ULTIMATE DM. Datoer. Tilmeldingsfrister. Kampprogram og struktur. Afbud. Udendørs

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ULTIMATE DM. Datoer. Tilmeldingsfrister. Kampprogram og struktur. Afbud. Udendørs"

Transkript

1 ULTIMATE DM Datoer Datoer for udendørssæsonen meldes ud i december. Datoer for indendørssæsonen meldes ud i juni. Dato for Mix meldes ud i marts/april. Tilmeldingsfrister Udendørs 15. marts. Indendørs 15. september. Mix 1. maj. 2 uger før tilmeldingsfristen til udendørs og indendørs DM sendes en mail ud til alle klubber med en liste af forventede deltagende hold. Listen laves på baggrund af deltagende hold året forinden. Hvis antallet af hold på denne liste stemmer overens med det antal hold, man forventer at stille op med, skal man ikke foretage noget. Hvis listen ikke stemmer i forhold til den klub man repræsenterer, har man 2 uger til at kontakte ultimate@dfsu.dk med ændringer. Efter tilmeldingsfristen laves kampprogrammet, som kun ændres under de vilkår der er beskrevet nedenfor. Tilmelding til mix DM sker på klubbens eget initiativ til ultimate@dfsu.dk. Afbud Hvis man kort før en runde bliver nødt til at melde afbud, SKAL man kontakte ultimateudvalget og kontaktpersonen for det hold, man skulle have spillet første kamp imod, pr. telefon. Kampprogram og struktur Umiddelbart efter tilmeldingsfristen for hhv. udendørs og indendørs laves kampprogrammet. Kampprogrammet bliver lavet for alle runder frem til og med midtsæson. Efter midtsæson laves kampprogrammet for 3. runde (Udendørs), 2. runde (Indendørs). Og efter de sidste regionale runder laves kampprogrammet til finalestævnet. Udendørs Der spilles to grundspilsrunder i april og maj, en midtsæsonrunde (sidste søndag i juni), en grundspilsrunde i august og et finalestævne medio/ultimo september. Kampprogrammet for de første to regionale runder samt midtsæsonrunden laves før sæsonstart. Når dette er sendt ud, laves der ingen ændringer. Hvis der kommer afbud, medfører dette ingen ændringer i samtlige holds første kamp, men muligvis små ændringer i det resterende kampprogram, hvis dette er hensigtsmæssigt. Hvis et afbud medfører, at et fremmødt hold kun har én kamp på programmet, skal dette hold spille minimum én ekstra kamp efter følgende prioritering: 1. Der spilles mod et hold, man endnu ikke har spillet imod. 2. Der spilles mod det hold, der har færrest kampe den pågældende kampdag.

2 - Hvis den aflyste kamp er holdets første kamp på kampdagen, kan man forsøge at finde en modstander til at fylde hullet i kampprogrammet. Den ekstra kamp må dog kun være modstanderholdets første kamp på kampdagen, såfremt der er lavet en aftale imellem de to hold. Ellers må der findes et hul i kampprogrammet senere på kampdagen. - Der flyttes ingen kampe pga. en ekstra kamp, der skal altså findes et hul i kampprogrammet. Det vil typisk være der, hvor det hold, der har meldt afbud, skulle have spillet. To hold med to kampe på en kampdag er velkomne til at aftale en indbyrdes kamp, men dette er ikke et krav. Tilmelding af hold efter tilmeldingsfristen kan ændre kampprogrammet for 2. runde en smule, da det proriteres at få flest mulige hold med til DM runderne. En sådan ændring foretages senest 3 uger før 2. runde, og vil så vidt muligt ikke influere på de andre holds første kamp den pågældende dag. Tilmelding af et hold efter 3-ugers fristen kan forekomme, men vil ikke ændre på samtlige holds første kamp den pågældende kampdag. Hvis der til midtsæsonrunden eller til finalestævnet kommer afbud fra hold i toppuljen, bliver den tomme plads fyldt op med det næste hold i rækken. Dette kan ændre på tidspunktet for dette holds første kamp. Grundspillet Der spilles så vidt muligt alle mod alle. Med 7 hold eller derover deles op i 1. og 2. division med mulighed for at rykke op/ned i løbet af sæsonen. Seedningen foretages på baggrund af slutstillingen fra sidste udendørs DM. Midtsæson Max 10 hold pr. række. 9 hold eller derover: De tre bedste hold fra øst og vest møder hinanden i toppuljen. I toppuljen spiller man kun mod hold fra den modsatte region. Bundpuljens struktur afhænger af antallet af tilmeldte hold. Strukturen afhænger af, hvordan holdene fordeler sig på regionerne. Det prioriteres, at der så vidt mulligt spilles kampe mellem hold fra forskellige regioner. 7 hold eller derover: De fire bedste hold set over hele sæsonen spiller alle mod alle i en toppulje lørdag. Bundpuljens/bundpuljernes struktur afhænger af antallet af tilmeldte hold, dog max. 2 puljer à 4. De to bedste hold fra toppuljen spiller finale søndag. Nr. 3 og 4 fra toppuljen spiller placeringskampe mod hold fra bundpuljen/bundpuljerne om søndagen. De resterende holds placeringskampe afhænger af antallet af tilmeldte hold. 6 hold eller derunder: Strukturen laves efter antallet af tilmeldte hold. Indendørs

3 Der spilles en grundspilsrunde i oktober, en midtsæsonrunde slut november/start december, en grundspilsrunde i januar samt et finalestævne ultimo februar/primo marts. Kampprogrammet for den første regionale runde samt midtsæsonrunden laves før sæsonstart. Når dette er sendt ud, laves der ingen ændringer. Hvis der kommer afbud, medfører dette ingen ændringer i samtlige holds første kamp til første runde, men muligvis små ændringer i det resterende kampprogram, hvis dette er hensigtsmæssigt, samt muligvis ændringer i midtsæsonrundens eller finalestævnets bundpuljestruktur. Tilmelding af hold efter tilmeldingsfristen kan ændre kampprogrammet for midtsæsonrunden og/eller 2. runde en smule, da det proriteres at få flest mulige hold med til DM runderne. En sådan ændring foretages senest 3 uger før midtsæsonrunden/2. runde, og vil så vidt muligt ikke influere på de andre holds første kamp den pågældende dag. Tilmelding af et hold efter 3-ugers fristen kan forekomme, men vil ikke ændre på samtlige holds første kamp den pågældende kampdag. Hvis der til midtsæsonrunden eller til finalestævnet kommer afbud fra hold i toppuljen, bliver den tomme plads fyldt op med det næste hold i rækken. Dette kan ændre på tidspunktet for dette holds første kamp. Grundspillet Op til og med 5 hold spilles der alle mod alle. Op til og med 8 hold spilles der puljespil med efterfølgende placeringskampe. Med 9 hold eller derover deles der op i 1. og 2. division med mulighed for at rykke op/ned i løbet af sæsonen. Seedningen foretages på baggrund af slutstillingen fra sidste indendørs DM. Midtsæson Max 10 hold pr. række hold: De tre bedste hold fra øst og vest møder hinanden i toppuljen. I toppuljen spiller man kun mod hold fra den modsatte region. Bundpuljens/bundpuljernes struktur afhænger af antallet af tilmeldte hold. Bundpuljens/bundpuljernes to bedste hold får mulighed for at spille mod toppuljens to dårligste hold. Strukturen laves efter antallet af tilmeldte hold. 9 hold eller derover: De seks bedste hold set over hele sæsonen spiller alle mod alle i to toppuljer à 3 hold lørdag. De to bedste hold fra hver af disse puljer samles i én ny toppulje, hvor der skal spilles mod de to hold, der kommer fra modsatte pulje. De to bedste hold fra den nye toppulje spiller finale søndag. De to 3 ere fra de to oprindelige toppuljer spiller playoffkampe mod hold fra bundpuljen/bundpuljerne. De bedstplacerede hold fra disse playoffkampe får mulighed for at spille om 3. pladsen mod 3 eren og 4 eren fra den nye toppulje. Bundpuljens/bundpuljernes struktur afhænger af antallet af tilmeldte hold. Strukturen laves efter antallet af tilmeldte hold.

4 Pointsystemer Hvorfor et pointsystem? Ultimate er en lille sport i Danmark, hvor de enkelte hold til tider kan have svært ved at stille hold. Hvis et hold melder afbud til en runde, påvirker det andre hold, der skulle have spillet mod holdet, der meldte afbud. Med det nedenfor beskrevne pointsystem betyder det ikke noget, hvor mange gange man spiller mod det enkelte hold. Så hvis et hold pga. et afbud kun skal spille én kamp ifølge kampprogrammet, kan dette hold aftale en eller to yderligere kampe mod andre hold, så holdet sportsligt set, får noget ud af dagen. Antallet af hold i øst og vest varierer meget fra sæson til sæson, og sjældent er der lige mange hold i de to regioner. Men da holdene fra de to regioner to gange i løbet af sæsonen skal mødes (til midtsæsonrunden og finalestævnet), er det nødvendigt at have et sammenligningsgrundlag. Når antallet af hold er forskelligt, kan vundne/tabte kampe ikke bruges som sammenligningsgrundlag. Men vha. det nedenfor beskrevne pointsystem, kan de to regioner sammenlignes, hvilket sikrer, at der sker en retfærdig seedning til midtsæsonrunden og især til finalestævnet. Udendørs Grundspil - For en vundet kamp får holdet 3 points + 0,1 points pr. overskydende mål. - For en aflyst kamp får det vindende hold 4 points og det tabende hold 0 (nul) points. - Points for kampe spillet mod forskellige modstandere lægges sammen. - Points for kampe mod samme modstander midles og tæller som én kamp. - Hvis der er spillet mod et forskelligt antal modstandere i de to regioner, får holdene fra den region, der har færrest hold, deres pointgennemsnit pr. kamp, for det antal kampe de er i underskud i forhold til den anden region. Eksempel: Holdene i øst har spillet 3 indbyrdes kampe (=4 hold i øst). I vest er der spillet 4 indbyrdes kampe (= 5 hold i vest). I vest har hold V vundet alle sine 4 kampe med 13-3 og har altså fået 4 points i 4 kampe = 16 points. I øst har hold Ø vundet alle sine 3 kampe med 13-3 og har altså fået 4 points i 3 kampe = 12 points. For at kunne sammenligne de to hold fra hver sin region, får hold Ø nu tilskrevet points for en ekstra kamp. For den fiktive kamp får hold Ø gennemsnittet af det antal points holdet har tilspillet sig = 4 points (12/3), og dermed har hold Ø 4 kampe à 4 points = 16 points. - Hvis regionen er opdelt i en 1. og 2. division, kan et hold fra 2. division ikke overhale et hold i 1. division, fordi det har flere points end holdet fra 1. division, da disse points jo er opnået mod dårligere modstandere i 2. division. Men alle hold får muligheden for at tilspille sig en plads i 1. division. Midtsæson 9-10 hold: I toppuljen gives points for hver kamp, som lægges oveni points opnået i grundspillet. - For en vundet kamp får holdet 2 points + 0,1 points pr. overskydende mål. - For en tabt kamp får holdet 0 points + 0,1 points pr. scoret mål. I bundpuljen gives points for hver kamp, som lægges oveni points opnået i grundspillet. - Alle hold får 0,1 points pr. scoret mål. Som i grundspillet udlignes points for hold, der har spillet færre kampe end andre.

5 Ud over de points, som det enkelte hold tilspiller sig, får alle hold i regionen del i de points, som hold fra denne region har tilspillet sig. Alle de points, som holdene fra en region har tilspillet sig, lægges sammen og kaldes her X. Alle holdene fra denne region får nu ganget deres samlede pointtal med 1+(X/30). Pointgivningen afhænger af strukturen. Der kan gives points lignende den ovenfor beskrevne metode. Der kan spilles om alle placeringer, i hvilket tilfælde, der gives points for hver placering. Efter midtsæsonrunden kan hold fra forskellige regioner (i samme division) sammenlignes. Til 3. DM runde kan der som 2. divisionshold blive mulighed for at tilspille sig en bedre placering end hold fra regionens 1. division. I toppuljerne (og hvis muligt i bundpuljerne) gives der points for hver kamp, som lægges oveni de points holdet har opnået i grundspil og til midtsæson. Holdenes placering efter puljespil afhænger af holdenes totale antal points. - For en vundet kamp får holdet 4 points + 0,1 points pr. overskydende mål. Sammenligning imellem 1. og 2. division Et hold, som har tilspillet sig maximum points i 2. division, er ikke nødvendigvis bedre end det dårligste hold fra 1. division. Derfor kan det antal points, et hold har tilspillet i 2. division, ikke sammenlignes med et holds points fra 1. division. Hvordan sammenlignes de bedste hold fra 2. division med de dårligste hold fra 1. division? Først og fremmest vil alle hold i foråret få muligheden for at tilspille sig en plads i 1. division. Desuden vil det/de bedste 2. divisionshold i 3. runde få muligheden for at spille mod 1. divisionshold, hvorved man kan få en bedre seedning til finalestævnet. Men spiller man først i 2. division, kan man ikke komme i toppuljen til finalestævnet. Indendørs Grundspil - For en vundet kamp får holdet 3 points + 0,1 points pr. overskydende mål. - For en aflyst kamp får det vindende hold 4 points og det tabende hold 0 (nul) points. - Points for alle kampe lægges sammen. - Der gives desuden points for holdets placering til den enkelte runde, da den enkelte runde er en afsluttet runde se nedenfor. - Hvis der er spillet mod et forskelligt antal modstandere i de to regioner, får holdene fra den region, der har færrest hold, deres pointgennemsnit pr. kamp, for det antal kampe de er i underskud i forhold til den anden region. Eksempel: Se udendørs grundspil. - Hvis regionen er opdelt i en 1. og 2. division, kan et hold fra 2. division ikke overhale et hold i 1. division, fordi det har flere points end holdet fra 1. division, da disse points jo er opnået mod dårligere modstandere i 2. division. Men alle hold får muligheden for at tilspille sig en plads i 1. division. Placeringspoints for en regional spillerunde fra 1. plads og nedefter: 15, 14, 12, 11, 9, 8, 6, 5, 3, 2

6 Midtsæson Som udendørs. De to bedste hold fra bundpuljen spiller kampe mod de to dårligste på toppuljen (ikke nødvendigivs hold fra forskellige regioner). I disse kampe gives: - 3 points + 0,1 points pr. overskydende mål for en sejr. - 1 points + 0,1 points pr. scoret mål for et nederlag. I toppuljerne (og hvis muligt i bundpuljerne) gives der points for hver kamp, som lægges oveni de points holdet har opnået i grundspil og til midtsæson. Holdenes placering efter puljespil afhænger af holdenes totale antal points. - For en vundet kamp får holdet 4 points + 0,1 points pr. overskydende mål. FAQ: SPØRGSMÅL: Hvorfor skal det tabende hold have point? SVAR: Der er to grunde: 1. Ellers bliver der for stor forskel imellem det vindende og tabende hold. 2. Ellers giver det ikke en fordel at stille op til en kamp som man taber, i forhold til at blive væk. SPØRGSMÅL: Hvorfor lægger man ikke bare alle de opnåde points sammen (hvorfor tage gennemsnittet)? SVAR: Ved at tage gennemsnittet, betyder det ikke noget, hvor mange gange man har spillet mod det enkelte hold. Man kan have en situation, hvor hold 1 har spillet to kampe mod regionens stærkeste hold, mens hold 2 har spillet to kampe mod regionens suverænt svageste hold. Selvom hold 1 har vundet over hold 2, kan hold 2 have opnået mange flere point i et system, hvor man lægger points ene sammen, da hold 2 har spillet to kampe mod det svageste hold og dermed opnået mange flere points i de to kampe, end hold 1 har i de to kampe mod regionens stærkeste hold.

VELKOMMEN TIL MINI SKAW CUP 2015

VELKOMMEN TIL MINI SKAW CUP 2015 KAMPPROGRAM SPILLERÆKKER: VELKOMMEN TIL MINI SKAW CUP 2015 U6 / 5 mands, pige og drenge (max. 8 spillere) U7 / 5 mands, pige og drenge (max. 8 spillere) U8 / 5 mands, pige og drenge (max. 8 spillere) U9

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger B Søndag den 14. februar 2016 Flauenskjold Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby. (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI)

Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby. (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI) Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI) Cups 1 2 3 4 5 6 7 Dato September Oktober November December Januar Marts April Sted Sjælland

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Drenge A & U15 Drenge A Lørdag den 13. februar 2016 Arena Himmerland DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten for seniorer skal en spiller være registreret med spillerlicens og tilhørende licensnummer hos DSqF. b.

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

Regler for puljeturneringer

Regler for puljeturneringer Regler for puljeturneringer Bilag A Regler for puljeturneringer Der henvises i disse regler til Eksempel A, placeret før dette bilag - og Eksempel B, placeret efter dette bilag. Overordnede principper.

Læs mere

Tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17

Tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17 Side 1 Tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17 Så er tiden inde for tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17, og retningslinjerne følger i dette brev. Seniorhold HERRER - En landsdækkende Liga med

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid FODBOLD Marts 2012 afsnit 3.9 FODBOLD JERNBANEMESTERSKAB, indendørs fodbold. SENIOR OLDBOYS ÆLDRE OLDBOYS VETERANER DAMER MIX Turneringerne afvikles hvert år. Turneringerne afvikles i princippet efter

Læs mere

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund 2003 Formelle bestemmelser for DKF s Danmarksturnering. DKF's turneringsledelse 1 Turneringsledelsen i DKF's Danmarksturnering

Læs mere

Skifteplaner og opgørelsesmetoder

Skifteplaner og opgørelsesmetoder 1 I det følgende forklares de mest almindelige skifteplaner og opgørelsesmetoder. Udtrykket Balance bruges en del gange. Det fortæller om en skifteplans retfærdighed. Hvis et par altid spiller kortene

Læs mere

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 Reglement for den pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration

Læs mere

Europa Cup - rangerings- og seedningssystem

Europa Cup - rangerings- og seedningssystem Europa Cup - rangerings- og seedningssystem Informationsmateriale: Rangering og seedning gældende fra 2002/2003 Baggrund Tilbage i 2002/2003 blev større ændringer implementeret hvad angår Champions League

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

U6 - U7 3 mands kampe

U6 - U7 3 mands kampe U6 - U7 3 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de yngste Vi er glade for at kunne byde de yngste årgange velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne. Det er vigtigt

Læs mere

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 Søndag den 26. maj 2013 Aalborg Chang har den glæde, at invitere til vores årlige fodboldstævne for drengeog

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af rangliste i forbindelse med stævner for Guld-felter og

Læs mere

Næstved 29. december 2010

Næstved 29. december 2010 MINI JULESTÆVNE Næstved 29. december 2010 Næstved/Herlufsholm Håndbold Venner Velkommen til Sydbank Mini Julestævne Næstved 2010 Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere

Læs mere

Program til Langå Sparekasse Cup

Program til Langå Sparekasse Cup Program til Langå Sparekasse Cup Houlbjerg-Laurbjerg IF byder igen i år velkommen til Langå Sparekasse Cup i week-enden den 13. - 14. og 21. november 2015. Program til den 21. november udsendes søndag

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

Stævneledermanual Kidsvolley level 2

Stævneledermanual Kidsvolley level 2 Inden stævnet Tjek computer/printer. Kan I printe kampskemaer? - og er der toner nok til hele stævnet? Manglende udskrift af turneringen/kampskemaer kan medføre kaos og en dårlig oplevelse for de deltagende

Læs mere

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018 Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018 01 ) En klub kan kun havde 2 hold med i gruppe A. Kun rene klubhold kan deltage, og man kan kun deltage for en klub/forening selv om man er medlem af

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY INDHOLD 1 Generelt 1. Motor Sporten 2. Officials 3. Deltagere 4. Løbs Datoer 5. Klasser og Point 6. Præmier 2 Sportsreglement 1. Afvikling 3 Løbsanmeldelse førermøde - løbsprocedure 1. Anmeldelse 2. Teknisk

Læs mere

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt Afviklingsmateriale SkolemælkCup SkolemælkCup er en utraditionel indendørs fodboldturnering, hvor klasser og skoler kæmper imod hinanden på en sjov og anderledes måde, så alle fra 3-4 klasse kan være med.

Læs mere

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019 Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019 01) En klub kan kun havde 2 hold med i gruppe A. Kun rene klubhold kan deltage, og man kan kun deltage for en klub/forening selv om man er medlem af

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL Hirtshals Boldklub - ungdomsafdelingen byder alle velkommen til årets skolefodbold-stævne. Interessen

Læs mere

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk KØBENHAVNS BOWLING UNIONS STÆVNEHÅNDBOG FOR UNGDOMSAKTIVITETER Håndbog for stævner i KBU side 1 af 15 INDHOLD KBU

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

Med sportslige hilsner Kurt Nisvis Christensen og Steffen Ledet

Med sportslige hilsner Kurt Nisvis Christensen og Steffen Ledet Så er programmet for HB-Firmafodbold klar! I år er der tilmeldt 20 herrehold og 20 mixhold. Det vil sige, at der er 2 puljer i hver af de to herredivisioner og 2 puljer i hver af de to mixdivisioner, og

Læs mere

Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen

Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen Til DVBF s medlemsklubber og kredse. DVBF s bestyrelse har besluttet, at der skal ses på turneringsstrukturen i Danmarksturneringen med henblik på

Læs mere

SPORTIGAN POKALCUP 2014

SPORTIGAN POKALCUP 2014 PROGRAM TIL SPORTIGAN POKALCUP 2014 Indendørsstævne for U-7 / U-8 / U-9 piger samt U-6 / U-7 / U-8 / U-9 drenge Sted: LISEBORGHALLEN 22. og 23. november 2014 Arrangør: Viborg Søndermarken I.K. Fodboldafdelingen

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil.

ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. Grundspil Holdene fordeles i tre grundspilspuljer á fire hold, der spiller alle mod alle. Grundspilspulje

Læs mere

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1 Turneringer under DBwF Landsudvalg ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg ØST udbyder en række turneringer. Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2.

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et

Læs mere

Skævinge Open. Indendørsfodbold i Skævinge hallen 13/12-14

Skævinge Open. Indendørsfodbold i Skævinge hallen 13/12-14 Skævinge Open Indendørsfodbold i Skævinge hallen 13/12-14 Div. informationer Rygning er ikke tilladt i hallen, eller i de tilstødende lokaler Eget øl og vand må ikke medbringes Kantinen tilbyder Øl, vand,

Læs mere

Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten

Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten Aarhus, 05.09.2012 Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten På forårets TU-møde blev der vedtaget en række ændringer, som sigter på at gøre det mere attraktivt for spillerne i toppen

Læs mere

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Vi byder alle elever og lærere velkommen til den fælles idrætsdag for 4.-6. klasserne. Idrætsdagen finder sted fredag den 10. juni fra kl. 9 til

Læs mere

Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006. Turneringsarrangører

Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006. Turneringsarrangører Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006 Vedtagne ændringsforslag er indarbejdet og står i kursiv. 4.2 Bestemmelser for EMT (særlige regler for DM i Påsken) 31 Turneringsarrangører

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi.

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. LØBSREGLEMENT LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. BANEN: Banen skal være godkendt af mindst 2 heraf mindst 1 fra LUKS-arbejdsgruppen. Ved DM finalen skal banen godkendes af LUKS-arbejdsgruppen.

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Stævnet er snittællende og der skal spilles i klubdragt. Medlemskort skal forevises ved afhentning af slagsedler.

Stævnet er snittællende og der skal spilles i klubdragt. Medlemskort skal forevises ved afhentning af slagsedler. www.bowlinghal.dk Odense Bowlinghal indbyder hermed alle licenserede ungdomsspillere til Ungdomsrankingstævne. Yderligere vil Odense Bowlinghal også gerne indbyde ungseniorer til Odense Eventyrstævne.

Læs mere

Stævneprogram Firmaidræt Open 2015 - Mors Håndbold

Stævneprogram Firmaidræt Open 2015 - Mors Håndbold Stævneprogram Firmaidræt Open 2015 - Mors Håndbold Spillested Jyske Bank Mors Arena H. C. Ørstedsvej 15 7900 Nykøbing Mors Stævneledelse Morsø Firma- og Familie Idræt Egon M. Olesen Afbud Egon M. Olesen,

Læs mere

CANASTAKLUBBEN. stiftet 20. januar 1995. For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn.

CANASTAKLUBBEN. stiftet 20. januar 1995. For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn. CANASTAKLUBBEN stiftet 20. januar 1995 For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn. Canasta er et ungt spil, hvori man finder ideer fra flere kortspil.

Læs mere

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2016 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 19. 21. februar 2016 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2016 for 8. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

Voms Rev. 1.1. Knægt, Toqu. Konge, Voms 8

Voms Rev. 1.1. Knægt, Toqu. Konge, Voms 8 Generel rang: slår slår slår 3 Slår alt, men værdiløs i udspil. Knægt, Toqu, Giver to lus, når den slår Voms. Må ikke spilles ud før Voms en. Med mindre man har Voms. Konge, Voms, Giver én lus for et stik,

Læs mere

Op/Nedspillet 2015-2016

Op/Nedspillet 2015-2016 Op/Nedspillet 2015-2016 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 30. marts 2016 1.division damer slutter lørdag den 2. april 2016 Der spilles som følger: Nr. 2-3 i 1.division spiller kvalifikation

Læs mere

Program til Boldklubben Enghaven s Indefodboldstævne i FKS-hallerne, Tranehøjen 5, 5250 Odense SV

Program til Boldklubben Enghaven s Indefodboldstævne i FKS-hallerne, Tranehøjen 5, 5250 Odense SV Program til Boldklubben Enghaven s Indefodboldstævne i FKS-hallerne, Tranehøjen 5, 5250 Odense SV Lørdag den 6. februar 2016. Spilletiden er 6 minutter pr. kamp Pulje inddeling B-rækken 1 B-rækken 2 Hvidovre

Læs mere

ASV NYTÅRSSTÆVNE 2011 KAMPPROGRAM

ASV NYTÅRSSTÆVNE 2011 KAMPPROGRAM SV NYTÅRSSTÆVNE 2011 KMPPROGRM Kampregler og praktiske oplysninger omkring kampe lle hold skal selv medbringe bolde samt fløjte! Det er derfor meget vigtigt at alle hold forsøger at overholde tidsplanen.

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen

Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen Turneringsbestemmelser - alle centrale rækker GENERELT Ved pointlighed mellem to eller flere hold er følgende gældende Ved kampe i dobbeltturnering a) Færrest

Læs mere

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8 MICRO FODBOLD U6-U8 Starten på et fodboldeventyr 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Microfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

Fredericia Billardklub

Fredericia Billardklub Fredericia Billardklub Møde referat General forsamling Referat nummer: 2014-03 Mødedato: 19. maj 2014 Fredericia den 19.maj 2014 0. Fremmødte a. Bestyrelsen b. Navne Per Hermansen, Tommy Larsen, Niels

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR ALLE DISCIPLINER

TURNERINGSREGLEMENT FOR ALLE DISCIPLINER Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Ny Turneringsstruktur til sæson

Ny Turneringsstruktur til sæson Niveaustævne for U-18 pige og drenge 1. division Niveaustævne for U-18 pige og drenge A: Der tilbydes niveaustævner for hold som tilmeldes i A-rækken, disse Turneringen for U-18 pige og drenge 1. division.

Læs mere

ODENSE ISHOCKEY KLUB AFHOLDER OLD BOYS DM

ODENSE ISHOCKEY KLUB AFHOLDER OLD BOYS DM ODENSE ISHOCKEY KLUB AFHOLDER OLD BOYS DM 2015 Den 10.- 12. april VELKOMMEN! Odense Ishockey Klub afholder den traditionsrige turnering for Old Boys og motionsspillere i både A-, B- og C-række om få dage.

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

REGLEMENT FOR DHIF Forbundsmesterskab / DM Speedi Cath Cup 2013

REGLEMENT FOR DHIF Forbundsmesterskab / DM Speedi Cath Cup 2013 REGLEMENT FOR DHIF Forbundsmesterskab / DM Speedi Cath Cup 2013 Spilleregler Der spilles efter de internationale regler, hvis andet ikke er angivet: International Rules for the Sport of Wheelchair Rugby

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

Stævneledermanual Kidsvolley level 3

Stævneledermanual Kidsvolley level 3 Inden stævnet Tjek computer/printer. Kan I printe kampskemaer? - og er der toner nok til hele stævnet? Manglende udskrift af turneringen/kampskemaer kan medføre kaos og en dårlig oplevelse for de deltagende

Læs mere

Turneringer under DBwF udvalg Vest

Turneringer under DBwF udvalg Vest Følgende turneringer udbydes: Turneringer under DBwF udvalg Vest Turnerings udvalg VEST udbyder en række turneringer. 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands

Læs mere

Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST

Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg Region ØST udbyder en række turneringsformer for klubhold. Følgende turneringsformer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold

Læs mere

SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA 08.00 TIL 18.00. BANE FORDELING

SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA 08.00 TIL 18.00. BANE FORDELING SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN OG FRA 08.00 TIL 18.00. BANE FORDELING PROGRAM OG INFORMATIONER VEDR. SUPERBRUGS CUP 2013. : 14.00-20.00: Indkvartering. 17.30-20.00: aftensmad. KUN for dem som har forud bestilt.

Læs mere

Sommer Cup 16.. august

Sommer Cup 16.. august U11 8 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de ældste Vi er glade for at kunne byde de ældste drenge velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne med 8 mands fodbold.

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

POINT PULJE KAMP 1 KAMP 2 KAMP 3 KAMP 4 TOTAL

POINT PULJE KAMP 1 KAMP 2 KAMP 3 KAMP 4 TOTAL POINT PULJE KAMP 1 KAMP 2 KAMP 3 KAMP 4 TOTAL 1 TEAM 10 NR. 1 2 TÅSINGE 2 Hal A 1 3 EFB Sort 4 Brylle 1 5 Team SkovDue Hal B 2 6 TEAM 10 Pink 7 Team Odense Q 1 8 BMI 9 Ringsted 10 OB Hal C 3 11 TEAM 10

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Brøndby den 12. november 2012 Journal nr. 2283-12 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Deltagere: Lars

Læs mere

TURNERINGSREGLER FOR KØBENHAVNS BADMINTON KREDS HOLDTURNERING 2012-2013 KBKr s hjemmeside: www.badmintonkoebenhavn.dk

TURNERINGSREGLER FOR KØBENHAVNS BADMINTON KREDS HOLDTURNERING 2012-2013 KBKr s hjemmeside: www.badmintonkoebenhavn.dk TURNERINGSREGLER FOR KØBENHAVNS BADMINTON KREDS HOLDTURNERING 2012-2013 KBKr s hjemmeside: www.badmintonkoebenhavn.dk Side 1 1. Holdturneringen består af et antal serier, hvis antal og størrelse hvert

Læs mere

Turneringer under DBwF ØST

Turneringer under DBwF ØST Turneringer under DBwF ØST DBwF ØST udbyder følgende turneringer: turneringer 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2. division, 3. division osv. 4-mands-holdturnering holdturnering

Læs mere

SPORTIGAN POKAL CUP 2015

SPORTIGAN POKAL CUP 2015 PROGRAM TIL SPORTIGAN POKAL CUP 2015 Indendørsstævne for U-11 piger samt U-6 / U-7 / U-8 / U-9 og U-10 drenge Sted : LISEBORGHALLEN 27., 28. og 29. december 2015 Arrangør : Viborg Søndermarken I.K. Fodboldafdeling

Læs mere

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner.

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. 1.2 OFFICIALS Arrangørklubberne udpeger løbsledelse og alle

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

U-5, U-6, U-7 & U-8 Stævner 2014-2015

U-5, U-6, U-7 & U-8 Stævner 2014-2015 U-5, U-6, U-7 & U-8 Stævner 2014-2015 Vejledning til de arrangerende foreninger Ca. 2 onsdage før et stævne, ligger kampprogrammet klar på hjemmesiden, med puljeinddeling og tidsrum for afvikling af de

Læs mere

den 23. september 2013 i Super Bowl i Slagelse.

den 23. september 2013 i Super Bowl i Slagelse. Høng, den 22. august 2013 Lions Club Høngs firmabowling efteråret 2013 sæson nr. 25. Tak for Jeres tilmelding til Lions Club Høngs firmabowlingturnering, som vi starter den 23. september 2013 i Super Bowl

Læs mere

Turneringer under DBwF ØST

Turneringer under DBwF ØST Turneringer under DBwF ØST DBwF ØST udbyder følgende turneringer: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2. division, 3. division osv. 4-mands-holdturnering for damehold (Øst

Læs mere

Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering

Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Indhold Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering... 1 1: Formål... 2 2: Udvalg og administration... 2 3: Indbydelse og tilmeldingsprocedure...

Læs mere

Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43262626

Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43262626 Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43262626 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219 Kontonr.456-52-27365

Læs mere

3 1. å r g a n g - N R. 5-2 0 1 4 M a j. På tur med friluftsholdet. Vil du sejle så tjek bagsiden

3 1. å r g a n g - N R. 5-2 0 1 4 M a j. På tur med friluftsholdet. Vil du sejle så tjek bagsiden 3 1. å r g a n g - N R. 5-2 0 1 4 M a j På tur med friluftsholdet Vil du sejle så tjek bagsiden Lavuks tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk Voksenklubben Lavuk Pibergården Skolen på Borgervænget Kørselsændringer

Læs mere

Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Veststjælland/Storstrømmen - Reglement for Veteranholdturnering - Pr 22/

Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Veststjælland/Storstrømmen - Reglement for Veteranholdturnering - Pr 22/ Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan

Læs mere

Igen i år er det også lykkedes os at få nogle af sjællands bedste dommere.

Igen i år er det også lykkedes os at få nogle af sjællands bedste dommere. Vi er glade for, at vi endnu engang kan byde velkommen til et af Danmarks største ungdomsstævner med ca. 300 hold, og hvor der skal spilles rigtig mange kampe. Det er desværre sidste gang i år at DANSKE

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 August 2015 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål som

Læs mere

Sejladsbestemmelser for KTS- Kjøbenhavnsmesterskabet for Træbåde 2013

Sejladsbestemmelser for KTS- Kjøbenhavnsmesterskabet for Træbåde 2013 Sejladsbestemmelser for KTS- Kjøbenhavnsmesterskabet for Træbåde 2013 Generelt Kjøbenhavnske Træsejlere afvikler Kjøbenhavnsmesterskabet for Træbåde søndag den 9. juni 2013 med start og mål umiddelbart

Læs mere

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2014 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 14. 16. februar 2014 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2014. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

ØBTU's TURNERINGSREGLEMENT

ØBTU's TURNERINGSREGLEMENT ØBTU's TURNERINGSREGLEMENT Almindelige bestemmelser: 01. Formål. 02. Arrangementer. 03. Licens. 04. Alderskategorier. 05. Klubskifte. 06. Påklædning. Generelt om holdturneringen: 07. Indbydelse, tilmelding

Læs mere

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2)

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2) Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2) Præambel Dette turneringsreglement gælder for alle hold, som deltager i Badminton Københavns (KBKr) holdturnering.

Læs mere

Turneringer under DBwF Vest

Turneringer under DBwF Vest Turneringer under DBwF Vest Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands holdturnering for damehold og Open række, som Ude-/Hjemmekampe 3-mands holdturnering

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda!

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014 Regler INTRODUKTION TIL KROLF - og gode tips til træning DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 1 Peptalk - Et par gode tips

Læs mere