REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 12. juni 2019 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 12. juni 2019 kl"

Transkript

1 REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 12. juni 2019 kl Valg af et medlem til repræsentantskabets stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Aflæggelse af organisationsbestyrelsens årsberetning 4. Endelig godkendelse af Boligforeningen AAB s og afdelingernes årsregnskab med tilhørende revisionsberetning 5. Repræsentantskabsudvalg kommissorier 6. Forretningsorden for AAB s repræsentantskab 7. Valg af næstformand for OB og repræsentantskabet for en to-årig periode 8. Valg af fire medlemmer af organisationsbestyrelsen for en to-årig periode 9. Valg af et medlem til organisationsbestyrelsen for en et-årig periode 10. Valg af medlemmer til politiske udvalg 11. Valg af revisor 12. Eventuelt Formanden Bent Haupt Jensen bød repræsentantskabets medlemmer velkommen og præsenterede OB og direktøren.

2 1. Valg af et medlem til repræsentantskabets stemmeudvalg Indstilling Det indstilles, at der vælges et medlem til repræsentantskabets stemmeudvalg. Lars Christensen, afdeling 21, afgår efter tur og modtager genvalg. Lars Christensen, afdeling 21, blev enstemmigt valgt. Stemmeudvalget består herefter af: Ole Christensen, afdeling 57 (2020) Mette Hansen, afdeling 90 (2020) Lars Christensen, afdeling 21 (2021) 2. Valg af dirigent Valg af dirigent Indstilling OB indstiller advokat (H) Knud-Erik Kofoed, NT Advokatpartnerselskab til at dirigere mødets forhandlinger. Der skal vælges en dirigent til at lede mødet. Formanden Bent Haupt Jensen indstillede på organisationsbestyrelsens vegne advokat (H) Knud-Erik Kofoed. Dirigenten blev enstemmigt valgt. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, hvorefter dagsordenen blev gennemgået. Dagsordenen blev betragtet som godkendt. Der var kl mødt 96 ud af 189 mulige stemmeberettigede. Dirigenten konstaterede, at stemmeudvalgets medlemmer Lars Christensen, afdeling 21, Ole Christensen, afdeling 47, og Mette Hansen, afdeling 90, var til stede.

3 3. Aflæggelse af organisationsbestyrelsens årsberetning Formanden vil aflægge organisationsbestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for det senest forløbne år. Formanden indledte med at henvise til den udsendte, meget fyldestgørende skriftlig beretning for 2018, som viser, at vi er en stor forretning med rigtig mange aktiviteter. Ny regering Valgets resultat tyder på, at vi sandsynligvis får en ny boligminister. Vi ser frem til en minister, der ved lidt om, hvad han eller hun beskæftiger sig med. Tager den almene bolig seriøst ser den almene bolig som et vigtigt bidrag til løsning af velfærdssamfundet nemlig at skaffe gode betalelige boliger til alle. En perle der skal passes på. I de sidste dage af valgkampen kom boligpolitikken på dagsordenen med socialdemokraternes bud på en boligpolitik, der indeholder mange af de elementer, vi har rejst gennem de seneste år. Den indeholder dog også lidt tidsler. Organisationsbestyrelsen valgte at sende et signal til vores beboere i et udsendt nyhedsbrev. Det er godt, at der sættes fokus på boligpolitikken på en mere seriøs måde end i den forløbne valgperiode. Boligministeren fik lige inden valget ændret på udlejningsbekendtgørelsen, så kun hver anden ledige lejlighed skal udlejes via den interne venteliste. Et angreb på vores boende medlemmers rettigheder. På den anden side bliver ikke-boende bedre stillet. I virkeligheden nærmer vi os den status vi tidligere havde i AAB, hvor oprykningsretten kun var gældende i egen afdeling. Mulighederne for at flytte rundt i takt med ændret boligbehov forringes. En mulighed som har været en hjælp for en del af de beboere, der er blevet ramt af kontanthjælpsloftet. Landsbyggefonden Vi håber, at efterårets nye boligforhandlinger vil øge Landsbyggefondens renoveringsstøtte. Socialdemokratiet nævner i deres udspil BL s konstatering af renoveringsbehovet, men adresserer renoveringsefterslæbet i den almene sektor under hensyntagen til den samlede samfundsøkonomi og Landsbyggefondens råderum. Sidste års borgerlige angreb på Landsbyggefondens økonomi sidder stadig dybt i os. AAB og den almene sektor bliver stadig nødt til at lægge maksimalt pres på vores politikere i den kommende regering, for at sikre nogle ordentlige rammer for vores sektor, så vi kan dække det store renoveringsbehov ved brug af beboernes opsparede midler. Og samtidig sikre, at staten ikke dykker ned i vores fælles kasse i Landsbyggefonden. Ghetto-politik Ghetto-politiken - som formanden ynder at kalde parallelsamfundspolitikken - bliver spændende at følge, da både S og SF er med i forliget. Men mon ikke en ny boligminister er lidt mere pragmatisk i forhold til reduktion af almene familieboliger giver os lidt mere snor?

4 Forhåbentlig kan de inden for rammerne af forliget finjustere ghettokriterierne, som vi fra AAB har problematiseret. Dele af ghettokriterierne er fortsat vildt forargende. Tænk, at man kan blive ghetto, når beboerne er i arbejde, men ikke har nok uddannelse eller ikke opfylder indkomstkravet i København, men tæller positivt hvis den pågældende bor i Roskilde. Det betyder, at hvis Tingbjerg blev flyttet fra København til Roskilde, ville Tingbjerg ikke være en ghetto. Det kan ikke være rigtigt, at de velhavende borgere i Hellerup, Nordhavn, Ørestad og Sluseholmen trækker indkomstgennemsnittet i regionen op, så vores ghetto-beboere skal tjene endnu mere for at slippe ud af ghetto-begrebet. Vi i ønsker ikke hovedløse nedrivninger i AAB. Vi støtter op om BL 1. kreds og Københavns Kommune, hvor vi via udlejningskriterierne vil undgå en beboersammensætning, der bidrager til, at en afdeling bliver til en ghetto og på sigt reduceres til 40% almene familieboliger. Vi har pt. kun afdeling 80 i Brønshøj på ghettolisten, og vi håber, at afdelingerne 49 og 50 fortsat kan holde sig ude af listen. Ny strategi På repræsentantskabsmødet i november 2018 vedtog vi en ny strategi for Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB en forening for stærke lokale fællesskaber. Den sætter en ny retning for vores arbejde de kommende år. Vi holder fast i visionen om AAB som boligideen om det gode boligliv i en god, sund, betalelig og miljørigtig bolig. Vi har bedt om input fra personalet, hvorfor hele personalet fra administrationen for nyligt var samlet til en personaledag for at drøfte og bidrage til den ny strategi. Der var en god stemning og mange ideer, der skal arbejdes videre med. Vi har heldigvis et engageret personale, der kan og vil AAB. Vores bestyrelser bliver igen inddraget i strategiarbejdet på efterårskonferencen, hvor vi skal drøfte, hvordan vi gør vores strategi levende. Vi i OB glæder os til at få mange gode bud på, hvordan vi får sat fokus på stærke lokale fællesskaber, så vi skaber liv mellem husene i AAB. Det decentrale koncept AAB er et forpligtende fællesskab, der arbejder med samme mål og vision. Sammen skal vi i fællesskabet sikre, at både vores lokale og centrale administration er veldreven, effektiv og lever op til de krav, omverdenen stiller til os. Jeg har fra første gang jeg besteg repræsentantskabets talerstol stået vagt om vores decentrale koncept med bl.a. følgende udsagn: For mig er det decentrale koncept ikke til diskussion, så længe der er nogen, der kan og vil deltage i dette arbejde og overholde de regler, der nødvendigvis må være. Det betyder også, at vi skal opfylde de krav omgivelserne stiller til os.

5 De fleste krav er fuldstændig naturlige i en moderne organisation. Vi skal selvfølgelig dokumentere for os selv, vores beboere og omverdenen at kravene opfyldes. Dette gælder: Beboerdemokrati Effektivitet Indkøb Personaleadministration Persondatalovgivning Det handler også om, at vi behandler hinanden, vores personale og vores samarbejdspartnere ordentlig. Går efter bolden og ikke personen. Skriver og taler ordentlig til hinanden. Der er desværre nogle få, der ødelægger det for os, der kan og vil vores koncept. Det er dybt problematisk, at man ikke vil leve op til de krav, der stilles. Det er problematisk, at der er afdelinger, der skal rykkes gentagne gange for at udfylde og indsende APV og MUS. Nogle kan vi slet ikke få forbindelse med. Det kan ikke være rigtigt. Skal vi i fællesskabet virkelig blive ved med at bruge ressourcer på dette? Muligheden for hjælp er der og skal være der. Går man død i en opgave, kan man ikke overskue en opgave eller har behov for et godt råd, ja så er fællesskabet der. OB og vores personale vil gerne hjælpe. Det kan være ved fælles undervisning, for en bestyrelse eller individuelt for en formand eller kasserer. Muligheden for at rykke en række opgaver til vores ejendomsfunktionærer er også til stede, og man kan sikkert også altid få et godt råd hos en naboafdeling. De få skal ikke ødelægge det for os, der kan og vil. Man har frasagt sig at være en del af det decentrale koncept, når man ikke udføre de opgaver, man har påtaget sig. Det er beklageligt, men på et tidspunkt må fællesskabet sige nok er nok. Supportgruppen Der kommer senere i år en ny version af egenkontrolskemaet, hvor der er mulighed for lidt mere nuanceret besvarelser. Det er ikke optimalt, men bedre. Der er oprettet en supportgruppe, der kommer på besøg ude i afdelingerne for at drøfte det lokale arbejde bl.a. på grundlag af egenkontrolskemaerne. Det kan være, at indgroede vaner skal drøftes og gode ideer udveksles. Er der noget der kan gøres bedre fra administrationens side? Er der undervisningsbehov, ændringsønsker, behov for justering af vejledninger eller lignende. Emnerne kan være mange. Men supportgruppen skal også have fokus på de områder, hvor vores decentrale koncept tilsyneladende ikke efterleves. Fokuserer på, hvordan afdelingen i givet fald ved fælles hjælp kommer på rette spor. Fraflytning Som boligforeningens formand er man også beboernes formand. For nylig blev jeg præsenteret for en flytteregning, som jeg fandt helt uacceptabel, når man sammenligner prisen med en sammenlignelig bolig i egen afdeling, der har været omfattet af forsøget med digital opmåling og udbud af flyttebolig.

6 Er det rimeligt, at prisen for normal istandsættelse og misligholdelsesarbejde, bestående af afhøvling og lakering af gulv, samlet ligger kr. over en sammenlignelig bolig, men med et mindre antal m 2 i afdeling 50. Jeg kan ikke leve med det. Kan I? Digital opmåling og udbud af flytteboliger trækker desværre længere ud end forventet. Jeg vil gøre mit til at få sat prisen for istandsættelse af flyttelejligheder ned for AAB s og beboernes skyld. Her må fællesskabet træde til. Effektivitet De fleste afdelinger har arbejdet med effektivitet. Aftalen med regeringen er effektiviseringer på 8.15%. Ministeriets benchmarking enhed anskuer tingene fra en lidt anden vinkel med sammenligning af boligorganisationer og boligafdelinger. Tilsynet gjorde ved seneste styringsdialogmøde opmærksom på, at vi havde et stort besparelsespotentiale, samt store udgifter ved fraflytning. Vi skal i den kommende periode arbejde med, hvordan vi bruger de forskellige tal på en fornuftig måde. Det forventes, at vi snarest får ajourført timepriserne for gængse håndværkerydelser, så vi kan se om afdelingens hushåndværkere fortsat ligger inden for skiven. Vores kollegaer er meget langt fremme med forskellige driftsmæssige effektiviseringstiltag og fællesdrift. Vores ejedomsservice kigger også på bedre brug af ressourcerne ved driften af de parlamentariske afdelinger. Vi kommer i den kommende periode til at kigge på, hvordan vi i de administrative afdelinger kan matche de mange tiltag, vi ser i branchen. Digitalisering Digitalisering har og vil fortsat have stor fokus i AAB. Det koster at investere i fremtiden, det koster at drifte systemerne. Sidste år blev SMS-service til vores beboere omtalt. Denne service er nu klar, og i får i de kommende dage information om funktionalitet og tilmelding. Repræsentantskabet skulle gerne have fået en SMS-information om dagens møde. Som omtalt i sidste års beretning arbejdes der med flere tiltag på it-området. DocuNote fylder meget. Der er fortsat ønsker til ændringer, som skal implementeres. Der er for få, der bruger DocuNote. Vi kan ikke leve op til persondataforordningen uden at bruge Docunote. Forhåbentlig vil dagens udsendelse af journalnøgle være en hjælp.

7 Prøv DocuNote gør det en til vane at bruge DocuNote. Øvelse gør mester. Administrationen er til rådighed med gode råd, undervisning, opfølgning eller hjælp ude i afdelingen, hvis det er nødvendigt. Skanning af de lokale arkiver ude på afdelingskontorerne har taget længere tid end forventet. Når data er flyttet til DocuNote, skal IT flytte data til de rigtige mapper i systemet. Mens vi er ved it og digitalisering. Vi bruger alle Microsofts Office pakke eller gør vi? Tallene for tilmelding til Office 365 tyder på, at næsten ingen bruger Office-pakken. Det kan ikke være rigtigt - og som det blev sagt sidste år, risikerer vi at få en ganske betydelig efterregning, grundet forkerte licenser. Vi SKAL have erhvervslicenser, det er ikke til diskussion. De få skal ikke ødelægge det for de mange har jeg tidligere sagt i aften. Her vil jeg vende det til: De mange skal ikke ødelægge det for de få. Alle der benytter Office pakken på en AAB, herunder afdelingsejet pc, tablet eller smartphone, SKAL have en personlig Office 365 licens, leveret af AAB. Det gælder afdelingsbestyrelsesmedlemmer i både administrative og parlamentariske afdelinger, samt ansatte. AAB betaler licens til afdelingsbestyrelsesmedlemmer, men afdelingen skal betale licens for ansatte og evt. suppleanter. Vi vil af økonomiske årsager ikke blot tvangstilmelde alle bestyrelsesmedlemmer, men vi kommer til at gøre noget, så vi er sikre på, at ingen i AAB-regi bruger ulovlige licenser. Tilmeldingsblanketten ligger i afdelingshåndbogen. Klima Den seneste valgkamp har tydeligt vist, at klimadagsordenen er kommet højt op i danskernes bevidsthed. Og det med rette. Tænk på sommeren sidste år, skybruddet i 2011 eller indlandsisen, der smelter. AAB rammes også af klimaforandringer. Vi skal tage dem alvorligt. AAB skal spille mere offensivt ind på klimadagsordenen. København har en ambition om at være CO2-neutral i Vi har en ny energipolitik i støbeskeen, som vi vil fremlægge for repræsentantskabet til november. Vi ved, at når vi renoverer vores boliger, vil det også medføre store energibesparelser. AAB har indledt et strategisk samarbejde med HOFOR om Forsynometer, der går ud på at overvåge og regulere vores lokale varmecentraler bedre.

8 I afdeling 37 i Emdrup har samarbejdet medført en årlig energibesparelse på 1. mio. kr. Afdelingen har i den anledning vundet HOFOR s pris Den gyldne termostat, som gives til personer eller afdelinger, der har gjort en stor indsats for at udvikle og udbrede intelligent energistyring. Stort tillykke til afdeling 37. Vi skal tænke klima og energiforbedring ind i alle dele af vores kerneforretning. Vi skal arbejde politisk med klimaudfordringerne for at få ændret vores rammevilkår. Hvorfor skal vi have parkeringspladser i vores nybyggeri i København og på Frederiksberg? Det er ikke alene fordyrende, men det spiller heller ikke sammen med ambitionen om den klimaneutrale hovedstad. Nybyggeri og renoveringer Når det kommer til nybyggeri og renoveringer har vi også flere tiltag i støbeskeen: Udmøntning af resultatet af evalueringsudvalgets arbejde med fokus på tid og kvalitet. Brug af de nye regelsæt for byggeriet, kaldet ABR18 og AB18, som bl.a. giver bedre muligheder for organisering og opfølgning. Vi ser på granskning af vores helhedsplaner og store mini-helhedsplaner og måske ekstern bistand ved afleveringsforretninger. Vi skal sikre, at aflevering til drift først sker, når driftsdokumentation og driftsinstruktion er på plads, ligesom udbedring af mangler skal forankres i byggeorganisationen. Revision af byggepolitikken. På den lange bane skal vi tænke drift meget mere ind i vores projekter. Vi vil styrke vores kompetencer på ventilationsområdet. Et område, som givet kommer i fokus i de kommende år, og som bliver indarbejdet i energipolitikken. Jeg vil bede OB om i den kommende periode at undersøge, om vi skal styrke vores nybyggeri har vi kapaciteten har vi økonomien. Jeg tænker, at flere boliger kan være med til at opfylde vores effektiviseringskrav. Afslutning Der er i denne beretning sat fokus på den kommende tid og på nogle af de udfordringer, vi har arbejdet med. Når man ser på helheden, går det egentlig meget godt, og heldigvis for det. Vi har et engageret personale, vi har engagerede bestyrelser, både administrative og parlamentariske, der vil AAB, der vil deres boligafdeling. Der tages masser af spændende initiativer vi får udviklet vores afdelinger. På vegne af organisationsbestyrelsen takkede formanden både ansatte og afdelingsbestyrelser for årets store arbejde. Beretningen blev herefter overladt til forsamlingens behandling.

9 Der blev udtrykt undren over, at man kan sige ja til en bolig med NemId, men opsigelse af boligen ikke kan foregå med NemId. En spurgte hvorfor administrationen tilbageholder oplysninger i forbindelse med fremleje, så det ikke kan oplyses, hvem der er fremlejetager, og hvad der betales for fremlejen. Det blev til formandens eksempel om for dyr fraflytning bemærket, at det kan være svært at sammenligne udgifterne, når boligerne ikke er ens. Hvis der fremover ønskes igangsat projekter med f.eks. digital opmåling, er det nødvendigt med mere opfølgning fra administrationens side. En enkelt bemærkede, at administrationen ikke fungerer tilfredsstillende. Der var undren over den lange ventetid på opsætning af altaner, da kommunens tilladelser foreligger. Erhvervslejemål står tomt længe uden at blive lejet ud, til afdelingsmøde blev det afvist at bede en medarbejder deltage for gennemgang af afdelingens økonomi og aflevering efter større renoveringsarbejder fungerer ikke tilfredsstillende. Der blev udtrykt tilfredshed med den udsendte journalnøgle til DocuNote. Formanden oplyste, at en løsning på digital underskrivning af opsigelse af boliger er meget nært forestående. Regler og muligheder ved fremleje vil blive beskrevet i et kommende nummer af Bestyrelsesnyt. Formanden var enig i at procedure for digital opmåling og udbud skal forbedres. Der er igangsat projekt til forbedring af sagsbehandlingstiden for opsætning af altaner. Lang tomgang for erhvervslejemål kan måske skyldes, at lejen er sat for højt. Den manglende husleje dækkes indtil videre af foreningen (dispositionsfonden). Der arbejdes stadig med anbefalingerne fra repræsentantskabets evalueringsudvalg (af renoveringssager; red) i regi af BPU (nu: Byggeri, renovering og vedligeholdelse ). Afstemningsresultat: For: 87 stemmer Imod: 0 stemmer Undlod at stemme: 5 Dirigenten konstaterede, at den skriftlige og mundtlige beretning er godkendt. 4. Endelig godkendelse af Boligforeningen AAB's og afdelingernes årsregnskab med tilhørende revisionsberetning I henhold til AAB s vedtægter skal repræsentantskabet som øverste myndighed i AAB godkende foreningens og afdelingernes årsregnskab for 2018, jf. 5, stk.4. Årsregnskab og revisionsprotokollat 2018 vil blive gennemgået på mødet.

10 Direktøren fremlagde årsregnskabet for foreningen. Årets resultat viser et overskud på t.kr. 998, hvilket er tilfredsstillende. Afstemningsresultat: For: 89 stemmer Imod: 2 stemmer Undlod at stemme: 3 stemmer. Dirigenten konstaterede, at årsregnskab og revisionsprotokollat 2018 er godkendt. 5. Repræsentantskabsudvalg kommissorier Indstilling OB indstiller til repræsentantskabet at: a. nedsætte følgende faste udvalg med tilhørende kommissorier: 1) Beboerdemokrati (BDU) 2) Beboere og udlejning (BU) 3) Byggeri, renovering og vedligeholdelse (BRVU) 4) Økonomi og drift i afdelingerne (ØDA) således at udvalgene erstatter de nu nedsatte repræsentantskabsudvalg. b. valgperioden for valg til repræsentantskabets udvalg fastlægges til to år c. der gennemføres valg i dag således, at to medlemmer vælges for to år og to medlemmer for ét år. Udvalgsstrukturen i AAB har senest været behandlet i repræsentantskabet i juni Som led i OB s strategiarbejde har OB givet udvalgssammensætningen et eftersyn, for at vurdere om udvalgsarbejdet understøtter den retning AAB skal bevæge sig. Til erstatning for de nuværende repræsentantskabsudvalg foreslår OB fire nye udvalg med nye overskrifter og opgaver, som er beskrevet i kommissorierne. Udvalgene skal i højere grad drøfte politiske emner og den videre udvikling af AAB under overskrifterne Beboerdemokrati, Beboere og udlejning, Byggeri, renovering og vedligeholdelse samt Økonomi og drift i afdelingerne. Og så er der er stort ønske om, at udvalgenes arbejde i de kommende år bliver mere synlig. Mødeaktiviteten forventes at være fire til seks møder årligt á én til to timer. Udvalgene foreslås sammensat med fire medlemmer valgt i repræsentantskabet og tre medlemmer, udpeget af OB. Det foreslås, at et OB-medlem er formand for udvalget.

11 Den nu gældende forretningsorden er ikke specifik omkring valg til udvalg. Dette er indarbejdet i forslag til ny forretningsorden for repræsentantskabet, som dog først forventes at træde i kraft til næste repræsentantskabsmøde. Derfor foreslås det, at valgperioden fastlægges til to år, som øvrige valg i AAB. Det foreslås også, at det første valg gennemføres, således, at der til dette møde vælges to medlemmer for en toårig periode og to medlemmer for en ét årig periode. Dette er for at sikre, at der er en vis kontinuitet, og at udvalgets medlemmer ikke udskiftes på én gang. Hanne Dahlerup, OB, fik ordet for fremlæggelse af forslaget. Afstemningsresultat: For: 88 stemmer Imod: 4 stemmer Undlod at stemme: 3 stemmer. Dirigenten konstaterede, at indstillingen er godkendt. 6. Forretningsorden for AAB s repræsentantskab Indstilling OB indstiller ny forretningsorden for repræsentantskabet i Boligforeningen AAB til godkendelse. I løbet af 2017/18 har OB drøftet ny strategi for AAB, som er godkendt af repræsentantskabet i november I et særskilt spor har OB samtidig drøftet, hvordan de beslutningskompetente organer i boligforeningen samarbejder omkring dette. Med afsæt i dette arbejde, og fordi forretningsordenen for repræsentantskabet på en del punkter er mangelfuld og forældet, er der udformet en helt ny forretningsorden: Repræsentantskabets opgaver (kapitel 1) Repræsentantskabets sammensætning (kapitel 2) Repræsentantskabets arbejdstilrettelæggelse (kapitel 3) Ordinære møder i repræsentantskabet (kapitel 4) Ekstraordinært møde (kapitel 5) Afvikling af møder i repræsentantskab (kapitel 6) Afstemningsregler (kapitel 7) Valg (kapitel 8) Øvrige deltagere (kapitel 9) Ikrafttræden (kapitel 10). Med afsæt i drøftelserne om roller og opgaver, er der gjort mere ud af at beskrive repræsentantskabets overordnede opgaver, og det er beskrevet hvordan repræsentantskabet arbejder mellem møderne via udvalg, så det medvirker til at skabe gennemsigtighed omkring samarbejdet på tværs af organisationen.

12 Der er generelt foretaget en gennemskrivning af bestemmelserne, og der er på en række punkter skrevet praksis ind. Af nye bestemmelser kan fremhæves: Beskrivelse af repræsentantskabets opgaver, herunder udvalg (kapitel 1). Hidtil har repræsentantskabet godkendt regnskaber for afdelinger og servicearealer, efter at de har været behandlet i afdelingen. Denne opgave kan repræsentantskabet delegere til OB, hvilket er foreslået i denne forretningsorden (se 3, stk. 2). Det er præciseret at suppleanter ikke kan opnå valg til udvalgene (se 5, stk. 5). Medlemmer af repræsentantskabet, der er indtrådt som medlem fordi afdelingens valgte repræsentant er valgt til OB, er (ordinært) medlem af repræsentantskabet, og kan derfor godt vælges til udvalg. Udvalgene skal være mere synlige for repræsentantskabet og derfor foreslås det, at de skal give repræsentantskabet indsigt i udvalgets aktiviteter og diskussioner i det forgangne år (se 5, stk. 10). Det tydeliggøres at repræsentantskabet kan nedsætte fokus-/følgegrupper. Valgperioden kan være kortere end de sædvanlige to år og kan sammensættes efter repræsentantskabets behov. Det er med andre ord ikke begrænset til at omfatte medlemmer af repræsentantskabet (se 5, stk. 6). At repræsentanterne skal registrere sig i administrationen. Det er en praktisk foranstaltning for at kunne indkalde dem. Samtidig indføres ny bestemmelse om at afdelingerne modtager materiale til orientering, så de kan følge med i arbejdet og evt. få valgt en repræsentant, hvis dette udestår. Er der ikke registreret en repræsentant kan vedkommende få adgang til mødet ved at medbringe kopi af referat fra det møde, hvor den pågældende er valgt i afdelingen (se 4, stk. 2 og 3 samt 7, stk. 5). Der er indsat en mulighed for, at kandidater kan anmelde kandidaturet, så det fremgår af dagsorden for repræsentantskabet. Fristen er den samme som for indsendelse af forslag til repræsentantskabsmødet (se 14, stk. 6). I forhold til ikrafttræden foreslås det, at den træder i kraft til førstkommende repræsentantskabsmøde efter vedtagelsen, dvs. forventeligt til mødet i november. Christina Jensen, OB, fik ordet for gennemgang af forslaget. Afstemningsresultat: For: 85 stemmer Imod: 6 stemmer Undlod at stemme: 4 stemmer Dirigenten konstaterede, at forslaget er vedtaget. 7. Valg af næstformand for OB og repræsentantskabet for en to-årig periode Gunvor Abrahamsen, afdeling 23 afgår efter tur og modtager genvalg.

13 Charles Thomassen, afdeling 60, ønskede at stille op til posten som næstformand. Afstemningsresultat: Gunvor Abrahamsen, afdeling 23, 21 stemmer Charles Thomassen, afdeling 60, 73 stemmer Der var 1 blank stemme Dirigenten konstaterede, at Charles Thomassen, afdeling 60, var valgt som næstformand for OB og repræsentantskabet for en to-årig periode. Formanden ønskede Charles Thomassen tillykke med valget og takkede Gunvor Abrahamsen for det arbejde hun har udført i de tre år som næstformand, specielt vedrørende strategiarbejde og fokus på netværks- og dialogmøder. 8. Valg af fire medlemmer til organisationsbestyrelsen for en to-årig periode Lean Bernhoff, afdeling 15; Christina Jensen, afdeling 55; Charles Thomassen, afdeling 60 og Hanne Dahlerup, afdeling 86, afgår efter tur og modtager genvalg. Dirigenten konstaterede, at Charles Thomassen, afdeling 60, blev valgt som næstformand, hvorfor han ikke under dette punkt er kandidat som medlem af organisationsbestyrelsen. Der kom yderligere følgende kandidater: Maria Torré Borch, afdeling 38 Mette Hansen, afdeling 90 Charlotte Lindquist, afdeling 4 Kasper Cederholm, afdeling 111 Dirigenten fik de opstilledes og forsamlingens tilladelse til, at den af de opstillede kandidater, der modtager 5. flest stemmer er valgt som medlem af organisationsbestyrelsen for en etårig periode, dagsordenens punkt 9. Afstemningsresultat: Lean Bernhoff, afdeling 15, 68 stemmer Christina Jensen, afdeling 55, 92 stemmer Hanne Dahlerup, afdeling 86, 87 stemmer Maria Torré Borch, afdeling 38, 33 stemmer Mette Hansen, afdeling 90, 40 stemmer Charlotte Lindquist, afdeling 4, 83 stemmer Kasper Cederholm, afdeling 111, 58 stemmer

14 Der var 5 blanke stemmer. Dirigenten konstaterede, at Lean Bernhoff, afdeling 15, Christina Jensen, afdeling 55, Hanne Dahlerup, afdeling 86 og Charlotte Lindquist, afdeling 4, var valgt til organisationsbestyrelsen for en to-årig periode. Kasper Cederholm, afdeling 111, var valgt til organisationsbestyrelsen for en et-årig periode. 9. Valg af et medlem til organisationsbestyrelsen for en et-årig periode David Jennow, afdeling 73 afgår udenfor tur og modtager ikke genvalg. Intet at bemærke. Dirigenten konstaterede, at Kasper Cederholm, afdeling 111, var valgt til organisationsbestyrelsen for en et-årig periode under behandling af dagsordenens pkt Valg af medlemmer til politiske udvalg Hvis de i punkt 5 foreslåede kommissorier for politiske udvalg er blevet godkendt foretages nyvalg til: Beboerdemokrati (BDU) Der skal vælges to medlemmer for to år og to medlemmer for et år. Beboere og udlejning (BU) Der skal vælges to medlemmer for to år og to medlemmer for et år. Byggeri, renovering og vedligeholdelse (BRVU) Der skal vælges to medlemmer for to år og to medlemmer for et år. Økonomi og drift i afdelingerne (ØDA) Der skal vælges to medlemmer for to år og to medlemmer for et år. Hvis de i punkt 5 foreslåede kommissorier for politiske udvalg ikke er blevet godkendt, foretages valg til: Økonomi- og forvaltningsudvalget (ØFU) for to år Maria Torré Borch, afdeling 38 og Birthe Faxøe Larsen, afdeling 66, er på valg og modtager genvalg. Bygge- og projektudvalget (BPU) for to år

15 Per Boller, afdeling 43 er på valg og modtager ikke genvalg. Birger Nielsen, afdeling 45, er på valg og modtager genvalg. Boligudvalget (BU) for to år Claus Luckow-Nielsen, afdeling 21 og Sofie Astor, afdeling 60, er på valg og modtager genvalg. Uddannelsesudvalget (UU) for to år Palle Madsen, afdeling 9 og Jytte Krogh, afdeling 41, er på valg og modtager genvalg. Dirigenten bemærkede, at de i punkt 5 foreslåede kommissorier for politiske udvalg var blevet vedtaget, hvorfor der skal foretages nyvalg til de nye politiske udvalg. Der kom følgende kandidater: Beboerdemokrati (BDU) Sara Nørskov, afdeling 55 Arne Sørensen, afdeling 71 Mette Hansen, afdeling 90 Jytte Krog, afdeling 41 Beboere og udlejning (BU) Maria Torré Borch, afdeling 38 Jens Nybo Stilling, afdeling 106 Sofie Astor, afdeling 60 Claus Luckow-Nielsen, afdeling 21 Byggeri, renovering og vedligeholdelse (BRVU) Jørn Nielsen, afdeling 47 Birger Nielsen, afdeling 45 Kenneth Damm, afdeling 13 Ole Heilmann, afdeling 5 Økonomi og drift i afdelingerne (ØDA) Freja Aasted, afdeling 81 Birthe Faxøe Larsen, afdeling 66 Inge Rasmussen, afdeling 87 Maria Torré Borch, afdeling 38 Afstemningsresultat: Dirigenten konstaterede, at de opstillede kandidater var valgt. Kandidaterne trækker lod om, hvilke medlemmer, der er valgt for to år og hvilke, der er valgt for et år. Ingen fra salen havde bemærkninger til denne procedure, som derfor er godkendt.

16 11. Valg af revisor I henhold til AAB s vedtægt skal repræsentantskabet vælge revisor for det kommende år. Indstilling Organisationsbestyrelsen indstiller, at Boligforeningens nuværende revisor Statsautoriseret Revisionspartnerselskab PricewaterhouseCoopers vælges for det kommende år. Direktøren fik ordet for fremlæggelse af forslaget. Dirigenten konstaterede, at Statsautoriseret Revisionspartnerselskab PricewaterhouseCoopers blev genvalgt for det kommende år. 12. Eventuelt Der kan ikke træffes beslutninger under eventuelt. Der blev udtrykt utilfredshed med afviklingen af mødet, idet debatten under beretningen var blevet begrænset og de to punkter vedrørende valg til OB var blevet behandlet samtidig. Formanden tog kritikken til efterretning. Han takkede for mødet og ønskede god sommer til alle. Han takkede de afgående bestyrelsesmedlemmer for indsatsen og ønskede de nyvalgte bestyrelsesmedlemmer tillykke med valget. Den xx. juni 2019 Knud-Erik Kofoed Dirigent Bent Haupt Jensen Formand

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 29. november 2017 kl

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 29. november 2017 kl REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 29. november 2017 kl. 19.00 i HK s mødesal, Svend Aukens Plads 11, stuen, 2300 København S (adgang gennem HK s hovedindgang) DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen AAB

Vedtægter for Boligforeningen AAB Vedtægter for Boligforeningen AAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB er grundlagt den 12. marts 1912 og er senest drevet under navnet

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 13. juni 2018 kl

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 13. juni 2018 kl REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 13. juni 2018 kl. 19.00 1. Valg af to medlemmer til repræsentantskabets stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Aflæggelse af organisationsbestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal 1 Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Kristiansdal. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Odense Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter boligforeningen aab

Vedtægter boligforeningen aab Vedtægter boligforeningen aab Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB, almen boligorganisation med begrænset ansvar. Boligforeningen er grundlagt den 12.

Læs mere

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening 1 Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Smede- og Maskinarbejdernes Andelsboligforening. Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Møllevænget & Storgaarden. Boligorganisationen har hjemsted i Randers Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Bomiva

Vedtægter for Bomiva Vedtægter for Bomiva Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bomiva. Organisationen har hjemsted i Skive Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud. 3.

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 BESTYRELSENS MUNDTLIGE BERETNING I bestyrelsens mundtlige beretning vil jeg kort omtale den skriftlige beretning samt behandle de ting, der er sket siden den skriftlige

Læs mere

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab 2015 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Gentofte Ejendomsselskab Boligorganisationen har hjemsted i Gentofte

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Randers Boligforening af Side 1 af 16

VEDTÆGTER. for. Randers Boligforening af Side 1 af 16 VEDTÆGTER for Randers Boligforening af 1940 Side 1 af 16 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Randers Boligforening af 1940. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Randers

Læs mere

1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. 2 Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud

1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. 2 Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud VEDTÆGTER Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. stk. 2. Organisationen har hjemsted i Århus Kommune. 2 Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 28. november 2018 kl

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 28. november 2018 kl REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. november 2018 kl. 19.00 1. Valg af dirigent 2. Budget 2019 3. Vedtægter for Boligforeningen AAB Organisationsbestyrelsen 4. Mission, vision og strategi

Læs mere

VEDTÆGTER. Vedtægter

VEDTÆGTER. Vedtægter Vedtægter 1 Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Tårnbyhuse Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Tårnby Kommune. 2 Boligorganisationen er organiseret: Uden medlemsindskud.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ALBOA, ALMEN BOLIGORGANISATION AARHUS

VEDTÆGTER FOR ALBOA, ALMEN BOLIGORGANISATION AARHUS VEDTÆGTER FOR ALBOA, ALMEN BOLIGORGANISATION AARHUS Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 1.1. Boligorganisationens navn er ALBOA, Almen Boligorganisation Aarhus. 1.2. Boligorganisationen har hjemsted i

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

4. Som medlemmer af boligorganisationen anses dennes lejere og enhver, der er opnoteret på organisationens venteliste.

4. Som medlemmer af boligorganisationen anses dennes lejere og enhver, der er opnoteret på organisationens venteliste. VEDTÆGTER for 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligkontoret Fredericia. Organisationen har hjemsted i Fredericia Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev.

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes. Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30 efter organisationsmødet. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling, 8660 Skanderborg

Læs mere

Vedtægter Estrupsgade Silkeborg Tlf aab-silkeborg.dk

Vedtægter Estrupsgade Silkeborg Tlf aab-silkeborg.dk Vedtægter Indhold Kapitel 1 - Navn, hjemsted og formål... 2 Kapitel 2 - Medlemskab og kapitalforhold... 2 Kapitel 3 - Boligorganisationens ledelse... 2 Repræsentantskabet... 2 Bestyrelsen... 4 Kapitel

Læs mere

Vedtægter for Sporvejsfunktionærernes Boligforening

Vedtægter for Sporvejsfunktionærernes Boligforening Vedtægter for Sporvejsfunktionærernes Boligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Sporvejsfunktionærernes Boligforening. Stk. 2. Organisationens har hjemsted i Københavns

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen 3B

Vedtægter for Boligforeningen 3B Vedtægter for Boligforeningen 3B Juni 2012 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Boligforeningen 3B. Stk. 2 Boligforeningen 3B har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Boligforeningen

Læs mere

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Stk. 2. Organisationen

Læs mere

vedtægter for fsb juni 2010

vedtægter for fsb juni 2010 vedtægter for fsb juni 2010 Rådhuspladsen 59 1550 København V Tel 3313 2144 Fax 3314 1260 www.fsb.dk januar 2010 vedtægter for fsb indhold 04 04 07 10 10 10 kapitel 1 Navn, hjemsted og formål kapitel 2

Læs mere

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2 Boligselskabet Trollebo Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 17. juni 2014 kl. 18.30 i Figenparkens fælleslokale beliggende Figenvej 18, 4700 Næstved Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl. 18.30 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 38 fremmødte. 30 fra 1. kreds, 4 fra

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmøde den 10. juni 2010 Ændret den 12. juni 2013

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmøde den 10. juni 2010 Ændret den 12. juni 2013 Vedtægter 2013 Vedtaget på repræsentantskabsmøde den 10. juni 2010 Ændret den 12. juni 2013 Vedtægter for Svendborg Andels-Boligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn

Læs mere

Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål

Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Kirkegade 55, 6700 Esbjerg. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation VEDTÆGTER For Den almene boligorganisation BOLIGSELSKABET AF 2014 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Boligselskabets navn er Boligselskabet af 2014. 1. Selskabet har hjemsted i Randers Kommune. 2. Selskabet

Læs mere

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB VEDTÆGTER for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIG- SELSKAB. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter Indholdsfortegnelse Introduktion...

Læs mere

Vedtægter For Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København

Vedtægter For Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Vedtægter For Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København. Stk. 2.

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål. Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse. 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe.

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål. Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse. 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe. VEDTÆGTER 2014 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Gladsaxe Kommune. Stk. 3. Boligorganisationen

Læs mere

1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels-Boligforening i daglig tale benævnt AAB.

1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels-Boligforening i daglig tale benævnt AAB. Vedtægter for Arbejdernes Andels-Boligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels-Boligforening i daglig tale benævnt AAB. Stk. 2. Organisationen har

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016

Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016 Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31, 1780 København V Tirsdag den 31.

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt

Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Lillebælt. Boligorganisationen er stiftet ved en fusion mellem boligorganisationerne

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Kapitel 2 Medlemskab og kapitalforhold 1. Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse (repræsentantskabet) 1

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Kapitel 2 Medlemskab og kapitalforhold 1. Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse (repræsentantskabet) 1 Vedtægter Indhold Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Kapitel 2 Medlemskab og kapitalforhold 1 Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse (repræsentantskabet) 1 Kapitel 4 Afdelingernes ledelse 5 Kapitel 5

Læs mere

Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61)

Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61) Vedtægter for den almene boligorganisation Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61) Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61). Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Boligselskab

Vedtægter for Slagelse Boligselskab Vedtægter for Slagelse Boligselskab Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Slagelse Boligselskab. stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Slagelse kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter. for. Boligselskabet Domea Låsby

Vedtægter. for. Boligselskabet Domea Låsby Vedtægter for Boligselskabet Domea Låsby Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Domea Låsby. Boligorganisationen er en datterorganisation af Domea s.m.b.a. Stk.

Læs mere

Vedtægter. for. Boligselskabet Rosenvænget

Vedtægter. for. Boligselskabet Rosenvænget Vedtægter for Boligselskabet Rosenvænget Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Rosenvænget. Boligorganisationen er en datterorganisation af og garant for Domea

Læs mere

Vedtægter Nykøbing F. Boligselskab. Kapitel 1, Navn, hjemsted og formål. Kapitel 2, Medlemskab og kapitalforhold

Vedtægter Nykøbing F. Boligselskab. Kapitel 1, Navn, hjemsted og formål. Kapitel 2, Medlemskab og kapitalforhold Vedtægter Nykøbing F. Boligselskab Kapitel 1, Navn, hjemsted og formål 1 Stk. 1. Boligorganisationens navn er Nykøbing F. Boligselskab Stk. 2. Dets hjemsted er Nykøbing F. 2 Nykøbing F. Boligselskab er

Læs mere

Vedtægter for Silkeborg Boligselskab

Vedtægter for Silkeborg Boligselskab Vedtægter for Silkeborg Boligselskab SILKEBORG, DEN 23. APRIL 2014 INDHOLD KAPITEL 1: Navn, hjemsted og formål 1. side 3 3. side 3 KAPITEL 2: Medlemskab og kapitalforhold 4 side 3 KAPITEL 3: Boligorganisationens

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Vedtægter. for RANDERS ARBEJDERES BYGGEFORENING AF 1874

Vedtægter. for RANDERS ARBEJDERES BYGGEFORENING AF 1874 Vedtægter for RANDERS ARBEJDERES BYGGEFORENING AF 1874 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Randers Arbejderes Byggeforening af 1874. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018

Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018 I SIDE 1 I Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018 I SIDE 2 I Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmeudvalg Fastsættelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet Behandling

Læs mere

Vedtægter for Hvalsø Boligselskab

Vedtægter for Hvalsø Boligselskab J 28. februar 2018 Vedtægter for Hvalsø Boligselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Hvalsø Boligselskab. 2. Boligselskabet har hjemsted i Lejre kommune. 3. Boligselskabet

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab

Halsnæs Ny Boligselskab Halsnæs Ny Boligselskab Endelig indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 14. marts 2018 kl. 18.00 i fælleslokalet beliggende Vognmandsgade 16, kld., 3300 Frederiksværk Dagsorden Side 1 Valg

Læs mere

VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab

VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab Den 21. maj 2014 VEDTÆGTER FOR FARSØ BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Farsø Boligselskab Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Oversigt. 4 Medlemsskab og kapitalforhold

Oversigt. 4 Medlemsskab og kapitalforhold Vedtægter for 2011 Oversigt 1 3 Navn, hjemsted og formål 4 Medlemsskab og kapitalforhold 5 9 Repræsentantskabet 10 12 Bestyrelsen 13 15 Afdelingsmødet 16 17 Afdelingsbestyrelsen 18 Valg af revisor 19 21

Læs mere

Vedtægter for Hadsten Boligforening

Vedtægter for Hadsten Boligforening Vedtægter for Hadsten Boligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Søndergade 35 8370 Hadsten 1. Boligorganisationens navn er Hadsten Boligforening. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Favrskov Kommune.

Læs mere

A/B GUDENÅ. Vedtægter

A/B GUDENÅ. Vedtægter A/B GUDENÅ Vedtægter Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er A/B Gudenå, Randers. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Randers kommune. 2 Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

SKRIV DOKUMENTETS TITEL HER EVT. UNDEROVERSKRIFT HER

SKRIV DOKUMENTETS TITEL HER EVT. UNDEROVERSKRIFT HER SKRIV DOKUMENTETS TITEL HER EVT. UNDEROVERSKRIFT HER Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Himmerland Boligforening. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Aalborg Kommune.

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Bilag 1. Bekendtgørelse om normalvedtægter. Normalvedtægter for en almen boligorganisation, der har et repræsentantskab som øverste myndighed

Bilag 1. Bekendtgørelse om normalvedtægter. Normalvedtægter for en almen boligorganisation, der har et repræsentantskab som øverste myndighed Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene Boligafdelinger Nr. 1299 15. december 2009 I medfør af 12, stk. 3, i lov om almene boliger m.v., jf. lovbekendtgørelse nr. 1204

Læs mere

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet.

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. REFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009 Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. Forretningsorden for mødet blev omdelt og godkendt. 1.

Læs mere

Vedtægter. for. Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund

Vedtægter. for. Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Vedtægter for Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 22. november 2017, kl i Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum

Repræsentantskabsmøde den 22. november 2017, kl i Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum Repræsentantskabsmøde den 22. november 2017, kl. 18.30 i Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum Tilstede: Thomas Jensen, Anette Ågård Nielsen, Allan Vinje, Anne Harrysson, Annelise Refshauge,

Læs mere

Socialt Boligbyggeri i Odense. Vedtægter

Socialt Boligbyggeri i Odense. Vedtægter Vedtægter Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Socialt Boligbyggeri i Odense. Organisationen har hjemsted i Odense kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud.

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Ringgården

Vedtægter for Boligforeningen Ringgården Vedtægter for Boligforeningen Ringgården Århus, den 24. august 2010 Indhold Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1..... 4 2..... 4 3..... 4 Kapitel 2 Medlemskab og kapitalforhold 4..... 4 5..... 4 Kapitel

Læs mere

Vedtægter. For. Brøndbyernes Andelsboligforening. Vedtægter. Kapitel 2 Medlemskab. Vedtægter for. Brøndbyernes Andelsboligforening

Vedtægter. For. Brøndbyernes Andelsboligforening. Vedtægter. Kapitel 2 Medlemskab. Vedtægter for. Brøndbyernes Andelsboligforening For Brøndbyernes Andelsboligforening for Brøndbyernes Andelsboligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Brøndbyernes Andelsboligforening Kapitel 2 Medlemskab 4. Som

Læs mere

Vedtægter for Boligorganisationen Munkegård

Vedtægter for Boligorganisationen Munkegård Vedtægter for Boligorganisationen Munkegård Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligorganisationen Munkegård. Boligorganisationen har hjemsted i Gentofte kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

VEDTÆGTER. Vedtægter

VEDTÆGTER. Vedtægter Vedtægter 1 Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Tårnbyhuse Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Tårnby Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: Uden medlemsindskud.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR 3B MAJ 2016

VEDTÆGTER FOR 3B MAJ 2016 VEDTÆGTER FOR 3B MAJ 2016 KAPITEL 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Boligorganisationens navn er Boligforeningen 3B (herefter 3B). 3B har hjemsted i Københavns Kommune. 2 3B er organiseret som en almen boligorganisation

Læs mere

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia.

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Kolding Kommune. 2. Administrationsorganisationen

Læs mere

Vedtægter for AL2bolig

Vedtægter for AL2bolig Vedtægter for AL2bolig Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er AL2bolig Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Aarhus Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud.

Læs mere

Vedtægter for ALFABO

Vedtægter for ALFABO Vedtægter for ALFABO Vedtægter for ALFABO Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er ALFABO. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Kolding kommune. 2. Boligorganisationen er

Læs mere

Vallensbæk Boligselskab. Vedtægter

Vallensbæk Boligselskab. Vedtægter Vallensbæk Boligselskab Vedtægter 2010 Vedtægter for Vallensbæk Boligselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Vallensbæk Boligselskab. Boligorganisationen

Læs mere

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse.

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 17.00 I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Tidsplanen er som følger: Kl. 17.00 17.45 Kl. 17.45 18.30 Kl. 18.30 20.00 Besigtigelse

Læs mere

Vedtægter Boligselskabet AKB, København - med i KAB-fællesskabet 2010

Vedtægter Boligselskabet AKB, København - med i KAB-fællesskabet 2010 Vedtægter Boligselskabet AKB, København 2010 Vedtægter for Boligselskabet AKB, København Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet AKB, København med

Læs mere

Vedtægter. Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 2. Repræsentantskabet består af organisationens. For Boligselskabet af 1943 i Vojens

Vedtægter. Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 2. Repræsentantskabet består af organisationens. For Boligselskabet af 1943 i Vojens Vedtægter For Boligselskabet af 1943 i Vojens Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet af 1943 i Vojens. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Haderslev Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene boligorganisation Brøndby Boligselskab

VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene boligorganisation Brøndby Boligselskab VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene boligorganisation Brøndby Boligselskab TRYGHED - FÆLLESSKAB - KVALITET - DIALOG 9011 Brøndby Boligselskab_Vedtægter_A5.indd 1 08/07/15 16.18 9011 Brøndby Boligselskab_Vedtægter_A5.indd

Læs mere

Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune.

Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: Uden medlemsindskud

Læs mere

1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark.

1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark. Boligorganisationen har hjemsted i Birkerød, Rudersdal Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Fjordblink 2010

Vedtægter for Boligforeningen Fjordblink 2010 Vedtægter for Boligforeningen Fjordblink 2010 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Stk. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Fjordblink Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Aalborg Kommune.

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Vedtægter for fsb. fsb

Vedtægter for fsb. fsb Vedtægter for fsb fsb Indhold 3 3 6 11 11 11 Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Kapitel 4 Kapitel 5 Kapitel 6 Navn, hjemsted og formål Boligorganisationens ledelse Boligafdelingernes ledelse Valg af revisionsselskab

Læs mere

Vedtægter Lyngby Boligselskab 2014

Vedtægter Lyngby Boligselskab 2014 Vedtægter Lyngby Boligselskab 2014 Vedtægter for Lyngby Boligselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Lyngby Boligselskab. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Kollegiekontoret i Aarhus

Vedtægter for Kollegiekontoret i Aarhus Vedtægter for Kollegiekontoret i Aarhus Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Kollegiekontoret i Aarhus. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Aarhus Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen 3B

Vedtægter for Boligforeningen 3B Vedtægter for Boligforeningen 3B Juni 2010 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Boligforeningen 3B. Stk. 2 Boligforeningen 3B har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Boligforeningen

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Andelsboligforening (AAB Kolding)

Vedtægter for Arbejdernes Andelsboligforening (AAB Kolding) Vedtægter for Arbejdernes Andelsboligforening (AAB Kolding) Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels Boligforening A.M.B.A. (AAB) med binavnet Kolding almennyttige

Læs mere

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde. På repræsentantskabsmødet den 12. juni 2010 var der vedtægtsændringer på dagsordenen.

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde. På repræsentantskabsmødet den 12. juni 2010 var der vedtægtsændringer på dagsordenen. Til Repræsentantskabet Parkvænget 25 Postboks 269 4000 Roskilde Telefon: Fax: Direkte: www.bosj.dk 13. juni 2010 46 30 47 00 46 30 47 57 46 30 47 88 Ekstraordinært repræsentantskabsmøde På repræsentantskabsmødet

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Byggeforening

Vedtægter for Arbejdernes Byggeforening Vedtægter for Arbejdernes Byggeforening Vedtægter for Arbejdernes Byggeforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Byggeforening. Stk. 2. Organisationen har

Læs mere

Vedtægter for Grindsted Boligforening

Vedtægter for Grindsted Boligforening Vedtægter for Grindsted Boligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Grindsted boligforening Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Billund kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing-Skjern Boligforening

Vedtægter for Ringkøbing-Skjern Boligforening Vedtægter for Ringkøbing-Skjern Boligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Ringkøbing- Skjern Boligforening. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Referat. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 14. juni 2017 kl

Referat. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 14. juni 2017 kl Referat af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 14. juni 2017 kl. 19.00 1. Valg af et medlem til repræsentantskabets stemmeudvalg 2. Valg af dirigent. 3. Aflæggelse af organisationsbestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Den selvejende almene ungdomsboliginstitution, Startbo

Den selvejende almene ungdomsboliginstitution, Startbo Vedtægter for CVR 3517 8953 Den selvejende almene ungdomsboliginstitution, Startbo Navn, hjemsted og formål 1. Den selvejende almene ungdomsboliginstitutions navn er: Startbo Stk. 2. Ungdomsboliginstitutionen

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418 Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl. 18.00 i fælleshuset, Sundtoften 418 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Boligselskabet BSB Assens

Boligselskabet BSB Assens Boligselskabet BSB Assens af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 9. september 2014 kl. 15.00 i Skjoldvænget 100, 5610 Assens Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

«Selskab_Navn» VEDTÆGTER FOR

«Selskab_Navn» VEDTÆGTER FOR «Selskab_Navn» VEDTÆGTER FOR Vedtægter For Boligforeningen Fredensbo Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Boligforeningen Fredensbo Stk. 2. Organisationen har hjemsted i

Læs mere

Vedtægter For Boligforeningen Ringbo

Vedtægter For Boligforeningen Ringbo Vedtægter For Boligforeningen Ringbo Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Ringbo. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Glostrup Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter for AB Vejen Byggeselskab

Vedtægter for AB Vejen Byggeselskab Vedtægter for AB Vejen Byggeselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Andelsboligorganisationen Vejen Byggeselskab. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejen kommune.

Læs mere