Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere"

Transkript

1 Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger ved A/S Kofod & Christensen Maskinfabrik 1. Indledning A/S Kofod & Christensen Maskinfabrik (herefter Kofod & Christensen ) værner om dine personoplysninger, og vi er meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af de personoplysninger, vi modtager fra dig. I det følgende kan du læse Kofod & Christensens politik for behandling af de personoplysninger, du afgiver, når du sender 1) en uopfordret ansøgning, 2) en opfordret ansøgning til Kofod & Christensen, eller 3) indgår i en rekrutteringsproces med henblik på at Kofod & Christensen kan vurdere, om du er egnet til stillingen. I henhold til den gældende persondatalovgivning betragtes Kofod & Christensen som dataansvarlig i forhold til de personoplysninger, du afgiver til Kofod & Christensen. Nedenfor finder du alle nødvendige kontaktoplysninger: A/S Kofod & Christensen Maskinfabrik Knivholtvej 8-10 DK 9900 Frederikshavn Tlf.: CVR: kontor@kogc.eu 2. Behandling af dine personoplysninger i rekrutteringsøjemed Kofod & Christensens behandling af dine personoplysninger lever op de til enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondatalovgivningen. Kofod & Christensen gennemgår jævnligt de Advokatfirma

2 registrerede personoplysninger og sletter de personoplysninger, der ikke længere er relevante at behandle. Det samme gælder personoplysninger, som en ansøger ønsker slettet, og som Kofod & Christensen ikke længere har noget grundlag for at behandle. Når du sender en ansøgning til Kofod & Christensen og/eller indgår i en rekrutteringsforløb, forudsætter det, at du afgiver visse personoplysninger. Disse oplysninger indhentes for at kunne vurdere, om du er egnet til den pågældende stilling. Grundlaget for behandlingen er derfor alene for at håndtere rekruttering af nye medarbejdere, og de personoplysninger, du afgiver til os i din ansøgning og bilag, anvendes derfor ikke til andre formål. 2.1 Behandling af personoplysninger ved modtagelse af opfordrede jobansøgninger Ved opfordrede jobansøgninger behandler virksomheden de personoplysninger, der modtages i ansøgningen og de tilknyttede bilag. Dette udgør typisk kontaktoplysninger på ansøgeren, oplysninger om kvalifikationer, erfaringer, motivation for ansøgningen og personlige og faglige egenskaber hos ansøgeren. Når vi modtager en opfordrede ansøgning fra dig, sender vi dig en bekræftelsesmail, således at du ved, at vi har modtaget ansøgningen. I den forbindelse henviser vi til denne politik, som beskriver formålet med indsamlingen og ansøgerens rettigheder i forhold til de afgivne personoplysninger. Alle de afgivne personoplysninger vil blive behandlet og opbevaret under rekrutteringsforløbet, hvorefter de vil blive slettet. Et rekrutteringsforløb vil maksimalt vare 6 måneder. Hvis vi ønsker at gemme interessante og relevante ansøgninger, som modtager afslag på opfordret jobopslag, indhenter vi samtykke til at opbevare ansøgning og bilag i yderligere 6 måneder. I så fald hører du derfor fra os. 2.2 Behandling af personoplysninger ved modtagelse af uopfordrede jobansøgninger Uopfordrede jobansøgninger vil blive besvaret med henblik på invitation til jobsamtale, et afslag eller oplysninger om, at der ikke er nogle ledige stillinger lige nu, men at virksomheden gemmer ansøgningen i 6 måneder. 2.

3 Når vi modtager en uopfordrede ansøgning, sender vi dig en bekræftelsesmail. Vi henviser i den forbindelse til denne politik, som indeholder en nærmere beskrivelse af, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Vi gemmer som udgangspunkt din uopfordrede ansøgning i 6 måneder, hvorefter den slettes, hvis ikke du er blevet tilbudt et job i mellemtiden. Hvis vi ønsker at gemme den uopfordrede ansøgning i længere tid end 6 måneder, indhenter vi et samtykke hertil fra dig. 2.3 Meddelelse om afslag til ansøgere Afslag til ansøgninger vil ske pr. mail, og du vel heri blive oplyst om baggrunden for afslaget. Såfremt Kofod & Christensen ønsker at opbevare ansøgningen, selvom der er meddelt afslag, vil du som nævnt blive bedt om at samtykke heri. 2.4 Referencer Referencer vil blive indhentet i det omfang, de findes nødvendigt i rekrutteringsprocessen og kun, hvis du har været til en jobsamtale hos Kofod & Christensen til en funktionærstilling eller en timelønnet stilling med særligt betroede arbejdsopgaver. Du vil altid blive bedt om at samtykke i, at vi indhenter referencer hos tidligere arbejdsgivere, herunder oplysninger om tidligere stillingsindhold, håndtering af arbejdsopgaver- og ansvar samt samarbejdsevner. Referencerne vil blive slettet sammen med ansøgningen efter endt rekrutteringsproces, medmindre du bliver ansat eller giver samtykke til, at de gemmes i en yderligere periode. Du vil ved indhentelsen af et samtykke blive oplyst om formålet med indsamlingen og opbevaringen. 2.5 Straffeoplysninger Straffeattest vil kun blive indhentet for ansøgere, som Kofod & Christensen har ansat eller forventer at ansætte og kun i de situationer hvor virksomheden vurderer, at det er sagligt og proportionelt i forhold til stillingens funktion. Dette gælder særligt i forhold til ansøgeren til stillinger, som medfører ansvar for bygningens sikkerhed og eventpersonale, som håndterer de artister, der er tilknyttede Kofod & Christensen. Straffeattester indhentes altid efter samtykke fra dig. 3.

4 Der indhentes alene straffeattester, hvis du er blevet tilbudt en stilling hos Kofod & Christensen. Hvis din ansættelse bliver annulleret som følge af forhold på straffeattesten, vil straffeattesten blive slettet igen. 2.6 Helbredsoplysninger I visse tilfælde kan det være nødvendigt og også obligatorisk for dig at oplyse helbredsoplysninger, der karakteriseres som en følsom personoplysning. Dette gælder, hvis du har en sygdom, som påvirker din arbejdsevne/funktionsdygtighed i forhold til den pågældende stilling. Disse oplysninger vil alene blive registreret, hvis der gives samtykke hertil, eller hvis oplysningerne falder inden for helbredsoplysningslovens 2, og du således er forpligtet til at oplyse dem til Kofod & Christensen. Hvis du ikke opnår en ansættelse ved Kofod & Christensen, vil helbredsoplysningerne blive slettet igen sammen med ansøgningen og bilagene hertil. 2.7 Efterfølgende ansættelse Alle afgivne personoplysninger fra rekrutteringsprocessen vil blive opbevaret under ansættelsesforholdet, hvis du efterfølgende ansættes hos Kofod & Christensen. 3. Videregivelse af dine personoplysninger Kofod & Christensen videregiver ikke de personoplysninger, du afgiver i din ansøgning og tilhørende bilag samt i forbindelse med en rekrutteringsproces, til tredjemand. 4. Brug af databehandlere Dine personoplysninger anvendes alene af Kofod & Christensen og til ovennævnte formål. De databehandlere, Kofod & Christensen benytter, håndterer alene personoplysninger efter instruks fra Kofod & Christensen og således også kun til de specifikke formål, Kofod & Christensen har fastlagt. Databehandlerne er desuden underlagt samme sikkerhedskrav som Kofod & Christensen, og de personoplysninger, der gives adgang til, behandles derfor altid fortroligt. 5. Sikkerhed omkring dine personoplysninger Kofod & Christensen behandler alle personoplysninger fortroligt, og vi har foretaget en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med det formål at beskytte dine personoplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse eller ændring, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen. 4.

5 Der tages back-up dagligt af alle vores elektroniske data, og vi har beskyttet os ved at have installeret blandt andet antivirussoftware og firewalls. Derudover har vi en række fysiske sikkerhedsprocedurer, herunder blandt andet adgangsbegrænsning og aflåsning af lokaler, som sikrer mod, at uvedkommende får adgang til lokaler med fysisk eller elektroniske data. 6. Dine rettigheder Ovenfor er det beskrevet, hvilke personoplysninger Kofod & Christensen behandler om dig, hvad grundlaget er herfor, og hvor længde de opbevares, idet vi har pligt til at informere dig herom. Hvis du har spørgsmål hertil eller ønsker yderligere indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og hvordan vi behandler dem, er du altid velkommen til at kontakte os på nedenstående mailadresse. Hvis det er din opfattelse, at vi behandler urigtige eller vildledende oplysninger om dig, har du ret til at anmode om at få rettet oplysningerne. Ved modtagelse af en sådan anmodning tager vi stilling til, om oplysningerne skal rettes. Du har også altid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Hvis vi modtager en sådan indsigelse, vil vi vurdere, om vi skal begrænse behandlingen af personoplysningerne, imens vi vurderer indsigelsen. Derudover har du i nogle tilfælde ret til at få udleveret dine personoplysninger på et elektronisk læsbart medie (dataportabilitet). Kofod & Christensen er i nogle tilfælde forpligtet til at slette dine personoplysninger. Dette gælder eksempelvis, hvis vi ikke længere har et formål med at behandle personoplysningerne, eller hvis du tilbagekalder et samtykke, og vi ikke har et andet grundlag for at behandle dine personoplysninger. Hvis du ønsker at anmode os om at slette dine personoplysninger eller udnytte en af de ovenstående rettigheder, kan du altid rette henvendelse til os på denne adresse: kontor@kogc.eu. 5.

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 348-201300 KSO/kso 29.10.2017 Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 1. Indledning Fonden Musikkens Hus og Musikkens Spisehus ApS

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 1. Indledning Fonden Musikkens Hus og Musikkens Spisehus ApS (herefter Musikkens Hus ) værner

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 1. Indledning Seafood Sales er meget opmærksom på behovet for hensigtsmæssig

Læs mere

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter PERSONDATAPOLTIK Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter Indledning Musikkens Hus indsamler personoplysninger i en lang række situationer. Vi er derfor også meget opmærksomme

Læs mere

PERSONDATAPOLTIK. Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD

PERSONDATAPOLTIK. Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD 30. januar 2019 PERSONDATAPOLTIK Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD 1. Indledning MARCOD behandler personoplysninger i en lang række situationer. Vi

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS Denne politik er en del Seafood Sales ApS` samlede dokumentation

Læs mere

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Persondatapolitik Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Kontaktoplysninger

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Behandling af personoplysninger om kunder hos Holstebro Turistbusser

PERSONDATAPOLITIK. Behandling af personoplysninger om kunder hos Holstebro Turistbusser PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om kunder hos Holstebro Turistbusser Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 1.1 DATAANSVARLIG... 3 1.2 BRUG AF DATABEHANDLERE... 4 1.3 REVISION AF POLITIKKEN

Læs mere

B E H AN D L I N G AF P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N

B E H AN D L I N G AF P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 1 2. Modtagelse af ansøgninger... 2 3. Samtaler... 2 4. Indhentelse af oplysninger og referencer... 2 5. Brug af personlighedstest... 3 6. Straffeattest... 4 7. Børneattest...

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN)

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER HOS FREDERIKSHAVN HAVN Denne politik er en del af Frederikshavn Havns samlede dokumentation for, at virksomheden overholder den

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA

PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA PERSONDATAPOLITIK OM HÅNDTERING AF PERSONDATA 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Som led i en rekrutteringsproces (både på baggrund af et opslag eller en uopfordret ansøgning) modtager og behandler [Gustaf

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N 1. INDLEDNING 1.1 Når du søger en ledig stilling hos boli.nu, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia (herefter

Læs mere

INFORMATIONSMEDDELELSE

INFORMATIONSMEDDELELSE INFORMATIONSMEDDELELSE Denne informationsmeddelelse er fastlagt af Acies A/S (samlet betegnet Acies, vi, os eller vores i denne informationsmeddelelse) og gælder for vores virksomhed. 1 OM ACIES Acies

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK Vores privatlivspolitik giver dig et tydeligt overblik over, hvordan vi behandler dine data, samt hvad du kan forvente, at vi bruger dem til.

Læs mere

Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering

Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering Persondatapolitik om håndtering af persondata ved rekruttering Version 1.0 2. november 2018 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Som led i en rekrutteringsproces (både på baggrund af et opslag eller en uopfordret

Læs mere

DANFYSIK. Rekrutteringspolitik

DANFYSIK. Rekrutteringspolitik DANFYSIK Rekrutteringspolitik Indholdsfortegnelse 1 Indledning 3 2 Oprettelse af ansøgningsprofil 4 3 Modtagelse af ansøgninger 5 4 Behandling af oplysninger og 6 referencer ved ansøgning 5 Samtaler 9

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N H O S H A B

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N H O S H A B B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N H O S H A B 1. Indledning 1.1 Når du søger en ledig stilling hos HAB skal du være opmærksom på, vi

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om ansøgere og medarbejdere. hos. A/S Kofod og Christensen Maskinfabrik Frederikshavn

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om ansøgere og medarbejdere. hos. A/S Kofod og Christensen Maskinfabrik Frederikshavn PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om ansøgere og medarbejdere hos A/S Kofod og Christensen Maskinfabrik Frederikshavn Senest opdateret (dato) Ansvarlig 31-05-2018 JK Indholdsfortegnelse

Læs mere

Offentlig politik for jobansøgere

Offentlig politik for jobansøgere Offentlig politik for jobansøgere 1. Indledning a. Når du søger en ledig stilling, eller sender en uopfordret ansøgning til Bovia, skal du være opmærksom på, at vi i forbindelse hermed behandler personoplysninger

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

Behandling af personoplysninger i rekrutteringsprocessen

Behandling af personoplysninger i rekrutteringsprocessen Behandling af personoplysninger i rekrutteringsprocessen 2 B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N 1. Indledning 1.1 Når du søger en ledig

Læs mere

INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER

INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING 3 2. DATAANSVARLIGES KONTAKTOPLYSNING 3 3. FORMÅL MED BEHANDLINGEN 3 4. RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN 4 5.

Læs mere

Behandling af persondata ved rekruttering

Behandling af persondata ved rekruttering Behandling af persondata ved rekruttering Herunder finder du oplysninger vedrørende vores behandling af persondata, når du søger en konkret stilling, eller søger uopfordret hos Scanel International A/S

Læs mere

INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER

INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING 3 2. DATAANSVARLIGES KONTAKTOPLYSNING 3 3. FORMÅL MED BEHANDLINGEN 4 4. RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN 4 5.

Læs mere

Overordnede forhold ifm. behandling af persondata Forskningsenheden for Almen Praksis, Aarhus (FE) passer godt på dine data.

Overordnede forhold ifm. behandling af persondata Forskningsenheden for Almen Praksis, Aarhus (FE) passer godt på dine data. Privatlivspolitik Privatlivspolitik for Forskningsenheden for Almen Praksis, Aarhus.... 2 Kontaktinformationer... 2 Overordnede forhold ifm. behandling af persondata... 2 Kategorier af persondata... 2

Læs mere

Privatlivspolitik. (Håndtering af personoplysninger om private lejere)

Privatlivspolitik. (Håndtering af personoplysninger om private lejere) Privatlivspolitik (Håndtering af personoplysninger om private lejere) 1. Indledning I denne privatlivspolitik kan du læse nærmere om, hvordan A. Enggaard-koncernen behandler personoplysninger om dig, når

Læs mere

Behandling af personoplysninger i forbindelse med venteliste

Behandling af personoplysninger i forbindelse med venteliste Behandling af personoplysninger i forbindelse med venteliste Version 01 / Maj 2018 Baggrund Persondataloven indeholder regler, som medfører, at vi som boligselskab skal oplyse opnoterede på venteliste

Læs mere

INFORMATION TIL JOBANSØGERE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

INFORMATION TIL JOBANSØGERE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER INFORMATION TIL JOBANSØGERE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Maj 2018 1 Indledning 1.1 I henhold til Europa-Parlaments og Rådets Forordning (EU) 2016/679 ( GDPR ) er selskaberne i C WorldWide-koncernen

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik Ved at benytte Dansk Tandforsikring Administration ApS tandforsikring (herefter Forsikringen ) samtykker du til denne privatlivspolitik (herefter Privatlivspoltikken ), og dermed

Læs mere

Databehandlingspolitik

Databehandlingspolitik Databehandlingspolitik 1. Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Ravnholt Gods er forpligtet til at beskytte

Læs mere

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata.

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata. Pharmaforce ApS CVR nr. 26394198 PERSONDATAPOLITIK 1. Databeskyttelsesforordningen og persondataloven 1.1 Databeskyttelsesforordningen og Persondataloven regulerer behandling af personoplysninger, som

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. for. Startup Central ApS ( Selskabet )

PRIVATLIVSPOLITIK. for. Startup Central ApS ( Selskabet ) 1. INDLEDNING PRIVATLIVSPOLITIK for Startup Central ApS ( Selskabet ) Advokat Peter Agentoft Nielsen (L) Partner pag@lrp.dk Adresser: Løvenørnsgade 17 8700 Horsens Vesterbrogade 16 8722 Hedensted Tlf.

Læs mere

Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Køge Havn

Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Køge Havn 1 PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Køge Havn Denne politik er en del af Køge Havn samlede dokumentation for, at Havnen overholder den

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1.

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1. PRIVATLIVSPOLITIK Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S Version 1.0 april 2018 Som dataansvarlig virksomhed gør vi opmærksom på, at vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi

Læs mere

Overordnede forhold ifm. behandling af persondata Forskningsenheden for Almen Praksis, Aarhus (FE) passer godt på dine data.

Overordnede forhold ifm. behandling af persondata Forskningsenheden for Almen Praksis, Aarhus (FE) passer godt på dine data. Privatlivspolitik Privatlivspolitik for Forskningsenheden for Almen Praksis, Aarhus.... 2 Kontaktinformationer... 2 Overordnede forhold ifm. behandling af persondata... 2 Kategorier af persondata... 2

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere og medarbejdere hos Boligforeningen Vesterport

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere og medarbejdere hos Boligforeningen Vesterport PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere og medarbejdere hos Boligforeningen Vesterport Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 4 1.1 DATAANSVARLIG... 4 1.2 BRUG AF DATABEHANDLERE...

Læs mere

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik Cookie- og privatlivspolitik Her kan du læse cookie privatlivspolitik for Advokatfirmaet Nilsson-Børresen, der ejer og driver: nilssonborresen.dk. 1. Advokatfirmaet Nilsson-Børresen privatlivspolitk 2.

Læs mere

Politikken beskrivelser hvordan vi behandler persondata om vores medlemmer og netværk.

Politikken beskrivelser hvordan vi behandler persondata om vores medlemmer og netværk. Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt Business Lolland-Falster er en erhvervsorganisation med et lokalt, regionalt, nationalt og internationalt netværk. Business Lolland-Falster er ansvarlig

Læs mere

Oplysningspligt under rekruttering Indhold

Oplysningspligt under rekruttering Indhold Oplysningspligt under rekruttering Indhold 1. Behandling af persondata ved rekruttering... 2 2. Når vi modtager din ansøgning... 2 2.1. Vi vurderer ansøgningen... 3 2.2. Når vi har udvalgt dig til ansættelsessamtale...

Læs mere

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Ansøgere hos ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S

PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S PRIVATLIVSPOLITIK - NETTO-BÅDENE A/S DATAANSVAR tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler i forskellige henseender persondata og har derfor vedtaget følgende politik der beskriver, hvorledes vi

Læs mere

DATABEHANDLINGSPOLITIK

DATABEHANDLINGSPOLITIK DATABEHANDLINGSPOLITIK Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Egeskov er forpligtet til at beskytte fortroligheden,

Læs mere

Privatlivspolitik for Skagen Varmeværk

Privatlivspolitik for Skagen Varmeværk Privatlivspolitik for Skagen Varmeværk 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Som leverandør af fjernvarme til vores kunder tager vi din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler personoplysninger

Læs mere

AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Mellem. [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren )

AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Mellem. [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren ) AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Mellem [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren ) og Midttrafik Søren Nymarks Vej 3 8270 Højbjerg CVR-nr.: 29943176 (herefter Midttrafik

Læs mere

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Personadatapolitik ) beskriver, hvorledes Kentaur A/S ( Kentaur, os, vores, vi ) indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Persondatapolitik for TAGARNO A/S

Persondatapolitik for TAGARNO A/S Persondatapolitik for TAGARNO A/S For behandling af personoplysninger på kunder senest opdateret d.18. maj 2018 I 1 1. Indledning For at Tagarno A/S ( TAGARNO ) kan kontakte dig og levere ydelser til dig,

Læs mere

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Denne databehandleraftale (Aftale) er indgået mellem Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa (Kommunen) Dataansvarlig og Leverandør Adresse Postnummer CVR nr.: (Leverandøren)

Læs mere

UNDERRETNING OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYS- NINGER I VÆKSTFONDEN

UNDERRETNING OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYS- NINGER I VÆKSTFONDEN SIDE 1 AF 7 UNDERRETNING OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYS- NINGER I VÆKSTFONDEN De relevante persondataregler, som gælder for behandling af personoplysninger, er fastsat i databeskyttelsesforordningen

Læs mere

Tøystrup Gods udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Tøystrup Gods udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Persondatapolitik Et af vores mål er at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for vores gæster, kunder og medarbejdere dette gør sig også gældende, når det kommer til beskyttelsen af personoplysninger.

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden

PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden Persondataansvar hos Inter Terminals Danmark koncernen Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt Inter Terminals Danmark koncernen (herefter

Læs mere

generel information om databeskyttelse til jobansøgere

generel information om databeskyttelse til jobansøgere generel information om databeskyttelse til jobansøgere indledning Formålet med denne generelle information er at beskrive, hvordan og hvorfor vi behandler dine personoplysninger, samt dine rettigheder

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten)

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos Ny Carlsbergfondet. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan Ny Carlsbergfondet ( vi eller

Læs mere

UNDERRETNING OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYS- NINGER I VÆKSTFONDEN

UNDERRETNING OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYS- NINGER I VÆKSTFONDEN SIDE 1 AF 6 UNDERRETNING OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYS- NINGER I VÆKSTFONDEN I forbindelse med behandlingen af ansøgningen om medfinansiering eller anden involvering fra vækstfondens side (herefter

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden

PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden Persondataansvar hos Inter Terminals Danmark koncernen Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt Inter Terminals Danmark koncernen har

Læs mere

Persondatapolitik. Persondatapolitik

Persondatapolitik. Persondatapolitik Persondatapolitik Persondatapolitik I denne persondatapolitik beskrives, hvordan Volstrup Rullegræs indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores

Læs mere

2. HVILKE OPLYSNINGER VI INDSAMLER FORMÅL OG RETSGRUNDLAG

2. HVILKE OPLYSNINGER VI INDSAMLER FORMÅL OG RETSGRUNDLAG INFORMATION OM CAREMORE PRIVAT AGENTUR OG FORSIKRINGSAGENTURET CAREMORES INDSAMLING OG BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Med denne information vil vi fortælle om, hvilke oplysninger vi indsamler om dig,

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE Side 1/9 Aftale om databehandling mellem Kunden og Leverandøren Side 2/9 Vejledning: [Dette bilag kan ikke ændres af tilbudsgiver. Bilaget udgør således i sin helhed et mindstekrav

Læs mere

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål? 1. Generelt 1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Focus Portservice ApS ("Virksomheden", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger

Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger April 2018 Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger Med denne skrivelse informeres

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION

PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION Kongensgade 72, 1. sal, 5000 Odense C, tlf. 66146633 info@csm-syd-frivilligsektion.dk - www.csm-danmark.dk/syd-frivillig/ PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION 1. Generelt: Denne persondatapolitik

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Information om behandling af personoplysninger til lejerne hos Escot

PERSONDATAPOLITIK. Information om behandling af personoplysninger til lejerne hos Escot PERSONDATAPOLITIK Information om behandling af personoplysninger til lejerne hos Escot 1. Indledning Som et led i Escot A/S` arbejde indhenter og opbevarer vi en række personoplysninger om alle lejere.

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Hirtshals Havn

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Hirtshals Havn PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Hirtshals Havn Denne politik er en del af Hirtshals Havns samlede dokumentation for, at Havnen overholder

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING Hvorfor får du dette dokument? Attendo tager dit privatliv alvorligt og beskytter dine personoplysninger efter gældende lovgivning.

Læs mere

TEMP-TEAMs Privatlivspolitik

TEMP-TEAMs Privatlivspolitik TEMP-TEAMs Privatlivspolitik Indledning Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde.

Læs mere

Privatlivspolitik for Hjernesagen

Privatlivspolitik for Hjernesagen Privatlivspolitik for Hjernesagen Vi tager ansvaret for dine oplysninger alvorligt Når du bliver medlem hos Hjernesagen, så giver du os en række personlige oplysninger, som vi skal behandle ansvarligt.

Læs mere

Wila A/S persondatapolitik

Wila A/S persondatapolitik Wila A/S persondatapolitik 1. Generelle bestemmelser 1.1 Denne persondatapolitik omhandler vores indsamling og behandling af de persondata, vi indsamler om vores kunder (herefter betegnet som persondatapolitikken).

Læs mere

Kontaktoplysninger FysioDanmark Holstebro er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger FysioDanmark Holstebro er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Nærværende privatlivspolitik kan genfindes på firmaets hjemmeside www.fysio7500.dk, ligesom der fremsendes en persondatameddelelse til kunder og tredjemand. Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler

Læs mere

EKSTERN PERSONDATAPOLITK

EKSTERN PERSONDATAPOLITK EKSTERN PERSONDATAPOLITK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Persondatapolitik ) beskriver, hvorledes FOCUS leasing A/S, Focus Finans ApS, FOCUS flex leasing A/S og Focus

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Café Paraplyen - Frederiksberg

PERSONDATAPOLITIK FOR Café Paraplyen - Frederiksberg PERSONDATAPOLITIK FOR Café Paraplyen - Frederiksberg 1. Generelt Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. Her kan du læse

Læs mere

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group Persondatapolitik 1. GENERELT Denne politik om behandling af personoplysninger ("persondatapolitik", persondatapolitikken ) beskriver, hvorledes EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S ("os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

DATA SIKKERHED GÆLDENDE FOR NEWTON FITNESS APS CVR: OG FREM

DATA SIKKERHED GÆLDENDE FOR NEWTON FITNESS APS CVR: OG FREM DATA SIKKERHED GÆLDENDE FOR NEWTON FITNESS APS CVR: 35861467 2018 OG FREM DATA SIKKERHED Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informations sikkerhed. Vi har vedtaget interne regler om

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. ("Aftalen") om Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den Dataansvarlige.

DATABEHANDLERAFTALE. (Aftalen) om Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den Dataansvarlige. Databehandleraftale Rev. 1.0 [Navn på dataansvarlig] CVR-nr.: [CVR-nr.] [Adresse] [Land] ("den Dataansvarlige") og Motus A/S CVR-nr.: 14145486 Svanemøllevej 65 2900 Hellerup Danmark ("Databehandleren")

Læs mere

Brugen af personoplysninger

Brugen af personoplysninger Gode råd om Brugen af personoplysninger Kend reglerne for håndtering af personlige oplysninger om medarbejderne! Udgivet af Dansk Handel & Service Brugen af personoplysninger 2006 Gode råd om Brugen af

Læs mere

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Dataansvarlig ITD, Brancheorganisation For Den Danske Vejgodstransport Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 40990917 1. Introduktion Denne persondatapolitik

Læs mere

Kontraktbilag 3. Databehandleraftale

Kontraktbilag 3. Databehandleraftale Kontraktbilag 3 Databehandleraftale 1. DATABEHANDLERAFTALENS OMFANG OG FORMÅL Formålet med behandlingen af personoplysninger er overordnet set at drive en iværksætterpilotordning som nærmere fastlagt i

Læs mere

Surftown A/S. Regionsgolf-Danmark DATABEHANDLERAFTALE. Databehandleraftalen foreligger mellem. Regionsgolf-Danmark.

Surftown A/S. Regionsgolf-Danmark DATABEHANDLERAFTALE. Databehandleraftalen foreligger mellem. Regionsgolf-Danmark. Surftown A/S Regionsgolf-Danmark 08-05-2018 DATABEHANDLERAFTALE Databehandleraftalen foreligger mellem Regionsgolf-Danmark Michael Hansen Søndermarkvej, 60 4200 Slagelse CVR. nr. 34759316 (i det følgende

Læs mere

Privatlivspolitik for Molis ApS

Privatlivspolitik for Molis ApS Privatlivspolitik for Molis ApS Indholdsfortegnelse KONTAKTOPLYSNINGER... 2 DATAANSVAR VI TAGER DIN DATABESKYTTELSE ALVORLIGT... 2 VI SIKRER FAIR OG TRANSPARENT DATABEHANDLING... 2 BEHANDLING AF PERSONDATA...

Læs mere

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale (Aftale) mellem Oktober 2014 Sagsnr. 013928-0190 cen/dla Databehandleraftale Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem Fredericia Kommune Gothersgade 20 7000 Frdericia CVR-nr.: 69116418 ("Kommunen")

Læs mere

Fortrolighedspolitik. 22. oktober 2018

Fortrolighedspolitik. 22. oktober 2018 Fortrolighedspolitik Blå Kors Danmark bestræber sig på at sikre, at vores samarbejde med medarbejdere (tidligere og nuværende), frivillige, brugere, medlemmer, bidragsydere, kunder, leverandører, samarbejdspartnere

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Privatlivspolitik for Psykologcentret Trekanten I/S

Privatlivspolitik for Psykologcentret Trekanten I/S Privatlivspolitik for Psykologcentret Trekanten I/S Kontaktoplysninger: Kontaktperson: Den til enhver tid siddende bestyrelsesformand. Pr. 25.maj 2018 Psykolog Johanne Elming Psykologcentret Trekanten

Læs mere

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde 1. Gyldighed 1.1 Dette dokument, benævnt Databehandlingsvilkår, beskriver de vilkår Damgaard-Jensen

Læs mere

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage.

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. PERSONDATA Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. EcoVillage tager som dataansvarlig beskyttelsen af dine persondata alvorligt. Vi vil altid gøre vores

Læs mere

Privatlivspolitik Version 1, juni 2018

Privatlivspolitik Version 1, juni 2018 HOME-START Familiekontakt Støtte til småbørnsfamilier under pres Privatlivspolitik Version 1, juni 2018 I Home-Start Familiekontakt behandler vi personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principperne

Læs mere

Information om dine rettigheder

Information om dine rettigheder Information om dine rettigheder når du søger job hos Redmark redmark.dk Indhold Behandling af din ansøgning 3 Dine rettigheder 4 Lagring af dine personoplysninger 4 Kontakt os 5 Behandling hos tredjepart

Læs mere

CC GROUP DENMARK Databehandleraftale Kunde Version: (herefter samlet benævnt "Parterne" og hver for sig "Part")

CC GROUP DENMARK Databehandleraftale Kunde Version: (herefter samlet benævnt Parterne og hver for sig Part) DATABEHANDLERAFTALE Aftalen foreligger mellem Adresse Post nr. og By CVR. nr. xx xx xx xx (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og CC GROUP DENMARK Møllebugtvej 5 7000 Fredericia Att: CVR. nr. 27415032

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Privatlivspolitik Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via

Læs mere

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse Bilag 8 Databehandleraftale [Vejledning til Tilbudsgiverne: Bilaget skal ikke udfyldes af Tilbudsgiver i forbindelse med afgivelse af tilbud. Bilag udfyldes i fællesskab med FMI, hvis det er nødvendigt.

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke...

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke... PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder...

Læs mere

Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager hos Hasseris Boligselskab

Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager hos Hasseris Boligselskab Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager hos Hasseris Boligselskab Behandling af personoplysninger i forbindelse med husordensklager hos Hasseris Boligselskab... 1 1. Indledning...

Læs mere

Alle er til enhver tid velkommen til at rette henvendelse til vores kontaktperson omkring behandling af egne personoplysninger.

Alle er til enhver tid velkommen til at rette henvendelse til vores kontaktperson omkring behandling af egne personoplysninger. Persondatapolitik Beskyttelse af dit privatliv HTK Forsyning A/S sikre, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Med HTK Forsyning A/S menes i det efterfølgende

Læs mere

DanDomain A/S Databehandleraftale. Version: (herefter samlet benævnt "Parterne" og hver for sig "Part")

DanDomain A/S Databehandleraftale. Version: (herefter samlet benævnt Parterne og hver for sig Part) DATABEHANDLERAFTALE Databehandleraftalen foreligger mellem Vilhelm Thomsens plads 1 8900 Randers CVR. nr. 35 58 90 31 (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og DanDomain A/S Normansvej 1 8920 Randers

Læs mere

1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger.

1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger. Privatlivspolitik Senest opdateret 23. maj 2018 1. Generelt 1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger. 1.2 Denne politik ( Privatlivspolitikken ) forklarer overordnet hvilke

Læs mere