Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,"

Transkript

1 APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais Jessen Bas + backing vokal APHYXION er moderne, melodisk metal udført af 5 unge musikere, der har spillet sammen siden I 2012 turnerede bandet Europa tyndt som årige, og siden har de sat sig tungt på den danske metalscene med bl.a. nominering til bedste liveband ved Danish Metal Awards, opvarmning for Metallica foran publikummer samt koncerter på Copenhell og Wacken Open Air. I dag har APHYXION over 250 højenergiske koncerter bag sig, og uanset om der står hardcore heavyfans eller 100 skeptiske skolelever, kan gruppens entusiasme, høje niveau og sceneshow få alle med på horn og headbanging. Man ville på ingen måde kunne forvente mere gang i den en tirsdag formiddag klokken 9. Mønsted Skole/ Sparkær Skole, okt Jeg tror, eleverne ville give alt fra 1-5 stjerner og er det ikke netop meningen? Tønder Overbygningsskole, nov Denne koncert er et fantastisk eksempel på, at musik skal opleves live og at der kan rykkes med grænser og forestilling! Flere af eleverne var under forberedelsen til koncerten temmelig skeptiske. Efterfølgende var de helt høje og udtrykker, at det var den fedeste skolekoncert, de havde haft nogensinde. Spjald Skole, jan t blev flittigt brugt af udskolingslærerne med meget positiv tilbagemelding. De dedikerede lærere bemærkede, at det nok var den bedste koncert, skolen har haft. Hørsholm Skole, jan Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Kan efter aftale spille for 150 elever. Skal bruge mørklægning og tager 60 min. på at stille op. Der bruges stoboskoplys. Gruppen spiller meget højt og der bliver derfor uddelt ørepropper til koncerten.

2 Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke noget, der hedder børnemusik eller voksenmusik kun god musik. Gruppen spiller med samme indlevelse og glæde uanset, hvem de spiller for. Målet med skolekoncerten er at give børnene en ny og spændende musikalsk oplevelse, der vil gøre dem nysgerrige på at opsøge og udforske musik, man ikke normalt hører, når man tænder for radio og tv. En lærer skriver om gruppen: De er eminente til at stable en fest på benene, de engagerer deres publikum, de tager børn som voksne alvorligt, og så er de nogle gudsbenådede lune underholdere, som det er svært ikke at holde af. Flot og overskueligt undervisningsmateriale. Suldrup Skole, sep Helt fantastisk. Vi var blown away fra start til slut. Michael havde en helt formidabel kontakt til eleverne. Elevkommentarer: - Jeg blev helt forelsket i saxofonen; - det eneste dårlige var, at koncerten sluttede; - trommerne var så gode, at jeg var lige ved at dø:) Kærbyskolen, okt Skønt at blive præsenteret for musik, som eleverne ikke hører til dagligt. Tylstrup Skole, okt Super god koncert både musikalsk og pædagogisk. Mariagerfjord Idrætsskole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Da hammondorgel og leslie er tunge instrumenter, og to af musikerne lider af rygproblemer, kan gruppen kun spille i et let-tilgængeligt lokale. Ønsker 2-3 elever til at slæbe ind og ud og i tilfælde af trapper skal skolen stille med fire voksne mænd, idet gruppen ikke selv kan bære udstyret på trapper

3 Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Manga Manga Harmonium / Vocals Magada Khan Dholak Rais Khan Khartaal / morchang / bhapang / beatboxing Ankur Malhotra Translator / sound assistant Marisa Segala Agent Barmer Boys optræder over hele verden med deres originale version af ældgammel indisk Rajastani folkemusik og religiøs sufi musik, hvor traditionelle indiske musikinstrumenter blandes med moderne vestlige musikelementer som fx. live beatboxing. Til koncerten vil eleverne høre alt fra indfølte sufi kalaams ( talesange ) til livlig, danseglad bryllupsmusik. Et varieret mix af indiske stilarter, fremført med stor musikalitet og boblende energi. De tre musikere og deres facilitator er bosat i Indien og USA og har bl.a. optrådt på Roskilde Festival i Gruppen taler engelsk. En eksotisk cocktail af musik og fortællinger gjorde koncerten til noget ud over det sædvanlige. Citat fra én af lærerne: Det var den bedste skolekoncert, jeg nogensinde har oplevet. Frederiksborg Byskole, sep Dygtige og erfarne musikere. Rigtig god blanding med fortælling mellem de musikalske indslag. Trørødskolen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod religion + præsentations-app til mobil/ pad/pc og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Gruppen kommunikerer på engelsk.

4 Damkapellet Glemte stemmer Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk kammermusik Lisa Vogel Violin Nadia Okrusko Klaver Nicole Hogstrand Cello Pauline Hogstrand Bratsch I den traditionelle musikhistorie er der fyldt med mandlige komponistnavne som Bach, Mozart og Beethoven, mens man kun sjældent hører om de kvindelige komponister. Det råder strygekvartetten Damkapellet bod på med koncerten Glemte stemmer, der sætter fokus på en række kvindelige komponister, helt fra 1100-tallets Hildegard von Bingen til vor tids finske Kaija Saariaho. Med en blanding af musik, fakta og billedskabende historier giver de fire musikere eleverne et inspirerende indblik i kvindens rolle indenfor den klassiske musiktradition før og nu og i fremtiden. Damkapellet udstrålede stor glæde ved musikken, og det smittede eleverne. Materiale var meget interessant, mine elever fik rigtig meget ud af at arbejde med de enkelte kvindelige kunstnere. Tingstrup Skole, okt Dygtige og engagerede musikere. God rammefortælling omkring musikstykkerne. Godt materiale som gav mulighed for at fordybe sig i større eller mindre grad. Gav eleverne en god forforståelse inden koncerten. Brårup Skole, okt Dejlig variation af fortælling og musik. Dejlige mennesker og dejlig musik :-)) Nydamskolen, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Akustisk koncert, så vigtigt koncerten ikke afholdes i en hal eller et gennemgangslokale. Bruger gerne skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer.

5 Drømmekvarteret Mindfulness for børn Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk som vækker fantasien Farnoush Bassri Mindfull fortæller Mikkel Nordsø Guitar Tine Rehling Harpe Drømmekvarteret fortæller eventyrlige og afslappende historier, akkompagneret af beroligende musik spillet af akustisk guitar og harpe. Børn inviteres på en musikalsk drømmerejse ind i deres egen fantasi og gives en pause og et pusterum fra deres hverdag. Med musik og fantasi inviterer Drømmekvarteret børnene til at visualisere og sanse helt almindelige indtryk som frygt, kærlighed og spænding. Den mentale proces skaber kontakt mellem sind og krop, så barnet på en rolig måde lærer at mærke, hvordan følelser og musik påvirker kroppen. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ingen bemærkninger.

6 Ea Philippa Hjertelys Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Eventyrmusik, fantasifuld pop Ea Philippa Tange Komponist, sang, klaver Tira Skamby Madsen Percussion, kor Hjertelys er en musikfortælling for børn om at tænde lyset i sit hjerte. Ea Philippa tager sammen med percussionisten Tira Skamby børnene med på en musikalsk rejse, hvor sange, fortælling og skiftende kostumer i tæt samspil skaber et magisk univers. Undervejs møder vi Drømmevæveren, som væver alle børns drømme, en mystisk troldmand fra den dystre by Valaking, og Tåresamlersken som hjælper børn, når de er kede af det. Publikum får også lov at synge med til denne sansemættede koncert, der vækker børnenes fantasi og tager dem i hånden ind i en verden af magi, drama, visdom og kærlighed. Dejlig, intens oplevelse. De ældste elever havde ikke så store forventninger til koncerten på forhånd, men blev positivt overraskede og levede sig ind i koncerten Lindved Skole, jan Gruppen var rigtig god til at nå børnene og formidle historien til dem. Hyldgårdsskolen, jan Meget positiv og skøn oplevelse. Vores elever var meget begejstret og det samme var personalet. Jeg syntes også at materialet var godt. Storebæltskolen, jan Super rare og dygtige mennesker. Hovedgård Skole, jan Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk, billedkunst og elevernes alsidige udvikling og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Spiller gerne på specialskoler. På mindre skoler kan de efter aftale spille for klasse.

7 Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Børnesange om dyr Frans Bak Klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak Bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har gennem de sidste mange år spillet et hav af skolekoncerter og har skrevet sangglad musik til en stribe sjove dyrefabler for børn med tekst af Gerz Feigenberg. Disse dyresange er udgangspunktet for koncerterne, hvor børnene får rig mulighed for at få ørerne op for noget ny musik, som de også kan synge og klappe med på. Med på scenen er bassisten Emil Bak og djembe-spilleren Rune Harder Bak, der udover at være Frans sønner begge er fremragende musikere, der kan fyre godt op under sangene. Det kommer helt sikkert ikke til at gå stille af. Godt og tæt sammenspil. Fundament af gode sange - ørehængere. Godt med præsentation af bas og djembe. God kontakt til og lydhørhed fra børnene. Saksild Skole og Børnehus, jan Overbevisende, legende og hele tiden med opmærksomhed på børnene. Gode til at engagere eleverne og inddrage dem på måder, som børnene var godt tilpas med. Dejligt, at der i materialet er forslag til, hvordan vi kan arbejde med sangene. Dalgasskolen, jan Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

8 Funky Currywurst Brothers Wurst case scenario Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Rhythm and comedy Peter Stavrum Nielsen Altmuligmusiker Johannes Bohun Trommer/perc Funky Currywurst Brothers er en dansk/østrigsk percussion-duo bestående af Johannes Bohun og Peter Stavrum Nielsen. Begge har turneret med det internationale percussion show Stomp siden 2001, og nu har de taget energien, erfaringen, de skarpe rytmiske koreografier og slapstick -humoren med sig og dannet deres egen duo i en musikgenre, de kalder Rhythm & Comedy. Her er virtuost spil på plastikkrus, koreografi for kontorstole og masser af sjov og spændende musik med bodypercussion, melodika og kalimba. En humørfyldt hyldest til groovy opfindsom percussion og god interaktion med børnene. De to herrer havde vore mellemtrinselever i deres hule hånd gennem hele seancen - perfekt. Og vore 5 rengøringsassistenter havde deres livs sjoveste arbejdsdag, fordi de fik lov til at overvære koncerten. Skipper Clement Skolen, sep Godt materiale. Jeg har anvendt det i alle klassetrin på mellemtrinet. Der er sat mål på alle lektionerne, så det er lige til at gå i gang med. Aalestrup Skole, sep Fed mimik og sjove, pudsige indslag. De fik eleverne med på alt. Alle fik noget med hjem. Vores specialbørn har sjældent fået så meget ud af en koncert. Dem vil vi gerne have besøg af igen om et par år. Stilling Skole, sep Slutnummeret kunne jeg hører blive nynnet både på vej fra koncerten og senere på dagen.en lærer fortalte elever på 6. årgang begyndte at slå rytmer på både borde og stole og prøve at få en rytme til at køre:) Vejgaard Østre Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og understøttende undervisning og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Skal bruge 60 min. til at stille op. Kan ikke spille i lokale med gulvtæppe. Foretrækker gymnastisksal eller lukket aula. Kan efter aftale spille for 150 elever.

9 HP Lange & Jarno Varsted Blues for to Roden til alt godt Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Blues, roots, americana H.P. Lange Guitar, banjo, sang Jarno Varsted mundharper, guitar, vocal Til koncerten med de to særdeles erfarne blues/roots-musikere HP Lange og Jarno Varsted bliver der åbnet op for en verden af musik, man ikke hører så ofte i dag, nemlig den traditionelle gamle amerikanske folkemusiktradition: blues, oldtime og cajun. Bevæbnet med bl.a. sang, guitarer, banjoer og mundharper viser de to musikere eleverne, hvordan man kan høre både irsk, skotsk og dansk folkemusik i den amerikanske roots-musik, og hvordan der er en direkte linje fra den folkemusik til den musik, børnene selv hører i dag. Der er lagt op til en sjældent intens og personlig akustisk musikoplevelse. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ingen bemærkninger.

10 Hvalfugl Hvalfugl Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Moderne folkemusik Jonathan Fjord Bredholt Pianist Jeppe Lavsen El-guitar Anders Juel Bomholt Kontrabas I krydsningen mellem det let flyvende og det store tunge finder vi folkemusiktrioen Hvalfugl. Gruppen har skabt deres eget unikke lydunivers med inspiration fra den skandinaviske natur, stærkt motiveret af at tage Nordens oldgamle folkemusiktradition nye steder hen. I dette univers kan solen skinne fra en skyfri sommerhimmel eller regnen dryppe fra en mørkegrå novembersky. Hvalfugls originale kompositioner er både smukke og melankolske og fremkalder fra første nummer en intim atmosfære i rummet. I de rammer håber Hvalfugl at kunne hjælpe eleverne til at finde ro og lade fantasien fare frit. Udpræget god oplevelse, vi vil klart anbefale Hvalfugl til andre skoler. Utrolig dygtige musikere, der spillede indlevende og meget smittende. Koncerten var bygget op omkring en rejse. Gruppen var god til at formidle denne fortælling, så eleverne kunne danne billeder til musikken. Horne Skole, sep Musikerne var meget søde og imødekommende. Både over for mig og over for eleverne efter koncerten. Positiv elevfeedback. Byskolen, Helsingør Skoledistrikt, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ikke hal eller gennemgangslokale. Publikum skal sidde komfortabelt under koncerten.

11 Jazz Five Danmark møder New Orleans Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: New Orleans funk/blues/jazz Johan Bylling Lang Saxofon/kor Jonas Starcke Bas/lead vokal Stefan Andersen Trommer/lead vokal Jeppe Zacho Saxofon/kor Esben Hillig Klaver/kor Jazz Five tager publikum med til nutidens New Orleans med et storswingende festfyrværkeri af blues, boogie og second line funk. Inspirationen er blandt andet hentet fra Mardi Gras-musikken, det årlige karneval i New Orleans og bandets idoler som Dr. John, Fats Domino og brassband-musik fra New Orleans. Jazz Five spiller egne numre samt egne arrangementer af klassikere som Sct. James Infermary Blues og Mardi Gras In New Orleans. Jazz Five har de sidste fem år spillet ca. 200 roste, elevinddragende skolekoncerter og vandt både i 2014 og 2016 prisen som Årets Børnejazznavn ved DMA Jazz. Fedt, I går ned blandt børnene. De bliver opmærksomme på en helt anden facon. Også skønt I tager jer tid til efter koncerten at tage selfies og skriver autografer. Jeg spurgte eleverne: Hvis I må give fra 1-5 stjerner, hvad giver I så Jazz Five? Dreng fra 6.a svarer: 7, de var monsterfede. En anden dreng fra 4. klasse siger: Jeg har helt mistet stemmen, megafed koncert. Højslev Skole, nov De er meget dygtige musikere og eleverne syntes, det var en god koncert, selvom det ikke lige er det musik vi plejer at lytte til. Godt med materialet, at der er mulighed for at variere, hvor mange lektioner man bruger på det. Hedensted Skole, nov Virkelig dygtige musikere: Positive, engagerede, gode til at få børnene til at synge/danse med. Engstrandskolen, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og historie og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

12 Lund/Jakobsen Lund/Jakobsen Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Irsk, folk, sigøjnerjazz m.m. Peter Lund Guitarist Lasse Høj Jakobsen Violinist Guitaristen Peter Lund og violinisten Lasse Høj Jakobsen mixer i deres nye duo Lund/Jakobsen instrumental ekvilibrisme med stor spilleglæde og eminent sammenspil. Drevet af en fælles musikalsk nysgerrighed udforsker de sammen de mange spændende udtryksmuligheder i kombinationen af violin, guitar og sang. Resultatet: En vidtforgrenet palet af musikgenrer, serveret med humor, personlighed og gnistrende musikalitet. Irsk folkemusik, argentinsk tango, bluegrass og sigøjnerjazz er blot nogle af de stilarter, de erfarne musikere når omkring. En god koncertoplevelse, som inddrager eleverne undervejs. Det var en FANTASTISK koncert :) Eleverne har udtalt: - at de synes, det var meget spændende, at høre musik fra forskellige lande; - at musikerne var meget dygtige!; - at det var nogle fine og sjove fortællinger; at nogen troede, at en violin kun spillede klassisk og kedeligt musik Egebakkeskolen, aug Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen bemærkning.

13 Mike Andersen / Jens Kristian Dam Mike Andersen / Jens Kristian Dam Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Blues Mike Andersen Sang/guitar Jens Kristian Dam Pedersen Piano, trommer, sang, fortæller Lige siden de var børn, har den fabelagtige bluesguitarist og sanger Mike Andersen og multimusikeren Jens Kristian Dam delt en fælles passion for bluesmusikken. I dag har de to musikere gjort drengedrømmen til karriere, og deres moderne fortolkning af blues-genren har høstet stor anerkendelse på utallige turnéer i hele Norden og resten af Europa. Deres særlige duo set-up skaber en intens og nærværende sound og byder på mange forskellige instrumenter. Jens spiller fx klaver og trommer på samme tid! Repertoiret består af Mike Andersens egne moderne bluessange samt enkelte trad. blues-klassikere. Det er simpelthen fantastisk at få besøg af sådan nogle dygtige kunstnere. Bavnebakken, okt Mike og Jens Kristian havde en god kontakt med eleverne. Klasserne havde haft stort udbytte af at arbejde med undervisningsmaterialet og havde frembragt flere gode blues tekster, som blev fremført på scenen af Mike. Søndre Skole, okt Fantastisk fed musik! Supergod gennemgang af musikhistorien. God idé at fortælle jeres egne musikalske udvikling Præstø Skole, sep Det var en helt fantastisk god koncert! Formidabelt! Virkelig sammenhæng mellem historierne, det musikalske og formidlingen. Solbjergskolen, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen bemærkninger.

14 Phønix Phønix & SangKa - Et dansk-kinesisk musikeventyr Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Dansk-kinesisk folkemusikfusion SangKa Guzheng Karen Mose Sang Anja Præst Mikkelsen Basklarinet/klarinet Jesper Vinther Petersen Harmonika Jesper Falch Percussion Der er lagt op til en helt speciel koncertoplevelse, når danske Phønix inviterer den kinesiske guzhengspiller SangKa med på scenen. Sammen skaber de et helt nyt og unikt lydunivers i mødet mellem to meget forskellige musiktraditioner. SangKas guzheng har en drømmende harpe-agtig lyd, som spiller smukt op imod Phønix energiske sange og melodier. Eleverne bliver præsenteret for traditionelle sange, nye melodier, groovy rytmer og dramatiske historier, som vokser direkte ud af den kinesiske og danske musikkultur. Det bliver en koncert med vægt på nærvær, energi og kulturmødet i musikken. Man går aldrig fejl af Phønix. De er fantastisk dygtige og krydret med Sangkas instrument bliver det ikke bedre. Høj kvalitet. Eleverne var tryllebundet og har efterfølgende lyttet til jer på YouTube. Vi synger stadig jeres sange:) Strandskolen, sep Der var flere små indslag, med f. eks. rytmer og kinesisk, undervejs i koncerten, som holdt eleverne ved ilden og gjorde at alle børn tog aktivt del i koncerten. Sct. Nicolai Skole, sep Det var en fuldstændig fantastisk koncert. Gruppen havde eleverne i deres hule hånd. Stor begejstring Margretheskolen, sep Dejlig blanding af nyt og gammelt, af rytme og melodi. Skønt med det kinesiske islæt. Gode historier i sangenes tekster. Søndervangskolen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk, musik og natur/teknologi og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. På mindre skoler kan de efter aftale spille for klasse, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

15 Sousou & Maher Cissoko Koraens Magiske Verden Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Afromandeng, world music Maher Cissoko Kora, sang Sousou Cissoko Kora, guitar, sang I Vestafrika samles folk for at lytte til deres jali. Jalien er historiefortæller og som sådan særligt udvalgt. Historierne ledsages af musik og er med til knytte mennesker sammen. I koncerten tager Sousou & Maher Cissoko nænsomt eleverne ved hånden og fører dem ind i en fortryllende verden af sange og fortællinger med rødder i oldgamle myter. Undervejs akkompagnerer duoen på deres 22-strengede koraer, guitar og sang. Sousou & Maher Cissokos musik er rytmisk, rørende og let at lytte til, og børnene involveres aktivt undervejs med sang, klap og enkle dansetrin fra Vestafrika. Dejligt livsbekræftende koncert!!!!! Vallerødskolen, aug Overraskende at relativt stille instrumenter kan fastholde og tryllebinde eleverne på den dejlige måde. De er begge to dygtige musikere, og eleverne var meget optagede og interesserede. Især Sousou havde en energisk inkluderende udstråling og styrede forløbet godt. Materialet havde gode enkle video-instruksioner og stemningsvideoer. Rungsted Skole, aug Dejligt og spændende at høre musik, som man aldrig har mødt før :-) Søde og engagerede musikere, som var gode til at fange eleverne, så de deltog i hele koncerten. Baunehøjskolen, aug Der var rigtig mange gode aktiviteter for eleverne, som bagefter udtalte De var rigtig gode, Jeg forstår ikke, hvordan de kunne spille på instrumenterne, De var gode til at fortælle hvad sangene handlede om. Jyllinge Skole, aug Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Mørklægning hvis muligt. Gerne plads til at børnene kan danse.

16 SVIN SVIN Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Avantgarderock/improvisationsmusik Henrik Pultz Melbye Saxofon/klarinet Lars Bech Pilgaard Guitar Thomas Eiler Trommer Med deres unikke blanding af direkte energi fra rock-/beatbaseret musik og overraskende elementer fra fri improvisation præsenterer instrumentalgruppen SVIN et teknisk svært og stærkt personligt bud på morgendagens tunge kunstmusik. Her er garanti for en musikalsk oplevelse eleverne ikke har fået før og skal have tid til at fordøje. SVIN kan man ikke lukke ørerne for til gengæld går de gerne i dialog med publikum før under og efter koncerten. Velkommen i et intenst, hårdtslående og inspirerende musikalsk univers, som mødes bedst forberedt og med åbent sind. Der udleveres ørerpropper. Hvert medlem i gruppen var på sin egen måde gode til at formidle viden om instrumenter, genrer, klangbilleder. De var gode til at besvare spørgsmål fra salen, og fik eleverne til at tænke videre. Musikken er jo lidt utraditionel, men man kunne næsten se elevernes ører blafre, sådan som de tog alle indtrykkene ind. Ishøj Skole, sep Mega cool musikalsk indlevelse, og det var fedt at Svin tog sig tid til at præsentere den musikalske proces i et af numrene. Lillebæltskolen, aug Med humor og historier nåede I eleverne på en god måde; For eleverne var det en meget anderledes og speciel oplevelse. Rigtig fin koncert vi vil huske. Hærvejsskolen, sep SVIN gav det, der kan kaldes en helt speciel stærk og stemningsfuld lydoplevelse. Skanderborg Realskole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og mobil-app (præsentation) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. Gruppen spiller højt, så der uddeles ørerpropper. Det er vigtigt, at skolen prioriterer at vise eleverne SVINs præsentationsapp (fremgår af undervisningsmaterialet), da det har stor betydning ift. elevernes oplevelse af koncerten.

17 Søren Krogh og Marie Frank Den nye højskolesangbog - et stykke dansk kulturarv Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Bredt udsnit af nye højskolesange Marie Frank Sang, guitar Søren Krogh Sang, guitar Ulrik Bust Saxofon Martin Jønsson Klaver Den alsidige nye højskolesangbog danner rammen om denne koncert. Vi kommer hele vejen fra Jeppe Aakjær til Eric Clapton. Teksterne har betydning og indhold, og som optakt til mange af sangene fortælles der små medrivende anekdoter fra hverdagen. Der bliver også plads til solistiske indslag og specielt en instrumental version af Amazing Grace iklædt lidt gospel og rock n roll plejer at få taget til at lette. Kvartetten puster liv i vores fælles kulturelle rødder, og højaktuelle begreber som kulturarv, dannelse og den danske sangskat giver pludselig god mening! Vi mødte fire super dygtige musikere, der bidrog med hver sit talent og smukt samlede det i gruppepræstationer. Det er et super godt undervisningsmateriale, som også kan bruges efter koncerten og evt. som enkeltdele i andre sammenhænge med det lyriske arbejde og/eller i musikundervisningen. Sønderskov-Skolen, jan.2018 Super gode introduktioner, dygtige musikere, god lyd, god formidling. De må gerne komme til området igen. Gråsten Skole, jan.2018 Høj kunstnerisk kvalitet. Fantastisk god kontakt og energi i performance. Høje Kolstrup Skole, jan Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen bemærkninger.

18 Tamra & The Twin Reverbs HEE HAW!!! Country Music før og nu Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Country/bluegrass/cajun/rockabilly Tamra Rosanes Vokal/Violin/Harmonika/Autoharp/Guitar Noah Rosanes Guitar/Ukulele/Lapsteel/Mundharmonika/Vokal Jens Runge Guitar/Banjo/Mandolin/Dobro/ Vokal Tamra & The Twin Reverbs præsenterer medrivende amerikansk country musik, med Danmarks country dronning Tamra Rosanes i front, flankeret af stjerneguitaristerne Jens Runge og Noah Rosanes. Med stor spilleglæde, energi og musikalsk overskud gennemspilles den spændende historiske udvikling bag country, fra de tidlige indvandreres musik bl.a. bluegrass, country blues, railroad, spirituals, gospel og cajun til moderne country pop/rock og techno. Trioens utallige strengeinstrumenter som el- og akustisk guitar, lap steel, banjo, dobro, ukulele, violin sikrer det helt autentiske udtryk fra USA. Seriøs høj klaase for en skolekoncert. Dejligt gensyn med Rosanes.Virkelig god formidling. God kontakt til ungerne. Det fungerede rigtig godt med baggrundsinformation om countrymusikkens oprindelse. Hellebækskolen, marts 2018 Fuld tryk på kedlerne blandet med stille numre. Eleverne var helt med. Gruppen fik formidlet hvordan countrymusikken opstod enkelt og forståeligt. Gennemarbejdet og spændende undervisningsmateriale. Tikøb Skole, marts 2018 Super dygtige musikere. Flere elevergav spontant udtryk for, at de syntes, det var god musik. Det var et øjeblik af overordentlig skønhed, da ungerne, som var meget ivrige klakører, klappede 2/2 i et 3/4snummer, men bortset fra en anelse rullende øjne hos musikerne og brede smil, gjorde det ikke nummeret ringere. Snekkersten Skole, marts Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk (inkl. elev-mobil-app) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen skal bruge 60 min. på at stille op. Har brug for et par hjælpere.

19 Tumult Tumult på skolen Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Hip folk/rock/roots trio Jørgen Dickmeiss Vokal, violin, mandolin Mikkel Grue Guitar, kor Jens Kristian Dam Trommer, synth, kor Kan dansk folkemusik være hip? Er folkrock en død sild? Bedøm selv efter mødet med dette spillevende orkester, der dyrker folkemusikkens kraft og glæde. Nye og gamle danske folkeviser og folkemelodier flyder naturligt sammen med trioens helt personlige udtryk, som de har dokumenteret på fire prisnominerede cd er. Tumults tekster har deres helt særlige twist med skæve historier, som appellerer til den indre billedmager, ofte med et sjovt omkvæd, som er nemt at synge med på. Undervejs i koncerten bliver eleverne involveret og rykket rundt på forskellig vis. Der var dælme spræl i kludene! Alle var med. Dem skal I få fat i igen, det er det bedste, vi har haft nogensinde, udtalte en elev i 9.klasse. Anna Trolles Skole, nov Udover en generel lækker musikalsk oplevelse var det særlig fantastisk, at I fik alle elverne ud på gulvet og danse. Lindved Skole, nov Rigtig godt materiale. Løsning Skole, nov Det var en VIRKELIG skøn koncert! Mange positive tilkendegivelser fra eleverne. De syntes, musikerne var MEGA dygtige og spillede på mange forskellige instrumenter. Egebakkeskolen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. Eleverne skal gerne sidde på stole, men det skal være muligt at samle dem/skubbe dem ud til siden, så de kan danses. Gerne scene med lys hvis muligt.

20 Twist & Polka Hvem Danser Twist & Hvem Danser Polka? Målgruppe: Indskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Country, jazz, polka, rumba Marie Keis Uhre Sang Jakob Haugbølle Thomhav Guitar Thomas Steen Hansen Percussion Henrik Steen Hansen Bas Bandet Twist & Polka tager børnene med på en farverig, musikalsk rejse. Undervejs leder de sammen med børnene efter en sær starut, der danser twist og polka. Børnene lærer samtidig en masse sange i forskellige musikgenrer og bliver inddraget aktivt med både sang og dans. De møder blandt andre Snudebillen Sulle, som snurrer rundt og rundt til lyden af country. Rumbasserne, der danser rumba og ryster med deres numser. Tusindbenet Torben, som danser step til lidt af hvert og Mågen Muski, der danser mavedans med sin mavedelle. En medrivende og spraglet musikalsk palet serveret i øjen- og ørehøjde. Stor musikalitet, indleven og gode historier. Det har været en stor fornøjelse at byde velkommen til Twist & Polka-folket. De er imødekommende, brandmusikalske og evner at give børnene en god musikalsk oplevelse. Englystskolen, nov Det sydede og kogte - børnene dansede - skrålede med på sangene - masser af rytmer og iørefaldende sange. Fremragende. Børnene var tryllebundne... Sakskøbing Skole, nov Stor begejstring fra både børn og voksne. Nordbyskolen, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk, musik og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Publikum på gulv, så de let kan komme op og danse.

21 Vi finder på Vi finder på Målgruppe: Indskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Groovy popmusik med strejf af jazz Kirsten Juul Seidenfaden Pianist Anna Kruse Sang Hvordan laver man selv en sang? Hvad består en sang af? Og kan vi allesammen i fællesskab komponere en? Med udgangspunkt i cirkler, trekanter og firkanter skal børnene lave lyd-universer som undervejs bliver brugt i en fælles komposition. Komponisterne Anna Kruse og Kirsten Juul Seidenfaden synger og spiller egne kompositioner, der på forskellig vis inviterer børnene til at finde på ord, rim, toner, rytmer og bevægelser. På den måde bliver børnene i allerhøjeste grad medskabere af et musikalsk værk, hvor både deres fantasi og deres rytme- og toneforståelse kommer i spil. En kre-aktiv koncert! Helt i top. Musikalsk disciplin når det er bedst. Turde give plads til kaos og kunne med få redskaber skabe ro igen og samle eleverne. Nærværende og skabende proces og så måtte vores egne elever optræde med egen komposition. Det gjorde det endnu mere meningsfyldt. Sjørring Skole, sep Gruppen formåede at formidle det at komponere og skrive musik på en fremragende måde. Børnene var tryllebundet hele vejen gennem koncerten. Nors skole, sep Materialet er pædagogisk velovervejet. Super god idé med 7 meter sangen. Koncerten var bare god!! BUM Børnene synger stadig sangene :) Starup, Fællesskolen Starup- Øsby, nov Rigtigt vedkommende for eleverne. Eleverne nynnede og sang bagefter - bedste tegn på en god oplevelse Tingstrup Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen bemærkninger.

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik, Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Manga Manga Harmonium / Vocals Magada Khan Dholak Rais Khan

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to HP Lange & Jarno Varsted Blues for to Roden til alt godt Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Blues, roots, americana H.P. Lange Guitar, banjo, sang Jarno Varsted mundharper, guitar, vocal

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik, Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Manga Manga Harmonium / Vocals Magada Khan Dholak Rais Khan

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme

Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme Skæve takter og toner Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Etnisk hjemmebryg Kim Nyberg Mandola, komponist Kristoffer Nybye

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Mzungu Kichaa Den hvide afrikaner Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Afrikansk lytte- og dansemusik Espen Sørensen Lead sanger og guitarist Kevin Mpangala Bas Shabani Rashid Shabani

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vejen Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Billund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Defecto Nemesis Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Melodisk og progressiv heavy metal Nicklas Sonne Lead vokaler / rytme guitar Frederik Møller Lead Guitarist / Backing vokaler Thomas

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Samira Dayyani cello Karen Pedersen violin Eva Tandrup Kock bratsch Benedikte Thyssen violin Det virtuose strygeensemble Ezaki Kvartetten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, Baby Did a Bad Thing Baby Did a Bad Thing Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Americana Eline Engholm Vokal/ Guitar/ Mundharmonika Jonas Fjelsted Vokal/ Resonator Guitar Duoen Baby Did

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik Ea Philippa Hjertelys Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Eventyrmusik, fantasifuld pop Ea Philippa Tange Komponist, sang, klaver Tira Skamby Madsen Percussion, kor Hjertelys er

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Ida Gard StorytellerPunk Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Pop/rock med fortællingen i centrum Ida Østergaard Sang/guitar - artist Anne Kirstine Winkler Trommer Christian Rohs Lyd Sangskriver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Rais Khan Khartaal / morchang / bhapang / beatboxing Manga

Læs mere

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT MUSIKTILBUD - 2004 til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT Kære børnehaveleder Københavns Amt har også mulighed for at tilbyde jer et musiktilbud i 2004, selvom den statslige medfinansiering ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Cocossa Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, jazz, fortælling, latinamerika Cocossa Dansemyggens Odyssé onid=428 Den frække dansemyg Elmer er en rigtig vigtigprås. Ja, faktisk

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Tamra & The Twin Reverbs

Tamra & The Twin Reverbs Støttet af Tamra & The Twin Reverbs Hee Haw! Country Music før og nu! Skolekoncert for udskolingen Præsentations-app til eleverne Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Flensborg/Venndt - Duo Flensborg/Venndt - Duo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, nordisk, improvisation Jacob Venndt Bas, mundharmonika Pojken Flensborg Klaver & melodica Flensborg/Venndt-Duo er en moderne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Foto: Mie Neel/Sjællandske Medier Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ishøj Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Astro Buddha Agogo Skolekoncert for indskolingen Undervisningsmateriale til musiklærer

Astro Buddha Agogo Skolekoncert for indskolingen Undervisningsmateriale til musiklærer Støttet af Skolekoncert for indskolingen Undervisningsmateriale til musiklærer Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Koncertplakat til ophængning på skolen 6 Introduktionsmaterialet og

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Mobil-app til elev Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-mobil app til eleverne Brug af dette materiale tilgodeser

Læs mere

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet BRF på turné Koncert for mellemtrinnet Body Rhythm Factory blev i 2010 nomineret som en af verdens fem bedste koncertproduktioner for børn og unge af Young Audiences Music Award. I 2011 blev gruppen nomineret

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer

Læs mere

Én for Alle Alle for Én

Én for Alle Alle for Én Én for Alle Alle for Én 1 Palle spiller guitar Mathias spiller tromme og vibrafon 2 Sille spiller ukulele og guitar Her kan du se de instrumenter de 3 Musikterer spiller på: Vibrafon Ukulele Trommer Guitar

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ea Philippa Ea Philippa - Hjertelys Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, rock/pop, fortælling, vokal, nordisk Ea Philippa Tange Komponist, sang, klaver Tira Skamby Madsen Percussion, kor Hjertelys er en

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

Astro Buddha Agogo Skolekoncert for indskolingen Introduktionsmateriale til musiklærer

Astro Buddha Agogo Skolekoncert for indskolingen Introduktionsmateriale til musiklærer Støttet af Skolekoncert for indskolingen Introduktionsmateriale til musiklærer Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Sådan downloader du musikeksemplerne 6 Koncertplakat til ophængning

Læs mere

Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil og bevægelse med bevidsthed om egen og andres rolle i musikalsk udfoldelse

Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil og bevægelse med bevidsthed om egen og andres rolle i musikalsk udfoldelse Fagformål for faget musik Eleverne skal i faget musik udvikle kompetencer til at opleve musik og til at udtrykke sig i og om musik, herunder synge danske sange. Faget skal bibringe dem forudsætninger for

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Genre: Folkemusik, Ancestral Modernism Høst Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, Vi spiller: Høstmusik fra Korea og Danmark Ying-Hsueh Chen Slagtøj og Accordion Inhyuk Huang Slagtøj Kyeonghwa Koh Slagtøj Sumi Cho Slagtøj

Læs mere

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden Det Klingende Museum på besøg i musikkens verden gok gok kling klang Babuuuuu athjuuuu bum suse rumle pip pip dyt! mijauuuuu hurraaaa! ding dong Lydene i og omkring os plim plim klap klap risle bøvs! knirke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Klassisk På Stribe Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Klassisk På Stribe Alletiders Klassisk! onid=408 Klassisk musik kan være mange ting, men kedelig skal den ikke at være! Den

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Jensen & Bugge Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, fortælling, nordisk onid=451 Jensen & Bugge Projekt Dialekt - Hvor er folks musik mon blevet af?? Mette har opdaget, at hun

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband

HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband HALFDANSKERNE har etableret sig blandt de førende navne indenfor visegenren og vækker stor begejstring i hele landet med de meget personlige fortolkninger af sange

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Bremer/McCoy Bremer/McCoy Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Jazz/Dub Jonathan Bremerskov Kontrabas Morten McCoy Pianette, wurlitzer, synth og ekko Bremer/McCoy spiller ordløs musik som alligevel

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT 2018-2019 Tale, tænke Musik, LYT LIGE musikforståelse og musikalsk skaben VELKOMMEN TIL LYT LIGE - DEN MUSIKALSKE KUFFERT. Vejle Bibliotekerne inviterer i foråret 2019 din

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Mellemtrin Introduktion til Hvalfugl Lær om folkemusikken Lytteøvelser Brug før / efter skolekoncert med HVALFUGL LMS aktiviteter er støttet af Indhold

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE DEN KULTURELLE RYGSÆK sikrer børn og unge inspirerende møder med kunst og kulturarv giver børn og unge mulighed for at lære kulturens sprog giver børn og unge flere erfaringer med æstetiske og innovative

Læs mere

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Improviseret musik og tegning Rasmus Bregnhøi Tegner Thomas Agergaard Saxofoner og fløjter Simon Toldam

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE DEN KULTURELLE RYGSÆK sikrer børn og unge inspirerende møder med kunst og kulturarv giver børn og unge mulighed for at lære kulturens sprog giver børn og unge flere erfaringer med æstetiske og innovative

Læs mere

Body Rhythm Factory. Leverandør til de danske folkeskoler

Body Rhythm Factory. Leverandør til de danske folkeskoler Støttet af Leverandør til de danske folkeskoler Skolekoncert for udskoling Præsentationsmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, vokal, Afrika, improvisation Frans Bak klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har

Læs mere

Sigurd og Danmarkshistorien

Sigurd og Danmarkshistorien Sigurd og Danmarkshistorien Kære musiklærer i 3. 4. klasse Odense symfoniorkester glæder sig til at byde jer og jeres elever velkommen til skolekoncert i Carl Nielsen salen, i Odense koncerthus. Skolekoncerter

Læs mere

Forskole. Babybongo er et tilbud til de 0-2 årige dagplejebørn og deres forældre eller bedsteforældre. Musikalsk legestue

Forskole. Babybongo er et tilbud til de 0-2 årige dagplejebørn og deres forældre eller bedsteforældre. Musikalsk legestue Forskole Disse hold er to familietilbud til børn og voksne, der vil være sammen i musikkens forunderlige verden. Begge dyrker den umiddelbare glæde ved musik i gennem sang, rytme, puls, periodefornemmelse,

Læs mere