Vallekilde-Hørve Friskole.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vallekilde-Hørve Friskole."

Transkript

1 20. september 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 752 Næste uger: 21. september 24. september 27. september Besøg fra Slovenien 7. kl. Vejrhøjtur SFO Skole/hjem mellemgr. Skole/hjem 8.kl. Farvel-fest for Slovenerne Mærkedag: 21. september 23. september Amalie 4.kl. Victor 4.kl. Rolf 8. kl. TILLYKKE TIL JER Rengøringsplaner for grupperne og fælles rengøring for hele skolen ligger nu under grupperne på skolens hjemmeside. FOTO Er nu veloverstået, og I kan gå ind på og se jeres børns billeder. Det er også her I bestiller billederne man har også mulighed for at sætte kryds såfremt man ønsker at få taget et nyt billed (omfotografering). Dato for omfotografering er ikke planlagt endnu. Kontoret.

2 Besøg fra Slovenien I morgen går det løs. Der ankommer vores slovenske gæster, som skal indkvarteres i 7. klasses hjem. En stor tak skal lyde til forældre og børn som åbner deres hjem for vores gæster. Det er takket være denne indsats, at vores børn får en uges gode fælles oplevelser, og ikke mindst en rigtig god mulighed for at træne deres engelsk kundskaber. Der er et spændende program linet op for vores gæster og 7. klasse. (Se sidste uges fredagsbrev). Vi glæder os meget til at byde dem velkommen på mandag til morgensang. Som I nok har hørt Har vi desværre haft indbrud/hærværk på vores nye bygning i Skovbørnehaven. Det er meget ærgerligt og ikke særlig rart for hverken børn eller voksne at møde op til. I den seneste tid har der, efter weekenden, også været affald og tømte flasker ved shelterne i skoven. Vi er glade for, hvis vores shelters kan bruges til hyggelige formål, også efter skole, men vi har ikke ressourcer til at klare oprydningen efter diverse fester. Skulle I være ude at gå tur i weekenden er hermed en opfordring til at slå et slag indenom skolens grund, så vi sammen kan passe på vores dejlige skole. Vi skal ikke være politi, men sammen passe på det helt unikke vi har. Friskolernes Dag Som beskrevet tidligere er det meget vigtigt, at I alle sætter et STORT kryds i kalenderen lørdag den 5. oktober. Her afholder vi Friskolernes Dag, som er et åbent hus. Det er arrangeret i samarbejde med alle de andre friskoler i Odsherred kommune. I alt holder seks frie grundskoler åbent hus denne dag. Sidste år var vi rigtig mange på skolen og dette skabte en helt fantastisk dag. Alle er selvfølgelig velkomne, så tag gerne venner, bedster, kusiner og grandtanter med. I år har vi valgt at åbne skolen for alle, som en skoledag. Vi starter med morgensang, og herefter sammensætter familierne selv deres skema for dagen. Lærerne og SFO en er altså klar med en skoledag med masser af læring, sjov, nye vinkler og godt humør. Vi inviterer på mange forskellige fag, og der er mulighed for at prøve en skoledag, som jeres børn kunne opleve den. Ind i mellem er der naturligvis frikvarterer med gårdvagt, fodbold og samvær på tværs af alder. Midt på dagen er der indlagt spisefrikvarter, hvor bestyrelsen byder på en lille forfriskning. Vi slutter selvfølgelig dagen med fælles farvelsang i bedste friskolestil. Vi glæder os meget til at vise vores skole frem, til jer, og alle andre interesserede. Mød op, få en hyggelig, sjov og dejlig dag, og vær med til at vise vores skole frem. Vi ses Vibeke

3 Referat fra forældremøde i bh.kl. 27. august Referent: Anja (Mille) Bodil starter med at fortælle at alle børn virker til at være glade og trygge selvom de kun har gået i skole i 12 dage! De både arbejder og leger godt. Dagligdagen: Bodil informerer om dagligdagen: - Lene (fra sfo) er med i klassen om formiddagen - Det er vigtigt at dagene er struktureret, så børnene ved hvad der skal ske. Derfor skriver Bodil dagens program hver dag på tavlen og gennemgår det med børnene - Mandag og fredag tegnes og skrives i Min nyhed bogen. Øvelsen er at udføre opgaven på en god måde, fx finde penalhus, finde farveblyanter, sidde stille, koncentrere sig selve arbejdet med lydene i ordene kommer senere - Sociale lege enten udenfor eller i Baunen, så børnene lærer hinanden bedre at kende - Starter på madpakker kl. 9.30, da det tager noget tid for dem at spise (husk gerne at det skal være nemt for børnene at spise fx æbler skåret i både frem for et helt æble) - Mig og min familie-plakat. Fremlægges i klassen for hinanden. Senere vil Bodil lave skrive-dans en måde at træne fin- og grovmotorik, hvilket bedre indlæringsmuligheder. Der spørges til skolemælk skolen har fravalgt dette pga. problemer med levering + at meget blev hældt ud Der er udleveret matematikbog de fleste børn er glade for at få en skolebog. Hvorfor skal man lære at læse? Øvelse som børnene skal arbejde med vi forældre prøver hvad opgaven går ud på. Når børnene er færdige bliver det hængt op i klassen. Klassen socialt: Harmonisk og rolig klasse. Alle leger godt, også piger og drenge indbyrdes. Hvis der opstår problemer børnene imellem vil Bodil være opmærksom og snakke med de pågældende forældre men beder også om at få besked hvis forældre oplever problemer. Makkere er blevet tildelt og taget godt imod. 5. kl. er meget opmærksomme på de små. Det er forskelligt hvor meget man gør ud af makkerskabet, snak evt. med makkerens forældre hvis man er i tvivl om det er ok med gaver eller invitere hjem. Evt.: Fotograf: der udleveres sedler vær opmærksom på at få sedlen retur. Ingen seddel, intet billede.

4 Forældreråd er etableret: Lars (Vigga og Sigurd) + Louise (Laura) + Tine (Emma). Der er plads til én mere, så meld jer endelig Fødselsdag: Beløb til gaver er tidligere aftalt til 25-30,- Klassekasse: der skal betales 250,- i år fra næste år er det 150,- Der skal betales til Susanne (Nanna) senest 31. august på det udleveret kontonr. Ved fødselsdage: husk at informeret SFO i god tid de kan måske spare nogle pædagogtimer. Obs lus: der er lus i indskolingen, så vær opmærksom. Lejerskole: gennemgået tidligere på aftenen sammen med 1. kl. Spørg gerne Bodil. Forslag om evaluering af SFO fra de første dage (uge 32 og 33). Bodil giver besked videre. Husk at læse ugebrev og fredagsbrev hver uge Der spørges til billeder Bodil tager billeder i klassen. Der hænger bl.a. nogle på opslagstavlen. Bodil opfordrer til at ringe til hende hvis man har brug for at snakke med hende. Desuden er hun på skolen hver tirsdag til kl. 17, så der kan man også fange hende. Dagsorden/referat 2. klasse. 1. Find referent Mette (Gustav p mor) blev valgt. 2. Hverdagen, logbog, læsegrupper, den varme stol. Anne fortæller, at børnene i 1. modul, man-, tirs-, tors-, og fredage fører logbog. De skal skrive en sætning/linie om hvad lavede jeg i går? eller min nyhed er?. Det får de min. til. En elev udvælges hver dag til at skrive sin sætning på tavlen, og fejl rettes i fællesskab. Der ud over kommer der en elev i den varme stol, eleven skal fortælle enkelte ting om sig selv. Det bliver skrevet op med stor skrift på en plakat i klassen, så kan de læse det i løbet af ugen. Maria (SFO) er hjælper i klassen, og tirs, tors og fredag tager hun et par stykker med i en læsegruppe. Resten øver lyde med Anne i klassen og læser sammen i Trip Trap bogen. I andet modul har eleverne frit valg mellem opgaverne på ugeskemaet. Ugeskemaet består af forskellige opgaver, teori og praksis som de skal nå gennem på en uge. De kan selv vælge hvornår/hvilken dag de gør hvad. Her skal de drage den erfaring at det måske ikke er så smart at gemme al matematikken til fredag osv. Børnene har taget godt imod ugeskemaet. Fremadrettet får de mandag en seddel med hjem med diktat ord, der skal øves til torsdag(få nemme ordrette ord). Anne opfordrer til at forældrene læser ca. 15 min. med børnene dagligt. Vi kan låne letlæse bøger af Anne, de er i klassen. Prøv at læse sætningerne bagfra, for at se om de læser udenad.

5 3. Klassen socialt Anne oplever at det går rigtig godt de er på rette kurs. Klassen har ændret sig markant siden Anne mødte dem for første gang. Der er mere ro og de behandler hinanden bedre. Vi skal/må ringe/skrive til Anne hvis der er problemer i klassen, eller mellem børnene. 4. Onsdage med Nille, nu og om tre uger I øjeblikket har klassen Nille hele dagen om onsdagen i Natur og Teknik. Den nye musiklærer starter midt i september, så starter musik i 1. modul. Nille har så 2. modul. Hun vil i en periode have læsning med drengene og pigerne vil så deltage i ugeskema med 3. klasse. 5. Fødselsdage Det vedtages at vi sender en mail rundt når der holdes fødselsdag, så vi undgår at overse en seddel i tasken. 6. Forældreråd, klassekasse og klassearrangementer Maria Kaiberg overtager klassekassen. Der skal indsættes 200 kr. om året. Mail følger. Festudvalget fortsætter: Lars Sjelborg, Charlotte og Jeanette. 7. Fællesrengøring Uge 4 i Hold øje med fredagsbrev. 8. Eventuelt Vi fik udleveret fotosedler. Skole/hjem samtaler afholdes den 10., 17. eller 24. september. Sedlerne vi skal skrive os på ligger i klassen. Referat fra forældremøde i 4. klasse, tirsdag den 10. september 2013: Referent: Mette (Hjaltes mor) Dagligdagen: Klassen har taget rigtig godt imod Henrik. Henrik beskriver sig selv som værende lidt streng, og kan virke firkantet, som mange af børnene i klassen har brug for. Henrik bruger meget tid her i starten på at lære børnene at kende. Han arbejder meget med dem omkring gensidig respekt for hinanden og det at grine sammen med hinanden. Henrik oplever at de er meget sulte rent fagligt. De er på, og de vil så gerne det hele. Der er god arbejdsro i klassen til at forklarer og efterfølgende lave opgaver eller andet. Henrik har indført 20 minutters regne-ro, som fungerer rigtig godt. Henrik er ved at finde ud af hvor alle børnene ligger rent fagligt. Han vil snarest lave en test med dem i matematik og dansk. Han går stille og roligt fremad. Han har ikke fået snakket med Alex endnu, som havde klassen fra skolestart til Henrik startede. Dog synes Henrik ikke det har gjort noget, da han nu har startet 4. klasse op helt uden nogen viden om klassen, som nogen gange er godt. Klassen får rigtig meget ros i øjeblikket, men også ris hvis det er nødvendigt. Henrik har indført hånden på hjertet som kort fortalt betyder, at selvfølgelig kommer vi alle til at dumme os engang imellem, men så er det vigtigt at vi også kan indrømme det, og handle på det.

6 Lektier: Der vil være lidt lektier her i 4. klasse. Så vidt det er muligt, forsøges det at der ikke kommer nogen lektier i weekenden, men i hverdagene. Det er en rigtig god ide at børnene har en lektiebog, hvor de kan skrive de lektier op som de har for. Det skal helst være en hvor der i forvejen er skrevet datoer ind altså mere end kalender. Det kan være svært for dem at skrive i en lektiebog, hvor der ikke står nogen dato i forvejen. Så bliver de tit meget forvirret. Her i starten skriver Henrik (eller de andre lærere) på tavlen hvad de har for, som så skal skrives i lektiebogen. Det bliver sagt til dem. Når vi kommer lidt længere frem, vil det ikke blive skrevet på tavlen, men der skal de selv vide at det skal skrives op. Det bliver først ændret når Henrik vurdere de er klar til det. Årets aktiviteter: Palle og Henrik har snakket om at de vil lave en restaurant med børnene, hvor vi som forældre skal komme og købe mad. Der er rigtig meget god lærdom i at opbygge en fiktiv restaurant. Det vil vi høre nærmere om. Klassens trivsel: Der har været lidt drenge problemer i klassen. Nogle drenge har følt sig drillet. Der har været afholdt drenge-møde for nogle af drenge-forældrene, for at få problemet snakket igennem. Der bliver drøftet at det er vigtigt vi som forældre snakker sammen når der opstår sådanne problemer, og at det er noget vi fælles skal løse i klassen. Henrik vil være opmærksom på det fremadrettet. Der bliver drøftet ordret ven i forskellig betydning - en god snak kom der ud af det, hvor emner som facebook også blev drøftet. Det er ikke noget der er så aktuelt i klassen endnu, da der kun er enkelte der er på det, men det er nu vi skal begynde at være opmærksomme på at vores børn begynder at kommunikere mere og mere via disse medier. Anja opfordrer os til at gå ind på en hjemmeside der hedder hvor man kan læse om hvad børn skriver til hinanden på sådanne medier, og hvilken de gør sig. Festudvalg: Der blev nedsat nye medlemmer til festudvalget. Det blev Thomas (Tobias), Karin (Agnethe) og Hans (Selma). Karin og Hans har også siddet med i 3. klassen, men ønsker at fortsætte (Hans blev klappet ind igen ). Kørselskoordinator: Henrik vil gerne indføre en kørselskoordinator, som skal bruges til at organisere kørsel, når der er brug for det på tidspunkter i løbet af året. Det kan f.eks. være hvis klassen skal ud og opleve noget i forbindelse med undervisningen, hvor Henrik så kan kontakte kørselskoordinatoren der sørger for at få planlagt kørsel. Anja melder sig til denne opgave. Fester/fødselsdage: Hele klassen bliver fortsat inviteret med til fødselsdage. Vi fortsætter med samme beløb til gave som i 3. klasse det er mellem kr. Hvis der inviteres til drenge/pige komsammen, så inviteres det udenfor skoletiden. Det er hele pige/drengegruppe der inviteres med til sådanne arrangementer.

7 Evt: Henrik vil gerne have vi alle skriver en mail til ham, så han har vores mail-adresse. Husk at skriv navn + navn på barn, så han ved hvem det er. Hans mail adresse er: Henrikkiowsky@gmail.com Referat fra Forældremøde 5. klasse den Referent: Tina Klassens trivsel: Palle fortæller, det er en god klasse, der er meget velfungerende. En klasse der er gode til at åbne op og byde nye klassekammerater ind i fællesskabet. En klasse som andre lærere gerne vil undervise. En klasse der er livlig, men gerne vil lære nyt. De vil gerne tale sammen i grupper, hvilket, nogen gange bliver for højrøstet. Palle bestemmer til tider, der skal være ro. Virker fint. Tidligere på året har der været en læsetest i klassen, hvor klassen generelt lå fint. Nærmere info om de enkelte børn til samtalerne. En lektie bog er blevet taget i brug, hvilket fungerer fint. I den forbindelse blev der spurgt til staveord, kunne informeres i klassen, i stedet for fredagsbrevet. Ikke alle kan nå at øve i weekenden. Ugebrevet vil blive lavet lidt om vedr. hjemmearbejde Skole hjem samtaler og andre møder vil fremover lægges på tirsdage Samtaler den 24/9 samt 8/10 HUSK AT SKRIVE JER PÅ Mail adresser: Kontoret ønsker ændringer snarest. En mail liste vil blive lavet på klassen, da den aldrig har fungeret.. Palle vil samle adresserne og sende ud til os. Hvis ændringer send til Palle.. OBS OBS huske at skrive jer på forælder banken. Fester/fødselsdag: stadig alle inviteres med drenge/piger. Beløbet er stadig kr ,- Det er ok børnene giver besked om de kommer til hinanden. Årets aktiviteter: nye tovholdere Tina, Lars P og Jane Datoer for arrangementer hurtigt. Et vil komme i november og være en BH/5 kl. fest på skolen med buffet hvor alle bidrager til fælles tag selv bord. Lille mellemgruppe vil lave restaurant projekt, hvor forældre kommer og spiser og betaler.

8 Vær opmærksom på slukket mobiltelefoner. Regelen er besluttet af bestyrelsen, pga. børn ikke har kunnet styre tændte telefoner i skoletid. De skal spørge en lærer om lov til at ringe før de gør det på skolens område. Klassekassen: Kontonr Indbetal kr. 100,- skriv barnets navn i tekst felt. Beløbet i kassen dags dato er kr ,80. Referat fra forældremøde i 6. klasse 10. september 2013 Referent: Lisbet Thorning Forældrerepræsentanter fra: Philip, Josefine, Morten, Simon, Albert, Cecilie, Mads, Andreas T, Emilie, Andreas W, Andre, Elliot, Bjarke og Thea. Jespers punkter: Trivsel: Indsats: Dagligdagen: Super godt ingen særligt udsatte. Tydeligt at børnene kender hinanden. Det er Jespers opfattelse, at Bjarke er faldet godt til i klassen. Hvis der er nogle der hører andet, skal de komme til Jesper. Orden! Børnene har en forfærdelig eller faktisk slet ingen orden. Jesper har det som fokus og børnene har eller vil få uddelt mappe til alle fag. Alle papir skal sættes i mapperne det er vigtigt de lærer det nu, så de ikke kommer til at mangler vigtige papir senere. Vi forældre skal støtte op om det hjemme, så børnene oplever vi er med. Jesper opfordrer også til at bakke op om at få pakket tasker med relevante bøger, mapper og materialer/hjælpemidler, så børnene er klar til at blive undervist og ikke først skal have kopieret, låne passer, lommeregner ol. Børnene skal have relevant tøj og fodtøj på til sundhed og bevægelse. Dvs. de skal kunne deltage i planlagte aktiviteter. Jesper fortæller, at børnene skal deltage også selvom de ikke har relevant tøj. Når børnene starter idræt i fritidscenteret efter efterårsferien, forventes det, at børnene bader efter Sundhed og bevægelse. Jesper bruger humor, og oplever børnene har taget godt i mod det. Jesper oplever at børnene har den nødvendige respekt og godt kan forstå når nok er nok. Synes han og klassen har fundet en god balance. Jesper veksler i undervisningsformen i løbet af timen holder

9 Arbejde ude for klassen: Sms-service! fokus samler erfaring og giver sammenhæng mellem et emne og en aktivitet. Alle børn har som udgangspunkt mulighed for at arbejde ude for klassen, men kan få udgangsforbud i peroder, hvis de ikke arbejder. Formålet er at give børnene respekt for læringen, sådan at barnet lærer at arbejde selvstændigt og under ansvar ansvar for læring. En god læring af tage med sig videre i uddannelsessystemet. Jesper sms er eller ringer til forældre hvis: * barnet kontinuerligt ikke har lavet lektier * mangler afleveringsopgaver. Øvrige: Festudvalg Lars (Andre), Heidi (Albert) og Pernille (Mads) Klassearrangement Fredag d. 22. november. Udvalget inviterer. Fødselsdagen Gavebudget er kr. 50,- Man inviterer hele klassen eller kønsopdelt. Vi laver fælles-aftaler a la nuværende 8. klasse Lisbet (Andreas) sender forslaget ud. Fællesrengøring Torsdag d. 3. oktober kl. 16:00. HUSK tilbagemelding til Natasha eller Merete. Klassekasse Lars (Andre) laver en konto til formålet og sender en mail med kontonr. Rundt. Vi indbetaler kr. 100,- i år. Lektiehjælp Jesper vil undersøge muligheden for, om børnene kan deltage i lektiehjælp hos Chenny. Formelsamling Matematik: Jesper undersøger pris og giver besked umiddelbart er alle interesseret i at købe en. Gode råd: Regneregler.dk App= regneregler.

10 Så gik en uge mere i Spireloppen. Vi er i fuld gang med at producere skjold, sværd, økser og brynjer og der bliver imidlertid testet kamptricks, strategier og kampråb i skoven. Vi snakker også løbende om regler i kampsituationerne, så børnene lærer om respekten og hensynet til hinanden. Vi har også i denne uge fået lækker tomatsuppe på bål og holdt en meget smuk begravelse for Hr. Regnorm Lidt praktisk info ang. Børn der selv må gå/cykle hjem: Det er rigtig vigtigt at vi voksne får besked, hvis jeres børn selv må gå hjem uden for normal tid. Vi sender ikke børn hjem uden at vi har fået konkret besked enten direkte til os eller en besked på afkrydsningslisterne. Vi ønsker ikke at være de onde voksne, vi gør bare vores bedste for at passe på jeres børn

11 LØVFALDSTUR TIRSDAG DEN 24. SEPTEMBER 2013 Så er det tid igen til vores årlige løvfaldstur. Kl kommer der en bus og afhenter alle fra SFO en for at køre os til Vejrhøj, hvor vi skal tilbringe en hyggelig eftermiddag med leg, hygge o.s.v. Det er vigtigt at jeres børn får noget varmt tøj på/med (evt. flyverdragt) da det kan være koldt i skoven. Det er også super vigtigt at børnene har en drikkedunk med. Børnene tager deres skoletasker med og de får som sædvanlig noget godt at spise og drikke deroppe i skoven. Det er så meningen, at børnene skal afhentes i Vejrhøj skoven og der vil være sat flag op så i kan finde os. Kørselsvejledning: Ud af Dragsmøllevej mod Vindekilde, lige over Nykøbing vejen og 500 m, der er en P. plads til venstre. Gå op mod skoven og ind til venstre, så kan i se nogle flag. Alt efter hvilken tid i kommer, kan det ske at vi alle er oppe på selve Vejrhøj og nyder udsigten. SFO en lukker denne dag kl og hvis vi ikke hører andet regner vi med jeres barn deltager i turen. Vi kan kontaktes på turen på tlf: (Nina) eller (SFO-telefonen). Vi glæder os til en dejlig tur. Husk godt med tøj og ordentlige sko/støvler. GOD WEEKEND FRA SPIRELOPPEN

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6 Ugebrev 03 Indskolingen September 2015 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. Vi håber, I alle har haft en dejlig juleferie og er kommet godt ind i det nye år. Vi er i fuld gang igen i alle klasserne

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Juleferie. Skolen og Spireloppen er lukket fra den 21. december 2013 til den 5. januar 2014 (begge dage inkl.).

Juleferie. Skolen og Spireloppen er lukket fra den 21. december 2013 til den 5. januar 2014 (begge dage inkl.). 13. december 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 763 Næste uge: 16. december 19. december 20. december 21. december UU-besøg 9.kl. Juleemnedag Dorte fri Juleemnedag Dorte fri Udlejning Baunen

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2015

Ugebrev 34 Indskolingen 2015 Ugebrev 34 Indskolingen 2015 Fælles info bh. kl. og 1.kl (info for 2. og 3. klasse i lejrskoleseddel) : Kære forældre til bh.kl. og 1. kl. Kommende uge er hjemgruppeuge, så ugen kommer ikke til at ligne

Læs mere

Ugebrev 4 Indskolingen 2016

Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. I må meget gerne sørge for at jeres børn kan deres unilogin udenad. Vi bruger det ofte, og lige nu er det en tidsrøver at sørge for

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. november 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 840 Næste uge: 10.november 11.november 12.november 12. november 12.november 13.november Lærermøde + P-møde Spireloppen Disco-fest Clark på kursus

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 8. november 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 758 Næste uger: 09. november 11. november 12. november 14. november Baunen udlejet Makkerkl. Udveksling Slesvig, der Tandplejen kl. 10.00 Lærermøde

Læs mere

Ugebrev 17 Indskolingen 2015

Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre Allerførst en stor ros til jeres børn for den opmærksomhed og interesse de viste onsdag morgen i forbindelse med fortællingen fra vores

Læs mere

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Resultat Spørgeskemaundersøgelse -Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen -en undersøgelse blandt elever på. 1.-10. klassetrin 1 Min

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. september 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 750 Næste uger: 09. september 10. september 12. september 12.september 12.september 12-13.september Skolefoto kl. 8.30 Skoleledermøde her -

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder:

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Din kontaktperson hedder. Vi har aftalt at du og dine forældre kommer på besøg dag den / klokken. Det vil være

Læs mere

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Af Orla Nielsen i samtale med Lena Isager I flere klasser på Beder skole støtter forældrene op om skole-hjemsamarbejdet og deltager i traditionsrige

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

til Nordbyskolens SFO

til Nordbyskolens SFO Velkommen til Nordbyskolens SFO Forårs-SFO Velkommen til alle nye børn og forældre. Den 1. april er første dag i ForårsSFO. Dagens rytme 6.30-9.00 : ForårsSFO åbner og der er mulighed for morgenmad frem

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Ugebrev 43 Indskolingen 2015

Ugebrev 43 Indskolingen 2015 Ugebrev 43 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen Vi håber I har haft en god efterårsferie. Det var en fornøjelse at være sammen med børnene til Trim-dag, selvom ruten i år var hård

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Ugebrev 3 Indskolingen 2015

Ugebrev 3 Indskolingen 2015 Ugebrev 3 Indskolingen 2015 Fælles info: Intet fælles i denne uge Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. klasse 2. og 3. klasse 2 Julie Liv Gustav 3 Laurits Lucas Isabella Info fra grupperne: Børnehaveklassen:

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. januar 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 849 Næste uge: Mærkedag: 23. januar 26. januar 29. januar Baunen udlej. 3.kl. Lærermøde Sundheds-undersøg.bh.kl. 23. januar 24. januar 28. januar

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

UGEBREV nr. 31 uge 15

UGEBREV nr. 31 uge 15 UGEBREV nr. 31 uge 15 Mange tak På vegne af bestyrelse, personale og børn vil jeg gerne sige mage tak til alle de fremmødte til vores arbejdslørdag i lørdags. Det var en hyggelig dag, hvor vi fik lavet

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist.

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist. Fredagsbrev uge 22 Kære forældre Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan på Udefriskolen. Det viste sidste uges musical, som var et enestående projekt, hvor alles kompetencer og ressourcer kom i

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

Måneds-nyt oktober 2014

Måneds-nyt oktober 2014 Måneds-nyt oktober 2014 Børnehuset Rævehøj, Søbanke Naturbørnehave og Humble Skole Nyt fra Humble Skole / v. Merete Borch Det er stadig forholdsvist nyt og vi øver os mht at benytte de til indskolingens

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780 Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse. 1. Velkommen til Børnehuset Kvaglund. 2. Hvem er vi? 3. Åbningstid. 4. Tabulex.

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling Kære forældre i Lysegrøn, Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling er

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. marts 2014 Fredagsbrev nr. 772 Næste uge: 10. marts 11. marts 13. marts 14. marts Skoleledermøde TN fri 4.kl. sundhedsplej. kl. 8.00 Lærermøde + Sfo-møde Oprydning 2 timer

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen:

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen: Skolereform Elevernes tanker om skolereformen 5. klasse har talt med deres klasselærer om Skolereformen. De skulle fortælle, hvad de vidste, hvad de havde hørt, hvad de troede, og hvad de havde af ønsker

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21 Velkommen til Sproggrupperne Velkommen Egne notater Kære Vi glæder os til at hilse på dig. Der er plads til dig i sproggruppe: Fra den /

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Ugebrev 20. november 2015

Ugebrev 20. november 2015 Ugebrev 20. november 2015 JULEBASAR/JULEHYGGE. Kommer der ændringe/tilføjelser Kære forældre. Som I måske læste i fredagsbrevet for nogle uger siden, bliver julebasaren noget anderledes i år. Vi starter

Læs mere

Dette frivillige forældretilsyn er et supplement til det af generalforsamlingen besluttede eksterne tilsyn.

Dette frivillige forældretilsyn er et supplement til det af generalforsamlingen besluttede eksterne tilsyn. Forældretilsyn 2014 Guldbæk Friskole Det fremgår af Guldbæk Friskoles retningslinier vedrørende tilsyn og friskolelovens 9, stk. 1, at: " Det påhviler forældrene til børn i en fri grundskole (forældrekredsen)

Læs mere

4 Cantón de Jesús. Santa Maria de Jesus, Guatemala. De har ikke sådan en.

4 Cantón de Jesús. Santa Maria de Jesus, Guatemala. De har ikke sådan en. Studerendes navn: Adam Bisbjerg Wolff Studienummer: Ps10327 E-mail.: 1005168@ucn.dk Praktikperiode: 2. el. 3. 3. Praktik Periode Praktik fra til: dd.mm.år: 01-02-2012 31-07-2013 Institutionens navn: Jardin

Læs mere

Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014

Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014 Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014 Deltagere: Nanna Kristensen(1.j), Lykke-line Juncher(1.q), Agnes Sørensen(1.q), Louise Bak- Christensen(MVU 3 2.år), Lisette Rousing

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2013 Fredagsbrev nr. 737 Næste uger: 26. april 29+30+01 01. maj 02. maj St. bededag VH fri Lærer - oprydning 2 t. 4.kl.-Audebo Pumpest-NR Mærkedag: 26. april 02. maj

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

LÆS OM: Pst.. På den sidste side kan I se hvordan vejret kan blive og læse sjove udsagn fra hverdagen

LÆS OM: Pst.. På den sidste side kan I se hvordan vejret kan blive og læse sjove udsagn fra hverdagen LÆS OM: I vores første udgave af avisen fortæller børn, hvad en avis er. Børn fortæller om hvordan det er at være i dagplejen, Børnehaven Lystruplund, Børnehaven Hasselhøj, Minihøj, Hurlumhejhuset og Møllehuset

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. september 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 834 Næste uge: 19. september 22. september 23. september 25. september Udlejning baunen Forældremøde overbygn. Bestyrelsesmøde Skillsdag 8.kl.

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Tak for samarbejdet.. Forældreoverdragelse i januar.. Møde aflyst og det betyder, at plan først kommer i uge 1 Biografbillet til

Tak for samarbejdet.. Forældreoverdragelse i januar.. Møde aflyst og det betyder, at plan først kommer i uge 1 Biografbillet til Fredagsbrev -- uge 50 - d. 16. december 2011 FredagsBREV Glædelig jul og godt nytår til alle på Bakkelandet Personalet i Bakkelandets vuggestue, børnehave og friskole Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888

Læs mere

Strukturprogram og app for alle med kognitive udfordringer

Strukturprogram og app for alle med kognitive udfordringer Strukturprogram og app for alle med kognitive udfordringer Struktur der passer til brugerens niveau og behov Struktur der kan tages med overalt Gør brugeren selvhjulpen og øger selvtilliden Giver ro og

Læs mere

Strukturprogram og app for alle med kognitive udfordringer

Strukturprogram og app for alle med kognitive udfordringer Strukturprogram og app for alle med kognitive udfordringer Struktur der passer til brugerens niveau og behov Struktur der kan tages med overalt Gør brugeren selvhjulpen og øger selvtilliden Giver ro og

Læs mere

Nyttige telefonnumre.

Nyttige telefonnumre. 2008-2009 Højboskolen Toftevej 53 8362 Hørning Tlf. 89 68 16 44 Fax. 89 68 16 34 E-mail: hojboskolen@skanderborg.dk Hjemmeside: www.hoejboskolen.dk Nyttige telefonnumre. Skolens kontor 89 68 16 44 SFO

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Kommende arrangementer Torsdagsbrev, den 01.10.2015 www.mammenfri.dk Torsdag den 1. oktober Uge 41 Tirsdag den 6. oktober Tirsdag den 6. oktober Onsdag den 7. oktober Fredag den

Læs mere

Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00. Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60. vestermarkskolen@svendborg.

Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00. Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60. vestermarkskolen@svendborg. Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00 Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60 vestermarkskolen@svendborg.dk www.vester-markskolen.dk Vestermarkskolen Vestermarkskolen

Læs mere

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren.

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren. UGEBREV nr. 28 uge 11 Årgang 6 Tidlig Sfo Efter påskeferien, nærmere bestemt fredag den 1. april, kommer der nye børn på friskolen. Der starter 9 børn i Tidlig SFO, som selvfølgelig bliver til den nye

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Skovbørnehaven Søborgen. Skal fællesskab, natur og udeliv præge dit barns liv?

Skovbørnehaven Søborgen. Skal fællesskab, natur og udeliv præge dit barns liv? Skovbørnehaven Søborgen Skal fællesskab, natur og udeliv præge dit barns liv? Velkommen til Skovbørnehaven Søborgen Denne informations- og velkomstfolder er til jer forældre, som har barn/børn i Skovbørnehaven

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen

Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen D a n s k C e n t er for Undervisningsmiljø Køn Glad og tilfreds Midt imellem Sur og ked Ved ikke Der er i alt indkommet 140 besvarelser,

Læs mere

Samspillet GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN DEL DINE FIDUSER

Samspillet GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN DEL DINE FIDUSER DEL DINE FIDUSER GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN Samspillet 9 ud af 10 forældre mener, at debat om børnenes trivsel og problemer i klassen er det vigtigste indhold på et forældremøde.

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon S K O L E N Y T Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes Francis Bacon Vildbjerg Skole November 2011 November 2011 1. Åbent hus for forældre 3.A skole/hjem

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 20. december 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Næste uge: 21.december Skolen og Spireloppen holder JULEFERIE frem til den 5. januar 2014. Udlejning baunen Mærkedag: 22. december 28. december 31. december

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. august 2013 Fredagsbrev nr. 748 Næste uger: 26. august 27. august 29. august UU-besøg 7.- 8.kl. Stig kursus Forældremøde indskoling Bestyrelsesmøde Mærkedag: 24. august 27.

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere