Bæredygtig emballage

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bæredygtig emballage"

Transkript

1 Bæredygtig emballage Cases Ruby Cup ParadIS Bon Appetit group Nødde bazaren Fairdig

2 Emballagen støtter op omkring det bæredygtige produkt Den engelske virksomhed Ruby Cup sælger menstruationskopper et moderne og miljøvenligt alternativ til hygiejnebind og tamponer. Bæredygtighed er en uadskillelig del af virksomhedens DNA, og da de skulle nå deres eget mål om kun at bruge bæredygtig emballage, faldt valget på KLS PurePrint. Ruby Cup er ikke bare en hvilken som helst kommerciel virksomhed. Bæredygtighed har været en vigtig kerneværdi for dem lige fra starten både social, miljømæssig og finansiel bæredygtighed. Således er deres forretningsmodel f.eks. bygget op omkring Buy One, Give One -donationsprogrammet, der for hvert solgt produkt donerer en menstruationskop til piger og kvinder i bl.a. Ghana og Nepal, som ellers ikke har adgang til menstruationsprodukter. Vi tror på, at forretning kan være med til at skabe udvikling. Da vi startede virksomheden, var det et must for os at finde en model, hvor vi på den ene side selv kunne være finansielt bæredygtige, men hvor profitten byder ind til, at vi kan gøre mere socialt. Og den model vi fandt frem til, virker på den måde: Jo mere vi sælger, jo flere kopper kan vi donere. Vi plejer at sige, at purpose og profit går hånd i hånd, fortæller Julie Weigaard-Kjær, stifter og direktør hos Ruby Cup. Vi får tit spørgsmålet, hvad med bare at sælge menstruationskopper kommercielt, og det kommer aldrig til at ske, for så er vi ikke Ruby Cup mere. Så ville vi bare være ligesom alle andre. Vi er favnet på den bæredygtige grobund. Det er helt centralt for vores virksomhed. Et miljøvenligt produkt Men også den miljømæssige bæredygtighed spiller en rolle for Ruby Cup. F.eks. er deres produkt i sig selv meget miljøvenligt. En menstruationskop er som navnet antyder en lille kop, der er lavet af silikone. Den kan holde i op til 10 år og er dermed ikke blot økonomisk, den sparer også miljøet for tonsvis af engangs menstruationsprodukter. Det betyder meget for os, at produktet er bæredygtigt. Silikone er enormt holdbart, og derfor har vi altid sagt, at Ruby Cup holder i op til 10 år. Vi har f.eks. spottet at nogle konkurrenter på et tidspunkt har sagt, at

3 deres produkt holder i 5 år, men som så er gået ned og nu anbefaler, det skal skiftes ud hvert år. Det virker lidt som en undskyldning for at sælge flere produkter, og det er ærgerligt, hvis der bliver gået på kompromis med bæredygtigheden som følge af konkurrence i markedet eller et fokus på kun den økonomiske bundlinje, fortæller Julie. For nogle år siden begyndte Ruby Cup at udvide ønsket om miljømæssig bæredygtighed til resten af virksomheden, herunder emballagen. Deres stofposer fremstilles nu af økologisk bomuld, og fordi mange af Ruby Cups engroskunder er emballagefri supermarkeder, har Ruby Cup i stor stil kunnet minimere emballagen for disse kunder. Men helt kan vi ikke komme uden om emballage. Derfor satte vi os det mål for 2017, at al vores emballage skulle komme fra bæredygtige kilder, forklarer Julie. Danske virksomheder måtte være for dyre Som global virksomhed med hovedkontor i London og kontor i Spanien, var det naturligt for Ruby Cup at søge bredt og internationalt efter leverandører. Men det var bestemt ikke første indskud at søge i Danmark. En af mine kolleger havde fundet KLS PurePrint, og hun var meget entusiastisk, bl.a. fordi de var Cradle to Cradle certificerede. Jeg kan huske, at jeg bare sagde: Det lyder helt fantastisk men det er Danmark, så det er alt for dyrt, smiler Julie. Men så tænkte vi alligevel: Vi giver dem en chance og prøver lige at spørge efter nogen priser. Og så blev vi helt overrasket over, at de priser, vi fik fra KLS dem, faktisk var meget konkurrencedygtige. Derfor var vi ikke lang tid om at vælge KLS PurePrint som samarbejdspartnere. Nu får Ruby Cup lavet alle tryksager og al kartonemballage hos KLS PurePrint, hvilket betyder, at de er Cradle to Cradle certificeret, bionedbrydelige og 100 % fri for skadelige kemikalier.

4 Økologiske råvarer og bæredygtighed går hånd i hånd Paradis er en af Danmarks bedste og mest bæredygtige isproducenter. Nu styrkes deres image endnu mere gennem deres nye emballage-sleeves, som fremover vil være 100 % biologisk nedbrydelige og helt fri for skadelige kemikalier og tungmetaller. Siden starten af den første Paradis butik i Århus i år 2000, har princippet været kun at benytte friske og naturlige råvarer, samtidig med at isen skal produceres dagligt - så frisk som muligt. I foråret 2017 er Paradis overgået til udelukkende at bruge økologisk mælk og fløde leveret direkte fra Thise Mejeri. Også rørsukkeret i isen er økologisk, ligesom deres kakao og hvide chokolade, der oven i købet også er Fairtrade certificeret. Da vi blev opmærksomme på, at det nu er muligt at få karton til vores sleeves, som lever fuldt op til vores ønsker om en økologisk og bæredygtig virksomhed, var vi ikke sene til at indlede en dialog med KLS PurePrint. Vi blev ved selvsyn overbevist om, at kvaliteten var helt i top, og da prisen ikke var højere end hos øvrige leverandører, startede vi vores samarbejde op. Vores kunder er bevidste forbrugere, som naturligvis ønsker sig den bedste og mest friske is, men de lægger også rigtig stor vægt på, at alle øvrige dele af produktet og produktionen lever op til høje etiske værdier. Økologi og Fairtrade er meget vigtige parametre, og når nu så også emballagen kan leve op til 100 % biologisk nedbrydelighed og endda er Cradle to Cradle certificeret, så går det hele op i en højere enhed for vores kunder, udtaler Kommerciel Direktør hos Paradis, Søren Falck Hansen.

5 Bionedbrydelig emballage skal understrege kvalitet og miljøbevidsthed Bon Appetit Group, der leverer convenience food til bl.a. supermarkeder og luftfartsselskaber, sætter en stor ære i at bruge danske råvarer og fremstille kvalitetsprodukter. Men i virksomheden ved man godt, at det i sig selv ikke altid er nok. Den gode historie skal også formidles. Bon Appetit Group har eksisteret siden 2004 og har lige fra begyndelsen haft stort fokus på høj kvalitet, gode råvarer og miljøvenlighed. Alle produkterne fremstilles i Danmark, og der bruges fortrinsvist danske råvarer og så vidt muligt årstidens råvarer. Fremover skal de lækre produkter nu også være i miljøvenlig emballage. Virksomheden har nemlig valgt, at KLS PurePrint skal levere yderemballagen i PurePrint karton, som er Cradle to Cradle certificeret og dermed 100% bionedbrydelig og helt fri for skadelige kemikalier. Det går helt i spænd med det, vi rigtig gerne vil signalere: At vi tænker på miljøet, og at vi tænker på råvarerne. Vi vil gerne fortælle, at produkterne ikke er glemt i det øjeblik, de forlader fabrikken. Vi vil gerne følge dem hele vejen hjem til forbrugeren, fortæller medejer og produktudvikler, Dorte Rosenkrantz- Kavsman. Vi har en holdning til alt, hvad vi gør. Men vi har jo ikke mulighed for at stå foran kunden og selv fortælle dem, hvor meget vi lægger vægt på kvalitetsråvarer og bæredygtighed. Derfor så er det vigtigt for os, at produkterne kommer i den rette emballage med det rette budskab. Og her er den Cradle to Cradle certificerede emballage jo perfekt. Kunderne efterspurgte bionedbrydelig emballage Familievirksomheden, som ejes af Ulla Kavsman og søstrene Lotte Kavsman og Dorte Rosenkrantz Kavsman, startede i sin tid med at producere sandwiches, men efterhånden er sortimentet blevet udvidet til også at omfatte bl.a. dressinger, måltidssalater og varme retter. Bon Appetit Group har i de seneste år ekspanderet rigtig meget og er flyttet til nye, større fabrikslokaler. På trods af den rivende udvikling holder virksomheden fast i de fordele, de har haft som mindre virksomhed:

6 Vi lader os tit guide af kunderne. Ofte får vi en opringning fra en af vores kunder eller samarbejdspartnere, der har fået en god idé, og så hjælper vi dem med at realisere den. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi stadig ser os som en mindre virksomhed, og man derfor ikke skal ud i et større apparat for at få ført ting ud i livet. Og vi er kommet rigtig langt ved at have sådan et dynamisk samarbejde med vores samarbejdspartnere, fortæller Dorte Rosenkrantz-Kavsman. Det dynamiske samarbejde med virksomhedens samarbejdspartnere har været en stor fordel. Det var f.eks. igennem samarbejdet med kunderne, at den bionedbrydelige emballage først kom på tale. Vi har bl.a. kunder inden for luftfart. De har svært ved at ændre på, at der bliver brugt x antal tons brændstof på at flyve fra A til B. Derfor prøver de til gengæld at sikre, at maden, der serveres ombord, er bæredygtig. Og nu har vi så kunnet mærke stor efterspørgsel på, at også emballagen skal være i orden, forklarer hun. Og de var ikke de eneste. Også for Dansk Supermarked har en Cradle to Cradle certificeret emballage været højt prioriteret. Samme kvalitet og dynamisk samarbejde Hos Bon Appetit Group er man glad for at have taget det bæredygtige valg. Man kunne måske have forventet, at biologisk nedbrydelig emballage ville være mindre pænt og i en ringere kvalitet end traditionel emballage, men vi oplever faktisk det modsatte. PurePrint emballagekartonen er på mindst lige så højt niveau som klassisk emballage. Man kan se, at der er blevet gjort et stort benarbejde, fortæller medejer og partner Lotte Kavsman. Vi er desuden utroligt glade for samarbejdet med KLS PurePrint. Vores kunder skifter meget ofte sortiment, for i fødevarebranchen kommer der hele tiden nye trends, men det har KLS PurePrint været gode til at forstå. De har været meget hurtige til at rykke, og der er ikke gået lang tid fra idé til færdigt produkt. Man føler faktisk, at man er den eneste kunde. Det ved vi godt, vi ikke er, men de er gode til at give os den der følelse, siger hun med et smil.

7 Økologiske nødder i økologisk emballage Nøddebazaren er en online-butik med økologiske og veganske lækkerier. Man kan købe nødder og tørfrugter, der er nøje udvalgt ud fra smag, sundhed og kvalitet. Emballagen skal passe til. Vi er en start-up-virksomhed, og bæredygtighed og sundhed betyder meget for os. Derfor har vi af hensyn til miljøet fjernet al plastik fra vores emballage og erstattet det med bionedbrydelige alternativer i stedet. For at lykkes med det har vi i samarbejde med KLS PurePrint udviklet en bionedbrydelig og Cradle to Cradle certificeret æske til vores produkter, for vi kan se, at økologi og bæredygtighed betyder meget for vores kunder., siger Mads Lønnberg, stifter af Nøddebazaren. Når vi insisterer på at sælge økologiske og ansvarlige produkter, skal vores emballage naturligvis også være det. Det virker måske lidt sekundært, men det er med til at gøre produktet meget gennemført. Vores valg gør måske ikke den store forskel, når det kommer til den globale plastikforurening, men vi håber, at vi kan inspirere andre fødevarevirksomheder til at gøre det samme. Vi er ikke i tvivl om, at bionedbrydelig emballage er fremtidens emballage.

8 Verdens første 100 % biologisk nedbrydelige emballage Vi er stolte over at være blevet valgt til at lave emballagen til Fairdig - en visionær virksomhed startet af tre idealister med én fælles mission: De vil fremme klimavenlige forbrugsmønstre gennem gode produkter i første omgang bæredygtige og sunde færdigretter. Ideologien bag Fairdig er, at planeten er en værdifuld ressource, som vi har et fælles ansvar for at passe på. I stedet for at løfte pegefingeren vil vi gøre det lettere at tage det rigtige valg ved at tilbyde et nemt, lækkert, sundt og klimavenligt alternativ helt uden tilsætningsstoffer, 100 % økologisk og 100 % plantebaseret siger Lise Andersen, direktør og medejer af den unge virksomhed. Vi har lagt en masse tid og kræfter i at finde vores udtryk rent madmæssigt, og vi synes selv, at resultatet er blevet rigtig godt - en af de første klimavenlige Fairdig-retter er Simregryde med masala. Det er vigtigt for os, at vores retter faktisk er hjemmelavede retter. Derfor bruger vi ikke E-numre, konserveringsmidler og diverse andre dikkedarer, der ganske vist kan forlænge holdbarhed og andre smarte ting men som til gengæld går ud over naturligheden og råvarerne i retten siger Lise. Med baggrund i en uddannelse i fødevarevidenskab fra Københavns Universitet ved Lise hvor afgørende det er, hvordan maden er sat sammen, og dermed hvilken indvirkning den har på os. Og vigtigheden af at vælge de gode råvarer frem for de mange konventionelt fremstillede fødevarer, som tilbydes i dag. Den sunde emballage Visionen om at udbrede brugen af bæredygtige produkter stopper ikke ved selve maden. Fairdig har valgt at også emballagen skal være 100 % giftfri og fri for skadelige kemikalier. KLS PurePrint leverer den fine yderemballage i PurePrint karton, som er Cradle to Cradle certificeret. Det er vigtigt for os at vores forbrugere kan stole på, at vi gør alt hvad vi kan for at give dem et så rent og bæredygtigt produkt som overhovedet muligt. Derfor var valget af PurePrint til emballagen nemt især da det så ikke en gang var dyrere, slutter Lise.

9 Fairdig postede dette på Facebook:

Randers + Radius: Bæredygtighed handler om at gøre os klar til fremtidens krav.

Randers + Radius: Bæredygtighed handler om at gøre os klar til fremtidens krav. Randers + Radius: Bæredygtighed handler om at gøre os klar til fremtidens krav. Et ønske om at inkorporere en bæredygtig tankegang i alle dele af virksomheden og få certificering på arbejdet blev startskuddet

Læs mere

GRØNTSAGSKURSUS DEN ØKOLOGISKE FORBRUGER MULIGHEDER FOR AFSÆTNING FRUGT OG GRØNT I SÆSON

GRØNTSAGSKURSUS DEN ØKOLOGISKE FORBRUGER MULIGHEDER FOR AFSÆTNING FRUGT OG GRØNT I SÆSON GRØNTSAGSKURSUS DEN ØKOLOGISKE FORBRUGER MULIGHEDER FOR AFSÆTNING FRUGT OG GRØNT I SÆSON DE ØKOLOGISKE ARKETYPER Spørgeskemaundersøgelse blandt GfKs husstandspanel 3000 husstande 94 holdningsspørgsmål

Læs mere

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft Midtjylland - Øst Begrundelser Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå Generelt mange økologiske varer. Lavt fedtindhold i kød & pålæg. Lokker ikke med usunde varer man skal nærmest lede efter slik & chokolade.

Læs mere

Oplæg til dialogmøde med strategigruppen, Økologisk Landsforening 27. november 2003/Thomas Roland

Oplæg til dialogmøde med strategigruppen, Økologisk Landsforening 27. november 2003/Thomas Roland Oplæg til dialogmøde med strategigruppen, Økologisk Landsforening 27. november 2003/Thomas Roland For at lave en klar modsætning til det spændende oplæg, vi lige har hørt fra Tranberg, vil jeg lige sige

Læs mere

UN GLOBAL COMPACT COMMUNICATION ON PROGRESS 2018 MAJ

UN GLOBAL COMPACT COMMUNICATION ON PROGRESS 2018 MAJ UN GLOBAL COMPACT COMMUNICATION ON PROGRESS 2018 MAJ TILKENDEGIVELSE AF FORTSAT STØTTE Vi er glade for, at vi igen i år kan forsætte vores støtte til, og medlemskab af, UN Global Compact. Cheval Blanc

Læs mere

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1 Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_02052017.indd 1 05-05-2017 14:11:35 FRISKE og BÆREDYGTIGE råvarer til detail og foodservice Solhjulet er DIN leverandør af økologiske og biodynamiske råvarer. Vi håndplukker

Læs mere

ØKOLOGISK. OG BÆREDYGTIG Den direkte vej til det økologiske køkken L I. Frugt Karl øko folder NY.indd 1

ØKOLOGISK. OG BÆREDYGTIG Den direkte vej til det økologiske køkken L I. Frugt Karl øko folder NY.indd 1 ØKOLOGISK OG BÆREDYGTIG Den direkte vej til det økologiske køkken Frugt Karl øko folder NY.indd 1 T AR FRU G L I OLOG K Ø K 17/02/15 10.33 ØKOLOGI fra sværmeri til sund fornuft De første mange årtier var

Læs mere

CONVENIENCE. - de bedste løsninger til dig! Læs mere på: - emballageløsninger. Læs mere på:

CONVENIENCE. - de bedste løsninger til dig! Læs mere på: - emballageløsninger.   Læs mere på: Læs mere på: Abena A/S Egelund 35 6200 Aabenraa Tlf. 74 31 18 18 info@abena.dk online.abena.dk BR896/DK/11.2018/1000007802/Abena Group Marketing CONVENIENCE - emballageløsninger - de bedste løsninger til

Læs mere

- for naturen og mennesker

- for naturen og mennesker - for naturen og mennesker Det skal være NEMT at dømme indholdet ud fra indpakningen Efterspørgslen på økologiske madvarer, drikkevarer og færdigretter er steget markant de senere år, mellem 30 og flere

Læs mere

Målgrupper. Af Phuong og Camilla

Målgrupper. Af Phuong og Camilla Målgrupper Af Phuong og Camilla Målgrupper En målgruppe eller et segment, er en gruppe af kunder eller mulige købere, som en virksomhed retter sin markedsføring imod. Det er vigtigt for en virksomhed at

Læs mere

Kaffe varmer på bundlinien

Kaffe varmer på bundlinien Kaffe varmer på bundlinien Fordele ved et samarbejde Mulighed for øget indtjening Mulighed for at dække flere behov hos kunden Bredt kaffesortiment noget for enhver smag Bredt tesortiment Bredt sortiment

Læs mere

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23 tiger En på spring TIGER * Som en rigtig købmand startede Lennart Lajboschitz med at sælge paraplyer på et kræmmermarked. Siden blev det til en rigtig butik og så til flere. I dag står han bag den ekspanderende

Læs mere

Markedsanalyse. Hver fjerde tænker over bæredygtighed ved valg af fødevarer. 5. december 2016

Markedsanalyse. Hver fjerde tænker over bæredygtighed ved valg af fødevarer. 5. december 2016 Markedsanalyse 5. december 2016 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Hver fjerde tænker over bæredygtighed ved valg af fødevarer Bæredygtighed

Læs mere

Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg

Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg Fazer Food & Co er stolte over at drive kantinen for Socialog sundhedsskolen Esbjerg. Herunder kan du møde vores køkkenteam på skolen. På de

Læs mere

STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE

STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE Nyhed December 2009 STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE Nyhed 1 / 4 STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE Døråbning som disciplin I en tid, hvor behovet for at kapre nye kunder er større end nogensinde, får disciplinen

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

KANTINE & PERSONALERESTAURANT

KANTINE & PERSONALERESTAURANT KANTINE & PERSONALERESTAURANT SUBSTANS startede oprindelig med at drive kantinen på Nordisk Ministerråd. Det gjorde vi i nogle år, før vi så valgte at starte et nyt køkken op med vores frokosttilbud. I

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

CSR CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY 2018

CSR CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY 2018 CSR CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY 2018 V e l ko m m e n t i l Vores Csr rapport H o s ALED e r v i k la r ov e r, at v i ha r e t s a m f u n d s a nsva r i v e r de n o m k rin g o s o g v i ø ns k

Læs mere

Plastemballage. Hvad gør vi? Signe D. Frese CSR-Direktør, Coop

Plastemballage. Hvad gør vi? Signe D. Frese CSR-Direktør, Coop Plastemballage Hvad gør vi? Signe D. Frese CSR-Direktør, Coop Agenda Forbrugerne: Plastik, det vi elsker at hade Emballage er godt for noget (plast er ikke ondskab) Muligheder 1/3 del består af emballageaffald

Læs mere

ØKOLOGI OG SUNDHED HVAD ER SUNDHED?

ØKOLOGI OG SUNDHED HVAD ER SUNDHED? NAVN KLASSE LÆRINGSMÅL: Du kan forklare om de ting, der spiller en rolle i forhold til sundhed. Du kan give eksempler på, hvad man undgår, når man spiser økologisk mad. ØKOLOGI OG SUNDHED HVAD ER SUNDHED?

Læs mere

Neutral er Certificeret Responsibility.

Neutral er Certificeret Responsibility. Neutral er Certificeret Responsibility. Neutral er førsteklasses kvalitetstøj til mænd, kvinder og børn. Moderne stylet T-shirt, sweatshirt og meget mere, fremstillet af 100 % økologisk Fairtrade bomuld.

Læs mere

Brug for ny energi? Løsninger til fødevarer og pauserum

Brug for ny energi? Løsninger til fødevarer og pauserum Brug for ny energi? Løsninger til fødevarer og pauserum 1 Staples Business Advantage Løsninger til fødevarer og pauserum Nogle gange sker din virksomheds største gennembrud ikke ved et skrivebord eller

Læs mere

Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic

Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic Interviewlængde: 40 min. Interviewer: Shillan Saifouri Interviewperson: Helen Torkashvand ejer af Indenta Clinic Interviewet er foretaget d. 18 maj,

Læs mere

Senge i dag og i morgen

Senge i dag og i morgen Senge i dag og i morgen Auping og Cradle to Cradle tro mod naturen Virksomheders sociale ansvar (Corporate Social Responsibility (CSR)) er blevet et tema for stadig flere virksomheder. CSR betyder, at

Læs mere

Thomas Roland Coop CSR. Oslo, 29. september 2016

Thomas Roland Coop CSR. Oslo, 29. september 2016 Thomas Roland Coop CSR Oslo, 29. september 2016 Hvad vil jeg sige? Lidt om Coop Danmark Vores økologihistorie De økologiske forbrugere Kan I bruge vores erfaringer? Omsætning 45,2 mia. EBIT 632 mia. (Ex.

Læs mere

FOREVERS LILLE GRØNNE

FOREVERS LILLE GRØNNE FOREVERS LILLE GRØNNE 1 Vores egen aloe vera-parlør Som FBO kan det være svært at vide, hvad man må sige, og hvad man ikke må sige om vores Aloe vera-produkter. I denne brochure vil vi give dig argumenter,

Læs mere

"Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed"

Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed GRATIS GUIDE "Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed" TIL DIG FRA ANNE KNUDSEN NYDELSESCIRKLEN INTRODUKTION Mange af os har lært, at vejen til vægttab og sundhed handler om at holde sig fra

Læs mere

Bilag 5, Interview med Lisa

Bilag 5, Interview med Lisa Bilag 5, Interview med Lisa 20 år Bosiddende i Vangede Ansat som kasseassistent i Superbest Interviewer: Hvor ofte handler du i H&M? Respondent: Ofte. Det er i hvert fald mest der, jeg handler. 3 gange

Læs mere

Bilag 3, Interview med Göcke

Bilag 3, Interview med Göcke Bilag 3, Interview med Göcke 21 år Bosiddende i Hedehusene Studerende: KEA og salgsassistent i Vila Interviewer: Hvor længe har du arbejdet som salgsassistent? Respondent: Det har jeg i tre år. Jeg arbejder

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED

ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED OM OS Dall Koncept består af 4 enheder hvor der henholdsvis kan købes tøj, sportsartikler, logovand og reklameartikler. Vi er et ungt firma, men som har stor erfaring med

Læs mere

"Jeg har ikke tid." "Jeg har ikke pengene."

Jeg har ikke tid. Jeg har ikke pengene. Lad ikke indvendinger skræmme dig. Se dem som en anmodning om hjælp til at se tingene i et nyt lys og din mulighed for at bringe dem ind i dette nye lys. En formel, der passer til alle indvendinger er

Læs mere

Interview med ung entrepreneur

Interview med ung entrepreneur Interview med ung entrepreneur Viborg Svømmeklub Christian Jønch Erichsen er en ung mand på 24 år, der udover at være studerende er virksomhedsejer. Christian er oprindeligt fra en lille by kaldet Bruunshåb,

Læs mere

Tid til velsmagende sundhed

Tid til velsmagende sundhed biogan biogan.dk Tid til velsmagende sundhed Nyheder & tilbud 01.01.2018-15.03.2018 Kontakt salgskonsulent Niels Esbjerg på 2138 4881 eller niels@biogan.dk for at få glæde af de gode tilbud Biogan A/S

Læs mere

Holmris CSR politik. Holmris A/S er et familieejet firma, som gennem tre generationer har leveret møbler til det danske bolig- og projektmarked.

Holmris CSR politik. Holmris A/S er et familieejet firma, som gennem tre generationer har leveret møbler til det danske bolig- og projektmarked. CSR politik Corporate Social Responsibility (CSR) står for virksomhedens sociale ansvar og er udtryk for de frivillige politikker, virksomheden har sat op for etisk og social ansvarlighed i forhold til

Læs mere

Hvem er jeg? Over 20 års erfaring i detail. ISO Supermarked 5 år som fødevarerådgiver Forretningsudvikler Bestyrelsesmedlem Svaneke Is

Hvem er jeg? Over 20 års erfaring i detail. ISO Supermarked 5 år som fødevarerådgiver Forretningsudvikler Bestyrelsesmedlem Svaneke Is Hvem er jeg? Over 20 års erfaring i detail Underdirektør i Netto ISO Supermarked 5 år som fødevarerådgiver Forretningsudvikler Bestyrelsesmedlem Svaneke Is Flere gode fødevarer, tak! Vi skal have vækst

Læs mere

En overordnet god nyhed er, at Interflora fremover tilbyder 60 dages kredit på alle centrale indkøb fra PR Chokolade fra 01.05.2015.

En overordnet god nyhed er, at Interflora fremover tilbyder 60 dages kredit på alle centrale indkøb fra PR Chokolade fra 01.05.2015. Sortimentsændringer på chokolade Juni 2015 ChocoYeah Sammen skal vi bygge Interflora til en endnu mere lønsom, kreativ og inspirerende butik. Det er vi allerede, så vi er klar til at fortsætte festen.

Læs mere

Fra vandflaske til 100 procent genanvendeligt tæppe

Fra vandflaske til 100 procent genanvendeligt tæppe Fra vandflaske til 100 procent genanvendeligt tæppe Den midtjyske tæppeproducent, Fletco Tæpper, deltog i en workshop i Rethink Business projektet om idéer til forretningsudvikling. Fletco Carpet lancerer

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Markedsundersøgelse, Bæredygtige Vildmosekartofler

Markedsundersøgelse, Bæredygtige Vildmosekartofler Markedsundersøgelse, Bæredygtige Vildmosekartofler Af Flemming Pedersen, Smagen Nordjylland Indhold Formål med markedsundersøgelsen... 2 Markedsundersøgelsen... 2 Resultater og diskussion, detailhandelen...

Læs mere

PAS PÅ DIN, MIN OG VORES JORD

PAS PÅ DIN, MIN OG VORES JORD NAVN KLASSE LÆRINGSMÅL: Du kan give eksempler på, hvordan produktion af mad påvirker kloden, uanset om det er økologisk eller konventionelt produceret. Du kan give eksempler på, hvordan man kan tage hensyn

Læs mere

design:case d a n s k d e s i g n c e n t e r

design:case d a n s k d e s i g n c e n t e r design:case Med design som en central del af forretningsstrategien har Hansens Flødeis på bare 4 år skabt overbevisende resultater. Familievirksomheden har oplevet en stor vækst både i ind- og udland,

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Markedsanalyse. Kantinegæstens stemme

Markedsanalyse. Kantinegæstens stemme Markedsanalyse 23. august 2016 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V Kantinegæstens stemme T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Highlights 63 pct. af danskerne har adgang til en kantine

Læs mere

Kære Jacob. Tak for din henvendelse.

Kære Jacob. Tak for din henvendelse. Kære Jacob Tak for din henvendelse. Hvordan forklarer I, at de ældre og handicappede, som er nødsaget til at benytte den kommunale dagligvarelevering, skal betale overpriser ift. almindelige kunder? Det

Læs mere

Muligheder Mere økologi på globalt niveau vil betyde noget i forhold til bæredygtighed (sundhed, miljø, dyrevelfærd)

Muligheder Mere økologi på globalt niveau vil betyde noget i forhold til bæredygtighed (sundhed, miljø, dyrevelfærd) Økologi i forhold til maden til ældre- og handicappede SWOT analyse på 60-75 procent SWOT analysen skal have til formål at belyse interne styrker og svagheder samt muligheder og trusler i forhold til omverden

Læs mere

Gør noget godt for fremtiden. Og for jeres bæredygtige profil.

Gør noget godt for fremtiden. Og for jeres bæredygtige profil. Gør noget godt for fremtiden. Og for jeres bæredygtige profil. 100% bionedbrydelige tryksager og emballage. KLS PUREPRINT Det mener fremtidens forbrugere 95% mener vi skal forbruge mindre for at bevare

Læs mere

Landsdækkende kompetenceløft - Møde 3

Landsdækkende kompetenceløft - Møde 3 Landsdækkende kompetenceløft - Møde 3 Økologisk Landsforening v/ Birgitte Jørgensen, Markedsafdelingen Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Læs mere

Kan vi fortælle andre om kernen og masken?

Kan vi fortælle andre om kernen og masken? Kan vi fortælle andre om kernen og masken? Det kan vi sagtens. Mange mennesker kan umiddelbart bruge den skelnen og den klarhed, der ligger i Specular-metoden og i Speculars begreber, lyder erfaringen

Læs mere

Markedsanalyse. Flere danskere kender og køber Fairtrade. 30. juni 2016

Markedsanalyse. Flere danskere kender og køber Fairtrade. 30. juni 2016 Markedsanalyse 30. juni 2016 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Flere danskere kender og køber Fairtrade Highlights: Fairtrade-mærket har en

Læs mere

Puri-Line. Din vej til svanemærket rengøring

Puri-Line. Din vej til svanemærket rengøring Puri-Line Din vej til svanemærket rengøring Svanemærket hele Nordens superbrand Siden 1989 har Svanemærket guidet den nordiske forbruger i at vælge miljøstærke løsninger. Svanemærkets formål er at mindske

Læs mere

FrilandNYT MARKEDSBERETNING 1. HALVÅR Et halvår med udfordringer

FrilandNYT MARKEDSBERETNING 1. HALVÅR Et halvår med udfordringer FrilandNYT MARKEDSBERETNING 1. HALVÅR 219 Et halvår med udfordringer Et halvår med udfordringer Hermed en status på første halvår af regnskabsåret 218/19, der på nogle områder ikke er gået, som vi havde

Læs mere

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 Wilke, September 2017 2017 Side 1 OPSAMLING Retningsanvisninger for Team Danmarks fremtidige Brand DNA 1.FOKUS PÅ PROCESSEN, HVOR TEAM

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Malgodt.dk. CSR Strategi. En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling.

Malgodt.dk. CSR Strategi. En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling. Malgodt.dk CSR Strategi En plan for ansvarligt og bæredygtigt salg og håndtering af maling. 2 Malgodt.dk CSR Strategi OM OS Malgodt.dk er en moderne detailforretning der sælger maling, malertilbehør samt

Læs mere

UN GLOBAL COMPACT COMMUNICATION ON PROGRESS 2017 MARTS

UN GLOBAL COMPACT COMMUNICATION ON PROGRESS 2017 MARTS UN GLOBAL COMPACT COMMUNICATION ON PROGRESS 2017 MARTS TILKENDEGIVELSE AF FORTSAT STØTTE Vi er glade for, at vi igen i år kan forsætte vores støtte til, og medlemskab af, UN Global Compact. Cheval Blanc

Læs mere

Her bliver dit brand til forretning

Her bliver dit brand til forretning Her bliver dit brand til forretning Velkommen GEMINI er specialist i brandede produkter Vores brandviden og omfattende sortiment styrker din virksomheds- og produktprofil, effektiviserer din markedsføring,

Læs mere

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes.

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. 2017/2018 URBAN ELEMENTS Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. Til dette formål leverer vi et sammenhængende sortiment af klassisk og moderne byrumsinventar, som

Læs mere

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED PRODUKTER OG BESKRIVELSER Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED Ø K O LO G I S K CHOKOLADE I Spanien ligger en af Europas bedste og mest unikke chokoladeforretninger. Den hedder Mayan

Læs mere

LÆRINGSMÅL CASE: CHOKOLADE-FABRIKKEN INDIVIDUEL TID:

LÆRINGSMÅL CASE: CHOKOLADE-FABRIKKEN INDIVIDUEL TID: LÆRINGSMÅL Deltageren kan sammenholde principper for bæredygtig produktion i forhold til fremstilling af fødevarer. Deltageren kan vælge og vurdere modeller til forklaring af fænomener og processer i biologi.

Læs mere

Dig og de andre fordele

Dig og de andre fordele Indkøb med omtanke Skal vi passe på miljøet samm en? Dig, mig & miljøet Vi har alle et fælles ansvar for at passe på naturen, miljøet og ressourcerne, og derfor har vi udviklet konceptet Indkøb med omtanke.

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

Dokumentation af bæredygtighed på Frilands bedrifter

Dokumentation af bæredygtighed på Frilands bedrifter Dokumentation af bæredygtighed på Frilands bedrifter Anke Stubsgaard 6. oktober 2014 Kompetenceudvikling til Økologisk Bæredygtighed 66% reduktion af klimaaftryk Aug 2014: Aug 2014: Fyens Stiftstidene

Læs mere

Praktisk og smart til køkken og. bord. Flot design, som enhver kok vil sætte pris på

Praktisk og smart til køkken og. bord. Flot design, som enhver kok vil sætte pris på spar op til 53% Praktisk og smart til køkken og Flot design, som enhver kok vil sætte pris på bord Havde I Tupperware-skåle i dit barndomshjem? Så findes de garanteret stadigvæk. Tupperware har det nemlig

Læs mere

Vigtige fødevaretrends og deres samspil med økologi. Nina Preus Seniorkonsulent, sociolog Landbrug & Fødevarer

Vigtige fødevaretrends og deres samspil med økologi. Nina Preus Seniorkonsulent, sociolog Landbrug & Fødevarer Vigtige fødevaretrends og deres samspil med økologi Nina Preus Seniorkonsulent, sociolog Landbrug & Fødevarer En analyse af en masse analyser Kvalitative Egne analyser GfK ConsumerScan 3000 panelister

Læs mere

Best Match Wine Østre Boulevard Randers NØ Denmark EN DEL AF AMKA GRUPPEN

Best Match Wine Østre Boulevard Randers NØ Denmark EN DEL AF AMKA GRUPPEN Best Match Wine Østre Boulevard 29 8930 Randers NØ Denmark +45 40508747 cpe@bestmatchwine.dk EN DEL AF AMKA GRUPPEN BEST MATCH WINE STØRRELSE OG BREDDE Best Match Wine er en selvstændig faglig leverandør

Læs mere

Markedsanalyse. Udvikling: Nu køber mænd og kvinder økologisk lige ofte

Markedsanalyse. Udvikling: Nu køber mænd og kvinder økologisk lige ofte Markedsanalyse 22. november 2016 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Udvikling: Nu køber mænd og kvinder økologisk lige ofte Landbrug & Fødevarer

Læs mere

Code of Conduct Vores Ansvar

Code of Conduct Vores Ansvar Code of Conduct Vores Ansvar Forord Hos IAT arbejder vi målrettet på at udvikle vores forretning på en ansvarlig måde. Vi ved, at vi kun opnår succes på langt sigt, hvis vi tilfører værdi til kunder, partnere

Læs mere

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING.

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. 3 TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. Tlf. 70 268 264 info@relationwise.dk København - London - Stockholm Introduktion Loyalitets-guruen Frederick Reichheld beskriver, at loyale kunder er en fantastisk profit-generator,

Læs mere

Mission, vision og forretningsidé

Mission, vision og forretningsidé Mission, vision og forretningsidé Vision for ECCO A/S 2 Vision og mission for detailhandel 3 Fra ko til sko 4 Danske rødder 5 Forskellige forretningstyper 6 damkjær & vesterager 1 Vision for ECCO A/S ECCOs

Læs mere

INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG

INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG Hos Dansk Plast er vi utroligt stolte over vores arbejde. Vi lægger hver dag et stort stykke arbejde i at nå vores ultimative mål: at alle vores kunder er glade og

Læs mere

Kampen om at producere bæredygtigt er gået ind. Bæredygtighed er et plus-ord, som alle er enige om rummer noget godt.

Kampen om at producere bæredygtigt er gået ind. Bæredygtighed er et plus-ord, som alle er enige om rummer noget godt. Kampen om at producere bæredygtigt er gået ind. Bæredygtighed er et plus-ord, som alle er enige om rummer noget godt. Det er ikke længere et spørgsmål OM bæredygtighed - men om HVORDAN bæredygtighed. For

Læs mere

Mediebrug for fremtidens fødevareforbrugere - Antal timer, unge anvender på medier en gennemsnitlig hverdag

Mediebrug for fremtidens fødevareforbrugere - Antal timer, unge anvender på medier en gennemsnitlig hverdag Fremtidens fødevareforbrugere vil have nemme løsninger via mobil og Internet Af chefkonsulent Lise Walbom, licw@di.dk den 14. juli 2010 Fremtidens fødevareforbruger er i dag mellem 13 og 18 år gammel.

Læs mere

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge Guide: Undgå fejlkøb og spar penge En ny undersøgelse viser, at vi oftest fortryder de køb, vi gør på nettet Af Lisa Rybjerg Pedersen, oktober 2012 03 De fleste fejlkøb foregår på nettet 05 Case: Mine

Læs mere

Presse meddelelse. GO LOCAL er klar til launch med nyt markedsføringskoncept, ny leveringsstreng og BtB webshop.

Presse meddelelse. GO LOCAL er klar til launch med nyt markedsføringskoncept, ny leveringsstreng og BtB webshop. Presse meddelelse GO LOCAL Direkte: 2616 2655 Mail: bjarne@golocalfood.dk Referencer: www.golocalshop.dk http://www.golocalshop.dk/img/ cms/brochure_web.pdf http://www.baekodanmark.dk/ artikel/smagen-af-lokalthaandvaerk-paa-dine-hylder/

Læs mere

ØKOLOGISK BARE FROSSEN

ØKOLOGISK BARE FROSSEN ØKOLOGISK BARE FROSSEN ØKOLOGISK BARE FROSSEN Vi arbejder målrettet for at dygtiggøre os inden for økologi. Der er et stykke vej endnu - det erkender vi. Vi har store ambitioner - og en klar målsætning

Læs mere

Når man kan og vil selv

Når man kan og vil selv Når man kan og vil selv Baggrund Køb fritidsbrug 1989 Omlagt til økologi i 1995 24.000 høns og 36.000 hønniker 180 Ha foderproduktion til eget forbrug Hønsegårde, grovfoder, korn, overdrev og naturarealer

Læs mere

Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening

Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening Jeg har brug for en løsning, som hurtigt kan servere rigtig god kaffe Mulighederne Kaffekunderne bliver mere og mere krævende. De vil have rigtig

Læs mere

Delux [di:luks] THINGS OF VERY HIGH QUALITY. Beskrivelse af. Grøn

Delux [di:luks] THINGS OF VERY HIGH QUALITY. Beskrivelse af. Grøn Beskrivelse af Hvorfor en komplet grøn løsning? Delux har nu eksisteret siden 2002, og vi har løbende forbedret vores ydelser. Det har resulteret i et højt og stabilt kvalitetsniveau, et godt arbejdsmiljø

Læs mere

Smal talk om det at være lokal

Smal talk om det at være lokal Appendix 7 Topic: Interview with an external food provider (Paradisbakkeskolen) Interview respondent: Mikkel Skot Hansen Place: Nexø Hallen, 3730 Nexø Time and date: 30-04-2014 11 am Interviewer: Christiane

Læs mere

Foodservice. Sortimentsoversigt

Foodservice. Sortimentsoversigt Foodservice Sortimentsoversigt Beauvais foods har i mere end 160 år dagligt givet danskerne gode smagsoplevelser. Vi udvikler, producerer og markedsfører mærkevarer, der er lavet af de bedste råvarer og

Læs mere

Velkommen til Claus Tingstrøm A/S

Velkommen til Claus Tingstrøm A/S Velkommen til Claus Tingstrøm A/S Er jeres kantineløsning den bedste? Der var en gang, hvor maden i kantinen kom fra frostposer, dåser og halvfabrikata. Sådan er det heldigvis sjældent i dag. Nu forventer

Læs mere

OBAMBUS. Vores formål med produktet er at skabe budskabet om at bambus bare er bedre økonomisk, miljømæsigt og æstetisk.

OBAMBUS. Vores formål med produktet er at skabe budskabet om at bambus bare er bedre økonomisk, miljømæsigt og æstetisk. OBAMBUS Vi er vilde med bambus af ganske simple årsager: Det er den hurtigst voksende plante i verden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion. Samtidig er bambus et af de hårdeste materialer,

Læs mere

DEN BEVIDSTE FORBRUGER. Præsentation af den danske lohasian v/sine Åkerman, Analysebureauet Wilke

DEN BEVIDSTE FORBRUGER. Præsentation af den danske lohasian v/sine Åkerman, Analysebureauet Wilke DEN BEVIDSTE FORBRUGER Præsentation af den danske lohasian v/sine Åkerman, Analysebureauet Wilke 2 Hvorfor LOHAS? METODE Interview med aktører i fødevaremarkedet: - Meyer Consulting - Arla Foods - Tulip

Læs mere

Kære 9. klasse kære dimittender.

Kære 9. klasse kære dimittender. 1 Kære 9. klasse kære dimittender. Vores dimissionsfest i eftermiddag blev indledt med den LIP DUP, som I fornylig har en stor del af æren for, og som jeg tror på en eller anden måde vil minde jer om Th.

Læs mere

RQ1: Hvilke årsager kan være til grund for virksomhedernes brug af CSR?

RQ1: Hvilke årsager kan være til grund for virksomhedernes brug af CSR? Bilag 2: Fortolkning af data: Ved tolkning af data, skal det bestemmes, hvilke parametre, der tolkes ud fra. I dette tilfælde vil der blive tolket ud fra begreber og dermed relevans i forhold til de fire

Læs mere

Bilag 1. Semi-struktureret interview Jan D. Johannesen, Director Environment & Climate, Arla Foods

Bilag 1. Semi-struktureret interview Jan D. Johannesen, Director Environment & Climate, Arla Foods Bilag 1. Semi-struktureret interview Jan D. Johannesen, Director Environment & Climate, Arla Foods Generelle spørgsmål omkring konceptet: 1. Hvad er grunden til i valgte, at implementere Tættere på naturen

Læs mere

BUSINESS THE MODEL CANVAS. - Pitch din forretningsidé. www.ffe-ye.dk

BUSINESS THE MODEL CANVAS. - Pitch din forretningsidé. www.ffe-ye.dk THE BUSINESS MODEL CANVAS - Pitch din forretningsidé www.ffe-ye.dk FORORD Når man gerne vil åbne sin egen virksomhed, er det vigtigt at have en forretningsmodel en visionær idé, der kan føres ud i livet.

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

KLASSISK MOZARTKUGLE. (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade

KLASSISK MOZARTKUGLE. (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade JUL T OG LÆKKERT KLASSISK MOZARTKUGLE (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade Skær marcipanen i skiver og sæt små stykker

Læs mere

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017 1 Overvej, hvad tillid betyder for dig. Det kan både være i personligt regi og i professionelt regi. Måske er det faktisk ikke så forskelligt fra hinanden. Skriv det ned på en seddel, så du bliver tvunget

Læs mere

DESSERTCHOKOLADE. tyk chokolade og hånddekoreres nænsomt TRØFFEL/ MARCIPAN KARAMEL KARAMEL LAKRIDS HJERTE MARCIPAN/ NOUGAT LAKRIDS NOUGAT

DESSERTCHOKOLADE. tyk chokolade og hånddekoreres nænsomt TRØFFEL/ MARCIPAN KARAMEL KARAMEL LAKRIDS HJERTE MARCIPAN/ NOUGAT LAKRIDS NOUGAT DESSERTCHOKOLADE Dessertchokolader er Kathrine Andersens klassikere. Mange af dem tager udgangspunkt i den gode, grove marcipan, der altid har været kendetegnet for Kathrine Andersen Chokolade. Derudover

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

Effektive pakkeløsninger. -til dine forsendelser

Effektive pakkeløsninger. -til dine forsendelser Effektive pakkeløsninger -til dine forsendelser Boblepose Luft beskytter og vejer minimalt, hvilket er grunden til, at bobleposer er populær til forsendelse. Det luftpolstrede og vandafvisende indre beskytter

Læs mere

Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding. Rema1000, Skolegade 28, 7100 Vejle

Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding. Rema1000, Skolegade 28, 7100 Vejle Sønderjylland Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding Super venlige og smilende personale. god oversigt over forretningen; orden og ren butik; billige gode varer også økologiske Det er en rar forretning at komme

Læs mere

Alt du behøver at vide som Maker på Crate

Alt du behøver at vide som Maker på Crate Alt du behøver at vide som Maker på Crate København, april 2015 Crate er dit sted! Det er dine produkter og det er din butik. Vi er vildt begejstrede for at have dig med ombord og vi er sikre på, at vi

Læs mere

MEFA HARMONY. Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse.

MEFA HARMONY. Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse. MEFA HARMONY Smukt design og masser af muligheder Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse. HARMONISKE MEFA Opal (840) MEFA s kampvogn

Læs mere

CSR & Cirkulær Økonomi i Coop

CSR & Cirkulær Økonomi i Coop CSR & Cirkulær Økonomi i Coop Emballage og plast v. Projektleder i CSR, Mathias Hvam Hvordan arbejder vi med ansvarlighed i Coop? Vi er ikke fondsejet, og vi har ingen pengetank Vi er medlemsejet af vores

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

Af Povl Mors Sales solutions International

Af Povl Mors Sales solutions International Af Povl Mors Sales solutions International Bedre kundeservice Hvad er god service Hvordan sælge flere ydelser ind Mine holdninger Betydningen af ros og ris Bedre forståelse af mig selv Konklusion: Et formidabelt

Læs mere