UEFA Europa League FedEx Player Mascot-konkurrence Vilkår og betingelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UEFA Europa League FedEx Player Mascot-konkurrence Vilkår og betingelser"

Transkript

1 Nedenstående udgør vilkårene og betingelserne for UEFA Europa League "FedEx Player Mascot-konkurrence", herefter benævnt 'konkurrencen'. Konkurrencens formål: 1. Formålet med konkurrencen er at engagere FedEx og TNT-medarbejdere i FedEx UEFA Europa League-sponsoratet ved at invitere medarbejdere i Europa til at vinde muligheden for at få deres barn (eller et barn, der er relateret til dem, ud fra de nedenfor angivne betingelser) til at deltage som officiel UEFA Europa League-spillerledsager som led i ceremonien før selve kampene i begge puljer UEFA Europa League. "Spillerledsagere" (undertiden også kaldet "maskotter") er børn, der går ind på fodboldbanen sammen med fodboldspillerne under spillerintroduktionen før selve kampen. 2. To (2) Player Mascots bliver udvalgt pr. kamp ved lodtrækning til at udføre rollen som Player Mascot. 3. Hver Deltager kan vælge et eller flere hold (hvis det er relevant) fra deres beskæftigelsesland (eller Storbritannien ved arbejdssted i Irland). I takt med at det valgte hold går videre, vil hver deltager være berettiget til at deltage i lodtrækningen for de kampe, som det pågældende hold spiller på sin hjemmebane (med undtagelse af finalen). Hvis deltagerens valgte hold slås ud, gælder deltagerens tilmelding for det hold ikke mere for den pågældende sæson. 4. Konkurrencen starter den 19/09/2018 og vil blive offentliggjort via intern meddelelse/ , der vil indeholde et link til disse betingelser og vilkår. Tilmeldingsfrist, lodtrækning og offentliggørelse af vindere sker på forskellige datoer for de forskellige kampe afhængig af tidsplanen for UEFA Europa League. Vinderne bliver kontaktet kort tid efter, at hver tidsfrist er udløbet. Medarbejderdeltagelse/berettigelse: 5. Deltagelse i konkurrencen er frivillig. 6. Konkurrencen er åben for alle fastansatte medarbejdere og medarbejdere ansat på kontrakt i en fastsat periode hos FedEx og TNT i Europa, som arbejder i et land, hvor der bliver spillet UEFA-kampe ("Deltager(e)"). 7. Listen over kampe for hvert land følger med annonceringsbekendtgørelsen (via og/eller opslag) og kan ses på konkurrencetilmeldingsplatformen, hvor Deltagerne tilmelder sig. 8. Deltageren skal stadig være ansat hos FedEx eller TNT på tidspunktet for kampen.

2 9. Konkurrencen er kun åben for kampe, der finder sted i ansættelseslandet, og kun for de kampe, der er angivet i annonceringsbekendtgørelsen og på konkurrencetilmeldingsplatformen. 10. Deltageren skal være en direkte slægtning til (søn/datter, børnebørn, fætter/kusine, bror/søster, niece/nevø, tante/onkel) eller værge for det nominerede barn. 11. Præmien kan kun vindes én gang i løbet af den nuværende sponsoraftale for UEFA Europa League (september 2018 maj 2021), men tidligere vindere kan medtages i en lodtrækning, hvis alle deltagere har vundet (eller er blevet diskvalificerede). I dette tilfælde vil alle tidligere vindere automatisk deltage i en lodtrækning. Kriterier for barnet: 12. Tilmeldinger skal overholde de kriterier, som er fastsat af UEFA som beskrevet. UEFA afgør efter eget skøn, om sådanne kriterier er opfyldt, hvilket også gælder de forhold, der har betydning for, om barnet muligvis ikke er i stand til at udføre pligterne som ledsager, 13. UEFAs kriterier fastsætter, at: - Barnet skal være mellem 7 og 9 år på tidspunktet for kampen. - Barnet skal være mellem 1,05 og 1,35 meter høj på tidspunktet for kampen. - Idet ceremonien inden kampen i UEFA Europa League er en offentlig begivenhed og sendes i fjernsynet, skal Player Mascots nøje følge de instruktioner og anvisninger, de får fra UEFAs repræsentant. - Alle børn skal tale/forstå engelsk eller modersmålet i det land, hvor kampen finder sted. Hvis dette ikke er tilfældet, vil FedEx udpege en ledsager, som taler barnets sprog og kan oversætte de anvisninger, der gives af UEFA. Deltagerne skal derfor informere FedEx om et sådant behov ved indsendelse af forældresamtykkeerklæringen (som beskrevet i afsnit 13 herunder). Diskvalifikation: Deltageren mister billetterne og vil ikke kunne overvære kampen, og det nominerede barn, der er udvalgt som Player Mascot, vil ikke kunne fungere som Player Mascot, 14. Hvis medarbejderstatussen for Deltageren ikke opfylder betingelserne beskrevet i afsnittet "Medarbejderdeltagelse/berettigelse". 15. Hvis forældrene til eller værgerne for barnet ikke underskriver forældresamtykkeerklæringen. Forældresamtykke er obligatorisk, for at barnet kan være Player Mascot. Dette gælder også for medarbejdere, der nominerer andre børn end deres egne. Præmien bliver tilbageholdt, hvis forældresamtykkeerklæringen ikke underskrives. Der udleveres en forældresamtykkeerklæring til udfyldelse, når vinderen offentliggøres og kontaktes. 16. Hvis barnet ikke opfylder UEFAs kriterier som angivet ovenfor i afsnit 11,

3 17. Hvis barnet ikke kan udføre pligterne som Player Mascot. 18. UEFA kræver, at FedEx kommer med 2 (to) spillerledsagere pr. kamp, for at dette konkurrenceprogram kan opfyldes. UEFA tillader ikke FedEx kun at komme med én spillerledsager. Som følge heraf og hvis der ikke modtages tilstrækkelig mange tilmeldinger (f.eks. kun 1 tilmelding for en given kamp), eller hvis den anden vinder diskvalificeres (hvis vedkommende f.eks. ikke overholder tilmeldingskriterierne), og der ikke er back-up til at udfylde pladsen for den anden spillerledsager, så kan tilmeldingerne for den pågældende kamp risikere at blive ugyldiggjort. 19. Diskvalifikation bliver meddelt til deltageren/deltagerne via eller telefon. Afvikling af konkurrencen 20. Tilmelding til konkurrencen starter d. 19/09/2018 efter annonceringsbekendtgørelsen. Tilmelding sker udelukkende ved udfyldelse af en officiel tilmeldingsblanket, som findes på konkurrencetilmeldingsplatformen på SharePoint. Hver deltager kan kun nominere ét barn pr. kamp. Deltageren kan foretage én tilmelding pr. kamp, men kan kun vinde præmien én gang. 21. Der vil blive trukket tilfældigt lod blandt deltagerne ved hjælp af et formelbaseret Microsoft Excel-program under overværelse af vidner. 22. To (2) Deltagere udtrækkes pr. kamp og to (2) reserver. Reserverne bliver kontaktet, hvis vinderen afslår eller ikke svarer eller diskvalificeres. 23. Vindermeddelelsen sker pr. og telefon i passende tid inden kampdagen. Vinderen modtager også forældresamtykkeerklæringen, som skal udfyldes omgående inden det tidspunkt, der er angivet i meddelelsen. 24. Lodtrækninger og vindermeddelelse finder sted på forskellige datoer for de forskellige kampe afhængigt af den tidsplan, der fastsættes af UEFA. 25. Vinderen modtager detaljeret "inden afgang"-dokument før begivenheden med information om dagen, herunder tidspunkt, adresse, kontaktoplysninger og eventuelle andre elementer, der kræves i forbindelse med konkurrencen. Konkurrencens præmie 26. For barnet/vinderen: - Muligheden for at deltage i åbningsceremonien inden kampen som en officiel UEFA Europa League FedEx Player Mascot.

4 - At modtage ét UEFA 'Respect'-fodboldsæt, der omfatter T-shirt, shorts og strømper (til en værdi af 15,55 euro), som skal bæres, når barnet fungerer som FedEx Player Mascot. 27. På kampdagen har en dedikeret FedEx-ledsager ansvaret for børnenes/vindernes oplevelse i samarbejde med UEFAs medarbejdere. Ledsagere stilles til rådighed af MKTG, et firma udpeget af FedEx. 28. Påklædning: - For at være FedEx Player Mascot skal barnet bære Adidas-gummisko eller - fodboldstøvler eller gummisko/fodboldstøvler uden logo. Skoene stilles ikke til rådighed af FedEx eller UEFA. - Barnet får et komplet UEFA 'Respect'-fodboldsæt som beskrevet ovenfor. 29. Idet kampene er offentlige arrangementer, bliver billeder af børnene optaget af tvstationer, og/eller de bliver fotograferet, og begge dele kan blive vist på internettet og vist over hele Europa eller verden. Deltageren skal udfylde (eller have udfyldt af en forælder og/eller værge) forældresamtykkeerklæringen leveret af FedEx, hvori et sådant aspekt anerkendes og accepteres. 30. For medarbejderen/vinderen: - Tre (3) kampdagsbilletter til den kamp, hvor det barn, der er nomineret af Deltageren, blev udvalgt som Player Mascot. Én billet er til Player Mascot-barnet, og en anden skal være til FedEx-medarbejderen. Den tredje billet kan gives væk til en person, medarbejderen/vinderen selv vælger. 31. Rejse, indkvartering, drikkepenge, mad, drikke og andre personlige udgifter er ikke inkluderet i præmien. Disse kan ikke dækkes via FedEx. 32. Det er vinderens ansvar at sikre, at han/hun opfylder alle rejsekrav, f.eks. (men ikke begrænset til) pas, visum, forsikring. 33. Overværelse af UEFA Europa League-kampen, herunder rejsetid til og fra stadion, udgør ikke arbejdstid og skal anses for at være medarbejderens fritid. 34. Medarbejdere er muligvis nødt til at tage fri (anmodning om ferie), hvis kamptidspunktet (inkl. rejsetid) falder sammen med almindelig arbejdstid. 35. Præmierne kan ikke byttes til kontanter, og med undtagelse af den tredje billet til kampen, kan præmierne ikke overdrages til andre. GENERELT 36. FedEx påtager sig intet ansvar for Deltagernes tilmeldinger, der er ufuldstændige på grund af omstændigheder, der ligger uden for FedEx' kontrol.

5 37. FedEx kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tab, personskader, krav, erstatningsansvar eller skader af nogen art, som på nogen måde stammer fra vindernes (Deltager og Player Mascot) overværelse af UEFA Europa League-kampen 38. Ved at deltage i konkurrencen accepterer Deltagerne at være underlagt nærværende vilkår og betingelser, som kan findes via konkurrencetilmeldingsplatformen SharePoint. Bemærk venligst omtalen af forældresamtykkeerklæringen, og underskriv. 39. FedEx forbeholder sig retten til at tilføje, modificere, ændre eller variere individuelle eller samtlige vilkår for konkurrencen, og dette vil være bindende for alle parter til alle tider. Sådanne ændringer vil blive meddelt. 40. FedEx forbeholder sig retten til efter eget skøn at annullere konkurrencen uden forudgående varsel af nogen art, uden at dette medfører nogen form for erstatningsansvar/konsekvenser for en deltager. 41. DATABESKYTTELSE: FedEx og dennes koncernselskaber kan gemme de oplysninger, der bliver indsamlet i forbindelse med deltagelsen i konkurrencen, med henblik på korrekt behandling af deltagernes tilmelding, gennemførelse af konkurrencen samt til brug for FedEx' interne kommunikation om vinderne. FedEx er forpligtet til at overholde alle obligatoriske love og bestemmelser vedrørende databeskyttelse og privatliv. De relaterede data bliver indsamlet og gemt via konkurrencens platform, der er hostet hos et selskab udpeget af FedEx, Salesforce.com Inc. Dataene opbevares på en sikker server beliggende i Europa. De relaterede data fjernes og slettes senest den 31. maj I henhold til lokal lovgivning har du ret til at få adgang til de oplysninger, vi har om dig. Du kan indsende en skriftlig anmodning til os. I henhold til den lokale lovgivning har du også ret til at modificere, berigtige og slette eventuelle personlige oplysninger, vi har om dig. Hvis du ønsker at benytte dig af disse rettigheder, bedes du sende os en anmodning til følgende adresse: eventsdataprotection@fedex.com under overskriften "UEL Player Mascots" 43. Eventuelle klager i forbindelse med konkurrencen kan sendes til FedEx på uel@fedex.com under overskriften "UEL Player Mascot Complaint" 44. Denne konkurrence er arrangeret af: Federal Express UK Limited, Sutherland House, Matlock Road, Foleshill, Coventry, CV1 4JQ, Storbritannien

Zalando SE (herefter "Zalando") Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et

Zalando SE (herefter Zalando) Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et Betingelser Zalando SE (herefter "Zalando") Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et tysk firma registreret ved byretten i Berlin (Charlottenburg) med registreringsnummer HRB 158855 B. Zalando

Læs mere

Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018)

Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018) Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018) Hvem er vi? Vi er O.R.C. International Ltd. Vi er en virksomhed, som er registreret i England,

Læs mere

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger.

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger. Persondatapolitik: Persondatapolitikken beskriver hvordan vi benytter de personlige oplysninger, du giver os som f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse. På www.denleendeko.dk kan man

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Senest opdateret den 27/11/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

Almindelige betingelser for fotokonkurrencen»hvad betyder naturfag for dig?«

Almindelige betingelser for fotokonkurrencen»hvad betyder naturfag for dig?« Almindelige betingelser for fotokonkurrencen»hvad betyder naturfag for dig?«1. MÅLSÆTNINGER I fotokonkurrencen»hvad betyder naturfag for dig?«kan hold på tre unge fra EU indsende deres bud på et svar på

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Senest opdateret den 02/12/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om

Læs mere

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR.

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014 Ansøgning om arrangement: Kredse som ønsker at ansøge om afholdelse af en DM/VM udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Det er BHR der beslutter,

Læs mere

Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF

Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF Senest opdateret den 27/06/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller

Læs mere

FÅ OP TIL 1500,- TILBAGE. på udvalgte -kameraer *

FÅ OP TIL 1500,- TILBAGE. på udvalgte -kameraer * FÅ OP TIL 1500,- TILBAGE på udvalgte -kameraer * *Værdien afhænger af produktet. Tilbuddet gælder mellem 1. november 2017 og 31. januar 2018 og kun for udvalgte forhandlere. For yderligere vilkår og betingelser,

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Struer

Privatlivspolitik for FDF Struer Privatlivspolitik for FDF Struer Senest opdateret den 21. marts 2019 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Principper for beskyttelse af personlige oplysninger

Principper for beskyttelse af personlige oplysninger Principper for beskyttelse af personlige oplysninger Dette dokument omhandler webstedet ukendtnummer.dk (herefter Tjenesteydelsen ). Hver besøgende af Tjenesteydelsen skal følge Almindelige vilkår, i modsat

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Version 1.0: 18. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset om du er en tilbagevendende

Læs mere

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrencen arrangeres af: Coca-Cola Nordic Services ApS Tuborg Havnevej 4-8, 1. 2900 Hellerup Partnere: MARVELOUS, IUM mediebureau København Konkurrencen er på

Læs mere

Privatlivspolitik for Det Våde Får/Tolykkegård

Privatlivspolitik for Det Våde Får/Tolykkegård Privatlivspolitik for Det Våde Får/Tolykkegård Side 1 af 8 Privatlivspolitik for Det Våde Får/Tolykkegård Kontaktoplysninger: Det Våde Får/Tolykkegård Græstedvej 28 3200 Helsinge CVR-nr: 16096245 Kontakt:

Læs mere

Samtykkeerklæring Allegener

Samtykkeerklæring Allegener Samtykkeerklæring Allegener Samtykkeerklæring er udarbejdet af secure-u.it 2017 Dato 02-05-2018 Pharmakon a/s Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Samtykkeerklæring... 3 VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER...

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S KVM-GENVEX mener, at dine persondata tilhører dig. Vi tilstræber at respektere og behandle dine persondata med passende omhu hele tiden. Når du besøger vores websteder,

Læs mere

Privatlivspolitik for Molis ApS

Privatlivspolitik for Molis ApS Privatlivspolitik for Molis ApS Indholdsfortegnelse KONTAKTOPLYSNINGER... 2 DATAANSVAR VI TAGER DIN DATABESKYTTELSE ALVORLIGT... 2 VI SIKRER FAIR OG TRANSPARENT DATABEHANDLING... 2 BEHANDLING AF PERSONDATA...

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Konkurrencen "Euro Run"

Konkurrencen Euro Run Konkurrencen "Euro Run" ARTIKEL 1 TILRETTELÆGGELSE Den Europæiske Centralbank (ECB) afholder en konkurrence, "Euro Run" (herefter "konkurrencen"), som løber fra 25.11.2015, kl. 0.01 CET til 25.2.2016 kl.

Læs mere

ALBANI CUP. Generelle spilleregler

ALBANI CUP. Generelle spilleregler Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5 Afsnit 6 Afsnit 7 Afsnit 8 Afsnit 9 ALBANI CUP Knockoutturnering Spillere Vinder af kampen Scoretavler Præmier Dommere Generelle spilleregler Vigtige datoer

Læs mere

Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies

Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies 1(6) Lantmännens databeskyttelsespolitik og information om cookies Indledning Lantmännen ekonomisk förening og Aspen behandler personoplysninger om dem, der besøger og bruger vores websteder, mobilapps

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik På dlf.org vælger du aktivt, om du vil acceptere eller afvise brugen af cookies. Læs mere om, hvad vi bruger cookies til. Her på siden kan du læse om: Indledning Dataansvarliges

Læs mere

1. Definitioner og Fortolkning I denne politik skal følgende udtryk have følgende betydninger:

1. Definitioner og Fortolkning I denne politik skal følgende udtryk have følgende betydninger: BAGGRUND: WEBSITE COOKIES OG PRIVATLIVSPOLITIK The Warranty Group forstår, at dit privatliv er vigtigt for dig, og at du interesserer dig for, hvordan dine personlige data bruges og deles online. Vi respekterer

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig)

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) KONTRAKT FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) Ved underskrivelsen af denne aftale har bestyrelsen i Fredensborg Boldklub og Idrætsforening (FBI) indgået aftale med nedenstående frivillig

Læs mere

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Afvikling af semifinaler/finaler som Final4 for damer og herrer Finaleproduktet for Pokalturneringen ønskes forbedret sportsligt, således semifinaler og finaler

Læs mere

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S.

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

DATA SIKKERHED GÆLDENDE FOR NEWTON FITNESS APS CVR: OG FREM

DATA SIKKERHED GÆLDENDE FOR NEWTON FITNESS APS CVR: OG FREM DATA SIKKERHED GÆLDENDE FOR NEWTON FITNESS APS CVR: 35861467 2018 OG FREM DATA SIKKERHED Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informations sikkerhed. Vi har vedtaget interne regler om

Læs mere

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT GENERELT Disse vilkår og betingelser er gældende for Finnair Corporate-programmet (herefter kaldet "programmet"). Bortset fra disse vilkår og betingelser er ingen andre regler gældende. Programmet er udviklet

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Lunar Way Business Privatlivspolitik

Lunar Way Business Privatlivspolitik Lunar Way Business Privatlivspolitik 1. Formål og beskyttelse I denne privatlivspolitik henviser Lunar Way, vi, os og vores til Lunar Way A/S. Hos Lunar Way tager vi beskyttelsen af vores brugeres privatliv,

Læs mere

Invitation til holdturnering 2012

Invitation til holdturnering 2012 Invitation til holdturnering 2012 Tilmeldingsfrist den 20. marts 2012 DGI Sydøstjylland petanque indbyder alle petanqueforeninger til deltagelse i holdturnering for kvartetter (4 personers hold). Turneringen

Læs mere

Privatlivspolitik for LTECH A/S

Privatlivspolitik for LTECH A/S Privatlivspolitik for LTECH A/S Kontaktoplysninger: LTECH A/S Industriparken 31 2750 Ballerup CVR-nummer: 26398576 Direktør: Henrik Holmgren Hjemmeside: http://ltech.dk/ Mail: info@ltech.dk Kontakt: Tina

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem Aftale Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 7030-0045 Side 1 af 6 Dato: dato-mnd-år

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "fodboldagenten")

Læs mere

Privatlivspolitik for leverandører og serviceudbydere hos Hedensted Fjernvarme a.m.b.a.

Privatlivspolitik for leverandører og serviceudbydere hos Hedensted Fjernvarme a.m.b.a. Privatlivspolitik for leverandører og serviceudbydere hos Hedensted Fjernvarme a.m.b.a. 1. Vi er den dataansvarlige Hvordan kontakter du os? Som leverandør af fjernvarme til vores forbrugere tager vi din

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Mellemmandens fulde navn CPR-nr. Mellemmandsvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "mellemmanden")

Læs mere

Privatlivspolitik for Rationel Service A/S.

Privatlivspolitik for Rationel Service A/S. Privatlivspolitik for Rationel Service A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Privatlivspolitik Version 1.0: 25. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset

Læs mere

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål Faq til frivillige på mil1 her får du svar på ofte stillede spørgsmål SPØRGSMÅL: INDHOLD Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde på Musik i Lejet? Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig? Hvornår

Læs mere

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål Faq til frivillige på mil1 her får du svar på ofte stillede spørgsmål SPØRGSMÅL: INDHOLD Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde på Musik i Lejet? Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig? Hvornår

Læs mere

Hvor langt kan du komme med din opsparing?

Hvor langt kan du komme med din opsparing? Hvor langt kan du komme med din opsparing? Sharesave Med Sharesave får du mulighed for at lave månedlige opsparinger gennem tre år og at bruge denne opsparing til at købe aktier i Thomas Cook Group plc

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Persondatapolitik. Persondatapolitik

Persondatapolitik. Persondatapolitik Persondatapolitik Persondatapolitik I denne persondatapolitik beskrives, hvordan Volstrup Rullegræs indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik Ved at benytte Dansk Tandforsikring Administration ApS tandforsikring (herefter Forsikringen ) samtykker du til denne privatlivspolitik (herefter Privatlivspoltikken ), og dermed

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Privatlivspolitik for Skalberg Selskaber ApS.

Privatlivspolitik for Skalberg Selskaber ApS. Privatlivspolitik for Skalberg Selskaber ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V.

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. Ophavsret: Audittrail Klient : Synbra Holding B.V. Version : 1.0 Versionsdato: 02-03-2018 2018 Synbra Holding B.V. Det er ikke tilladt at dele og duplikere, medmindre

Læs mere

Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS.

Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS. Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) / af

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) / af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 25.4.2019 C(2019) 2962 final KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) / af 25.4.2019 om sikring af, at det elektroniske kvoteregister for markedsføring af hydrofluorcarboner

Læs mere

Persondatapolitik for VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Persondatapolitik for VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Persondatapolitik for VIAVANA.COM 1 Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt 1.1. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Navn: (herefter kaldet sponsor) (herefter kaldet klubben/udøveren)

Navn: (herefter kaldet sponsor) (herefter kaldet klubben/udøveren) STANDARDKONTRAKT SPONSORAFTALE 1 Parter Denne sponsoraftale er indgået mellem: Navn: (herefter kaldet sponsor) Adresse: CVR-/SE-nr.: og Navn: Adresse: (herefter kaldet klubben/udøveren) Evt. CVR-/SE-nr.:

Læs mere

Tillæg K (dansk udgave): DS SKABELON FOR INDBYDELSE DS SKABELON FOR INDBYDELSE

Tillæg K (dansk udgave): DS SKABELON FOR INDBYDELSE DS SKABELON FOR INDBYDELSE Tillæg K (dansk udgave): DS SKABELON FOR INDBYDELSE DS SKABELON FOR INDBYDELSE Denne skabelon for indbydelse er udarbejdet med væsentlige stævner for øje, fx danske mesterskaber. Den svarer i indhold og

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke...

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke... PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder...

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten)

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos Færchfonden. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan Færchfonden ( vi eller os ) behandler

Læs mere

Samtykkeerklæring Nyhedsbreve

Samtykkeerklæring Nyhedsbreve Samtykkeerklæring Nyhedsbreve Dato 26 april 2018 Pharmakon a/s Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Samtykkeerklæring... 3 VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER... 3 DATAANSVARLIGE, EVT. REPRÆSENTANT FOR DATAANSVARLIGE...

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR]

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR] DATABEHANDLERAFTALE Mellem [KUNDE] og [LEVERANDØR] Der er den [dato] indgået følgende databehandleraftale ("Aftalen") mellem: (A) (B) [VIRKSOMHEDEN], [ADRESSE] et selskab registreret under CVR-nr. [ ]

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Forsvarets Materieltjeneste

Forsvarets Materieltjeneste Forsvarets Materieltjeneste B E T I N G E L S E R for annoncering af Feltkompas INDHOLDSFORTEGNELSE 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED...3 2. INTRODUKTION OM ANNONCERINGEN...3 3. DET SAMLEDE ANNONCERINGSMATERIALE...4

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten skal en spiller være registreret med licensnummer hos DSqF. b. Tegning af licens: Alle spillere, der er medlem

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Danmarks Rejsebureau Forenings Etiske Regelsæt

Danmarks Rejsebureau Forenings Etiske Regelsæt Danmarks Rejsebureau Forenings Etiske Regelsæt vedtaget på foreningens generalforsamling den 29. marts 2006 Danmarks Rejsebureau Forenings (DRF) Etiske Regelsæt er udarbejdet og godkendt af bestyrelsen

Læs mere

CASHBACK. på udvalgte Sony-objektiver og tilbehør * *Tilbuddet gælder mellem 1. november 2017 og 31. januar 2018 og kun for udvalgte forhandlere.

CASHBACK. på udvalgte Sony-objektiver og tilbehør * *Tilbuddet gælder mellem 1. november 2017 og 31. januar 2018 og kun for udvalgte forhandlere. CASHBACK på udvalgte Sony-objektiver og tilbehør * *Tilbuddet gælder mellem 1. november 2017 og 31. januar 2018 og kun for udvalgte forhandlere. For yderligere vilkår og betingelser, skal du se denne folder

Læs mere

Privatlivspolitik for Hellers Massage

Privatlivspolitik for Hellers Massage Privatlivspolitik for Hellers Massage Overblik Jeg respekterer dit privatliv og gør mig umage for at beskytte dine data. Jeg indsamler derfor ikke data om dig uden dit samtykke og vil aldrig misbruge dine

Læs mere

Regler for registrering af Domænenavne

Regler for registrering af Domænenavne Regler for registrering af Domænenavne DEFINITIONER Disse regler for registrering af domænenavne anvender de begreber, der er defineret i vilkårene og betingelserne og/eller ADR. FORMÅL OG ANVENDELSESOMRÅDE

Læs mere

Privatlivspolitik for Psykologcentret Trekanten I/S

Privatlivspolitik for Psykologcentret Trekanten I/S Privatlivspolitik for Psykologcentret Trekanten I/S Kontaktoplysninger: Kontaktperson: Den til enhver tid siddende bestyrelsesformand. Pr. 25.maj 2018 Psykolog Johanne Elming Psykologcentret Trekanten

Læs mere

UEFA EURO 2020 Handicapbilletter En "Sådan gør du"- vejledning

UEFA EURO 2020 Handicapbilletter En Sådan gør du- vejledning UEFA EURO 2020 Handicapbilletter En "Sådan gør du"- vejledning Center for adgang til fodbold i Europa Alternative formater af dette dokument er tilgængelige efter anmodning. Kontakt venligst CAFE: Understøttet

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Privatlivspolitik for Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn

Privatlivspolitik for Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn Privatlivspolitik for Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn Senest ændret den 24. maj 2018 Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyns dataansvar Vi behandler personoplysninger og skal overholde

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

Privatlivspolitik for Psykologisk Praksis Camilla Schrøder

Privatlivspolitik for Psykologisk Praksis Camilla Schrøder Privatlivspolitik for Psykologisk Praksis Camilla Schrøder Kontaktoplysninger: Kontaktperson: Camilla Schrøder CVR: 29681864 Telefonnr.: 29847600 Mail: cs@camillaschroder.dk Valg af Data Protection Officer:

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Privatlivspolitik for Ikast KFUM Volleyball. Sidst ændret: Godkendt af Ikast KFUM Volleyballs bestyrelse.

Privatlivspolitik for Ikast KFUM Volleyball. Sidst ændret: Godkendt af Ikast KFUM Volleyballs bestyrelse. Privatlivspolitik for Ikast KFUM Volleyball Sidst ændret: 20-05-2018 Godkendt af Ikast KFUM Volleyballs bestyrelse. Ikast KFUM Volleyballs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget

Læs mere

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3 Standardbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra Skovdal Nordic, medmindre dette udtrykkeligt er fraveget

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere