Formandens beretning 2017/18:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning 2017/18:"

Transkript

1 Formandens beretning 2017/18: Bestyrelsesmøde i afd. 7 - torsdag 28. september 2017 Bestyrelsen tog arbejdes tøjet på og startede med at kiggede på alle de gode forslag der blev vedtaget på afd. Mødet. Der blev sat en undersøgelse i gang med at se på om det kunne betale sig at etablere flere parkerings pladser på hjørnet over for garagerne i Kildegårdsparken, ud fra den undersøgelse kunne bestyrelsen i samarbejde med Domi ikke se det vil give tilstrækkelig med parkering, inden for de økonomiske rammer, dette ville koste. For at kompensere for evt. At skabe lidt flere parkeringspladser, blev der vedtaget at justere og ændre lidt i parkerings reglerne, samt at sætte nye skiltning op ved indkørsel til Kildegårdsparken. Vi har ikke nogen statistik på hvorvidt det har haft den store virkning for fremmede trafik samt uønsket der parkere i Kildegårdsparken, men dog syntes vi det har hjulpet lidt. Der lå lidt uklarhed omkring kælder plan, hvem og hvad de forskellige kælder rum blev brugt til. Service afd. Var yderst behjælpelig med at kort lægge kælder planen, ved fælles hjælp fra beboere blev kælder rum mærket op til hvem de tilhøre, stor tak til service og beboere. Egentlig var det nok et forsøg på at se hvad muligheder der kunne være i et fælles rum, til gavn for beboere der gerne ville mødes til evt. Social sammen vær, dette var desværre ikke tilfældet at finde en løsning denne vej. Vi starter projektet op med legepladsen, udvælger et lille legeplads udvalg Signe og Lone melder sig, og bliver tovholder for legeplads projektet. Men først måtte vi lige undersøge om der var muligheder for at få frigivet det til side satte budget beløb på kr, da legepladsen er så nedslidt og ifølge den rapport der lå omkring legepladsens tilstand, efter denne vurdering mente ikke den kunne holde frem til år 2023, Der blev på mødet besluttet at hente tilbud på 1 reklame finansieret og 2 tilbud på ordinære.

2 Tilbage til tidligere vedtaget beslutning i 2016 omkring plantning af nye træer i parken, Signe kontakter en planteskole for udvælge nogle frugt træer som skulle plantes i parken, erstatning for det træ der blev fælde i fjord. Domi oplyser bestyrelsen om at der skal lægges nyt tagpap på garagerne, med opstart i december 2017, dette projekt forløb uden nogen problemer og budget blev overholdt. Bestyrelsesmøde i afd. 7 - torsdag 9. november 2017: En stor tak til de frem mødte beboere til vores åben bestyrelsesmøde, hvor en halv time næsten ikke var nok tid til alle de gode initiativer og ideer. Hans Lagoni starter ideen op med evt. Fællesspisning i Spektrum, bestyrelsen er helt med på ideen, og Hans arbejder videre i samarbejde med Spektrum. Der var lidt omkring yderdøren i trappe opgang, skulle holdes lukket i vintermånederne, bestyrelsen sendte meddelelse ud sammen med referat. En opfordring til beboere om at holde døren lukket. En beboere ønskede endnu engang om bestyrelsen kunne gøre noget ved trappevask, hvilket vi desværre ikke kan, kun opfordre til at beboere selv retter henvendelse til Domi hvis opgangen ikke holdes ifølge vaske regler. En beboere forslog om vi kunne forsøge at lave en forsøgs ordning med at grille på terrasserne i sommermånederne, desværre kan bestyrelsen ikke give tilladelse, men opfordre til at komme med forslaget til afdelingsmødet.

3 Vi fortsætter med kælder projektet, i samarbejde med service afd. Får vi tømt alle de viktualierum der stod åben og ulåste, for effekter og gammel skrammel tidligere beboer ikke har fjernet. Ud over beslutter bestyrelsen at få repareret alle de puds og afskalninger i kælderen. Så kælder ser nogen lunde fin ud, der mangler dog maling. Bestyrelsen beslutter ved har behov for en internet forbindelse i mødelokalet, service afd. Etablere internet forbindelse en stor hjælp til bestyrelsen. Tak til service afd. Bestyrelsesmøde i afd. 7 - torsdag 11. januar 2018: Hans Lagoni arbejder stadig videre med ideen om fælles spisning i Spektrum, der aftales en dato 15 marts, og vi finder i fællesskab en pris for maden der er rimelig, ved hjælp fra Domi og forhandling med spektrum lykkes det at holde pris på 50,- og halv pris for børn under 6 år. Stor tak til Hans Lagoni for dette initiativ. Endnu et fantastisk initiativ bliver sat i værk, Gunnar melder sig til at indrette hobbyrummet Parkvej, til et super dejligt værksted med et godt arbejdsborde og mulighed for at ophæng sin cykel. I samarbejde med Gunnar for vi fastsat nogle regler for brug af hobbyrum. Og koden til låsen kan udleveres af bestyrelsen. Et kæmpe stor tak til Gunnar for dette flotte hobby rum.

4 Desværre er der ingen i Kildegårdsparken der melder sig til samme initiativ for deres hobbyrum. En beboer kommer med en ide om det er mulighed for evt. Automatisk sæbe dosering på fælles vaskemaskiner. Bestyrelsen kigger lidt på ideen, men desværre er vi ikke kommet videre med, da det jo er noget der skal bruges mere tid på, og måske tages op til et afdelingsmøde. Vi arbejder videre med legepladsprojektet, vi henvender os til Domi for at få hjælp til at komme vi videre med projektet samt økonomi. Bestyrelsesmøde i afd. 7 - torsdag 15. februar 2018: Hans Lagoni er nu helt klar med menu og pris til vi kan få lavet en indbydelse til alle beboere. Bestyrelsen inviterer beboere kildegårdsparken til at se hobbyrummet Parkvej, ingen meldte sig. Endnu engang har beboere rettet henvendelse til bestyrelsen omkring problemer med trappevask, og igen må vi desværre sige vi ikke kan gøre ret meget mere en opfordre til at komme med forslag til afdelingsmødet. Der arbejdes videre med legepladsprojektet og udvalget Signe og Lone får Frederik Schrøder fra Domi med på projektet, som forslår vi skal kigge på hvad vi kunne tænke os af legeredskaber, og derefter kontakte 3 leverandør som kan give tilbud inden for de økonomiske rammer.

5 Bestyrelsen opfordrer i referatet at beboer er meget velkommen til at komme med bidrag og ideer til den nye legeplads. Desværre fik vi ikke nogen henvendelser Bestyrelsesmøde i afd. 7 - torsdag 5. april 2018: Besøg af Hans Lagoni og evaluering på en succesfuld fællesspisning i spektrum, hvor vi var omkring 35 til spisning, rigtig dejligt at se så mange. Så Hans Lagoni gik straks i gang med om arbejdet på en endnu engang fælles spisning til efteråret, men først skal vi lige have en sommer familie dag med. Hans og Helle går straks igen med planlægning af familiedagen i parken, og datoen bliver fastsat til d. 17. juni. En beboer retter henvendelse til bestyrelsen om hjælp til at få løst problemer med varmt vand Parkvej 6, beboere har tidligere rettet henvendelse til service, men desværre var der lidt modstand fra service der mente det ikke lige sådan kunne løses. Bestyrelsen mente nu ikke det er rimeligt at beboere skal mangle varmt vand, i samarbejde med service, fik vi dette problem løst med en ekstra pumpe. I referat opfordrer bestyrelsen endnu engang til beboere om at komme med indsigelser eller ideer til den nye legeplads. Ellers vil bestyrelsen selv fortsat planlægge og sørge for indkøb. Desværre fik vi ikke nogen tilbage meldinger.

6 Bestyrelsen får henvendelser fra beboere Kildegade at det vilde krat i parken efter hånden har vokset sig ind i deres haver, om ikke det er muligt at få tyndet lidt ud så deres hække kunne overleve. I go ro og orden får vi løst problemet i fælles skab og Service afd. Domi kigger på det, og får de grønne mænd til at tynde lidt ud i krattet. Vi kigger lidt på om der ligger en beboere mappe, og pusler lidt med ideen om en velkomst mappe til nye beboere. Bestyrelsesmøde i afd. 7 mandag 11. juni 2018: Desværre vælger Lykke Bangsgård at forlade bestyrelsen, pga. Arbejde uden for riget, så Signe der er suppleant for pladsen som bestyrelsesmedlem. HC og Helle samt jeg selv for lige det sidste færdig og klarhed på fælles hygge og grill eftermiddag i parken invitation bliver trykt bag på referat. Vi arbejder stadig meget på legepladsprojektet for at finde det bedste i samarbejde med Frederik Domi. Samt en repræsentant fra firma Hags, der gerne vil tage opfordringen op til at give et godt tilbud. En beboer mener der er fejl i bookingsystemet i vaskeriet. Bestyrelsen kontakter Domi for at få rettet op på problemet. Et mindre net problem blev løst, ved genstart. Ellers opfordre Domi at hvis vi støder på lignede fejl, er den bedste løsning at vi selv tager kontakt til Nortec, da det sparer en masse mellem led.

7 Bestyrelsen bliver orienteret om nogle uklarheder omkring have reglement, vi kigger på disse regler og forslår vi vil komme med nogle nye enkelte regler, til afstemning på afd. Mødet. Domi bliver kontaktet om vi kan finde en løsning i samarbejde med service om evt. At få fjernet fælles hæk afklip. Vi har endnu ikke hørt fra Service om muligheden. I referat opfordrer vi til at lukke for varmen i tørre rum, når vinduer åbnes og tørrerum forlades. Bestyrelsesmøde i afd. 7 mandag 9. juli 2018: Vi er i mål med legepladsprojektet, der bliver indgået en aftale med firmat Hags om levering at den nye legeplads, (billede tryks på bagside af referat), en legeplads udført i robinietræ. Den gamle legeplads vil blive fjernet i løbet af september og den nye blive opsat også her i september. Bestyrelsen bliver enig om at få sat en lignede kodelås på hobbyrummet i Kildegårdsparken, da rummet tilsyneladende bliver brugt til stor skral. En enkelt beboer har fået udleveret koden og gør brug at hobbyrummet. Bestyrelsen får henvendelse om det er rigtig at der ligger en ny mulighed om chance vask fra kl 21 til 22 i den app. Man bruger til booking af vaskemaskine. Bestyrelsen retter henvendelse til Nortec booking, og høre hvorfor denne mulighed nu, men vaskeriet lukker jo kl 21. Nortec retter App. Programmet til så det passer til Kildegårdsparken, så nu er det ikke længere muligt at vaske på nogen chance, en fejl fra Nortec.

8 Til slut vil bestyrelsen meget gerne takke for et rigtig spændende år, med mange stor og små opfordringer ideer initiativer mv. fra alle jer beboere, en speciel tak til dem der kiggede forbi til vores møder. Håber at se mange flere af jer, den kommende sæson. Bestyrelsen takker også Hans og Helle for en fantastisk stor stykke arbejde i et festudvalg, initiativ til fælles spisning med stor tilslutning der kom bag på os alle sammen, mange beboere fik hilst på hinanden. Ud over en dejlig familie grill søndag i parken, hvor vejret desværre ikke lige helt var med os denne dag, men pyt vi gik over til plan B. og måtte investere i en pavillon som vi sikkert får meget glæde af til næste år, hvis det regner. Vi ved og kan nu allerede fortælle at der er endnu en invitation til fælles spisning på vej til jer, og datoen er bliver d. 1. november, menuen dufter helt sikkert af jul. Også en tak til Lene der arrangeret loppemarked ved Parkvej. Bestyrelsen og naboer/beboere Parkvej vil også gerne takke Gunnar for et kæmpe arbejde med at få etableret et super godt hobbyrum i kælderen. Jeg selv undertegnede vil gerne sige tak til Signe og Lone der har være tovholder for legepladsprojektet, side løbende med andre opgaver i bestyrelsen, der er brugt mange fritidstimer undervejs igen side løbende med bestyrelsesmøder. Håber alle i Kildegårdsparken/Parkvej får glæde af den nye legeplads i mange år tusind tak til jer. Bestyrelsen håber på at se rigtig mange af jer beboere til vores møder i det kommende år Det var årsberetning 2017/2018 fra bestyrelsen

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften

Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften med kanonslag. Osama tog en snak med de unge og det hjalp

Læs mere

Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015

Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015 Beretning 2015 Køkkener: Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015 Og det forventes at der bliver " Åbent hus " arrangement Torsdag den 8.10.2015 fra kl 19 - til ca.21

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 28 Mølleparken, Horsens Referat af beboermødet den 30. august 2018 Så mange beboere deltog: 31 Fra administrationen deltog: Andre der deltog: Michael Meldgaard

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

1.1 Arbejdsopgaver. Glen. 1.2 Agenda. Referat af Bestyrelsesmøde Ejerforeningen Biskop Svanes Vej 77-79

1.1 Arbejdsopgaver. Glen. 1.2 Agenda. Referat af Bestyrelsesmøde Ejerforeningen Biskop Svanes Vej 77-79 Referent Sonja Jespersen Tid og sted 18-Okt-2011, BSV 77D 1tv Tilstede Michael Frederiksen, formand Sonja Jespersen Jonatan Hinrichsen Fraværende Per Landbo Troels Palner 1.1 Arbejdsopgaver Opgaver Ansvarlig

Læs mere

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Formandens beretning ved årsmødet i afdeling 4 den 3. september 2018 Så er mit første år gået som formand for afdeling 4. Her kommer et tilbageblik

Formandens beretning ved årsmødet i afdeling 4 den 3. september 2018 Så er mit første år gået som formand for afdeling 4. Her kommer et tilbageblik Formandens beretning ved årsmødet i afdeling 4 den 3. september 2018 Så er mit første år gået som formand for afdeling 4. Her kommer et tilbageblik over årets hændelser og aktiviteter. Møder Bestyrelsen

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 13 (113) Gartnervangen i Brædstrup Referat af beboermødet den 15. september 2016, kl. 19. Så mange beboere deltog: 14 husstande i alt 17 personer. Fra administrationen

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Leif Erik Nielsen Eva Jensen Jørgen Mortensen

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17

Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17 Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17 Fremmødte: 33 husstande (38 beboere). Til stede fra Østjysk bolig Morten Kraft, økonomi chef. Lars Bertelsen, teknisk inspektør. Thomas Engberg, varmemester.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn Blad nr. 95-2017 BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk Vi har nu bestilt rutsjebane og vippedyr, i samarbejde med ejendomsselskabet. Vi har ikke fået en

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

VELKOMMEN. til afdeling 6 Kongsvang

VELKOMMEN. til afdeling 6 Kongsvang VELKOMMEN til afdeling 6 Kongsvang Velkommen Afdelingsbestyrelsen, varmemesteren og pjeceudvalget, vil med denne velkomstpjece byde dig/jer velkommen. Afdelingen blev opført i 1953, med i alt 164 lejemål.

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november

Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november 2018 17.00 Anni, Jytte, Mads, Henrik, Nikolaj, Lars, Mogens 1 Meddelelser til og fra varmemesteren. Skur til el-scootere er ved at blive lavet.

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Siri, Allan, Martin, Claus, Claes, Mikkel, Jette Afbud/Fraværende: Susan, Erik Dirigent: Siri

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 26.08.19 Deltagere: Antal beboere: 32 Organisationsbestyrelse: Joan Nielsen Driftskontor: Administration: Flemming Jensen og Claus

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/9 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Eva Jensen Bjarne Hajbert Mette

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

Brugerrådets beretning for

Brugerrådets beretning for Brugerrådets beretning for 2015 2016 Så er der igen gået et år og det har været spændende og udfordrende. Det der har fyldt mest i det år, der er gået er nok byggeriet. Vi startede allerede for et år siden,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 0213. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

HALSNÆS BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 12 (Marts 2012) Lathyrusvej & Vinderød Enghavevej Indhold: Velkommen Bestyrelsen byder velkommen Vi byder foråret

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref.

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref. Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april 2017 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Fra administrationen

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN

BEBOERREPRÆSENTATIONEN FRA BEBOERREPRÆSENTATIONEN brigadegarden@hotmail.com www.brigadebeboer.dk NR.: 83/14 Året 2014 er nu ved at være gået. I år havde vi en beboertur til Bakken. Det var alletiders hyggelige dag, hvor alle

Læs mere

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille.

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Generalforsamling Tunehaverne 2 24. februar 2009. Tune skole. Bestyrelsens beretning: Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Reparation

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014

Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014 ALMENBO AFDELING 14 Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014 Benny bød velkommen 1. Valg af dirigent og referent Flemming blev valgt til dirigent. Hanne referat 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 1

AAB Silkeborg Afdeling 1 AAB Silkeborg Afdeling 1 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 14. september 2017 Deltagere: Antal beboere: 18 16 lejligheder var repræsenteret. Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

Referat af ordinært Afdelings Bestyrelsesmøde. Torsdag den 4. februar 2016 kl

Referat af ordinært Afdelings Bestyrelsesmøde. Torsdag den 4. februar 2016 kl af ordinært Afdelings Bestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2016 kl. 18.00 1. Ind- og udgået post VinterGrill Indbydelse er omdelt. Husk tilmelding senest mandag den 22. februar. Faskine til opsamling

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Frødalen, afd Hillerød

Frødalen, afd Hillerød Dato: 23. september 2018 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 17. september 2018, kl. 19:00 Afbud: Lars N, Christian, Camilla & Mette A. Valg af referent (finde ny referent) Anders er valgt Referat: B.

Læs mere

Referat af Afdelingsmøde afd Maj 2016

Referat af Afdelingsmøde afd Maj 2016 Referat af Afdelingsmøde afd. 52 25. Maj 2016 1 På vegne af bestyrelsen vil jeg byde alle, nye som gamle beboere velkomne. Velkommen til Helle Nielsen fra vores økonomiafdeling Jan Lantz varmemester Kim

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 6 Østbyparken. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2.

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 6 Østbyparken. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2 Referat Deltager. Kirsten Almind, Formand Marie Lisby, Bestyrelsesmedlem Karin Mortensen, Organisationsbestyrelsen Anne-Kathrine

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 265 i E/F Søllerød Park, torsdag den 13. august 2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 265 i E/F Søllerød Park, torsdag den 13. august 2015 Referat af bestyrelsesmøde nr. 265 i E/F Søllerød Park, torsdag den 13. august 2015 Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Warny Munch, Jens Thiel, Karen Willadsen, Lise Gustavson, Beate Warberg (referent)

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Side 1/6 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Nils Vinther Fra administrationen: Peter Andersen

Læs mere

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Hovedbestyrelsen Lene Hansen (LH) Administrationen Allan Søstrøm (AS) Morten Kraft (MK) Kristian

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

AAB Afd.18. 1.oktober 2015. Blad nr. 7 BEBOERINFO

AAB Afd.18. 1.oktober 2015. Blad nr. 7 BEBOERINFO AAB Afd.18 1.oktober 2015 Blad nr. 7 BEBOERINFO Kære Beboere Efteråret har meldt sin ankomst, med det følger mange opgaver i afd.18 blandt andet afdelingsmødet som blev afholdt torsdag d. 3. september

Læs mere

Referat. Godkendt uden kommentarer.

Referat. Godkendt uden kommentarer. Mødedato: tirsdag 6/11 2012 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Lene Glud Andersen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: - ingen - Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt

Læs mere

Referat fra generalforsamling Tritonparken 2019

Referat fra generalforsamling Tritonparken 2019 Referat fra generalforsamling Tritonparken 2019 Torsdag d. 14. februar 2019 Kl. 18.30 Daarbak, Gugvej 120, 9210 Aalborg SØ Antal stemmeberettigede: 24 inkl. Fuldmagter Dagsorden: Valg af dirigent. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Referat. Mødedato: tirsdag 7/ Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach

Referat. Mødedato: tirsdag 7/ Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach Mødedato: tirsdag 7/8 2018 Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen et godkendt - Afdelingsmøde

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 46 - Hvilhøjvej. Torsdag, den 25. februar 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Direktør

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab.

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab. Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt Bondebjerget er et bofællesskab. Det ligger i Bellinge i Odense, cirka 9 km fra centrum. Her bor unge og gamle, små børn og pensionister. De bor her, fordi de godt

Læs mere

BoligKorsør Caspar Brands Plads 3 A, 4220 Korsør Tlf

BoligKorsør Caspar Brands Plads 3 A, 4220 Korsør Tlf Husorden afd. 06 Nic. Rumpsvej 5-11 Et godt klima er meget værd En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, mange ting er man fælles om,

Læs mere

Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen

Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen Indledning Det er dejligt at se så mange medlemmer på vores årlige generalforsamling. Vi er rigtig glade for den store opbakning, som vi ser år efter år.

Læs mere

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000 Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169 den 13. april 2000 Fremmødte: 107(2), 123(1), 145(1), 147(1), 155(2), 143(1), 141(1), 125(1), 103(1), 99(1), 93(1), 109(1),

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 24. august 2015 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen Sekretær

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede:

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Med stemmeret: Beboere repræsenterede boliger, herunder bestyrelsen. Uden Stemmeret:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 4. juni 2019 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Midsommerfest

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

INFORMATIONSBREV JULI 2014

INFORMATIONSBREV JULI 2014 INFORMATIONSBREV JULI 2014 Lidt om hvad der rør sig i afdelingen: Renovering af ventilationsanlæg. Renoveringen af vores ventilationsanlæg fortsætter efter planen. En kort status på dette er at når anlægget

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2004-6 Bavndysseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 8. september 2016 kl. 14.00 i fælleshuset, Bavnager 3. Der deltog i alt 9 hustande. 40,9 % af lejemålene deltog.

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO November 2012 Siden sidst. Vi havde en morgen i november kontrolbesøg af politiet, som især kiggede efter cyklister uden lys. Der var kun ganske få elever, der havde glemt

Læs mere

Bestyrelsesmøde 11. jan 2017

Bestyrelsesmøde 11. jan 2017 Bestyrelsesmøde 11. jan 2017 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 11. januar 2017 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil(fra 5. etape), Anette og Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Ved mødet deltog 65 lejemål, i alt 130 stemmer. 38,01 % lejemål deltog. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Stemmeudvalg og referent.

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK Søndag den 24. april 2016, kl. 13.00 Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Valg

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia

Boligselskabet Futura Fredericia Boligselskabet Futura Fredericia Referat af afdelingsmøde afd. 4506 den 24. april 2013 i fælleshuset, Thygesmindevej 81 Tilstede 14 beboer, Driftschef fra Domea Carsten Nielsen, Næstformand i afd. 4501

Læs mere

Aktivitetsudvalget. Velkommen i Møntbo

Aktivitetsudvalget. Velkommen i Møntbo Velkommen i Møntbo Velkommen i Møntbo Vi vil gerne byde dig velkommen som beboer i Møntbo og ønsker samtidig for dig og Jer, at I vil falde godt til i afdelingen og blive glade for at bo her. På de følgende

Læs mere

Årsberetning for HPII 2013/2014

Årsberetning for HPII 2013/2014 Årsberetning for HPII 2013/2014 Så gik der endnu et år og det er blevet tid til en årsberetning fra bestyrelsen. Handler Vi har haft en del handler i år. 53a, 54, 58b, 77a, 83 og 89a, så Eilif har haft

Læs mere

Der blev nedsat et stemmeudvalg bestående af fire beboere og Kasper Nørballe.

Der blev nedsat et stemmeudvalg bestående af fire beboere og Kasper Nørballe. 6. november 2017 Referat af: Afdelingsmøde i Lægeforeningens Boliger Afholdt: Tirsdag den 26. september 2017 kl. 19.00 Deltagere: Antal lejemål afdeling I = 75 (150 stemmer) Antal lejemål afdeling II =

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord

Ejerforeningen Bakkebo Nord Ejerforeningen Bakkebo Nord Beretning 2008 Ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bakkebo Nord tirsdag d. 10. marts 2009 på Lundgårdskolen. Bestyrelsens beretning Hermed følger bestyrelsens beretning

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 1. Godkendelse af dagsorden Der blev budt velkommen i lokalerne på Sønderbro. 27 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Christian (have 70)

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

TAVLHØJCENTRET Højdedraget 1, Taulov 7000 Fredericia 7210 5257 brugerraadet-tavlhoej@stofanet.dk

TAVLHØJCENTRET Højdedraget 1, Taulov 7000 Fredericia 7210 5257 brugerraadet-tavlhoej@stofanet.dk TAVLHØJCENTRET Højdedraget 1, Taulov 7000 Fredericia 7210 5257 brugerraadet-tavlhoej@stofanet.dk Generalforsamling på Tavlhøjcentret Torsdag den 13. november 2014 kl. 13,30 Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

torsdag den 28. marts 2019 kl i Fladså Hallens festlokale.

torsdag den 28. marts 2019 kl i Fladså Hallens festlokale. 27/2-19 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Mogenstrup Grundejerforening. Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling torsdag den 28. marts 2019 kl. 1930 i Fladså Hallens festlokale. Dagsorden:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-boligforening

Postfunktionærernes Andels-boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 09/06 2011 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk x Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere