Vi håber dermed at rigtig mange vil få glæde af den nye tjeneste, og at flere beboere vil modtage og læse den information som udsendes.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi håber dermed at rigtig mange vil få glæde af den nye tjeneste, og at flere beboere vil modtage og læse den information som udsendes."

Transkript

1 Nyhedsbrev november 2012 Årets sidste nyhedsbrev Nyhedsbrevene i sin nuværende form udkom første gang i år De omdeles i dag til hver enkelt beboer samt opsættes i opgangene og i den store port. Der har været stor interesse for digitaladgang til nyhedsbrevene og som konsekvens deraf vil nyhedsbreve fremover blive opsat i opgangene og i den store port, men ikke blive omdelt. Digitaliseringen af nyhedsbrevene er både til gavn for miljø, foreningens økonomi samt sparer tid for viceværten, der omdeler alle nyhedsbrevene. Foreningens hjemmeside er efterhånden fuldt funktionsdygtig og al information vil fremover være tilgængelig her. Det er muligt via hjemmesiden at abonnere gratis på nyhedsbrevet. Du finder tilmeldingen under afsnittet Nyheder/Nyhedsbreve. Når du har oprettet dig sendes nyhedsbrevene automatisk pr. mail via en RSS Feed tjeneste. På sigt bliver det formodentlig muligt, at modtage nyhedsbrevet fra mobile enheder, så som smartphones, tablets, osv.. Vi håber dermed at rigtig mange vil få glæde af den nye tjeneste, og at flere beboere vil modtage og læse den information som udsendes. Vicevært Jan, der tidligere har været afløser for Ped og som overtog efter Torocco, er nu blevet fastansat som vicevært hos os, hvilket vi i bestyrelsen er meget glade for. Jan er allerede et vigtigt aktiv for foreningen og vi håber også, at I har bemærket en ændring til det bedre. Gårdanlægget Som mange har bemærket er gården i løbet af sommeren blevet opdateret med blomster og planter rundt omkring i bedene. Jan har anlagt små kanter rundt om vores trekantsbede, så jorden kan holde på vandet og vores nyplantede blomster, der forhåbentlig vil overleve. Langt størstedelen af de mange planter, der er blevet plantet er stauder og flerårs planter, som gerne skulle komme igen år efter år og vokse sig store og frodige med en masse dejlige blomster. Der er her til efteråret blevet plantet flere blomsterløg på græsarealerne, rundt om træerne samt i bedene. Den løftede pegefinger! Da bagtrappen fungerer som flugtvej skal genstande placeret her fjernes! Vi skal minde om, at boldspil i gården ikke er tilladt og vi opfordrer derfor børn og barnlige sjæle til gå over på den helt fantastiske legeplads vi har som nabo, hvor der er masser af plads og mulighed for dette. Ligeledes beder vi om, at kridttegning forbeholdes på de fliser i gården, hvor regnbyger vil vaske fliserne rene igen.

2 Selvom de er søde må vi be om at holde hunde væk fra gården, jf. vores vedtægter. I forbindelse med det forestående nytår nævnes det, at AL fyrværkeri i gården og porte er forbudt. Kælder Bestyrelsen haft travlt med at tegne en ny plan for kælderen. Forrummet foran vaskeriet er blevet inddraget og der er blevet lavet nye bure. I nogle opgange er der lavet ekstra kælderrum, hvilke kun kan lejes af beboere i de pågældende opgange. Alle lejekontrakter, der er lavet på leje af ekstra kælderrum fortsætter uden ændringer. Alle får så vidt muligt - et kælderrum i deres egen opgang. Alle bedes checke sedlerne på kælderrummene, der beskriver den rette ejer af kælderrummet og i øvrigt følge viceværtens anvisninger. Enkelte beboere vil være nødt til at flytte kælderrum vi håber på jeres forståelse og opfordrer til at alle tager godt imod ændringerne. Følg anvisningerne fra, der hænges op i opgange eller opdeles personligt og ret i tvivlstilfælde henvendelse til Jan. Opsigelse af trappevask-firmaet Alliance Vi har efter gentagende gange konstateret mangelfuld opfyldelse af kontrakten fra Alliances side mht. vask af vores trapper. De er derfor blevet opsagt per d. 25. maj 2012 og Rengørings Agenterne varetager opgaven fremadrettet. I sommerhalvåret får vi vasket trapper hver 14. dag på fortrapperne og 1 gang månedligt på bagtrapperne. I vinterhalvåret vil fortrapperne blive vasket 1 gang ugentlig og bagtrapperne 1 gang månedligt. Samme firma står for at afrense graffiti på vægge rundt om ejendommen. Nyt nøglesystem Det nye nøglesystem er i brug og fungerer. Husk den blå nøgle til vaskeriet OGSÅ giver adgang til hoveddøre og ikke kun til vaskeriet! Hvis du har et kælderrum i et hjørne og har brug for adgang til en anden dør end din egen opgang så kom ned og få kodet nøglen hos Jan på kontoret. Oprydning af cykler, knallerter, barnevogne mv. Problemet med pladsmangel i knallertskuret samt barnevognsskuret er blevet løst indtil videre ved brugerbetaling for anvendelse af skurene. Knallerter må IKKE parkeres i gården. Er der ikke plads i skuret, så må man parkere sin knallert på ydersiden af bygningen. Ligeledes må der heller ikke placeres cykler, barnevogne m.v. i opgange. Har du brug for at tilkøbe plads så henvend dig til Jan på kontoret.

3 EF Bredegrund Fremadrettet vil Ejerforeningen Bredegrund (EF Bredegrund) og Andelsboligforeningen Bredegrund (AB Bredegrund) blive lagt sammen. Andelsboligforeningen Bredegrund udgør en stor del af Ejerforeningen Bredegrund og derfor vil vi fremadrettet omtale foreningen som EF Bredegrund. Det er derfor sidste nyhedsbrev, der vil blive udarbejdet under overskriften AB Bredegrund. Maling af træværk Træværk rundt omkring ejendommen er henover sommeren blevet malet, herunder døre, havemøbler mv. Samarbejde med Bredegrund legeplads AB Bredegrund har igennem længere tid haft en god dialog med de ansvarlige for Byggelegepladsen Bredegrund ang. størrelsen af buskads og krat foran lejepladsen og Bredegrund Dette har medført at al buskads er blevet klippet betragteligt ned, så bilerne har plads til at parkere samtid med det stadig er muligt at komme forbi de parkerede biler med en større bil. De har dog til gengæld bedt os om, at vi ikke bruger buskaset som hundeluftningsplads, da der er blevet observeret mange hundeejere, der går direkte fra deres hoveddør over i buskaset med deres firbenet venner. Overholder vi ikke denne del af aftalen, så vil de desværre lade buskadset vokse til igen. Skraldeordning Det er med stor glæde, at vi kan oplyse, at AB Bredegrund har fået udvidet mulighederne for effektiv skraldesortering, til gavn for miljøet og dermed os alle! Forkert sortering af skrald giver store udgifter for foreningen så følg skiltningen i skralderummene og nedenstående retningslinjer for korrekt sortering. Farligt affald dvs. maling, batterier, lysstofrør, sparepærer og kemikalier (herunder bl.a. tomme klorindunke) skal stilles foran skabet i storskraldrummet markeret med Farligt affald, så vil viceværten sørge for, at dette bliver fjernet mest hensigtsmæssigt. El-affald skal stilles til højre for lågen i storskralderummet. Papcontainerne er kun til pap og karton ikke til pizzabakker, flamingo, mælkekartoner og lignende som er husholdningsaffald og ikke kan genbruges. Glas og flasker er fx vin- og spiritusflasker, rengjorte marmeladeglas, ketchupflasker og andet emballage af glas. HUSK, at vinduesglas, spejle, elpærer og lysstofrør ikke må afleveres sammen med almindelige glas og flasker.

4 Storskrald er kasseret indbo og det affald, der er for stort til at blive smidt ud som husholdningsaffald. Affald fra byggearbejder, herunder renovering, der udføres af den enkelte husstand uden bistand fra en håndværksvirksomhed, er storskrald. Nedenstående typer affald anses dog IKKE som storskrald her skal man altså selv sørge for, at dette bliver transporteret til en genbrugsstation. Husk at affald her skal afleveres i gennemsigtige sække: - Brokker af mursten, tagsten, beton og lignende - Sanitetsudstyr (toiletkummer, vaske etc.) - Tagplader - Gips - Jord/sten/grus - Køkkenelementer (hele køkkener) - Indbo fra en hel lejlighed Uanset størrelse eller mængde betragtes følgende IKKE som storskrald: forrådneligt og/eller ildelugtende affald, pvc-affald, imprægneret træ, papir, pap og glas. Større stykker træ er dog henregnet til storskrald, men skal saves ud, således at de ikke er over 1 meter lange. Jul og nytår står for døren og derfor vil vi gerne bede alle om, at være ekstra omhyggelige med at sammenfolde papkasser og andet skrald, idet der traditionelt er meget affald i perioden mellem jul og nytår. Juletræer skal ikke i storskraldsrummet. Disse placeres på græsplanen i midten af gården. Herefter vil vicevært håndtere bortskafningen af disse. Naborøg Generende røg, der trænger ind fra naboer er desværre et problem i ældre utætte andele også hos os. Vis hensyn til hinanden undgå rygning på indendørs fællesarealer. Udluftning efter rygning minimerer røg, der spredes gennem bygningen og er samtidig godt for indeklimaet! Fastelavn og loppemarked Trine Gjelfort har tilbudt, at koordinere ift. evt. fastelavn i februar og loppemarked i gården lørdag d. 4 maj Trine kan kontaktes på hvis nogen ønsker at hjælpe og/eller have en bod.

5 Øvrige punkter Vi arbejder på, at gøre AB Bredegrund til et endnu skønnere hjem. Ris og ros og forslag modtages gerne på Med Venlig hilsen og GO JUL & GODT NYTÅR til alle! Bestyrelsen

Velkommen som ny ejer i Ejerforeningen af 1911

Velkommen som ny ejer i Ejerforeningen af 1911 Velkommen som ny ejer i Ejerforeningen af 1911 Dette velkomstbrev er ment som en orientering til nye ejere i vores ejerforening, så ejerskabet forhåbentligt får den bedst mulige start. Nedenfor følger

Læs mere

Velkommen som ny ejer i Ejerforeningen af 1911

Velkommen som ny ejer i Ejerforeningen af 1911 Velkommen som ny ejer i Ejerforeningen af 1911 Dette velkomstbrev er ment som en orientering til nye ejere i vores ejerforening, så ejerskabet forhåbentligt får den bedst mulige start. Nedenfor følger

Læs mere

Husorden for Ejerforeningen Snorreshus

Husorden for Ejerforeningen Snorreshus Husorden for Ejerforeningen Snorreshus København, april 2006 Indholdsfortegnelse: Side Administrator 2 Barnevogne; se Kælderfaciliteter Bestyrelsen 2 Bryggenet TV, telefoni, internet 4 Cykel- og knallertparkering

Læs mere

Husorden 1-3040 Remisevænget Vest

Husorden 1-3040 Remisevænget Vest Husorden 1-3040 Remisevænget Vest Vedtaget på budgetafdelingsmødet den 18. september 2014 Det er godt at bo godt i et levende byggeri Omkring 1966 kunne de første beboere flytte ind i de første huse på

Læs mere

Husorden 1-3040 Remisevænget Vest

Husorden 1-3040 Remisevænget Vest Husorden 1-3040 Remisevænget Vest Vedtaget på afdelingsmødet den 17. september 2009 Det er godt at bo godt i et levende byggeri Omkring 1966 kunne de første beboere flytte ind i de første huse på en våd

Læs mere

A/B Hedebygade 16-18 December 2009

A/B Hedebygade 16-18 December 2009 A/B Hedebygade 16-18 December 2009 1 Indhold Om AB... 4 Ansvarlighed... 4 ADSL... 4 Altan... 4 Altan beklædning... 5 Arbejdsdage... 5 Bagtrappe... 5 Det er et gammelt hus... 5 Ekstern venteliste... 5 Farvekoder...

Læs mere

Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19. ABC for andelshavere

Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19. ABC for andelshavere Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19 ABC for andelshavere Opdateret februar 2013 Hvad betyder det at bo i en andelsboligforening? Først vil vi gerne byde dig velkommen til vor andelsboligforening,

Læs mere

Husorden i ejerforeningen Kærhusene

Husorden i ejerforeningen Kærhusene Husorden Indholdsfortegnelse 1. Forord 2. Affald 2.1. Generelt 2.2. Brug af skralderum 2.3. Brug af storskraldsrum 3. Fællesarealernes renholdelse 3.1 Gårdanlæg 3.2 Grillning 4. Skilte 5. Vaskeri 6. Tørrerum

Læs mere

Håndbog for andelshavere i AST

Håndbog for andelshavere i AST Andelsboligforeningen AST Anneberghus, Sandbygård og Torbenfeldthus. Stiftet 19/4 1967 Andelsboligforeningen AST Bellahøjvej 142 2720 Vanløse e-mail: ast@mail.tele.dk www.abast.dk Telefon: 38 60 04 04

Læs mere

Ejerforeningen Fjordstokkene

Ejerforeningen Fjordstokkene Ejerforeningen Fjordstokkene Beboerhåndbog og husorden Indholdsfortegnelse Indledning... side 3 Bestyrelse... side 3 Fjordstokkene... side 3 Fjordstokkenes vicevært... side 3 Husorden... side 3 Ansvar...

Læs mere

VELKOMMEN KANTORPARKEN 67-77 HUSORDEN & BEBOERHÅNDBOG TIL

VELKOMMEN KANTORPARKEN 67-77 HUSORDEN & BEBOERHÅNDBOG TIL VELKOMMEN TIL KANTORPARKEN 67-77 HUSORDEN & BEBOERHÅNDBOG Gældende fra juni 2014 INDHOLD Kantorparken... 3 Ejerforeningen... 3 Generalforsamlingen (gf)... 3 Bestyrelsen... 3 Fællesudvalget (FU)... 4 Affald

Læs mere

HUSORDEN ELLEKONEBAKKEN.

HUSORDEN ELLEKONEBAKKEN. HUSORDEN ELLEKONEBAKKEN. Indholdsfortegnelse over emner. A... Affald, Altaner, Antenner B... Bad og toilet, Barnevogne, Beplantning, Boldspil, Boremaskiner C... Campingvogne, Containere store, Cykler D...

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING EJERFORENINGEN MATR.NR. 3824, 3825, 3826 OG 3827 UDENBYS KLÆDEBO KVARTER

ORDINÆR GENERALFORSAMLING EJERFORENINGEN MATR.NR. 3824, 3825, 3826 OG 3827 UDENBYS KLÆDEBO KVARTER Advokat Bent Schou H.C. Andersens Blvd. 11, 2. 1553 København V Tlf. 33 13 57 47 ORDINÆR GENERALFORSAMLING EJERFORENINGEN MATR.NR. 3824, 3825, 3826 OG 3827 UDENBYS KLÆDEBO KVARTER År 2011, den 14. april

Læs mere

Beboerpjece med husorden Vesterbrogade 169-171

Beboerpjece med husorden Vesterbrogade 169-171 Beboerpjece med husorden Vesterbrogade 169-171 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen....... 3 Bestyrelse 3 Vores hus. 4 Husorden Ejendommens fællesfaciliteter....4 Beplantning... 4 Brandfare....4 Børn og leg...

Læs mere

Beboerhåndbog Ejerforeningen Jagtparken Ordrup Jagtvej 123 179 2920 Charlottenlund

Beboerhåndbog Ejerforeningen Jagtparken Ordrup Jagtvej 123 179 2920 Charlottenlund Beboerhåndbog Ejerforeningen Jagtparken Ordrup Jagtvej 123 179 2920 Charlottenlund Velkommen i Jagtparken. Jagtparken byder blandt andet på En forening med styr på økonomien. Solrige græsarealer. En dejlig

Læs mere

Kollegiehåndbogen. din guide til Rasmus Raskkollegiet

Kollegiehåndbogen. din guide til Rasmus Raskkollegiet Kollegiehåndbogen din guide til Rasmus Raskkollegiet Kollegiehåndbogen udgives af: Rådskontoret Rasmus Raskkollegiet Elmelundsvej 4, 2020 5200 Odense V 66 16 91 62 14. reviderede udgave, november 2010

Læs mere

Indhold. ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG. Velkommen til:

Indhold. ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG. Velkommen til: Velkommen til: ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG Indhold. Lidt om ejendommen Hvem sidder i bestyrelsen Viceværten Ejendomsadministrationen Andelsboligforeningen Kabel - tv Fjernvarmeanlæg

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord www.bakkebonord.dk

Ejerforeningen Bakkebo Nord www.bakkebonord.dk Indholdsfortegnelse Velkommen til Bakkebo Nord... 1 Bestyrelsen... 2 Bygninger og lejligheder i Bakkebo Nord... 3 Lejlighedstyper... 4 Låsesystem... 5 Festlokale... 6 Ordensregler for festlokale... 7 Gæsteværelser...

Læs mere

mindre AFFALD Sådan undgår du at smide ud

mindre AFFALD Sådan undgår du at smide ud nyhedsbrev fra københavns kommune juni 2010 AFFALD KBH sorteringsguide RIV UD OG GEM læs mere på BAGSIDEN mindre AFFALD Sådan undgår du at smide ud læs mere på side 2 HUS ELLER LEJLIGHED? ELSPAREPÆRER

Læs mere

Andelshaver i A/B Blåmejsegården. 2. udgave 2013

Andelshaver i A/B Blåmejsegården. 2. udgave 2013 Andelshaver i A/B Blåmejsegården 2. udgave 2013 I Indhold 1 Indledning... 3 1.1 Håndbogens formål... 3 2 Foreningens historie... 3 3 Grøn andelsdrift... 4 3.1 Vandopsamling... 4 3.2 Solvarmeanlæg... 4

Læs mere

LØVENS GÅRD INFORMATION

LØVENS GÅRD INFORMATION LØVENS GÅRD INFORMATION Løvens Husorden Gård, Christiansbro for beboerne i Løvens Baggrunden for dette notat Nu har vi efterhånden boet i Løvens Gård i over 10 år. Der har været travlt med at få alt til

Læs mere

DEAS REFERAT. ordinær generalforsamling. A/B Woltershus

DEAS REFERAT. ordinær generalforsamling. A/B Woltershus DEAS Frederiksberg, 24-04-2014 Kundenr. 7-102 Direkte tlf. +45 39 45 63 84 leg@deas.dk REFERAT A/B Woltershus ordinær generalforsamling Mødested: Kantinen hos Ordnung, Lergravsvej 53, 2300 København S

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Omlægning af lån Bestyrelsen gennemførte i efteråret en refinansiering af foreningens lån i forbindelse med rentetilpasningen af foreningens store rentetilpasningslån(f4).

Læs mere

Husorden for ejerforeningen Fyrholm

Husorden for ejerforeningen Fyrholm Husorden for ejerforeningen Fyrholm Kære naboer, Fyrholm indgår i en af Københavns mest spændende bebyggelser, Sluseholmen, som er anlagt med sigte på at skabe gode udfoldelsesmuligheder så tæt på centrum

Læs mere

EGELØVPARKEN Nyhedsbrev december 2012

EGELØVPARKEN Nyhedsbrev december 2012 Navne og adresser Afdelingsbestyrelsen Ejendomskontorets kontortid EGELØVPARKEN Nyhedsbrev december 2012 Mail: afdelingsbestyrelsen1015@ gmail.com Formand Kim Kristensen Syvendehusvej 71B Tlf. 4167 5955

Læs mere

Beboerhæfte for Ejerforeningen Bremergården

Beboerhæfte for Ejerforeningen Bremergården Formand Næstformand Sekretær Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Carsten Frederiksen Bremensgade 37, st. tv. Tlf.: 32 96 10 28 Erling Rasmussen Bremensgade 25, 1. tv. Tlf.: 32 95 46 97 Ilona Hansson Bremensgade

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B NJAL L/SAGA A

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B NJAL L/SAGA A A V{)Ki\TFfR A T REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B NJAL L/SAGA A År 2013, mandag den 21. oktober, kl. 19:00, afholdtes ordinær generalforsamling i Islands Brygges Kulturhus, Havnefronten, Islands

Læs mere

DommervængeT-idende. Beboerblad for Dommervænget 4-14. Sommervænget

DommervængeT-idende. Beboerblad for Dommervænget 4-14. Sommervænget DommervængeT-idende Beboerblad for Dommervænget 4-14 Sommervænget Juni 2015 Bestyrelsen Formand: Jacob Gjedde 8C 1.th. Tlf: 40 42 76 42 E-post: jacob_gjedde@hotmail.com Næstformand: Jørn Boss 6C 1.th.

Læs mere

Andelsboligforeningen Provstegården

Andelsboligforeningen Provstegården Andelsboligforeningen Provstegården Rentemestervej 48-50 og Provstevej 19-21 2400 København NV Velkomstbrev Opdateret marts 2012 1 Kære nye beboer Velkommen til andelsboligforeningen Provstegården. Dette

Læs mere