Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde"

Transkript

1 1 Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde 1 Foreningens navn er Haveforeningen "Carl Nielsens Minde". Dens hjemsted er Gladsaxe Møllevej 75, 2860 Søborg. Matrikel nr. 4a, 4cn, 4co, Ejendomsnr , Gladsaxe 2 - Formål og virke 2.1 Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal Matrikel nr. 4a, 4cn, 4co, Ejendomsnr , Gladsaxe i overensstemmelse med de bestemmelser, der er lagt til grund for området i sin helhed og indeholdt i nærværende vedtægt. 2.2 Haveforeningen og dens medlemmer kan være medlem af Kolonihaveforbundet. 2.3 Foreningen skal gennem sin bestyrelse bl.a. sikre, at bestemmelser som er nedfældet i en på området lagt byplan, lokalplan eller tinglyst deklaration vedrørende det samlede haveområde eller den enkelte have, overholdes og respekteres af de i foreningen optagne medlemmer. 3 - Medlemmer 3.1 Som medlem kan optages personer, der opfylder lovgivningens betingelser for køb af sommerbolig i Danmark. Personerne skal være personligt myndige og godkendes af bestyrelsen. Medlemskab af foreningen forudsætter, at medlemmet har en have i foreningen. 3.2 Ved underskrift på medlemsbeviset m.m. forpligter medlemmerne sig til at overholde foreningens vedtægter, (ordens)reglement samt deklaration. Der må højst være 2 medlemmer på medlemsbeviset. 3.3 Intet medlem - enlig, ægtepar eller samlevende - må være indehaver af mere end 1 have i foreningen. Bestyrelsen kan undtagelsesvis dispensere fra denne regel i højst 12 på hinanden følgende måneder. Arve - og testamenteforhold kan ikke tilsidesætte denne bestemmelse. 3.4 Medlemmerne hæfter solidarisk for foreningens indgåede gældsforpligtigelser, således som disse til enhver tid kan udledes af foreningens regnskabsaflæggelse overfor medlemmerne. På foreningens ejendom kan kun optages kollektive lån vedtaget på en ordinær generalforsamling, subsidiært en ekstraordinær generalforsamling. Intet medlem kan ved lån optaget i pengeinstitut eller lignende få dette tinglyst på foreningens ejendom.

2 Overdragelse af medlemskab Foreningens medlemmer kan i levende live overdrage deres medlemskab til tvangs-/ livsarvinger. Der skal foretages en vurdering forinden, på samme måde som der sker ved salg. (Kongresbeslutning 2008). Der betales gebyr for vurderingen. Der udarbejdes nye medlemsbeviser. Der betales gebyr for ændringen til det nye medlemsbevis Der udfærdigelse et dokument i to enslydende eksemplarer, hvoraf det ene opbevares i foreningens arkiv, og det andet udleveres til den/ -de overdragne personer Varetagelse af overdragelse foretages af den til enhver tid af bestyrelsens valgte administration Der udarbejdes nye medlemsbeviser iht. nærværende paragraf i øvrigt Ved bestyrelsesgodkendt overdragelse til andre end de ovenfor nævnte personer foretages en vurdering forinden, på samme måde som der sker ved salg. Der betales gebyr for vurderingen. Der betales nyt indskud/optagelsesgebyr iht. 4, og der udarbejdes nye medlemsbeviser. Der betales gebyr for ændringen til det nye medlemsbevis Foreningens medlemmer må ikke, uden bestyrelsens viden og godkendelse, overdrage brugen af havelodden til andre. 3.6 Ved beskikkelse af værge fremsendes denne beskikkelse til notering. 3.7 Meddelelser og indkaldelser m.v. anført i vedtægten, sendes til medlemmernes mailadresse. Medlemmerne har alene ansvaret for at holde bestyrelsen orienteret om ændringer i mailadressen. For medlemmer der ikke har opgivet en gyldig mailadresse sendes meddelelser og indkaldelser til medlemmernes private bopælsadresser. Meddelelser om ændringer af mailadresser kan alene ske skriftligt til bestyrelsen Fremsendelsen sker medio marts. 3.8 Medlemmerne skal meddele bopælsforandring til foreningen senest otte dage efter fraflytning. 4 - Indskud/Optagelsesgebyr og hæftelse 4.1 I forbindelse med optagelse som medlem erlægges et kontant indskud/ optagelsesgebyr, hvis størrelse fastsættes af generalforsamlingen og som ikke tilbagebetales ved udtræden.

3 3 4.2 Endvidere betales et årligt administrationsbidrag, der vedtages af generalforsamlingen efter bestyrelsens indstilling. Administrationsbidraget skal dække alle foreningens udgifter til betaling af skatter, vandafgifter, renovationsordning, lån og administration m.m. Beløbene er pligtige pengeydelser, jfr. også vedtægternes Generalforsamlingen kan endvidere fastsætte engangsbeløb til arbejder m.v. i foreningen. Et således vedtaget engangsbeløb er pligtig pengeydelse. Generalforsamlingen kan endvidere fastsætte opkrævning af hensættelser, der skal sikre foreningens vedligeholdelses- og anlægsarbejder. Hensættelser er pligtig pengeydelse. Hensættelser tilhører foreningen og afregnes ikke ved salg af haverne. 4.4 Forfalder pligtig pengeydelse, som påhviler medlemmet, til betaling på en helligdag, en lørdag eller på grundlovsdagen, udskydes forfaldsdagen til den følgende hverdag. Betalingen anses for rettidig, når den erlægges senest 3. hverdag efter forfaldsdagen eller når denne hverdag er en lørdag den følgende hverdag. 4.5 Når et medlem er i restance til foreningen i mere end 14 dage efter forfaldsdagen opkræves et påkravsgebyr. Gebyret fastsættes i overensstemmelse med lejelovgivningens bestemmelser om påkravsgebyr. Foreningen er berettiget til at lade restancen inddrive ad retslig vej. Haveejerens skal erstatte foreningen ethvert tab i anledning af misligholdelsen, herunder advokatsalærer. Påkravsgebyret, erstatning af foreningens tab samt gebyrer i henhold til lovgivningen er pligtig pengeydelse. Foreningen er berettiget til for ethvert krav mod et medlem at søge sig fyldestgjort i den - for vedkommende medlems have - værende bebyggelse beplantning m.v., og intet må fjernes fra parcellen uden bestyrelsens tilladelse. 4.6 Foreningen kan ikke pålægges forpligtigelser i forbindelse med et medlems private arrangementer og private forhold. 5 - Reglementsbestemmelser 5.1 Generalforsamlingen fastsætter reglementsbestemmelser m.m. som skal være gældende inden for haveforeningens område, og som foreningen gennem sin bestyrelse skal forvalte og administrere. 5.2 Bestyrelsen er berettiget til at fastsætte supplerende bestemmelser, som i givet fald skal godkendes på førstkommende generalforsamling Når bestyrelsen har fastsat supplerende bestemmelser, underrettes medlemmerne herom i overensstemmelses med og medlemmerne er herefter pligtige til at holde disse bestemmelser efterrettelige.

4 4 5.3 Medlemmet er pligtig til at holde sig alle de bestemmelser efterrettelige, som foreningens generalforsamling, bestyrelse, eller offentlige myndigheder pålægger haveforeningens område Når en byggesag er forelagt bestyrelsen og forhåndsgodkendt, kan byggeri iværksættes, hvorefter den nye tegning over haveloddens bebyggelser fremsendes til kommunen af bestyrelsen. Fremsendelsen sker medio marts Byggeriet skal være tilendebragt inden for en periode af 12 måneder Når byggeriet er opført skal det klarmeldes til bestyrelsen. Der underskrives en blanket hvoraf det fremgår, at ombygningen eller nybygningen har været behandlet og godkendt i Gladsaxe kommune, hvorefter sagen henlægges i haveloddens aktmappe. 6 - Ophævelse af medlemskab 6.1 Bestyrelsen kan ophæve et medlemskab og bringe brugsretten til ophør i følgende tilfælde: Når et medlem ikke betaler administrationsbidrag, eller andre pligtige pengeydelser af enhver art, og det skyldige beløb ikke er betalt senest 14 dage efter, at skriftligt påkrav herom er kommet frem til medlemmet. Omkostninger og gebyrer beregnes i henhold til vedtægtens Når et medlem groft forsømmer sin vedligeholdelsespligt, herunder når medlemmet i væsentlig grad misrøgter haven, så det er til gene for de øvrige medlemmer, og ikke trods påmindelse fra haveforeningens bestyrelse ophører hermed Når et medlem groft tilsidesætter haveforeningens til enhver tid gældende vedtægter, reglement samt deklaration, og ikke trods påmindelse fra bestyrelsen ophører hermed Bestemmelsen finder tilsvarende anvendelse, såfremt medlemmet tilsidesætter eller undlader at respektere/ efterkomme forpligtigelser eller bestemmelser, der pålægges haveforeningens og dennes medlemmer af offentlige myndigheder med videre Når et medlem i forbindelse med overdragelse af en havelod indgår aftaler, der er i strid med lovgivningens og vedtægternes bestemmelser herom Når et medlem gør sig skyldig i forhold, svarende til dem, som efter lejelovgivningen berettiger udlejer til at hæve lejemålet. 6.2 Have og bebyggelse skal være fraflyttet og ryddeliggjort senest 3 måneder efter ophævelsen og nøgler hertil afleveret til bestyrelsen, hvorefter bestyrelsen sørger for afhændelse af have og bebyggelse.

5 5 Der foretages vurdering af haven som ved anden overdragelse. Såfremt bebyggelsen ikke kan afhændes i henhold til vurderingen, er bestyrelsen berettiget til at afhænde den bedst mulig, evt. ved auktion. Ved afregning til medlem kan bestyrelsen fratrække enhver udgift, der er forbundet med ophævelsen og afhændelsen, herunder bl.a. advokatomkostninger, retsgebyrer og restancer samt omkostninger til oprydning i hus og have m.v. m.v. Når ophævelse af medlemskab sker, er det pågældende medlem pligtig at svare foreningen alle ydelser haven vedrørende, indtil denne overdraget. 6.3 Afgår medlemmet ved døden er såvel foreningen som dødsboet berettiget til at opsige medlemskabet med én måneds varsel. Dog gælder: at en efterlevende ægtefælle har ret til at fortsætte som medlem af foreningen, medmindre foreningen gør det antageligt, at den har vægtige grunde til at modsætte sig dette at en person, med hvem den afdøde har levet sammen i et ægteskabslignende forhold i mindst 2 år forud for dødsfaldets indtræden, skal have samme ret, for så vidt den pågældende efter foreningens skøn inden for den forløbne tid har taget direkte del i havens pasning og pleje m.m. og under forudsætning af, at samlivet bestod på tidspunktet for dødsfaldets indtræden. at slægtninge i op- og nedstigende linje har samme ret, såfremt det godtgøres, at de på tilsvarende måde har taget del i havens pasning og pleje. Bestyrelsen skønner om de anførte vilkår er opfyldte. 7 - Generalforsamling 7.1 Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed 7.2 Meddelelsen og indkaldelsen m.v. anført i vedtægten, sendes til medlemmernes mailadresse. For medlemmer, der ikke har opgivet en gyldig mailadresse, sendes meddelelser og indkaldelser til medlemmernes private bopælsadresser. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i marts måned med skriftlig/trykt udsendt dagsorden, der mindst skal indeholde følgende punkter: 1. Valg af dirigent(er) 2. Valg af stemmeudvalg 3. Fremlæggelse / Godkendelse af bestyrelsens beretning ved formanden. 4. Årsregnskab med evt. revisionsbemærkninger og godkendelse af samme. 5. Indkomne forslag iht. stk Bestyrelsens forslag til afgift for opkrævning af administration af havesyn, ved manglende vedligeholdelse. 6. Godkendelse af budget

6 6 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer, evt. valg af formand og kasserer samt valg af suppleanter. 8. Valg af 1 intern revisor for to år og 2 revisorsuppleanter for 1 år iht Valg af vurderingsudvalg. Valg finder sted hvert andet år, første gang i Såfremt udvalget har færre end 5 medlemmer, skal der afholdes suppleringsvalg. 7.3 Ekstraordinær generalforsamling indkaldes, når en anden generalforsamling - eller bestyrelsen finder anledning dertil, eller når mindst 1/5 af foreningens medlemmer skriftligt begærer det, dog skal mindst 3/4 af de begærede medlemmer være tilstede ved generalforsamlingens start. Begæringen skal motiveres af en ordfører. Meddelelsen og indkaldelsen m.v. anført i vedtægten, sendes til medlemmernes mailadresse. For medlemmer der ikke har opgivet en gyldig mailadresse sendes meddelelser og indkaldelser til medlemmernes private bopælsadresser. Indkaldelse til disse generalforsamlinger skal ske med mindst otte dages varsel. 7.4 Generalforsamlingen afholdes iht. almindelig forretningsorden. 7.5 Ordinær generalforsamling indkaldes med mindst 14 dages varsel. Meddelelsen og indkaldelsen m.v. anført i vedtægten, sendes til medlemmernes mailadresse. For medlemmer, der ikke har opgivet gyldig mailadresse, sendes meddelelser og indkaldelser til medlemmernes private bopælsadresser 7.6 Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal skriftligt være formanden i hænde senest den 31. januar. Indkomne forslag optages på dagsordenens pkt Adgang til generalforsamlingen har alle medlemmer. Foreningens eksterne revisor samt eventuelle indbudte gæster har adgang, dog uden stemmeret. Medlemmer i restance til foreningen har ingen stemmeret. Hver have har kun én stemme, der kan dog stemmes ved skriftlig fuldmagt, hvilken medbringes i original ved fremmøde på generalforsamlingen. Der må maksimalt medtages 1 fuldmagt per haveejer. Når et bestyrelsesmedlem er fraværende, men villig til at modtage genvalg, skal dette foreligge skriftligt. 7.8 Beslutninger på generalforsamlingen træffes ved simpelt flertal, undtagen hvor det drejer sig om vedtægtsændring, salg af fast ejendom, større forbedringer eller haveforeningens opløsning. 7.9 Forslag om vedtægtsændringer, om iværksættelse af større forbedrings- og vedligeholdelsesarbejder, samt om salg af fast ejendom kan kun vedtages af en generalforsamling, hvor mindst 1/3 af medlemmerne er til stede, og hvor mindst 2/3 af de fremmødte stemmer for. Er der ikke mindst 1/3 af medlemmerne tilstede på generalforsamlingen, men stemmer mindst 2/3 af de fremmødte medlemmer for forslaget, kan der indkaldes til en ny generalforsamling, og på denne kan da forslaget vedtages med almindeligt flertal, uanset hvor mange medlemmer der er mødt.

7 Generalforsamlingens referat/protokol underskrives af dirigent(-er), sekretær/referent samt på bestyrelsens vegne af foreningens formand. 8 - Bestyrelsen 8.1 Foreningens daglige ledelse varetages af en bestyrelse, valgt af generalforsamlingens midte. 8.2 Bestyrelsen består af 9 medlemmer, der alle vælges for en 2- årig periode. I ulige år vælges kasserer og tre bestyrelsesmedlemmer. I lige år vælges formand og fire bestyrelsesmedlemmer. Genvalg kan finde sted. Der vælges to bestyrelsessuppleanter for 1 år ved hver ordinær generalforsamling. Bestyrelsen konstituerer sig med næstformand, sekretær m.v. Som bestyrelsesmedlem og suppleant kan kun vælges én fra hver have. Undtaget herfra er valg til udvalg under bestyrelsen. 8.3 Afgår formand og kasserer indenfor sin valgperiode, indkaldes til ekstraordinær generalforsamling for nyvalg, såfremt fratræden ikke sker umiddelbart før en ordinær generalforsamling 8.4 Såfremt et bestyrelsesmedlem fratræder før valgperiodens udløb, indtræder 1. suppleanten i bestyrelsen - dog kun for tiden indtil næste ordinære generalforsamling. Kan bestyrelsen - i tilfælde af et eller flere bestyrelsesmedlemmers fratræden på én og samme gang, ikke suppleres op gennem antallet af valgte suppleanter, indkaldes til ekstraordinær generalforsamling med suppleringsvalg for øje. Suppleringsvalg af denne karakter gælder kun for resten af de fratrådtes valgperiode. 8.5 Bestyrelsen fastlægger selv grundlaget for sit virke m.v. i en udarbejdet forretningsorden/ organisationsplan i relation til vedtægten i øvrigt. Bestyrelsesmedlemmer har ikke stemmeret ved behandling af en sag, hvor vedkommende er inhabil, eller en med denne beslægtet person er impliceret, eller på anden måde er personligt interesseret. Der føres beslutningsreferat/ protokol over forhandlingerne på bestyrelsesmøderne. Referat/ protokol underskrives af formand og sekretær samt af et af de bestyrelsesmedlemmer, der deltog i mødet. 8.6 Bestyrelsesmøder indkaldes af formanden så ofte anledning skønnes at foreligge, eller når mindst 3 bestyrelsesmedlemmer ønsker det. Der skal i det omfang det er muligt holdes et ordinært bestyrelsesmøde hver måned. Der skal afholdes mindst 10 bestyrelsesmøder om året.

8 8 8.7 Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mere end halvdelen af dens medlemmer er tilstede. Formanden leder bestyrelsesmøderne. Beslutninger træffes ved simpelt flertal. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme udslagsgivende. Bestyrelsesmedlemmerne har mødepligt, med mindre lovligt forfald er meddelt formanden før mødet. Udebliver et bestyrelsesmedlem, uden anmeldt og gyldig grund fra to på hinanden følgende møder, udgår vedkommende af bestyrelsen, og en af suppleanterne indkaldes efter rækkefølge, jf. vedtægten i øvrigt. 8.8 Bestyrelsen oppebærer honorarer/løn efter generalforsamlingens nærmere bestemmelser. 8.9 Formand, kasserer samt evt. bestyrelsesmedlemmers omkostninger dækkes af foreningen, såsom telefon, kontorhold, kørsel, relevante kurser m.v. Beløbenes størrelse fastsættes af foreningen Kassereren har ansvaret for foreningens kassebeholdning, driftsregnskab og udarbejdelse af budget Efter enhver ordinær generalforsamling opretter bestyrelsen et udvalg til kontrol og bedømmelse af dårligt vedligeholdte haver. Udvalget skal bestå af foreningens formand, foreningens næstformand, samt et medlem uden for bestyrelsen, evt. blandt sidste års præmietagere. Forsømmelser iht. reglementets stk. 1 påtales skriftligt af bestyrelsen med 3 ugers frist til at bringe tingene i orden. Hvis forsømmelserne stadig ikke er bragt i orden, er det bestyrelsens pligt efter indstilling fra udvalget med 2 ugers varsel at pålægge medlemmet en afgift fastsat af generalforsamlingen samt evt. at lade beløbet inddrive ved rettens vej som angivet i Vedtægtens 4, samt 6. Ændring af afgiftens størrelse besluttes på den årlige generalforsamling. Afgiften er en pligtig pengeydelse til foreningen. 9 - Tegningsret 9.1 Foreningen tegnes af formand, kasserer eller næstformand og et bestyrelsesmedlem ved køb og salg af haver. 9.2 Ved pantsætning af foreningens ejendom tegnes haveforeningen af den samlede bestyrelse. 9.3 I alle økonomiske forhold udadtil tegnes foreningen af formand og kasserer i fællesskab.

9 Regnskab og revision 10.1 Foreningens regnskabsår er kalenderåret. Årsregnskabet skal udarbejdes i overensstemmelse med god regnskabsskik og før offentliggørelse underskrives af revisorerne i sin helhed Foreningens revision består af 3 revisorer. Foreningen vælger fra sin midte ved hver ordinær generalforsamling både 1 intern kritisk revisor for 2 år og 2 suppleanter for 1 år. De 2 interne kritiske revisorer afgår efter tur. Genvalg kan finde sted. Revisionen består yderligere af 1 ekstern teknisk revisor, der ansættes af bestyrelsen. Ingen revisor eller suppleanter må have relation til bestyrelsen eller hinanden De 2 interne kritiske revisorer skal når som helst - dog mindst 2 gange ordinært og 1 gang uanmeldt pr. år gennemgå bilagene og foretage sammenhold med det aktuelle budget. De interne revisorer kan ikke omgøre bestyrelsesbeslutninger. Eventuelle bemærkninger meddeles bestyrelsen i en intern protokol, som opbevares af kassereren. De interne revisorer oppebærer honorar/løn efter generalforsamlingens nærmere bestemmelser Den eksterne revisor er hovedansvarlig for både konteringer, revision og regnskab Eventuelle bemærkninger foretages på selve årsregnskabet Forsikring 11.1 Bebyggelserne i haverne skal som minimum være brandforsikrede Fællesarbejde 12.1 Foreningens medlemmer er forpligtet til at medvirke ved ren - og vedligeholdelse af veje, stier og andre arealer, der hører til området samt vedligeholdelse af foreningens fællesfaciliteter. Medlemmet har desuden pligt til at holde sin del af vej og sti udenfor egen have Bestyrelsen indkalder til fællesarbejde. Der er mødepligt, og såfremt medlemmet ikke giver møde uden afbud, eller har truffet aftale om afvikling, skal bestyrelsen opkræve efter gældende takster i overensstemmelse med seneste generalforsamlingsbeslutning og idømme en afgift desforuden. Disse beløb er pligtig pengeydelse til foreningen Medlemmer over 70 år kan - hvis de ønsker det - blive fritaget for fællesarbejde, vederlagsfrit.

10 Køb og salg af have 13.1 Bestyrelsen har det overordnede ansvar for køb og salg af haver og beslutter, hvordan administrationen varetages. Køb af have sker ved elektronisk overførsel til den af foreningens anviste konto i anerkendt pengeinstitut, som skal være oprettet i foreningens navn. I forbindelse med salget af haven udfærdiger bestyrelsen en refusionsopgørelse. Refusionsopgørelsen indeholder en opgørelse over havens betaling til kloaklån (afdraget), såfremt haven er indgået i den løbende betaling af kloakprojektet. I refusionsopgørelse modregnes også et a conto-beløb på kr til dækning af årets vandregnskab for den periode, som sælger var medlem i haveforeningen. Desuden modregnes et aconto beløb på 1500 kr til dækning af gebyr ifm. udeblivelser fra fællesarbejde. Udbetaling af refusionsopgørelsen til sælger skal finde sted senest 3 uger efter, salget har fundet sted. Udbetaling sker ved elektronisk overførsel til det af sælger opgivne konto nr. i forbindelse med salget. Eventuel skyldig pengeydelse til foreningen må/kan modregnes i refusionsopgørelsen. I refusionsopgørelse indregnes også indfrielse af havens andel af kloaklån, såfremt haven indgår i den løbende afdragsordning Køb og salg af have kan kun finde sted, når haven er vurderet og evt. skyld til foreningen er betalt i h. t I forbindelse med køb og salg underskrives en Køber/ Sælgererklæring. Hovedtallene fra vurderingsskemaet overføres til denne erklæring og den - mellem parterne - aftalte salgspris påføres også Når indskud/ optagelsesgebyr til foreningen jf. 4, er erlagt mod kvittering udleveres kopi af Køber/ Sælgererklæringen til både køber og sælger. Originaleksemplaret opbevares i foreningens arkiv Havevurdering 14.1 Havevurdering foretages efter henvendelse til foreningen af den/ de på medlemsbeviset opførte personer, eller andre retslig ansvarlige personer godtgjort over for foreningen Vurderingen er gældende i samme tidsrum som vedtaget af Kolonihaveforbundets vurderingsregler Betaling for en vurdering er pligtig pengeydelse til foreningen iht. 4. Ydelsens størrelse fastsættes af generalforsamlingen Vurderingsudvalget kan bestå af minimum tre bestyrelsesmedlemmer, eller andre sagkyndige der af generalforsamlingen bemyndiges hertil.

11 Alle valgte medlemmer af vurderingsudvalget skal have gennemført Kolonihaveforbundets vurderingskursus, inden vurderinger må udføres i foreningen eller i andre foreninger under Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Midt Vurdering foretages i overensstemmelse med Kolonihaveforbundets vurderingsregler Private medlemsarrangementer på foreningens fællesarealer 15.1 Der kræves skriftlig ansøgning om tilladelse fra bestyrelsen til afholdelse af enhver form for private arrangementer på foreningens fællesarealer Skriftlig tilladelse fra bestyrelsen gives kun til et medlem af foreningen Forretningslokaler og privatbolig Foreningens bestyrelse er bemyndiget til at bortforpagte de på foreningens område oprettede forretningslokaler og privatbolig Forretningslokalerne til forhandling af dagligdags forbrugsartikler kan forpagtes med - eller uden tilhørende privatbolig Forretningslokalerne, privatbolig og bebyggelsen i sin helhed tilhører foreningen Forpagteren og dennes mand/hustru kan ikke være medlem af foreningen Der oprettes en forpagtnings/ lejeaftale mellem forpagteren og foreningen ved dennes formand og kasserer. Disse aftaler/kontrakter udfærdiges af foreningens advokat Hvor kontrakt/ aftale intet foreskriver om et opstået forhold, skal forpagteren rette sig efter bestyrelsens beslutning og anvisning, som også kan basere sig på indhentet ekspertise, f.eks. fra advokat, økonom, arkitekt, myndigheder og andre Uanset hvad kontrakt/ aftale mellem forpagteren og foreningen elles foreskriver, må forpagteren ikke tilsidesætte foreningens til enhver tid gældende vedtægt og reglement Forpagteren skal - på linje med foreningens medlemmer - løbende have udleveret den til enhver tid gældende vedtægt og reglement samt deklaration Vandmålere De installerede vandmålere er foreningens ejendom.

12 Defekte vandmålere eller ved mistanke om defekt vandmåler skal dette anmeldes til foreningen, som sørger for udskiftning eller kontrol Installationer mellem vandmåler og huset må kun udføres af autoriserede VVS-installatører Vandmåleren skal aflæses en gang årligt med udgangen af sæsonen, for nuværende er det ved sommertids afslutning, sidste søndag i oktober Bestyrelsen udsender en mail til de medlemmer som har opgivet en gyldig mailadresse, øvrige tilsendes et brev med et aflæsningsskema. Udsendelsen skal finde sted senest 10. oktober det pågældende år Aflæsningen foretages af det enkelte havemedlem og afleveres til bestyrelsen senest den 5. november det pågældende år, enten via foreningens hjemmeside, en mail eller et aflæsningsskema Såfremt aflæsningen ikke afleveres rettidigt, er bestyrelsen berettiget til at skønne årets forbrug, dog minimum 50 m3 for den enkelte have Bestyrelsen er berettiget til at iværksætte kontrolforanstaltninger i forbindelse med den årlige aflæsning af vandmålere Som udgangspunkt vil denne kontrol bestå af fysisk aflæsning af ca. 75 tilfældigt udvalgte vandmålere i hele foreningen Bestyrelsen fastsætter hvert år inden udgangen af 1. kvartal, og på baggrund af aflæsning af det foregående års samlede vandforbrug, hvilket aconto beløb, der skal opkræves for det aktuelle år Foreningen opkræver løbende et a conto-beløb for årets forventede vandforbrug sammen med opkrævningen af administrationsbidraget Årsafregning for sidste års forbrug afregnes sammen med 2. kvartals administrationsbidrag Beløbet er en pligtig pengeydelse til foreningen Ved salg af en have skal både sælger og køber underskrive et aflæsningsskema med påført målerforbrug opgjort på overdragelsesdagen I refusionsopgørelsen ved salg af have tilbageholdes et a conto-beløb på kr ,00 til endelig afregning af årets forbrug Hvert år i 1. kvartal udfærdiges et regnskab for sidste års vandforbrug pr. have Et medlems indsigelse mod den individuelle andel af vandregnskabet skal ske senest 6 uger efter modtagelsen af vandregnskabet, og at indsigelsen skal indeholde oplysning om på hvilke punkter regnskabet ikke kan godkendes. Bestyrelsen vurderer indsigelsen og tager stilling til om indsigelsen skal tages til efterretning eller afvises For solgte haver udsendes opgørelsen umiddelbart efter, at vandregnskabet er udfærdiget Desuden henvises der til procedure udfærdiget af bestyrelsen, denne procedure kan rent juridisk ikke tilsidesætte bestemmelserne i denne vedtægt, men er ment som et arbejdsredskab i det daglige. Haveejer kan altid få et eksemplar af denne udleveret på kontoret eller via en mail til foreningen Lejelovens regler om vandregnskaber finder ikke anvendelse i Carl Nielsens Minde.

13 Alle vandaftapningssteder i foreningen skal være tilsluttet en vandmåler, således at vandforbrug ved eventuelle brud på vandrør, og ulovlige tilslutninger uden om vandmåler, kan beregnes korrekt. (Vedtaget ) Prisen pr. m3 vand og spildevand skal for den enkelte haveejer være den samme, som der betales til leverandøren (48,90 kr./m3 i 2016). Alle øvrige udgifter til driften og vedligeholdelsen af de nye kloakker og vandledninger skal betales via det almindelige haveadministrationsbidrag. (Vedtaget ) Foreningens opløsning Foreningen kan ikke opløses og arealet ikke afhændes, da området er erklæret for varigt kolonihaveområde efter afstemning i Undtaget herfra må accepteres enhver form for lovlig ekspropriation af hele foreningen eller dele heraf Ved uomtvistelig udefra kommende årsag til foreningens opløsning/afvikling, skal bestyrelsen indkalde til en ekstraordinær generalforsamling med kun dette ene punkt på dagsordenen. Varslingen skal ske med så kort tidsfrist som muligt, dog under hensyntagen til de for afholdelsen nødvendige arrangementer Bestyrelsen skal til denne ekstraordinære generalforsamling, som beskrevet i stk. 18.2, indhente - / indkalde den skønnede nødvendige økonomiske - og juridiske bistand I henhold til ovenstående stk og kan bestyrelsen i en sådan situation ikke afgå, men skal fortsat virke, indtil foreningen er endelig opløst. Vedtaget på den ordinære generalforsamling den 25. marts Ændringer vedtaget på den ordinære/ekstraordinære generalforsamling: 24. marts marts marts marts marts marts og 29. juni marts og 15. maj marts og 12. juni marts 2015 og 21. april marts marts og 12. april 2018 samt 22. august 2018

Ekstraordinær Generalforsamling 21.04.2015 Gladsaxe Gymnasium

Ekstraordinær Generalforsamling 21.04.2015 Gladsaxe Gymnasium Dagsorden: 26. april 2015 1. Valg af dirigent(er) 2. Valg af stemmeudvalg. 3. Bestyrelsens endelige forslag ændringer af vedtægt som det blev forelagt og besluttet på den ordinære generalforsamling tirsdag

Læs mere

Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde. 2 - Formål og virke. 3 - Medlemmer

Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde. 2 - Formål og virke. 3 - Medlemmer Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde 1 Foreningens navn er Haveforeningen "Carl Nielsens Minde". Dens hjemsted er Gladsaxe Møllevej 75, 2860 Søborg. Matrikel nr. 4a, 4cn, 4co, Ejendomsnr. 1590043975,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25.

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. Side 1 VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. november 1947 Vedtægter vedtaget ved generalforsamlingen den 2.

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave. Revideret Maj 2012

V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave. Revideret Maj 2012 V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave Revideret Maj 2012 1. Foreningens navn er Haveselskabet Enghave. Horsens 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til

Læs mere

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R for H/F Lilletoften Oversigt: 1. Foreningens navn 2. Formål og virke 3. Medlemmer 4. Hæftelse 5. Haveleje 6. Ordensbestemmelser og vedligeholdelse 7. Ophævelse af lejeaftalen 8. Generalforsamlinger

Læs mere

H/F Pindemosen. Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk. Vedtægter

H/F Pindemosen. Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk. Vedtægter H/F Pindemosen Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk Vedtægter Vedtaget på foreningens generalforsamling 15. april 2010. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975 V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975 Foreningens hjemsted er 3460 Birkerød, Rudersdal Kommune. Foreningen og

Læs mere

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Formål og virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser,

Læs mere

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA. Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke.

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA. Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke. Vedtægter - Ny Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA 1 Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte

Læs mere

VEDTÆGT HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 FOR

VEDTÆGT HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 FOR VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 VEDTÆGT 1. Foreningens navn er: OLDHØJEN Dens hjemsted er: Århus Kommune 2. Formål oq virke. 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte

Læs mere

Vedtægter. HF Engvang Ørnevej 342 8260 Viby J 86 26 12 10 hf.engvang@get2net.dk www.h-engvang.dk

Vedtægter. HF Engvang Ørnevej 342 8260 Viby J 86 26 12 10 hf.engvang@get2net.dk www.h-engvang.dk 1. Foreningens navn: 1.1 Foreningens navn er Engvang. Dens hjemsted er Århus Kommune. 2. Formål og virke: 2. 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Svarø.

Vedtægter for Haveforeningen Svarø. Vedtægter for Haveforeningen Svarø. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Svarø, og er beliggende ved Høvedstensvej 70, 2650 Hvidovre. 2. Formål og virke. 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune.

1. Foreningens navn er Haveforeningen XXXXXXXXX. Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen xxxxxxxxxxxxxx 1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægt. 1. Foreningens navn: Haveforeningen Hestholm Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 2. Formål og virke.

Vedtægt. 1. Foreningens navn: Haveforeningen Hestholm Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 2. Formål og virke. Vedtægt 1. Foreningens navn: Haveforeningen Hestholm Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 2. Formål og virke. 2.1. Hestholm har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal

Læs mere

Vedtægter. Vedtægt for Nyttehaverne. Kløverengen. Stiftet den 18. marts Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune

Vedtægter. Vedtægt for Nyttehaverne. Kløverengen. Stiftet den 18. marts Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune Vedtægter Vedtægt for Nyttehaverne Kløverengen Stiftet den 18. marts 1998 1. Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune 2. Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

HF. BALSTRUP VÆNGE. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge. Rev

HF. BALSTRUP VÆNGE. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge. Rev V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge Rev. 2010.09.15 1. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Balstrup vænge. Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Søparken

Vedtægter for Haveforeningen Søparken 1. Haveforeningens navn og stiftelse. Vedtægter for Haveforeningen Søparken 1.1. Foreningens navn er Haveforeningen Søparken. Foreningens hjemsted er Horsens Kommune. 1.2. Foreningen er stiftet 25. august

Læs mere

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 Senest revideret - 19. marts 2013 Indhold 1. Foreningens navn og hjemsted 3 2. Formål og virke 3 3. Medlemmer 3 4. Kapitalindskud og hæftelse 4 5. Lejeafgift

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1.

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Nabkær 1". Foreningens hjemsted er Herning Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1976.

Læs mere

VEDTÆGTER. Haveforeningen Frydenlund. for. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen

VEDTÆGTER. Haveforeningen Frydenlund. for. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen VEDTÆGTER for Haveforeningen Frydenlund Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN FRYDENLUND 1. Foreningens navn er: Haveforeningen Frydenlund

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Haveforeningen Klausdalsbro

V E D T Æ G T E R. for. Haveforeningen Klausdalsbro V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Klausdalsbro 1. Foreningens navn er Haveforeningen Klausdalsbro Foreningens hjemsted er Herlev Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune.

1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune. HAVE FORENINGEN TORNHØJ VEDTÆGT 1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune. 2. Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål

Læs mere

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H)

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Nordre Vang 1. Foreningens navn er Haveforeningen Nordre Vang Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune Foreningen er stiftet i 1962 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Islegaard

Vedtægter for Haveforeningen Islegaard 1. Haveforeningens navn er Islegaard. Haveforeningens hjemsted er Marielundvej 51 beliggende i Herlev Kommune. 2. Formål og virke. 2.1. Haveforeningens formål er, at administrere de på haveforeningens

Læs mere

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 1 2 - Formål & virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal, matr. nr. 15u

Læs mere

Vedtægter. 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune.

Vedtægter. 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune. Vedtægter 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune. 2 - Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål, at administrere

Læs mere

VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO

VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO 1. Formål og virke. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til ko-lonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser, der er lagt til grund

Læs mere

Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919

Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919 Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveselskabet Frederiksborg af 1919. Foreningens hjemsted er Trollesmindeallé, Hillerød Kommune.

Læs mere

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj 1 Foreningens navn er: H/F Ishøj Søndergaard Dens hjemsted er: Ishøj Kommune 2 Formål og virke 2.1 Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter HF Brandhøj

Vedtægter HF Brandhøj Vedtægter HF Brandhøj For haveforeningen Brandhøj, der er beliggende på matr. nr. 13 q, Reerslev, Reerslev By, som i henhold til Lokalplan 4.19.2 er udlagt til kolonihaveformål. 1. Formål og virke 1.1

Læs mere

Vedtægter for Sommerbyen Ejbylund.

Vedtægter for Sommerbyen Ejbylund. Side 1 af 6 September 2014. Vedtægter for Sommerbyen Ejbylund. 1. Foreningens navn. Foreningens navn er: Sommerbyen Ejbylund. Dens hjemsted er Glostrup kommune. 2. Formål og virke. 2.1 Foreningen har til

Læs mere

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Foreningens navn er: H/F Ishøj Søndergaard Dens hjemsted er: Ishøj Kommune 1 2 Formål og virke Stk. 1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Bjerget

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Bjerget V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Bjerget 1 Foreningens navn er Haveforeningen "Bjerget" Foreningens hjemsted er Frederikssund kommune. 2 Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk.

Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk. Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Vedbæk". Foreningens hjemsted er Rudersdal Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet den 16.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Sommerhuskolonien Afdeling A

V E D T Æ G T E R. Sommerhuskolonien Afdeling A V E D T Æ G T E R Sommerhuskolonien Afdeling A 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Sommerhuskolonien Afdeling A. Dens hjemsted er Rødovre Kommune 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål

Læs mere

Vedtægter for Kildemosegård.

Vedtægter for Kildemosegård. Vedtægter for Kildemosegård. 1. Foreningens navn er: Haveforeningen Kildemosegård Dens hjemsted er Hastrupvej 26A, Køge kommune. 2. Formål og virke. 2.stk. 1. Haveforeningen Kildemosegård har til formål

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Andelshaveforeningen XXXXXXXXXXXXX.

Vedtægter for Andelshaveforeningen XXXXXXXXXXXXX. Vedtægter for Andelshaveforeningen XXXXXXXXXXXXX. 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1.1 Foreningens navn er Andelshavehaveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. 1.2 Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken.

Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken. Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken. Haveforeningen Rørvangsparken 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Rørvangsparken". Foreningens hjemsted er Holbæk

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

H/F Sommervirke. Vedtægter

H/F Sommervirke. Vedtægter H/F Sommervirke Vedtægter H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vessøvej. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg Kommune under Horsens Ret, der er foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Parcelforeningen Solager afd. A

V E D T Æ G T E R for Parcelforeningen Solager afd. A V E D T Æ G T E R for Parcelforeningen Solager afd. A 1. Foreningens navn er Parcelforeningen "Solager afd. A". Foreningen er stiftet d. 1.3.1965. Foreningens hjemsted er Vridsløsemagle, Høje Tåstrup Kommune.

Læs mere

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER www.plutonvej.dk Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er "NIELSMINDE SYD". Foreningens hjemsted er Aalborg kommune under Retten i Aalborg, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Fælleseje

Vedtægter for Haveforeningen Fælleseje Foreningens navn er Haveforeningen Fælleseje. Foreningens hjemsted er Gladsaxe Kommune. Vedtægter for Haveforeningen Fælleseje 2 Formål og virke Foreningen har til formål at administrere og forvalte det

Læs mere

Grundejerforeningen Krybily Vest

Grundejerforeningen Krybily Vest NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Krybily Vest Foreningens hjemsted er Fredericia Kommune under Fredericia Ret, der er foreningens værneting. 2 Grundejerforeningens formål

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov Vedtægter Grundejerforeningen Strandvænget- Helberskov VEDTÆGTER 2. juni 2011 Side 1 Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Strandvænget-Helberskov. Foreningen har hjemsted

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Stormosen

Vedtægter for Haveforeningen Stormosen Vedtægter for Haveforeningen Stormosen 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Stormosen". Foreningens hjemsted er Fredensborg Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1.

Læs mere

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening Vedtægter for Stentoftens Grundejerforening Navn hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Stentoftens Grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Rebild Kommune under Retten i Aalborg 3. Grundejerforeningens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang

Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen HF Østervang Foreningens hjemsted er. Slagelse Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG.

Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG. Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Lundborg". Foreningens hjemsted er Viborg Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1969 2.

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Gr undejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager,

Læs mere

Hagenstrupparkens Grundejerforening

Hagenstrupparkens Grundejerforening Hagenstrupparkens Grundejerforening Vedtægter Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Hagenstrupparkens Grundejerforening 2 Foreningens hjemsted er i Ulstrup, Favrskov Kommune Formål 3 Grundejerforeningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Halvrebene. Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord Kommune. Kapitel 2 Formål 2. Foreningens

Læs mere

1 Formål og virke. 2 Medlemmer

1 Formål og virke. 2 Medlemmer Vedtægter for H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og virke Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Grøndal

Vedtægter for Haveforeningen Grøndal Vedtægter for Haveforeningen Grøndal 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Grøndal. Foreningens hjemsted er Allerød Kommune og foreningen er beliggende på matr. nr.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGER UNDER RANDERSKREDSEN.

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGER UNDER RANDERSKREDSEN. VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGER UNDER RANDERSKREDSEN. 1. HAVEFORENINGENS NAVN OG STIFTELSE. 1.1 Foreningens navn er HAVEFORENINGEN. Foreningernes hjemsted er Randers og Mariagerfjord kommuner. 1.2 Foreningen

Læs mere

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Indholdsfortegnelse NAVN HJEMSTED OG FORMÅL... 1 MEDLEMMERNE OG DISSES FORHOLD TIL FORENINGEN... 1 GENERALFORSAMLINGEN... 3 Bestyrelsen..4 REVISOR OG REGNSKAB... 5 SÆRLIGE BESTEMMELSER... 6 GODKENDELSEER

Læs mere

VEDTÆGTER FOR H/F BORGERVÆNGET

VEDTÆGTER FOR H/F BORGERVÆNGET VEDTÆGTER FOR H/F BORGERVÆNGET 1. Foreningens navn Foreningens navn er H/F Borgervænget. Dens hjemsted er Københavns kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte

Læs mere

Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013:

Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013: Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013: Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 01. Haveforeningens navn og stiftelse. side 03 02. Formål og virke. side 03 03. Medlemmer.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. N/F Amager Fælled Økohaver

V E D T Æ G T E R. for. N/F Amager Fælled Økohaver V E D T Æ G T E R for N/F Amager Fælled Økohaver 1. Foreningens navn er N/F Amager Fælled Økohaver. Foreningen er stiftet den 25. marts 2010. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål og virke

Læs mere

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Høe Bæks Grundejerforening". 2 Foreningens hjemsted er i Bramming, Esbjerg kommune. 3 Grundejerforeningens

Læs mere

Grundejerforeningen Rosenparken Dato

Grundejerforeningen Rosenparken Dato Vedtægter Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Rosenparken 2 Foreningens hjemsted er Bramming Kommune under Ribe ret, der er foreningens værneting. 3 Ifølge lokalplan nr.

Læs mere

Vedtægter "Grundejerforeningen Skovsgården"

Vedtægter Grundejerforeningen Skovsgården Vedtægter "Grundejerforeningen Skovsgården" 3.1 Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og fremtidige fælles interesser af enhver art - som grundejere - i forbindelse med de under

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE

SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE VEDTÆGTER 1993 Vedtægter 1993 Foreningens navn er "Søndermarkens Grundejerforening og Antennelaug" 1 2 Foreningens hjemsted er Odense kommune under Odense By- og Herredsret,

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen SKOVSGÅRDEN

Vedtægter for grundejerforeningen SKOVSGÅRDEN 1 Navn 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsgården 2 Hjemsted 1. Foreningens hjemsted er Skanderborg kommune 3 Formål 1. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og

Læs mere

Vedtægter. for Haveforeningen Lille Nok. 1 Vedtægter for Haveforeningen Lille Nok

Vedtægter. for Haveforeningen Lille Nok. 1 Vedtægter for Haveforeningen Lille Nok Vedtægter for Haveforeningen Lille Nok 1 Vedtægter for Haveforeningen Lille Nok Foreningens navn er: Haveforeningen Lille Nok 1. Dens hjemsted er Københavns kommune Stiftet den 7. januar 1998 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN"

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN" Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegården 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter. er alle nuværende ejere. er man pligtig til at meddele foreningen dette.

Vedtægter. er alle nuværende ejere. er man pligtig til at meddele foreningen dette. Vedtægter GRUNDEJERFORENINGEN for LØVSANGERPARKEN 1. Foreningens navn er "GRUNDEJERFORENINGEN LØVSANGERPARKEN". 2. Foreningens HJEMSTED er Roskilde kommune under Roskilde ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

2: Foreningens hjemsted er Askø under Lolland Kommune.

2: Foreningens hjemsted er Askø under Lolland Kommune. Vedtægter for Askø Strandvig Grundejerforening - udprint fra www.askoe-nyt.dk Navn, hjemsted og formål: 1: Foreningens navn er Askø Strandvig. 2: Foreningens hjemsted er Askø under Lolland Kommune. 3:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN AABRINKEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN AABRINKEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN AABRINKEN 1. HAVEFORENINGENS NAVN, ADRESSE OG HJEMSTED 1.1. Foreningens navn er Haveforeningen Aabrinken. 1.2. Foreningens adresse er Haveforeningen Aabrinken 39, 8000 Aarhus

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN Vejlaugets navn er Grøftekanten. 1. Navn og hjemsted: Dets hjemsted er Odsherred Kommune. Vejlaugets adresse er den til enhver tid siddende formands bopælsadresse, der

Læs mere

Fyns Svæveflyveklub - Love

Fyns Svæveflyveklub - Love Fyns Svæveflyveklub - Love NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er FYNS SVÆVEFLYVEKLUB. 2. Klubbens hjemsted er Broby Kommune. Klubbens postadresse er formandens adresse. 3. Klubben er direkte eller

Læs mere

Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen

Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen Indholdsfortegnelse: 1 Navn, hjemsted, formål 2 Medlemmerne og foreningen 3 Ejerskifte 4 Kontingent og gæld 5 Generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955

Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955 Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955 1 Foreningens navn og adresse Haveforeningen Søvang, Sylbækvej 38, 8230 Åbyhøj. Haveforeningens hjemsted er Århus Kommune.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Navn, medlemmer og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Silkevænget og dens område omfatter de arealer og parceller som er angivet på vedlagte

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Tranegaarden

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Tranegaarden Vedtægter for Grundejerforeningen Tranegaarden Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegaarden 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager Vedtægter for "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager. Vedtaget på generalforsamlingen 25. Oktober 2013 l Foreningens navn er "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager". Stiftelsen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. 1.2 Foreningens hjemsted er Næstved Kommune 2 2.1 Foreningens formål er i nøje overensstemmelse med lokalplan

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting Vedtægter for Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 2 Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Læs mere

H/F Harekær Store Harekærvej 120 A 2605 Brøndby VEDTÆGTER. Senest revideret efter generalforsamlingen 2015

H/F Harekær Store Harekærvej 120 A 2605 Brøndby VEDTÆGTER. Senest revideret efter generalforsamlingen 2015 H/F Harekær Store Harekærvej 120 A 2605 Brøndby VEDTÆGTER Senest revideret efter generalforsamlingen 2015 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er "Haveforeningen Harekær". 1.2 Foreningens hjemsted er

Læs mere

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting.

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Grundejerforeningen Kirkeager. Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Stk. 2 - Foreningens stedlige område

Læs mere

Vedtægter. (love) for. Toftevang Vejlag. Husum i København

Vedtægter. (love) for. Toftevang Vejlag. Husum i København Vedtægter Toftevang Vejlag pr. 19.3.2015 Side 1 af 8 Vedtægter (love) for Toftevang Vejlag Husum i København Vedtægter Toftevang Vejlag pr. 19.3.2015 Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse 1 Navn 2 Formål 3 Medlemskab

Læs mere

L O V E for GRUNDEJERFORENINGEN VIBEHOLM. Navn, hjemsted og formål

L O V E for GRUNDEJERFORENINGEN VIBEHOLM. Navn, hjemsted og formål L O V E for GRUNDEJERFORENINGEN VIBEHOLM 1977 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vibeholm. 2 Foreningens hjemsted er Græsted-Gilleleje kommune under Helsinge ret, der er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Trekanten, beliggende Hestehaven/ Folehaven 80 på matr.nr. 3074 Vigerslev, der er udlejet af Københavns

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har pr. 1/5-2008 følgende

Læs mere

Vedtægter. Navn, hjemsted og formål. Medlemmerne og disses forhold til foreningen. Vedtægter for Grundejerforeningen Møllegården, Kibæk.

Vedtægter. Navn, hjemsted og formål. Medlemmerne og disses forhold til foreningen. Vedtægter for Grundejerforeningen Møllegården, Kibæk. Vedtægter Vedtægter for Grundejerforeningen Møllegården, Kibæk. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Møllegården. 2. Foreningen, der er hjemmehørende Herning Kommune, er

Læs mere

Haveforeningen Grundet. Vedtægter

Haveforeningen Grundet. Vedtægter Haveforeningen Grundet Vedtægter 1. Foreningens navn er HF Grundet Foreningens hjemsted er Vejle Kommune HF Grundet Fidalvej, Hornstrup Kirkeby 7100 Vejle 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst

Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Farum Nord-Øst". 2 Foreningens hjemsted er Furesø kommune under Hillerød ret, der er

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord)

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Norringholm. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune 2. Foreningen er

Læs mere