Brugermanual for 1-fløjet brandskydeport type BS-601

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugermanual for 1-fløjet brandskydeport type BS-601"

Transkript

1 Brugermanual for 1-fløjet brandskydeport type BS-601 Produktionsår: Ordre nr: Sag:

2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Opbygning og funktion. 2. Montering og indregulering. 3. Sikkerheds- og sundhedsrisici. 4. Betjening. 5. Rengøring. 6. Vedligehold. 7. Brugsanvisninger for kemikalier. 8. Personlige værnemidler.

3 1. OPBYGNING OG FUNKTION FP-brandskydeporte er opbygget som en helsvejset rammekonstruktion af stålprofiler, beklædt med sammenfalsede stålpladekassetter, som gør at FP-portene er relativt lette og særdeles stabile. Porten er udført som typegodkendte BS-60 porte efter DS Max. murhulsmål: Bredde 4800 mm, højde 3600 mm. Vedr.: denne ordres portstørrelse, henvises til ordrebekræftelsen SELVLUKKESYSTEM: Porten ophænges på vandret køreskinne og kan være parkeret vilkårligt på skinnen. FP-brandskydeportes selvlukkesystem, kan udføres på følgende måde: 1. FP-brandskydporte kan være forsynet med 70 o smelteled med Woodsmetal indstøbt i kobberhylster, som placeres øverst på anslagsstolpen. 2. FP-brandskydeporte kan være forsynet med el-holdemagnet beregnet for tilkobling til et (automatisk-branddør-lukningsanlæg) ABDL-anlæg. Holdemagneten placeres normalt i bagkant af køreskinne. Fælles for begge systemer gælder følgende: Smelteled eller elholdemagnet, vil i en brandsituation, slippe lukkeloddets wire, således at wirelåsen/magnetanker rammer medbringerbeslag på den ene portrulle, som derved får porten til at lukke og dermed forhindre en røg- og brandspredning. Se principskitseskitse for de forskellige selvlukkesystemer. Vedr.: denne ordres selvlukkesystem, henvises til ordrebekræftelsen. EL-SPIL: FP-brandskydeporte kan forsynes med automatisk åbne- og lukkefunktion som sikrer, at transport kan foregå uhindret. Den automatiske lukkefunktion sikrer ligeledes, at trækproblemer, samt varmespild begrænses. Alle FP-branddøre og brandporte lever op til forskrifterne i Brandteknisk vejledning nr. 26 Vedr.: denne ordres elbetjening, henvises til ordrebekræftelsen.

4 2. MONTERING OG INDREGULERING 2.1 Indledning Det er af stor betydning for portens brandtekniske egenskaber, at den bliver monteret korrekt. Den, der udfører montagen, er ansvarlig for, at porten monteres som foreskrevet i denne monteringsforskrift. Inden montering af porten påbegyndes, kontrolleres at portens lysnings-mål og målene for væghuller passer sammen. Hvis målspecifikationerne ikke er opfyldt, skal det aktuelle væghulsmål etableres efter aftale mellem byggeledelsen og Fyns Portindustri A/S, således at portens brandtekniske egenskaber ikke forringes. 2.2 Fastgørelse af køreskinne Køreskinnen fastgøres til de tilstødende bygningsdele (væg m.v.) med mindst det antal forankringer der er forboret for i køreskinnen. Ved endelig fastgørelse kontrolleres det: at køreskinnen er monteret i lod og vage. at køreskinnens fastgørelse til bygningsdele er forsvarligt udført. i letbeton og murværk fastgøres med gennemgående M10 bolte med underlagsplader. i beton fastgøres med M10 ekspansionsbolte. i stålkonstruktion fastgøres ved svejsning eller med bolte. 2.3 Fastgørelse af anslag og tætninger Anslag og tætninger fastgøres til de tilstødende bygningsdele (væg m.v.) med mindst det antal forankringer der er forboret for. Ved endelig fastgørelse kontrolleres det: at anslaget/tætningerne er monteret i lod og vage. at anslaget/tætningernes fastgørelse til bygningsdele er forsvarligt udført. at fangsko ved anslag er monteret således, at portens anslag går i korrekt indgreb.

5 2.4 Montering af portblad Portbladet transporteres til porthullet enten direkte på varevogn, eller omlæsses ved ankomst på egnet transportvogn. Transportvogn kan være en fladvogn eller en specielt indrettet vogn med et skråtstillet stativ fastmonteret. Transportvognen skal være tilstrækkeligt dimensioneret til portbladets vægt og personalets sikkerhed. Sørg for ved læsning på transportvogn at porten vender rigtigt! Portbladet rejses op ad væggen ud for parkering i åben stilling. Bemærk at porten skal være placeret således at denne ikke kan vælte ud fra væggen. kontroller om der er monteret "afløftesikring" i form af 1 stk. M10 sætskrue med kontramøtrik ud for hver kørerulle. ved opstilling skal disse skruer være spændt i bund. køreruller monteres på de påsvejste " bærebeslag " med hver 4 stk. M10 stålbolte med spændeskiver. Kørerullen fastspændes i midterposition af de aflange huller på bærebeslaget. portbladets ene ende løftes nu op således at kørerullen placeres korrekt ovenpå den runde køreskinne. Den anden ende løftes op på tilsvarende måde. Opløftet foretages under stor forsigtighed med f.eks. et "koben" eller dertil indrettet løftestang med underlag. under denne operation skal der sikres mod at portblad ikke kan falde ud foroven og dermed vælte. når portbladet er oppe at hænge - begge køreruller er korrekt placeret - skal afløftesikringen ud for hvert kørehjul indstilles ved at skrue bolten opad mod køreskinnens underkant, således at der opstår et spillerum på max. 2 mm mellem overkant bolt og underkant U-køreskinne. afløftesikringens stilling sikres ved at spænde kontra med den ekstra møtrik. VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT AFLØFTESIKRINGER ER MONTERET KORREKT, DA DETERVÆSENTLIGTFORSIKKERHEDEN. bundstyrerullen monteres korrekt under portblad ud for den bagerste karm/røgtætning. Bundstyrerullen sikrer at porten altid kører i den rigtige afstand til væg, og at porten åbner og lukker let og korrekt.

6 2.5 Montering af drivmotor og klemsikring. Standardporte er manuelle porte uden åbne/lukkeautomatik 2.6 Fugebredder ved gulv Efter fastgørelsen af køreskinne, anslag og tætninger samt montering af portbladet, må afstanden fra portbladets underkant til ubrændbar gulvbelægning, eller en i belægningen nedlagt synlig (mindst 5 mm tyk og 50 mm bred) stål- eller messingskinne, ikke være større end 10 mm 2.7 Lukkeanordning Porten færdigmonteres med de foreskrevne beslag, hvorefter det kontrolleres: at stålwiren løber frit igennem medbringerbeslaget, monteret på den ene kørerulle. at lukkevægt løber frit i skærm i hele vandringen. at portmedbringer/magnetanker er korrekt monteret på stålwire. at evt. smelteled er monteret frit i portlysningen. at evt. el-holdemagnet er korrekt monteret. at lukkehastigheden, ved udløsning af smelteled eller ABDL-anlæg, nedbremses så bevægelsen ikke forårsager tilskadekomst. som vejledning må trykket, mellem portforkant og karm ikke være større end 150 N. at portbladet lukker helt i og forbliver i indgreb, når porten lukker fra en vilkårlig stilling større end eller lig med 300 mm. at wiretræk fra drivmotor frakobles, ved aktivering af smelteled eller ABDL-anlæg, hvorefter porten skal lukke. at sikring mod portbladets afløftning af køreskinne er korrekt monteret.

7 2.8 Demontering Demontering bør kun udføres af Fyns Portindustri A/S eller andet tilsvarende firma. 2.9 Gangdør/flugtvej Hvis port er leveret med gangdør, kontrolleres følgende: at greb, dørlukker og anden beslåning på gangdør i portbladet går fri af tætninger og anslag samt bygningsdele. at dørlukker er indstillet således at døren kan lukke selv fra en åbning lig med eller større end 300 mm. at døren ved lukning går i indgreb med karm med mindst een låsefalle. (der må ikke monteres lås med rigle i døren.) 2.10 Øvrige bestemmelser Der må ikke foretages fræsning, skæring eller anden bearbejdning af portblad, køreskinne, anslag og tætninger uden skriftlig tilladelse fra Fyns Portindustri A/S. Brandbare gulvbelægninger, f.eks. tæpper, må ikke føres ind under portbladet og heller ikke ind under den stål- eller messingskinne, som eventuelt er nedlagt i gulvbelægningen. Identifikationsmærker må ikke overmales. Monteringsforskrift må ikke fjernes fra porten, før den færdigmonterede port er godkendt af bygge- eller brandmyndigheden. El-tilslutning El-tilslutning til ABDL-anlæg og motorautomatik o.l., må kun udføres af autoriseret elinstallatør. El-tilslutning vedr. ABDL-anlæg er excl. FP`s leverance.

8 3. SIKKERHEDS- OG SUNDHEDSRISICI Ved automatisk lukning af brandskydeporten forårsaget ved udløsning af smelteled eller ABDL-anlæg, må porten ikke kunne forårsage personskade. Porten skal være indrettet, så der ikke kan ske personskade, når den lukker ind i lukkebeslaget i portstolpen. Dette hindres normalt ved montering af hvirvelstrømsbremse, som hindrer at portbladet trykker med mere end 150 N - gælder ved enten "testafprøvning" eller ved selvlukke i forbindelse med "brand". 4. BETJENING For manuelle brandskydeporte gælder, at disse porte kan anvendes som almindelige skydeporte og være parkeret i åben stilling eller vilkårligt. 5. RENGØRING Portbladet kan rengøres med almindelige rengøringsmidler for overfladerengøring. Portbladet må ikke rengøres med højtryksrenser, med mindre det er anført i tilbud/ordrebekræftelse, da højtryksrensning af en ikke vandtæt port, vil kunne ødelægge den indvendige brandisolering. Øvrige dele f.eks. føleliste, fotocelle, geartransmission, rengøres med klud/børste med egnet rensemiddel. 6. VEDLIGEHOLD For at sikre, at brandporten altid er funktionsdygtig er det vigtigt, at der foretages kontrol og vedligehold af portens elektriske- og mekaniske dele med jævne mellemrum. Ud over den daglige funktionskontrol skal der foretages eftersyn efter behov. Kontrollér mindst en gang 1/4 årlig følgende: (Arbejdstilsynets krav) At porten kan køre frit og ubesværet fra helt åben- til helt lukket stilling. At "trækwiren" fra h.h.v. smelteled eller holdemagnet er holdt stram af lukkelod, og at denne er hel og uskadt. At lukkeloddet frit kan bevæges op og ned i styret. (Kontrolleres ved at trække let i wiren)

9 Porte forsynet med ABDL-anlæg afprøves ved at trykke på Testknappen" på ABDL-centralen. Portens elholdemagnet vil derefter give slip på ankerpladen. Porten skal ved denne test selv køre til lukket stilling og forblive i indgreb, så portblad og karm har mindst 25 mm. overlapning. Efter endt test, sammenkobles elholdemagnet og ankerplade igen, hvilket sker ved at skubbe porten til åben stilling. Hvis ankerpladen ikke fastholdes af magneten kan det skyldes at ABDLanlægget ikke er i drift og det kan være nødvendigt at trykke på Afstil tasten på ABDL-centralen. Om portbeklædning er hel og ubeskadiget. Evt. rustangreb udbedres. Følgende smøres: Wireruller, testbeslag og evt. låsebeslag. Køreruller og styreruller er forsynet med helforseglede kuglelejer og smøres derfor ikke. Kontrol af bremsens funktion med evt. regulering af bremsekraften. KONTROL AF ABDL-ANLÆG: ABDL-anlæg (centraler samt iondetektorer) skal i henhold til FORSKRIFT 231 fra Dansk Brandteknisk Institut afsnit 52 Anlægsvedligeholdelse kontrolleres på følgende måde: Det påhviler anlægsejer at lade kvalificeret installatør foretage de nødvendige eftersyn, hvilket omfatter mindst et årligt eftersyn. Eftersyn skal omfatte følgende i henhold til fabrikantens specifikationer: Kontrol af samtlige anlægsfunktioner Vedligeholdelse og rensning af samtlige anlægsdele, herunder detektorer. Justering af detektorfølsomhed samt strømforsyning SERVICEORDNING: Vil De sikre at porten/e bliver systematisk gennemgået og testet det nødvendige antal gange om året, kan vi tilbyde Dem en "SERVICEORDNING"

10 7. BRUGERANVISNINGER FOR KEMIKALIER Til rengøring af malede overflader anvendes et "universal"-rengøringsmiddel. For eks. Dyrups Grundrens eller lignende. Følg nøje instruktionen på rengøringsmidlets emballage. 8. PERSONLIGE VÆRNEMIDLER Benyt læder arbejdshandsker ved håndtering og montage af portblad, karme o.l. Benyt kemikalieresistente handsker ved rengøring af portblad og øvrige dele, som kræver rensevæsker for opløsning af snavs. Benyt tætsluttende beskyttelsesbriller og evt. høreværn, ved brug af f.eks. vinkelsliber o.l. værktøjer. Udføres der "varmt arbejde" i forbindelse med montage eller demontage - hav da en ildslukker indenfor rækkevidde - idet gløder kan antænde! Arbejdet skal i øvrigt udføres sikkerhedsmæssigt og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt.

11 LODRET SNIT BRANDSKYDEPORT TYPE BS * Brandskydeporte type BS-601 leveres som standard, grundet for maling og spartling og monteret på vandret køreskinne, forsynet med lukkevægt og mekanisk smeltesikring med 70 C smelteled * 220 VED MOTORDRIFT Brandportene leveres typegodkendt i henhold til DS , indtil følgende max. mål: Max Bredde...: 4800 mm. Max Højde...: 3600 mm Ved porte større end disse mål søges godkendelse hos de lokale brandmyndigheder. H MURHULS HØJDE MAX. 10 EKSTRAUDSTYR Indbygning af gangdør i port. Inddækning af køreskinne. Blændkarm i sider og top. Motordrift. ABDL-Anlæg. El-magnet inkl. Ankerplade. Hvirvelstrømsbremse. X - MÅL LODRET SNIT STANDARD...: MED GANGDØR...: MED MOTORDRIFT...: 160 mm. 200 mm. 230 mm. VANDRET SNIT VED MOTORDRIFT B B B MURHULS BREDDE 120 X LUKKEVÆGT VANDRET SNIT

12 AUTOMATISK LUKNING MED SMELTELED PORTMEDBRINGER SMELTELED TESTBESLAG LUKKEVÆGT AUTOMATISK LUKNING MED RØGDETEKTOR ANKERPLADE HOLDEMAGNET LUKKEVÆGT

13 AUTOMATISK ÅBNING OG LUKNING MED MOTORDRIFT MOTOR AUTOMATISK ÅBNING OG LUKNING MED MOTORDRIFT KONTRAVÆGT MOTOR

Indhold. Door System - Hovvejen 148, 8361 Hasselager - T: 8692 1171 - F: 8692 1181 - E: info@doorsystem.dk - CVR: 21226734

Indhold. Door System - Hovvejen 148, 8361 Hasselager - T: 8692 1171 - F: 8692 1181 - E: info@doorsystem.dk - CVR: 21226734 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Generelle bestemmelser... 3 1.2 Før montering... 4 2. Montering... 5 2.1 Typer af vægge/befæstigelse... 5 2.2 Fastgørelse af karm... 5 2.3 Montage af dør... 6 2.4 Kontrol

Læs mere

Door System - Hovvejen 148, 8361 Hasselager - T: 8692 1171 - F: 8692 1181 - E: info@doorsystem.dk - CVR: 21226734

Door System - Hovvejen 148, 8361 Hasselager - T: 8692 1171 - F: 8692 1181 - E: info@doorsystem.dk - CVR: 21226734 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Generelle bestemmelser... 3 1.2 Før montering... 4 2. Montering... 5 2.1 Typer af vægge/befæstigelse... 5 2.2 Montage af modkarm (option)... 5 2.3 Montage af faldlodskasse

Læs mere

Indhold. Door System - Hovvejen 148, 8361 Hasselager - T: 8692 1171 - F: 8692 1181 - E: info@doorsystem.dk - CVR: 21226734

Indhold. Door System - Hovvejen 148, 8361 Hasselager - T: 8692 1171 - F: 8692 1181 - E: info@doorsystem.dk - CVR: 21226734 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Generelle bestemmelser... 3 1.2 Før montering... 4 2. Montering... 5 2.1 Typer af vægge/befæstigelse... 5 2.2 Fastgørelse af karm... 5 2.3 Montage af dør... 6 2.4 Kontrol

Læs mere

MONTERINGSFORSKRIFTER M.M.

MONTERINGSFORSKRIFTER M.M. MONTERINGSFORSKRIFTER M.M. Vedligeholdelsesvejledning Monteringsforskrift for klassificerede døre Diverse vejledninger Fabriksvej 6 DK-6973 Ørnhøj Tlf. 96 92 60 00 Fax 96 92 60 01 E-mail: trehoeje@trehoeje.dk

Læs mere

VIPPEPORT. Montagevejledning

VIPPEPORT. Montagevejledning VIPPEPORT Montagevejledning 1. Vigtig information a) Installation bør foretages af en kyndig person. b) Læs hele vejledningen inden start. c) Kontroller alle mål inden montage påbegyndes. d) Åben ikke

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR HÆNGSLET BRANDDØR

MONTAGEVEJLEDNING FOR HÆNGSLET BRANDDØR MONTAGEVEJLEDNING FOR HÆNGSLET BRANDDØR MODEL MH0751EI260 / MH0752EI260 Door System - Hovvejen 148, 8361 Hasselager - T: 8692 1171 - F: 8692 1181 - E: info@doorsystem.dk - CVR: 21226734 Indhold Indhold...

Læs mere

Indhold. MOVE-MH-01-D-DA.doc 2

Indhold. MOVE-MH-01-D-DA.doc 2 Indhold Leverancens indhold... 3 Typer af vægge/befæstigelse... 3 Montage... 4 Nødvendigt værktøj for montage... 4 Kontrol af hulmål... 4 Afstande mellem væg og karm... 4 Montage af karm... 5 Montage af

Læs mere

DOOR SYSTEM - HOVVEJEN 148, 8361 HASSELAGER - T: F: E: - CVR:

DOOR SYSTEM - HOVVEJEN 148, 8361 HASSELAGER - T: F: E: - CVR: Indhold 1. Indledning...3 1.1 Generelle bestemmelser...3 1.2 Før montering...4 2. Montering...5 2.1 Typer af vægge/befæstigelse...5 2.2 Montage af modkarm (option)...5 2.3 Montage af karm...6 2.4 Montage

Læs mere

BRANDSIKKER STÅLDØR BS FLØJET

BRANDSIKKER STÅLDØR BS FLØJET BRANDSIKKER STÅLDØR BS60 1 - FLØJET BLAD 1 Murhul H KARMDYBDE Udv. karm H Lysning H MURHUL B UDV. KARM B LYSNING B LYSNING B (V. 90 GR. ÅBNING) UDLADNING 40 MM BS 60 brandsikre ståldøre er konstrueret

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR HÆNGSLET DØR

MONTAGEVEJLEDNING FOR HÆNGSLET DØR MONTAGEVEJLEDNING FOR HÆNGSLET DØR MODELLER MH0401 / MH0402 MH0601 / MH0602 MH0631 / MH0632 MH0751 / MH0752 MH1001 / MH1002 MH1501 / MH1502 AH0401 / AH0402 AH0601 / AH0602 AH0751 / AH0752 Door System A/S

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR EI 2 60 SKYDEPORT

MONTAGEVEJLEDNING FOR EI 2 60 SKYDEPORT MONTAGEVEJLEDNING FOR EI 2 60 SKYDEPORT MODELLER MS0671EI 2 60 1 Indhold Indhold... 2 Generelle bestemmelser... 3 Leverancens indhold... 3 Typer af vægge/befæstigelse... 4 Montage... 5 Nødvendigt værktøj

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING. for BRAKY -L. 1.Generel information

MONTAGEVEJLEDNING. for BRAKY -L. 1.Generel information MONTAGEVEJLEDNING for BRAKY -L 1.Generel information BRAKY -L er en justerbar mekanisk hastighedsregulator for skydeporte med faldlodslukke-system eller for porte monteret med hældende køreskinne. BRAKY

Læs mere

ABDL 4000 BRANDDØRLUKNING

ABDL 4000 BRANDDØRLUKNING ABDL-CENTRAL ABDL-4000 er en ny generation af ABDL-centraler og strømforsyninger. serien opfylder Dansk Brandteknisk Instituts (DBI) forskrift 231 for automatiske branddør lukningsanlæg (ABDL). Samtlige

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING. for BRAKY -C 2000 Patent nr. EPC nr.92610061.1- MR 888 1992 Patent nr. EPC nr.00610089.5. 1.Generel information

MONTAGEVEJLEDNING. for BRAKY -C 2000 Patent nr. EPC nr.92610061.1- MR 888 1992 Patent nr. EPC nr.00610089.5. 1.Generel information MONTAGEVEJLEDNING for BRAKY -C 2000 Patent nr. EPC nr.92610061.1- MR 888 1992 Patent nr. EPC nr.00610089.5 1.Generel information BRAKY -C 2000 er en justerbar mekanisk hastighedsregulator for skydeporte

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS...

INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS... INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS... 4 OPSÆTNING AF GLAS... 4 MONTERING AF FASTE GLAS... 5 MONTERING AF STYREARM... 7 INDJUSTERING

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR RULLEPORTE

MONTAGEVEJLEDNING FOR RULLEPORTE MONTAGEVEJLEDNING FOR RULLEPORTE MODELLER DS260 DS270 DS280 DS290 DS300 DS305 DS320 DS350 DS375 Indhold Indhold...2 Montagevejledningen dækker...3 Leverancens indhold...3 Typer af vægge/befæstigelse...3

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR AUTOMATISKE SKYDEDØRE

MONTAGEVEJLEDNING FOR AUTOMATISKE SKYDEDØRE MONTAGEVEJLEDNING FOR AUTOMATISKE SKYDEDØRE MODELLER AS0401 / AS0402 AS0601 / AS0602 AS0801 AS1001 / AS1002 AS1501 / AS1502 AV1001 AV1501 Indhold Montagevejledningen dækker... 3 Leverancens indhold...

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion side 3 Før du kører ud på din første tur side 4 Brugervejledning side 5 Justering af sadelhøjde side 7 Justering af kæde side 7 Justering af styrhøjde side 8 Justering

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den gående dør

Læs mere

Montage Brugsanvisning

Montage Brugsanvisning Montage Brugsanvisning Vanguard 5000 501x33878cm / 16 5"Lx11 1"x9 1" Danish_71306 Web site: www.jemogclix.dk E-mail: kundeservice@jemfix.com www.palramapplications.com DA VIGTIGT Læs venligst disse brugsanvisninger

Læs mere

justeringer kan være farlige og bør udføres af kvalificeret/uddannet personer.

justeringer kan være farlige og bør udføres af kvalificeret/uddannet personer. Side 1 Side 1-2 Side 4 Vedlagt SIKKERHED INSTALLATIONSVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESPLAN BORTSKAFFELSE EF OVERENSTEMMELSESERKLÆRING MOTOR INSTALLATIONSVEJLEDNING - Stykliste på motorindhold - Brugervejledning

Læs mere

ønsker tillykke med din nye port som du selv ønsker at montere. For at få et godt resultat, følg denne Monterings og brugervejledning

ønsker tillykke med din nye port som du selv ønsker at montere. For at få et godt resultat, følg denne Monterings og brugervejledning Nordisk Port Import ønsker tillykke med din nye port som du selv ønsker at montere. For at få et godt resultat, følg denne Monterings og brugervejledning Læs denne vejledning igennem inden du starter Vigtige

Læs mere

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual 2018.1 / MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup 86 82 20 88 INDHOLD Indholdsfortegnelse kommer senere! 1 1 3 3 4 5 7 8 10 13 14 15 16 16 17

Læs mere

Lindab Doorline - Garage. Torsion

Lindab Doorline - Garage. Torsion 1092-1 L i n d a b D o o r l i n e G a r a g e Lindab Doorline - Garage Torsion Dokumentation Indholdsfortegnelse Montagetegning Montage - eldrift Dokumentationer... 2 etjeningsvejledning,.port... 2 De.forskellige.portdele,.oversigt...

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg. Montage af glasdør med MANET Glasbeslag på væg

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg. Montage af glasdør med MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg For at

Læs mere

TP LITE MONTAGEVEJLEDNING

TP LITE MONTAGEVEJLEDNING TP LITE MONTAGEVEJLEDNING Indholdsfortegnelse Forberedelse Modtage- og opstartskontrol 3) TP Lite bestanddele og placering 4) Montering af bundprofiler 5) Montering af top-, og sideprofiler 6) Montering

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør M-2200-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 2200 brusedør. Læs venligst denne monteringsvejledning

Læs mere

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning VIGTIG INFORMATION: Læs monteringsanvisningen grundigt igennem inden montering. Følg anvisningerne i manualen og opbevar den til senere brug ADVARSEL VEDRØRENDE

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR MANUEL SKYDEDØR

MONTAGEVEJLEDNING FOR MANUEL SKYDEDØR MONTAGEVEJLEDNING FOR MANUEL SKYDEDØR MODELLER MS0401 / MS0402 MS0601 / MS0602 MS0652 MS1001 / MS1002 MS1501 / MS1502 Indhold Montagevejledningen dækker... 3 Leverancens indhold... 3 Typer af vægge / befæstigelse...

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne M-1700-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 1700 brusedør. Læs venligst

Læs mere

Vordingborg Bad. plejeanvisninger

Vordingborg Bad. plejeanvisninger Vordingborg Bad Montage og plejeanvisninger Montagevejledning af dit bad arrangement. Før du påbegynder montage af dine bad skabe, så pak dem ud og gå for synlige skader. Skader på allerede monterede skabe

Læs mere

DK... Fritstående skinnesystem, justerbart. Vers. 3.00

DK... Fritstående skinnesystem, justerbart. Vers. 3.00 DK... Fritstående skinnesystem, justerbart Vers. 3.00 Fritstående skinnesystemer, justerbare Varenr.: 553000 556000 556297 1.00.... Formål og anvendelse.... 3 1.01...Producent...3 1.02...Anvendelsesformål

Læs mere

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG

CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG BRUGERMANUAL CYKELHOLDER TIL MONTAGE PÅ TRÆKKROG ART NR 17500955 EAN NR 5709133170271 LÆS VENLIGST DENNE MANUAL FØR BRUG! 1 INDHOLD 1. Sikkerhed 2. Godkendelse 3. Værktøj til samling 4. Leveringsomfang

Læs mere

ALUMINIUMRAMMEGLASPARTIER EI30 montagevejledning

ALUMINIUMRAMMEGLASPARTIER EI30 montagevejledning løsning med tætninger uden tætningsfane Det er af stor betydning for dørens brand og/eller lydtekniske egenskaber, at den bliver korrekt monteret. Den, der udfører monteringen, er ansvarlig for, at døren

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Side

INDHOLDSFORTEGNELSE Side BRUGERMANUAL IC1 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Producentoplysninger 3 Advarsler 4 Risikovurdering og Mærkning 5 Sikkerhed og Værnemidler 6 Garantibestemmelser 7 Mål og Vægt 8 Forsendelsesmål 8 Transport og

Læs mere

Montagevejledning. u - k l a s s i f i s e r e d e 1 & 2 f l ø j e d e F u g e k a r m. M x d o o r / A a r s / d a n m a r k 1/6

Montagevejledning. u - k l a s s i f i s e r e d e 1 & 2 f l ø j e d e F u g e k a r m. M x d o o r / A a r s / d a n m a r k 1/6 Sørg for at murhullet passer hele vejen rundt. På karmen sidder en etiket med oplysninger om hulmålets størrelse. Kontrollerer at hulmål stemmer overens med fabrikkens oplysninger inden udpakning. Topstykke

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Indholdsfortegnelse Nødvendigt værktøj Fundament Kontrol af pakkens indhold Kantramme og strøer Vægge Dør og vinduer Gavltrekant Tag Forankring af tag Gulv Overfladebehandling Vedligeholdelse

Læs mere

2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5

2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5 2-søjlede autolifte C-2.30 C-2.30A C-2.7 C-3.2 C-3.5 C-5 Alle rettigheder til denne manual forbeholdes. Hel eller delvis kopiering, uden tilladelse, er ikke tilladt..generelt. 1. Dette afsnit er gældende

Læs mere

Nokia Holder Easy Mount HH-12 & Nokia Mobile Holder CR-81 9254826/1

Nokia Holder Easy Mount HH-12 & Nokia Mobile Holder CR-81 9254826/1 Nokia Holder Easy Mount HH-12 & Nokia Mobile Holder CR-81 1 2 3 4 9254826/1 5 7 6 8 9 10 DANSK 2006 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia og Nokia Connecting People er registrerede varemærker tilhørende

Læs mere

Vejledning om opstilling af plasttanke med brandfarlige væsker

Vejledning om opstilling af plasttanke med brandfarlige væsker Vejledning om opstilling af plasttanke med brandfarlige væsker Beredskabsstyrelsen 17. september 2007 BRS sagsnr.: 2007/000863 BRS sagsnr.: 2007/000863 Indholdsfortegnelse: 1. INDLEDNING... 2 2. VILKÅR

Læs mere

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugermanual. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugermanual. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Mobile Flex 2-pælssystem 4-pælssystem Brugermanual Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til montører, ergoterapeuter og andet personale,

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7 AMICO K 20 Knækarms markise Side 1 ud af 7 Placering og montering af markise 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske

Læs mere

CasArt CA 6000 Kassettemarkise med motor og trådløs fjernbetjening

CasArt CA 6000 Kassettemarkise med motor og trådløs fjernbetjening MONTAGE- OG BRUGERVEJLEDNING CasArt CA 6000 Kassettemarkise med motor og trådløs fjernbetjening indhold Markisens dele 2 Generel info 3 Produktfakta 3 Før du går i gang 4 Pakkens indhold 4 Nødvendigt værktøj

Læs mere

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugervejledning. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugervejledning. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Mobile Flex 2-pælssystem 4-pælssystem Brugervejledning Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til teknikere, installatører, ergoterapeuter

Læs mere

8368ZN-R. Montagevejledning. Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring

8368ZN-R. Montagevejledning. Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring Montagevejledning 8368ZN-R Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring Model: Glas-væg 90, i plan Monteres på højre side med åbning

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

S26 MOTOR Original brugermanual

S26 MOTOR Original brugermanual S26 MOTOR Original brugermanual Indhold 1. Indledning 1 2. Liste over nødvendigt værktøj 1 3. Sikkerhedspåbud 1 4. Motor montering 2 4.1. Instruktion før montering 2 4.2. Samling af skinne 3 4.3. Opsætning

Læs mere

PN Sikringskit. Sikringskit

PN Sikringskit. Sikringskit PN Sikringskit Sikringskit Gør det surt at være skurk Tyverisikring drejer sig i første omgang om at hindre tyven i at komme ind i boligen. Derfor er det vigtigt at hjemmet kan låses forsvarligt, når du

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Vahle Døre og Vinduer A/S * Fabriksvej 5 * DK-8544 Mørke * Tlf. +45 86 37 24 77 * Fax +45 86 37 24 78 * www.jetrae.dk * jetrae@vahle.dk Monteringsvejledning 1. Placer døren i muråbningen

Læs mere

Skydedørs beslag RollLock

Skydedørs beslag RollLock RollLock se arbejdstegning fra side 24 RollLock, beslagsæt max. 60 kg. Dette skydedørs beslag er beregnet til en dør som max vejer 60 kg. RollLock er en tophængt skydedørs løsning. Aluminiums skinnen og

Læs mere

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425 12/2014 Mod: DRINK-38/SE Production code: CEV425 Brugsvejledning DRINK-38/SE Vigtige instruktioner: De i dette dokument beskrevne kølere, er udelukkende designet til opbevaring og afkøling af drikkevarer

Læs mere

Brugervejledning fra forhandleren Kædeenhed

Brugervejledning fra forhandleren Kædeenhed (Danish) DM-CD0001-00 Brugervejledning fra forhandleren Kædeenhed SM-CD50 VIGTIG BEMÆRKNING Denne forhandlermanual er primært beregnet til brug af professionelle cykelmekanikere. Brugere, der ikke er uddannet

Læs mere

Multi Protect A/S - Industrivej 1, DK Langå - Tlf

Multi Protect A/S - Industrivej 1, DK Langå - Tlf OBS - Enhver omkostning, der er forårsaget af købers manglende modtagerkontrol forinden påbegyndelse af montage, er sælger uvedkommende. 1 / 6 MONTAGEVEJLEDNING Venstre Højre Sørg for at murhullet har

Læs mere

Multi Protect A/S - Industrivej 1, DK Langå - Tlf

Multi Protect A/S - Industrivej 1, DK Langå - Tlf OBS - Enhver omkostning, der er forårsaget af købers manglende modtagerkontrol forinden påbegyndelse af montage, er sælger uvedkommende. 1 / 6 MONTAGEVEJLEDNING Venstre Højre Sørg for at murhullet passer

Læs mere

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk Gør-Det-Selv MONTERINGSVEJLEDNING Vinduer og Døre Inden du starter: 1. Hvad skal man bruge af værktøj og redskaber: Herunder er afbilledet de redskaber vi anbefaler, at man som forbruger benytter til selve

Læs mere

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE DU 85446 W DK - Monterings- og brugsanvisning Følg brugsanvisningen nøje. Producenten påtager sit intet ansvar for fejl, skader eller brand, som skyldes manglende

Læs mere

DOORS. Skydedør. Med Indbygningskarm 2015-2 1

DOORS. Skydedør. Med Indbygningskarm 2015-2 1 Skydedør Med Indbygningskarm 2015-2 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

Der findes derudover andre typer hvor både klinge og emne fremføres automatisk. Disse typer er ikke omfattet af denne vejledning

Der findes derudover andre typer hvor både klinge og emne fremføres automatisk. Disse typer er ikke omfattet af denne vejledning Tekniske Kapsave med hjælpemidler én klinge Indledning En Kapsav er en rundsav, der med hånden eller mekanisk føres på tværs af bordet mod emnet. Den kaldes ofte en afkorter. Der findes flere typer kapsave,

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

ABDL 4000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk

ABDL 4000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk ABDL 4000 Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk ABDL 4000 kontrolenhed ABDL 4000: ABDL 4000 serien opfylder Dansk Brand og sikringsteknisk

Læs mere

ATTENTION! GENERAL ADVARSEL!

ATTENTION! GENERAL ADVARSEL! ATTENTION! GENERAL ADVARSEL! For at installere, anvende og vedligeholde dette beslagssæt sikkert er en række forholdsregler nødvendige. Læs derfor følgende instruktioner og advarsler inden montage påbegyndes!

Læs mere

FDV -Fire Valve. Halton FDV. Brandventil

FDV -Fire Valve. Halton FDV. Brandventil Halton FDV Brandventil Kombineret fraluftsventil og brandspjæld til runde kanaler Typegodkendt i henhold til DS/EN 1366-2 og DS/EN 13501-3 Brandmodstandsklasse ES120/EIS15 ved installation i lette vægge

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 -

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 - - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt.

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. OB115N DA For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. ELEKTRISK HÅNDTØRRER INSTALLATIONSVEJLEDNING VIGTIGT!

Læs mere

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning Indholdsfortegnelse: Vigtig information: Inden du går igang: Montering af inderetninger: Montering af udvendig gavl: Montering af anslag: Montering af topskinne:

Læs mere

PORTAUTOMATIK Original brugermanual

PORTAUTOMATIK Original brugermanual PORTAUTOMATIK Original brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup Telefon 86 82 20 88 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion og vigtige sikkerhedsråd 3 1) Pakkeliste 3 2) Installation 4

Læs mere

Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger

Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger Tillykke med din nye solfanger. Med den rette placering får du glæde af den i mange år fremover. Den medfølgende kontakt placeres på loftet eller på vægen

Læs mere

Geberit Silent-db20 Lyddæmpende afløbssystem. Teknisk Information

Geberit Silent-db20 Lyddæmpende afløbssystem. Teknisk Information Geberit Silent-db20 Lyddæmpende afløbssystem Teknisk Information Geberit Silent-db20 - afløbssystemet med lyddæmpende egenskaber Et afløbssystem med mange anvendelsesområder Silent-db20 er et lyddæmpende

Læs mere

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning

Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning Original brugsanvisning Varenr.: 9055928 Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Rund trampolin t. nedgravning - Varenr.

Læs mere

Montagevejledning. & u - k l a s s i f i s e r e d e 1 & 2 f l ø j e d e G r i b e k a r m. M x d o o r / s u l d r u p / d a n m a r k 1/6

Montagevejledning. & u - k l a s s i f i s e r e d e 1 & 2 f l ø j e d e G r i b e k a r m. M x d o o r / s u l d r u p / d a n m a r k 1/6 Sørg for at murhullet har tene kanter, f.eks. gipsen er raspet af for ujævnheder, således hulmålet passer hele vejen rundt. På karmen sidder en etiket med oplysninger om hulmålets størelse. Kontrollerer

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning Introduktion Figur 1, Systemoversigt og individuelle komponenter -2- Introduktion INTRODUKTION Liste over dele Antal/højde Kilde: 1,0 m 1,5 m 2,0 m 3,0 m Produktbeskrivelse A1 1

Læs mere

DOLOMITE JAZZ BRUGSANVISNING. Brug ikke rollatoren som kørestol eller til persontransport. DK BRUGSANVISNING

DOLOMITE JAZZ BRUGSANVISNING. Brug ikke rollatoren som kørestol eller til persontransport. DK BRUGSANVISNING DOLOMITE JAZZ Brug ikke rollatoren som kørestol eller til persontransport. BRUGSANVISNING Læs brugsanvisningen omhyggeligt igennem før brug. Rollatoren er tilpasset både indendørs og udendørsbrug. DK BRUGSANVISNING

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE

DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE DESIGN KVALITET ISOLATION GARANTI, BETJENING & VEDLIGEHOLDELSE BETJENING AF FOLDEDØRE LIGE FLØJANTAL Lukket Position Er døren monteret med terrassedørsgreb skal alle greb stå i lodret position. Er den

Læs mere

Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles

Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles DANISH DESIGN Denne model er i farven SØLV www.superroof.dk DK: Opmål 251 cm fra jorden og til overkanten af Befæstigelses

Læs mere

DOORS SKYDEDØRE MED INDBYGNINGSKARM

DOORS SKYDEDØRE MED INDBYGNINGSKARM SKYDEDØRE MED INDBYGNINGSKARM 2018-2 1 SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM INDBYGNINGSKARMN TRÆ/STÅL 70/95 ELEGANT OG PRAKTISK LØSNING NÅR DER SKAL ÅBNES OP MELLEM TO RUM En skydedør er blevet en populær løsning,

Læs mere

RULLEGITTER/RULLEJALOUSIER

RULLEGITTER/RULLEJALOUSIER DK MONTERINGSVEJLEDNING RULLEGITTER/RULLEJALOUSIER Sun & Safe Systems INDEXLISTE 4 Montagekontrol 4 Fastlæg montagetype 6 Montering af valserør 6 Montering af gittermåtte 8 Justering af motorens endestop

Læs mere

Tørkøler type XP120. Brugsanvisning. Asarums Industri AB Tel: +46 454 334 00 Södra Industrivägen 2 4 Fax:+46 454 320 295 SE 374 50 Asarum Sweden

Tørkøler type XP120. Brugsanvisning. Asarums Industri AB Tel: +46 454 334 00 Södra Industrivägen 2 4 Fax:+46 454 320 295 SE 374 50 Asarum Sweden 660 Brugsanvisning Index P Generel beskrivelse Betegnelsessystem Modtagelse og montage 5 Installation 6 Forebyggende vedligehold 7 Generel beskrivelse Generel beskrivelse Tørkøleren er beregnet til udendørs

Læs mere

Hegnsklipper, rundsavsmodel

Hegnsklipper, rundsavsmodel Brugsanvisning Vare nr.: 9050650 Hegnsklipper, rundsavsmodel Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Hegnsklipper, rundsavsmodel Vare nr.: 9050650 Beskrivelse:

Læs mere

Brusekabine Miami INSTALLATIONSVEJLEDNING

Brusekabine Miami INSTALLATIONSVEJLEDNING Brusekabine Miami INSTALLATIONSVEJLEDNING Tak, fordi du har valgt et af vores produkter. Vi bestræber os på at yde dig den bedst mulige service, og vi beder dig læse denne vejledning omhyggeligt før installation.

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon.

Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Moduler, bolte og alle samledele tælles op før montage. Værktøj du skal bruge: Hammer Momentnøgler Skruetvinger Træbjælker (bruges som ben ) Beton- eller

Læs mere

Elektriske Varmeflader type EL-G

Elektriske Varmeflader type EL-G Brugsanvisning 1(7) INDEX Side Modtagelse, transport- og løfteanvisning 3 Montage 4 Termostater mv. 5 Drift og vedligehold 6 Sikkerhedsforskrifter 7 2(7) VAREMODTAGELSE Kontroller ved ankomst at batteriet

Læs mere

FR 100 PE KÆDETRANSPORTØR

FR 100 PE KÆDETRANSPORTØR Side 1 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Overensstemmelseserklæring. 2. Sikkerhed 3. Montage 4. Brugsvejledning 5. Garanti 6. Reservedelstegninger Side 2 af 8 1. Overensstemmelseserklæring FREMA EU-overensstemmelseserklæring

Læs mere

Bruger- og monteringsvejledning Installation and user manual Installatie- en gebruikershandleiding... 17

Bruger- og monteringsvejledning Installation and user manual Installatie- en gebruikershandleiding... 17 Bruger- og monteringsvejledning... 3 Installation and user manual... 10 Installatie- en gebruikershandleiding... 17 Les instructions et le manuel... 24 www.kronings.com - next generation caravan equipment

Læs mere

Purus Line Vinyl Plus

Purus Line Vinyl Plus Danska Purus Line Vinyl Plus Følg de gældende regler Installation af gulvafløb kræver autorisation. Gulvafløbet skal monteres af en autoriseret VVS installatør eller kloakmester, i samråd med en faglært

Læs mere

REDSKABSHUS. Brugervejledning og samleinstruktioner. Mål: H. 181/159 x B. 226.5 x D. 119 cm. Best.nr. HN8922

REDSKABSHUS. Brugervejledning og samleinstruktioner. Mål: H. 181/159 x B. 226.5 x D. 119 cm. Best.nr. HN8922 REDSKABSHUS Best.nr. HN8922 Brugervejledning og samleinstruktioner Mål: H. 181/159 x B. 226.5 x D. 119 cm. OBS: Man skal være mindst to til at samle skuret og man må påregne en arbejdstid hertil på 2-3

Læs mere

Opdateret: 04.03.2013. Monteringsvejledning Scoop Light, naturcontainer # 158

Opdateret: 04.03.2013. Monteringsvejledning Scoop Light, naturcontainer # 158 Opdateret: 04.03.203 Monteringsvejledning Scoop Light, naturcontainer # 58 Montage af Scoop Scoop leveres i 2 dele Scoop kun til træer og buske Scoop er udelukkende til tilplantning af træer og buske og

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT

BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT Side 1 til din LOCKON dørkontakt Introduktion Dørkontakten består af en senderenhed og en magnetenhed. Den fungerer sådan, at senderenheden overfører et signal til centralenheden,

Læs mere

Original brugsanvisning

Original brugsanvisning Original brugsanvisning EF - overensstemmelseserklæring for en maskine Maskindirektivet 2006/42/EF Fabrikant: Henrik Rasmussen. Adresse: Marskvej 25 Postnr. og by: 4700 Næstved Undertegnede erklærer hermed

Læs mere

DOORS SKYDEDØRE UDENPÅLIGGENDE

DOORS SKYDEDØRE UDENPÅLIGGENDE SKYDEDØRE UDENPÅLIGGENDE 2018-1 1 SKYDEDØR UDENPÅLIGGENDE ELEGANT OG PRAKTISK LØSNING NÅR DER SKAL ÅBNES OP MELLEM TO RUM Skydedøre er blevet en populær løsning, hvis du ønsker at spare kvadratmeter i

Læs mere

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning Indhold Luxaflex Rullegardin Standardmontering Monteringsmuligheder Afmontering (Standard) Brug af Dæmpet fjeder Type 1 Type 1 Monteringsprofil Luxaflex

Læs mere

Skydeport beslag Kg 150 / Kg 300 samt tilbehør

Skydeport beslag Kg 150 / Kg 300 samt tilbehør Nr. 05502 Kg 150 beslagsæt komplet. Bestående af 2 stk. enkel skydeport ruller, 2 stk. justerbolte med nylon foring, 2 stk. bæreplader, 2 stk. endestop, 1 stk. bundstyr, monteringsvejledning og skruer.

Læs mere

Ordbog over fagudtryk indenfor låse

Ordbog over fagudtryk indenfor låse Ordbog over fagudtryk indenfor låse A-mål er et mål fra låsekassens midte til udvendig side. Anvendes til beregning af tilbehør. ABDL-anlæg (automatisk branddørlukningsanlæg) har til formål at tillade

Læs mere

Drift- og vedligeholdelsesmanual

Drift- og vedligeholdelsesmanual Forfatter: Godkendt af: Dato: Side: 1 of 11 Rev.: 1 Drift- og vedligeholdelsesmanual (Nedenstående udfyldes af Art Andersen CPH til den specifikke leverance, på foranledning af kunden) Forfatter: Godkendt

Læs mere

DOORS SKYDEDØRE UDENPÅLIGGENDE

DOORS SKYDEDØRE UDENPÅLIGGENDE SKYDEDØRE UDENPÅLIGGENDE 2017-1 1 SKYDEDØR UDENPÅLIGGENDE SKYDEDØR UDENPÅLIGGENDE KVADRAT 3 GLASDØR ELEGANT OG PRAKTISK LØSNING NÅR DER SKAL ÅBNES OP MELLEM TO RUM Skydedøre er blevet en populær løsning,

Læs mere

ALUMINIUMRAMMEGLASPARTIER EI60 montagevejledning

ALUMINIUMRAMMEGLASPARTIER EI60 montagevejledning ALUMINIUMRAMMEGLASPARTIER EI60 montagevejledning løsning for glas med t

Læs mere