Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde. 2 - Formål og virke. 3 - Medlemmer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde. 2 - Formål og virke. 3 - Medlemmer"

Transkript

1 Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde 1 Foreningens navn er Haveforeningen "Carl Nielsens Minde". Dens hjemsted er Gladsaxe Møllevej 75, 2860 Søborg. Matrikel nr. 4a, 4cn, 4co, Ejendomsnr , Gladsaxe 2 - Formål og virke 2.1 Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal matr. nr.4a, 4cn,4co, Ejendomsnr ,Gldsaxe i overensstemmelse med de bestemmelser, der er lagt til grund for området i sin helhed og indeholdt i nærværende vedtægt. 2.2 Haveforeningen og dens medlemmer kan være medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark. 2.3 Foreningen skal gennem sin bestyrelse bl.a. sikre, at bestemmelser som er nedfældet i en på området lagt byplan, lokalplan eller tinglyst deklaration vedrørende det samlede haveområde eller den enkelte have, overholdes og respekteres af de i foreningen optagne medlemmer. 3 - Medlemmer 3.1 Som medlem kan optages personer, der opfylder lovgivningens betingelser for køb af sommerbolig i Danmark. Personerne skal være personligt myndige og godkendes af bestyrelsen. Medlemskab af foreningen forudsætter, at medlemmet har en have i foreningen. 3.2 Ved underskrift på medlemsbeviset m.m. forpligter medlemmerne sig til at overholde foreningens vedtægt og reglement samt deklaration. Der må højst være 2 medlemmer på medlemsbeviset. 3.3 Intet medlem - enlig, ægtepar eller samlevende - må være indehaver af mere end 1 have i foreningen. Bestyrelsen kan undtagelsesvis dispensere fra denne regel i højst 12 på hinanden følgende måneder. Arve - og testamenteforhold kan ikke tilsidesætte denne bestemmelse. 3.4 Medlemmerne hæfter solidarisk for foreningens indgåede gældsforpligtigelser, således som disse til enhver tid kan udledes af foreningens regnskabsaflæggelse overfor medlemmerne. På foreningens ejendom kan kun optages kollektive lån vedtaget på en ordinær generalforsamling, subsidiært en ekstraordinær generalforsamling. Intet medlem kan ved lån optaget i pengeinstitut eller lignende få dette tinglyst på foreningens ejendom Overdragelse af medlemskab Foreningens medlemmer kan i levende live overdrage deres medlemskab til tvangs-/ livsarvinger.

2 Der skal foretages en vurdering forinden, på samme måde som der sker ved salg. (Kongresbeslutning 2008) Der betales gebyr for vurderingen. Der udarbejdes nye medlemsbeviser. Der betales gebyr for ændringen til det nye medlemsbevis Der udfærdigelse et dokument i to enslydende eksemplarer, hvoraf det ene opbevares i foreningens arkiv og det andet udleveres til den/ -de overdragne personer Overdragelse skal foregå på foreningens kontor i kontortiden Der udarbejdes nye medlemsbeviser iht. nærværende paragraf i øvrigt Ved bestyrelses godkendt overdragelse til andre end de ovenfor nævnte personer foretages en vurdering forinden, på samme måde som der sker ved salg. Der betales gebyr for vurderingen. Der betales nyt indskud/optagelsesgebyr iht. 4, og der udarbejdes nye medlemsbeviser. Der betales gebyr for ændringen til det nye medlemsbevis Foreningens medlemmer må ikke, uden bestyrelsens viden og godkendelse, overdrage brugen af havelodden til andre. 3.6 Ved beskikkelse af værge fremsendes denne beskikkelsen til notering. 3.7 Meddelelser og indkaldelser m.v. anført i vedtægten, sendes til medlemmernes mailadresse. Medlemmerne har alene ansvaret for at holde bestyrelsen orienteret om ændringer i mailadressen. For medlemmer der ikke har opgivet en gyldig mailadresse sendes meddelelser og indkaldelser til medlemmernes private bopælsadresser. Fremsendelsen sker medio marts. 3.8 Medlemmerne skal meddele bopælsforandring til foreningen senest otte dage efter fraflytning. 4 - Indskud/Optagelsesgebyr og hæftelse. 4.1 I forbindelse med optagelse som medlem erlægges et kontant indskud/ optagelsesgebyr, hvis størrelse fastsættes af generalforsamlingen og som ikke tilbagebetales ved udtræden. 4.2 Endvidere betales et årligt administrationsbidrag, der vedtages af generalforsamlingen efter bestyrelsens indstilling. Administrationsbidraget skal dække alle foreningens udgifter til betaling af skatter, vandafgifter, renovationsordning, lån og administration m.m. Beløbene er pligtige pengeydelser, jfr. også vedtægternes 6.

3 4.3 Generalforsamlingen kan endvidere fastsætte engangsbeløb til arbejder m.v. i foreningen. Et således vedtaget engangsbeløb er pligtig pengeydelse. Generalforsamlingen kan endvidere fastsætte opkrævning af hensættelser, der skal sikre foreningens vedligeholdelses- og anlægsarbejder. Hensættelser er pligtig pengeydelse. Hensættelser tilhører foreningen og afregnes ikke ved salg af haverne. 4.4 Forfalder pligtig pengeydelse, som påhviler medlemmet, til betaling på en helligdag, en lørdag eller på grundlovsdagen, udskydes forfaldsdagen til den følgende hverdag. Betalingen anses for rettidig, når den erlægges senest 3. hverdag efter forfaldsdagen eller når denne hverdag er en lørdag den følgende hverdag. 4.5 Når et medlem er i restance til foreningen i mere end 14 dage efter forfaldsdagen opkræves et påkravsgebyr. Gebyret fastsættes i overensstemmelse med lejelovgivningens bestemmelser om påkravsgebyr. Foreningen er berettiget til at lade restancen inddrive ad retslig vej. Haveejerens skal erstatte foreningen et hvert tab i anledning af misligholdelsen, herunder advokatsalærer. Påkravsgebyret, erstatning af foreningens tab samt gebyrer i henhold til lovgivningen er pligtig pengeydelse. Foreningen er berettiget til for ethvert krav mod et medlem at søge sig fyldestgjort i den - for vedkommende medlems have - værende bebyggelse beplantning m.v. og intet må fjernes fra parcellen uden bestyrelsens tilladelse. 4.6 Foreningen kan ikke pålægges forpligtigelser i forbindelse med et medlems private arrangementer og private forhold. 5 - Reglementsbestemmelser. 5.1 Generalforsamlingen fastsætter reglementsbestemmelser m.m. som skal være gældende inden for haveforeningens område, og som foreningen gennem sin bestyrelse skal forvalte og administrere. 5.2 Bestyrelsen er berettiget til at fastsætte supplerende bestemmelser, som i givet fald skal godkendes på førstkommende generalforsamling Når bestyrelsen har fastsat supplerende bestemmelser, underrettes medlemmerne herom i overensstemmelses med og medlemmerne er herefter pligtige til at holde disse bestemmelser efterrettelige. 5.3 Medlemmet er pligtig til at holde sig alle de bestemmelser efterrettelige, som foreningens Generalforsamling, bestyrelse, eller offentlige myndigheder pålægger haveforeningens område.

4 5.4.1 Når en byggesag er forelagt bestyrelsen og forhåndsgodkendt kan byggeri iværksættes, hvorefter den nye tegning over haveloddens bebyggelser fremsendes til kommunen af bestyrelsen. Fremsendelsen sker medio marts Byggeriet skal være tilendebragt inden for en periode af 12 måneder Når byggeriet er opført skal det klarmeldes til bestyrelsen. Der underskrives en blanket hvoraf det fremgår at ombygningen eller nybygningen har været behandlet og godkendt i Gladsaxe kommune, hvorefter sagen henlægges på i haveloddens aktmappe. 6 - Ophævelse af medlemskab 6.1 Bestyrelsen kan ophæve et medlemskab og bringe brugsretten til ophør i følgende tilfælde: Når et medlem ikke betaler administrationsbidrag, eller andre pligtige pengeydelser af enhver art, og det skyldige beløb ikke er betalt senest 14 dage efter, at skriftligt påkrav herom er kommet frem til medlemmet. Omkostninger og gebyrer beregnes i henhold til vedtægtens Når et medlem groft forsømmer sin vedligeholdelsespligt, herunder når medlemmet i væsentlig grad misrøgter haven, så det er til gene for de øvrige medlemmer, og ikke trods påmindelse fra haveforeningens bestyrelse ophører hermed Når et medlem groft tilsidesætter haveforeningens til enhver tid gældende vedtægter, reglement samt deklaration, og ikke trods påmindelse fra bestyrelsen ophører hermed Bestemmelsen finder tilsvarende anvendelse, såfremt medlemmet tilsidesætter eller undlader at respektere/ efterkomme forpligtigelser eller bestemmelser, der pålægges haveforeningens og dennes medlemmer af offentlige myndigheder med videre Når et medlem i forbindelse med overdragelse af en havelod indgår aftaler, der er i strid med lovgivningens og vedtægternes bestemmelser herom Når et medlem gør sig skyldig i forhold, svarende til dem, som efter lejelovgivningen berettiger udlejer til at hæve lejemålet. 6.2 Have og bebyggelse skal være fraflyttet og ryddeliggjort senest 3 måneder efter ophævelsen og nøgler hertil afleveret til bestyrelsen, hvorefter bestyrelsen sørger for afhændelse af have og bebyggelse. Der foretages vurdering af haven som ved anden overdragelse. Såfremt bebyggelsen ikke kan afhændes i henhold til vurderingen, er bestyrelsen berettiget til at afhænde den bedst mulig, evt. ved auktion.

5 Ved afregning til medlem kan bestyrelsen fratrække enhver udgift, der er forbundet med ophævelsen og afhændelsen, herunder bl.a. advokatomkostninger, retsgebyrer og restancer samt omkostninger til oprydning i hus og have m.v. m.v. Når ophævelse af medlemskab sker, er det pågældende medlem pligtig at svare foreningen alle ydelser haven vedrørende, indtil denne overdraget. 6.3 Afgår medlemmet ved døden er såvel foreningen som dødsboet berettiget til at opsige medlemskabet med én måneds varsel. Dog gælder: at en efterlevende ægtefælle har ret til at fortsætte som medlem af foreningen, medmindre foreningen gør det antageligt, at den har vægtige grunde til at modsætte sig dette at en person, med hvem den afdøde har levet sammen i et ægteskabslignende forhold i mindst 2 år forud for dødsfaldets indtræden, skal have samme ret, for så vidt den pågældende efter foreningens skøn inden for den forløbne tid har taget direkte del i havens pasning og pleje m.m. og under forudsætning af, at samlivet bestod på tidspunktet for dødsfaldets indtræden. at slægtninge i op- og nedstigende linie har samme ret, såfremt det godtgøres, at de på tilsvarende måde har taget del i havens pasning og pleje. Bestyrelsen skønner om de anførte vilkår er opfyldte. 7 - Generalforsamling. 7.1 Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed 7.2 Meddelelsen og indkaldelsen m.v. anført i vedtægten, sendes til medlemmernes mailadresse. For medlemmer der ikke har opgivet en gyldig mailadresse sendes meddelelser og indkaldelser til medlemmernes private bopælsadresser. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i marts måned med skriftlig/trykt udsendt dagsorden, der mindst skal indeholde følgende punkter: 1. Valg af dirigent(er) 2. Valg af stemmeudvalg 3. Fremlæggelse / Godkendelse af bestyrelsens beretning ved formanden. 4. Årsregnskab med evt. revisionsbemærkninger og godkendelse af samme. 5. Indkomne forslag iht. stk Bestyrelsens forslag til afgift for udeblivelse fra pligtarbejde 2. Bestyrelsens forslag til afgift for opkrævning af administration af havesyn, ved manglende vedligeholdelse. 6. Godkendelse af budget 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer, evt. valg af formand og kasserer samt valg af suppleanter. 8. Valg af interne revisorer og suppleanter iht. 10

6 7.3 Ekstraordinær generalforsamling indkaldes, når en anden generalforsamling- eller bestyrelsen finder anledning dertil, eller når mindst 1/5 af foreningens medlemmer skriftligt begærer det, dog skal mindst 3/4 af de begærede medlemmer være tilstede ved generalforsamlingens start. Begæringen skal motiveres af en ordfører. Meddelelsen og indkaldelsen m.v. anført i vedtægten, sendes til medlemmernes mailadresse. For medlemmer der ikke har opgivet en gyldig mailadresse sendes meddelelser og indkaldelser til medlemmernes private bopælsadresser. Indkaldelse til disse generalforsamlinger skal ske med mindst otte dages skriftlig varsel. 7.4 Generalforsamlingen afholdes iht. almindelig forretningsorden. 7.5 Ordinær generalforsamling indkaldes med mindst 14 dages varsel. Meddelelsen og indkaldelsen m.v. anført i vedtægten, sendes til medlemmernes mailadresse. For medlemmer der ikke har opgivet gyldig mailadresse sendes meddelelser og indkaldelser til medlemmernes private bopælsadresser 7.6 Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal skriftligt være formanden i hænde senest den 31. januar. Indkomne forslag optages på dagsordenens pkt Adgang til generalforsamlingen har alle medlemmer. Foreningens eksterne revisor samt eventuelle indbudte gæster har adgang, dog uden stemmeret. Medlemmer i restance til foreningen har ingen stemmeret. Hver have har kun én stemme og der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Når et bestyrelsesmedlem er fraværende, men villig til at modtage genvalg, skal dette foreligge skriftligt. 7.8 Beslutninger på generalforsamlingen træffes ved simpelt flertal, undtagen hvor det drejer sig om vedtægtsændring, salg af fast ejendom, større forbedringer eller haveforeningens opløsning. 7.9 Forslag om vedtægtsændringer, om iværksættelse af større forbedrings- og vedligeholdelsesarbejder, samt om salg af fast ejendom kan kun vedtages af en generalforsamling, hvor mindst 1/3 af medlemmerne er til stede, og hvor mindst 2/3 af de fremmødte stemmer for. Er der ikke mindst 1/3 af medlemmerne tilstede på generalforsamlingen, men stemmer mindst 2/3 af de fremmødte medlemmer for forslaget, kan der indkaldes til en ny generalforsamling, og på denne kan da forslaget vedtages med almindeligt flertal, uanset hvor mange medlemmer der er mødt, jfr. dog første punktum Generalforsamlingens referat/protokol underskrives af dirigent(-er), sekretær/referent samt på bestyrelsens vegne af foreningens formand. 8 - Bestyrelsen.

7 8.1 Foreningens daglige ledelse varetages af en bestyrelse, valgt af generalforsamlingens midte. 8.2 Bestyrelsen består af 9 medlemmer, der alle vælges for en 2- årig periode. I ulige år vælges kasserer og tre bestyrelsesmedlemmer. I lige år vælges formand og fire bestyrelsesmedlemmer. Genvalg kan finde sted. Der vælges to bestyrelsessuppleanter for 1 år ved hver ordinær generalforsamling. Bestyrelsen konstituerer sig med næstformand, sekretær m.v. Som bestyrelsesmedlem og suppleant kan kun vælges én fra hver have. Undtaget herfra er valg til udvalg under bestyrelsen. 8.3 Afgår formand og kasserer indenfor sin valgperiode, indkaldes til ekstraordinær generalforsamling for nyvalg, såfremt fratræden ikke sker umiddelbart før en ordinær generalforsamling 8.4 Såfremt et bestyrelsesmedlem fratræder før valgperiodens udløb, indtræder 1 suppleanten i bestyrelsen - dog kun for tiden indtil næste ordinære generalforsamling. Kan bestyrelsen - i tilfælde af et eller flere bestyrelsesmedlemmers fratræden på én og samme gang, ikke suppleres op gennem antallet af valgte suppleanter, indkaldes til ekstraordinær generalforsamling med suppleringsvalg for øje. Suppleringsvalg af denne karakter gælder kun for resten af de fratrådtes valgperiode. 8.5 Bestyrelsen fastlægger selv grundlaget for sit virke m.v. i en udarbejdet forretningsorden/ organisationsplan i relation til vedtægten i øvrigt. Bestyrelsen skal under alle omstændigheder oprette et vurderingsvalg. Bestyrelsesmedlemmer har ikke stemmeret ved behandling af en sag, hvor vedkommende er inhabil, eller en med denne beslægtet person er impliceret, eller på anden måde er personligt interesseret. Der føres beslutningsreferat/ protokol over forhandlingerne på bestyrelsesmøderne. Referat/ protokol underskrives af formand og sekretær samt af et af de bestyrelsesmedlemmer, der deltog i mødet. 8.6 Bestyrelsesmøder indkaldes af formanden så ofte anledning skønnes at foreligge, eller når mindst 3 bestyrelsesmedlemmer ønsker det. Der skal i det omfang det er muligt holdes et ordinært bestyrelsesmøde hver måned. Der skal afholdes mindst 10 bestyrelsesmøder om året. 8.7 Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mere end halvdelen af dens medlemmer er tilstede. Formanden leder bestyrelsesmøderne. Beslutninger træffes ved simpelt flertal. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme udslagsgivende.

8 Bestyrelsesmedlemmerne har mødepligt, med mindre lovligt forfald er meddelt formanden før mødet. Udebliver et bestyrelsesmedlem, uden anmeldt og gyldig grund fra to på hinanden følgende møder, udgår vedkommende af bestyrelsen, og en af suppleanterne indkaldes efter rækkefølge, jf. vedtægten i øvrigt. 8.8 Bestyrelsen oppebærer honorarer/løn efter generalforsamlingens nærmere bestemmelser. 8.9 Formand, kasserer samt evt. bestyrelsesmedlemmers omkostninger dækkes af foreningen, såsom telefon, kontorhold, kørsel, relevante kurser m.v. Beløbenes størrelse fastsættes af foreningen Kassereren har ansvaret for foreningens kassebeholdning, driftsregnskab og udarbejdelse af budget. Alle indbetalinger foregår gennem foreningens pengeinstitut. Den kontante kassebeholdning må ikke overstige kr. Kassereren kan alene foretage alle gireringer på foreningens girokonto, dog må der kun hæves kontanter med formandens parafering på checks eller girohævekort. Kassererens kontante beholdning er forsikret. Præmien betales af foreningen. Kassereren administrerer tillige indbetalinger vedr. den kollektive forsikring Efter enhver ordinær generalforsamling opretter bestyrelsen et udvalg til kontrol og bedømmelse af dårligt vedligeholdte haver. Udvalget skal bestå af foreningens formand, foreningens næstformand, samt et medlem uden for bestyrelsen, evt. blandt sidste års præmietagere. Forsømmelser iht. reglementets stk. 1 påtales skriftligt af bestyrelsen med 3 ugers frist til at bringe tingene i orden. Hvis forsømmelserne stadig ikke er bragt i orden, er det bestyrelsens pligt efter indstilling fra udvalget med 2 ugers varsel at pålægge medlemmet et gebyr fastsat af generalforsamlingen samt evt. at lade beløbet inddrive ved rettens vej som angivet i Vedtægtens 4, samt 6. Ændring af afgiftens størrelse besluttes på den årlige generalforsamling. Afgiften er en pligtig pengeydelse til foreningen. 9 - Tegningsret. 9.1 Foreningen tegnes af formand, kasserer eller næstformand og et bestyrelsesmedlem ved køb og salg af haver. 9.2 Ved pantsætning af foreningens ejendom tegnes haveforeningen af den samlede bestyrelse. 9.3 I alle økonomiske forhold udadtil tegnes foreningen af formand og kasserer i fællesskab.

9 10 - Regnskab og revision Foreningens regnskabsår er kalenderåret. Årsregnskabet skal udarbejdes i overensstemmelse med god regnskabsskik og før offentliggørelse underskrives af revisorerne i sin helhed Foreningens revision består af 3 revisorer. Foreningen vælger fra sin midte ved hver ordinær generalforsamling både 1 intern kritisk revisor for 2 år og 2 suppleanter for 1 år. De 2 interne kritiske revisorer afgår efter tur. Genvalg kan finde sted. Revisionen består yderligere af 1 ekstern teknisk revisor, der ansættes af bestyrelsen. Ingen revisor eller suppleanter må have relation til bestyrelsen eller hinanden De 2 interne kritiske revisorer skal når som helst - dog mindst 2 gange ordinært og 1 gang uanmeldt pr. år gennemgå bilagene og foretage sammenhold med det aktuelle budget. De interne revisorer kan ikke omgøre bestyrelsesbeslutninger. Eventuelle bemærkninger meddeles bestyrelsen i en intern protokol, som opbevares af kassereren. De interne revisorer oppebærer honorar/løn efter generalforsamlingens nærmere bestemmelser Den eksterne revisor er hovedansvarlig for både konteringer, revision og regnskab Eventuelle bemærkninger foretages på selve årsregnskabet Forsikring Bebyggelserne i haverne skal som minimum være brandforsikrede Pligtarbejde/ Fælles arbejde Foreningens medlemmer er forpligtet til at medvirke ved ren - og vedligeholdelse af veje, stier og andre arealer, der hører til området samt vedligeholdelse af foreningens fællesfaciliteter. Medlemmet har desuden pligt til at holde sin del af vej og sti udenfor egen have Bestyrelsen indkalder til pligt- og fællesarbejde. Der er mødepligt, og såfremt medlemmet ikke giver møde uden afbud, eller har truffet aftale om afvikling, skal bestyrelsen opkræve efter gældende takster i overensstemmelse med seneste generalforsamlingsbeslutning og idømme en afgift desforuden. Disse beløb er pligtig pengeydelse til foreningen Medlemmer over 70 år kan - hvis de ønsker det - blive fritaget for pligtarbejde, vederlagsfrit.

10 13 - Køb og salg af have 13.1 Køb og salg af have foregår på foreningens kontor i kontortiden. Køb af have sker ved elektronisk overførsel til den af foreningens anviste konto i anerkendt pengeinstitut, som skal være oprettet i foreningens navn. I forbindelse med salget af haven udfærdiger bestyrelsen en refusionsopgørelse. Refusionsopgørelsen indeholder en opgørelse over havens betaling til kloak lånet (afdraget), såfremt haven er indgået i den løbende betaling af kloakprojektet. I refusionsopgørelse modregnes også et a conto beløb på kr til dækning af årets vandregnskab for den periode som sælger var medlem i haveforeningen. Udbetaling af refusionsopgørelsen til sælger skal finde sted senest 3 uger efter salget har fundet sted. Udbetaling sker ved elektronisk overførsel til det af sælger opgivne konto nr. i forbindelse med salget. Eventuel skyldig pengeydelse til foreningen må/kan modregnes i refusionsopgørelsen. I refusionsopgørelse indregnes også indfrielse af havens andel af kloak lånet, såfremt haven indgår i den løbende afdragsordning Køb og salg af have kan kun finde sted, når haven er vurderet og evt. skyld til foreningen er betalt i h. t I forbindelse med køb og salg underskrives en Køber/ Sælgererklæring. Hovedtallene fra vurderingsskemaet overføres til denne erklæring og den - mellem parterne - aftalte salgspris påføres også Når indskud/ optagelsesgebyr til foreningen jf. 4, er erlagt mod kvittering udleveres kopi af Køber/ Sælgererklæringen til både køber og sælger. Originaleksemplaret opbevares i foreningens arkiv Havevurdering Havevurdering foretages efter henvendelse til foreningens kontor af den/ de på medlemsbeviset opførte personer, eller andre retslig ansvarlige personer godtgjort over for foreningen Vurderingen er gældende i det kalenderår, hvor den foretages Betaling for en vurdering er pligtig pengeydelse til foreningen iht. 4. Ydelsens størrelse fastsættes af generalforsamlingen Vurderingsudvalget kan bestå af minimum tre bestyrelsesmedlemmer, eller andre sagkyndige der af generalforsamlingen bemyndiges hertil.

11 14.5 Alle valgte medlemmer af vurderingsudvalget skal have gennemført Kolonihaveforbundets vurderingskursus inden vurderinger må udføres i foreningen eller i andre foreninger under Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Midt Private medlemsarrangementer på foreningens fællesarealer Der kræves skriftlig ansøgning om tilladelse fra bestyrelsen til afholdelse af enhver form for private arrangementer på foreningens fællesarealer Skriftlig tilladelse fra bestyrelsen gives kun til et medlem af foreningen Forretningslokaler og privatbolig Foreningens bestyrelse er bemyndiget til at bortforpagte de på foreningens område oprettede forretningslokaler og privatbolig Forretningslokalerne til forhandling af dagligdags forbrugsartikler kan forpagtes med - eller uden tilhørende privatbolig Forretningslokalerne, privatbolig og bebyggelsen i sin helhed tilhører foreningen Forpagteren og dennes mand/hustru kan ikke være medlem af foreningen Der oprettes en forpagtnings/ lejeaftale mellem forpagteren og foreningen ved dennes formand og kasserer. Disse aftaler/kontrakter udfærdiges af foreningens advokat Hvor kontrakt/ aftale intet foreskriver om et opstået forhold, skal forpagteren rette sig efter bestyrelsens beslutning og anvisning, som også kan basere sig på indhentet ekspertise, f.eks. fra advokat, økonom, arkitekt, myndigheder og andre Uanset hvad kontrakt/ aftale mellem forpagteren og foreningen elles foreskriver, må forpagteren ikke tilsidesætte foreningens til enhver tid gældende vedtægt og reglement Forpagteren skal - på linje med foreningens medlemmer - løbende have udleveret den til enhver tid gældende vedtægt og reglement samt deklaration Vandmålere De installerede vandmålere er foreningens ejendom.

12 17.2 Defekte vandmålere eller ved mistanke om defekt vandmåler skal dette anmeldes til foreningen, som sørger for udskiftning eller kontrol Installationer mellem vandmåler og huset må kun udføres af autoriserede VVS-installatører Vandmåleren skal aflæses en gang årligt med udgangen af sæsonen, for nuværende er det ved sommertids afslutning, sidste søndag i oktober Bestyrelsen udsender en mail til de medlemmer som har opgivet en gyldig mail adresse, øvrige tilsendes et brev med et aflæsningsskema. Udsendelsen skal finde sted senest 10. oktober det pågældende år Aflæsningen foretages af det enkelte havemedlem og afleveres til bestyrelsen senest den 5. november det pågældende år, enten via foreningens hjemmeside, en mail eller et aflæsningsskema Såfremt aflæsningen ikke afleveres rettidigt, er bestyrelsen berettiget til at skønne årets forbrug, dog minimum 50 m3 for den enkelte have Bestyrelsen er berettiget til at iværksætte kontrolforanstaltninger i forbindelse med den årlige aflæsning af vandmålere Som udgangs punkt vil denne kontrol bestå af fysisk aflæsning af ca. 75 tilfældigt udvalgte vandmålere i hele foreningen Foreningen opkræver løbende et a conto beløb for årets forventede vandforbrug sammen med opkrævningen af administrations bidraget Beløbet er en pligtig pengeydelse til foreningen Ved salg af en have skal både sælger og køber underskrive et aflæsningsskema med påført måler forbrug opgjort på overdragelsesdagen I refusionsopgørelsen ved salg af have tilbageholdes et a conto beløb på kr ,00 til endelig afregning af årets forbrug Hvert år i 1. kvartal udfærdiges et regnskab for sidste års vand forbrug pr. have, regnskabet udsendes sammen med indkaldelsen til årets generalforsamling For solgte haver udsendes opgørelsen umiddelbart efter at vandregnskabet er udfærdiget Afregningen for sidste års forbrug afregnes sammen med 3. kvartals administrationsbidrag Desuden henvises der til procedure udfærdiget af bestyrelsen, denne procedure kan rent juridisk ikke tilsidesætte bestemmelserne i denne vedtægt, men er ment som et arbejdsredskab i det daglige. Haveejer kan altid få et eksemplar af denne udleveret på kontoret eller via en mail til foreningen Foreningens opløsning Foreningen kan ikke opløses og arealet ikke afhændes da området er erklæret for varigt kolonihaveområde efter afstemning i Undtaget herfra må accepteres enhver form for lovlig ekspropriation af hele foreningen eller dele heraf Ved uomtvistelig udefra kommende årsag til foreningens opløsning/afvikling, skal bestyrelsen indkalde til en ekstraordinær generalforsamling med kun dette ene punkt på dagsordenen.

13 Varslingen skal ske med så kort tidsfrist som muligt, dog under hensyntagen til de for afholdelsen nødvendige arrangementer Bestyrelsen skal til denne ekstraordinære generalforsamling, som beskrevet i stk. 18.2, indhente - / indkalde den skønnede nødvendige økonomiske - og juridiske bistand I henhold til ovenstående stk og kan bestyrelsen i en sådan situation ikke afgå, men skal fortsat virke, indtil foreningen er endelig opløst. Vedtaget på den ordinære generalforsamling den 25. marts Ændringer vedtaget på den ordinære/ekstraordinære generalforsamling: 24. marts 1998, 21. marts 2000, 27. marts 2001, 26. marts 2002, 23. marts 2004, 28. marts 2006, 29. juni 2006, 24. marts 2009, 15. maj 2009, 19. marts 2012, 12. juni 2012, 24. marts 2015 og 21. april 2015

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 Senest revideret - 19. marts 2013 Indhold 1. Foreningens navn og hjemsted 3 2. Formål og virke 3 3. Medlemmer 3 4. Kapitalindskud og hæftelse 4 5. Lejeafgift

Læs mere

1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune.

1. Foreningens navn er Haveforeningen XXXXXXXXX. Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen xxxxxxxxxxxxxx 1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling 21.04.2015 Gladsaxe Gymnasium

Ekstraordinær Generalforsamling 21.04.2015 Gladsaxe Gymnasium Dagsorden: 26. april 2015 1. Valg af dirigent(er) 2. Valg af stemmeudvalg. 3. Bestyrelsens endelige forslag ændringer af vedtægt som det blev forelagt og besluttet på den ordinære generalforsamling tirsdag

Læs mere

1 Formål og virke. 2 Medlemmer

1 Formål og virke. 2 Medlemmer Vedtægter for H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og virke Foreningen

Læs mere

Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955

Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955 Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955 1 Foreningens navn og adresse Haveforeningen Søvang, Sylbækvej 38, 8230 Åbyhøj. Haveforeningens hjemsted er Århus Kommune.

Læs mere

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord)

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen "Enghave". Foreningens hjemsted er Horsens Kommune 2. Foreningen er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Parcelforeningen Kongevang

Vedtægter for Parcelforeningen Kongevang Vedtægter for Parcelforeningen Kongevang 1 Hjemsted Foreningens navn er Parcelforeningen Kongevang (P/F Kongevang). Foreningens hjemsted er Tårnby kommune. 2 Formål 2.1 Foreningens formål er at administrere

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Thyges Banke Grundejerforening. Kalundborg

VEDTÆGTER. for. Thyges Banke Grundejerforening. Kalundborg VEDTÆGTER for Thyges Banke Grundejerforening Kalundborg 3. udgave. Vedtaget på generalforsamlingen 29. maj 2007 1 af 7 Vedtægter for grundejerforeningen, Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er

Læs mere

Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde

Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde 1 Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde 1 Foreningens navn er Haveforeningen "Carl Nielsens Minde". Dens hjemsted er Gladsaxe Møllevej 75, 2860 Søborg. Matrikel nr. 4a, 4cn, 4co, Ejendomsnr. 1590043975,

Læs mere

Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen.

Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen. Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen.dk VEDTÆGTER Vedtaget på Haveforeningen Pindemosens generalforsamling 14. april

Læs mere

V E D T Æ G T E R F 0 R H A N S T H O L M K O L O N I H A V E F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F 0 R H A N S T H O L M K O L O N I H A V E F O R E N I N G Forslag tilrettet efter generalforsamlingen 15. marts 2016 V E D T Æ G T E R F 0 R H A N S T H O L M K O L O N I H A V E F O R E N I N G 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Hanstholm Kolonihaveforening.

Læs mere

Haveforeningen Grundet HF Grundet 1, 7100 Vejle.

Haveforeningen Grundet HF Grundet 1, 7100 Vejle. HF Grundet 1, 7100 Vejle. Vedtægter for Haveforeningen Grundet 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Grundet Foreningens hjemsted er Vejle Kommune 2. Foreningen er

Læs mere

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Julsøvej af 2010

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Julsøvej af 2010 Vedtægter For Grundejerforeningen Julsøvej af 2010 Side 1 af 6 Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Julsøvej af 2010 og har hjemsted i området inden for lokalplan

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25.

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. Side 1 VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. november 1947 Vedtægter vedtaget ved generalforsamlingen den 2.

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Grundejerforeningen Rytterdamsparken. Navn og hjemsted: 1. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rytterdamsparken.

VEDTÆGTER. For. Grundejerforeningen Rytterdamsparken. Navn og hjemsted: 1. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rytterdamsparken. VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Rytterdamsparken Navn og hjemsted: 1. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rytterdamsparken. 1.2. Foreningens hjemsted er Brøndby Kommune og adressen er den til

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet Vedtægter for Grundejerforeningen Lille Grundet Indholdsfortegnelse Side 1-2 Foreningens navn og hjemsted 3 3-5 Foreningens område og medlemskreds 3 6-7 Forenings formål og opgaver 4 8-12 Medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Bakkebølle Strand. Hjemsted Bakkebølle Strand, 4760 Vordingborg. 2 Medlemmer af foreningen er ejere af de fra

Læs mere

Vedtægter for. "Grundejerforeningen Hestekvarteret, Drastrup"

Vedtægter for. Grundejerforeningen Hestekvarteret, Drastrup Vedtægter for "Grundejerforeningen Hestekvarteret, Drastrup" 1 Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Hestekvarteret, Drastrup" 2. Foreningens hjemsted er Randers

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO

Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO Vedtægter 08/02/07 15:23 Side 1 Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal

Læs mere

- at administrere og vedligeholde de veje, der er nævnt i deklaration 6481

- at administrere og vedligeholde de veje, der er nævnt i deklaration 6481 KORSHAGE GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER Paragraf 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Korshage Grundejerforening. Foreningen har hjemsted i Odsherred Kommune. Paragraf 2 Medlemmerne Medlemmer af

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har følgende sammensætning:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LYNGE-UGGELØSE IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR LYNGE-UGGELØSE IDRÆTSFORENING 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Lynge Uggeløse Idrætsforening, normalt forkortet til LUI. Foreningens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Det er foreningens formål at tilbyde

Læs mere

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Udkast til omskrevne VEDTÆGTER for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Navn og formål 1 Laugets navn er Trappelauget Orehøjgård med hjemsted i Tollerup, Halsnæs Kommune. Laugets formål er at opretholde og vedligeholde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN G/F Astershaven E-mail: Astershaven@groupcare BESTYRELSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN Smørum den 9. januar 2000 Således godkendt af Ledøje-Smørum kommune den 25. januar 2000. Bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup

Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup 1 Foreningens hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen 1DO Båstrup. Dens hjemsted er Fredensborg Kommune. Grundejerforeningens område er Dannevang

Læs mere

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemmer... 2 4 Medlemmernes rettigheder... 2 5 Medlemmernes forpligtigelser... 2 6 Udtræden af selskabet...

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Sandhøj

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Sandhøj Indholdstegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Side 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Side 2 Kap. 3 Foreningens mål og opgaver 6-7 Side 2 Kap. 4 Medlemmernes hold til eningen 8-12

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Hedely

Vedtægter for Grundejerforeningen Hedely Vedtægter for Grundejerforeningen Hedely 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Hedely. 2 Foreningens formål er at varetage grundejerforeningens fællesinteresser, herunder at drage omsorg for Udførelsen

Læs mere

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side.

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side. 1 Indholdsfortegnelse. Side. ' 01 Navn og hjemsted... 2 ' 02 Formål... 2 ' 03 Medlemmer... 2 ' 04 Medlemmernes rettigheder... 2 ' 05 Medlemmernes forpligtigelser.. 2 ' 06 Udtræden af selskabet... 3 ' 07

Læs mere

VEDTÆGT HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 FOR

VEDTÆGT HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 FOR VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 VEDTÆGT 1. Foreningens navn er: OLDHØJEN Dens hjemsted er: Århus Kommune 2. Formål oq virke. 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte

Læs mere

Vedtægter for Orø Bådelaug

Vedtægter for Orø Bådelaug 1 Sejlklubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Orø Bådelaug. Dens hjemsted er Holbæk Kommune. Vedtægter for Orø Bådelaug 2 Sejlklubbens formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser overfor

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB`S LOVE

NØRRESUNDBY SEJLKLUB`S LOVE NØRRESUNDBY SEJLKLUB`S LOVE 1 Klubbens navn og hjemsted: Klubbens navn er Nørresundby Sejlklub, forkortet til N.S.S.. Klubstanderen er et blåt anker på hvid bund med bogstaverne N.S.S. Hjemsted er Aalborg

Læs mere

Vedtægter. HF Engvang Ørnevej 342 8260 Viby J 86 26 12 10 hf.engvang@get2net.dk www.h-engvang.dk

Vedtægter. HF Engvang Ørnevej 342 8260 Viby J 86 26 12 10 hf.engvang@get2net.dk www.h-engvang.dk 1. Foreningens navn: 1.1 Foreningens navn er Engvang. Dens hjemsted er Århus Kommune. 2. Formål og virke: 2. 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal

Læs mere

H/F Pindemosen. Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk. Vedtægter

H/F Pindemosen. Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk. Vedtægter H/F Pindemosen Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk Vedtægter Vedtaget på foreningens generalforsamling 15. april 2010. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKEVANG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKEVANG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKEVANG Stiftet 20. august 1940 Revideret 30.03.2007 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen LÆRKEVANG Stiftet den 20. august 1940. Omarbejdet og revideret som vedtaget på

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen "Krusågade 13-27". 2. Formål Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen matrikel

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Vedtægter for. Shotokan traditionel Karate Do Kyohan

Vedtægter for. Shotokan traditionel Karate Do Kyohan Vedtægter for Shotokan traditionel Karate Do Kyohan 1. Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Shotokan traditionel Karate Do Kyohan. Klubben har hjemsted i Ishøj Kommune. 2. Klubbens formål Klubbens

Læs mere

Page 1 of 6. 1 Foreningsnavn, hjemsted og logo.

Page 1 of 6. 1 Foreningsnavn, hjemsted og logo. Page 1 of 6 1 Foreningsnavn, hjemsted og logo. Foreningens navn er Roskilde Amerikaner Bil Club (Roskilde ABC). Foreningen er hjemmehørende i Roskilde kommune. Klubbens officielle mærker er: Rundt Roskilde

Læs mere

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R for H/F Lilletoften Oversigt: 1. Foreningens navn 2. Formål og virke 3. Medlemmer 4. Hæftelse 5. Haveleje 6. Ordensbestemmelser og vedligeholdelse 7. Ophævelse af lejeaftalen 8. Generalforsamlinger

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave. Revideret Maj 2012

V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave. Revideret Maj 2012 V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave Revideret Maj 2012 1. Foreningens navn er Haveselskabet Enghave. Horsens 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN CHRISTIANSHAVEN ODDER

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN CHRISTIANSHAVEN ODDER VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN CHRISTIANSHAVEN ODDER 1 NAVN OG OMRÅDE. Foreningens navn er: Beboerforeningen Christianshaven, Odder. Dens område udgør. Matr. Nr. 12 bk. inkl..,1 hb., - 1 im. Inkl. samt

Læs mere

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten Anmelder: Advokat Sune Westrup Valkendorfsgade 16 1151 København K Vedtægter for E/F Ejerforeningen Femkanten Foreningens navn er Ejerforeningen Femkanten. Navn og medlemmer Stk.2. Foreningens formål er

Læs mere

VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet "Stativlauget" Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus C

VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet Stativlauget Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus C VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet "Stativlauget" Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus C 1 Navn og hjemsted: 1.1. Fællesskabets navn er Administrationsfællesskabet Stativlauget. 1.2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Formål og virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser,

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen. Lilla Skolan i Skogsryd

Vedtægter for Andelsboligforeningen. Lilla Skolan i Skogsryd 1 / 7 Vedtægter for Andelsboligforeningen 2 / 7 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er: Andelsboligforeningen. I det følgende omtalt som foreningen. Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune. Tvister

Læs mere

Grundejerforeningen Dybdalgård

Grundejerforeningen Dybdalgård 1 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Dybdalgård 2 1 Foreningens navn. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Dybdalgård. 2 Foreningens geografiske dækningsområde. Dens område er arealerne omfattet

Læs mere

1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling. Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter

1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling. Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter 1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter 1. Valg af dirigent Tina Pedersen. K21 Valgt Tina konkluderer at Generalforsamling er lovformligt indkaldt og der er

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vessøvej. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg Kommune under Horsens Ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Ejby Vandværk 2 1. Selskabet, der er stiftet den 8. marts 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Ejby Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skovbo kommune. 2.

Læs mere

1 Klubbens navn er Sejlklubben Århus Nordhavn, hjemsted er Århus.

1 Klubbens navn er Sejlklubben Århus Nordhavn, hjemsted er Århus. Vedtægter for Foreningen Sejlklubben Århus Nordhavn Godkendt på general forsamlingen den 5. april 2014 1 Klubbens navn er Sejlklubben Århus Nordhavn, hjemsted er Århus. Formål 2 Klubbens formål er: At

Læs mere

SERVITUT MED NYE VEDTÆGTER FOR FORENING

SERVITUT MED NYE VEDTÆGTER FOR FORENING SERVITUT MED NYE VEDTÆGTER FOR FORENING Prøvetinglysning - Tinglysning er ikke gennemført EJENDOM: Adresse: Nørholmsvej 16 0001g 0001fy 0014hq 0001fz Adresse: Nørholmsvej 13 0011c 0012i 0017be 0018v ANMODER:

Læs mere

Grundejerforeningen Krybily Vest

Grundejerforeningen Krybily Vest NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Krybily Vest Foreningens hjemsted er Fredericia Kommune under Fredericia Ret, der er foreningens værneting. 2 Grundejerforeningens formål

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK 1. Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 15. oktober 1986 er et interessentselskab, hvis navn er I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK Selskabet har hjemsted i Aabybro

Læs mere

Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq

Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Klatreklubben Aapakaaq. Dens hjemsted er Nuuk, Kommuneqarfik

Læs mere

vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden

vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden Vedtægter for Grundejerforeningen Præstelodden 1. Navn Grundejerforeningens navn er Præstelodden, dens hjemsted er Melby, og dens område er de grunde der

Læs mere

Vedtægter for BÅDELAUGET KIGNÆS MOLE

Vedtægter for BÅDELAUGET KIGNÆS MOLE Marts 2005 Januar 2012 Vedtægter for BÅDELAUGET KIGNÆS MOLE NAVN: 1. Foreningens navn er Bådelauget Kignæs Mole. Foreningen er stiftet den 3. Juni 1964. Foreningen har hjemsted i Jægerspris (kommune slettes).

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing FC, Guldborgsund

Vedtægter for Nykøbing FC, Guldborgsund Advokatfirmaet Drachmann Skolegade 24 4800 Nykøbing Falster CVR-nr. 21 63 41 90 Telefon 54 84 50 50 Fax 54 84 50 99 www.drachmann.com J.nr.: JP-11856-36 Advokat (H), partner Jacob Ploug jp@drachmann.com

Læs mere

Velkommen på Kirkeager

Velkommen på Kirkeager Velkommen på Kirkeager og som medlem af GrundejerForeningen Kirkeager (GFK) I denne velkomstfolder fra GFK får du/i en række praktiske oplysninger om følgende: - GFK s opbygning og vedtægter - Side 2 -

Læs mere

M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R

M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R 1 NAVN OG FORMÅL Selskabet, der er stiftet den 20. februar 1962, er et ANDELSSELSKAB MED BEGRÆNSET ANSVAR, hvis navn er: Dets formål er: MELØSE VANDVÆRK

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse 1. Kredsens navn er Roskilde Haveselskab. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Roskilde kommune.

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975 V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975 Foreningens hjemsted er 3460 Birkerød, Rudersdal Kommune. Foreningen og

Læs mere

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER www.plutonvej.dk Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er "NIELSMINDE SYD". Foreningens hjemsted er Aalborg kommune under Retten i Aalborg, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov Vedtægter Grundejerforeningen Strandvænget- Helberskov VEDTÆGTER 2. juni 2011 Side 1 Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Strandvænget-Helberskov. Foreningen har hjemsted

Læs mere

Vedtægter. For. "Grundejerforeningen Lille Norge" Foreningens navn er "Grundejerforeningen Lille Norge", og benævnes nedenfor som grundejerforeningen.

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Lille Norge Foreningens navn er Grundejerforeningen Lille Norge, og benævnes nedenfor som grundejerforeningen. Vedtægter For "Grundejerforeningen Lille Norge" Navn, hjemsted og formål: 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Lille Norge", og benævnes nedenfor som grundejerforeningen. 2 Foreningens hjemsted er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS VANDSKIKLUB

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS VANDSKIKLUB VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS VANDSKIKLUB FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Københavns Vandski Klub, i det følgende kaldet KHVK. Foreningen er medlem af Dansk Vandski Forbund. Dens

Læs mere

VEDTÆGTER for Lundehøj Grundejerforening

VEDTÆGTER for Lundehøj Grundejerforening VEDTÆGTER for Lundehøj Grundejerforening Paragraf 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lundehøj Grundejerforening, stiftet den 2. Maj 1961. Foreningens hjemsted er Holløselund. Paragraf 2 Medlemskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB

VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB Tegning af STANDER 1. NAVN Clubbens navn er MARSELISBORG KAJAK CLUB, hjemsted Århus kommune. Clubben er stiftet 1. november 1928. 2. FORMÅL Stk. 1. Clubbens formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Marinavej.

Vedtægter for Grundejerforeningen Marinavej. Vedtægter for Grundejerforeningen Marinavej. 1. Navn: Foreningens navn er Grundejerforeningen Marinavej og foreningens hjemsted er Broager kommune. 2. Formål: Foreningen har til formål: o at varetage medlemmernes

Læs mere

Grundejerforeningen Sundparken Rantzausminde. V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Sundparken, Rantzausminde

Grundejerforeningen Sundparken Rantzausminde. V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Sundparken, Rantzausminde Matr. nr.: 24 ai, 24 ag, 24 ah, 24 bm 24 ak, 24 bn, 24 bo, 24 al, Egense by, Egense. Beliggende: Krebsen, 5700 Svendborg. V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Sundparken, Rantzausminde ---oo0oo---

Læs mere

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Halvrebene. Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord Kommune. Kapitel 2 Formål 2. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen 1 Foreningens navn er: Teleforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Hvidovre Kommune. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 3 Foreningens formål er efter ansøgning til bestyrelsen at: Støtte

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO

VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO 1. Formål og virke. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til ko-lonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser, der er lagt til grund

Læs mere

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 1 Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 2 1 Foreningens navn er Hjortshøj Grundejerforening. Dens hjemsted er Hjortshøj Stationsby. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende

Læs mere

Vedtægter. Vedtægt for Nyttehaverne. Kløverengen. Stiftet den 18. marts Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune

Vedtægter. Vedtægt for Nyttehaverne. Kløverengen. Stiftet den 18. marts Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune Vedtægter Vedtægt for Nyttehaverne Kløverengen Stiftet den 18. marts 1998 1. Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune 2. Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune.

1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune. HAVE FORENINGEN TORNHØJ VEDTÆGT 1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune. 2. Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Svømmeklub, SSK. Vedtaget på generalforsamlingen d. 2. marts 2010

Vedtægter for Svendborg Svømmeklub, SSK. Vedtaget på generalforsamlingen d. 2. marts 2010 Vedtægter for Svendborg Svømmeklub, SSK. Vedtaget på generalforsamlingen d. 2. marts 2010 1. Foreningens navn er Svendborg Svømme Klub i daglig tale SSK. Klubbens hjemsted er Svendborg kommune. 2. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER for den selvejende undervisningsinstitution Vestjyllands Højskole

VEDTÆGTER for den selvejende undervisningsinstitution Vestjyllands Højskole VEDTÆGTER for den selvejende undervisningsinstitution Vestjyllands Højskole 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Vestjyllands Højskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for. Holbæk Odsherred. Stiftet 1. januar 2005

Vedtægter for. Holbæk Odsherred. Stiftet 1. januar 2005 Vedtægter for Holbæk Odsherred Stiftet 1. januar 2005 Sidst ændret den 29-03-2016 1 Afdelingens navn og hjemsted Holbæk-Odsherred afdeling i Fagligt Fælles Forbund, der dækker Holbæk og Odsherred kommuner.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

VEDTÆGTER. Stk. 3: Navnet kan kun ændres med godkendelse fra Løve I.F.

VEDTÆGTER. Stk. 3: Navnet kan kun ændres med godkendelse fra Løve I.F. 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Løve/Høng Håndbold forkortet L/H, stiftet via en sammenslutning af håndboldafdelingerne i Høng Gymnastikforening og Løve Idrætsforening. Stk. 2: Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 1. Holbæk Cykelsport Klubbens navn er HOLBÆK CYKELSPORT og har hjemsted i Holbæk kommune og på klubhusets adresse. 2. Vision, mission og målsætning. Klubbens vision

Læs mere

KLUBVEDTÆGTER. Indhold: for medlemmer af. DANSK EL-FORBUND i EL-KLUB UGGERLY. Klubvedtægter. Forretningsorden for generalforsamling

KLUBVEDTÆGTER. Indhold: for medlemmer af. DANSK EL-FORBUND i EL-KLUB UGGERLY. Klubvedtægter. Forretningsorden for generalforsamling KLUBVEDTÆGTER for medlemmer af DANSK EL-FORBUND i EL-KLUB UGGERLY Indhold: Klubvedtægter Forretningsorden for generalforsamling Forretningsorden for bestyrelsen 1 Klubbens formål og virke Klubbens formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Andelsselskabet Hou Lystbådehavn A.m.b.A.

VEDTÆGTER. for. Andelsselskabet Hou Lystbådehavn A.m.b.A. VEDTÆGTER for Andelsselskabet Hou Lystbådehavn A.m.b.A. Navn og hjemsted 1. Selskabets navn er Andelsselskabet Hou Lystbådehavn A.m.b.A eller i forkortet form, Hou Lystbådehavn. Selskabets hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA. Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke.

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA. Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke. Vedtægter - Ny Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA 1 Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte

Læs mere

Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug

Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug 10 1: Foreningens navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Nees Kirsebærlaug. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Lemvig Kommune. 2: Foreningens formål og virke

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Privatskoleforening. 3. Medlemskreds, udmeldelse og eksklusion

Vedtægter for Danmarks Privatskoleforening. 3. Medlemskreds, udmeldelse og eksklusion Vedtægter for Danmarks Privatskoleforening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Danmarks Privatskoleforening, og den har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningen har til formål

Læs mere

Den danske Landinspektørforening - pr. 27. august 2014

Den danske Landinspektørforening - pr. 27. august 2014 Den danske Landinspektørforening - pr. 27. august 2014 Lov for Den danske Landinspektørforening Foreningens første lov blev vedtaget på stiftende generalforsamling den 30. august 1875. Foreningens navn

Læs mere

Vedtægter for Optikerforeningen

Vedtægter for Optikerforeningen D.O. I \ Maj 2016 1.1 Vedtægter for Optikerforeningen 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Optikerforeningen". Foreningens hjemsted er administrationskontorets adresse. 2 FORMÅL Foreningens formål er:

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

Vedtægter for. Frederiksberg Badminton Klub

Vedtægter for. Frederiksberg Badminton Klub Vedtægter for Frederiksberg Badminton Klub Medlem af: Badminton København Badminton Danmark Danmarks Idrætsforbund The International Badminton Federation STIFTET 5. OKTOBER 1932 1. Navn, hjemsted og adresse

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Delebil

Vedtægter for Lyngby Delebil Vedtægter for Lyngby Delebil 1 Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Lyngby Delebil FMBA. 1.2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk kommune. 2 Formål 2.1. Foreningens formål er at indkøbe, lease

Læs mere

Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 29. februar 2016

Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 29. februar 2016 Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 29. februar 2016 Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) 1 Foreningens navn og hjemsted. Stk. 1. Foreningens navn er Børnenes Gokart Klub (BGK). Foreningen

Læs mere