REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN"

Transkript

1 28. april 2017 J. nr LEDELSESSEKRETARIATET REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 12. december Kriminalitetsstatistik for hovedstadsområdet mv. 4. Temadrøftelse: Tyveriindsatsen Orientering om strategi 2017/KBH Udkast til samarbejdsplan Gensidig orientering. 8. Eventuelt. Forebyggelse af vold mod børn. Orientering - Ungdomshuset. Deltagere Politidirektør Thorkild Fogde Overborgmester Frank Jensen Sekretariatschef Kasper Graa Wulff Borgmester Jørgen Glenthøj Afdelingschef Vivian Grønvall Petersen Borgmester Eik Dahl Bidstrup Chefjurist Carsten Kjær-Knudsen Borgmester Henrik Zimino Sekretariatsleder Yvette Kovacs Chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov Chefanklager Karin Thostrup Stabschef John Vestergaard Sekretariatschef Lise Fink Chefsekretær Charlotte Dons (referent) Ad 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordnen blev godkendt. Ad 2. Godkendelse af referat fra mødet den 12. december Referatet blev godkendt uden bemærkninger.

2 Ad 3. Kriminalitetsstatistik for hovedstadsområdet mv. Side 2 Thorkild Fogde gennemgik status for kriminalitetsudviklingen i politikredsen primo marts Overordnet set ser det generelle kriminalitetsbillede fortsat fornuftigt ud. Det går stadig i den rigtige retning med ungdomskriminaliteten, ligesom Københavns politikreds fortsat er landets bedste at bo i, når det kommer til indbrud i privat beboelse, og hvor der fortsat ses et faldende antal sager. På tyveriområdet går det desværre fortsat den forkerte vej. Københavns Politi har derfor sat fokus på tyverierne for at ændre den stigende tendens, og Københavns Politis tyveriindsats i 2017 er derfor også genstand for mødets temadrøftelse. For så vidt angår gaderøverier er antallet heraf på nogenlunde samme niveau som i 2016, men der vil blive holdt øje med udviklingen. Antallet af voldssager er faldende, dog følges nogle grupper af unge tæt, idet de bl.a. ved Nørreport Station generer andre. En indsats fra bl.a. den kriminalpræventive sektion samt i SSP-regi er iværksat. Endvidere oplyste Thorkild Fogde, at antallet af anmeldelser på sædelighedsområdet ikke er faldende i forhold til 2016, men at en del af forklaringen herpå, som også drøftet på tidligere kredsrådsmøder, vurderes at være større anmeldelsestilbøjelighed. Den økonomisk kriminalitet synes at have stabiliseret sig mod en tidligere kraftig stigende tendens. Sagerne er fortsat meget forskellige i kompleksitet og omfang. Ad 4. Temadrøftelse: Tyveriindsatsen Indledningsvis oplyste Thorkild Fogde, at udviklingen i antallet af anmeldelser af tyverier fra borgere i Københavns politikreds har været kraftigt stigende i 2016, og således ikke følger de landsdækkende tal, hvor der ses et fald. Endvidere ses politikredsens andel heraf også at være stigende. Der skal derfor ved en fælles indsats sættes ind med styrkede kræfter over for tyverierne, og det er Københavns Politis ambition at søge at vende udviklingen i år. Jørgen Bergen Skov orienterede herefter om tyveriindsatsen i 2017, hvor Københavns Politi sætter ind med 5 spor såvel operativt som forebyggende. Indsatsen vil have fokus på tyverier begået i dagtimerne, tyverier i nattelivet, tyverier ved større arrangementer/events (som f.eks. Distortion og 1. maj), tyverier begået mod gæster og turister samt en rækker forebyggende indsatser der planlægges med eksterne interessenter. Jørgen Bergen Skov oplyste bl.a. videre, at da hovedparten af anmeldelserne finder sted i Indre by, vil der primo april 2017 sammen med Københavns Kommune blive afholdt et nyt møde (som opfølgning på et interessentmøde om

3 den forebyggende indsats mod tyveri, der blev afholdt med de fire kommuner samt en række vigtige øvrige samarbejdspartnere i november 2016) samt en række eksterne interessenter. Endvidere samarbejder Københavns Politi med Rigspolitiets Nationale Forebyggelsescenter om en kort film, der overvejes vist i medierne og/eller s-toge, på info-skærme mv. Side 3 På forespørgsel fra Kasper Graa Wulff oplyste Jørgen Bergen Skov, at der i forhold til indsatsen mod de omrejsende kriminelle, deles oplysninger mv. med Københavns Vestegns Politi samt en række øvrige politikredse via det Særlige Efterforskningsfællesskab Øst (SEØ). Ad 5. Orientering om strategi 2017/KBH Thorkild Fogde henviste til politikredsens strategi for 2017, der var udsendt forud for mødet. En del af de opgaver der vil have særligt fokus i 2017 er udover den styrkede indsats mod tyveri fra borgerne, et fokus på udlændingeindsatsen, herunder utryghedsskabende ophold og opførsel i det offentlige rum, ligesom trykket på de organiserede kriminelle i og omkring Christiania vil blive fastholdt. I forhold til sidstnævnte oplyste Thorkild Fogde endvidere, at politikredsen afventer vedtagelsen af de nye zoneforbud, der forventes anvendt i forhold til de faste pushere og deres hjælpere, ligesom der planlægges for nye måder at håndhæve og overvåge den ulovlige hashhandel i området på. På forespørgsel fra Frank Jensen oplyste Thorkild Fogde, at der er et godt samarbejde med Christiania omkring etableringen af yderligere belysning mv. Endvidere oplyste Thorkild Fogde, at sikkerhedssituationen fortsat fylder meget, og at politikredsen er i dialog med PET om anbefalinger for trafikdæmpende og hastighedsnedsættende foranstaltninger bl.a. med henblik på, at de nuværende betonklodser mv. i Indre by kan skiftes ud med en anden løsning. Endelig oplyste Thorkild Fogde, at rocker- og bandesituationen nationalt ikke vurderes at være i bedring, og at konflikten kan blusse op igen. I den forbindelse følges situationen i Sverige. Om KBH planen for udviklingen og optimeringen af politikredsen frem mod oplyste Thorkild Fogde, at en ny Operativ specialafdeling blev indviet den 1. marts 2017 for at styrke indsatsen mod organiseret kriminalitet. Som tidligere orienteret om, arbejdes der fortsat på at lukke Station City med henblik på at samle hele Beredskabsenheden på Politigården. Endvidere er det på længere sigt et muligt ønske at få samlet anklagemyndigheden og Efterforskningsenheden på Teglholmen.

4 Ad 6. Udkast til samarbejdsplan Side 4 Thorkild Fogde redegjorde kort for indholdet af samarbejdsplanen, der har sin tyngde på tre af politikredsens fire operative hovedfokusområder (sikkerhed samt forebyggelse af terror og radikalisering, borgernes tryghed og rocker- og bandekriminalitet) samt færdselsområdet, børne- og ungeområdet samt Christiania. Der er inden for disse områder udvalgt emner, hvor et tæt samarbejde mellem politi og kommuner giver særlig mening i Udkastet til samarbejdsplanen vil blive endelig godkendt i en proces, hvor der kan sendes eventuelle skriftlige bemærkninger og herefter offentliggjort på politikredsens hjemmeside. Jørgen Bergen Skov opfordrede alle kommunerne til at byde ind i det styrkede radikaliseringssamarbejde, herunder følge op og være meget opmærksom på de fremmedkrigere, der kommer hjem fra konfliktzonen i Syrien/Irak. Det er vurderingen (PET, februar 2017), at presset på Islamisk Stat kan betyde, at flere fremmedkrigere vender hjem. Mange af disse har opholdt sig i Syrien/Irak i en længere periode og kan være særligt radikaliserede og voldsparate. Ad 7. Gensidig orientering. Henrik Zimino orienterede om, at der i Tårnby Kommune er problemer med unge mennesker, der opsøger børn/unge på skoler og generer disse. Jørgen Bergen Skov oplyste, at politiet er opmærksom herpå, og at problemet er set få andre steder i byen. Der vil af lokalpolitiet og i SSP-regi blive fulgt op herpå. Eik Dahl Bidstrup oplyste, at kommunen fra flere borgere er blevet gjort opmærksom på, at der synes at ske salg af euforiserende stoffer eller andet fra flere butikker i Dragør. Dette skabte en vis utryghed, og SSP var orienteret herom. Det blev aftalt, at lokalpolitiet også ser herpå. Da kredsrådsmødet var Thorkild Fogdes og Karin Thostrups sidste, idet de den 1. april træder nye stillinger som henholdsvis direktør for Kriminalforsorgen og statsadvokat hos Rigsadvokaten, takkede de fire borgmestre for et godt samarbejde og en stor indsats samt ønskede god vind fremover.

5 Ad 8. Eventuelt. Side 5 Forebyggelse af vold mod børn Jørgen Bergen Skov oplyste, at politikredsen oplever en stigning i antallet af afhøringer, der vedrører vold mod børn. Der synes særligt at være en udfordring i forhold til forældre med anden kulturel baggrund end dansk, der i nogle tilfælde ikke forstår eller er klar over, at det i Danmark er strafbart at revse sine børn. Københavns Politi har et ønske om inddrage kommunerne, således at der iværksættes en yderligere forebyggende og oplysende indsats via sundhedsplejersker, vuggestuer, børnehaver, skoler og institutioner herom. Borgmestrene tilkendegav, at kommunerne gerne vil indgå i en dialog om, hvordan en sådan indsats kan iværksættes. Orientering Ungdomshuset Jørgen Bergen Skov orienterede om politiets indsats i forbindelse med håndteringen af urolighederne på Nørrebro den 1. marts 2017 i anledning af 10 året for rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej. Således orienterede Jørgen Bergen Skov om Københavns Politis forberedelse og indsats, herunder det efterretningsbillede der lå til baggrund herfor. Omkring politiets indsats ved Ungdomshuset på Dortheavej hvor en mindre gruppe af demonstranterne var fortsat til blev det oplyst, at det efter flere flaske- og stenkast samt anvendelse af slangebøsser inde fra huset blev besluttet at rydde dette og at foretage registrering af alle demonstranter. Forberedelserne hertil blev iværksat, men der blev samtidig anvendt en henholdende strategi, idet dialogen med arrangøren af den oprindelige demonstration tilsagde, at de tilstedeværende muligvis kunne tales ud. Ad flere omgange lykkedes det herefter at få alle demonstranter ud ved egen foranstaltning. Ungdomshuset blev herefter ransaget, og der blev bl.a. fundet en del kasteskyts, malingbomber, brosten, et tilvirket spyd og petanquekugler. Ca. 80 personer blev registreret af politiet, da de frivilligt forlod Ungdomshuset på Dortheavej. Endelig oplyste Jørgen Bergen Skov, at der pågår en større strafferetlig efterforskning, herunder med gennemgang af stort materiale. Københavns Politi vil ikke før efterforskningen er afsluttet have klarhed over de episoder, som fandt sted, og hvor mange sigtelser der bevismæssigt er grundlag for at rejse og mod hvem. Københavns Politi kan således ikke for nuværende udtale sig om, hvorvidt personer, der formelt er tilknyttet Ungdomshuset, kan antages at have være medvirkende til eller haft viden om urolighederne.

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 26. SEPTEMBER 2016 PÅ POLITIGÅRDEN. Ad 1. Godkendelse af dagsorden.

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 26. SEPTEMBER 2016 PÅ POLITIGÅRDEN. Ad 1. Godkendelse af dagsorden. 17. november 2016 J.nr. 0100-10279-00040-16 Sagsbehandler: LFI KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 26. SEPTEMBER 2016 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN 6. januar 2016 J.nr. 0100-10279-00107-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

Referat af møde i kredsrådet for Københavns politikreds. den 27. februar 2014 på Politigården.

Referat af møde i kredsrådet for Københavns politikreds. den 27. februar 2014 på Politigården. 10. april 2014 J.nr. 0100-10279-00030-14 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet Referat af møde i kredsrådet for Københavns politikreds den 27. februar 2014 på Politigården. Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN 10. august 2015 J.nr. 0100-10279-00052-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN

POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN 29. januar 2015 J.nr. 0100-10279-00014-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. Referat fra møde mandag den 12. marts 2018 kl på Politigården

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. Referat fra møde mandag den 12. marts 2018 kl på Politigården 6. juni 2018 J. nr. 0100-10279-00017-18 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra møde mandag den 12. marts 2018 kl. 10.00 på Politigården DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

POLITIKREDS DEN 3. OKTOBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN

POLITIKREDS DEN 3. OKTOBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN 14. november 2014 J.nr. 0100-10279-00115-14 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 3. OKTOBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi d. 29. maj 2017

Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi d. 29. maj 2017 20. juni 2017 J. nr. 0100-10279-00103-17 LEDELSESSEKRETARIATET Dagsorden Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi d. 29. maj 2017 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra mødet

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. 2. Godkendelse af referat fra kredsrådsmødet den 23. oktober 2017

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. 2. Godkendelse af referat fra kredsrådsmødet den 23. oktober 2017 30. januar 2018 J. nr. 0100-10279-00164-17 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat af møde i kredsrådet for Københavns Politi den 13. december 2017 DAGSORDEN 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl. 12.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS 30. august 2018 J. nr. 0100-10279-00109-18 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra møde torsdag den 7. juni kl. 10.30-12.00 på Politigården DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

31. marts Referat af møde i Kredsrådet. onsdag den 23. marts 2017 kl i Slagelse Kommune

31. marts Referat af møde i Kredsrådet. onsdag den 23. marts 2017 kl i Slagelse Kommune 31. marts 2017 LEDELSESSEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet onsdag den 23. marts 2017 kl. 10.00 i Slagelse Kommune Til stede var: Borgmester Knud Larsen Borgmester Carsten Rasmussen Borgmester Knud-Erik

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 27. JUNI 2016 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 27. JUNI 2016 PÅ POLITIGÅRDEN 18. august 2016 J.nr. 0100-10279-00040-16 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 27. JUNI 2016 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi den 23. oktober 2017 kl

Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi den 23. oktober 2017 kl 23. oktober 2017 J.nr. 0100-10279-00156-17 DIREKTIONS- SEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi den 23. oktober 2017 kl. 10.00 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS 21. december 2018 J. nr. 0100-10279-00109-18 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra møde torsdag den 27. september kl. 14.30-16.00 på Politigården Deltagere: Politidirektør

Læs mere

November 2013. Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

November 2013. Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi NÆSTVED Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi November 2013 Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531

Læs mere

Lene Frank bød velkommen til mødet på politistationen i Næstved

Lene Frank bød velkommen til mødet på politistationen i Næstved Kredsrådsmøde 15. december 2015 Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Politistationen i Næstved Til stede var: Borgmester Gert Jørgensen Borgmester John Brædder Borgmester Knud Larsen Borgmester Holger

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 21. juni 2011 kl. 14.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 21. juni 2011 kl. 14.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 21. juni 2011 kl. 14.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 22. januar 2014

Referat. Kredsrådets møde den 22. januar 2014 31. januar 2014 Sagsbehandler: CH NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 22. januar 2014 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, stabschef Mogens

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 4. DECEMBER 2008 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.: 1200-10219-00061-08 Telefon: 46 35 14 48 Beslutningsreferat af møde nr. 4-2008 i Kredsrådet for Midt-

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Torsdag den 6. oktober 2015 Sted Rådhuset i Odense Godkendelse af referat fra sidste møde og dagsorden til dagens møde Begge blev godkendt. Nyt fra

Læs mere

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 12. marts 2012 klokken 10

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 12. marts 2012 klokken 10 NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531 1502 Mobil: 4132 8267 E-mail: Web: pha010@politi.dk www.politi.dk Referat af møde i

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet fredag den 9. september 2011 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet fredag den 9. september 2011 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet fredag den 9. september 2011 kl. 14.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 12. maj 2014

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 12. maj 2014 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 12. maj 2014 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager Søren

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012 Læsø Kommune Frederikshavn Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012 Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1.

Læs mere

Dagsorden/Beslutningsreferat

Dagsorden/Beslutningsreferat Dagsorden/Beslutningsreferat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid: Fredag den 28. januar 2011 kl. 0900-1000. Sted: Politigården i Odense mødelokale 201-5000 Odense C. Afbud: Steen Dahlstrøm, Anker Boye, Carsten

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet. torsdag den 30. maj 2013. i Politidirektørens Parolesal på Politigården

Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet. torsdag den 30. maj 2013. i Politidirektørens Parolesal på Politigården Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet torsdag den 30. maj 2013 i Politidirektørens Parolesal på Politigården DELTAGERE: Politidirektør Thorkild Fogde Overborgmester Frank Jensen Sekretariatschef

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 14. juni 2010 kl. 11.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 14. juni 2010 kl. 11.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 14. juni 2010 kl. 11.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune

Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen for 2011 indgået mellem Midt- og Vestjyllands politi, kommunerne,

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS 5. april 2019 J. nr. 0100-10279-00012-19 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra møde torsdag den 21. februar kl. 13.00-14.30 på Politigården Deltagere: Politidirektør Anne

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS 16. januar 2019 J. nr. 0100-10279-00109-18 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra møde torsdag den 29. november kl. 10.00-11.30 på Politigården Deltagere: Politidirektør

Læs mere

52. Forslag om temaemne til kredsrådsmødet den 30. september Samarbejde om polarisering, ekstremisme og radikalisering

52. Forslag om temaemne til kredsrådsmødet den 30. september Samarbejde om polarisering, ekstremisme og radikalisering Referat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid: Onsdag den 22. juni 2011 kl. 10.00 11.30 Sted: Politigården i Odense Afbud: Hans Jørgensen, Erik Christensen og Bjarne Nielsen, Curt Sørensen, Anker Boye, Arne

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Tirsdag den 3. oktober 2017 kl. 11. Sted Rådhuset i Rudkøbing Fraværende: borgmester Peter Rahbæk Juel, borgmester Johannes Lundsfryd Jensen og chefanklager

Læs mere

4. Strategi 2015 for Nordsjællands politi, herunder borgerpaneler

4. Strategi 2015 for Nordsjællands politi, herunder borgerpaneler 15. december 2014 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: CH Telefon: 7258 7232 Referat Kredsrådets møde den 10. december 2014 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, chefanklager Ida Sørensen, politiinspektør

Læs mere

Referatet fra sidste møde i kredsrådet den 12. marts 2012 blev godkendt, og Jesper Vorstrup Rasmussen fulgte op på enkelte punkter fra sidste møde.

Referatet fra sidste møde i kredsrådet den 12. marts 2012 blev godkendt, og Jesper Vorstrup Rasmussen fulgte op på enkelte punkter fra sidste møde. Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag den 13. juni 2012 klokken 10 Slagelse Kommune, Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse Til stede var: 1. Viceborgmester Stén Knuth

Læs mere

Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef og Carsten Spliid, Leder af ETB.

Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef og Carsten Spliid, Leder af ETB. Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 27.marts 2014 Sted: Mejeriet Møde nr. 22 Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013 1 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager Søren Gade Sekretariatschef Anne

Læs mere

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 5. december 2012 kl

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 5. december 2012 kl NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531 1502 Mobil: 4132 8267 E-mail: Web: pha010@politi.dk www.politi.dk Referat af møde i

Læs mere

NORDJYLLANDS POLITI ... Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007

NORDJYLLANDS POLITI ... Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007 NORDJYLLANDS POLITI Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007 Deltagere: Politidirektør Jens Henrik Højbjerg Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl. 11.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Fyns Politi 2017

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Fyns Politi 2017 RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Fyns Politi 2017 Mål- og resultatplanen for Fyns Politi 2017 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Fyns Politi. Planen træder i kraft den 1. januar 2017

Læs mere

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 5. december 2011.

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 5. december 2011. Beslutningsreferat af møde nr. 4-2011 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 5. december 2011 Deltagere: LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 2. februar 2012 Jour.nr.:

Læs mere

Referat fra det individuelle kredsrådsmøde i Vejle den 2. maj 2017

Referat fra det individuelle kredsrådsmøde i Vejle den 2. maj 2017 Sydøstjyllands Politi Ledelsessekretariat Holmboes Alle 2, 8700 Horsens Tlf. 76281448 Journalnr.: 3700-10290-00004-17 Dato: 29. maj 2017 Sagsbehandler: 07508 Id-nr: Kredsrådet Referat fra det individuelle

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 6. januar 2015 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet 4300 Holbæk Jour.nr.: Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: Lokal: 5300 Mobiltlf.: 2510 7720 Telefax: E-mail: Referat af lokalrådsmøde

Læs mere

Foreløbigt. referat af kredsrådets møde den 8. marts 2012

Foreløbigt. referat af kredsrådets møde den 8. marts 2012 Foreløbigt referat af kredsrådets møde den 8. marts 2012 I mødet deltog politidirektør Jørgen Ilum, borgmester Jan Petersen, borgmester Nils Borring, borgmester Jørn Nissen, borgmester Henning Jensen Nyhuus,

Læs mere

STRATEGI VI ER TIL FOR BORGERNE NORDSJÆLLANDS

STRATEGI VI ER TIL FOR BORGERNE NORDSJÆLLANDS STRATEGI 2016 VI ER TIL FOR BORGERNE NORDSJÆLLANDS TRYGHED, SIKKERHED, FRED OG ORDEN Nordsjællands Politis opgave er at skabe tryghed, sikkerhed, fred og orden for borgerne i politikredsen. Det sker gennem

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. tirsdag den 9. april 2013 kl Faxe Kommune, Frederiksgade 9, Haslev

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. tirsdag den 9. april 2013 kl Faxe Kommune, Frederiksgade 9, Haslev NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531 1502 Mobil: 4132 8267 E-mail: Web: pha010@politi.dk www.politi.dk Referat af møde i

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af møde nr. 1-2019 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 11. marts 2019 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde 13. marts 2019 Mobil: 40307978

Læs mere

Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus.

Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus. Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus. Tilstede: Politidirektør Jens Kaasgaard, chefanklager Kåre Skjæveland, stabschef Claus Larsen, Borgmester Flemming Eskildsen, borgmester

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013 19. marts 2013 Sagsbehandler: BMM NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 13. marts 2013 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, vicepolitidirektør

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Østjyllands Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Østjyllands Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Østjyllands Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Østjylland Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Østjyllands Politi. Planen træder i kraft

Læs mere

Handlingsplan. for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune Formål.

Handlingsplan. for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune Formål. 16.juni 2017 Sagsbehandler: Frede Nissen SYDØSTJYLLANDS POLITI Patruljecenter Midt Handlingsplan for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune 2017 1.0 Formål. Lokalrådets formål er at virke som

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Tirsdag den 26. februar 2019 kl. 10.30 Sted Rådhuset i Odense Afbud: Stabschef Michael Hein Petersen. Arne Gram indledte med at takke kommunerne for

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 31. maj 2012

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 31. maj 2012 5. juli 2012 J.nr.: 0700-10244-00001-12 Sagsbehandler: sbn LEDELSESSEKRETARIATET Telefon: 4386 1448 E-mail: kbhv@politi.dk Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 31. maj 2012 Københavns

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013 1 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Borgmester Lars

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 12. juni 2013 kl Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 12. juni 2013 kl Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Telefax: 5531 1502 Web: www.politi.dk Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag den 12. juni

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 23-2-2012

Referat. Kredsrådets møde den 23-2-2012 29. februar 2012 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: fhm Referat Kredsrådets møde den 23-2-2012 Deltagere: Finn Borch Andersen (PD), Flemming Drejer (CPI), Arne Stevns (AS), Erik Lund, Allerød, (EL),

Læs mere

Samarbejdsplan 2013. for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen

Samarbejdsplan 2013. for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen Samarbejdsplan 2013 for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen Aabenraa Esbjerg Fanø Haderslev Sønderborg Tønder Varde Vejen Indledning Politiet kan ikke skabe tryghed,

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 4. maj 2011. Deltagere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 4. maj 2011. Deltagere Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 4. maj 2011 Deltagere Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefanklager Søren Gade Politiinspektør Marianne

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 24-5-2012

Referat. Kredsrådets møde den 24-5-2012 14. juni 2012 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: lhk Referat Kredsrådets møde den 24-5-2012 Deltagere: Finn Borch Andersen (PD), Flemming Drejer (CPI), Mogens Hendriksen (VPD), Ida Sørensen (CA), Willy

Læs mere

16. december Referat af møde i Kredsrådet. tirsdag den 13. december 2016 kl i Lolland Kommune

16. december Referat af møde i Kredsrådet. tirsdag den 13. december 2016 kl i Lolland Kommune 16. december 2016 SYDSJÆLLANDS OG LOL- LAND-FALSTERS POLITI Parkvej 50 4700 Næstved Referat af møde i Kredsrådet tirsdag den 13. december 2016 kl. 10.00 i Lolland Kommune Til stede var: Borgmester John

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde den 12. maj 2015

Referat af kredsrådsmøde den 12. maj 2015 Referat af kredsrådsmøde den 12. maj 2015 I mødet deltog politidirektør Jørgen Ilum, borgmester Niels Borring, borgmester Jan Petersen og borgmester Uffe Jensen. Derudover deltog byrådsmedlem Camilla Fabricius,

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Beslutningsreferat af møde nr. 3-2009 i Kredsrådet for Midtog Vestsjællands Politi mandag den 5. oktober 2009. Deltagere: LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.:

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet. mandag den 12. februar 2018 kl på Politistationen i Næstved

Referat af møde i Kredsrådet. mandag den 12. februar 2018 kl på Politistationen i Næstved 16. februar 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet mandag den 12. februar 2018 kl. 10.00 på Politistationen i Næstved Til stede var: Borgmester Carsten Rasmussen, Næstved Borgmester Ole

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Beslutningsreferat af møde nr. 3/2008 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi, der blev holdt mandag den 15. september 2008 på Politigården, Skovbogade 3, Roskilde Deltagere:

Læs mere

1. Styregruppemøde i projekt Hot Spot Stationer. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

1. Styregruppemøde i projekt Hot Spot Stationer. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag den 10. december 2014 klokken 10 Lolland Kommune Jernbanegade 7, 4930 Maribo Til stede var: Borgmester Knud-Erik Hansen

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde den 9. september 2014

Referat af kredsrådsmøde den 9. september 2014 Referat af kredsrådsmøde den 9. september 2014 I mødet deltog politidirektør Jørgen Ilum, borgmester Nils Borring, borgmester Claus Wistoft og borgmester Uffe Jensen. Derudover deltog byrådsmedlem Camilla

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi 2017

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi 2017 RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi 2017 Mål- og resultatplanen for Nordsjællands Politi 2017 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Nordsjællands Politi. Planen træder

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet. Mandag den 11. juni 2018 kl i Lolland Kommune

Referat af møde i Kredsrådet. Mandag den 11. juni 2018 kl i Lolland Kommune 29. juni 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet Mandag den 11. juni 2018 kl. 10.00 i Lolland Kommune Til stede var: Borgmester Ole Vive Borgmester Holger Schou Rasmussen Borgmester Gert

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 22. maj 2007 + bilag LOKALPOLITIET POLITIINSPEKTØREN Kornerups Vænge 12 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Indvalg: 4632 1551 Lokal: 3006 Mobiltlf.: 2510 7625 E-mail: HGM001@politi.dk

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 1 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 28. februar 2007 kl. 1000 i Holbæk 29. marts 2007 Referent: Karen Bak Aastrup

Læs mere

Stén Knuth bød velkommen til mødet i Slagelse Kommune. Den udsendte dagsorden blev godkendt.

Stén Knuth bød velkommen til mødet i Slagelse Kommune. Den udsendte dagsorden blev godkendt. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Onsdag den 18. juni 2014, kl. 10.00 Slagelse Kommune Rådhuspladsen 11, Slagelse Mødelokale 226 Til stede var: Borgmester Stén Knuth

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014. Deltagere:

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014. Deltagere: Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager Søren

Læs mere

14. april Referat af møde i Kredsrådet. tirsdag den 23. marts 2016 kl Guldborgsund Kommune

14. april Referat af møde i Kredsrådet. tirsdag den 23. marts 2016 kl Guldborgsund Kommune 14. april 2016 SYDSJÆLLANDS OG LOL- LAND-FALSTERS POLITI Parkvej 50 4700 Næstved Referat af møde i Kredsrådet tirsdag den 23. marts 2016 kl. 10.00 Guldborgsund Kommune Til stede var: Borgmester John Brædder

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Nordsjællands Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Nordsjællands Politi. Planen træder

Læs mere

Cover til samarbejdsaftale mellem CSB og Københavns Politi vedr. Tryg By

Cover til samarbejdsaftale mellem CSB og Københavns Politi vedr. Tryg By KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Til ØU - aflæggerbordet Til orientering Cover til samarbejdsaftale mellem CSB og Københavns Politi vedr. Tryg By Baggrund Københavns Politi har ønsket at udforme en samarbejdsaftale,

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS 26. juli 2019 J. nr. 0100-10279-00012-19 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat af møde tirsdag den 18. juni, kl. 13.00-14.30 på Politigården Deltagere: Politidirektør Anne Tønnes

Læs mere

Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune

Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen for 2012 indgået mellem Midt- og Vestjyllands politi, kommunerne,

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 18. november 2014

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 18. november 2014 1 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 18. november 2014 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Politiinspektør chefpolitiinspektør Claus Hilborg

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. januar Deltagere:

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. januar Deltagere: Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. januar 2010 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefanklager Søren Gade (deltog ikke i behandling

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Fyns Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Fyns Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Fyns Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Fyns Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Fyns Politi. Planen træder i kraft den 1. januar 2016

Læs mere

Dragør Kommune. Beredskabskommissionen 24. februar 2015

Dragør Kommune. Beredskabskommissionen 24. februar 2015 Møde dato Blad nr. Beredskabskommissionen 24. februar 2015 1 Møde i Beredskabskommissionen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 17.00 i mødelokalet på St. Magleby brandstation, Kirkevej 9. Mødedeltagere: Eik

Læs mere

Afbud: Gitte Byg De Araujo, Kriminalforsorgen, Arbejdsmarkedschef Stine Hollendsted

Afbud: Gitte Byg De Araujo, Kriminalforsorgen, Arbejdsmarkedschef Stine Hollendsted Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 18. marts 2019 Sted: Ploven, Hillerød Rådhus Deltagere: Kultur og Udviklingschef Pia Kjær (formand), Vicepolitiinspektør Brian Stybe

Læs mere

Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 15. juni 2015, kl. 09.30. Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved

Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 15. juni 2015, kl. 09.30. Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mandag den 15. juni 2015, kl. 09.30 Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved Til stede var: Borgmester Gert Jørgensen Borgmester Knud-Erik

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af møde nr. 3-2018 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 17. september 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde 14. oktober 2018 Mobil: 40307978

Læs mere

Udmøntningen af de politimæssige initiativer i regeringens plan til bekæmpelse af kriminalitet i ghettoer

Udmøntningen af de politimæssige initiativer i regeringens plan til bekæmpelse af kriminalitet i ghettoer POLITIAFDELINGEN januar 2011 Polititorvet 14 1780 København V Telefon: 3314 8888 Telefax: 3343 0006 E-mail: Web: rpcha@politi.dk www.politi.dk Udmøntningen af de politimæssige initiativer i regeringens

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 4/2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. december 2007 kl. 1000 i Roskilde LEDELSESSEKRETARIATET Midt- og Vestsjællands

Læs mere

Referat. SSP Lokalråd

Referat. SSP Lokalråd SSP Lokalråd Referat Møde nr.: 4/2013 Sted : Østjyllands politi, Vestre skovvej 1, 8500 Grenå Dato : 27. november 2013. Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11.00 Medlemmer Deltog John V. Pedersen, Lokalpolitileder

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 13. september 2012

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 13. september 2012 28. september 2012 J.nr.: 0700-10244-00001-12 Sagsbehandler: jhj LEDELSESSEKRETARIATET Telefon: 4386 1448 E-mail: kbhv@politi.dk Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 13. september

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. december 2011

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. december 2011 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. december 2011 Deltagere Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Politiadvokat

Læs mere

22. december 2011. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 15.december 2011

22. december 2011. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 15.december 2011 22. december 2011 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail:

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Københavns Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Københavns Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Københavns Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Københavns Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Københavns Politi. Planen træder i kraft

Læs mere

Lokalrådet i Viborg Kommune

Lokalrådet i Viborg Kommune Lokalrådet i Viborg Kommune Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet skal virke som et fremtidsudviklingsorienteret partnerskab. Samarbejdet skal være med til at forebygge og bekæmpe kriminalitet for

Læs mere

STRATEGI NORDSJÆLLANDS

STRATEGI NORDSJÆLLANDS STRATEGI 2017 NORDSJÆLLANDS NORDSJÆLLAND SKAL VÆRE ET TRYGT OG SIKKERT STED Nordsjællands Politis centrale opgave er at skabe tryghed, sikkerhed, fred og orden for borgerne i politikredsen. Det skal vi

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Bornholms Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Bornholms Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Bornholms Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Bornholms Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Bornholms Politi. Planen træder i kraft den

Læs mere

Udsendt Godkendt. 1. Godkendelse af dagsorden

Udsendt Godkendt. 1. Godkendelse af dagsorden 7. dcember 2009 Sagsbehandler: kgr LOKALPOLITIET Lokalstation Holbæk Vicepolitiinspektøren Rådhuspladsen 1 4300 4300 Holbæk Telefon: 5943 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 E-mail: kog001@politi.dk DAGSORDEN

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet. Mandag den 3. december 2018 kl i Vordingborg Kommune

Referat af møde i Kredsrådet. Mandag den 3. december 2018 kl i Vordingborg Kommune 12. december 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: Ditte Obel Skriver Referat af møde i Kredsrådet Mandag den 3. december 2018 kl. 10.00 i Vordingborg Kommune Til stede var: Borgmester Ole Vive Borgmester

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politi den 22. januar 2018

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politi den 22. januar 2018 Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politi den 22. januar 2018 Dagsorden 1. Velkomst 2. Godkendelse af referat fra seneste kredsrådsmøde (den 10. november 2017). 3. Orientering om status i politikredsen,

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 12-12-2012

Referat. Kredsrådets møde den 12-12-2012 8. januar 2013 Sagsbehandler: LHK NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 12-12-2012 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, vicepolitidirektør

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 3 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. september 2007 kl. 1000 i Holbæk LEDELSESSEKRETARIATET Kornerups Vænge

Læs mere