Udvid din virksomhed på en sikker måde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udvid din virksomhed på en sikker måde"

Transkript

1 Udvid din virksomhed på en sikker måde

2 Bevar fremgangen og væksten i din virksomhed Uanset om du opretter widgets, sælger tjenester eller transporterer varer, er du afhængig af dine medarbejdere, og dine medarbejdere er afhængige af de værktøjer, du giver dem, for at de kan administrere de primære virksomhedsprocesser. Mange firmaer når til et punkt, hvor de værktøjer og systemer, der i starten underbyggede deres vækst, ikke længere slår til, så firmaerne ikke længere kan operere med smidighed og indsigt. Efterhånden som din virksomhed bliver større og mere kompleks, har du brug for mere end grundlæggende bogføring, lagerstyring og rapportering. Du har brug for en komplet virksomhedsløsning, hvor du får fordel af de seneste innovationer, lige fra cloud computing til mobilitet og sociale forbindelser leveret uden at give dine medarbejdere problemer og påvirke dit budget i negativ retning. Det kan virke afskrækkende at skulle finde en ny løsning til virksomhedsadministration. Men de muligheder og ressourcer, der findes til små og mellemstore virksomheder, har aldrig været bedre og prisen har aldrig været mere overkommelig. Brug denne vejledning og disse underbyggende ressourcer til at: Identificere de tegn, der viser, at din virksomhed er klar til en ny løsning til virksomhedsadministration. Forstå, hvilke spørgsmål du skal overveje i evalueringsprocessen. Få mere at vide om, hvordan en virksomhedsløsning fra Microsoft kan hjælpe dig med at skabe større vækst på en sikker måde.

3 Fem tegn på, at dit regnskabssystem kan være en stopklods for din vækst Spilder dine medarbejdere på kontoret værdifuld tid på at kopiere dataposter eller på at forsøge at konfigurere et utilstrækkeligt eller forældet system til at gøre ting, det ikke er designet til at gøre? Du kan finde løsninger, der fungerer her og nu, men jo længere tid du venter, jo større markedsandel mister du. Hvis du kan identificere dig selv med et af disse scenarier, er tiden inde til at udskifte dit eksisterende system. Du kan ikke skalere driften, så den understøtter vækst i virksomheden. Hvis din virksomhed er hæmmet på grund af det antal personer, der har adgang til oplysninger, transaktionsbegrænsninger eller størrelsesbegrænsningerne for din database, er tiden inde til at finde en løsning, der kan skaleres til at underbygge din vækst. Efterhånden som du udvider dine produktlinjer og kommer ind på nye markeder, bliver dine virksomhedsprocesser mere komplekse. Med grundlæggende regnskabssoftware kan selv de mest simple processer som fakturering og månedsafslutning tage flere timer eller dage. Du har brug for en automatiseringsløsning til dine forretningsprocesser, der kan håndtere vækst uden at påvirke dine lønudgifter. Du kan ikke omfavne hele din virksomhed. Før i tiden var der en tydelig sammenhæng mellem dine medarbejdere, og de virksomhedsfunktioner de administrerede. I dag har du ikke de samme kontroller, der sikrer et detaljeret og nøjagtigt revisionsspor. Hvis flere brugere kan foretage ændringer af finansielle poster uden den rette sporing, er det vanskeligt at se, hvem der har gjort hvad. Beskyt din virksomhed med en løsning, der understøtter og underbygger veldefinerede roller og processer, og som giver dig større kontrol over vigtige funktioner som betalinger, indkøb og lagerstyring. Du er reaktiv, når du skal være proaktiv. Din grundlæggende regnskabssoftware kan ganske vist give dig et billede af dit salg i det seneste kvartal, men ved du, hvilke produkter der giver dig den bedste omsætning, og hvilke kunder der med størst sandsynlighed vil købe flest af disse produkter? I stedet for at kigge på rapporter over, hvordan virksomheden hidtil har klaret sig, har du brug for indsigt i aktuelle aktiviteter og udviklingstendenser for at skabe større vækst. Den rette løsning til virksomhedsadministration kan give dig indsigt i, hvordan du skaber fortjeneste, og mulighed for at ændre denne fortjeneste til cash flow, der kan underbygge din fremtidige vækst. Derfor implementerer virksomheder nye løsninger til virksomhedsadministration Procesintegration 54 % Løsning af problemer med ordrebehandling 50 % Forældet hardware og software 50 % Løsning af dataduplikering/fejl 38 % Reduktion af overskydende lager 35 % Kilde: Nucleus Research: Microsoft Dynamics Enterprise Applications for SMBs.

4 Du kan ikke underbygge en mobil arbejdsstyrke. Den traditionelle arbejdsplads er ikke traditionel længere, og forretningerne standser ikke, fordi du er på farten eller arbejder derhjemme. Sørg for, at dine medarbejdere har forbindelse og samtidig er produktive og tilfredse med systemer, der understøtter den mobilitet og fleksibilitet, de forventer. Du kan ikke imødekomme kundernes forventninger. Bruger du forskellige systemer til at administrere din økonomi og kontakter, spore kundeinteraktioner eller administrere forsendelser? Hvis du ikke har et fuldstændigt billede af din virksomhed, der kan spore kundeinteraktioner, forudsige efterspørgsel og administrere din økonomi, og hvis disse systemer ikke arbejder sammen, kan du måske ikke imødekomme kundernes forventninger. For at opnå en stadig bedre økonomi skal du bruge en veltilpasset forsyningskæde og mulighed for at administrere kundernes og leverandørernes krav. Er tegnene tydelige. Hvad nu? Evaluer dine muligheder Når du går i gang med at undersøge mulighederne, finder du ud af, at der er mange ERPløsninger (Enterprise Resource Planning) eller systemer til virksomhedsadministration, du kan overveje. Ud fra en funktionel betragtning kan det faktisk være vanskeligt at adskille dem fra hinanden. De fleste løsninger tilbyder økonomisk administration og rapportering, administration af forsyningskæder og en vis grad af funktioner til administration af projekter, service og kunderelationer. Visse leverandører tilbyder også avancerede analysefunktioner og funktionalitet, der henvender sig til bestemte brancher. Du skal finde ud af, hvilken grundlæggende funktionalitet du har brug for. Men hvis 90 % af funktionaliteten er den samme i alle systemer, skal du også gøre dig overvejelser ud over de grundlæggende funktioner. Overvej vigtige faktorer som brugeroplevelse, samarbejdsfunktioner, implementeringsmuligheder og udbyderens pålidelighed og stabilitet.

5 Spørgsmål, du skal stille under evalueringsprocessen Her er fem spørgsmål, du kan stille dig selv, som ikke er relateret til grundlæggende funktioner. 1 Hvor nemt er det at lære at bruge systemet? Hvornår har du sidst læst i undervisningsvejledningen for at få hjælp til Facebook? Alle programmer skal være lige så intuitive. Når indlæringskurven falder, falder undervisningsomkostningerne også, og time-to-value stiger. Sørg for at vælge en leverandør, der tilbyder en løsning med: En simpel, intuitiv brugeroplevelse. Brugervenligheden forøges, og undervisningsomkostningerne reduceres, hvis du vælger en løsning med en rollespecifik brugergrænseflade, tilpassede opgaver og rapporter og tydelige arbejdsgange. Indbyggede produktivitetsværktøjer. Det er meget nemmere at administrere din virksomhed, når din software til kalender, mail og virksomhedsadministration arbejder sammen og leveres fra én pålidelig kilde. Find en løsning, der kan forbinde og integrere det system, der bruges til at administrere din økonomi, forsyningskæde og drift, med produktivitetsværktøjer i Microsoft Office med ét enkelt logon, for at forenkle opgaverne og øge effektiviteten.

6 Derfor flytter virksomheder til skyen: Nemmere at eksperimentere og til lavere omkostninger 64 % Muliggør større samarbejde med forretningspartnere 61 % Frigør it-ressourcer, der kan arbejde med mere strategiske opgaver 60 % Det øger konkurrenceevnen for tidlige brugere 57 % 2 3 Understøtter løsningen de nye måder, medarbejderne ønsker at arbejde på? Teknologiconsumerization har udvisket linjen mellem privatliv og arbejdsliv. Brugere forventer, at den software, de bruger uanset om den er designet til forretning eller til sjov er intuitiv, kan åbnes fra en hvilken som helst enhed og altid tilgængelig. Lav en liste over de enheder stationære, bærbare, tablets og smartphones dine medarbejdere bruger til at være produktive, og vurdér derefter, hvordan de løsninger, du evaluerer, kan understøtte disse enheder og de primære programmer, som dine medarbejdere bruger. Den bedste løsning er en løsning, der kan opnås adgang til på de enheder, dine medarbejdere bruger mest, uanset om de er på kontoret, derhjemme eller arbejder på en fjernplacering. Tilbyder leverandøren implementeringsmuligheder, der passer til min virksomhed? Når du evaluerer en ny løsning til virksomhedsadministration, kan det måske også være en god ide at evaluere den it-model, der understøtter den. Hvis du kører en onlineversion af en regnskabsløsning til indtastning af poster, har du så planer om at investere i infrastrukturen, så du kan vedligeholde den nye løsning in-house? Eller foretrækker du at vedligeholde en cloudbaseret løsning? Hvis du bruger et forældet system, ønsker du så at flytte til en udliciteret eller en cloudbaseret løsning? En cloudbaseret løsning kan f.eks. eliminere store startinvesteringer i hardware og reducere behovet for bemanding, mens en lokal løsning kan give dig større kontrol over, hvor dine data bliver gemt, og dine fremtidige opgraderinger. De bedste løsninger findes både som cloudbaserede, lokale og hybride implementeringer for at imødekomme din virksomheds unikke behov og krav. Kilde: SMB Business in the Cloud How the Cloud Looks from the Top: Achieving Competitive Advantage on the Age of Cloud Computing. A Harvard Business Review Analytic Services Report.

7 4 5 Hvordan er leverandørens servicemodel efter salget? De fleste organisationer er ikke alene, når de implementerer en løsning til virksomhedsadministration eller et ERP-system. For at sikre konsistens og forudsigelighed i din drift kan du have brug for hjælp til implementering, systemintegration eller løbende support. Har leverandøren et samarbejde med leverandører af et service- og implementeringsøkosystem i dit lokale område? Og vil leverandøren levere innovative løsninger, der kan hjælpe dig med at tilpasse dig til den nye kompleksitet på markedet? Som virksomhedsejer forstår du vigtigheden af at levere værdi til dine kunder. Bestræber leverandøren sig på løbende at følge med i den teknologiske udvikling? Og til sidst skal du huske prisudsvingene efter det første år. Leverandører kan tilbyde lave månedlige betalinger, som stiger drastisk, når din første kontrakt er udløbet. Hvis de tager dine data som gidsler i en langfristet kontrakt, kan de bringe din virksomhed i fare. Kan leverandøren forstå og har leverandøren fokus på behovet for små og mellemstore virksomheder? Når du implementerer et system til virksomhedsadministration, er det en fordel, hvis løsningen indeholder funktioner ud over funktioner til automatisering af manuelle processer. Ny software til virksomhedsadministration kan hjælpe en organisation med at: Øge salget med færre rabatter Forbedre salgsstyrkens effektivitet og gennemsnitlige ordrestørrelse Øge lagerets omsætningshastighed og samtidig reducere lageromkostninger Reducere produktionsomkostninger Når du evaluerer leverandører, skal du overveje, om de har hjulpet virksomheder som din egen med at opnå de resultater, du ønsker. Spørg efter casestudies, der fortæller om kunder af samme størrelse og med samme branchefokus, og husk at få referencerne bekræftet. Det er en stor beslutning. Gør dit forarbejde. Kundernes beretninger om Microsoft Dynamics Efter vi har valgt en cloud-baseret NAV 2013 brancheløsning, har vi haft et fuldstændigt og køreklart IT-miljø fra første dag. Det betyder, at vi er hurtigt oppe og køre uden at skulle tænke på noget, der har med IT at gøre. Jesper Lindhardt, advokat, Effekt Advokatfirma Vi har sparet 3-4 dage månedligt ved at strømline processerne i økonomi-afdelingen med Microsoft Dynamics NAV Lotte Reith Hoffmann, Financial controller, Unwire

8 Få en rundvisning Opnå vækst med en virksomhedsløsning fra Microsoft De bedste virksomhedsløsninger er effektive, brugervenlige og fleksible og så er de fra Microsoft. Vores løsninger til virksomhedsadministration er nemme at lære og bruge og er samtidig hurtige at implementere, så du ikke længere er begrænset af din overbelastede og utilstrækkelige regnskabssoftware. Med en virksomhedsløsning fra Microsoft kan du: Forbinde medarbejdere, processer og systemer det hele fra ét sted Administrér din virksomhed meget nemmere, fordi din kalender, din mail og dine systemer til virksomhedsadministration arbejder sammen og leveres fra én pålidelig kilde. En virksomhedsløsning fra Microsoft samler funktionerne for virksomhedsadministration i Microsoft Dynamics med Office 365 og nedbryder barrieren mellem data og den måde, medarbejderne arbejder på. Med én ensartet brugeroplevelse og et enkelt logon får du de værktøjer, du skal bruge for at administrere din økonomi, forsyningskæde og drift og samtidig holde dine medarbejdere produktive. Få alt det, du skal bruge for at arbejde dér, hvor der er mest brug for dig Virksomheden standser ikke, fordi du er på farten eller arbejder derhjemme. Overvåg din virksomhed, og giv medarbejderne mulighed for at arbejde dér, hvor der er mest brug for dem. Ved hjælp af Microsoft Dynamics og Office 365 kan du overvåge din virksomhed, samarbejde om dokumenter og indtaste og godkende transaktioner fra din stationære, tablet eller telefon uanset hvor du er. Underbyg dine stigende ambitioner Et globalt netværk af certificerede Microsoft Dynamics-partnere med brancheekspertise og et bredt udvalg af køreklare eller tilpassede løsninger sælger og implementerer vores løsninger. RapidStart-værktøjer medfører hurtigere og mere sikker implementering og overførsel af eksisterende data, så du kan være kørende i løbet af timer eller dage i stedet for uger eller måneder. I skyen eller på vores servere. Start med det, du skal bruge nu, og tilføj funktioner og brugere, efterhånden som virksomheden vokser. Introduktion til Microsoft Dynamics Besøg os, og tal med en Microsoft-medarbejder, se en demo eller få mere at vide om vores løsninger til små og mellemstore virksomheder. Ring til for at tale direkte med en Microsoft-medarbejder Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. MICROSOFT FREMSÆTTER INGEN GARANTIER, DET VÆRE SIG UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, VEDRØRENDE OPLYSNINGERNE I NÆRVÆRENDE DOKUMENT. Microsoft, Microsoft-logoet, Microsoft Dynamics, Microsoft Dynamics-logoet og Office 365 er varemærker tilhørende Microsoft-gruppen af virksomheder.

Re-definér produktivitet med Microsoft Dynamics

Re-definér produktivitet med Microsoft Dynamics Re-definér produktivitet med Microsoft Dynamics Transformér automatiske virksomhedsprocesser og medarbejdernes produktivitet med Microsoft Dynamics og Microsoft Cloud TJENESTER DRIFT REGNSKAB SALG Hold

Læs mere

Virksomhedsejerens vejledning til udskiftning af regnskabssoftware

Virksomhedsejerens vejledning til udskiftning af regnskabssoftware Virksomhedsejerens vejledning til udskiftning af regnskabssoftware At udskifte din regnskabssoftware er nemmere og billigere, end du måske tror. Brug denne vejledning til at få mere at vide om fordelene

Læs mere

Skyen der er skræddersyet til din forretning.

Skyen der er skræddersyet til din forretning. Skyen der er skræddersyet til din forretning. Dette er Microsoft Cloud. Alle virksomheder er unikke. Fra sundhedsvæsen til detail, produktion eller finans der er ikke to virksomheder, der opererer på samme

Læs mere

Skyen som platform. En guide til små og mellemstore virksomheder

Skyen som platform. En guide til små og mellemstore virksomheder Skyen som platform En guide til små og mellemstore virksomheder Efterhånden som skyen udvikler sig fra grundlæggende onlinesoftware til en fuld platform til virksomheder, kan den give din virksomhed mulighed

Læs mere

Cloud Failover Appliance

Cloud Failover Appliance Cloud Failover Appliance Cloud Failover Appliance (CFA) er en enterprise-grads Disaster Recovery løsning, der genopretter systemer og applikationer på minutter - uden al hardwaren og kompleksiten. Med

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

Microsoft Online Services

Microsoft Online Services udgivet: april 2011 Microsoft Online Services Microsoft Office 365 til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1) De oplysninger, der er indeholdt i dette dokument, repræsenterer Microsoft Corporations

Læs mere

OPDATERET DEC 2011 Microsoft Office 365. De 10 største fordele til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1)

OPDATERET DEC 2011 Microsoft Office 365. De 10 største fordele til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1) OPDATERET DEC 2011 Microsoft Office 365 til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1) Indhold ved...3 1 Adgang stort set når som helst og hvor som helst...4 2 Ddin virksomhed får et professionelt look

Læs mere

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 INDLÆG 02 DYNAMICS NAV Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 Peter G. Tranders 04.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Peter G. Tranders Uddannelse Rolle Certificeringer

Læs mere

Gør din virksomhed mobil. med Microsoft Office 365 GØR DIN VIRKSOMHED MOBIL MED OFFICE 365 1

Gør din virksomhed mobil. med Microsoft Office 365 GØR DIN VIRKSOMHED MOBIL MED OFFICE 365 1 Gør din virksomhed mobil med Microsoft Office 365 GØR DIN VIRKSOMHED MOBIL MED OFFICE 365 1 Vi må se det i øjnene: de fleste kunder og medarbejdere er allerede mobile. Ideen om at sidde ved sit skrivebord

Læs mere

Hvornår er dit ERP-system dødt?

Hvornår er dit ERP-system dødt? Hvornår er dit ERP-system dødt? Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på, hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide. Hvornår er dit ERP-system dødt? At

Læs mere

Profitabel styring af projekt produktionen.

Profitabel styring af projekt produktionen. Session A2 Profitabel styring af projekt produktionen. V/Thomas Vest, Chef konsulent EG Neoprocess A/S 1 Agenda Introduktion Industri trends Projekt produktion i en global verden Microsoft Dynamics AX

Læs mere

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES ColumbusCare DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES At vælge at implementere det rigtige software til at drive din virksomhed er kun en del af din udfordring. PERSONLIG SUPPORT TIL

Læs mere

Det komplette kontor. Microsoft Dynamics NAV 2017, Office 365, Power BI, CRM & Azure

Det komplette kontor. Microsoft Dynamics NAV 2017, Office 365, Power BI, CRM & Azure Det komplette kontor Microsoft Dynamics NAV 2017, Office 365, Power BI, CRM & Azure $ Agenda 09:00-09:30 Morgenmad og netværk 09:30-09:45 Velkomst og introduktion 09:45-10:30 Microsoft Dynamics NAV 2017

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5. FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED

MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5. FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5 FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED ET EFFEKTIVT økonomisystem SPARER BÅDE TID OG PENGE Der er nok at se til i en mindre virksomhed. Og

Læs mere

Sarkis Derbedrossian - Abakion A/S

Sarkis Derbedrossian - Abakion A/S Sarkis Derbedrossian - Abakion A/S www.abakion.dk sde@abakion.com 1 Indholdsfortegnelse Hvordan skaber du vækst? 3 Kapitel 1: Styrk produktiviteten 6 Tilpas: Få Microsoft CRM til at arbejde på jeres måde

Læs mere

Det danske ERP marked

Det danske ERP marked Det danske ERP marked ComputerCamp seminar 25. marts 2009 Herbert Nathan Indhold Introduktion til HerbertNathan & Co Nogle indledende system begreber ERP-markedet leverandører og trends Hvorfor anskaffe

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

Kan du forudse din efterspørgsel?

Kan du forudse din efterspørgsel? Kan du forudse din efterspørgsel? Demand forecasting i Dynamics 365 Demand forecasting Dynamics 365 for Operations Dynamics 365 gør intelligent forecasting tilgængelig for alle virksomheder, bryder med

Læs mere

E-handel: Få succes online med din virksomhed! Claus Hedeager Pedersen 21. & 22. september 2010 clausp@mamut.dk

E-handel: Få succes online med din virksomhed! Claus Hedeager Pedersen 21. & 22. september 2010 clausp@mamut.dk E-handel: Få succes online med din virksomhed! Claus Hedeager Pedersen 21. & 22. september 2010 clausp@mamut.dk At forenkle og effektivisere hverdagen for mindre virksomheder med software, tjenester og

Læs mere

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Purchase-to-Pay automatisering giver et samlet styresystem for både indkøbs- og økonomiafdelingen

Læs mere

The Complete Property Management System

The Complete Property Management System The Complete Property Management System Med fokus på jeres virksomhed HotSoft 8 er et komplet bookingsystem, som egner sig til alle typer virksomheder fra vandrerhjem til store hotelkæder. Eftersom HotSoft

Læs mere

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL Dynamics for Partners BEVAR BALANCEN I EN FORANDERLIG VERDEN I en tid, hvor næste års budget ikke nødvendigvis ligner dette års, stilles der ikke kun krav til regnskabet,

Læs mere

Product Builder. Fleksible produktmodeller. Præcision. Med Microsoft Navision Axapta Product Builder. kan produktionsmedarbejdere, sælgere og

Product Builder. Fleksible produktmodeller. Præcision. Med Microsoft Navision Axapta Product Builder. kan produktionsmedarbejdere, sælgere og Med Microsoft Navision Axapta Product Builder kan produktionsmedarbejdere, sælgere og kunder konfigurere komplekse produkter ved hjælp af en Windows-klient eller internettet. Product Builder Produktionsvirksomheder

Læs mere

Innovation. Microsoft Dynamics NAV Løsninger til den højteknologiske branche. Opnå fleksibilitet, og overhal konkurrenterne

Innovation. Microsoft Dynamics NAV Løsninger til den højteknologiske branche. Opnå fleksibilitet, og overhal konkurrenterne Dette dokument er udelukkende til oplysningsbrug. MICROSOFT GIVER INGEN GARANTI, DET VÆRE SIG UDTRYKKELIG, STILTIENDE ELLER LOVMÆSSIG, FOR INDHOLDET I DETTE DOKUMENT. 2006 Microsoft Corporation. Alle rettigheder

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC er den mobile arbejdsplads en Windowsbaseret terminal til alle typer registreringer via PC eller tablet både i virksomheden og på farten. Imponerende stærk offline-funktionalitet. WINDOWSBASERET TERMINAL

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse QUICK GUIDE IT-chef - skab forandring og indflydelse I disse dage gennemgår mange organisationer store forandringer, fordi måden at drive forretning på har ændret sig markant. Konkurrencen er stigende

Læs mere

Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise?

Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise? Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på. Cloud vs. on-premise Et af de helt store spørgsmål

Læs mere

Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017

Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017 Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017 Microsoft Dynamics NAV 2017 er en brugervenlig virksomhedsløsning fra Microsoft, som er nem at implementere og styrker dine forretningsambitioner. Nyt i Microsoft Dynamics

Læs mere

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT DYNATEAM COURSE MANAGEMENT Dynateam Course Management CRM 2013 løsning Course Management Course Management Dynateam tilbyder virksomheder der sælger kurser, uddannelser og events en overskuelig, brugervenlig

Læs mere

Reager. Microsoft Dynamics NAV Løsninger til offentlig administration. Øg driftseffektiviteten og yd en mere effektiv service

Reager. Microsoft Dynamics NAV Løsninger til offentlig administration. Øg driftseffektiviteten og yd en mere effektiv service Dette dokument er udelukkende til oplysningsbrug. MICROSOFT GIVER INGEN GARANTI, DET VÆRE SIG UDTRYKKELIG, STILTIENDE ELLER LOVMÆSSIG, FOR INDHOLDET I DETTE DOKUMENT. 2006 Microsoft Corporation. Alle rettigheder

Læs mere

FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5

FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5 FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5 I september 2013 meddelte Microsoft, at tiden er løbet fra den velkendte Microsoft Dynamics C5, som stammer fra midt 90 erne. Microsoft ønsker

Læs mere

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software.

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software. SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN«PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM The new approach to software LittleBeacon CASESTORY KRUUSE A/S er totalleverandør af alt, hvad dyrlæger har brug

Læs mere

Komplet dækning til din virksomhed

Komplet dækning til din virksomhed Komplet dækning til din virksomhed PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS It-sikkerhed er et must It-sikkerhed er fundamental for enhver virksomhed. Konsekvenserne af et malwareangreb eller sikkerhedsbrud kan

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk IT på 1st klasse 1stLevel er et IT firma. Det koster ikke noget at få en samtale med 1stLevel. Det er det bedste du kan gøre i dag. Ring på telefon 70 22 66 75 eller e-mail kontakt@1stlevel.dk www.1stlevel.dk

Læs mere

TDjournal - lige en tand bedre

TDjournal - lige en tand bedre TDjournal - lige en tand bedre TDjournal - klinikkens vigtigste værktøj TDjournal og TDadmin fremtidens system til visionære tandlægeklinikker I mere end 20 år har A-Data udviklet software og udbudt hardware

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Webshop. Kom godt i gang

Webshop. Kom godt i gang Webshop Kom godt i gang Agenda IT infrastruktur, arbejdsgange samt flow i en webshop Pause Vækst på top og bund Pause Brugervenlighed og IBIZ-center Tak for i dag Introduktion Mikkel Leth Olsen mikkel@ibiz-center.dk

Læs mere

Velkommen til - Alle gode gange tre

Velkommen til - Alle gode gange tre Velkommen til - Alle gode gange tre Der er mange virksomheder som igen overvejer nye systemer Give mulighed for at kunder og leverandører kan møde hinanden på en ny måde Skabe en større grad af gennemsigtighed

Læs mere

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform INDLÆG 16 DIGITAL TRANSFORMATION Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform Shila Henriksen 03.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Shila Henriksen Uddannelse Civiling, Software Eng.

Læs mere

Genopfind forretningsproduktivitet med Dynamics 365 Business Central

Genopfind forretningsproduktivitet med Dynamics 365 Business Central Genopfind forretningsproduktivitet med Dynamics 365 Sammenfatning For at skille sig ud fra konkurrenterne er virksomheder nødt til at udnytte hvert et minut og gøre ethvert kundeengagement til noget helt

Læs mere

Ernst Kuburovic 3 STEP IT

Ernst Kuburovic 3 STEP IT Ernst Kuburovic 3 STEP IT Agenda Hvem er 3 Step IT? Lifecycle Management konceptet AssetNG som et værktøj Finansierng vs. Kontantkøb Bæredygtighed Q&A? Vores mission er at skabe den mest optimale IT livscyclus

Læs mere

Få succes. Microsoft Dynamics NAV Løsninger til byggebranchen. Få styr på kompleksiteten og opnå større indtjening

Få succes. Microsoft Dynamics NAV Løsninger til byggebranchen. Få styr på kompleksiteten og opnå større indtjening Dette dokument er udelukkende til oplysningsbrug. MICROSOFT GIVER INGEN GARANTI, DET VÆRE SIG UDTRYKKELIG, STILTIENDE ELLER LOVMÆSSIG, FOR INDHOLDET I DETTE DOKUMENT. 2006 Microsoft Corporation. Alle rettigheder

Læs mere

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker - App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360

Læs mere

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning TM-T88VI serien Næste generations POS-udskrivning Markedsførende løsninger Oplev den seneste generation af kvitteringsprintere fra den førende på markedet inden for POS-udskrivning 1. Vores avancerede

Læs mere

Din virksomhed. Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne

Din virksomhed. Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne Din virksomhed Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne Lars Forsendelse og modtagelse Lars holder styr på forsendelser og modtagelser af varer. Han er også team leder for for

Læs mere

Partner session 1. Mamut One Temadag. 12. & 13. august 2009. Antonio Bibovski

Partner session 1. Mamut One Temadag. 12. & 13. august 2009. Antonio Bibovski Partner session 1 Mamut One Temadag 12. & 13. august 2009 Antonio Bibovski Agenda Mamut ONE Leverance En god investering for dine kunder Mamut Online Desktop Installation i praksis Mamut Validis Analyseværktøj

Læs mere

Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst!

Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst! Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst! Claus Hedeager Pedersen, International markering manager, Mamut Iværk&Vækst2011 9. september 2011 1 At forenkle og effektivisere hverdagen

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov

Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov Et webbaseret værktøj som gør informationerne og tallene i virksomhedens forretningssystemer tilgængelige for alle ansatte Visma

Læs mere

Projektstyring &Tidsregistrering hos KSTR A/S

Projektstyring &Tidsregistrering hos KSTR A/S Projektstyring &Tidsregistrering hos KSTR A/S Henrik Sværke Markedschef henrik.svaerke@cgi.com CGI Group Inc. 2013 24. oktober 2013 Case KSTR A/S er en dansk ejet international rådgivende ingeniørvirksomhed

Læs mere

Fordelene med Bentley SELECT

Fordelene med Bentley SELECT Fordelene med Bentley SELECT Steen Læssøe Salgsditrektør Geo kunder i Skandinavien Udfordringer for alle indenfor infrastruktur Udliciteringer: fokusering på service og indtjening Stigende konkurrence

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

Den bedste løsning er den som bliver anvendt

Den bedste løsning er den som bliver anvendt Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

De 5 Benspænd. Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring

De 5 Benspænd. Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring De 5 Benspænd Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring I har et ERP-system, der håndterer jeres transaktioner og i nogen grad rapportering. Men måske oplever I også, at et ERP-system har nogle begrænsninger,

Læs mere

Fordele og ulemper ved ERP-systemer

Fordele og ulemper ved ERP-systemer Fordele og ulemper ved ERP-systemer Vi har sammenlignet tre af de mest populære ERPsystemer herhjemme, så du kan finde den bedste løsning til jeres virksomhed. Fordele og ulemper ved ERP-systemer At udvælge

Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed?

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? En virksomhed skal ikke have ret mange ansatte, før det er værd at investere i en server, der kan gøre det meget

Læs mere

En samlet CPM-Løsning

En samlet CPM-Løsning En samlet CPM-Løsning Fleksibel og sikker økonomistyring med Prophix Er du på udkig efter et budget og rapporteringsværktøj, der hurtigt skaber én sandhed i datagrundlaget og giver fuld kontrol over jeres

Læs mere

30% jubilæumstilbud 70% 47% Ekstraordinære. pris på ekstra brugerlicens. 80 39 00 06 www.mamut.dk/tilbud. Mamuts. på opgradering.

30% jubilæumstilbud 70% 47% Ekstraordinære. pris på ekstra brugerlicens. 80 39 00 06 www.mamut.dk/tilbud. Mamuts. på opgradering. Mamuts Ekstraordinære stilbud 70% på opgradering se side 47% på kursuspakke se side 6 0% pris på ekstra brugerlicens se side 2 Mamuts Få øget effektivitet Skab bedre overblik Hav opdateret information

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMAexecution

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMAexecution Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMAexecution RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden.

Læs mere

BEDRE GENNEMSIGTIGHED

BEDRE GENNEMSIGTIGHED REAL WORLD SCENARIOS n nr. 1 Case 1-3 BEDRE GENNEMSIGTIGHED I din forsyningskæde Gennemsigtighed og effektivitet Overensstemmelse mellem forsyningskædeprocesser og forretningsstrategi Effektiv planlægning

Læs mere

Miljøet i Skyen - DMPs erfaringer med Cloud Jesper Nørmark Hede, CTO, Danmarks Miljøportal Nils Høgsted, sekretariatsleder, Danmarks Miljøportal

Miljøet i Skyen - DMPs erfaringer med Cloud Jesper Nørmark Hede, CTO, Danmarks Miljøportal Nils Høgsted, sekretariatsleder, Danmarks Miljøportal Miljøet i Skyen - DMPs erfaringer med Cloud Jesper Nørmark Hede, CTO, Danmarks Miljøportal Nils Høgsted, sekretariatsleder, Danmarks Miljøportal Fællesoffentlig Data og Arkitektur, 23. april 2018 2 Dagsorden

Læs mere

SÅDAN VÆLGER DU ET BUDGETTERINGS- VÆRKTØJ til Microsoft Dynamics

SÅDAN VÆLGER DU ET BUDGETTERINGS- VÆRKTØJ til Microsoft Dynamics SÅDAN VÆLGER DU ET BUDGETTERINGS- VÆRKTØJ til Microsoft Dynamics Hvad du skal gå efter i en budgetteringsløsning Tilgængelige budgetteringsværktøjer for Microsoft Dynamics-kunder En hurtig sammenligning

Læs mere

Færre omkostninger. flere muligheder. Tirsdag den 12. maj 2009, kl. 12.00 18.00 med efterfølgende middag Radisson SAS Scandinavia Hotel, København

Færre omkostninger. flere muligheder. Tirsdag den 12. maj 2009, kl. 12.00 18.00 med efterfølgende middag Radisson SAS Scandinavia Hotel, København Færre omkostninger. flere muligheder Invitation til Enterprise Briefing & Vision 2009 Tirsdag den 12. maj 2009, kl. 12.00 18.00 med efterfølgende middag Radisson SAS Scandinavia Hotel, København Hvilken

Læs mere

8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV?

8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV? 8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV? + Introduktion Stifter og Direktør af IT-Effect Kim Friis fortæller igennem 8 korte afsnit, hvad man skal overveje, når man skifter fra C5 til

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

CRM-system markedet i overblik. April 2011 Peter Ulka, partner HerbertNathan & Co. A/S

CRM-system markedet i overblik. April 2011 Peter Ulka, partner HerbertNathan & Co. A/S CRM-system markedet i overblik April 2011 Peter Ulka, partner HerbertNathan & Co. A/S Nøglen til succes! Kunderne virksomhedens største aktiv Agenda Introduktion til CRM CRM-system markedet i Danmark Trends

Læs mere

Oplev det nye i den nyeste Dynamics NAV

Oplev det nye i den nyeste Dynamics NAV INDLÆG 02 : DYNAMICS NAV Oplev det nye i den nyeste Dynamics NAV Ralf Daugbjerg 6. og 11. november 2014 CGI Group Inc. Ralf Daugbjerg Rolle Overordnet produktchef, Dynamics NAV hos CGI Danmark A/S Uddannelse

Læs mere

2010! Vær klar. Eksklusive kundetilbud: Bliv mere effektiv med nye kurser. Udnyt ny funktionalitet. Ekstra. brugerlicenser

2010! Vær klar. Eksklusive kundetilbud: Bliv mere effektiv med nye kurser. Udnyt ny funktionalitet. Ekstra. brugerlicenser Vær klar TIL 2010! Bliv mere effektiv med nye kurser Viden er en sikker investering Læs mere side 4 Udnyt ny funktionalitet op til 75% på opgradering af din løsning Læs mere side 3 Ekstra brugerlicenser

Læs mere

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering INVOICE PROCESSING BEST PRACTICES FOR READSOFT ON PREMISE SOLUTIONS ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering Er din håndtering af fakturaer dyr og tidskrævende så automatisér.

Læs mere

Sådan er fremtidens virtuelle arbejdsplads idag! Copyright 2011 Microsoft Corporation

Sådan er fremtidens virtuelle arbejdsplads idag! Copyright 2011 Microsoft Corporation Sådan er fremtidens virtuelle arbejdsplads idag! 5 tendenser der ændrer arbejdspladsen i fremtiden med IT. Giv dine medarbejdere Consumerization adgang til de applikationer af medarbejdere de har brug

Læs mere

TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING BE EXCEPTIONAL KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE

TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING BE EXCEPTIONAL KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE BE EXCEPTIONAL og besøg canon.dk HVAD FOKUSERER DU PÅ, NÅR DU ER UNDER PRES

Læs mere

DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING

DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING Forskellige perioder, forskellige behov Alle kunder befinder sig i forskellige stadier i deres digitaliseringsproces. I nogle perioder er det nødvendigt at vurdere

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål kunder

Ofte stillede spørgsmål kunder Vigtige opdateringer vedrørende maintenance plans Ofte stillede spørgsmål kunder Dette dokument giver svar på ofte stillede spørgsmål om de kommende ændringer af maintenance plans, i takt med at vi skifter

Læs mere

Security & Risk Management Summit

Security & Risk Management Summit Security & Risk Management Summit Hvor og hvornår skaber Managed Security Services værdi? Business Development Manager Martin Jæger Søborg, 6. november 2014 DUBEX SECURITY & RISK MANAGEMENT SUMMIT 2014

Læs mere

HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact

HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact More than 3500 projects In control of 55 petabyte data 450 certified consultants More than 1.5M euro in training per year 55 PB,

Læs mere

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system?

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? At opgradere dit ERP-system kan være meget omfangsrigt. Vi har redegjort for, hvilke elementer du skal være opmærksom og forberedt på inden du skifter. Hvad

Læs mere

Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE

Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE Demand Planner 2 MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS 3 Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE Kan du forudsige kundernes efterspørgsel, får du bedre mulighed for at styre virksomheden

Læs mere

Mød Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Mød Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations Mød Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations Microsofts nyeste ERP-system er fyldt med masser af nye funktioner, som kan øge væksten i din virksomhed markant. Vi har samlet alt du skal vide. Kom

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

Installation, håndtering og opdatering af Windows Server med System Center

Installation, håndtering og opdatering af Windows Server med System Center Automatiseret og centraliseret installation, håndtering og opdatering af Windows Server Installation og vedligeholdelse af Windows Server - operativsystemerne i datacentre og på tværs af it-miljøer kan

Læs mere

Professionel it-drift af din forretningsplatform

Professionel it-drift af din forretningsplatform Professionel it-drift af din forretningsplatform Din billet til it-afdelingens rejse fra costcenter til kraftcenter INVITATION TIL GRATIS KONFERENCE København, 2. juni Aarhus, 3. juni Tag kollegerne med

Læs mere

EazyProject Projektstyring

EazyProject Projektstyring EazyProject Projektstyring EazyProject sikrer, at vi har det fulde overblik over kommunens udbud også i forhold til tids- og ressourceforbrug. Derfor kan vi nemt planlægge os ud af spidsbelastninger. Controller

Læs mere

Navigere rundt i mobil udskrivning

Navigere rundt i mobil udskrivning Hvidbog Micro Focus iprint Navigere rundt i mobil udskrivning I dag skal effektiv udskrivning omfatte mobil udskrivning. Brug denne hvidbog til at finde vej til en effektiv platform for mobil udskrivning,

Læs mere

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Microsoft Partner Awards W O R L D W I D E 2009 AWARD WINNER Mamut Partnerprogram Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Enestående forretningsmuligheder som Mamut Partner I

Læs mere

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta h Produktion ll til Microsoft Navision Axapta introducerer begrebet rutestyring, som gør det muligt at udnytte ressourcer mere effektivt. Fordele Valg af den bedste rute til en operation på en given dag.

Læs mere

PRODUKTIONS- OG LOGISTIKSTYRING I MICROSOFT DYNAMICS NAV

PRODUKTIONS- OG LOGISTIKSTYRING I MICROSOFT DYNAMICS NAV FÅ TRIMMET PRODUKTIONSPROCESSERNE OPTIMERING I PRODUKTIONEN PRODUKTIONSSTYRING PLANLÆGNINGSVÆRKTØJER KOMME/GÅ LØNSYSTEMER LOGISTIK/LAGER TIDSSTUDIE AGIDON OPTIMERER VIRKSOMHEDENS PRODUKTIONS- OG LOGISTIKOPGAVER

Læs mere

Spar tid og penge med Sertica Maintenance

Spar tid og penge med Sertica Maintenance Tid til optimering Spar tid og penge med Sertica Maintenance D Frigør ressourcer i den tekniske afdeling, og forlæng levetiden på dit udstyr med Sertica - et fleksibelt softwaresystem, der administrerer,

Læs mere

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg DayCare CIM Care Systemer Mere tid til børn og omsorg CIM Care Systemer PPB Kommunikationsmodel Pårørende Tryghed Kommunikation Information Involvering Indsigt Borger Tryghed Information Hjælp til selvhjælp

Læs mere

Du har forretningsvisionen Microsoft Dynamics NAV virkeliggør den

Du har forretningsvisionen Microsoft Dynamics NAV virkeliggør den Du har forretningsvisionen Microsoft Dynamics NAV virkeliggør den Du har arbejdet hårdt for at skabe en vision for din virksomhed. Du ved, hvor I skal hen. Vejen frem hedder Microsoft Dynamics NAV. Få

Læs mere

Engrosvirksomhed. Microsoft Dynamics NAV Løsninger til engrosvirksomheder. Øg lager- og driftsrentabiliteten

Engrosvirksomhed. Microsoft Dynamics NAV Løsninger til engrosvirksomheder. Øg lager- og driftsrentabiliteten Dette dokument er udelukkende til oplysningsbrug. MICROSOFT GIVER INGEN GARANTI, DET VÆRE SIG UDTRYKKELIG, STILTIENDE ELLER LOVMÆSSIG, FOR INDHOLDET I DETTE DOKUMENT. 2006 Microsoft Corporation. Alle rettigheder

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere