Lenovo B. Brugervejledning V1.0. Lenovo A2016a40

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lenovo B. Brugervejledning V1.0. Lenovo A2016a40"

Transkript

1 Lenovo B Brugervejledning V1.0 Lenovo A2016a40

2 Grundlæggende Før du bruger disse oplysninger og det produkt, de beskriver, skal du læse følgende: Hurtig startvejledning Juridiske oplysninger Appendiks Hurtig startvejledning og Regulatorisk meddelelse er blevet overført til webstedet på Lenovo Companion Søger du efter hjælp? Lenovos Companion-app kan støtte dig i at få direkte adgang til Lenovos web-assistance og fora*, Hyppigt stillede spørgsmål/svar*, systemopgradering*, test af hardware-funktion, statustjek på garanti*, serviceforespørgsler** og reparationsstatus**. Bemærk: * kræver datanetværksadgang. ** er ikke tilgængelig i alle lande. Du kan få denne app på to måder: Søg efter og hent app'en fra Google Play. Scan den følgende QR-kode med en Lenovo Android-enhed. Tekniske specifikationer Dette afsnit viser de tekniske specifikationer om kun trådløs kommunikation. For at se en komplet liste over de tekniske specifikationer om telefonen, gå til Data TDD LTE/FDD LTE/WCDMA/GSM WLAN WLAN b/g/n, 2,4 GHz Bluetooth Bluetooth 4.0 EL+Bluetooth3.0 GPS Understøttes GLONASS Ikke understøttet NFC Ikke understøttet Skærmknapper Telefonen har tre knapper. Multitask-knap: Tryk på for at gå til redigeringsfunktionen. Tryk på Multitask-knappen for at se de apps der kører. Derefter kan du gøre følgende: Tryk på en app for at åbne den. Tryk på for at låse app'en eller tryk på for at låse den. Tryk på for at stoppe med at køre app'en. Tryk på for at stoppe med at køre apps undtagen de låste. Startknap: Tryk på for at komme tilbage til standard-startskærmen.

3 Tilbage-knap: Tryk på app. to for at komme tilbage til forrige side eller afslutte den aktuelle Startskærm Startskærmen er udgangspunktet for brugen af telefonen. Startskærmen er allerede konfigureret med nogle nyttige apps og widgets. Bemærk: Telefonen funktioner og startskærmen kan variere afhængigt af din lokation, dit sprog, din udbyder og model. Tilpasning af startskærme i redigeringstilstand Tryk på og hold Multitask-knappen på enhver startskærm for at gå til redigeringstilstand. Tryk på tilbage-knappen for at afslutte redigeringsfunktionen. I redigeringstilstand kan du gøre et af følgende: For at flytte en startskærm, skal du trykke på og holde en skærmminiaturebillede, indtil det bliver udvidet lidt, trække den til den nye placering, og derefter slippe den. For at tilføje en widget til startskærmen skal du trykke på WIDGETS, stryge op eller ned for

4 at finde den ønskede widget. Tryk og hold på widgetten indtil den popper ud, træk den derefter til det sted hvor den skal placeres, og slip den så. Tip: Nogle widgets er grupperet efter app, stryg op eller ned for at finde den ønskede app, og stryg til venstre og højre for at se de tilgængelige widgets. For at ændre baggrund, skal du trykke på BAGGRUNDE, stryg til venstre eller højre for at finde det ønskede baggrund, vælg den og tryk på Angiv baggrund for at bekræfte. Håndtering af widgets og apps Uanset om startskærmen er i redigeringstilstand eller ej, kan du gøre et af følgende: Hvis du vil flytte en widget eller en app, skal du trykke på og holde widgetten eller app'en indtil ikonet udvides lidt, trække det til, hvor du vil placere den, og derefter slippe den. For at oprette en app-mappe, skal du holde en app, indtil det ikon udvides lidt, og trække det over på en anden app. For at fjerne en widget fra startskærmen, skal du trykke på og holde widgetten, indtil ikon udvides lidt, skubbe fingeren mod skærmens top, og derefter slippe widgetten over. For at fjerne en app, skal du holde app'en, skubbe fingeren mod skærmens top, og derefter slippe app'en over. Bemærk: System-apps kan ikke fjernes. Når du forsøger at fjerne en system-app, vises ikke øverst på skærmen. Skærmlås Når telefonen er tændt, skal du trykke på Tænd/sluk-knappen for at låse skærmen manuelt. Tryk igen på Tænd/sluk-knappen for at få vist låseskærmen, og stryg derefter opad fra skærmens bund for at låse op. Bemærk: Stryg er skærmens standard metode til oplåsning. For at skifte skærmlåsen, se Indstillinger. Meddelelser og Hurtige indstillinger Notifikationspanelet (se Figur 1: Notifikation) informerer dig om ubesvarede opkald, nye meddelelser og igangværende aktiviteter såsom filoverførsler. Panelet til hurtige indstillinger (se Figur 2: Hurtige indstillinger) giver dig adgang til ofte anvendte indstillinger såsom WLANknappen.

5 Figur 1: Notifikationer Figur 2: Hurtige indstillinger Du kan benytte en af følgende: For at se notifikationer, skal du stryge nedad fra skærmens top. For at lukke notifikationspanelet, skal du stryge opad fra skærmens bund. For at afvise en notifikation, skal du stryge til venstre eller højre hen over notifikationen. For at afvise alle notifikationer, skal du trykke på på notifikationspanelets bund. For at åbne Hurtige indstillinger-panelet, skal du stryge nedad fra skærmens top to gange. For at lukke panelet Hurtige indstillinger, skal du stryge opad fra skærmens bund. USB-forbindelse Når du tilslutter telefonen til en computer vha. et USB-kabel, notifikationspanelets viser en notifikation, såsom "Tilsluttet et USB-ekstraudstyr". Du kan trykke på notifikationen, og derefter vælge en af følgende muligheder:

6 Medieenhed (MTP): Vælg denne tilstand, hvis du vil overføre filer mellem din telefon og computeren. Kamera (PTP): Vælg denne tilstand, hvis du kun vil overføre fotos og videoer mellem din telefon og computeren. MIDI: Vælg denne funktion hvis du vil have MIDI-aktiverede programmer til at fungere over USB med MIDI-software på din computer. Oplad kun: Vælg denne tilstand, hvis du kun vil oplade telefonen. USB-fejlretning: Fejlfindingsfunktionen er aktiv, når USB er tilsluttet. Styr din mobiltelefon med en computer, hvor det anbefales at bruge officiel software.

7 Opkald Foretager et opkald Ringer til et nummer manuelt 1. Åbn Telefon-app'en. 2. På OPKALDSFUNKTION-panelet skal du trykke på for at få vist tastaturet, hvis det er nødvendigt. 3. Indtast telefonnummeret, som du vil ringe til, og tryk derefter på. Ringer fra opkaldsloggen 1. Åbn Telefon-app'en. 2. Tryk på fanen OPKALDSLISTE. 3. Tryk på et nummer i listen for at foretage et opkald. Ringer til en kontakt 1. Åbn Telefon-app'en. 2. Tryk på fanen KONTAKTER. 3. Find kontakten, du vil ringe til, og tryk på kontaktens navn for at få vist kontaktoplysningerne. 4. Tryk på telefonnummeret du vil ringe til. Modtager opkald Besvarer eller modtager et opkald Når du modtager et opkald, vises skærmen for indkommende opkald. Du kan benytte en af følgende fremgangsmåder: Træk kontaktbilledet til eller tryk på for at besvare opkaldet. Træk kontaktbilledet til eller tryk på for at afvise opkaldet. Slå lyd fra ved et opkald Du har følgende måder, at slå lyden fra ved et opkald: Tryk på knappen lydstyrke op eller knappen lydstyrke ned. Tryk på tænd/sluk-tasten. Indstillinger under opkald Under et opkald, er følgende funktioner tilgængelige på skærmen: Tilføj opkald: Viser nummerblokken, så du kan ringe til en anden person. Ventende/Annuller hold: Sætter det aktuelle opkald på hold eller genoptager opkaldet. Lyd fra: Slår mikrofonen til eller fra. Optag: Starter eller stopper optagelse af opkaldet. Nummerblok: Viser eller skjuler tastaturet. Højttaler: Slår højttaleren til eller fra. : afslutter opkaldet. Du kan også trykke på lydstyrke-knappen for at øge eller mindske lydstyrken.

8 Anvender opkaldsloggen Opkaldsloggen indeholder mistede, udgående og modtagne opkald. Du kan trykke på og holde en post i opkaldsloggen, indtil menuen med indstillinger vises, og tryk derefter på en indstilling. Du kan f.eks. trykke på indstillingen Kopier til udklipsholder for at føje nummeret til udklipsholderen.

9 Kontakter Oprette en kontakt 1. Åbn Kontakter-app'en. 2. Tryk på. 3. Indtast kontaktoplysningerne. 4. Tryk på. Søger efter en kontakt 1. Åbn Kontakter-app'en. 2. Gør et af følgende: Rul kontaktlisten op eller ned for at finde den ønskede kontakt. Tip: Listen over kontakter har et indeks i siden for at hjælpe dig med at navigere hurtigt. Tryk på et bogstav for at springe til den pågældende sektion. Tryk på, og indtast derefter kontaktens navn eller initialer. Matchende kontakter vises, mens du skriver. Rediger en kontakt 1. Åbn Kontakter-app'en. 2. Find og tryk på meddelelsen du vil redigere. 3. Tryk på, og rediger derefter kontaktoplysningerne. 4. Tryk på. Sletter en kontakt 1. Åbn Kontakter-app'en. 2. Tryk på den kontakt du vil slette og tryk så på. 3. Tryk på Slet. Importere og eksportere kontakter 1. Åbn Kontakter-app'en. 2. Tryk på og hold Multitask-knappen, tryk derefter på Importér/eksportér. 3. Vælg den kilde du vil kopiere kontakter fra, og tryk derefter på NÆSTE. 4. Vælg den placering du vil kopiere kontakter til, og tryk derefter på NÆSTE.

10 Meddelelser Sende en meddelelse Du kan bruge Beskeder-app'ens og sende SMS'er og multimediebeskeder. 1. Åbn Beskeder-app'en. 2. Tryk på. 3. Tryk modtagertekstfeltet, og indtast derefter navn på en kontakt eller telefonnummer. Matchende kontakter vises, mens du skriver. Vælg en kontakt. Eller tryk på for at tilføje flere modtagere. 4. Tryk på meddelelsestekstfeltet, og derefter indtaste en meddelelse. Tip: Hvis du vil sende en multimediebesked, skal du trykke på for at vælge en medieobjekttype såsom billeder eller videoklip, og vedhæft derefter et ønsket medieobjekt til beskeden. 5. Tryk på. Søger efter en meddelelsen 1. Åbn Beskeder-app'en. 2. Tryk på, og tryk derefter på Søg. 3. Indtast hele eller en del af navnet på en kontakt, telefonnummer, eller beskeden i søgetekstfeltet. Sletter meddelelser 1. Åbn Beskeder-app'en. 2. På listen over beskedtråde skal du trykke på en kontakts navn eller telefonnummer for at få vist samtaletråden. 3. Tryk på og hold en besked indtil den er valgt, tryk herefter på Slet. Eller tryk på > Vælg meddelelse, vælg flere beskeder du vil slette, og tryk så på.

11 Kamera Kamera grundlæggende Du kan bruge Kamera-app'en til at tage fotos og optage videoer. Stryg toppen på grænsefladen til venstre eller højre for at vælge den kamerafunktion du ønsker. Tryk på for at tage et foto. Tryk på for at optage en video. Tryk på fotoets eller videoens miniature, for at få vist fotoet eller videoen i Galleri-app'en. Du kan finde flere oplysninger i Galleri. Tryk på for at anvende HDR (High Dynamic Range). Tryk på for at skifte mellem blitztilstande. Tryk på for at skifte mellem kameraet, der vender fremad, og kameraet, der vender bagud. Tryk på for at konfigurere de andre kameraindstillinger. Tager et skærmbillede Tryk på og hold Tænd/sluk-knappen eller Lydstyrke ned-knappen på samme tid for at tage et skærmbillede. Skærmbillederne lagres som standard i telefonens interne lager. For at få vist skærmbilleder, skal du gøre et af følgende: Åbn Galleri-app'en og find Skærmbillede-albummet. Åbn Filhåndtering-app'en og gå til Internt lager > Pictures > Screenshots-mappen.

12 Galleri Får vist fotos og videoer 1. Åbn Galleri-app'en. 2. Tryk på et album. Som standard er fotos eller videoer grupperet efter album. Hvis du vil gruppere fotos eller videoer efter lokation, skal du trykke på, og derefter vælge Placering. Hvis du vil gruppere fotos eller videoer efter tidspunkt, skal du trykke på, og derefter vælge Tidspunkter. 3. Tryk på et foto eller en video for at få dem vist i fuldskærmstilstand. 4. Gør et af følgende: Svirp til venstre eller højre for at få vist næste eller forrige foto eller video. For at zoome ind eller ud på et foto, skal du strække eller samle to fingre på fotoet. Når du zoomer ind, kan du trække for at se andre dele af fotoet. For at få vist en video, skal du trykke på. Deler fotos og videoer Når du får vist et foto eller en video, skal du trykke på et vilkårligt sted på skærmen, trykke på, og derefter vælge en delingskanal såsom Bluetooth for at dele fotoet eller videoen med andre. Hvis du vil dele flere fotos og videoer på samme tid, skal du gøre alt det følgende: 1. Åbn Galleri-app'en. 2. Når du får vist en gruppe af fotos eller videoer, skal du trykke på og holde det foto eller den video, som du vil dele, indtil den er valgt. 3. Tryk på og vælg derefter en delingskanal. Sletter fotos og videoer Når du får vist et foto eller en video, skal du trykke på et vilkårligt sted på skærmen, så trykke på, og Slet for at slette fotoet eller videoen. Hvis du vil slette flere fotos og videoer på samme tid, skal du gøre alt det følgende: 1. Åbn Galleri-app'en. 2. Når du får vist en gruppe af fotos eller videoer, skal du trykke på og holde det foto eller den video, som du vil slette, indtil den er valgt. 3. Tryk på. 4. Tryk på Slet.

13 Netværk WLAN-forbindelse Slår WLAN-forbindelsen til eller fra Gør et af følgende: Gå til Hurtige indstillinger-panelet, og tryk derefter på WLAN-kontakten for at slå WLANforbindelsen til eller fra. Tip: Når du slår WLAN-forbindelsen til, vises en liste over registrerede WLANhotspots. Hvis listen ikke vises, tryk på og hold WLAN-kontakten i panelet Hurtige indstillinger. Gå til Indstillinger > WLAN, og tryk derefter på Til- eller Fra-kontakten for at slå WLANforbindelsen til eller fra. Tip: Når du slår WLAN-forbindelsen til, vises en liste over registrerede WLANhotspots. Hvis WLAN-hotspottet du vil oprette forbindelse til ikke vises på listen, tryk på og Opdater til manuelt scanning efter WLAN-hotspots, eller tryk på Tilføj netværk for manuelt at tilføje WLAN-hotspottet. Opretter forbindelse til et WLAN-netværk 1. Slå WLAN-forbindelsen til og tjek listen over tilgængelige WLAN-hotspots. Bemærk: Du skal have et gyldigt WLAN-hotspot at oprette forbindelse til. 2. Tryk på WLAN-hotspotten du vil oprette forbindelse til. 3. Hvis du valgte et sikret netværk, skal du indtaste dit brugernavn og adgangskode, og derefter trykke på Forbind. Dataforbindelse Slår dataforbindelsen til eller fra Gør et af følgende: Gå til Hurtige indstillinger-panelet, tryk på Dataforbindelse-kontakten for at slå dataforbindelsen til eller fra. Gå til Indstillinger > Dataforbrug > SIM1 (eller SIM2) og tryk så på Mobildata-kontakten for at slå dataforbindelsen til eller fra. Bemærk: Du skal bruge et gyldigt SIM-kort med en datatjeneste. Hvis du ikke har et SIMkort, skal du kontakte dit teleselskab. Vælger et SIM-kort til dataforbindelse Telefonen leveres med dual SIM-åbninger. Begge slots understøtter 4G-datatjenester, men du kan kun aktivere et SIM-kort til dataforbindelse ad gangen. For at afgøre, hvilket SIM-kort, der skal bruges til dataforbindelse, kan du gøre et af følgende: Gå til panelet Hurtige indstillinger, tryk på og hold kontakten Dataforbindelse, vælg herefter et SIM-kort i kontakten Mobildata. Gå til Indstillinger > SIM-kort > Dataforbindelse og vælg et SIM-kort. Konfiguration af et hotspot Du kan bruge et WLAN-hotspot til at dele en internetforbindelse med en telefon eller en anden enhed.

14 1. Gå til Indstillinger > Mere > Netdeling og bærbart hotspot. 2. Tryk på WLAN-hotspot, og tryk herefter på kontakten under titlen for at slå det til eller fra. Bemærk: Du kan også dele et netværk via Bluetooth eller USB. 3. Hvis det er første kan du slår WLAN-hotspot, skal du trykke på Konfiguration af WLANhotspot for at få vist eller ændre konfigurationsoplysninger. Bemærk: Giv dine venner netværkets SSID og adgangskode, så de kan dele dit netværk.

15 Chrome Hvis telefonen har oprettet forbindelse til et WLAN eller et mobilt netværk, kan du bruge Chrome-app'en til at surfe på internettet. Du kan finde flere oplysninger om at oprette forbindelse til et WLAN eller et mobilt netværk i Netværk. Besøge websteder 1. Åbn Chrome-app'en. 2. Tryk på adressefeltet, indtast en webstedsadresse eller dine søgeord, og tryk derefter på. Tip: Du behøver ikke at indtaste en fuld webstedsadresse " for at få adgang til webstedet. For f.eks. at besøge skal du indtaste " i adressefeltet og trykke på. 3. Mens du får vist et websted, kan du gøre et af følgende: Tryk på > for at opdatere den aktuelle side. Tryk på Tilbage-knappen, for at gå tilbage til forrige webside. Tryk på > for at gå frem til en webside, du har besøgt for nyligt. Tryk på og hold et billede på websiden, og tryk derefter på Gem billede for at gemme billedet i telefonens interne lager. Tilføjer et bogmærke Når du får vist en webside, som du vil tilføje som bogmærke, skal du trykke på >, redigere bogmærkedetaljerne, og herefter trykke på Gem Næste gang du åbner Chromeapp'en, kan du trykke på > Bogmærker, og derefter trykke på bogmærket til hurtigt at få adgang til websiden. Sletter browseroversigt 1. Åbn Chrome-app'en. 2. Tryk på > Historik. 3. Tryk på RYD BROWSERDATA.

16 Indstillinger Indstilling af dato og klokkeslæt 1. Gå til Indstillinger > Dato og tid. 2. Gør et af følgende: For at bruge netværksdato og -klokkeslæt, tryk på Automatisk dato og tid og vælg Brug netværkets tid. For at bruge tiden fra GPS, tryk på Automatisk dato og tid og vælg Brug tidspunkt fra GPS. For at indstille dato og klokkeslæt manuelt, skal du trykke på Automatisk dato og tid og vælge Fra, og derefter trykke på henholdsvis Angiv dato og Angiv tid. For at bruge netværkstidszonen, skal du slå Automatisk tidszone-kontakten til. For at indstille tidszone manuelt, skal du slå Automatisk tidszone-kontakten fra, trykke på Vælg tidszone, og vælg derefter en tidszone. For at skifte mellem 24-timers og 12-timers formaterne, skal du slå Brug 24-timers format-kontakten til eller fra. Indstilling af sprog 1. Gå til Indstillinger > Sprog og input > Sprog. 2. Vælg skærmsproget, du vil bruge. Indstilling af indtastningsmetode 1. Gå til Indstillinger > Sprog og input > Aktuelt tastatur. 2. Vælg indtastningsmetoden, du vil bruge som standard. Indstiller en skærmlås Gå til Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås for at vælge en skærmlåsindstilling og konfigurere skærmlåsen. Aktiverer app-installation Før du installerer programmer, som du har hentet fra ukendte kilder, skal du gøre alle følgende: 1. Gå til Indstillinger > Sikkerhed. 2. Tryk på Ukendt kilder-kontakten for at slå den til. Indstiller ringetonen Du kan definere standardringetone for indgående opkald, meddelelser og notifikationer. Du kan også justere lydstyrken for hver lydtype. Gå til Indstillinger > Lyde og underretninger. Nulstiller fabriksindstillinger 1. Gå til Indstillinger > Sikkerhedskopiering/nulstilling > Gendannelse af fabriksdata. 2. Tryk på NULSTIL TELEFON.

17 Appendiks Læs alle oplysninger i dette afsnit, inden du bruger produktet for at undgå personskade, beskadigelse af ejendom eller utilsigtet skade på produktet. Vigtige oplysninger om sikkerhed Håndtering Håndter Lenovo-telefonen forsigtigt Du må ikke tabe, bøje, punktere Lenovo-telefonen, indsæt ikke fremmedlegemer i eller stil ikke tunge genstande på Lenovo-telefonen. Følsomme komponenter i enheden kan blive beskadiget. Forhindr Lenovo-telefonen og adapteren fra at blive våde Nedsænk ikke Lenovo-telefonen i vand eller efterlad ikke Lenovo-telefonen på et sted, hvor det kan blive genenmvædet med vand eller andre væsker. Reparerer Lenovo-telefonen må ikke skilles ad eller ændres. Lenovo-telefonen er en forseglet enhed. Der er ingen dele, der kan udskiftes eller repareres af slutbrugeren. Alle indvendige reparationer skal udføres af et værksted eller en tekniker, der er godkendt af Lenovo. Forsøg på at åbne eller ændre din Lenovo-telefon medfører, at garantien bortfalder. Lenovo-telefonens skærm er fremstillet af glas. Glasset kan gå i stykker, hvis Lenovotelefonens tabes på en hård overflade, får et hårdt stød eller knuses af en tung genstand. Hvis glasset går i stykker eller revner, må du ikke røre ved det revnede glas eller forsøge at fjerne det fra Lenovo-telefonen. Hold øjeblikkelig op med at bruge Lenovo-telefonen, og kontakt Lenovo teknisk support for at få oplysninger om reparation, udskiftning eller bortskaffelse. Oplader Du kan bruge en af følgende opladningsmetoder til på sikker måde at genoplade Lenovotelefonens interne batteri: Opladningsmetode Skærm tændt Skærm slukket Vekselstrømsadapter Understøttes, men batteriet Understøttes oplades langsomt. En USB-forbindelse mellem Lenovo-telefonens Understøttes, men vil Understøttes, dc-in-stik og et USB-stik på en pc eller andre kompensere for strømforbruget, men batteriet enheder, der overholder USB 2.0-standarderne. og batteriet vil oplade oplades langsommere end normalt. langsomt. Bemærkninger: Skærm tændt: Enhed tændt Skærm slukket: Enhed slukket, eller skærmen er låst Opladningsenheder kan blive varme under normal brug. Sørg for, at du har tilstrækkelig ventilation rundt om opladningsenheden. Frakobl opladningsenheden, hvis nogle af følgende situationer opstår: Opladeren er blevet udsat for regn, væske eller kraftig fugt. Opladeren viser tegn på fysisk skade. Du vil rengøre opladeren.

18 Lenovo er ikke ansvarlig for ydeevnen eller sikkerheden af produkter, der ikke er fremstillet eller godkendt af Lenovo. Brug kun vekselstrømsadaptere og batterier, der er godkendt af Lenovo. BEMÆRK: Adapteren skal installeres nær udstyret og være nemt tilgængelig. Brugerne skal bruge forbindelsen til USB-grænseflader med USB 2.0 eller højere. Distraktion Vær forsigtig, når du bruger Lenovo-telefonen i et motorkøretøj eller på cykel Prioriter altid din egen og andres sikkerhed højest. Overhold loven. Lokale love og bestemmelser foreskriver muligvis, hvordan du kan bruge mobile elektroniske enheder, såsom din Lenovo-telefon, mens du fører et motorkøretøj eller kører på cykel. Kvælningsfare Hold Lenovo-telefonen og tilbehøret væk fra små børn Lenovo-telefonen indeholder små dele, der kan udgøre en kvælningsfare for små børn. Yderligere kan glasskærmen gå i stykker eller revne, hvis den tabes eller kastes imod en hård overflade. Eksplosionsfarlig atmosfære Du må ikke oplade eller bruge Lenovo-telefonen i noget områder med en potentiel eksplosionsfarlig atmosfære, såsom på et brændstofpåfyldning område, eller i områder, hvor luften indeholder kemikalier eller partikler (såsom korn, støv eller metalstøv). Overhold alle skilte og anvisninger. Interferens fra radiofrekvenser Overhold skilte og meddelelser, der forbyder eller begrænser anvendelsen af mobiltelefoner (f.eks. i sundhedsfaciliteter eller sprængningsområder). Selv Lenovo-telefonen er designet, testet og fremstillet til at overholde regler for radiofrekvensemissioner sådanne emissioner fra Lenovo-telefoner kan have en negativ indflydelse på driften af andet elektronisk udstyr, der kan give dem funktionsfejl Sluk for Lenovo-telefonen eller brug Flytilstand for at slukke Lenovotelefonens trådløse sendere, når brugen er forbudt, såsom når du rejser i fly, eller når du bedt om at gøre det af myndighederne. Medicinsk udstyr Lenovo-telefonen indeholder radioer, der udsender elektromagnetiske felter. Disse elektromagnetiske felter kan forstyrre pacemakere eller andet medicinsk udstyr. Hvis du bruger en pacemaker, skal du holde mindst 15 cm (6'') afstand mellem pacemakeren og Lenovotelefonen. Hvis du har mistanke om at Lenovo-telefonen forstyrrer din pacemaker eller andet medicinsk udstyr, skal du stoppe med at bruge Lenovo-telefonen og konsultere din læge for specifikke oplysninger om dit medicinske udstyr. Vigtige oplysninger om håndtering Rengøring Rengør straks Lenovo-telefonen, hvis det kommer i kontakt med noget, der kan give pletter, såsom snavs, blæk, makeup, eller cremer. For at rengøre: Afbryd alle kabler og sluk Lenovo-telefonen (tryk på og hold knappen Slumre/Vække, og skub derefter skyderen på skærmens skyder). Brug en blød og fnugfri klud. Undgå at der kommer fugt i åbninger. Brug ikke rengøringsmidler eller trykluft.

19 Driftstemperatur Vær opmærksom på varme, som Lenovo-telefonen genererer Når du bruger Lenovo-telefonen, skal du holde den væk fra miljøer med varme eller højspænding, f.eks. elektriske apparater, elektriske varmekilder eller elektrisk udstyr til madlavning. Brug kun Lenovo-telefonen i temperaturområdet fra -10 C (14 F) 35 C (95 F) for at undgå skader. Når Lenovo-telefonen er tændt, eller batteriet bliver opladet, kan nogle dele blive varme. Temperaturen afhænger af systemaktiviteten og opladningsniveauet for batteriet. Langvarig kontakt med kroppen kan forårsage ubehag og muligvis give forbrændinger. Undgå at lade dine hænder, dit skød eller andre kropsdele komme i kontakt med en varm del af enheden i længere tid. Beskytter dine data og din software Slet ikke ukendte filer, og omdøb ikke filer eller biblioteker, du ikke selv har oprettet. Hvis du gør det alligevel, risikerer du, at Lenovo-telefonens programmer ikke virker. Vær opmærksom på, at når du har adgang til netværksressourcer, kan Lenovo-telefonen blive udsat for virus, hackere, spyware og andet, der kan beskadige Lenovo-telefonen, programmerne eller data. Du er selv ansvarlig for at sikre, at du har passende beskyttelse i form af firewall-, antivirus- og antispywareprogrammer, og for at holde disse programmer opdateret. Hold elektriske apparater væk fra Lenovo-telefonen, f.eks. en elektrisk blæser, en radio, kraftige højttalere, klimaanlæg og en mikrobølgeovn. De stærke magnetfelter, som elektriske apparater skaber, kan beskadige skærmen og data på Lenovo-telefonen.

Lenovo K5. Brugervejledning V1.0

Lenovo K5. Brugervejledning V1.0 Lenovo K5 Brugervejledning V1.0 Grundlæggende Før du bruger disse oplysninger og det produkt, de beskriver, skal du læse følgende: Hurtig startvejledning Juridiske oplysninger Appendiks Hurtig startvejledning

Læs mere

1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 INTRODUCING YOUR MOBILE PHONE Learn about your mobile phone s keys, display and icons. Nøgler Fra forenden af apparetet vil du observere følgende elementer: (Se 1.1 Side 3)

Læs mere

OBS! Der kan være forskellige fremgangsmåder for de forskellige Androidmodeller.

OBS! Der kan være forskellige fremgangsmåder for de forskellige Androidmodeller. Sikkerhed på Android OBS! Der kan være forskellige fremgangsmåder for de forskellige Androidmodeller. Opdatering af telefonen Det er vigtigt at holde telefonen opdateret med den nyeste software, da eventuelle

Læs mere

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad n Tema Internettet på ipad Opdateret d. 14.10.2017 Sofus Opdateret d. 31. januar 2017 Side 1 Indhold Side 3 Side 3 Side 4 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side

Læs mere

Øremærkescannere UHF eller LF

Øremærkescannere UHF eller LF Original brugsanvisning Varenr.: 9057019 & 9057020 Øremærkescannere UHF eller LF Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Øremærkescanner UHF - Varenr. 9057019 Øremærkescanner

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX)

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Dette dokument beskriver proceduren for brugen af appen SnapBridge (version 2.0) til etablering af en trådløs forbindelse mellem et understøttet kamera og en smartenhed.

Læs mere

Doro Secure 580IP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IP Brugermanual Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. 1. strøm til/fra 2. Stik til headset 3.

Læs mere

SingStar -mikrofonpakke Betjeningsvejledning. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar -mikrofonpakke Betjeningsvejledning. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar -mikrofonpakke Betjeningsvejledning SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe Tak for dit valg af SingStar -mikrofonpakken. Læs denne manual grundigt, før dette produkt tages i

Læs mere

Start her BlackBerry Curve 9300 Series

Start her BlackBerry Curve 9300 Series Velkommen til BlackBerry! Lær din nye BlackBerry Curve -smartphone at kende. Udforsk enhedens taster 2010 Research In Motion Limited. Alle rettigheder forbeholdes. BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Læs mere

SBQ-50011G. Brugermanual

SBQ-50011G. Brugermanual SBQ-50011G Brugermanual 1 2 1. OVERSIGT OVER TELEFONEN Knappernes placering 1. Tænd-/slukknap 2. VOL+ 3. VOL- 4. Stik til øretelefoner 5. USB-terminal 3 2. KOM GODT I GANG 2.1 ISÆTNING AF KORT Sluk telefonen,

Læs mere

1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.2 3.1 INTRODUCING YOUR MOBILE PHONE Learn about your mobile phone s keys, display and icons. Nøgler Fra forenden af apparetet vil du observere følgende elementer: (Se 1.1 Side 3)

Læs mere

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IUP Brugermanual Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. 1. strøm til/fra 2. Stik til headset

Læs mere

Vigtige sikkerhedsinstruktioner. Oversigt

Vigtige sikkerhedsinstruktioner. Oversigt Lynhåndbog CD180 Vigtige sikkerhedsinstruktioner Anvend kun den strømforsyning, der er angivet i de tekniske data. Lad ikke produktet komme i kontakt med væske. Der er risiko for eksplosion, hvis batteriet

Læs mere

Doro Secure 580. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580 Brugermanual Dansk Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. Dansk 1. strøm til/fra 2. Stik til

Læs mere

Kort vejledning. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211298, 1. udgave DA

Kort vejledning. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211298, 1. udgave DA Kort vejledning Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211298, 1. udgave DA Taster og dele 9 Sekundært kamera 10 Lydstyrke-/zoomtast 11 Medietast 12 Kontakt til skærm- og tastelås 13 Udløsertast/optagelsestast

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på. D120. Kort brugervejledning

Registrer dit produkt, og få support på.  D120. Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D120 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

IT i dagtilbud. Begynder manual VIFIN. Af Elin B. Odgaard

IT i dagtilbud. Begynder manual VIFIN. Af Elin B. Odgaard IT i dagtilbud Begynder manual Af Elin B. Odgaard VIFIN Indholdsfortegnelse IPad'en og dens dele Sådan ser ipad'en ud - Forsiden Sådan ser ipad'en ud - Bagsiden For at komme igang Hjemmeskærm som funktion

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på. CD190 CD195. Lynhåndbog. 1 Tilslut 2 Kom godt i gang 3 Nyd det

Registrer dit produkt, og få support på.   CD190 CD195. Lynhåndbog. 1 Tilslut 2 Kom godt i gang 3 Nyd det Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome CD190 CD195 Lynhåndbog 1 Tilslut 2 Kom godt i gang 3 Nyd det Vigtige sikkerhedsinstruktioner Anvend kun den strømforsyning, der er angivet

Læs mere

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK Brugsvejledning DANSK / ENGELSK DANSK Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Pakkens indhold 4 3. Diagram 5 4. Betjening 6 4.1 Grundlæggende betjening 6 4.2 Parring med mobiltelefon 7 4.3 Multilink med

Læs mere

Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Pocket"

Lommeguide til online-afspilleren PLEXTALK Pocket Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Pocket" 1 Indstil PLEXTALK Pocket 1. Vend PLEXTALK Pocket om. Sørg for, at de to små fremspring vender opad. Tryk på den firkantede knap, som sidder i bunden

Læs mere

Android 4.0 Brugervejledning

Android 4.0 Brugervejledning Android 4.0 Brugervejledning Hjælp til Android 4.0 Galaxy Nexus Indhold Kom godt i gang 2 Konfigurer din telefon 2 Hvorfor bør jeg bruge en Google-konto? 3 Find rundt 4 Tryk og indtast 6 Brug låseskærmen

Læs mere

Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Linio Pocket"

Lommeguide til online-afspilleren PLEXTALK Linio Pocket Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Linio Pocket" 1 Indstil PLEXTALK Linio Pocket 1. Vend Linio Pocket om. Sørg for, at de to små fremspring vender opad. Tryk på den firkantede knap, som sidder

Læs mere

BRUGERMANUAL. Indhold

BRUGERMANUAL. Indhold Indhold IDOS Design... 3 Kategorier/mapper... 3 Ændre placeringen af apps i hjulene:... 4 Ændre navn på hjul og/eller ikon midt i hjulet:... 4 Tilføje nyt hjul:... 5 Ændre rækkefølgen af dine kategorihjul:...

Læs mere

Vigtige tip. N91 og N91 8 GB - standardmodel. Nokia PC Suite (specielt Nokia Audio Manager) Filstyring

Vigtige tip. N91 og N91 8 GB - standardmodel. Nokia PC Suite (specielt Nokia Audio Manager) Filstyring Vigtige tip N91 og N91 8 GB - standardmodel Nokia PC Suite (specielt Nokia Audio Manager) Nokia PC Suite er optimeret til håndtering af data på telefonens hukommelse [C:]. Nokia PC Suite anbefales til

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer)

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) SB7J01(1E)/ 6MB4121E-01 Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) Dk Indholdsfortegnelse Indledning...2 Grænsefladen...2 Problemer med tilslutningen?...2 Mere om SnapBridge...2 Dette skal

Læs mere

Brug af Office 365 på din Windows Phone

Brug af Office 365 på din Windows Phone Brug af Office 365 på din Windows Phone Startvejledning Tjek mail Sæt din Windows Phone op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr på,

Læs mere

Brugervejledning til smartphones

Brugervejledning til smartphones Brugervejledning til smartphones Gælder til mobiler med Android 5, 5.1 og 6. DanCell.dk Indholdsfortegnelse I. Forord... 2 II. Isætning af SIM-kort... 2 Mobiler med udtageligt batteri Mobiler uden udtageligt

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome D400 D405 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste

Læs mere

Kom godt i gang Nokia N92-1

Kom godt i gang Nokia N92-1 Kom godt i gang Nokia N92-1 Tilstande Kom godt i gang Modelnummer: Nokia N92-1. Herefter kaldet Nokia N92. Enheden har fire tilstande: Lukket klap (1), visningstilstand (2), åben klap (3) og billedtilstand

Læs mere

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Indholdsfortegnelse Tænd/slukknap...2 Sluk...2 Log på, og vælg en profil...2 Batteristatus...2 Skift profil...2 Start/stop blodtryk...2 Start intervaller...2

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto... 9 Sikkerhedskopiering... 10 Hjemmeskærmen...

Læs mere

Sikkerhed på Android. Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller.

Sikkerhed på Android. Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller. Sikkerhed på Android Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller. Opdatering af telefonen Det er vigtigt at holde telefonen opdateret med den nyeste software, da eventuelle

Læs mere

CCS COMBO 2 ADAPTER. Instruktionsbog

CCS COMBO 2 ADAPTER. Instruktionsbog CCS COMBO 2 ADAPTER Instruktionsbog ADVARSEL GEM DISSE VIGTIGE SIKKERHEDSOPLYSNINGER. Dette dokument indeholder vigtige instruktioner og advarsler, som skal følges ved brug af CCS Combo 2-adapteren. Advarsel:

Læs mere

Brugermanual MP3 afspiller

Brugermanual MP3 afspiller Brugermanual MP3 afspiller Du kan downloade manualen via følgende link: http://www.accessionx.com/dow nload/manual_links/1331.pdf Importør: Accession ApS, Vandmanden 34, 9200 Aalborg SV 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Produktbemærkning. Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Vilkår vedrørende software

Produktbemærkning. Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Vilkår vedrørende software Start her Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk-registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel.

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for KeyMission 80)

Forbindelsesvejledning (for KeyMission 80) Forbindelsesvejledning (for KeyMission 80) Indholdsfortegnelse Installation af appen SnapBridge...2 Forbindelse af kameraet og en smartenhed... 3 Billedoverførsel og fjernstyret fotografering... 7 Fejlfinding...

Læs mere

1. Detaljeret beskrivelse

1. Detaljeret beskrivelse Digital Diktafon Indhold 1. Detaljeret beskrivelse... 3 2. Specifikation... 4 3. Sæt batterier i... 4 4. Anvendelse... 6 4.1. Tænd/Sluk... 6 4.2. Optagelse... 6 4.4.1 Vælg optagelsestilstand... 6 4.4.2

Læs mere

Indhold. Tablet Guides

Indhold. Tablet Guides Indhold Start tablet og Arbejdsmiljøbog... 2 Grund indstillinger... 3 Opret notat i PDF... 5 Overfør Arbejdsmiljøbogen fra PC til tablet... 6 Overfør filer mellem PC og tablet... 9 Start tablet og Arbejdsmiljøbog

Læs mere

Indhold. 1. indledning. 2. sikkerhed og forbehold. 3. batteri. 4. hurtig introduktion

Indhold. 1. indledning. 2. sikkerhed og forbehold. 3. batteri. 4. hurtig introduktion Brugervejledning Indhold 1. indledning 2. sikkerhed og forbehold 3. batteri 4. hurtig introduktion 1. Indledning Din nye DanCell telefon er fremstillet ud fra de strengeste standarder, og er at betragte

Læs mere

Kom godt i gang Nokia N72-5

Kom godt i gang Nokia N72-5 Kom godt i gang Nokia N72-5 2007 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og Pop-Port er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Nokia Corporation. Andre produkter

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D230 D235 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste

Læs mere

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning Jabra Elite 65t Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome D150 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

Total genstart af Handi Xcover 2

Total genstart af Handi Xcover 2 1 Total genstart af Handi Xcover 2 Total genstart indebærer, at Handi Xcover 2 startes fra bunden på samme måde, som første gang den blev startet. Det kan fx blive aktuelt, hvis Handi Xcover 2 skal overtages

Læs mere

iphone Brugerhåndbog Til ios 4.2-software

iphone Brugerhåndbog Til ios 4.2-software iphone Brugerhåndbog Til ios 4.2-software Beskeder 9 Sende og modtage sms'er ADVARSEL: Du kan finde vigtige oplysninger om, hvordan du kører sikkert, i Vejledning med vigtige produktoplysninger på support.apple.com/da_dk/manuals/

Læs mere

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15 Brugermanual OpenScape Voice Siemens OpenStage 40 Opsætning på bordtelefon Version 07/15 Udskriv denne brugermanual Denne manual er designet til at blive udskrevet som et hæfte, du kan gemme og bruge som

Læs mere

Hvad følger med? Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. **

Hvad følger med? Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. ** Lynhåndbog SE888 Hvad følger med? Basestation Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. ** I nogle lande skal du tilslutte ledningsadapteren til ledningen og derefter

Læs mere

Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning

Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning INTRODUKTION C50s er en smartphone med SMARTBASE. Når C50s smartphone sidder i SMARTBASEN, kan du styre din smartphones

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

Ofte stillede spørgsmålm om Transformer TF201

Ofte stillede spørgsmålm om Transformer TF201 DA7211 Ofte stillede spørgsmålm om Transformer TF201 Administration af filer... 2 Hvordan får jeg adgang til mine data, som er gemt på microsd, SD-kortet eller USB enheden?... 2 Hvordan flytter jeg den

Læs mere

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Brugervejledning

Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Brugervejledning Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Brugervejledning Brugervejledning til Jentafon Wireless Loopset LPS-6 Jentafon Wireless Loopset LPS-6 er et Bluetooth-headset til brugere af høreapparater eller cochlear-

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX)

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Dette dokument beskriver proceduren for brugen af appen SnapBridge (version 2.5) til etablering af en trådløs forbindelse mellem et understøttet kamera og en smartenhed.

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER Holder din ører fri til dine omgivelser! TILBEHØR: Artikel Antal USB til mikro USB Oplader kabel 1 Indstillingsbånd (med introduktions folder)

Læs mere

2014-09. TC06 Brugermanual

2014-09. TC06 Brugermanual 2014-09 TC06 Brugermanual 1. Isæt SIM kort Inden SIM kort isættes bør du sikre at PIN kode ikke er aktiveret. Dette gøres ved at sætte kortet i en telefon. Kortet skydes ind fra siden, med guld-kontakterne

Læs mere

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IUP Brugermanual Dansk 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Bemærk! Alle figurer har kun illustrative formål og gengiver ikke nødvendigvis denne enhed helt præcist. Dansk 1. Strøm til/fra

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 300 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

Kom hurtigt i gang med DoMyDay

Kom hurtigt i gang med DoMyDay Kom hurtigt i gang med DoMyDay 1 Forslag til brug af DoMyDay DoMyDay har en meget fleksibel brugerflade, som kan tilpasses brugeren efter behov. For borgere som lider af sygdommen demens, kan det være

Læs mere

KIRK 5020 Håndsæt. Oplad dit håndsæt 14-16 timer første gang for det bedste resultat. Tilslutningsstik til hovedsæt. Mikrofon. Quick Guide.

KIRK 5020 Håndsæt. Oplad dit håndsæt 14-16 timer første gang for det bedste resultat. Tilslutningsstik til hovedsæt. Mikrofon. Quick Guide. KIRK 5020 Håndsæt Oplad dit håndsæt 14-16 timer første gang for det bedste resultat. Tilslutningsstik til hovedsæt Skærm Volume kontrol Venstre Softkey Viderestilling Højre Softkey Løft af/ læg på Navigeringstast

Læs mere

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Startvejledning Se mail Konfigurer din iphone eller ipad til at sende og modtage e-mail fra dit Office 365-konto. Se din kalender, uanset hvor du er Du kan altid

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur Produkt Detaljer: 1) ipad Cover ) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur 5) Funktionstaster 6) Bluetooth LED 7) Opladnings LED 8) Tænd/Sluk & Bluetooth tilslutnings knap 9) USB opladning 5V/DC 1 5 3

Læs mere

Kom i gang. Tema. med din ipad Opdateret 16 oktober 2017

Kom i gang. Tema. med din ipad Opdateret 16 oktober 2017 Tema Kom i gang med din ipad Opdateret 16 oktober 2017 Sofus Opdateret d. 16. oktober 2017 Side 1 Indholdsfortegnelse Emne Side ipad i grundtræk 3 Tænd og sluk 4 Sæt din ipad på vågeblus 4 Før du logger

Læs mere

Hurtig Start Guide 1

Hurtig Start Guide 1 Hurtig Start Guide 1 Kamera Tilslutnings Diagram Telefon Tablet OBS: I den indledende opsætning, tilslut kameraet til routeren med Ethernet kablet, følg derefter de næste trin 2 1. Installer Reolink APP

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på. M550 M555. Lynvejledning

Registrer dit produkt, og få support på.  M550 M555. Lynvejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome M550 M555 Lynvejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde, hvorpå

Læs mere

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1 SAMSUNG GALAXY SIII Her er en guide til softwareopdatering af SAMSUNG GALAXY SIII, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås.

Læs mere

Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App)

Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App) Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App) 1. Indholder: a. En hjelm b. Et USB kabel c. En Bling Jet fjernbetjening d. En brugsanvisning 2. Sæt USB-kablet i hjelmen

Læs mere

PRO 8375/8275 Oprettelse af en mobilnetværksforbindelse

PRO 8375/8275 Oprettelse af en mobilnetværksforbindelse PRO 8375/8275 Oprettelse af en mobilnetværksforbindelse Indhold Introduktion...................................................... 3 Sådan indsættes SIM-kortet.........................................

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D4550 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller Brugermanual 2GB MP3 afspiller Indhold 1. Knappe funktioner og fremgagnsmåde... 4 2. Instruktioner... 4 2.1 Tænd og sluk... 4 2.2 Upload Music to the Player... 5 2.3 Afspil musik... 6 2.4 Normal or shuffle

Læs mere

PM AM

PM AM BRUGSVEJLEDNING DA 3.1 3.2 3.3! 4.1 4.3 4.5 4.7 4.9 4.2 4.4 4.6 4.8 4.10 PM AM C A DA Produktbeskrivelse: (A) Display modul (B) Håndledsrem (C) Sensor knap (D) USB stik D B DA Produkt beskrivelse Din personlige

Læs mere

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB Bemærk venligst! Udsæt ikke Sweex Wireless 300N Adapter USB for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller

Læs mere

Kvik guide Mitel MC Klient Android

Kvik guide Mitel MC Klient Android 1 Kvik guide Mitel MC Klient Android Indhold Installation af Klient software Side 2 Installation af ny konfiguration/funktioner/lcr filer Side 3-4 Beskrivelse af faste funktioner Side 5 Beskrivelse af

Læs mere

Brugervejledning til Nokia-headset med display HS udgave

Brugervejledning til Nokia-headset med display HS udgave Brugervejledning til Nokia-headset med display HS-6 9232425 1. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HS-6 er i overensstemmelse med bestemmelserne

Læs mere

Påsætning af Moto Mod

Påsætning af Moto Mod 360 CAMERA Påsætning af Moto Mod Afpas kameraobjektivet på bagsiden af telefonen med 360 Camera, og afpas derefter siderne og bunden af telefonen med Moto Mod, indtil de klikker sammen. Bemærk: Sørg for,

Læs mere

MIAMI TRÅDLØS HØJTTALER

MIAMI TRÅDLØS HØJTTALER Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang kunde@svane-el.com Tlf.: 70253010 www.svane-el.dk

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang kunde@svane-el.com Tlf.: 70253010 www.svane-el.dk 29.9.2015 Vejledning for brug og installation GSM dørklokke med mobil samtale SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang kunde@svane-el.com Tlf.: 70253010 www.svane-el.dk 1 Sikkerheds

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D130 D135 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Brugervejledning Bluetooth-tilslutninger NX700E

Brugervejledning Bluetooth-tilslutninger NX700E Brugervejledning Bluetooth-tilslutninger NX700E Bluetooth-tilslutninger Bluetooth-profiler Dette system arbejder med Bluetooth trådløs kommunikationsteknologi. Enheder med Bluetooth-funktioner kan uden

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053317 Vejeindikator EziWeigh7i Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Vejeindikator - Varenr. 9053317 Beskrivelse: Eziweigh7 er en avanceret

Læs mere

Forbindelsesstyring Brugervejledning

Forbindelsesstyring Brugervejledning Forbindelsesstyring Brugervejledning Udgave 1.0 DA 2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og Nokia Original Accessories-logoet er varemærker eller registrerede varemærker

Læs mere

Kvikguide. Fullrate Bredbånd via kabel-tv-stik. WT24 Coax Router

Kvikguide. Fullrate Bredbånd via kabel-tv-stik. WT24 Coax Router Kvikguide Fullrate Bredbånd via kabel-tv-stik WT4 Coax Router Følgende dele er med i kassen Router Strømforsyning Netværkskabel Routerkabel (bemærk, at de hvide beskyttelseshætter skal fjernes inden brug)

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til iphone 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

Dahua VTO2111 Setup App

Dahua VTO2111 Setup App Indholdsfortegnelse Installation af appen idmss... 2 Tilføj Dørtelefonenhed til appen... 2 Enhedsopsætning... 3 Få push-up besked på din telefon når der ringes på dørklokken... 4 Aktivering af Alarm Håndtering

Læs mere

Din brugermanual HTC TOUCH DIAMOND2 http://da.yourpdfguides.com/dref/3022573

Din brugermanual HTC TOUCH DIAMOND2 http://da.yourpdfguides.com/dref/3022573 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i HTC TOUCH DIAMOND2 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Ofte stillede spørgsmålm om Eee Pad TF201 DA6915

Ofte stillede spørgsmålm om Eee Pad TF201 DA6915 Ofte stillede spørgsmålm om Eee Pad TF201 DA6915 Administration af filer... 2 Hvordan får jeg adgang til mine data, som er gemt på microsd, SD-kortet eller USB enheden?... 2 Hvordan flytter jeg den valgte

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012

Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012 Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 360 telefonen.

Læs mere

HTC ONE mini 2. Indhold. Klik på emnet for at springe frem til det.

HTC ONE mini 2. Indhold. Klik på emnet for at springe frem til det. HTC ONE mini 2 Her er en guide til softwareopdatering af HTC ONE mini 2, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold

Læs mere

BOOMBAR + BLUETOOTH-HØJTTALER BRUGSANVISNING

BOOMBAR + BLUETOOTH-HØJTTALER BRUGSANVISNING Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 320 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012

Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012 Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 370

Læs mere

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Opdag startskærmen. Startskærmen indeholder alle dine vigtigste oplysninger. Dynamiske felter sørger for, at du altid

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011

QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011 QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 4 Generelt... 4 Ændring af ringetone... 6 Foretag et opkald... 6 Besvar et opkald... 6 Omstilling af opkald... 7 Træk

Læs mere

Generel fremgangsmåde for parring af hovedtelefonerne med en anden Bluetooth-enhed (BT).

Generel fremgangsmåde for parring af hovedtelefonerne med en anden Bluetooth-enhed (BT). Produktoplysninger 1 Tilslutning til opladning 2 Knappen "+" 3 Knappen " " 4 Funktionsindikator (blå) 5 Batteriindikator (rød) 6 Øresnegl 7 Mikrofon 8 Øreclips 9 Opladningsindikator (rød) 10 Strømindikator

Læs mere

Jabra. Evolve 75. Brugervejledning (bruksanvisning)

Jabra. Evolve 75. Brugervejledning (bruksanvisning) Jabra Evolve 75 Brugervejledning (bruksanvisning) 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker,

Læs mere

1.0 Udpakning DALI KATCH Knapper og Tilslutninger Lyd Indstilling

1.0 Udpakning DALI KATCH Knapper og Tilslutninger Lyd Indstilling DALI KATCH MANUAL INDHOLD 1.0 Udpakning...3 2.0 DALI KATCH Knapper og Tilslutninger.4 2.1 DALI KATCH Knap Oversigt....4 2.2 DALI KATCH Tilslutnings Oversigt...5 3.0 Tænd/Sluk...6 3.1 Tænd...6 3.2 Sluk....6

Læs mere