INDHOLD JULI 2011 JULI Fastelavn Institutionen skyder i vejret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDHOLD JULI 2011 JULI 2011. Fastelavn 2011. Institutionen skyder i vejret"

Transkript

1 JULI 2011 INDHOLD JULI 2011 Fastelavn 2011 Institutionen skyder i vejret Indlæg om nye brevkasser Forskønnelsesudvalget søger Letbanen kører ikke straks Stakitterne er flotte Invitation til Sommerfest Sommeren er her! Og der er godt gang i det hele Alt det grønne vokser (og vokser og vokser), fuglene bygger reder, og der arbejdes flittigt på at færdigbygge den nye store institution på Fengersvej De voksne leger med havemaskinerne, på de lune dage dufter der lifligt af grillning, børn og voksne nyder den nye legeplads på Steins Plads Ja, selvfølgelig. Sommeren er her, og igen i år er den et stensikkert hit! Det er tid til sommerfest SE BAGSIDEN!

2 Fastelavn 2011 Til årets fastelavnsfest havde vejrguderne sørget for et prægtigt solskinsvejr, så der var stort fremmøde til tøndeslagningen på Steins Plads den 6. marts. De hundrede indkøbte fastelavnsboller forsvandt rask, da de efter tøndeslagningen blev serveret sammen med varm kakao men alle nåede dog at få en bolle. Efter tøndeslagningen stillede de udklædte op til et fællesfoto. I Lysets Jubilæumsbog er der et herligt billede fra en fastelavn omkring 1914, og det inspirerede til at tage et gruppefoto anno Gruppen syner ikke af så meget som i 1914, men uden for billedet var der et mylder af forældre og bedsteforældre.

3 Da der skulle deles præmier ud var der ikke nogen mikrofon til at råbe forsamlingen op, og så blev en svupper taget i brug som erstatning. Tekst og foto af Helge R. Olesen Dalmatineren blev præmieret som en af de bedst udklædte.

4 Institutionen skyder i vejret! (Tekst fra Foråret er på vej, og sammen med erantis og vintergækker titter fundamentet til den nye institution så småt frem af den kolde jord. Byggeriet på Fengersvej er nu for alvor i gang, og fundamentet til den nye bygning er det første håndgribelige tegn på, at her inden længe vil ligge en ny daginstitution til områdets børn. Den integrerede daginstitution vil give plads til 60 nye vuggestuebørn og genhusningen af VTA s fritidshjemsbørn, der for tiden er delt op, så en del af børnene er midlertidigt genhuset på Vigerslev Allé Skole og resten i hovedafdelingen på Vilhelm Thomsens Allé 13. Der er afsat 45,3 millioner kroner til etableringen af den nye daginstitution, som opføres i to etager. Vuggestuebørnene kommer til at bo i stueetagen, hvor der blandt andet også bliver plads til personalefaciliteter, køkken og et fællesrum. Fritidshjemsbørnene får til huse på første sal, hvor der indrettes køkken/alrum, grupperum og toiletfaciliteter. Arealerne omkring institutionen bliver delt op, så der kommer separat legeplads til vuggestue- og fritidshjemsbørn. Den nye integrerede daginstitution forventes at stå klar til brug ved årsskiftet. Desuden bliver fritidshjemsbørn fra Hornemanns Vænge også placeret i den nye institution, og det betyder, at alle fritidshjemspladser, der er tilknyttet Vigerslev Allé Skole, bliver samlet på ét sted tæt på skolen. Børne- og Ungdomsborgmester Anne Vang (S) ser frem til, at den nye institution står færdig. - Det glæder mig, at eleverne fra Vigerslev Allé Skole inden længe får deres eget fritidshjem tæt på skolen, så de ikke længere er spredt på flere adresser, men også kan være sammen efter skoletid. At der så yderligere bliver plads til 60 nye vuggestuebørn er bare fantastisk, og det vil være med til at afhjælpe det store pladsbehov, der er i Valby for tiden.

5

6 Nye brevkasser i Lyset Ih, altså De brevkasser! Det er ikke lige sådan at finde en god løsning på denne udfordring! Søgning højt og lavt, dialog med Post Danmark og flere samtaler på gader og stræder har understreget, at det ikke er sikkert, at vi kan finde en løsning alle bliver lige lykkelige for. I en tid levede et lille håb om, at vi pga vores egen private bevarende lokalplan måske kunne opnå dispensation? I følge Post Danmark gives der kun dispensation af menneskelige fysiske eller psykiske årsager, og ingen af de to konsulenter jeg har talt med, kendte til eksempler på at der var givet dispensation pga en bevarende lokalplan. Så den går desværre nok ikke Vi skal have flyttet alle vore brevkasser ud i skel. Og udfordringen er blandt andet, at nogle vil have en lille brevkasse, nogle vil have en stor eller skal have to, og at nogle ikke har et stakit at hænge brevkassen op på. Så hvordan får vi designet noget ens, der ikke koster en formue, og som i det mindste bliver tåleligt at se på, så de nye brevkasser ikke fuldstændigt ødelægger det fine billede de hvide stakitter tilbyder? Brevkasse-udvalget mødes første gang onsdag den 10. august 2011 kl på Fengersvej 17. Nøglepunkter fra de nye regler: Placering i skel ved indgangen Adgang direkte fra offentlig vej Ophængt på stolpe eller stakit Indkastet skal vende ud mod vejen Afstand fra indkastets underkant til fortov skal være mindst 100cm og højst 120cm Er der to brevkasser, skal de hænge ved siden af hinanden Ingen bevoksning må besværliggøre aflevering i postkassen Navneskilt med mindst efternavn og forbogstav på alle beboere Læs selv mere i pjecen fra Post Danmark eller på Noget kunne tyde på, at det letteste vil være, hvis vi bare bliver enige om, at brevkassen skal være hvid og at den skal hænge således, at indkastets underkant er i højden 110cm? Vælger vi alle samme brevkasse, så ser det da i det mindste ens ud Formanden foreslår at vi nedsætter et hurtigt arbejdende brevkasse-udvalg, der skal fremkomme med løsningsforslag, der kan vedtages som fælles model på efterårets generalforsamling. Har du lyst og energi til at bidrage, så send gerne en mail eller ring til mig. Med venlig hilsen René Nielsen, Fengersvej 17 Telefon Anbefalinger om håndværkere På Lysets hjemmeside findes en liste over håndværkere, der har haft renoveringsopgaver i Lyset, og som beboerne har været godt tilfredse med. Hvis du er husejer i Lyset og har rimeligt gode erfaringer med nogle håndværkere, så du synes, at de skal med på listen, så giv et praj til webmaster Helge Rørdam Olesen via adressen Vi er også altid glade for alle indlæg, billeder og erfaringer fra istandsættelsesarbejder. Værktøj og materiel til udlån Lyset har anskaffet en del værktøj og materiel, som udlånes til medlemmerne - stiger, pælebor, kompostkværn, højtryksspuler, kloaksplit, sækkevogn og sparometer. Se

7 Invitation fra Forskønnelsesudvalget Oplæg til ændring af lokalplan Forskønnelsesudvalget opsøger viden og erfaringer med tilbygninger og isolering af Lysets huse. Nogle løsninger vil være i konflikt med vores bevarende lokalplan og derfor har udvalget undersøgt mulighederne for at ændre i vores bevarende lokalplan for generelt at gøre den mere nutidig. Udvalgets arbejde, ændringsforslag til lokalplanen og en mulig proces for at få skrevet en ny lokalplan vil blive taget op på en kommende generalforsamling. Bestyrelsen bakker dette initiativ varmt op og anbefaler interesserede i at melde sig under fanerne. Forskønnelsesudvalget vil indkalde til et møde ultimo august eller i september. Appel fra forskønnelsesudvalget Forskønnelsesudvalget ønsker eksempelvis at udarbejde forslag til isolering og tilbygninger til Lysets huse. Vi forestiller os såvel indvendig som udvendig isolering og tilbygninger af udestuer, vindfang og garager. Vi har brug for hjælp fra Lysets beboere, såvel smagsdommere, eksperter som lægfolk. Vi appellerer hermed til de af Lysets beboere, der har erfaringer og viden på områderne isolering og tilbygninger, om at melde sig til en kompetence- og videntank for isolering og tilbygninger. Vi forestiller os selvbyggere, bygningshåndværkere, arkitekter og ingeniører, der har arbejdet med isolering og tilbygninger, der sammen med forskønnelsesudvalget kan dele erfaringer og tage initiativer og evt. udarbejde planer for isolering og tilbygninger. De af jer, der har sådanne kompetencer og ekspertiser ønsker vi at komme i kontakt med. Så vær så venlige snarest at sende en mail til og giv udtryk for din interesse i at dele viden med Lysets beboere. Vi vil så indkalde til et møde hvor det videre forløb aftales. Vi ønsker også at samle allerede indhøstede erfaringer om realiserede isoleringer og tilbygninger i Lyset, der kan have værdi for andre af Lysets beboere. De af jer, der har erfaringer med isolering og tilbygninger, som I vil dele med andre bedes sende jeres erfaringer til Forskønnelsesudvalget vil så systematisere dem og lægge dem på lysets hjemmeside. Venlig hilsen Niels Ulrik Friis Formand for Grundejerforeningen Lyset Fengersvej 21 Nyt kommunalt link Der er en del nyttige links for grundejere på Lysets webside Links. Senest er tilføjet et link til en webside som Københavns Kommune har oprettet: Giv et praj. Siden er beregnet til at melde ting, der bør bringes i orden, f.eks. huller i veje, cykler der flyder, affald mv. Se Videoklip På YouTube ligger der tre videoklip fra jubilæumsfesten: Børneunderholdning, Beretninger fra "gamle dage" og Aktiviteter på Steins Plads. Se dem via besøg på youtube.com og søg efter "Lyset Valby" eller gå via Lysets hjemmeside.

8 Letbanen kører ikke straks I sidste nummer bragte vi en infoside om et offentligt møde på Carlsberg om en ny letbane. Den er foreslået bygget, så det bliver muligt at køre fra Enghave Plads, via Valby og ud til Hvidovre Hospital. Valby Lokaludvalg, Letbaner.dk og analysefirmaet Atkins Danmark A/S var aftenens værter, og de havde også inviteret (daværende) teknik- og miljøborgmester Bo Asmus Kjeldgaard og direktør Lars Holten fra Carlsberg Ejendomme. Programmet lovede præsentation af forslaget, kommentarer fra gæsterne og mulighed for spørgsmål fra salen og svar fra oplægsholderne. Mødet fandt sted om aftenen den 1. marts 2011, og der var fuldt hus i pavillonen på Ny Carlsberg Vej 140. En god håndfuld mennesker fra Lyset var blandt deltagerne, nok ekstra interesseret fordi den foreslåede linjeføring ville bringe letbanen igennem Fengersvej i to retninger. Der var lagt op til en spændende aften. Det blev også spændende, for der blev godt nok talt begejstret for forslaget (af værterne), og der var jo ikke grænser for, hvor godt det ville blive og hvor hurtigt det skulle gennemføres. Borgmesteren syntes også det med offentlige transportmidler er et gode, men han var en smule forbeholden overfor at skulle erklære sig ubetinget tilhænger at netop dette forslag. Kommunen har en større rapport undervejs, kunne han fortælle. Carlsberg-direktøren var meget begejstret. Fra salen var der både positive, skeptiske og negative tilkendegivelser. Letbaner er gode, for de er billigere at bygge end Metro. Men ville det nu blive så ubetinget godt? Er der overhovedet plads på Vigerslev Allé? Og hvordan i alverden vil I sende omkring 24 letbane-tog igennem Fengersvej hver time? tiden an. Dels vente på kommunens plan og dels afvente endelig godkendelse af den meget omtalte plan for en letbane fra Lyngby, via Ring 3 til Ishøj. Sidenhen er der sket en del Sidst i maj faldt finansieringen af letbanen via Ring 3 på plads. Men den endelige aftale med transportministeren er vist ikke underskrevet. Bo Asmus Kjeldgaard er ikke længere teknikog miljøborgmester i København. Københavns Kommunes store rapport er udkommet. Den er lavet af kommunen, med bistand fra Movia, Metroselskabet og et par konsulenthuse. Og den fortæller om, hvordan den kollektive trafik kan udbygges de næste år, når Metro Cityringen er etableret. Hovedfokus er 3 nye metrolinier (Nordhavn til Sydhavn, Tingbjerg til Lufthavnen, og en ny ringlinie mellem city og det nordlige Amager). Alternativt indeholder rapporten forslag om tre letbanelinier (Husum til Lufthavnen, Tingbjerg til Refshaleøen, Nordhavnen til Hvidovre). Valby Letbane er ikke medtaget. Noget kunne tyde på, at det kommer til at tage et stykke tid, før det bliver aktuelt med faktiske realistiske planer for en letbane fra Enghave Plads via Carlsberg og Valby, og videre ud til Hvidovre. Bliver det aktuelt, samles vi gerne igen og laver en Letbane-gruppe, med deltagere fra både Lyset, den modsatte side af Fengersvej og andre interessenter, så vi kan give vores besyv med og bidrage til en løsning, der også virker for beboerne i Lyset. Men indtil videre er det vist ikke relevant René Nielsen Fengersvej 17 Et par dage efter mødtes vi nogle stykker, for at tale om mulige tiltag. Vi aftalte, at vi ville se

9

10 Tips om stakitter Der dukker jævnligt nye stakitter op i Lyset, heldigvis mest lavet sådan som lokalplanen lægger op til. Seneste skud på stammen er nye flotte hvide stakitter på Steenbergsvej 9 og 20, mens der fortsat arbejdes på nyt stakit på Steenbergsvej 24. Hvorfor mon det lige er på den ene vej, der sådan er gang i nye stakitter er det så pænt, at de bare vil i gang? Hvis du pusler med planer om at lave stakit, kan du måske have nytte af at få et par råd med på vejen. Det har nemlig vist sig at være meget forskelligt, hvor holdbare de hvide stakitter er. Nogle steder findes stakitter, som er ved at rådne efter få års brug, mens der andre steder står flotte stakitter med mere end 20 år på bagen. Stakitter med stave af trykimprægneret træ er holdbare. De kan f.eks. være malet med Flüggers vinduesmaling (Eschrichtsvej 19) eller heldækkende træbeskyttelse a la Gori 99 (Fengersvej 19). Muligvis vil stakitter af træsorter som lærk også kunne holde, mens almindeligt fyrretræ må frarådes. Det anbefales i øvrigt at lagre nyt træ nogen tid i kælderen, før det forarbejdes til stakit og males. Stakitter kan vaskes af med Rodalon eller lignende, hvis de trænger til opfriskning. Vinkelbeslag, som på billedet nederst til højre, gør det let at afmontere et stakitfag, hvis det trænger til en større omgang vedligeholdelse. Du finder flere tips og anvisninger på Lysets webside om stakitter: mvh Helge R Olesen

11 Adresseliste for udvalg og bestyrelse i Lyset Specielt for den elektroniske udgave af Lysavisen: Her er ingen adresseliste. Se i stedet På internettet findes kun få -adresser (for at undgå spam). Se den trykte Lysavis for en adresseliste, som inkluderer -adresser for udvalgene.

12 Sommerfest! Lørdag den 20. august på Steins Plads Også i 2011 skal der da selvfølgelig være sommerfest, denne gang lørdag den 20. august og som vanligt på Stein Plads. DAGENS PROGRAM Kl : Lege og konkurrencer for børnene. De voksne stiller borde op og dækker bord. Den store grill tændes. Ca. kl : Mad på grillen og spisning. Ca. kl : Kåring af vinderen af kagekonkurrencen. Lysets sommerfest er en "gør-det-selv"-fest: Hver familie skal selv medbringe alt, hvad man selv behøver af borde, stole, tallerkener, bestik samt mad og drikke. Festudvalget sørger for opstilling af fællesgrill, dekoration af bordene og lidt underholdning for børnene. Kagekonkurrence for alle Traditionen tro er der kagekonkurrence. Der uddeles præmier både for den kunstneriske udførelse og for smagen. Derefter skal kagerne spises - og selv de kager, der ikke vinder, plejer at falde i publikums smag og forsvinde som dug for solen. DÅRLIGT VEJR PÅ DAGEN? Hvis vejret bliver dårligt på selve festdagen, så ring til Morten Schnell, Steenbergsvej 11, tlf , og få klar besked om, hvorvidt sommerfesten er aflyst.

Juli 2012. Kære Naboer, En håndfuld udfordringer har medført, at vi ikke er udkommet siden februar 2012. Sikke noget værre noget, altså!

Juli 2012. Kære Naboer, En håndfuld udfordringer har medført, at vi ikke er udkommet siden februar 2012. Sikke noget værre noget, altså! Juli 2012 Kære Naboer, En håndfuld udfordringer har medført, at vi ikke er udkommet siden februar 2012. Sikke noget værre noget, altså! Vi beklager meget fraværet og skynder os med denne udvidede sommerudgave,

Læs mere

Husrum. TEMA Husrum sætter i første

Husrum. TEMA Husrum sætter i første Nr. 1 marts 2007 Husrum TEMA Husrum sætter i første nummer fokus på boligforbedringer. Se den moderne tagbolig, der en gang var tørreloft, eller læs om hvordan man løfter et helt bykvarter. 4 En sømand

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Referat fra "Lyset"s generalforsamling, 29. oktober 2014

Referat fra Lysets generalforsamling, 29. oktober 2014 Referat fra "Lyset"s generalforsamling, 29. oktober 2014 1. Valg af op til 2 dirigenter 2. Vedtagelse af dagsorden 3. Valg af referent 4. Godkendelse af referat 5. Formandens beretning 6. Kassereren aflægger

Læs mere

Bestyrelsen pr. 23-03-2011

Bestyrelsen pr. 23-03-2011 NR. 91 24 November 2011 32 Årg. Bestyrelsen pr. 23-03-2011 Formand: Jørn Palm 36 46 13 40 Søndervangs Allé 16 B jrnpalm@gmail.com Næstformand: Leif Pedersen 36 46 44 28 Søndervangs Allé 1 B Kasserer: Kirsten

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

REFERAT Dato: 27. maj 2008 Dialogmøde (5) med beboere og andre interesserede

REFERAT Dato: 27. maj 2008 Dialogmøde (5) med beboere og andre interesserede VORES BY REFERAT Dato: 27. maj 2008 Dialogmøde (5) med beboere og andre interesserede Deltagere ca. 50 repræsentanter fra nabo- og interessentgrupper. Derudover deltagere fra Carlsberg Ejendomme, Entasis

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

NR.89 Juni 2009 30.Årg.

NR.89 Juni 2009 30.Årg. 20 NR.89 Juni 2009 30.Årg. Bestyrelsen pr. 25-03-2009 Formand: Jørn Palm Hansen 36 46 13 40 Søndervangs Allé 16 B Næstformand: Leif Pedersen 36 46 44 28 Søndervangs Allé 1 B Kasserer: Kirsten Suhr 36 30

Læs mere

Boligpakke 2009. Af Ritta Fischer Jensen, organisationsbestyrelsesformand

Boligpakke 2009. Af Ritta Fischer Jensen, organisationsbestyrelsesformand Juni 2009 På toppen i Stilledal side 10 Modelprojekt 1:1 side 12 Boligpakke 2009 Foto: Thomas Brolyng Steen. Af Ritta Fischer Jensen, organisationsbestyrelsesformand Vi har ventet meget længe på, at regeringen

Læs mere

malerier du selv kan lave Nemme Lav selv sæt Et gratis blad for os Miniature folk. Masse af

malerier du selv kan lave Nemme Lav selv sæt Et gratis blad for os Miniature folk. Masse af Vis os det som du selv har lavet og som du er stolt af. Her er det kun positivt at prale. Det giver nemlig idéer til andre. Nr 5. 2 Årgang April 2009 Et blad for folk med dukkehuse som hobby. Lavet af

Læs mere

Og vinderen er... haven

Og vinderen er... haven 28 Strøm på afdelingsmødet Stem hjemme i stuen 10 Tjek på økonomien Rådgivning giver færre udsættelser Og vinderen er... haven Peter, Vibeke og Trine vandt fsb s kursuskonkurrence. Så til foråret kan du

Læs mere

Kvarteret. Er du forsikret? Hils på Butleren Bo 13.000 rundstykker ud til beboere Mød en engageret beboerdemokrat. 03 / marts 2012.

Kvarteret. Er du forsikret? Hils på Butleren Bo 13.000 rundstykker ud til beboere Mød en engageret beboerdemokrat. 03 / marts 2012. 03 / marts 2012 BEBOERBLAD for boligkontoret århus Kvarteret Er du forsikret? Hils på Butleren Bo 13.000 rundstykker ud til beboere Mød en engageret beboerdemokrat Leder Af Morten Homan Man oplever ofte

Læs mere

Kvarteret 02 / DECEMBER 2011. BEBOERBLAD for BOLIGORGANISATIONERNE

Kvarteret 02 / DECEMBER 2011. BEBOERBLAD for BOLIGORGANISATIONERNE 02 / DECEMBER 2011 BEBOERBLAD for BOLIGORGANISATIONERNE VesterBo, Højbo, BO83 og fagbo Kvarteret FUSIONEN hvad betyder den for dig? Så fik bladet navn Indret dig som du vil få inspiration her Svært ved

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

33. årgang. September 2012. Nr. 124

33. årgang. September 2012. Nr. 124 33. årgang. September 2012. Nr. 124 1 Den Unge Euphrosúnê Runeparkens sommerfest Den Gamle Redacteur Cycle Team starter ud fra Runeparken I Runeparken er der en tradition. En tradition for at holde vejfest.

Læs mere

Er vi den nye malkeko?

Er vi den nye malkeko? Maj 2011 På job med 300 bedsteforældre Side 10 Navngiv nybyggeri og vind en købmandskurv Side 7 Fællesmøde i Humlevænget Side 8 Er vi den nye malkeko? Af John B. Sørensen, organisationsbestyrelsesformand

Læs mere

Verdensberømt klovn og gøgler kommer til sommerfest i Humleby. Se midtsiderne. Humlebys Beboerblad Juni 2012 PROGRAM FOR ÅRETS SOMMERFEST

Verdensberømt klovn og gøgler kommer til sommerfest i Humleby. Se midtsiderne. Humlebys Beboerblad Juni 2012 PROGRAM FOR ÅRETS SOMMERFEST Verdensberømt klovn og gøgler kommer til sommerfest i Humleby. Se midtsiderne. Humlebys Beboerblad Juni 2012 PROGRAM FOR ÅRETS SOMMERFEST Vejen fra ingenting til et brag af en fest Måske vil en hel del

Læs mere

bäxü [täxäüzxç GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1

bäxü [täxäüzxç GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1 bäxü [täxäüzxç Nr. 2 April 201 014 28.. årgang GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1 bäxü [täxäüzxç Kredsbestyrelsen Ansvarshavende redaktør Gitte Hess 20 93 53 06 efter 19.00 Kredsformand: Gitte Hess Kun

Læs mere

Et godt repræsentantskabsmøde

Et godt repræsentantskabsmøde Februar 2012 Dagens gang i Skyttevænget Side 10 SAB s boligstrategi Side 4 Tag med på tidsrejse i SAB Side 12 Af John B. Sørensen, organisationsbestyrelsesformand Et godt repræsentantskabsmøde SAB afholdt

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere

HOLTE GRUNDEJERFORENING

HOLTE GRUNDEJERFORENING Holte Grundejerforening www.holtegrundejerforening.dk Formand : Ulla Ramvold, Dronninggårds Allé 121, 2840 Holte Referat af Grundejerforeningens ordinære generalforsamling Torsdag 1. november 2012 kl.

Læs mere

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark De, der drog ud AVALANNERIT - om grønlandske studerende i Danmark Jeg trives, hvor jeg bor, men jeg savner mit hjem i det kolde nord (frit efter Natasja) De, der drog ud - AVALANNERIT 1. udgave, 2. oplag,

Læs mere

Vejlby Vænge. Du skal tage stilling! Indhold: Forretningsfører Anni Øhrberg: først opdaget nu? Hvad gik galt, og hvorfor er det

Vejlby Vænge. Du skal tage stilling! Indhold: Forretningsfører Anni Øhrberg: først opdaget nu? Hvad gik galt, og hvorfor er det Renovering af Vejlby Vænge Renoveringen af Vejlby Vænge er en stor og vigtig beslutning. Og du skal i løbet af de kommende uger tage stilling til det renoveringsprojekt, der er udarbejdet af boligforeningen.

Læs mere

Nabo. Gang i gaden. program for Humlebys gadefest og vær selv med til at lave gang i gaden. Foto: Gunni Busck

Nabo. Gang i gaden. program for Humlebys gadefest og vær selv med til at lave gang i gaden. Foto: Gunni Busck B E B O E R B L A D F O R H U M L E B Y J U N I 2 0 1 1 Nabo Gang i gaden Vi skal nyde lyset, så længe det varer. Ved redaktionens slutning er der kun tre uger tilbage, før de lyse sommernætter igen er

Læs mere

Strækningen fra Christmas Møllers plads til Holmbladsgade bliver opgraderet og forskønnet.

Strækningen fra Christmas Møllers plads til Holmbladsgade bliver opgraderet og forskønnet. AMA RØSTEN UDGIVES AF AMAGER ØST LOKALUDVALG 16. ÅRGANG NR. 83 SEPTEMBER 2014 BUDGETFORLIG 2015 GODE NYHEDER PÅ VEJ TIL BORGERNE I AMAGER ØST 32,2 mio. kr. til opgradering og forskønnelse af Amagerbrogade,

Læs mere

DommervængeT-idende. Beboerblad for Dommervænget 4-14. Sommervænget

DommervængeT-idende. Beboerblad for Dommervænget 4-14. Sommervænget DommervængeT-idende Beboerblad for Dommervænget 4-14 Sommervænget Juni 2015 Bestyrelsen Formand: Jacob Gjedde 8C 1.th. Tlf: 40 42 76 42 E-post: jacob_gjedde@hotmail.com Næstformand: Jørn Boss 6C 1.th.

Læs mere

Lille Peter Edderkop... mar15. Kom med Kim Kongekilde på besøg i Danmarks måske eneste almene akvarie-, slange og edderkoppeklub side 26

Lille Peter Edderkop... mar15. Kom med Kim Kongekilde på besøg i Danmarks måske eneste almene akvarie-, slange og edderkoppeklub side 26 10 TV i fsb Stor pakke, lille pakke eller ingen pakke 4 Banko Gang i de gamle på Islands Brygge 8 Bor Sundhedstjek du i en sund bolig? Lille Peter Edderkop... Kom med Kim Kongekilde på besøg i Danmarks

Læs mere

3B s beboerblad. Naboskab spirer frem i Sangergården Side 12-13. 3B s beboerblad - til alle, der bor i Boligforeningen 3B - nr.

3B s beboerblad. Naboskab spirer frem i Sangergården Side 12-13. 3B s beboerblad - til alle, der bor i Boligforeningen 3B - nr. 3B s beboerblad 3B s beboerblad - til alle, der bor i Boligforeningen 3B - nr. 3 - juli 2009 3B s beboerblad til alle, der bor i Boligforeningen 3B nr. 12 November 2013 Naboskab spirer frem i Sangergården

Læs mere