Referat af Hjarbæk Sjægtelaugs forårsmøde afholdt 10/3 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Hjarbæk Sjægtelaugs forårsmøde afholdt 10/3 2018"

Transkript

1 Referat af Hjarbæk Sjægtelaugs forårsmøde afholdt 10/ Mødeleder Leif Nielsen. Referent Knud Kjærulff og Leif Tipsmark Laugskoordinator Leif Tipsmark aflagde beretning om det forgangne års arbejde i lauget: Velkommen til forårsmøde! Så er tiden kommet, hvor vi skal have fordelt rovet i form af gode tjanser, hyggeligt arbejdssamvær og meget lidt hårdt arbejde. Så langt tror jeg vi er enige at det er det der skal til for at vi sammen og hver for sig, kan få fantastiske oplevelser i og omkring fjorden og alle mulige andre steder hvor en sjægt kan have sin berettigelse for gode sejloplevelser. Og alle mulige andre steder, ser ud til at være et ubegrænset begreb for Hjarbæk Sjægtelaug. Kreative, passionerede og flittige folk i vores turudvalg kaffeudvalg - plus det løse, tilbyder os store oplevelser HELE året rundt. Et sommertogt til Helgenæs med Vinden Drar. En efterårstur til Barcelona, hvor vi så fortidens fantastiske galejer, i et museum i verdensklasse og en by hvor det Catalanske oprør ulmede i de gader vi færdedes og boede i. En fantastisk tur til det sydfranske, omfattende også sejlads i de historiske Barque Catalanes. Overskriften i den lokale avis var dagen efter: Des Vikings á bord des barques - noget i retning af: Vikingerne ombord i de Catalanske Barques. Og så turene rundt om i vores eget land museet Tirpitz og de andre ture - som vi gør fælles og blandt andet i små grupper, med afstikkere til bl.a. det sydlige Norge. Sandelig er Hjarbæk Sjægtelaug en Rejselysten Flåde lad det vare ved! Og hvad så her i vores egen lille andedam? Jeg har netop lige nu - en god fornemmelse af, at der de næste par år, kommer gang i spændende tiltag, der vil gøre oplevelserne på og omkring Hjarbæk Fjord endnu større og bedre. Selv har vi et sjak sjægtefolk, der de sidste par år har arbejdet i en gruppe i LAG-regi - under navnet Fjordbase Hjarbæk og nu også Museumshavn i Hjarbæk det blev der orienteret om ved sidste kaffemøde. Vi lagde vores planer i hænderne på chefen for kommunens nye Landdistriktsudvalg for et par uger siden. På østsiden af fjorden er begrebet Flordklyngen meget langt fremme med planer om stier, anløbsbroer og meget andet. Bl.a. andet noget så ambitiøst som en anlægsbro der har forbindelse til Skals! I sidste uge fik sjægtelauget en henvendelse fra vestsiden af fjorden. Her er der folk der arbejder med en mængde tiltag bl.a. en Fjordrute. Jeg fik en invitation til et orienterende møde i den kommende uge. Her vil man udveksle ideer og forsøge at finde et fælles fodslag for at lave en samlet løsning hele fjorden rundt. Jeg tillod mig at spørge Fjordrute-folkene, om det ikke var en god ide, at invitere Hjarbæk Borgerforening og Viborg Sejlklub med. De takkede begge ja.

2 Chefen for Landdistriktsudvalget er også budt med og syntes også det er en god ide. Som sagt så gjort de får også en invitation. Tænk engang: Et samlet system af stier, små anløbsbroer, shelters (og alt det der er ikke er tænkt på endnu) der starter i Sundstrup går fjorden rundt for så at ende i Virksund! VM 2017 havde det hele gode sejladser hyggeligt samvær! Kæntringer var der lidt for mange, og en træls slem skade på en Hjarbæk-sjægt. Heldigvis ingen personskader godt for det! Men sikkerhed til søs og især ved kapsejlads - er et begreb der hele tiden kræver bevågenhed og bør trimmes hvor det halter. Der er altid plads til forbedringer jeg ved at Pionerudvalget pusler med et par ting. Men alt i alt et godt VM vi kan være bekendt lad os høre senere om også Thorsten syntes det? Hvis vi bare ligger lige så meget passion i forberedelserne som vi plejer så bliver dette års Sjægte VM selvfølgelig også en brage go oplevelse. Laugskoordinatorens blodtryk steg en kende i går - mødte i forbifarten en trailer med en sjægtelignende ting på rute 52 på vej mod Silkeborg altså mod syd! Fejl retning det må undersøges nærmere. Udflagning er tilbagegang og når man nu ved hvor sjældent en ny sjægt kommer til, så tillader jeg mig at bekymres lidt. Dog har en gammel men gennemrestaureret sjægt - igen søgt base i Hjarbæk. Det er Maggi som har fået lokal ejer der savnede noget ordentligt at sejle i. Håber han finder plads og besætning. Vi Sejler Videre skilte sig af med L90 Rosalina!. Ny ejer er Kolding Koggelaug vi går selvfølgelig ud fra at sjægten er solgt med en VM-klausul at den skal komme tilbage til Hjarbæk og deltage i VM! Der kan selvfølgelig være andre handler der er forbigået min næse. Så vil jeg til sidst opfordre alle til at byde nye gaster til! Det er godt at have en tilpas stor bruttotrup så vi kan holde flest muligt sjægte på fjorden til tirsdagssejladserne med risiko for overbooking! J Jeg syntes stadig det et skønt at kunne tælle op til 60 kaffedrikkende sjægtefolk efter en tirsdagssejlads. Lad endelig flere få del i vores oplevelser - vi er jo i alle henseender rummelige nok til at lade flere komme til. Rigtig god sjægtesæson! Leif Tipsmark fortsætter som Laugskoordinator. Beretning fra udvalgene: Ankertovskrogen. Der udkom ikke noget blad/årsskrift i Redaktør Leif Nielsen beretter om stofmangel. Debat om hvorvidt digitaliseringen har taget livet af bladet i papirform. Debat om hvorvidt Ankertovskrogen skal indgå i samarbejde med andre organisationer/interesseforeninger i området. Leif Tipsmark minder om at bladet som organ for Sjægtelauget fortsat kan trykkes billigt med hans mellemkomst. Han minder desuden om at der blot er tale om at skrive en Word og sende eventuelle fotos til redaktionen hvorefter Tina Rømer fortsat sætter artiklen op og layouter bladet.

3 Ankertovskrogen fortsætter i Sjægtelaugsregi. Se også fodnote under referat af Økonomi. Leif Nielsen, Erik Valum Jensen og Bent Møller Nielsen udtræder af redaktionen. Leo Simonsen indtræder i redaktionen. Fortællere Henrik Hvass beretter at fortællerne fortsat lever i forbindelse med gæstesejladser med f.eks. skoleklasser. Fortællerne fortæller gerne videre. Kapsejladsudvalg Knud Søndergaard beretter at ud af 27 mulige kapsejladser er 4 blevet aflyst pga. for meget vind og 1 pga. torden. I gennemsnit deltog 10,9 båd, hvilket er et fald på 1,3 båd i forhold til forrige sæson. Knud S. pointerer: Husk nr. i sejl til VM. Der var ved seneste VM stadig nummerløse sejl!!! Udvalget fortsætter uændret. Dommer Lillan glæder sig over at der den forløbne sæson slet ikke har været nogen tyvstarter, men hun kunne godt ønske sig lidt bedre vejr for kommende sæson. Lillan fortsætter som dommer. VM dommerne fortsætter også. Gaveudvalg Henrik Hvass pointerer at der ikke gives gaver i forbindelse med pensionering eller 70 års fødselsdage. Et regulativ vedr. gaver er i Henriks besiddelse og han fortsætter med opgaven. Pionerudvalg Knud Søndergaard fremhæver en rigtig fin og hyggelig dag omkring bådoptagningen. Knud gør opmærksom på, at det er vigtigt at flest mulige møder frem til kaffebordet efter de 2 sidste tirsdagssejladser umiddelbart før VM idet det er her opgaverne med arrangement af VM fordeles. Forårsklargøring flyttes fra fredag 27/4 (St.Bededag) til fredag d. 20/4 kl. 16:00. Datoen ændres på hjemmesiden. Udvalget fortsætter og forstærkes med Leo Simonsen, der indtræder. Bådudvalg Henrik Hvass fortæller, at der er søgt fondsmidler i Veluxfonden til fornyelse af stævnen i Ålborgjollen Flyvefisken. Sammenlagt er der søgt ca kr, så der også kan anskaffes nye sejl til Sif. Ifølge Henrik Hvass er der gode chancer for at pengene bevilges. Der er genvalg til bådudvalget.

4 Festudvalg Finn Jensen beretter at både VM-festen og afriggerfesten er velbesøgte fester. Festudvalget kunne ønske sig flere faste medlemmer idet der ligger en stor opgave i at gøre det ryddeligt efter VMfesten så der kan være klar til morgenkaffen om søndagen. Til næste VM bliver der vagtlister i baren. Erling er ansvarlig for at der kommer godt og velbrygget øl ud ad fadølsanlægget. Ib Langmark og Lis Hvass tilbyder sig på vagtlisten. Conni, Erling og Finn fortsætter i festudvalget. Cafeudvalget forstærkes med Helle Nørkjær. Teltudvalg Bent Møller Nielsen meddeler at teltet til VM 2018 er bestilt hos ABC og at det igen er med gulv, selvom det er mandskabskrævende at håndtere gulvet. Teltudvalg genvalgt. Skurudvalg Finn Jensen: Skuret skal males udvendigt og der skal findes en alternativ opbevaring af vestene. Det arbejdes der på. Finn vil undersøge hvorledes der kan etableres EL i skuret, formentlig ved hjælp af en byggeplads-el-tavle. Søren Jensen udtræder og Leo Simonsen indtræder i udvalget. Økonomi Thorsten Bjerring gennemgår indtægtssiden og derefter det samlede regnskab der viser et årsresultat på 9.226,73 kr. og en kassebeholdning på ,97kr. Desuden ligger der kr. i en sjægtefond kr. der er en donation til redningsveste foreslås af Leif Tipsmark i stedet anvendt til 3 (6 stk) sæt Motorola walkie-talkies. Sjægtelaugets telefon der hidtil har været anvendt til mobilepay sælges til Leif Nielsen for 500 kr. NB Karen glæder sig over, at Ankertovskrogen fortsat vil være at finde som en post i regnskabet. Hun foreslår at et kommende temanummer kunne præsentere sjægtene og deres besætninger ledsaget af billeder af besætningsmedlemmerne. Thorsten fortsætter. Præmieudvalg. Henrik Hvass: Det kører. Kaffeudvalg John Brun Jensen: Der har været god tilslutning til kaffemøderne 2. lørdag i måneden. Anne-Marie Jensen udtræder. Doris Skov indtræder.

5 Gæstesejlads Bent Møller Nielsen: Bent tager sig af henvendelser og Knud S. udskikker både. I perioden 2013 til dd. har 736 gæster været ombord. Aktiviteterne ønskes i sæson 2018 begrænset til en dag ugentlig. Aflysninger møder stor forståelse hos gæsterne. Knud Kjærulff indtræder. Webmaster Leif Nielsen beretter om typisk daglige besøg på sitet og langt flere op mod VM i august. Leif gennemgår hjemmesidens opbygning. Webmaster kontaktes hvis der ønskes ændringer. Ole Levring bemærker at L22 Lutten er faldet ud af fartøjslisten. Der gisnes om hvorvidt Lutten igen kan være væltet og efterfølgende sunket, som forklaring på mystikken. Anne får stor applaus for de mange og stemningsfulde fotos på Facebook. Leif Nielsen fortsætter som webmaster. Turudvalg Finn Jensen: September-turen til Barcelona udvirker at franskmænd ventes at komme på besøg her til Sjægte VM. Tovholdere på Knebel Vig var Anker og Jes. I Barcelona var det Finn og Ole Utoft er tovholder på uge 28 turen 2018 til Lindesnes. Vedr. Lindesnes, så blev der på forårsmødet vist en liste med praktiske oplysninger samt en oversigt over området ved Båly Brygge, der bliver basen i uge 28 arrangementet. Bibliotekaren Sjoerd har de sidste par år søgt en der vil overtage biblioteket. Da ingen kommer jublende for at få jobbet så han tager en tørn mere. Dog vil han helst være fri for at sælge merchandise fra sin gule 2CV. Lidt mundhuggeri med koordinatoren om dette... åbenbart fik koordinatoren aben??!!! Faneudvalg Leif Tipsmark beretter alt vel. Leo har lige sagt op. Fanebærer med 12 års erfaring melder sig under fanerne det er Erling Mortensen han bydes velkommen i udvalget. Der er indkøbt 50 stk nye klubflag uden fastsyet snor kun med åben løbegang så man selv kan skifte ved slitage. Prisen er stadig kr. 100,00 pr. stk. Desuden er indkøbt nye standere til signalmasten på havnen den sidste las klarer den vist lige til standerhejsning 2. tirsdag i maj. Sjægtebroudvalg Leif Tipsmark beretter at de fleste af medlemmerne arbejder aktivt for bedre forhold for sjægtesejlere og andre af fjordens græsrødder. Dette sker i LAG Gruppen Fjordbase Hjarbæk som omtalt i koordinatorens beretning. Der er som nævnt også der gode takter rundt om fjorden lige nu!

6 Andre Laug m.m. I disse digitale tider varetager disse sig selv via hjemmesider og nyhedsbreve. Ingen person varetager funktionen længere. Dirigent Leif Nielsen takker for god ro og orden. Afslutningsvis beder koordinatoren forsamlingen rejse sig og udbringe et trefoldigt leve for lauget Bilag: Regnskabet

7

c. Dommer tirsdag / søndag. Lillan forsætter som dommer. Der var stort applaus. Reserver er Svend og Anne-Mette.

c. Dommer tirsdag / søndag. Lillan forsætter som dommer. Der var stort applaus. Reserver er Svend og Anne-Mette. Emne: Referat af Sjægtelaugets forårsmøde 14. marts 2015. Bilag: Hjarbæk Sjægtelaug Regnskab for perioden 1. marts 2014 28. februar 2015. 1. Forårsmødet blev afholdt 14. marts 2015 i sognegården, Løgstrup.

Læs mere

FORÅRSMØDE I HJARBÆK SJÆGTELAUG LAUGSKOORDINATOR Velkommen til forårsmøde!

FORÅRSMØDE I HJARBÆK SJÆGTELAUG LAUGSKOORDINATOR Velkommen til forårsmøde! FORÅRSMØDE I HJARBÆK SJÆGTELAUG 9.3.2019 Efter velkomst af laugskoordinatoren var der valg af mødeleder. Valgt blev Bent Møller Nielsen. Derefter udpegning af referent, der tilfaldt undertegnede. De reviderede

Læs mere

Referat fra Hjarbæk Sjægtelaugs Forårsmøde afholdt d

Referat fra Hjarbæk Sjægtelaugs Forårsmøde afholdt d Referat fra Hjarbæk Sjægtelaugs Forårsmøde afholdt d. 8-4-2017 Til at styre møde valgtes Claus Skodborg og til at holde orden i beretninger og beslutninger valgtes undertegnede. Medlemmerne af de opdaterede

Læs mere

Forårsmøde Cirka 30 personer mødtes d. 8 marts til Forårsmødet i Løgstrup Menighedshus.

Forårsmøde Cirka 30 personer mødtes d. 8 marts til Forårsmødet i Løgstrup Menighedshus. Forårsmøde 2014 Cirka 30 personer mødtes d. 8 marts til Forårsmødet i Løgstrup Menighedshus. Mødet indledtes med at vi i stilhed mindedes Ann Nørskov (Venø) og Jens Håkan der begge er gået bort for nyligt

Læs mere

Sjægtelaugets Forårsmøde 2013

Sjægtelaugets Forårsmøde 2013 Sjægtelaugets Forårsmøde 2013 Lørdag den 9. marts 2013 samledes ca. 40 deltagere til Hjarbæk Sjægtelaugs traditionsrige forårsmøde. Mødet blev holdt i Vorde Menighedshus. Mødet indledtes med en kort årsberetning

Læs mere

Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus

Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus Måske kommer den nye bus til at se sådan ud. Det afsløres først på tirsdag kl. 1630 ved Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Fjordklyngens fælles bus er nu

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Køreplanen til Muslingefestival i Sundstrup lørdag den 26. maj

Køreplanen til Muslingefestival i Sundstrup lørdag den 26. maj !!!Du kan nå det endnu - Vi har stadig billetter til salg hos købmændene og Go on tanken i Sundstrup. Køreplanen til Muslingefestival i Sundstrup lørdag den 26. maj Kl. 13:15 Afgang fra Skals kro, kørsel

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016.

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Modelsejlklubben Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Klubbens årlige generalforsamling blev i år afholdt i Herslev Strand Sejlklub`s klubhus lørdag 27 jan. kl. 11.00. Der var mødt 9 deltagere

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 14. august 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Referater fra møder i grønt

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Dansk Knarr Klub. Årsmøde 2017

Dansk Knarr Klub. Årsmøde 2017 Dansk Knarr Klub Årsmøde 2017 Tirsdag d. 21. november 2017 kl. 19 Skovshoved Sejlklub Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens og udvalgenes beretning 3. Indkomne forslag til klasseregler og vedtægter

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat af Ladager bylaug G.F. i Frysehuset den 19 juni 2018

Referat af Ladager bylaug G.F. i Frysehuset den 19 juni 2018 Referat af Ladager bylaug G.F. i Frysehuset den 19 juni 2018 Dagsorden efter vedtægterne: Oldermanden bød de mange fremmødte velkommen og håbede på en god GF. 1. Valg af dirigent, referent samt stemmetællere:

Læs mere

Uge 28/2018 Hjarbæk Sjægtelaug til Lindesnes/Båly molo, Norge

Uge 28/2018 Hjarbæk Sjægtelaug til Lindesnes/Båly molo, Norge Uge 28/2018 Hjarbæk Sjægtelaug til Lindesnes/Båly molo, Norge Så er der noget at pejle efter! Turudvalget og Lindesnes Kystlag inviterer til uge 28 turen 2018 8. juli 14. juli Planlægning on site Praktiske

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. ANDE LSB OLI GFO RE NIN GE N GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 1 af 5 Grundejerforeningen Ryeskov 2015.Apr.14 Referat af den ordinære Generalforsamling den 9. april 2015. Der var 15 der deltog i generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Holbæk Træskibslaug. Admiralsforsamling 2012

Holbæk Træskibslaug. Admiralsforsamling 2012 Holbæk Træskibslaug Admiralsforsamling 2012 Dato: 2012.03.24 Sted: Til stede: Hjalm A-medlemmer Flemming Jan Poul Knud Ole Bøgballe Lis Jens Tolstrup Merethe Leif Cruiser Emma Hjalm Thilde Terne KDL Lodsbåden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der.

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der. Ordinær generalforsamling i Modelsejlklubben den 10. marts 2012 Afholdt på Christianshavns brandstation Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge 09. januar 2014, Ebeltoft VUMB 2014 VUMB L BSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2014@gmail.com WEB www.vumb.dk Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Jeg har sidste gået i korte bukser, mens min telefon har været stokket af SMS er fra dækfirmaet, om at nu var det tid at få vinterdæk på.

Jeg har sidste gået i korte bukser, mens min telefon har været stokket af SMS er fra dækfirmaet, om at nu var det tid at få vinterdæk på. Standernedtagning 28. oktober 2018 Velkommen til standernedtagningen 2018. Så er sæsonen sluttet. Ved standerhejsning sidst i maj havde vi håbet om en god sommer, strålende vejr. Håbet er nu erstattet

Læs mere

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017 Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro 27. maj 9. juni 2017 Sejlplan Afsejling fra Lemvig, lørdag den 27. maj 2017 kl. 10.00 1. destination Glyngøre Afsejling Glyngøre, søndag den 28. maj kl. 9.00

Læs mere

Kjøbenhavnske Træsejlere

Kjøbenhavnske Træsejlere Kjøbenhavnske Træsejlere Referat af årsmødet den 4. oktober 2007 Dagsorden: 1. Fællesspisning i Sejlklubben Frem 2. Præmieuddeling (dette og øvrige punkter i Jomsborg, K.A.S.) 3. Evaluering af sæson 2007

Læs mere

VM Program og praktiske oplysninger. Fredag den 19. august.

VM Program og praktiske oplysninger. Fredag den 19. august. VM 2016 Program og praktiske oplysninger Fredag den 19. august. Kl. 17.00 Kl. 18.00 VM- velkomst og derefter skippermøde i festteltet.. Starten går for Pardans til søs (matchrace), - der er en indledende

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn.

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl. 11.00 i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formanden aflægger

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Generalforsamlingen, som var klubbens femte, blev afholdt i vores nye flydende klubhus, der deltog 35 personer; heraf var der 22 stemmeberettigede

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Hans Ustrup Petersen

Hans Ustrup Petersen Formanden har ordet Det er dejligt at mærke at der nu rigtigt er kommet forår i luften over Frederikssund! Påsken faldt tidligt i år, og mange er derfor også tidligt klar til at komme i vandet. Vi forsætter

Læs mere

Maj 2013. Vedlagt i dette nummer GIRO kort til kontingent Indbydelse KÆRBYFEST Beretning

Maj 2013. Vedlagt i dette nummer GIRO kort til kontingent Indbydelse KÆRBYFEST Beretning Maj 2013 Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om konstituering Om nye arrangementer Vedlagt i dette nummer GIRO kort til kontingent Indbydelse KÆRBYFEST Beretning Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug:

Læs mere

Ankertovskrogen. Hjarbæk Sjægtelaug. Forsidebillede: Sjoerd Westerhof

Ankertovskrogen. Hjarbæk Sjægtelaug. Forsidebillede: Sjoerd Westerhof Ankertovskrogen Hjarbæk Sjægtelaug Nr 2 Juni 2007 Forsidebillede: Sjoerd Westerhof www.sjaegt.dk 30. Årgang Tidsspilde? Skal vi ikke spilde tiden sammen en af dagene i denne uge? Man kan lære meget af

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år?

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år? Referat fra generalforsamling i Skals borgerforening d. 29/2-2012. Valg af dirigent: Steffen Højer-Nielsen Referent: Lone Algayer Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

VM Program og praktiske oplysninger. Fredag den 17. august.

VM Program og praktiske oplysninger. Fredag den 17. august. Program og praktiske oplysninger Fredag den 17. august. Kl. 17.00 Kl. 18.00 VM- velkomst og derefter skippermøde i festteltet.. Starten går for Prologen, - der er en indledende kapsejlads/træningssejlads,

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Stiftet 15. november 2007. Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Mandag den 8. oktober 2018 klokken 17.00 Formand, Kaare Andresen (KA), bød velkommen til de mange (52) fremmødte medlemmer (næsten

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 torsdag d. 11. oktober

Referat af ordinær generalforsamling 2012 torsdag d. 11. oktober Referat af ordinær generalforsamling 2012 torsdag d. 11. oktober Pkt. 1: Valg af dirigent og referent Valgt til dirigent blev Bert Due Jensen, og valgt til referent blev Lise F. Kristoffersen. Dirigenten

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Der kom 1a og 1b til dagsordenen. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Der kom 1a og 1b til dagsordenen. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 31.10.2016 Referat af bestyrelsesmøde den 24.10.2016 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Klaus Schubert, Carl Erik Carlsen, Klaus D. Johansen, Kristian T. Smedegaard, Knud Erik Feldt,

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/3-2016 Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede 1. Valg af dirigent Søren H 2. Valg af referent Niels Verner 3. Formandens

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Juni 2015 Velkommen Bestyrelsen vil med denne skrivelse, efter en vinter, ønske alle velkommen til et nyt år. På generalforsamlingen blev det

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere