EN NY DIMENSION INDEN FOR FLÅDE- ADMINISTRATION

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EN NY DIMENSION INDEN FOR FLÅDE- ADMINISTRATION"

Transkript

1 4 En Thermo King-publikation. Nummer 28 (april 2003) EN NY DIMENSION INDEN FOR FLÅDE- ADMINISTRATION Specialudgave til Lyon-udstillingen: Kundehistorier Forhandlernyt Tip fra eksperterne Priser til forhandlere

2 2 Mark Watson, vicedirektør, Sales and Service, ESA Truck and Trailer. Kære kunde, Velkommen til det første nummer af TTC i blev et begivenhedsrigt år for Thermo King Europe med introduktion af mange nye produkter og betydelig vækst inden for alle vores markedssegmenter. Vi forventer, at denne positive tendens fortsætter i 2003 og implementerer i øjeblikket programmer, der skal bringe Thermo King i front. Vores mål i 2003 er enkle og klare: Vi vil sende et komplet sortiment af løsninger til køletransportbranchen på markedet økonomiske produkter og services, som direkte modsvarer vores kunders behov og kan sikre administrationen i hele livscyklusen. Vi har udnævnt John Haines til ny VP & MD, Thermo King Europe. Han skal være drivkraften i disse programmer. John kom til Thermo King i 2000 som VP & MD, Asien, hvor han spillede en fremtrædende rolle i integrationen af Zexel og Thermo Kings udvidelse i Kina. Vores fokus på fortsat forbedring og kvalitet er stadig det samme. Vores fabrik til fremstilling af lastbils- og traileranlæg i Galway (Irland) fik for nylig den eftertragtede Ingersoll-Rand Chairman's Award for Global Operational Excellence (bestyrelsen pris for fremragende drift globalt) for forbedringer i den forretningsmæssige præstation i det forløbne år (hele historien findes på side 12). Besøg vores websted på Velkommen Nye produkter, f.eks. SPECTRUM TSmultitemperaturanlægget til lastbiler og systemer med direct-drive til mellemstore og store lastbiler, vinder anerkendelse i branchen over hele Europa, som det fremgår senere i dette magasin. Vi forudser, at markedet for lastbilsdistribution bliver et vigtigt vækstområde i Vores nye kryogen- og generatordrevne systemer vinder også popularitet inden for distribution i storbyområder, hvor lave støjniveauer, høj performance og miljøhensyn spiller en væsentlig rolle for vores kunder. Vores engagement inden for udvikling af nye løsninger til distribution med fokus på kunderne fortsætter i Total Kare-vedligeholdelsesprogrammet står også for en række væsentlige succeser i 2002, og kunderne roser os for serviceniveauet (se side 7 for at få et eksempel fra Transports Saint Michel). Vi vil fortsat udvide denne vigtige del af forretningen i God fornøjelse med læsningen af dette nummer af TTC. Hvis De har kommentarer, er De velkommen til at kontakte os. Vi ønsker Dem held og lykke i 2003! Venlig hilsen Mark Watson, vicedirektør, Sales and Service, ESA Truck and Trailer I DETTE NUMMER... Side 4 Forhandlernyt Side 6 Tip fra eksperterne Side 8 Spectrum TS Side 10 Udfordringer i ørkenen TTC nr. 28, 2003 Redaktør: Patricia Toal, Thermo King Ansvarshavende redaktør: Gavin McAuliffe Indhold: M1 Marketing Designet og produceret af Campaign Udgives af Thermo King til kunder, leverandører og forhandlere i transportkølebranchen. Thermo King Europe, Monivea Road, Mervue, Galway, Irland. Tlf.: Kontakt Gavin McAuliffe på: , eller send en til gmcauliffe@campaign-htds.ie, hvis De vil have flere oplysninger.

3 3 FLEETWATCH AVANCERET SOFTWARE TIL ADMINISTRATION AF FLÅDEN Thermo King har udviklet FleetWatch, et nyt administrationssystem, der rapporterer uvurderlige oplysninger til operatører af temperaturstyrede køretøjer. FleetWatch, der er en opgradering til Thermo Kings særdeles vellykkede Wintrac-software, indeholder flere faciliteter til administration af flåden. FleetWatch er designet til at fungere problemfrit sammen med R:COM, Thermo Kings teknologi til fjernoverførsel af data. R:COM overfører i samme øjeblik køretøjet ankommer til pladsen automatisk alle drifts- og temperaturdata fra styreenheden og dataregistreringsenhederne, der er installeret om bord sammen med Thermo King-køleenhederne. Uden menneskelig indgriben overføres dataene til en pc på kontoret via R:COM-basisstationen. Tidligere skulle køleanlæggets data overføres manuelt vha. kabler og bærbare pc'er, hvorefter det tog tid at kategorisere og analysere dataene, så de fik et format, der kunne anvendes i rapporter. Med FleetWatch og R:COM har Thermo King i dag en sikker fuldautomatisk, skræddersyet rapporteringsfunktion 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. FleetWatch analyserer automatisk dataene og leverer præcise, skræddersyede rapporter, der i angivne intervaller automatisk sendes til modtagerens computer. Ved at spare tid og arbejdskraft kan systemet medvirke til at reducere driftsomkostningerne i forbindelse med temperaturstyret udstyr. Brugeren kan bestemme rapporternes indhold og derved sikre, at de oplysninger, der leveres, nøjagtigt modsvarer de krav, der stilles i forbindelse med effektiv administration af flåden. Standardrapporter kan vælges i menuen og bruges, som de er, men brugeren kan også vælge at redigere dem eller oprette sine egne, så de opfylder de givne behov. Fejlfindingen bliver nemmere med rapporter om f.eks. alarmkoder, temperaturer uden for området eller vedligeholdelse, der skulle have været foretaget. Vedligeholdelsesplanlægningen kan udvides med rapporter, der viser, hvornår udstyret skal inspiceres, enten efter dato eller driftstimer, og FleetWatch-rapporterne leverer fremragende diagnosticeringsoplysninger, når vedligeholdelse eller reparation er påkrævet. Foruden anlæggets data kan FleetWatch også programmeres til at indsamle andre trailerdata, f.eks. oplysninger om service af bremser, chassis eller bagsmækelevator. R:COM er i sig selv et nyttigt logistikværktøj, der leverer oplysninger om køretøjernes placering og udnyttelse på operatørens LAN. Kombinationen af R:COM og FleetWatch giver nemt og automatisk den travle transporteller flådechef vigtige oplysninger i et letforståeligt format uden brug af bærbar computer og serielle kabler. Resultatet er forbedret administration af flåden, reduceret nedetid og mere effektiv drift uden at flådechefen behøver forlade sit kontor.

4 4 FORHANDLERNYT Værd at vide Symposier om mere lydsvag udbringning Thermo King Transportkoeling BV, Thermo Kings hollandske datterselskab, afholdt for nylig et symposium om de nye Piek -regler, der træder i kraft i Nederlandene i løbet af Iflg. de nye regler må distributionskøretøjernes støjniveau mellem kl og ikke overstige 65 db(a) og skal være under 60 db(a) mellem og Disse grænser gælder ikke selve køretøjet, men alle tilknyttede komponenter, f.eks. køleanlæg. I UK deltog over 100 operatører i et symposium afholdt af UK-forhandlere, hvor eksperter fra Thermo King præsenterede miljøfordelene, især det lave støjniveau, i forbindelse med Thermo Kings nye teknologier: kryogen, det nye generatordrevne system til større lastbiler, nye systemer med direct drive til mellemstore og større lastbiler samt Spectrum-multitemperatursystemer. De deltagende operatører fik demonstreret fordelene ved disse systemer, især i forbindelse med distribution i byområder, hvor hurtig temperaturgenopretning og lave støjniveauer er af stor betydning. Thermo Kings kryogenanlæg SB III CR udstillet på Piek-symposiet i Holland. Thermo Kings miljøvenlige kryogenkølesystem opfylder de nye krav, så derfor overvejer et stigende antal hollandske transportselskaber denne nye teknologi. Ca. 200 repræsentanter fra transportbranchen og andre interesserede deltog i symposiet, hvor C.M. Wortmann, generalsekretær i det hollandske ministerium for transport og vandveje, informerede om Piek-planernes aktuelle status. TTP fylder 25 år (v - h ) TTP's Tracy Martin, Kathryn Dickey, Billy Finlay og Muriel Finlay. TTP (Technical Transport Products), Thermo Kings forhandler i Nordirland, fejrede 25 års forretningsjubilæum i Det blev fejret med åbent hus, og mange operatører deltog i festlighederne. TTP blev grundlagt i 1977 af Billy Finlay og er vokset til nu at omfatte to datterselskaber, så der kan tilbydes kundeservice og assistance ved nedbrud overalt i Nordirland. Nøglen til virksomhedens succes ligger i vægten på service og fokus på at yde kunderne assistance 24 timer i døgnet, 7 dag om ugen, 365 dage om året. Ud over førsteklasses backupsupport, tilbyder TTP et komplet sortiment af Thermo King-køletransportprodukter, inkl. de seneste tiltag inden for kryogensystemer og systemer med direct drive. Desuden tilbyder virksomheden et omfattende udvalg af varme- og airconditionprodukter til busser og en række specielle projekter lige fra hestebokse med aircondition til Mellemøsten til lufthavnstrapper. Ved åbent hus-arrangementet deltog en række Thermo King-seniormedarbejdere, f.eks. Dermott Crombie, VP for Bus Climate Control & Rail EAME, der overrakte TTP en plakette som anerkendelse for 25 års tjeneste; og Soren Brandt, Thermo King Regional Director, der overrakte TTP's kunde, Noel Zwecker, en pris for at være i besiddelse af det ældste Thermo King-anlæg i drift, et SB II 30-anlæg med timer bag sig, hvilket svarer til 3 mio. km.

5 5 Scottish Milk Dairies Vælger Direct Drive til ruter med flere leveringssteder Scottish Milk Dairies, der er hjemhørende i Hamilton (i nærheden af Glasgow, Skotland), valgte Thermo Kings nye V-500 direct drive-system til sine nyanskaffede 13,5 ton lastbiler, som virksomheden vil bruge til sine travle ruter med flere afleveringssteder. De ruter, som disse nye køretøjer skal bruges på, har over 40 døråbninger pr. tur og starter kl om morgenen, siger Alex Beattie, distributionschef hos Scottish Milk Dairies. Det betyder, at der er to faktorer, som er vigtige for os: Køleanlæggets effektivitet, hvad angår nedkøling og genetablering af temperaturen, og støj. Indtil videre har vi været særdeles imponeret af V-500's formåen, fortsætter han. Nedkølingen og gendannelsen er fremragende: Køleanlægget klarer sagtens døråbningerne, og temperaturen bevares fint inden for det nødvendige område. Vi har to tilsvarende køretøjer, der anvender Thermo Kings dieseldrevne TS-200- køleanlæg, og ydeevnen er særdeles sammenlignelig. Da der er tale om direct drive, dvs. at køleanlægget drives af køretøjets motor og ikke har en separat dieselmotor, kan V-500 byde på en række andre fordele. V-500 vejer ca. en tredjedel af tilsvarende dieseldrevne anlæg, og V-500 frembringer minimal støj hvilket er særlig vigtigt, da leveringerne starter kl Vi valgte V-500, fordi vi ønskede at foretage en generel sammenligning af Scottish Milk Dairies Vurderer fordelene ved direct drive. selvdrevne køleanlæg med direct drive en mulighed vi ikke tidligere havde med denne størrelse køretøj, tilføjer Alex Beattie. Indtil nu har sammenligningen været særdeles favorabel, konkluderer han. NY A-1050 til Cussolough Transport Cussolough Transport, der er hjemhørende i Dublin, er en af hoveddistributørerne for Cuisine de France i Irland, og fik for nylig leveret et af de første generatordrevne Thermo King A køleanlæg, som skal på landevejene i Europa. Vi valgte A-1050 efter et besøg på Thermo Kings fabriksanlæg i Barcelona, siger Roy O'Sullivan, administrerende direktør for Cussolough Transport. Vi så en prototype af anlægget og kunne straks se fordelene for vores virksomhed. Det nye køretøj har været på vejene i et par uger nu, og vi er sandelig ikke blevet skuffet, fortsætter Roy O'Sullivan. Det største fortrin er, at anlægget er så lydsvagt, at der stort set ikke høres anden støj end den, der kommer fra køretøjets motor. Vi starter udbringningen kl om morgenen, så det er en af vores vigtigste overvejelser. Desuden kræver anlægget mindre indsats fra chaufførernes side, fordi der ikke skal checkes diesel- og olieniveau før start. Indtil videre har ydelsen været fremragende, fortsætter han. Desuden bliver driftsomkostningerne også lavere, da der ikke er et særskilt dieselforbrug, og behovet for service bliver mindre det er kun nødvendigt at skifte bælter én gang om året. Der er en række yderligere fordele i form af mere opbevaringsplads, fordi der ikke er en fordamper, og vi betaler lavere vejskat, fordi anlægget er lettere. Cussolough Transport leverer frosset forbagt brød og wienerbrød fra Cuisine de Francefabrikken i Dublin til salgsstederne, der kan være alt fra store supermarkeder til lokale butikker i provinsen Leinster i Irland. Med 20 til 30 døråbninger pr. tur er nedkølingen og gendannelsen meget vigtig. Nedkølingen er fremragende, tilføjer Roy O'Sullivan. Temperaturen i lastrummet falder fra en omgivende temperatur (ca. +20 C) til termostatindstillingen på -18 C i løbet af 40 minutter. Vi vil, konkluderer Roy O'Sullivan, definitivt overveje yderligere en A-1050, næste gang vi skal udvide flåden. Fra venstre Andrew Reilly (Ballinlough), Joe Jordan (Ballinlough), Alan Dickson (chauffør), Roy O'Sullivan (Cussolough Transport) og Fred Rogers (Thermo King).

6 6 TIP FRA EKSPERTERNE Joe Grealy Direktør, internationale kunder I denne artikelserie har vi hidtil behandlet kontrolforanstaltninger inden læsning, læsningsmetoder og faktorer, der påvirker god temperaturstyring. I dette nummer kigger vi på ting, som kan øge kvaliteten af de varer, der transporteres, og sænke driftsomkostningerne med relation til temperaturstyringsanlægget. Kunderne forventer, at et stadigt stigende udvalg af fødevarer er til rådighed hele året. En del frugt og grøntsager er både vanskelige at håndtere og transportere, ligesom de er relativt dyre. Forhandlerne ønsker at maksimere holdbarheden og øge såvel salget som fortjenesten. Måden, produkterne transporteres på, har stor betydning for disse krav. Thermo King-brugerne, kan udnytte de mange muligheder og funktioner, der opfylder markedets krav. Mange operatører finder imidlertid de mange valgmuligheder noget forvirrende, så derfor har de valgt en sikker løsning og anvender kun fabriksindstillingerne. Derfor har Thermo King udviklet OptiSet TM, der er standard på SL-400e-modellerne. Betragt det ligesom et bilsæde med mange indstillingsmuligheder og en hukommelse, der kan huske dem. Man indstiller sædet, nøjagtigt som man ønsker det, og overfører indstillingen til hukommelsen. Næste gang man sætter sig ind i bilen, skal man blot huske én indstilling, så husker sædet alle de nuancer, man har valgt. OptiSet TM er et lignende koncept. Sammen med forhandleren, fastsætter man de nøjagtige krav, der stilles til lasten, og beslutter et sæt optimale indstillinger (deraf OptiSet TM ) for hver type last. Derefter overføres disse indstillinger til mikroprocessorens hukommelse. Operatøren skal kun vælge de ønskede temperaturindstillinger, så træder de forudindstillede parametre med relation til den pågældende temperaturindstilling (og produktet) automatisk i kraft. Resultatet? Færre beslutninger, færre fejl og optimal brug af udstyrets funktioner, hvilket er til gavn for økonomien og beskytter lasten. Et eksempel på fordelene ved OptiSet TM fra det virkelige liv illustrerer dette endnu tydeligere. En last bestående af følsom, blød frugt, f.eks. jordbær, beskadiges, og værdien forringes, hvis temperaturen bliver for lav. Hvilke forhold er så bedst at transportere lasten under? Jordbær er et organisk produkt, som afgiver varme efter høsten. Derfor er det vigtigt, at en kontinuerlig funktion holder luften i traileren i cirkulation. For at undgå topfrys skal udblæsningsluften fra SL-400e reguleres. Denne funktion, som vælges separat, sikrer, at luften, når den rammer lasten, er ekstremt tæt på temperaturindstillingen, hvilket eliminerer risikoen for topfrys. Et konventionelt temperaturstyringsanlæg bevarer temperaturen ved skiftevis at afkøle og opvarme luften, så temperaturen i lasten forbliver de samme. Ved at tilføre varme fjernes fugten fra lasten, hvilket i tilfældet med jordbærrene sænker vægten, får bærrene til at skrumpe ind, så de bliver mindre attraktive for kunderne og holdbarheden reduceres. Ved at aktivere temperaturmodulationen i OptiSet TM, undgår man varmecyklusen. Der er to vigtige fordele ved modulationssystemet. For det første transporteres lasten ved en konstant temperatur, hvilket er særlig gavnligt for jordbær. Da der ikke forekommer opvarmningscykluser, reduceres den afkøling, der er nødvendig i transportcyklusen, hvilket betyder, at jordbærrene, når de ankommer til supermarkedet, ser ud, som om de lige er plukket. Alle disse indstillelige parametre (kontinuerlig drift, styring af udblæsningsluften, temperaturmodulation) aktiveres, i samme øjeblik operatøren vælger temperaturindstillingen for jordbær. Da indstillingerne for jordbær ikke er ideel for andre produkter, f.eks. frostvarer, skal der i OptiSet TM oprettes og vælges en særlig profil for hvert produkt, der transporteres. I kommende artikler beskrives brugen af de øvrige funktioner i OptiSet TM, f.eks. Cycle-Sentry og Fuel Saver. I mellemtiden er De velkommen til at kontakte den lokale autoriserede Thermo King-forhandler, hvis De ønsker flere oplysninger om OptiSet TM og SL-400e.

7 7 Det foretrukne valg til distribution med multitemperaturer i Tyskland Spedition Serr, en logistikudbyder hjemhørende i Bad Wimpfen i nærheden af Heilbronn, Tyskland skifter i stigende grad hele sin temperaturstyrede flåde til Thermo King-udstyr. SPECTRUMkøleanlægget til transport i flere rum og det trådløse datakommunikationssystem R:COM er virksomhedens foretrukne valg. Spedition Serr er et familieforetagende grundlagt i 1946 med en flåde på 72 leddelte lastbiler og sættevogne til transport af alle typer fødevarer. De fleste af virksomhedens kølebokse er til flere temperaturer med adskilte afsnit og ekstra fordampere til blandede forsendelser af fersk-, køle- og frostvarer. Serr har besluttet at anvende Thermo Kings køleanlæg til samtlige køretøjer, man har anskaffet i de seneste år. Flådechef Albert Bolinth forklarer hvorfor: For det første havde vi ingen problemer med anlæggene, for det andet var vi særdeles tilfreds med den service, vi fik hos vores forhandler i Ulm. Og så er der R:COM-systemet. Indtil videre har vi været meget tilfreds med det, og vi har definitivt til hensigt at bygge videre på det. Serr har i øjeblikket 13 Thermo King-anlæg, hvoraf de ni er SL-TCI- eller den nye generation SPECTRUM-multitemperaturmodeller. Med R:COM-systemet kan Serr hente temperaturdataene for hver enkelt tur via computerne på kontoret, i samme øjeblik køretøjet kører ind på pladsen takket være forbindelsen mellem dataloggerne og antennen på virksomhedens bygning. Spedition Serrs Albert Bolinth afbildet sammen med en trailer med R:COM. TRANSPORTS SAINT MICHEL FULDT DÆKKET IND MED TOTAL KARE Tredve år i køletransportbranchen er en begivenhed, der fortjener opmærksomhed. Transports Saint Michel, der blev grundlagt i 1972 i byen Pouzauges i det vestlige Frankrig, har i årenes løb opnået en betydelig ekspertise inden for temperaturstyret transport. Med en flåde bestående af næsten 200 semitrailere og mange Thermo King-anlæg opererer Transports Saint Michel hovedsageligt i det sydlige Europa og har for nylig etableret regelmæssige ruter gennem Polen, Tyskland og Belgien. Med lagre i Macon og Paris og et depot i Lille er virksomheden i dag i stand til at betjene hele Frankrig og Beneluxlandene. Da virksomheden blev grundlagt 1972, valgte vi køleanlæg fra Thermo King. Det er vi glade for i dag. Thermo Kings sortiment har hele tiden udviklet sig og er altid et skridt foran konkurrenterne. Derfor har vi Thermo King-anlæg i alle vores køretøjer, siger Franck Antoine, Transports Saint Michels bestyrelsesformand og administrerende direktør. Vi har altid selv haft værksteder til den daglige vedligeholdelse, men vi har alligevel tegnet en Total Kare med Thermo King. Kontrakten giver os ro i sindet, når der opstår problemer, og det er vigtigt, fordi vores køretøjer tilbringer mere tid på landevejen end hjemme hos os selv. Total Kare-kontrakten dækker alt, hvad vi kan komme ud for 24 timer i døgnet. Hurtig service, central administration og priser, der er fastlagt på forhånd alt sammen faktorer, der har overbevist os om, at vi det er den rigtige løsning, tilføjer Franck Antoine. Med Total Kare får Transports Saint Michel desuden status som førsteprioritetskunde i Thermo King-nettet, hvilket er en anden fordel, som har påvirket vores valg. Total Kare erstatter ikke for vores eget værksted. Der er tale om et ekstra værktøj, der giver os mulighed for trygt og sikkert at sende vores køretøjer ud i Europa. Det er en fordel for os og for vores kunder. Total Kare er en europæisk servicevirksomhed og et datterselskab, der ejes 100% af Thermo King, og som tilbyder hele sortimentet af Thermo King-produkter og services. Total Kare er et modulopbygget program, hvilket betyder, at kunderne kan vælge hele servicepakken eller udvælge de services, de har behov for. Ved at tage hensyn til de særlige krav, der stilles i forbindelse med temperaturstyret transport, og de mange meget specialiserede elementer, der karakteriserer denne sektor, kan Total Kare tilbyde et skræddersyet program, der passer perfekt til enhver transportvirksomheds operationer, siger Roland Duquesne, direktør for Total Kare Europe.

8 8 FØRSTE HOLLANDSKE SPECTRUM TS TIL DIJKGRAAF-REINDERS Det første Thermo King SPECTRUM TSkøleanlæg i Holland er tilpasset et isoleret Jonker-karosseri på et DAF LF45-chassis blev for nylig leveret til Dijkgraaf-Reinders i Apeldoorn. Dijkgraaf-Reinders søgte et temperaturstyringssystem, der kombinerer høj kapacitet med lavt brændstofsforbrug og ikke mindst relativ støjsvag drift. Virksomheden distribuerer frost- og køleprodukter til bagerier, hoteller, restauranter og cateringbranchen, hvoraf mange er placeret i tæt befolkede områder. Leverancerne foregår tidligt om morgenen og medfører mange døråbninger. Derfor er en effektiv temperaturgendannelse og lydsvag drift særlig vigtig. Da den er betydelig mere støjsvag end tidligere modeller, sætter den nye SPECTRUM TS ny standard. Denne reduktion i støjniveauet opnås ved at reducere støj fra komponenterne, isolere kritiske komponenter og bruge lydabsorberende udvendige paneler. SPECTRUM TS-anlægget giver en større kølekapacitet end virksomheden har behov for, så Dijkgraaf-Reinders er allerede parat til mere krævende opgaver fra speditører og leverandører i fremtiden. SPECTRUM TS har en nyudviklet, brugervenlig betjeningsenhed i førerhuset med overvågning af flere zoner på skærmen. Den opfylder chaufførens behov for overskuelige trykknapper, letaflæselige skærmbilleder og menuer samt mulighed for at vælge sprog. Et af Dijkgraaf - Reinders køretøjer udstyret med en Spectrum TS.

9 9 POMONA VÆLGER DEN NYE SPECTRUM TS Den franske virksomhed Pomona, der har medarbejder, 90 års erfaring og en flåde bestående af 1200 køretøjer, hvoraf 35% har temperaturstyring, valgte for nylig Thermo Kings SPECTRUM-anlæg. Pomona har tre forskellige divisioner: EpiSaveurs til transport af tørlaster, TerreAzur til frisk frugt, grøntsager og fisk samt PassionFroid til temperaturstyret transport af fersk- og frostvarer. Driftssikkerheden og ydeevnen er vigtig for os, så derfor valgte vi udstyr fra Thermo King, siger Fabrice Jung, operationel logistikdirektør i Alsace- Lorraine-regionen. Pomona PassionFroid findes ni steder i Frankrig det ene i den østlige del af landet sammen med tre logistiklokationer. Sammen dækker disse otte franske departementer og en del af Luxembourg. Vores udbringninger foregår tidligt om morgenen. Hver tur består af leverancer til op mod 20 kunder, og selvfølgelig åbnes dørene hvert sted. Derfor har vi brug for køleudstyr, der kan holde de produkter, vi transporterer, i perfekt stand. Vi prøvede Thermo Kings nye SPECTRUM TS straks efter lanceringen. Resultaterne af vores tests er mere end overbevisende: SPECTRUM tilbyder en overlegen præstation, hvad angår nedkøling og luftfornyelsen i forhold til tidligere anlæg gennem hele leveringsruten, tilføjer Fabrice Jung. De nye SPECTRUM TS-anlæg, der er monteret på Lamberet-karosserier i Renault Premium- og Midlum-lastbiler, leveres med et nyt overvågnings- og betjeningspanel i førerhuset. Skærmen, der er nem at bruge, fås på tre sprog og gør det muligt at rulle gennem temperaturer og funktioner, ligesom det er et fremragende værktøj til temperaturstyring. Vores chauffører er glade fordi skærmen i førerhuset gør livet nemmere for dem, og DAS-dataoverførselssystemet gør vores arbejde nemmere. Kontrollerne foretages ved at overføre de registrerede data, siger Jung. Den franske virksomhed Pomona prøver Spectrum TS.

10 10 UDFORDRINGER I ØRKENEN THERMO KING OG PARIS DAKAR RALLYET måltider, flasker vand, 8 tons brød I alt blev over 150 tons fødevarer transporteret og fordelt under Paris Dakar Rallyet, der foregik i januar måned. Over morgenmåltider og lige så mange større måltider blev hver dag serveret for deltagere og arrangører. 45 personer var beskæftiget med catering og tilberedte og serverede fra morgen til aften. Maden og drikkevarerne fra dette gigantiske køkken blev ikke købt på lokale markeder, men var medbragt hele vejen fra Frankrig. Igen var Thermo King-lastbilerne og frem for alt Thermo King-anlæggene på farten under hele rallyet. De sidste nye SL-400-anlæg monteret på helt nye semitrailere blev anvendt til transport af kød, frugt og grøntsager, som skulle indgå i forplejningen af både deltagere og arrangører. For Bernard Le Men er rallyet som én lang ferie. Hvert år tager jeg mindst tre ugers ferie for at komme med til rallyet. I år tog vi fra Paris den 30. december. Med vores kølesemitrailere udstyret med de sidste nye SL-400-anlæg kunne vi følge alle de sædvanlige veje. De kører fantastisk. Især på turen fra Tozeur til Siwa fandt vi nogle virkelig smukke områder. En gruppe af vores kollegaer var ansvarlige for at levere forsyninger til etaperne i Libyen, mens en anden gruppe overtog næste etape. Organisationen var helt fejlfri takket være de fremragende køretøjer og anlæg, der blev anvendt. SL-400 sikrer den ideelle genetablering af temperaturen, uanset hvad der befinder sig i traileren. Det er en stor fordel under rallyet, hvor udendørstemperaturen ofte kommer over 30 C. Desuden skulle lasten holde sig i op til tre uger. Derfor var det vigtigt, at vores anlæg fungerede perfekt. Vi ved, vi kan stole på Thermo King så vi med ro i sindet kan koncentrere os om kørslen. Det er også vigtigt for rallyets succes. Med Smart Reefer kan vi når som helst kontrollere og ændre temperaturen i lasten. Det giver os, og frem for alt vore kunder, en ekstra sikkerhed. Thermo King spiller en vigtig rolle for Paris Dakar Rallyets succes på ruten og i forbindelse med indkvarteringen.

11 11 OG VINDEREN ER! Thermo Kings priser til forhandlerne 2002 Thermo King praler af kvaliteten af sit forhandlernet, og det er der gode grunde til. Med over 250 salgs- og servicesteder spredt over Vest- og Østeuropa og langt ind i Mellemøsten er det det mest omfattende net inden for temperaturstyringsbranchen og det giver Thermo Kings kunder sikkerhed, for uanset hvor de kører hen, så er der altid hjælp i nærheden. Dealer of the Year 2002 (Årets forhandler 2002) - Agentum Kft, Szigetszentmiklós, Ungarn. (V til H: Richard F. Pedtke, Mark Watson, George Lovasz, David O'Gorman og John Haines) Thermo King afholdt for nylig et arrangement, hvor vi hædrede en række af vores forhandlere. Og vinderne var Best Performance 2002 (Bedste performance 2002) - Bus HVAC. Grayson Thermo King, Birmingham, UK. (V til H: Richard F. Pedtke, Ian Hateley, John Haines) Best Performance 2002 (Bedste performance 2002) - Trailer. Transportkaelte Vertrieb GmbH, Ulm, Tyskland. (V til H: Richard F. Pedtke, Mark Watson, Herwig Kiesling, Gerhard Bongers, John Haines) Best Performance 2002 (Bedste performance 2002) - Diesellastvogn. Refrigerated Transport Systems, Dubai, U.A.E. (V til H: Richard F. Pedtke, Mark Watson, PD Cooper, Larry Burke og John Haines) Best Performance 2002 (Bedste performance 2002) - Køretøjsdrevet truck. Thermo King Rus, Moskva, Rusland (V til H: Richard F. Pedtke, Mark Watson, Natalia Ovetchkina, John Haines, Fema Shusterman)

12 12 VIGTIGE TRANSFRIGOROUTE- UDNÆVNELSER til Thermo King Thermo King har hermed Joe Grealy fornøjelsen at præsenterer to nyudnævnelser af Thermo King-eksperter hos Transfrigoroute, sammenslutningen af medlemmer af branchen for temperaturstyret transport. Joe Grealy, direktør for internationale kunder hos Thermo King Europe, blev udnævnt til formand for CCT, det rådgivende tekniske udvalg i Transfrigoroute International. CCT spiller en vigtig rolle for den temperaturstyrede transportbranche gennem at starte debatter og yde ekspertrådgivning i forbindelse med ændringer af love og regulativer, som påvirker branchen. I forbindelse med ændringer i loven, især miljølovgivningen, som sker med større og større hast, er CCT's rolle vigtigere end nogensinde tidligere. Joe Grealy udtaler: Det er spændende at få mulighed for at arbejde til gavn for branchen, som jeg har været i i over 30 år. Jeg håber, at jeg kan gøre Transfrigoroute attraktiv for alle operatører inden for temperaturstyret transport gennem at introducere relevante og betydningsfulde emner i arbejdsprogrammet og stimulere debatten i hele Europa. Miljøspørgsmålene ligger vores medlemmer meget på sinde, og jeg har planer om at give dem yderligere opmærksomhed. I UK er Roger Amos, Thermo King Europes direktør med ansvar for forhandlerudvikling og over 25 års erfaring inden for temperaturstyret transport blev udnævnt til formand for Transfrigoroute (UK). Roger markerede sig den første dag på sit nye job ved at lancere en række nye initiativer: et uddannelsesprogram for chauffører, en sundhedsog sikkerhedscheckliste, en A-Z teknisk kølevejledning og en fornyet miljørevision. Selvom disse initiativer er udviklet til medlemmer af Transfrigoroute (UK), stilles de også for rådighed til ikke-medlemmer og operatører i de øvrige europæiske lande. Roger Amos Ifølge Roger Amos: Skal denne nye supportpakke understøtte de generelle målsætninger for Transfrigoroute, som er at stræbe efter det ypperligste inden for temperaturstyret transport gennem at tilbyde uddannelse, teknisk assistance og forretningsmæssig rådgivning til medlemmer og ikke-medlemmer. INGERSOLL-RAND UDNÆVNER GALWAY TIL TOPFABRIK Ingersoll-Rands har over hele verden ry for at være en virksomhed i verdensklasse, hvilket blev yderligere cementeret ved offentliggørelsen af vinderne af 2002 IR Chairman's Award for nylig. Chairman's Awards uddeles som en anerkendelse til enkeltpersoner og teams for enestående præstationer, som har været et betydeligt bidrag til IR's vision om dramatisk vækst, fremragende drift og samfundssind. på kunden, der omfatter alle aktiviteter fra marketing, til design og produktion. Indstillingen til Chairman's Award er virkelig en bedrift, sagde Herb Henkel, bestyrelsesformand, formand og ansvarlig leder af IR. Konkurrencen om denne pris i en virksomhed i $10 milliardklassen er meget stor, og vinderne skal slå kandidater fra alle topvirksomhederne i Ingersoll Rand. Ved præsentationen i Atlanta, Georgia, modtog fabrikkens direktør, Frank O'Connor, på vegne af alle medarbejderne i Thermo King Galway, prisen for Global Operational Excellence. Thermo King har drevet forretning i 26 år i Galway, og fabrikken er nu europæisk hovedkvarter for forskning og udvikling, produktion og marketing af alle lastbil- og trailerprodukter. Den eftertragtede pris blev givet for forbedringer i den forretningsmæssige præstation opnået i det forløbne år. Denne pris følger efter modtagelsen af President's Award i oktober og ISO-certificering til 9001:2000, en standard for kvalitetskontrol med fokus Venstre til højre: Herb Henkel - bestyrelsesformand, formand og ansvarlig leder hos Ingersoll-Rand, Frank O'Connor - fabriksdirektør Galway og Mario Sanchez - VP Worldwide Operations Climate Control.

Nyt design og avancerede funktioner

Nyt design og avancerede funktioner UTS Nyt design og avancerede funktioner Med 2000 timers serviceinterval med de FREMRAGENDE EMI-2000-filtre Total temperaturstyring Uovertruffen driftssikkerhed Reducerede driftsomkostninger Støjsvag drift

Læs mere

Evolutionsteori: De nye MD-200/300-anlæg

Evolutionsteori: De nye MD-200/300-anlæg En Thermo King-publikation. Nummer 30 (november 2003) Evolutionsteori: Tingene bliver bedre og bedre. De nye MD-200/300-anlæg bedre Længere vedligeholdelsesintervaller - op til 2000 timer - Lavere vedligeholdelsesomkostninger

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU Transport udover alle grænser Den stærkt stigende internationale samhandel skærper kravene til godssikring. Kravene til virksomhederne øges. Det handler om at undgå dyre transportskader, vel at mærke på

Læs mere

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER VERDENS FØRENDE PRODUCENT Med over 75 års erfaring er Taylor verdens førende VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF producent af soft ice og milkshake maskiner. SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER Maskinerne kendetegnes

Læs mere

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse Produktbrochure Forbedret effektivitet, mere nyttelast og skåner miljøet Hiab Multilift XR18SL - Pro Future er ideel til en 3-akslet lastbil

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde Den perfekte løsning til håndværkere på farten ATTIX 30 er den nye, kompakte generation af ATTIX-familien

Læs mere

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet E MPOWERING YOUR BUSINE SS SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet www.toyota-forklifts.dk SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet Som man kan forvente af verdens førende

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com

Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min www.kaeser.com Made in Germany KAESER s velkendte MOBILAIR kompressorer har produktionsfaciliteter direkte

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

«Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12

«Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 «Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 www.nordania.dk Juli 2013 Første halvår af 2013 er gået. Bilsalget generelt slår alle salgsrekorder, og økonomerne spår bedre

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Hvad får jeg? Personlig rådgivning Lavere brændstofudgifter Større fortjeneste Reduceret miljøpåvirkning Øgede medarbejderkompetencer

Hvad får jeg? Personlig rådgivning Lavere brændstofudgifter Større fortjeneste Reduceret miljøpåvirkning Øgede medarbejderkompetencer Penge godt givet ud En lastvogn, der kører 140.000 km om året, kan spare mere end 15.000 kr. på brændstof med Fuel Advice. Med et månedligt gebyr på 150 kr. pr. lastvogn er det tydeligt, at pengene er

Læs mere

NYHED LUFT-TIL-LUFT-VARMEPUMPER

NYHED LUFT-TIL-LUFT-VARMEPUMPER NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi Varmepumper af høj kvalitet 100 % Panasonic Store besparelser op til 80 % af varmeomkostningerne Pålidelige selv ved temperaturer

Læs mere

Hvad er SmartAssist Remote?

Hvad er SmartAssist Remote? Hvad er SmartAssist Remote? SmartAssist Remote* er Yanmars nye system til administration af maskinparker, som sørger for optimalt overblik over maskinernes placering og status ved hjælp af den nyeste telematiske

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

En Thermo King-publikation. Nummer 31 (marts 2004) SE FORSKELLEN. 21 sprog, brugervenlig, robust, sikker og intelligent.

En Thermo King-publikation. Nummer 31 (marts 2004) SE FORSKELLEN. 21 sprog, brugervenlig, robust, sikker og intelligent. En Thermo King-publikation. Nummer 31 (marts 2004) SE FORSKELLEN DEN NYE TM FRA THERMO KING 21 sprog, brugervenlig, robust, sikker og intelligent. Kundehistorier Forhandlernyt Tip fra eksperterne Produktnyheder

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima SCM ZM Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT SCM ZM Mitsubishi Heavy Industries er en af de førende klimaanlæg producenter i verden. Beskyttelse af miljøet er centralt for udviklingen

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale NYT SERVICE CONCEPT fra Bang & Olufsen giver dig fuld tryghed ESSENTIAL SERVICES FRA BANG & OLUFSEN Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale www.bang-olufsen.com

Læs mere

NY THERMO KING SL-400 Hurtigere nedkøling og øget beskyttelse af lasten

NY THERMO KING SL-400 Hurtigere nedkøling og øget beskyttelse af lasten 8 Thermo King - Kare, fordi vi tænker på kunderne Thermo King introducerer THERMOGARD fra THERMO KING TOTAL KARE, der er et omfattende nyt service- og vedligeholdelsesprogram, som stilles til rådighed

Læs mere

Hvem påvirkes af direktiverne og reglerne? Hvilken betydning har physical agents-direktivet for arbejdsgivere og medarbejdere?

Hvem påvirkes af direktiverne og reglerne? Hvilken betydning har physical agents-direktivet for arbejdsgivere og medarbejdere? Hvem påvirkes af direktiverne og reglerne? Direktiverne og reglerne henvender sig primært til arbejdsgivere for personer, der som led i deres arbejde skal holde og betjene værktøj eller udstyr, der overfører

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

FYLDESTATION. CAR løsninger.

FYLDESTATION. CAR løsninger. FYLDESTATION CAR løsninger www.texa.com A/C-FYLDESTATIONER: KONFORT TIL R1234yf, R134a OG R744 (CO2) KONFORT 700-serien omfatter 10 modeller med forskellige specifikationer og driftstilstande. Alle sikrer

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID Siden 2003 har Geesinknorba tilbudt hybrid systemer på komprimatorer. I 2009 vandt Hybrid Plug-In systemet CIWM Recycling Award og skubbede

Læs mere

DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT

DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT DAF Connect Verden bliver mindre og mindre. Med konnektivitet kan vi arbejde hurtigere, nemmere og mere effektivt. Mulighederne er uendelige. DAF

Læs mere

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite STYRKEN I DET ENKLE Business Suite TRUSLEN ER REEL Onlinetrusler mod din virksomhed er reelle, uanset hvad du laver. Hvis du har data eller penge, er du et mål. Sikkerhedshændelser stiger kraftigt, med

Læs mere

Det komplette produktprogram

Det komplette produktprogram Det komplette produktprogram kvalitet pålidelighed værdi for pengene Hvorfor vælge Mitsubishi? JAMSTEC Når du vælger Mitsubishi, vil du få fordel af de mange års teknisk erfaring, det globale perspektiv

Læs mere

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsning Forøg dit sikkerhedsniveau ved at kombinere intelligent videoovervågning med vagtsomme vagtoperatører

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

IAA. Friske Ideer. Fleksible Løsninger. Hannover. 23-30 September. Køleanlæg med. én temperatur. Køleanlæg med. flere temperaturer.

IAA. Friske Ideer. Fleksible Løsninger. Hannover. 23-30 September. Køleanlæg med. én temperatur. Køleanlæg med. flere temperaturer. Friske Ideer. Fleksible Løsninger. En Thermo King-publikation. Nummer 32 (september 2004) Køleanlæg med flere temperaturer Køleanlæg med én temperatur Teleinformation IAA 2004 Hannover 23-30 September

Læs mere

Flexibility for your business

Flexibility for your business Special Services Flexibility for your business Special Services... there s more to TNT There s more to TNT... TNT Express Special Services TNT Express Special Services tilbyder en række fleksible løsninger,

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

ESA. Effektiv SystemAdgang

ESA. Effektiv SystemAdgang ESA Effektiv SystemAdgang Lettere adgang til it-systemerne I den kliniske hverdag er der brug for it-systemer, der er både effektive og fleksible, for at understøtte dig bedst muligt i dit daglige arbejde.

Læs mere

Smarte virksomheder booker rejser på internettet

Smarte virksomheder booker rejser på internettet Smarte virksomheder booker rejser på internettet NORDENS FØRENDE INTERNETREJSEBUREAU Du kan spare mange penge ved at booke forretningsrejser på internettet. Hos Travellink bliver otte ud af ti forretningsrejser

Læs mere

DIN KILDE TIL OEM REPARATIONS- OPLYSNINGER

DIN KILDE TIL OEM REPARATIONS- OPLYSNINGER DIN KILDE TIL OEM REPARATIONS- OPLYSNINGER DIN KILDE TIL OEM REPARATIONSOPLYSNINGER DIAGNOSE- OG REPARATIONSOPLYSNINGER DIREKTE FRA PRODUCENTEN Du sætter en ære i at gøre arbejdet korrekt, - så start med

Læs mere

Værktøjer til effektiv af- og sporstikning

Værktøjer til effektiv af- og sporstikning Værktøjer til effektiv af- og sporstikning Skabt til afstikning CoroCut QD er det stærkeste og mest avancerede af- og sporstikningsværktøj på markedet. Det er perfekt til sikker afstikning eller bearbejdning

Læs mere

"Domkirken har englelyd"

Domkirken har englelyd BOSE PROFESSIONAL SYSTEMS DIVISION SUCCESHISTORIE - ROSKILDE DOMKIRKE "Domkirken har englelyd" Fra Dagbladet Roskildes anmeldelse af det nye lydsystem i Roskilde Domkirke Stedet Roskilde Domkirke blev

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Vi lever og brænder for faget. randører

Vi lever og brænder for faget. randører GROSSISTVAREVIRKSOMHED & DISTRIBUTØR Vi lever og brænder for faget samt sætter en stor ære i kundernes samarbejde med os. Vi stræber derfor vedholdende og dynamisk efter at opfylde vores kunders behov

Læs mere

NEWS SOVEREIGN FOODS TEST AF LANDMECOS SKÅLE- FODRING VISER EN IMPONERENDE FCR PÅ 1.556 FCR: 1.556 JUNI 2013

NEWS SOVEREIGN FOODS TEST AF LANDMECOS SKÅLE- FODRING VISER EN IMPONERENDE FCR PÅ 1.556 FCR: 1.556 JUNI 2013 Compe1tor LANDMECO Compe1tor LANDMECO 2000 FCR LANDMECO: 1.556 (based on the weight at the process plant, 2003g) FCR compe9tor: 1.641 (based on the weight at the process plant, 1945g) 1500 1000 500 0 Same

Læs mere

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring living by Danfoss varmestyring Tid til at lege Tid til 21 C i stuen Kun med living by Danfoss kan du nemt og effektivt styre både elektroniske termostater og trådløs gulvvarme. Du kan endda oprette forbindelse

Læs mere

ANNEBERG group. ANNEBERG transport A/S Danmark. G. Anneberg & Søn I/S Danmark. ANNEBERG transpol - Polen. ANNEBERG transport A/S - Minsk

ANNEBERG group. ANNEBERG transport A/S Danmark. G. Anneberg & Søn I/S Danmark. ANNEBERG transpol - Polen. ANNEBERG transport A/S - Minsk ANNEBERG group ANNEBERG transport A/S Danmark G. Anneberg & Søn I/S Danmark ANNEBERG transpol - Polen ANNEBERG transport A/S - Minsk ANNEBERG transport GmbH Tyskland Brejning Grusgrav ApS ANNEBERG Logistic

Læs mere

BPW AFTERMARKET GROUP DIN PARTNER I EN KRÆVENDE BRANCHE.

BPW AFTERMARKET GROUP DIN PARTNER I EN KRÆVENDE BRANCHE. BPW AFTERMARKET GROUP DIN PARTNER I EN KRÆVENDE BRANCHE. BPW Aftermarket Group by HVAD KENDETEGNER EN GOD LEVERANDØR? HAN VED PRÆCIS HVAD DU SKAL BRUGE. BPW Aftermarket Group s pan-europæiske netværk af

Læs mere

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer 10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer Indledning 10 Vigtigste Ranking Faktorer Agilitor Der findes en lang række faktorer, der har indflydelse på din websites position i Google på forskellige søgeord. Faktisk

Læs mere

Design og indkøb af transportydelser Hvordan indgår miljøhensyn? Projektmedarbejder, Jesper Kronborg Jensen Kohberg Bakery Group A/S jkj@kohberg.

Design og indkøb af transportydelser Hvordan indgår miljøhensyn? Projektmedarbejder, Jesper Kronborg Jensen Kohberg Bakery Group A/S jkj@kohberg. Design og indkøb af transportydelser Hvordan indgår miljøhensyn? Projektmedarbejder, Jesper Kronborg Jensen Kohberg Bakery Group A/S jkj@kohberg.com Kort om Kohberg Bakery Group A/S Producent og leverandør

Læs mere

så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset

så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset Du kender det sikkert: At komme til et koldt sommerhus, hvor alt bliver sat på max. for at få varmet op hurtigst muligt. Alligevel går der som regel

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber.

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber. Firmaprofil Springbaner Landingsmåtter Trampoliner Skumredskaber Traditionelle redskaber Håndredskaber Legeredskaber Rytmegulv Parkour systemer Halprojekter PE-Redskaber PE-Redskaber udvikler og producerer

Læs mere

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig Enkel servering Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig billigere sundere hurtigere Servér hele menuer og snacks hele døgnet Færre omkostninger Større profit 2 maskiner kan tilberede 16 kilo pommes frites

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

storemore Højkapacitetslager

storemore Højkapacitetslager storemore Højkapacitetslager Få mere at vide om, hvordan du kan få bestilt mere og få masser af underholdning, mens du er på farten Hvad er StoreMore? Toshibas StoreMore er lagerløsningen med stor kapacitet,

Læs mere

Vækst og Forretningsudvikling

Vækst og Forretningsudvikling Vækst og Forretningsudvikling Uddrag af artikel trykt i Vækst og Forretningsudvikling. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Orientering fra DM-Markedsnyt

Orientering fra DM-Markedsnyt Nyhedsbrev nr. 4 december 2017 Orientering fra DM-Markedsnyt Emner: Nyregistrerede traktorer Pjece fra Miljøstyrelsen om sprøjtesyn Ploeger overtager TerraGator i Europa Traktor salget hos naboerne i Norge

Læs mere

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar.

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FINANSIEL STYRKE HVORDAN ER DEN AKTUELLE SITUATION INDEN FOR SOLAR-INDUSTRIEN? Markedet for solarenergi ændrer sig væsentligt.

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

Ventilation med ECL Comfort 310

Ventilation med ECL Comfort 310 Ventilation med ECL Comfort 310 Én løsning til styring og overvågning Med ECL Comfort 310 kan I samle styring og overvågning af alle jeres anlæg ét sted. Udvid eksempelvis en eksisterende varme- og brugsvandsløsning

Læs mere

HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN

HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN 1 DEN NEMMERE MÅDE 2 Når du har en opgave, vil du gerne have den udført på din egen måde, og så nemt som muligt. Med en letvægtskran fra HIAB T-serien, monteret på dit køretøj

Læs mere

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller SMARTair TM Guest Fra værelsesnøgler til adgangskort Adgangskontrolløsning til mindre hoteller ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions » SMARTair Guest er den perfekte adgangskontrolløsning

Læs mere

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT Foretrækkes af professionelle Mitsubishi Heavy Industries er en af de førende klimaanlæg producenter i verden. Beskyttelse af miljøet er centralt

Læs mere

EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder

EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder EH SmartView Euler Hermes Online EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder www.eulerhermes.dk EH SmartView Overvåg risici og grib mulighederne, når de opstår I en usikker verden kræver det viden at beskytte

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

FarmOnline. klima for vækst

FarmOnline. klima for vækst FarmOnline klima for vækst Global vækst skaber stor efterspørgsel SKOV er førende på det internationale marked for klimastyring og produktionsovervågning til animalsk produktion og har mere end 40 års

Læs mere

Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR

Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR Eksport Eksport og distribution Intercity Der findes en Vector til enhver opgave. Levering af friske og frosne varer fra "gård til gaffel" er en kompliceret

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP AIR TREATMENT eco TOP eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energieffektivitet omdrejningspunktet for vores løsninger Samtlige af vores forsknings-, udviklings-

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE GNBs Sonnenschein Lithium-batteri består krævende holdbarhedstest

PRESSEMEDDELELSE GNBs Sonnenschein Lithium-batteri består krævende holdbarhedstest PRESSEMEDDELELSE GNBs Sonnenschein Lithium-batteri består krævende holdbarhedstest 10.01.2018 Büdingen, Tyskland: GNB Industrial Power en afdeling af Exide Technologies, der er en førende, global producent

Læs mere

Laser EXAMINER er et unikt værktøj, udviklet af TEXA i samarbejde med Brembo, til præcist at måle slid på bremseskiven og dybde på dækmønsteret.

Laser EXAMINER er et unikt værktøj, udviklet af TEXA i samarbejde med Brembo, til præcist at måle slid på bremseskiven og dybde på dækmønsteret. Laser EXAMINER Laser EXAMINER er et unikt værktøj, udviklet af TEXA i samarbejde med Brembo, til præcist at måle slid på bremseskiven og dybde på dækmønsteret. Dette innovative, nye værktøj yder et vigtigt

Læs mere

Verdens mest fleksible køle-/fryseskab

Verdens mest fleksible køle-/fryseskab Køle-/fryseskabe Verdens mest fleksible køle-/fryseskab 7 C 6 C 5 C 4 C 3 C 2 C 1 C Døråbningsfrekvens Med den nye adaptive temperaturstyring tilpasser dit ASKO køle-/fryseskab sig til dine vaner og styrer

Læs mere

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer Et komplet udvalg af automatiske indgange til alle miljøer 2 Skydedørssystemer Indgange, der ikke bremser din virksomhed Uanset hvilken type forretning eller bygning,

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

IT-partner gennem 25 år

IT-partner gennem 25 år IT-partner gennem 25 år TOTAL IT-LEVERANDØR Hosting Økonomisystemer (ERP) Teknik Support Hardware Software 25 ÅRS ERFARING I EN BRANCHE I RIVENDE UDVIKLING MONTES blev grundlagt i en kælder i Hjørring

Læs mere

Kære Jacob. Tak for din henvendelse.

Kære Jacob. Tak for din henvendelse. Kære Jacob Tak for din henvendelse. Hvordan forklarer I, at de ældre og handicappede, som er nødsaget til at benytte den kommunale dagligvarelevering, skal betale overpriser ift. almindelige kunder? Det

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

Nu kommer bredbånds-wwan: hvilken betydning har det for den mobile professionelle bruger?

Nu kommer bredbånds-wwan: hvilken betydning har det for den mobile professionelle bruger? artikel Nu kommer bredbånds-wwan Nu kommer bredbånds-wwan: hvilken betydning har det for den mobile professionelle bruger? Problemfri højhastighedsforbindelse er i stadig stigende grad blevet nøglen til

Læs mere

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi NYHED LUFT-TIL-LUFT-VARMEPUMPER NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi Varmepumper af høj kvalitet 100 % Panasonic Store besparelser op til 80 % af varmeomkostningerne

Læs mere

Luftbehandlingsløsning

Luftbehandlingsløsning Luftbehandlingsløsning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning (4-5) Bærbare klimaanlæg (6-9) Vægmonterede klimaanlæg (10-11) Varmepumper (12-13) Klimaanlæg til lettere kommerciel brug (14-15)

Læs mere

AfiAct II. Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling

AfiAct II. Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling AfiAct II Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling AfiAct II Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling God fertilitetsstyring betyder, at køer kælver med optimale intervaller for at holde mælkeproduktionen

Læs mere

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk.

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk. Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. ORGANISATION KNOW HOW SERVICE Lars Hansen Salg og teknisk rådgivning 7023 2919 LH@CAME-Danmark.dk Carl Haslund

Læs mere