FORÅRSMØDE I HJARBÆK SJÆGTELAUG LAUGSKOORDINATOR Velkommen til forårsmøde!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORÅRSMØDE I HJARBÆK SJÆGTELAUG LAUGSKOORDINATOR Velkommen til forårsmøde!"

Transkript

1 FORÅRSMØDE I HJARBÆK SJÆGTELAUG Efter velkomst af laugskoordinatoren var der valg af mødeleder. Valgt blev Bent Møller Nielsen. Derefter udpegning af referent, der tilfaldt undertegnede. De reviderede udvalgslister kan ses på sjægtelaugets hjemmeside LAUGSKOORDINATOR Velkommen til forårsmøde! og især velkommen til to nye sjægteejere - Lars Møller der har overtaget Lylle og allerede er i gang med at skifte et par bord og Knud Andersen der har erhvervet Tordenskjold og lagt den i havnen i Hjarbæk skønt at der er nye folk der har øjnet muligheden for nye oplevelser og godt samvær. Velkommen til! Ved Forårsmødet sidste år, kunne vi byde velkommen til en gammel kending, nemlig Maggi som en lokal havde købt tilbage til Hjarbæk. Desværre kom den aldrig i vandet, da ejeren blev ramt af sygdom. I efteråret modtog jeg på Sjægtelaugets vegne den fine sjægt som en donation. Bådudvalget har påtaget sig at tage vare på sjægten og indtil videre er den under tag i Låstrup. Selvfølgelig skal den så vidt muligt ud at sejle igen spørgsmålet er bare hvordan? Vores kreative turudvalg begik igen en uge 28 tur der sagde spar to! Turen til Lindesnes, Båly Havn og skærgården deromkring, står helt klart som en af de større sjægteoplevelser de sidste par år. Sejt at vi lykkedes at få fragtet 5 sjægte over med færge og fik helt fantastiske oplevelser såvel sejladsmæssigt som det koselige samvær med vores norske bekendtskaber især de engagerede mennesker i Lindesnes Kystlag, deres passion og ihærdighed for at få unge mennesker ud at sejle må anerkendes. At de også har ovnudstyr til at tilberede stegt flæsk til 70 mennesker kan vi kun bøje os i støvet for. Jeg kan ikke undgå at blive lidt misundelig, når man besøger andre laug/klubber både herhjemme og i udlandet vores landfaciliterer må siges at være endog meget minimalistiske! Sidste år var der en spirende optimisme i vores LAGarbejdsgruppe da kommunens nye Landdistriktsudvalg fandt vores skitseforslag Fjordbase Hjarbæk og Museumshavn i Hjarbæk interessant. Det var så det man savnede noget lokal forankring det måtte vi selv skaffe før der kunne komme noget kommunal støtte. Andre steder omkring fjorden går det noget bedre. I gårsdagens avis kunne man læse at Fjordklyngen har fået kroner til projektet Fjorden som Legeplads godt gået af Skals enighed gør stærk! Det kan være lidt svært at se, hvor initiativet til lokal forankring i Hjarbæk skal komme fra?

2 A pro pos kommunal så har vi fået en henvendelse fra Viborg Kommunes Børne og Unge Sekretariat. Her er der stadig erindringer om Sjægtelaugets engagement i børn og unge i 1990 erne. Vi er direkte blevet spurgt om vi vil deltage i et Sejlprojekt for 6-8 børn og unge med udfordringer i maj og juni. Jeg vil foreslå at vi tager det op i dag under eventuelt. Der er positive tilkendegivelser fra et par sjægtesejlere om at deltage. Vi slår jo også vores folder ude i den store verden. En udløber af vores tur til Barcelona i 2017, ender op med at blive til erfaringsudveksling af bådebyggerlærlinge mellem det sydfranske bådværft i Site Paulilles ved Port Vendres, Limfjordsmuseet og Han Herred Havbåde. Projektet kommer til at høre under EU udvekslingsfond ERASMUS. Der er stærke kræfter i Norden heriblandt Sjægtelauget - i gang med at få UNESCO til at anerkende klinkbygningstraditionen som en immateriel kulturarv. Vi har leveret vores indstilling til den norske organisation Kysten for nylig. Spændende om det lykkes måske det kan give os lidt kredit rundt omkring, hvis vi skruer et UNESCO skilt på skuret? Lidt mere lokalt så har Morsø Maling - der er storleverandør af linolie, trætjære og linoliemaling, fået Knud Søndergård til at nedskrive hans 40 års erfaring med linolie, trætjære og træbåde, for at ligge det ud på deres hjemmeside selvfølgelig med et link til Vi får faktisk henvendelser fra folk rundt omkring i landet, der ud af vores hjemmeside kan se, at der er samlet noget erfaring her hos os. Og så var vi i Biffen i Ringkøbing til premiere! Såmænd til en film lavet af en bekendt til en sjægtesejler om turen til Lindesnes - om sjægte og en dramatisk tur over Skagerak til Lindesnes og sound-tracket i form af Sjægtevalsen fik vi foræret den skal vi have sat tekst til! Tak til Johannes Berggren for det. VM 2018 havde det hele gode sejladser hyggeligt samvær! Kæntringer var der lidt for mange af, heldigvis ingen personskader. Det ser ud til at vores beredskab til VM kan klare flere kæntringer indenfor kort tid det er godt og betryggende. Tak til følgebåde og FDF erne for deres indsats. Der bliver evaluering af Sjægte VM i næste måned så kan vi trimme det vi syntes der trænger. Jeg mener stadig at vores succes-barometer, er antallet af kaffedrikkende sjægtefolk efter en tirsdagssejlads. Lad endelig flere få del i vores oplevelser - vi er jo i alle henseender rummelige nok til at lade flere komme til.

3 Så vil jeg til sidst opfordre alle til at byde nye gaster til! Det er godt at have en tilpas stor bruttotrup så vi kan holde flest muligt sjægte på fjorden til tirsdagssejladserne. Så er tiden kommet, hvor vi skal have fordelt årets opgaver, det er det der skal til for at vi sammen og hver for sig, kan få fantastiske oplevelser i og omkring fjorden. Rigtig god sjægtesæson! ANKERTOVSKROGEN Der er pt. ingen aktiviteter. Henrik Hvass arbejder sammen med andre kredse om en bedre kommunikation mellem de forskellige laug, foreninger og museer, der beskæftiger sig med gamle bådtyper. Der blev rejst spørgsmålet om, hvor bliver tilsendt materiale af, og hvem og hvordan bliver der svaret. Leif T vil kontakte Leif N desangående. Alle laugets VHS bånd fra 1977 og fremefter er blevet overspillet til DVD. Pt er de placeret hos Knud, hvor det er muligt at låne dem. FORTÆLLERE Ikke den store aktivitet. Fortællingerne foregår oftest i forbindelse med sejlads med unge og ofte, når sejladserne er blevet aflyst. KAPSEJLADSUDVALGET Der er blevet sejlet 25 gange ud af 27 mulige, et gennemsnit på 10,96 båd pr. gang, en fremgang på ca. 1 båd pr. gang. DOMMERE Lillan udtrykte, at det havde været en fantastisk sæson, bortset lige fra oktober måned kold. GAVEUDVALG Bårekranse til Thorvald Lindebø, Flekkerøy, Niels Christian Olsen (Plys), Hans Jeppesen, Jens Hellerup og Henry Poulsen. Johannes Berggreen for filmen om sjægten, premiere i Ringkøbing 8. februar og Nordvestjysk Fjordkultur i forbindelse med indvielsen af de nyrenoverede lokaler. Endelig var der et forslag om sammenlægning af gave- og faneudvalg. Det blev ikke vedtaget. PIONERUDVALG Udmærket bådoptagning. En tak til alle, der hjalp. Næste år garanti for pølser til alle og spisning på samme tid. Forårsklargøring sidste fredag inden første sejlads.

4 BÅDUDVALG Finn/Knud har overtaget Mortens trailer (brugt til Maggi) med henblik på, at Sjægtelauget evt ville overtage den til den pris, de havde givet for den. Forårsmødet vedtog, at købe bådtraileren for 6000,-. Samtidig blev det vedtaget, at der skulle udarbejdes et regelsæt for brug/lån/leje af traileren. Karl M og Leo Hestbech har renoveret ikke-landevejstrailerne. Der er via Velux-fonden modtaget nye sejl til Sif og stævn til Flyvefisken. Maggi og Flyvefisken kommer kun i vandet, hvis der besætning til dem FESTUDVALG Udmærket fest, udvalget savner hjælp til oprydning efter festens afslutning. Udvalget suppleres ved evalueringsmødet den 6.4. SKURUDVALG Ingen aktiviteter. Påtænkte aktiviteter til foråret er en ny dør og et magasin til redningsveste. ØKONOMI Thorsten gennemgik regnskabet og fremlagde en skrivelse for den økonomiske styring af Sjægtelauget. Det vil i revideret form blive lagt ud på hjemmesiden. Derefter en indholdsrig debat, hvoraf der her er lidt input: Det påpegedes, at det er problematisk med et underskud af den størrelse, hvor mange år går der, inden kassen er tom. Hvilke tiltag er mulige for at undgå lignende underskud i de kommende år. Vil en mulig udlicitering af både være en ide, f.eks. at bruge den model, som Nordvestjysk Fjordkultur bruger. Formålet med at modtage både er at bevare dem. Det er svært at sælge både. Måske der engang vil være brug for en slagt kontingent, stærkt i modstrid med Hjarbæk Sjægtelaugs ånd. Skal de enkelte både betale en slags kontingent til Mars. Et af problemerne er antallet af forpligtelser, som lauget påtager sig. Lav små foreninger a la Vi sejler Videre. God snak, vær optimistiske med hensyn til fremtiden. HAVNEFESTUDVALG nyoprettet udvalg Overskud ved havnefesten er delt ligeligt mellem de deltagende parter, Sejlklubben, Borgerforeningen og Sjægtelauget, indtil nu er det blevet til ca. 4000,- Der ønskedes en underskudsgaranti 3000,- - i tilfælde af dårligt vejr o.l. PRÆMIEUDVALG Tak for de, som har doneret. Pris- og lodproblematik vedr. amerikansk lotteri søges løst. Der overvejes nye motiver til krusene. KAFFEUDVALG Ingen kommentarer.

5 GÆSTESEJLADSER Gæstesejladser med Naturskolen, max. 6 gange, har fungeret rigtig godt. Andre, bl.a. Tandemklubben og Værestedet har været ude at sejle. Fungerer godt. Behov for ny vindmåler af hensyn til sikkerhed. Listen over personer, der deltager i gæstesejladser, revideres. WEBMASTER/FACEBOOK Anne fortalte om aktiviteterne på facebook, hvor der nu er ca. 500 aktive følgere, og at campingpladsen overvejer noget sponsor til VM. TURUDVALG Uge 28 går til Snaptun. Anker præsenterede et foreløbigt udkast med en pris på 490,-/person. Prisen inkluderer også bålpladser. Kaj supplerede med muligheden for at leje mandskabsvogne til overnatning. Nærmere information vil fremkomme senere. BIBLIOTEK Sjoerd havde udsendt en liste over materialer, som biblioteket råder over. Herefter kan bøgerne lånes online ved direkte henvendelse. SJÆGTEBROUDVALGET. Arbejder og vedligeholder reoler, flag, bænke og andet godt på sjægtebroen. Ole L havde beslag, hvis der var behov for flere gammelmandspinde. Der ønskes flere redningsstiger på havnen. Det vil der blive arbejdet på at få. EVT. Forslag om at hver enkelt medbringer bestik til VM-festen. Blev suppleret med et forslag om at sjægtelauget brugte et beløb på anskaffelse af x antal tallerkener (genbrug). Leif T fortalte om en henvendelse fra Viborg Kommune om et sejladsforløb for unge med svære behov. Det skulle foregå i maj/juni, 8 gange. Reaktionen var positiv, så der vil blive arbejdet hurtigt for at finde ud af, om det er noget, Sjægtelauget kan arbejde videre med. Efter en tak for god ro og orden, blev der udbragt et trefoldigt leve for Hjarbæk Sjægtelaug. Bjarne Vagner

6 Den 9. marts 2019 THORSTEN BJERRING HJARBÆK SJÆGTELAUG REGNSKAB FOR PERIODEN 1. marts 2018 til 28. februar 2019 VM august 2018 VM - fest udgifter -42, VM - fest indtægter 74, Telt m.v. -31, Løbspapirer 8, Diverse udgift/indtægt -1, , ANKERTOVSKROGEN Trykning, porto m.v ØVRIGE POSTER Anskaffelser netto -7, Arrangementer 2, Gæstesejladser 0.00 Diverse salg 1, Diverse udgifter - netto -4, Forsikring m.v. af sjægteskur -1, Bidrag 1, SIF -6, MARS -6, , ÅRETS RESULTAT negativt -12, KASSEBEHOLDNING: PRIMO MARTS , ÅRETS RESULTAT -12, ULTIMO FEBRUAR , ProSjægtFond Ultimo 10, Donation fra VELUX- FONDEN: Donation 25, til opdatering af fartøjer Nye sejl til L45 SIF og fok til "ålborgjollen" -17, ejet af Hjarbæk Sjægtelaug Udgifter vedr. reparation -1, Restdonation ultimo februar ,452.00

7 ØVRIGE AKTIVER Sjægteskur 2 stk. topsejlsshelters Følgebåd ("instruktionsbåd") "Mars" incl. 15HK Suzuki med fjernbetjening samt redningskrans og kasteline Sjægt "Freja" Ålborgjolle "Flyvefisken" Sjægt SIF L45 Sjægt MAGGI L21 4 store VM-startskilte 3 stk. store hvide + 4 stk. store røde blåsere+3 gule bøjer Bådvogn til MARS Vindmåler med tilhørende batterilader samt vandstandsmåler på sjægtebro 2 stk. nødbelysning til telt+diverse el-kabler i kasser hertil m med stik 1 stk. Nilfisk højtryksrenser og 1 kabeltromle Fane + flagstang + 6 nationalflag 9 bord-bænke-sæt 63 redningsveste (forsk. størrelser) + 4x2 sæt Walkie Talkie 3 Infotavler på Hjarbæk Havn + 2 stk byggetavler 30 stk. skiltestandere En kæmpegrill på hjul Armeret vandslange på 100 m Gardena dykpumpe Marinekikkert (dommer) + dommerur

Referat fra Hjarbæk Sjægtelaugs Forårsmøde afholdt d

Referat fra Hjarbæk Sjægtelaugs Forårsmøde afholdt d Referat fra Hjarbæk Sjægtelaugs Forårsmøde afholdt d. 8-4-2017 Til at styre møde valgtes Claus Skodborg og til at holde orden i beretninger og beslutninger valgtes undertegnede. Medlemmerne af de opdaterede

Læs mere

c. Dommer tirsdag / søndag. Lillan forsætter som dommer. Der var stort applaus. Reserver er Svend og Anne-Mette.

c. Dommer tirsdag / søndag. Lillan forsætter som dommer. Der var stort applaus. Reserver er Svend og Anne-Mette. Emne: Referat af Sjægtelaugets forårsmøde 14. marts 2015. Bilag: Hjarbæk Sjægtelaug Regnskab for perioden 1. marts 2014 28. februar 2015. 1. Forårsmødet blev afholdt 14. marts 2015 i sognegården, Løgstrup.

Læs mere

Referat af Hjarbæk Sjægtelaugs forårsmøde afholdt 10/3 2018

Referat af Hjarbæk Sjægtelaugs forårsmøde afholdt 10/3 2018 Referat af Hjarbæk Sjægtelaugs forårsmøde afholdt 10/3 2018 Mødeleder Leif Nielsen. Referent Knud Kjærulff og Leif Tipsmark Laugskoordinator Leif Tipsmark aflagde beretning om det forgangne års arbejde

Læs mere

Forårsmøde Cirka 30 personer mødtes d. 8 marts til Forårsmødet i Løgstrup Menighedshus.

Forårsmøde Cirka 30 personer mødtes d. 8 marts til Forårsmødet i Løgstrup Menighedshus. Forårsmøde 2014 Cirka 30 personer mødtes d. 8 marts til Forårsmødet i Løgstrup Menighedshus. Mødet indledtes med at vi i stilhed mindedes Ann Nørskov (Venø) og Jens Håkan der begge er gået bort for nyligt

Læs mere

Sjægtelaugets Forårsmøde 2013

Sjægtelaugets Forårsmøde 2013 Sjægtelaugets Forårsmøde 2013 Lørdag den 9. marts 2013 samledes ca. 40 deltagere til Hjarbæk Sjægtelaugs traditionsrige forårsmøde. Mødet blev holdt i Vorde Menighedshus. Mødet indledtes med en kort årsberetning

Læs mere

Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus

Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus Måske kommer den nye bus til at se sådan ud. Det afsløres først på tirsdag kl. 1630 ved Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Fjordklyngens fælles bus er nu

Læs mere

Køreplanen til Muslingefestival i Sundstrup lørdag den 26. maj

Køreplanen til Muslingefestival i Sundstrup lørdag den 26. maj !!!Du kan nå det endnu - Vi har stadig billetter til salg hos købmændene og Go on tanken i Sundstrup. Køreplanen til Muslingefestival i Sundstrup lørdag den 26. maj Kl. 13:15 Afgang fra Skals kro, kørsel

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Ankertovskrogen. Hjarbæk Sjægtelaug. Forsidebillede: Sjoerd Westerhof

Ankertovskrogen. Hjarbæk Sjægtelaug. Forsidebillede: Sjoerd Westerhof Ankertovskrogen Hjarbæk Sjægtelaug Nr 2 Juni 2007 Forsidebillede: Sjoerd Westerhof www.sjaegt.dk 30. Årgang Tidsspilde? Skal vi ikke spilde tiden sammen en af dagene i denne uge? Man kan lære meget af

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

August 2014 10.årgang nr.2

August 2014 10.årgang nr.2 August 2014 10.årgang nr.2 Fra generalforsamlingen den 5.april 2014 Støtte/fonde Udviklingsstøtte fra Varde Kommune 30.000 kr blev bevilget og vi har ansøgt om samme beløb igen i år 2014 Fonde og anden

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Uge 28/2018 Hjarbæk Sjægtelaug til Lindesnes/Båly molo, Norge

Uge 28/2018 Hjarbæk Sjægtelaug til Lindesnes/Båly molo, Norge Uge 28/2018 Hjarbæk Sjægtelaug til Lindesnes/Båly molo, Norge Så er der noget at pejle efter! Turudvalget og Lindesnes Kystlag inviterer til uge 28 turen 2018 8. juli 14. juli Planlægning on site Praktiske

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 26. oktober 2017 kl Dagsorden godkendt med nye punkter: 5 c Juletræ Ridemandsmølle og 6e MTB bane.

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 26. oktober 2017 kl Dagsorden godkendt med nye punkter: 5 c Juletræ Ridemandsmølle og 6e MTB bane. Referat fra arbejdsgruppemøde: Emne: Arbejdsgruppemøde Dato: torsdag den 26. oktober 2017 kl. 1900-2100 Sted: Deltagere: Fravær med afbud: Sognegården, Godthåb. Medlemmer af Søren, Dorthe, Lone, Poul Erik,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Dagsorden 1 : Valg af ordstyrer 2 : Valg af referent og 2 stemmetællere 3 : Årsberetning

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 28. juli fre 2. august 2013 Så er det igen tid for tilmelding til årets super sommersejlercamp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 19.2.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 17.2.2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Henrik Frederiksen, Knud Erik Feldt, Anne Skjerning, Ole Harby, Ole Søndermølle, Jens Troense, Carl

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011 Stævner, RS X o.s.v. KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 og Budget 2011 Foreningsoplysninger Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde CVR-nr. 50 78 28 16 Telefon 6532 2590 Internet www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul Referat fra arbejdsgruppemøde: Emne: Arbejdsgruppemøde Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl. 1630 til 1830 Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe,

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser Onsdagssejladser 2015 Køge Sejlklub Sejladsbestemmelser Regler : Sejladserne sejles efter de i kapsejladsreglernes definerede regler incl. Skandinavisk Sejlforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter Desuden

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 27. juli fre 1. august 2014 Så er det igen tid for tilmelding til årets super Sommer sejler camp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard Grundejerforeningen Grøndalslund www.gf-grondalslund.dk Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1681181828800360/?ref=group_cover Rødovre d. 9. april 2018 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Deltagere: Johnny Jensen, Helle Lundgren, Frede Pedersen, Kim Christensen, Klaus Tjønn, Bent F. Hansen, Henning Sørensen, Henrik Tolstrup, Lars Ketelsen, Torben Bovien KHIF. Dagsorden/Referat Bestyrelsesmøde

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Ankertovskrogen. Hjarbæk Sjægtelaug. Nr 2 Juni 2009. Foto af kobberstik af Hans Smidth: Limfjordsmuseet

Ankertovskrogen. Hjarbæk Sjægtelaug. Nr 2 Juni 2009. Foto af kobberstik af Hans Smidth: Limfjordsmuseet Ankertovskrogen Hjarbæk Sjægtelaug Nr 2 Juni 2009 Foto af kobberstik af Hans Smidth: Limfjordsmuseet www.sjaegt.dk 32. Årgang Finanskrise og sjægtesejlads Nu har vi i snart to år hørt så meget om den globale

Læs mere

Generalforsamling i Foreningen Bona Gratia

Generalforsamling i Foreningen Bona Gratia Generalforsamling i Foreningen Bona Gratia Afholdt i TS Aarhus klubhus, den 5. november 2016 Dagsorden: Ad. 1 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af sidste års referat 3. Opgørelse af stemmeberettigede

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Grundejerforening Tranagergaard Skovlunde 4. Marts 2017 Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Onsdag d. 22. marts 2017 kl. 19:00 21.00 i Skovlunde

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Lørdag d. 30. maj 2015 kl. 14.00 på Ankerpladsen, Toftgaardsvej

Lørdag d. 30. maj 2015 kl. 14.00 på Ankerpladsen, Toftgaardsvej GENERALFORSAMLING OG Sommerfest Lørdag d. 30. maj 2015 på Ankerpladsen, Toftgårdsvej Generalforsamlingen starter kl. 14.00 Vi skal selv opstille teltet, men udlejningsfirmaet stiller med en instruktør

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016 Kano- og kajakklubben NORD 2016 Endnu et godt år i Nord! Med masser af aktiviteter På vandet! Børn og Unge Dame K2/K4 Hold for kræftramte Begynderhold havkajak Store Legedag Støt Brysterne Klubture Nords

Læs mere

Sikkerhedsinstruks for sejlads i FDF Alsønderup (20/06/2013)

Sikkerhedsinstruks for sejlads i FDF Alsønderup (20/06/2013) Sikkerhedsinstruks for sejlads i FDF Alsønderup (20/06/2013) Omfang Denne sikkerhedsinstruks gælder for al kanosejlads eller anden sejlads med unge under 18 år i FDF Alsønderup regi. Den gælder, når der

Læs mere

Der kom 1a og 1b til dagsordenen. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Der kom 1a og 1b til dagsordenen. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 31.10.2016 Referat af bestyrelsesmøde den 24.10.2016 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Klaus Schubert, Carl Erik Carlsen, Klaus D. Johansen, Kristian T. Smedegaard, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Matchrace sejlads i match bådene, tages under punkt 4, og bliver dermed 4a. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Matchrace sejlads i match bådene, tages under punkt 4, og bliver dermed 4a. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 11.3.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 6.3.2014 Fra klokken 19.00 til 22.00 I Klubhuset Deltagere: Svend Smedegaard, Jens Troense, Knud Erik Feldt, Henrik Frederiksen, Ole Søndermølle, Ole

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 21-06- 2012

Referat fra bestyrelsesmøde 21-06- 2012 Referat fra bestyrelsesmøde 21-06- 2012 Referent: Mødedeltager: Mathias Morten Henrik Ikke tilstede: Gorm Referatform Referatet er udarbejdet ud fra vores strategiske mål 2012. Dvs at der til hver kategori

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype)

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12.03.2014 Deltagere: Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) Ikke mødt: Afbud: Referent: Ulla Dagsorden Valg af referent... 2 Mikkel Gundersen har valgt at gå

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Klubmesterskab kølbåde Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser

Klubmesterskab kølbåde Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser Klubmesterskab kølbåde 2016 Køge Sejlklub Sejladsbestemmelser Regler : Sejladserne sejles efter de i kapsejladsreglernes definerede regler incl. Skandinavisk Sejlforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset.

Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset. 1 Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset. Tilstede: Niels, Per, Flemming, Lars, Jørgen, Dorte, Grete Fraværende: Margit Referent: Grete Schiesewitz Dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019.

Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019. Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019. I år var de traditionelle gule ærter udskiftet med pulled pork og børnefamilierne var meget velkomne til at deltage. Ca.

Læs mere

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare 1. Velkomst 2. Valg af referent & ordstyrer Anja er referent og Elin er ordstyrer 3. Præsentation af nye forældre/ pårørende Præsentationsrunde

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Indbydelse til Tursejlere

Indbydelse til Tursejlere Indbydelse til Tursejlere 31. maj - 2. juni 2019 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Velkommen til Kerteminde Kerteminde Sejlklub har fornøjelsen af at indbyde til Classic Fyn Rundt 2019. "Gækken" under

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Der bliver udsendt dagsorden 8 dage før bestyrelsesmødet, har i nogle punkter til dagsordnen så send dem lige i god tid til mig.

Der bliver udsendt dagsorden 8 dage før bestyrelsesmødet, har i nogle punkter til dagsordnen så send dem lige i god tid til mig. INDKALDELSE TIL BESTYRELSESMØDE. Dato: Torsdag den 12. juni 2014 Tid: Kl. 18.15 21.00 Sted: Havnekontoret Husk at melde afbud til undertegnede eller Brian. Der bydes på en let anretning inden mødet som

Læs mere

12 MAR 2016. Emne: Referat af Sjægtelaugets forårsmøde 12. marts 2016.

12 MAR 2016. Emne: Referat af Sjægtelaugets forårsmøde 12. marts 2016. 12 MAR 2016 Emne: Referat af Sjægtelaugets forårsmøde 12. marts 2016. Bilag: 1. Sjægtelaugskoordinator Leif Tipsmarks årsberetning 2015. 2. Hjarbæk Sjægtelaug Regnskab for perioden 1. marts 2015 29. februar

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

KOMPAS - i centrum for Fjordkultur

KOMPAS - i centrum for Fjordkultur NORDVESTJYSK FJORDKULTUR KOMPAS - i centrum for Fjordkultur Tilbud om udviklingsstrategi Udarbejdet for: Nordvestjysk Fjordkultur (NFK) Udarbejdet af: Kristine Kristensen, Projekt Designer, NBA Consult.

Læs mere