Naturkvalitetsudvalget

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Naturkvalitetsudvalget"

Transkript

1 Published on Ballerup.dk ( Hjem > kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Hella Hardø Tiedemann (A) - Deltog Stine Rahbek Pedersen (Ø) - Deltog Bjarne Frimann - Deltog Jacob Wøhler Jørgensen (V) - Deltog Johannes Nørgård - Deltog Morten Andersson (A) - Deltog Rune Sørensen - Deltog Trine Baarstrøm (afsnitsleder) - Deltog Thomas Christensen - Deltog AFBUD/FRAVÆRENDE Anja Holtze (A) - Afbud Rikke Søndler - Afbud Åben dagsorden Punkt 1 Bemærkninger til referatet På førstkommende møde efter et referats udsendelse kan der gives bemærkninger til det udsendte referat. Seneste referat er fra torsdag den 4. oktober Intet

2 Punkt 2 Meddelelser Orientering fra seneste møde i Teknik- og Miljøudvalget ved formand Hella Hardø Tiedemann (A) 1. Plejeplanen for Sømosen blev gennemgået og indstillet til endelig godkendelse. Indsatser om to paddevandhuller bliver allerede realiseret i 2019, hvis forslag i anlægsbevilling til Grøn pulje 2019 bliver godkendt. 2. Planstrategi har været i høring, og der er kommet enkelte høringssvar, der bl.a. omhandlede Ragnisvænge og bekymringer for, om der kommer nyt byggeri. Det kunne Teknik- og Miljøudvalget bekræfte, at der ikke gør. 3. Kommissorium for blev gennemgået og indstillet til videre godkendelse. 4. Køreplan for kolonihaveindsats blev gennemgået og godkendt. Sagen handler bl.a. om, at kolonihaver ikke skal være helårshuse, og at regler i deklarationer og lokalplaner skal overholdes. Der bliver ansat en medarbejder, som skal stå for opgaven i 2019, og processen sker i dialog med kolonihaveforeningerne. Der bliver hurtigt dannet myter, så en god kommunikation og offentlighed om processen og indsatsen er påkrævet. Taget til efterretning Punkt 3 Mødekalender 2019 for Sagsfremstilling Sekretariatet for Politik og Borgerservice har udarbejdet forslag til mødekalender for i Ifølge s kommissorium skal der afholdes fire møder om året. Det foreslås, at møderne holdes kl på følgende datoer:

3 Torsdag den 14. marts 2019 Torsdag den 13. juni 2019 Torsdag den 26. september 2019 Torsdag den 28. november Økonomiske konsekvenser og finansiering Ingen økonomiske konsekvenser Bilag 2 bilag heraf 1 internt arbejdsdokument Indstilling Sekretariatet for Politik og Borgerservice indstiller, at 1. Mødekalender for 2019 for godkendes. Indstillingen godkendt med disse bemærkninger: 13. juni 2019 flyttes til den 12. juni september 2019 flyttes til 24. september Punkt 4 Fokusområder for Tidligere behandling den 4. oktober 2018 Punkt 6 Sagsfremstilling På s første møde den 4. oktober 2018 diskuterede udvalget hvilke opgaver og områder, som udvalget skal beskæftige sig med. Det blev en god og livlig diskussion og mundede ud i et væld af mulige emner.

4 På mødet fik administrationen til opgave at strukturere emnerne og kommentere referatet. Desuden skulle administrationen vurdere, om emnerne kunne samles i overordnede fokusområder, som efterfølgende kunne arbejde videre med. Administrationen har udarbejdet et notat med opsamling på referat fra mødet den 4. oktober 2018 i. I opsamlingen er referatet blevet struktureret i forhold til de opgaver og kompetencer, der er beskrevet i udvalgets kommissorium. Det vil sige, at et punkt fra referatet er blevet fordelt under den bullet fra kommissoriet, hvor det er mest relevant (se bilag). Nedenfor er gengivet udvalgets opgaver og kompetencer, som de fremgår af kommissoriet: Komme med anbefalinger til det Det Grønne Danmarkskort i forbindelse med den kommende kommuneplan. Komme med anbefalinger til udvikling af natur i Ballerup Kommune, herunder anbefalinger til mål for naturkvaliteten samt anbefalinger til handlinger for at sikre naturkvaliteten. Komme med anbefalinger til, hvordan naturkvaliteter kan implementeres i den fysiske planlægning i en afvejning med andre interesser. Komme med anbefalinger til, hvordan Ballerup Kommune kan inddrage frivillige i naturpleje og lignende. Herefter har administrationen på et møde med formand og næstformand vurderet, at de mange emner kan koncentreres til tre overordnede fokusområder for : Input til Grønt Danmarkskort Drift af kommunale arealer Naturværdi på private arealer. Administrationen indstiller derfor, at fokuserer sit arbejde og de økonomiske midler i 2019 indenfor de nævnte fokusområder. Økonomiske konsekvenser og finansiering Ingen økonomiske konsekvenser Bilag 1 bilag Indstilling Center for By, Erhverv og Miljø indstiller, at 1. Der arbejdes videre med fokusområderne: Input til Grønt Danmarkskort, Drift af kommunale arealer og Naturværdi på private arealer.

5 2. Den afsatte budget for 2019 anvendes til de indstillede fokusområder. Indstilling godkendt med disse bemærkninger: Under fokusområderne Drift af kommunale arealer og Naturværdi på private arealer vil samle arbejdet under titlen: Blomsten og bien. Den vilde bi s velbefindende er langt hen ad vejen indikator for, hvordan naturen har det, både botanisk og hvad angår insekter. Der kan gennemføres en række indsatser på både offentlige og private arealer, og derfor vil administrationen til næste møde forberede et oplæg om, hvordan man kan tilgodese vilde bier i Ballerup Kommune. Herefter kan det besluttes at fremme projekter som fx drift af vejrabatter/grøftekanter og øvrige grønne offentlige arealer samt fx indsats med formidling om giftfri haver og virksomhedsarealer. vil desuden gerne kortlægge, hvor der kan sås bistriber (3-5 m brede striber med bivenlige planter) på marker ved indfaldsveje. vil indstille til Teknik- og Miljøudvalget, at der anvendes midler fra s budget til bistriber. foreslog, at private kan søge om etablering bivenlige arealer. Punkt 5 Anbefalinger til Teknik- og Miljøudvalget Sagsfremstilling Formålet med punktet er at samle op på, om der er punkter fra brainstormen fra sidste møde, som ønsker videresendt som anbefalinger til Teknik- og Miljøudvalget. Administrationen har samlet en række mulige anbefalinger fra referatet af s møde den 4. oktober kan vælge at sende alle, ingen eller enkelte af følgende anbefalinger videre til Teknik- og Miljøudvalget: At Ballerup Kommune skal søge om at blive en bivenlig kommune. At mulighederne for at udarbejde en træbevaringsstrategi undersøges. At en senere fase af helhedsplanen Lautrup 2.0 kunne omhandle ændringer af driften eller anlæg af naturprojekter på tværs af forskellige virksomheders grønne arealer.

6 Økonomiske konsekvenser og finansiering Ingen økonomiske konsekvenser Bilag 0 bilag Indstilling Center for By, Erhverv og Miljø indstiller, at 1. Det besluttes, hvilke af de foreslåede anbefalinger, der skal videregives til Teknik- og Miljøudvalget. ønsker at anbefale til Teknik- og Miljøudvalget: Ballerup Kommune bliver en bivenlig kommune Rekreative og naturmæssige værdier fremmes i helhedsplan Lautrup 2.0 får helhedsplanen for Lautrup i høring. har derudover følgende bemærkninger: Det skal undersøges, hvad en træbevaringsstrategi omfatter: Hvad skal den indeholde, hvad kan den bruges til, og hvad koster den? Administrationen udarbejder et oplæg til et kommende møde. Der skal foretages en screening af, hvad det vil kræve at blive en giftfri kommune; hvilke muligheder og begrænsninger er der ved at erklære Ballerup Kommune som en giftfri kommune både på offentlige og private arealer. ønsker at få forelagt fakta-tal om drikkevandskvaliteten i Ballerup Kommune. Administrationen fremskaffer fakta-tal til næste møde. På et senere møde skal det drøftes, om der skal igangsættes en undersøgelse af Ballerup Kommunes natur med det formål at kunne prioritere fremtidige projekter og midler på områder, hvor der er størst naturpotentiale.

7 Punkt 6 Planer og projekter Sagsfremstilling Administrationen orienterer om kommende og igangværende kommunale planer og projekter: Grøn Pulje 2019 er en pulje til anlæg i det grønne. Grøn Pulje 2019 behandles på Teknik- og Miljøudvalgets møde den 8. januar Fællesmøde med Grønt Råd den 10. januar 2019 om Kommuneplanens Grønt Danmarkskort Møllemosen. Pilotprojekt med differentieret drift sættes igang i foråret Formålet er at varetage flere naturformål på én gang. Kan uddybes til foråret. Indkig til vandhuller og anden natur. Administrationen har de senere år skabt indkig til naturen ved at udtynde beplantninger. Plejeplan for Sømosen Den ny plejeplan for Sømosen er ved at blive politisk behandlet og forventes offentliggjort inden jul. Drift af vejkanter. Der arbejdes på at differentiere driften på Ballerup Kommunes vejkanter. Træplantningsstrategi. Økonomiske konsekvenser og finansiering Ingen økonomiske konsekvenser Bilag 0 bilag Indstilling Center for By, Erhverv og Miljø indstiller, at 1. Orienteringen om planer og projekter tages til efterretning. Taget til efterretning Punkt 7 Eventuelt 1. Grønt Råd vil gerne invitere til en aften om naturkvaliteten i Ballerup Kommune torsdag den 7. marts Det bliver sat i kalenderen.

8 2. Danmarks Naturfredningsforening arbejder med et projekt "Naturkommuner". De vil gerne komme og informere om projektet. 3. Danmarks Naturfredningsforening har et projekt "Naturfamilier". Her kan Ballerup Kommunes borgere koble sig på. Taget til efterretning

Naturkvalitetsudvalget

Naturkvalitetsudvalget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 04-10-2018-04-10-2018 04.10.2018 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Hella Hardø Tiedemann (A) - Deltog Stine Rahbek Pedersen

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 31-05-2018-31-05-2018 31.05.2018 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Bjarne Frimann Skov (grønne interesseorganisationer)

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 29-08-2019-29-08-2019 29.08.2019 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Bjarne Frimann Skov (grønne interesseorganisationer)

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 29-08-2017-29-08-2017 29.08.2017 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Helle Hardø Tiedemann (A) - Deltog Arne Jensen (Grundejerforeninger)

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 30-08-2016-30-08-2016 30.08.2016 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Erling Petterson (boligforeninger) - Deltog Helle

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 14-06-2017-14-06-2017 14.06.2017 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Erling Petterson (boligforeninger) - Deltog Helle

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Punkt 1 Valg af formand - Per Mortensen leder valget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Punkt 1 Valg af formand - Per Mortensen leder valget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-01-2018-16-01-2018 16.01.2018 kl. 13:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Musa Kekec (A) - Deltog Per Mortensen (A) - Deltog

Læs mere

Kunstrådet

Kunstrådet Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Kunstrådet - 09-04-2014 Kunstrådet - 09-04-2014 09.04.2014 kl. 17:00 Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Schiermer Nielsen

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 07-02-2017-07-02-2017 07.02.2017 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Erling Petterson (boligforeninger) - Deltog Helle

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 23-05-2019-23-05-2019 23.05.2019 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Bjarne Frimann Skov (grønne interesseorganisationer)

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-06-2017-13-06-2017 13.06.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk (

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk ( Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 06-06-2018 Eliteidrætsrådet - 06-06-2018 06.06.2018 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup-up.dk) Hjem > - 21-06-2016-21-06-2016 21.06.2016 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Erling Petterson (boligforeninger) - Deltog

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 08-11-2016-08-11-2016 08.11.2016 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Erling Petterson (boligforeninger) - Deltog Helle

Læs mere

Kunstrådet

Kunstrådet Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-11-2013-21-11-2013 21.11.2013 kl. 17:00 Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Nielsen (A) - Deltog Helle Hardø Tiedemann

Læs mere

Økonomiudvalget

Økonomiudvalget Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Økonomiudvalget - 30-05-2016 Økonomiudvalget - 30-05-2016 30.05.2016 kl. 20:30 Mødecenter C, Lokale 32 på Ballerup Rådhus, Hold-an Vej 7, 2750

Læs mere

Handicaprådet

Handicaprådet Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 20-06-2018-20-06-2018 20.06.2018 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Maria Lundahl Assov (A) - Deltog Annette Loop (Forældreforeningen)

Læs mere

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk (

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk ( Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 18-04-2017 Eliteidrætsrådet - 18-04-2017 18.04.2017 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Schiermer

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 21-01-2014-21-01-2014 21.01.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 15 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

Digitaliserings- og Teknologiudvalget

Digitaliserings- og Teknologiudvalget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Digitaliserings- og Teknologiudvalget - 29-08-2018 Digitaliserings- og Teknologiudvalget - 29-08-2018 29.08.2018 kl. 16:30 Mødecenter A, Lokale 3 på

Læs mere

Økonomiudvalget

Økonomiudvalget Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Økonomiudvalget - 19-12-2016 Økonomiudvalget - 19-12-2016 19.12.2016 kl. 16:45 Mødecenter C, Lokale 29 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

Punkt 1 Valg af formand - borgmesteren leder valget

Punkt 1 Valg af formand - borgmesteren leder valget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 14-01-2014-14-01-2014 14.01.2014 kl. 13:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Nielsen (A) - Deltog Bjarne Rasmussen (A) - Deltog

Læs mere

Punkt 2 Borgmestermandat til afklaring af Ballerup Kommunes forsyningsselskaber i en deltagelse i en fælles forsyningskoncern

Punkt 2 Borgmestermandat til afklaring af Ballerup Kommunes forsyningsselskaber i en deltagelse i en fælles forsyningskoncern Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Teknik- og Miljøudvalget - 15-12-2015 Teknik- og Miljøudvalget - 15-12-2015 15.12.2015 kl. 07:15 Mødecenter C, Lokale 29 på Ballerup Rådhus Deltagere

Læs mere

Psykiatrirådet

Psykiatrirådet Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 30-10-2018-30-10-2018 30.10.2018 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Deltagere Ali Abbasi (Ø) Birgitte Dahl (O) Kåre Harder

Læs mere

Økonomiudvalget

Økonomiudvalget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Økonomiudvalget - 02-10-2017 Økonomiudvalget - 02-10-2017 02.10.2017 kl. 08:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen (A)

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 18-04-2017-18-04-2017 18.04.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Seniorrådet

Seniorrådet Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-02-2016-16-02-2016 16.02.2016 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Økonomiudvalget

Økonomiudvalget Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > Økonomiudvalget - 21-12-2015 Økonomiudvalget - 21-12-2015 21.12.2015 kl. 17:00 Mødecenter C, Lokale 29 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper

Læs mere

Grønt Råd Referat. af møde den 11. november 2010 kl i Diamanten

Grønt Råd Referat. af møde den 11. november 2010 kl i Diamanten Grønt Råd 2010 Referat af møde den kl. 16.00 i Diamanten Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 25 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 4 26 GODKENDELSE AF REFERAT... 5 27 MØDEDATOER 2011... 6

Læs mere

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen.

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: Onsdag den 13. april 2016 kl. 10-14 Sted: Rådhuset (afventer lokale) Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete

Læs mere

Seniorrådet

Seniorrådet Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 11-11-2014-11-11-2014 11.11.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

Handicaprådet

Handicaprådet Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-03-2018-21-03-2018 21.03.2018 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Maria Lundahl Assov (A) - Deltog Ella Frederiksen

Læs mere

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 049, Stuen,

Læs mere

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen: i Karlslunde-Hallerne

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen: i Karlslunde-Hallerne Side 1 af 6 Idrætsrådet Referat 23.02.2015 i Karlslunde-Hallerne 19.30-21.30 (Forplejning 18.30-19.30) Medlemmer: Knud Høyer, formand Ole Nielsen, næstformand Jørgen Nielsen Peter Roslev Sven Edelmann

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-09-2014-16-09-2014 16.09.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 32 Mødedato: 21.06.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen,

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-04-2015-21-04-2015 21.04.2015 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 02-12-2014-02-12-2014 02.12.2014 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus AFBUD/FRAVÆRENDE Jens Wenzel Andreasen (boligforeninger)

Læs mere

Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune

Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Tlf. dir.: 4477 2000 E-mail: balkom@balk.dk Dok. nr.: x Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune 1 Udvalgets navn Grønt Råd i Ballerup Kommune. I daglig tale Grønt Råd. 2 Formål Grønt

Læs mere

Punkt 2 Præsentation af ny skoleleder på Egebjergskolen

Punkt 2 Præsentation af ny skoleleder på Egebjergskolen Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Skole- og Uddannelsesudvalget - 12-11-2013 Skole- og Uddannelsesudvalget - 12-11-2013 12.11.2013 kl. 08:00 Mødecenter C, Lokale 32 på Ballerup Rådhus

Læs mere

R E F E R A T - referat i kursiv indskrevet i dagsordensteksten, som står i normal skrift

R E F E R A T - referat i kursiv indskrevet i dagsordensteksten, som står i normal skrift Bestyrelsens 4. møde Torsdag d. 22. oktober 2015 kl 18:00 21:00 Sted: Roskilde Museum Der blev serveret en let aften-anretning fra museets café Romus. R E F E R A T - referat i kursiv indskrevet i dagsordensteksten,

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 11. november 2010 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 11. november 2010 1. Fællesmøde

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 20. juni 2019 Kl. 14:00. Medlemmer. Bemærkning:

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 20. juni 2019 Kl. 14:00. Medlemmer. Bemærkning: Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 14:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 14-11-2017-14-11-2017 14.11.2017 kl. 09:00 Mødecenter A, Lokale 4 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 10:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 18-03-2014-18-03-2014 18.03.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge

17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge 17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge Referat fra ordinært møde 23. april Torsdag 23.04. kl. 17:30 Følgende sager behandles på mødet Side Konstituering 2 Meddelelser 3 Status på flygtningeområdet

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget - 03-02-2015 Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget - 03-02-2015 03.02.2015 kl. 08:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup

Læs mere

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat, møde nr. 10, Torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.2 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Turisme Business Region North Denmark

Turisme Business Region North Denmark Tovholdergruppemøde Turisme Business Region North Denmark 21. oktober 2015 Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Deltagere Lise-Lotte Stisager Frederikshavns Kommune Tanja Christiansen Morsø Kommune Martin

Læs mere

Punkt 2 Ansøgning om 100 pct. kommunal garanti på lån til renovering af Grantoftens institutioner fra Ballerup almennyttige Boligselskab

Punkt 2 Ansøgning om 100 pct. kommunal garanti på lån til renovering af Grantoftens institutioner fra Ballerup almennyttige Boligselskab Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > Økonomiudvalget - 20-06-2016 Økonomiudvalget - 20-06-2016 20.06.2016 kl. 17:45 Mødecenter C - Lokale 32 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

1. Generelle orienteringer: Birte Passer og Leo Andersen deltager i Danske Ældreråds formands- /næstformandsmøde den 3. september 2014 i Allerød.

1. Generelle orienteringer: Birte Passer og Leo Andersen deltager i Danske Ældreråds formands- /næstformandsmøde den 3. september 2014 i Allerød. Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 19-08-2014-19-08-2014 19.08.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

Kommissorium for 17, stk. 4 udvalg til udarbejdelse af Allerød Kommunes Miljø-, Energi-, og Naturstrategi.

Kommissorium for 17, stk. 4 udvalg til udarbejdelse af Allerød Kommunes Miljø-, Energi-, og Naturstrategi. Allerød Kommune Natur og Miljø Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Kommissorium for 17, stk. 4 udvalg til udarbejdelse af Allerød Kommunes Miljø-,

Læs mere

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret REFERAT Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 7. december 2015 Kl.: 17-19.00 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian Mørch,

Læs mere

1. at udvalget godkender referat fra udvalgsmødet den 4. december at udvalget godkender datoer for udvalgsmøder i 2019.

1. at udvalget godkender referat fra udvalgsmødet den 4. december at udvalget godkender datoer for udvalgsmøder i 2019. Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 5. februar 2019 kl. 12-14 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Bjarne Mortensen (formand), Joan Jensen (næstformand), Arne

Læs mere

REFERAT. Afbud: Arvin Storgaard, Joan Jensen. Ikke mødt: Hjørdis Espensen. 1. Godkendelse af dagsorden v/ Svend Aage Sørensen (beslutningspunkt)

REFERAT. Afbud: Arvin Storgaard, Joan Jensen. Ikke mødt: Hjørdis Espensen. 1. Godkendelse af dagsorden v/ Svend Aage Sørensen (beslutningspunkt) REFERAT Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 11. april 2017 kl. 12.30 til 15. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale) Til stede: Svend Aage Sørensen

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Teknik- og Miljøudvalget Mødedato: Torsdag den 18. januar 2018 Mødetidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: 211, Mødelokale Lars Hein, Brian Bruun, Carsten Fuhr, Heidi Ladegaard,

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 04-04-2017-04-04-2017 04.04.2017 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Erling Petterson (boligforeninger) - Deltog Astrid

Læs mere

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 29.10.2007 kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 51. Sager og skrivelser til

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/ Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 25. august 2016 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Erik Klindt Andersen. Afbud fra Kirsten Grove i stedet deltog Ingemann Jensen. Afbud fra Rie Nielsen.

Læs mere

Forretningsorden for Grønt Råd i Ballerup Kommune

Forretningsorden for Grønt Råd i Ballerup Kommune CENTER FOR MILJØ OG TEKNIK Dato: 13. juni 2012 Tlf. dir.: 4477 2000 E-mail: balkom@balk.dk Sagsnr.: 2012-13684 Dok. nr.: 2012-95323 Forretningsorden for Grønt Råd i Ballerup Kommune Formål 1 Grønt Råd

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI.

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 2. oktober 2017 kl. 10 12 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Jørgen Melskens (formand), Joan Jensen (næstformand og fungerende

Læs mere

Grønt Råd

Grønt Råd Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 21-10-2014-21-10-2014 21.10.2014 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jens Wenzel Andreasen (boligforeninger) -

Læs mere

Teknisk Udvalg. Dagsorden. Dato: Tirsdag den 6. november Mødetidspunkt: 18:00

Teknisk Udvalg. Dagsorden. Dato: Tirsdag den 6. november Mødetidspunkt: 18:00 Dagsorden Dato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Medlemmer: Mødelokale B105 Annette Johansen (A), Bjarne Kogsbøll (C), John A. Bilenberg (C), Kemal Bektas (A), Lars Prier (O), Laurids Christensen

Læs mere

10 Ændring af Proces og tidsplan for revidering af kommuneplanen

10 Ændring af Proces og tidsplan for revidering af kommuneplanen Åbent punkt 10 Ændring af Proces og tidsplan for revidering af kommuneplanen 01.02.05P16-0168 Behandling Mødedato Åbent punkt Lukket punkt Økonomi- og Planudvalget 20-06-2017 10 Hvem beslutter Økonomi-

Læs mere

Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus.

Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus. Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus. Indholdsfortegnelse PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 125. Ansøgning om støtte fra Plan09 midler til udarbejdelse af

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget

Teknik- og Miljøudvalget Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Tirsdag den 8. oktober 2013 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Katja Lindblad, Ingolf Mathiesen, Niels Jørgensen,

Læs mere

Klima- og Energipolitisk Udvalg

Klima- og Energipolitisk Udvalg Klima- og Energipolitisk Udvalg Torsdag den 02.09.10 kl. 17:00 i mødelokale 6-7 Medlemmer: Hans Barlach (C) Niclas Bekker Poulsen (A) Kai O. Svensson (F) Gert Poul Christensen (O) Lars Kilhof (V) Side

Læs mere

Fattigdomsråd. Referat

Fattigdomsråd. Referat Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 9.45 Til kl.: 14.00 Mødested: Vibohøj Rørsangervej 1 8800 Viborg Mødenr.: 2 Udvalgets medlemmer: Gunnar Villadsen Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 8 Dagens program 13

Læs mere

Klima- og Energipolitisk Udvalg

Klima- og Energipolitisk Udvalg Klima- og Energipolitisk Udvalg Torsdag den 03.03.11 kl. 16:30 i mødelokale 1 Medlemmer: Hans Barlach (C) Niclas Bekker Poulsen (A) Kai O. Svensson (F) Gert Poul Christensen (O) Lars Kilhof (V) Side 1

Læs mere

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 17:25 Mødested: Rådhuset, mødelokale

Læs mere

Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet.

Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet. Dagsordener og referater Ballerup Kommune Social- og Sundhedsudvalget ÅBEN DAGSORDEN Det er kun muligt for udvalgets medlemmer og særligt inviterede at deltage i mødet. Mødetidspunkt 27-01-2015 kl. 13:00

Læs mere

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9 Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat Udvalget for Teknik & Miljø onsdag den 28. august 2013. Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Udvalget for Teknik & Miljø onsdag den 28. august 2013. Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Referat Udvalget for Teknik & Miljø onsdag den 28. august 2013 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. TM - Godkendelse af dagsorden...1 2. TM - Tilbygning til Hvalsø Rådhus...2 Lejre

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Baggrund Udvalget besluttede på udvalgsmøde 3. april 2017, at posten som ordstyrer går på skift mellem medlemmerne.

Baggrund Udvalget besluttede på udvalgsmøde 3. april 2017, at posten som ordstyrer går på skift mellem medlemmerne. DAGSORDEN Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 4. februar 2019 kl. 10.00-12.00 Sted: Sjællandsgade 40, bygning I, lokale 102 Medlemmer: Birthe Mørck (formand), Pia Weise Pedersen (næstformand),

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: Den 25. november 2015 kl. 10 13. Sted: Sjællandsgade 40, 3. sal, lokale i 402. Til stede: Kirsten Nissen (formand), Bente Hansen, (næstformand), Bent Johansen,

Læs mere

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller Referat fra mødet den kl. 9.00 på Klitrosen i Klitmøller Medlemmer: Bente Canariis-Christensen, Grethe Kindberg Jørgensen, Gudi Skaaning Skovmose, Hans Dall, Henny Kock, Jytte Westergaard, Ketty Sørensen,

Læs mere

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Journal nr.: Dato: Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Tidspunkt: Den 8. december 2017, kl. 11.30 14.30 Sted: Teglgårdsparken 26, mødelokale 203 Deltagere: Susanne Lauth, sygeplejefaglig

Læs mere

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den 06.12.2011 kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Ole Peter Christensen (F) Indholdsfortegnelse: 528. Organisering samt tids- og procesplan vedr.

Læs mere

Afbud: Jørgen Melskens, Eleonora Lewandowski, Henrik Høgh, Pia Weise Pedersen og Vagn Kofoed.

Afbud: Jørgen Melskens, Eleonora Lewandowski, Henrik Høgh, Pia Weise Pedersen og Vagn Kofoed. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 4. september 2017 kl. 10 13 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 207 Medlemmer: Jørgen Melskens (formand), Joan Jensen (næstformand og fungerende

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 7. oktober 2015, kl. 12.30-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severin Kursuscenter, Middelfart Deltagere: Martin B. Josefsen, Bjarne Rittig-Rasmussen,

Læs mere

Tovholdergruppemøde Infrastruktur Business Region North Denmark

Tovholdergruppemøde Infrastruktur Business Region North Denmark Tovholdergruppemøde Infrastruktur Business Region North Denmark 25. august 2015 Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Deltagere Morten Lemvigh Region Nordjylland Per Toppenberg Region Nordjylland Jørgen Basballe

Læs mere

Digitaliseringsudvalget Fredag den kl Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus REFERAT

Digitaliseringsudvalget Fredag den kl Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus REFERAT Digitaliseringsudvalget Fredag den 10.02 2012 kl 11.00 13.00 Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus REFERAT Til stede: Steen B. Andersen, Marc P. Christensen, Lars Bornæs, Claus Vesterager, Michel

Læs mere

Punkt 1 Valg af formand - borgmesteren leder valget

Punkt 1 Valg af formand - borgmesteren leder valget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-01-2018-16-01-2018 16.01.2018 kl. 08:00 Mødecenter C, Lokale 29 på Ballerup Rådhus Deltagere Peter Als (A) - Deltog Maria Lundahl Assov (A) -

Læs mere

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning:

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning: Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam Nielsen (A)

Læs mere

Punkt 2 VVM-screening af kunstgræsbane i Måløv Idrætspark

Punkt 2 VVM-screening af kunstgræsbane i Måløv Idrætspark Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > Teknik- og Miljøudvalget - 22-06-2015 Teknik- og Miljøudvalget - 22-06-2015 22.06.2015 kl. 16:15 Mødecenter C, Lokale 30 på Ballerup Rådhus

Læs mere

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Published on Ballerup.dk (

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Published on Ballerup.dk ( Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 12-10-2016 Eliteidrætsrådet - 12-10-2016 12.10.2016 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Referat Dato 24. februar 2015 Mødetidspunkt 17:30-19:30 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 4, Præstø (Glasburet) Østerbro 2, Præstø Pia Westergaard (formand), Kim Errebo (næstformand),

Læs mere

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Åben dagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende: 09.08.24-P16-1-11

Læs mere

Integrationsrådet

Integrationsrådet Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 22-05-2014-22-05-2014 22.05.2014 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Jamal Tabari - Deltog Irem Ulusoy - Deltog

Læs mere

Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune

Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Dato: 24. januar 2018 Sagsid: 00.22.04-P24-9-18 Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune Efter kommunestyrelseslovens 17, stk. 4, kan kommunalbestyrelsen nedsætte særlige udvalg til

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 6. december 2017 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Mødelokalet ved Spisestedet Mosen Rendsagervej 5, 2625 Vallensbæk Medlemmer: Afbud: Fraværende: Morten

Læs mere

Referat. Kunstrådet torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus. Åbent møde

Referat. Kunstrådet torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus. Åbent møde Side 1 torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus Tilstede Kåre Harder Olesen (V) Ove E. Dalsgaard (A) Karen Harsbo Gitte Juul Afbud/Fraværende Tom Nielsen (A)

Læs mere

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( )

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( ) REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 7. februar 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere