Formandens beretning ved årsmødet i afdeling 4 den 3. september 2018 Så er mit første år gået som formand for afdeling 4. Her kommer et tilbageblik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning ved årsmødet i afdeling 4 den 3. september 2018 Så er mit første år gået som formand for afdeling 4. Her kommer et tilbageblik"

Transkript

1 Formandens beretning ved årsmødet i afdeling 4 den 3. september 2018 Så er mit første år gået som formand for afdeling 4. Her kommer et tilbageblik over årets hændelser og aktiviteter. Møder Bestyrelsen har afholdt 10 bestyrelsesmøder siden sidste afdelingsmøde. Faktisk 11, da vi havde et kort møde før dette årsmøde. Vi træffes i bestyrelseslokalet i kælderen i nr. 46 mellem kl. 18:15 og 18:45 hver den første tirsdag i måneden. Undtagen i januar, juli og august. Der har kun været en enkelt beboer ved vores første møde i oktober. Han klagede over dørpumpen ved hoveddøren. Dørpumperne er efterhånden blevet justeret mange gange. Ikke altid lige heldigt. Nogen gange smækker døren med et brag - andre gange lukker døren ikke ordentlig til. Vi trænger i den grad til nye og sikre døre. Støj Vi har haft en dejlig lang og varm sommer. Men også en sommer med meget støj. Dels fra Bane Danmark, det har både været dag og nat. Dels fra nabohuset, der skulle have lagt nyt tag. Det har tit braget ned med høj musik fra tidlig morgen. Desværre har der også været beboere, der øjensynligt ikke kender til husordenen. De støjede flere nætter i træk til stor gene for os, der gerne ville sove. Det har vi fået en klage over. Nytår Nu kommer der lidt mere af det kedelige. Efter nytårsaften var der en beboer, der rystede dugen ud over altanen. De har sikkert haft en hyggelig nytårsaften. Det var indholdet fra en bordbombe, der blev smidt ud over altanen - små sølvglinsende strimler. Det har faktisk været et helvede at samle op. Gårdmændende var nede på græsset uden større held. Jan og Aage prøvede også at komme det til livs. Jeg selv har været nede flere gange og samle op. Vi ved godt, hvem der er synderen. Det må bare ikke ske igen. Rotter Da vi har fået konstateret rotter i området, må vi på det kraftigste fraråde fodring af fugle. Brian og Jan kørte en rotte over, der kom løbende ud ved vaskeriet. Flere har set en rotte på havegangen ned mod Præstevænget. Søren Irgens er blevet kontaktet. Han ville lade det gå videre til "rottemanden" i kommunen.

2 Kundevogn Der har været en beboer, der har taget en kundevogn med hjem fra LIDL og først efterladt den i haven. Siden var der en anden beboer, der klagede over at den var sat ned i cykelkælderen. Jeg måtte gå over til vedkommende og bede om at den blev kørt tilbage til forretningen. Det er vi jo slet ikke vant til. Hvis man skal køre sine varer hjem i en kundevogn, må man straks gå tilbage med den i forretningen. Kundevogne hører til i forretningerne. Cigaretskod Vores lille have bliver heldigvis benyttet af mange beboere. Der står flere askebægre til rådighed, men der altså nogen, der ikke kan finde ud af at bruge dem. Desværre er der også nogen, der smider cigaretskod uden for indgangene. Kan vi dog ikke prøve at holde vores have og indgangspartier pæne og rene. Parkering Bestyrelsen har haft flittig brug af vores parkeringforbudtskilte. Det har jeg en enkelt gang fået et kæmpe møgfald over, men det kan jeg såmænd godt leve med. Det ser ud som om, at det har hjulpet nu. En mindre lastbil med kæmpe trailer holdt parkeret ved vaskeriet 2 nætter i træk. Ellers har det været personbiler, der har holdt lige ved P-forbudt skiltet. Måske skal vi bede om, at få sat P-forbudt skilte op ved vaskeriet og ved festlokalet. Det er småt med parkeringspladser, nogle holder med 2 biler og endda en enkelt med 3 biler. Det er ikke særligt hensigtsmæssigt. Måske skal vi overveje at få et P-firma til at holde orden på parkeringen, så er der kun 1 plads pr. husstand og naturligvis kun i parkeringsbåsene. Rygning i opgange Per Kristensen har sørget for "rygning forbudt" skilte til opgangene. De skal respekteres. Vi vil ikke have vores opgange ødelagt af røg. Gårdmand Naturligvis har vi kunne mærke, at vi ikke har vores egen gårdmand. Men alt i alt fungerer det jo udemærket. Hvis vi har problemer kontakter vi Søren Irgens, han vender altid hurtig tilbage. Robotter Vi er faktisk blevet rigtig glade for vores små græsrobotter. Det er da helt hyggeligt at betragte dem. Det ligner små travle skildpadder, der suser rundt på græsset. Ind imellem strejker de, så må vi kontakte gårdmændene, og så kører de igen.

3 Bede Vores bede under altanerene har lidt i sommervarmen, men de er da blevet vandet hver 14.dag, vi håber de overlever. Jul Søndag den 3. december afholdt vi vores julekomsammen for beboerne, hvor der blev serveret gløgg og æbleskiver. Der var ikke så stor tilslutning. Vi prøver i år at holde arrangementet i november måned. Fra bestyrelsen deltog Jytte, Lise, Calle og undertegnede. Nye opgange Mandag den 11. december kl. 11:00 besigtigede bestyrelsen prøveopgangen i nr. 60. Søren Christiansen, Per Kristensen og Søren Irgens deltog fra Baldersbo. Bestyrelsen var meget tilfredse med renoveringen. Siden er alle opgangene i Lindevænget blevet færdige. Det har bare pyntet og nu er opgangene ens. Der er nu sat en tidsplan op for Præstevænget, så nu får de det snart lige så pænt. Vi bør gå en tur i alle de nye opgange og samle op på evt. fejl og mangler. Der er f.eks. mellemdøre, der binder. Vi kan måske lave en aftale med Per Kristensen. Vi mangler stadig at få sat navneskilte op, det skal se ens ud - ikke noget med selv at klistre noget op. Kursus Jytte, Lise, Calle og undertegede har deltaget i kurset "Råderet", der blev afholdt den 15. og 22. marts i Baldersbo. Hvad betyder råderet. Det betyder frihed til at råde over egen bolig. Forbedringer øger kvaliteten af boligen. Man skal blot huske at anmelde arbejdet til Baldersbo. Administrationen er behjælpelig med råd og vejledning og bagefter godkendelse. Festlokalet Pr. 1. april 2018 blev bestyrelsen enige om at nedsætte lejen af festlokalet som følger: Leje kr. 300,00 Depositum kr. 500,00 Der er iøvrigt anskaffet nyt bestik.

4 Formandsmøde Calle deltog i formandsmødet den 11. april, da undertegnede var bortrejst. Udlejning af bolig Det er ikke tilladt at leje sin bolig ud, mens man selv er flyttet i sommerhuset eller kolonihavehuset. Flyttelejligheder Der har i år været flere flyttelejligheder, ikke at vi har tal på det, men kun, hvad vi selv har erfaret. Husleje og varme I år stiger vores husleje ikke, men falder en smule. Igen i år i april måned fik vi atter penge tilbage ved varmeafregningen. Utæt varmerør Vi har desværre igen et utæt varmerør i jorden. Når utætheden er sporet, bliver der gravet op igen. Vi bliver orienteret om dette med en seddel på opslagstavlerne. Cykelindsamling Per Kristensen har lovet, at der bliver en cykelindsamling. Der står flere lig i cykelkældrene. Når Søren Irgens kommer tilbage fra ferie, vil der blive taget fat på opgaven. Hjertestarter Jan Pedersen har søgt Trygfonden om at få en hjertestarter, der godt nok en lang behandlingstid, 3 måneder. Det er et rigtig godt initiativ. Jeg syntes bare, jeg kan mindes noget om, at Baldersbo ville sørge for dette. Det kan Søren Christiansen sikkert svare på. Referater På afdelingens hjemmeside kan man læse alle referater fra vores bestyrelsesmøder. Hollywood Man kan også følge med i beboerforeningen "Hollywood" s arrangementer. Vi har haft stor succes med fællesspisning i vintermånederne, hvor dygtige "kogekoner" har lavet god dansk mad til os. Der er stor tilslutning til disse aftenarrangementer, man skal være hurtig til at tilmelde sig, da der er begrænset med pladser i lokalet.

5 Crolf, Dart og Billard Der spilles stadig crolf i sommermånederne, det er hver mandag og torsdag kl. 14:00. Det har i år været så varmt, så vi nogen gange bare har hygget os i haven. Om vinteren trækker vi indenfor og drikker kaffe, spiller dart og billard. Foreningen er åben for alle beboere, man skal blot være medlem for kun 50,00 kr. om året. Forslag fra Baldersbo Baldersbo har sendt et forslag ud om ændrede vaskeripriser, men det hører vi nok nærmere om i aften. Til slut vil jeg takke bestyrelsen Calle, Frank, Lise og Jytte for det gode samarbejde i årets løb. Jeg vil ligeledes takke Aage for at have hjulpet mig i gang med arbejdet som formand. Herefter vil jeg overlade beretningen til forsamlingen. Grethe Hutters Formand afd. 4.

Formandens beretning 2017/18:

Formandens beretning 2017/18: Formandens beretning 2017/18: Bestyrelsesmøde i afd. 7 - torsdag 28. september 2017 Bestyrelsen tog arbejdes tøjet på og startede med at kiggede på alle de gode forslag der blev vedtaget på afd. Mødet.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Husordensreglement. Indledning

Husordensreglement. Indledning Husordensreglement Indledning En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden - man bliver fælles om mange ting - og derfor er det naturligt

Læs mere

26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE

26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE 26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE Indholdsfortegnelse AFFALD... 2 AFLØB, BAD OG TOILET... 2 AKTIVITETER... 2 ALTANER... 2 ANTENNER... 2 FODRING AF FUGLE OG ANDRE DYR... 2 FÆLLESVASKERI OG TØJTØRRING...

Læs mere

Referat. Mødedato: tirsdag 7/ Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach

Referat. Mødedato: tirsdag 7/ Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach Mødedato: tirsdag 7/8 2018 Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen et godkendt - Afdelingsmøde

Læs mere

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15.

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Beretning fra afdelingsbestyrelsen 2010 Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Derfor ser vi tilbage på sidste år og kommer med beretningen fra afdelingsbestyrelsen,

Læs mere

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven 1-109. Igen i år 2016 vil vi berette lidt om hvad vi har beskæftiget os med på de månedlige møder i 2015/16. Vi har erfaret at flere af vore beboere viser

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads.

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads. Grundejerforeningen Allegårdens Villaby Bestyrelsens beretning generalforsamlingen april 2005. Bestyrelsen har efter generalforsamlingen sidste år, været samlet 5 gange, udover disse møder, har den største

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 01-juni-2017

Referat fra bestyrelsesmøde 01-juni-2017 Referat fra bestyrelsesmøde 01-juni-2017 Deltagere: Peter Vilain, Lotte Corvinius, Hanne Heilmann, Svend Larsen, Martin Hartvich, Christian Roed, Kirsten Kragh, Stefan Sørensen Fraværende: Ingen 1. Godkendelse

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord

Ejerforeningen Bakkebo Nord Ejerforeningen Bakkebo Nord Beretning 2008 Ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bakkebo Nord tirsdag d. 10. marts 2009 på Lundgårdskolen. Bestyrelsens beretning Hermed følger bestyrelsens beretning

Læs mere

Husorden. Afd. 300 - Falken

Husorden. Afd. 300 - Falken Husorden Afd. 300 - Falken Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag Onsdag 09.00 16.00 Torsdag 10.00 17.00 Fredag 09.00 12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund. Man

Læs mere

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Valg af dirigent Det blev driftschef Svend Aage Hansen, som kunne konstatere, at indkaldelsen var sket

Læs mere

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken Husorden Afd. 26 - Himmerlandsparken Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag Onsdag 09.00 16.00 Torsdag 10.00 17.00 Fredag 09.00 12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere

Vi skal være her alle sammen

Vi skal være her alle sammen Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 19. I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden - vi er fælles om mange ting - og derfor er det

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN

20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN 20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN Indholdsfortegnelse AFFALD... 2 AFLØB, BAD OG TOILET... 2 AKTIVITETER... 2 ANTENNER... 2 FODRING AF FUGLE OG ANDRE DYR... 2 FÆLLESAREALER... 2 GRILL... 2 GRØNNE

Læs mere

BoligKorsør Caspar Brands Plads 3 A, 4220 Korsør Tlf

BoligKorsør Caspar Brands Plads 3 A, 4220 Korsør Tlf Husorden afd. 06 Nic. Rumpsvej 5-11 Et godt klima er meget værd En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, mange ting er man fælles om,

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

LEJERBO HUSORDEN MAJ 2016 REV

LEJERBO HUSORDEN MAJ 2016 REV MAJ 2016 REV. 29.08.2017 HUSORDEN afd. 304-0 I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby Til beboerne Side 1 af 6 4304 LZS 4304 / Lejer 04-03-2014 19:00 04-03-2014 22:00 Referat af ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER OG SVALEGANGE... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER; INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...

Læs mere

Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november

Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november 2018 17.00 Anni, Jytte, Mads, Henrik, Nikolaj, Lars, Mogens 1 Meddelelser til og fra varmemesteren. Skur til el-scootere er ved at blive lavet.

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Husorden for Katrinebjergparken.

Husorden for Katrinebjergparken. Husorden for Katrinebjergparken. 1 Overholdelse Husordenen skal overholdes af alle lejlighedsejere i Ejerforeningen, i det følgende benævnt Beboeren. Beboeren har ansvaret for, at dennes husstand, lejere

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S.

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S. Afdeling 13 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2016, kl. 19:00. I mødet deltog: Beboere: 29 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

fsb bellahøj husorden for bellahøj

fsb bellahøj husorden for bellahøj fsb bellahøj husorden for bellahøj Rådhuspladsen 59 1550 København V tel 3313 2144 fax 3314 1260 www.fsb.dk februar 2014 HUSORDEN FOR BELLAHØJ Afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret byder dig velkommen

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning.

Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning. Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning. Beboere og gæster opfordres til at vise hensynsfuldhed overfor hinanden og ejendommen. Alle skal aktivt bidrage

Læs mere

Referat. Godkendt uden kommentarer.

Referat. Godkendt uden kommentarer. Mødedato: tirsdag 6/11 2012 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Lene Glud Andersen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: - ingen - Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Tirsdag den 13. januar 2015 Sted Deltagere Fælleslokalerne, Åfløjen Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kim Holk Janne Hjorth Jesper Munch-Madsen Jette

Læs mere

Afdeling 32. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 41

Afdeling 32. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 41 Afdeling 32. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 41 Fra afdelingsbestyrelsen: Claes Morsing Ove Christensen Rita Nielsen Ejendomsfunktionær: Søren Spaun

Læs mere

Husorden Herlev Torv

Husorden Herlev Torv Husorden 1-1013 Herlev Torv Vedtaget den 6. september 2016. Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling er et lille samfund, hvor beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden. For at skabe

Læs mere

Nyhedsbrev. Beboermøde. 20. september kl. 19:00 I fælleshuset No 106

Nyhedsbrev. Beboermøde. 20. september kl. 19:00 I fælleshuset No 106 Når man griller i sin have, bør man tage det fornødne hensyn til sine naboer, det er jo ikke alle der bryder sig om at få røgen lige ind i enten soveværelse eller stue. Derfor vær venlig at tage hensyn

Læs mere

Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015

Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015 Beretning 2015 Køkkener: Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015 Og det forventes at der bliver " Åbent hus " arrangement Torsdag den 8.10.2015 fra kl 19 - til ca.21

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening 8. oktober 2010 Referat fra ordinært årsmøde mandag den 27. september 2010. Velkomst Otto Wois bød velkommen til afdelingens ordinære årsmøde, specielt til: Formand for PAB Preben Bansemer, næstformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

INFORMATION FRA AFDELINGSBESTYRELSEN Marts 2018

INFORMATION FRA AFDELINGSBESTYRELSEN Marts 2018 INFORMATION FRA AFDELINGSBESTYRELSEN Marts 2018 Kære beboere AB er flere gange blevet opfordret til at sende nogle informationer/gældende retningslinjer ud også af hensyn til eventuelle nye beboere. Så

Læs mere

Husorden for afd. 5 Digterparken

Husorden for afd. 5 Digterparken Husorden for afd. 5 Digterparken Indhold 1. Indledning... 2 2. Affald... 2 3. Fodring af fugle... 2 4. Altaner... 3 5. Antenner... 3 6. Pulterrum og kælderrum... 3 7. Cykler og knallerter... 3 8. Have-

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Inden den officielle velkomst, bad formand Inge Haüser forsamlingen om at holde 1 minuts stilhed for afdøde bestyrelsesmedlem

Læs mere

Bestyrelsens beretning Først gennemgås bestyrelsens beretning og efterfølgende gennemgås projektet med altanskurene.

Bestyrelsens beretning Først gennemgås bestyrelsens beretning og efterfølgende gennemgås projektet med altanskurene. Referat af Lejerbos beboermøde d. 12. april 2011 i AKBs beboerhus 52 fremmødte husstande. Referent: Hanne Bine. John T bød velkommen. JohnT spurgte om det var i orden at formanden Ann Berthelsen fra afd.331

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden Ved Rosenhaven

Husorden Ved Rosenhaven Husorden 1-3061 Ved Rosenhaven Vedtaget på afdelingsmøde den 8. september 2015 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre afhængige

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 32

Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 32 Sted: Nyboesgade 1A, Kælderen, 7100 Vejle Dato: Den 21. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 19 beboere

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

Kagsgårdens. husorden

Kagsgårdens. husorden Kagsgårdens husorden Indholdsfortegnelse Forord...3 Affald...4 Altaner...4 Antenneanlæg / Parabol...4 Badning mv...4 Barnevogne, cykler, legeredskaber m.v...5 Forurening...5 Fugle og andre dyr...5 Fyrværkeri...5

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Kildemoseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Kildemoseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2003-9 Kildemoseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 6. september 2016 kl. 18.00 i fælleshuset, Kildemoseparken 1. Der deltog i alt 25 lejemål. 35,7 % af lejemålene

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

En dag på sommerlejr med Polyfemos!

En dag på sommerlejr med Polyfemos! En dag på sommerlejr med Polyfemos! Vi bliver vækket præcis kl. 7:00 - undtagen dagen efter natdyk, hvor vi får lov til at sove længe - til kl. 8:00. Så skal vi være friske og ned og morgenbade. Efter

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmøde afholdt den 2. september 2014 Generelt Denne husorden gælder i NordParken (afdelingerne 56, 7, 8, 10, 12 og 14). En afdeling med mange lejere kan sammenlignes med et mini-samfund.

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001

Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001 Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001 Når man flytter ind i en bolig, ønsker man naturligvis at komme så godt ud af det med de andre beboere som muligt. Derfor har hver afdeling et sæt fælles regler

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 248 Torsdag den 12. januar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5 Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø.

Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø. Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø. I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Derfor er der

Læs mere

HALSNÆS BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 12 (Marts 2012) Lathyrusvej & Vinderød Enghavevej Indhold: Velkommen Bestyrelsen byder velkommen Vi byder foråret

Læs mere

Vi har opstillet en standardhusorden med nogle enkle regler, som kan hjælpe med til at skabe et godt klima for lejerne i afdelingen.

Vi har opstillet en standardhusorden med nogle enkle regler, som kan hjælpe med til at skabe et godt klima for lejerne i afdelingen. SEPTEMBER 2013 HUSORDEN I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav og ønsker til at

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FÆLLES OPHOLDSRUM... 3 FORSIKRING...

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com 1 BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN www.bygmesterhaven.com På følgende sider findes lidt praktisk info INDHOLDSFORTEGNELSE 2 NYTTIGE TELEFONNUMRE side 3 Datea A/S Akutte

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 015 - Sprogøvej Godkendt på afdelingsmødet den 09.08.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Referat. Godkendt uden kommentarer.

Referat. Godkendt uden kommentarer. Mødedato: tirsdag 2/10 2012 Deltagere: Annie Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Lene Glud Andersen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: - ingen - Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Ingen

Læs mere

Husorden Hørgården 3

Husorden Hørgården 3 Husorden 1-1035 Hørgården 3 Vedtaget af organisationsbestyrelsen den 16. september 2016 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen.

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Christianshavn den 2. maj 2013 Kære alle Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Her følger et nyhedsbrev fyldt med informationer om stort og småt,

Læs mere

Husorden Afd Gødvad Seniorbo

Husorden Afd Gødvad Seniorbo Husorden Afd. 57 - Gødvad Seniorbo Værdigrundlag Ønsker Forventninger Husorden Fælleshusregler Gruppens ønsker og forventninger til bofællesskabet. Bofællesskabsform: Hovedformålet med bofællesskabet er,

Læs mere

Afdeling 15. Referat fra afdelingsmødet den 3. september 2018 kl I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 15. Referat fra afdelingsmødet den 3. september 2018 kl I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen Side 1/6 Afdeling 15 Referat fra afdelingsmødet den 3. september 2018 kl. 15.00 I mødet deltog: Beboere: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Jørgen Dresfeldt Vinnie Christensen Mathilda

Læs mere

ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS

ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS Dato: 26. maj 2014 kl. 19.00 Sted: Fælleslokalet Til stede: Rikke, Rune, Sofie, Kauri, Sigrid og 3 beboere Information: Bilag 1, beslutningsnotat

Læs mere

Husorden 1-1013 Herlev Torv

Husorden 1-1013 Herlev Torv Husorden 1-1013 Herlev Torv Vedtaget den 3.marts.2003. Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling er et lille samfund, hvor beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden. For at skabe et godt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 12. Neptunvej 74-82, 91-101

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 12. Neptunvej 74-82, 91-101 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

Information til beboerne i Bispehaven om Tryghedsrenoveringen

Information til beboerne i Bispehaven om Tryghedsrenoveringen Information til beboerne i Bispehaven om Tryghedsrenoveringen INFOBLAD #16 OKTOBER 2018 Velkommen til oktobers infoblad Her får du det 16. infoblad om Tryghedsrenoveringen i Bispehaven. Denne gang kan

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften VIBO afdeling 350, Krogtoften Vedtaget på beboermøde Revideret 13. september 2004 7. februar 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Anlægget... 2 2. Færdsel på området... 2 3. Parkering... 2 4. Cykler, knallerter

Læs mere

Velkommen til en beboerundersøgelse i din boligafdeling!

Velkommen til en beboerundersøgelse i din boligafdeling! 1 Velkommen til en beboerundersøgelse i din boligafdeling! Spørgeskemaet indeholder: Et par spørgsmål om dig og din husstand Spørgsmål om din oplevelse og tilfredshed med de nuværende forhold Spørgsmål

Læs mere

Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 63 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 63 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 63 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Christiansen John Hansen Ellen Magrethe

Læs mere

Husorden for Gillesager/Lindeager Vedtaget på afdelingsmødet den 8. september 2014

Husorden for Gillesager/Lindeager Vedtaget på afdelingsmødet den 8. september 2014 Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan man tager hensyn til de omkringboende, og hvordan de skal tage hensyn til

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015 JULI 2015 HUSORDEN I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav og ønsker til at bo. Netop

Læs mere

Bilag 1. Generalforsamling A/B Lykkehøj 28. april 2015 Velkommen til A/B Lykkehøjs generalforsamling 2015. Særlig velkomst til de nye andelshavere som er kommet til i det forgangne år. Vi har inviteret

Læs mere

Husorden Prangerhuset

Husorden Prangerhuset Husorden 1-3058 Prangerhuset Revideret på ordinært afdelingsmøde den 29. august 2013 En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er afhængige af hinanden og fælles om mange ting.

Læs mere