Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever"

Transkript

1 13. udgave Juni 2016 Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever

2 I samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning har du i 9. og 10. klasse mulighed for at komme i erhvervspraktik 1 uge. I den uge kan du også vælge at komme i særpraktik. Særpraktik er erhvervspraktik inden for særlige områder. I denne folder kan du læse mere om de fag og praktiksteder, det drejer sig om. UU Vestsjælland tilbyder særpraktik ved: Forsvaret DMI Holbergteatret / Skuespiller Kolonien Filadelfia Forskningscenter Flakkebjerg Slagelse Sygeplejeskole Slagelse Sygehus Tilmelding til særpraktik, der er nævnt i denne folder, skal foregå gennem din vejleder. Du skal ansøge på et særligt ansøgningsskema. Ansøgningsskemaet og skema over tidspunkter og ansøgningsfrister kan fås hos din vejleder eller du kan hente det på vores hjemmeside Du skal regne med at arbejde 37 timer inden for normal arbejdstid. Det kan godt betyde, at du skal arbejde om lørdagen, må droppe nogle fritidsaktiviteter i løbet af ugen og ikke kan passe dit fritidsarbejde, som du plejer. Hvis der er noget, du simpelthen ikke kan aflyse, må du aftale med din praktikvært allerede om mandagen.

3 Forsvaret Forsvaret tilbyder erhvervspraktik som konstabel i forskellige uger fra efteråret frem til foråret. Hvis du vil i praktik som konstabel i forsvaret, skal du være indstillet på en uge med udfordringer. Aktiviteter foregår udendørs uanset vejret, og du skal selvfølgelig have den nødvendige fysik til at gennemføre hele ugen. Forsvaret accepterer ikke praktikanter med allergi, astma, hjertefejl, epilepsi, brækkede arme osv. Du skal altså være "fit for fight"! Du kan ikke forvente at komme på en kaserne i umiddelbar nærhed af din bopæl - praktikken kan foregå i hele landet. Den endelige udvælgelse af elever foretages af 2U-centret og tilmelding skal ske til din vejleder. DMI Danmarks Meteorologiske Institut DMI tilbyder erhvervspraktik til elever fra 9. og 10. klasse. Tilmelding skal ske til din vejleder.

4 Holbergteatret / Skuespiller Praktik som skuespiller på Holbergteatret i Sorø. Der er plads til 15 deltagere i alt og udvælgelse af elever sker på baggrund af en personlig ansøgning. Der er en uges praktik i efteråret. Den endelige udvælgelse af elever foretages af Holbergteatret og tilmelding skal ske til din vejleder. Kolonien Filadelfia (Dianalund) Kolonien Filadelfia tilbyder 7 forskellige praktikforløb til elever, der er fyldt 15 år. Inden for sygehusvæsenet arbejder mennesker med meget forskellige arbejdsopgaver og med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. På Kolonien Filadelfia kan vi tilbyde praktikforløb inden for de forskellige områder, som er beskrevet kort i denne folder. Ugen igennem vil du komme til at være sammen med forskellige faggrupper inden for nogenlunde samme fagområde. Praktikforløb 1 Fysioterapeut / ergoterapeut Ugen vil være fordelt mellem de to områder Praktikforløb 2 Køkkenassistent/økonoma/ kok/diætist Du vil stifte bekendtskab med alle 4 områder i praktikforløbet.

5 Praktikforløb 3 Bioanalytiker / neurofysiologiassistent/lægesekretær Du vil stifte bekendtskab med alle 3 områder i praktikforløbet. Praktikforløb 4 Håndværker på et sygehus- Tømrer, elektriker, gartner Du vil stifte bekendtskab med alle 3 områder i praktikforløbet. Praktikforløb 5 Pædagog på et sygehus Praktikforløbet vil dels være tilrettelagt på en sengeafdeling, i en børnehave og på et værksted. Praktikforløb 6 Servicemedarbejder Praktikforløbet vil være tilrettelagt, så du dels vil være i et depot, med i kørselsafdelingen og du vil være med omkring servering af mad på afdelingerne. Praktikforløb 7 Sygeplejerske/Social og sundhedsass. Du vil opleve, hvordan der er, at arbejde som plejepersonale på en børneafdeling. 14 dage inden du starter i praktik, vil du modtage et brev, hvor vi orienterer dig om, hvor du skal møde, hvem dine kontaktpersoner vil være samt et kort over hospitalet. Ugen starter med en fælles velkomst og introduktion til hospitalet. Ligeledes afsluttes ugen med en fælles evaluering. Vedrørende påklædning, så arbejder vi de fleste steder, også i plejen, i eget tøj. Du vil dog som praktikant få udleveret en T-shirt til hver dag, som du dog skal aflevere igen sidste dag. Enkelte steder vil skridsikkert fodtøj være påkrævet. Du skal være fyldt 15 år inden du kan komme i praktik på sygehuset. Tilmelding skal ske til din vejleder.

6 Forskningscenter Flakkebjerg Forskningscentret modtager elever fra 9. og 10. klasse. Forskningscenter Flakkebjerg har mange forskellige forskningsaktiviteter på planteområdet. Der udføres både anvendt forskning og mere grundvidenskabelig forskning. Forskningen spænder bredt fra biologisk bekæmpelse og optimering af økologisk planteproduktion til gensplejsning og grundlæggende udforskning af planternes gener. Eleverne skal være forberedt på læsning af udvalgte artikler inden praktikstart, samt noget artikelskrivning efter endt praktikophold. Er du interesseret i ovenstående, skal du kontakte din vejleder for yderligere information. Tilmelding skal ske til din vejleder. Slagelse Sygeplejeskole Sygeplejeskolen tilbyder sygeplejerskepraktik til drenge og piger i 9. og 10. klasse med følgende krav til dig: Tilmeldingen er bindende, og det er en forudsætning, at du kan deltage alle 5 dage Du skal overholde tavshedspligten. Du skal have respekt for andre mennesker. Du skal være fyldt 15 år. Hvis du bliver syg i praktikforløbet, afbrydes resten af forløbet. Dine forældre skal give besked til din klasselærer og til Sygeplejeskolen, hvis det er den 1. dag og ellers til vejlederen/2ucentret. Telefonnumre er angivet i det tilsendte praktikprogram. Praktikken foregår dels på sygeplejeskolen og dels på sygehuset. Der er praktik i 2 uger om året med plads til 6 elever hver uge på Slagelse Sygeplejeskole. Tilmelding skal ske til din vejleder.

7 Slagelse Sygehus På sygehuset arbejder forskellige faggrupper sammen. Der er arrangeret en uge, hvor du kommer rundt til forskellige faggrupper. Der vil være mulighed for, at du prøver at deltage i arbejdet og der kan være øvelser, hvor du deltager som patienten. Enkelte fagområder vil tilbyde orientering om faget og uddannelsen. Desuden har vi lavet forskellige små opgaver, som du skal arbejde med i løbet af ugen. Der er som regel for få pladser, så eleverne skal være motiveret, fyldt 15 år, være modne og kunne overholde tavshedspligten. Slagelse Sygehus har en ny form for praktik på tegnebrættet. Sygehuset overvejer at tilbyde en endags-praktik indenfor nogen af de forskellige faggrupper. Praktikken kommer formentlig til at foregå en lørdag, hvor man kan komme i dybden med et enkelt fag. Tilmelding skal ske til din vejleder. I overskrifter kan ugen se således ud: Sundhedsfaglige fag: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Introduktion Kl Fysioterapeut Kl Bioanalytiker Kl Sygeplejerske Kl Læge Kl Frokost Kl Frokost Kl Frokost Kl Frokost Kl Frokost Kl Diætist Kl Ergoterapeut Kl Radiograf Kl Skill lab/demo-stue kl Evaluering og frokost Kl. 12- Ved introduktionen bliver der en kort præsentation af sygehuset. Desuden gennemgås normer og regler på sygehuset. Dette er indenfor: hygiejne,

8 tavshedspligt og uniformsetikette. Du vil få udleveret uniform og der bliver en kort rundvisning. Det er en forudsætning for praktikken, at du deltager i introduktionen. Når ugen slutter, er sygehuset meget interesseret i at få at vide, hvad du har syntes om praktikken. De vil gerne høre din mening, så de kan øve sig i at gøre det spændende og lærerigt for de kommende elever. Desuden bliver der en drøftelse af de opgaver, du har arbejdet med i løbet af ugen. Vedr. beklædning på sygehuset: Du får udleveret uniformer, som skal benyttes. Det er lange bukser og T-shirt. Til muslimer, der ønsker at bære tørklæde, udleveres der hvide tørklæder. Af hygiejniske årsager skal uniformerne være kortærmede. Vedr. alder: Du skal være fyldt 15 år inden du kan komme i praktik på sygehuset. Vigtig overvejelse: Vi gør opmærksom på, at erhvervspraktikanterne kommer tæt på lidelser og alvorlig sygdom. Det forudsætter en vis modenhed at kunne håndtere dette. Sundhedsfaglige fag: Bioanalytiker I sygehusets laboratorium er der forskellige specialer og du vil få mulighed for at være med ved forskellige opgaver: fx blodprøvetagning, EKG, skanninger samt at mikroskopere. Radiograf På radiologisk afdeling vil du se patienter blive undersøgt på mange forskellige måder: fx røntgen, ultralyd, CT-skanning og MR-skanning. Fysioterapeut Du vil blive introduceret til fysioterapeutens arbejde. Du vil få mulighed til at afprøve forskellige hjælpemidler samt deltage på forskellige genoptræningshold sammen med patienter, der kunne have dårlig ryg, knæ el. lign.

9 Ergoterapeut Du vil få introduktion til ergoterapeutens arbejde og uddannelse. Du vil se og afprøve nogle af ergoterapeutens arbejdsopgaver ved selv at skulle spille patient. Sygeplejerske og social- og sundhedsassistent Du vil komme til at gå sammen med personalet, som plejer patienterne. Du vil få mulighed for fx at prøve at måle blodtryk og puls og deltage i plejen af patienten. Læge Lægens arbejde består i at udrede patientens symptomer, stille diagnose og iværksætte behandling. Du vil få mulighed for at følge en læge i en del af det daglige arbejde.

10 Ansøgningsskema til særpraktik findes på eller hos din vejleder.

11 Find din vejleder og flere oplysninger på

12 Ringsted, Slagelse og Sorø kommuner Willemoesvej 2B, Slagelse

Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever

Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever 12. udgave Juni 2015 Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever I samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning har du i 9. og 10. klasse mulighed for at komme i erhvervspraktik 1 uge. I den

Læs mere

Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever

Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever 14. udgave Juni 2017 I samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning har du i 9. og 10. klasse mulighed for at komme i erhvervspraktik 1 uge. I den

Læs mere

Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever

Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever 16. udgave Juni 2019 I samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning har du i 9. og 10. klasse mulighed for at komme i erhvervspraktik en uge. I den

Læs mere

Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever

Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever 13. udgave Juni 2016 Særpraktik for elever i 9. & 10. kl. Info til elever I samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning har du i 9. og 10. klasse mulighed for at komme i erhvervspraktik 1 uge. I den

Læs mere

Praktiksteds- beskrivelse

Praktiksteds- beskrivelse Praktiksteds- beskrivelse for social- og sundhedsassistentelever på Fælleskirurgisk afdeling 100 Sydvestjysk Sygehus Grindsted Engparken 1 7200 Grindsted Tlf.nr: 7918 9100 Indholdsfortegnelse: 1. Præsentation

Læs mere

Vejledningsaktiviteter. Praktikkatalog 2017/2018

Vejledningsaktiviteter. Praktikkatalog 2017/2018 Praktikkatalog 2017/2018 Praktik for 9. og 10. årgang i skoleåret 2017/2018 Praktiksted beskrivelse Tid Tilmeldingsfrist Tidspunkt for praktikken Fiskeri- & Søfartsmuseet Sydvestjysk Sygehus Sygeplejerske/radiograf/

Læs mere

I praktik på Aarhus Universitetshospital

I praktik på Aarhus Universitetshospital I praktik på Aarhus Universitetshospital Uge 46: 14. 17. november 2016 Introduktion til Social og sundhedsassistent Serviceassistent Lægesekretær Ernæringsassistent Velkommen som praktikant på Aarhus Universitetshospital

Læs mere

Velkommen til ortopædkirurgisk afdeling. O1 og O2. Slagelse Sygehus, Indgang 50 Se oversigtkortet på bagsiden

Velkommen til ortopædkirurgisk afdeling. O1 og O2. Slagelse Sygehus, Indgang 50 Se oversigtkortet på bagsiden Velkommen til ortopædkirurgisk afdeling O1 og O2 Slagelse Sygehus, Indgang 50 Se oversigtkortet på bagsiden Velkommen til ortopædkirurgisk afdeling O1 og O2 Afdeling O1 og O2 er to ortopædkirurgiske afdelinger.

Læs mere

Informationsmateriale vedrørende Erhvervspraktik på Odense Universitetshospital

Informationsmateriale vedrørende Erhvervspraktik på Odense Universitetshospital 1 Informationsmateriale vedrørende Erhvervspraktik på Odense Universitetshospital Folkeskoleelever fra 9 og 10. klasse i erhvervspraktik som sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent i Formel ordning:

Læs mere

Vejledningsaktiviteter. Praktikkatalog 2018/2019

Vejledningsaktiviteter. Praktikkatalog 2018/2019 Praktikkatalog 2018/2019 Praktik for 9. og 10. årgang i skoleåret 2018/2019 Praktiksted beskrivelse Tid Tilmeldingsfrist Tidspunkt for Fiskeri- & Søfartsmuseet Sydvestjysk Sygehus Sygeplejerske/radiograf/

Læs mere

Erhvervspraktik på Sjællands Universitetshospital, Roskilde og Køge

Erhvervspraktik på Sjællands Universitetshospital, Roskilde og Køge Erhvervspraktik på Sjællands Universitetshospital, Roskilde og Køge 1 Erhvervspraktik for skoleelever i 9. og 10. klasse, der er fyldt 15 år ved praktikstart Praktikken skal give et indblik i faggruppernes

Læs mere

Hospitalspraktik i uge på Sjællands Universitetshospital Roskilde og Køge

Hospitalspraktik i uge på Sjællands Universitetshospital Roskilde og Køge Hospitalspraktik i uge 12 2018 på Sjællands Universitetshospital Roskilde og Køge Hospitalspraktik for skoleelever i 9. og 10. klasse, der er fyldt 15 år ved praktikstart Praktikken skal give et indblik

Læs mere

Børnehuset Troldemosen Bank Mikkelsensvej 25 C 2820 Gentofte 39 98 44 80 troldemosen@gentofte.dk www.bhtroldemosen.dk

Børnehuset Troldemosen Bank Mikkelsensvej 25 C 2820 Gentofte 39 98 44 80 troldemosen@gentofte.dk www.bhtroldemosen.dk PRAKTIKSTEDSBESKRIVELSE & UDDANNELSESPLAN. Region Hovedstaden. INST.NR: BESKRIVELSE AF PRAKTIKSTEDET: Institutionens navn. Adresse. Postnr. og by. Tlf.nr. Mail-adresse. Hjemmeside. Børnehuset Troldemosen

Læs mere

for sosu-elever i 1. praktikperiode på Sydvestjysk Sygehus Finsensgade 35 6700 Esbjerg Akut Kirurgisk Modtagelse

for sosu-elever i 1. praktikperiode på Sydvestjysk Sygehus Finsensgade 35 6700 Esbjerg Akut Kirurgisk Modtagelse Praktikstedsbeskrivelse for sosu-elever i 1. praktikperiode på Finsensgade 35 6700 Esbjerg 79 18 21 31 1 1. Præsentation af modtager ortopædkirurgiske, parenkymkirurgiske, gynækologiske og urologiske patienter.

Læs mere

Neurologisk Afdeling 652

Neurologisk Afdeling 652 Velkommen til Neurologisk Afdeling 652 Patientinformation Velkommen til Sydvestjysk Sygehus Indholdsfortegnelse Side 1 Om afdelingen Kontakt - Telefonnummer - Telefontid - Besøgstid Side 5 Telefon TV,

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

Erhvervspraktik. UU Brønderslev

Erhvervspraktik. UU Brønderslev Erhvervspraktik INFORMATION TIL ELEVER, FORÆLDRE OG VIRKSOMHEDER 1 Information om erhvervspraktik Indholdsfortegnelse Formålet med praktikken... 3 Til eleven/forældrene... 3 Før praktikken... 3 Når du

Læs mere

Patientinformation. Velkommen til M42. Medicinsk Center

Patientinformation. Velkommen til M42. Medicinsk Center Patientinformation Velkommen til M42 Medicinsk Center Kvalitet Døgnet Rundt Medicinsk Center Velkomst og målsætning I denne folder kan du få relevante oplysninger om Medicinsk Center og læse om, hvad du

Læs mere

Velkommen til Nyremedicinsk Afdeling 8. Øst

Velkommen til Nyremedicinsk Afdeling 8. Øst Velkommen til Nyremedicinsk Afdeling 8. Øst Velkommen Vi byder dig og dine pårørende velkommen i Nyremedicinsk Afdeling 8 Øst. Nyremedicinsk afdeling 8 Øst varetager udredning, behandling og pleje af patienter

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse

Praktikstedsbeskrivelse Praktikstedsbeskrivelse for social- og sundhedsassistentelever på øre - næse - hals afdeling 263 Sydvestjysk Sygehus Esbjerg Finsensgade 35 6700 Esbjerg Afd. 263: 7918 2781 Indholdsfortegnelse 1. Præsentation

Læs mere

Vejledningsaktiviteter UU. Praksiskatalog 2012/20

Vejledningsaktiviteter UU. Praksiskatalog 2012/20 Vejledningsaktiviteter UU Praksiskatalog 2012/20 /2013 Udgivet af: Kirkegade 15, 1. sal, 6700 Esbjerg, Tlf.: 76 16 59 06, Fax: 76 16 59 19, Hjemmeside: www.uue.dk, Mail: info@uue.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2013

Plejebolig Kvalitetsstandard 2013 Plejebolig Kvalitetsstandard 2013 Du kan blive visiteret til en plejebolig, hvis du på grund af væsentlig nedsat funktionsevne har brug for hjælp og støtte hele døgnet. Hvad er formålet? Hvad tilbydes

Læs mere

Velkommen til afdeling 242

Velkommen til afdeling 242 Information til patienter og pårørende Velkommen til afdeling 242 Kardiologi, Endokrinologi og Nefrologi Marts 2010 Medicinsk afd. 242 Ris eller ros modtager vi gerne: VELKOMMEN Med denne pjece vil vi

Læs mere

Velkommen til dagplejen Et trygt tilbud i små miljøer

Velkommen til dagplejen Et trygt tilbud i små miljøer SOLRØD KOMMUNE DAGPLEJEN Velkommen til dagplejen Et trygt tilbud i små miljøer Du og dit barn bydes velkommen i den kommunale dagpleje. I pjecen her finder du alle de vigtigste oplysninger om dagplejen.

Læs mere

Tilkørselsveje til Aalborg Kaserner ERHVERVSPRAKTIK VED TRÆNREGIMENTET

Tilkørselsveje til Aalborg Kaserner ERHVERVSPRAKTIK VED TRÆNREGIMENTET Tilkørselsveje til Aalborg Kaserner ERHVERVSPRAKTIK VED TRÆNREGIMENTET Kære erhvervspraktikant Jeg vil herved byde dig velkommen til erhvervspraktik på Aalborg Kaserner. Du skal møde mandag kl. 12.00,

Læs mere

Beskrivelse af klinisk undervisningssted:

Beskrivelse af klinisk undervisningssted: Beskrivelse af klinisk undervisningssted: Hedebo Vestmanna Allé 8 9700 Brønderslev Tlf.: 98823166 Fax: 98824055 E-mail: hedebo@99454545.dk Klinisk underviser: Anna Grandjean Gleerup E-mail til klinisk

Læs mere

STUDIEMATERIALE FOR MODUL 2 for Sygeplejerskestuderende i klinisk studieperiode Ortopæd Kirurgisk ambulatorium, Grindsted.

STUDIEMATERIALE FOR MODUL 2 for Sygeplejerskestuderende i klinisk studieperiode Ortopæd Kirurgisk ambulatorium, Grindsted. STUDIEMATERIALE FOR MODUL 2 for Sygeplejerskestuderende i klinisk studieperiode Ortopæd Kirurgisk ambulatorium, Grindsted. 1 1. studieperiode: Program Studieperioden er på 32 timers tilstedeværelse og

Læs mere

Radiografuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 6

Radiografuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 6 Radiografuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 6 Oktober 2010 Indholdsfortegnelse 1. Uddannelsesmæssige forhold i Medicinsk Center... 2 1.1 Syn på læring... 2 2. Læringsmuligheder... 3 3. Vejledende

Læs mere

6. Social- og sundhedsassistent

6. Social- og sundhedsassistent 6. Social- og sundhedsassistent 6.1. Social og sundhedsassistents arbejdsområder En social- og sundhedsassistent er en person, der udfører sygeplejeopgaver, planlægger aktiviteter og vejleder social- og

Læs mere

Patientinformation. Velkommen til M14. Medicinsk Afdeling

Patientinformation. Velkommen til M14. Medicinsk Afdeling Patientinformation Velkommen til M14 Medicinsk Afdeling Kvalitet Døgnet Rundt Medicinsk Afdeling Velkomst og målsætning I denne folder kan du få relevante oplysninger om medicinsk afdeling og læse om,

Læs mere

Velkommen til sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever

Velkommen til sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever Velkommen til sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever www.koldingsygehus.dk Indledning Med denne pjece vil vi gerne byde dig velkommen til Kolding Sygehus. Formålet med pjecen er at forberede

Læs mere

Bilag 2 anerkender ansvar livskvalitet nærvær respekt

Bilag 2 anerkender ansvar livskvalitet nærvær respekt Kvalitetsstandard for genoptræning og vedligeholdende træning Servicelovens 86, stk. 1 og 2 Kære borger Vi har udarbejdet en række kvalitetsstandarder, som giver dig information om den hjælp, du kan få

Læs mere

Velkommen. Slagelse Sygehus

Velkommen. Slagelse Sygehus Velkommen Slagelse Sygehus Indhold Velkommen til Slagelse Sygehus side 3 Til og fra sygehuset side 4 Praktiske informationer side 5 Når du skal behandles ambulant side 7 Oversigtskort over Slagelse Sygehus

Læs mere

Patientinformation. TeleCare Nord

Patientinformation. TeleCare Nord Patientinformation TeleCare Nord patientinformation TeleCare Nord TeleCare Nord er et telemedicinsk projekt for KOL-patienter i Nordjylland. Projektet baserer sig på gode resultater fra tidligere telemedicinske

Læs mere

Velkommen. Næstved Sygehus

Velkommen. Næstved Sygehus Velkommen Næstved Sygehus Indhold Velkommen til Næstved Sygehus side 3 Til og fra sygehuset side 4 Praktiske informationer side 5 Når du skal behandles ambulant side 7 Oversigtskort over Næstved Sygehus

Læs mere

Velkommen til bostedet Welschsvej

Velkommen til bostedet Welschsvej Velkommen til bostedet Welschsvej Hus 13-15 Hus 17 Sportsvej 1 Indholdsfortegnelse S.3 Velkommen S.4 Praktikstedet S.5 Værdigrundlag S.6 Din arbejdsplan for de første fire uger S.7 Vores forventninger

Læs mere

gladsaxe.dk Hjemmehjælp Det er dit liv, det handler om Tryghed i din hverdag

gladsaxe.dk Hjemmehjælp Det er dit liv, det handler om Tryghed i din hverdag gladsaxe.dk Hjemmehjælp Det er dit liv, det handler om 1 Tryghed i din hverdag Kære Gladsaxe-borger Du kan få praktisk hjælp, pleje og sygepleje i høj kvalitet døgnet rundt hos Gladsaxe Kommunes Hjemmepleje.

Læs mere

Patientinformation. Søvnambulatoriet. Informationspjece

Patientinformation. Søvnambulatoriet. Informationspjece Patientinformation Søvnambulatoriet Informationspjece Kvalitet Døgnet Rundt Øre- næse- halsafdeling - Sønderborg Kontaktpersonsordning i ØNH- afdeling Du vil blive tildelt en kontaktperson ved det 1. besøg

Læs mere

Idræt for udviklingshæmmede

Idræt for udviklingshæmmede Idræt for udviklingshæmmede Har du lyst til at dyrke idræt et helt år? Så er Idrætsskolen det rigtige sted for dig! IDRÆTSSKOLEN FOR UDVIKLINGSHÆMMEDE Hvidkildevej 64 2400 København NV Tlf 38 88 28 46

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse for Social- og sundhedsassistentelever Medicinsk Afdeling 242

Praktikstedsbeskrivelse for Social- og sundhedsassistentelever Medicinsk Afdeling 242 Praktikstedsbeskrivelse for Social- og sundhedsassistentelever Medicinsk Afdeling 242 Kardiologisk og nefrologisk afdeling Sydvestjysk Sygehus, Finsensgade 35, 6700 Esbjerg Kontakt: Uddannelseskonsulent

Læs mere

Personlig pleje Kvalitetsstandard 2015

Personlig pleje Kvalitetsstandard 2015 Personlig pleje Kvalitetsstandard 2015 Hvad er personlig pleje? Personlig pleje er hjælp til personlig hygiejne, påklædning og måltider. Personlig pleje er for eksempel at blive vasket eller komme i bad

Læs mere

Velkommen til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense

Velkommen til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense Børne- og Ungdomspsykiatri Odense - universitetsfunktion Velkommen til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense www.psykiatrienisyddanmark.dk Børne- og Ungdomspsykiatri Odense Børne- og Ungdomspsykiatri Odense

Læs mere

6. klasse. Børnearbejde

6. klasse. Børnearbejde 6. klasse Børnearbejde Børnearbejde Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dagens tema Introduktion til børnearbejde Skole og arbejde Baggårdens børnearbejdere Børnearbejde Børnearbejde før og nu Modul 1

Læs mere

Praktiksteds- beskrivelse. for social- og sundhedsassistentelever på. Afdeling 261 Medicinsk og Kirurgisk Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

Praktiksteds- beskrivelse. for social- og sundhedsassistentelever på. Afdeling 261 Medicinsk og Kirurgisk Sydvestjysk Sygehus Esbjerg Praktiksteds- beskrivelse for social- og sundhedsassistentelever på Afdeling 261 Medicinsk og Kirurgisk Sydvestjysk Sygehus Esbjerg Indholdsfortegnelse: Præsentation af afdelingen Typisk patientforløb

Læs mere

PRAKTIKBESKRIVELSE. A. Beskrivelse af praktikstedet

PRAKTIKBESKRIVELSE. A. Beskrivelse af praktikstedet PRAKTIKBESKRIVELSE Praktikbeskrivelsen består af 3 hoveddele: A. Beskrivelse af praktikstedet B. Uddannelsesplan for første praktikperiode C. Uddannelsesplan for anden og tredje praktikperiode a) Specialiseringsmuligheder

Læs mere

Forældreinformation. Mor/barn afsnit H6. Børneafdeling H6. OUH Odense Universitetshospital

Forældreinformation. Mor/barn afsnit H6. Børneafdeling H6. OUH Odense Universitetshospital Forældreinformation Mor/barn afsnit H6 Børneafdeling H6 OUH Odense Universitetshospital Velkommen til afsnit H6 Generelle informationer Tillykke med jeres barn! Denne pjece er lavet for at give en kort

Læs mere

Velkommen til Gedskovvej

Velkommen til Gedskovvej Velkommen til Gedskovvej Kære Vi vil gerne byde dig velkommen til dit afklaringsforløb på CUBA. Vi håber du bliver glad for at være her, og vi glæder os til at lære dig at kende. Inden du starter vil vi

Læs mere

BESKRIVELSE AF DET KLINISKE UNDERVISNINGSSTED OG AF DET KLINISKE UNDERVISNINGSFORLØB

BESKRIVELSE AF DET KLINISKE UNDERVISNINGSSTED OG AF DET KLINISKE UNDERVISNINGSFORLØB BESKRIVELSE AF DET KLINISKE UNDERVISNINGSSTED OG AF DET KLINISKE UNDERVISNINGSFORLØB Region Sjælland Psykiatrien Vest Psykiatrisk Akut Modtagelse (PAM) Fælledvej indgang 42 4200 Slagelse Tlf. 58 55 93

Læs mere

Velkommen til Apopleksi Afsnit N

Velkommen til Apopleksi Afsnit N Medicinsk Afdeling Amager Hospital Amager Hospital Medicinsk Afdeling Apopleksi Afsnit N Velkommen til Apopleksi Afsnit N Freskomalerier malet af maleren Jaris Nielsen 1928-35 Velkommen til Apopleksi Afsnit

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV

SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV FÅR JEG DEN RIGTIGE LØN? KAN JEG BLIVE FYRET? HVAD GØR JEG, HVIS JEG KOMMER TIL SKADE? HVILKE FORDELE FÅR JEG SOM MEDLEM? SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV Derfor skal

Læs mere

Kliniske studier Modul 2

Kliniske studier Modul 2 Kliniske studier Modul 2 1. periode Sengeafdelinger i Kirurgisk Område, Esbjerg og Medicinsk Område, Grindsted 1 Indhold i klinisk undervisning/læringssituationer kan være: Læringsstiuationerne skal ses

Læs mere

Beskrivelse af introstillinger nyuddannede sygeplejersker Sygehus Sønderjylland, Haderslev

Beskrivelse af introstillinger nyuddannede sygeplejersker Sygehus Sønderjylland, Haderslev Beskrivelse af introstillinger nyuddannede sygeplejersker Sygehus Sønderjylland, Haderslev Plads til faglig og personlig udvikling Et positivt og lærende arbejdsmiljø Udarbejdet oktober 2007/rev. december

Læs mere

Velkomstpjece til Arbejdsmedicinsk Afdeling. Patientinformation

Velkomstpjece til Arbejdsmedicinsk Afdeling. Patientinformation Velkomstpjece til Arbejdsmedicinsk Afdeling Patientinformation Arbejdsmedicinsk Afdeling Esbjerg Velkommen til Arbejdsmedicinsk Afdeling. I denne folder svarer vi på de spørgsmål, vores patienter ofte

Læs mere

Elevhåndbog for SoSu-elever

Elevhåndbog for SoSu-elever Velkommen som nyansat i Køge Kommune Elevhåndbog for SoSu-elever Fælles og Kulturforvaltningen Personaleafdelingen 12 1 Introduktion Kontaktpersoner Velkommen til din nye arbejdsplads i Køge Kommune. Vi

Læs mere

Klinisk undervisning for ergoterapeutstuderende i Sundhedsafdelingen, sektion Trænende Terapeuter Svendborg Kommune

Klinisk undervisning for ergoterapeutstuderende i Sundhedsafdelingen, sektion Trænende Terapeuter Svendborg Kommune Klinisk undervisning for ergoterapeutstuderende i Sundhedsafdelingen, sektion Trænende Terapeuter Svendborg Kommune Trænende Terapeuter Svinget 14, 2.sal 5700 Svendborg Tlf. 6223 4040 e-mail : traening@svendborg.dk

Læs mere

UDDANNELSE PÅ ORTOPÆDKIRURGISK AFDELING H

UDDANNELSE PÅ ORTOPÆDKIRURGISK AFDELING H UDDANNELSE PÅ ORTOPÆDKIRURGISK AFDELING H Køge Sygehus Lykkebækvej 1 4600 Køge INDHOLD: Præsentation af Ortopædkirurgisk Afdeling side 3 Ortopædkirurgisk afdelings organisation side 3 Målsætning og værdigrundlag

Læs mere

sundhedsuddannelsen HOVEDFORLØBET Lære sammen Arbejde med mennesker Trin 1 Social- og sundhedshjælper Trin 2 Social- og sundhedsassistent

sundhedsuddannelsen HOVEDFORLØBET Lære sammen Arbejde med mennesker Trin 1 Social- og sundhedshjælper Trin 2 Social- og sundhedsassistent Socialog sundhedsuddannelsen HOVEDFORLØBET Trin 1 Social- og sundhedshjælper Trin 2 Social- og sundhedsassistent Lære sammen Arbejde med mennesker LÆRE SAMMEN SOCIAL- OG SUNDHEDS- UDDANNELSEN UDDANNELSE

Læs mere

2. praktik. Tema: Social- og sundhedsassistenten og det professionelle samarbejde. Kompetenceområde: Omsorg, pleje og sygepleje

2. praktik. Tema: Social- og sundhedsassistenten og det professionelle samarbejde. Kompetenceområde: Omsorg, pleje og sygepleje 2. praktik Tema: Social- og sundhedsassistenten og det professionelle samarbejde Kompetenceområde: Omsorg, pleje og sygepleje Præstationsstandard: Rutineret niveau Eleven kan planlægge og gennemføre en

Læs mere

Velkommen i Dagplejen

Velkommen i Dagplejen Velkommen i Dagplejen Kære Forældre Det sætter mange tanker i gang, når man afleverer sit barn i dagplejen for første gang. Det er vigtigt, at I føler jer trygge og får et godt indblik i, hvad det vil

Læs mere

Aftale om ingeniørpraktik

Aftale om ingeniørpraktik Aftale om ingeniørpraktik Mellem Institution Adresse: Postnr.: By: Land: Kontaktperson: Institut: Og Studerende CPR-nr: Adresse: Postnr.: Land: By: Nationalitet: Uddannelse: Arbejdstid Den normale arbejdstid

Læs mere

Ledsager kan anvises anden ledsagelse eller andet forefaldende arbejde.

Ledsager kan anvises anden ledsagelse eller andet forefaldende arbejde. ORIENTERING TIL LEDSAGERE Aflysning af ledsagelse: Hvis en bruger aflyser en ledsagelse mindre end 4 timer før ledsagelsen skulle have fundet sted, er ledsagelsen afmeldt for sent, og man får løn for de

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse. for. Social-og sundhedsassistentelever

Praktikstedsbeskrivelse. for. Social-og sundhedsassistentelever Praktikstedsbeskrivelse for Social-og sundhedsassistentelever Neurorehabiliteringen Engparken 1 7200 Grindsted Tlf.nr: 7918 9400 Indholdsfortegnelse 1. Præsentation af Neurorehabiliteringen 2. 2. Ledelse

Læs mere

Kvalitetsstandard for sygepleje

Kvalitetsstandard for sygepleje SYGEPLEJE 2014 Kvalitetsstandard for sygepleje Hvad er ydelsens grundlag Visitationskriterier Sundhedsloven 138. Bevilling af hjemmesygeplejerske i henhold til: Lovgrundlagsanvisningerne Jammerbugt Kommunes

Læs mere

Obligatorisk erhvervspraktik i 8. klasse

Obligatorisk erhvervspraktik i 8. klasse Obligatorisk erhvervspraktik i 8. klasse Formål: For elever i 8. klasse kan det være vanskeligt at have klare forestillinger om arbejdslivet og de personlige og uddannelsesmæssige kompetencer, som arbejdsmarkedet

Læs mere

Generel Klinisk Studieplan For modul 5

Generel Klinisk Studieplan For modul 5 Generel Klinisk Studieplan For modul 5 Klinisk uddannelsessted: Ortopædkirurgisk afdeling, Regionshospitalet Herning Adresse: Gl. Landevej 61 Kontaktperson: Klinisk vejleder Anette Sønderby E-mail: bas7@ringamt.dk

Læs mere

Velkommen til Hæmatologisk Sengeafsnit

Velkommen til Hæmatologisk Sengeafsnit Velkommen til Hæmatologisk Sengeafsnit Kære Dette introduktionsprogram har til formål, at give dig den bedst mulige start på din ansættelse her i hæmatologisk sengeafsnit. Selve introduktionen strækker

Læs mere

Reagér på bivirkninger

Reagér på bivirkninger Reagér på bivirkninger - Og hjælp med at gøre medicin mere sikker for alle Vejledning til PowerPoint-præsentation om bivirkninger 2 Indhold 1. Indledning 2. Introduktion til slides 3. Opfølgning på undervisning

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

PKU 1-3 (Personlig kompetenceudviklingsforløb 1-3)

PKU 1-3 (Personlig kompetenceudviklingsforløb 1-3) PKU 1-3 (Personlig kompetenceudviklingsforløb 1-3) Formålet Vejen Handelsskole & Handelsgymnasium gennemfører tre personlige kompetenceudviklingsforløb (PKU) for eleverne på HG. Forløbene retter sig mod

Læs mere

Psykiatri. INFORMATION til pårørende

Psykiatri. INFORMATION til pårørende Psykiatri INFORMATION til pårørende VELKOMMEN Som pårørende til et menneske med psykisk sygdom er du en vigtig person både for patienten og for os som behandlere. For patienten er du en betydningsfuld

Læs mere

Vuggestuegruppen i intgr. Daginstitution Ådalsparken

Vuggestuegruppen i intgr. Daginstitution Ådalsparken Velkommen til Vuggestueafdelingen, Blå stue: At starte i vuggestue kan være en stor omvæltning for familien og især hvis det er første gang I stifter bekendtskab med institutionsverdenen. Vi har derfor

Læs mere

USB-en - Ungdomsuddannelse til unge med Særlige Behov

USB-en - Ungdomsuddannelse til unge med Særlige Behov USB-en - Ungdomsuddannelse til unge med Særlige Behov Ungdomsuddannelse til unge med behov for særlig støtte Pr. 1. august 2007 er der et lovkrav om, at alle kommuner skal tilbyde en ny ungdomsuddannelse

Læs mere

PRAKTIKBESKRIVELSE 2. udgave - Pædagoguddannelsen 2014. A. Beskrivelse af praktikstedet Skriv i de hvide felter nedenfor

PRAKTIKBESKRIVELSE 2. udgave - Pædagoguddannelsen 2014. A. Beskrivelse af praktikstedet Skriv i de hvide felter nedenfor PRAKTIKBESKRIVELSE 2. udgave - Pædagoguddannelsen 2014 Praktikbeskrivelsen består af 2 hoveddele: A. Beskrivelse af praktikstedet B. Uddannelsesplan for første praktikperiode, herunder studerendes læringsmål

Læs mere

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN. i Odense Kommune

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN. i Odense Kommune VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN i Odense Kommune Dagplejen i Odense Kommune Vi vil gerne byde velkommen til Dagplejen i Odense Kommune. Vi glæder os til det kommende samarbejde og til at være en del af dit barns

Læs mere

Kontakt oplysninger. Generel information Antal kliniske undervisningspladser: 2 på modul 1 2 på modul 2 2 på modul 4 2 på modul 7

Kontakt oplysninger. Generel information Antal kliniske undervisningspladser: 2 på modul 1 2 på modul 2 2 på modul 4 2 på modul 7 Afdeling for træning og patientrettet forebyggelse Skaboeshusevej 100 D 5800 Nyborg Tlf. 63333 7872 Institutionens webadresse: www.nyborg.dk/da-dk/borger/sundhedsygdom/traeningoggenoptraening Kontakt oplysninger

Læs mere

PRAKTIKBESKRIVELSE. A. Beskrivelse af praktikstedet

PRAKTIKBESKRIVELSE. A. Beskrivelse af praktikstedet PRAKTIKBESKRIVELSE Praktikbeskrivelsen består af 3 hoveddele: A. Beskrivelse af praktikstedet B. Uddannelsesplan for første praktikperiode a) Pædagogens praksis C. Uddannelsesplan for anden og tredje praktikperiode

Læs mere

Elevbrochure. Kontoruddannelsen. med speciale i Offentlig Administration

Elevbrochure. Kontoruddannelsen. med speciale i Offentlig Administration Elevbrochure Kontoruddannelsen med speciale i Offentlig Administration 1 Intro Side 3 Hvorfor blive kontorelev i Region Syddanmark i Vejle Side 4 Elevernes egne historier Side 5-9 Bonus info Side 10 job.regionsyddanmark.dk/wm307147

Læs mere

Operation for svulst i rygmarven

Operation for svulst i rygmarven Vigtig information til dig og din pårørende før indlæggelse og operation på Neurokirurgisk Afdeling Din sygdom. Undersøgelse og behandling Du har fået foretaget en MR skanning af rygsøjlen, der viser hvor

Læs mere

10. KlasseCentret. Dronninglund 2016-17. 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse!

10. KlasseCentret. Dronninglund 2016-17. 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! 10. KlasseCentret Dronninglund 2016-17 2 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! 10. KLASSE - DIT VALG! Hvad skal du efter 9. klasse? Der er mange muligheder, og valget kan være svært. Dronninglund

Læs mere

Støtte, råd og vejledning ved kræftsygdom. Rehabilitering og rådgivning

Støtte, råd og vejledning ved kræftsygdom. Rehabilitering og rådgivning Støtte, råd og vejledning ved kræftsygdom Rehabilitering og rådgivning Hvad tilbyder sundhedscentret? Sundhedscenter for Kræftramte er et samarbejde mellem Københavns Kommune og Kræftens Bekæmpelse og

Læs mere

Hjemmesygepleje Kvalitetsstandard 2016

Hjemmesygepleje Kvalitetsstandard 2016 Hjemmesygepleje Kvalitetsstandard 2016 Hvad er målet? Hvad er hjemmesygepleje? Målet er, at fremme sundhed, forebygge sygdom, og bidrage til at du får en sammenhængende pleje, og det bedst mulige sygdomsforløb.

Læs mere

Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje

Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje. Håndbogen er udarbejdet af Center for Organisation, Sundhedsog Omsorgsforvaltningen, Sjællandsgade 40, 2200 København N Juni 2011 2 Kære medarbejder

Læs mere

Ungdomspsykiatrisk Afsnit U1

Ungdomspsykiatrisk Afsnit U1 Velkommen til Ungdomspsykiatrisk Afsnit U1 Patientinformation www.psykiatrienisyddanmark.dk Børne- og Ungdomspsykiatri Kolding Velkommen til Ungdomspsykiatrisk Afsnit U1 Vi vil gerne byde dig og din familie

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Søløven.

Velkommen til Børnehaven Søløven. Velkommen til Børnehaven Søløven. Børnehaven Søløven er en kommunal børnehave og er en del af Sparkær LBO. Adresse: Børnehaven Søløven Sølystvej 33, Sparkær 8800 Viborg TLF. 87871595 E-mail: bh.soeloeven@viborg.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD Børnehavens Værdigrundlag. Børnehavens pædagogiske arbejde tager sit udgangspunkt i Kolding kommunes målsætning på daginstitutionsområdet. I forhold til de livs-/ og

Læs mere

INFO RMATIONSHÆFTE. Erhvervspraktik for 9. klasse I praktik som. I praktik ved forsvaret? ingeniør? I praktik som. mekaniker?

INFO RMATIONSHÆFTE. Erhvervspraktik for 9. klasse I praktik som. I praktik ved forsvaret? ingeniør? I praktik som. mekaniker? INFO RMATIONSHÆFTE Erhvervspraktik for 9. klasse 2014-15 I praktik som ingeniør? I praktik som sygeplejerske? I praktik som mekaniker? 1 I praktik ved forsvaret? Erhvervspraktik i 9.klasse. Erhvervspraktikken

Læs mere

TIL DIG I KLINIKKEN SOM HAR MED SYGEPLEJE- STUDERENDE AT GØRE

TIL DIG I KLINIKKEN SOM HAR MED SYGEPLEJE- STUDERENDE AT GØRE TIL DIG I KLINIKKEN SOM HAR MED SYGEPLEJE- STUDERENDE AT GØRE 1 TANKEN BAG PJECEN Tanken bag denne pjece er at ruste og inspirere dig som sygeplejerske til at få det optimale ud af at have med studerende

Læs mere

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com Skema til rundvisning og mundtlig introduktion Rundvisning på Stenhøj Områdeleder Kommunikationsveje Til og fra områdeleder Tavshedspligt Målsætning/værdigrundlag Personalehåndbog/Computer Personalevelkomst

Læs mere

Det stilles som krav, at den studerende/praktikvejlederen bruger DREJEBOGEN og kommer med en tilbagemelding, via praktikgruppemøderne.

Det stilles som krav, at den studerende/praktikvejlederen bruger DREJEBOGEN og kommer med en tilbagemelding, via praktikgruppemøderne. Drejebog for studerende og praktikvejledere FORORD: Formålet med denne DREJEBOG i forbindelse med praktikforløbet for den studerende er at få klarlagt, hvilke opgaver som ligger i at have en studerende

Læs mere

Beskrivelse af klinisk undervisningssted:

Beskrivelse af klinisk undervisningssted: Beskrivelse af klinisk undervisningssted: Socialpsykiatrien Aalborg Kommune Botilbudområdet Klinisk underviser: Mille Schroll E-mail til klinisk underviser: mis-aeh@aalborg.dk Telefon til klinisk underviser:

Læs mere

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest Hold øje uge 47 Sidste efterårsmåned er ved at rinde ud. En enkelt uge har vi tilbage, før julemåneden og dermed vinteren er over os. På den ene side er der stadig lang tid til årsskiftet, og samtidigt

Læs mere

Center for HR Region Hovedstaden. Praktikinfo til erhvervspraktikanter i Region Hovedstaden

Center for HR Region Hovedstaden. Praktikinfo til erhvervspraktikanter i Region Hovedstaden Center for HR Region Hovedstaden Praktikinfo til erhvervspraktikanter i Region Hovedstaden Center for HR - rev 2018 Praktikinfo til erhvervspraktikanter i Region Hovedstaden Her kan du få oplysninger om

Læs mere

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Velkommen i Troldehøj... 4 Hverdagen i Troldehøj... 5 Kort om Troldehøj... 6 Åbningstid... 7 Indkøring af nye børn...

Læs mere

Resultater fra HKI s hjerneskaderehabilitering

Resultater fra HKI s hjerneskaderehabilitering Se dette nyhedsbrev i en browser Resultater fra HKI s hjerneskaderehabilitering Efter to års arbejde inden for hjerneskaderehabilitering og knap 70 gennemførte forløb for borgere med erhvervet hjerneskade

Læs mere

PRAKTIKBESKRIVELSE. Bekendtgørelse nr. 211 af 6/3/2014 om uddannelse til professionsbachelor som pædagog, med virkning fra 1. august 2014.

PRAKTIKBESKRIVELSE. Bekendtgørelse nr. 211 af 6/3/2014 om uddannelse til professionsbachelor som pædagog, med virkning fra 1. august 2014. PRAKTIKBESKRIVELSE Bekendtgørelse nr. 211 af 6/3/2014 om uddannelse til professionsbachelor som pædagog, med virkning fra 1. august 2014. Beskrivelse af praktikstedet: Institutionens navn: Adresse: Postnr.

Læs mere

Velkommen i Børnehuset

Velkommen i Børnehuset Velkommen i Børnehuset Tanderupvej 49 5591 Gelsted Tlf. 8888 5475 Personale Alice Fabricius - Leder Pia B. Hansen - Konstitueret souschef Dorthe Andersson - Pædagog Annette Jakobsen - Medhjælper Ann Madsen

Læs mere

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21 Velkommen til Sproggrupperne Velkommen Egne notater Kære Vi glæder os til at hilse på dig. Der er plads til dig i sproggruppe: Fra den /

Læs mere

AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013. Køkken

AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013. Køkken AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013 Køkken Præsentation af værkstedet Køkkenværkstedet er for de elever, der syntes det er spændende at lære at lave mad. Vi producerer morgenmad og middagsmad til skolens

Læs mere

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00.

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00. Velkommen til Saltum SI - børnehaveen hvor jeres barn nu starter på et nyt kapitel i sit liv. Vi håber på et godt samarbejde med jer forældre, Og at jeres barn må trives her hos os. Åbningstider: Mandag-Torsdag

Læs mere

SSA Elevmateriale PRAKTIKPERIODE 2 Social Psykiatri praktik- Godkendt 16.02.15 1

SSA Elevmateriale PRAKTIKPERIODE 2 Social Psykiatri praktik- Godkendt 16.02.15 1 SSA Elevmateriale PRAKTIKPERIODE 2 Social Psykiatri praktik- Godkendt 16.02.15 1 Velkommen i praktik som social- og sundhedsassistentelev. Hermed modtager du supplerende materiale, til det tidligere udleverede

Læs mere