian Tvilling Maria Thaarup Mai Rasmussen Preben Rasmussen Jens Kamp Hansen Mads Kamp Hansen Georg Kronborg Christensen Peter Michael Nielsen Christina Bjørn Thomsen Carsten Bjerno Alle har fået fornyet deres lægprædikantfuldmagt Nye lægprædikanter: Mathias Flinck Rebekka Steinvig Andreas Morsbøl Marianne Berg Beatrice Wittlinger Alle er godkendt Tjeneste som ordineret: Fornyelse af menighedens anbefaling Maria Thaarup Hun er godkendt. Ledere i arbejdsgrenene: Metodistkirkens Spejdere: Anna Hastrup Kefas: Sara Alsted Aarenstrup Revelation: Karsten Munk Saints and Sinners: Anette Bruun Birch Kirkekoret: Kirsten Fredsby Onsdagstræf: Bent Fredsby The A-men: Kristian Hastrup og Daniel Steinvig Metodistkirkens Ungdomsforening: Mathias A. Flinck Alle er godkendt. Smågruppeledere Michael W. Pedersen

6 Nanny Larsen Rebekka Steinvig Andreas V. Olesen Christina Bach Gert Nielsen Sara Alsted Aarenstrup Alle er godkendt Desuden alle lægprædikanter og præster tilknyttet menigheden: Claus Kofoed Nielsen, Christian Alsted, Jørgen Thaarup og Ole Birch. Alle er godkendt Andre tjenester: Gennemgang af medlemsprotokol: Kirsten Fredsby og menighedsforstanderen. Menighedens historie: Christian Mølgaard. Kontraministerialbogsfører: Marianne Depner. Organister: Kirsten Fredsby, Flemming Friis. Lovsangsledere: Helene Bom, Mathilde Fassel. 13 Eventuelt a) Kirkefrokost og kirkekaffe Der har været et stigende problemer med restopvask fra forskellige arrangementer i kirken. Når man har indtaget kaffe og lignende, så skal al opvask tages, køkkenet skal rengøres, og bordene, der har været brugt i krypten, skal gøre rent. Det er en opsang til alle, der er aktive i kirken. Der skal lægges op til, at Menighedsrådet laver kort, men fyndigt kommunikationsmateriale om oprydning. b) Kirkefrokostholdene Der er for få madhold i kirken, og der er behov for, at vi skaffer nye hold, som vil lave mad. Der er enten behov for en håndfuld nye hold, vi kan skære ned på antallet af gange med kirkefrokost, eller vi kan gå over til at bestille vores mad udefra. Der skal tages en større debat af, hvordan kirkefrokoster skal prioriteres, for der er stor støtte til menighedsfrokosten, og mange er taknemmelige for tilbuddet. c) Den 18. august er der Copenhagen Pride, og der er en åben invitation til alle dem, der vil bidrage til at fejre mangfoldigheden. d) Der er en temagudstjeneste den 27. maj det er vist Jens Kamp Hansen og Michael Nielsen, der står for den. e) Der mangler materiale fra Revelation Gospel Choir, og det påpeges, at det er uheldigt, at koret ikke har leveret dette materiale og ønsker at høre, om de kan opmuntres til at levere dette fremover det er der bred enighed om. f) Bemærk, at der er Kristi Himmelfarts-stævne den 10. maj med gudstjeneste og sociale aktiviteter.

Forslag til personvalg 2009

Forslag til personvalg 2009 Forslag til personvalg 2009 pr. 8. maj 2009 med de endelige valgresultater pr. 9. maj 2009 Kvadriennevalg: 2008-2012 - 2016-2020 Bestyrelse/udvalg/tillidspost: Konferencelægleder Maibritt Tvilling Periode:

Læs mere

Dagsorden. Velkomst. Visionstalen. Rapport vedr. projekt Gospelkirke. Ledergruppens mål for 2014. CHURCH 4.0 og Jerusalemskirken.

Dagsorden. Velkomst. Visionstalen. Rapport vedr. projekt Gospelkirke. Ledergruppens mål for 2014. CHURCH 4.0 og Jerusalemskirken. Dagsorden 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Velkomst Visionstalen Rapport vedr. projekt Gospelkirke Ledergruppens mål for 2014 CHURCH 4.0 og Jerusalemskirken Kirkeværgerne Budget for 2014 Valg til særlige tjenester

Læs mere

Kære modtagere af Jerusalemskirkens nyhedsbrev, du modtager nu vores nyhedsbrev for maj 2014. En ny begyndelse Vi er kommet forbi påskens dramatiske begivenheder, men i den bibelske historie bliver det

Læs mere

Jerusalemskirken. - åbne døre, åbne hjerter og åbne sind. Læs mere på jerusalemskirken.dk SPEJDERTROPPEN - UNGDOMSFORENINGEN - ONSDAGSTRÆF - PRÆSTER

Jerusalemskirken. - åbne døre, åbne hjerter og åbne sind. Læs mere på jerusalemskirken.dk SPEJDERTROPPEN - UNGDOMSFORENINGEN - ONSDAGSTRÆF - PRÆSTER Jerusalemskirken - åbne døre, åbne hjerter og åbne sind SPEJDERTROPPEN - UNGDOMSFORENINGEN - ONSDAGSTRÆF - PRÆSTER GOSPELKOR - KIRKEKOR - BAND - LOKALT ENGAGEMENT - ÅNDELIGHED GUDSTJENESTER - ÅRSKALENDER

Læs mere

Jerusalemskirkens Halvårsmøde oktober 2012

Jerusalemskirkens Halvårsmøde oktober 2012 Velkommen til Jerusalemskirkens Halvårsmøde oktober 2012 Det er et spændende og udfordrende halvårsmøde vi samles til i aften. Vi byder alle medlemmer velkomne, det er altid en opmuntring at være sammen

Læs mere

Dagsorden. Information. Fællesspisning kl Menighedsmøde kl. ca

Dagsorden. Information. Fællesspisning kl Menighedsmøde kl. ca Dagsorden Fællesspisning kl. 18.00 Menighedsmøde kl. ca. 18.45. 1. Indledning og valg af sekretær 2. Indberetning og forslag fra menighedsforstanderen (s. 2) 3. Information vedr. Landsmødet 2017 (s. 8-9)

Læs mere

2. Optagelse af nye grupper. Ingen forslag om nye grupper.

2. Optagelse af nye grupper. Ingen forslag om nye grupper. Referat fra MBUF delegeretmøde. 1. Navneopråb og konstituering, herunder valg af: Navneopråb jf. uddelt liste. a) Dirigent: Mathias Alsted Flinck b) Sekretær: Karen Ærenlund Brogaard c) Stemmetæller: Mai-Brit

Læs mere

Jerusalemskirken. Information om

Jerusalemskirken. Information om Jerusalemskirken - åbne døre, åbne hjerter og åbne sind Information om Gudstjeneste Spejderne Globalt engagement Særlige arrangementer Dannelse og smågrupper Sang og musik Børn, unge og ældre Historien

Læs mere

Pastoratskonferencen 2018

Pastoratskonferencen 2018 Pastoratskonferencen 2018 Velkomst Velkommen til menighedens årsmøde - pastoratskonferencen. Velkommen til alle ledere og medlemmer i Jerusalemskirken. Velkommen til vores distriktsforstander, Thomas Risager.

Læs mere

Indkaldelse til menighedens Årsmøde d. 30. marts 2013 kl

Indkaldelse til menighedens Årsmøde d. 30. marts 2013 kl Indkaldelse til menighedens Årsmøde d. 30. marts 2013 kl. 12.00 Velkommen til Metodistkirken i Vejles årsmøde. Det er her vi sammen reflekterer over det forgangne år, ser frem til det næste og sammen prøver

Læs mere

DELTAGERE / PARTICIPANTS

DELTAGERE / PARTICIPANTS Anders Johansen Anders Lund Andrea Luth Anette Pedersen Annemarie H. Kristensen Axel Grønkjær Bente Skovgaard Kristensen Berit Puggaard Birgitte Nielsen Bo Vestergaard Bodil Halkjær Kristensen Brian Askvig

Læs mere

Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 7. november, 2013 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Carsten Larsen 00:40:31. Diplom Rubjerg Knude Løbet 10 kilometer, den 19. august Startnummer 373

Carsten Larsen 00:40:31. Diplom Rubjerg Knude Løbet 10 kilometer, den 19. august Startnummer 373 Carsten Larsen 00:40:31 373 Thomas Kristensen 00:42:27 358 Albert Bruun 00:42:57 300 Jens Pedersen 00:44:32 322 Kasper Bødker 00:44:45 330 Henrik Skøtt 00:46:53 388 Stefan Berg 00:48:22 380 Mads Andreasen

Læs mere

RESULTATLISTE TKL Sommerstævne 2013

RESULTATLISTE TKL Sommerstævne 2013 27-05-2013 10:14:40 - DDS SP v.3.13.2.1 RESULTATLISTE TKL Sommerstævne 2013 Tak for fremmødet til vores stævne Lodtrækning med 5 gevinster af 200,-kr. 1. 19352 Henrik Strand 04-020 Taarup-Kvols-Løgstrup

Læs mere

Esbjørn. Jytte Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

Esbjørn. Jytte Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 7. maj, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder

Læs mere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere Herresingle U09 B 1. Søren Pedersen (Holsted) 2. Tobias Hansen (Skodborg) 3. Max Bøgedahl (Skodborg) 4. Anne Mia Storm Pedersen (Andst) 5. Christian Huss Eskesen (Gesten) Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00 Referat af beboermøde 20/10 2015 kl. 19.00 1. Mødet åbnes 1.1. Valg af dirigent og referent Referent: Daniel Dirigent: Karoline 1.2. Årsberetning v/formand for beboerrådet Formandens beretning Hvor Vi

Læs mere

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015 Side 1 af 8 09:06:29 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE TKL Forårsstævne 2015 Tak for fremmødet til vores stævne Lodtrækning med 10 gevinster af 100,- kr 1 19466 Finn Karlsson 06-005 Ulbjerg Skytteforening

Læs mere

Delegeretmøde i Odense 2008

Delegeretmøde i Odense 2008 Delegeretmøde i Odense 2008 1. Konstituering Dirigent: Helge Munk Sekretær: Christina Hansen og Christina Sørensen Stemmetællere: Mathias Alsted, Andreas Morsbøl, Thomas Grandelag Justeringsudvalg: Henrik

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

DGI Nordjylland TIDSPLAN PROGRAM

DGI Nordjylland TIDSPLAN PROGRAM 2 TIDSPLAN Onsdag den 08. marts 2017 1-10 09:00 11-20 09:18 21-30 09:36 31-40 09:54 41-50 10:12 51-60 10:30 61-70 10:48 71-80 11:06 81-90 11:24 91-100 11:42 101-110 12:00 111-120 12:18 121-130 12:36 131-140

Læs mere

ResultaterTilPressen resultat startnummer Fornavn Efternavn totaltid ialt

ResultaterTilPressen resultat startnummer Fornavn Efternavn totaltid ialt Resultatliste : ResultaterTilPressen 0 96 Thomas-UDGÅET- Fjeldving 0 80 Claus Blåbjerg -. Udgået - Larsen 0 34 Jimmy - UDGÅET - Mikkelsen 0 52 Jacob - UDGÅET - Lillelund 1 97 Ralph Bøge Jensen 00:50:17

Læs mere

Kontingent SENIOR Efterår 2015-01.07.2015-12:00

Kontingent SENIOR Efterår 2015-01.07.2015-12:00 Billettype Bo Brassøe 1 Christian Poulsen 1 Jacob Hørbye 1 Mathias Fuglsang 1 Thomas Mølbjerg Jørgensen 1 Alex Brøndum 1 Anders Borregaard 1 Bjørn Bundgaard Jensen 1 Casper Hansen 1 Christian Jungersen

Læs mere

Klart budskab om Guds kærlighed

Klart budskab om Guds kærlighed METODISTKIRKENS LANDSMØDE Klart budskab om Guds kærlighed - for alle generationer! 25.-28- April 2013 Arrangør: Metodistkirken i Odense på Lægården, Holstebro Velkommen til landsmøde! Klart budskab om

Læs mere

Indkaldelse til menighedens årsmøde d. 30. februar 2016 kl. 19.00

Indkaldelse til menighedens årsmøde d. 30. februar 2016 kl. 19.00 Indkaldelse til menighedens årsmøde d. 30. februar 2016 kl. 19.00 Velkommen til Metodistkirken i Vejles årsmøde. Det er her vi sammen reflekterer over det forgangne år, ser frem til det næste og sammen

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1885,9 10 1885,9 10 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1845,6 8 1845,6 8 3 Viborg 1 1843,5 6 1843,5 6 4 ÅRK 1 1843,2 4 1843,2 4 5 Helle 1 1829,4 2 1829,4 2 6 Hvidovre

Læs mere

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP.

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP. ENDELIG RESULTATLISTE FOR : HANSTHOLM LØBET 2001 RESULTATER - : 4.2 KM KVINDER 2887 DITTE LEU HANSTHOLM 18.20 33 63.64 1 2889 CECILIE MARDAL SNEDSTED 19.31 17 59.78 2 2878 DORTE SØRENSEN HANSTHOLM 19.48

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

Generalforsamling, Foreningen Landeryd

Generalforsamling, Foreningen Landeryd Generalforsamling, Foreningen Landeryd 22.5.2004 Referat: Tilstede: Bent Ole, Jørgen, Aksel, Carl, Preben, Michael S, Michael M, Jette, Hans, Henrik K, John. 1) Michael M påtog sig dirigent posten. (Og

Læs mere

FOR. 9.3 Ved opløsning af samfundet tilfalder alle midler Kirkelig Forening for den Indre Mission i Danmark.

FOR. 9.3 Ved opløsning af samfundet tilfalder alle midler Kirkelig Forening for den Indre Mission i Danmark. 9.3 Ved opløsning af samfundet tilfalder alle midler Kirkelig Forening for den Indre Mission i Danmark. Nærværende vedtægter: er vedtaget af generalforsamlingen den 26. januar 2010. Dirigent Formand Peter

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

Præstesession torsdag den 13. maj 2015 kl. 15.00-17.30

Præstesession torsdag den 13. maj 2015 kl. 15.00-17.30 Side 1 Præstesession torsdag den 13. maj 2015 kl. 15.00-17.30 Biskop Christian Alsted bød velkommen til den præstelige session og til interessante dage på årskonferencen med det vigtige tema: Gå bed tjen!

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Naverparken

Ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Naverparken Silkeborg d.4.april 2011 Ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Naverparken Rosengaardscentret Mandag d. 4. april 2011. kl.19 00 Til stede var: Andelsboligforeningen nr. Mødt Alice & Lars Steinicke

Læs mere

Dansk Skytte Union DM 15m 2018 Randers

Dansk Skytte Union DM 15m 2018 Randers 1 2 fritstående Ungdom U13 1 Maria Graversen FHSS 2 3 stående m/støtte U13 med støtte 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1 11 12 13 14 15 Gustav Røjkjær BPI Henriette Larsen BPI Frederikke Nielsen BPI Tobias G Højgaard

Læs mere

Referat fra Stormøde i Distrikt Aarhus 2015 - Lørdag den 7. marts kl. 13.00, Nørre Allé 29

Referat fra Stormøde i Distrikt Aarhus 2015 - Lørdag den 7. marts kl. 13.00, Nørre Allé 29 Referat fra Stormøde i Distrikt Aarhus 2015 - Lørdag den 7. marts kl. 13.00, Nørre Allé 29 Beslutningsreferat med uddrag fra diskussionerne Deltagere: 57 stemmeberettigede Indledning v/ Morten Hougaard

Læs mere

Resultatliste - Sommerstævne - Viborg 2015

Resultatliste - Sommerstævne - Viborg 2015 Side 1 af 7 07-06-2015 19:49:45 - DDS SP v.3.15.6.1 RESULTATLISTE Sommerstævne - Viborg 2015 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 113123 Emilie Louise Rasmussen 06-026 Kjellerup Skytteforening 198/09 199/12

Læs mere

DGI Nordjylland TIDSPLAN PROGRAM

DGI Nordjylland TIDSPLAN PROGRAM 2 TIDSPLAN Onsdag den 13. marts 2018 1-10 09:00 11-20 09:18 21-30 09:36 31-40 09:54 41-50 10:12 51-60 10:30 61-70 10:48 71-80 11:06 81-90 11:24 91-100 11:42 101-110 12:00 111-120 12:18 121-130 12:36 131-140

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1880,0 10 9417,5 50 2 ÅRK 1 1853,1 8 9249,2 32 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1850,0 4 9248,0 30 4 Viborg 1 1850,7 6 9240,4 28 5 Hvidovre SK 1 1840,7 2 9181,3

Læs mere

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg Blistrup, den 6. februar 2018 GENERALFORSAMLING 27. marts 2017 Til stede: Kirsten Aunstrup, Bruno Bjerre,, Flemming Jørgensen, Lisbeth Larsen, Jens Lassen, Merete Rosenberg, Camilla Svanebjerg, Ib Østlund,

Læs mere

RESULTATLISTE Kristi Himmelfartsstævne

RESULTATLISTE Kristi Himmelfartsstævne 20-05-2012 15:01:16 - DDS SP v.3.12.5.4 RESULTATLISTE Kristi Himmelfartsstævne Holdkonkurrence: BK 1 Vestfalster Skytteforening 92040 Marc Jensen Klasse: BK1 197/05 99458 Michael Hansen Klasse: BK1 196/06

Læs mere

RESULTATLISTE Sommerstævne 2014 Viborg

RESULTATLISTE Sommerstævne 2014 Viborg 07-06-2014 19:59:26 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Sommerstævne 2014 Viborg Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 96986 Dagmar Storm Kristensen 06-033 Skals Skytteforening 200/12 200/14 400/26 2 113123 Emilie

Læs mere

1. Session fredag den 8. maj 2009 kl. 10.15-12.30.

1. Session fredag den 8. maj 2009 kl. 10.15-12.30. Side 1 Indledning 1. Session fredag den 8. maj 2009 kl. 10.15-12.30. ÅK-xx henviser til Årskonferencens dagsorden. DM-x henviser til MBUF s delegeretmødes dagsorden. ÅK-A1 Indledning Biskop Christian Alsted

Læs mere

Korsør Atletik & Motion Klubrekorder udendørs Alle håndstoppede tider op til 300m tillægges 0,24 sek og 400m 0,14sek eks 60m.

Korsør Atletik & Motion Klubrekorder udendørs Alle håndstoppede tider op til 300m tillægges 0,24 sek og 400m 0,14sek eks 60m. Korsør Atletik & Motion Klubrekorder udendørs Alle håndstoppede tider op til 300m tillægges 0,24 sek og 400m 0,14sek eks 60m. 8,6 = 8,84 24.maj 2013 40m 40m d 6 Agge Friis 9,58s +0,0m/s 2012 p 6 Silke

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30 Deltagere Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen (fravær med afbud) Camilla Kjærbo Berg (Fravær med afbud)

Læs mere

Gruppe H4 (H60, H65) - [4, 3, 2, 1]

Gruppe H4 (H60, H65) - [4, 3, 2, 1] side 1 Divisionsmatch v4.0.0 / 2018-11-04 14:26:30 Divisionsmatch (Stenderup, 2018-11-04) -------------------------------------- score point Faaborg OK 357-185 6 (41), 8 1. pl OK Esbjerg 256-216 4 (41),

Læs mere

Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 31 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 1 J Lars Holm 45 1 100 24 76 1 2 J Kim Jensen 44 1

Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 31 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 1 J Lars Holm 45 1 100 24 76 1 2 J Kim Jensen 44 1 DATO April Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 3 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 J Lars Holm 45 00 24 76 2 J Kim Jensen 44 97 39 58 3 J Niels Christensen 45 2 87 35 52 4 J Troels

Læs mere

STATISTIK... 8 INDBERETNING TIL MBUA s GENERALFORSAMLING DEN 05. FEBRUAR Teenagegruppe... 9 Voices of Praise... 9 Børnekirken...

STATISTIK... 8 INDBERETNING TIL MBUA s GENERALFORSAMLING DEN 05. FEBRUAR Teenagegruppe... 9 Voices of Praise... 9 Børnekirken... Årsfesten 2017 Indholdsfortegnelse Dagsorden... 3 PRÆSTERNES INDBERETNING TIL ÅRSFESTEN 2017... 4 Gudstjenesterne... 4 Motionsholdet... 4 Gospelkoret REJOICE... 5 Sociale arrangementer... 5 Fællesskabsopbyggende

Læs mere

Indkaldelse til menighedens Årsmøde d. 22. februar 2015 kl. 12.00

Indkaldelse til menighedens Årsmøde d. 22. februar 2015 kl. 12.00 Indkaldelse til menighedens Årsmøde d. 22. februar 2015 kl. 12.00 Velkommen til Metodistkirken i Vejles årsmøde. Det er her vi sammen reflekterer over det forgangne år, ser frem til det næste og sammen

Læs mere

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen Ejendomsliste. Bilag 2 2 Niels Ebbe Sørensen 1e 1d 1f 1g 1c 1i 1b 1a Niels Ebbe Sørensen Benny Arne Sørensen Niels-Christian Tramm Boet efter Inge Marie Sørensen Kjeld Olesen Tjæreby Vejle, Tårnborg 2e

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD Menighedsrådsmøde tirsdag den 10. december 2013 kl.19.00 i Præstegården Tilstede: Birte Stark, Ragnhild Starb-Nielsen, Ejner Jensen, Anni Greis Andersen, Asta Iversen, Henny

Læs mere

januar / februar 2013

januar / februar 2013 januar / februar 2013 Et nyt år! Det sidst år har budt på mange ting i vores menigheds liv. Vi startede året med en økonomi, der var langt fra tilfredsstillende. Medlemstallet havde enten stået stille

Læs mere

Dame. Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle 19-09-2013

Dame. Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle 19-09-2013 Dame 1 80 Marianne Rasmussen 6604 423 G 2 87 Janne Schmidt 7811 417 S 3 79 Anette Trip Lassen 4101 378 B 4 73 Gitte Madsen 2106 376 5 75 Lisbeth Teglgård 2023 364 6 81 Kristina Rasmussen 6604 357 7 91

Læs mere

Dagsorden. Fællesspisning kl Menighedsmøde kl. ca

Dagsorden. Fællesspisning kl Menighedsmøde kl. ca Dagsorden Fællesspisning kl. 18.00 Menighedsmøde kl. ca. 18.45. 1. Indledning og valg af sekretær 2. Indberetning og forslag fra menighedsforstanderen/ledergruppe (s. 2) 3. Statistikkerne (s. 5) 4. Regnskab

Læs mere

RESULTATLISTE Hobro Egnens Skytteforening s 15 m stævne 2016

RESULTATLISTE Hobro Egnens Skytteforening s 15 m stævne 2016 14-02-2016 15:07:25 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Hobro Egnens Skytteforening s 15 m stævne 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 114483 Thomas Marding Thorsen-Poulsen 09-116 Midtdjurs Skytteforening

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Metodistkirken i Odense

Metodistkirken i Odense Læs i dette nr.: Vision 2015 - bøn Kalender for maj og juni Medlem af kirken? Kaffe med præsten 7. maj kl. 20. Tur til Flensborg Kirkekaffe i det grønne - Besøg hos Any og Leif Jørgensen, Maeholm CPR-numre

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Info til officials. Tusind tak for du vil bruge din tid sammen med os, så vi kan få afviklet motorsportsfestivalen Her er en foreløbig tidsplan:

Info til officials. Tusind tak for du vil bruge din tid sammen med os, så vi kan få afviklet motorsportsfestivalen Her er en foreløbig tidsplan: Info til officials Tusind tak for du vil bruge din tid sammen med os, så vi kan få afviklet motorsportsfestivalen 2019. Her er en foreløbig tidsplan: Onsdag: Kl. 12.30-20.00: Licens- og teknisk kontrol

Læs mere

Chef i teknik og miljø

Chef i teknik og miljø Deltagerliste Chef i teknik og miljø /SKS TCH080305-DKH 95 deltagere Onsdag den 05.03. - torsdag den 06.03.2008 Navn og stilling Jens Dicksen Jensen Chef for Teknik & Miljø Anna Sofie Poulsen Chef for

Læs mere

Klubmesterskab

Klubmesterskab Klubmesterskab 2012-13 den 18.11.2012 i Arena Himmerland Støvring Badminton byder velkommen til klubmesterskaberne 2012-13 søndag den 18.11.2012 fra kl. 09.00 til ca. kl. 16.00. Mød op i god tid før det

Læs mere

Det metodistiske trossamfund Trossamfundets navn i Danmark: Metodistkirken 1850-1939: Den Biskoppelige Methodist-Kirke Efter 1939: Metodistkirken

Det metodistiske trossamfund Trossamfundets navn i Danmark: Metodistkirken 1850-1939: Den Biskoppelige Methodist-Kirke Efter 1939: Metodistkirken Det metodistiske trossamfund Trossamfundets navn i Danmark: Metodistkirken 1850-1939: Den Biskoppelige Methodist-Kirke Efter 1939: Metodistkirken Trossamfundets internationale navn: The United Methodist

Læs mere

Generalforsamling Distriktsforeningen af menighedsråd i Kolding provsti Tyrstrup sognehus Onsdag den 6. februar 2019 klokken 19.

Generalforsamling Distriktsforeningen af menighedsråd i Kolding provsti Tyrstrup sognehus Onsdag den 6. februar 2019 klokken 19. -/ referent: Per D. Pedersen Generalforsamling Distriktsforeningen af menighedsråd i Kolding provsti Tyrstrup sognehus Onsdag den 6. februar 2019 klokken 19.00 Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog

Læs mere

side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / :40:

side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / :40: side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / 2017-09-17 17:40:51 Matcher (3 division) -------------------- 1 : KaSki OK - Nordvest OK : 37-76 2 : KaSki OK - Randers/Djurs OK : 40-65 3 : KaSki OK - OK Vendelboerne :

Læs mere

Kongebro Fovslet Gyttegård Damgård Højen. 27. feb Klub Tid Points Tid Points Tid Points Tid Points Tid Points Samlet. 14. nov 21. nov 15. dec 6.

Kongebro Fovslet Gyttegård Damgård Højen. 27. feb Klub Tid Points Tid Points Tid Points Tid Points Tid Points Samlet. 14. nov 21. nov 15. dec 6. Maxi 1 Damer 14. nov 21. nov 15. dec 6. Ulrika Örnhagen Jørgensen OK Snab 60,49 100 57,53 100 200 Hedvig Gydesen OK Melfar 70,00 100 100 Josefine Lind Disk 0 0 Anette Lund Disk 0 0 Maxi 1 Herrer Martin

Læs mere

Klubrally SM 2018 KR_SM-KL.1 senest opdateret

Klubrally SM 2018 KR_SM-KL.1 senest opdateret Klubrally 2018 KR_-KL.1 senest opdateret 14.06.2018 KR1 Peter Tullin Nielsen 093 15 20 12 20 67 Ib Tullin Nielsen KR1 Steffen Christensen 023 20 12 15 15 62 Dennis Kofoed KR1 Tim Falster-Hansen 093 10

Læs mere

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN 2019-2020 LØRDAG DEN 14. SEPT. 2019 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 08:30 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere

Resultatliste Viborg sommerstævne 2018

Resultatliste Viborg sommerstævne 2018 Riffel, 50m - Mesterskab BK1 1 123230 Keven Axel Sørensen Viborg Skytteforening 199/11 200/14 399/25 2 113665 Chris Nielsen Viborg Skytteforening 200/14 199/10 399/24 3 107475 Rikke Norup Bertelsen Viborg

Læs mere

Sydfyns 5 Dags Samlet stilling.

Sydfyns 5 Dags Samlet stilling. Sydfyns 5 Dags 2017. stilling. Bane 1 mænd Navn Tid d Placering Points Tid Placering Points Tid Placering Points Sum Placering Henrik Steen Andersen 00:44:39 2 99 00:48:01 3 98 00:45:58 2 99 296 1 Per

Læs mere

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2 M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Jan Grenaa Nielsen Bo Bolding Jørgen Olesen Jørgen Halkjær Jytte Sørensen Finn Kolbe Ingrid Tidemann Michael Jørgensen Hejnsvig(Sydvest)

Læs mere

Generalforsamling Vejrumbro Fri

Generalforsamling Vejrumbro Fri Generalforsamling Vejrumbro Fri Tirsdag d. 28. marts 2017 Referat: 1. Valg af dirigent - Claus Bo Nielsen blev valgt som dirigent - Dirigenten kunne fastslå, at generalforsamlingen var lovligt varslet

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 13. marts 2014 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Tom Allan For mødet var fastsat følgende dagsorden:

Læs mere

Stilling score point Viborg Ok : Mariager Fjord Ok : Ok Vendelboerne : Randers/djurs Ok :

Stilling score point Viborg Ok : Mariager Fjord Ok : Ok Vendelboerne : Randers/djurs Ok : Matcher (2-3 division) -------------------- 1 : Viborg Ok - Mariager Fjord Ok : 115-75 2 : Viborg Ok - Ok Vendelboerne : 123-76 3 : Viborg Ok - Randers/djurs Ok : 128-41 4 : Mariager Fjord Ok - Ok Vendelboerne

Læs mere

Vedtægter for Metodistkirken i Danmark Vedtaget på Metodistkirkens Årskonference 2010 og ændret på Metodistkirkens Årskonference 2013

Vedtægter for Metodistkirken i Danmark Vedtaget på Metodistkirkens Årskonference 2010 og ændret på Metodistkirkens Årskonference 2013 Vedtægter for Metodistkirken i Danmark Vedtaget på Metodistkirkens Årskonference 2010 og ændret på Metodistkirkens Årskonference 2013 1 Metodistkirken i Danmark (Metodistkirkens danske Årskonference) er

Læs mere

RESULTATLISTE Møn Åben Luft GV & Pistol

RESULTATLISTE Møn Åben Luft GV & Pistol RESULTATLISTE Møn Åben Luft GV & Pistol DDS SP v.3.13.1.1 Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 99434 Kristian Nørholm Koch 14-001 Nykøbing F. Skytteforening 199/10 200/11 399/21 2 100140 Mette Hansen 14-040

Læs mere

Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016

Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016 Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016 Dagsorden: 1. Sange, indledning, bøn Kaj D. indledte 2. Præsentation af de forskellige arbejdsgrene Søndagsklubben v.

Læs mere

Klubmesterskab

Klubmesterskab Klubmesterskab 2012-13 den 18.11.2012 i Arena Himmerland Støvring Badminton byder velkommen til klubmesterskaberne 2012-13 søndag den 18.11.2012 fra kl. 09.00 til ca. kl. 16.00. Mød op i god tid før det

Læs mere

Tilde Binger (vikar for Lene Tvilling - fravær uden afbud)

Tilde Binger (vikar for Lene Tvilling - fravær uden afbud) Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 13. marts 2012 kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg Christian Seidelin

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 20. marts 2016 MØDEREFERAT Dato: 9. marts 2016 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 15 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Resultatliste - Møldrup 15m Stævne 2013

Resultatliste - Møldrup 15m Stævne 2013 Side 1 af 5 15:13:38 - DDS SP v.3.13.9.1 RESULTATLISTE Møldrup 15m Stævne 2013 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 96986 Dagmar Storm Kristensen 04-033 Skals Skytteforening 200/14 200/11 400/25 2 88599 Helle

Læs mere

SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær,

SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær, SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær, 15m 1 190,20 5 14-54048 Thomas Jensen Frejlev-Vantore

Læs mere

RESULTATLISTE Hobro Egnens 2017 stævne

RESULTATLISTE Hobro Egnens 2017 stævne 15-01-2017 14:50:24 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Hobro Egnens 2017 stævne Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 123013 Julie Haahr 01-548 Vilsted Skf. 199/08 200/12 399/20 2 108491 Mille Frederiksen 01-548

Læs mere

RESULTATLISTE. Ulsted Skytteforening 15m riffel og pistolstævne 2016

RESULTATLISTE. Ulsted Skytteforening 15m riffel og pistolstævne 2016 RESULTATLISTE Ulsted Skytteforening 15m riffel og pistolstævne 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 118344 Emil Hedemann 01-513 Vester Hassing Skf. 200/12 200/15 400/27 G 2 114483 Thomas Marding Thorsen-Poulsen

Læs mere

Spildopmagervagtplan FDF Viborg 1

Spildopmagervagtplan FDF Viborg 1 Lørdag 1. september 2018 kl. 09.45 ca. kl. 15.30 Annette Mølgård Tlf. 29 41 04 09 Paw (Antoni/Rune), forældre Ole Nagel, leder Marianne (Antoni/Rune), forældre Annette Mølgård, leder Flemming Øberg, forældre

Læs mere

DGI Nordsjælland Frederiksborgturneringen 50m 2017 Samlet stilling opdateret pr Gruppe A Gruppe B Gruppe C Gruppe D Gruppe E Mixhold

DGI Nordsjælland Frederiksborgturneringen 50m 2017 Samlet stilling opdateret pr Gruppe A Gruppe B Gruppe C Gruppe D Gruppe E Mixhold Frederiksborgturneringen 50m 2017 Samlet stilling opdateret pr. 16-6-2017 Gruppe A Melby 2362 105 Frederikssund A 2359 102 Jørlunde 2338 95 Frederikssund B 2300 59 Stenløse 2200 40 Gruppe B Ølstykke 2332

Læs mere

Referat fra generalforsamling Tirsdag d. 12. marts kl

Referat fra generalforsamling Tirsdag d. 12. marts kl Referat fra generalforsamling 2019 Tirsdag d. 12. marts kl. 19.00 1. Indledning med andagt 2. Valg af dirigent/referent Heidi Empleo Broe Hansen er referent Egon Skødt er dirigent 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

RESULTATLISTE Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne

RESULTATLISTE Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne Steen Nielsen Fra: Gemt af Windows Internet Explorer 8 Sendt: 30. november 2011 18:30 Emne: Resultatliste - Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne 29-11-2011 11:00:14 - DDS SP v.3.11.11.8 RESULTATLISTE Kongsted

Læs mere

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012 DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012 Klubbens samlede medaljehøst Guld Sølv Bronze 26 (1) 21 (2) 15 (4) TOP 5 Guld Sølv Bronze 1 Birger Frederiksen 6 (1) 3 (1) 2 Karin

Læs mere

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame 1 153 Lonnie Hirtz Nielsen 1062 334 2 157 Heidi Dissing 1072 321 3 156 Lisbeth Teglgård 1052 297 4 155 Jette Petersen 1023 271 5 154 Karen Barfod 1053 228 6 107 Sonja Nielsen 1052 226 7 106 Lise Pedersen

Læs mere

KLARGØRING ONSDAG. Antal personer: 0 0 0 0 3 3 4 4 0 0 0 16 16 0 0 Skal bruge: 3 3 3 3 18 18

KLARGØRING ONSDAG. Antal personer: 0 0 0 0 3 3 4 4 0 0 0 16 16 0 0 Skal bruge: 3 3 3 3 18 18 KLARGØRING ONSDAG Søren Jensenius xx xx xx xx xx xx Andreas Jensenius xx xx xx xx xx xx Lars Jensenius xx xx xx xx Lars Rørbæk xx xx Erik Husher xx xx xx xx xx xx Mette Schondel Andersen xx xx Emma Gade

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1876,9 10 7505,5 40 2 Kolding 1 1842,3 4 7412,0 24 3 DSB/ASF 1 1846,9 6 5565,8 22 4 Viborg 1 1850,6 8 7394,9 18 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1819,9 0 7351,8

Læs mere

Referat. Byrådet. Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00. Mødelokale. Deltagere. Afbud. Stedfortrædere. Mødet hævet 09:30. Byrådssalen, Slagelse Rådhus

Referat. Byrådet. Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00. Mødelokale. Deltagere. Afbud. Stedfortrædere. Mødet hævet 09:30. Byrådssalen, Slagelse Rådhus Referat Byrådet Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00 Mødelokale Deltagere Afbud Byrådssalen, Slagelse Rådhus Stén Knuth (V), Knud Vincents (V), Ole Drost (V), Anders Koefoed (V), Jens Jørgensen (V), Helle

Læs mere