Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi d. 29. maj 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi d. 29. maj 2017"

Transkript

1 20. juni 2017 J. nr LEDELSESSEKRETARIATET Dagsorden Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi d. 29. maj Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 9. marts Orientering fra Københavns Politi, herunder bl.a. a) Kriminalitetsstatistik b) Virksomhedsberetning c) Status på rocker- og bandesituationen, herunder muligheden i Bandepakke III om bl.a. forbud mod rockerborge m.m. d) Utryghedsskabende ophold i det offentlige rum e) Status på Ungdomshuset 4. Temadrøftelse: Sommersæson 2017 indsats i forhold til større arrangementer i det offentlige rum. 5. Orientering fra kommunerne. 6. Eventuelt. Deltagere Politidirektør Anne Tønnes Overborgmester Frank Jensen Sekretariatschef Kasper Graa Wulff Borgmester Jørgen Glenthøj Afdelingschef Vivian Grønvall Petersen Borgmester Eik Dahl Bidstrup Chefjurist Carsten Kjær-Knudsen Borgmester Henrik Zimino Sekretariatsleder Yvette Kovacs Chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov Chefanklager Ida Sørensen Stabschef John Vestergaard Sekretariatsbetjening: Lise Fink, Majbritt Lund og Charlotte Dons (ref.) Politikredsens nytiltrådte politidirektør, Anne Tønnes, bød velkommen og udtrykte et ønske om et fortsat godt og konstruktivt samarbejde mellem Københavns Politi og kredsens 4 kommuner. Hun understregede vigtigheden af de tætte og tillidsfulde samarbejdsrelationer i kredsrådet, som er det organ, der skal sætte den strategiske retning for det lokale og daglige samarbejde mellem politiet og kommunerne.

2 Side 2 Herefter præsenterede Anne Tønnes politikredsens nye chefanklager, Ida Sørensen, der kommer fra en stilling som chefanklager i Nordsjællands Politi. Borgmestrene gav udtryk for, at ønsket om et godt samarbejde er gensidigt og understregede betydningen af en stærk relation, hvor parterne har en løbende og tillidsfuld dialog. Ad 1) Godkendelse af dagsorden Der var ingen bemærkninger til dagsordenen. Ad 2) Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 9. marts 2017 blev godkendt uden bemærkninger. Ad 3) Orientering fra kredsen Politikredsen orienterede om følgende forhold: Ad 3.a) Kriminalitetsstatistik Anne Tønnes orienterede om status for kriminalitetsudviklingen i politikredsen ultimo april Overordnet set ser det generelle kriminalitetsbillede fortsat fornuftigt ud: Fra 2016 til 2017 er der færre anmeldelser om straffelovsovertrædelser i Københavns politikreds. Antallet af unge under 18 år, der er sigtet for en overtrædelse af straffeloven, er faldet i Københavns politikreds. Antallet af anmeldelser vedrørende indbrud i privat beboelse er faldet markant siden 2014, og udgør et fald på 39 % for Københavns politikreds. Antallet af anmeldelser inden for sædelighedsområdet er nu faldende for Københavns politikreds på trods af en skærpelse af registreringspraksis på voldtægtsområdet. Jørgen Glenthøj udtrykte ønske om en mere tydelig notehenvisning i statistikken på sædelighedsområdet, da ændringen i registreringspraksis kan give anledning til uklarhed. Antallet af anmeldelser vedrørende økonomisk kriminalitet toppede i 2015, hvorefter anmeldelserne er faldet. Jørgen Skov understregede betydningen af et tæt samarbejde mellem myndigheder og private aktører (fx internethandlende) om indsatsen mod

3 økonomisk kriminalitet. Dette er bl.a. sket gennem et større co-creation initiativ initieret af Københavns Politi. Side 3 Fra 1. januar til 30. april 2017 har der været to dræbte i trafikken i Københavns politikreds, hvilket er lavere end i Antallet af tilskadekomne har også ligget stabilt fra 2016 til Københavns politikreds er udfordret på tyveriområdet. Antallet af anmeldelser om tyveri er steget med 20% fra 2016 til Der er dog en svagt positiv tendens i april. Københavns Politi har lagt en ny strategi for indsatsen og det er forventningen, at denne strategi vil dæmme yderligere op for problemet. 8. juni lanceres en ny forebyggelseskampagne, der 25. juni suppleres af en video på de sociale medier, der gør opmærksom på, hvordan borgere og turister bedst undgår at blive ofre for lommetyve. Jørgen Skov oplyste, at det ikke, som nogen tror, kan konkluderes, at det er de udenlandske hjemløse, der udgør problemet, idet langt de fleste af disse ernærer sig ved at samle flasker, men at udfordringen med lommetyveri derimod snarere skyldes organiserede udenlandske kriminelle, der opholder sig i lejligheder i og uden for byen. Herefter blev indsatsen mod cykelkurvstyverier drøftet. Københavns Kommunes Sikker By Sekretariat og Københavns Politi har for nylig afviklet en kampagne målrettet tyveri fra cykelkurve. Der var enighed om, at fremadrettet kan sådanne kampagner med fordel organiseres på tværs af alle kredsens kommuner. Antallet af voldsanmeldelser er steget fra 2014 til 2017 i Københavns politikreds. Det samlede antal anmeldelser for Københavns politikreds ligger på nuværende tidspunkt cirka 5% højere end samme periode i Ad 3. b) Virksomhedsberetning Efter en kort introduktion uddelte Anne Tønnes Københavns Politis virksomhedsberetning for Hun oplyste kort, at politidirektøren hvert år afgiver en skriftlig redegørelse til kredsrådet om politiets virksomhed i det forløbne år, herunder om det kriminalitetsforebyggende samarbejde. Virksomhedsberetningen offentliggøres tillige på internettet. Det nærmere indhold af beretningen blev ikke gennemgået på mødet, men hvis den giver anledning til spørgsmål, er deltagerne velkomne til at rette henvendelse til Københavns Politis Ledelsessekretariat. Ad 3.c) Status på rocker- og bandesituationen Jørgen Skov gav en kort orientering om den aktuelle rocker- og bandesituation. Efterforskningsmæssigt er sagerne ofte komplicerede, da de implicerede parter ikke ønsker at afgive forklaring eller i øvrigt bistå politiet med opklaring.

4 Klubber etableres og nedlægges på næsten daglig basis, men det er i vid udstrækning de samme medlemmer og de samme gamle konflikter, der præger nye konstellationer. Bandemedlemmerne er i udgangspunktet utilpassede, voldsparate unge, ofte med adgang til våben, hvilket øger konfliktpotentialet betragteligt. Side 4 Der er ligeledes udfordringer med afpresning af bl.a. bordeller. Politiet yder en opsøgende indsats i forhold til at få de forurettede til at anmelde problemet, så det kan blive håndteret. Banderne synes at have tillagt sig en ny trend med at formå meget unge drenge (10-12 år) til at deltage i uroligheder, hvor de ældre skubber de unge foran sig i forskellige situationer, bl.a. med stenkast mod politiets patruljevogne. Jørgen Skov understregede behovet for stabilitet og vedholdenhed i samarbejdet mellem politi og kommune om bandesituationen, herunder deling af viden. Den allervigtigste prioritet lige nu er at forebygge rekrutteringen af de helt unge bandemedlemmer, og dette kan kun ske i et meget tæt samarbejde i SSP regi. Rockersituationen er - i modsætning til bandesituationen - relativ stabil. Anne Tønnes orienterede mere generelt om den politiske aftale Bandepakke III - Bander bag tremmer, der blev vedtaget 24. marts Aftalen indeholder 35 forskellige initiativer, der skal styrke indsatsen mod rockere og bander, herunder forslag om strafskærpelser, skærpede vilkår for afsoning og prøveløsladelse samt lempelse af reglerne i rockerloven. Et af initiativerne er endvidere indførelse af regler om, at en kommune skal overveje at nedlægge forbud mod, at en ejendom anvendes som samlingssted for f.eks. en rocker- eller bandegruppe, hvis gruppens anvendelse af ejendommen som samlingssted er egnet til at medføre væsentlig ulempe og utryghed for de omkringboende. Rammerne for initiativet behandles pt. i Folketinget som et lovforslag, der forventes vedtaget med ikrafttræden 1. juli Anne Tønnes tilkendegav i den forbindelse, at politiet vil være meget opmærksom på, at fremskaffelsen af den fornødne dokumentation for et forbud vil forudsætte et nært samarbejde mellem politiet og kommunen. Frank Jensen udtrykte ønske om, at der hurtigst muligt nedsættes en arbejdsgruppe vedr. den fælles indsats mod rockerborge. Kommunen ønsker at bidrage til, at de fremtidige muligheder udnyttes hurtigt og konsekvent. Københavns Kommune foreslog endvidere en fælles presseindsats med bl.a. en opfordring til borgerne om at anmelde utryghedsskabende aktivitet omkring rockerborge, da anmeldelser er en forudsætning for at bringe loven i anvendelse. Jørgen Glenthøj tilbød ligeledes Frederiksberg Kommunes deltagelse i en fremtidig arbejdsgruppe og appellerede til hurtig information af kommunerne, så snart politiet har efterretninger om mulig etablering af klubhuse for rockere/bander.

5 Henrik Zimino udtrykte i samme forbindelse ønske om en orientering, hvis politiet rydder en rockerborg, da der kan være risiko for at problemet blot flyttes til en nabokommune. Ved tidlig inddragelse kan planloven mv. bringes i anvendelse for at forebygge etablering af en ny rockerborg. Side 5 Eik Bidstrup tilkendegav, at Dragør Kommune har erfaring med at forebygge etablering af rockerborge ved fælles indsats med lokale interessenter. Efter forslag fra Anne Tønnes var der enighed om, at rocker- og bandesituationen sammen med udmøntningen af Bandepakke III, herunder anvendelsen af de nye regler vedr. kommunalt samlingsstedsforbud, behandles som særskilt tema på det kommende kredsrådsmøde. Frank Jensen orienterede om situationen vedr. Folkets Hus og vil gerne drøfte den fremtidige strategi for Folkets Hus. Jørgen Skov tilkendegav indledningsvis, at Folkets Hus tidligere var et godt sted for både området og kvarterets rodløse unge, og at der havde været en positiv udvikling i forhold til såvel brugergruppe som brugergruppens adfærd. Siden marts 2017 udviklede situationen sig imidlertid i en markant negativ retning, idet bandegrupperingen LTF tiltog sig en dominerende plads i huset. Jørgen Skov oplyste endvidere, at det er politiets aktuelle vurdering, at LTF fortsat vil kunne udgøre en fare for husets øvrige brugere og naboer, såfremt disse unge på ny får adgang hertil. 3.d) Utryghedsskabende lejre Anne Tønnes orienterede kort om, at det følger af Københavns Politis Strategi for 2017, at man vil styrke indsatsen mod tilrejsende udlændinge særligt i forhold til utryghedsskabende ophold og adfærd i det offentlige rum. Derfor er politiet også meget tilfreds med de nye regler i ordensbekendtgørelsen, der giver mulighed for at gribe ind over for personers utryghedsskabende ophold i det offentlige rum (ved etablering af lejre). Hun pointerede dog, at reglerne gælder for både udenlandske og indenlandske hjemløse, der skaber utryghed, og at det ikke er ulovligt for EUborgere at sove på gaden og ernære sig ved at samle flasker, medmindre overnatning er ulovliggjort gennem tydelig skiltning, eller falder ind under de nye bestemmelser om utryghedsskabende lejre. Henrik Zimino berettede om udfordringer med utryghedsskabende lejre tæt på lufthavnen. Kommunens folk har henvist til, at der ikke må opsættes telte, men problemet eksisterer fortsat. Kommunen har modtaget en del klager fra borgere, da beboerne fra lejren trækker ind til bymidten i dagstimerne og skaber frygt for bl.a. tyveri. Jørgen Skov udtrykte forståelse for situationen, men understregede, at der ikke er belæg for at sige, at beboerne i lejrene er lommetyve. Politiets observationer peger derimod på, at de lever af samle flasker med pant. Københavns Politi er allerede i

6 dialog med CPH om etablering af et nyt flaskeopsamlingssystem, så hjemløse ikke kan afhente pantflasker dér. Dermed begrænses deres ernæringsgrundlag. Det er svært at bringe den nye bekendtgørelse i anvendelse, da den omhandlede lejr ikke er placeret et sted, hvor den kan klassificeres som utryghedsskabende. Politiet må derfor overveje hvilke andre bestemmelser, der evt. kan tages i brug. Side 6 Jørgen Skov orienterede endvidere om den seneste aktion 24. maj, hvor Udlændingekontrolsektionen foretog anholdelse af 27 personer fordelt på fire lejre. Jørgen Skov forsikrede afslutningsvist om, at politiet også fremadrettet til have stor fokus på området. Ad 3.e) Status på Ungdomshuset Ida Sørensen orienterede om, at Københavns Politi den 17. maj anholdte en række personer, der var involveret i urolighederne i forbindelse med 10-årsdagen for Ungdomshusets rydning. Da der er tale om en verserende straffesag kan Anklagemyndigheden ikke give detaljerede oplysninger om de personer, der er sigtet i sagen. Hvis kommunen ønsker konkrete oplysninger fra sagen, opfordrede Ida Sørensen kommunen til at sende en begrundet anmodning. Som opsamling herpå blev kommunens fortsatte drift af Ungdomshuset drøftet. Frank Jensen spurgte generelt til situationen i Nordvest, hvor der angiveligt har været en del uro. Jørgen Skov tilkendegav at lokalpolitiet er opmærksom på situationen og patruljerer jævnligt. Der træffes sjældent grupperinger af utilpassede unge, og der tilgår pt. ikke anmeldelser fra borgerne om uro og utryghedsskabende adfærd i området, men politiet følger situationen tæt. Ad 4) Temadrøftelse: Sommersæson 2017 Jørgen Skov orienterede om sommerens større arrangementer i det offentlige rum. Mange mennesker samles i løbet af hele sommeren og henset til den generelle sikkerhedssituation kræver det en del ressourcer hos politiet. Politikredsen planlægger de særlige sikkerhedsmæssige foranstaltninger i tæt samarbejde med både kommune, arrangører og det øvrige redningsberedskab mv. Københavns Politi stiller bl.a. krav til arrangørerne om lokalt vagtpersonale, der kan understøtte en tryg afvikling af arrangementet. Herudover har politikredsen særlig fokus på forebyggelse af terror. Københavns Politi benytter bl.a. Twitter i forhold til at sikre god og rettidig information til borgerne om de større events, herunder trafikmeldinger, forebyggelse af lommetyveri mv. Endelig vil Københavns Politi have særligt fokus på tilstedeværelse i havneområderne i perioder med godt vejr, og politiet vil bruge de sociale medier til at appellere til en mere ansvarlig adfærd i havneområder.

7 Anne Tønnes orienterede i den forbindelse kort om politikredsens styrkede indsats i Københavns havn efter den tragiske jetskiulykke den. 6. maj 2017, hvor to amerikanske statsborgere omkom og flere andre kom til skade. Københavns Politi deltager i en møderække sammen med relevante myndigheder, herunder Københavns Kommune og By og Havn, med henblik på at drøfte nye tiltag, der kan dæmme op for ulovlig og generende sejlads med jetski og speedbåde. Side 7 Ad 5) Orientering fra kommunerne Henrik Zimino orienterede om udfordringer i Lufthavnen, idet antallet af taxaholdepladser er utilstrækkeligt. Dette medfører, at taxaerne holder i tomgang i Kastrup, mens de venter på, at der bliver plads på Lufthavnens område. Jørgen Glenthøj orienterede om, at Frederiksberg Kommune har modtaget forlydender om hashandel omkring Julius Thomsens Plads. Jørgen Skov svarede, at Københavns Politi følger udviklingen på hashmarkedet tæt. En del af hashhandlen er flyttet til internettet, men politiet modtager meget gerne konkrete henvendelser om nye fysiske salgssteder. Københavns Politi vil være opmærksom på Julius Thomsens Plads, men har ikke efterretninger, der peger på, at det er blevet et egentligt salgssted. Henrik Zimino orienterede om, at der tilsyneladende foregår salg af stoffer på flere af Tårnby Kommunes skoler. Kommunen er allerede i dialog med SSP herom. Eik Bidstrup orienterede bl.a. om store parkeringsproblemer i forbindelse med turistbesøg på havnen i Dragør til stor gene for beboerne i området. Ad 6) Eventuelt. Ingen bemærkninger.

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN 28. april 2017 J. nr. 0100-10279-00048-17 LEDELSESSEKRETARIATET REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi den 23. oktober 2017 kl

Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi den 23. oktober 2017 kl 23. oktober 2017 J.nr. 0100-10279-00156-17 DIREKTIONS- SEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi den 23. oktober 2017 kl. 10.00 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN 10. august 2015 J.nr. 0100-10279-00052-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 26. SEPTEMBER 2016 PÅ POLITIGÅRDEN. Ad 1. Godkendelse af dagsorden.

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 26. SEPTEMBER 2016 PÅ POLITIGÅRDEN. Ad 1. Godkendelse af dagsorden. 17. november 2016 J.nr. 0100-10279-00040-16 Sagsbehandler: LFI KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 26. SEPTEMBER 2016 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. Referat fra møde mandag den 12. marts 2018 kl på Politigården

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. Referat fra møde mandag den 12. marts 2018 kl på Politigården 6. juni 2018 J. nr. 0100-10279-00017-18 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra møde mandag den 12. marts 2018 kl. 10.00 på Politigården DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. 2. Godkendelse af referat fra kredsrådsmødet den 23. oktober 2017

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. 2. Godkendelse af referat fra kredsrådsmødet den 23. oktober 2017 30. januar 2018 J. nr. 0100-10279-00164-17 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat af møde i kredsrådet for Københavns Politi den 13. december 2017 DAGSORDEN 1. Godkendelse af

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS 30. august 2018 J. nr. 0100-10279-00109-18 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra møde torsdag den 7. juni kl. 10.30-12.00 på Politigården DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN 6. januar 2016 J.nr. 0100-10279-00107-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN

POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN 29. januar 2015 J.nr. 0100-10279-00014-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

Referat af møde i kredsrådet for Københavns politikreds. den 27. februar 2014 på Politigården.

Referat af møde i kredsrådet for Københavns politikreds. den 27. februar 2014 på Politigården. 10. april 2014 J.nr. 0100-10279-00030-14 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet Referat af møde i kredsrådet for Københavns politikreds den 27. februar 2014 på Politigården. Dagsorden

Læs mere

POLITIKREDS DEN 3. OKTOBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN

POLITIKREDS DEN 3. OKTOBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN 14. november 2014 J.nr. 0100-10279-00115-14 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 3. OKTOBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS 21. december 2018 J. nr. 0100-10279-00109-18 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra møde torsdag den 27. september kl. 14.30-16.00 på Politigården Deltagere: Politidirektør

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl. 12.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 14. juni 2010 kl. 11.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 14. juni 2010 kl. 11.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 14. juni 2010 kl. 11.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 27. JUNI 2016 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 27. JUNI 2016 PÅ POLITIGÅRDEN 18. august 2016 J.nr. 0100-10279-00040-16 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 27. JUNI 2016 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS 5. april 2019 J. nr. 0100-10279-00012-19 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra møde torsdag den 21. februar kl. 13.00-14.30 på Politigården Deltagere: Politidirektør Anne

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Torsdag den 6. oktober 2015 Sted Rådhuset i Odense Godkendelse af referat fra sidste møde og dagsorden til dagens møde Begge blev godkendt. Nyt fra

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politi den 18. maj 2017

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politi den 18. maj 2017 Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politi den 18. maj 2017 Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af referat fra seneste kredsrådsmøde (den 9. februar 2017) 3. Orientering om status i politikredsen,

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012 Læsø Kommune Frederikshavn Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012 Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1.

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 22. januar 2014

Referat. Kredsrådets møde den 22. januar 2014 31. januar 2014 Sagsbehandler: CH NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 22. januar 2014 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, stabschef Mogens

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Tirsdag den 3. oktober 2017 kl. 11. Sted Rådhuset i Rudkøbing Fraværende: borgmester Peter Rahbæk Juel, borgmester Johannes Lundsfryd Jensen og chefanklager

Læs mere

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 12. marts 2012 klokken 10

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 12. marts 2012 klokken 10 NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531 1502 Mobil: 4132 8267 E-mail: Web: pha010@politi.dk www.politi.dk Referat af møde i

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet. mandag den 12. februar 2018 kl på Politistationen i Næstved

Referat af møde i Kredsrådet. mandag den 12. februar 2018 kl på Politistationen i Næstved 16. februar 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet mandag den 12. februar 2018 kl. 10.00 på Politistationen i Næstved Til stede var: Borgmester Carsten Rasmussen, Næstved Borgmester Ole

Læs mere

Referat fra det individuelle kredsrådsmøde i Vejle den 2. maj 2017

Referat fra det individuelle kredsrådsmøde i Vejle den 2. maj 2017 Sydøstjyllands Politi Ledelsessekretariat Holmboes Alle 2, 8700 Horsens Tlf. 76281448 Journalnr.: 3700-10290-00004-17 Dato: 29. maj 2017 Sagsbehandler: 07508 Id-nr: Kredsrådet Referat fra det individuelle

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014. Deltagere:

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014. Deltagere: Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager Søren

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS 16. januar 2019 J. nr. 0100-10279-00109-18 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra møde torsdag den 29. november kl. 10.00-11.30 på Politigården Deltagere: Politidirektør

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 1 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 28. februar 2007 kl. 1000 i Holbæk 29. marts 2007 Referent: Karen Bak Aastrup

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 21. juni 2011 kl. 14.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 21. juni 2011 kl. 14.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 21. juni 2011 kl. 14.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

31. marts Referat af møde i Kredsrådet. onsdag den 23. marts 2017 kl i Slagelse Kommune

31. marts Referat af møde i Kredsrådet. onsdag den 23. marts 2017 kl i Slagelse Kommune 31. marts 2017 LEDELSESSEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet onsdag den 23. marts 2017 kl. 10.00 i Slagelse Kommune Til stede var: Borgmester Knud Larsen Borgmester Carsten Rasmussen Borgmester Knud-Erik

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 4. DECEMBER 2008 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.: 1200-10219-00061-08 Telefon: 46 35 14 48 Beslutningsreferat af møde nr. 4-2008 i Kredsrådet for Midt-

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013 1 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Borgmester Lars

Læs mere

Referatet fra sidste møde i kredsrådet den 12. marts 2012 blev godkendt, og Jesper Vorstrup Rasmussen fulgte op på enkelte punkter fra sidste møde.

Referatet fra sidste møde i kredsrådet den 12. marts 2012 blev godkendt, og Jesper Vorstrup Rasmussen fulgte op på enkelte punkter fra sidste møde. Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag den 13. juni 2012 klokken 10 Slagelse Kommune, Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse Til stede var: 1. Viceborgmester Stén Knuth

Læs mere

Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef og Carsten Spliid, Leder af ETB.

Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef og Carsten Spliid, Leder af ETB. Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 27.marts 2014 Sted: Mejeriet Møde nr. 22 Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef

Læs mere

Samarbejdsplan 2013. for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen

Samarbejdsplan 2013. for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen Samarbejdsplan 2013 for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen Aabenraa Esbjerg Fanø Haderslev Sønderborg Tønder Varde Vejen Indledning Politiet kan ikke skabe tryghed,

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS 26. juli 2019 J. nr. 0100-10279-00012-19 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat af møde tirsdag den 18. juni, kl. 13.00-14.30 på Politigården Deltagere: Politidirektør Anne Tønnes

Læs mere

6. Orientering v/pet om projektet vedrørende forebyggelse af radikalisering og voldelig ekstremisme

6. Orientering v/pet om projektet vedrørende forebyggelse af radikalisering og voldelig ekstremisme 21. maj 2014 Sagsbehandler: CH NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 30. april 2014: Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, stabschef Mogens

Læs mere

4. Strategi 2015 for Nordsjællands politi, herunder borgerpaneler

4. Strategi 2015 for Nordsjællands politi, herunder borgerpaneler 15. december 2014 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: CH Telefon: 7258 7232 Referat Kredsrådets møde den 10. december 2014 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, chefanklager Ida Sørensen, politiinspektør

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet fredag den 9. september 2011 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet fredag den 9. september 2011 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet fredag den 9. september 2011 kl. 14.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 12. maj 2014

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 12. maj 2014 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 12. maj 2014 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager Søren

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 23-2-2012

Referat. Kredsrådets møde den 23-2-2012 29. februar 2012 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: fhm Referat Kredsrådets møde den 23-2-2012 Deltagere: Finn Borch Andersen (PD), Flemming Drejer (CPI), Arne Stevns (AS), Erik Lund, Allerød, (EL),

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 24-5-2012

Referat. Kredsrådets møde den 24-5-2012 14. juni 2012 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: lhk Referat Kredsrådets møde den 24-5-2012 Deltagere: Finn Borch Andersen (PD), Flemming Drejer (CPI), Mogens Hendriksen (VPD), Ida Sørensen (CA), Willy

Læs mere

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 12. marts 2012.

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 12. marts 2012. Beslutningsreferat af møde nr. 1-2012 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 12. marts 2012 Deltagere: LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 19. april 2012 Jour.nr.: 1200-10219-00004-12

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet. Mandag den 11. juni 2018 kl i Lolland Kommune

Referat af møde i Kredsrådet. Mandag den 11. juni 2018 kl i Lolland Kommune 29. juni 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet Mandag den 11. juni 2018 kl. 10.00 i Lolland Kommune Til stede var: Borgmester Ole Vive Borgmester Holger Schou Rasmussen Borgmester Gert

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013 1 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager Søren Gade Sekretariatschef Anne

Læs mere

Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus.

Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus. Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus. Tilstede: Politidirektør Jens Kaasgaard, chefanklager Kåre Skjæveland, stabschef Claus Larsen, Borgmester Flemming Eskildsen, borgmester

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af møde nr. 1-2019 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 11. marts 2019 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde 13. marts 2019 Mobil: 40307978

Læs mere

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål I fra Folketingets Retsudvalg den 16. september 2016

til brug for besvarelsen af samrådsspørgsmål I fra Folketingets Retsudvalg den 16. september 2016 Retsudvalget 2016-17 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 89 Offentligt Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: Kontor: Politikontoret Sagsbeh: Morten Tønning Sagsnr.: 2016-0035-0374 Dok.: 2124681 UDKAST

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013 19. marts 2013 Sagsbehandler: BMM NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 13. marts 2013 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, vicepolitidirektør

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet. torsdag den 30. maj 2013. i Politidirektørens Parolesal på Politigården

Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet. torsdag den 30. maj 2013. i Politidirektørens Parolesal på Politigården Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet torsdag den 30. maj 2013 i Politidirektørens Parolesal på Politigården DELTAGERE: Politidirektør Thorkild Fogde Overborgmester Frank Jensen Sekretariatschef

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Beslutningsreferat af møde nr. 3/2008 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi, der blev holdt mandag den 15. september 2008 på Politigården, Skovbogade 3, Roskilde Deltagere:

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Forhandlingsreferat af møde nr. 2-2015 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 8. juni 2015 Deltagere: Medlemmer af Kredsrådet: Politidirektør Anders Linnet Borgmester

Læs mere

Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi Indledning

Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi Indledning Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi 2009 1. Indledning Med ikrafttræden den 1. januar 2007 blev både Danmarks politikredse og hele det kommunale område reformeret gennem etablering af større og mere

Læs mere

Referat. Møde: Kredsrådet Dato: 25. oktober Lokalitet: Politigården i Holstebro.

Referat. Møde: Kredsrådet Dato: 25. oktober Lokalitet: Politigården i Holstebro. Referat Møde: Kredsrådet Dato: 25. oktober 2017. Lokalitet: Politigården i Holstebro. Deltagere: 1.viceborgmester Kent Falkenvig, Herning Kommune Borgmester Hans Ejnar Berthelsen, Morsø Kommune Borgmester

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af møde nr. 3-2018 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 17. september 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde 14. oktober 2018 Mobil: 40307978

Læs mere

NORDJYLLANDS POLITI ... Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007

NORDJYLLANDS POLITI ... Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007 NORDJYLLANDS POLITI Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007 Deltagere: Politidirektør Jens Henrik Højbjerg Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør

Læs mere

Lene Frank bød velkommen til mødet på politistationen i Næstved

Lene Frank bød velkommen til mødet på politistationen i Næstved Kredsrådsmøde 15. december 2015 Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Politistationen i Næstved Til stede var: Borgmester Gert Jørgensen Borgmester John Brædder Borgmester Knud Larsen Borgmester Holger

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af møde nr. 2-2017 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 19. juni 2017 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde 26. juli 2017 Mobil: 61976510

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. tirsdag den 9. april 2013 kl Faxe Kommune, Frederiksgade 9, Haslev

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. tirsdag den 9. april 2013 kl Faxe Kommune, Frederiksgade 9, Haslev NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531 1502 Mobil: 4132 8267 E-mail: Web: pha010@politi.dk www.politi.dk Referat af møde i

Læs mere

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 5. december 2011.

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 5. december 2011. Beslutningsreferat af møde nr. 4-2011 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 5. december 2011 Deltagere: LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 2. februar 2012 Jour.nr.:

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 4. maj 2011. Deltagere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 4. maj 2011. Deltagere Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 4. maj 2011 Deltagere Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefanklager Søren Gade Politiinspektør Marianne

Læs mere

KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN 2017

KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN 2017 Frederikshavn Kommune KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN Læsø Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune Samarbejdet

Læs mere

Bornholms Politis samarbejdsplan 2010 til brug for Kredsrådet

Bornholms Politis samarbejdsplan 2010 til brug for Kredsrådet Bornholm, den 9. juni 2010 Bornholms Politis samarbejdsplan 2010 til brug for Kredsrådet Forord Danmark er opdelt i 12 politikredse, hvoraf Bornholms Politi udgør én politikreds. Politikredsen består geografisk

Læs mere

22. december 2011. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 15.december 2011

22. december 2011. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 15.december 2011 22. december 2011 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail:

Læs mere

November 2013. Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

November 2013. Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi NÆSTVED Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi November 2013 Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531

Læs mere

1. Styregruppemøde i projekt Hot Spot Stationer. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

1. Styregruppemøde i projekt Hot Spot Stationer. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag den 10. december 2014 klokken 10 Lolland Kommune Jernbanegade 7, 4930 Maribo Til stede var: Borgmester Knud-Erik Hansen

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 3 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. september 2007 kl. 1000 i Holbæk LEDELSESSEKRETARIATET Kornerups Vænge

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Fyns Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Fyns Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Fyns Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Fyns Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Fyns Politi. Planen træder i kraft den 1. januar 2016

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013 Læsø Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013 Frederikshavn Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1.

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politi den 22. januar 2018

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politi den 22. januar 2018 Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politi den 22. januar 2018 Dagsorden 1. Velkomst 2. Godkendelse af referat fra seneste kredsrådsmøde (den 10. november 2017). 3. Orientering om status i politikredsen,

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Beslutningsreferat af møde nr. 3-2009 i Kredsrådet for Midtog Vestsjællands Politi mandag den 5. oktober 2009. Deltagere: LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.:

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 12. juni 2013 kl Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 12. juni 2013 kl Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Telefax: 5531 1502 Web: www.politi.dk Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag den 12. juni

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 22. maj 2007 + bilag LOKALPOLITIET POLITIINSPEKTØREN Kornerups Vænge 12 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Indvalg: 4632 1551 Lokal: 3006 Mobiltlf.: 2510 7625 E-mail: HGM001@politi.dk

Læs mere

Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr. 5 (Alm. del), som Folketingets Retsudvalg har stillet til justitsministeren den 7. oktober 2009.

Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr. 5 (Alm. del), som Folketingets Retsudvalg har stillet til justitsministeren den 7. oktober 2009. Retsudvalget 2009-10 REU alm. del Svar på Spørgsmål 5 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Lovafdelingen Dato: 4. december 2009 Kontor: Strafferetskontoret Sagsnr.: 2009-792-1072

Læs mere

Afbud: Gitte Byg De Araujo, Kriminalforsorgen, Arbejdsmarkedschef Stine Hollendsted

Afbud: Gitte Byg De Araujo, Kriminalforsorgen, Arbejdsmarkedschef Stine Hollendsted Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 18. marts 2019 Sted: Ploven, Hillerød Rådhus Deltagere: Kultur og Udviklingschef Pia Kjær (formand), Vicepolitiinspektør Brian Stybe

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Nordsjællands Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Nordsjællands Politi. Planen træder

Læs mere

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet onsdag 18. marts 2015

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet onsdag 18. marts 2015 Referat af møde i lokalrådet onsdag 18. marts 2015 Til stede: Bodil Olsen Claus Brix Østergaard Claus Darling Hansen Georg Vad-Nielsen Gitte Geer Jens Christian Lund Jesper Kloppenborg John Jensen Kaj

Læs mere

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 5. december 2012 kl

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 5. december 2012 kl NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531 1502 Mobil: 4132 8267 E-mail: Web: pha010@politi.dk www.politi.dk Referat af møde i

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN FOR NORDJYLLANDS POLITI 2010

SAMARBEJDSPLAN FOR NORDJYLLANDS POLITI 2010 SAMARBEJDSPLAN FOR NORDJYLLANDS POLITI 2010 I. INDLEDNING I 2007 blev Danmarks politikredse og kommuner reformeret ved bl.a. etablering af større og mere bæredygtige enheder, der samtidig fik en række

Læs mere

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 2-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 10. juni 2013.

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 2-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 10. juni 2013. Beslutningsreferat af møde nr. 2-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 10. juni 2013 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 1. juli 2013 Jour.nr.: 1200-10219-00004-13

Læs mere

1 Lokalråd Stevns Kommune

1 Lokalråd Stevns Kommune 1 Referat af møde i Lokalråd Stevns 16. september 2015 Til stede: Bjarne Lykke Nielsen Claus Brix Østergaard Georg Vad-Nielsen Gitte Geer Jesper Kloppenborg John Brok-Jørgensen Knud Erik Ingerslev Jensen

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Østjyllands Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Østjyllands Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Østjyllands Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Østjylland Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Østjyllands Politi. Planen træder i kraft

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Københavns Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Københavns Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Københavns Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Københavns Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Københavns Politi. Planen træder i kraft

Læs mere

Spørgsmål til skriftlig besvarelse stillet den 12. juni 2017 af Jacob Næsager (C) vedrørende Folkets Hus

Spørgsmål til skriftlig besvarelse stillet den 12. juni 2017 af Jacob Næsager (C) vedrørende Folkets Hus Til Jacob Næsager MB 20-06-2017 Sagsnr. 2017-0237777 Dokumentnr. 2017-0237777-3 Spørgsmål til skriftlig besvarelse stillet den 12. juni 2017 af Jacob Næsager (C) vedrørende Folkets Hus Spørgsmål 1. Hvorfor

Læs mere

Dagsorden/Beslutningsreferat

Dagsorden/Beslutningsreferat Dagsorden/Beslutningsreferat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid: Fredag den 28. januar 2011 kl. 0900-1000. Sted: Politigården i Odense mødelokale 201-5000 Odense C. Afbud: Steen Dahlstrøm, Anker Boye, Carsten

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl. 11.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 6. januar 2015 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet 4300 Holbæk Jour.nr.: Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: Lokal: 5300 Mobiltlf.: 2510 7720 Telefax: E-mail: Referat af lokalrådsmøde

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 4/2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. december 2007 kl. 1000 i Roskilde LEDELSESSEKRETARIATET Midt- og Vestsjællands

Læs mere

Referat fra møde i Lokalrådet for Lejre Kommune, onsdag den 3. okt. 2012 kl. 0900-1100 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde.

Referat fra møde i Lokalrådet for Lejre Kommune, onsdag den 3. okt. 2012 kl. 0900-1100 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Lejre kommune 3. okt. 2012 LOKALPOLITIET VICEPOLITIINSPEKTØREN Skovbogade 3 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5001 Mobil: 41 999 777 E-mail: PAH003@politi.dk

Læs mere

16. december Referat af møde i Kredsrådet. tirsdag den 13. december 2016 kl i Lolland Kommune

16. december Referat af møde i Kredsrådet. tirsdag den 13. december 2016 kl i Lolland Kommune 16. december 2016 SYDSJÆLLANDS OG LOL- LAND-FALSTERS POLITI Parkvej 50 4700 Næstved Referat af møde i Kredsrådet tirsdag den 13. december 2016 kl. 10.00 i Lolland Kommune Til stede var: Borgmester John

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Bornholms Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Bornholms Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Bornholms Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Bornholms Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Bornholms Politi. Planen træder i kraft den

Læs mere

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 11. marts 2013.

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 11. marts 2013. Beslutningsreferat af møde nr. 1-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 11. marts 2013 Deltagere: LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 25. marts 2013 Jour.nr.: 1200-10219-00001-13

Læs mere

1. Indledning. Retsplejelovens 114 har følgende ordlyd:

1. Indledning. Retsplejelovens 114 har følgende ordlyd: Civil- og Politiafdelingen Dato: 10. juli 2009 Kontor: Politikontoret Sagsnr.: 2009-945-1384 Dok.: LMD41023 Vejledning om politiets samarbejde med de sociale myndigheder og psykiatrien som led i indsatsen

Læs mere

Forslag til folketingsbeslutning om udvidelse af rockerloven

Forslag til folketingsbeslutning om udvidelse af rockerloven 2012/1 BSF 73 (Gældende) Udskriftsdato: 22. december 2016 Ministerium: Folketinget Journalnummer: Fremsat den 12. marts 2013 af Peter Skaarup (DF), Dennis Flydtkjær (DF), Tom Behnke (KF) og Mike Legarth

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. december 2011

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. december 2011 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. december 2011 Deltagere Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Politiadvokat

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 12-12-2012

Referat. Kredsrådets møde den 12-12-2012 8. januar 2013 Sagsbehandler: LHK NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 12-12-2012 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, vicepolitidirektør

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde den 11. november 2014

Referat af kredsrådsmøde den 11. november 2014 Referat af kredsrådsmøde den 11. november 2014 I mødet deltog politidirektør Jørgen Ilum, borgmester Jacob Bundsgaard, borgmester Nils Borring, borgmester Claus Wistoft og borgmester Uffe Jensen. Derudover

Læs mere

Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 15. juni 2015, kl. 09.30. Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved

Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 15. juni 2015, kl. 09.30. Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mandag den 15. juni 2015, kl. 09.30 Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved Til stede var: Borgmester Gert Jørgensen Borgmester Knud-Erik

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. januar Deltagere:

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. januar Deltagere: Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. januar 2010 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefanklager Søren Gade (deltog ikke i behandling

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Midt- og Vestjyllands Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Midt- og Vestjyllands Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Midt- og Vestjyllands Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Midt- og Vestjyllands Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Midt- og Vestjyllands

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 10. august 2010. Deltagere:

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 10. august 2010. Deltagere: Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 10. august 2010 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefanklager Søren Gade Chefpolitiinspektør

Læs mere