10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365"

Transkript

1 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365

2 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan fx hurtigt slå op i CRM-systemet, når de kører fra det ene kundebesøg til det andet. Efter et møde ude i marken kan de fx også oprette og sende salgstilbud eller tilføje informationer på den enkelte kundes projekt, hvis de har online adgang til deres regnskabsprogram. Men hvis de har adgang til CRM-systemet og regnskabsprogrammet, når de er væk fra kontoret, hvorfor så ikke også have adgang til deres , kalender og andre vigtige dokumenter som Word, Excel, SharePoint osv.? Og hvorfor skal disse Microsoft Officeprogrammer kun være tilgængelig på deres arbejdscomputer, der ikke nødvendigvis slæbes med på kundebesøg eller med til hjemmet? Med Office365 har dine ansatte adgang til deres vigtigste dokumenter såsom, , kalender og meget mere, lige præcis fra den enhed som de ønsker (PC, Smartphone eller Tablet). Microsoft Office365 effektiviserer derfor din virksomheds produktivitet og hæver samtidig niveauet for kundeservice netop pga. der aldrig er informationer, der vil gå tabt. 2. Samme bruger på 5 forskellige enheder Det er kutyme blandt mange virksomheder i dag, at der bliver set positivt på begreberne flextid og arbejdet på hjemmekontoret. Dette betyder også, at du kan risikere at dine ansatte kører fra kontoret kl. 14 for at hente / bringe børn, hvorefter de så arbejder når disse er lagt i seng. Et andet scenarie er, at man lige skal nå at besvare en mail mens at børnene alligevel er i gang med svømmeundervisningen. Det er selvfølgelig ret bøvlet, at tage sin arbejdscomputer med i svømmehallen for at besvare denne mail. Løsningen med Office365 hedder, at hver bruger kan tilknytte deres licens på op til 5 forskellige enheder. Dette betyder at dine ansatte, ud over at have online adgang fra deres computer på arbejdskontoret, også kan knytte samme konto til deres arbejdstelefon (Smartphone), arbejdstablet, hjemme PC og den private tablet. Dine ansatte kan med andre ord hele tiden tjekke mails og andre vigtige dokumenter, hvis dette kræves uden for normal arbejdstid. På denne måde kan de 45 minutter til børnenes svømmetræning anvendes produktivt.

3 3. Spar penge på egen server og IT-afdeling Rigtig mange virksomheder vælger i dag at outsource deres IT til en anden virksomhed. Dette er naturligvis forståeligt, da man i stedet for at skulle vedligeholde egen server, og muligvis skulle betale et stort beløb up front hvis noget går galt, kan betale et fast månedligt beløb, hvor alt er inkluderet i prisen. Dette betyder dermed at en anden virksomhed varetager driften, backup og sørger for sikkerheden omkring dine data. Det kan dog være et stort skridt at tage, at overlade sikkerheden omkring sin virksomheds data til en anden virksomhed. Faktum er dog, at der ér mange penge at spare, og du kender 100% dine udgifter til IT og sikkerhed måned for måned. Det er samtidig ikke selv muligt at opretholde samme sikkerhedsniveau som en certificeret hostingudbyder kan tilbyde. Hostingvirksomheder der bærer Hostingmærket fra Brancheforeningen for IThostingvirksomheder, har topsikrede datacentre, der overholder alle krav til sikker hosting. Datacentrene overvåges 24 timer i døgnet året rundt, hvilket sikrer dine virksomhedsdata bedst muligt. 4. Altid adgang til nyeste version Når du lejer en af de mange forskellige Office365-pakker, for et i forvejen meget attraktivt beløb, er du samtidig sikret at du altid har adgang til den nyeste version af Microsoft Office. Dette betyder at dit Word, Excel, SharePoint osv. altid har en nyeste og bedste funktionalitet, for ikke at tale det rent designog layoutmæssige. Dette skyldes at opdatering til nyeste version allerede ér med i den pris du skal betale for den Office-pakke du vælger i dag. Et helt andet aspekt omkring dette er sikkerheden. Vælger du en Office365 løsning vil dine programmer aldrig blive forældet. Med i ordet forældet ligger der samtidig et hul til hackere og anden form for virus, der altså ikke med samme sandsynlighed vil kunne få adgang til dine vigtigste virksomhedsprogrammer når du anvender nyeste version. Et eksempel på dette er styresystemet Windows XP, som Microsoft ikke længere supporterer og vedligeholder. Forestil dig at din virksomhed for mange år siden investerede i Windows XP styresystemer til 500 ansatte. I dag vil dette være en tung byrde for dit IT budget at udskifte samtlige styresystemer udelukkende for at opretholde sikkerheden ikke desto mindre er det en nødvendighed, hvis man vil opretholde et vis sikkerhedsniveau. Med Office365 skal du altså ikke tænke på denne problematik hvilket er rart for både pengepungen og dine data.

4 5. Deling af dokumenter - SharePoint SharePoint er et genialt værktøj til dine ansatte, der arbejder i teams og flere arbejder på ét og samme projekt. SharePoint fungerer således, at de vigtige dokumenter uploades i skyen, hvor alle (med rettigheder) i teamet kan læse, ændre og downloade disse. Alle i teamet ved med andre ord det samme, da alle har og anvender de samme dokumenter / informationer fra skyen i SharePoint. Dette medfølger naturligvis at dine kunder aldrig vil modtage forældet information, der kan risikere at koste hele projektet. Det er let og simpelt at uploade filer til SharePoint. Dette fungerer som en simpel drag n drop-funktion, hvilket gør hele programmet meget brugervenligt. Selv når du om aftenen ligger og tænker på dette projekt og får en idé, kan du være sikker på, at du vil åbne den rigtige og nyeste fil via SharePoint. 6. Opret videokonferencer med hele verden Du kan tilmeld afholde møder med kontakter, der ikke anvender Lync. Dette klares med Lync web app, hvor du blot sender dem et link, og mødet vil åbnes i deres browser. Dette virker naturligvis også på din mobil også med video. Integration til Skype. Vil du chatte med personer, der sidder på Skype men hvor du anvender Lync er dette også muligt. Du kan også lave PC-til-PC opkald. Se hurtigt om dine kontakter er tilgængelige. Dine kontakters status i Lync ændres i takt med deres Outlook kalender. Dette betyder, at hvis de har en aftale i deres Outlook, vil de stå om Optaget i Lync på denne måde kan du ikke forstyrre dine kontakter midt i et vigtigt salgsmøde.

5 7. Du behøver ikke være online for at anvende Office365 Dette er en udbredt fordom omkring Microsoft Office365, at man hele tiden skal være online for at kunne tilgå programmerne. Det er rigtigt, at første gang du logger på din personlige Office365 skal være online altså have adgang til internettet. Herefter kan du selv vælge hvilke programmer som du ønsker at trække ned på dit eget skrivebord altså med ikon som du altid har været vant til. Hvis du anvender Sky Drive Pro kan du synkronisere dine mapper således, at det arbejde du laver offline (når du IKKE har adgang til Internettet) automatisk overføres til de samme dokumenter når du så igen har adgang til internettet. Du kan med andre ord altid arbejde i dine dokumenter eller oprette nye, der så tilføjes til din eller dit teams Sky Drive konto. 8. Nem justering af antallet af brugere Du arbejder måske i en virksomhed, hvor sæsonudsving ikke er unormalt. Forestil dig den mængde af ressourcer, som det normalt kræves ved at oplære nyansatte i forretningsprogrammer. Det geniale ved Office365 er, at programmerne som Word, Excel og Outlook også anvendes i det private dvs. i dine ansattes hjem. Chancen for at nyansatte derfor allerede kender til arbejdsgangen og menu strukturen i Office365 må derfor betegnes som værende til stede. Disse oplæringskroner kunne du passende anvende på andet mere værdibringende arbejde. Dertil kommer den reelle tilføjelse af disse nye brugere. Installation af nye brugere er i dag blevet så nemt, at brugeren selv kan klare dette endda med få klik og denne har nu adgang til Office på desktop. Der er dermed også penge at spare ved udgifterne til IT manden, der skal opsætte nye brugere.

6 9. Du betaler kun for hvad du behøver Alle virksomheder er ikke ens lige som deres forretningsbehov heller ikke er. Microsoft har derfor sammensat en række forskellige Officepakker, som du kan vælge mellem. Det giver god mening, at man kun betaler for hvad man behøver. Priserne starter fra 22,90 kr. pr. bruger pr. måned, hvor denne stadig kan knytte sin konto til fem forskellige enheder. Du betaler altså et fast beløb pr. måned, for forretningsprogrammer, der virkelig bringer værdi til din virksomhed og så skal du ikke en gang tænke på backup, sikkerhed eller versionsopdateringer alt er inkluderet i prisen. Du har ingen opstartsomkostninger ved Office365, og med hver bruger medfølger automatisk postkasser på 50 GB. 10. Du får naturligvis også support til Office365 Med i den månedlige pris er også support. Denne supportaftale laves med Microsoft, hvor den IT ansvarlige i din virksomhed kan ringe for at få support. Microsofts support sker fra Irland, hvorfra du primært vil blive mødt at engelsktalende IT supportere. Ønsker du derimod en supportaftale med en dansk leverandør, er dette naturligvis også muligt. For et fast beløb kan du fx lave en supportaftale med Inventio.IT A/S, hvor der supporteres via telefon. Der er med andre ord ingen undskyldning for at komme i gang med et rigtig forretningssystem i form af Office365. Dette vil gavne din virksomhed nu og i mange år frem både økonomisk i form af færre IT udgifter, men du vil også opleve en stigning i dine ansattes produktivitet.

Office365. Tilgå dine vigtigste filer online. - adgang via PC, Tablet eller SmartPhone. Online adgang til den nyeste version af Officepakken

Office365. Tilgå dine vigtigste filer online. - adgang via PC, Tablet eller SmartPhone. Online adgang til den nyeste version af Officepakken Tilgå dine vigtigste filer online - adgang via PC, Tablet eller SmartPhone Med det nye Office365 giver du din virksomhed den mest fleksible løsning, der hidtil er set. Dine medarbejdere kan tilgå hvilket

Læs mere

Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook 2010

Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook 2010 Benny Christen Grandahl Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook 2010 OfficeTips.dk 2012 1 Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook Af Benny Christen Grandahl, OfficeTips.dk 1. udgave, 1.oplag, Februar

Læs mere

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk:

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk: Lundberg Nyt, december 2013 C5 Standard og Håndværk 2012 ny version klar Status på C5 2012 s levetid Integration til Håndværk LMe WPA Timesedler Fakturaboks KlarPris. Nyt produkt: Gem emails Nyt om navne

Læs mere

SkoleKom. Begyndervejledning. Tilpasset FirstClass version 11

SkoleKom. Begyndervejledning. Tilpasset FirstClass version 11 SkoleKom Begyndervejledning Tilpasset FirstClass version 11 1 Om SkoleKom... 3 1.1 Download og installation af FirstClass-programmet... 4 1.2 Log på SkoleKom... 5 1.3 Dit SkoleKom-skrivebord... 5 1.4 Sådan

Læs mere

Lær din mac at kende. Poul Erik Larsen. 2014 Poul Erik Larsen

Lær din mac at kende. Poul Erik Larsen. 2014 Poul Erik Larsen Lær din mac at kende Poul Erik Larsen Indholdsfortegnelse 03 Mac en udvendigt 04 Skrivebordet 05 Æble-menuen 06 Finder-menuen 07 Arkiv-menuen 08 Dock 10 Hvilket styresystem? 11Systemindstillinger 11 Generelt

Læs mere

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk IT på 1st klasse 1stLevel er et IT firma. Det koster ikke noget at få en samtale med 1stLevel. Det er det bedste du kan gøre i dag. Ring på telefon 70 22 66 75 eller e-mail kontakt@1stlevel.dk www.1stlevel.dk

Læs mere

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015 ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP

CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP Velkommen til CMS modulet på din DanaWebshop, som du skal benytte for at opdatere din webshop med produkter, produktsider, infosider med mere. I DanaWeb kalder vi CMS

Læs mere

Lync møde videokonference

Lync møde videokonference 2014 Lync introduktion Lync møde videokonference 1 Kontrollerer at dit udstyr er klargjort og parat 1 Hvordan det virker 1 Udstyr 1 Lyd 1 Video 3 Eksterne partnere og Lync 3 Ad hoc møde med interne og

Læs mere

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT E-guide fra Symatic Webbureau KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT SÅDAN UNDGÅR DU, AT DIT WEBPROJEKT KØRER AF SPORET INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION 2. IDENTIFICER DINE KRAV OG ØNSKER 3. DEFINER DIN ØKONOMISKE

Læs mere

Bliv effektiv med TODOIST

Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten anbefaler: Bliv effektiv med TODOIST og få tingene ud af hovedet! Mie Münster-Swendsen 0Strukturkonsulent Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten 2015 1. udgave 2015 ISBN: 978-87-998188-0-8

Læs mere

Effektiv Brugerhåndtering User Management System, selvbetjeningsportal og apps til uddannelsessektoren

Effektiv Brugerhåndtering User Management System, selvbetjeningsportal og apps til uddannelsessektoren Effektiv Brugerhåndtering User Management System, selvbetjeningsportal og apps til uddannelsessektoren Maj 2015 UMS ELEVSERVICE I TOP FÅ MERE UD AF SKOLENS DIGITALE SERVICES Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE.......................................................

Læs mere

Outsource din hovedpine

Outsource din hovedpine Tema CLOUD Cloud Computing har i et par år efterhånden været på alles læber i it-verdenen. Og det er der god grund til. Kraftigt forbedret ydeevne kombineret med drastiske fald i priserne har for alvor

Læs mere

Juletilbud til Mamut kunder

Juletilbud til Mamut kunder EKSTRA BRUGERLICENS rabat Læs mere side 3 INVESTER I VIDEN op til 47% på kursus Læs mere side 8 op til 47% 9 AF 10 HAR ADGANG TIL INTERNETTET! Er du tilgængelig? Læs mere side 4 Juletilbud til Mamut kunder

Læs mere

Studio Manager Produktkatalog 2013

Studio Manager Produktkatalog 2013 Studio Manager Produktkatalog 2013 Studio Manager OVERBLIK Studio-Manager er baseret på en nytænkende og innovativ tankegang, hvilket har resulteret i en fleksibel og fremtidssikret webbaseret IT løsning.

Læs mere

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare?

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare? ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

NEM OPGRADERING MED EKSTRA HUKOMMELSE:

NEM OPGRADERING MED EKSTRA HUKOMMELSE: NEM OPGRADERING MED EKSTRA HUKOMMELSE: SÅDAN! Hukommelse kan du aldrig få for meget af. Læs her, hvad ekstra ram betyder for din pc, hvor meget du skal bruge, hvilken type, og hvordan du installerer den,

Læs mere

Skal du have nyt website?

Skal du have nyt website? Skal du have nyt website? Så kan Siteimprove hjælpe. 1. Research 2. Planlægning 3. Udvikling 4. Indhold 5. Test & lancering RAPPORT OVERBLIK Står din organisation overfor at skulle have en ny hjemmeside?

Læs mere

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Det er nemt at få internet på dit torp! Bestil nu, og du har internet indenfor en uge Selvom vinteren nærmer sig, er der mange gode grunde til at få internet

Læs mere

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr.

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. - Min tryghed Medlemstilbud Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. Alt det med småt Hos dukapc behandler vi folk pænt, og vi regner med, at vores kunder gør det samme. Derfor

Læs mere

Onsdags-workshops foråret 2014

Onsdags-workshops foråret 2014 Onsdags-workshops foråret 2014 Hver onsdag kl.15-17 Alle workshops er gratis 15. Januar: Google konto til meget mere end g-mail 22. januar: Google Chrome browseren fra Google 29. januar: NemID, borger.dk

Læs mere

DocuNote. Dokumenthåndtering / ESDH

DocuNote. Dokumenthåndtering / ESDH DocuNote Dokumenthåndtering / ESDH Indhold DOCUNOTE... 3 ENKEL STYRING AF SAGER, DOKUMENTER OG E-MAILS... 3 Mange års erfaring med ESDH løsninger... 3 Vi er med jer hele vejen... 3 Hurtige fakta om DocuNote...

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

Vejledning til IT-forretningsanalyse

Vejledning til IT-forretningsanalyse Vejledning til IT-forretningsanalyse Denne vejledning hjælper med at få stillet de nødvendige spørgsmål om kundens IT-løsning, så du efterfølgende kan rådgive om forbedringer, sikkerhed og nye måder at

Læs mere

VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB

VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB Susanne C. Hartvig VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB Ingeniør Arkitekt Bygherre Producent Entreprenør RAPPORT BYGiDTU R-002 2001 ISSN 1396-4011 ISBN 87-7877-057-2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning...1

Læs mere

SmartWeb Brugermanual

SmartWeb Brugermanual SmartWeb Brugermanual Table of Content Table of Content... 1 Best Practice SmartWeb:... 2 Implementering... 4 Egenskaber:... 5 Filer:... 7 Oprettelse af Kategori... 9 Sider og Tekster:... 11 Slideshow...

Læs mere

Nyhederne i Microsoft Dynamics CRM 4.0

Nyhederne i Microsoft Dynamics CRM 4.0 Nyhederne i Microsoft Dynamics CRM 4.0 Microsoft Dynamics CRM 4.0 er den fjerde aftapning af Microsoft Dynamics CRM, siden produktet oprindeligt blev lanceret. Det er samtidig den version af programmet,

Læs mere

T a r g e t G r u p p e n Microsoft SharePoint

T a r g e t G r u p p e n  Microsoft SharePoint T a r g e t G r u p p e n Microsoft SharePoint I n d h o l d s f o r t e g n e l s e Microsoft SharePoint...1 Versioner...1 SharePoints opbygning... 3 Site...3 Indholdselementer...4 Sider...4 Biblioteker...4

Læs mere

Klient-server og tre-lags-arkitekturen Version 1.0

Klient-server og tre-lags-arkitekturen Version 1.0 Klient-server og tre-lags-arkitekturen Version 1.0 Henrik Bærbak Christensen Datalogisk Institut Aarhus Universitet September 2011 Denne note beskriver de arkitekturer, klient-server og tre-lags-arkitekturen,

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere