Viborg Ultras. Viborg FF - Lyngby, 16/9 2007, Årgang 3 No. 2 FANZINE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Viborg Ultras. Viborg FF - Lyngby, 16/9 2007, Årgang 3 No. 2 FANZINE"

Transkript

1 Viborg Ultras Viborg FF - Lyngby, 16/9 2007, Årgang 3 No. 2 FANZINE

2 OP OG STÅ! Så skete det. Efter mange sæsoners uafbrudt appel til VFF og kommunen om at fjerne sæderne fra fansektionen på Sydtribunen, er vores ønske endelig blevet imødekommet. Vi kan derfor se frem til en fansektion, hvor vores mentalitet kan komme til sin ret. Det skulle gerne være ensbetydende med mere stemning og flere farver på Syd. For eksempel er ståpladssektioner perfekte til at hænge bannere i. Derfor opfordres alle grupperne på Syd til at medbringe deres bannere og hænge dem på bølgebryderne, så vi virkelig kan få markeret vores grønne og hvide territorium. Det er nemlig værd at markere! For i de seneste hjemmekampe har stemningen været intet mindre end fantastisk. På trods af vores beskedne antal har vi taget udfordringen op selv over for overmagter som Brøndby og AGF og været den tolvtemand for holdet, som vi gerne vil være. fyldt tribune. Det er der brug for! Polemikken fra sidste sæson om trænerfyring og nedrykning blussede desværre op igen oven på den pointfattige sæsonstart og pokalnederlaget til Jetsmark. Heldigvis blev der lukket en smule ned for dommedagsprofetierne med sejren over AGF. Samtidig fik Morten Jensen hentet endnu et par angribere, som skal hjælpe os ud af scoringskrisen. Begge er i øvrigt udlændinge, og dem er der nu ved at være en del af i VFF. Derfor har vi sat os for at portrættere nogle af vores udlændinge. I dette nummer skal det handle om George Popkhadze, som man kan læse mere om inde i bladet. Men først og fremmest skal det dreje sig om at hjælpe holdet til sejr. Kom derfor op og stå. Syng med - og syng igennem! V! Om det er derfor, holdet er begyndt at hente point i ligaen, skal vi ikke kunne sige. Faktum er imidlertid, at vi nu igen er at finde over stregen, og her kan vi forhåbentlig blive liggende sæsonen ud. Lad os derfor fortsætte med at levere en massiv opbakning til holdet og få endnu flere viborgensere til at slutte sig til os på Syd, så vi kan bakke klubben op fra en

3 Over Stregen Lørdag den 1. september var der skæbnekamp mod AGF. Hvis vi ikke ville efterlades isoleret på sidstepladsen, skulle den kamp vindes. Og det blev den! Allerede fra første fløjt var VFF det aggressive hold, og det blev til flere gode muligheder før føringsmålet. Efter lidt mere end en halv times spil blev Chris smart spillet fri i feltet af Fodboldprofessoren aka. Furuseth, og køligt udplacerede han AGF s målmand. Målet var en kæmpe forløsning, og resten af halvlegen trykkede vi virkelig på for at lukke kampen. Men ind ville bolden desværre ikke, og derfor gik vi kun til pause med en spinkel føring på 1-0. Syd. Og festen nåede først sin kulmination, da de ellevilde spillere kom ned til tribunen efter kampen. I det hele taget var stemningen forrygende på Syd, hvor alle på tribunen var med til at synge igennem og bakke holdet op. Og det var ikke bare ultras men også TGP erne og de almindelige fans, der leverede varen. Hvis vi kan blive ved med det, er vi virkelig nået langt med vores tribune. Men det er selvfølgelig også mere taknemmeligt at levere god stemning, Som så ofte før mistede vi desværre lidt initiativ fra starten af 2. halvleg, hvilket tillod AGF at komme ind i kampen. Takket være solidt forsvarsspil anført af en Asbjørn Sennels i særklasse holdt vi dog AGF fra at få de store chancer. Midt i halvlegen blev det så til debut for vores nye angriber, Srdjan Radonjic, som er lejet af OB for resten af sæsonen. Og han fik en debut til historiebøgerne. Kort efter at være kommet på banen modtog han bolden i kanten af feltet og tordnede den derpå i nettet til 2-0. Kampen var afgjort, og resten af halvlegen blev der festet igennem på når spillerne i den grad kæmper og ofrer sig i kampene, som tilfældet har været ikke bare i kampen mod AGF men også i de foregående hjemmekampe mod Horsens og Brøndby. Når vi ser bort fra al snakken om offensivt og boldbesiddende fodbold, må vi aldrig glemme de gamle dyder: organisationen, fighten og holdånden. Det er dem vi kommer på stadion for at se, og det er tilsyneladende også dem, vi får vores resultater på.

4 GEORGE FROM GEORGIA I sommeren 2006, midt i kaotisk opstart og trænerfyring, kom en ung georgier til VFF. I løbet af rædselssæsonen spillede han sig til en plads på holdet. Nu sidder den glade unge mand over for os og præsenterer sig med et smil som George... from Georgia. Fortæl os hvordan din fodboldkarriere startede. Jeg startede med at spille fodbold i gaden i Tbilisi sammen med de andre drenge. Da jeg var 14 år blev jeg opdaget af FC Dinamo Tbilisi. Der spillede jeg på 2. holdet, til jeg var en år, og så blev jeg rykket op på førsteholdet. I min første sæson fik jeg kun en håndfuld kampe, men allerede i min anden sæson spillede jeg rigtig godt og blev udtaget til Georgiens A-landshold. Vi skulle spille en landskamp på Malta. Efter kampen ringede Olympiakos træner, Jugovic, til mig og tilbød mig kontrakt. Og så gik turen til Grækenland? Ja, men jeg kunne næsten ikke tro på, at jeg nu skulle spille i Olympiakos og træne med Rivaldo. Han var mit idol. Jeg havde en plakat med ham på mit værelse, da jeg var dreng. Første gang jeg skulle give bolden til ham til en træning, turde jeg kun kaste den. Han er super professionel. Efter træningen, når alle de andre spillere tog hjem, blev Rivaldo på anlægget og trænede alene. Men jeg blev aldrig rigtig lykkelig i Olympiakos. Kort efter at jeg kom til klubben, fik vi nemlig ny træner, og han var ikke så glad for mig som Jugovic. Jeg fik ikke mange kampe og besluttede, at jeg ville væk efter det første år. Jeg ville spille fodbold, ikke sidde på bænken. Hvordan var det at spille i et fodbold-fanatisk land som Grækenland? Det er helt crazy. Når Olympiakos spiller mod Panathinaikos, må udeholdets tilskuere ikke komme med. Engang da jeg gik en tur i byen, blev jeg truet af en Panathinaikos-fan. Han sagde, han vidste, at jeg spillede for Olympiakos, og hvis han så mig igen, ville han brække min næse.

5 Men så tog du til Danmark? Ja, jeg prøvetrænede i Viborg i 14 dage og fik en 6 måneders kontrakt. Det var svært i starten, men Tommy Møller hjalp mig rigtig meget, og da Anders Linderoth kom til, hjalp han mig også. Jeg er så taknemlig for, at Tommy og Anders gav mig chancen. Min første kamp i Danmark er også min bedste oplevelse her. Vi Når man får så meget, er det vigtigt at hjælpe sin klub til gengæld. Jeg vil aldrig tage til FC Midtjylland, som Christopher Poulsen gjorde. spillede 2-2 mod Elfsborg i Royal Leauge. Efter kampene i Royal League fik jeg min kontrakt forlænget med 3 år. Hvis debutkampen i Royal Leauge er din bedste oplevelse, hvad er så din værste? Jeg spillede en meget, meget dårlig kamp i Nordsjælland, hvor jeg blev skiftet ud efter 25 minutter. Jeg var helt knust og græd, for jeg svigtede min klub ved ikke at spille godt og blive skiftet ud efter så kort tid. Men alle hjalp mig til at komme videre, og Linderoth gav mig en ny chance mod OB, hvor jeg spillede godt. Returkampen mod OB i pokalturneringen var også en dårlig oplevelse, for vi kunne være kommet i finalen men tabte det hele. Hvad betyder det for dig at spille i Viborg? så meget, er det vigtigt at hjælpe sin klub til gengæld. Jeg vil aldrig tage til FC Midtjylland, som Christopher Poulsen gjorde. Hvis jeg en dag fik chancen for at komme til Barcelona er det måske en anden sag, men det er ikke til at sige... Er der overhovedet andre georgiske spillere i Danmark? Nej, der er kun mig. Man skal nok arbejde ekstra hårdt her som georgier, fordi georgiske fodboldspillere ikke regnes for det store i Danmark. Engang var der en georgisk fodboldspiller i FCK, Mikhail Ashvetia. Men han var der kun i kort tid. Han kunne hverken tale dansk eller engelsk, så når træneren sagde, han skulle løbe til højre, løb han til venstre. Men han er en god spiller. Han kom til Lokomotiv Moskva og scorede 2 mål mod Inter i Champions League sidste år. Mange georgiere spiller i Rusland eller Ukraine. Der er mange penge i de ligaer, men fodbold er mere end penge. Jeg er glad for Viborg. Jeg er ikke så glad for vores dårlige start på sæsonen, men jeg er glad for klubben. Bare se dig omkring: her er 10 gode baner at spille på, her er bolde. Hjemme i Georgien er der ikke engang én god bane. Her får jeg spilletid - i forhold til da jeg var i Olympiakos. Når man får Viborg Ultras byder George velkommen inden kampen mod Horsens i foråret.

6 Uden os ingen bold! Der er ingen tvivl om at det var til det til det bedste da Viasat i sin tid købte rettighederne til den danske superliga. Reelt set reddede de vel den danske superliga efter at DR og TV2 i en årrække nærmest havde konkurreret i dårlig og useriøs dækning. Dog er Viasat ikke populære hos danske fans for tiden og således fremviste Brøndbys fans en koreografi sidst de gæstede Viborg stadion hvorpå der stod: Viasat/TV2 sport, Danske fans fjender. Vi har kigget på dette udsagn og set på en tilsvarende bevægelse imod stationen Arena i Tyskland. Op til starten af denne sæson bekendtgjorde monopolet for dansk sport TV2 sport/viasat, at der ville blive lavet om i spilleplanerne i samarbejde med DBU. Det betød, at der nu skulle spilles kampe lørdag og søndag - som altid. Men at mandag også ville blive en kampdag. Logikken fejler intet: Med en ekstra dag med kampe i superligaen vil der også være mulighed for en ekstra tv-kamp. Derudover betød den nye satsning, at der skulle spilles kampe på forskellige tidspunkter på de pågældende dage. Fra at der i reglen var kampe klokken 15 og en enkelt klokken 17, så skal der nu spilles på tre forskellige tidspunkter i løbet af søndagen. Igen synes logikken at være klar: Endnu en tv-kamp. Dermed er Viasat altså gået endeligt væk fra traditionen med, at i hvert fald hoveddelene af kampene lå søndag klokken I stedet er hver superligarunde delt op i 6 forskellige kamptidspunkter, således at der søndag kl. 14 spilles en kamp, at der spilles to kampe kl. 16, en kl. 18 og endelig selvfølgelig lørdags- og mandagskampe. Aktive contra passive fans Hvorfor skulle nogen bekymre sig om,

7 hvorvidt en kampe spilles en mandag eller i weekenden? Man skal bekymre sig, hvis man er interesseret i at følge sit hold rundt omkring i Danmark. Det er de færreste, der har en så fleksibel skolegang eller chef, at tillader fridag mandag eller i det mindste gå tidligt. Det tager immervæk godt og vel 12 timer at tage til en kamp på sjælland. Det er ikke kun et problem i forhold til mandagskampene. De færreste har godt af at komme sent hjem fra en sent spillet søndagskamp, og det er næsten umuligt at komme hjem på den rigtige side af midnat, når kampen slutter omkring 21. Det betyder reelt set, at det for jyske hold er umuligt at tage over sundet, og at det samme gælder omvendt. Det betyder, at der i de mindre klubber stort set ingen vil være i udebaneafsnittet, mens det for de store klubber betyder, at der er færre, og at det hovedsagligt bliver udenbys fansene (sic!), der kommer til at udgøre flertallet. De eneste, som vinder på dette, er sponsorerer og så de fans, som bedst kan lide at følge deres hold i fjernsynet. Der er ikke noget galt i at se sit hold på tv, men der er noget galt i, at det skal tilgodeses, at man ikke vil se kampene live. Det betyder, at der kommer færre tilskuere til kampene, og at stemningen dermed risikerer at blive dårligere. I en tid, hvor ledere taler om at sælge helhedsoplev- elser, virker det temmelig letsindigt at satse så ensidigt på et tv medie, som så langt fra vinder på tomme tribuner. Der er risiko for, at Viasat med deres nye tiltag skræmmer selv de fans, som hellere sidder i lænestolen væk. Uden os ingen stemning! Pro1530 Er det så muligt at gøre noget? Vi har lavet aktioner før, men sjældent er der kommet noget igennem. I Tyskland har de i hvert fald haft held med en lignende kampagne, hvor de fleste større klubber deltog og kæmpede imod en spredning af spilletidspunkter. Da tv stationen Arena ville ændre på spilletidspunktet i Bundesligaen, valgte ProFans gruppen at kæmpe imod. Inden længe kunne man på flere tyske stadions finde koreografier, der på den ene eller anden måde plæderede for, at fodbold bør spilles klokken Derudover blev disse aktioner fulgt op med boykot og demonstrationer. Kampagnen lykkedes og på nuværende tidspunkt spilles 6 ud af 9 kampe rent faktisk på samme tidspunkt; Flaghav og protest. Her demonstrerer Werder Bremens fans at de vil til fodbold klokken halv fire.

8 HALSTØRKLÆDESÆSONEN STÅR FOR DØREN Sommerens elendige vejr har betydet, at efteråret kommer tidligt i år. Efteråret er lig med masser af halstørklæder på tribunen! Find derfor dit gamle (eller nye) halstørklæde frem og medbring det til de kommende kampe, så vi med et snurrende hav af halstørklæder kan gøre Syd endnu vildere. EXIT FRA POKALEN Jetsmark fra 2. division blev endestationen i dette års pokalturnering. Den ordinære spilletid og forlængelsen sluttede 1-1. Straffesparkskonkurrencen endte 5-4 i hjemmeholdets favør. I sidste sæson snublede vi på selve tærsklen til finalen i Parken. Det behøver vi ikke ærgre os over i år. Nok sagt! NYE SPILLERE Inden transfervinduet smækkede i, forkælede MJ os med endnu flere nye spillere: - Srdjan Radonjic, angriber lejet i OB for resten af sæsonen. Han skulle blot bruge et kvarters tid på banen i sin debut, før vi alle kendte ham! - Luiz Carlos, angriber og lykkeridder fra Brasilien. Beskrevet som en tonser som er hentet direkte fra et brasiliansk fængsel af en bruger på TGP s forum. Oven på de ord glæder vi os allerede til at se ham! - En reservekeeper fra FC Midtjylland. Er så vidt vides ikke overvægtig. BLIV ULTRA Drømmer du om at blive en del af Viborg Ultras eller vil du gerne med på en udebanetur, så hiv fat i nogen på stadion eller tjek forum på fanatikos.dk. Alle er velkomne til at spørge.. FANZINE støttes af

Det georgiske syndikat

Det georgiske syndikat 1 Det georgiske syndikat I Aarhus har man tre georgiske spillere på kontrakt. Netop Georgien vækker nok ikke den store fodboldmæssige lidenskab i live hos den almene fodboldfan. Navne som Arveladze, Ketsbaia,

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Fankoordinator Brian Sørensen fremhæver bl.a. den fantastiske støtte og sang, der var til bronzekampen mod AaB i Aalborg.

Fankoordinator Brian Sørensen fremhæver bl.a. den fantastiske støtte og sang, der var til bronzekampen mod AaB i Aalborg. Lyden skal komme fra Nord! En fantastisk sæson er netop overstået, vi står med bronze om halsen og en Europa League kval-billet i hånden. Kan vi ønske os mere end det? ja da, en guld medalje og en CL-plads,

Læs mere

Danmark ha fantastiske

Danmark ha fantastiske ungdomstræn IDRÆTSLIV 10 maj 2013 interview Jan Sommer Jacob Bech Andersen En karriere som småkriminel bad boy virkede helt oplagt for Nørrebro-drengen Jores Okore. Men hårdt arbejde, engagerede ungdomstrænere,

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Med Jesus i båden -3

Med Jesus i båden -3 Med Jesus i båden -3 Jesus udfordrer Mål: Forklar børnene, at Jesus udfordrer dem, der vil leve med ham, så de kan lære at stole på ham. På denne måde kan Jesus gøre det umulige igennem os. Tekst: Matt.

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Et styks påkrævet rejsebrev.

Et styks påkrævet rejsebrev. Et styks påkrævet rejsebrev. Beordret fra Andreas, Buster og Jørgen. Det er ikke med min gode vilje at jeg skriver dette rejsebrev, men alle i der hjemme skal have lov til at læse, hvad jeg render og laver

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne Nyt fra TPI Fodboldafdelingen Sommerhilsen fra ungdomstrænerne I disse dage har mange startet bilerne og kørt mod syd eller sommerhus. Nogle vælger også at tage i skole; fodboldskole. Om du nu er i nord,

Læs mere

B1960 sensationelt til finalen i inde-dm 1994

B1960 sensationelt til finalen i inde-dm 1994 B1960 inde-dm 1994 1 B1960 sensationelt til finalen i inde-dm 1994 DBU havde vedtaget, at der fra 1994 skulle være et officielt danmarksmesterskab i indefodbold. Kulturen omkring indefodbold var stor på

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

2016 Sebastian Trabjerg Tenniskonsulenten.dk. All rights reserved. Denne E- bog må kun benyttes til personligt brug.

2016 Sebastian Trabjerg Tenniskonsulenten.dk. All rights reserved. Denne E- bog må kun benyttes til personligt brug. 1 Introduktion Du har garanteret hørt denne sætning før Din serv skal være et våben og en fordel for dig Men er den nu også det? Eller er det mere et redskab som du bruger til at sætte bolden i gang med?

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Indvandreren Ivan. Historien om et godt fællesskab

Indvandreren Ivan. Historien om et godt fællesskab Indvandreren Ivan Historien om et godt fællesskab Ih, hvor jeg føler mig underlig i denne her by!, tænkte jeg den første gang, jeg gik mig en tur i byen, da vi lige var ankommet. Mit hjemland, Argentina,

Læs mere

Seriebold. i udkanten af rampelyset

Seriebold. i udkanten af rampelyset Seriebold i udkanten af rampelyset AaB er andet og mere end et højt profileret SAS Liga-hold. Amatørafdelingen i den nordjyske traditionsklub råder bl.a. over et hold i Serie 2 og tre hold i Serie 5, og

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER

Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER med følgende dagsorden: Tirsdag den 10. december 2013 kl. 17.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger revideret regnskab 4.

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2012.

Bestyrelsen beretning for 2012. Bestyrelsen beretning for 2012. Indledning. En fodboldklub er ikke stærkere end dens ledere. Måske noget af en påstand men hvis vi kigger på alle ledere i en klub så er det måske ikke helt forkert. Hvis

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Vi byder alle elever og lærere velkommen til den fælles idrætsdag for 4.-6. klasserne. Idrætsdagen finder sted fredag den 10. juni fra kl. 9 til

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

Hvordan underviser man børn i Salme 23

Hvordan underviser man børn i Salme 23 Hvordan underviser man børn i Salme 23 De fleste børn er rigtig gode til at lære udenad, og de kan sagtens lære hele Salme 23. Man kan f.eks. lære børnene Salme 23, mens man underviser om Davids liv. Det

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

S: Først og fremmest hvad arbejder du med og hvad hedder du?

S: Først og fremmest hvad arbejder du med og hvad hedder du? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Interview med Ketil Forsé Staal del 1. Sted: The Bleak House Dato: 13/04/2014 Jeppe=J Simon=S Informant=I S: Først

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Stævneprogram Lørdag og søndag den 16-17. august 1 Rema 1000 Pige Cup 2014 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Rema 1000 Pige Cup 2014 Praktiske

Læs mere

FINAL 4-2016 GRATIS ENTRÉ GYMNASIEHALLEN I SKANDERBORG U15, U17 OG U19 DRENGE: LØRDAG DEN 5. MARTS FRA KL. 10.00

FINAL 4-2016 GRATIS ENTRÉ GYMNASIEHALLEN I SKANDERBORG U15, U17 OG U19 DRENGE: LØRDAG DEN 5. MARTS FRA KL. 10.00 FUTSAL FINAL 4-2016 GYMNASIEHALLEN I SKANDERBORG GRATIS ENTRÉ U15, U17 OG U19 DRENGE: LØRDAG DEN 5. MARTS FRA KL. 10.00 U15 OG U17 PIGER: SØNDAG DEN 6. MARTS FRA KL. 11.00 SE KAMPPROGRAMMET PÅ WWW.DBU.DK/FUTSAL

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

Vi er en familie -1. Bed Jesus om at hjælpe din familie.

Vi er en familie -1. Bed Jesus om at hjælpe din familie. Vi er en familie -1 Bed Jesus om at hjælpe din familie. Mål: Børn lærer om familiens værdi. De lærer, at familiemedlemmer står sammen, er der for hinanden, elsker hinanden og hjælper hinanden. Børn opmuntres

Læs mere

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse.

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Velkommen til Pokalmesterskab i fodbold for 4-6 klasse. Der er pt. tilmeldt 44 hold i alt. Super stærkt gået da alle skoler/klubber er repræsenteret.

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

De spiller her på. Tekst og fotos: Søren Mogensen

De spiller her på. Tekst og fotos: Søren Mogensen De spiller her på VORES Martin Kristensen: -Jeg tror, at de her unge savner det forudsigelige. Tekst og fotos: Søren Mogensen Det er en lørdag i marts, en af disse grå og disede forårsdage, hvor de lyse

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 20.10.2007. vs. Dronningborg B.

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 20.10.2007. vs. Dronningborg B. Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 20.10.2007 vs. Dronningborg B. stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

Et godt valg -2. Daniel hører fra Gud

Et godt valg -2. Daniel hører fra Gud Et godt valg -2 Daniel hører fra Gud Mål: Børnene må indse, at de kan ændre situationer, når de tager sig tid til at søge Gud, lytte til ham og hører fra ham. Fremtiden ligger i Guds hænder, og han hjælper

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

I Guds hånd -3. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -3. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -3 I Guds hånd kan jeg sejre Mål: At lære børnene, at de kan sejre, når de holder sig tæt til Gud. Selvom de føler, de oplever nederlag, vil de stadig få sejr til sidst. For Gud er med dem.

Læs mere

Sports efteruddannelse New York City

Sports efteruddannelse New York City Sports efteruddannelse New York City Baggrund og formål Initiativet til turen kom fra Frits Nielsen, tidligere ishockeyspiller og medlem af Dansk Ishockeyunions Hall of Fame samt tidligere journalist hos

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni 2007. 4. - 6. klasser. Gladsaxe Sportscenter

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni 2007. 4. - 6. klasser. Gladsaxe Sportscenter Program for Skolernes idrætsdag 4. - 6. klasser 1. juni 2007 Gladsaxe Sportscenter Hvor finder du: Badminton for 5. klasser side 11 Basketball for 4. klasser side 7 Beachvolley for 6. klasser side 25 Bordtennis

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Interview med Thomas B

Interview med Thomas B Interview med Thomas B 5 10 15 20 25 30 Thomas B: Det er Thomas. Cecilia: Hej, det er Cecilia. Thomas B: Hej. Cecilia: Tak fordi du lige havde tid til at snakke med mig. Thomas B: Haha, det var da så lidt.

Læs mere

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR Invensure A/S Frederiksborggade 1 DK 1360 Kbh. K Tlf +45 3332 0766 Fax +45 3332 0763 Website: www.invensure.dk Bispebjerg Torv 2 2400 København NV Dette dokument tilhører

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes.

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes. Side 1 En rigtig søhelt historien om peder willemoes Side 2 Personer: Peder Willemoes Lord Nelson Side 3 En rigtig søhelt historien om peder willemoes 1 Store drømme 4 2 Det hårde liv på søen 6 3 Krig

Læs mere

I LÆRE PÅ VÆRFTET. Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse

I LÆRE PÅ VÆRFTET. Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse I LÆRE PÅ VÆRFTET Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse Helsingør Kommunes Museer 2013 Introduktion Velkommen til Helsingør Værftsmuseum. Museet handler

Læs mere

Bachelorprojekt Bilag 4 fil nr. 3 Tysk Karin Rostgaard Henrichsen Studienummer: 30290440

Bachelorprojekt Bilag 4 fil nr. 3 Tysk Karin Rostgaard Henrichsen Studienummer: 30290440 Klasse: 6.x og y Fag: Tysk (Observering af 2. rang) Dato: 24.10.12. Situation: Stafette mit Zahlen Temaer: Igangsætning og mundtlighed Tema Person Beskrivelse: Hvad bliver der sagt? Hvad sker der? Igangsætning

Læs mere

I: Man er altså mere bevist om, hvor spillet vil have én hen og de mål der er i spillet?

I: Man er altså mere bevist om, hvor spillet vil have én hen og de mål der er i spillet? Spilundersøgelse 1.2: Interview med Brian og Liv efter spiltest d.13/4-2010 B: Der var det du snakkede om med byrummet. Det er en ny måde at prøve at bruge byrummet på, men man er ikke så opmærksom på,

Læs mere

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole.

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010 Knuser dit hjerte SC 1. SKOLEGANG DAG Signe og Michelle er på vej til time. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. MICHELLE Ej,

Læs mere

Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal

Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal Bordkort til fodboldfesten: Skab ekstra sjov og skæg optakt til din fodboldfest eller forbered dig, hvis du selv skal besøge nogen. Et ekstra godt grin før kampen sætter stemningen endnu mere i vejret...

Læs mere

Den grønne have. Wivi Leth, 1998 (4,8 ns)

Den grønne have. Wivi Leth, 1998 (4,8 ns) Den grønne have Wivi Leth, 1998 (4,8 ns) Dette skete for ikke så lang tid siden, i landet med det rødhvide flag. Det var efterår, og tre børn havde vovet sig 5 ind i den have, hvor der engang havde været

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

(VICTORIA(14) tager noget fra sin taske, & gemmer det på ryggen, hun sætter sig hen til SOFIA(14) på sin seng) Sofia

(VICTORIA(14) tager noget fra sin taske, & gemmer det på ryggen, hun sætter sig hen til SOFIA(14) på sin seng) Sofia 8.A, Esbjerg Real Skole 2.gennemskrivning, september 2008. Scene 1 Bedste veninder mandag. (VICTORIA(14) tager noget fra sin taske, & gemmer det på ryggen, hun sætter sig hen til SOFIA(14) på sin seng)

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

Viborg Ultras. Viborg FF - Silkeborg IF, 12/3 2006, Årgang 1 No. 1 FANZINE

Viborg Ultras. Viborg FF - Silkeborg IF, 12/3 2006, Årgang 1 No. 1 FANZINE Viborg Ultras Viborg FF - Silkeborg IF, 12/3 2006, Årgang 1 No. 1 FANZINE Tillykke...... du sidder netop nu og læser i Viborgs første fanzine. Et fanzine er et begreb, der dækker over en samling artikler

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Personlige utopier. Af Annemarie Telling

Personlige utopier. Af Annemarie Telling Personlige utopier Hvorfor beskæftige sig med utopi? Hvorfor i alverden bruge tid på noget som alle fra starten ved er urealistisk? Hvorfor sætte sig og tage skyklapper på? Og lukke den konkrete tilværelse

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

747 Lysets engel 678 Guds fred er glæden (mel. Görlitz) 164 Øjne I var lykkelige (mel. Egmose til 675) 522 Nåden er din dagligdag (mel.

747 Lysets engel 678 Guds fred er glæden (mel. Görlitz) 164 Øjne I var lykkelige (mel. Egmose til 675) 522 Nåden er din dagligdag (mel. Tekster: Gal 2,16-21, Luk 10,23-37 Salmer: 8 kl 9.00 i Lihme 747 Lysets engel 678 Guds fred er glæden (mel. Görlitz) 164 Øjne I var lykkelige (mel. Egmose til 675) 522 Nåden er din dagligdag (mel. Elmquist)

Læs mere

Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Tribune-sangbog. Første udgave, revideret og udgivet september 2012

Tribune-sangbog. Første udgave, revideret og udgivet september 2012 Tribune-sangbog Første udgave, revideret og udgivet september 2012 Indhold Kom alle mand... 2 Vi vil kæmpe vi vil slås... 3 Aldrig vil vi give op... 4 Forza Odense... 5 Striberne... 6 Stolte som få...

Læs mere

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie.

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie. Bamse hjælper Nogle gange, når jeg sidder ved mit skrivebord og kigger på gamle billeder, dukker der en masse historier frem. Historier fra dengang jeg var en lille dreng og boede på et mejeri sammen med

Læs mere

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg kan finde Robin Hood-bladet. Mor siger, at jeg roder,

Læs mere

I armene på russerne. Tidligt om morgenen den 7. april 1944 blev jeg vækket af geværskud.

I armene på russerne. Tidligt om morgenen den 7. april 1944 blev jeg vækket af geværskud. I armene på russerne Tidligt om morgenen den 7. april 1944 blev jeg vækket af geværskud. Havde det bare været kanonskud, ville det nærmest have virket beroligende, for så havde russerne stadig været et

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 20 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

DILEMMAKORT FORÆLDRE

DILEMMAKORT FORÆLDRE DILEMMAKORT FORÆLDRE Dilemma #1 Din søns hold er ude at spille kamp. Du står på sidelinjen og kigger på sammen med flere af de andre forældre. Caspers far står der også. Du bemærker, at han råber meget

Læs mere

Stævneprogram. Kalles Kaffe Cup 2012 Den 8. 9. september 2012

Stævneprogram. Kalles Kaffe Cup 2012 Den 8. 9. september 2012 Stævneprogram Kalles Kaffe Cup 2012 Den 8. 9. september 2012 Indholdsfortegnelse Velkommen... 2 Parkering... 2 Stævnekontor... 2 Stævneregler... 2 Fair Play... 3 Betaling... 4 Omklædning... 4 Overhold

Læs mere

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet.

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet. EXT. VED DØR PÅ GADE. NAT MORDET Tre unge mænd ude foran en trappeopgang til en lejlighed i et mørkt København efter en bytur. Berusede folk og andre skøre skæbner råber og griner på gaden. Den ene af

Læs mere

- Sponsoroplæg - Horsens Stallions. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Horsens Stallions. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Horsens Stallions 8700 Horsens Amerikansk fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/horsens-stallions Intro

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Drenge A & U15 Drenge A Lørdag den 13. februar 2016 Arena Himmerland DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den

Læs mere

http://www.analyzethis.no/v3/lpdanmark/bestilling/summary.aspx

http://www.analyzethis.no/v3/lpdanmark/bestilling/summary.aspx Side 1 af 5 Data er sidst opdateret 26.06.2008 02:02:22 Antal besvarelser: 98 af 98 for udvalg: Nordenskov Skole Elev - Kortlægningsundersøgelse LP-modellen Baggrundsoplysninger Dreng Pige Kryds af, om

Læs mere

FRAFALDSANALYSE BEDRE FASTHOLDELSE - hovedpointer fra DBTU s frafaldsundersøgelse.-

FRAFALDSANALYSE BEDRE FASTHOLDELSE - hovedpointer fra DBTU s frafaldsundersøgelse.- FRAFALDSANALYSE BEDRE FASTHOLDELSE - hovedpointer fra DBTU s frafaldsundersøgelse.- Bordtennis en svingdørsidræt? Næ nej, den egenforståelse kan vi godt gøre op med. Frafaldsanalysen viser, at 70% af de

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Kære afgangselever, kære forældre og kære personale

Kære afgangselever, kære forældre og kære personale Translokationstale - Onsdag den 22. juni 2016 Kære afgangselever, kære forældre og kære personale Vi er midt i min yndlingstid på året. Ferien er lige om hjørnet. Og det er som om forventningen om de kommende

Læs mere

Christian får selvtillid af at træne med andre unge kræftoverlevere

Christian får selvtillid af at træne med andre unge kræftoverlevere Christian får selvtillid af at træne med andre unge kræftoverlevere AF JULIE GREVE BENTSEN 30. januar 2016 00:00 Christian Birk, der ses midt i billedet, blev som 28-årig ramt af testikelkræft. Han er

Læs mere

Joh. 20,1-18; Sl. 16,5-11; 1 Kor. 15,12-20 Salmer: 227; 218; 236--233; 241 (alterg.); 447; 123 v7; 240

Joh. 20,1-18; Sl. 16,5-11; 1 Kor. 15,12-20 Salmer: 227; 218; 236--233; 241 (alterg.); 447; 123 v7; 240 Prædiken til 2.påskedag Joh. 20,1-18; Sl. 16,5-11; 1 Kor. 15,12-20 Salmer: 227; 218; 236--233; 241 (alterg.); 447; 123 v7; 240 Lad os bede! Herre, kald os ud af det mørke, som vi fanges i. Og kald os ind

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN Samtaleguiden 36 Samtaleguiden er lavet primært til unge, der ryger hash. Som vejleder, mentor m.fl. kan du bruge Samtaleguiden som et fælles udgangspunkt i samtalen med den unge. Du kan dog også blot

Læs mere

Marienlyst Pige Cup 2012

Marienlyst Pige Cup 2012 Stævneprogram lørdag den 18. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Det er med stor glæde og lidt sommerfugle i maven at vi kan byde velkommen

Læs mere

Community avis. -Nyheder, hver mandag! Undervandsbyen: stor rundtur! Skrevet af AoE Redaktion REKLAME:

Community avis. -Nyheder, hver mandag! Undervandsbyen: stor rundtur! Skrevet af AoE Redaktion REKLAME: Community avis -Nyheder, hver mandag! Skrevet af AoE Redaktion Undervandsbyen: stor rundtur! Det startede med at vi kørte ind på stationen og blev modtaget af Mallar, (ingame navn: Relgus) som så vidste

Læs mere

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Opstart: Del 1 Sundhedsstyrelsen Og NIRAS Konsulenterne 2 Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Når du skal i gang med at tabe dig, er der mange ting, du skal tænke

Læs mere

Beretning generalforsamlingen 2013

Beretning generalforsamlingen 2013 Beretning generalforsamlingen 2013 Kære medlemmer - så er det tiden den årlige generalforsamling i Shopping Svendborg. Siden sidste generalforsamling er der kommet ny formand til, idet jeg har overtaget

Læs mere

Respekt Kvinder der vinder Fodboldhistorie 1887-2013 Lennart Weber

Respekt Kvinder der vinder Fodboldhistorie 1887-2013 Lennart Weber Respekt Kvinder der vinder Fodboldhistorie 1887-2013 Lennart Weber Respekt Kvinder der vinder Fodboldhistorie 1887-2013 Lennart Weber 1 Illustrationskilder Foto på omslag: Anders Kjærbye. Desuden har Scanpix

Læs mere