Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik"

Transkript

1 APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Foto: Mie Neel/Sjællandske Medier Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jesper Haas Guitar + backing vokal Jonas Haagensen Guitar APHYXION er heftig, melodisk dødsmetal udført af 5 unge musikere, der har spillet sammen siden I 2012 turnerede bandet Europa tyndt som årige, og siden har de sat sig tungt på den danske metalscene med bl.a. nominering til bedste liveband ved Danish Metal Awards, opvarmning for Metallica foran publikummer samt koncerter på Copenhell og Wacken Open Air. I dag har APHYXION over 200 højenergiske koncerter bag sig, og uanset om der står hardcore heavyfans eller 100 skeptiske skolelever, kan gruppens entusiasme, høje niveau og sceneshow få alle med på horn og headbanging. Denne koncert er et fantastisk eksempel på, at musik skal opleves live - og at der kan rykkes med grænser og forestilling! De 5 unge mænd var virkelig i øjenhøjde med eleverne - og fik med både musik og ord ramt ind i de unges sårbarhed... FANTASTISK. Flere af eleverne havde, da de havde haft forberedelsen til koncerten, givet udtryk for, at det var hårdt musik - og at de var temmelig skeptiske. Efterfølgende var de helt høje - og udtrykker, at det var den fedeste skolekoncert, de havde haft nogensinde. Spjald Skole, jan De fleste fik sig en øjenåbner og mange var med på både headbanging, stagedive mm. De dedikerede lærere bemærkede, at det nok var den bedste skolekoncert, skolen har haft. t blev flittigt brugt af udskolingslærerne med meget positiv tilbagemelding Hørsholm Skole, jan Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål Kan efter aftale spille for 150 elever. Skal bruge mørklægning. Der bruges stoboskoplys. Gruppen spiller meget højt og der bliver derfor uddelt ørepropper til koncerten.

2 Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke noget, der hedder børnemusik eller voksenmusik kun god musik. Gruppen spiller med samme indlevelse og glæde uanset, hvem de spiller for. Målet med skolekoncerten er at give børnene en ny og spændende musikalsk oplevelse, der vil gøre dem nysgerrige på at opsøge og udforske musik, man ikke normalt hører, når man tænder for radio og tv. En lærer skriver om gruppen: De er eminente til at stable en fest på benene, de engagerer deres publikum, de tager børn som voksne alvorligt, og så er de nogle gudsbenådede lune underholdere, som det er svært ikke at holde af. Det var festligt, humørfyldt, gik lige i kroppen. Børnen var vilde med koncerten, og de havde fortalt om den hjemme, så ros fra forældre også! Den Fri Hestehaveskole, marts 2017 Formidlingen blev tilpasset tilskuerne, så de ramte både til den første koncert for de lidt yngre og til den sene tilder var lidt ældre end til den første koncert. Flere har spurgt efter bandets navn så de kan spille det for forældrene derhjemme :) Engstrandskolen, jan Super gode og inspirerende. Kæmpe oplevelse. Der blev lavet finger-barometer i klasserne og de gav alle mellem 4 og 5 fingre, så det var succes. Ikast Østre Skole, jan En fantastisk og humørfyldt koncert, med virkelig dygtige musikere. De havde børnene i deres hule hånd og de fik åbnet ørerne for en anden musikgenre, end de er vant til. Anna Trolles Skole, jan Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Da hammondorgel og leslie er tunge instrumenter, og to af musikerne lider af rygproblemer, kan gruppen kun spille i et let-tilgængeligt lokale. Ønsker 2-3 elever til at slæbe ind og ud og i tilfælde af trapper skal skolen stille med fire voksne mænd til at bære udstyret op og ned.

3 Charanga Copenhagen Cubansk Musiktradition Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Cubansk musiktradition Michael Heise Klaver Raisa Castro Sang Rune Harder Olesen Percussion Yasser Pino Bas, vokal Charanga Copenhagen spiller swingende cubanske rytmer med smukke harmonier. En stor del af repertoiret refererer til sange, mange kender i forvejen, men her serveres de i nye, friskpressede, afrocubanske versioner! Gruppen vil guide lytteren igennem klassiske cubanske stilarter som Són, Danzón, Chachachá og Afro og sørge for, at publikum lærer de forskellige rytmer at kende ikke mindst clave-rytmen og oplever den polyrytmik, som er kernen i cubansk percussion. Samtidig vil gruppens cubanske sangerinde vise nogle af de klassiske dansetrin, der er en integreret del af Cubas musiktradition. Gennemført højt musikalsk niveau Tinglev Skole, nov Stor ros til musikernes for deres evne til at inddrage og engagere eleverne. Nymarkskolen, nov At lærerne blev hevet op foran scenen for at lære forskellige dansetrin var et scoop og et festligt indslag. Ikke mindst fordi eleverne, efter at have fået sig et godt grin over lærernes præstation, selv skulle lave trinene. Den afslappede stemning og det veloplagte orkester var med til at skabe en rigtig god koncert. Skovbyskolen, okt God og humørfuldt, professionel oplevelse. Det er livsbekræftende at opleve musikere, der elsker at spille, og når helt ned til de elever, der sidder bagerst i lokalet. Skanderborg Realskole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. På mindre skoler kan de efter aftale spille for klasse, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

4 Jacob D solo/maskinpark Jacob D solo/maskinpark Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronisk musik/jazz Vi spiller: Improviseret analog maskinmusik Jacob Danielsen Saxofonist/klarinettist/maskinbestyrer/improvisator Anders Ørbæk Lydmand Hvad er musik? Og hvad betyder musik og lyde for vores fantasi? Jacob Danielsens og hans maskinpark af hjemmebyggede instrumenter udfordrer med denne koncert både elever og lærere, og tager de modige og åbne med på en spændende ekspedition ind i lydopfinderens univers. Med baggrund i den rytmiske improviserede musik, kommer Jacob vidt omkring, båret af samspillet mellem de klassiske instrumenter saxofon og klarinet, digitale virkemidler med loopmaskine og effekter og endelig de musikalsk ombyggede husholdningsmaskiner. En udfordrende og inspirerende oplevelse med plads til undren og spørgsmål. Eleverne fra 8.-9.klasse (og deres lærere :-) ) havde mange meget forskellige oplevelser af koncerten. Der er ingen tvivl om, at de har haft en oplevelse. Deres udsagn var bl.a.: Underligt, mærkeligt, kreativt, utroligt, godt lavet, larmende, dårligt, kedeligt, spændende, jeg forstod det ikke, højt, anderledes - men spændende. Hyldgårdsskolen, okt Eleverne fra 7.klasse oplevede, at der kom musik ud af noget, der umiddelbart ikke var musik - de sagde ud af larmen. De syntes, at Jacob var meget dygtig til at finde på og til at spille. De har haft en stor oplevelse - de sagde, at det var anderledes, mærkelig lyde, kreativt, godt fundet på, uhyggeligt, de dannede sig billeder inde i hovedet, sjovt. Hyldgårdsskolen, okt Godt med en app. Eleverne var meget optagede af at undersøge den. Hyldgårdsskolen, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål Det er vigtigt, at skolen prioriterer at vise eleverne Jacob D s præsentationsapp (fremgår af undervisningsmaterialet), da forhåndskendskab og dialog har afgørende betydning ift. elevernes oplevelse af koncerten. Jacob kan efter aftale spille for op til 150 elever. Skal bruge 60 min. til at stille op. Har en lydmand/roadie med. Skal have adgang strøm - gerne på flere faser. Meget gerne et lærred at projicere på.

5 Johanna Juhola Trio Johanna Juhola & Imaginary Friends Målgruppe: Mellemtrin Genre: Elektronisk musik/folkemusik Vi spiller: Accordeon / electronica / video Johanna Juhola accordionist, composer Valo Virtanen light designer Hannu Oskala sound designer Den fænomenale finske harmonika-virtuos Johanna Juhola præsenterer her sin teknologisk banebrydende koncert Imaginary Friends. Johanna den eneste live-performer på scenen, men spiller til gengæld sammen med forskellige andre musikere, som projiceres op på to store videoskærme. Eleverne vil blandt andet møde den musiker, der for mange år siden fik sat Johanna i gang med harmonikaen, en lang stjernerække af andre spændende musikere, en forelsket navigatør, et kor af klappende hænder og et helt orkester af clonede Johanna er! Glæd jer til en anderledes live-digital hybrid-koncert! Børnene i vores område får ikke så mange oplevelser af denne slags. Jeg tænkte, de måske ville være lidt negative, men de gav udtryk for det præcis modsatte. Valdemarskolen, sep Light, sound and visuals - and of course Johanna - were excellent and very professionel. I believe that many of our students had a once in a life experience, and I m grateful that they had the opportunity. Nim Skole, sep Det var meget flot lavet med vennerne der spillede med Johanna. Eleverne var meget optaget af dette. De har efterfølgende været på diverse sider som stod på kortet. Både på skole og vist det hjemme for forældrene. Ødsted Skole, sep En meget stor oplevelse og anderledes. Dagnæsskolen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål Mørklægning påkrævet. Skal bruge 75 min. på opstilling. Gerne scene. Gruppen kommunikerer på engelsk.

6 Kottos KOTTOS Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Musik fra landet der ikke findes Josefine Opsahl cellist Pernille Petersen Blokfløjtenist Bjarke Mogensen Accordeonist Christos Farmakis Bouzouki spiller Mød satyren, den lille mus og den kæmpestore basblokfløjte i en virtuos og smittende livlig koncert, der tager eleverne med på rejse langt ud i musikkens vildtvoksende univers og langt ind i fantasien. Sjove, kække historier fra den græske mytologi, smukke nordiske klange og masser af skæve rytmer er udgangspunktet, når KOTTOS her præsenterer deres unikke kombination af folkemusik og ny klassisk musik. De fire musikere deler en fælles passion for det virtuose og det skæve og koblingen mellem disse, og resultatet kan bedst betegnes som folkemusik fra et land, der ikke eksisterer. Fortællingen om instrumenternes forskellighed og formåen gik rent ind hos alle. Meget charmerende og imødekommende. Elevkommentar: Det er ikke sådan noget musik jeg plejer at høre, men hvor var de dog dygtige. Kulsbjerg Skole, afd. Vintersbølle, okt Godt materiale og særligt videomaterialet var fint. Rigtig god samlet oplevelse. Gode, professionelle og behagelige menneske. Ramte målgruppen godt:-) Strandgårdskolen, okt Det var dejligt at opleve spilleglade og dygtige musikere. Når man skal til koncert indenfor en helt anden genre kan vi nemt risikere at miste elev interessen. Men eleverne var helt vilde med koncerten. En elev sagde. Jeg blev så glad og afslappet. Så kan det vist ikke siges bedre. Tørring Skole, okt t er beregnet til mellemtrinnet, men vi har meget nemt kunnet tilpasse musik- og billedkunstdelen til indskolingen, der efter aftale også deltog i koncerten. Meget fine videopræsentationer af musikere og instrumenter. Materialet inspirerede til videre arbejde med græsk folkemusik, folkedans og mytologi. Mere avanceret og kompliceret musik end eleverne er vandt til men formidlet på fremragende vis til elever fra 0.-6.klasse. Dalmose Centralskole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer Gruppen kanefter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

7 Lund/Jakobsen Lund/Jakobsen Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Irsk, folk, sigøjnerjazz m.m. Peter Lund Guitarist Lasse Høj Jakobsen Violinist Guitaristen Peter Lund og violinisten Lasse Høj Jakobsen mixer i deres nye duo Lund/JakOBS - Særlige forholden instrumental ekvilibrisme med stor spilleglæde og eminent sammenspil. Drevet af en fælles musikalsk nysgerrighed udforsker de sammen de mange spændende udtryksmuligheder i kombinationen af violin, guitar og sang. Resultatet: En vidtforgrenet palet af musikgenrer, serveret med humor, personlighed og gnistrende musikalitet. Irsk folkemusik, argentinsk tango, bluegrass og sigøjnerjazz er blot nogle af de stilarter, de erfarne musikere når omkring. En god koncertoplevelse, som inddrager eleverne undervejs. Det var en FANTASTISK koncert :) Eleverne har udtalt: - at de synes, det var meget spændende, at høre musik fra forskellige lande; - at musikerne var meget dygtige!; - at det var nogle fine og sjove fortællinger; at nogen troede, at en violin kun spillede klassisk og kedeligt musik Egebakkeskolen, aug Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ingen.

8 Mads Mouritz Trio Mads Mouritz Trio Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Moderne danske viser Mads Mouritz Gjellerod Vokal, guitar Cisser Mæhl Violin, banjo, fløjte, tromme, sang Jacob Funch Guitar, fløjte, valiha, klaver, perc, sang Mads Mouritz Trio spiller moderne danske viser i en højstemt og nærværende, musikalsk indpakning af indisk fløjte, valiha, banjo, violin, el-guitar og percussion. Mads Mouritz har skrevet nye sange til tekster af kendte danske forfattere og digtere som Johannes Møllehave, Frank Jæger og Lone Hørslev, kombineret med sangskriverens egne naivistiske sange, der fanger det absurde og udstiller små hverdagssituationer. Han har gennem de sidste 12 år skrevet og produceret syv albums, senest Ympehaven i 2016, og spillet alt fra forsamlingshuse og havefester til DR s koncertsal og Roskilde Festival. Denne koncertproduktion er ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål Bruger gerne skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer.

9 Moussa Diallo Trio Der var engang - fortællinger fra Mali Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Verdensmusik og eventyrfortælling Moussa Diallo Bas, vokal og fortælling Dawda Jobarteh Kora, tama og vokal Salieu Dibba Percussion og vokal Det er nat i Mali. Stjernerne og månen oplyser himlen, og i landsbyen Koulikoro får børnene fortalt eventyr. Med koncerten Der var engang levendegør de tre fabelagtige afrikansk-danske musikere i Moussa Diallo Trio en ældgammel afrikanske fortælletradition og genskaber den magi, Moussa Diallo selv oplevede som barn, da hans bedstemor fortalte ham eventyr under stjernehimlen i Mali. De sjove og humoristiske barndomseventyr bliver her fortalt gennem medrivende musik, som spilles på traditionelle maliske instrumenter. Publikum bliver selvfølgelig inddraget aktivt og går uden tvivl glade derfra. Superdygtige musikere! Vi vil have mere! Holbæk By Skole, afd. Absalon, sep Rigtig mange gik spontant op til musikerne efter koncerten - det er gode tegn :-) Filstedvejens Skole, sep Alle giver udtryk for at det var sjovt, fedt, skægt. Gode historier og sjove instrumenter. Moussa og co. er rigtig gode formidlere af musikken. Østerbyskolen, sep Kan varmt anbefales! Tylstrup Skole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

10 Sommer Kvartetten Vivaldis årstider Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk strygermusik i øjenhøjde Julie Tandrup Kock Cello, fortæller Karoliina Koivisto Violin, fortæller Mari-Katariina Roth Violin, fortæller Sofia Kongsgaard Lang Bratsch Det tager ikke mere end fire strygere at fremkalde elementernes rasen og årstidernes skiften. Udmattende sommerhede og tordenstorme, hjortejagter og sprudlende høstfester, bidende vinterkulde og gåture på de frosne damme, forårslettelse og fuglefløjt. Den virtuose strygekvartet, Sommer Kvartetten, levendegør med fejende buestrøg Vivaldis kontrastfyldte og snart 300 år gamle værk De fire årstider. Udover de berømte numre vil eleverne høre digtene, der inspirerede Vivaldi til at skrive musikken. Koncerten udfordrer elevernes fantasi og evne til at visualisere, mens de lytter. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, billedkunst, dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Foretrækker lokale med god akustik, helst ikke hal eller gennemgangslokale.

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Foto: Mie Neel/Sjællandske Medier Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Indskoling Musikoplevelse Instrumentkendskab Puslespil online Form i musik Brug før / efter skolekoncert med SOMMER KVARTETTEN LMS aktiviteter er støttet

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to HP Lange & Jarno Varsted Blues for to Roden til alt godt Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Blues, roots, americana H.P. Lange Guitar, banjo, sang Jarno Varsted mundharper, guitar, vocal

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Halsnæs Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Ida Gard StorytellerPunk Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Pop/rock med fortællingen i centrum Ida Østergaard Sang/guitar - artist Anne Kirstine Winkler Trommer Christian Rohs Lyd Sangskriver

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Genre: Folkemusik, Ancestral Modernism Høst Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, Vi spiller: Høstmusik fra Korea og Danmark Ying-Hsueh Chen Slagtøj og Accordion Inhyuk Huang Slagtøj Kyeonghwa Koh Slagtøj Sumi Cho Slagtøj

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Skolekoncerter 2018-19 Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Foto: Mie Neel/Sjællandske Medier Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jais Jessen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Foto: Mie Neel/Sjællandske Medier Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Astro Buddha Agogo Skolekoncert for indskolingen Undervisningsmateriale til musiklærer

Astro Buddha Agogo Skolekoncert for indskolingen Undervisningsmateriale til musiklærer Støttet af Skolekoncert for indskolingen Undervisningsmateriale til musiklærer Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Koncertplakat til ophængning på skolen 6 Introduktionsmaterialet og

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Improviseret musik og tegning Rasmus Bregnhøi Tegner Thomas Agergaard Saxofoner og fløjter Simon Toldam

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Rudersdal Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Improviseret musik og tegning Rasmus Bregnhøi Tegner Thomas Agergaard Saxofoner og fløjter Simon Toldam

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Goin Back To New Orleans Goin Back To New Orleans Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz, rock/pop, stomp/ percussion Gregory Boyd Steel Drums - Lead vokal Joakim Øster Bas, Percussion, Kor Jens

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Body Rhythm Factory. Leverandør til de danske folkeskoler

Body Rhythm Factory. Leverandør til de danske folkeskoler Støttet af Leverandør til de danske folkeskoler Skolekoncert for udskoling Præsentationsmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Mobil-app til elev Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-mobil app til eleverne Brug af dette materiale tilgodeser

Læs mere

Astro Buddha Agogo Skolekoncert for indskolingen Introduktionsmateriale til musiklærer

Astro Buddha Agogo Skolekoncert for indskolingen Introduktionsmateriale til musiklærer Støttet af Skolekoncert for indskolingen Introduktionsmateriale til musiklærer Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Sådan downloader du musikeksemplerne 6 Koncertplakat til ophængning

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Øvelse i kreativ respons (engelsk/billedkunst/musik) Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Undervisningsmateriale til engelsk/billedkunst/musik(tilvalg)

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Mellemtrin Instrumentkendskab Musikoplevelse Refleksion over live vs. digital musik Brug før / efter skolekoncert med LMS aktiviteter er støttet af Indhold

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Spansk flamencomusik, -dans & -sang Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, Baby Did a Bad Thing Baby Did a Bad Thing Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Americana Eline Engholm Vokal/ Guitar/ Mundharmonika Jonas Fjelsted Vokal/ Resonator Guitar Duoen Baby Did

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet BRF på turné Koncert for mellemtrinnet Body Rhythm Factory blev i 2010 nomineret som en af verdens fem bedste koncertproduktioner for børn og unge af Young Audiences Music Award. I 2011 blev gruppen nomineret

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh Dans, cajón, klap Emil Pernblad Guitar, cajón, klap Janne Hovmand Storm Manager Pepita Rohde Dans, sang, cajón,

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Genre: Folkemusik, Ancestral Modernism Høst Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, Vi spiller: Høstmusik fra Korea og Danmark Ying-Hsueh Chen Slagtøj og Accordion Inhyuk Huang Slagtøj Kyeonghwa Koh Slagtøj Sumi Cho Slagtøj

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Naja Rosa - En musikalsk rejsefortælling Indeholder: Mobil-app til elev Lynintroduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-app til elev (mobil/pc/mac/tablet)

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en skammel, og en farefuld

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Holbæk Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vejen Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT MUSIKTILBUD - 2004 til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT Kære børnehaveleder Københavns Amt har også mulighed for at tilbyde jer et musiktilbud i 2004, selvom den statslige medfinansiering ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik Clara Bryld Finurlige musikfortællinger Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Pop-soul-songwriter-jazz-cabaret Clara Bryld Sang, keys, perc Cecilie Friedman Sang, guitar, perc Nina

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Catbird Barn i musikken Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Improvisation og poetisk musik Billie Koppel Sanger og fortæller Bjarke Falgren div. instrumenter Frank Hasselstrøm Multi-instrumentalist

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Bull&Hjorth Mit liv er alles Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: En musikpoetisk tidsrejse Gorm Bull Gutar, sang Palle Hjorth Klaver Med musik af Gorm Bull og tekster af den unge digter,

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik, Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Manga Manga Harmonium / Vocals Magada Khan Dholak Rais Khan

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Rais Khan Khartaal / morchang / bhapang / beatboxing Manga

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Sigurd og Danmarkshistorien

Sigurd og Danmarkshistorien Sigurd og Danmarkshistorien Kære musiklærer i 3. 4. klasse Odense symfoniorkester glæder sig til at byde jer og jeres elever velkommen til skolekoncert i Carl Nielsen salen, i Odense koncerthus. Skolekoncerter

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk

Skolekoncerter Genre: Klassisk Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Skolekoncerter 2018-19 Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk strygekvartet Samira Dayyani cello Andrea Gyarfas Brahe violin Karen Pedersen violin

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Bremer/McCoy Bremer/McCoy Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Jazz/Dub Jonathan Bremerskov Kontrabas Morten McCoy Pianette, wurlitzer, synth og ekko Bremer/McCoy spiller ordløs musik som alligevel

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Kalundborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden Det Klingende Museum på besøg i musikkens verden gok gok kling klang Babuuuuu athjuuuu bum suse rumle pip pip dyt! mijauuuuu hurraaaa! ding dong Lydene i og omkring os plim plim klap klap risle bøvs! knirke

Læs mere

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole.

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole. SÆSONPROGRAM 2017-2018 kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ MARIAGERFJORD KULTURSKOLE MUSIK BØRN OG UNGE MUSIKALSK BABYLEGESTUE Her bliver din babys musiske, sproglige

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Engelsk Billedkunst valgfag Udskolingen Tekst og medier Billedfremstilling Øvelse i kreativ respons Brug før / efter skolekoncert med DÁNJAL LMS aktiviteter

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

COPENHAGEN CUBA KVARTET

COPENHAGEN CUBA KVARTET AFLEVER DETTE MATERIALE TIL KLASSELÆRERNE I OVERBYGNINGEN så de kan forberede eleverne på KONCERTEN MED LMS aktiviteter er støttet af Kunstrådet S K O L E K O N C E R T TU R N É UNDERVISNINGSMATERIALE

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter AndyOp AndyOp Målgruppe: Udskoling Genre: Rap/Hiphop Andeas Seebach Rapper Joakim Harder Trommer Rasmus Sejersen Sang, guitar, keyboard Glem alt om biler, bitches og gangsta-attituder. AndyOp er ikke som

Læs mere