GODKENDELSE AF BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GODKENDELSE AF BRUG AF PERSONOPLYSNINGER"

Transkript

1 GODKENDELSE AF BRUG AF PERSONOPLYSNINGER I overensstemmelse med den gældende lovgivning omhandlende beskyttelse af persondata, ("Organisk Lov 15/1999, af 13. december," og "Kongeligt Dekret 1720/2007, af 21. december" indtil den LOPD og RLOPD - og "EU-Parlamentets og EU- Rådets forordning nr. 2016/679 af 27. april 2016, omhandlende behandling af persondata og den frie bevægelighed af disse data" - EU-Forordning - fra den ), informeres deltagerne om følgende: 1.- Registrering af deres persondata i en automatiseret register. Indsamling og behandling af personoplysninger, herunder dem, der via cookies, kan være nødvendige for en korrekt administration af hjemmesiden, (herunder navn, adresse, ID, telefonnummer, e- mailadresse), vil blive behandlet og registreret i et arkiv med persondata, tilhørende EURODIVISAS S.A. med CIF. A , og med forretningssted på Plaza de España 3, Fuentes de Oñoro (Salamanca). Dine persondata vil udelukkende blive opbevaret af EURODIVISAS S.A. indenfor de begrænsninger, der er vedtaget i den gældende lovgivning. 2.- Brug af dine persondata til kommercielle formål. Deltagelse i KAMPAGNEN indebærer nødvendigvis din udtrykkelige tilladelse til brug af dine persondata for at kunne sende kommerciel kommunikation med tilknytning til aktiviteter i Global Exchange koncernen, (kampagner, rabatter...) samt ligeledes information om destinationer, rejser og anden information, med tilknytning til turistsektoren. 3.-ICloud leverandører EURODIVISAS deler persondata med virksomheder, der blandt andet beskæftiger sig med at levere databehandlingstjenester i cyberspace, (ICloud). Disse virksomheder er forpligtet til at beskytte dine persondata, og de kan være placeret i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller i andre lande, som måske ikke tilbyder et tilsvarende beskyttelsesniveau, fordi de ligger uden for dette område.

2 4.- Retten til adgang til, rettelse i, annullering af og indsigelse imod behandling af dine persondata. Nærmere bestemt informeres deltagerne om, at de kan udøve deres ret til adgang, berigtigelse, annullering og modstand imod behandlingen af deres oplyste persondata, ved at rette skriftlig henvendelse til følgende adresse:plaza de España 3, Fuentes de Oñoro, (Salamanca), til kundeserviceafdelingen eller til følgende e- mailadresse: Anmodningen bør indeholde følgende oplysninger: - Navn, efternavne og fotokopi af ID eller tilsvarende identifikationsdokument. - Oplysning om, hvad anmodningen drejer sig om. - - Adresse med henblik på meddelelser, samt dato og ansøgerens underskrift

3 Det juridiske grundlag for KAMPAGNEN "The Global Exchange World Cup" 1.- Beskrivelse af KAMPAGNEN. Overrækkelse af en pengepræmie til den første og anden vinder af de to hold, der klassificerer sig som finalister i VM i Rusland 2018 og resultatet af finalekampen, som de skal spille. 2.- Promotorens identitet. Denne KAMPAGNE, der er helt gratis, er organiseret af aktieselskabet, EURODIVISAS, S.A. med CIF. A , og med forretningssted på Plaza de España 3, Fuentes de Oñoro (Salamanca). EURODIVISAS er moderselskabet for GLOBAL EXCHANGE koncernen. Mere information på hjemmesiden Godkendelse af grundlaget for og formålet med KAMPAGNEN: De personer, der deltager i KAMPAGNEN, accepterer alle vilkårene og betingelserne i disse retsgrundlag, samt ligeledes de beslutninger, som EURODIVISAS har truffet vedrørende anvendelsen og fortolkningen heraf. I modsat fald, bør de ikke deltage i KAMPAGNEN. Formålet med KAMPAGNEN er at offentliggøre og formidle GLOBAL EXCHANGE koncernens produkter og tjenester og indsamle personlige data til markedsførings- og reklameprojekter, hvorfor deltageren i denne KAMPAGNE, som en væsentlig betingelse for deltagelsen, udtrykkeligt giver tilladelse til EURODIVISAS til at bruge deltagerens data til kommercielle formål. 4.- Periode for KAMPAGNEN. Gyldighedsperioden for KAMPAGNEN begynder den 1. maj 2018, klokken 0.00h og slutter med alle de tilmeldinger, der er registreret på websiden før kl h, Central sommertid i Europa, den 14. juli Præmier. KAMPAGNEN har to præmier: En præmie på USD i kontanter, til den første vinder.

4 En anden præmie på USD, til vinder nummer to. 6.- Deltagerne i KAMPAGNEN. Enhver person, der udfører en vekslingsoperation på et hvilket som helst af GLOBAL EXCHANGE deltagende koncernens kontorer eller via en anden kanal, som er i besiddelse af den dertil hørende kvittering for transaktionen, og som opfylder de vedtagne krav og proceduren i disse baser, kan deltage. De vekslingsoperationer, der udføres under tilbagesendelsesgarantien, eller som af en eller anden grund er blevet annulleret, kan ikke benytte sig af KAMPAGNEN. De ansatte i GLOBAL EXCHANGE koncernen kan ikke deltage i KAMPAGNEN. Deltagende vekselkontorer - Spanien Danmark Jordan - Paraguay Uruguay Den dominikanske republik Ecuador - Guatemala Rusland Trinidad og Tobago Nicaragua Costa Rica Morocco 7.- KAMPAGNENS mekanik. Deltagelsen i KAMPAGNEN vil ske gennem tilmelding online på websiden Deltageren skal udtrykkeligt acceptere reglerne for at starte processen. Når reglerne er blevet accepteret, skal deltageren i KAMPAGNEN udfylde formularen; (navn, efternavn, person-id, mobiltelefonnummer, og nummeret på kvitteringen for den vedkommende operationen): De to finalisthold. Resultatet af finalekampen (2-1, 1-0,...) uden at inkludere straffesparkskonkurrence i tilfælde af uafgjort.

5 Når tilmeldingen er gennemført, og KAMPAGNEN er udfyldt korrekt, vil du modtage en med en bekræftelse af din tilmelding. En kvittering giver kun ret til at deltage en enkelt gang. Deltageren skal være den samme som ejeren af vekslingsoperationen. 8.- Valg af vindere og overrækkelse af præmier. EURODIVISAS vælger de to første vindere af kampagnen, i overensstemmelse med en streng registreringsrækkefølge. Deltagelsesordren (time, minut og sekund) aktiveres automatisk i registreringsproceduren på websiden. Hvis to deltagere har registreret det samme svar og det ikke er muligt at fastsætte en rækkefølge af vinderen, vælger EURODIVISAS en vinder ud fra en skøn. De udvalgte vindere skal opfylde reglerne og betingelserne for KAMPAGNEN korrekt og for at bekræfte dette, kontakter EURODIVISAS vinderne, for at bede dem om at udlevere kvitteringen og deres ID eller pas, idet de således bekræfter både deres identitet og valutavekslingsoperationen. Hvis EURODIVISAS finder ud af, at en vinder ikke opfylder betingelserne for at være deltager eller vinder i KAMPAGNEN, hvis vinderen ikke ønsker at modtage præmien, eller det ikke er muligt at komme i forbindelse med vinderen, vil denne miste retten til præmien, idet EURODIVISAS herefter kan vælge at overrække præmien til den efterfølgende deltager, der omfylder betingelserne eller erklære præmien for ledig. Når vinderen er verificeret, vil EURODIVISAS anmode denne om, at udlevere de nødvendige oplysninger for at udbetale det tilsvarende præmiebeløb til vinderen gennem bankoverførsel, indenforen frist på ca. 60 kalenderdage. 9.- Svigagtig deltagelse. I tilfælde af, at EURODIVISAS, eller en hvilken som helst anden enhed, der er tilknyttet herværende KAMPAGNE, opdager enhver form for uregelmæssighed, eller har mistanke om, at en deltager hindrer den normale afvikling af denne, eller ikke opfylder betingelserne i reglerne, der gælder for KAMPAGNEN, vil denne person kunne blive udelukket fra at deltage i KAMPAGNEN, og evt. blive frataget den præmie, som denne person måtte have vundet.

6 EURODIVISAS har iværksat de nødvendige foranstaltninger for at kune opdage enhver form for svigagtig, unormal, eller forsætlig handling, begået af en deltager med det formål at opnå en præmie på ulovlig vis. Derfor forbeholder EURODIVISAS sig ret til at fjerne enhver deltager fra KAMPAGNEN, der udviser eller mistænkes for at have begået en uregelmæssig handling, som beskrevet ovenfor Fritagelse for ansvar. EURODIVISAS frasiger sig ansvaret for en dårlig funktion eller fejl, der måtte opstå i forbindelse med deltagelsen i KAMPAGNEN, afbrydelser, sletning eller ikke-registrering af deltagerne på websiden, såfremt tilmeldingsformularen fra deltagerne eller disses identifikation ikke er blevet modtaget, pga. en fejl i forbindelsen eller i deltagernes udstyr, som de logger ind på websiden med. EURODIVISAS frasiger sig ansvaret for ikke at kunne tildele præmien til vinderen pga. omstændigheder, der ligger udenfor EURODIVISAS kompetence. Ligeledes vil EURODIVISAS heller ikke være ansvarlig for ikke at kunne overrække præmien til vinderne, fordi deres adresse er forkert eller ufuldstændig, eller fordi vinderen oplyser en e- mailadresse, der ikke tilhører vinderen til EURODIVISAS, eller som ikke er blevet konsulteret, som er blevet slettet, eller som er konfigureret således, at EURODIVISAS meddelelse eller s, er klassificeret som blokerede beskeder eller uønskede s (spam), ved at begrænse, slette eller ikke downloade dem. Under ingen omstændigheder kan der fremsættes noget som helst krav, som en følge af denne KAMPAGNE, overfor de andre enheder i Global Exchange koncernen, idet EURODIVISAS er den eneste promotor og derfor eneansvarlig for denne KAMPAGNE Beskatning. Præmierne i den herværende KAMPAGNE, hvis præmiernes værdi giver anledning til det, vil være omfattet af Lov nr. 35/2006 af 28. november, i henhold til hvilken vedtages betaling af personlig indkomstskat og en delvis ændring af lovgivningen omhandlende selskabsskat, om ikke-residenters skatteforpligtelse og om formueaktiver. Kongeligt Dekret nr. 2004/2009, ved hvilket ændres dennes forordning, Bekendtgørelse EHA/388/2010 af 19. februar, ved hvilken godkendes beskatning af satserne på væddemål og tilfældige kombinationer, autoindbetaling, ved hvilken bestemmes sted og form for præsentation, og der vedtages betingelserne og proceduren for

7 dens telematiske præsentation og andre dertil hørende bestemmelser og vedtaget mht. dennes afvikling, således at det, i givet fald, tilkommer aktieselskabet, EURODIVISAS, at foretage en a`conto indbetaling eller at foretage den vedkommende retention, idet det tages i betragtning, at de tilsvarende retentioner af beløbet allerede er fratrukket i præmien, i overensstemmelse med den gældende skattelovgivning Anvendelig lovgivning og værneting. Grundlaget for KAMPAGNEN er underlagt spansk lov. Deltagerne accepterer, at enhver tvist, der måtte opstå som en følge af fortolkningen eller håndhævelsen af lovgrundlaget for kampagnen, udtrykkeligt vil være underlagt de spanske domstoles kompetence i Salamanca, idet parterne frasiger sig de værneting, der måtte tilkomme dem.

Det juridiske grundlag for KAMPAGNEN "The Global Exchange World Cup"

Det juridiske grundlag for KAMPAGNEN The Global Exchange World Cup Det juridiske grundlag for KAMPAGNEN "The Global Exchange World Cup" 1.- Beskrivelse af KAMPAGNEN. Overrækkelse af en pengepræmie til den første og anden vinder af de to hold, der klassificerer sig som

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

Dine rettigheder, når regionen behandler oplysninger om dig

Dine rettigheder, når regionen behandler oplysninger om dig Juridisk kontor Regionssekretariatet Skottenborg 26 8800 Viborg Dine rettigheder, når regionen behandler oplysninger om dig Når regionen behandler oplysninger om dig, har du nogle rettigheder, som vi har

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Miljørådgivning Danmark Farverland 5 2600 Glostrup CVR-nr. 39126990 E-mail: info@mrdk.dk

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Scandic Entreprise ApS Farverland 5, bygning C 2600 Glostrup CVR-nr. 32468632. E-mail: info@scandicentreprise.dk

Læs mere

Borgerens rettigheder, når regionen behandler personoplysninger

Borgerens rettigheder, når regionen behandler personoplysninger Juridisk kontor Regionssekretariatet Skottenborg 26 8800 Viborg Borgerens rettigheder, når regionen behandler personoplysninger Når regionen behandler oplysninger om borgere, har borgerne nogle rettigheder,

Læs mere

Vi passer på dine persondata

Vi passer på dine persondata Vi passer på dine persondata Herunder kan du læse mere om, hvordan vi generelt behandler personoplysninger, hvilke rettigheder du har til f.eks. indsigt og sletning og hvordan du giver samtykke og evt.

Læs mere

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Denne databeskyttelsespolitik gælder ved indsamling og brug af personoplysninger på www.medictinedic.com (samt.dk) og i forbindelse med køb og øvrige henvendelser

Læs mere

Bekendtgørelse om udbud af online væddemål

Bekendtgørelse om udbud af online væddemål Bekendtgørelse om udbud af online væddemål I medfør af 11, stk. 4, 36, stk. 2, 41, stk. 1, og 60 i lov nr. 848 af 1. juli 2010 om spil fastsættes: Kapitel 1 Anvendelsesområde 1. Bekendtgørelsen finder

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

Privatlivspolitik. Odense LMU

Privatlivspolitik. Odense LMU Privatlivspolitik Odense LMU 1. Generelt 1.1. Denne Privatlivspolitik er gældende for samtlige personoplysninger, som du giver til Odense LMU og/eller som Odense LMU indsamler om dig, fordi du er tilknyttet

Læs mere

Indhold og formål. Persondataansvar hos DMT A/S. Definitioner. Generelt om behandling af persondata

Indhold og formål. Persondataansvar hos DMT A/S. Definitioner. Generelt om behandling af persondata Indhold og formål Denne politik gælder for behandling af personoplysninger til følgende formål hos Dansk Materiale Teknik A/S ("DMT A/S", "vi", "vores" eller "os") og henvender sig til dig, der arbejder

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

Samtykkeerklæring Allegener

Samtykkeerklæring Allegener Samtykkeerklæring Allegener Samtykkeerklæring er udarbejdet af secure-u.it 2017 Dato 02-05-2018 Pharmakon a/s Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Samtykkeerklæring... 3 VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER...

Læs mere

Privatlivspolitik. for Odense LM

Privatlivspolitik. for Odense LM Privatlivspolitik for Odense LM 1. Generelt 1.1 Denne Privatlivspolitik er gældende for samtlige personoplysninger, som du giver til Odense LM og/eller som Odense LM indsamler om dig, fordi du er tilknyttet

Læs mere

Samtykkeerklæring Nyhedsbreve

Samtykkeerklæring Nyhedsbreve Samtykkeerklæring Nyhedsbreve Dato 26 april 2018 Pharmakon a/s Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Samtykkeerklæring... 3 VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER... 3 DATAANSVARLIGE, EVT. REPRÆSENTANT FOR DATAANSVARLIGE...

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger.

1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger. Privatlivspolitik Senest opdateret 23. maj 2018 1. Generelt 1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger. 1.2 Denne politik ( Privatlivspolitikken ) forklarer overordnet hvilke

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik Ved at benytte Dansk Tandforsikring Administration ApS tandforsikring (herefter Forsikringen ) samtykker du til denne privatlivspolitik (herefter Privatlivspoltikken ), og dermed

Læs mere

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI?

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI? Denne politik ( Politikken ) beskriver hvordan Hopper ApS indsamler og behandler persondata, hvor Hopper er dataansvarlig og hvor vi ellers henviser til denne politik. Persondata betyder information om

Læs mere

Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies

Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies 1(6) Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies Indledning Lantmännen ekonomisk förening og Aspen behandler personoplysninger om dem, der besøger og bruger vores websteder, mobilapps

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

1. Definitioner og Fortolkning I denne politik skal følgende udtryk have følgende betydninger:

1. Definitioner og Fortolkning I denne politik skal følgende udtryk have følgende betydninger: BAGGRUND: WEBSITE COOKIES OG PRIVATLIVSPOLITIK The Warranty Group forstår, at dit privatliv er vigtigt for dig, og at du interesserer dig for, hvordan dine personlige data bruges og deles online. Vi respekterer

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK

PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK 1. Generelt Denne persondatapolitik ( politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. Her kan

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL

PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-/kunde-

Læs mere

Databehandlingspolitik

Databehandlingspolitik Databehandlingspolitik Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores website www.brems.dk og bruger forskellige funktioner og tjenester. Dette indebærer også tilmelding af nyhedsbrev

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop.

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Vores persondatapolitik 1. Generelt Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Gahrn-Jensen henter og gemmer oplysninger om dig for at levere

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

1. Oplysningspligt overfor den registrerede hvor oplysningerne indsamles hos den registrerede

1. Oplysningspligt overfor den registrerede hvor oplysningerne indsamles hos den registrerede RETNIGSLINJER OM SIKRING AF REGISTREREDES RETTIGHEDER IHT. DATABESKYTTELSESFORORDNINGEN Vinde Helsinge Friskole, Vestsjællands Idrætsefterskole Vinde Helsingevej 41, 4281 Gørlev CVR-nummer: 57 24 02 10

Læs mere

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du PERSONDATAPOLITIK FOR FORENINGEN EVENTYRJUL 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING Hvorfor får du dette dokument? Attendo tager dit privatliv alvorligt og beskytter dine personoplysninger efter gældende lovgivning.

Læs mere

Temporents privatlivspolitik

Temporents privatlivspolitik Temporents privatlivspolitik Generelt Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtig for Temporent. Vores mål er, at du skal kunne føle dig tryg, når vi behandler dine personoplysninger. I vores egenskab

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S KVM-GENVEX mener, at dine persondata tilhører dig. Vi tilstræber at respektere og behandle dine persondata med passende omhu hele tiden. Når du besøger vores websteder,

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for gæster i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Hotel SKT. Annæ, CVR-nr

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for gæster i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Hotel SKT. Annæ, CVR-nr OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL GÆSTER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for gæster i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Hotel SKT. Annæ, CVR-nr. 38881809. Som følge af din aftale

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

GDPR og borgerne og arkiverne og arkivloven

GDPR og borgerne og arkiverne og arkivloven GDPR og borgerne og arkiverne og arkivloven GDPR og databeskyttelsesloven trådte i kraft den 25. maj 2018. Samme dato ændredes arkivloven, men kun redaktionelt. Vi venter stadig på de materielle ændringer,

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE EO-Service, ejet af Erling Outzen tilbyder forskellige ydelser via vores hjemmeside, eller via personlig henvendelse. Brugen af disse ydelser kræver, at der afgives personoplysninger.

Læs mere

Databeskyttelsespolitik

Databeskyttelsespolitik Databeskyttelsespolitik for Rasmus Gissel, tekstforfatter, oversætter og korrekturlæser 1. Indledning I denne databeskyttelsespolitik kan du læse følgende: hvordan, hvornår og hvorfor jeg indsamler persondata

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION 1.1. Personoplysninger er alle typer oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som person. Frandsen El A/S (fremover betegnet som FE) opfordrer dig derfor til

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR AXIS

PERSONDATAPOLITIK FOR AXIS PERSONDATAPOLITIK FOR AXIS 1. Generelt 1.1. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-/ eller bidragyderforhold

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub

PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, du giver til os, og/eller vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her:

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: P RIVATLIVSPOLITIK DANMARKS REJSEB UREAU FORENING Denne Privatlivspolitik er fastlagt af [Danmarks Rejsebureau Forening] (samlet betegnet [Danmarks Rejsebureau Forening], vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik)

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Privatlivspolitik Tejn IF

Privatlivspolitik Tejn IF Privatlivspolitik Tejn IF 1. Indledning 1.1 På denne side kan du læse om Tejn IF privatlivspolitik. 1.2 Vi indsamler og behandler persondata om dig for at kunne administrere dit medlemskab af Tejn IF,

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Hvad er persondata? Vi indsamler persondata på flere måder. Vi indsamler og bruger dine persondata til bestemte formål

Hvad er persondata? Vi indsamler persondata på flere måder. Vi indsamler og bruger dine persondata til bestemte formål Hvad er persondata? Persondata kan være mange ting. Det kan være navn, adresse og telefonnummer. Det kan også være et billede eller en IP-adresse. Persondata er alle former for information, som kan bruges

Læs mere

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Optimatic ApS Version 1.0, opdateret den 3. maj 2019 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Læs mere

Persondatapolitik - Aktionærer Matas A/S

Persondatapolitik - Aktionærer Matas A/S Maj 2019 Persondatapolitik - Aktionærer Matas A/S Side 2 1 Introduktion 1.1 Som led i håndteringen af vores forhold til vores aktionærer, vil Matas A/S behandle personoplysninger om aktionærer, fuldmagtshavere

Læs mere

Bilag A Databehandleraftale pr

Bilag A Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (Beierholms kunde) indgåelse af aftale om levering af finansielle ydelser, som beskrevet i samarbejdsaftale, foretager Databehandleren (Beierholm)

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

det fremgå, at det ikke er tilladt for personer under 18 år at deltage i spillene, (iii) formidles adgang til en selvtest for ludomani, og

det fremgå, at det ikke er tilladt for personer under 18 år at deltage i spillene, (iii) formidles adgang til en selvtest for ludomani, og Vilkår der gælder i perioden fra 1. januar 2012 til bekendtgørelse om udbud af online væddemål og bekendtgørelse om landbaserede væddemål træder i kraft Vilkår der gælder ved udbud af både online og landbaserede

Læs mere

Ørsted A/S - Persondatapolitik for aktionærer mv.

Ørsted A/S - Persondatapolitik for aktionærer mv. Ørsted A/S - Persondatapolitik for aktionærer mv. Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Persondatapolitik vedrørende

Persondatapolitik vedrørende Persondatapolitik vedrørende www.pharmakon.dk Dato 02-05-2018 Pharmakon a/s Her kan du læse vores persondatapolitik klik her, hvis du har brug for andre emner vedrørende GDPR, Klik her Indholdsfortegnelse

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen EKSTERN PERSONDATAPOLITIK for Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen 1 Generelt 1.1 Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som Stiftelsen modtager og/eller indsamler om dig, det

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Bilag B Databehandleraftale pr

Bilag B Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (s kunde) indgåelse af aftale om levering af ydelser, som beskrevet i Aftalen, foretager Databehandleren () behandling af personoplysninger,

Læs mere

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN 1. INDLEDNING 1. Databeskyttelse 1. I forbindelse med udøvelse af Håndbold behandler Ajax København personhenførbare oplysninger (persondata) om [personkreds]

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

HHR El-teknik ApS POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

HHR El-teknik ApS POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER HHR El-teknik ApS POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER 1. Om privatlivspolitikken Denne privatlivspolitik har til formål at informere dig som kunde om, hvorledes Sejling Smedje ApS behandler dine

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Persondata- og cookiepolitik

Persondata- og cookiepolitik Persondata- og cookiepolitik Indledning Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Petersson er en ejendomsmæglervirksomhed, der tilbyder dig vurdering og salg af boliger. Som led i vores forretning registrerer og bruger

Læs mere

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler

Læs mere