Hvordan man genkender og identificerer en jøde. - Del 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvordan man genkender og identificerer en jøde. - Del 2"

Transkript

1 Hvordan man genkender og identificerer en jøde - Del 2 af John Doe Goi Jøderne er en race inden for alle racer: " Gud har spredt os sit udvalgte Folk over hele Verden og i denne vor tilsyneladende Svaghed vist hele vor Styrke. Den, som nu har ført os til Verdensherredømmets Tærskel. -- JØDISK PROTOKOL NR. 11

2 Jødisk karakter Der findes altid 5% af en race, der ikke er i overensstemmelse med de resterende 95%. Jøderne har brugt disse eksempler til at skille sig ud og repræsentere hele de 95%. De har, med andre ord, kommet med undskyldninger, med formålet om at opløfte hele racen i øjnene på andre racer. Når man bedømmer noget, må man altid se på flertallet, og ikke den lille procentel, der udgør mindretallet, da dette er endnu et trick. Den gennemsnitlige jøde har en IQ på 135. Den gennemsnitlige IQ ligger på omkring er intelligent, er overlegenn, er meget overlegen, er begavet, og 141+ er genialitet. Når man når over 110, bliver procentdelene mindre og mindre, hvor en IQ på 135 udgør 2% af hele verdens befolkning. Dette betyder ikke, at hver eneste jøde har en over gennemsnitlig IQ, men flertallet har, og især dem på toppen. Dette er noget, man bør være opmærksom på, samt deres viden om ting, der bevidst holdes fra ikke-jøder i forhold til smuthuller i loven og andre ting, hvormed de kan snigløbe ikke-jøder. På den anden side, forekommer GENETISK mental retardering blandt den jødiske race ekstremt hyppigt. Jøden har uendelige genetiske lidelser. Man kan se forskel på en genetisk retarderet og én, der kom til skade ved fødslen, da den genetisk retarderede har fysiske anomalier, der er helt åbenlyse, som på billedet nedenfor- de fleste af disse anomalier er åbenlyst jødiske:

3 Personer, der er retarderede som følge af en fødselsskade (ikke genetisk) vil ofte se normal ud, indtil de taler eller gør andet, der afslører deres lidelse. Fra en meget tidlig alder undervises jødiske børn i penge, hvordan man tjener dem, og også hvordan man kan lave penge af penge. Alt imens ikke-jødiske børn indoktrineres med alle mulige emner i skolerne (hvoraf de fleste ingen relevans har i forhold til reelle livstemaer, hvordan man overlever eller lever et anstændigt liv), forberedes den gennemsnitlige jøde på ikke blot at overleve men også at snyde sig gennem livet i denne verden, især de religiøse konservative og ortodokse jøder. Jøderne kalder sig selv "Bogens Folk". Alt imens ikke-jøder bliver indoktrineret med jødiske medier, har jøderne selv travlt med at studere. På yeshiva-skoler lærer jøder at argumentere. Argumentation samt det at fordreje og pervertere de faktiske omstændigheder er et meget stærkt jødisk karaktertræk, herunder det at lyve. Jøden er mester i at fortælle løgne. En jøde vil lyve dig direkte op i ansigtet, selv på trods af dine nedskrevne beviser, og fortælle dig, at det, du ser på papiret, ikke er korrekt. De er evindelige løgnere og bedragere. Jøden er meget intelligent og ekstremt bedragerisk. Ukendt for det meste af verden, er jødens formål og mission at tilintetgøre den hvide race og slavebinde de resterende farvede racer i verden, som de ser ned på som "kvæg". "Gojim" er en nedsættende jødisk betegnelse for "ikkejøder", som betyder "kvæg". Den måde, hvorpå de pakkede de sorte afrikanere sammen på slaveskibene til Amerika, er meget afslørende. Jøderne ejede alle slaveskibene og drev slavehandelen. Jøderne har fjernet omkring 90% af al spirituel viden gennem deres programmer kristendommen og islam, alt imens de har narret verden til at tro, at kristendommen og jødedommen er fjender af hinanden. De fleste falder for dette. Hver eneste af disse tre jødiske opfindelsers formål er at opnå det jødiske mål om verdenskommunisme, hvor al spirituel viden systematisk vil blive fjernet og kun være tilgængelig blandt medlemmerne af den øverste jødiske magtstruktur. Den symbolske slange inden for jødedommen er en kodereference til "kundalini", hvilket er spirituel/okkult kraft, som jøderne har brugt rundhåndet. Denne kraft er blevet systematisk fjernet fra alle ikke-jøder gennem kristendommen og islam. For mere information om dette, jævnfør Der er intet spirituelt over islam eller kristendommen - begge disse religioner er svindelnumre. I Zions Vises Protokoller hævder jøderne, at "slangen" repræsenterer Israel. Kundalinislangen findes i alle mennesker og er sædet for spirituelle evne og kraft. Jøderne på toppen gør frit brug af sindets kræfter, og mere, til at slavebinde masserne. Frimureri var oprindeligt ikke-jødisk, indtil jøderne overtog det gennem infiltration, fik kontrol over det og nu ejer det. Nutidigt frimureri arbejder nu hen imod det jødiske mål om verdensomspændende kommunisme.

4 Ukendt for de fleste mennesker, er jøder og ikke-jøder kosmiske fjender - dvs. - fra det ydre rum. Jøder stammer fra en reptilsk race af væsener, der mangler følelser og er yderst avancerede inden for sindet og sjælens kræfter. Man kan let se de udtalte reptillignende fysiske egenskaber i jøderne i første del af denne bog; "Hvordan man genkender og identificerer en jøde - del 1". Det er det, der kaldes "Cohen-genet", hvilket overleveres fra den jødiske mor. Konservative og ortodokse jøder accepterer udelukkende jøder født af en jødisk mor. Medens en jøde kan synes at være meget liberal og gå ind for "åndsfrihed", er de yderst inflammatoriske over for visse emner, såsom nationalisme, det at være stolt af sin hvide race, og hvad som helst, der er i modstrid med deres mål om verdensherredømme. Børnemishandling, mord, overgreb og lignende er helt fint, hvor den gennemsnitlige jøde er berørt, og den jødiske advokat vil aktivt forsvare personer, der begår sådanne lave forbrydelser, men enhver, der arbejder for den hvide races fremskridt, som jøden arbejder utrætteligt på at tilintetgøre, vil jøden angribe. Jøder, og især de yngre blandt dem, vil omtale fostre som "parasitter" og andre grimme angreb mod børn for at ødelægge den ikke-jødiske familie, hvilket næsten er lykkes for dem på nuværende tidspunkt. Jøder har en stærk fiksering på afføring, ekskrementer, urin og andre stygge ting. Dette kan let ses i den jødiske/kristne bibel: Anden Kongebog 18:27 Men kommandanten sagde til dem:»tror du, at det kun er til din herre og til dig, min herre har sendt mig for at sige dette? Nej, det er til de mænd, der sidder på muren, som snart skal æde deres eget skarn og drikke deres egen urin sammen med jer!«der er uendelige eksempler på dette, og det gentages overalt, både i Bibelens nye og gamle testamente. Der er overhovedet intet spirituelt over dette endeløse volapyk og skidt. Jøder har en stærk fiksering på denne slags ting i deres daglige liv, skrifter, seksualitet, og så videre. Den gennemsnitlige jøde mangler ofte medfølelse og er skånselsløse, især mod ikke-jøder. De viser den samme skånselsløshed med dyr. Jøder driver industrialiserede landbrug, hvalpefarme, laboratorier og andre afskyelige steder, hvor dyr fælt misbruges, eksperimenteres med og mishandles. Det meste af det, som offentligheden ikke ser og ikke er klar over, er nok til at få enhver følende person til at kaste op. Jøden kender ingen grænser for skånselsløs udnyttelse. Etik er et meget fremmed koncept for jøden. Den gennemsnitlige jøde er ligeglad med, hvordan han eller hun tjener penge eller opnår profit. Andres lidelser, navnlig ikke-jøder, betyder intet for dem. De fleste jøder er nedladende og uforskammede, især mod ikke-jøder, dvs. medminre de har travlt med at kysse røv for at infiltrere eller opnå en slags favør.

5 Jøder ser ned på ikke-jøder og er bevidst fornærmende og verbalt grove. "IKKE-JØDER ER DUMME" --Protokol nr. 15 For at opnå favør, og den nødvendige sympati fra intetanende ikke-jøder, spiller jøden et professionelt offer. "Holocaust" - hvilket er endnu et svindelnummer af katastrofalt omfang (for BEVISER på dette, jævnfør - avancerer det jødiske mål hånd i hånd med andre jødiske programmer. Jøden er og har altid været et professionelt offer, der bruger ikke-jøders sympati til at nå deres mål og fremme deres dagsorden. Nedenfor er et uddrag fra "The White Man's Bible" af Ben Klassen: Jøder har profiteret voldsomt Svaret er: jøderne har profiteret klækkeligt fra denne grusomme løgn, hvilket de har en evne til at gøre med de fleste af de løgne, de spreder. 1. Løgnen vakte verdens sympati for jøderne, når verden i virkeligheden skulle have været (og takket være Hitler, delvist blev) advaret om denne verdensomspændende parasits farlige og destruktive natur. 2. Den fungerede som en moralsk kølle og propagandahåndtag, med hvilke de, i form af afpresning, har udvundet 12 milliarder dollar fra det tyske folk som "erstatning" til Israel og som "kompensation" til individuelle jødiske sagsøgere. Det sindssyge ved sådanne krav kan kun indses, når vi overvejer, at mange tyske skatteydere i dag (som ikke engang var født, da de påståede forbrydelser angiveligt blev begået) betaler "erstatninger" til en stat (Israel), der ikke engang eksisterede på daværende tidspunkt. Endevidere er listen over jødiske sagsøgere nu, over 35 år senere, vokset til svimlende , hvor der var mindre end jøder i Tyskland efter Da det har været så nemt for jøderne at røve tyskerne ved hjælp af denne såkaldte "kompensation", er antallet af registrerede sagsøgere mod den vesttyske regering tredoblet inden for de sidste ti år. Intet kunne være et mere gennemtrængende bevis for den uforskammede frækhed ved løgnen om "De Seks Millioner". 3. Løgnen om De Seks Millioner har været et kraftfuldt propagandaværktøj, der gjorde det muligt for jøderne at stjæle Palæstina fra araberne i 1948 og oprette røverstaten Israel. Takket være løgnen om De Seks Millioner, havde jødere en omtåget verdens støtte og velsignelse, især i det jødeinficerede USA. 4. Løgnen om De Seks Millioner har haft en ødelæggende effekt ved at miskreditere og beskæmme det tyske folk. Hvor tyskerne bør hædres for den ædle kamp, de førte for at afsløre og afryste den verdensomspændende jødiske pest, har de magtfulde og effektive jødiske propagandanetværker afbilledet tyskerne som skurkene i øjnene på den godtroende verden.

6 5. Den har mobilliseret og forenet verdens jøder som intet andet i de sidste tusinde år. Selvom de fleste af jøderne ved, at det er en afskyelig løgn, bliver de konstant ved med at gale op om det indbyrdes (såvel som til resten af verden), indtil de er blevet så hypnotiserede af deres egen løgn, at den rent faktisk bliver en del af deres religion. På dette snuskede grundlag er enorme mængder penge blevet rejst blandt jøderne selv, og hundreder af organisationer er blevet dannet. Holocaust Løgnen et jødisk kampråb Denne løgn er nu blevet kampråbet for den moderne jøde - en fortsættelse af den ældste løgn i deres omtumlede historie, nemlig at jøderne er en forfulgt race. Den har virket og har gjort underværker for dem. Den har været sønderlemmende effektiv som et tveægget sværd. Den har ødelagt alle den hvide races forsøg på at bevare deres egen raceintegritet eller nogen form for nationalisme. Derimod har det gjort jøderne fanatisk nationalistiske, når det kommer til Israel, og fanatisk racistiske når det kommer til zionisme eller den jødiske race. Jøderne nu mere magtfulde end nogensinde før Denne fordærvede løgn om De Seks Millioner er blevet så stærkt et værktøj, at ikke blot enkeltpersoner men nationers regeringer kryber før den, mens jøderne tager førerpositionen og lukker munden på enhver og alle modstandere. Dr. Max Nussbaum, den tidligere Chefrabbiner for det jødiske samfund i Berlin, pralede, d. 11. april 1953, åbent: "Stillingen, som det jødiske folk i dag indtager i verden, er, på trods af dets enorme tab, ti gange stærkere, end den var for 20 år siden". Han har ret i halvdelen af sin udtalelse. De led ingen "enorme tab", men de er ti gange stærkere, end de var før det blodige, brodermordiske Holocaust, kendt som Anden Verdenskrig, der blev opildnet og fremprovokeret af jøderne selv. En stor del af denne øgede styrke har de erhvervet takket være denne afskyelige løgn om "De Seks Millioner". Jøder er tvangsprægede og kompulsive af natur. De er utrættelige. De har overlevet i intakt stand i århundreder på trods af gentagne pogromer, angreb og nær decimering, når deres sande karakter og formål stod klart for de ikke-jødiske samfund, som de angreb. De har ikke alene overlevet intakt, men også i karakter. De har ikke udviklet eller ændret sig i tusinder af år. Jødisk besættelse - de kan ikke acceptere et "nej". De er nådesløse og meget vedholdende. Udover deres lange og endeløse række af fysiske sygdomme og lidelser, hvoraf mange er hæslige og sjældne (eksklusivt jødisk sygdomme, såsom Tay-Sachs sygdom), lider en enorm andel af den jødiske befolkning af psykiske lidelser. Obsessive/kompulsive lidelser, som nævnt ovenfor, og psykotiske lidelser, såsom skizofreni, er grasserende blandt jøder, samt mange andre hæslige psykiske lidelser, hvoraf de fleste er genetiske, når det kommer til jøderne. I tillæg til de obsessive/kompulsive lidelser, er de fleste jøder ekstremt drevne af natur og arbejder utrætteligt på at komme til tops, så de kan få magt og kontrol over ikke-jøder. Mange indynder sig hos magtfulde ikke-jøder. Mange, om ikke de fleste, magtfulde ikke-jøder i disse dage er gift med jøder. Jøden arbejder således på at kontrollere alle ikke-jødens penge og påvirker også beslutninger hos dem i magtpositioner.

7 Jødisk levevis Jødiske kvarterer i de fleste byer er de rigeste- dem med de enorme huse og palæer. Man finder som regel en synagoge i området. Dette er noget, mange er uvidende om, og som jøderne tier stille med. Spørg hvem som helst, om de er englændere, russere, japanere osv., og næsten alle vil fortælle, hvad de er. På den anden side har vi jøden, der skammer sig over og forsøger at skjule det faktum, at han eller hun er en jøde eller delvist jøde. De fleste vil lyve og hævde at være italienere, grækere, fra "Middehavsområdet" eller lignende, eller også vil de bare ikke snakke om det. Jødisk humor er næsten altid nedgørende og fornærmende. Jødisk dominans i medierne er også indlysende. Jøden præsenterer normalt en falsk facade med pacifisme, broderskab, tolerance og accept af andre. I lighed med kristendomsprogrammet, kommunisme og andre, er disse faktorer, der får ikke-jøder "med på vognen", låst fast, forvirret og derefter fordømt.

8 Jødiske sygdomme Antallet af jødiske sygdomme er uendeligt. Den gennemsnitlige jøde er på én eller anden måde alvorligt ramt. En hel del af de genetiske sygdomme anført nedenfor er eksklusivt jødiske, såsom "Tay Sachs". Hvis du tvivler, så lav noget research om "jødiske sygdomme" på internettet. Tåber, der tror på den jødiske løgn om, at jøderne skulle være en religion, er nødt til at foretage en smule research om de sygdomme, der er anført herunder. Selvsagt er det, at "religioner" ikke vidergiver genetiske sygdomme. Alfa 1-antitrypsinmangel Amyotrofisk lateral sklerose Optisk neuropati Retinitis pigmentosa Moon-Bardet-Biedl syndrom IgA nefropati (Berger sygdom) Beta-thalassæmi Bloom syndrom Metakromatisk leukodystrofi (Cavanan) Cøliaki Farveblindhed Natteblindhed Medfødt blindhed Medfødt døvhed Cornea Dystrofi Crohns sygdom Cystisk fibrose Dværgvæskt Leddegigt (Reumatoid artritis), ofte opstående i barndommen Elefantmand sygdom /Proteus syndrom Fabrys sygdom Koagulationsfaktor XI-mangel Familiær dysautonomi (Riley-Days sygdom) Familiær hyperkolesterolæmi Familiær hyperinsulinæmi Familiær middelhavsfeber Fanconis anæmi Gauchers sygdom Glukose-6-fosfat-dehydrogenase(G6PD)- mangel Glykogen storage sygdom type I Glykogen storage sygdom type III Arveligt høretab Kaposis sarkom Laktoseintolerans (kan ikke fordøje mælk) Lebers kongenitale amaurose Lipoamid-dehydrogenase-mangel Machado-Joseph sygdom Misdannede lemmer Ahornsirup-urin sygdom Mukolipidose IV Multipel sklerose Muskelsvind Nemalin myopati Niemann-Picks sygdom Ikke-klassisk adrenal hyperplasi Ikkesyndromisk sensorineural hørenedsættelse Næseblødninger, der ikke stopper (især almindeligt blandt sydøsteuropæiske jøder) Progeria Usædvanlig høj forekomst af psykotiske lidelser Skæv/fejlplaceret brystkasse Stargardt sygdom Tay Sachs sygdom Temperaturintolerance Talassæmi Torsionsdystoni Usher syndrom type 1F Vitelliform makulært dystrofi Wilsons sygdom Den endeløse og hæslige liste bliver ved og ved.

9 Jødisk dominerede erhverv De fleste jøder arbejder i magtpositioner. Landbrug og opdræt er nedværdigende og "under" dem. Der er meget, meget få, om nogen, jødiske landmænd. Herunder er en liste over erhverv, der er almindelige for jøder. Hvis man er dum nok til at tvivle på ægtheden af "Zions Vises Protokoller", behøver man blot at åbne en telefonbog - læger og advokater alene udgør en ekstremt uforholdsmæssig liste af jødiske navne. Konsulenter/rådgivere Bankledelse- og ejerskab - jøder opererer og kontrollerer alle banker og finansielle institutioner Universitetsprofessorer (jøder er grasserende på de fleste universiteter) Hollywood skuespillere/skuespillerinder, producenter, manuskriptforfattere osv. Advokater Forvaltning/ejerskab- jo højere op man går i de fleste større virksomheder, desto flere og flere jøder vil man finde med sekscifrede inkomster i toppen. Mediedominans- og kontrol: Hollywood, nyheder, journalistik, fjernsyn, radio Politikere Børsmæglere Private virksomheder Der er mange flere erhverv end anført ovenfor. Jøder arbejder primært som såkaldte "funktionærer", hvor lønnen er langt højere. Jødiske ord Følgende er en liste over jødiske ord, hvoraf de fleste kommer fra jiddisch. Jøder bruger typisk disse ord ofte: Chutzpah betydende frækhed Gimp slang for penis Schmuck slang for penis Mazel tov - tillykke, held og lykke Mitzvah/Mitzvoth en velsignelse eller et bud Oy gevalt eller "Oy Veh" udtryk for klagen, utilfredshed eller irritation Putz slang for penis Shalom betyder fred og er en meget almindelig hilsen blandt jøder Shmaltz, shmaltzy: fedt, sentimentalt, banalt Schmo et godtroende fjols Shtetl: landsby i det gamle land (jødisk ghetto i Europa)

10 Jødisk "religion," symboler mv. Chuppah- jødisk bryllupsbaldakin. Det er en skik for brudgommen at knuse et glas med hælen ved jødiske brylupper. Den jødiske brud og brudgom giftes under en baldakin kaldt en "chuppah". Kosher kostlove- forbudte fødevarer. Ortodokse og konservative jøder må ikke blande kød med mejeriprodukter, for det er ikke "kosher". Svinekød og skaldyr er også forbudt. Menorah mezuzah: Beholder med skrifter monteret på dørkarme i jødiske hjem. Davidsstjernen Dette symbol blev stjålet fra den hinduistiske "Vishnu stjerne", på lige fod med alt andet, jøderne hævder er deres eget. Ortodoks, konservativ og reform er de tre primære grene af jødedommen. Ortodokse og konservative følger jødisk lov, hvor de ortodokse er det strengeste. Reformjødedom er også kendt som "liberal jødedom". Mange reformjøder følger ikke kosherlovene og andre jødiske love. Amerikas KOSHER-fødevareskat Symbolerne nedenfor er alle jødiske. Jøder har afpresset billioner af dollars med en særlig afgift på fødevarer, som ikke-jøder i USA skal betale i supermarkedet. De almindeligste etiketter på sådanne fødevarer ser således ud:

11

12 Indeks over jødiske efternavne Dette er en omfattende liste over jødiske efternave. Selvom denne liste er omfattende, er den ikke fuldstændig. BEMÆRK- DER ER ET PAR NAVNE PÅ DENNE LISTE, SOM OGSÅ BRUGES AF NOGLE IKKE-JØDER. Når nok jøder tager visse ikke-jødiske navne, stopper flere og flere ikke-jøder som regel med at bruge disse navne, men der er tilfælde, hvor gamle familienavne overlever. De oprindelige navne var ikke-jødiske. Der er også eksklusivt jødiske navne som Levi, Cohen, Stein; og præfikser såsom "Eisen", "Lev", "Rabin", "Roth", suffikser såsom "baum", "berg", witz, feld, lieb, thal, stein og mellemnavne (før efternavnet) som "Ben" og "Bar" for at nævne et par eksempler. De fleste af navnene anført herunder er næsten eksklusivt brugt af jøder. Desuden tager mange jøder ikke-jødiske navne for at skjule deres jødiske identitet. Mange jødiske navne har også at gøre med ekstrem rigdom og penge; "Gam" (skatteopkræver), "Goveh" (kasserer", "Gold", "Goldberg" (bjerg af guld), "Silverstein" (sølvsten), Greenberg og så videre. Aaron Aaronin Abramowitz Abrams Adler-Adonoilom Admon Aaronsen Abramsky Adolescenti Aaronson Aaronstein Abramsohn Abramson Africk Afrom variation af Abba Abel Abravanel Abravaneln "Ephraim" Agosi Abelson Abendana Absalom Abudraham Agozi Agranat Aberke Aberl Abulafia Abzug Agron Agronsky Aberlein Aberlieb Achselrad Ackerman/n Ahavah Ahikam Aberzuss Abil Acosta Adele Ahitov Ahl Abrabanel Abraham Adelman Adelman/n Ahuvah Akabiah Abrahm Abrahmsohn Adelson Adelstein "ædelsten Akashia Akiba Abram Abrami Album variation af "Weiss" Abramin Abramov Ader Adler Alcalay Alembik A

13 Alfandari Algus Aliyah Alizah Alkus Alper Alpern Alpert Alpron Alter Alterman Altfeld Altmann Altneu Altschul Altschuler Altshule Amdur Amdursky Amschel Amsel Amsle Amsler Amster Anastasios Anav Ancier Andrussier Anixter Ansbach Anschel Antman/n Anzieher Apel Apelopwitz Apfelbaum Appel Apt Apter Aren- variation af Aaron Arfa Arkin - variation af Aaron Arkules Aron, variation af Aaron Aroni, variation af Aaron Aronin, variation af Aaron Aronoff, variation af Aaron Aronoff, variation af Aaron Aronov, variation af Aaron Aronow, variation af Aaron Aronowitch, variation af Aaron Aronowitz, variation af Aaron Aronson, variation af Aaron Aronstam Aronstein Aronthal, variation af Aaron Aryeh Arzt Asael Asaf Asch Aschenheim Aschenheimer Ascher Aschheim Ash Ashburg Ashendorf Ashkenazi dette navn betød engang "Germaner" (ikke-jøde) Indtil slutningen af det 17. århundrede hvor mange europæiske jøder immigrerede til Lilleasien hvor de blev givet dette navn af tyrkiske jøder for at betegne dem som kommende fra tyske territorier Ashman/n Ashner Askush Asner Aspis Astruc Astruc Atar Atlin Atzmon Auerbach Auslander Auspitz Austern Averik Avigaal Avigad Avigdor Avil Avindam Aviram Avi-Shaul Avraham Avrech Avril Avrom Awerbuch Axeldar Axelrad Axelrod Axelrood Ayalah Ayelet Ayzenschtat Azariah Azria Azzopardi

14 B Bab Babad Baron variation af 'Bar-Aaron" (søn af Behokhmah Behrman Bacharach Aaron) Beifuss Bacher Bacherach Barr Barron Beilin Beilke Bachrach Bachrich Barrstein Barshay Bekher Bekhorath Bad Badanes Barth Baru Belier Belka Bader Badt Baruch Barukh Belkin Bellow Baer Bailin Bar-Yehuda Barza Belmont Belmonte Bak Bakst Bas Basch Belofsky Belzer Balaban Balak Bashe Basheva Ben Bender Balfur Balsam Baskin Baskind Bendit Bendit Balta Balter Bass Bassan Bendor Ben-Gurion Bamberg Bamberger Bassani Bassovsky Ben-Horin Benjamin Banet Bar Basyah Batnick Benowitz Ben-Shahar Barad Baram Batusanschi Batyah Bensheim Bensinger Baratz Barbakoff Baum Bauman/n Ben-Tikvah Bentwich Barch Bard Baumgarten Baxt Benveniste Ben-Zahav Bardach Bardowitz Bayla Bechar Ben-Zvi Ber Barg Bar-Gada Becher Bechor Berakhiah Berg Bar-Ilan Barkan Bechtheim Becker Berger Bergman/n Bar-Kokhba Barlas Beckerman/n Beckman/n Berish Berkal Barmak Barmash Bedwinek Beederman/n Berkman/n Berko Barmat Bar-Nathan Behar variation af "ben-harav" Berkovits Berkowitz

15 Berl Berlin (intet at gøre Bloch Block Boros Borowsky med byen. Navnet betyder "Søn af Bloom Bloomberg Bortnik Boruchschomer Berl') Berliner Bloomfeld Bloomfield Botbol Botnick Berman Bernbaum Bloomingdale Blowitz Botstein Botushansky Bernheim Bernick Blozer Bluestein Botwinnik Boxerman/n Bernstein stammende fra "handel med Blum Bluma Boyer Brach rav" Bertinero Blumenberg Blumenfeld Bradt Brady Beshanim Beshar Blumengarten Blumenheim Braf Bragin Besser Bethel Blumenkrantz Blumenkrohn Brainin Bram Bettelheim Bettsack Blumenreich Blumenstein Bran Brand Betzalel Biback Blumenstock Blumenthal Brandão Brandeis Biber Bibick Blumfeld Blumkin Brandelstein Brander Bickel Biederman/n Blustein Bobroff Brandler Brandwein Biegeleisen Bildhauer Bochner Bodanis Brann Brasch Bilu Binder Bodek Bodenstein Brat Braude Bing Birnbaum Bodner Boerne Braunfeld Braunschild Bistritzky Bitensky Bogatch (polsk- betydende "velhavende") Braunspan Braunstein Blacher Black Bogati Bogolub Braunthal Braverman/n Blaser Blashki Bogoraz Bohm Breger Breindel Blaszka Blau Boim Bokser Breine Bremel Blaustein Blecher Bollag Bolotin Brender Brenner Blechman/n Bleich Bondi Borer Breuer Brewda Bleiweiss Blitstein Bornstein Borodaty Breyer Brickenstein

16 Brik Brill Brilliant Brim Brisch Brock Brockman/n Brod Broder Brodner Brodsky Brodt Brody Brog Broitman/n Bromberg Bronfman/n Bronfn Bronstein Brosch Brostoff Brownstein Bruck Bruckenstein Bruckstein Brüll Buber Buchsbaum Buchwald Bufman/n Bukspan Bulka Bunim Burack Burla Burstein Buschbaum Buxbaum

17 C Cahan- variation af Cohen Charlap Charmatz Cohan- variation af Cohen Cahen- variation af Charness Cohen -(eksklusivt Cohen Cahn- variation af Charnis Charrik jødisk navn) Cohn- variation af Cohen Calish Charry Chasin Cohen Cohnheim- variation Cantarini Cardozo Chasins Chason af Cohen Cohnstein- variation Carlebach Caro Chatan Chavkin af Cohen Cole Casdan Cassirer (jiddisch for Chayes Chayim Colombo Cone variation af penge) Castro Chayyah Chazan Cohen Consolina Casuto Chabas Chazzan Cherkasky Cooper (nogle ikke-jøder bruger Chabin Chabner Cherniak Chernik også dette navn) Cooperman/n Chagall Chai Chernoff Chernoffsky Cornberg Cornblith Chaikin Chaim Chiel Chiger Cornblum Cornfein Chait Chalef Chiya Chodes Cornfeld Cornfield Chalfan Chamedes Chodesh Chodosh Corngreen Corngut Chameides Chamides Chomsky Chorney Cornpracht Cramer Chamudes Chanen Chubin Chubinsky Cresca Csillag Chanin Chudnow Czaczkes Chankin Citron Chapiro variation af Shapiro Cogan- variation af "Cohen"

18 D Da Costa Damrosch Dick Dickenstein Drexler Drexsler Danto- variation af Dickstein Dreyfus "David" Daskal Dienesmann Dieudonné Dreyfuss Druck Daskelowitz Daube Diofatto Dissen Drucker Dubin Dubofsky Dauber David Ditzah Dobe Dubow Dubowsky Davidovitch Davidowitz Dobkin Dobrin Duchan Duchen Davidson Davis Dohm Dolinsky Duchin Duchovny Dayag Dayan Dorfman/n Doron Dukhen Dunkelman/n De Haas Dekovnick Drach Dratwa Durchschlag Dushkin Del Medigo Del Vecchio Drechsler Dreebin Duskin Duvdevani Dembitz Dewoskin Dreifuss Dresner Dvoshke Dym Diamant Dressler

19 E Eberman/n Ebril Eiferman/n Eige Elkan Elkin Eckstein Eiger Ellbogen Edel Edelman/n Eiges Einhorn Ellenbogen Ellman/n Edelsberg Edelstein Einstein Eisbart Elman/n Elnathan Efer Efroike Eise Eiseman/n Elow Elowitz Efroikin Eger Eisen Eisenbach Elya Emale Egers Ehmann Eisenberg Eisengarten Embden Emden Ehren (alle navne med Ehren" er variationer Eisenheim Eisenhower Engel Engeler af Aaron) Ehrenberg Eisenkraft Eisenman/n Enker Entin Ehrenfeld Ehrenfest Eisenstadt Eisenstam Enzil Enzlin Ehrenfreund Ehrenfried Eisenstark Eisenstein Ephraim Ephrat Ehrenfrucht Ehrenhaft Eisinger Eisler Ephron Ephros Ehrenhaus Ehrenkrantz Eisman/n Eisner Eppenstein Eppstein Ehrenpreis Ehrenreich Eisnick Eissig Epsteen Epstein Ehrenstamm Ehrenstein Eizik Elath Erlanger Eshkol Ehrenteil Ehrenthal Elazar Elbaz Espérance Esperanza Ehrentreu Ehrenzweig Elchanan Eleazar Esterine Esterman/n Ehrlich Ehrman/n Elhanan Eliakim Esterson Estrin Eibenschitz Eibenschütz Elias Eliasaph Ettinger Ettlinger Eibeschütz Eichel Eliezer Elijah Evron Ewig Eichhorn Eichler Elimelech Elimelekh Ewigkeit Eybeschitz Eidels Eifer Elishama Elishaphat Ezekiel

20 F Fagan Fagin Feivish Feivus Finkdorf Finke Faibisch Fekete Finkel Fairchild Falk Feld Feldbaum Finkelstein (handler med diamanter) Falkenberg Falkenfeld Feldblum Feldhaus Finkenfeld Finkerfeld Falkenheim Falkenstein Feldheim Feldinger Finkheim Finkhof Falkenthal Falkheim Feldleit Feldman/n Finn Finzi Farber Farkas Feldscher Feldstein Firestone Fisch Fassbinder Fayvel Feller Fellerman/n Fischbein Fischel Feder Federbusch Fellner Felltrager Fischer Fischman/n Federman/n Feibelman/n Felman/n Felsen Fiscl Fishkin Feig Feige Felsenbach Felsenberg Fishkind Fishman/n Feigel Feigelman/n Felsenstein Felsenthal Flacksman/n Flaks Feigelstock Feigenbaum Felsher Feltenberg Flasch Flaschin Feigenblat Feigin Fenichel Fenster Flax Flaxman/n Feigler Feigon Ferber Fertel Fleischer Fleischhaker Feilchenfeld Fein Fetterer Feuchtwanger Fleischhauer Fleischman/n Feinberg Feiner Feuer Feuerstein Flesch Flexner Feinerman/n Feingold Fiedler Figel Florscheim Florsheim Feinman/n Feinsilver Figler Figlin Floss Flosser Feinstein Feis Filehne Filene Fogel Fogelbaum Feischl Feitel Filler Fine Fogelman/n Fogelsang Feivel Feivis Fingerhut Fink Fogelsdorf Fogelson

21 Fogelstein Fonseca Freudenreich Freudenstein Froike Froim Forman Forscheim Freudenthal Freudman/n Fromel Fromer Fortel Forti Fried Friedel Fromkin Fromm Fradkin Fraime Friedenheim Friedenson Frommer Frosch Fram Frank Friedenstein Friedenthal Fruma Fuchs Frankel Frankfurter Frieder Friedheim Fudim Fudm Frayda Freeman Friedjung Friedland Fudym Fuld Freilach Freilich Friedländ Friedlich Funk Furrier Frenkel Freud Friedman/n Friedson Fürth Fürther Freudenberg Freudenfeld Friedwald Frohlich Futorian Futterman/n Freudenfels Freudenheim Froikin Froikin (variation af Ephraim)

22 G Gabbai Gabel Giblichman/n Giesser Goldblitt Goldblum Gabler Gilah Goldbrunn Gad Gaffen Gilden Gilman/n Golde Golden Galinsky Galpern Gimbel Gimpel Goldenbaum Goldenberg Gam Gamliel Gingold Ginsburg Goldenthal Goldfarb Gamoran Gans Ginzberg Giora Goldfeder Goldfish Garfinkel Garfunkel (handel Gittel Gittelmacher Goldfluss Goldhaber med diamander) Garland Gittelman/n Gittelsohn Goldhammer Goldheim Garmaize Gartenhaus Gittelson Gitzok Goldhirsch Goldich Gaster Gedaliah Glass Glassman/n Goldkorn Goldkrantz Geduld Geffen Glatzer Glazer Goldkraut Goldman/n Geffner Geiger Gewirtz Glick Goldmann Goldmark Gelbart Gelber Glickberg Glickin Goldner Goldreich Gelfman/n Geller Glickman/n Glicksberg Goldsand Goldscheider Gellman/n Gendel Glickselig Glicksman/n Goldschild Goldschlag Gerber Gersh Glickstein Glickstern Goldschmidt Goldsmith Gershman/n Gershom Gluck Gluckenspiegel Goldstadt Goldstaub Gershon Gershovitz Gnendel Goetzl Goldstein Goldstern Gerson Gerstein Goiten Golan Goldstrand Goldstrom Gerstner Gertz Gold Goldbart Goldzweig Golomb Getz Getzel Goldbaum Goldberg Goltz Goltzer Getzl Gewirtzman/n Goldberger Goldblatt Goltzman/n Golub

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ 1 DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ af Barbara Berger (Copyright Barbara Berger 2000/2009) 2 Indhold Introduktion 3 De Mentale Love / Måden sindet fungerer på - Loven om at tanker opstår 4 - Loven

Læs mere

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov Unge på kanten af livet Spørgsmål og svar om selvmord Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov 1 Indhold Brugervejledning 3 Hvad er problemet? Fup eller fakta 5 Metode 9 Piger/Drenge

Læs mere

EN STAT FOR EN HVER PRIS

EN STAT FOR EN HVER PRIS EN STAT FOR EN HVER PRIS KONFLIKTEN I MELLEMØSTEN AF BIRGITTE RAHBEK FORORD Kapitel 1 DE MANGE LØFTER Kapitel 2 ZIONISTERNE OG HOLOCAUST Kapitel 3 PALÆSTINAS DELING Kapitel 4 KAMPEN OM PALÆSTINA Indholdsfortegnelse

Læs mere

BLIV EN GLADERE KÆRESTE

BLIV EN GLADERE KÆRESTE BLIV EN GLADERE KÆRESTE Af Carl-Mar Møller Carl-Mar Møller Avderødvej 45 2980 Kokkedal www.carl-mar.dk 77@Carl-Mar Møller www.parterapeutskolen.dk Sexolog og Parterapeut Skolen Udgivet som e-bog i 2012

Læs mere

Af Byron Katie med Stephen Mitchell

Af Byron Katie med Stephen Mitchell Et ekstrakt fra Elsk det som er Fire spørgsmål der kan ændre dit liv Af Byron Katie med Stephen Mitchell Ingen andre end dig selv kan give dig frihed. Denne lille bog vil vise dig hvordan. Byron Katie

Læs mere

De Seks Paramitaer. Belæringer v. Geshe Pema Samten 2. - 3. juni 2007 i Phendeling Center for Tibetansk Buddhisme PHENDELING TRYK

De Seks Paramitaer. Belæringer v. Geshe Pema Samten 2. - 3. juni 2007 i Phendeling Center for Tibetansk Buddhisme PHENDELING TRYK De Seks Paramitaer Belæringer v. Geshe Pema Samten 2. - 3. juni 2007 i Phendeling Center for Tibetansk Buddhisme PHENDELING TRYK Kopiering af denne publikation, eller af dele af den, må kun ske med udgiverens

Læs mere

Af Helle Hinge og Henrik Juul

Af Helle Hinge og Henrik Juul ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ 123456789,. - _ abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå Brug filosofien Af Helle Hinge og Henrik Juul Dette er en pdf-fil med Brug filosofien Filen er stillet til rådighed for elever

Læs mere

Marc Segar. - for mennesker med Aspergers syndrom. Overlevelsesguide. På dansk ved Aage Sinkbæk

Marc Segar. - for mennesker med Aspergers syndrom. Overlevelsesguide. På dansk ved Aage Sinkbæk Overlevelsesguide - for mennesker med Aspergers syndrom Marc Segar På dansk ved Aage Sinkbæk Overlevelsesguide - for mennesker med Aspergers syndrom Marc Segar På dansk ved Aage Sinkbæk Overlevelsesguide

Læs mere

Steen Bonde: Ud af skammen

Steen Bonde: Ud af skammen Steen Bonde: Ud af skammen Som jeg beskrev i kapitlet Skam, er både skyld og skam særdeles relevante størrelser i forbindelse med at have en kronisk sygdom eller et handicap. Selvom begreberne er almenmenneskelige,

Læs mere

De Seks Befriende Handlinger

De Seks Befriende Handlinger De Seks Befriende Handlinger Af lama Ole Nydahl De seks befriende handlinger er en motiverende belæring, man kan bruge direkte i sit liv. Det er almindeligt kendt, at buddhismens mål er meget praktisk,

Læs mere

Samfundsfag 8 GYLDENDAL. Anders Stig Christensen og Julie Blicher Trojaborg

Samfundsfag 8 GYLDENDAL. Anders Stig Christensen og Julie Blicher Trojaborg Samfundsfag 8 GYLDENDAL Anders Stig Christensen og Julie Blicher Trojaborg Anders Stig Christensen og Julie Blicher Trojaborg Samfundsfag 8 GYLDENDAL INDHOLD Individ og fællesskab At blive den, man er

Læs mere

synes du selv det går? Jan Middelbo Outzen Den lille bog om det store, personlige ansvar

synes du selv det går? Jan Middelbo Outzen Den lille bog om det store, personlige ansvar Hvordan synes du selv det går? Jan Middelbo Outzen Den lille bog om det store, personlige ansvar 2 Hvordan synes du selv, det går? af Jan Middelbo Outzen 3 Hvordan synes du selv, det går? af Jan Middelbo

Læs mere

En guide for transkønnede

En guide for transkønnede En guide for transkønnede Indholdsfortegnelse OM EN GUIDE FOR TRANSKØNNEDE... 3 FORORD... 4 AFSNIT 1. TRANSKØNNET HVAD BETYDER DET?... 7 AFSNIT 2. SPRING UD FOR FAMILIE & VENNER?... 13 AFSNIT 3. HORMONBEHANDLING

Læs mere

Når man bor i en anden familie

Når man bor i en anden familie Når man bor i en anden familie Tanker og gode råd fra unge, der selv har været i pleje Center for Familiepleje Udgivet med støtte fra Denne bog er udarbejdet af en gruppe unge, som er eller har været i

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Foden indenfor. job i mindre og mellemstore virksomheder

Foden indenfor. job i mindre og mellemstore virksomheder Foden indenfor job i mindre og mellemstore virksomheder Foden indenfor job i mindre og mellemstore virksomheder 2012 Mike Wenøe og Jacob Høedt Larsen Grafisk tilrettelæggelse, Louise Maj Hansen ISBN: 978-87-92918-00-0

Læs mere

Informationspjece til. lærer & forældre. på Vadum Skole

Informationspjece til. lærer & forældre. på Vadum Skole Informationspjece til lærer & forældre på Vadum Skole Indholdsfortegnelse 1. MOBNING HVAD ER DET & HVORDAN OPDAGER DU DET?... 3 Hvorfor beskæftige sig med mobning?... 3 Hvad er mobning?... 3 Definition...

Læs mere

Der eksisterer kun et problem

Der eksisterer kun et problem Der eksisterer kun et problem Jes Dietrich Dette er et lille udsnit fra min bog Hjertet og Solar Plexus. Nogle steder vil der være henvisninger til andre dele af bogen, og andre steder vil du få mest ud

Læs mere

En møbelhandlers testamente

En møbelhandlers testamente EN MØBELHANDLERS TESTAMENTE En møbelhandlers testamente Inter IKEA Systems B.V. 1976-2013 1 At skabe en bedre hverdag for de mange mennesker ved at tilbyde et bredt sortiment af veldesignede og funktionelle

Læs mere

LIV OG RELIGION 9 Grundbog

LIV OG RELIGION 9 Grundbog ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ 123456789,. - _ abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå LIV OG RELIGION 9 Grundbog Af Carsten Bo Mortensen; John Rydahl; Mette Tunebjerg Dette er en pdf-fil med Liv og religion 9, Grundbog

Læs mere

JON ESPERSEN. Logik og argumenter. En hjælp til kritisk tænkning KØBENHAVN 1969

JON ESPERSEN. Logik og argumenter. En hjælp til kritisk tænkning KØBENHAVN 1969 JON ESPERSEN Logik og argumenter En hjælp til kritisk tænkning HANS REITZEL KØBENHAVN 1969 Logik og argumenter Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne bog må reproduceres uden forlagets tilladelse,

Læs mere

ET SPØRGSMÅL OM ÆRE IDÉKATALOG

ET SPØRGSMÅL OM ÆRE IDÉKATALOG ET SPØRGSMÅL OM ÆRE IDÉKATALOG UNGES BUD PÅ AT MODVIRKE OG FOREBYGGE SOCIAL KONTROL OG ÆRESRELATEREDE KONFLIKTER 1 INDLEDNING 1. HVAD ER SOCIAL KONTROL OG ÆRESRELATEREDE KONFLIKTER? Dette idékatalog har

Læs mere

Det Gode Samfund Danmark & Schweiz. En sammenligning af den danske og schweiziske velfærdsmodel. Sune Aagaard

Det Gode Samfund Danmark & Schweiz. En sammenligning af den danske og schweiziske velfærdsmodel. Sune Aagaard Det Gode Samfund Danmark & Schweiz En sammenligning af den danske og schweiziske velfærdsmodel Sune Aagaard Det Gode Samfund Danmark & Schweiz Det Gode Samfund Danmark & Schweiz 2013 Foreningen Det Gode

Læs mere

SIG NEJ TIL STOFFER, SIG JA TIL LIVET

SIG NEJ TIL STOFFER, SIG JA TIL LIVET UNGE OG STOFFER - HVAD GØRVI? Et værktøj til forældre, lærere og alle andre, der har interesse i unges velfærd og vort samfunds fremtid. FORENINGEN SIG NEJ TIL STOFFER, SIG JA TIL LIVET Der rejser sig

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

DE FRAFALDNE. 20 fortællinger af unge om frafald fra ungdomsuddannelser UNGDOMSBUREAUET

DE FRAFALDNE. 20 fortællinger af unge om frafald fra ungdomsuddannelser UNGDOMSBUREAUET DE FRAFALDNE 20 fortællinger af unge om frafald fra ungdomsuddannelser UNGDOMSBUREAUET DE FRAFALDNE 20 fortællinger af unge om frafald fra ungdomsuddannelser De Frafaldne En samling af fortællinger om

Læs mere

Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler

Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Etnisk ung 1 Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Fortællinger om familiekonflikter fra unge med minoritetsbaggrund 2 Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Etnisk Ung Etnisk Ung

Læs mere