INDHOLD JULI 2011 JULI Fastelavn Institutionen skyder i vejret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDHOLD JULI 2011 JULI 2011. Fastelavn 2011. Institutionen skyder i vejret"

Transkript

1 JULI 2011 INDHOLD JULI 2011 Fastelavn 2011 Institutionen skyder i vejret Indlæg om nye brevkasser Forskønnelsesudvalget søger Letbanen kører ikke straks Stakitterne er flotte Invitation til Sommerfest Sommeren er her! Og der er godt gang i det hele Alt det grønne vokser (og vokser og vokser), fuglene bygger reder, og der arbejdes flittigt på at færdigbygge den nye store institution på Fengersvej De voksne leger med havemaskinerne, på de lune dage dufter der lifligt af grillning, børn og voksne nyder den nye legeplads på Steins Plads Ja, selvfølgelig. Sommeren er her, og igen i år er den et stensikkert hit! Det er tid til sommerfest SE BAGSIDEN!

2 Fastelavn 2011 Til årets fastelavnsfest havde vejrguderne sørget for et prægtigt solskinsvejr, så der var stort fremmøde til tøndeslagningen på Steins Plads den 6. marts. De hundrede indkøbte fastelavnsboller forsvandt rask, da de efter tøndeslagningen blev serveret sammen med varm kakao men alle nåede dog at få en bolle. Efter tøndeslagningen stillede de udklædte op til et fællesfoto. I Lysets Jubilæumsbog er der et herligt billede fra en fastelavn omkring 1914, og det inspirerede til at tage et gruppefoto anno Gruppen syner ikke af så meget som i 1914, men uden for billedet var der et mylder af forældre og bedsteforældre.

3 Da der skulle deles præmier ud var der ikke nogen mikrofon til at råbe forsamlingen op, og så blev en svupper taget i brug som erstatning. Tekst og foto af Helge R. Olesen Dalmatineren blev præmieret som en af de bedst udklædte.

4 Institutionen skyder i vejret! (Tekst fra Foråret er på vej, og sammen med erantis og vintergækker titter fundamentet til den nye institution så småt frem af den kolde jord. Byggeriet på Fengersvej er nu for alvor i gang, og fundamentet til den nye bygning er det første håndgribelige tegn på, at her inden længe vil ligge en ny daginstitution til områdets børn. Den integrerede daginstitution vil give plads til 60 nye vuggestuebørn og genhusningen af VTA s fritidshjemsbørn, der for tiden er delt op, så en del af børnene er midlertidigt genhuset på Vigerslev Allé Skole og resten i hovedafdelingen på Vilhelm Thomsens Allé 13. Der er afsat 45,3 millioner kroner til etableringen af den nye daginstitution, som opføres i to etager. Vuggestuebørnene kommer til at bo i stueetagen, hvor der blandt andet også bliver plads til personalefaciliteter, køkken og et fællesrum. Fritidshjemsbørnene får til huse på første sal, hvor der indrettes køkken/alrum, grupperum og toiletfaciliteter. Arealerne omkring institutionen bliver delt op, så der kommer separat legeplads til vuggestue- og fritidshjemsbørn. Den nye integrerede daginstitution forventes at stå klar til brug ved årsskiftet. Desuden bliver fritidshjemsbørn fra Hornemanns Vænge også placeret i den nye institution, og det betyder, at alle fritidshjemspladser, der er tilknyttet Vigerslev Allé Skole, bliver samlet på ét sted tæt på skolen. Børne- og Ungdomsborgmester Anne Vang (S) ser frem til, at den nye institution står færdig. - Det glæder mig, at eleverne fra Vigerslev Allé Skole inden længe får deres eget fritidshjem tæt på skolen, så de ikke længere er spredt på flere adresser, men også kan være sammen efter skoletid. At der så yderligere bliver plads til 60 nye vuggestuebørn er bare fantastisk, og det vil være med til at afhjælpe det store pladsbehov, der er i Valby for tiden.

5

6 Nye brevkasser i Lyset Ih, altså De brevkasser! Det er ikke lige sådan at finde en god løsning på denne udfordring! Søgning højt og lavt, dialog med Post Danmark og flere samtaler på gader og stræder har understreget, at det ikke er sikkert, at vi kan finde en løsning alle bliver lige lykkelige for. I en tid levede et lille håb om, at vi pga vores egen private bevarende lokalplan måske kunne opnå dispensation? I følge Post Danmark gives der kun dispensation af menneskelige fysiske eller psykiske årsager, og ingen af de to konsulenter jeg har talt med, kendte til eksempler på at der var givet dispensation pga en bevarende lokalplan. Så den går desværre nok ikke Vi skal have flyttet alle vore brevkasser ud i skel. Og udfordringen er blandt andet, at nogle vil have en lille brevkasse, nogle vil have en stor eller skal have to, og at nogle ikke har et stakit at hænge brevkassen op på. Så hvordan får vi designet noget ens, der ikke koster en formue, og som i det mindste bliver tåleligt at se på, så de nye brevkasser ikke fuldstændigt ødelægger det fine billede de hvide stakitter tilbyder? Brevkasse-udvalget mødes første gang onsdag den 10. august 2011 kl på Fengersvej 17. Nøglepunkter fra de nye regler: Placering i skel ved indgangen Adgang direkte fra offentlig vej Ophængt på stolpe eller stakit Indkastet skal vende ud mod vejen Afstand fra indkastets underkant til fortov skal være mindst 100cm og højst 120cm Er der to brevkasser, skal de hænge ved siden af hinanden Ingen bevoksning må besværliggøre aflevering i postkassen Navneskilt med mindst efternavn og forbogstav på alle beboere Læs selv mere i pjecen fra Post Danmark eller på Noget kunne tyde på, at det letteste vil være, hvis vi bare bliver enige om, at brevkassen skal være hvid og at den skal hænge således, at indkastets underkant er i højden 110cm? Vælger vi alle samme brevkasse, så ser det da i det mindste ens ud Formanden foreslår at vi nedsætter et hurtigt arbejdende brevkasse-udvalg, der skal fremkomme med løsningsforslag, der kan vedtages som fælles model på efterårets generalforsamling. Har du lyst og energi til at bidrage, så send gerne en mail eller ring til mig. Med venlig hilsen René Nielsen, Fengersvej 17 Telefon rene.nielsen@konicaminolta.dk Anbefalinger om håndværkere På Lysets hjemmeside findes en liste over håndværkere, der har haft renoveringsopgaver i Lyset, og som beboerne har været godt tilfredse med. Hvis du er husejer i Lyset og har rimeligt gode erfaringer med nogle håndværkere, så du synes, at de skal med på listen, så giv et praj til webmaster Helge Rørdam Olesen via adressen helge.olesen@ .dk Vi er også altid glade for alle indlæg, billeder og erfaringer fra istandsættelsesarbejder. Værktøj og materiel til udlån Lyset har anskaffet en del værktøj og materiel, som udlånes til medlemmerne - stiger, pælebor, kompostkværn, højtryksspuler, kloaksplit, sækkevogn og sparometer. Se

7 Invitation fra Forskønnelsesudvalget Oplæg til ændring af lokalplan Forskønnelsesudvalget opsøger viden og erfaringer med tilbygninger og isolering af Lysets huse. Nogle løsninger vil være i konflikt med vores bevarende lokalplan og derfor har udvalget undersøgt mulighederne for at ændre i vores bevarende lokalplan for generelt at gøre den mere nutidig. Udvalgets arbejde, ændringsforslag til lokalplanen og en mulig proces for at få skrevet en ny lokalplan vil blive taget op på en kommende generalforsamling. Bestyrelsen bakker dette initiativ varmt op og anbefaler interesserede i at melde sig under fanerne. Forskønnelsesudvalget vil indkalde til et møde ultimo august eller i september. Appel fra forskønnelsesudvalget Forskønnelsesudvalget ønsker eksempelvis at udarbejde forslag til isolering og tilbygninger til Lysets huse. Vi forestiller os såvel indvendig som udvendig isolering og tilbygninger af udestuer, vindfang og garager. Vi har brug for hjælp fra Lysets beboere, såvel smagsdommere, eksperter som lægfolk. Vi appellerer hermed til de af Lysets beboere, der har erfaringer og viden på områderne isolering og tilbygninger, om at melde sig til en kompetence- og videntank for isolering og tilbygninger. Vi forestiller os selvbyggere, bygningshåndværkere, arkitekter og ingeniører, der har arbejdet med isolering og tilbygninger, der sammen med forskønnelsesudvalget kan dele erfaringer og tage initiativer og evt. udarbejde planer for isolering og tilbygninger. De af jer, der har sådanne kompetencer og ekspertiser ønsker vi at komme i kontakt med. Så vær så venlige snarest at sende en mail til bo.bertelsen@skolekom.dk og giv udtryk for din interesse i at dele viden med Lysets beboere. Vi vil så indkalde til et møde hvor det videre forløb aftales. Vi ønsker også at samle allerede indhøstede erfaringer om realiserede isoleringer og tilbygninger i Lyset, der kan have værdi for andre af Lysets beboere. De af jer, der har erfaringer med isolering og tilbygninger, som I vil dele med andre bedes sende jeres erfaringer til bo.bertelsen@skolekom.dk Forskønnelsesudvalget vil så systematisere dem og lægge dem på lysets hjemmeside. Venlig hilsen Niels Ulrik Friis Formand for Grundejerforeningen Lyset Fengersvej 21 Nyt kommunalt link Der er en del nyttige links for grundejere på Lysets webside Links. Senest er tilføjet et link til en webside som Københavns Kommune har oprettet: Giv et praj. Siden er beregnet til at melde ting, der bør bringes i orden, f.eks. huller i veje, cykler der flyder, affald mv. Se Videoklip På YouTube ligger der tre videoklip fra jubilæumsfesten: Børneunderholdning, Beretninger fra "gamle dage" og Aktiviteter på Steins Plads. Se dem via besøg på youtube.com og søg efter "Lyset Valby" eller gå via Lysets hjemmeside.

8 Letbanen kører ikke straks I sidste nummer bragte vi en infoside om et offentligt møde på Carlsberg om en ny letbane. Den er foreslået bygget, så det bliver muligt at køre fra Enghave Plads, via Valby og ud til Hvidovre Hospital. Valby Lokaludvalg, Letbaner.dk og analysefirmaet Atkins Danmark A/S var aftenens værter, og de havde også inviteret (daværende) teknik- og miljøborgmester Bo Asmus Kjeldgaard og direktør Lars Holten fra Carlsberg Ejendomme. Programmet lovede præsentation af forslaget, kommentarer fra gæsterne og mulighed for spørgsmål fra salen og svar fra oplægsholderne. Mødet fandt sted om aftenen den 1. marts 2011, og der var fuldt hus i pavillonen på Ny Carlsberg Vej 140. En god håndfuld mennesker fra Lyset var blandt deltagerne, nok ekstra interesseret fordi den foreslåede linjeføring ville bringe letbanen igennem Fengersvej i to retninger. Der var lagt op til en spændende aften. Det blev også spændende, for der blev godt nok talt begejstret for forslaget (af værterne), og der var jo ikke grænser for, hvor godt det ville blive og hvor hurtigt det skulle gennemføres. Borgmesteren syntes også det med offentlige transportmidler er et gode, men han var en smule forbeholden overfor at skulle erklære sig ubetinget tilhænger at netop dette forslag. Kommunen har en større rapport undervejs, kunne han fortælle. Carlsberg-direktøren var meget begejstret. Fra salen var der både positive, skeptiske og negative tilkendegivelser. Letbaner er gode, for de er billigere at bygge end Metro. Men ville det nu blive så ubetinget godt? Er der overhovedet plads på Vigerslev Allé? Og hvordan i alverden vil I sende omkring 24 letbane-tog igennem Fengersvej hver time? tiden an. Dels vente på kommunens plan og dels afvente endelig godkendelse af den meget omtalte plan for en letbane fra Lyngby, via Ring 3 til Ishøj. Sidenhen er der sket en del Sidst i maj faldt finansieringen af letbanen via Ring 3 på plads. Men den endelige aftale med transportministeren er vist ikke underskrevet. Bo Asmus Kjeldgaard er ikke længere teknikog miljøborgmester i København. Københavns Kommunes store rapport er udkommet. Den er lavet af kommunen, med bistand fra Movia, Metroselskabet og et par konsulenthuse. Og den fortæller om, hvordan den kollektive trafik kan udbygges de næste år, når Metro Cityringen er etableret. Hovedfokus er 3 nye metrolinier (Nordhavn til Sydhavn, Tingbjerg til Lufthavnen, og en ny ringlinie mellem city og det nordlige Amager). Alternativt indeholder rapporten forslag om tre letbanelinier (Husum til Lufthavnen, Tingbjerg til Refshaleøen, Nordhavnen til Hvidovre). Valby Letbane er ikke medtaget. Noget kunne tyde på, at det kommer til at tage et stykke tid, før det bliver aktuelt med faktiske realistiske planer for en letbane fra Enghave Plads via Carlsberg og Valby, og videre ud til Hvidovre. Bliver det aktuelt, samles vi gerne igen og laver en Letbane-gruppe, med deltagere fra både Lyset, den modsatte side af Fengersvej og andre interessenter, så vi kan give vores besyv med og bidrage til en løsning, der også virker for beboerne i Lyset. Men indtil videre er det vist ikke relevant René Nielsen Fengersvej 17 Et par dage efter mødtes vi nogle stykker, for at tale om mulige tiltag. Vi aftalte, at vi ville se

9

10 Tips om stakitter Der dukker jævnligt nye stakitter op i Lyset, heldigvis mest lavet sådan som lokalplanen lægger op til. Seneste skud på stammen er nye flotte hvide stakitter på Steenbergsvej 9 og 20, mens der fortsat arbejdes på nyt stakit på Steenbergsvej 24. Hvorfor mon det lige er på den ene vej, der sådan er gang i nye stakitter er det så pænt, at de bare vil i gang? Hvis du pusler med planer om at lave stakit, kan du måske have nytte af at få et par råd med på vejen. Det har nemlig vist sig at være meget forskelligt, hvor holdbare de hvide stakitter er. Nogle steder findes stakitter, som er ved at rådne efter få års brug, mens der andre steder står flotte stakitter med mere end 20 år på bagen. Stakitter med stave af trykimprægneret træ er holdbare. De kan f.eks. være malet med Flüggers vinduesmaling (Eschrichtsvej 19) eller heldækkende træbeskyttelse a la Gori 99 (Fengersvej 19). Muligvis vil stakitter af træsorter som lærk også kunne holde, mens almindeligt fyrretræ må frarådes. Det anbefales i øvrigt at lagre nyt træ nogen tid i kælderen, før det forarbejdes til stakit og males. Stakitter kan vaskes af med Rodalon eller lignende, hvis de trænger til opfriskning. Vinkelbeslag, som på billedet nederst til højre, gør det let at afmontere et stakitfag, hvis det trænger til en større omgang vedligeholdelse. Du finder flere tips og anvisninger på Lysets webside om stakitter: mvh Helge R Olesen

11 Adresseliste for udvalg og bestyrelse i Lyset Specielt for den elektroniske udgave af Lysavisen: Her er ingen adresseliste. Se i stedet På internettet findes kun få -adresser (for at undgå spam). Se den trykte Lysavis for en adresseliste, som inkluderer -adresser for udvalgene.

12 Sommerfest! Lørdag den 20. august på Steins Plads Også i 2011 skal der da selvfølgelig være sommerfest, denne gang lørdag den 20. august og som vanligt på Stein Plads. DAGENS PROGRAM Kl : Lege og konkurrencer for børnene. De voksne stiller borde op og dækker bord. Den store grill tændes. Ca. kl : Mad på grillen og spisning. Ca. kl : Kåring af vinderen af kagekonkurrencen. Lysets sommerfest er en "gør-det-selv"-fest: Hver familie skal selv medbringe alt, hvad man selv behøver af borde, stole, tallerkener, bestik samt mad og drikke. Festudvalget sørger for opstilling af fællesgrill, dekoration af bordene og lidt underholdning for børnene. Kagekonkurrence for alle Traditionen tro er der kagekonkurrence. Der uddeles præmier både for den kunstneriske udførelse og for smagen. Derefter skal kagerne spises - og selv de kager, der ikke vinder, plejer at falde i publikums smag og forsvinde som dug for solen. DÅRLIGT VEJR PÅ DAGEN? Hvis vejret bliver dårligt på selve festdagen, så ring til Morten Schnell, Steenbergsvej 11, tlf , og få klar besked om, hvorvidt sommerfesten er aflyst.

BREVKASSER Lysets Fælles Regler om Brevkasser

BREVKASSER Lysets Fælles Regler om Brevkasser BREVKASSER Lysets Fælles Regler om Brevkasser December 2011 Kære naboer, Vi har igennem året arbejdet for, at skaffe en dispensation fra de nye regler om brevkasser i skel. Et af vore hovedargumenter har

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Juni 2015. Kære Naboer, INDHOLD I DETTE NUMMER

Juni 2015. Kære Naboer, INDHOLD I DETTE NUMMER Juni 2015 INDHOLD I DETTE NUMMER! Cykeldag på Steins Plads! Sommerfest! Kloak og køkkenbrønd! Et par små beskeder! Tips til nyt tag! Valby Kulturdage og rundvisninger! Adresseliste! Loppemarked lørdag

Læs mere

Gratis fastelavnsboller og kakao

Gratis fastelavnsboller og kakao MARTS 2011 Kære Naboer, Så er vi på gaden igen Vi tillader os et gensyn med sidste års store fest, bringer et forslag om postkassevalg, giver plads til referat fra generalforsamlingen og bringer info om

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den !

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den ! Maj 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER Fastelavn på Steins Plads Cykeldagen 2016 Loppemarked den 05.6.2016 Havevandring den 12.06.2016 Adresseliste Kære Naboer, Så blev det efterhånden forår. Vi kan nu for alvor

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER

INDHOLD I DETTE NUMMER September 2015 INDHOLD I DETTE NUMMER Sommerfesten 2015 Restance, facebook og stakitter Affaldsordning Loppemarked 2015 Hulmursisolering Generalforsamling 2015 - Agenda Budgetforslag Adresseliste Husk

Læs mere

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF Nyhedsbrev uge 06-2014 Side 1 Kunst i børnehøjde Side 4 Køkken Side 2 Nyt fra Troels Side 5-8 Børnehaven Side 3 Side 4 Kreativ med de ældste Fastelavn Side 9 Kalender, kontakt mm. KUNST I BØRNEHØJDE PÅ

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

BILAG 3 By- og Teknikforvaltningen Dato: 4. juli 2013

BILAG 3 By- og Teknikforvaltningen Dato: 4. juli 2013 Idéer til legeaktivitet sendt via email til i perioden 19. 27. juni 2013 Fra: Anne Guldbjerg [mailto:angu@yousee.dk] Sendt: 19. juni 2013 11:30 Til: Offentlig Postkasse Emne: Legeaktivitet i Rebæk Søpark

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2011-12.

Bestyrelsens beretning for 2011-12. Bestyrelsens beretning for 2011-12. Grundejerforeningen ønsker at sikre Trørød dets grønne karakter. Grønne haver med plads til træer, plæner, blomsterbede. En rolig trafik gennem landsbyen, der ikke skæmmer

Læs mere

Referat fra "Lyset"s generalforsamling, 31. oktober 2012

Referat fra Lysets generalforsamling, 31. oktober 2012 Referat fra "Lyset"s generalforsamling, 31. oktober 2012 0. Ny stram kurs vedrørende overholdelse af Lysets lokalplan ved Områdechef Lise Palm, Center for Bydesign, Københavns Kommune 1. Valg af op til

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10 November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Det er nu ved at blive efterår, især i Danmark ses det tydeligt på alle træernes flotte efterårsfarver og det kølige vejr, i Spanien er der stadig rimelig

Læs mere

certifiedkid.dk Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år. Skal vi skrive sammen? 50.000 gange om året oplever børn og unge en skjult voksen på internettet.

certifiedkid.dk Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år. Skal vi skrive sammen? 50.000 gange om året oplever børn og unge en skjult voksen på internettet. Udvalget for Videnskab og Teknologi 2009-10 UVT alm. del Bilag 287 Offentligt TIL ELEVER OG FORÆLDRE certifiedkid.dk ONLINE SECURITY FOR KIDS 9 16 POWERED BY TELENOR Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år.

Læs mere

ONSDAG 30. OKTOBER 2019 KLOKKEN 19:00-21:00 (Forventet)

ONSDAG 30. OKTOBER 2019 KLOKKEN 19:00-21:00 (Forventet) SEPTEMBER 2019 INDHOLD I DETTE NUMMER l Loppemarkedet l Sommerfesten l Et særligt puslespil l Forskønnelsesudvalget l Historisk luftfoto fra 1937 l Drænspaden er klar til udlån l Status på sagen om hjemfaldspligt

Læs mere

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012.

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Atter er vi i gang med at gennemgå afdelingsbestyrelsens protokol, for at kunne berette om hvad der er sket i perioden fra den 20. september

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012 Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere Kære sommerhusejere og lejere Efterår 2012 Vi vil igen informere om det arbejde der er foregået i 2012 og prøve at se lidt frem mod 2013. Dette skrift vil

Læs mere

GRØNDALSVÆNGE HAVEBOLIGFORENING // ETABLERING AF POSTKASSER

GRØNDALSVÆNGE HAVEBOLIGFORENING // ETABLERING AF POSTKASSER Oplæg GRØNDALSVÆNGE HAVEBOLIGFORENING // ETABLERING AF POSTKASSER udarbejdet af Harrsen Industrial Design Copyright 2011 Harrsen Industrial Design Aps www.harrsen.net SIDE 2 overvejelser Det overordnede

Læs mere

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen oktober 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Efteråret er så småt begyndt at trænge sig på og vi vil derfor for alvor begynde med inde-aktiviteterne i Pavillonen. Dette betyder blandt

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Årsplan - hvad sker der i 2013

Årsplan - hvad sker der i 2013 Årsplan - hvad sker der i 2013 Aktivitetsplanen bliver evalueret og tilpasset årligt. Måned Det vi vil Det vi gør Personale opgaver. Februar Fastelavnsfest Den 8-2 Uge projekt - Uge 8 Omhandlende Alle

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for Det er med glæde, at vi i Godthåbsparken kan præsentere en stor festdag til glæde for både børn, unge og voksne i bebyggelsen. Grundejerforeningen i Godthåbsparken gør meget ud af de menneskelige værdier,

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Planetens mad og måltidspolitik, redigeret 2014

Planetens mad og måltidspolitik, redigeret 2014 Planetens mad og måltidspolitik, redigeret 2014 I Planeten er det vigtigt, at børnene oplever det at spise som noget rart og trygt således at børnene får lyst til at deltage i måltidet. Det betyder at

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827

VELKOMMEN TIL. Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827 VELKOMMEN TIL Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827 Velkommen til Bakkegårdens Børnehave - og det vi i forældrebestyrelsen synes er en mægtig god børnehave. Denne brochure er lavet med det formål

Læs mere

Årsberetning for HPII 2013/2014

Årsberetning for HPII 2013/2014 Årsberetning for HPII 2013/2014 Så gik der endnu et år og det er blevet tid til en årsberetning fra bestyrelsen. Handler Vi har haft en del handler i år. 53a, 54, 58b, 77a, 83 og 89a, så Eilif har haft

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

Foreningskonsulenten. Hemmeligheden bag den succesfulde generalforsamling (del 3) Sådan undgår du de fatale fejl!

Foreningskonsulenten. Hemmeligheden bag den succesfulde generalforsamling (del 3) Sådan undgår du de fatale fejl! Hemmeligheden bag den succesfulde generalforsamling (del 3) Sådan undgår du de fatale fejl! Copyright Foreningskonsulenten 2016 Forord Succes måles i detaljeringsgraden! Skal I virkelig have succes med

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11.

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 1 Juleaften hører vi om glæden for hele folket og så kan skeptikerne tilføje: - hvis man da ellers kan tro på nogle overtroiske hyrder. I fasten hører vi om Jesu

Læs mere

Svendborg, d. 11. juni Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063

Svendborg, d. 11. juni Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063 Svendborg Kommune Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Svendborg, d. 11. juni 2018 Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063 Vi har modtaget en skrivelse vedrørende opførelse af et 4 etagers

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE www.streetdinners.org Gademiddage er for at... 1 lære sine naboer at kende og fejre den gade eller bydel man bor i.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Henrik Weinkouff Skoleleder

Henrik Weinkouff Skoleleder Skolebladet Lucia Nyt skoleblad Som noget nyt vil Torslev Skoles skoleblad udkomme elektronisk. Og vi vil ligge os i selen for at få bladet til at udkomme hver måned, når eleverne er her. Der vil altid

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os til at se dig. De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte telefonnummer til stuen er: Koden til indgangen

Læs mere

Formandens beretning 2017/18:

Formandens beretning 2017/18: Formandens beretning 2017/18: Bestyrelsesmøde i afd. 7 - torsdag 28. september 2017 Bestyrelsen tog arbejdes tøjet på og startede med at kiggede på alle de gode forslag der blev vedtaget på afd. Mødet.

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012

Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012 Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012 I fint vejr med blå himmel og høj sol kunne vi fredag den 17. august afvikle indvielsen af vores nye indskolingsbygning. Kl. 10.00 samledes

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 Kære nabo _ Kære Nabo Så kommer der et nyhedsbrev her i det kolde vejr og efter stormen. Skønt! At vi ikke blev ramt hårdt af stormen. Siden sidste nyhedsbrev er der sket en

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere

Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips

Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips Afdelingsmødet 20 råd og tips Det årlige afdelingsmøde er det vigtigste møde i boligafdelingen. I Lejerbos beboerhåndbog kan du læse om de juridiske og lovgivningsmæssige

Læs mere

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen:

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: I vores gruppe er vi 5 dagplejer, Kit, Marianne, Lotte, Anja og Annette P. Vi har tilsammen 20 børn i alderen 0-3 år. Lige nu har vi rigtig mange nye små, som

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Nyhedsbrev, november 2003

Nyhedsbrev, november 2003 Nyhedsbrev, november 2003 Så er det længe ventede andet nyhedsbrev i 2003 fra Den Sikre Vej på gaden. Brevet indeholder en beretning af, hvad der er sket i foreningen siden sidst og lidt nyheder fra Camino

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.00 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.00 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 23 Nr.3/2014. Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 6. marts 2014 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Køretøjer af alle slags NB. Hvis

Læs mere

Fra: Skolebestyrelsen [mailto:sb.orestadskole@gmail.com] Sendt: 2. marts 2016 08:27 Til: Borgmesteren for BUF; Karina Vestergård Madsen; Tommy Petersen; Rune Dybvad; Nishandan Ganesalingam; Klaus Mygind;

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 36. årgang nr. 3 December 2012 Vinterudgave Referat fra generalforsamlingen er at finde på foreningens hjemmeside www.beringsminde.dk. Det bli r måske hurtigt en kold

Læs mere

Nyt kulturhus i Tingbjerg

Nyt kulturhus i Tingbjerg Nyt kulturhus i Tingbjerg Tingbjerg og Utterlevshuse skal have et nyt kulturhus og bibliotek. Huset er for alle beboere i Tingbjerg og Utterslevhuse. Her kan du læse mere om, hvordan huset kommer til at

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Start trinnet med at fortælle spirerne om finalen, så de ved, hvad målet er.

Start trinnet med at fortælle spirerne om finalen, så de ved, hvad målet er. 1 Fest Spirer Trin for trin Piger i spirealderen er ved at samle erfaring med at deltage i forskellige fester, fx i familien, i forbindelse med årets højtider og ikke mindst til fødselsdagsfester i klassen.

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen.

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. 1. Valg af dirigent, referent og godkendelse af dagsordenen. 2.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere)

Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere) Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere) Den 21. november 2010 blev der holdt et møde i den gamle gymnastiksal her på skolen. Vi skulle stifte en andelsforening. Og hvorfor

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 14/ 2018 Nyt fra

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Vi vil sikre at børnene får viden om mad, smag og konsistens.

Vi vil sikre at børnene får viden om mad, smag og konsistens. Mad og måltider i Børnehuset Hvidehøj. Overordnede mål: Hvidehøjs mad og måltider tager afsæt i Egedals kommunes politik samt Ganløse Slagslundes bestyrelses overordnede mål for mad og måltider. Vi vil

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Referat fra "Lyset"s generalforsamling, 29. oktober 2013

Referat fra Lysets generalforsamling, 29. oktober 2013 Referat fra "Lyset"s generalforsamling, 29. oktober 2013 1. Valg af op til 2 dirigenter 2. Vedtagelse af dagsorden 3. Valg af referent 4. Godkendelse af referat 5. Formandens beretning 6. Kassereren aflægger

Læs mere

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail.

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail. Kollekolle Nyt Rundskrivelse for Grundejerforeningen Kollekolleparken - Oktober 2010 Invitation til generalforsamling Hermed indkaldes til den ordinære generalforsamling i grundejerforeningen Kollekolleparken,

Læs mere

Februar 2010. En lille reminder - Byen i skolen - Dukkeværksted Mobiltelefoner

Februar 2010. En lille reminder - Byen i skolen - Dukkeværksted Mobiltelefoner Februar 2010 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Opslagstavlen: Redaktion: Poul En lille reminder - Byen i skolen - Dukkeværksted Mobiltelefoner Deadline for næste avis Indlæg kan sendes på kridthundst@sol.dk,

Læs mere

Villaer og rækkehuse m.v.

Villaer og rækkehuse m.v. Villaer og rækkehuse m.v. Regler for opstilling af enkeltbrevkasser Definition Som enkeltbrevkasse betragtes brevkasse til ophængning udendørs på stolpe, mur, plankeværk el.lign. Enkeltbrevkasse anvendes

Læs mere

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på Grillaften i Gekko og sommerfest i Kudu & Fritten. Juni måned betyder også,

Læs mere

Årets gang... 2. Spørgsmål og sager fra sidste års generalforsamling... 2. Parcelhusejernes Landsforening (pl)... 3. Naboor... 3. Vores veje...

Årets gang... 2. Spørgsmål og sager fra sidste års generalforsamling... 2. Parcelhusejernes Landsforening (pl)... 3. Naboor... 3. Vores veje... Bestyrelsens beretning. Bestyrelsens beretning omfatter de i årets løb behandlede væsentlige forhold vedrørende foreningen og dens medlemmer, samt andre forhold, der måtte have medlemmernes interesse Bestyrelsens

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

Bilag 4: Mailkorrespondance

Bilag 4: Mailkorrespondance Bilag 4: Mailkorrespondance 1. december 2014 kl. 13.12 Kære, Tak for at vil give dig tid til dette. Jeg har fået din mail fra XXXXXX, som jo er hjælper for mig. Jeg vedhæfter vores projektrapport i sin

Læs mere

INFORMATIONSMØDE 5. MARTS 2019 PLANERNE FOR RÆKKEHUSENE PÅ LANGHUSVEJ

INFORMATIONSMØDE 5. MARTS 2019 PLANERNE FOR RÆKKEHUSENE PÅ LANGHUSVEJ INFORMATIONSMØDE 5. MARTS 2019 PLANERNE FOR RÆKKEHUSENE PÅ LANGHUSVEJ PROGRAM Kl.17.00 Kl.17.10 Kl.17.30 Kl.17.45 Kl. 18.00 Kl.18.30 Kl.19.00 Velkommen v/ Bjarne Larsson, adm. direktør fsb Beboernes spørgsmål

Læs mere

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn Blad nr. 95-2017 BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk Vi har nu bestilt rutsjebane og vippedyr, i samarbejde med ejendomsselskabet. Vi har ikke fået en

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn 2016 - Invitation! Affaldsspande! Generalforsamling 2015! Adresseliste! Årskalender 2016

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn 2016 - Invitation! Affaldsspande! Generalforsamling 2015! Adresseliste! Årskalender 2016 Januar 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn 2016 - Invitation! Affaldsspande! Generalforsamling 2015! Adresseliste! Årskalender 2016 Kære Naboer, Hvid jul fik vi ikke, men sne og vinterlandskab kunne

Læs mere

OKTOBER Kære Naboer, Vi takker glade for hvert et bidrag og hvert et billede vi får til vores lille Lysavis.

OKTOBER Kære Naboer, Vi takker glade for hvert et bidrag og hvert et billede vi får til vores lille Lysavis. OKTOBER 2018 INDHOLD I DETTE NUMMER l Cykelstien gennem byen l Hjemfaldspligten l Skønne gamle billeder fra Lyset l Loppemarkedet l Sommerfesten l Indkaldelse til Generalforsamling 2018 l Adresselisten

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Du får her mødematerialer til Nordhavnsgårdens afdelingsmøde den 20. sept. 2012.

Du får her mødematerialer til Nordhavnsgårdens afdelingsmøde den 20. sept. 2012. d. 12. september 2012 Kære Beboer. Du får her mødematerialer til Nordhavnsgårdens afdelingsmøde den 20. sept. 2012. Mødet foregår i beboerlokalet og starter kl. 19.00, men dørene åbner allerede kl. 18.30,

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

Tale til Bedre mobilitet konference om en trængselsafgift i Hovedstaden der afholdes den 5. december 2011 i København

Tale til Bedre mobilitet konference om en trængselsafgift i Hovedstaden der afholdes den 5. december 2011 i København Tale til Bedre mobilitet konference om en trængselsafgift i Hovedstaden der afholdes den 5. december 2011 i København Intro Alle vil udvikling ingen vil forandring. Ordene er Søren Kierkegaards, men jeg

Læs mere