Gavlmaleriet af Peer Poulsen med Tjener Boldt er også en attraktion, der knytter sig til torvet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gavlmaleriet af Peer Poulsen med Tjener Boldt er også en attraktion, der knytter sig til torvet."

Transkript

1

2 1. Initiativtager og samarbejdspartnere Projektet er startet af Aars Borgerforening, som i flere år via en stor indsats af Jørgen Kristensen har udviklet projektet. Projektet støttes også af Aars Handelsstandsforening, som er en flittig bruger af torvet, samt af projekt GIB, som har til formål at fremme handelslivet i Aars. Vi har derfor etableret et samarbejde omkring projektet, hvor personerne er Jørgen Kristensen fra Aars Borgerforening, Mogens Kristensen fra Aars Handelsstandsforening, og undertegnede repræsenterende projekt GIB - Gang i Butikkerne. Vesthimmerlands Kommune har tidligere også støttet projektet via støtte til nogle arkitekttegninger. Resultatet af dette er ikke grundlag for denne ansøgning, idet der var tale om en meget dominerende "bygning", som ville tage alt for meget fokus fra de kvaliteter, som stedet har i forvejen. Arbejdsgruppen har derfor valgt at foreslå et anderledes design, som understøtter et givtigt sammenspil mellem stedets kvaliteter og den omgivende plads. 2. Formål, Idé og funktioner Projektets formål er at øge brugsværdien af Kimbrertorvet markant. Torvet har en række kvaliteter som gør det til et naturligt centrum for Aars by. Torvet afgrænses mod vest af Per Kirkebys kunstværk, som på en genial måde laver et niveauskift til Assersvej ovenfor. Trapperne i kunstværket kan benyttes som siddeplads for tilskuere til events på torvet. Dette var én af Per Kirkebys ideer med Kunstværket. Han betonede også dette ved indvielsen af Kimbrertorvet. Gavlmaleriet af Peer Poulsen med Tjener Boldt er også en attraktion, der knytter sig til torvet. Torvet har en smuk belægning, der naturligt signalerer en helhed med Himmerlandsgade og Søndergade. Beliggenheden er central i Aars by og det vil derfor være naturligt at styrke dette samlingspunkt og skabe endnu bedre muligheder for at opleve stedes store kvaliteter. Kort sagt: Flere oplevelser til et bredere og større publikum Idé Idéen er at torvet med den ønskede indretning skal understøtte oplevelsen af den omgivende kunst på stedet. Denne oplevelse vil via projektet blive tilgængelig for flere over en meget større del af året. Når torvet via projektet vil kunne rumme et bredere udvalg af aktiviteter, vil stedets kvaliteter blive oplevet af endnu flere til glæde for både borgere og besøgende i alle aldre. Dette skal ske via en fleksibel indretning af torvet, som understøtter en øget brugsværdi samtidigt med at sammenspillet mellem plads og kunst hæves op til et nyt niveau Funktioner Vi prioriterer følgende funktioner meget højt: En scene, der kan køres ind på pladsen eller hæves op fra underlaget. Herved vil pladsen i det daglige være plan som nu. Lyd og lysanlæg Mulighed for fremvisning af video, præsentationer m.v på storskærm

3 Overdækning mod regn Læ for vind og vejr efter behov Toiletfaciliteter Depot 3. Uddybning af projektets idé og formål Som nævnt ovenfor har torvet en lang række kvaliteter, som kan udnyttes bedre. Den centrale beliggenhed gør torvet til en naturlig base for en bred vifte af aktiviteter såsom motionsløb, optræden af kunstnere, musikevents, sport på storskærm, skøjteløb om vinteren og meget andet Udnytte stedets potentialer maksimalt Det, der begrænser brugsværdien, er det danske vejr og naturligvis de skiftende sæsoner, som gør det mindre tiltrækkende at opholde sig ude på stedet. En anden begrænsende faktor er, at det nødvendige udstyr såsom scene, stole lys og lydudstyr ikke er let tilgængelig og skal lejes fra gang til gang. Det skal også nævnes at toiletforhold i midtbyen er nærmest ikke eksisterende og meget er op til de handlendes gode vilje. Projektet vil løse de nævnte forhold. Dette vil øge antallet af brugere/publikum på torvet, så den gode beliggenhed og kvaliteterne på stedet kommer mere i spil Per Kirkebys Kunst Aars er som alle nok ved begavet med en betydelig samling af Per Kirkebys kunst, herunder muren på Kimbrertorvet. Der er ingen tvivl om at dette tiltrækker en del kunstinteresserede, og det er jo fantastisk. Projektet vil bringe Per Kirkebys mur mere i spil i over for et bredere publikum, når der i alt slags vejr kan laves events foran muren. Herved formidles kunsten både bevidst og ubevidst til en større skare. Brugen af trapperne som tilskuerpladser, som var en af Kirkebys idéer, giver kunstværket en mere aktiv rolle i bylivet Gavlmaleri af Peer Poulsen med Tjener Boldt Per Pallesen Aars som modelby for Korsbæk i Matador er et andet interessant tema, som mange har taget til sig. Dette er på bedste vis illustreret via Per Poulsens gavlmaleri af Tjener Boldt personificeret ved bysbarnet Per Pallesen. Der er ingen tvivl om, at dette tema har en del potentiale og fortsat vil blive bragt i spil ved forskellige lejligheder, herunder også aktiviteter på torvet Integrere kunst og torv Målet er således at skabe en bedre sammenhæng mellem pladsen og kunsten så flere vil få glæde af det.

4 Vi vil også fremhæve at den foreslåede løsning er tilpasset belægningsmønsteret og pladsens øvrige inventar. Udformningen af belægningen danner således rammen for overdækningen, som hviler på blå runde søjler i lighed med de omgivende gadelys Rum og aktiviteter til oplevelse af kunsten Projektet vil skabe et velegnet rum og faciliteter, som fremmer den gode oplevelse af kunsten Styrke handelslivet i Aars Handelslivet i Aars har brug for al den hjælp, der på nogen mulig måde kan mobiliseres. Det er velkendt at nethandel og nye forretningsmodeller sender kæmpebeløb uden om de fysiske butikker i byen. Dette kan ikke stoppes, men vi kan gøre det til en oplevelse at besøge de fysiske butikker. Dette kræver at byen er indrettet til at understøtte sådanne oplevelser. Det er her Kimbrertorvet kommer kraftigt i spil. Vi har en handelsstandsforening, som sammen med projekt GIB sætter mange ting i gang, hvilket også giver resultater, men det er tydeligt at de i 3.1 nævnte begrænsninger påvirker antallet af besøgende voldsomt. Det er derfor et stort ønske fra handelslivet at få gang i dette projekt. Vi er sikre på at vi vil få en betydelig sæsonforlængelse og en mindre afhængighed af vejr og vind til gavn for økonomien i handelslivet Turisme Ved at ophæve indvirkningen af vejr og vind vil Aars på regnvejrsdage o.l. via events på torvet kunne trække folk ind fra turistområderne. Dette vil give en god og hyggelig oplevelse, som vil skabe en ekstra tiltrækningskraft på turister til Aars Rum til oplevelser, aktiviteter og formidling Det er kun fantasien, der vil begrænse muligheden for aktiviteter på stedet, når de rigtige faciliteter etableres. Følgende er blot nogle eksempler: Visning af afgørende sportskampe og andre begivenheder på storskærm. Udendørs biograf og E-spil med tilskuere på storskærm skal også nævnes. Base for foreningers aktiviteter. Museet kunne rykke ud på pladsen med aktiviteter. Musikhuset kunne bruge stedet til events. Turistinfo på storskærm. Skøjtebane om vinteren. Og meget mere. Bemærk venligst at de nævnte aktiviteter spænder over stort set alle aldre og en bred vifte af interesser Udvidelse af sæsonen Der vil blive basis for aktiviteter året rundt i alt slags vejr. Herved nedbringes indvirkningen af vejr og vind. Sæsonen bliver længere og besøgstallet vil være mere stabilt. En skøjtebane om vinteren er et godt eksempel på dette. Andre byer har stor glæde af dette.

5 4. Interessenter der bakker op om projektet Vi har talt med mange og de fleste bakker op om projektet. Det er interessant at konstatere den mangfoldighed af behov og ønsker der kan opfyldes med projektet. Der er således en markant interesse for at få lavet og bagefter at benytte de ønskede faciliteter. Følgende liste er de foreninger og virksomheder vi har nået at kontakte. Under nogen af dem har vi anført eksempler på aktiviteter de ønsker at udføre på stedet. Den første del af listen er dem, vi har nået at tale med inden afsendelse af denne foreløbige ansøgning. Inden vi afsender den endelige ansøgning, vil vi tale med så mange som muligt af de resterende. I tilfældig rækkefølge med eksempler på anvendelse: Borgerforeningen Aars Handelsstandsforening By night arrangementer. Stort set alle events vil udgå fra Kimbrertorvet. Har afgivet skriftlig interesseerklæring. Erhvervsrådet Projekt GIB Følgende vil vi forsøge at tale med inden vi sender den endelige ansøgning: Liv i Byen Turistforeningen Vesthimmerlands Gymnasium Erhvervsskolerne Aars CK Vesthimmerlands CK Aars Trim og Motion Skolerne i Aars Kulturskolen Danseinstituttet Aars Bibliotek Musikhuset Museum Biografen Rotary Round Table Lions Saluteringslaug Børnehaver Pensionistforening Dagplejere Virksomheder: o Jutlander Bank

6 o o o o NCO Messecenter Vesthimmerland Kastberg HME 5. Drift af bygningen Som det fremgår vil brugerne af stedet være en meget bred kreds af foreninger, skoler, institutioner og i nogen grad også virksomheder. Det vil derfor være naturligt at stedet drives af Vesthimmerlands Kommune. Vi ser følgende driftsopgaver: Planlægning og reservation Dette skal ske ved henvendelse til en udpeget person ved kommunen. Dette kan effektivt gøres ved at lave en formular, der beskriver valgmulighederne i form af datoer og tidsrum, samt ønsker om scene, lys, lyd m.v. Vi har tænkt os at samarbejde med Irene Thomasen fra, Park og Vej, som i dag har denne funktion og arbejder på at forbedre sit system. Der har allerede været afholdt et møde med Park og Vej om dette emne. Vi foreslår at reservationer gøres synlige i en web kalender så alle kan følge med i kommende arrangementer. Vicevært Der skal tilknyttes en viceværtfunktion, som kan vejlede brugere i brug at teknikken og som kan tilkaldes ved eventuelle problemer. Kommunen har formentlig allerede en egnet person ansat i forbindelse med kommunens eksisterende bygninger. Vedligehold og rengøring Bygningen tænkes opført af stort set vedligeholdelsesfrie materialer. Søjlerne er i malet stål i lighed med de lampestandere der allerede er på pladsen. Rullegardinerne udføres i galvaniseret stål. Tagdækning i tagpap. Stern og afdækning i vejrbestandige materialer. Det hele skal rengøres med jævne mellemrum. Der bør tegnes en vedligeholdelsesaftale på al teknik. Udgift Vi antager at planlægning og vicevært vil kunne udføres uden nævneværdig merudgift af kommunens eksisterende personale. Vedligehold og rengøring estimeres til kr. pr. år.

7 6. Tegninger De følgende tegninger skal ses som et første oplæg til projektet. Når projektet har skaffet tilstrækkelige midler, vil der blive inddraget professionel assistance fra et arkitektfirma til sikring af et professionelt projekt. Her ses et luftfoto af Kimbrertorvet som det ser ud nu:

8 Tegning af Kimbrertorvet set fra oven efter aktuel opmåling: Perspektivtegning af Kimbrertorvet efter opmåling:

9 Kimbrertorvet med forslag til overdækning. Bemærk venligst at højden og de tynde søjler sikrer en gennemsigtig løsning:

10 Der vil også være et perfekt udsyn til Kirkebys værk inde under overdækningen:

11 Scene og stole kan rulles ind: I dårligt vejr nedrulles et gardin af beskyttende lameller:

12 Så kan forestillingen begynde:

13

14 7. Foreløbigt Budget Første oplæg til et budget: Projektering kr. Overdækning kr. Jalousi kr. Teknik kr. Scene og belægningsarbejder kr. Toiletter og depotrum kr. Genetablering P-Pladser kr. Budget i alt kr. 8. Finansiering - Udkast Kommunen kr. Foreninger kr. Fonde - lokale og landsdækkende kr. 9. Det videre forløb Undertegnede står til rådighed i det videre forløb. Vi fremlægger gerne projektet for kommunen og andre interessenter. 10. Afslutning Vi håber meget at der kan skaffes de nødvendige penge til dette projekt, som kan give et betydeligt løft til den centrale del af Aars by til glæde for et stort antal borgere, foreninger og virksomheder. 11. Underskrifter Initiativgruppen repræsenteret ved: Jørgen Kristensen Mogens Kristensen Finn Mathiassen Aars Borgerforening Aars Handelsstandsforening Projekt GIB

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/ Ikast-Brande Kommune Att.: Lone Jager Neldeberg Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Brande, den 17/10-2018 Ansøgning om tilskud til Brande City for 2018, 2019 og 2020 Brande Handelsstandsforening samt Brande Borgerforening

Læs mere

Viborg Skøjtebane. Sagsfremstilling

Viborg Skøjtebane. Sagsfremstilling Viborg Skøjtebane o Sagsfremstilling Kultur- og Fritidsudvalget behandlede sidst sagen i møde 25. februar 2016, hvor udvalget evaluerede sæsonen 2015/2016, hvor Viborg Skøjtebane som et forsøg var placeret

Læs mere

Bymidteprojekter 2015-2018

Bymidteprojekter 2015-2018 Bilag 2, 24.11.2014 1 Bymidteprojekter 2015-2018 På følgende sider, findes en nærmere beskrivelse af udvalgte projekter. Foreslåede anlægsprojekter - Bredgade - Torvet - Søndergade - Nørregade Foreslåede

Læs mere

Skulpturer i Hyldespjældet

Skulpturer i Hyldespjældet 3 Et ægtepar fra den københavnske Vestegn er drivkræfter bag en skulpturbank i deres boligområde. De vil bringe kunsten ud til folket og give deres naboer kunstoplevelser i hverdagen. Afdelingen huser

Læs mere

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by?

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? DE RØDE LØBERE Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? VINDERBYEN VORDINGBORG Vordingborg er nu en vinderby. Sådan

Læs mere

Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune

Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune Ansøgningsskema til Hedensted Kommunes Lokal Udviklings Pulje Projektets titel Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune Formål/mål Glud Museum

Læs mere

Høringssvar til Budget fra Greve Museums bestyrelse til Kultur og Fritidsudvalget

Høringssvar til Budget fra Greve Museums bestyrelse til Kultur og Fritidsudvalget 31. august 2016 Høringssvar til Budget 2017 2020 fra Greve Museums bestyrelse til Kultur og Fritidsudvalget Greve Museums bestyrelse er fuldt klar over, at hver en krone vendes i budgetforhandlingerne,

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

OMRÅDEFORNYELSE SKÆRBÆK

OMRÅDEFORNYELSE SKÆRBÆK OMRÅDEFORNYELSE SKÆRBÆK porten til Rømø 08-10-2014 www.toender.dk 1 Aftenens forløb VELKOMMEN til alle v/ Tønder Kommune Trafikplan 2014 v/ Fagchef Lars-Erik Skydsbjerg Forslag til PROGRAM v/ Christel

Læs mere

Internationalt motorsportscenter I Nordjylland

Internationalt motorsportscenter I Nordjylland Internationalt motorsportscenter I Nordjylland Go-kart bane Ansøgning til Rebild Kommune 1 Ansøger: Motorsport Nordjylland: Motorsport Nordjylland (MNJ) er en frivillig forening for alle med benzin i blodet

Læs mere

Projektbeskrivelse for Handelstorvet

Projektbeskrivelse for Handelstorvet 1 Projektbeskrivelse for Handelstorvet Projekttitel:? Arbejdstitel: Handelstorvet Forslag Downtown Projektansvar: Arbejdsgruppen Handelstorvet bestående af: Eigil List Løjt Lands Fællesråd Gitte Christensen

Læs mere

Spørgeskemaopsamling. Antal registrerede besvarelser: 281

Spørgeskemaopsamling. Antal registrerede besvarelser: 281 18.12.2012 Spørgeskemaopsamling Antal registrerede besvarelser: 281 Spørgsmål Antal svar Svar % Køn? 269 96 Alder? 266 95 Hvor bor du? 265 94 Nævn 3 gode ting ved Hedensted bymidte og beskriv hvorfor 231

Læs mere

100-salen. - Kulturstationen og Kinorevuen

100-salen. - Kulturstationen og Kinorevuen 100-salen - Kulturstationen og Kinorevuen 12.07.2017 // 1726 INDHOLD For tegninger i rigtigt målforhold print i A4 BAGGRUND/HISTORIE VISION KONTEKST LUFTFOTO SKØRPING LUFTFOTO KULTURSTATIONEN KONCEPT SITUATIONSPLAN

Læs mere

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker:

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: Forening: nasl-i Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: 1. Mere og bedre plads til vores redskaber! Den billige løsning kunne være en container uden foran hallen eller et system, hvor

Læs mere

DEN HISTORISKE BYMIDTE BJELKE+CERMAK+VEILE ARCHITECTURE

DEN HISTORISKE BYMIDTE BJELKE+CERMAK+VEILE ARCHITECTURE 1 67 FRA SCT. PEDERS KIRKE TIL AXELTORV SCT. PEDERS KIRKE Engang var Sct. Peders Kirke centrum i Næstved. Den var det naturlige pejlemærke og tre indfaldsveje ledte direkte mod kirken. SCT. PEDERS KIRKEPLADS

Læs mere

Det gode liv i Galten Midtby

Det gode liv i Galten Midtby Det gode liv i Galten Midtby Statusnotat, Omdannelse af Galten Midtby Baggrund Galten Bymidte står over for en større renovering og fornyelse. Som følge af Budgetaftalen 2013 er der over tre år afsat 4

Læs mere

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Samarbejdsaftale for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation

Læs mere

Strategi for Fritid og Kultur. Lemvig Kommune

Strategi for Fritid og Kultur. Lemvig Kommune Strategi for Fritid og Kultur Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende fællesskaber.

Læs mere

Velkommen til mulighedernes hus

Velkommen til mulighedernes hus Velkommen til mulighedernes hus Musikteatret Holstebro Musikteatret Holstebro er det vestlige Danmarks kulturelle midtpunkt. Mere end 100.000 gæster besøger årligt huset til teaterforestillinger, musicals

Læs mere

I 1999, da Per Kirkebys tilbygning til Vesthimmerlands Museum blev indviet, blev Kirkeby samtidig udnævnt til æresborger

I 1999, da Per Kirkebys tilbygning til Vesthimmerlands Museum blev indviet, blev Kirkeby samtidig udnævnt til æresborger Aars er billedkunstneren Per Kirkebys sted. Allerede ved rundkørslerne på vej ind til den lille himmerlandske by bliver besøgende hilst velkommen af hans høje røde teglstenstårne. På Kimbrertorvet midt

Læs mere

Kirsten Rotbøll Lassen www.kirstenrlassen.dk Det Danske institut i Athen Oktober 2011. Udenfor hjem

Kirsten Rotbøll Lassen www.kirstenrlassen.dk Det Danske institut i Athen Oktober 2011. Udenfor hjem Kirsten Rotbøll Lassen www.kirstenrlassen.dk Det Danske institut i Athen Oktober 2011 Udenfor hjem Jeg boede på det danske institut i en måned. Det har været et meget spændende og udbytterigt ophold for

Læs mere

Grundlæggende er det tanken at bringe Frellos kunst ud i bybilledet på en anderledes og oplevelsesrig måde.

Grundlæggende er det tanken at bringe Frellos kunst ud i bybilledet på en anderledes og oplevelsesrig måde. Frello i Varde By I anledning af Otto Frellos 90 års fødselsdag har Udviklingsrådet for Varde By samlet en række af de tanker og ideer som rådet arbejder med i relation til Frellos kunst. Grundlæggende

Læs mere

Ny drift Nummer Projektnavn Fagudvalg Funktion Aftaleenhed Indsatsområde Område Beskrivelse af forslag

Ny drift Nummer Projektnavn Fagudvalg Funktion Aftaleenhed Indsatsområde Område Beskrivelse af forslag Nummer 130 Udvidelse af landdistriktspujen Indsatsområde Nye initiativer i øvrigt Område Hele kommunen Landdistriktspuljen er idag på 309.000 kr om året. Puljens formål er at støtte lokale udviklingsprojekter

Læs mere

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV Indledning: LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV Landbyrådsrepræsentanten fra Vellev inviterede i samarbejde med Landdistrikternes

Læs mere

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 KUNSTNERE FRA HELE VERDEN VISER LAND ART FOR BØRN & VOKSNE + MASSER AF WORKSHOPS + OMFATTENEDE SYMPOSIUMPROGRAM + MASSER AF FERNISERINGER + STORT FOLKEKØKKEN

Læs mere

Ny skurby - Sammenstilling af indkomne ansøgninger i forhold til kriterier stillet af Dragør Kommune

Ny skurby - Sammenstilling af indkomne ansøgninger i forhold til kriterier stillet af Dragør Kommune Ny skurby - Sammenstilling af indkomne ansøgninger i forhold til kriterier stillet af Dragør Kommune Baggrund: Dragør Kommune har afsøgt, om der findes en privat projektejer/virksomhed, som kan udvikle

Læs mere

Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015

Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015 Tønder Kommune Kongevej 57 Att.: Økonomiudvalget Tønder d. 11/8 2015 nder, den 10. august 2015 Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015 Tønder Handelsstandsforening ansøger om økonomiske

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

BJELKE+CERMAK+VEILE ARCHITECTURE AXELTORV BAKKE MAJ 2017

BJELKE+CERMAK+VEILE ARCHITECTURE AXELTORV BAKKE MAJ 2017 BJELKE+CERMAK+VEILE ARCHITECTURE AXELTORV BAKKE MAJ 2017 2 INDHOLDSFORTEGNELSE HISTORISK EKSISTERENDE FORHOLD FREMTIDIG SITUATION LÆNGDESNIT PLAN I ØJENHØJDE TVÆRSNIT SCENE OVERDÆKNING OMRÅDER & INVENTAR

Læs mere

Informationsmøde og workshop om hvordan vi kommer videre. Idestrup Forsamlingshus den 8. februar 2012

Informationsmøde og workshop om hvordan vi kommer videre. Idestrup Forsamlingshus den 8. februar 2012 Informationsmøde og workshop om hvordan vi kommer videre Idestrup Forsamlingshus den 8. februar 2012 Formålet med de+e møde/punkt: 1. At præsentere den reviderede ansøgning og budget og hvad der mangler

Læs mere

Ansøgning vedr. ændring af lokalplan for Sunds Søcamping, Sunds. Kære udvalg,

Ansøgning vedr. ændring af lokalplan for Sunds Søcamping, Sunds. Kære udvalg, Herning d. 6. sep. 2018 Ansøgning vedr. ændring af lokalplan for Sunds Søcamping, Sunds. Kære udvalg, Vi har gennem en årrække forsøgt at finde en løsning på campingpladsen i Sunds. Vi har været af mange

Læs mere

Projektbeskrivelse 2017

Projektbeskrivelse 2017 Projektbeskrivelse 2017 Lohals Havn flere målgrupper, øget indtjening og beskæftigelse 1 Lohals Havn har det sidste år investeret massivt i ændringer og udbygninger. Tiltagene er til glæde for vore gæster,

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Observatørrapport. Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon. Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark. Kalenderløb og DAF-certificeret

Observatørrapport. Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon. Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark. Kalenderløb og DAF-certificeret Observatørrapport Kalenderløb og DAF-certificeret Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark,

Læs mere

NY DISPONERING AF TORVET I NYKØBING SJÆLLAND ET LEVENDE TORV BÅDE SOMMER OG VINTER KENDINGSTAL: 28313

NY DISPONERING AF TORVET I NYKØBING SJÆLLAND ET LEVENDE TORV BÅDE SOMMER OG VINTER KENDINGSTAL: 28313 NY DISPONERING AF TORVET I NYKØBING SJÆLLAND ET LEVENDE TORV BÅDE SOMMER OG VINTER KENDINGSTAL: 28313 NYKØBING TORV - DET NYE GREB Vi ønsker med få og enkle midler at skabe et helt nyt torv i Nykøbing.

Læs mere

Kulturtovet idéoplæg

Kulturtovet idéoplæg Kulturtovet idéoplæg 21.10.2018 Indhold Kulturaksen - - en del af Kulturaksen - Ideen om Kulturaksen - som hængsel - Forskellige rumlige oplevelser - Sammenhæng i Kulturaksen - Forudsætninger - Udfordringer

Læs mere

Handleplan for detailhandlen og bylivet i Haderslev Kommune

Handleplan for detailhandlen og bylivet i Haderslev Kommune Handleplan for detailhandlen og bylivet i Haderslev Kommune Handleplanen er en del af Haderslev Kommunes strategi for detailhandlen i kommunen og beskriver de indsatser, der skal medvirke til at realisere

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

- Fanøs Kulturhjerte S/I

- Fanøs Kulturhjerte S/I Til Fanø Kommune Skolevej 3-5 6720 Fanø Den 1. maj 2017 Realen har nu været drevet som selvejende institution siden 28.11.2016. På blot 5 måneder har Realens bestyrelse sammen med de frivillige formået

Læs mere

NYT AARHUS STADION - ET NYT OPLEVELSESRUM I SKOVEN

NYT AARHUS STADION - ET NYT OPLEVELSESRUM I SKOVEN - ET NYT OPLEVELSESRUM I SKOVEN Nyt Aarhus Stadion - et nyt oplevelsesrum i skoven udarbejder ideoplæg til et Nyt Aarhus Stadion i Marselisskoven. En idé, der bryder med den sædvanlige tanke om et stadion,

Læs mere

Turistpolitik for Haderslev Kommune

Turistpolitik for Haderslev Kommune Turistpolitik for Haderslev Kommune K O M M U N E Januar 2004 - B Y G G E R B R O M E L L E M F O R T I D O G F R E M T I D... 1 Udvikling & Kultur: Claus Dall, organisationskonsulent Henrik Ørnstrup,

Læs mere

Submission #122 Roskilde Kommune

Submission #122 Roskilde Kommune Submission #122 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/17308 Side 1 af 1 03-05-2018 Forening Roskilde Skate og Event forening Foreningens CVR nummer 32495354 Hvad søger du til? Hjælp

Læs mere

Indstilling. Indretning af taghave til ARoS-Aarhus Kunstmuseum. Til Århus Byråd via Magistraten tur og Borgerservice. Den 24.april 2006.

Indstilling. Indretning af taghave til ARoS-Aarhus Kunstmuseum. Til Århus Byråd via Magistraten tur og Borgerservice. Den 24.april 2006. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten tur og Borgerservice Den 24.april 2006 Indretning af taghave til ARoS-Aarhus Kunstmuseum 1. Resume ARoS-Aarhus Kunstmuseum har via fonden Realdania skaffet finansiering

Læs mere

Grindsted Fremtidens Handelsby

Grindsted Fremtidens Handelsby Grindsted Fremtidens Handelsby Økonomiudvalget bevilgede i september 2015 280.000 kr. til projektet Grindsted Fremtidens Handelsby Formålet med projektet har været at bede forskellige lokale aktører at

Læs mere

KOLDBY SPORT & BEVÆGELSE ET FREMTIDSPROJEKT FOR LOKALOMRÅDET.

KOLDBY SPORT & BEVÆGELSE ET FREMTIDSPROJEKT FOR LOKALOMRÅDET. KOLDBY SPORT & BEVÆGELSE ET FREMTIDSPROJEKT FOR LOKALOMRÅDET. Vi kan ikke få armene ned, da vi ser rigtig mange muligheder i forhold til dette projekt. Vi ser en mangfoldighed og en fornyelse, som vil

Læs mere

Sydfyns. Kulturfond. Oplevelser og udvikling

Sydfyns. Kulturfond. Oplevelser og udvikling Sydfyns Kulturfond Oplevelser og udvikling Sydfyns Kulturfond Invitation Sydfyns Kulturfond er et initiativ med det formål at øge opmærksomheden på det sydfynske kulturområde til gavn for både erhvervsliv

Læs mere

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur- og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem med overskriften Sammen om det gode

Læs mere

Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016

Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016 Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016 Velkommen til en ny termin og velkommen til Kulturudvalget arrangementer. Kulturudvalget har ny sammensætning i denne termin efter installationen i foråret. Det

Læs mere

STRATEGISK MIDTBYPLAN

STRATEGISK MIDTBYPLAN STRATEGISK MIDTBYPLAN RANDERS MIDTBY INDSATSER RANDERS MIDTBY FORANDRER SIG DETAILHANDEL Detailhandel er med til at skabe byliv og grundlag for andre funktioner fx restauranter og service. Hvor vil vi

Læs mere

Nyt kulturhus i Tingbjerg

Nyt kulturhus i Tingbjerg Nyt kulturhus i Tingbjerg Tingbjerg og Utterlevshuse skal have et nyt kulturhus og bibliotek. Huset er for alle beboere i Tingbjerg og Utterslevhuse. Her kan du læse mere om, hvordan huset kommer til at

Læs mere

Banegårdspladsen: Vision og Omsætning. Midtbyrådsmøde, 02/

Banegårdspladsen: Vision og Omsætning. Midtbyrådsmøde, 02/ Banegårdspladsen: Vision og Omsætning Midtbyrådsmøde, 02/03-2018 FREMTIDENS BANEGÅRDSPLADS - BRØNDERSLEV Dagsorden Velkomst v. Karsten Frederiksen (pkt. 1-3: 08.00 08.15) Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

DETAILHANDELSSTRATEGI. Strategi for udvikling i Vejen, Brørup, Rødding og Holsted

DETAILHANDELSSTRATEGI. Strategi for udvikling i Vejen, Brørup, Rødding og Holsted DETAILHANDELSSTRATEGI 2016 Strategi for udvikling i Vejen, Brørup, Rødding og Holsted Forord Denne detailhandelsstrategi er resultatet af den proces, som Byrådet i Vejen Kommune igangsatte i foråret 2015.

Læs mere

Handlingsplan. Borgerforeningen Sdr. Nissum-Fjand

Handlingsplan. Borgerforeningen Sdr. Nissum-Fjand Handlingsplan Borgerforeningen Sdr. Nissum-Fjand Projekt Vækstgrupper for landdistriktsudvikling Borgerforeningen Sdr. Nissum-Fjand Indledning Denne handlingsplan er kommet i stand på 2 møder med Borgerforeningens

Læs mere

Illustration: C.F. Møller BYENS NYE HUS TIL MUSIK, TEATER OG KONFERENCER

Illustration: C.F. Møller BYENS NYE HUS TIL MUSIK, TEATER OG KONFERENCER Illustration: C.F. Møller BYENS NYE HUS TIL MUSIK, TEATER OG KONFERENCER 1 BUTIK Der bliver en butik i stueetagen på ca. 700 m 2. UDDANNELSE Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole får ca. 6200

Læs mere

Aftenensprogram. 18:00 Ankomst 18:15 Velkommen oplæg til hyggesnak over maden Aftenens program planen om gruppeinddeling - idéer

Aftenensprogram. 18:00 Ankomst 18:15 Velkommen oplæg til hyggesnak over maden Aftenens program planen om gruppeinddeling - idéer Aftenensprogram 18:00 Ankomst 18:15 Velkommen oplæg til hyggesnak over maden Aftenens program planen om gruppeinddeling - idéer 19:00 Oprydning. Kaffe og kage serveres 19:15 Velkommen til de sidst ankomne

Læs mere

BORGERMØDE KULTUR OG FRITID 17. MAJ 2016

BORGERMØDE KULTUR OG FRITID 17. MAJ 2016 BORGERMØDE KULTUR OG FRITID 17. MAJ 2016 Program 19:00 Intro ved Emrah Tuncer og Svend Due Mikkelsen 19:15 Intro til fortællingerne ved Emrah Tuncer 19:30 Basar 2x20 minutter ved 2 selvvalgte stande +20

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

Brugerundersøgelse 2019 for Odense Skøjtehal

Brugerundersøgelse 2019 for Odense Skøjtehal Brugerundersøgelse 2019 for Odense Skøjtehal Tak for alle jeres besvarelser og forslag, som vi vil bruge til at gøre Odense skøjtehal til en endnu bedre oplevelse Demografi (245 besvarelser i alt) Køn

Læs mere

LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg

LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

Museumspolitiske synspunkter på vej mod 2020

Museumspolitiske synspunkter på vej mod 2020 Museumspolitiske synspunkter på vej mod 2020 Museer Museerne i Danmark rummer enestående samlinger af kunst-, kultur- og naturarv. Museer aktualiserer denne viden og gør den tilgængelig og vedkommende.

Læs mere

Glyptotekets strategi

Glyptotekets strategi Glyptotekets strategi 2018 2020 Glyptotekets strategi 2018 2020 Introduktion Glyptoteket har med sine enestående samlinger, sin historie og sin beliggenhed en aktuel mulighed for at forny sin position.

Læs mere

krav og ønsker til salg af kommunal ejendom ved Møllebakken i Helsinge

krav og ønsker til salg af kommunal ejendom ved Møllebakken i Helsinge krav og ønsker til salg af kommunal ejendom ved Møllebakken i Helsinge Butikker på Vestergade mod gadekæret. Gaden udgør den nordlige grænse af projektområdet. Materialet er bygget op i to dele: 1 Helsinge

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel

Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel Varde kommune Kultur og Fritid Bytoften 2 6800 Varde vardekommune@varde.dk Nørre Nebel, den 8. Februar 2016 Ansøgning om lån til udvidelse og energi optimering af Form og Fritid Nr. Nebel På vegne af bestyrelsen

Læs mere

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune DIAmanten God ledelse i Solrød Kommune Indhold 1. Indledning 3 2. Ledelsesopgaven 4 3. Ledelse i flere retninger 5 4. Strategisk ledelse 7 5. Styring 8 6. Faglig ledelse 9 7. Personaleledelse 10 8. Personligt

Læs mere

Kan gøre noget for autocamperturisme!

Kan gøre noget for autocamperturisme! Kan gøre noget for autocamperturisme Få del i Europas hurtigst voksende turistsegment Af: www.autocamper-info.dk den 27. apr. 2015 JI/2015 Side 1 Der findes 1,7 millioner autocampere i Europa. Deraf er

Læs mere

Besøgstal, offentlige tilskud, egenindtægt og udvikling

Besøgstal, offentlige tilskud, egenindtægt og udvikling Besøgstal, offentlige tilskud, egenindtægt og udvikling Af Lars Christian Nørbach Mangt og meget er blevet sagt om besøgstal egnethed eller mangel på samme til at vurdere den ene eller anden kulturinstitutions

Læs mere

Vejledning om pladsfordelingsplaner i forsamlingstelte og selskabshuse og om teltudgange.

Vejledning om pladsfordelingsplaner i forsamlingstelte og selskabshuse og om teltudgange. Vejledning om pladsfordelingsplaner i forsamlingstelte og selskabshuse og om teltudgange. Marts 2002 1. Indledning Den 25. juni 2001 trådte de Tekniske forskrifter for forsamlingstelte, selskabshuse, salgsområder

Læs mere

Bynær Havnepark - Kalundborg Sorø september Side 1

Bynær Havnepark - Kalundborg Sorø september Side 1 Bynær Havnepark - Kalundborg Sorø - 13. september 2017 Side 1 Overordnede målsætninger for arbejdet omkring den Bynære Havnepark SIKRE EJERSKAB FRA BYENS BORGERE SØGE SAMSPIL MED BYENS ØVRIGE AKTIVITETER

Læs mere

Nedslagspunkterne i Uldum Midtbyplan

Nedslagspunkterne i Uldum Midtbyplan Nedslagspunkterne i Uldum Midtbyplan Dokumentet beskriver en uddybning af nedslagspunkterne i Midtbyplanen for Uldum. Her vil der blive beskrevet: Hvad projektet indeholder Hvilke opgaver der ligger i

Læs mere

Kommissorium. Superkilen. Ligeså mangfoldig som Nørrebro selv www.superkilen.dk. Kilebestyrelsen for Superkilen i Mimersgadekvarteret (1/5) Superkilen

Kommissorium. Superkilen. Ligeså mangfoldig som Nørrebro selv www.superkilen.dk. Kilebestyrelsen for Superkilen i Mimersgadekvarteret (1/5) Superkilen Kilebestyrelsen for i Mimersgadekvarteret (1/5) er et kommende offentligt friareal i Mimersgadekvarteret. s fysiske rammer er det offentligt tilgængelige areal mellem Nørrebrogade ved Nørrebrohallen og

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014 Lokalområde der søger Rødkærsbro Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Rødkærsbro Borger- og Handelsstandsforening Fmd. Kurt Madsen Bjerrevej 77 8840 Rødkærsbro Tlf. 20 33

Læs mere

Forår og Sommer 2019

Forår og Sommer 2019 Forår og Sommer 2019 VISIONEN FOR LEGEPARKEN OG HISTORIEN BAG.. Historien bag Legeparken i Klejtrup fylder 15 år og har igennem alle årene skabt skønne rammer i Klejtrup (Byen med verdenskortet og den

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere

Helle Vibeke Lat (Holstebro Kommune) Til Holstebro Kommune Vedhæftet er vores ansøgning og kontaktoplysninger. Med venlig hilsen

Helle Vibeke Lat (Holstebro Kommune) Til Holstebro Kommune Vedhæftet er vores ansøgning og kontaktoplysninger. Med venlig hilsen Helle Vibeke Lat (Holstebro Kommune) Fra: Sendt: Til: Emne: Vedhæftede filer: Inger T. Andersen (Holstebro Kommune) 5. december 2016 11:18 Visit Holstebro VS: Turismepuljen 2017 Turismepulje 2017 - Den

Læs mere

INDKALDELSE AF IDÉER OG FORSLAG

INDKALDELSE AF IDÉER OG FORSLAG INDKALDELSE AF IDÉER OG FORSLAG CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET Byliv og boliger ved Bassin 7 BAGGRUND FOR HØRINGEN Aarhus Kommune er i gang med, at udvikle området ved Bassin 7 på Aarhus Ø. Det er

Læs mere

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forholdene i Indre By

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forholdene i Indre By Borgerpanelundersøgelse Forholdene i Indre By Gennemført 24-27. februar 2017 Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forholdene i Indre By Sammenfatning: Indre By som helhed Prioriteringer med hensyn

Læs mere

Evaluering Thomas C. Thulstrup

Evaluering Thomas C. Thulstrup Fredag den 1. august 2014 dannede de smukke omgivelser ved Koldinghus for første gang rammen om den elektroniske endags chill-out festival Stella Polaris. Evaluering Foreningen MusikKolding planlagde og

Læs mere

HVORDAN?? Landsbyforskønnelse i Ringkøbing-Skjern Kommune OPLÆG

HVORDAN?? Landsbyforskønnelse i Ringkøbing-Skjern Kommune OPLÆG HVORDAN?? Landsbyforskønnelse i Ringkøbing-Skjern Kommune OPLÆG Ildsjæleuniversitetet Ringkøbing-Skjern 06.12.2011 BNBYFORNYELSE PLANLÆGNING BYUDVIKLING STRATEGI Kursus under Ildsjæleuniversitetet 6. december

Læs mere

Galten midtby. KONCEPT, FUNKTION og IDÈ - UDEAREALER 2014-03 - 10. UDARBEJDET AF ByMUNCH By og Landskabsplanlægning

Galten midtby. KONCEPT, FUNKTION og IDÈ - UDEAREALER 2014-03 - 10. UDARBEJDET AF ByMUNCH By og Landskabsplanlægning Galten midtby KONCEPT, FUNKTION og IDÈ - UDEAREALER 2014-03 - 10 UDARBEJDET AF ByMUNCH By og Landskabsplanlægning GALTEN MIDTBY Overordnet beskrivelse: Galten er en by med ildsjæle, en aktiv by med en

Læs mere

Norddjurs Kommune. Kunst- og kulturpolitik Inddragelse, engagement og mangfoldighed. Høringssvar

Norddjurs Kommune. Kunst- og kulturpolitik Inddragelse, engagement og mangfoldighed. Høringssvar Norddjurs Kommune Kunst- og kulturpolitik 2017 2020 Inddragelse, engagement og mangfoldighed Høringssvar Velkommen til Kunst- og kulturpolitik 2017 2020 (Side 4) Kunst- og kulturpolitikkens mål - Alle

Læs mere

Kulturafdelingen, 18. august 2015.

Kulturafdelingen, 18. august 2015. Kulturafdelingen, 18. august 2015. Kulturafdelingen fremsender supplerende oplysninger vedr. dele af udtalelserne fra MED udvalget på Museum Horsens vedr. museumsanalyse og forslag til museumspolitik.

Læs mere

Handleplan for opbakning og udvikling af kulturlivet

Handleplan for opbakning og udvikling af kulturlivet Handleplan for opbakning og udvikling af kulturlivet Formål Denne handleplan for opbakning og udvikling af kulturlivet er en del af Temaplan for Sundhed, Kultur og Fritid. Kulturlivet er en vigtig del

Læs mere

De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet

De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet Side 1 af 5 Evaluering [329] Projektet Journalnr. 2012-F-0061 Projektets titel Bevilget beløb 600000 Naturrum til Vang Granitbrud De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet

Læs mere

9 arkitekttegnede boliger 3 værelser på ca. 80 m² Store terrasser/altaner Adgang med elevator lift Indflytning sommer 2016 BAKKEHUSET

9 arkitekttegnede boliger 3 værelser på ca. 80 m² Store terrasser/altaner Adgang med elevator lift Indflytning sommer 2016 BAKKEHUSET 9 arkitekttegnede boliger 3 værelser på ca. 80 m² Store terrasser/altaner Adgang med elevator lift Indflytning sommer 2016 BAKKEHUSET Bakkevej 1, Galten Friskole Børnehave Vuggestue Kirke Bygma Biograf

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Vision 2020 Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der skal vise vejen for, hvordan kommunens fritids-

Læs mere

Planstrategi Forslag til visioner og mål for midtbyudvikling i Ikast og Brande

Planstrategi Forslag til visioner og mål for midtbyudvikling i Ikast og Brande Planstrategi 2019 Forslag til visioner og mål for midtbyudvikling i Ikast og Brande I forbindelse med udarbejdelsen af Planstrategi 2019 har Byrådet besluttet at sætte fokus på udviklingen af midtbyerne

Læs mere

Nærmere beskrivelse af projekt med angivelse af formål, baggrund, organisering m.v. samt budget og finansieringsplan er angivet i efterfølgende

Nærmere beskrivelse af projekt med angivelse af formål, baggrund, organisering m.v. samt budget og finansieringsplan er angivet i efterfølgende Handikaprådet Syddjurs kommune Ebeltoft, 10.11.2015 Ansøgning om som støtte til opførelse af Havbadet Ebeltoft Skudehavn Brolauget, Havbadet Ebeltoft Skudehavn ansøger hermed Handikaprådet om tilskud til

Læs mere

Budgetønsker Plan- og Boligudvalget

Budgetønsker Plan- og Boligudvalget Budgetønsker Budgetønsker drift Nr. Drift [Hele 1.000 kr.] s Driftsønsker 2013 2014 2015 2016 1 Vedligeholdelse udenomsarealer 5.500 5.500 5.500 5.500 2 Middel bygningsvedligeholdelse 4.860 4.860 4.860

Læs mere

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for den brede Københavnske befolkning. Vi har hidtil haft

Læs mere

Multicenter Sunds. Vision 2025

Multicenter Sunds. Vision 2025 Vision 2025 Visionen i sin helhed Specifikke planer omkring fase 1 Idrætsvej 2 7451 Sunds www.multicentersunds.dk Vision 2025 Hvorfor visionen Sikre en struktureret udvikling af og området omkring Eksisterende

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der viser vejen for, hvordan kommunens fritids- og kulturliv skal

Læs mere

Resultatberetning for 2014

Resultatberetning for 2014 beretning for KOMEDIEHUSET Indhold Brand...3 Mission...3 Vision...3 beretning for...4 Opgørelse over implementeringsgraden af Strategiske for...6 Nøgletal...8 2 Dramatisk begravelse til Middelalderfestival

Læs mere

Næsten så godt som hjemme...

Næsten så godt som hjemme... Næsten så godt som hjemme... TeaterHotellet udvider med 12 hotel lejligheder Nyindrettede og indflytningsklare, lækre møbler, lyse rum, elevator og central beliggenhed. TeaterHotellet som er kendt for

Læs mere

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 Mine damer og herrer. I dag er en ganske særlig dag. I dag er en dag vi har ventet på længe. En dag vi har set frem til med stor

Læs mere

Udarbejdet af: Kasper Woetmann Sahl. HTX 1. Y Silkeborg tekniske Gymnasium. Udarbejdet i Tidsperioden: 8. november til 20.

Udarbejdet af: Kasper Woetmann Sahl. HTX 1. Y Silkeborg tekniske Gymnasium. Udarbejdet i Tidsperioden: 8. november til 20. Udarbejdet af: HTX 1. Y Silkeborg tekniske Gymnasium Udarbejdet i Tidsperioden: 8. november til 20. december 2006 Udarbejdet med udgangspunkt i faget: Design Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

BLÅVAND NATURCENTER. Kvalitetsturisme ved Blåvandshuk

BLÅVAND NATURCENTER. Kvalitetsturisme ved Blåvandshuk BLÅVAND NATURCENTER Kvalitetsturisme ved Blåvandshuk Blåvandshuk, Danmarks vestligste punkt, er kendt for sit karakteristiske fyrtårn, det fantastiske fugletræk, de spændende klit- og hedelandskaber og

Læs mere

Multihus Hjortshøj. Informationsmøde den 25. april 2016

Multihus Hjortshøj. Informationsmøde den 25. april 2016 Multihus Hjortshøj Informationsmøde den 25. april 2016 Dagsorden Velkomst v. Bjarne Bendtsen, fmd. Støtteforeningen Multihusprojektets historie Hvorfor et multihus i Hjortshøj? Placering og arkitektur

Læs mere