Soft Ice løbet. Tilmelding. Mellem Os i Viking Atletik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Soft Ice løbet. Tilmelding. Mellem Os i Viking Atletik"

Transkript

1 Soft Ice løbet Onsdag den 4. juli kl. 19:00 Børneløb starter kl. 19:05 Distancer 6,9 km hvor alle kan deltage. 1,3 km. børneløb. hvor alle der endnu ikke er fyldt 15 år, kan deltage. Tilmelding Forhåndstilmelding: Online tilmelding: softicelob/ Der betales et gebyr på 6,00 kr. ved onlinetilmelding Sportmaster i Rønne Gudhjem Special - SoftIceforretningen på Gudhjem havn (her kan man også tilmeldes på dagen)

2 Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 1 f, 3700 Rønne Tlf Hjemmeside: Mail: info@viking-atletik.dk Formand: Smallesund 73, 3700 Rønne Tlf Næstform: Mogens Kjær Østerled 79, 3700 Rønne Tlf Kasserer: Keld Madsen Gartnervangen 79, 3700 Rønne Tlf Sekretær: Peter Hauge Madsen Åvej 2, 3700 Rønne Tlf Redaktør: Nina Blem Bidstrup Tlf Møllegade 11, 3700 Rønne INDLÆG til Mellem Os : IDRÆTSUDVALG: mellemos@viking-atletik.dk idratsudvalget@viking-atletik.dk DEADLINE: den 20. i lige måneder Vibeke Jensen tlf ETAPEUDVALG: MOTIONSUDVALG: info@etape-bornholm.dk motionsudvalg@viking-atletik.dk Ole Hansen tlf Lis Jørgensen tlf Til- og framelding til Bornholmsmesterskaber: Tilmelding kan kun foretages via vores hjemmeside Husk at der er særlige tilmeldingsfrister, der skal overholdes. Tilmelding til crosscup m.v. Tilmelding kan kun foretages på startstederne. Tilmelding til øvrige aktiviteter Der henvises til de oplysninger der fremgår af særlige indbydelser, der bringes her i bladet eller på hjemmesiden. Etape Bornholms hjemmeside: Hovedafdeling IK Vikings hjemmeside:

3 ORD FRA VORES FORMAND I ønskes alle en rigtig god, lang og varm sommer. Forhåbentlig med masser af sol, ingen vind og høje temperaturer. Og så lidt regn ind i mellem til jordbærerne. Årets sommeraktiviteter er kommet rigtigt godt i gang. Vi har fået afviklet de første af årets sommermotionsløb. Firmastafetten, Mandeløbet, Børneløbet og Fredensborgløbet. Der er en tendens til, at der er færre deltagere end ellers i de forskellige events. Ikke kun Viking Atletiks løb men også alle andre idrætslige og kulturelle begivenheder spores denne afmatning i. Hvad det skyldes ved jeg ikke. Men det er jo nok de udsving der helt naturligt er. Alting går jo som bekendt i bølger. Vi kan i hvert fald se, at der er flere og flere der løber. Vi har her i foråret rundet 900 medlemmer og den seneste undersøgelse af folks idrætsvaner viser, at 31 procent af den voksne danske befolkning løbetræner regelmæssigt. Der står noget om undersøgelsen på Der kan du læse mere. Men det er rigtigt mange Danmarks største fritidsinteresse. Så vi skal ikke klage hvilket vi da heller ikke gør. Vi holder status Que på de fleste af vores løb med nogle få procents udsving. Firmastafetten havde heldigvis flere deltagere end sidste år. En af forklaringerne til udsvingene er, at der jo er rigtigt mange løb på øen. Kun godt, da den geografiske spredning af dem gør, at flere og flere samlet set løber et motionsløb i løbet af året. Og det er jo positivt. Så man skal nok ikke hænge sig i, at der kommer færre til de enkelte løb. Heldigvis er Etape Bornholm jo igen i år udsolgt. Så den begivenhed der betyder mest for vores økonomi er sikret samtidig med, at vi kan få noget rigtigt godt idræt at se. Og igen blive eksponeret i stor stil via de bornholmske medier. Det er dejligt. Har du i øvrigt set TV2 Bornholms nye løbemagasin Løberen. Knald godt program. Det kan anbefales. Jeg vil her takke alle frivillige hjælpere i klubben for jeres indsats. Det er fantastisk flot et arbejde I gør. Uden jeres indsats ville vi ikke kunne lave idræt eller events. I er grundlaget for, at jeres kammerater kan dyrke idræt. Tak til trænere og ledere vejvisere, tidtagere og alle andre, der får klubben til at fungere. Helt frivillig og ulønnet oven i købet må mange tage penge med hjemmefra, for at hjælpe klubben. Det er helt unikt. Vi ses derude. Hold jer orienteret via vores hjemmeside eller via vores lokale Dagblad Bornholms Tidende. Tidende er altid med når vi laver vores arrangementer og via bl.a. Firmastafetten, Almindingsløbet og Grand Prix serien støtter de idrætten på Bornholm. Blot en af mange gode grunde til, at abonnere på Bornholms Tidende. God sommer.

4 Zoneterapi ved fx migræne, smerter, hedeture m.m Hypnose ved fx angst, rygestop, flyskræk, fobier m.m. Vægttab alt er tilladt; varigt vægttab ved at få hjernen med Kontakt Henrik Svendsen tlf (bedst ml. 8,00 og 8,30) Nyhedsbrev fra Viking Atletik På vores hjemmeside kan du tilmelde dig Nyhedsbrev fra Viking Atletik. Hjemmesiden opdateres jævnligt med alle mulige oplysninger om klubben store og små informationer, vigtige nyheder, gode tilbud, resultater, indbydelser og så videre. Når der en gang i mellem kommer nyheder af særlig betydning, udsendes der en nyhedsmail. Der er allerede over 700 af klubbens medlemmer og andre, der er modtagere af vores Nyhedsbrev. Gå ind på vores hjemmeside og tilmeld dig Nyhedsbrev. Det gør du på forsiden, ved at skrive dit navn og din . Bemærk at ikke alle ændringer/nyheder på hjemmesiden udsendes som nyhedsbrev. Alle oplysninger om klubben kan findes på siden Jeg skal minde om, at begyndertræningen har en facebookside. Søg på Viking- Begynderløbetræning 2012 Begyndertræningen er nået til 14 minutters løb ialt. Så nye kan stadigvæk nå, at slutte sig til træningen.

5 Dyrk fitness i Viking Atletik Fitness er et tilbud, som alle medlemmer af Viking Atletik kan benytte sig af. Og i den forbindelse skal det nævnes, at alle kan blive medlem af Viking Atletik. Der er altså ikke noget krav om, at du samtidig skal deltage i løbetræning, springe højdespring eller kunne kaste en diskos. Der er nogle enkelte få regler/begrænsninger, men dem kan du læse om på vikingatletik.dk Der er god plads i lokalet. Især om morgenen, formiddagen og før og efter middag. Vi har ca. 25 arbejdsstationer og alle muskelgrupper kan blive trænet. Mellem 16:00 og 18:00 (vinterhalvåret) er der lidt pres på. Men stadigvæk god plads. Om aftenen er der også god plads. Foruden kontingentet på 500 kr. om året, skal man betale 300 kr. for et kalender år, hvis man ønsker at gøre brug af dette tilbud. Det er billigt. For kun 800 kr. (inklusiv alt) om året, får man fri adgang fra kl. 06:00 om morgenen til 23:00 om aftenen alle ugens 7 dage. Når man tilmelder sig, betaler man 300 kr. for et nøglekort, instruktion, tilmelding til fitness m.v. resten af indeværende kalenderår er gratis. Derefter betales 300 kr. i starten af det nye år. Altså foruden kontingentet. Der holdes løbende intro-møder. Se datoer på vores hjemmeside og meld dig til Miriam på fitness@viking-atletik.dk. Så er du i gang. Kender du nogen der kunne tænkes at deltage så må duda godt lade et ord falde. HUSK - ingen tirsdagstræning i uge 30 På grund af Etapen er der ingen fællestræning tirsdag den 24. juli. Det gælder også for begyndertræningen, hvor der altså ikke møder trænere op den dag.

6 VELKOMMEN TIL NYE MEDLEMMER! Lone Pedersen Gitte Munk Lisa Landt Ibsen Linda Andersen Bjørn Hansen John Ottesen Iben Schou Ottesen Birgit Munk Rene Falandysz Inger Rasmussen Anne Kornbro Svend-Ib Jeppsen Lone Nielsen Vivi Vang Lotte Andersen Maiken Sonne Holst Jane Sønnersgaard Pia Olsen Mie Tranberg Olsen Jan Hansen Else Færge Jens-Peter Jørgensen Marianne Tranberg Winnie Rasch Stine Flade Rebecca Poulsen Sofie Flade Susanne Mattsson Brian Mattsson Jonas Braun Mattsson Laura Braun Mattsson Vigtig information om kontingent Vi er glade for, at vi har mange medlemmer. Men vi har også stor forståelse for, at nogen engang i mellem vælger at forlade os. Ingen problemer i det. Men husk nu, at give kassereren besked. Det er frivillig og ulønnet arbejdskraft, der ligger bag alle jobs i klubben. Når man blot undlader at betale kontingentopkrævningen, bliver der sendt påmindelse ud ofte flere gange. Det er ret omfattende og den tid kunne ligeså godt anvendes på udvikling af klubben. Man er ikke medlem i en afgrænset periode, men altid indtil man giver besked. Så husk giv Keld besked. Navn og telefon, mv. står foran i Mellem Os eller kan ses på hjemmesiden. Alle opfordres også til, at tilmelde kontingentbetalingen til PBS. Det letter også den administrative byrde betydeligt både for kassereren og for jer. Der er mange der glemmer at indbetale kontingentet. Det giver en del ekstra arbejde til Keld, tid der kunne bruges mere fornuftigt. Til sidst: Kontingentet er fortsat kun 125 kr. i kvartalet. Kristine Kofod Sukanya Phualek Mei Knudsen Feriza Rakovió Susanne Andreasen Majbrit Jensen John Tøt Jeppe Lotz Juul Marianne Lotz Karina Samson Hansen Vivian Sørensen Maja Lassen Maria Andersen Gitte Erlandsen Agnete Aabye Dam Erik Mogensen Lis Hjorth Pihl Malene Sommer Elma Sabanovic Kai Lund Lamija Dlakic Carmen Ekvall Sebastian Themsen Rie Kjær Nathalie Weisz Malou F. Marker Monique F. Marker Alexander F. Marker Mille Schou Ottesen Christina Gjermandsen Jensen

7 Fællesrejse til Eremitageløbet 2012 Bemærk hjemkomsttidspunktet! Afrejse: Søndag, den 7. oktober 2012, kl Hjemkomst: Søndag, den 7. oktober 2011, kl Mødested og tid: Meldes ud på hjemmesiden, så hold øje der! Bemærk venligst: Da det er motionsudvalget der arrangerer fællesrejsen, er turen kun for aktive medlemmer over 18 år. Vi rejser med bus via Rønne Ystad med Leonora Christina t/r. Viking betaler størsteparten af udgiften til transport frem og tilbage. Aftensmaden (et krav for at vi kan reservere pladser på færgen) koster 99 kr. Anden rejsemåde er Viking uvedkommende. Sanne og John sørger for skovfrokost, som kan nydes mod en betaling på 51 kr. Det er frivilligt om man vælger dette tilbud. Spørgsmål kan rettes til Per Olsson på tlf , mobil , eller via mail: Brugerbetalingen er på: Transporten alene Aftensmad/pladsreservation på færgen Skovfrokost I alt for det samlede tilbud Ikke-medlemmer (hvis ledige pladser) betaler 300 kr. oveni prisen. 150 kr. 99 kr. 51 kr. 300 kr. Hvis man kun skal med hjem/ud til/fra Bornholm, dvs. den ene vej, er brugerbetalingen stadig ovenstående. Tilmelding senest den 23. september 2012 til kontoret på tlf eller på hjemmesiden. Den samlede betaling sættes ind på konto i DiBa bank: senest den 24. sept Husk at oplyse navn. Husk: Du skal selv tilmelde dig løbet (startnumrene bliver hurtigt udsolgt!) se yderligere på Har du et nummer, som du ikke skal bruge, så sæt det evt. til salg på vores hjemmeside). Motionsudvalget

8 TILLYKKE MED DAGEN! juli / august 2012 juli den 01. Doris Bendtsen 65 den 05. Lasse Jensen 60 den 09. Ann-Mari Tolstrup 50 den 12. Bente HolmPedersen 60 den 20. Ketty Christensen 65 Per Lund Hansen 50 den 23. Tommy Bøgh Thomsen 50 den 27. Bent Boldemann 75 den 29. Mette Holm Hansen 50 den 30. Jesper Jensen 50 den 31. Lone Kjøller Borby 50 august den 02. Kirsten Tjørnholm 50 den 04. Bente Nørskov 70 den 06. Bente Olsson 60 den 08. Kurt Rasmussen 65 den 10. Benthe Pedersen Lund 50 den 18. Grethe Borg Thorsen 65 den 27. Jørn Christensen 65 den 30. Jim Andersen 50 Hammershus Fairtrade concert 2012 På hovedscenen: Nik & Jay, Medina, Tim Christensen and the Damn Crystals, Mzungu Kichaa feat. Karen Mukupa og Al Agami + mange flere. Ønsker du at købe fairtrade billetter til Hammershuskoncerten den 20. juli, kan disse købes i klubhuset på hverdage mellem 9 og 12. Dog kun mod betaling af Dankort. Prisen er nu 275 kr. men du sparer en del i forhold til, hvis du køber dem på nettet eller ved indgangen. Billetterne sælges kun til medlemmer til denne lave pris, da klubben ønsker at støtte det gode formål er prisen lavere end normalt. Kontoret vil ikke være bemandet hver dag. Der kommer jo som bekendt en del løb i sommer, så der kan være dage, hvor kontoret har lukket og arbejdet er flyttet ud i marken. Ring før du kører derop. Så ved du, at jeg er der.

9 Varm op til kold is. Den 4. juli løbes det store sommermotionsløb, SOFT ICE LØBET. Det foregår i Gudhjem og her skal alle selvfølgelig med. Sidste år deltog næsten 1100 løbere. Du får soft ice, vand, og flødebolle og en stor oplevelse på en flot og spændende rute. Vi ses i Gudhjem onsdag den 4. juli. Læs mere om løbet på vores hjemmeside. Begyndertræning Begyndertræningen har haft stort fremmøde af løbere næsten hver eneste træningsdag. Det er rigtig flot og vil hjælpe jer til at nå målet! Det er dog vigtigt at holde gang i træningen, derfor bør du så vidt muligt fortsætte træningen i din ferie. Holder du 3 ugers ferie fra løb på denne tid, bliver det vanskeligt at følge med, når du kommer igen. Selvtræning er en mulighed, og løbesko og tøj er en legal del af rejsetasken. Fra med den 7. august foregår TIRSDAGS træningen i Almindingen. Den starter kl Torsdag, lørdag /søndag er uændret. Snak med din træner om eventuelt fælles transport til Almindingen. Vi følger løbeprogrammet for om tirsdagen og løber kun den distance, som passer med den angivne tid. Altså ikke 8 km men kun det vi også gør i Nordskoven. Der er enkelte af holdene der ikke ændre træningssted, men fortsætter i Nordskoven om tirsdagen. Hør med din træner, hvad dit hold gør. Træningsprogram for august og september bliver individuel fra hold til hold. Dette oplyses også af trænerne på de enkelte hold så tag fat i dem. TRÆNING TIL ALMINDINGSLØBET Også i år arrangerer Viking Atletik og Bornholms Tidende træning til Almindingsløbet. Den foregår fra og med den 7. august kl. 18:30 - med start fra David Statuen. Bemærk at vores tirsdagstræning i perioden bliver flyttet til Almindingen. Har du problemer med transport til Almindingen, så taler vi om det til træningen så finder vi en samkørselsordning. Men lige for at understrege DER ER IKKE TRÆNING OM TIRSDAGEN VED BLYKOBBE EFTERSKOLE MELLEM DEN 2. AUGUST og 13. SEPTEMBER (begge dage inkl.).men der er træning som normalt om torsdagen, lørdagen og søndagen (sidstnævnte for begyndere). Og så ingen regel uden undtagelse. Enkelte hold til begyndertræningen fortsætter i skoven om tirsdagen kl. 16:40. Men det aftaler man på hvert enkelt hold. Så hør med din træner.

10 Invitation til banestævne på Rønne Stadion Nord. Onsdag den 22. august kl Stævnet laves som ABC-stævne, hvor man konkurrerer på tværs af alder og køn. Kom til en lille konkurrence og få tider og længder taget og opmålt, her er mulighed for at nye atleter og dem der ellers ikke kommer til stævne, for at prøve et atletikstævne. Dette er det sidste af tre stævner i De enkelte resultater vil fremgå ved opslag på stadion samt af Viking Atletiks og DAF s hjemmesider og Der konkurreres i nedenstående øvelser: 100 meter, 400 meter og 800 meter løb Lændespring med 3 forsøg Diskoskast med 6 forsøg Kuglestød med 3 forsøg Spydkast med 3 forsøg 4 x 100 meter og eller 4 x 400 meter stafetløb Bemærk: Tilmelding til stafethold. Vi laver stafetløb efter hvor mange tilmeldinger der er. Har du lyst til prøve at løbe på et stafethold, skal du ved tilmelding krydse af på blanketten for deltagelse, vi vil så sætte holdene sammen på bedste måde. I er også velkommen til at tilmelde et helt hold. Alle kan deltage uanset alder og køn, ingen klubkrav, der opkræves ikke startpenge. Klubmedlemmer skal møde i klubdragt. Tilmelding: På Viking Atletiks hjemmeside eller Mogens Kjær Bemærk: Atleterne kan max. deltage i 2 øvelser, samt et stafetløb. Tilmelding senest onsdag den 15. august kl Eventuelle spørgsmål rettes til: Mogens Kjær lkmk@mail. tele.dk Viking Atletik Banestævneudvalget.

11 Svømning i Viking Atletik Som I alle ved, så er svømning også et tilbud i Viking Atletik. Hver mandag i vinterhalvåret, har vi Svømmehallen fra kl. 20:00 til 21:00. Mere om dette tilbud i det kommende Mellem Os. Vi har en frivillig til at hjælpe os som bassinvagt. Sammen med den livredder der er i hallen, gør, at der kan være 60 personer i hallen på en gang. Men vi bliver nødt til at have backup. Vil du tage bassinvagt prøven og hjælpe klubben om mandagen fra 2. oktober, så giv mig en melding. Måske du har prøven i forvejen?. formand@viking-atletik.dk Løbetræning i sommerhalvåret Senior, veteran, motion og elite. Tirsdag og torsdag er der start fra Atletikkens Hus på Rønne Stadion Nord kl. 16:30, opsamling kl. 16:40 ved Bornholms Efterskole Lørdag start fra Bornholms Efterskole kl. 13:30 Søndag: 10:00 (begyndertræning) ved Efterskolen Torsdag kl. 09:00 (begyndertræning) ved klubhuset på Rønne Stadion Kontaktperson:Poul Sørensen tlf Cykeltræning fra Rønne Stadion (klubhuset) om mandagen kl. 17:00 Idrætsmærke. Mandage: fra kl. 18:00 19:00 Kontaktperson: Poul Sørensen tlf Løbetræning for børn/unge indtil og med 13 år: Torsdag kl. 15:00 ved Efterskolen. Kontaktperson: Jan Jensen tlf

12 Udendørstræning i atletik for børn, ungdom/seniorer på Rønne station nord Børn fra 5-12 år. Mandage: 16:00 17:00 Onsdage: 16:00 17:00 Kontaktperson: Jan Jensen tlf Ungdom fra år Mandage: 17:00 19:00 Onsdage: 17:00 19:00 Kontaktperson: Preben Mortensen, tlf Løbetræning (mellem - lang) alderen år Onsdage: 17:30 19:00 Kontaktperson: Michael Ovesen tlf STAVGANG MANDAGE kl Kontaktperson: Kirsten Madvig, tlf For øvede, der gås langt i rask tempo (ca. 2 timer) TIRSDAGE kl Kontaktperson: Alice Plum, tlf For begyndere øvede og motionister. Stave kan lånes de første gange. ONSDAGE kl Kontaktperson: Kirsten Madvig, tlf For lidt øvede og øvede. TORSDAGE kl Kontaktperson: Erna Hansen, tlf For begyndere, øvede og motionister. Stave kan lånes de første gange. Træning starter fra SNEGLEHUSET ved Blykobbe Efterskole i Nordskoven med mindre andet er opgivet.

13 KOMMENDE LØB Onsdag den 4. juli - Start: Gudhjem Havn Soft Ice Løbet GP voksen (kl. 19:00) 6,9 km., børn (kl. 19:04) 1,3 km. Fredag den 6. juli - Start: Sportspladsen Vestre Sømark Bakkaløbet GP Børn (kl. 18:15) 2,6 km., voksne (kl. 19:00) 5,6 km. Onsdag den 11. juli - Start: Nexø Torv Nexø Gadeløb GP Børn (kl. 18:30) 2 km., voksne (kl. 19:00) 5 km. Torsdag den 19. juli - start Hammershus Fairtradeløbet - kl. 18:30 3,1 eller 6,5 km. Fredag den 20. juli - Start: Snogebæk Havn Snogebæk-løbet Børn (kl. 17:30) 2,5 km., voksne (kl. 18:00) 5 km. ETAPE BORNHOLM Mandag den 23. juli - Start: Hasle Røgeri Voksne (kl. 18:30) 10 km., Børn (kl. 18:35) 3,4 km. Tirsdag den 24. juli - Start: Dueodde Fyr Voksne (kl. 18:30) 5,8 km. Onsdag den 25. juli - Start: Hareløkkerne, Almindingen Voksne (kl. 18:30) 7,9 km., Børn (kl. 18:35) 2,9 km. Torsdag den 26. juli - Start: Hammerhavn Voksne (kl. 18:30) 8,5 km. Fredag den 27. juli - Start: Rønne Stadion Nord Voksne (kl. 18:30) 10 km., Børn (kl. 18:35) 4,2 km. Torsdag den 2. august - Start: Onsbæk Onsbækløbet GP Børn (kl. 18:15) 2,4 km., voksne (kl. 19:00) 4,6 km. Fredag den 3. august - Start: Åkirkeby Torv Sportiganløbet Børn (kl. 19:00) 3 km, Voksne (kl. 19:45) 5,8 km. Torsdag den 9. august - Start: Pakhuset, Svaneke Pakhusløbet GP Børn (kl. 18:30) 2,2 km., voksne (kl. 19:00) 6 km. Torsdag den 16. august - Start: Rønne Stadion Nord BM 3000 m (kl. 18:00) Mandag den 20. august - Start: Rønne Stadion Nord BM 5000 m (kl. 18:00) Onsdag den 22. august - Rønne Stadion Nord Atletikstævne kl. 18:30 (læs om det i bladet)

14

september/ oktober 2011 VIKING ER MERE EN ÉN LØBEKLUB! Mellem Os i Viking Atletik

september/ oktober 2011 VIKING ER MERE EN ÉN LØBEKLUB! Mellem Os i Viking Atletik VIKING ER MERE EN ÉN LØBEKLUB! Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 1 f, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk

Læs mere

Tilmeldingen til Almindingløbet er startet.

Tilmeldingen til Almindingløbet er startet. TRÆNING TIL ALMINDINGSLØBET Træning til Almindingsløbet er startet. Den foregår hver tisdag kl. 18:30 frem til den 11. SEPTEMBER - med start fra David Statuen. Bemærk at vores tirsdagstræning i perioden

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Folkemødet - Claus Clausen med i debat: Vi ønsker en nuanceret debat, hvor nogle af emnerne eks. kunne tage afsæt i denne ambiøse vision: Bevæg dig for livet hvor vi skal rekruttere 600.000 nye motionister

Læs mere

Læs mere om planerne til Louisenhøj i bladet.

Læs mere om planerne til Louisenhøj i bladet. Læs mere om planerne til Louisenhøj i bladet. Staldbygningen som den ser ud i dag - den planlagt servicebygning placeres på gavlen (højre side) Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens

Læs mere

SJOVT SOCIALT SUNDT Mellem Os i Viking Atletik

SJOVT SOCIALT SUNDT Mellem Os i Viking Atletik SJOVT SOCIALT SUNDT Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 1 f, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk Formand:

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Ny entre til fitnessbygning Vores fitnessbygning er vokset ca. 6 m2. Der er kommet en ny entre - eller en hall, fristes man næsten til at kalde den. Døren er flyttet ca. 3 meter længere ud. Nu er der masser

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik. september / oktober 2015

Mellem Os i Viking Atletik. september / oktober 2015 september / oktober 2015 Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk Formand:

Læs mere

september / oktober 2014 SÅ ER DER FEST :-) Spinning (Indoor Cycling) starter op fra 1. september Mellem Os i Viking Atletik

september / oktober 2014 SÅ ER DER FEST :-) Spinning (Indoor Cycling) starter op fra 1. september Mellem Os i Viking Atletik SÅ ER DER FEST :-) Spinning (Indoor Cycling) starter op fra 1. september Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk

Læs mere

TIL LYKKE MED FØDSELSDAGEN

TIL LYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL LYKKE MED FØDSELSDAGEN november/ december 2013 En meget glad fødselar, men samtidig en formand som var genert over at være midtpunkt. Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Net forbindelse i klubhuset - som ekstra service Da klubbens kontor ikke længere bruger netforbindelsen i klubhuset (fitnesshuset), så er den nu frit tilgængelig for klubbens medlemmer (trådløs), når de

Læs mere

REJS MED TIL HAMBURG MARATHON I APRIL 2013

REJS MED TIL HAMBURG MARATHON I APRIL 2013 REJS MED TIL HAMBURG MARATHON I APRIL 2013 november/ december 2012 BERLIN MARATHON SEPTEMBER 2012 EREMITAGELØB OKTOBER 2012 Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Grill-aften for voksne medlemmer af Viking Atletik med familie afholdes, fredag, den 19. juni 2015, kl. 18.00. Som noget nyt holder vi arrangementet i gården ved vores eget klubhus på Louisenhøj, hvor

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Anna løb Frankfurt marathon. Tiden blev fantastisk 2.34.18. OL kravet er dermed klaret. Stort tillykke. Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf.

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

juli / august 2014 Nyt om Louisenhøj Mellem Os i Viking Atletik

juli / august 2014 Nyt om Louisenhøj Mellem Os i Viking Atletik Nyt om Louisenhøj Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk Formand: Claus

Læs mere

Begyndertræning er godt i gang. Mellem Os i Viking Atletik

Begyndertræning er godt i gang. Mellem Os i Viking Atletik Begyndertræning er godt i gang. Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk

Læs mere

Viking Atletik går 1000

Viking Atletik går 1000 Viking Atletik går 1000 maj / juni 2013 Viking Atletik har rundet et meget skarpt hjørne. Lige nu er der 1002 medlemmer af klubben. Nr. 1000 indmeldelse kom lørdag formiddag ved træningen i Nordskoven

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Kort om Louisenhøj Viking Atletik overtog ejendommen Louisenhøj den 1/1 2013 fra Bornholms Regionskommune. Købssummen var 700.000 kr. Ejendommen ligger på adressen Torneværksvej 20. Tidligere har gården

Læs mere

Fastelavnsløb lørdag den 3. marts

Fastelavnsløb lørdag den 3. marts Fastelavnsløb lørdag den 3. marts Appelsinløbet i marts måned afvikles som Fastelavnsløb. Der er mulighed for at løbe enten 3, 5 eller 8 km med start kl. 13.30. Efter løbet trakteres med varm kakao og

Læs mere

Begyndertræningen starter 7. april. I år satser vi også meget på genstartshold. Hjælpere og trænere søges!

Begyndertræningen starter 7. april. I år satser vi også meget på genstartshold. Hjælpere og trænere søges! Begyndertræningen starter 7. april. I år satser vi også meget på genstartshold. Hjælpere og trænere søges! marts / april 2015 Allerede nu er vi i gang med at sammensætte holdet, der skal være trænere og

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Viking Atletik og DGI Bornholm flytter ind på Louisenhøj.

Viking Atletik og DGI Bornholm flytter ind på Louisenhøj. Kom og sig godt nytår nytårsaftens dag kl. 10:30. Mandag den 31. december kl. 10:30 inviteres alle klubbens medlemmer til fællestræning. Stedet er vores nye bygning på Torneværksvej 20. Det er dagen hvor

Læs mere

UDFORDRINGER OG HYGGE ER I VENTE

UDFORDRINGER OG HYGGE ER I VENTE UDFORDRINGER OG HYGGE ER I VENTE Mellem Os Udgives af: Viking Atletik og Motion Atletikkens Hus Torneværksvej 20, 3700 Rønne Tlf. 23 71 35 35. Hjemmeside: www.viking-atletik.dk Mail: info@viking-atletik.dk

Læs mere

Det første spadestik til Crossfitbane

Det første spadestik til Crossfitbane Det første spadestik til Crossfitbane Fredag d. 14/02 blev de første spadestik til vores nye Crossfitbane taget. Banen vil komme til at bestå af 12 arbejdsstationer, hvor det bliver muligt, at lave flere

Læs mere

halv maraton Female Race Date Cross Island 2014 Overall Finish List April 20, 2014 Results By Race Management Systems, Inc. 1 04/20/ :06:27

halv maraton Female Race Date Cross Island 2014 Overall Finish List April 20, 2014 Results By Race Management Systems, Inc. 1 04/20/ :06:27 Finish List Female 1 Gitte Kyst Carlsen Skovshoved Tria 404 F 1:31:10.3 2 Pernille Munch Viking Atletik 459 F 1:34:10.7 3 Ditte Toudal Viking Atletik 414 F 1:36:41.3 4 Cille Poulsen 419 F 1:40:51.1 5 Sara

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK HANDICAP Tour de Bornholm 3. september 2011 P HANDICA m l o h n r o B e Tour d ALLE kan e! g delta Danmarks største og sjoveste sportsarrangement for handicappede. En uge med flere aktiviteter Danmarks

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Fællesrejser med Viking er altid november/ december 2011 hyggelige. Der bliver flere rejser i 2012. Herunder billeder af gruppen som rejste til Berlin og den som rejste til Eremitageløbet. Læs mere i bladet.

Læs mere

Bornholms Tidendes Grand Prix 2012

Bornholms Tidendes Grand Prix 2012 Bornholms Tidendes Grand Prix 2012 Mænd: Tællende løb Point 1. Tonny Pedersen, Viking (1) 50 2. Henrik Jørgensen, Sahara (1) 49 3. Alex Mogensen, SÅN (1) 48 4. Jacob Schiøtt, Viking (1) 47 5. Michael Strøm,

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

LYKØNSKNINGER PÅ 100 ÅRS DAGEN

LYKØNSKNINGER PÅ 100 ÅRS DAGEN 127-132 Diverse 16/04/07 9:55 Side 127 LYKØNSKNINGER PÅ 100 ÅRS DAGEN Birthe Janum og Carl Ilsøe Nina Schrøder Henrik Espersen Karin og Torben Knudsen Niels Jørn Nalle Pedersen Arne Jørgensen Else og Ole

Læs mere

Mellem Os i Viking Atletik

Mellem Os i Viking Atletik Ekstra service ved Viking Atletiks motionsløb Viking Atletiks har som bekendt sin egen fotoside: www. sportsfotobornholm.dk. En side hvor man kan finde billeder fra de fleste af vores motionsløb, banestævner

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 1. December 2017 Gangforeningen Bornholm Turplan: ca. 5 og 10 km ture. Start kl. 09.00 hvor intet andet er nævnt. For ikke medlemmer koster det kr.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Januar marts Deadline næste udgave 04. marts 2016

Januar marts Deadline næste udgave 04. marts 2016 Januar marts 2016 www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 04. marts 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Gangforeningen Bornholm. Torsdag d. 18. februar 2016 kl. 19.00 på Bornholms

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 5. dec. 2014 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. 5.10 P-plads ved BAF (bag brugsen), Østermarie 12.10 Åhalsegård, Kirkedalsvej

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner:

Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: PEDERSKER IF 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Mobil nr. 22222358 Sekretær: Irene Espersen, Dr. Glavens Vej

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2016 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2016 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2016 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 10/5-21/6 9/8-23/8

Læs mere

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh)

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh) Træningsstald med højest indtjening (ej B-løb) - ***** Kørselsdato Amatörtränare Navn St > D Præmiesum Lund Betina B (Bh). Hansen Niels Kristian B (Bh). Lind-Holm Stefan B (Bh). Henriksen Lise B (Bh).

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 592,00 pr. 1. januar 2009

Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 592,00 pr. 1. januar 2009 Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 592,00 pr. 1. januar 2009 Vores åbningstider: Mandag - fredag kl. 13.00-18.00 I ferier kl. 8.00-18.00

Læs mere

Viby Løbeklub. Sæsonstart 2009

Viby Løbeklub. Sæsonstart 2009 Sæsonstart 2009 Velkommen til alle nye løbere Introduktion til Viby løbeklub Løbetur for 5 og 10 km holdet Introduktion til nybegyndere Opvarmning Gangtest Dagens program Lidt om Viby Løbeklub Præsentation

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2013 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Orkanen - singleklubben med pli

Orkanen - singleklubben med pli Programudvalget. Program for september-december 2007 16.08.07 Kontaktpersoner: Telefon: Mobil E-mail Formand -nye medlemmer Edith Agerholm 7587 1753 2290 8422 edith.agerholm@jellingnet.dk Sekretær Inge

Læs mere

MOTION, SPIL OG SAMVÆR

MOTION, SPIL OG SAMVÆR SEPTEMBER 2019 - SEPTEMBER 2020 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2019/2020 VINTERSÆSON 1. september - 30. april SOMMERSÆSON 1. maj - 31. august Næstved Senior Motion tilbyder

Læs mere

Kl. 10.30-11.15 Anders Flarup - Kl. 17.00-19.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 08.00-09.30 Anders Flarup -

Kl. 10.30-11.15 Anders Flarup - Kl. 17.00-19.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 08.00-09.30 Anders Flarup - Arena Nord 1 Fredag Vagt 1 Vagt 2 Bemærkninger Kl. 11.00-14.00 Mette Lambertsen Trine Andersen Kl. 14.45-18.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 18.15-21.15 Mette Lambertsen Trine Andersen Lørdag Vagt 1 Vagt 2

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære Ældreidræt i Greve Kommune - Din vej til sundhed og velvære Oktober 2012 Motion er vigtigt hele livet og det er aldrig for sent at komme i gang! Med denne reviderede udgave af Ældreidrætskataloget er du

Læs mere

KOM MED PÅ EN GOD GÅTUR

KOM MED PÅ EN GOD GÅTUR KOM MED PÅ EN GOD GÅTUR Kan du lide at gå tur, men mangler du en anledning til at komme afsted? Om gå-projektet i Brønderslev Kommune 2 Brønderslev Kommune er en del af Bevæg dig for livet - Senior, der

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

HANS RØMERS MARATHON 2013

HANS RØMERS MARATHON 2013 HANS RØMERS MARATHON 2013 Marathon kvinder 1 Merete Marquardsen Viking Atletik 04:41:24 2 Gurli Hansen TIF 05:03:13 Marathon mænd 1 Bjarne R. Jensen SÅN 03:27:02 2 Thomas Kyhn 03:33:36 3 Hardy Kjær Bakkevang

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2014/2015 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2014-2015. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2017 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september HANDICAP Altid den første lørdag i september Tag med til DANMARKS SJOVESTE IDRÆTSARRANGEMENT for handicappede og få en uforglemmelig oplevelse WWW.TOURDEBORNHOLM.DK Velkommen til Bornholm! Allan Hedegaard

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015

STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015 STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015 Følgende klubber bydes velkommen: Coop Idræt - Tryg & NLP. - Alfa Laval - D S B - C/T * I - Disa - Danske Bank Laybourn

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub

Velkommen i Herning Orienteringsklub Velkommen i Herning Orienteringsklub Side 1 af 8 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Betaling af kontingent

Betaling af kontingent NYHEDSBREV Dato 1. maj 2008 Årgang 2, nr. 9 af Lis Göddert I dette nummer: Kalenderen 1 Betaling af kontingent 1 Danish Design 2 Sønderborg Køkkenet 3 Stavgang m.m. Sankt Hans Aften Arrangement 4 5 Maleriudstilling

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2017 - SEPTEMBER 2018 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2017/2018 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

Træning. Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat

Træning. Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat Træning På grund af forsat tilstrømning af nye ryttere både herrer og kvinder udvider vi vores træningstilbud og der vil være flere kaptajner/løjtnant

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2018 - SEPTEMBER 2019 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2018/2019 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 687,00 pr. 1. januar 2011 Vores åbningstider: Mandag - torsdag kl. 13.00-18.00 Fredag kl. 13.00-17.00

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Hareskov Badminton - Klubmesterskaber 2010. Hej alle sammen. Velkommen til årets klubmesterskaber der afholdes i uge 16, 2010.

Hareskov Badminton - Klubmesterskaber 2010. Hej alle sammen. Velkommen til årets klubmesterskaber der afholdes i uge 16, 2010. Hej alle sammen. Velkommen til årets klubmesterskaber der afholdes i uge 16, 2010. Vi starter alle spilledage kl. 19.00 Vær omklædt og klar til at spille kl. 19.00 på dine spilledage. Finalerne spilles

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 0 1 7 / 2 0 1 8 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere