DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde. Onsdag den 26. februar Kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde. Onsdag den 26. februar Kl"

Transkript

1 28. februar 2019 DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde Onsdag den 26. februar 2019 Kl Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 3 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 F Der er mulighed for frokost i kantinen fra kl Deltagere Olav W. Bertelsen, Tommy Dalegaard Madsen, Erik S. Christensen, Thomas Vils Pedersen, Gitte Kristensen, Kathrine Monsrud Ekelund, Janne Gleerup, Tina Christensen, Torsten Ørhøj, Signe Jensen (suppleant for Helle Bak Poulsen) og Anders Henning Simonsen (via skype) Sekretariatet Mads Flyvholm (referent) Afbud Helle Bak Poulsen Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden Gitte Kristensen ønskede, at arbejdsmarkedsudvalget under DM Viden blev sat på dagsordenen, herunder en drøftelse af arbejdsmarkedsudvalgets aktiviteter i Det blev besluttet, at arbejdsmarkedsudvalget indgik i dagsordenen som nyt punkt 5. De restende punkter på dagsordenen blev derefter rykket et nummer på dagsordenslisten. 2 Godkendelse af referat (beslutning) 2.1: Bilag Referat af møde DM Viden Referatet blev godkendt.

2 3 Konstituering af formand og næstformand (beslutning) Erik S. Christensen foreslog, at Olav W. Bertelsen fortsatte som formand for sektoren. Olav tilkendegav, at han gerne ville forsætte som formand for sektoren. Der var ikke andre kandidater til posten som formand for sektoren. Olav W. Bertelsen blev valgt som formand for sektoren. Olav W. Bertelsen foreslog Tommy Dalegaard Madsen som næstformand for sektoren. Tommy tilkendegav, at han gerne ville være næstformand. Der var ikke andre kandidater til posten som næstformand for sektoren. Tommy Dalegaard Madsen blev valgt som næstformand for sektoren. 4 Kort orientering om Prepare First Agenda (orientering) Sekretær Monica Jørgensen havde umiddelbart før mødet hørt til eventuelle problemstillinger i forbindelsen med opstarten af programmet Prepare First Agenda i bestyrelsesarbejdet. Der havde ikke været væsentlige problemstillinger, hvorfor Monica ikke deltog i selve mødet. Sekretariatet ved Mads Flyvholm ønskede i forbindelse med opstarten af Prepare First Agenda og den nye bestyrelse, at bestyrelsen afklarede behov ift. referater af bestyrelsens møder. Thomas Vils Pedersen fremhævede, at han fandt det hensigtsmæssigt, at referatet af møderne forsatte med at være udarbejdet i et selvstændigt dokument og ikke kun var indskrevet i Prepare First Agenda. Thomas udtrykte endvidere, at han godt kunne acceptere et udvidet beslutningsreferat af møderne. Tommy Dalegaard Madsen fandt et længere referat ønskeligt, men kunne acceptere et udvidet beslutningsreferat. Tommy tilsluttede sig behovet for at referatet også forelå som samlet dokument. Gitte Kristensen ønskede også et sammenhængende dokument. Erik S. Christensen fandt, at det var brugbart med et udvidet beslutningsreferat fra møderne. Flere i bestyrelsen fortalte, at de brugte referaterne til at orientere medlemmer om bestyrelsens drøftelser. Bestyrelsen drøftede herunder muligheden for, at medlemmer, der ikke var del af bestyrelsen, kunne får adgang til bestyrelsens dokumenter. Sekretariatet ved Mads Flyvholm ville afklare reglerne for adgang til bestyrelsesdokumenterne. Olav W. Bertelsen opsummerede, at der var stemning for at referaterne skulle have form af et udvidet beslutningsreferat. Det var herunder afgørende, at referaterne klargjorde for de bagvedliggende drøftelser ift. bestyrelsens beslutninger. Olav konkluderede endvidere, at der i bestyrelsen var et ønske om, at referatet også var tilgængelig i et samlet dokument. Endelig konkluderede Olav W. Bertelsen, at der i bestyrelsen var et ønske om, at der skulle være bedre mulighed for at redigere i Prepare First Agenda, f.eks. ved ændringer i dagsordenen besluttet under møderne.

3 5 DMV s arbejdsmarkedsudvalg Olav W. Bertelsen startede med at fortælle kort om arbejdsmarkedsudvalgets forsættelse i den netop startede valgperiode. Kommissoriet for udvalgets arbejde forsætter i denne valgperiode. Alle medlemmerne til udvalget er nu på plads. Medlemmerne fremgår af bilag 1 til referatet. Olav W. Bertelsen fortalte samtidig, at udvalget ikke har haft sit først møde endnu. Udvalget har dog telefonisk afklaret, at Gitte Kristensen deltager i DMV s bestyrelsesmøde. Den formelle udpegning af medlem til DMV s bestyrelse vil ske ved førstkommende møde i udvalget. Gitte Kristensen fortalte, at hun vil sikre, at referatet af arbejdsmarkedsudvalgets møde vil tilgå medlemmerne af DMV s bestyrelse. Gitte understregede herunder, at udvalget på det kommende møde vil afklare udvalgets aktiviteter i Gitte Kristensen gennemgik udvalgets arbejde med aktiviteter i Udvalget havde igangsat arbejdet med at lave 6 film med fokus på tidsbegrænsede ansatte. Filmene er ved at blive lavet færdige og vil blive udsendt og promoveret via facebook i Promoveringen via facebook vil koste ca kr. Gitte havde talt med Økonomi- og Administration i sekretariatet, der havde forklaret, hvorledes midler til dette skulle findes. Janne Glerup fortalte yderligere om aktiviteterne i forbindelse med kampagne om tidsbegrænsede ansatte, herunder udarbejdelse af plakater og afholdelse af debatarrangementer. Sekretariatet ved Mads Flyvholm pointerede, at DMV og arbejdsmarkedsudvalget må afklare midlerne til disse aktiviteter i Janne opfordrede til, at bestyrelsen under punktet om Arbejdsprogram for 2019 drøftede mulighed for midler til kampagnen. Gitte Kristensen påpegede i den forbindelse, at der er et stærkt TRelement i kampagnen og videoerne. Der synes derfor en mulighed for at samtænke kampagnen med de besluttede aktiviteter i Gitte gjorde endvidere opmærksom på, at der tidligere var midler til aktiviteter ift. de ledighedsberørte. Bestyrelsen drøftede endelig budgettet for arbejdsmarkedsudvalget. Gitte Kristensen udtrykte, at der ikke var tilstrækkelig budget til AMU s arbejde, hvilket bestyrelsen tog til efterretning. 6 Strategiarbejde i DM (drøftelse) Bilag 5.1: DM i fremtiden Bilag 5.2: Guide til behandling af DM i fremtiden på HBs seminar Bilag 5.3: Grundlaget for ny struktur for Dansk Magisterforening som tiltrådt af det tidligere HB Bilag 5.4: Tidsplan for ny struktur for Dansk Magisterforening Bilag 5.5: Organisationsdiagram for Dansk Magisterforening i 2019 og i 2022 Bilag 5.6: Oversigt over afledte og øvrige vedtægtsændringer Bilag 5.7: Konkrete forslag til afledte og øvrige vedtægtsændringer Bilag 5.8: Beskrivelse af DM netværk

4 Bilag 5.9: Beskrivelse af inddragelse af medlemmer i HB og sektorernes arbejde Bilag 5.10: Opgave- og kompetencebeskrivelse for de medlemsvalgte i de forskellige politiske organer Bilag 5.11: Forventningspapir om samspillet mellem de politiske organer og sekretariatet (Bilag har numre efter udkastet til dagsorden) Olav W. Bertelsen startede med at gennemgå historikken for etableringen af DM Viden som sektor. Olav W. Bertelsen redegjorde derefter om drøftelser og beslutninger i HB ift. strategiarbejdet i DM. Det blev beskrevet, hvorledes HB havde besluttet, at der fremover kun skal være to politiske niveauer. Det indebærer bl.a., at landsklubberne fastholdes, mens de nuværende sektorer forsvinder. Der er derfor en diskussion om, hvorledes landsklubberne skal se ud i den kommende struktur. Derudover synes der behov for en drøftelse, hvorledes koordineringen inden for den nuværende videns sektor kan fastholdes, når sektoren forsvinder. I den forbindelse synes det relevant at drøfte fremtiden for landsklubberne Forskning og Formidling samt Forskning og Videregående Uddannelse. Endelig fandt Olav, at det var relevant at drøfte den fremtidige koordinering inden for DM Videns område. Janne Glerup understregede, at det var vigtigt at høre de mindre landsklubbers holdning til eventuelle fremtidige landsklubber. Bestyrelsen sammensatte derefter tre punkter, som drøftelsen kunne tage udgangspunkt i. Det drejede sig om følgende: a) Fremtidige sektorer, herunder hvorledes de nuværende landsklubber passer ind i en ny struktur, b) DM Viden og sektorens arbejde i de kommende tre år og c) fremtidig koordinering inden for videns område. Tommy Dalegaard Madsen understregede, at der er konsensus om, at den nuværende struktur i DM fortsætter i tre år endnu. Torsten Ørhøj orienterede om, at Landsklubben for Forskning og Videregående Uddannelse havde møde i sidste uge. Generelt var læren, at medlemmerne fra uddannelsesinstitutionerne under denne landsklub var svære at passe ind i andre landsklubber. Olav W. Bertelsen overvejede om man kunne forstille sig, at Landsklubben for Forskning og Videregående Uddannelse kunne indgå i eksempelvis Landsklubben for Professionshøjskoler og Erhvervsakademier? Signe Jensen fandt, at det formentlig ikke var relevant. Medlemmerne ved navigatørskolerne har ikke sammen fokus på undervisning som der f.eks. er gældende for medlemmerne af Landsklubben for Professionshøjskoler og Erhvervsakademier. Denne tendens tænker hun også er gældende for medlemmerne fra sprogskolerne og højskolerne. Torsten Ørhøj havde samme overvejelser og understregede, at Landsklubben for Professionshøjskoler og Erhvervsakademier og Universitetslærer-landsklubben var meget afgrænsede og havde et meget specifik fokus inden for deres områder. Landsklubben for Forskning og Videregående Uddannelse består af særlige undervisere.

5 Bestyrelsen drøftede mulige sammenhænge mellem de forskellige grupper i de fire landsklubber, herunder særligt om grupper i Forskning og Formidling samt i Forskning og Videregående Uddannelse kunne se sig selv i andre landsklubber. I løbet af drøftelsen fandt bestyrelsen områder med fælles rammer og interesser på tværs af de forskellige grupper. Det drejede sig f.eks. om grupper i Forskning og Videregående Uddannelse, der ift. rammer for ansættelse kunne have et fælleskab med Professionshøjskoler og Erhvervsakademier. Gitte Kristensen finder, at mange ting ikke er gennemtænkt i strategiarbejdet. Hun fandt, at man skal overveje om 2 politiske niveauer er den rigtige løsning. Gitte synes, at det giver mening at have de nuværende sektorer. Hun fandt, at modellen for en ny struktur er kørt ned over bestyrelserne og medlemmerne. Thomas Vils Pedersen sagde, at han ikke var enig i denne analyse. Der var ikke kørt noget ned over medlemmerne. Erik S. Christensen understregede, at den nye struktur for DM er et eksperiment, der skal sikre DM s overlevelse. De næste tre år skal bruge med at afsøge mulige samarbejder og ny sammensætning af landsklubber. Det er vigtigt at fokusere på TR, AMR og arbejdsvilkår, når landsklubberne afsøger nye samarbejder. Anders Henning Simonsen sagde, at de næste tre år skulle bruges til, at de enkelte grupper kunne overveje, hvor de hører hjemme i DM s struktur. Det væsentligste diskussion må være, hvorledes vi fanger dem, som ikke let kan indplaceres i en bestemt sektor. Gitte Kristensen berørte diskussionen om etablering af netværk, som har været en del af forslag til fremtidig struktur for DM. Hun understregede, at det var problematisk, at netværk ikke havde politisk kompetence. Gitte Kristensen spurgte endvidere til, hvad HB overvejede ift. de løstansatte og arbejdsmarkedsudvalget under DM Viden. Erik S. Christensen fortalte om Landsklubben for Forskning og Formidlings overvejelser ift. ny struktur. Landsklubben har kæmpet mod en centralisering i DM. Landsklubben ser sig ikke som en restgruppe, der ikke kan placeres i en ny struktur. Landsklubben har fokus på at afsøge mulige samarbejder i kommende tre år med henblik på at finde en løsning. Olav W. Bertelsen understregede, at hvis man ikke ser sig selv i den nye struktur, så er det nu, at man skal råbe op. Det samme er gældende ift. etableringen af netværk. Thomas Vils Pedersen understregede de tre punkter, som blev fremsat i starten af dagsordenpunkter også bør drøftes på næste møde i bestyrelsen. DMV s bestyrelse kan de kommende tre år bruges til sondringer om nye sektorer. Gitte Kristensen spurgte til sidst om fremtiden for arbejdsmarkedsudvalget under DMV. Olav W. Bertelsen sagde, at han antog, at HB har besluttet, at udvalg kører videre i de kommende tre år. 7 Kongres 2019 (drøftelse) Bilag 6.1: Opgørelse af kongresdelegerede Olav W. Bertelsen startede med at fortælle, at han havde indtrykket, at alle landsklubber er godt på plads med at fylde pladserne med delegerede til DM s kongres. Han spurgte derefter til, hvorledes de enkelte landsklubber forberedte sig til kongressen.

6 Tommy Dalegaard Madsen og Erik S. Christensen fortalte begge, at de respektive landsklubber havde planlagt at møde med de delegerede umiddelbart før kongressen. Torsten Ørhøj fortalte, at hans landsklub overvejede lignende møde, mens Olav fortalte, at de i Universitetslærerklubben ikke havde aftalt noget møde. Olav W. Bertelsen mindede om, at landsklubberne skal sende liste over delegerede til ham. 8 Aktivitets- og arbejdsplan 2018 og opsamling på medlemsaktiviteterne (drøftelse) Bilag 7.1: DM Viden Aktivitets- og arbejdsplan Bilag 7.2: DM Viden Regnskab 2018 Bilag 7.3: DM Viden Posteringer 2018 Olav W. Bertelsen gennemgik de planlagte aktiviteter i 2018 og gav en status på disse aktiviteter. Der var planlagt 3 medlemsmøder, men de var desværre ikke gennemført. Et arrangement var planlagt, men blev aflyst på grund af for få tilmeldte. Aktiviteter under Arbejdsmarkedsudvalget var godt i gang og der arbejdes pt. på seks film med fokus på tidsbegrænsede ansatte, se endvidere punkt 5. Tommy Dalegaard Madsen understregede, at bestyrelsens aktiviteter var blevet ramt af formand Hans Beksgaards afsked med bestyrelsen. Hans havde været primær ansvarlig for flere af aktiviteterne. Tommy og Gitte Kristensen fortalte begge, at der har været lidt problemer ift. annoncering af aktiviteter. Det fik den konsekvens, at man ikke altid fangede de mulige deltagere i aktiviteterne. Sekretariatet ved Mads Flyvholm orienterede om sekretariatets forberedelse af TR/AMR-årsmødet i Der skal nedsættes en styregruppe for arbejde med TR/AMR årsmøde og DMV bedes udpege medlemmer til styregruppen. Bestyrelsen besluttede, at udpege Tommy Dalegaard Madsen til styregruppen. 9 Arbejdsprogram for 2019 (beslutning) Bilag 8.1: Arbejdsplan DM Viden 2019 Bilag 8.2: Budget DM Viden 2019 Olav W. Bertelsen gennemgik bilag 8.2, herunder særligt tre aktiviteter, som DMV har planlagt ift. i I forbindelse med drøftelse gjorde Tommy Dalegaard Madsen opmærksom på, at bestyrelsen må forholde sig til ønske om, at bestyrelsen afsætter midler til den fælles aktivitetspulje i DM. Thomas Vils Pedersen fortalte endvidere, at aktiviteter ift. TR bør spille ind i den fælles DM TRårsmøde. Gitte Kristensen overvejede, hvorledes man eventuelt kunne finde midler til kampagnen ift.

7 tidsbegrænsede ansatte. Tommy Dalegaard Madsen overvejede om kampagne ikke kunne samtænkes i en eller flere af de nye aktiviteter i Der var derefter en drøftelse af Arrangement for tillidsfolk på tværs af landsklubber i DMV. Signe Jensen fandt, at det kunne være hensigtsmæssigt, at der var flere arrangementer rundt om i Danmark. Det var vigtigt, at der maksimalt var en times transport til arrangementerne, hvis man skulle sikre, at der kom deltagere. Olav W. Bertelsen konkluderede, at der kunne laves noget fokuseret mod TR erne. Der tages udgangspunkt i arbejdsmarkedsudvalgets kampagne og materiale om tidsbegrænsede ansatte. Der skal gennemføres arrangementer 4-5 steder rundt om i landet. Det er planen, at det gennemføres i efteråret Gitte Kristensen spurgte om arbejdsmarkedsudvalget kunne varetage opgaven? Olav W. Bertelsen konkluderede, at arbejdsmarkedsudvalget kan udarbejde en plan for aktiviteter, der samtænker kampagne ift løstansatte og et fokus på at inddrage TR i diskussionen. Planen fremlægges på det næste DM Videns bestyrelsesmøde den 7. maj. Arbejdsmarkedsudvalget kan drøfte planen med DMV s formandskab frem til bestyrelsesmøde den 7. maj. Bestyrelsen drøftede derefter aktiviteten Medlemsmøder med fokus på køn og karriere. Det blev i den forbindelse overvejet om fokus på køn og karriere kunne spilles ind til den fælles aktivitetspulje. DMV kan f.eks. stille et krav om, at der kommer fokus på køn og karriere i forbindelse med, at DMV bidrager med midler til den fælles aktivitetspuljer. Bestyrelsen drøftede også aktiviteter ift. Forskningspolitisk debat. Det blev besluttet at spørge sekretariatet om forslag til mulige debatemner og aktiviteter inden for forskningspolitik. Det blev endvidere besluttet, at den vedtagne DM Viden forskningspolitik skulle sendes til de nye medlemmer af bestyrelsen. 10 Nyt fra landsklubberne Bilag 10.1: Referat af møde LK Forskning og Formidling Bilag 10.2: Referat af møde LK Forskning og Formidling Bilag 10.3: Referat af møde LK Forskning og Videregående Udd Bilag 10.4: Referat af møde LK Prof. højskoler og Erhvervsaka Bilag 10.5: Referat af møde LK Prof. højskoler og Erhvervsaka Bilag 10.6: Referat af møde LK Prof. højskoler og Erhvervsaka Bilag 10.7: Referat af møde ULAB Bilag 10.8: Referat af møde ULAB Punktet nåede ikke at blive behandlet på mødet.

8 11 Næste møde Sekretariatet spurgte til bestyrelsens interesse i at deltage i en web-workshop. Formålet med workshoppen er at præsentere de nye muligheder for DM s arbejde med indhold på dm.dk. Derudover gennemgås sektorens eget område på dm.dk, herunder en drøftelse af hvordan vi i DM kan forbedre og udvikle dette indhold. Bestyrelsen udtrykte interesse i at deltage i web-workshoppen. Det aftaltes, at der udsendes mødeindkaldelser til bestyrelsesmedlemmer, hvorefter medlemmerne kan tilmelde sig, hvis workshoppen har interesse. 12 Eventuelt Udpegning af medlem til styregruppe til TR/AMR-årsmøde blev afklaret under punkt 8. Sekretariatet orienterede endvidere om, at regeringen i februar 2019 indgik et partnerskab med KL og Danske Regioner, der handler om udvikling af den offentlige sektor. Det bygger på Ledelseskommissionens anbefalinger fra sommeren 2018 og på regeringens udspil En offentlig sektor rustet til fremtiden, der blev fremlagt januar Partnerskabet vil bl.a. gennemføre et eftersyn af samarbejdssystemet, sandsynligvis med henblik på forenkling af systemet. Der nedsættes en følgegruppe med deltagelse af faglige organisationer. DM bør derfor have nogle holdninger, som vi kan gå ind i arbejdet med. I DMO er udpeget tre personer, der er kontakt til sekretariatet og bistår med at formulere DM s indspark. Det involverer også DM Viden, og derfor vil sekretariatet gerne have, at DM Viden ligeledes udpeger to-tre personer, der kan være sparringspartner for sekretariatet. Bestyrelsen udpegede Tommy Dalegaard Madsen, Olav W. Bertelsen og Tina Christensen til sparringspartnere for sekretariatet.

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00 1. februar 2019 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag den 26. januar 2019 Kl. 09:00 18:00 Sinatur Sixtus Hotel, Middelart Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen,

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde mandag den 17. juni kl. 14:00 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde mandag den 17. juni kl. 14:00 18:00 13. august 2019 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde mandag den 17. juni kl. 14:00 18:00 Peter Bangs Vej 30, Frederiksberg Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen, Kell

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00 3. september 2018 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde tirsdag den 28. august 2018 Kl. 15:30 18:00 Hotel Vejlefjord, Stouby Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen,

Læs mere

DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde. onsdag 7. november Kl. 12:00 16:30

DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde. onsdag 7. november Kl. 12:00 16:30 31. oktober 2018 DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde onsdag 7. november 2018 Kl. 12:00 16:30 Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 5 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 F Der er mulighed for frokost i

Læs mere

DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde. onsdag 16. maj Kl. 12:30 17:00

DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde. onsdag 16. maj Kl. 12:30 17:00 26. april 2018 DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde onsdag 16. maj 2018 Kl. 12:30 17:00 Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 3 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 F Deltagere Hans Beksgaard, Olav Wedege

Læs mere

REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde. torsdag 18. maj 2017

REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde. torsdag 18. maj 2017 19. maj 2017 REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde torsdag 18. maj 2017 Kl. 12:30 17:00 Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 3 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 F Deltagere: Hans Beksgaard, Olav Wedege

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag 17. april Kl. 14:00 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag 17. april Kl. 14:00 18:00 17. april 2018 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde tirsdag 17. april 2018 Kl. 14:00 18:00 Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 3 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 F Deltagere:

Læs mere

REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde. torsdag 23. november Kl. 12:30 17:00

REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde. torsdag 23. november Kl. 12:30 17:00 11. december 2017 REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde torsdag 23. november 2017 Kl. 12:30 17:00 Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 3 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 F Deltagere Hans Beksgaard, Olav

Læs mere

Referat af møde i ULA tirsdag d. 9. juni fra kl

Referat af møde i ULA tirsdag d. 9. juni fra kl Referat af møde i ULA tirsdag d. 9. juni fra kl. 13.00-17.00 Til stede: Per Dahl (lokalklub 8), Thomas Vils Pedersen (lokalklub 16), Ole Busck (lokalklub 12), Niels Poulsen (lokalklub 13)) Olav Bertelsen

Læs mere

REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde. onsdag 1. februar Kl. 12:30 17:00

REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde. onsdag 1. februar Kl. 12:30 17:00 1. februar 2017 REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde onsdag 1. februar 2017 Kl. 12:30 17:00 Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 3 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Deltagere Hans Beksgaard,

Læs mere

Fra sekretariatet Øjvind Vilsholm. Mødeleder: Kathrine Monsrud Ekelund. Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden

Fra sekretariatet Øjvind Vilsholm. Mødeleder: Kathrine Monsrud Ekelund. Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden 3. februar 2018 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde lørdag 3. februar 2018 Kl. 10:00 14:00 Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart Deltagere Erik S. Christensen,

Læs mere

Referat af møde mellem. bestyrelsen for DM-FOVU og repræsentanter for DM-FOF. Hotel Storebælt, Nyborg, den 20. oktober 2015

Referat af møde mellem. bestyrelsen for DM-FOVU og repræsentanter for DM-FOF. Hotel Storebælt, Nyborg, den 20. oktober 2015 Referat af møde mellem bestyrelsen for DM-FOVU og repræsentanter for DM-FOF Hotel Storebælt, Nyborg, den 20. oktober 2015 Tilstede: Hans Beksgaard, Helle Waagner, Thomas Vils Pedersen, Olav W. Bertelsen

Læs mere

REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde. onsdag 4. maj Kl. 12:30 18:00

REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde. onsdag 4. maj Kl. 12:30 18:00 10. maj 2016 REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde onsdag 4. maj 2016 Kl. 12:30 18:00 Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 3 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Deltagere Hans Beksgaard, Leif

Læs mere

DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde. tirsdag 4. september Kl. 12:30 17:00

DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde. tirsdag 4. september Kl. 12:30 17:00 28. august 2018 DAGSORDEN FOR DM Viden bestyrelsesmøde tirsdag 4. september 2018 Kl. 12:30 17:00 Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 3 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 F Deltagere Olav W Bertelsen, Janne

Læs mere

REFERAT AF DM Offentligs bestyrelsesmøde torsdag 14. januar 2015 kl i DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 5, 4.

REFERAT AF DM Offentligs bestyrelsesmøde torsdag 14. januar 2015 kl i DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 5, 4. REFERAT AF DM Offentligs bestyrelsesmøde torsdag 14. januar 2015 kl. 10.00-15.00 i DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Mødelokale 5, 4. sal Deltagere Anita Kildebæk Nielsen, Anders Christian Rasmussen,

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 HOVEDBESTYRELSEN I. Hovedbestyrelsens rolle 1. Hovedbestyrelsen udgør sammen med kongressen Dansk Magisterforenings

Læs mere

Referat for DM Viden bestyrelsesmøde onsdag 3. februar 2016 Kl. 12:30-18:00 DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg, Mødelokale 3, stuen

Referat for DM Viden bestyrelsesmøde onsdag 3. februar 2016 Kl. 12:30-18:00 DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg, Mødelokale 3, stuen Referat for DM Viden bestyrelsesmøde onsdag 3. februar 2016 Kl. 12:30-18:00 DM, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg, Mødelokale 3, stuen 8. februar 2016 Deltagere: Leif Søndergaard, Hans Beksgaard,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Deltagere Kent Laursen, Erik S. Christensen, Hanne Veber, Lars Trap-Jensen, Hugo Hvid Sørensen, Kell Sønnichsen, Kathrine Monsrud Ekelund

Deltagere Kent Laursen, Erik S. Christensen, Hanne Veber, Lars Trap-Jensen, Hugo Hvid Sørensen, Kell Sønnichsen, Kathrine Monsrud Ekelund 26. juni 2017 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidlings bestyrelsesmøde lørdag 17. juni 2017 Kl. 09:30 13:00 Marselis Hotel Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Århus Deltagere Kent Laursen, Erik S.

Læs mere

Referat fra møde i ULAB tirsdag d. 3. november fra kl

Referat fra møde i ULAB tirsdag d. 3. november fra kl Referat fra møde i ULAB tirsdag d. 3. november fra kl. 13.00-17.00 Til stede: Jørgen Staun (lokalklub 1), Bjarne Andresen (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub 4), Ole Busck (lokalklub 12), Niels Poulsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 23-24. januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Onsdag d. 23. januar 2019 Kl. 10:00-11.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

REFERAT AF LBFF bestyrelsesmøde. torsdag 14. september Kl. 14:00 18:00

REFERAT AF LBFF bestyrelsesmøde. torsdag 14. september Kl. 14:00 18:00 20. september 2017 REFERAT AF LBFF bestyrelsesmøde torsdag 14. september 2017 Kl. 14:00 18:00 Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 3 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 F Deltagere Erik S. Christensen, Kent

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Nogle fandt, at økonomien i oplægget var uoverskueligt. Hvor ville f.eks. besparelsen ved et mindre HB blive kanaliseret hen?

Nogle fandt, at økonomien i oplægget var uoverskueligt. Hvor ville f.eks. besparelsen ved et mindre HB blive kanaliseret hen? Referat af DMO-seminar 18/2 2019 samt bestyrelsesmøde 19/2 2019 Velkomst og præsentation af programmet for seminaret Sune bød velkommen og fortalte kort om dagsordenen for seminaret. Drøftelse af udspil

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. onsdag 22. november Kl. 14:00 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. onsdag 22. november Kl. 14:00 18:00 22. november 2017 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde onsdag 22. november 2017 Kl. 14:00 18:00 Dansk Magisterforening, DM Mødelokale 3 4. sal, Peter Bangs Vej 30, 2000 F

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Den Socialdemokratiske partiforening i Fredensborg Møde Dato Sider Bestyrelsesmøde tirsdag 16. august 2016 Medborgerhuset Egedal kl. 19.

Den Socialdemokratiske partiforening i Fredensborg Møde Dato Sider Bestyrelsesmøde tirsdag 16. august 2016 Medborgerhuset Egedal kl. 19. 1 af 5 Deltagere: Benn, Lasse, Dorte L., Christian, Jacob, Jan, Annett, Kirsten, Dorte B. og Merete (referent) Afbud fra Lars Helge har sygeorlov og Suzan D. har grundet sygdom trukket sig fra sin suppleantpost.

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Godkendt Referat fra HB-mødet den

Godkendt Referat fra HB-mødet den Til Hovedbestyrelsen 16.5.2009 1933.6/LiP Godkendt Referat fra HB-mødet den 14.4.2009 Til stede: Susanne Engstrøm, formand, Christina Durinck, næstformand, Bente Bøhm (Region Hovedstaden), Susanne Madsen

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015 SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Anders Dalsager, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen (fra kl. 15), Lise Kapper, Jan Skytte,

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

DM 31. marts Forskning & Formidling Bestyrelsen. LBFF Torsdag den 30. marts 2017, kl Mødelokale 3, 4. sal (ved Kantinen)

DM 31. marts Forskning & Formidling Bestyrelsen. LBFF Torsdag den 30. marts 2017, kl Mødelokale 3, 4. sal (ved Kantinen) LBFF-2017-2 Torsdag den 30. marts 2017, kl. 14 18.25 Mødelokale 3, 4. sal (ved Kantinen) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Kathrine Monsrud Ekelund (ankom kl. 15.08 under behandlingen af pkt. 4), Anneli

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

REFERAT. DM 23. maj Forskning & Formidling Bestyrelsen. LBFF Tirsdag den 16. maj 2017, kl. 14 ca. 18. Mødelokale 3, 4. sal (ved Kantinen)

REFERAT. DM 23. maj Forskning & Formidling Bestyrelsen. LBFF Tirsdag den 16. maj 2017, kl. 14 ca. 18. Mødelokale 3, 4. sal (ved Kantinen) REFERAT LBFF-2017-3 Tirsdag den 16. maj 2017, kl. 14 ca. 18 Mødelokale 3, 4. sal (ved Kantinen) Erik Alstrup (forlod mødet efter behandlingen af pkt. 3), Erik S. Christensen, Kathrine Monsrud Ekelund,

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5 14. marts 2014 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl. 9.30-12.30 Sted: Lokale 5 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen,

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DSF 19. november København

Bestyrelsesmøde i DSF 19. november København Dagsorden Dagsorden for møde: Dato for møde: Bestyrelsesmøde i DSF 19. november 2014 10.00-16.00 For referat: Mette Østergaard Deltagere: Martin B. Josefsen Bente Andersen Bjarne Rittig-Rasmussen Hans

Læs mere

Referat. Generalforsamling 2010 i BaneBranchen den 15. april. Deltagere: Louise Hopkinson, DNV

Referat. Generalforsamling 2010 i BaneBranchen den 15. april. Deltagere: Louise Hopkinson, DNV Referat Generalforsamling 2010 i den 15. april Deltagere: Peter Sonne, (formand) Kenneth Juul Andersen, Banedanmark (dirigent) Esther Kristensen, KPMG (repræsentant for revisor) Bernd Schittenhelm (sekretær)

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr 125 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet sluttede kl. 13.20 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 27 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Referat Udvalg: PASS-udvalget Dato: Tirsdag den 23. november 2010 Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Helle Nørtoft

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4918234 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17135 26-03-2019 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 1. april 2019 Tid: Kl. 9 12.00 Sted: Indkaldte: Afbud: Socialpædagogerne Nordjylland, mødelokalet

Læs mere

REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde. tirsdag 23. august Kl. 13:00 18:00

REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde. tirsdag 23. august Kl. 13:00 18:00 16. august 2016 REFERAT FOR DM Viden bestyrelsesmøde tirsdag 23. august 2016 Kl. 13:00 18:00 Dansk Magisterforening, PBV Mødelokale 6 stuen, Peter Bangs Vej 30, 2000 F Deltagere Erik Alstrup, Leif Søndergaard,

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018.

Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018. Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018. 1. Velkomst v/fællesformanden og kort præsentation af fremmødte med faste officielle tillidshverv. Anders Bjerre Jørgensen

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden Gør tanke til handling VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College Mødested Campus Viborg, Prinsens Allé 2, 8800 Viborg, Lokale B 232 Mødetidspunkt Kl. 15.30-18.30 Der serveres

Læs mere

FGU-institutionen for Viborg og Silkeborg kommuner Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde, den 23. oktober 2018

FGU-institutionen for Viborg og Silkeborg kommuner Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde, den 23. oktober 2018 Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde, den 23. oktober 2018 Silkeborg Medborgerhus. Deltagere: Steen Vindum, Silkeborg Kommune Anders Bertel, Viborg Kommune Dorthe Schou Jensen, Silkeborg Kommune

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Inviterede. Mandag d. 1.10.18 kl. 16.30-18.00 Esbjerg Rådhus, Mødelokale 2, 2. sal. Rasmus Peter Rasmussen

Læs mere

Arbejdsgrundlag for BAR U&F. Mission - Vision - Værdier - Strategi

Arbejdsgrundlag for BAR U&F. Mission - Vision - Værdier - Strategi Arbejdsgrundlag for BAR U&F Mission - Vision - Værdier - Strategi Mission Gennem samarbejde medvirker BAR U&F (Branchearbejdsmiljøråd Undervisning & Forskning) til at skabe trivsel og gode arbejdspladser

Læs mere

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet:

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet: Emne for mødet: Formål med mødet: Forbered inden mødet: Medbring: Til stede: Beboerrepræsentanter: Anne-Dorthe Tuemose (næstformand) Inga Pedersen Kajus Nielsen Personalerepræsentanter: Grethe Hansen Tina

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.11.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 11-12-2018 Mødetid: 10:00 13:00 (Frokost fra klokken 12:30) Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1 29. maj 2018 kl. 15:00 18.00 Mødested: Esnord, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Deltagere: Formand Jens-Olav Pedersen Næstformand Per Gotfredsen Allan Thomsen Katja Munch

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 32 Mødedato: 21.06.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen,

Læs mere

Kirsten Søndergaard, Carina Woelke, Rikke Finseth, Thomas Alslev Jensen, Stine

Kirsten Søndergaard, Carina Woelke, Rikke Finseth, Thomas Alslev Jensen, Stine Odense, den 28. marts 2019 smj/ Referat - Bestyrelsesmøde onsdag den 20. marts 2019 Kl. 9.00 15.30, Bornholmsgade 1, 5000 Odense C Deltagere: Afbud: Lundgaard, Rikke Hunsdahl, Lone Reinholdt, Pernille

Læs mere

Mette Skougaard (MS), Hanne Frederiksen (HF) og Katherine Richardson (KR).

Mette Skougaard (MS), Hanne Frederiksen (HF) og Katherine Richardson (KR). Referat af bestyrelsesmøde den 27. marts 2014. Til stede: Lars Kirdan (LK), Thomas Vang-Christensen (TV), Rune Weber (RW), Carsten Filskov Sørensen (FS), Jacob Redecker 3n (JR), Mathias Dahl Christensen

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske regioner

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Protokol i henhold til program og afstemningsmateriale. Camilla Gregersen bød velkommen og indstillede de tre dirigenter:

Protokol i henhold til program og afstemningsmateriale. Camilla Gregersen bød velkommen og indstillede de tre dirigenter: DM s kongres 2019 Protokol i henhold til program og afstemningsmateriale Valg af dirigenter mm. Camilla Gregersen bød velkommen og indstillede de tre dirigenter: Poul Kattler, DM-medlem Anders Ehlers Dam,

Læs mere

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde REFERAT Hovedbestyrelsesmøde Dato: 24. april 2018 Tid: Kl. 13.00 14.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-06 Deltagere: Per Røner, Steen Vinderslev, Henrik Kruse, Rie Perry,

Læs mere

2. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse

2. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse Referat Udvalg: Portøruddannelsesnævnet Dato: Den 18. november 2009 Tid: Kl. 12.30 15.30 Til stede: Erik Brouer, Region Hovedstaden (formand) Karen Stæhr, FOA (næstformand) Sten Norrit, Region Nordjylland

Læs mere

Inge Prip, direktør, tilforordnet for skolen Glenn Christensen, økonomichef, tilforordnet for skolen Astrid Berg, referent, tilforordnet for skolen

Inge Prip, direktør, tilforordnet for skolen Glenn Christensen, økonomichef, tilforordnet for skolen Astrid Berg, referent, tilforordnet for skolen BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 4 Referat 11.12.2014 Kl. 13.00 16.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Peder Oxes Allé 4, 3400 Hillerød mødelokale 1-1-02 Afbud: Deltagere:

Læs mere

Godkendt referat af FSU-seminar.

Godkendt referat af FSU-seminar. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Det Humanistiske Fakultets Samarbejdsudvalg (FSU) Godkendt referat af FSU-seminar. Dato: Fredag den 28. oktober 2005

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Peter Nielsen, Anne Gregersen, Inge Kristiansen, Michael Haugaard..

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT Den 9. juli 2015 Tidspunkt : Onsdag den 1. juli kl. 17 med efterfølgende middag Sted : Peter Bangsvej 30, Frederiksberg Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer

Læs mere

REFERAT af den 7. maj 2015

REFERAT af den 7. maj 2015 REFERAT af den 7. maj 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 19. maj 2015 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (13.00-14.00 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet.

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet. Mødeindkaldelse 18. juni 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Tirsdag den 24. juni Tid: 16.00 18.00 Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale

Læs mere

Referat - konstituerende LSU møde Bioanalytiker-, Ergoterapeut-, Fysioterapeutog Radiografuddannelserne Mandag den 31. januar 2011 kl.12.30-15.

Referat - konstituerende LSU møde Bioanalytiker-, Ergoterapeut-, Fysioterapeutog Radiografuddannelserne Mandag den 31. januar 2011 kl.12.30-15. Referat - konstituerende LSU møde Bioanalytiker-, Ergoterapeut-, Fysioterapeutog Radiografuddannelserne Mandag den 31. januar 2011 kl.12.30-15.30 Mødeleder: Ulla Mulbjerg Referent: Ballum Til stede: Ulla

Læs mere

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre.

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre. Spejdernes bestyrelse Fredag d. 3. november kl. 18.00 lørdag d. 4. november kl. 15.00 REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Referat 8. december 2016

Referat 8. december 2016 Referat 8. december 2016 Hovedbestyrelsens ordinære møde 12. december, 2016 Tid 9.30 14.45: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

2. Godkendelse af referat Styregruppen godkendte uden bemærkninger referatet fra styregruppes ordinære møde d. 15. juni 2016.

2. Godkendelse af referat Styregruppen godkendte uden bemærkninger referatet fra styregruppes ordinære møde d. 15. juni 2016. Referat Styregruppen for DDB Ordinært møde den 25. november 2016, kl. 13.00-15.00 i Slots- og Kulturstyrelsen. Deltagere: Ralf Klitgaard Jensen (KL), Steen Kyed (Kulturministeriet), Morten Lautrup Larsen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere