1. Velkomst og introduktion til årsmødet Formand for Miljø- og Klimaudvalget og medlem af Sommerhusrådet Morten Egeskov bød velkommen til årsmødet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Velkomst og introduktion til årsmødet Formand for Miljø- og Klimaudvalget og medlem af Sommerhusrådet Morten Egeskov bød velkommen til årsmødet."

Transkript

1 Referat af årsmøde for sommerhusgrundejerne den 8. august Velkomst og introduktion til årsmødet Formand for Miljø- og Klimaudvalget og medlem af Sommerhusrådet Morten Egeskov bød velkommen til årsmødet. Morten Egeskov orienterede kort om baggrunden for SOL. SOL er etableret som et 17, stk., 4 udvalg. Et 17, stk., 4-udvalg er et særligt udvalg nedsat af byrådet til varetagelse af bestemte hverv eller udførelse af forberedende eller rådgivende funktioner for byrådet. Morten Egeskov orienterede endvidere om året i SOL, herunder: Projekt- og udviklingspuljen: SOL har uddelt næste kr til syv projekter ud af i alt 21 projekter. Der er fremdrift projekterne et projekt er trukket. Se mere om projekterne på SOL s hjemmeside Ulovlig skiltning: Et sted mellem pct. af skiltene er ulovlige. Der er lokalt i grundejerforeningen ofte ingen viden om, hvem der har sat dem op. Tang: Miljø- og Klimaudvalget har besluttet samme type indsats for tang i 2015 som i Morten Egeskov orienterede om, at opgaven med at fjerne tang i 2015 desværre er grebet forkert an. Indsatsen er nu rettet til, så det er kommunens faste medarbejdere, som løser opgaven. Cykelstier: Miljø- og Klimaudvalget har afsat 12 mio. kr. til cykelstier, herunder cykelsti fra Nykøbing til Egebjerg. Odsherred Kommune har ansøgt 40 % tilskud til etableringen fra den statslige cykelstipulje. Odsherred Kommune har ikke fået tilskud fra puljen. Puljen er hovedsageligt givet til kommuner i hovedstadsområdet. Odsherred Teater: Odsherred Kommune har købt Irma-bygningen i gågaden i Nykøbing med henblik på at Odsherred Teater flytter ind i bygningen. Morten Egeskovs oplæg kan findes på sommerhusrådets hjemmeside under punktet Årsmødet Sommerhusejerne i SOL orienterer Hans Glendrup, medlem af sommerhusrådet for Odsherreds Landliggere orienterede på vegne af de seks grundejere i SOL, om arbejdet i SOL. Indledningsvis introducerede Hans Glendrup sommerhusgrundejerne i SOL. Disse er: Peter Post Hansen, SAGT, Kirsten Laage-Petersen, SAGT, Torben Kann, FSNR, Kirsten Møller, Grundejerforeningen for Kårup Skov og Ordrup Næs, Poul Dengsøe, Grundejerforeningen Tre Lyng samt Hans Glendrup, Dragsholm. Hans Glendrup fortalte, at: Det nye SOL er nedsat med færre sommerhusgrundejere og færre politikere. Der er dog et godt samarbejde i SOL. Sommerhusejerne i SOL lægger vægt på at behandle principielle sager. Der er ligeledes en ny arbejdsform, som bl.a. indebærer temamøder og studieture.

2 SOL selv har fået lov til at bestemme, hvilke projekter i udviklingspuljen der skulle støttes. Derudover fortalte Hans Glendrup, at der er afsat midler til en udviklingspulje i Derfor skulle det gerne være nemmere for grundejerforeningerne at skrive en ansøgning, når man nu ved, hvilke typer af projekter, der har fået støtte fra puljen. Kommunen bedes med projektet lokaludvikling at være opmærksom på, at formodentlig størsteparten af sommerhusgrundejere bruger deres ejendom til rekreation, og derfor ikke ønsker at lade sig involvere. Det er positivt, at kommunen stiller risikovillig kapital til rådighed i form af en lånepulje til digeprojekter Der er ligeledes positivt, at SOL involveres mere i forskellige sammenhænge, fx i forbindelse med et kommende projekt om affald. Sommerhusgrundejerne i SOL beklager, at kloakeringen i sommerhusområderne fortsat er stoppet. I forhold til tilslutningsbidrag så forefindes der afdragsordninger til grundejere, som ikke kan betale. Sommerhusgrundejerne i SOL finder det betænkeligt, at såfremt en grundejer ikke er i stand til at betale, så indebærer den nye lovgivning, at så skal de andre grundejere blot betale mere. Sommerhusgrundejerne i SOL ikke ønsker en landliggerskat indført i Odsherred. Sommerhusgrundejerne i SOL undrer sig over, at kommunen med udgangspunkt i kommuneplanen ikke har hjemmel til at fjerne brandbart materiale og ikke-indregistrerede køretøjer. 3. Inddragelse af sommerhusejere i lokal udvikling & Lokaldemokratiudvalget i Odsherred Inddragelse af sommerhusejere i lokal udvikling Marie Juul Nielsen orienterede om projektet Inddragelse af sommerhusejere i lokal udvikling. Projektet er konkret en undersøgelse - og udvikling af metode til, hvordan Odsherred Kommune kan blive bedre til at involvere sommerhusejere. Projektet er støttet af Forsknings- og Innovationspuljen, Ministeriet for By, bolig og landdistrikter Marie Juul Nielsens oplæg om Inddragelse af sommerhusejere i lokal udvikling hentes på sommerhusrådets hjemmeside under punktet Årsmødet Lokaldemokratiudvalget i Odsherred Formand for Lokaldemokratiudvalget Vagn Ytte fortalte om baggrunden og sammensætningen af Lokaldemokratiudvalget. Lokaldemokratiudvalget opfordrer bl.a. sommerhusgrundejerne til at danne sommersportsforeninger for på den måde at få adgang til haller og idrætsfaciliteter. Derudover opfordrede Anne-Marie Donslund sommerhusgrundejerne til at blive frivillige i de mange aktiviteter, der sker i Odsherred. Til sidst inviterede Vang Ytte sommerhusgrundejerne til arrangementet Mad & Mening. Anne- Marie Donslund kan kontaktes for yderligere information om Mad & Meninger og Lokaldemokratiudvalget. Anne-Marie Donslund kan kontaktes på anmdo@odsherred.dk eller telefon

3 Vagn Yttes og Anne-Marie Donslound oplæg om Lokaldemokratiudvalget hentes på sommerhusrådets hjemmeside under punktet Årsmødet Center for Natur, Miljø og Trafik samt Center for Plan Byg og Erhverv i Odsherred Kommune orienterer Kystbeskyttelse, klimatilpasning og koordineret beredskab Rasmus Kruse orienterede om Odsherred Kommunes arbejde med kystbeskyttelse. Rasmus Kruses oplæg om Kystbeskyttelse hentes på sommerhusrådets hjemmeside under punktet Årsmødet Simone Nielsen orienterede om Odsherred Kommunes arbejde med klimatilpasning og koordineret beredskab. Simone Nielsen oplæg om Klimatilpasning og koordineret beredskab hentes på sommerhusrådets hjemmeside under punktet Årsmødet Strategisk energiplan Simone Nielsen orienterede Odsherred Kommunes arbejde med en strategisk energiplan. Simone Nielsen oplæg om Strategisk energiplan hentes på sommerhusrådets hjemmeside under punktet Årsmødet Planstrategi Andres Klarlund orienterede om Odsherred Kommunes arbejde med kommende planstrategi. Andreas Klarlunds oplæg om Planstrategi hentes på sommerhusrådets hjemmeside under punktet Årsmødet Tilgængelighed til strand og natur Johannes Heyer orienterede om færdsel og problemstillingerne i Odsherred i forbindelse med adgangen til strand og natur. Johannes Heyers oplæg om Tilgængelighed til strand og natur hentes på sommerhusrådets hjemmeside under punktet Årsmødet 2015.

4 Affald Michael Bay orienterede om kommunens arbejde med affald i sommerhusområderne, herunder projektet Effektiv kommunikation i sommerhusområder. Michael Bays oplæg om Affald hentes på sommerhusrådets hjemmeside under punktet Årsmødet Mobil- og bredbåndsdækningen i sommerhusområderne Sommerhusrådet for Odsherreds Landliggere havde inviteret TDC og Fibia til at komme på årsmødet, hvor de fortalte om, hvordan sommerhusområderne kan få etableret bredbånd i deres område. I sammen forbindelse orienterede Mads Gaml, Odsherred Kommune om, hvilke indsatser kommunen har igangsat med henblik på at forbedre mobil- og bredbåndsdækningen i Odsherred. TDC s oplæg hentes på sommerhusrådets hjemmeside under punktet Årsmødet Telias oplæg hentes på sommerhusrådets hjemmeside under punktet Årsmødet Mads Gamls oplæg om mobil- og bredbåndsdækning i Odsherred Kommune hentes på sommerhusrådets hjemmeside under punktet Årsmødet Spørgsmål fra salen Opsamling af kommentarer og spørgsmål fra deltagerne på årsmødet. Opfordring til Odsherred Kommune om at være opmærksom på at holde de områder pæne, hvor der ikke ryddes tang. Disse områder påvirkes i dag, når der ryddes tang. Opfordring fra busselskab til sommerhusgrundejerne om at beskære ud til vejene, da den manglende beskæring ødelægger busserne. Busselskabet ønsker endvidere ændring af gældende lovgivning, så kommunen straks kan sende regning til sommerhusejere, hvis der er manglende beskæring. Opfordring til kommunen om at præcisere byskilte ved Nørre Asmindrup. Spørgsmål fra sommerhusgrundejer om det er muligt at forbyde parkering og færdsel på private fællesveje, hvor det ikke er muligt at parkere. Svar: Parkering er i udgangspunktet reguleret ved færdselsloven. I udgangspunkt må man ikke parkere, så det er til gene. Færdsel på privat fællesvej kan ikke forbydes pga. manglende mulighed for parkering. Spørgsmål fra sommerhusgrundejer om, hvorfor sommerhusgrundejerforeningerne betaler samme pris for vejafvanding, som byerne, når der er separat kloakering i byerne. Svar: Vejafvandingsbidraget er det somme for sommerhusområderne og i byerne selv om vandet ikke er separeret. Byerne har højere tilslutningspris. Spørgsmål om kommunens planer for ulovlig skiltning. Svar: Odsherred Kommune vejleder grundejerforeningerne i skiltning, så skiltningen ikke er ulovlig i området. Administrationen er ikke opsøgende i forhold til skiltning, men reagerer på henvendelser om ulovlig skiltning.

5 Bemærkning fra sommerhusejer om, at en given kampagne om ulovlig skiltning fra kommunens side ikke går ud over de områder, som har lovlig skiltning. Svar: Odsherred Kommunes kampagner handler om ulovlig skiltning. Indsatsen er, at der tales med de lokale grundejerforeninger om eventuelle problemer med skiltning. Spørgsmål om at anvende saltvand til saltning af vejen? Og om havvand kan bruges som støvbinder? Svar: Når Odsherred Kommune salter, gøres det hovedsageligt med saltlage eller befugtet salt. Hvorvidt havvand kan bruges som støvbinder, kan der umiddelbart ikke svares på, men man kan eventuelt spørge et rådgivningsfirma. Bemærkning fra sommerhusgrundejer om, at det er til gene at sommerhusgrundejerne får nye skraldespande. Svar: Odsherred Kommune har ikke nogen beslutning om, at vi skal ændre til nye beholdere. Administrationen orienterer om, at der vil køre forsøg for at finde alternative løsninger fremadrettet til affaldssortering. I forhold til de trådkurve / skraldespande, så er de ikke en del af dagrenovationen. Odsherred Kommune har en aftale med Team Nyttejob om, at de henter de tømmer de gamle trådkurve, som er placeret forskellige steder i kommunen. Morten Egeskov orienterede endvidere om, at der igangsættes forsøg med molokker ved stranden i Gudmindrup. Bemærkning fra sommerhusgrundejer om postbiler. Det opleves, at postbilerne kører hurtigt på vejene. Sommerhusgrundejer har prøvet at tage kontakt til postmesteren i Nykøbing, men beder om dialog direkte dialog med det enkelte postbud. Bemærkning fra sommerhusgrundejerforening om, at SOL spørger foreningerne om de har punkter til årsmødet, som de gerne vil have med. Svar: Morten Egeskov fortalte, at programmet er lagt i SOL, men vil gerne tage temaet op i SOL. Bemærkning fra sommerhusgrundejerforening om planerne for Gudmindrup strand. Svar: Morten Egeskov fortalte, at der etableres en strandstation på Gudmindrup Strand, som vi kender fra Nordstrandvej. Miljø- og Klimaudvalget ønsker at gøre Gudmindrup til en familievenlig strand. Konkret orienterede Morten Egeskov om, at Byrådet gerne vil tematisere de forskellige strande. Gudmindrup er således den første strand, som tematiseres som familievenlig. Forslag fra sommerhusgrundejer om, at det fremgår af ejendomsskattebilletten, at der skal beskæres. Bemærkning fra sommerhusgrundejer, at pjecen Den Lille Grønne er misvisende for så vidt angår muligheden for at lave bål på stranden. Svar: Beskrivelsen i Den Lille Grønne angår Sankt Hans Bål og permanentet bål pladser el.lign. Bekendtgørelsen forbyder ikke bål på de ubevoksede dele af stranden. Administrationen gør dog opmærksom på, at der kan være forbud mod bål på stranden, men udgangspunktet er, at det ikke er forbudt at lave små bål på stranden.

6 Ønske om rundkørsel i stedet for rødt/grønt lys ved Gnibben. Svar: Morten Egeskov opfordrer sommerhusgrundejeren om at sende en mail til Færdselssikkerhedsudvalget eller formanden for Miljø- og Klimaudvalget. Spørgsmål om manglende kloakering i sommerhusområderne og de miljømæssige konsekvenser af udsivning fra septitanke. Svar: Kommunen gør en fler-strenget indsats: Kloakering af sommerhuse, som dog er midlertidigt indstillet. Dernæst påbyder kommunen en lang række ejendomme i det åbne land, at forbedre deres rensning af eget spildevand. Det betyder, at der kommer mindre spildevand til vandløbene. Kommunen vejleder borgerne om, hvilke muligheder de har for at sikre en bredre rensning af deres spildevand. Se mere information på kommunens hjemmeside. Endelige iværksætter kommunen kildeopspring for at finde spildevandsudledninger, sådan at vi kan påbyde den stoppet og grundejeren kan forbedre egen spildevandrensning. Morten Egeskov slog fast, at han ikke er indstillet på at sende et regning på tresikret millionbeløb til forsyningsejerne i Odsherred. Genoptagelse af kloakeringen i sommerhusområderne må afvente udfaldet af igangværende retsat. Spørgsmål fra medlem af SOL om Tengslemark Lyng. Konkret drejer det sig om løsningen om, at udlede det rensede spildevand 200 meter ud i Kattegat. Spørgsmål er (1) Hvor kommer de 200 meter fra? Og hvordan har de centrale statslige miljømyndigheder fundet det sikkert at de 200 meter er tilstrækkeligt? Medlemmet fra SOL vil gerne medvirke til at forsyningen eventuel gerne kommunen til at kortlægge dette. Svar: Odsherred Forsyning er i dialog med grundejere i området om udledningsledningen og om mulige løsninger for linjeføring og evt. risiko for vandkvaliteten. Hvad angår de faktuelle spørgsmål til anlægget må vi henvise til Odsherred Forsyning. Odsherred Forsyning, tele mail: info@odsherredforsyning.dk Bemærkning fra sommerhusgrundejer om opkrævning af skorstensfejer og manglende udført arbejde. 7. Afslutning Morten Egeskov spurgte til at flytte årsmødet for sommerhusgrundejerne, så mødet holdes én uge senere, da der afholdes Geopark Festival i samme weekend som årsmødet. Der var opbakning til forslag blandt deltagerne på årsmødet. Endelig afsluttede Morten Egeskov med en opfordring om, at kontakte byrådet mfl. hvis der er spørgsmål eller bemærkninger.

Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred

Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred Årsmøde for formændene for sommerhusgrundejerne i Odsherred - Lørdag den 8. august 2015 Program Tidspunkt Aktivitet 10.30 10.40 Velkomst

Læs mere

Referat af Sommerhusgrundejernes årsmøde den 9. august 2014, Vig Forsamlingshus

Referat af Sommerhusgrundejernes årsmøde den 9. august 2014, Vig Forsamlingshus Referat af Sommerhusgrundejernes årsmøde den 9. august 2014, Vig Forsamlingshus 1. Velkomst ved borgmester Thomas Adelskov Borgmesteren Thomas Adelskov bød velkommen til årsmødet. Borgmesteren orienterede

Læs mere

Referat GRO - Grønt Råd Odsherred

Referat GRO - Grønt Råd Odsherred Referat GRO - Grønt Råd Odsherred Dato 30. november 2011 Tidspunkt 17:00 Sted Administrationscenter Fårevejle, Til stede Annelis Stamm, Rudy Rune, Carl Henrik Haagensen, Ole S. Hansen, Peter Post Hansen,

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 1 Torrild lokalråds bestyrelse, Torrild den 8. december 2015. Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 Dagsorden: 1. Velkomst ved formand Henrik Iversen 2. Oplæg ved Kommunaldirektør

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Tillægsdagsorden Teknik-, Miljø- og Klimaudvalget

Tillægsdagsorden Teknik-, Miljø- og Klimaudvalget Tillægsdagsorden Teknik-, Miljø- og Klimaudvalget : Tirsdag den 08. april 2014 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Det Røde Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Johannes Hecht-Nielsen (V) Anders Drachmann

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Referat af fællesmødet fredag den 23. januar 2015 kl. 12.00 ca. 14.00, mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing.

Referat af fællesmødet fredag den 23. januar 2015 kl. 12.00 ca. 14.00, mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing. Direktionen Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: alh@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Februar 2015 J. nr. 11/12879 Ref: alh Referat af fællesmødet fredag den

Læs mere

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig UDKAST REFERAT - ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig UDKAST REFERAT - ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Mødet afholdt 12. maj 2013 09:30 12:30 på Lyngkroen, Rørvigvej 217, 4500 Nykøbing Sjælland Dagsorden (Vedlagt) Deltagende Medlemmer (Vedlagt) 1. Valg af dirigent: Forretningsudvalget foreslog Steen Bakhøj

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Sagsfremstilling: Nedenfor beskrives de vigtigste mål og indsatser som udvalget forventes at arbejde med i 2015. Beskrivelsen tager udgangspunkt i:

Sagsfremstilling: Nedenfor beskrives de vigtigste mål og indsatser som udvalget forventes at arbejde med i 2015. Beskrivelsen tager udgangspunkt i: 04-02-2015 Side 1 TM - Fokus 2014-2015 og årsplan for 2015 Sagsnr.: 15/972 Resumé: I denne sagsfremstilling forelægges udvalget en oversigt over de vigtigste mål og indsatser, som udvalget - og administrationen

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2013 / 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2013 og 2 i foråret 2014. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Knallerter på stier i eget tracé?

Knallerter på stier i eget tracé? Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen 2. august 2007/LYA Knallerter på stier i eget tracé? Baggrunden for dette notat er en række henvendelser om knallertkørsel på Gjernstien igennem Resenbro. Regler

Læs mere

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav Referat fra ordinær generalforsamling søndag den 11. august 2013 på Restaurant Søstjernen Introduktion Jakob Wandall (JW) bød velkommen til medlemmerne og vores gæst borgmester. Jan Ferdinandsen (JF) og

Læs mere

Referat Naturgruppen. Medlemmer:

Referat Naturgruppen. Medlemmer: Referat : Torsdag den 27. november 2014 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 1, Mørdrupvej Bemærkninger: Julefrokost kl. 18. Medlemmer: Deltagere: Ebbe Kanneworff (Danmarks

Læs mere

Mødereferat. Borgermøde om badebroer den 27.10.2010 - referat. Sted: Rådhusets kantine Dato: 27. oktober 2010 Emne: Nye bestemmelser for badebroer

Mødereferat. Borgermøde om badebroer den 27.10.2010 - referat. Sted: Rådhusets kantine Dato: 27. oktober 2010 Emne: Nye bestemmelser for badebroer Mødereferat Sted: Rådhusets kantine Dato: 27. oktober 2010 Emne: Nye bestemmelser for badebroer Borgermøde om badebroer den 27.10.2010 - referat Anledning Inden Miljø- og Planlægningsudvalget tager stilling

Læs mere

Aalborg den 07. november2013

Aalborg den 07. november2013 Aalborg den 07. november2013 Att.: Aalborg Byråd CC.: Aalborg kommune/teknisk forvaltning v/klaus Gunvald Som grundejerforening gør vi indsigelse mod kommuneplantillæg 4.024 og lokalplan 4-2-110, som er

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig. v/ formand og kasserer Lennart Berendt, Brøndby Nord Vej 92-10-01, 2605 Brøndby

FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig. v/ formand og kasserer Lennart Berendt, Brøndby Nord Vej 92-10-01, 2605 Brøndby FSNR Fritidshusejernes Sammenslutning i Nykøbing-Rørvig v/ formand og kasserer Lennart Berendt, Brøndby Nord Vej 92-10-01, 2605 Brøndby tlf.: 3647 1110, mobil: 2361 7610 email: slberendt@gmail.com www.fsnr.dk

Læs mere

Referat åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Referat åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Referat åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 16:01 Mødested: Codanhus, mødelokale 3. sal

Læs mere

Referat fra møde mellem Ribe Nord Lokalråd og Økonomiudvalget onsdag den 17. april 2013, kl. 15.00 15.50 på Ribe Rådhus

Referat fra møde mellem Ribe Nord Lokalråd og Økonomiudvalget onsdag den 17. april 2013, kl. 15.00 15.50 på Ribe Rådhus Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 18. april 2013 Sags id 2013-2891 Sagsbehandler Jes Seerup Møller Telefon direkte 40 20 72 12 E-mail jsm@esbjergkommune.dk fra møde mellem Ribe Nord Lokalråd og Økonomiudvalget

Læs mere

Formandens beretning om Grundejerforeningens virksomhed 2014/2015:

Formandens beretning om Grundejerforeningens virksomhed 2014/2015: Formandens beretning om Grundejerforeningens virksomhed 2014/2015: Velkommen til årets generalforsamling i Næsgårdens Grundejerforening. Så er den første periode som formand gået, og jeg vil gerne udtrykke

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Årsberetning Fremlagt på Generalforsamlingen, d. 12. april 2014

Årsberetning Fremlagt på Generalforsamlingen, d. 12. april 2014 Årsberetning Fremlagt på Generalforsamlingen, d. 12. april 2014 Indledning Det har været med store vejrbegivenheder: 2 storme i oktober og december. Men ikke rigtig nogen vinter og sne. Stormene har påvirket

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Romalt har 3 hjertestartere

Romalt har 3 hjertestartere GRUNDEJERFORENINGEN ROMALT Romalt har 3 hjertestartere Se kortet på bagsiden Informations folder efteråret 2015 Nyt fra Grundejerforeningen Kære Grundejere I Grundejerforeningen Romalt Velkommen til den

Læs mere

Referat af fællesmødet fredag den 18. januar 2013 kl. 13.00 i mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing.

Referat af fællesmødet fredag den 18. januar 2013 kl. 13.00 i mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing. Mødedeltagerne: Peter Steen Jensen, ps@jensen.mail.dk Hans Lund, hilund@privat.dk Lennart Jørgensen, lg@faaborgmidtfyn.dk Flemming Kehman, fpk@dsa-net.dk Egon Gaarde, egon.gaarde@gmail.com Hans Bertelsen,

Læs mere

Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013

Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013 Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013 Året 2013 har for en stor dels vedkommende stået i Ølskurets tegn, både internt i foreningen, men måske mest i medierne. Specielt har det netop

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 3 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. september 2007 kl. 1000 i Holbæk LEDELSESSEKRETARIATET Kornerups Vænge

Læs mere

MØDEREFERAT. Referat fra borgermøde om lokalplanforslag 316.3 for Solrød Strandgaard. Mødedato: 19. oktober 2009 Kl.: 19.30-21.00

MØDEREFERAT. Referat fra borgermøde om lokalplanforslag 316.3 for Solrød Strandgaard. Mødedato: 19. oktober 2009 Kl.: 19.30-21.00 SOLRØD KOMMUNE TEKNISK ADMINISTRATION MØDEREFERAT Emne: Referat fra borgermøde om lokalplanforslag 316.3 for Solrød Strandgaard Mødedato: 19. oktober 2009 Kl.: 19.30-21.00 11 borgere Mødedeltagere: ØU:

Læs mere

Referat til fællesmøde med beboerforeningerne den 16. september 2010

Referat til fællesmøde med beboerforeningerne den 16. september 2010 Referat til fællesmøde med beboerforeningerne den 16. september 2010 Deltagere/præsentation: Bredstrup-Pjedsted beboerforening: Karen Pagh, Lone Nørgård og Laurits Vind Herslev borgerforening: Bjarne Hansen

Læs mere

By, Erhverv og Natur. Teknisk Bilag Håndtering af regnvand

By, Erhverv og Natur. Teknisk Bilag Håndtering af regnvand By, Erhverv og Natur Teknisk Bilag Håndtering af regnvand VELKOMMEN Dette bilag er udarbejdet som et teknisk supplement til Strategi for håndtering af regnvand. Udover en generel introduktion til afledning

Læs mere

Åbent møde med sommerhusgrundejerne den 28. marts 2015

Åbent møde med sommerhusgrundejerne den 28. marts 2015 Oversigt over ideer og forslag fra workshop på Åbent møde med sommerhusgrundejerne den 28. marts 2015 alfabetisk med navn og kontaktoplysninger Ideer / forslag Kontaktperson m.m. Adgangsveje / stier, Rørvig

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI 2013-06-18 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Fremlæggelse af foreningens regnskab til godkendelse

Læs mere

Generelt for hele distriktet

Generelt for hele distriktet Trafikpolitik Indhold Generelt for hele distriktet... 2 Sikker skolevej... 2 Forældreinformation... 2 Rollemodeller... 2 Kampagner... 2 Snerydning og saltning... 2 Skolebestyrelsen... 2 Personalets befordring

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 13. juni 2013 12/12380-17 x x x

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 13. juni 2013 12/12380-17 x x x DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 13. juni 2013 12/12380-17 x x x FJERNELSE AF JORDVOLD I e-mails af 29. oktober og 5. november 2012 har du klaget over Kommunens afslag af 26. oktober 2012 på at

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Indsigelse til havvindmøllepark i Sejerø Bugten

Indsigelse til havvindmøllepark i Sejerø Bugten Naturstyrelsen NST@NST.DK J. nr. NST-131-00171 Charlottenlund, den 23. september 2015 Indsigelse til havvindmøllepark i Sejerø Bugten På baggrund af den udsendte VVM redegørelse gøres herved indsigelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. B, C og D stillet af Folketingets Miljøudvalg

Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. B, C og D stillet af Folketingets Miljøudvalg Miljøudvalget 2012-13 MIU alm. del Bilag 28 Offentligt Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. B, C og D stillet af Folketingets Miljøudvalg Spørgsmål B Af regeringens finanslovsforslag for 2013 fremgår

Læs mere

På vej - Trafikpolitik på Blåbjerg Friskole

På vej - Trafikpolitik på Blåbjerg Friskole På vej - Trafikpolitik på Blåbjerg Friskole Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. Også

Læs mere

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Larsen og Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Wagn 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

10.Maj 20L6. Referat: Dagsorden: 2.Valg af referent og stemmetællere. 4. Fremlæggelse af afdelingens regnskab for 2014115 til efterretning

10.Maj 20L6. Referat: Dagsorden: 2.Valg af referent og stemmetællere. 4. Fremlæggelse af afdelingens regnskab for 2014115 til efterretning Referat: 10.Maj 20L6 Mødested : Gladsaxe Hovedbibliotek, Søborg Hovedgade 220, 2860 Søborg Mødetid: kl. 19:00 Mødeart: Ordinært afdelingsm øde for afdeling 4, Marielyst Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.Valg

Læs mere

Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet til. Udvalget for Voksne. Mandag den 26-05-2014, kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2

Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet til. Udvalget for Voksne. Mandag den 26-05-2014, kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet til Udvalget for Voksne Mandag den 26-05-2014, kl. 12:00 i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget

Læs mere

Juni måneds nyhedsbrev til forældre

Juni måneds nyhedsbrev til forældre Juni måneds nyhedsbrev til forældre 9. klasses sidste skoledag Torsdag havde 9.G sidste skoledag. Det blev en super god dag med morgenmad, fantastiske parodier af lærerne, en flot fotoserie som lærerne

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2009 Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening Bestyrelsen Formand: Jørgen Elsted Hansen Havstien 27 Kongeåvej 7A 6771 Gredstedbro Tlf.: 75 43 13 72 Fanø: 75 16 61 65 Mail: jehan@esbjergkommune.dk

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Formand Leif Nielsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger til forhøring af Ny bebyggelse på Kongevejen 205-209

Indsigelser og bemærkninger til forhøring af Ny bebyggelse på Kongevejen 205-209 Indsigelser og bemærkninger til forhøring af Ny bebyggelse på Kongevejen 205-209 Henvendelse fra: Nr. Resumé: Teknisk Forvaltnings kommentarer: Teknisk Forvaltnings forslag: 1. Grundejerforeningen Skovledet,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Referat

SKOLEBESTYRELSEN Referat 1 Deltagere: Afbud: Fraværende: Punkt 175: Punkt 176: Forældre: Gry Wagner Iversen, Kurt Jensen, Lisette Veje Lynge, Mette- Marie Noack Lomholt, Henrik Pullich, Susan Kirkebjerg Jørgensen Vivian Harding

Læs mere

Velkommen på Julemærkehjem

Velkommen på Julemærkehjem Velkommen på Julemærkehjem Hvad er et Julemærkehjem? Et Julemærkehjem er et tilbud til børn, der i løbet af et 10-ugers ophold får hjælp til at få styrket selvværdet, en sundere livsstil og muligheden

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Favrskov Affald A/S. Referat. Mødedato 29. oktober 2014. Starttidspunkt 17:30. Mødested/mødelokale Inside, mødelokale 1. Afbud fra

Favrskov Affald A/S. Referat. Mødedato 29. oktober 2014. Starttidspunkt 17:30. Mødested/mødelokale Inside, mødelokale 1. Afbud fra Referat Mødedato Starttidspunkt 17:30 Mødested/mødelokale Inside, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 11. - Budgetopfølgning pr. 31.8.2014 - ÅBENT 19 12. - Virksomhedsplan 2015 - ÅBENT 21 13. -

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Kampagne rettet mod forældre. Powerpoint

Kampagne rettet mod forældre. Powerpoint Kampagne rettet mod forældre. Powerpoint Udfordringen: Vores udfordring gik ud på at vi skulle lave en kampagne, der var rettet mod forældrene på Vinding Skole, som skulle gøre 15-årige til mere sikre

Læs mere

Ud i naturen med misbrugere

Ud i naturen med misbrugere Ud i naturen med misbrugere Af Birgitte Juul Hansen, gadesygeplejerske Udsatte borgere er en gruppe, som kan være svære at motivere til at ændre livsstil. Om naturen kan bruges til at finde lyst og glæde

Læs mere

Grundejerforeningen Frugtparken

Grundejerforeningen Frugtparken Grundejerforeningen Frugtparken Formand Per Toft Kjelstrup Nøddevej 41 7800 Skive Tlf: 97 51 01 13 Udskrevet 16. marts 2010 Fejning: Stikvejene vil også i år blive fejet, hvilket vil ske inden konfirmationerne,

Læs mere

God Løsladelse. Infopakke september 2011 3. udgave

God Løsladelse. Infopakke september 2011 3. udgave God Løsladelse Infopakke september 2011 3. udgave www.kriminalforsorgen.dk Læs i infopakken: Velkommen til infopakke og nyheder om God Løsladelse Samarbejdsaftaler mellem Kriminalforsorgen og kommunerne

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Afd. 62 Georg Krügers Vej Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Referat SOL Sommerhusrådet for Odsherreds Landliggere

Referat SOL Sommerhusrådet for Odsherreds Landliggere Referat SOL Sommerhusrådet for Dato 19. februar 2015 Tidspunkt 17:00 Sted Mødelokale 1, Højby Til stede Helle Just Jensen, Jesper Koch, Hans Glendrup, Peter Post Hansen, Torben Kann, Kirsten Laage-Petersen,

Læs mere

Undersøgelse og beskrivelse af de arbejdsmiljømæssige konsekvenser ved ændret indsamling af dagrenovation fra sække til containere i Aalborg Kommune

Undersøgelse og beskrivelse af de arbejdsmiljømæssige konsekvenser ved ændret indsamling af dagrenovation fra sække til containere i Aalborg Kommune Notat Dato: 18.12.2014 Sagsnr.: 2014-002180 Dok. nr.: 2014-002180-18 Direkte telefon: 9931 4970 Initialer: AND/ANK Miljø- og Energiforvaltningen Aalborg Forsyning, Renovation Over Bækken 2 Postboks 463

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00. Mødet afholdes i Det Røde Værelse. Deltagere: Anje Holmstad, Per Thordal, Jette Lützhøft,

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

Formandsberetning 2016

Formandsberetning 2016 Formandsberetning 2016 Som tidligere år var bestyrelsens første opgave efter generalforsamlingen, at afholde Ørslevs Dialogmødet d. 24.02.2015. Her var 30 borgere mødt frem for at møde vores dialogudvalg,

Læs mere

Nyhedsbrev April 2013

Nyhedsbrev April 2013 Fra Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Sommerhusområderne i Dragsholm. Nyhedsbrev April 2013 Til: Grundejerforeningerne, der er medlem af Sammenslutningen. Samarbejdet i Odsherred Indledningsvist

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Alminde-Viuf Fællesskoles trafikpolitik 2011.

Alminde-Viuf Fællesskoles trafikpolitik 2011. Alminde-Viuf Fællesskoles trafikpolitik 2011. Vores ambition er at give de bedste forudsætninger for, at elever, deres forældre og lærere kan færdes sikkert omkring skolen i og uden for skoletiden. PÅ

Læs mere

vinter i københavn Når vinteren kommer, gælder det om at få saltet og ryddet veje og fortove for sne, så alle kan komme godt og sikkert gennem

vinter i københavn Når vinteren kommer, gælder det om at få saltet og ryddet veje og fortove for sne, så alle kan komme godt og sikkert gennem vinter i københavn Når vinteren kommer, gælder det om at få saltet og ryddet veje og fortove for sne, så alle kan komme godt og sikkert gennem byen. Læs mere om Teknik- og Miljøforvaltningens opgaver og

Læs mere

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 REFERAT Social- og Handicapcentret 11-12-2013 Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 Til stede: Ole Hjuler, Hans Behrendt (mødeleder), Jørgen

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013 Til stede: Afbud: Dagsorden: Jens Chr. Sørensen Formand Niels Chr. B. Nyborg Kasserer og næstformand Niels Matthiesen

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Vedr. afholdelse af UngPar-bibelcamping og Seniorbibelcamping i sommeren 2004

Vedr. afholdelse af UngPar-bibelcamping og Seniorbibelcamping i sommeren 2004 Rougsø Kommune Teknik- og Miljøafdelingen Kirkestien 1 8961 Allingåbro att: Kirsten Bjerg Nielsen Vedr. afholdelse af UngPar-bibelcamping og Seniorbibelcamping i sommeren 2004 Tak for de tilsendte materialer

Læs mere

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 25 APRIL 2012 KL. 19.00 PÅ Ådalskolen (Dalgas) Referat

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 25 APRIL 2012 KL. 19.00 PÅ Ådalskolen (Dalgas) Referat ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Referat ONSDAG DEN 25 APRIL 2012 KL. 19.00 PÅ Ådalskolen (Dalgas) DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste møde. 3. TEMA:

Læs mere

Tillæg nr. 1 til spildevand 2014-18 for Odsherred Kommune

Tillæg nr. 1 til spildevand 2014-18 for Odsherred Kommune Forslag til Tillæg nr. 1 til spildevand 2014-18 for Odsherred Kommune Kloakering af Ll. Egebjerg, samt mulighed for ekspropriation i forbindelse med kloakering af Uglekilde Erhvervsområde Juni 2016 Offentliggørelse

Læs mere

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Deltagere: Henrik (100) Henning (114) Børge (116) Per (138) Flemming (128) Afbud: Ingen Sted: Per (138) Dagsorden 1.

Læs mere

Badevandsprofil Veddinge Strand

Badevandsprofil Veddinge Strand Badevandsprofil Veddinge Strand Ansvarlig myndighed: Odsherred Kommune Natur, Miljø og Trafik Rådhusvej 75 4540 Fårevejle Tlf: 59 66 60 08 E-mail: vand@odsherred.dk Hjemmeside: www.odsherred.dk Medlemsstat

Læs mere

Tirsdag d. 28. oktober 2014 i Grejs Borgergård

Tirsdag d. 28. oktober 2014 i Grejs Borgergård Tirsdag d. 28. oktober 2014 i Grejs Borgergård Velkomst ved formand Arne Poulstrup Valgt dirigent: John Refsgaard Referent: Vibeke Overgaard Madsen Fremmødte: Ca. 100 personer Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Alle præsentationer, der blev vist på borgermødet, vil blive fremlagt på kommunens hjemmeside.

Alle præsentationer, der blev vist på borgermødet, vil blive fremlagt på kommunens hjemmeside. Referat af borgermøde Referat af borgermøde den 16. februar 2016 Spildevandsplantillæg for Jyllinge Nordmark Afholdt i hallen på Baunehøjskolen, tirsdag den 16. februar, 2016, kl. 19.00-21.00. Alle præsentationer,

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 7. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 24. august 2006.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 7. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 24. august 2006. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 7 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 24. august 2006. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 10.20. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2. Meddelelser...2

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

REFERAT. Folkeoplysningsudvalget

REFERAT. Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget REFERAT Møde nr. : 04/2010 Sted : Kantinen 1. sal, Kirkestien 1, Allingåbro Dato : 17. maj 2010 Start kl. : 15.30 Slut kl. : 17:30 Medlemmer Kirsten G. Jensen (Kommunalbestyrelsen)

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet.

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet. Dagsorden - UU-møde 21.-22. februar 2015 Deltagere: Emil Olsen, Dennis Garting, Morten Egede, Tobias Thomsen, Dennis Otkjær, Tilde Busk, Louise Meiling, Morten Farsø, Nikolaj Mailand, Bjørn Andersen, Lars

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Beløb i 1.000 kr. R2014 B2015 B2016 BO2017 BO2018 BO2019

Beløb i 1.000 kr. R2014 B2015 B2016 BO2017 BO2018 BO2019 Anlæg Budgetbemærkningerne til anlægsprojekter er i budget 2016 samlet i ét afsnit. Beskrivelserne er opdelt under de forskellige udvalg og center. Der er alene anlægsprojekter under Fritids- og Kulturudvalget

Læs mere

Nedenfor er vis en skematisk fremstilling af de indput om konsekvenser der er kommet fra afdelingerne.

Nedenfor er vis en skematisk fremstilling af de indput om konsekvenser der er kommet fra afdelingerne. Konsekvenser af nedmanding i Teknisk Forvaltning Teknisk Forvaltning har samlet nedmandet med 5 personer, 2 af disse er som følge af udeblivende indtægter, grundet afmatning i aktiviteterne og 3 er som

Læs mere

Referat fra møde med sommerhusgrundejerforeningerne d. 6. juni 2014

Referat fra møde med sommerhusgrundejerforeningerne d. 6. juni 2014 Adresseliste 23. maj 2014 Referat fra møde med sommerhusgrundejerforeningerne d. 6. juni 2014 Kommunens svar står med kursiv. Ejerlaget Sletten: Annoncering i lokale blade: vi efterlyser bedre orientering,

Læs mere

Byens cykelgade Jernbanegade, Næstved Lárus Ágústsson, laag@cowi.dk COWI A/S

Byens cykelgade Jernbanegade, Næstved Lárus Ágústsson, laag@cowi.dk COWI A/S Denne artikel er publiceret i det elektroniske tidsskrift Artikler fra Trafikdage på Aalborg Universitet (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University) ISSN 1603-9696 www.trafikdage.dk/artikelarkiv

Læs mere

Referat fra integrationsrådsmøde d. 29.11.2007

Referat fra integrationsrådsmøde d. 29.11.2007 Referat fra integrationsrådsmøde d. 29.11.2007 Fremmødte: Nana Babayan, Carla M. Vieira, Pia L. Pedersen, Liselotte Pedersen, Helle Bak Andreasen, Thorkild Poulsen, Kirsten E. Andersen, Tarmizi Abdul Ghani,

Læs mere