The Ansell Newsletter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "The Ansell Newsletter"

Transkript

1 10 Udgives tre gange om året Oktober 2008 Editorial The Ansell Newsletter Ansell fokuserer på handsker med en vandbaseret PU-belægning Kære læser! Succes på SAWO 2008-messen afspejler øget behov for håndbeskyttelse på det polske marked Nyt rumænsk team arbejder på at øge bevidstheden om håndbeskyttelse Ansell finder optimale sikkerhedsløsninger til norditalienske virksomheder Ansell's barrierebeskyttelse til den farmaceutiske industri: Produkter beskyttes mod hænder og omvendt Nu hvor sommerferien for længst er overstået, er kalenderen igen fyldt op med en masse gøremål, der skal klares i efteråret og vinteren. Sådan er det også hos Ansell. Alle arbejder hårdt for at nå de mål, der er sat for de kommende måneder: videreudvikling af eksisterende løsninger og lancering af nye løsninger, ydelse af en fremragende kundeservice, styrkelse af båndene til kunderne gennem jævnlige besøg og messer og meget mere. Men lad mig først kaste et blik bagud, før jeg fortæller mere om nutiden og fremtiden. Regnskabsåret 2008, der sluttede i juni, var et rigtigt godt år for Ansell. Vi har fået mange nye kunder fra et stigende antal nye lande, og det fortsatte arbejde i forsknings- og udviklingsafdelingen har resulteret i lanceringen af et pænt antal nye produkter. Ansell's fortsatte fokus på innovation, kvalitet og kundenærhed er en sund strategi, hvilket også blev bekræftet af Ansell's partnere, som alle med glæde ville fortsætte deres samarbejde med Ansell. For at kunne yde dem og det stigende antal kunder en optimal service har Ansell også udvidet sin logistiske infrastruktur betydeligt. Som du vil kunne læse i dette nummer af In Touch har Ansell Europe's distributionscenter netop åbnet sine døre. I det nye regnskabsår 2009 vil Ansell fortsat være tro over for sin grundlæggende mission: at være en god partner, der leverer pålidelige, innovative løsninger og serviceydelser af høj kvalitet, der øger kundernes tilfredshed og produktivitet. For at nå dette mål arbejder alle målbevidst på produktudvikling og innovation, der opfylder kundernes behov for beskyttelse. Du vil opdage et par nye løsninger i denne udgave af In Touch. Og Ansell vil med glæde præsentere dem personligt for dig på Expoprotection i Paris den november, hvor vi meget gerne vil hilse på dig. Indtil da håber vi, at du vil læse denne helt nye udgave med fornøjelse! Et nærmere kig på Ansell's sortiment af strikhandsker Werner Heintz Sr Vice President & Regional Director Europe, Ansell Healthcare

2 Ansell fokuserer på handsker med en vandbaseret PU-belægning Anvendelsen af opløsningsmidlet DMF (dimethylformamid) har været ret kontroversiel i de senere år. DMF, der er en flygtig organisk forbindelse (VOC), er blevet forbundet med irritation og er skadelig for miljøet, når den er i sin flygtige form. Selvom kun nogle få videnskabelige undersøgelser har påvist forbindelsens farlige virkninger, når den er i fast form, har Ansell besluttet at anvende DMF så lidt som muligt i produktionsprocessen. Alternativet: vandbaserede PU-belægninger. Indtil for nylig anvendte Ansell DMF i processen, hvor handskerne belægges med PU, for at gøre belægningerne flydende under dyppefaserne. De intensive vaskecyklusser efter dyppeprocessen sikrer, at alle DMF-rester fjernes, således at handskerne ikke udgør nogen toksisk risiko for brugerne. Ikke desto mindre har Ansell besluttet gradvist at erstatte den opløsningsmiddelbaserede PU-belægning med en vandbaseret belægning, hvor det er muligt. På denne måde mindskes risikoen for medarbejderne på Ansell's fabrikker, samtidig med at miljøet beskyttes. Ekstra komfort og ingen silikone Fordelen ved handsker med en vandbaseret PU-belægning rækker endnu videre end at mindske den toksiske risiko. Eftersom PU ikke trænger igennem handsken, vil brugeren føle nylonforet i stedet for PU'en, hvilket øger komforten. Derudover kan vandbaserede PU-belægninger fremstilles uden silikone, hvilket sikrer, at der ikke efterlades fingeraftryk på de håndterede materialer. Dette er en stor fordel for brugerne i visse brancher, f.eks. metal-, glas- og bilindustrien. HyFlex med vandbaseret PU De første handsker med denne nye belægning vil snart blive introduceret: universalhandsken HyFlex (hvid), (sort) og HyFlex , som har et niveau 5 for snitbestandighed iht. EN388 og er verdens første snitbestandige handske med vandbaseret PU. En verdenspremiere for Ansell og forhåbentlig en begyndelse på et bredt nyt sortiment af Ansell-handsker. Officiel lancering på Expoprotection! Opdag det nye HyFlex -sortiment på Expoprotection i Paris den november 2008 (hal 5, stand E30) Ansell åbner sit store europæiske distributionscenter Den 14. oktober åbnede Ansell et helt nyt distributionscenter i Aalst, Belgien. Centret, der råder over m² lagerareal, vil blive Ansell s største distributionsknudepunkti Europa, der skal koordinere alle logistiske aktiviteter mellem leverandører, produktionsenheder og kunder i hele Europa, Afrika og Mellemøsten. Centrets placering i nærheden af Bruxelles, i hjertet af Europa, med let adgang til motorveje og vandveje, giver mulighed for hurtig og effektiv levering og distribution. For at sikre en førsteklasses service er centret blevet udstyret med et avanceret lagerstyringssystem. Og selvfølgelig spiller sikkerheden en hovedrolle - på linje med Ansell's budskab.

3 Succes på SAWO 2008-messen afspejler øget behov for håndbeskyttelse på det polske marked Bevidstheden om sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen er i de senere år vokset i Polen. Det afspejledes i det store antal besøgende på SAWO 2008 og den store interesse for messen, som er Polens største messe for sikkerhedssektoren og afholdes hvert andet år. Messen fandt sted i Poznán fra april. Ansell deltog og understregede med to ekspertseminarer sin ekspertise inden for løsninger til håndbeskyttelse var et godt år for SAWO Det var 19. gang, at messen for arbejdspladssikkerhed og udstyr til brand- og redningstjenester blev afholdt. Med et udstillingsområde, der var 80 % større, 40 % flere udstillere og 66 % flere udenlandske deltagere end i 2006 slog messen alle tidligere rekorder. Disse tal og den interesse, der blev vist i de overfyldte konferencelokaler, er et tydeligt bevis, at Polen har sat behovet for øget arbejdspladssikkerhed på dagsordenen. To af de mange konferencer, seminarer og præsentationer på scenen, der fandt sted under SAWO, var Ansell's seminarer, der præsenterede Ansell's effektive løsninger til fødevare- og bilindustrien. På sin stand udstillede Ansell et bredt udvalg af handskeløsninger, herunder et par nye som f.eks. den meget snitbestandige NEW Vantage og HyFlex , der sikrer et bedre greb om olierede emner. I Polen repræsenteres Ansell af et meget motiveret tremands team, der sikrer en høj grad af kundetilfredshed. De arbejder for at øge bevidstheden om håndbeskyttelse, assisterer virksomhederne ved vurderingen af deres handskebehov og udarbejder kundespecifikke anbefalinger. En fremgangsmåde, der hilses velkommen i alle virksomheder. I den nærmeste fremtid planlægger Ansell at udvide det eksisterende team for at sikre, at det voksende antal kunder på det polske marked får en optimal betjening.

4 Nyt rumænsk team arbejder på at øge bevidstheden om håndbeskyttelse Som i resten af Østeuropa er bevidstheden om vigtigheden af god håndbeskyttelse stigende i Rumænien. At landet for nylig er blevet medlem EU, styrker denne tendens. For ophævelsen af handelshindringerne gør det lokale marked mere interessant for udenlandske investorer, så stadig flere virksomheder etablerer lokale afdelinger her. Jo tættere båndene til de vesteuropæiske virksomheder bliver, jo større bliver sikkerhedsbevidstheden. Og da landet er medlem af EU, skal virksomhederne opfylde EU's sikkerhedsregler. Ansell har nu etableret et internt støtteteam i Bukarest, der skal imødekomme det stigende behov for håndbeskyttelse. For to år siden startede Ansell sine aktiviteter på Balkan via en lokal forhandler. For nylig indgik Ansell en aftale med Rumæniens to største forhandlere af personlige værnemidler. Ansell styrker nu sin tilstedeværelse med et lokalt støtteteam: Adrian Rusu og Marius Carare er entusiastiske og motiverede. De ønsker at gøre en forskel for deres kunder. De vil kontakte slutbrugerne, finde frem til deres behov, gøre dem bevidste om vigtigheden af at beskytte hænderne og yde en optimal service.

5 Ansell finder optimale sikkerhedsløsninger til norditalienske virksomheder Ansell's rådgivningsprogram Guardian SM er specielt udviklet til at assistere virksomheder, der ønsker at optimere deres sikkerhedsløsninger og herved øge produktiviteten. For nylig lærte over 110 sikkerhedsansvarlige og indkøbere fra norditalienske virksomheder Guardian at kende ved et seminar for arbejdspladssikkerhed i Villa Sassi i Torino. rådgivningsservicen Guardian SM, som var i fokus ved Ansell's præsentation. Dette seminar, der var arrangeret af Ansell's forhandler A+A Monferrato og provinsen Torino havde deltagere fra Norditaliens førende virksomheder i alle brancher fra bilindustrien til luftfartsindustrien. Ansell demonstrerede for de indbudte, hvordan Ansell hele tiden arbejder på at optimere sikkerheden på arbejdspladsen og herved øge produktiviteten. Et bevis på denne indsats er bl.a. "Med Guardian SM og SafetyNet -softwaren udstyrer vi vores kunder med et enestående værktøj til at forbedre sikkerheden, øge produktiviteten og standardisere deres sikkerhedsløsninger", opsummerede Gian Claudio Melchiori, Ansell TSM & Local Trainer.

6 Ansell's barrierebeskyttelse til den farmaceutiske industri: Produkter beskyttes mod hænder og omvendt Opdagelse, laboratorietest, dyreforsøg, kliniske forsøg, lægemiddelregistrering og produktion - lægemidler gennemgår en grundig, årelang proces, før de lander på apotekets hylder. Under denne proces har beskyttelseshandsker det dobbelte formål at beskytte brugerens hænder og de håndterede lægemidler. Ansell stiller alt det til rådighed for den farmaceutiske industri, der gør det let at udføre denne opgave: ensartede handskeløsninger, kundesupport i verdensklassen og en global forsyningskæde. For at sikre at lægemidler konstant, år efter år, har de ønskede gavnlige egenskaber, skal deres bestanddele forblive ensartede. Enhver kontakt med 'fremmede' materialer er en mulig kilde til kontaminering og brud på ensartetheden. Derfor spiller barrierebeskyttende handsker en vigtig rolle i den farmaceutiske sektor: De beskytter produkterne mod kontaminering, og garanterer dermed deres ensartethed. For at nå dette mål bør handskernes bestanddele imidlertid være neutrale, således at de ikke reagerer med lægemidlerne. Processen med at vælge handsker til medicinalindustrien kræver derfor stor omhu og indbefatter en nøje validering af handskerne. Ansell's nøje overvågede produktionsproces Ansell har leveret barrierebeskyttende handsker til den farmaceutiske industri i mere end tyve år nu. Vi ved, hvor vigtigt det er at levere produkter, der sikrer en komplet produktbeskyttelse og ensartet kvalitet. Derfor har vi etableret en nøje kontrolleret produktionsproces for handskerne, hvor hvert indeholdt materiale identificeres og gennemtestes. En CPM-procedure (ren produktionsproces), der overvåges og styres af avanceret måleudstyr, garanterer, at handskerne er rene og forbliver rene under hele produktionsprocessen. Vores partier kan spores, og der foreligger overensstemmelseserklæringer for alle Ansell's handsker. Betydelig merværdi Men vi lægger ikke blot vægt på en ensartet produktkvalitet. Ansell er også overbevist om værdien af kundenærhed. Vi yder gerne produktrådgivning og assistance under hele processen med validering af handskerne: Vi fremlægger produktdata, leverer handskerne til analyser på kundernes laboratorier, får selv udført test på uafhængige laboratorier og støtter ledelsen og handskebrugerne med ekspertrådgivning under afprøvningen på arbejdspladsen. Dertil kommer, at vi takket være vores globale forsyningskæde og netværk af professionelle forhandlere kan garantere ensartede produkter, en smidig produktforsyning og førsteklasses kundeservice over hele verden. Overalt, hvor vores kunder i den farmaceutiske industri arbejder. Et bredt sortiment til den farmaceutiske industri Ansell's handskesortiment til den farmaceutiske industri er omfattende. Det inkluderer sterile og ikke-sterile handsker i både naturgummi og syntetiske materialer, der alle kombinerer fremragende produkt- og håndbeskyttelse med enkel håndtering og en komfortabel pasform. Disse nytilkomne produkter er et perfekt valg til farmaceutiske miljøer: DermaShield med rullet kant Det upudrede DermaShield -sortiment af polychloropren giver fremragende beskyttelse mod kemikalier, herunder også cytostatika. Den avancerede handske er fri for acceleratorer, hvilket forhindrer type IV- og type I-allergier. Den fås nu i en steril og ikke-steril udgave - DermaShield og med en rullet kant, der gør den lettere at tage af og på og giver en bedre pasform. Touch N Tuff med langt skaft Touch N Tuff -sortimentet kombinerer en fremragende bestandighed over for kemikaliestænk med stor stikbestandighed, fremragende mekanisk ydeevne og komfort. Touch N Tuff , der blev lanceret for nylig, er længere end sin kollega, hvilket giver en endnu større beskyttelse mod kemikaliestænk.

7 Et nærmere kig på Ansell's sortiment af strikhandsker Som en af verdens førende producenter af handskeløsninger anvender Ansell hele spektret af produktionsteknologier til sine barrierehandsker. Strikning er en af dem. Siden Ansell i 1997 overtog den førende virksomhed Golden Needles Knitting, har strikkeaktiviteterne taget fart. Kniber det for dig at finde rundt i Ansell's store sortiment af strikhandsker? Vi hjælper dig gerne med at finde vej! Alle strikhandsker er fremstillet på en automatisk strikmaskine. Men der hører deres lighed også op. De mange varianter af strikketeknikker, fibre og belægningsmønstre skaber et meget bredt sortiment af strikkede produkter på dagens handskemarked. Den anvendte strikketeknik, fibertype og belægningsmønster er bestemmende for handskernes ydeevne. Bomuldsgarner vil f.eks. give en god komfort, mens nylon er en garanti for god strækbarhed. Polyesterhandsker er ekstremt slidstærke, og handsker strikket med Thermastat-fibre giver en god termisk isolering. Men når det kommer an på snitbestandighed, kræves der garner som Kevlar, Dyneema, rustfrit stål eller tekniske garner. Revolutionerende fibre og produktionsteknologier I sin konstante søgen efter innovation investerer Ansell i forskning i nye fibre og strikketeknologier. Derfor inkluderer Ansell's sortiment handsker, der indeholder banebrydende garner, der giver enestående handskeegenskaber. FiberTuf -handsken indeholder f.eks. en ny aromatisk polyesterfiber, der sikrer en høj slidstyrke. De revolutionære tekniske garner, der anvendes til NEW Vantage -sortimentet, sikrer, at handskerne kombinerer enestående snitbeskyttelse med stor fleksibilitet og smidighed. Den sidst tilkomne i denne produktserie, Vantage profood, har desuden fremragende kulde- og varmeisolerende egenskaber og opfylder alle relevante EU-fødevareregler. Chameleon, der passer som et ekstra lag hud Men der er en vigtig egenskab, som alle strikhandsker har til fælles: De byder på en fremragende ergonomisk komfort. For det første fordi brugerens hænder kan ånde naturligt, hvilket forhindrer transpiration. Da strikhandsker er sømløse, opstår der ingen irritation som følge af sømme. Og strikhandsker sidder som et ekstra lag hud, hvorved der opnås god smidighed og større produktivitet. En anden fordel ved strikhandsker er deres alsidighed. Forskellige teknologier giver mulighed for forskellige trådtykkelser (fra 7 til 18 masker/tomme). Forskellige efterbehandlinger sikrer godt greb, slidstyrke og holdbarhed etc. Og for at øge komforten kan handsken have en anden, mere behagelig type garn på indersiden, få en forstærket tommelfinger eller ergonomiske fingre. Kort og godt: Mulighederne er uendelige. Ny brochure om sortimentet af strikhandsker For at hjælpe forhandlerne og logistikcheferne med at finde vej i dette omfattende tilbud vil Ansell introducere en brochure om strikhandskesortimentet. Det overskuelige indeks dækker alle udbudte strikhandsker. De er grupperet efter deres niveau for snitbeskyttelse. Brugerne kan let gennemse udbuddet på basis af den beregnede brug eller den risiko, som handsken skal beskytte imod, og ledes derefter frem til de produkter, der yder de bedste niveauer af beskyttelse. Den nye brochure er udformet trekantet ligesom en bordkalender, hvilket gør det let at gennemse den. For et af Ansell's hovedmål er jo at vejlede dig til at finde den rigtige handske til den rigtige anvendelse. Dette er i overensstemmelse med Ansell's overordnede mål om at yde 'optimal beskyttelse'. Dyneema er et registreret varemærke tilhørende Royal DSM N.V. Kevlar er et registreret varemærke tilhørende du Pont de Nemours & Company

SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT EN EINVIRKSOMHED UNTERNHEMEN AUF for dig ERFOLGSKURS. Siden grundlæggelsen for ca. 10 år siden, har GGM Gastro International GmbH skabt sig et navn i

Læs mere

GUIDE 24W. Vind- og vandtæt vinterhandske i kunstlæder

GUIDE 24W. Vind- og vandtæt vinterhandske i kunstlæder GUIDE 24W Vind- og vandtæt vinterhandske i kunstlæder Guide 24W er en alsidig handske, der er udviklet til udendørs miljøer i koldt og vådt vejr. Hænderne holdes tørre og varme takket være en vind-og vandtæt

Læs mere

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle Produkter til indpakning af afgrøder Optimerer værdien af hver balle Perfekte baller. Hver gang! Der er mange grunde til at vælge originale John Deere produkter til indpakning af afgrøder: Beregnet til

Læs mere

Arbejdshandsker. Bt. á 12 par / Krt. 60 par

Arbejdshandsker. Bt. á 12 par / Krt. 60 par 25..15 Arbejdshandsker THOR Arbejdshandske Luksus oksehud m. stofoverhånd. Flot kraftig naturel oksehud med kno- og negleforstærkning og blødt bomuldsfor i håndfladen. Syet med dobbelt søm og har gummieret

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut , der er designet og udviklet som en åndbar, snitbeskyttende handske, kombinerer snitbeskyttelse med komfort, fleksibilitet og fingerfærdighed til brug i tørre miljøer. Handsken fås i 6 størrelser, med

Læs mere

Vil du sætte en høj standard i dit innovationsprojekt?

Vil du sætte en høj standard i dit innovationsprojekt? Vil du sætte en høj standard i dit innovationsprojekt? virksomhed at indføre viden om markedet direkte i sin produktudvikling, sine ydelser eller processer. Derudover er standarder med til at åbne og effektivisere

Læs mere

HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år.

HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år. serendipity-folder-200x200-mikkel.indd 1 15-11-2016 11:58:39 HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år. Vores tøj er designet med vores Skandinaviske designtraditioner

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk. Vinduer og døre i Træ/Alu

Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk. Vinduer og døre i Træ/Alu Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf. 97 38 45 00 tilbud@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt dansk håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i Træ/Alu DANSK PRODUCEREde træ/alu vinduer og døre lever op til

Læs mere

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Førende inden for farver, lak og værkstedsoptimering Nexa Autocolor er blandt verdens førende autolakmærker og forhandles i over 147 lande. Nexa Autocolor

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse

www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse Fleksib Home Motion by Somfy og dit hjem sættes i bevægelse! Somfy fremstiller motorer og styringer for alle hjemmets vinduer, døre og porte. De

Læs mere

Sunnex Ergo. Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål

Sunnex Ergo. Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål Sunnex Ergo Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål Velkommmen til en værdifuld arv, kvalitet og kundeservice Siden 1960 erne har Sunnex været en førende producent og leverandør

Læs mere

Thors-Design: Udlejning af møbler øger graden af genanvendelse og åbner for nye markedsmuligheder

Thors-Design: Udlejning af møbler øger graden af genanvendelse og åbner for nye markedsmuligheder Thors-Design: Udlejning af møbler øger graden af genanvendelse og åbner for nye markedsmuligheder Thors-Design er på vej med et nyt tilbud til deres kunder, så de kan leje møbler og levere dem tilbage

Læs mere

Cembrit Modulplader. Facadeplader med designfrihed

Cembrit Modulplader. Facadeplader med designfrihed Cembrit Modulplader Facadeplader med designfrihed Cembrit Modulplader Cembrits facadeplader i slidstærk fibercement er idelle til ventilerede, lette facader på alle typer byggerier - fra mindre facadepartier

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

Resultat af Business Fredericia's kendskabs- og

Resultat af Business Fredericia's kendskabs- og Nyhedsbrev nr. 4 Oktober 2015 Kære Modtager Dette nummer holder dig opdateret med nyheder, nye arrangementer og inspiration. God læselyst. Business Fredericia Resultat af Business Fredericia's kendskabs-

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

MaxiFlex Ultimate TM. prorange TM. MaxiFlex Ultimate

MaxiFlex Ultimate TM. prorange TM. MaxiFlex Ultimate Ultimate TM MaxiFlex Ultimate MaxiFlex Ultimate, der er designet og udviklet som en åndbar handske, er blevet rettesnor for præcisionshåndtering i tørre miljøer. MaxiFlex Ultimate, som fås i 7 størrelser

Læs mere

godt håndværk og ansvarlighed

godt håndværk og ansvarlighed EN 14351-1:2006 Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf 97 38 45 00 mail@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i fyr og mahogni godt håndværk og ansvarlighed DANSKE VINDUER

Læs mere

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN GETINGE DA VINCI LØSNINGEN 2 GETINGE DA VINCI LØSNING NY OG AVANCERET LØSNING, VALIDERET OG KLAR TIL ROBOTASSISTERET KIRURGI I mere end 100 år har Getinge leveret produkter i forbindelse med rengørings-

Læs mere

Infoblad. ISO/TS 16949 - Automotive

Infoblad. ISO/TS 16949 - Automotive Side 1 af 5 ISO/TS 16949 - Automotive Standarden ISO/TS 16949 indeholder særlige krav gældende for bilindustrien og for relevante reservedelsvirksomheder. Standardens struktur er opbygget som strukturen

Læs mere

The Ansell Newsletter

The Ansell Newsletter 11 Udgives tre gange årligt Februar 2009 Editorial The Ansell Newsletter Ansell's sikkerhedsbus turnerer rundt til Storbritanniens byggepladser Arbejdshygiejnikere lærer om vigtigheden af at beskytte sig

Læs mere

Substitutionsmuligheder/miljøvenlige produkter inden for skum, fugemasse og lim

Substitutionsmuligheder/miljøvenlige produkter inden for skum, fugemasse og lim Substitutionsmuligheder/miljøvenlige produkter inden for skum, fugemasse og lim Program Velkomst og præsentation af Soudal Substitution og problemstillinger herved Konservatisme, finanskriser og andre

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

Spande med mange fordele til hygiejnisk fødevarehåndtering og rengøring

Spande med mange fordele til hygiejnisk fødevarehåndtering og rengøring Spande med mange fordele til hygiejnisk fødevarehåndtering og rengøring 12-liter-spand Nyt og forbedret design En ny og forbedret 12-liter-spand gør Vikans prisbelønnede sortiment af spande til en endnu

Læs mere

AquaCoat. En nyhed i overfladebehandling

AquaCoat. En nyhed i overfladebehandling AquaCoat En nyhed i overfladebehandling Her er beviset: Fantastisk holdbarhed AquaCoats helt enestående holdbarhed og evne til at beskytte mod korrosion er blevet testet igen og igen af uafhængige testinstitutter.

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Teknisk isolering Udgave 7 / 2014 & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Moderne isolering har et navn Historien bag det succesfulde foretagende, Sager AG, er tæt forbundet med nutiden. Det hele

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

YTONG/SIPOREX det behagelige indeklima Bygning med porebeton

YTONG/SIPOREX det behagelige indeklima Bygning med porebeton YTONG/SIPOREX det behagelige indeklima Bygning med porebeton Xella Danmark A/S Sønderskovvej 11 8721 Daugaard Tlf.: +45. 75 89 50 66 Fax: +45. 75 89 60 30 www.xella.dk 2 3 Stenen som har ændret byggeverdenen

Læs mere

Rapport med anbefalinger. Sådan sikrer vi, at mennesker med slidgigt og leddegigt får optimal pleje i hele Europa: EUMUSC.

Rapport med anbefalinger. Sådan sikrer vi, at mennesker med slidgigt og leddegigt får optimal pleje i hele Europa: EUMUSC. Sådan sikrer vi, at mennesker med slidgigt og leddegigt får optimal pleje i hele Europa: EUMUSC.NET - anbefalinger I samarbejde med EULAR og 22 centre i hele Europa Støttet af EF-handlingsprogram for sundhed

Læs mere

PurePerformance DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR. www.dstchemicals.com

PurePerformance DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR. www.dstchemicals.com PurePerformance DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR www.dstchemicals.com Pure Performance Et helstøbt koncept som bygger på grundig forberedelse, fra problemafdækning over løsning til after-sales. Vores

Læs mere

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI DIT BÆREDYGTIGE VASKERI BÆREDYGTIGE LØSNINGER Vi har fokus på bæredygtige løsninger. Vores produktionsanlæg er optimeret, tekstilerne er nøje udvalgt og vaskeprocessen skånsom og PH-neutral. Vi vil gerne

Læs mere

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk.

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk. Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. ORGANISATION KNOW HOW SERVICE Lars Hansen Salg og teknisk rådgivning 7023 2919 LH@CAME-Danmark.dk Carl Haslund

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

Infoblad. IATF Automotive

Infoblad. IATF Automotive Side 1 af 5 IATF 16949 - Automotive Standarden IATF 16949 indeholder særlige krav gældende for bilindustrien og for relevante reservedelsvirksomheder. Standardens struktur er opbygget som strukturen i

Læs mere

Hvem påvirkes af direktiverne og reglerne? Hvilken betydning har physical agents-direktivet for arbejdsgivere og medarbejdere?

Hvem påvirkes af direktiverne og reglerne? Hvilken betydning har physical agents-direktivet for arbejdsgivere og medarbejdere? Hvem påvirkes af direktiverne og reglerne? Direktiverne og reglerne henvender sig primært til arbejdsgivere for personer, der som led i deres arbejde skal holde og betjene værktøj eller udstyr, der overfører

Læs mere

LØSNINGER TIL DIT BADEVÆRELSE RENE AFLØB

LØSNINGER TIL DIT BADEVÆRELSE RENE AFLØB ØSNINGER TI DIT BADEVÆRESE RENE AFØB DESIGNAFØB BIVER MERE OG MERE POPUÆRE Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle løsninger, der kan opfylde

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut , der er designet og udviklet som en åndbar, snitbeskyttende handske, kombinerer snitbeskyttelse med komfort, fleksibilitet og fingerfærdighed til brug i tørre miljøer. Handsken fås i 6 størrelser, med

Læs mere

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN!

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! Så meget ORDEN skal der være. 2 Arkivalier skal kunne fi ndes hurtigt og sikkert. Derfor er overblik og klar struktur ikke kun et ønske, men en dagligdags nødvendighed.

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

Hvilke ord 'trigger' dine kunder?

Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Af Rikke Moos, Webskribenten Du kender talemåden: vælg dine ord med omhu. Et fornuftigt råd, der er værd at følge, hvis du vil undgå at blive misforstået af andre. Men

Læs mere

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN Overlad trygt dine tavler til os Denne brochure handler om noget, de fleste industrivirksomheder helst vil undgå at bruge tid og tanker på. For ganske vist er el-tavler

Læs mere

Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect

Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect Bedre er mere end godt. Den perfekte kombination til større økonomisk effektivitet og bedre kvalitet.

Læs mere

En førende nordisk gasleverandør

En førende nordisk gasleverandør En førende nordisk gasleverandør www.airliquide.dk En verdensomspændende industrigasvirksomhed Air Liquide er verdensførende inden for gasser, teknik og services til industri og sundhedssektoren. Virksomheden

Læs mere

Kursusprogram 2014. Make it happen. With PPG

Kursusprogram 2014. Make it happen. With PPG Kursusprogram 2014 Make it happen. With PPG Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursuspro gram met for 2014. Vi mener, at løbende efteruddannelse

Læs mere

Det komplette produktprogram

Det komplette produktprogram Det komplette produktprogram kvalitet pålidelighed værdi for pengene Hvorfor vælge Mitsubishi? JAMSTEC Når du vælger Mitsubishi, vil du få fordel af de mange års teknisk erfaring, det globale perspektiv

Læs mere

Denne spand vil frem i verden

Denne spand vil frem i verden Denne spand vil frem i verden Med sin store slidstyrke, mange anvendelsesmuligheder og sit hygiejniske design er denne 20-liter-spand en rigtig god investering. En alsidig problemløser, uanset hvordan

Læs mere

Cromax Pro basisfarve. Den nye standard indenfor værkstedseffektivitet

Cromax Pro basisfarve. Den nye standard indenfor værkstedseffektivitet Cromax Pro basisfarve Den nye standard indenfor værkstedseffektivitet Cromax Pro basisfarve Den nye standard når det gælder værkstedseffektivitet DuPont Refinish, det dynamiske lakmærke, introducerer

Læs mere

Eksport og produktivitet

Eksport og produktivitet Den 9. januar 13 Eksport og produktivitet Vigtigt med konkurrenceevne Skarp global konkurrence I en markedsøkonomi med effektiv konkurrence er det kun konkurrencedygtige virksomheder, der vil kunne blive

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Elplatek A/S GalvaNord LPTech Electroplating technic Electroplating know how Lysekil Plating

Elplatek A/S GalvaNord LPTech Electroplating technic Electroplating know how Lysekil Plating Hvem er vi? Ovenstående trio (alt ca. 25 medarbejdere) leverer løsninger på opgaver inden for avanceret overflade behandling, hovedsageligt galvanisk. Vi tilbyder en bred palette af overflader, som vi

Læs mere

RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor!

RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor! 2. marts 2012 RYOBI benzindrevne havemaskiner kompakt kraft og 4-takts motor! For de tungeste og mest krævende opgaver i haven findes der bare én løsning - den nye serie af benzindrevne græstrimmere og

Læs mere

WIP. Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere

WIP. Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere WIP HORESTA FORSIKRING Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere UDFORDRINGEN Problemet I dag handler du alene men det giver dig hverken de bedste priser eller de bedste dækninger

Læs mere

WIP. Banebrydende enkelt. Tag springet til noget større, bedre og billigere

WIP. Banebrydende enkelt. Tag springet til noget større, bedre og billigere WIP DANSK ERHVERV FORSIKRING Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere UDFORDRINGEN Problemet I dag handler du alene men det giver dig hverken de bedste priser eller de bedste

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

Make it happen. With PPG. Kursusprogram 2015

Make it happen. With PPG. Kursusprogram 2015 Make it happen. With PPG Kursusprogram 05 Make it happen. With PPG Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursuspro gram met for 05. Vi mener, at løbende

Læs mere

Tysk teknik møder italiensk design

Tysk teknik møder italiensk design Elevator Technology Tysk teknik møder italiensk design Individuelt tilpasset H100 platformslift med spindelteknik 2 H100 tysk teknik møder italiensk design 3 H100 tysk teknik møder italiensk design Driftsikker

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

DI s innovationsundersøgelse 2011 Stilstand er tilbagegang

DI s innovationsundersøgelse 2011 Stilstand er tilbagegang DI s innovationsundersøgelse 211 Stilstand er tilbagegang DI, Innovation November 211 1 DI s innovationsundersøgelse 211 Undersøgelsen bygger på fire temaer, og viser dele af virksomhedernes arbejde med

Læs mere

Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides. bedste handsker?

Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides. bedste handsker? GUIDE - The right gloves Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides bedste handsker? Vi har drevet en ihærdig og langvarig jagt på det ultimative materiale til en moderne arbejdshandske. Målet har

Læs mere

KATALOG OVER BESKYTTELSES- HANDKSER. Kun eksperter kan beskytte dine hænder. Mekanisk beskyttelse Kemisk beskyttelse og væsketæthed Produktbeskyttelse

KATALOG OVER BESKYTTELSES- HANDKSER. Kun eksperter kan beskytte dine hænder. Mekanisk beskyttelse Kemisk beskyttelse og væsketæthed Produktbeskyttelse Mekanisk beskyttelse Kemisk beskyttelse og væsketæthed Produktbeskyttelse KATALOG OVER BESKYTTELSES- HANDKSER Kun eksperter kan beskytte dine hænder WWW.ANSELL.EU KATALOG OVER BESKYTTELSESHANDKSER INTRODUKTION

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER 1 SEDEO SÆDER OG POSITIONERING Vi sætter NYE STANDARDER 2 3 Sedeo... Vi tror på, at det at sidde ergonomisk er grundlæggende for en optimal mobilitetsløsning. At sidde godt er af natur meget personligt.

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

Optimering. Easyfood har tidligere slidt kuglelejer op på tre måneder. Hybridlejer har foreløbig kørt i to år. GENNEM VEDLIGEHOLD

Optimering. Easyfood har tidligere slidt kuglelejer op på tre måneder. Hybridlejer har foreløbig kørt i to år. GENNEM VEDLIGEHOLD OK TOBER 2014 - NR. 5 DEN DANSKE VEDLIGEHOLDSFORENING Optimering O F F IC IE LT FA G M AG A S FOR D E IN N DA N V E D L IG SKE EHOLD SFORE N IN G GENNEM VEDLIGEHOLD FA G M A G A S I N F O R D R I F T,

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Højindkomstlande producerer flere kvalitetsvarer

Højindkomstlande producerer flere kvalitetsvarer ERHVERVSØKONOMISK ANALYSE September 2015 Højindkomstlande producerer flere kvalitetsvarer Højindkomstlandene udvikler væsentlig flere upmarket produkter, der kan sælges til højere priser og dermed bære

Læs mere

AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER. People. Passion. Performance.

AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER. People. Passion. Performance. AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER People. Passion. Performance. Akku-værktøj - fra Chicago Pneumatic 3 NO LIMITS Kan du fikse det? Kan du nå det? Hvornår er du færdig?

Læs mere

Flowrox Deltagende partner

Flowrox Deltagende partner Flowrox Deltagende partner Det er en hårdt job, men der er mennesker der kan klare det. De arbejder i nogle af de mest udfordrende forhold på planeten. De kører ekstremt slibende eller ætsende processer,

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj

teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj Transport af vand er én af de meget vigtige funktioner Uponors produkter anvendes til. Derfor forsøger vores ingeniører hele tiden at forbedre funktionen

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren

Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren En vejledning til bedre administration af udgående post Alle virksomheder sender en bred vifte af post fakturaer, tilbud, salgsbrochurer, marketingmateriale

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE THE ROCKET. Vipperne letter i eksplosiv volumen

PRESSEMEDDELELSE THE ROCKET. Vipperne letter i eksplosiv volumen PRESSEMEDDELELSE THE ROCKET Vipperne letter i eksplosiv volumen THE BUZZ Det vippelook, der får mest opmærksomhed lige nu: stor og glat volumen uden klumper. FÅ VOLUMEN FRA ROD TIL SPIDS - HURTIGT! Hørt:

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Fadebursloven Nyborg, april 2013

Fadebursloven Nyborg, april 2013 Fadebursloven Nyborg, april 2013 Kongens Fadebur Kongens Fadebur er et fødevarenetværk etableret af Nyborg Slot for fødevareproducenter, specialiserede fødevareforhandlere og restauranter på Fyn. Mission:

Læs mere

B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI. 40% lettere, 100% så holdbar

B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI. 40% lettere, 100% så holdbar B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI 40% lettere, 100% så holdbar Aerlox brochure latest 19.1.indd 1 En ny begyndelse for tagrenovering B&C fra Monier er den mest populære betontagsten på danske tage. I årtier

Læs mere

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen.

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. M Fundament JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. Virksomheden hed oprindeligt Jysk Knæ & Pladerørsfabrik et navn der

Læs mere

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE PRODUKTBROCHURE M5 MØD DEN NYE GENERATION MOFFETT M5 NX Produkterne, der vises i denne brochure, er en del af Hiab's globale produktprogram. Produktprogrammet

Læs mere

Datablad. Art Thor ICE 1/1. Godkendelser/ Symboler. Forpakning / Størrelser. Art Thor ICE. Forpakning: Pr.

Datablad. Art Thor ICE 1/1. Godkendelser/ Symboler. Forpakning / Størrelser. Art Thor ICE. Forpakning: Pr. Datablad Art. 7217 Thor ICE 1/1 Art. 7217 Thor ICE Kategori II Godkendelse: EN 420 / EN 388:2016/ 511:2006 Polyesterstrikket handske 1/1dyppet nitril belægning Polyester/elastik krave Vand afvisende Akryl

Læs mere

3M fiberrondelsortiment. Gå i gang! Mere end gennemsnitlige fiberrondeller

3M fiberrondelsortiment. Gå i gang! Mere end gennemsnitlige fiberrondeller 3M fiberrondelsortiment Gå i gang! Mere end gennemsnitlige fiberrondeller En enestående kombination af ydelse og udbytte! Bedst i deres klasse - fiberrondeller fra 3M I 2009 satte 3M en ny standard for

Læs mere

Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521.

Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521. Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521. Bedre økonomisk planlægning og kalkulation: Viegas Sanpress-rør 1.4521 Viegas svar på ustabile priser på rustfrit stål Tidligere steg

Læs mere

DIN 1m 2 coffee shop.

DIN 1m 2 coffee shop. DIN 1m 2 coffee shop. DIN 1m 2 coffee shop. Hvad siger du til at løfte din virksomhed med et komplet sortiment af lækre kaffespecialiteter? Det eneste, du skal bruge, er 1 m 2 og den nye NESCAFÉ Milano

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

STRATEGI FOR MUDP

STRATEGI FOR MUDP STRATEGI FOR MUDP 2016-2019 INTRO Et enigt Folketing vedtog i februar 2015 lov nr. 130 om Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP). Med loven og den tilhørende bekendtgørelse overtog

Læs mere

LÆGEFORENINGEN. Sikker behandling med medicinsk udstyr. Patienter og læger har krav på sikkert og effektivt medicinsk udstyr

LÆGEFORENINGEN. Sikker behandling med medicinsk udstyr. Patienter og læger har krav på sikkert og effektivt medicinsk udstyr LÆGEFORENINGEN Sikker behandling med medicinsk udstyr Patienter og læger har krav på sikkert og effektivt medicinsk udstyr Udkast til politikpapir kort version. Lægemøde 2015 Plastre, hofteproteser, høreapparater,

Læs mere

9437/19 rhd/bmc/ak 1 TREE.2B

9437/19 rhd/bmc/ak 1 TREE.2B Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 24. maj 2019 (OR. en) 9437/19 ATO 56 RECH 271 SAN 256 I/A-PUNKTSNOTE fra: til: Vedr.: Generalsekretariatet for Rådet De Faste Repræsentanters Komité (2. afdeling)/rådet

Læs mere