Et år og en dag er gået siden sidste Hovedgeneralforsamling. Igen et år med travlhed i forretningsudvalg, hovedbestyrelse, afdelinger og udvalg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Et år og en dag er gået siden sidste Hovedgeneralforsamling. Igen et år med travlhed i forretningsudvalg, hovedbestyrelse, afdelinger og udvalg."

Transkript

1 Hovedgeneralforsamling den 9. maj Formandsberetning: Et år og en dag er gået siden sidste Hovedgeneralforsamling. Igen et år med travlhed i forretningsudvalg, hovedbestyrelse, afdelinger og udvalg. Indledningsvis skal lyde en stor tak til alle i og omkring Tune IF for den store, frivillige, ulønnede indsats der ydes dag efter dag, uge efter uge, ja år efter år. Egoismen vinder stadig frem mange steder, så det er en glæde at være formand for en forening, der stadig er funderet i det frivillige arbejde. Det frivillige arbejde der gjorde Tune IF til vindere af et Fantastisk Fællesskab. Medlemsudvikling: Med et antal medlemskaber på 4655, hertil passive medlemmer - de findes som sidste år stadig - kan Tune IF notere en fremgang i forhold til sidste år. Med en lige fordeling af unge og ældre er Tune IF en forening for alle i Tune. En fremgang, der selvfølgelig kan have flere årsager: Befolkningsgrundlag, flere der dyrker idræt., men det kan jo også være det miljø, der er i Tune IF, der gør vores forening til det samlende sted i byen. En forening, hvor dialog og samarbejde både indadtil og udadtil er kendetegnende for det daglige virke.

2 Vi kan i hvert fald godt tillade os at glæde os over de små 4700 medlemskaber. Med medlemmer følger både indtægter og udgifter. Med et positivt resultat på omkring kr. kan vi godt være tilfredse. Senere vil Dorthe komme nærmere ind på det. Greve Kommune: Vi lever og bor i en kommune, hvor idrætten har en høj prioritet. Tune IF og Tune Skole har med midler fra Greve Kommune et rigtig godt samarbejde til gavn for mange elever på skolen. Det rækker fra en fodboldlinje i valgfag, springgymnastik, basketball og tennis i afgangsklasserne til Faglig fordybelse og motion for 2. og 3. klasserne. Intet er jo gratis, og der skal lyde en stor tak til vores lokale politiker, Per Lund Sørensen, for et altid godt samarbejde til gavn for idrætten i Tune. Og så er det jo en glæde at se, at den Multibane, der blev anlagt sidste år i samarbejde med Greve Kommune og Tune Hallerne, er til gavn for så mange i Tune. Samtidig med at de unge passer på den. Tune Skole: Der er nu gået 4 år med projektet: Faglig fordybelse og motion. Flere end 40 frivillige er med i vores projekt, der ikke alene tilgodeser det idrætslige, men hvor lektiecafeen også er en fast bestanddel. Et projekt der bringer generationer sammen, og hvor der stadig kommer nye frivillige til.

3 Projektet løber fra uge 43 til slutningen af marts måned, hvor flere af eleverne starter i Tune Ungdomscenter. Instruktører fra Fodbold, Håndbold, Badminton, Tennis og CBL har bidraget på det sportslige område, og der er altid fyldt med engagerede hjælpere i Lektiecafeen. Som de andre år er det 2.- og 3. klasserne fra Tune Skole, der deltager henholdsvis mandag og fredag. Vi har bl.a. haft folketingspolitiker Astrid Krag, på besøg, og der blev uddelt megen ros til indholdet af projektet. Ikke alene indholdet men også det, at generationer mødes på tværs. Projektet støttes af Greve Kommune, og det er dejligt at kunne fortælle, at der de kommende år er stillet midler til rådighed, således at vi kan fortsætte. Det er blevet en naturlig del for både skole og idrætsforening.. Samarbejdet med Tune Skole omfatter desuden også aftaler med Fodboldafdelingen om valgfag i Fodbold, der kan føre til en minitræneruddannelse til gavn for Fodboldafdelingen på længere sigt. Gymnastikafdelingen har en aftale om instruktørhjælp til springgymnastik for afgangsklasserne, der således står bedre rustet til den afsluttende eksamen. Tunegrupperne, klasser på Tune Skole for børn med særlige behov, har en aftale med CBL.

4 Et nyt valgfag har også været oprettet, således at eleverne er blevet tilbudt tennis for- og efterår efterfulgt af basketball i vinterperioden. Samarbejdet har nu ført til, at skolen stiller lokaler til rådighed for E-sport. Et dejligt lokale er blevet indrettet og kan benyttes af skolen, når Tune IF ikke skal anvende det. Som sidste skud på stammen oprettes det kommende år et nyt valgfag på skolen i samarbejde med Tune IF: Trænerspiren. Et valgfag der styrker de unges idrætslige og sociale kompetencer og samtidig gerne skulle føre til flere unge trænere i Tune IF. Således tilgodeses mange forskellige børn på Tune Skole i et godt og frugtbart samarbejde Tune Skole og Tune IF imellem. Tune Ungdoms Center ( TUC): Sidste år tog et samarbejde med TUC sin begyndelse. Flere positive møder med den nye leder, Jeppe Madsen, resulterede i en samarbejdsaftale med flg. Indhold: Det gode børneliv Trivsel for børn i og omkring Tune Inklusion af børn i og omkring Tune Parathed til foreningslivet Fastholdelse i foreningslivet Opsamling af børn fra målgruppen når de forlader foreningstilbud Samarbejde om oprettelse og afvikling af foreningstilbud for sårbare børn

5 Samarbejde omkring tilgængelige faciliteter Der er nu ændret i ledelsesstrukturen således, at TUC i fremtiden vil høre under Tune Skole. Men med det samarbejde Tune IF har med skolen, vil det ikke føre til ændringer i samarbejdsaftalen. Idræt i Natten: Den 14. september 2018 afholdt Tune IF for 11. år i træk arrangementet Idræt i Natten i Tune Hallerne. Takket være omkring 30 frivillige instruktører blev arrangementet som altid en kæmpe succes! Omkring 175 børn og deres forældre besøgte Tune Hallerne fredag aften hvor der var fuld gang i alle 3 haller og selskabslokalet. Børnene løb fra hal til hal og fik prøvet kræfter med både Fodbold, Håndbold, Badminton, Tennis, Karate og Gymnastik, hvorefter alle sluttede af med en fest i hal 3, hvor vores fantastiske Zumba piger fyrede den af på bedste Zumba maner. Vi er glade for, at der er så stor opbakning til vores arrangementer og håber på, at det har været med til at øge kendskabet til foreningens tilbud både for forældre og børn. Vi takker vores lokale sponsorer Lions, SuperBrugsen, Profiltryk, Tune Slagteren, OK Tanken og Café Conrad, for endnu engang at støtte op om Tune IF s arrangementer.

6 Tune Posten: Det er til gavn for både Tune IF og Tune Posten at have et godt samarbejde, der er blevet udbygget i det forløbne år. Vi har nu gratis og fast 8 sider i Tune Posten. Redaktionen foretager vi selv, Randi Stendal Andersen er redaktør for Tune IF, og Tune IF hjælper også til med udbringningen. Vi håber på et godt samarbejde i årene frem til gavn for begge parter og takker for den store, indirekte økonomiske støtte fra Tune Posten til Tune IF, samarbejdet også indebærer. Idrætsrådet i Greve: Det er vigtigt, at Tune IF er repræsenteret alle relevante steder. Et af dem er Idrætsrådet i Greve. I det forløbne år er der blevet lagt sidste hånd på en facilitetsstrategi for Greve Kommune. Spændende arbejde og vi må se hvordan strategien bliver udmøntet politisk de kommende år. Men i hvert fald vigtigt at Tune IF har deltaget i arbejdet, således at vores ønsker også bliver indskrevet. Brian Hemmingsen er næstformand i Idrætsrådet og Pauli Christensen er formand for puljeudvalget.

7 UDVALG : CBL blev som året før et år med store udfordringer og opgaver for CBL. Den største, der førte til en gensidig fratrædelsesaftale med Laila Agdestein ( daglig leder af CBL ), 25. maj, krævede mange kræfter og møder i FU og CBL. Beslutningen var desværre nødvendig og selvfølgelig sagligt underbygget. Tune IF havde sikret sig kyndig advokat bistand, således at fundamentet for den gensidige fratrædelsesaftale var korrekt. At jeg så oplevede at blive hængt ud på Facebook, var ikke specielt behageligt, men åbenbart noget man også kan risikere ved at være frivillig leder i Tune IF. Stillingen blev slået op, og blandt flere gode ansøgninger var det med stor glæde Tune IF 1. august kunne ansætte et kendt ansigt i Tune: Lotte Jensen. Lotte har siden sin ansættelse vist sig som den ildsjæl, hun er, og der skal herfra lyde en stor tak for den måde Lotte udfører sit arbejde som daglig leder af CBL på. Det har i årets løb været nødvendigt at investere i bl.a. nye spinnings- og motionscykler. Ikke alene var der for ofte behov for reparationer, men det er også nødvendigt at følge med i udviklingen.

8 Det er besluttet at indgå leasingaftaler, og der er forhandlet rigtig gode rabatter igennem. Der har i flere år været tale om, at udvide CBL arealets ca. 350 m2 ved tilbygning til Tune Hallerne. Da NETTO så skulle flytte, opstod ideen om at benytte de ca. 825 m2, NETTO bygningen omfattede, til CBL. Det ville så frigive de nuværende 350 m2 i Hallen til andre formål i Tune IF. Meningerne har været delte, men da erhvervsminister Rasmus Jarlov i januar meddelte, at der ikke var noget i vejen for at bygge ældre- og seniorboliger ved hallen, blev det besluttet at undersøge muligheden for at bygge ud ved Tune Hallerne. Ældre- og seniorboliger samt plejehjem ved Tune Hallerne er et scenarie der igennem flere år har været drøftet i FU. Det vil være en naturlig ting for Tune IF at kunne tilbyde aktiviteter for denne befolkningsgruppe tæt ved Hallerne. I øjeblikket arbejder Tune IF sammen med Tune Hallerne om planer for udbygning. Ikke alene af CBL. Men også en udbygning der skal gavne hele Tune IF. Arbejdet forsætter til trods for Rasmus Jarlovs noget skiftende udmeldinger og skal også ses i sammenhæng med de kommende års befolkningstilvækst i Tune. Sluttelig kan nævnes, at der på medlemssiden har været en fremgang på små 100 medlemmer, således at der p.t. er over 900 medlemmer i CBL.

9 Stafet for livet : Vi var et at de største hold med 127 deltagere Vi havde det største børnehold med til børnestafetten Vi solgte flest lysposer stk Vi gik/løb over runder Vi indsamlede kr Flygtningeudvalget: Lige nu er der 5 tilbage i Pavillonerne. Vi har fået at vide, at de bliver flyttet senest til sommer. Vi har taget kontakt til alle, der er flyttet ind og har bevaret kontakten til dem, der er flyttet derfra. Langt de fleste, som har været eller er i Tune er i arbejde eller læser videre. Vi afholder stadig arrangementer, hvor vi mødes. Næste arrangement er i Pavillonerne, hvor dem fra Eritrea laver mad til os. Nogle af os har været på Bekkers Kaffebar til Stand Up. Vi planlægger en tur til Zoo i foråret. Vi har en tradition med spisning i august måned hos Hanne og Klaus. Deltagelse i Tunefesten.

10 De ved alle, hvor de kan henvende sig, hvis de har brug for hjælp. Vi hjælper med opgaver til VUC, og der er mulighed for at komme på biblioteket mandag aften og tale dansk. Der er to danskere til stede hver gang. Flere er med i idrætsforeningen Floorballudvalget: Siden vores opstart i 2018, har Tune IF Floorball været i rivende udvikling. Vi blev startet af nogle få ildsjæle i starten af 2018, og siden har det taget fart. Vi har haft 42 medlemmer igennem og tæller i dag 32 aktive medlemmer. Vi startede med 1 times træning om onsdagen, og grundet den store interesse har vi prøvet en ekstra trænings af, nemlig mandag aften og det må siges at have været en succes. Vi tæller gennemsnitlig 18 spiller pr træning. Vi har i 2019 i samarbejde med Tune IF investeret i IFF godkendte Rosco floorballbander, mål og målmandsudstyr. I samarbejde Tune Hallerne, har Søren sørget for der bliver tegnet Floorball bane op i hal 3, hvor vi rykker over efter sommerferien. Vi spiller i Hal 3 mandag og torsdag kl. 20:30-22:00. Siden vores start er vi blevet inviteret ud at spille kampe på motions niveau mod forskellige andre motions floorball hold. Bl.a. har vi spillet mod Osted floorball, Greves kvinde floorball hold og Greves herre floorball hold.

11 I Februar blev vi de heldige vinder af Greves Motions Floorball Cup. Det var første gang Greve Floorball afholdt Motions Floorball Cup. Det var en spænende dag og vi mødte tre ud af seks hold, og løb med pokalen og sejren. Pokalen er lige ankommet til vores klub med indgraveret Tune IF Floorball. Næste år kommer pokalen i spil igen og skal vandre fra år til år. I 2019 har vi også kunnet præsentere et ungdomshold som startede i gymnastiksalen på Lunden. Der har været 12 unge i forskellige aldersgrupper. Efter sommerferien rykker ungdommen op i Hal 2, hvor der kan spilles på stor bane, og det glæder træner Anders Egeberg Lyager sig meget til. På stor bane kan de unge få løbet mere, få bedre øvelser og også forhåbentlig bliver opdaget af andre børn, der så vil prøve kræfter med floorball Efter sommerferien spiller Ungdommen i hal 2 mandag kl. 18:30-19:30. Karateudvalget: Generelt: Karate er medlem af IOGKF, der er organisationen for Okinawa GoJu-Ryo Karate. Karate har en jævn aktivitet med træning fordelt på mandage og onsdage. Udover dette har vi deltaget i Gasshuku og diverse stævner dog ikke med så mange deltagere som tidligere. Men, de vi havde med til stævne kom hjem med et flot udbytte i form af fine medaljer. Vi vil gerne opfordre vores medlemmer at til deltagelse på Gasshuku, som er hele træningsdage med de bedste instruktører fra hele verden. Her får man virkeligt lært noget og gået i detaljer med træningen. Det kan være med til at skabe yderligere interesse for sporten, som muligvis kan hjælpe med til at holde på udøverne, så de ikke stopper efter få års træning. Og dermed ikke rigtigt får det fulde udbytte.

12 På bestyrelsessiden har vi desværre mistet et par udvalgsmedlemmer i løbet af året, hvorfor vi rigtigt gerne vil have suppleret for en bedre fordeling af opgaver. Tigerungerne: Vi har igennem nogle år haft mange forespørgsler på meget unge aldre, som ville starte til karate. Men, vi har været meget tvivlende om vi skulle tillade start fra yngre alder end 9-10 år, da det er meget vigtigt at budskaber kan modtages og forstås af udøvere. Vi træner jo alle aldre sammen på samme tid! Vores forsøg, som egentligt var en succes med flere 7-8 årige, har vi valgt at lukke ned. Det skabte for mange problemer, at vi ikke havde ressourcer nok til at instruere dem alene. Det gik ikke samtidigt med øvrige udøvere de er ikke klar nok til at modtage og forstå nødvendige budskaber. Administration: Vi er gået helt over på Informationsmails, medlemsstyring, kontingentopkrævning og regnskab via Conventus. Det er en stor lettelse for alle vi kan hurtigt få budskaber frem. Vi lider dog lidt under manglende medlemmer i udvalget, så flere poster bestrides af samme person. Vi har igen i år fået gradueret en sort bælte denne gang en pige. Meget flot og stort tillykke. Vi havde i år afsat lidt penge til fremme af deltagelse på Gassuku. Dette blev gennemført med stor succes og vores udøvere har igen fået øjnene op for denne mulighed.

13 Vi har også investeret lidt ekstra i form af slag-/sparke torsoer, så udøvere kan prøve at slå igennem på den rigtige måde, uden at det går av s. Hovedforeningen: Formandsskiftet er kommet helt på plads og der er gang i mange nye aktiviteter. Den nye multibane og legeareal er kommet på plads ved hal 2. Der er nu yderligere igangsat planer for udvidelse af hallerne/cbl med nogle multisports lokaler. Her kan det måske komme på tale, at Karate vil kunne få tid i egnede lokaler. Så vi kommer tættere på de øvrige sportsgrene og vores fantastiske fællesskab. E-SPORT: Vi åbnede dørene til Tune s første E-sports træning i april måned I de pt.13 måneder har vi udviklet os og opnået gode resultater. Vi har dystet i vores første turnering, Greve E-Sports LAN. Vi har etableret et permanent samarbejde med foreningen København E-Sports, som vi fast dyster mod, også kaldet SCRIMS. Vi har fået tildelt vores første puljestøtte fra Greve kommune. Vi har fået tildelt et nyt lokale og vi har kunnet købe 10 gamercomputere, 10 gamer-skærme og 10 gamer-stole for puljestøtten. Med støtten og den igangværende struktur er vi nu en up to date E-sports forening. Vi kan derfor tilbyde meget mere E-Sports i Tune. Vi fortsætter med at udvide vores tilbud og derved kan vi sige at foreningen er en succes i

14 Tune. Vi har udvidet fra et tilbud til pt. tre tilbud. Fortnite med træner, League of Legends med træner og CS:GO med træner. Vi tæller pt. 16 aktive medlemmer fordelt på de tre hold, med en forventning om det dobbelte inden året er omme. En voksende bestyrelse med 4 aktive medlemmer. Vi råder over én træner og èn hjælpetræner, der afvikler holdene. Udover det lokale tilbud om undervisning i E-sport til Tune-borgerne, har vi planer om at udvide vores tilbud, til erhvervsdrivende, andre foreninger i kommunen samt tilbyde special tilbud til kommunens udsatte borgere. Vi samarbejder pt. med Tune Skole og Tune Ungdomsklub, der også bruger vores lokale og computere. Man skal vide at alle er velkomne uanset alder og niveau og spil valg. Hos os har du mulighed for at få undervisning i E-esport. Mulighed for at spille sammen med andre der deler den samme glæde for spil som dig. Mulighed for at tage til LAN partys som et hold og dyste i forskellige online og onsite turneringer. Tage del i et voksende IT og gaming community i Tune. FOR FORÆLDRE: Du bliver en del af et netværk af flere voksne med børn i denne forening. Vi har mulighed for at lave nogle tilbud til jer, som voksne sammen med jeres børn, så I kan samles om gamingen. OM UNDERVISNINGEN: Undervisningen er designet til at kunne imødekomme alle niveauer. Det

15 vigtigste er dog holdsammensætningen samt medlemmernes egne målsætninger. Dette finder vi ud af via en dialog inden start. Omdrejningspunktet for træningen bliver hold-relationen, in-game kommunikation, rollefordelinger, strategier og alt dette står sine prøver med testkampe mod andre foreningshold med samme niveau (SCRIMS) samt løbende turneringer (LANS) rundt omkring i Danmark. Imageudvalget: Vi har i det forløbne år arbejdet intenst på en forbedring af vor hjemmeside. I begyndelsen af året har vi haft en række brainstorming møder bl.a. med deltagelse af en rådgiver fra DGI, Henrik Overgaard Pedersen, der gav os nogle gode ideer og inputs. Målet er, at hjemmesiden skal være lettere overskuelig og mere brugervenlig, derudover skal designet ændres, så det bliver mere mobilvenligt. Den næsten færdige plan er nu aftalt med vor EDB-ekspert, Jonas, som skal foretage de nødvendige systemændringer, så vi kan komme videre med den endelige finpudsning. Vi forventer, at han snarest vender tilbage, så vi kan få søsat ændringerne. Sidste sommer blev 2. udgave af vort magasin, Idrætslivet i Tune, omdelt til samtlige husstande i Tune, ejendomsmæglere, forretninger, bibliotek m.v. Responsen var også i år meget positiv.

16 Vi er nu godt i gang med forberedelserne af 3. udgave af magasinet, som skal udsendes til sommer. TUNE IF s afdelinger og udvalg bidrager med tekst og billeder, så magasinet hvert år fremstår informativt og opdateret. Vi har fået en kolossal flot opbakning fra ikke blot erhvervslivet, men også fra foreninger i Tune, hvilket gør at magasinet økonomisk hviler i sig selv uden omkostninger for TUNE IF. Nye tiltag: 3 nye tilbud i Tune IF er kommet godt i gang i det forgangne år. Det startede med Basketball som tilbud til klasser på Tune Skole, hvor en lærer på Tune Skole varetager opgaven, der i det kommende år forsøges tilbudt en bredere kreds af elever. E-sport er startet op med Aleksander Schamburg- Müller som tovholder. Vi tror, vi her har et tilbud til unge, der ikke nødvendigvis har deres naturlige gang i en idrætsforening. Floorball er sidste skud på stammen i Tune IF og er allerede etableret som et udvalg under Tune IF med formand, kasserer og 2 bestyrelsesmedlemmer. Tilbuddene henvender sig i første omgang til bestemte aldersgrupper, men vi håber selvfølgelig på at få så mange med som muligt. Sponsorer: En stor tak skal lyde til alle de sponsorer, der bidrager til Tune IF. Det være sig med bidrag til hold i de forskellige afdelinger. Til rejser, til nye

17 priser eller til vores flotte magasin: Idrætslivet i Tune, der i år udkommer for anden gang. Sponsorstøtten er uundværlig for Tune IF, så det er dejligt, at så mange bakker op om vores idrætsforening. Tune Hallerne: Som sponsorstøtten er uundværlig for Tune IF, er personalet i Tune Hallerne det også. En stor tak til jer. Alle elsker at komme i Hallerne. Ikke mindst takket være jer. Idrætsfest: Som sædvanlig var det en fantastisk fest, og der skal lyde en stor tak til festudvalget for deres arbejde og til alle de, der har været involveret i borddækning, opsætning og meget mere. Det var jo også aftenen for prisuddelinger. Tune IF indstiftede sammen med SuperBrugsen i 2017 en ny pris: Årets Præstation. Den gik til Finn Kolbe fra TRIM / Krocket. Jubilæumspokal: Randi Stendal Andersen Tune IF s Idrætslederpris: Helle Pedersen

18 Tune IF s Idrætsinstruktørpris: Anne Rosenberg Petersen Dagbladets Idrætslederpris: Michael Sjøberg Nielsen Ny Frivillig Ildsjæl: Casper Friis Ung Ildsjæl i Tune: Clara Fisker, Jasmin Blankholm og Benjamin Lyberth Årets Kammerat: Dorthe Pop - Madsen Desuden var der pokaler fra fodbold og håndbold. Æresmedlemmer: Det er dejligt at kunne sige velkommen til to nye medlemmer, der til festen fik overrakt nål og diplom: Tillykke til Birthe Skovgaard Larsen fra CBL og Preben Jensen fra TRIM0. Fremtid: Vi tegner Tune IF. Vi er alle os, der i det daglige arbejder på mange planer for vores enestående forening. Der bliver brug for det i fremtiden. Mange foreninger mangler frivillige. Vi skal blive ved med at fortælle den gode historie:

19 Glæden ved at være sammen. Glæden ved at se børn trives. Glæden ved vores flotte anlæg. Glæden ved at kunne bidrage/ hjælpe hinanden Men vi skal heller ikke være naive og bare tro, at det går af sig selv. Tune IF har sammen med Tune Hallerne besluttet, med sparring fra DGI, at se på bl.a. strukturen i Tune IF. Er der for mange møder? Kan vi i fremtiden skaffe medlemmer til vore mange bestyrelser? Kan bestyrelsesarbejdet gøres mere attraktivt? Hvordan får vi flere unge ind? Mange spørgsmål som vi vil arbejde videre med, så vi også i fremtiden kan være er Fantastisk Fællesskab. Fantastiske Fællesskaber: Det blev så også året, hvor Tune IF blev vinder af Fantastiske Fællesskaber. En landsdækkende konkurrence i alle regioner i Danmark og udskrevet af TV2 s samarbejdende regionale TV stationer. Først vandt vi TV LORRY s sendeområde over omkring 150 andre ansøgere. I sig selv en fantastisk oplevelse, der dog blev endnu større da Tune IF på Kulturværftet i Helsingør blev kåret som det mest Fantastiske Fællesskab i

20 Danmark i konkurrence med andre fantastiske fællesskaber fra de andre regioner. Der var en helt kolossal opbakning i Tune, ja i hele Greve, måske i hele Danmark. Det bragte ikke alene Tune på Danmarkskortet. Det viste også noget om det sammenhold, der eksisterer i Tune. Samtidig førte det til, at Tune IF sammen med en af konkurrenterne, Pubikumsorkesteret, kunne invitere hele Tune til Halloweenkoncert i Tune Hallerne. Til koncerten havde vi også 2 balletdansere fra den Kgl. Ballet med til at danse for de mange fremmødte. En uforglemmelig aften som blev vist live på TV2 LORRY. Udover det medførte det også, at jeg blev inviteret til Århus for at fortælle om vores fantastiske forening af: Fritidssamrådet i Danmark landssamråd for medarbejdere inden for fritids- og folkeoplysningsområdet i kommunerne Det var en stor fornøjelse og glæde at deltage, og der var stor respekt for det kolossale arbejde, der på alle planer bliver gjort i Tune IF. Jeg skal undlade hele mit indlæg og nøjes med et lille indslag. I trænger nemlig til at røre jer lidt. Med tak til alle involverede i Tune IF for deres indsats i 2018 overgiver jeg hermed beretningen til forsamlingen.

Nøjagtig et år er gået siden sidste Hovedgeneralforsamling. Et år med travlhed i forretningsudvalg, hovedbestyrelse og alle afdelinger/ udvalg.

Nøjagtig et år er gået siden sidste Hovedgeneralforsamling. Et år med travlhed i forretningsudvalg, hovedbestyrelse og alle afdelinger/ udvalg. Hovedgeneralforsamling den 8. maj 2018. Formandsberetning: Nøjagtig et år er gået siden sidste Hovedgeneralforsamling. Et år med travlhed i forretningsudvalg, hovedbestyrelse og alle afdelinger/ udvalg.

Læs mere

Dorthe Morten og Lotte

Dorthe Morten og Lotte Referat fra hovedbestyrelsesmøde den 31. januar 2019. Til stede: Formand Kasserer FU Badminton Billard Bridge CBL E-sport Floorball Fodbold Gymnastik Hallerne Håndbold Svømning Tennis Trim Pauli Dorthe

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Tune Idrætsforening. Tune IF Idrætsfritidsklub

Tune Idrætsforening. Tune IF Idrætsfritidsklub Tune IF Idrætsfritidsklub 1. Indledning: Tune IF har, i forbindelse med vor visionsudarbejdelse for alle vore aktiviteter, igen drøftet mulighederne for at etablere en Tune IF Idrætsfritidsklub. Tune IF

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Tune Idrætsforening. Hovedbestyrelsesmøde 04. september 2018 kl Spisning, derefter: Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer: Morten

Tune Idrætsforening. Hovedbestyrelsesmøde 04. september 2018 kl Spisning, derefter: Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer: Morten Hovedbestyrelsesmøde 04. september 2018 kl.18.00. Spisning, derefter: Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer: Morten 2. Valg af referent: Christina 3. Godkendelse af dagsorden: Børneattester u/evt. 4. Hallens

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge

AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge Der er stor stabilitet i danskernes interesse i at deltage i frivilligt arbejde. Cirka en tredjedel af danskerne arbejder frivilligt, og det er stort set det

Læs mere

! Ja! Nej. ! Pige! Dreng. ! Begge mine forældre! Den ene af mine forældre! Mine forældre på skift! Den ene af mine forældre og dennes partner!

! Ja! Nej. ! Pige! Dreng. ! Begge mine forældre! Den ene af mine forældre! Mine forældre på skift! Den ene af mine forældre og dennes partner! Kære elev Tak, fordi du vil besvare spørgeskemaet om din fritid. Spørgeskemaet tager ca. 15 min. at udfylde. Din besvarelse vil være anonym. Med venlig hilsen, Center for Ungdomsstudier Har du adresse

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang.

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Fra og med dags dato, trækker jeg mig tilbage som

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag

Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag Elever i 7., 8. og 9. klasse på Holmebækskolen og Herfølge Skole kan vælge Ungtræner/Trænerspiren som valgfag. I praksis betyder det,

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Idrætsstrategi

Idrætsstrategi Idrætsstrategi 2016-2018 Kultur- og Idrætsudvalget i Valby Lokaludvalg har vedtaget at udarbejde en idrætsstrategi for Valby, for at afdække, hvordan vi bedst kan støtte udviklingen af idrætslivet. Udvalget

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Dagorden til repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. april 2015 kl i Viby Idrætscenters Cafe.

Dagorden til repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. april 2015 kl i Viby Idrætscenters Cafe. Dagorden til repræsentantskabsmødet Tirsdag den 21. april 2015 kl. 18.00 i Viby Idrætscenters Cafe. Vi begynder kl. 18.00 med at spise lidt og derefter uddeles følgende idrætspriser: Super Best Vibys idrætspris

Læs mere

DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS

DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS Ingen selvfølge at unge dyrker sport Det første store dyk på frafaldsbarometret ses i de tidlige teenageår. Her mærker foreningerne

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet

Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet Resume af Center For Bedre Livskvalitets medlemsmøde mandag den 15. april 2013. Medlemsmøde den 15. april, dagsorden a. Velkommen og overordnet om året, Sven. Sven bød velkommen og pointerede fra start

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 PEDERSKER IF Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand????? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Tlf. nr. 56978005 Sekretær:

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen Oplæg til udvikling Åben skole Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen 2 Den nye skolelov Loven påbyder skolen at samarbejde med de frivillige idrætsorganisati-oner. I den forbindelse er der placeret

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Nye ideer til bestyrelsesarbejdet Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Præsentation Thomas Lorenzen, 36år Far til Niels 8år og Johanne 5år Bor I Måløv Email:DM@maaloevif.dk Mobil:

Læs mere

Beretning 2014. De positive signalers år

Beretning 2014. De positive signalers år Beretning 2014 De positive signalers år Side 1 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Beretning 2014 Indledning Overskriften på beretningen er De positive signalers år Jeg har valgt netop den overskrift, da jeg

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste.

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste. Formandens beretning Jeg skal nu holde en beretning som formand. Da jeg sammen med Mette (nuværende næstformand) hørte at klubben stod tæt for at stoppe var vi begge ærgerlige. På det tidspunkt gik Birte

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

2017 har i AIF været et spændende, lærerigt, sjovt og ikke mindst succesfuldt år.

2017 har i AIF været et spændende, lærerigt, sjovt og ikke mindst succesfuldt år. Formandens beretning 2017 AIF Generalforsamling 2018 2017 har i AIF været et spændende, lærerigt, sjovt og ikke mindst succesfuldt år. 2017 har nemlig været året, hvor vi begyndte at høste frugten af den

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

Referat. Mødedato: 11.10.2010 Tidspunkt: Kl. 19.00 Klublokalet, Hylke Skole Hovedbestyrelsesmøde

Referat. Mødedato: 11.10.2010 Tidspunkt: Kl. 19.00 Klublokalet, Hylke Skole Hovedbestyrelsesmøde Side 1 af 5 Deltagere: Repræsenterende: Maibritt Søgaard Ungdomsklubben Simon Stouby Fodboldafdelingen Ikke tilstede Henning Strand Hylke Sportens Venner (HSV) Afbud Olesen Anders Jensen Ketchersport Ole

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Årets idrætsforening i Viborg kommune

Årets idrætsforening i Viborg kommune Årets idrætsforening i Viborg kommune Rødkærsbro Idrætsforening er en flerstrenget idrætsforening med 1270 aktivitetsmedlemmer. Vi har 9 afdelinger under RIF: håndbold, fodbold, gymnastik, badminton, motionscenter,

Læs mere

Nye kupgraduerede i klubben

Nye kupgraduerede i klubben Årgang 40 nr. 4 April / Maj 2015 Nyhedsbrev Månedens citat: Nye kupgraduerede i klubben It s not about Being the best It s about Being better Than you were yesterday På billedet ses Kaj, Brian, Bruno og

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Til stede var: Carsten G. Nielsen, Alex Nielsen, Jeppe Olesen (i stedet for Anders Bertel), Bente Madsen, Inge Lindal, Pia Arendt, Paul Johan Madsen. Afbud:

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

Ledelsens beretning for 2016

Ledelsens beretning for 2016 Ledelsens beretning for 2016 Vi forsøger at holde vores forening evig ung, interessant, stabil og udviklende. Vi vil gerne være på forkant med udviklingen, men vi vil lige så meget gerne være på højde

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf.

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf. Kildegård Klubben Kildegård Klubben Kildegårdskolen Kommenhaven 13 2730 Herlev Tlf.: 20 14 07 77 www.kildegårdskolen.dk www.kildegaardklubben.dk https://kildegaardskolen.iportalen.dk/common/index.do For

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 Dagsorden for hovedgeneralforsamling onsdag den 14. januar 2009 kl. 19.30 i Station 14. Til stede: 27 fremmødte 1. Valg af dirigent og to stemmetællere Flemming

Læs mere

2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever ad gangen.

2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever ad gangen. Forening og kontaktperson Målgruppe Indhold Tidsrum Efterår 2018 (1.8.18-21.12.18) Sønderborg Volleyball Klub (SØVK) Stine Gørtz M: 40926112, stine@sovk.dk 2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever

Læs mere

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Nyhedsbrevet Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Et forrygende efterår Det er fornemmelsen når man nu sidder her med den første vintersne og juletræet tændt, kalendergaverne i sækken og børnene i positiv

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 2. HÅNDBOLDAFDELINGEN LUKKER... 1 3. KONSTITUERENDE AFDELINGSBESTYRELSESMØDE... 1 4. TAK TIL AFGÅENDE

Læs mere

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget.

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Kultur og Fritid udsendte ultimo august 2017 et spørgeskema pr. e-mail til fodboldklubberne og foreninger

Læs mere

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO FÆLLESSKAB, STILHED, NÆRHED, UDSYN 2 INDHOLD 4 INTRODUKTION 6 FORENINGER OG INSTITUTIONER I SOGNET 6 Friskolen 7 KFUM spejderne 8 Læborg Multihus 9 LG&U 10

Læs mere