REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 28. november 2018 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 28. november 2018 kl"

Transkript

1 REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. november 2018 kl Valg af dirigent 2. Budget Vedtægter for Boligforeningen AAB Organisationsbestyrelsen 4. Mission, vision og strategi Boligforeningen AAB en forening for stærke lokale fællesskaber Organisationsbestyrelsen 5. Valg af et medlem til Boligudvalget 6. Mødeplan for Eventuelt Formanden Bent Haupt Jensen bød repræsentantskabets medlemmer velkommen og præsenterede OB og direktør. Bent Haupt Jensen er formand for boligforeningen og afdelingsformand for afdeling 50 i Valby.

2 1. Valg af dirigent Der skal vælges en dirigent til at lede mødet. Organisationsbestyrelsen foreslår advokat (H) Knud-Erik Kofoed fra NT-advokater. Formanden Bent Haupt Jensen indstillede på organisationsbestyrelsens vegne advokat (H) Knud-Erik Kofoed. Dirigenten blev enstemmigt valgt. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, hvorefter dagsordenen blev gennemgået. Dagsordenen blev betragtet som godkendt. Der var kl mødt 72 ud af 188 mulige stemmeberettigede. Dirigenten konstaterede, at stemmeudvalget ved Lars Christensen, afdeling 21, Ole Christensen, afdeling 47, og Mette Hansen, afdeling 90, var til stede.

3 2. Budget 2019 Forslag til budget 2019 for Boligforeningen AAB vil medføre en stigning i administrationsbidraget fra kr til kr pr. lejemålsenhed. Budgettet er udarbejdet med udgangspunkt i en generel fremskrivning af omkostninger med 2%, herunder er lønkonti reguleret med 2%, hvilket svarer til niveauet i de nye overenskomster. Inden fremskrivning er antallet af medarbejdere reduceret, svarende til et årsværk. Tillægget i administrationsgebyret for parlamentariske afdelinger i 2019 stiger såvel med den varslede stigning fra budget 2018 og med almindelig prisfremskrivning på 2% i alt fra kr. 547 til i alt kr. 654 pr. lejemålsenhed. Overophedning i byggemarkedet med voldsomt stigende priser trækker byggeprocesserne ud. Der forventes et fald i indtægter vedrørende byggesagshonorar i forhold til budget 2018 på 13%. For at mindske stigningen i administrationsbidraget har administrationen vurderet hvilke poster, der med nuværende kendskab kan reguleres. Bilag Bilag 1 Budget foreningen 2019 Bilag 2 Takstblad 2019 Formanden fik ordet for indledende bemærkninger. Organisationsbestyrelsens mål er at holde administrationsbidraget indenfor den almindelige prisfremskrivning. Der er foretaget løbende effektiviseringer i administrationen, der hidtil har gjort det muligt at faldet i byggesagshonorarer som følge af opbremsning i byggeriet. Det er en balancegang både at effektivisere og efterleve de krav, der stilles om service fra beboere og afdelinger, men det fornødne råderum forsøges skabt ved bl.a. indførelse af robotteknologi, hvor det giver mening. Hvis vi skal bibeholde vores decentrale koncept, er det vigtigt at have fokus på arbejdsmiljøarbejdet. Der er inden for driftsbudgettet fundet plads til fastholdelse af et årsværk til arbejdsmiljøarbejdet. Det blev sidste år besluttet at inspektørydelserne til de parlamentariske afdelinger skulle gøres kostægte. Stigningen blev i 2018 dækket af arbejdskapitalen, og slår som varslet fuldt igennem i afdelingerne i 2019 samtidig med den almindelige prisfremskrivning. Som det fremgår af det udsendte budget, sker der store forskydninger omkring byggesagshonorarer, hvilket skyldes, at mange mini- og helhedsplaner trækker ud, ligesom nybyggerier bliver mere og mere tidskrævende og uforudsigelige. Eksempelvis har det i flere år været forventet, at byggerier på Grønttorvet og i Carlsberg byen ville komme i gang. Hidtil har Byggeri indtægtsført honorarerne i takt med, at de forskellige skemaer indgives til kommu-

4 nen. Dette bør vi se på at ændre, så der faktureres i takt med at arbejdet udføres. Herudover er det også i årets løb besluttet, at der i de sager, der trækker ud skal faktureres for medgået tid. Lovgivningen er således, at byggesager ikke må finansieres af den daglige drift. Der er i AAB problemer med manglende softwarelicenser i afdelingerne. Dette er et problem, der andre steder har bevirket betydelige økonomiske krav fra Microsoft. Den kampagne, der har været for at få tilmeldt sig indkøb af licenser via IT, har haft begrænset effekt. Det er ikke lovligt at benytte forskellige Office home produkter til erhvervsmæssig brug, og en licens må kun benyttes af en person. Der skal anskaffes en Office 365 licens pr. person. Der er nu igangsat en ny kampagne for at få dette bragt i orden. De afdelinger, der inden årets udgang bestiller Office 365 til bestyrelsen og evt. suppleater/lokalt ansatte gennem administrationen, på aabnet.aab.dk/office365, deltager i lodtrækning om to x to flasker rødvin. En anden betydelig risiko er persondataforordningen. Den skal tages alvorligt. De første domme er faldet i EU og Datatilsynet er ved at forberede de første sager herhjemme. Sørg derfor for at gemme i DocuNote og få gammelt materiale scannet ind. OB ser stadig et nyt domicil som et middel til nedbringelse af udgifterne i administrationen. Der er brugt meget tid og arbejde på at finde en løsning, der forventes fremlagt på det ekstraordinære repræsentantskabsmøde den 11. december Christian Høgsbro fik ordet for gennemgang af budgettet. Dirigenten efterlyste bemærkninger til budgettet. Peter Hjorth, afdeling 45, takkede for fremlæggelsen. Han ønskede oplyst om bidrag til byggesager efter forbrugt tid gælder hele sagen eller opstart af sagen. Formanden oplyste, at bemærkningen omhandler tidspunktet for fakturering, så regelsættet overholdes. Herudover opkræves betaling for timeforbrug på de sager, der trækker ud. Punktet blev sat til afstemning. Dirigenten konstaterede, at der var flertal for forslaget, hvorfor budgettet var godkendt.

5 3. Vedtægter for Boligforeningen AAB Organisationsbestyrelsen AAB s vedtægter er senest revideret i Med virkning fra 1. juli 2016 trådte ny bekendtgørelse nr. 718 om normalvedtægter for almene boligorganisationer med almene boligafdelinger i kraft, som nødvendiggør en tilpasning af AAB s vedtægter. Ændringerne er indarbejdet i forslag til nye vedtægter. De væsentligste er: A) Tilføjelse af emner, hvor repræsentantskabet har besluttende kompetence iht. normalvedtægten, men det er uomtalt i AAB s gældende vedtægter: a. Beslutning om overgang af en afdeling fra AAB til en anden organisation b. Beslutning om nedlæggelse af afdeling fra AAB c. Pantsætning af foreningens og afdelingernes ejendomme d. Frikøb af en tinglyst tilbagekøbsklausul, der påhviler en afdeling, der er oprettet før den 1. juli B) Ramme for afvikling af digitale afdelingsmøder som supplement til afdelingsmødet. Der er desuden foretaget mindre tekstmæssige justeringer i forslaget til nye vedtægter. I henhold til AAB s gældende vedtægter 10, stk.1, kan vedtægterne ændres hvis 2/3 af repræsentantskabsmedlemmerne er mødt, og 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget. Er mindre end 2/3 mødt, men mindst 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget, afholdes nyt møde inden to uger. På dette møde kan forslaget uanset antallet af fremmødte vedtages, hvis 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget. Såfremt der til mødet den 28. november 2018 ikke er tilstrækkeligt fremmødte repræsentantskabsmedlemmer og forslaget ved dette møde opnår 2/3 s flertal, vil organisationsbestyrelsen indkalde til nyt møde den 11. december 2018 kl , jf. vedtægternes 10, med henblik på endelig behandling af forslaget til nye vedtægter. Bilag Bilag 1 Vedtægter for Boligforeningen AAB Bilag 2 Vedtægter for Boligforeningen AAB sammenholdt med nuværende vedtægter Christian Høgsbro fik ordet for gennemgang af forslaget. Dan Eriksen, afdeling 32, bemærkede, at det ved dom i Farum blev fastslået, at ejendomme tilhører den enkelte afdeling og ikke foreningen. Christian Høgsbro oplyste, at Højesteret havde vurderet, at hver afdeling er en selvstændig juridisk enhed, men at det er foreningen, der ejer ejendommene. Hanne Heede, afdeling 19, spurgte om, de der tidligere har indbetalt medlemsindskud får disse retur ved fraflytning. Christian Høgsbro oplyste, at de, der i henhold til gammel lovgivning skulle indbetale indskud får indskuddet retur ved udmelding, såfremt der gøres krav på det.

6 Dirigenten oplyste, at ændring af vedtægterne kun kan ske, hvis 2/3 af repræsentantskabsmedlemmerne er mødt, og 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget. Vedtægterne kan derfor ikke vedtages endeligt, men såfremt 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget, kan forslaget forelægges repræsentantskabet på et nyt møde inden to uger. På dette møde kan forslaget, uanset antal fremmødte, vedtages, hvis 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget. Dirigenten konstaterede, at der ikke var mødt mindst 2/3 af samtlige repræsentantskabsmedlemmer, og at forslaget dermed ikke kunne vedtages endeligt. Mere end 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget, som derfor er foreløbigt vedtaget. Forslaget fremlægges til endelig vedtagelse på ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 11. december 2018.

7 4. Mission, vision og strategi Boligforeningen AAB en forening for stærke lokale fællesskaber Organisationsbestyrelsen Organisationsbestyrelsen fremlægger et forslag til ny mission, vision og strategi for Boligforeningen AAB til afløsning for den strategi repræsentantskabet godkendte i november Dengang var behovet at sætte fokus på god og effektiv drift, fremtidssikring, nybyggeri og solid økonomistyring. Det er emner, som vi har arbejdet intenst med de seneste fire år og fortsat vil arbejde med i den daglige drift i afdelinger, administration og foreningen. OB har derfor i foråret gennemført en analyse, som bl.a. konkluderede at afdelingsbestyrelserne oplever et stigende pres, som tilsammen gør det endnu vanskeligere at rekruttere beboere til at deltage aktivt i beboerdemokratiet: udefrakommende forventninger om (professionel) løsning af opgaver, som vi i AAB har tradition for, og ønsker, bliver løst lokalt i afdelingerne og stort fokus på effektivitet med deraf følgende forventninger til lokal opgaveløsning foreningen AAB rammes også af en generel samfundstendens, hvor færre engagerer sig i det organiserede, formelle foreningsarbejde. Forårets tre dialogmøder med afdelingsbestyrelserne bekræftede tesen, og i september udsendte OB til alle afdelinger et forslag til ny mission, vision og strategi, således at papiret kunne drøftes i afdelingerne og på årets efterårskonference, hvor oplægget var bagtæppe for to ud af de tre workshops, der blev afholdt med deltagerne. Medarbejderne har ligeledes været inviteret til at kommentere det første forslag. På baggrund af opsamlinger fra alle workshops på efterårskonferencen og medarbejderbidrag, har OB nu endeligt formuleret vedlagte forslag, som under overskriften Boligforeningen AAB en forening for stærke lokale fællesskaber sætter retning for de kommende års videre udvikling af vores forening. Strategiforslaget afløser strategipapiret AAB s vision og strategi 2014, godkendt af repræsentantskabet den 27. november Bilag Bilag 1 Boligforeningen AAB en forening for stærke lokale fællesskaber Charles Thomassen, OB, afdeling 60, fik ordet for gennemgang af forslaget. Peter Hjorth, afdeling 45, takkede for et godt oplæg. Han efterlyste lidt om effektiv drift og rationel tilrettelæggelse af opgaver og det arbejde der ligger heri. Gunvor Abrahamsen, OB, afdeling 23, bemærkede, at en række afdelingsbestyrelser havde følt sig meget alene og opfattet sig selv som autonome enheder. Hun opfordrede til at flere står sammen og bidrager, og at der samarbejdes mere på tværs, så foreningen bliver en fælles enhed. Hun opfordrede til at deltage aktivt i dialogmøder og netværksmøder og at hjælpe hinanden med de mange forestående udfordringer.

8 Charles Thomassen var enig i, at der skal arbejdes med effektiviseringer og driftsøkonomi. Det er en stående opgave at sørge for ikke at have en højere husleje end højest nødvendt, samt at beboere og lejere drifter vores afdelinger rigtigt. Den sidste sætning i missionen rummer dette. Dirigenten konstaterede efter afstemning, at der var overvejende flertal for forslaget til ny mission, vision og strategi for Boligforeningen AAB. Denne var derfor vedtaget.

9 5. Valg af et medlem til Boligudvalget Der skal vælges nyt medlem til boligudvalget, da Gerda Bilde, afdeling 40, afgår og ikke modtager genvalg. Valgperioden er frem til juni Kommissorium Boligudvalgets kommissorium, vedtaget december 2005: At fremme AAB s boligpolitiske målsætning og foreningens målsætningsprogram, hvor medlemmerne af foreningen skal tilgodeses mest muligt, såvel administrativt som politisk. At indstille til OB som indstillingsudvalg, at forslag/ændringsforslag indenfor udvalgets ressortområde bliver behandlet i overensstemmelse med målsætningen for den boligpolitiske indsats i foreningen At diskutere og udarbejde løsninger til en mere nuanceret og homogen beboersammensætning i Boligforeningens og datterforeningers afdelinger. At være inspirator omkring reglerne for boligers indretning(råderet), istandsættelsesregler i boperioden og ved fraflytning samt, at følge op på og orientere om lovgivningsmæssige tiltag indenfor boligområdet. Dirigenten efterlyste kandidater. Der kom følgende kandidater: Sofie Astor, afdeling 60 Leif Janhede, afdeling 37 Der blev foretaget skriftlig afstemning om de foreslåede kandidater. Dirigenten oplyste følgende stemmetal: Sofie Astor, afdeling stemmer Leif Janhede, afdeling stemmer. Der var tre blanke stemmer. Dirigenten konstaterede, at Sofie Astor, afdeling 60, var valgt som nyt medlem af Boligudvalget.

10 6. Mødeplan for 2019 Repræsentantskabet skal godkende mødeplan for det kommende år. Der foreslås følgende mødeplan for 2019: Ordinære repræsentantskabsmøder: o onsdag den 12. juni 2019 o onsdag den 27. november 2019 Repræsentantskabets besigtigelsestur o onsdag den 27. marts 2019 Christian Høgsbro fik ordet for fremlæggelse af mødeplanen for Dirigenten konstaterede, at mødeplanen kunne godkendes.

11 7. Eventuelt Der kan ikke træffes beslutninger under eventuelt. Ingen bemærkninger. Formanden oplyste på vegne af David Jennow, at han som formand for uddannelsesudvalget var dybt bekymret over de beboerdemokrater, der endnu ikke har taget bestyrelseskørekortet. Han opfordrede til at få taget kørekortet, da det er vigtigt med basal viden om afdelingsbestyrelsens arbejde. For de, der frem til den 6. januar 2019 tager bestyrelseskørekortet, vil der blive trukket lod om to x to flasker rødvin til deling i afdelingsbestyrelsen. Formanden takkede for mødet og oplyste, at der holdes ekstraordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 11. december 2018 kl for behandling af forslag til nye vedtægter og forslag om nyt domicil. Det er vigtigt at møde op og være med til at træffe disse beslutninger. Den 10. december 2018 Knud-Erik Kofoed Dirigent Bent Haupt Jensen Formand

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 29. november 2017 kl

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 29. november 2017 kl REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 29. november 2017 kl. 19.00 i HK s mødesal, Svend Aukens Plads 11, stuen, 2300 København S (adgang gennem HK s hovedindgang) DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter Indholdsfortegnelse Introduktion...

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018

Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018 I SIDE 1 I Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018 I SIDE 2 I Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmeudvalg Fastsættelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet Behandling

Læs mere

REFERAT. af ekstraordinært repræsentantskabsmøde. tirsdag den 11. december 2018 kl

REFERAT. af ekstraordinært repræsentantskabsmøde. tirsdag den 11. december 2018 kl REFERAT af ekstraordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2018 kl. 19.00 1. Valg af dirigent 2. Vedtægter for Boligforeningen AAB 3. Nyt domicil - Organisationsbestyrelsen Formanden Bent

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl. 18.30 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 38 fremmødte. 30 fra 1. kreds, 4 fra

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016

Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016 Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31, 1780 København V Tirsdag den 31.

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen AAB

Vedtægter for Boligforeningen AAB Vedtægter for Boligforeningen AAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB er grundlagt den 12. marts 1912 og er senest drevet under navnet

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Vedtægter for fsb. fsb

Vedtægter for fsb. fsb Vedtægter for fsb fsb Indhold 3 3 6 11 11 11 Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Kapitel 4 Kapitel 5 Kapitel 6 Navn, hjemsted og formål Boligorganisationens ledelse Boligafdelingernes ledelse Valg af revisionsselskab

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab

Halsnæs Ny Boligselskab Halsnæs Ny Boligselskab Endelig indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 14. marts 2018 kl. 18.00 i fælleslokalet beliggende Vognmandsgade 16, kld., 3300 Frederiksværk Dagsorden Side 1 Valg

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 BESTYRELSENS MUNDTLIGE BERETNING I bestyrelsens mundtlige beretning vil jeg kort omtale den skriftlige beretning samt behandle de ting, der er sket siden den skriftlige

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK s mødesal

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 22. september 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede:

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

vedtægter for fsb juni 2010

vedtægter for fsb juni 2010 vedtægter for fsb juni 2010 Rådhuspladsen 59 1550 København V Tel 3313 2144 Fax 3314 1260 www.fsb.dk januar 2010 vedtægter for fsb indhold 04 04 07 10 10 10 kapitel 1 Navn, hjemsted og formål kapitel 2

Læs mere

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Mødedato: Mandag den 16. februar 2015 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 29. juni 2011 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: Ingeniørforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ALBOA, ALMEN BOLIGORGANISATION AARHUS

VEDTÆGTER FOR ALBOA, ALMEN BOLIGORGANISATION AARHUS VEDTÆGTER FOR ALBOA, ALMEN BOLIGORGANISATION AARHUS Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 1.1. Boligorganisationens navn er ALBOA, Almen Boligorganisation Aarhus. 1.2. Boligorganisationen har hjemsted i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR 3B NOVEMBER 2018

VEDTÆGTER FOR 3B NOVEMBER 2018 VEDTÆGTER FOR 3B NOVEMBER 2018 KAPITEL 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Boligorganisationens navn er Boligforeningen 3B (herefter 3B). 3B har hjemsted i Københavns Kommune. 2 3B er organiseret som en almen

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR 3B NOVEMBER 2018

VEDTÆGTER FOR 3B NOVEMBER 2018 VEDTÆGTER FOR 3B NOVEMBER 2018 KAPITEL 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Boligorganisationens navn er Boligforeningen 3B (herefter 3B). 3B har hjemsted i Københavns Kommune. 2 3B er organiseret som en almen

Læs mere

VESTERGÅRDSVEJ 15 // 8260 VIBY J // TLF //

VESTERGÅRDSVEJ 15 // 8260 VIBY J // TLF // VESTERGÅRDSVEJ 15 // 8260 VIBY J // TLF. 87 406 700 POST@ALBOA.DK // WWW.ALBOA.DK Vedtægter for ALBOA, ALmen BOligorganisation Aarhus Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1. Boligorganisationens navn

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945

Vorup Boligforening af 1945 Vorup Boligforening af 1945 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat fra repræsentantskabsmøde i Vorup Boligforening af 1945 den

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse.

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 17.00 I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Tidsplanen er som følger: Kl. 17.00 17.45 Kl. 17.45 18.30 Kl. 18.30 20.00 Besigtigelse

Læs mere

VEDTÆGTER. Vedtægter

VEDTÆGTER. Vedtægter Vedtægter 1 Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Tårnbyhuse Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Tårnby Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: Uden medlemsindskud.

Læs mere

Bilag 1. Bekendtgørelse om normalvedtægter. Normalvedtægter for en almen boligorganisation, der har et repræsentantskab som øverste myndighed

Bilag 1. Bekendtgørelse om normalvedtægter. Normalvedtægter for en almen boligorganisation, der har et repræsentantskab som øverste myndighed Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene Boligafdelinger Nr. 1299 15. december 2009 I medfør af 12, stk. 3, i lov om almene boliger m.v., jf. lovbekendtgørelse nr. 1204

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen,

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen 3B

Vedtægter for Boligforeningen 3B Vedtægter for Boligforeningen 3B Juni 2012 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Boligforeningen 3B. Stk. 2 Boligforeningen 3B har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Boligforeningen

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger og indbetalt garantikapital

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger og indbetalt garantikapital Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger og indbetalt garantikapital GÆLDENDE (garantiorganisation) Nr. 719 af 13. juni 2016 Udlændinge-, Integrations-

Læs mere

ENDELIG DAGSORDEN til repræsentantskabsmøde den 11. maj 2015:

ENDELIG DAGSORDEN til repræsentantskabsmøde den 11. maj 2015: ENDELIG DAGSORDEN til repræsentantskabsmøde den 11. maj 2015: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for det senest forløbne år. 3. Endelig godkendelse

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger GÆLDENDE Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger Nr. 718 af 13. juni 2016 Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Bekendtgørelse om normalvedtægter

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 48

AAB Silkeborg Afdeling 48 AAB Silkeborg Afdeling 48 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 63 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Joan Nielsen Allan Oldenburg Jf. Administration:

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Vedtægter for Plus Bolig.

Vedtægter for Plus Bolig. ~ bohjus n r du vil leje ~ Vedtægter for Plus Bolig. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Plus Bolig. Organisationen har hjemsted i Aalborg Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter for AB Vejen Byggeselskab

Vedtægter for AB Vejen Byggeselskab Vedtægter for AB Vejen Byggeselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Andelsboligorganisationen Vejen Byggeselskab. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejen kommune.

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger og indbetalt garantikapital

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger og indbetalt garantikapital BEK nr 719 af 13/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 8. februar 2017 Ministerium: Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Journalnummer: Udlændinge-, Integrations- og Boligmin., j.nr. 2016-374 Senere

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger og indbetalt garantikapital

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger og indbetalt garantikapital BEK nr 719 af 13/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 16. juni 2016 Ministerium: Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Journalnummer: Udlændinge-, Integrations- og Boligmin., j.nr. 2016-374 Senere

Læs mere

Vedtægter for Grindsted Boligforening

Vedtægter for Grindsted Boligforening Vedtægter for Grindsted Boligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Grindsted boligforening Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Billund kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter for ALFABO

Vedtægter for ALFABO Vedtægter for ALFABO Vedtægter for ALFABO Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er ALFABO. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Kolding kommune. 2. Boligorganisationen er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR 3B MAJ 2016

VEDTÆGTER FOR 3B MAJ 2016 VEDTÆGTER FOR 3B MAJ 2016 KAPITEL 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Boligorganisationens navn er Boligforeningen 3B (herefter 3B). 3B har hjemsted i Københavns Kommune. 2 3B er organiseret som en almen boligorganisation

Læs mere

1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. 2 Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud

1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. 2 Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud VEDTÆGTER 1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. stk. 2. Organisationen har hjemsted i Århus Kommune. 2 Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud 3 Boligorganisationens

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL

INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL. 17.00 BOLIGFORENINGEN 3B I HAVNEHOLMEN 21 I 1561 KØBENHAVN V DAGSORDEN - PUNKT 3 Fastsættelse af forretningsorden

Læs mere

Lovtidende A Udgivet den 16. juni Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger

Lovtidende A Udgivet den 16. juni Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger Lovtidende A 2016 Udgivet den 16. juni 2016 13. juni 2016. Nr. 718. Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger I medfør af 12, stk. 3, i lov om almene boliger

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation VEDTÆGTER For Den almene boligorganisation BOLIGSELSKABET AF 2014 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Boligselskabets navn er Boligselskabet af 2014. 1. Selskabet har hjemsted i Randers Kommune. 2. Selskabet

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger BEK nr 718 af 13/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 30. marts 2019 Ministerium: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Journalnummer: Udlændinge-, Integrations- og Boligmin., j.nr. 2016-374 Senere ændringer

Læs mere

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl. 19.00, i Kulturhuset på Harmonien Der var følgende dagsorden 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

VESTERGÅRDSVEJ 15 // 8260 VIBY J // TLF

VESTERGÅRDSVEJ 15 // 8260 VIBY J // TLF VESTERGÅRDSVEJ 15 // 8260 VIBY J // TLF. 87 406 700 POST@ALBOA.DK// WWW.ALBOA.DK Vedtægter for ALBOA, ALmen BOligorganisation Aarhus Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Stk. 1. Boligorganisationens navn

Læs mere

Vedtægter Tårnby Kastrup Boligselskab 2018

Vedtægter Tårnby Kastrup Boligselskab 2018 Vedtægter Tårnby Kastrup Boligselskab 2018 Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Tårnby Kastrup Boligselskab. Forkortet til TKB. TKB har hjemsted i Tårnby Kommune.

Læs mere

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 28. november 2013, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 28. november 2013, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 28. november 2013, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 54 fremmødte. 42 fra 1. kreds, 8 fra

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger BEK nr 1299 af 15/12/2009 Udskriftsdato: 8. juli 2019 Ministerium: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Journalnummer: Indenrigs- og Socialmin., j.nr. 2009-666 Senere ændringer til forskriften BEK

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18

Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18 Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl. 18.00 i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia.

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Kolding Kommune. 2. Administrationsorganisationen

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Andelsboligforening (AAB Kolding)

Vedtægter for Arbejdernes Andelsboligforening (AAB Kolding) Vedtægter for Arbejdernes Andelsboligforening (AAB Kolding) Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels Boligforening A.M.B.A. (AAB) med binavnet Kolding almennyttige

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal 1 Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Kristiansdal. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Odense Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Randers Boligforening af Side 1 af 16

VEDTÆGTER. for. Randers Boligforening af Side 1 af 16 VEDTÆGTER for Randers Boligforening af 1940 Side 1 af 16 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Randers Boligforening af 1940. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Randers

Læs mere

Vedtægter boligforeningen aab

Vedtægter boligforeningen aab Vedtægter boligforeningen aab Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB, almen boligorganisation med begrænset ansvar. Boligforeningen er grundlagt den 12.

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på det ordinære repræsentantskabsmøde den 15. juni 2017

Vedtægter. Vedtaget på det ordinære repræsentantskabsmøde den 15. juni 2017 Vedtægter 2017 Vedtaget på det ordinære repræsentantskabsmøde den 15. juni 2017 Vedtægter for Svendborg Andels-Boligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Svendborg

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN 1 Navn. 1.01 Medlemsforeningens navn er Muskelsvindfonden. 1.02 Foreningen har hjemsted i Århus. 2 Formål. 2.01 Det er Muskelsvindfondens formål at forbedre livsvilkårene

Læs mere

Vedtægter for Boligorganisationen Lundebjerggård

Vedtægter for Boligorganisationen Lundebjerggård Vedtægter for Boligorganisationen Lundebjerggård Kapitel 1 - Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligorganisationen Lundebjerggård. Boligorganisationen har hjemsted i Ballerup kommune.

Læs mere

SKRIV DOKUMENTETS TITEL HER EVT. UNDEROVERSKRIFT HER

SKRIV DOKUMENTETS TITEL HER EVT. UNDEROVERSKRIFT HER SKRIV DOKUMENTETS TITEL HER EVT. UNDEROVERSKRIFT HER Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Himmerland Boligforening. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Aalborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen 3B

Vedtægter for Boligforeningen 3B Vedtægter for Boligforeningen 3B Juni 2010 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Boligforeningen 3B. Stk. 2 Boligforeningen 3B har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Boligforeningen

Læs mere

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peder Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Kim Karmar Jensen. Kjeld Vellier Heidi Schöwing-Hansen

Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peder Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Kim Karmar Jensen. Kjeld Vellier Heidi Schöwing-Hansen BSB Lunderskov Referat fra repræsentantskabsmøde tirsdag den 24. september 2013 kl. 18.30 Mødet holdes i Lunderskov Hallen, Kobbelvænget 1, 6640 Lunderskov Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune. Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune

Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune. Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune 1. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Foreningens navn

Læs mere

Vedtægter Estrupsgade Silkeborg Tlf aab-silkeborg.dk

Vedtægter Estrupsgade Silkeborg Tlf aab-silkeborg.dk Vedtægter Indhold Kapitel 1 - Navn, hjemsted og formål... 2 Kapitel 2 - Medlemskab og kapitalforhold... 2 Kapitel 3 - Boligorganisationens ledelse... 2 Repræsentantskabet... 2 Bestyrelsen... 4 Kapitel

Læs mere

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB VEDTÆGTER for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIG- SELSKAB. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17. Referat af OB-møde Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, formand Gunvor Abrahamsen, næstformand Hanne Dahlerup Jette Kragh Bjarne Lindqvist Christina Søby Jensen Charles Thomassen

Læs mere

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde Afd. 1-14 Nordhavnsgården Beboerlokalet, Herninggade 2 2100 København Ø Onsdag den 14. september 2011 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at

Læs mere

Vedtægter. for. Boligselskabet Vendersbo

Vedtægter. for. Boligselskabet Vendersbo Vedtægter for Boligselskabet Vendersbo Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Vendersbo. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Guldborgsund Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2 Boligselskabet Trollebo Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 17. juni 2014 kl. 18.30 i Figenparkens fælleslokale beliggende Figenvej 18, 4700 Næstved Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Vedtægter. for. Boligselskabet Langeland

Vedtægter. for. Boligselskabet Langeland Vedtægter for Boligselskabet Langeland Vedtægter for Boligselskabet Langeland.................................................................... Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Til Repræsentantskabet ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Under henvisning til indkaldelse af 11. maj 2010 fremsendes hermed endelig dagsorden med bilag til det ordinære repræsentantskabsmøde Lørdag den 12.

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt

Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Lillebælt. Boligorganisationen er stiftet ved en fusion mellem boligorganisationerne

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Boligselskab

Vedtægter for Slagelse Boligselskab Vedtægter for Slagelse Boligselskab Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Slagelse Boligselskab. stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Slagelse kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål. Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse. 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe.

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål. Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse. 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe. VEDTÆGTER 2014 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Gladsaxe Kommune. Stk. 3. Boligorganisationen

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Sønderborg Andelsboligforening MAJ 2018

VEDTÆGTER FOR Sønderborg Andelsboligforening MAJ 2018 VEDTÆGTER FOR Sønderborg Andelsboligforening MAJ 2018 Rigtigheden bekræftes herved: Sønderborg, den / 2018 Vivian Engelbredt Frank Neidhardt Jimmy Povlsen formand næstformand direktør 1 Vedtægter for Sønderborg

Læs mere

UDKAST VEDTÆGTER FOR Sønderborg Andelsboligforening MAJ 2018

UDKAST VEDTÆGTER FOR Sønderborg Andelsboligforening MAJ 2018 UDKAST VEDTÆGTER FOR Sønderborg Andelsboligforening MAJ 2018 Rigtigheden bekræftes herved: Sønderborg, den / 2018 Vivian Engelbredt Frank Neidhardt Jimmy Povlsen formand næstformand direktør 1 Vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Silkeborg Boligselskab

Vedtægter for Silkeborg Boligselskab Vedtægter for Silkeborg Boligselskab SILKEBORG, DEN 23. APRIL 2014 INDHOLD KAPITEL 1: Navn, hjemsted og formål 1. side 3 3. side 3 KAPITEL 2: Medlemskab og kapitalforhold 4 side 3 KAPITEL 3: Boligorganisationens

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 27. november 2014, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 27. november 2014, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 27. november 2014, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 42 fremmødte. 32 fra 1. kreds, 7 fra

Læs mere

Vedtægter. For. Brøndbyernes Andelsboligforening. Vedtægter. Kapitel 2 Medlemskab. Vedtægter for. Brøndbyernes Andelsboligforening

Vedtægter. For. Brøndbyernes Andelsboligforening. Vedtægter. Kapitel 2 Medlemskab. Vedtægter for. Brøndbyernes Andelsboligforening For Brøndbyernes Andelsboligforening for Brøndbyernes Andelsboligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Brøndbyernes Andelsboligforening Kapitel 2 Medlemskab 4. Som

Læs mere