Vores styrke er det økonomiske bagland, en stram styring af byggeprocessen og har et bredt udvalg af individuelle kvalitetshuse lige fra 1-plans

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vores styrke er det økonomiske bagland, en stram styring af byggeprocessen og har et bredt udvalg af individuelle kvalitetshuse lige fra 1-plans"

Transkript

1 Beretning for 2012

2 Vores styrke er det økonomiske bagland, en stram styring af byggeprocessen og har et bredt udvalg af individuelle kvalitetshuse lige fra 1-plans huset med valmtag til 2-plans palævillaen.

3 HUSCOMPAGNIET EN STÆRK HISTORIE Historien om HusCompagniet er stærkere end de fleste. Så stærk, at du kan være sikker på, at vi også er her i morgen. Vi har eksisteret siden 1972 og har opført mere end huse over hele landet. Vores styrke er det økonomiske bagland, en stram styring af byggeprocessen og har et bredt udvalg af individuelle kvalitetshuse lige fra 1-plans huset med valmtag til 2-plans palævillaen. Med vores mange års erfaring favner vi det hele også byggeri af sommerhuse, hvor vores fokus er på at tilbyde dig et byggeri, der er stort set vedligeholdelsesfrit og kan bruges hele året, fordi vi bygger efter år 2015 isoleringskravene. Det sikrer dig et varmt og dejligt hus, som er fremtidssikret. I 2012 solgte vi mere end 800 huse, og vi forventer at gøre endnu flere husbyggere tilfredse i Vi har en egenkapital på et tre-cifret millionbeløb og er ejet af FSN Capital en af Nordens førende kapitalfonde. Det betyder, at du kan være tryg, når du indgår en aftale med os. Det betyder også, at du som køber først skal betale for dit nye HusCompagniet hus, når du får nøglen overdraget. Det sætter vores kunder pris på.

4 Göteborg Aalborg Herning Aarhus Hillerød Horsens Lyngby Esbjerg Ringsted Odense Haderslev Schleswig-Holstein

5 HusCompagniet Midt- og Nordjylland Aalborg Gøteborgvej Aalborg SV Tlf: HUSCOMPAGNIET SØNDERJYLLAND Esbjerg Østervangsvej 4C, Esbjerg N Tlf: Aarhus Bredskiftevej 20, Aarhus V Tlf: Haderslev Aastrupvej Haderslev Tlf: Malmö Horsens Plutovej Horsens Tlf: Herning Industriparken 4, Lind 7400 Herning Tlf: HUSCOMPAGNIET SJÆLLAND Hillerød Lokesvej Hillerød Tlf: Kgs. Lyngby Bagsværdvej Kgs. Lyngby Tlf: Ringsted Tinvej 14B 4100 Ringsted Tlf: HUSCOMPAGNIET FYN Odense Ørbækvej 268B 5220 Odense SØ Tlf: DIE HAUSCOMPAGNIE Schleswig-Holstein Alter Pferdemarkt 1-3 D Handewitt Tel SVENSKA HUSCOMPAGNIET Malmö Citadellsvägen Malmö Tel: Göteborg Jolengatan 21A Mølndal Tel:

6 KLASSISKE HUSE Klassiske huse byder på mange spændende løsninger lige fra det funktionelle længehus med to værelser til den helt store familievilla med store åbne, centrale zoner og fire værelser.

7 Taget, fås i flere variationer hos HusCompagniet - afhængig af hvilket udtryk I vil have, og hvor meget I ønsker at vedligeholde. Længe-, knæk- eller vinkelhus? Lille, hyggeligt og funktionelt? Stort og rummeligt med højt til loftet og imponerende lysindfald? Hos HusCompagniet kan vi opfylde de fleste boligdrømme.

8 ÅRET DER GIK Koncernens hovedaktivitet består som tidligere år af produktion og salg af byggerier, primært enfamiliehuse, for egen og fremmed regning i Danmark, Sverige og nu også i Tyskland. Markedets udvikling i 2012 Byggebranchen i både Danmark og Sverige har igennem de seneste år været påvirket af den globale krise, herunder gældskrise. Dette har betydet svære betingelser for boligmarkederne, idet banker og realkreditinstitutter har strammet på kravene til udlån. HusCompagniet har bevaret det stærke fokus på salg og vækst og har således udbygget vores position som Danmarks største producent af enfamiliehuse. HusCompagniet vurderer, at markedet for enfamiliehuse har været nogenlunde stabilt over de seneste 12 måneder med en svag nedadgående tendens. Virksomhedens udvikling i var, som de seneste 2 år, et år med fortsat fremgang. Selskabet afleverede 764 huse, og den samlede omsætning for året udgjorde 1.273,7 mio. kr. mod sidste års omsætning på 1.255,7 mio. kr., en stigning på 18,0 mio. kr. Ordrebeholdningen i HusCompagniet pr. 31. december 2012 lå på samme høje niveau som pr. 31. december 2011, hvilket anses som værende tilfredsstillende givet markedssituationen. Koncernens resultat af primær drift før afskrivninger og renter (EBITDA) blev på 178,0 mio. kr. mod sidste års niveau på 145,5 mio. kr, hvilket har resulteret i et positivt cash flow fra driften i 2012 på 192,8 mio. HusCompagniet er startet op i Tyskland, dels ved ansættelse af medarbejdere, dels ved opførelse af et udstillingshus. Der har været stor interesse for

9 HusCompagniet har bevaret det stærke fokus på salg og vækst og har således udbygget vores position som Danmarks største producent af enfamiliehuse. udstillingshuset i Tyskland, hvilket allerede har ført til realiserede salg. Der er fundet et domicil, hvorfra aktiviteterne i Tyskland skal drives, og det forventes at åbne maj af overskudslikviditet. Koncernen følger en bestyrelsesgodkendt finanspolitik, der opererer med en lav risikoprofil, således at rente- og kreditrisici kun opstår med udgangspunkt i kommercielle forhold. Samlet anser ledelsen det realiserede resultat for 2012 som meget tilfredsstillende. Det vurderes, at koncernens markedsandel fortsat øges og skønnes p.t. at ligge på 23 30%. Finansielle risici Koncernen er som følge af sin drift, sine investeringer og sin finansiering eksponeret mod ændringer i renteniveau. Moderselskabet styrer koncernens finansielle risici centralt og koordinerer koncernens likviditetsstyring, herunder kapitalfrembringelse og placering Ledelsen vurderer regelmæssigt, om HusCompagniet har en tilstrækkelig kapitalstruktur. Pr. 31. december 2012 udgør HC Newco I koncernens samlede rentebærende gæld til kreditinstitutter i alt 380 mio. kr. og indestående i pengeinstitutter 264 mio. kr., hvilket netto vurderes som værende et godt niveau set i forhold til det aktuelle behov for finansiel fleksibilitet. Der er ikke foretaget ændringer af koncernens retningslinjer og procedurer for styring af kapitalstrukturen og forvaltningen heraf, men det overvejes at anvende en del af indeståender i pengeinstitutter til nedbringelse af gæld for derved at reducere finansieringsudgifterne.

10 Ledelsen forventer, at omsætningen og EBITDA i 2013 vil stige med 5-18% i forhold til det realiserede i Usikkerhed ved indregning og måling Koncernens beholdninger af jord er værdiansat til den laveste værdi af kostpris eller nettorealisationsværdien. Grundene bliver udviklet og modnet af HusCompagniet før opstart af byggeprojekterne, og de enkelte grunde er vurderet enkeltvis. Der forventes ikke at ske yderligere reguleringer heraf. Medarbejderforhold Der har i årets løb været en tilgang af kompetente og erfarne medarbejdere, som har styrket koncernens viden- og kompetencemæssige udgangspunkt. Der er i året sket en almindelig tilpasning af medarbejderstaben til aktivitetsniveauet. Antal ansatte primo: 170 Antal ansatte ultimo: 181 For til stadighed at kunne levere konkurrencedygtige produkter til en god pris og god kvalitet er det afgørende, at koncernen kan rekruttere og fastholde medarbejdere. Grundlaget for tilrettelæggelsen af ledelsens opgaver er blandt andet selskabsloven, årsregnskabsloven, selskabets vedtægter og etiske retningslinjer samt god praksis for virksomheder af samme størrelse og med samme rækkevidde som HusCompagniet A/S. Herunder efterlever selskabet i kraft af sin status som delvis kapitalfondsejet virksomhed DVCA s retningslinjer for ansvarligt ejerskab og god selskabsledelse. På dette grundlag er udviklet og vedligeholdes løbende en række interne procedurer, der skal sikre en aktiv, sikker og lønsom styring af koncernen. Begivenheder efter regnskabsårets afslutning Efter regnskabsårets afslutning og frem til i dag er der ikke indtrådt forhold, som væsentligt vil kunne forrykke selskabets finansielle stilling og dermed påvirke vurderingen af årsrapporten. Forventet udvikling Ledelsen forventer, at omsætningen og EBITDA i 2013 vil stige med 5-18% i forhold til det realiserede i Forventningerne baserer sig blandt andet på de ovenfor nævnte forhold samt den nuværende ordrebeholdning. Corporate governance HusCompagniet s bestyrelse og direktion søger til stadighed at sikre, at koncernens ledelsesstruktur og kontrolsystemer er hensigtsmæssige og fungerer tilfredsstillende. Ledelsen vurderer løbende, om dette er tilfældet. Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar efter årsregnskabslovens 99a For HusCompagniet er tillid, tryghed og trivsel for kunderne nøgleord. Som byggevirksomhed opereres der under en række love og regelsæt, som stiller høje krav til HusCompagniet i alle byggeriets faser. Fra kontrakten med kunden over

11 arbejdsmiljøet på byggepladsen til husets indeklima og energiforbrug. B aktierne modtager det overskydende beløb efter A aktiernes fortrinsret. HusCompagniet støtter sådanne regulative tiltag, der skaber større tryghed og trivsel for kunden og en bedre arbejdsplads for medarbejdere og underleverandører, og HusCompagniet opererer naturligvis altid indenfor de til enhver tid gældende regler og forskrifter. HusCompagniet har derfor vedvarende fokus på at skabe de bedste rammer for familiens trivsel i byggeriet gennem anvendelse af gode materialer, som er forarbejdet på samfundsmæssig forsvarlig vis, og som sikrer et godt indeklima. Der henvises i øvrigt til FSN Capitals hjemmeside for yderligere beskrivelse af samfundsansvar og etiske retningslinjer. Aktionærforhold Bestyrelsen vurderer løbende, om selskabets kapitalstruktur er i overensstemmelse med selskabets og dets interessenters interesser. Det overordnede mål er at sikre en kapitalstruktur, som understøtter en langsigtet lønsom vækst. Selskabets aktiekapital er opdelt i A aktier, som giver ret til 10 stemmer, og B aktier, som giver ret til 1 stemme. A aktierne har fortrinsret til udlodning svarende til 12% p.a. (med rentes rente). Kapitalfonden FSN Capital er den største aktionær i selskabet og besidder 96,3% af aktierne og 97,9% af stemmerettighederne i HC TopCo A/S, som igennem HC NewCo I A/S ejer 100% af HusCompagniet A/S. FSN Capital har dermed bestemmende indflydelse på selskabet. FSN Capital er i bestyrelsen repræsenteret ved bestyrelsesmedlemmerne Thomas Broe-Andersen, Frode Strand-Nielsen og Martin Kragh Hansen. Herudover har FSN Capital til bestyrelsen valgt Allan Jørgensen, koncerndirektør i Kemp-Lauritzen, samt Bo Rygaard (formand), direktør i Dreyers Fond og tidligere koncerndirektør i Rockwool Gruppen. Bestyrelsens arbejde Bestyrelserne i HC TopCo A/S og dets datterselskaber påser, at direktionerne overholder de af bestyrelserne besluttede målsætninger, strategier og forretningsgange. Orientering fra direktionerne i de respektive selskaber sker systematisk såvel ved møder som ved skriftlig og mundtlig løbende rapportering. Denne rapportering omfatter blandt andet udviklingen i omverdenen, virksomhedens udvikling og lønsomhed samt den finansielle stilling. Bestyrelsen i HC TopCo A/S mødes efter en fastlagt mødeplan mindst 6 gange om året. Der

12 holdes normalt et årligt strategiseminar, hvor selskabets vision, mål og strategi fastlægges. I perioden mellem de ordinære bestyrelsesmøder modtager bestyrelsen løbende skriftlig orientering om selskabets og koncernens resultat og finansielle stilling, og der indkaldes til ekstraordinære møder, såfremt forholdene tilsiger det. Bestyrelsen kan nedsætte udvalg i relation til særlige opgaver, men har ikke hidtil fundet anledning til at etablere egentlige faste udvalg eller komiteer. Vederlag til ledelsen For at tiltrække og fastholde koncernens ledelsesmæssige kompetencer er direktionsmedlemmernes og ledende medarbejderes aflønning fastlagt under hensyntagen til arbejdsopgaver, værdiskabelse og vilkår i sammenlignelige virksomheder. I aflønningen indgår incitamentsprogrammer, som skal medvirke til at sikre interessesammenfald mellem selskabets ledelse og aktionærerne, idet ordningen tilgodeser såvel kort- som langsigtede mål. Dele af bestyrelsen i HC TopCo A/S deltager i selskabets incitamentsprogrammer. Aktieinvesteringsprogrammet er suppleret med sædvanlige præstationsafhængige bonusordninger for visse af koncernens medarbejdere, der er med i aktieinvesteringsprogrammet. Vederlag til direktionen og bestyrelsen er omtalt i en note til årsrapporten. Bestyrelsens og direktionens direkte aktiebeholdning (som samlet gruppe) Medlemmerne af bestyrelsen havde ultimo 2012 i alt nom aktier i HC TopCo A/S, svarende til 0,27%

13 HusCompagniet har med dette udgangspunkt formuleret en kommunikationspolitik, ligesom der er særskilte politikker for forskellige nøgleområder som personale og ansvarlighed over for kunder og samfundet som helhed. af den samlede aktiekapital. Medlemmer af direktionen og bestyrelsen har i alt nom aktier i HC TopCo A/S, hvilket repræsenterer en ejerandel svarende til 1,7% af den samlede aktiekapital. Udbyttepolitik Udbetaling af udbytte skal ske under hensyntagen til fornøden konsolidering af egenkapitalen som grundlag for koncernens fortsatte ekspansion samt under hensyntagen til de foreliggende aftaler med finansieringskilder. Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen, at der for regnskabsåret 2012 udbetales 90 mio. kr. i udbytte til det overliggende selskab, HC NewCo I A/S, til ekstraordinær nedbringelse af gæld. Interessenterne HusCompagni-koncernen søger løbende at udvikle og vedligeholde gode relationer til sine interessegrupper, idet sådanne relationer vurderes at have væsentlig og positiv betydning for koncernens udvikling. HusCompagniet har med dette udgangspunkt formuleret en kommunikationspolitik, ligesom der er særskilte politikker for forskellige nøgleområder som personale og ansvarlighed over for kunder og samfundet som helhed. Kommunikationspolitikken og relaterede procedurer skal sikre, at oplysninger af betydning for blandt andet investorer, medarbejdere og myndigheder tilgår disse og offentliggøres i overensstemmelse med regler og aftaler. Det er en del af bestyrelsens arbejde at sikre såvel efterlevelse som jævnlig tilpasning af politikkerne i overensstemmelse med udviklingen i og omkring selskabet. Anbefalinger for aktivt ejerskab og god selskabsledelse for kapitalfonde I juni 2008 udsendte Danish Venture and Private Equity Association ( DVCA ) retningslinjer for ansvarligt ejerskab og god selskabsledelse for kapitalfonde og deres kontrollerede virksomheder. Anbefalingerne omfatter blandt andet retningslinjer for beskrivelse af en række forhold i ledelsesberetningen, herunder corporate governance, finansielle risici, medarbejderforhold og strategi. Som kapitalfondsejet selskab skal HusCompagniet enten følge disse anbefalinger eller forklare, hvorfor anbefalingerne helt eller delvist ikke følges. HusCompagniet s selskabsledelse, som er beskrevet ovenfor, følger generelt DVCA s anbefalinger bortset fra, at anbefalingerne angiver, at årsrapporten skal indeholde en beskrivelse af virksomhedens forventede udvikling i omsætning og indtjening, hvilket kun er sket i begrænset form under henvisning til den generelle markedsusikkerhed for 2013 samt af konkurrencemæssige hensyn.

14 PLANSERIE HUSE Flerplanshuse byder på mange spændende løsninger lige fra det charmerende og mere enkle trempelhus til den eksklusive patriciervilla.

15 Tænk over jeres behov for udeliv, så I får en bolig, som tilgodeser dette. Er I f.eks. til lækroge og overdækkede terrasser - eller foretrækker I de store og åbne terrasser i fuld sol? En løsning i 2 plan giver mange kvadratmeter bolig på et relativt lille grundareal. Derfor er disse boliger meget eftertragtede til mindre grunde, hvor pladsen skal udnyttes optimalt.

16

17 HUSCOMPAGNIET GIVER DIG VÆRDI FOR PENGENE Der skal træffes 117 beslutninger, når man skal bygge nyt hus og det kan virke uoverskueligt. Med vores mange års erfaring hjælper vi dig med at gøre det uoverskuelige både sjovt og inspirerende. Fx har vi 11 showrooms og ca. 25 udstillingshuse rundt i landet så du i ro og mag kan se, røre og mærke efter, hvad der er den rette løsning for dig og din familie. Derudover har vi tre spændende kataloger, der viser dig de løsninger vi kan tilbyde indenfor både sommerhuse og 1-, 1½- og 2-plans huse. Uanset om du bygger første gang eller har prøvet det før, vil du opleve, at vi tager hånd om tingene. Basalt set skal der tre møder til: Møde med byggerådgiver for at afklare jeres drømme og behov. Møde med køkkenfirmaet. Møde med elektrikeren for at aftale el-installationer og hårde hvidevarer. Resten kan du se i vores showrooms eller udstillingshuse rundt i landet.

18 Hos os får du: Et kvalitetshus til en attraktiv pris. En byggeproces der kører på skinner. En økonomisk attraktiv aftale, hvor du først betaler, når du får nøglen til dit nye hus. fleksibilitet, hvor du selv kan bestemme, hvordan dit hus skal indrettes. 98% af de huse vi bygger bliver tegnet individuelt. Økonomisk tryghed, så du kan være helt sikker på, at dit hus bliver færdigbygget. Sådan har det været siden 1972 og det fortsætter vi med. Vi glæder os til at hjælpe dig Vi håber, at du har fået et indblik i, hvordan vi arbejder og hvad vi vil gøre for at give dig en tryg og behagelig oplevelse, når du bygger med HusCompagniet. Udover pris og kvalitet handler det om kemi og tillid. Vi er meget stolte af kåringen som årets mest lønsomme Gazelle i Region Sjælland Ikke mindst i lyset af den krise, som har hersket i branchen. Men endnu mere glæder vi os over, at vi på trods af krisen fortsat klarer os godt. Måske fordi vores kunder og samarbejdspartnere ved, at vi altid har fokus på kvalitet, byggestyring, betalingsbetingelser og garanti. 90% af vores kunder, der har handlet med os er enten tilfredse eller meget tilfredse. Vi er naturligvis først tilfredse, når 100% af kunderne er tilfredse med vores indsats. Vi glæder os til at møde dig og høre mere om dit drømmehus.

19

20

21

22

23 KONCERNENS HOVED- OG NØGLETAL

24 HOVED- OG NØGLETAL Mio. kr resultatopgørelse nettoomsætning Bruttoresultat ebitda Nettoomsætning omsætningens fordeling i HusCompagni-koncernen 33,0% HusCompagniet Midt- og nordjylland as 3,6% Svenska HusCompagniet AB 13,5% HusCompagniet fyn as 15,1% HusCompagniet Sønderjylland as 34,8% HusCompagniet Sjælland as

25 Mio. kr Balance Balancesum Egenkapital Medarbejdere Gennemsnitligt antal heltidsansatte EBITDA EBITDA s udvikling i perioden Egenkapital Egenkapitalens udvikling i perioden Mio. kr. Mio. kr

26 VORES Sommerhuse Hos HusCompagniet bygger vi sommerhuse med en minimal vedligeholdelse. Det er en kombination af murstenshus og træhus.

27 Længehuset er med sin rektangulære form, en smuk minimalistisk perle, der passer langt de fleste typer sommerhusgrunde. Længehuset åbner mulighed for at lege med arkitekturen. Et vinkelhus giver mange muligheder uanset grundens udformning. Husets vinkel skaber udenfor den perfekte mulighed for afskærmede terrasser med gode sol- og læmuligheder.

28

29 Hos HusCompagniet elsker vi vores arbejde, fordi vi møder mange kunder, der drømmer om et nyt energivenligt hjem. Hvert eneste hus vi bygger, betyder noget for os, fordi vi gør en familie glad. For os er kundetilfredsheden afgørende, dels fordi det er sjovere at gå på arbejde med tilfredse kunder, dels fordi vi gerne vil have, at du anbefaler os til andre. Derfor lægger det os meget på sinde, at du får præcis det hus du bestilte. Vi erkender, at alle mennesker kan lave fejl, hos HusCompagniet udbedrer vi disse fejl så snart vi kender til dem uden sværdslag. Vi håber, at du vil vise os den tillid at lade os give dig et tilbud på dit nye hus, næste gang du skal bygge. Steffen Baungaard Koncernchef / CEO

30 vi hjælper dig

31 trygt i hus

32 ET STÆRKT TEAM Steffen Baungaard Koncernchef / CEO Ole Thomsen Økonomidirektør Karsten Græsborg Regnskabschef Søren Hansen Udviklingsdirektør Jonas Berthelsen Udviklingschef Søren Nicholaisen Indkøbschef Kim Meldgaard Marketingchef Lene Frøkjær Marketingkoordinator HusCompagniet Sønderjylland as Christina D. Falk Projektkoordinator Ejvin Legaard Direktør Morten Corydon Salgschef Michael A. Thomsen Haderslev Lars Knudsen Haderslev Anders Petersen Esbjerg Bjarne Copsø Esbjerg Jesper Hansen Esbjerg Anita Juhl Regnskabsansvarlig Claus Christensen Regnskabsassistent Rasmus E. Hansen Projekteringsleder Tommy Jensen Bygningskonstruktør Anders Thomsen Bygningskonstruktør Carsten Jessen Bygningskonstruktør Lars Hundevadt Bygningskonstruktør Peter Hausted Teknisk chef Jesper Neumann Byggeleder Søren Thuesen Byggeleder Claus S. Rasmussen Byggeleder Michael Bording Byggeleder Claus M. Laursen Servicemand Die HausCompagnie G.m.b.H. Olaf Henschen Direktør Elsie Tolbøll Koordinator Lasse Bjørklund Heiko Petersen Erik Meyenburg Byggeleder

33 HusCompagniet Midt- og Nordjylland as Brian Langvad Direktør Jens D. Olesen Salgschef Horsens Martin Knudsen Horsens Claus D. Pedersen Horsens Carsten J. Nørbjerg Afdelingschef Aarhus Anders Lambæk Aarhus Lasse O. Sandfeld Aarhus Jens W. Vodstrup Aarhus Peter Jakobsen Afdelingschef Nordjylland Thomas Lindholt Nordjylland Karsten Laursen Nordjylland Casper Rejmer Hammer Kristian Riis Herning Poul Vilsgaard Herning Frank Andersen Projekteringsleder Ove Sørensen Bygningskonstruktør Energikonsulent Anne-Birgitte Skovgaard Bygningskonstruktør Claus La Cour Jensen Bygningskonstruktør Mikkel Lund Mortensen Bygningskonstruktør Jakob Holt Hansen Bygningskonstruktør Søren V. Hein Tegnestuekoordinator Nordjylland Mathias Bøhl Bygningskonstruktør Nordjylland Flemming dé Friés N. Bygningskonstruktør Nordjylland Jette Rasmussen Teknisk designer Marianne Atzen Teknisk designer Helle V. Jespersen Teknisk designer Thorsten Andersen Opmåler/ingeniør Palle Thøisen Opmåler/bygningskonstruktør Lasse Radik Opmåler/bygningskonstruktør Lars Skjernø Teknisk chef Jan Damkjær Byggeleder Michael Enghøj Byggeleder Heine Andreasen Byggeleder Michael Norup Byggeleder Poul Christensen Teknisk leder Nordjylland Patrik Sloth Byggeleder Nordjylland Ove T. Hansen Byggeleder Nordjylland Karsten Petersen Servicechef Pernille S. Jensen Indkøbsassistent Kurt Hartvigsen Bogholderiansvarlig Gitte Krog Bogholderiassistent

34 HusCompagniet Fyn as Søren Haugaard Direktør Dan Due Salgschef Morten Bille Lars Østergaard Henrik Lykke Holm Søren Lethan Michael R. Grønbech Projekteringsleder Danny Brønnum Bygningskonstruktør Louise Lambrethsen Bygningskonstruktør Morten Rafn Bygningskonstruktør Karsten Jakobsen Teknisk chef Christian Hansen Byggeleder Henrik M. Rasmussen Byggeleder Anders Dahl Nielsen Byggeleder Gunner Christensen Energikonsulent/ ingeniør Kasper Esmann Energikonsulent/ ingeniør Frank Larsen Servicetekniker Svenska HusCompagniet AB Søren Hansen Direktør Claus Sjøgreen Salgschef Malmö Lars Kviske Malmö Tord Olofsson Malmö Lars Westling Salgschef Göteborg Morten Voravong Teknisk chef Jan Svolgaard Byggeleder Peter Corfitzen Byggeleder Sebastian Schwartzbach Projektassistent Marcus Janshagen Projektassistent

35 HusCompagniet Sjælland Sjælland as as Martin Martin Ravn-Nielsen Ravn-Nielsen Erik Kotewitz Erik Kotewitz Direktør Direktør Ringsted Ringsted Martin Martin Gärtner Gärtner Ringsted Ringsted Jan Petersen Jan Petersen Ringsted Ringsted Henrik Henrik S. Taulund S. Taulund Ringsted Ringsted Søren Søren Ravn Ravn Afdelingschef Hillerød Hillerød Pia Maasbüll Pia Maasbüll Hillerød Hillerød Morten Morten Ørtenblad Ørtenblad Hillerød Hillerød Michael Michael H. Møller H. Møller Hillerød Hillerød Henrik Henrik Breinbjerg Breinbjerg Afdelingschef Kgs. Lyngby Kgs. Lyngby Mimi Andersen Mimi Andersen Kgs. Lyngby Kgs. Lyngby Casper Casper Walsøe Walsøe Kgs. Lyngby Kgs. Lyngby Peter Peter Beltoft Beltoft Kgs. Lyngby Kgs. Lyngby Lars Sørensen Lars Sørensen Teknisk Teknisk chef chef Ringsted Ringsted Mark Mark Hansen Hansen Byggeleder Byggeleder Ringsted Ringsted Kåre G. Kåre Johansen G. Johansen Byggeleder Byggeleder Ringsted Ringsted Hans-Christian Nielsen NielsenMichael Michael Sloth Sloth Byggeleder Byggeleder Teknisk Teknisk leder leder Ringsted Ringsted Hillerød Hillerød Jan Viliam Jan Viliam Byggeleder Byggeleder Hillerød Hillerød Bjarne Bjarne S. Nielsen S. Nielsen Byggeleder Byggeleder Hillerød Hillerød Henrik Henrik Overbeck Overbeck Teknisk Teknisk leder leder Kgs. Lyngby Kgs. Lyngby Hans Hans Henrik Henrik Hansen Hansen Martin Martin Gläser Gläser Byggeleder Byggeleder Byggeleder Byggeleder Kgs. Lyngby Kgs. Lyngby Kgs. Lyngby Kgs. Lyngby Dan Bach Dan Bach Jensen Jensen Servicetekniker Jan Roholte Jan Roholte Servicetekniker Torben Torben Keldt Keldt Opmåler Opmåler Ringsted Ringsted Jan Rasmussen Jan Rasmussen Opmåler Opmåler Hillerød Hillerød Lise Føns Lise Føns Christensen ChristensenHanne Hanne G. Andersen G. Andersen Tegnestuekoordinator Projekterende Ringsted Ringsted Ringsted Ringsted Jette Jette Pedersen Pedersen Projekterende Ringsted Ringsted Nicoline Nicoline Juhl Juhl Projekterende Ringsted Ringsted Iben Frydensberg Iben Frydensberg Projekterende Ringsted Ringsted Lasse Lasse R. Keinicke R. Keinicke Projekterende Hillerød Hillerød Maibritt Maibritt I. Sukkot I. Sukkot Projekterende Hillerød Hillerød Kristina Kristina Bendixen Bendixen Projekterende Hillerød Hillerød Martin Martin Jeppesen Jeppesen Projekterende Kgs. Lyngby Kgs. Lyngby Helle Helle Carstens Carstens Projekterende Kgs. Lyngby Kgs. Lyngby Peter Peter Hansen Hansen Projekterende Kgs. Lyngby Kgs. Lyngby Tove Petersen Tove Petersen Regnskabschef Rikke Rikke Andersen Andersen Anna Anna S. de S. Molade Molade Regnskabsassistent Sekretær Sekretær

36 huscompagniet.dk

For HusCompagniet handler det om at få husbyggeren trygt i hus.

For HusCompagniet handler det om at få husbyggeren trygt i hus. BERETNING FOR 2014 VELKOMMEN For HusCompagniet handler det om at få husbyggeren trygt i hus. HusCompagniet sørger for tryghed hele vejen, lige fra beslutningen om at bygge drømmehuset, over projektstyringen

Læs mere

B E R E T N I N G F O R 2 0 1 0

B E R E T N I N G F O R 2 0 1 0 B E R E T N I N G F O R 2 0 1 0 V i b y g g e r h u s e h e l t n e d e p å j o r d e n Vi bygger huse helt nede på jorden - siden 1972 Virksomhedens afdelinger og salgskontorer HusCompagniet as Plutovej

Læs mere

B E R E T N I N G F O R 2 0 0 8 T R Y G H E D, T I L L I D O G T R I V S E L

B E R E T N I N G F O R 2 0 0 8 T R Y G H E D, T I L L I D O G T R I V S E L B E R E T N I N G F O R 2 0 0 8 T R Y G H E D, T I L L I D O G T R I V S E L Virksomhedens områder HusCompagniet as Plutovej 3 8700 Horsens Tlf. 75 64 57 99 FM-Søkjær as Plutovej 3 8700 Horsens Tlf. 75

Læs mere

Hovedarbejdsmiljøudvalg

Hovedarbejdsmiljøudvalg Hovedarbejdsmiljøudvalg Formand: Johnny Hey, Adm. direktør Regionschefer: Klaus Villefrance, Jørn Tønnes, Søren Frahm, Ole Høgh AL.: Henning Hoff, Thomas Møller Nielsen, Søren Hornemann Jensen, Søren Franck,

Læs mere

Resultatliste Politimesterskaber i Maraton 2012. Mesterskabsklasse (klasse 1)

Resultatliste Politimesterskaber i Maraton 2012. Mesterskabsklasse (klasse 1) Resultatliste Politimesterskaber i Maraton 2012. Mesterskabsklasse (klasse 1) 1 6566 Tony Wang Markussen guld Københavns Vestegn 02:48:39 2 6590 Torben Klose sølv Fyn 02:57:10 3 2227 Martin Gravesen bronze

Læs mere

Alletiders bedste mænd

Alletiders bedste mænd 100m. Thomas Hultmann, 59 10,72s 83 Jørn Petersen, 61 10,9s 84 Teddy Jensen, 65 10,9s 84 Frank Engmark, 57 11,2s 77 Tomas Jensen, 64 1,2s 82 Michael Friborg, 66 1,3s 84 Bjarne Vedel, 66 11,3s 89 Carsten

Læs mere

Investeringsforeningen Danske Invest og Investeringsforeningen Danske Invest Select. Politik for udøvelse af stemmerettigheder

Investeringsforeningen Danske Invest og Investeringsforeningen Danske Invest Select. Politik for udøvelse af stemmerettigheder Investeringsforeningen Danske Invest og Investeringsforeningen Danske Invest Select Politik for udøvelse af stemmerettigheder Vedtægterne for investeringsforeningerne Danske Invest og Danske Invest Select

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere Herresingle U09 B 1. Søren Pedersen (Holsted) 2. Tobias Hansen (Skodborg) 3. Max Bøgedahl (Skodborg) 4. Anne Mia Storm Pedersen (Andst) 5. Christian Huss Eskesen (Gesten) Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

Mødetid Point Placering

Mødetid Point Placering Morten Røge JÆ Kl. 10:15 378 1. Casper Andersen JÆ Kl. 09:45 376 2. Gert Jensen JÆ Kl. 12:30 371 3. Kennet Olesen JÆ Kl. 12:45 369 4. Klaus Rybjerg JÆ Kl. 10:15 367 5. Per Jensen JÆ Kl. 10:00 360 6. Thomas

Læs mere

Ringe Sø Marathon Halvmarathon0313 2013-03-16. www.42laps.com 2013-03-16

Ringe Sø Marathon Halvmarathon0313 2013-03-16. www.42laps.com 2013-03-16 1 Jonathan Dahl / Nislevgård / 00:19:05 Nislevgård00:19:48 00:20:30 00:20:07 00:20:13 00:00:33 01:40:18 (00:47) 2 Peder Balle 00:20:16 00:21:37 00:21:35 00:21:08 00:21:09 00:01:42 01:47:30 (00:50) 3 Martin

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang Kasper Grotrian Andersen Elev 7. Kl. årgang 06/07 Sandie Haubro Gedsted Hansen Elev 7. kl. årgang 06/07 Christina Mathilde Hougaard Elev 7. kl. årgang 06/07 Tobias Krogh Sæderup Elev 7. kl. årgang 06/07

Læs mere

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere

Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli - 31. december 2015

Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli - 31. december 2015 Nasdaq Copenhagen A/S nr. 3 / 2016 Aarhus, 29. februar 2016 CVR. nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli - 31. december 2015 Bestyrelsen i Admiral Capital

Læs mere

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år KORSØRLØBET 2003 Piger indtil 10 år 1 MATHILDE THORSEN 0.10.08,6 2 ANNE KNUDSEN 0.10.10,8 3 SABINE OLSEN 0.10.16,4 4 PERNILLE HANSEN 0.10.36,0 5 ELINE KRISTIANSEN 0.11.19,9 6 JOSEFINE MIKKELSEN 0.11.32,8

Læs mere

RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011

RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011 RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011 DDS SP v.3.11.3.2 Gevær, 15m. Mesterskab BK1 1 11697 Asbjørn Risgård Nielsen 01 548 Vilsted Skf. 200/09 200/11 400/20 1 94453 Frederik Axelsen 01 513 Vester

Læs mere

2014 / 2015. 5. afd. 26. februar 2015 Romalt Bakker. Arrangør: PI-Randers Dansk Politiidrætsforbund

2014 / 2015. 5. afd. 26. februar 2015 Romalt Bakker. Arrangør: PI-Randers Dansk Politiidrætsforbund 26. februar 2015 Romalt Bakker 2014 / 2015 5. afd. Arrangør: PI- Dansk Politiidrætsforbund Formanden har ordet Som formand for politiidrætsforening vil jeg gerne byde velkommen til MTB-vintercuppen. Efter

Læs mere

Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 31 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 1 J Lars Holm 45 1 100 24 76 1 2 J Kim Jensen 44 1

Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 31 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 1 J Lars Holm 45 1 100 24 76 1 2 J Kim Jensen 44 1 DATO April Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 3 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 J Lars Holm 45 00 24 76 2 J Kim Jensen 44 97 39 58 3 J Niels Christensen 45 2 87 35 52 4 J Troels

Læs mere

Vintercup 5. afdeling i Vejle d Klasse 1

Vintercup 5. afdeling i Vejle d Klasse 1 Vintercup 5. afdeling i d. 230216 Klasse 1 1 Jakob Hoffmann PI 5 omg. 1:17:16 0,05 2 Jess Robert Civil 5 omg. 1:23:27 0,06 3 Hans Hoffmann PI 5 omg. 1:24:01 4 Claus Bæk André Sydøstjylland 5 omg. 1:26:22

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

De Danske Mesterskaber M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL

De Danske Mesterskaber M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL De Danske Mesterskaber 2008 15 M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL De Danske Mesterskaber 15 meter Pistol 4. - 6. APRIL 2008 Korsør Grovpistol Herre 48 deltagere 10 Hold Fripistol Junior 037

Læs mere

44 Kim & Jens Sørensen DK M :16:18:25 45 Team Kathøj DK M :16:18:61 46 Team

44 Kim & Jens Sørensen DK M :16:18:25 45 Team Kathøj DK M :16:18:61 46 Team Nr: Ejer: Ring nr: Stemplingstidspunkt: 1 Team Odder DK 097 17 1328M 17.07.17 10:13:31:57 2 Michael Kjærgaard DK 156 17 1151M 17.07.17 10:13:34:50 3 Ove Bæk DK 084 17 900M 17.07.17 10:13:37:34 4 Vily Lindkvist

Læs mere

Kom trygt i hus. Guide til husbyggeriets faser. Rådgivning Styring Økonomi

Kom trygt i hus. Guide til husbyggeriets faser. Rådgivning Styring Økonomi Kom trygt i hus Guide til husbyggeriets faser Rådgivning Styring Økonomi Inspirationsfasen Lad idéerne spire frem Høst inspiration Hvad ønsker I jer? Økonomifasen Hvad må det koste? Få lavet et budget

Læs mere

HOLD NAVN POINT SKYDETID

HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD 03 Hurrycane 144 8.30 HOLD 03 Max 375 134 8.30 HOLD 02 Stig Sørensen 133 8.15 HOLD 03 cp 129 8.30 HOLD 12 Jesper Madsen 129 10.45 HOLD 01 Leif Mikkelsen 128 8.00 HOLD 03 ssg

Læs mere

Periodemeddelelse 3. kvartal 2015

Periodemeddelelse 3. kvartal 2015 Periodemeddelelse 3. kvartal 2015 CVR-nr. 65746018 Møns Bank vil åbne filial i Vordingborg hvor Allan Andersen, Mette Frank og Jan Nielsen allerede betjener kunder. Fondsbørsmeddelelse nr. 07/2015 RESUME,

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

AM Auto Løbet 2015. Søndag den 17. maj 2015 R E S U L T A T P R. P R Ø V E. Randers Auto Sport

AM Auto Løbet 2015. Søndag den 17. maj 2015 R E S U L T A T P R. P R Ø V E. Randers Auto Sport 01 SS1 DLG Skørring 1 Brian Rasmussen Gert B. Pedersen KR7 1 1 01:07 4 Jonas Bjerregaard Gad Bjarke Gad KR7 2 2 01:08 00:01 00:01 9 Henrik Vestergaard Søren Lind Andersen KR7 3 3 01:09 00:02 00:01 8 Jess

Læs mere

Ejer: Ring nr: 1 Søren Andersen DK 151 17 187M 2 Olsen & Boisen DK 70 17 829M 3 Tommy Nielsen DK 216 17 168M 4 Peter Mikkelsen DK 075 17 746M 5 Team Dannerhøj DK 129 17 22M 6 Thorkil Thomsen DK 70 17 607M

Læs mere

RESULTATLISTE Vodskov stævnet 50 og 200 meter

RESULTATLISTE Vodskov stævnet 50 og 200 meter RESULTATLISTE Vodskov stævnet 50 og 200 meter 07-09-2014 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 111109 Bastian Boldt 01-514 Vodskov Skytteforening 200/10 200/15 400/25 G 2 102409 Magnus Larsen 01-514 Vodskov Skytteforening

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2006

Delårsrapport for 1. kvartal 2006 Delårsrapport for 1. kvartal 2006 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Aalborg Skyttekreds Pistolterrænstævne 2007

RESULTATLISTE FOR Aalborg Skyttekreds Pistolterrænstævne 2007 StævneProgram 19-08-2007 23:05 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.3.4 Juni 2007 RESULTATLISTE FOR Aalborg Skyttekreds Pistolterrænstævne 2007 Pistolterræn - Klasse JUN 1 05N-17450 Henrik Hjelm Hansen

Læs mere

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017 5. afdeling / Tirsdag den 28. februar 2017 Klasse 1 1 omg. 2 omg. 3 omg. 4 omg. 5 omg. 6 omg. 1 1 Rasmus Feldballe Silkeborg PI 0.11.19 0.12.08 0.23.27 0.12.05 0.35.32 0.12.15 0.47.47 0.12.13 1.00.00 0.12.45

Læs mere

Typehusfirmaer går mod lyse tider

Typehusfirmaer går mod lyse tider TORSDAG 28. MAJ NR. / 2015 99 Kontor 531-4.639 m 2 Park Kælder Allé 18295, - 1.094 Brøndby m 2 Repræsentativ ejendom med lyse og moderne kontorlokaler Typehusfirmaer går mod lyse tider Flere års stilstand

Læs mere

Morsø-Cup Deltagerliste 2017

Morsø-Cup Deltagerliste 2017 Deltagerliste 2017 Nr: Ejer Ring nr: 1 Alex Kristiansen DK 021 17 2601M 2 Alex Kristiansen DK 021 17 2602M 3 Alex Kristiansen DK 021 17 2604M 4 Alex Kristiansen DK 021 17 2605M 5 Alex Kristiansen DK 021

Læs mere

Fyns 5 daws 2011 3. etape 07 06 2011, Stige Ø, Odense OK 22:11:24 A kort 4,48 km

Fyns 5 daws 2011 3. etape 07 06 2011, Stige Ø, Odense OK 22:11:24 A kort 4,48 km A kort 4,48 km Startet : 30 Udgået : 0 Disk.: 1 1. Torben Kruse Svendborg OK 33.48 2. Ib Monrad Odense OK 34.37 +49 3. Jens Dam Odense OK 35.43 +1.55 4. H. V. Jensen Odense OK 37.02 +3.14 5. Wolfgang Schulz

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: 1 Alex Kristiansen DK 021 17 2602M 2 Alex Kristiansen DK 021 17 2604M 3 Alex Kristiansen DK 021 17 2611M 4 Alex Kristiansen DK 021 17 2615M 5 Alex Kristiansen DK 021 17 2618M 6 Allan

Læs mere

M a n d a t o g f o r r e t n i n g s o r d e n f o r v e d e r l a g s u d v a l g e t i A m b u A / S

M a n d a t o g f o r r e t n i n g s o r d e n f o r v e d e r l a g s u d v a l g e t i A m b u A / S M a n d a t o g f o r r e t n i n g s o r d e n f o r v e d e r l a g s u d v a l g e t i A m b u A / S 1. Baggrund og formål 1.1 Udvalget er etableret af Selskabets bestyrelse med henblik på at bistå

Læs mere

Pie. Nr. Navn Alder Klub/Sponsor Lap 1 Lap2 Lap3 Lap 4 Lap 5 Lap 6 Total Status

Pie. Nr. Navn Alder Klub/Sponsor Lap 1 Lap2 Lap3 Lap 4 Lap 5 Lap 6 Total Status Pie. Nr. Navn Alder Klub/Sponsor Lap 1 Lap2 Lap3 Lap 4 Lap 5 Lap 6 Total Status Lap 7 Lap 8 Lap 9 Lap 10 Lap 11 Lap 12 1 117 Rasmus Feldballe 0 Silkeborg 30:09,33 29:28,65 29:29,57 01:29:07,55 IIG 2 102

Læs mere

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1 Landsudstillingen Brædstrup - Februar 2015 Bedømmelser Klasse: 1 114 115-12-0310 164/Østdjurs Søren Bo Brøbech 0,75 0,75 0,75 0,50 0,50 1,00 0,75 5,00 95,00 0,75 95,75 130 190-13-0156 190/Ikast Mark &

Læs mere

Jægerskydning. Samlet

Jægerskydning. Samlet Jægerskydning Øse Navn Point X 10 Placering Kenneth Jensen 141 2 3 Carsten Cristensen 137 1 18 Jørgen Borg 137 0 19 Henning Sørensen 137 0 19 Allan Pedersen 135 0 28 Benny Ølgod 133 1 31 Erling Christensen

Læs mere

RESULTATLISTE TKL Sommerstævne 2013

RESULTATLISTE TKL Sommerstævne 2013 27-05-2013 10:14:40 - DDS SP v.3.13.2.1 RESULTATLISTE TKL Sommerstævne 2013 Tak for fremmødet til vores stævne Lodtrækning med 5 gevinster af 200,-kr. 1. 19352 Henrik Strand 04-020 Taarup-Kvols-Løgstrup

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Resultatliste SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Lørdag d. 8. oktober 2011 Idet vi takker for deltagelsen i SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet, fremsender vi hermed resultatet af jeres anstrengelser.

Læs mere

5. februar 2009 7. februar 2007

5. februar 2009 7. februar 2007 0BTil NASDAQ OMX København A/S 1B offentliggør tillæg til prospekt for 2Bobligationer udstedt i medfør af 33 e i lov om realkreditlån 3Bog realkreditobligationer mv. (Junior Covered Bonds) 5. februar 2009

Læs mere

Herre klasse 5 1;Jakob Hærvig, Skalborg SK

Herre klasse 5 1;Jakob Hærvig, Skalborg SK Dame klasse 2 double 1;Lone Dissing/Malene Espensgaard, Løgum/Brønderslev 2;Anne Aagaard Lauridsen/Janne Jensen, Silkeborg BTR Final;Dissing/Espensgaard - Lauridsen/Jensen;11-0, 11-0, 11-0 Herre elite

Læs mere

Indendørs FITA. Afholdt af Randers BL den 02-12-2006 i Randers

Indendørs FITA. Afholdt af Randers BL den 02-12-2006 i Randers Indendørs FITA Afholdt af Randers BL den 02-12-2006 i Randers Resultatliste for: Compound Elite 1 1A Martin Damsbo Brande 292 295 587 47 13 2 8A Per Knudsen Broager Bueskyttelaug 292 291 583 43 17 3 11C

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: Stemplingstidspunkt: 1 Alex Kristiansen DK 021 17 2605M 06.08.17 11:38:00:19 2 Rasserne DK 93 17 608M 06.08.17 11:38:01:71 3 Jesper Pedersen DK 250 17 3286M 06.08.17 11:41:44:53 4 Kjær

Læs mere

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013 DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013 Klubbens samlede medaljehøst Guld Sølv Bronze 28 (1) 24 (2) 15 (4) TOP 5 Guld Sølv Bronze 1 Birger Frederiksen 6 (1) 3 (1) 2 Karin

Læs mere

Nordicom A/S Koncernen Q1 Delårsrapport 2006

Nordicom A/S Koncernen Q1 Delårsrapport 2006 17. maj Delårsrapport Nordicom A/S Koncernen Delårsrapport Nordicoms resultat udgør 129,3 mio. kr. før skat, hvilket er en fremgang på 101,9 mio. kr. ( 2005: 27,4 mio. kr.). Omsætningen i perioden udgør

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Løgstør Stævne 2010

RESULTATLISTE FOR Løgstør Stævne 2010 RESULTATLISTE FOR Løgstør Stævne 2010 15m Gevær - Mesterskab Klasse BK1 1 01-11697 Asbjørn Risgård Nielsen 548-Vilsted Skf. 199 199 398 / 23 G 2 01-85492 Martin Jensen 550-Løgstør Skyttelaug 199 199 398

Læs mere

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder Københavns Fondsbørs Fondsbørsmeddelelse nr. 9 / 2007 NTR Holding A/S Lyngbyvej 20, 3. 2100 København Ø Tel.: 3915 8040 Fax: 3915 8049 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn Petersen,

Læs mere

Dansk Politimesterskab 2010 - herrer.

Dansk Politimesterskab 2010 - herrer. Dansk Politimesterskab 2010 - herrer. Nr. Start Navn Tjenestested / Hold Tid 1 2771 Torben Klose Fyn 02:43:01 2 1886 Karsten Bruhn Kristiansen Nordsjælland 02:47:05 3 10167 Palle Redder Østjylland 02:48:36

Læs mere

Elfagets Faglæreruddannelse

Elfagets Faglæreruddannelse Grillarrangement Starttidspunkt tirsdag 24-06-2014 00:00 Sluttidspunkt tirsdag 24-06-2014 00:00 Aksel Lykke Dennis Langvad Kurt Kristensen Mathies Sørensen Steffen Sørensen Kim Fusager Flemming Kastbjerg

Læs mere

NTR Holding planlægger ejendomsrelaterede investeringer

NTR Holding planlægger ejendomsrelaterede investeringer Københavns Fondsbørs Fondsbørsmeddelelse nr. 10 / 2007 NTR Holding A/S Lyngbyvej 20, 3. 2100 København Ø Tel.: 3915 8040 Fax: 3915 8049 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn Petersen,

Læs mere

Politik for aktivt ejerskab Foreningen Nykredit

Politik for aktivt ejerskab Foreningen Nykredit Politik for aktivt ejerskab Foreningen Nykredit Marts 2017 16. marts 2017 Politik for aktivt ejerskab At være en aktiv ejer indebærer for Foreningen Nykredit, at foreningen deltager aktivt i at sikre en

Læs mere

Politi DM Linieløb - 27-08-2014. Viborg Politi Klasse: Damer

Politi DM Linieløb - 27-08-2014. Viborg Politi Klasse: Damer Antal deltagere: 4 Klasse: Damer Gennemsnit for vinder: 35,3 km/h Antal præmier: 4 Plac. Ryg nr. UCI kode Navn 1 DENOOOOOOOO Bettina Romer 2 2 DENOOOOOOOO Helle Sørensen 3 3 DENOOOOOOOO Rikke Guldbæk 4

Læs mere

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid 1. 1. Poul Mølgaard V Veteran Kl. 08:00 2. Lars Hauge JÆ Jæger Kl. 08:00 3. Peter Johansen M Mester Kl. 08:00 4. Anders Bruun M Mester Kl. 08:00 5. Per sen M Mester

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2012-13 Individuelle resultater Luftpistol Klasse 1 1 16916 Rune Knudsen 291 291 292 874 291,3 2 32639 Heidi Bergholt Madse 289 287 289 865 288,3 3 14780 Holger W.

Læs mere

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 DDS SP v.3.14.4.1 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening 200/11 200/14 400/25 2 20564 Silas Højfeldt Kildehøj 10-456

Læs mere

MTB - Vintercup - 5 Afd. - Randers - Romalt Bakker - 26. februar 2015

MTB - Vintercup - 5 Afd. - Randers - Romalt Bakker - 26. februar 2015 MTB - Vintercup - 5 Afd. - - Romalt Bakker - 26. februar 2015 Navn Klub 1 omgang 2 omgang 3 omgang 4 omgang 5 omgang Total Klasse 1: 1 Rasmus Feldballe 00:14:02 00:13:01 00:13:06 00:13:24 00:13:26 01:07:02

Læs mere

Faglig netværksgruppe Natur/teknik

Faglig netværksgruppe Natur/teknik N/T Skole Faglærere Mailadresse - samlet mail liste sidst i dokumentet Tovholder MBS Bente Mathiesen Tovholder bente@gefibermail.dk Bakkeskolen Bjedstrup Skole Ejer Bavnehøj Skolen Gl.Rye Skole Gyvelhøjskolen

Læs mere

Helle Ib: Skattesagen kan blive en fuser. Byggeri. Typehuskonge vil bygge sommerhuse

Helle Ib: Skattesagen kan blive en fuser. Byggeri. Typehuskonge vil bygge sommerhuse Helle Ib: Skattesagen kan blive en fuser Byggeri Typehuskonge vil bygge sommerhuse byggeri strategi Parcelhuskæmpe kaster sig over sommerhuse Huscompagniet har de seneste år haft massiv succes med salg

Læs mere

2010 Inkl. hoved- og nøgletal samt faktaboks

2010 Inkl. hoved- og nøgletal samt faktaboks Pressemeddelelse Årsrapport 2010 Inkl. hoved- og nøgletal samt faktaboks Må straks offentliggøres Pressemeddelelse Stabil udvikling i 2010 ramt af faldende obligationskurser i fjerde kvartal Alligevel

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2016 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

ALLE HAR RÅD TIL FULDMURET

ALLE HAR RÅD TIL FULDMURET ALLE HAR RÅD TIL FULDMURET INDIVIDUELT DESIGN LEVERING TIL TIDEN ATTRAKTIV PRIS FULDMURET KVALITET PROJEKT STYRING HØJESTE KVALITET KOMPETENT RÅDGIVNING NORDIC LIGHT norden med et strejf af syden NORDIC

Læs mere

Rækkeetiketter LOSER Rækkeetiketter WINNER 3 3

Rækkeetiketter LOSER Rækkeetiketter WINNER 3 3 Rækkeetiketter LOSER Rækkeetiketter WINNER 3 3 Østergaard, Henrik Østergaard, Henrik 1605 Bondo, Jes 4825 Bergendorff, Niels 3723 Nielsen, Tia 6993 Mikkelsen, John 5 8328 Groth, Ebbe Christensen, Allan

Læs mere

HER OG NU s første udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s første udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU Februar 2006 HER OG NU s første udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: Fratrædelsesaftalen 2006 Evaluering af lønsamtaler 2005 Individuelle lønsamtaler 2006 Ændring

Læs mere

DM/FM Rulleski 2014, lang distance, fri stil

DM/FM Rulleski 2014, lang distance, fri stil DM/FM Rulleski 2014, lang distance, fri stil Dame Fri 15-16, 3 omgange, 19600 m 1 84 Sigrid Thomsen KS 00:01:16 00:17:32 00:17:41 00:17:51 00:54:21 2 46 Ditte-Marie Berg-Sørensen KS 00:01:17 00:17:31 00:17:41

Læs mere

Vejen Badmintonklub Søndag : : : : : :30

Vejen Badmintonklub Søndag : : : : : :30 Lørdag 1-12 09:30 13-24 10:30 25-36 11:30 37-48 12:30 49-60 13:30 61-72 14:30 73-84 15:30 85-96 16:30 97-108 17:30 109-120 18:30 Søndag 121-130 09:30 131-140 10:30 141-150 11:30 151-160 12:30 161-170 13:30

Læs mere

Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro planlægger fusion

Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro planlægger fusion Fondsbørsmeddelelse nr. 13/2013 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K 28. oktober 2013 Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro planlægger fusion Bestyrelserne i Sparekassen Himmerland

Læs mere

Delårsrapport for 1.-3. kvartal 2014

Delårsrapport for 1.-3. kvartal 2014 Delårsrapport for 1.-3. kvartal 2014 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 * www.ao.dk CVR-nr.: 58 21 06 17 Selskabsmeddelelse nr. 11/2014 1/15 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Points Løbstid Første løb efter (varighed)

Points Løbstid Første løb efter (varighed) Afdeling 1 Strandhuse/Drejens Afdeling 2 Engelsholm Afdeling 3 Staurby Samlet score Klasse Løber Klub Løbstid Første løb efter (varighed) Points Løbstid Første løb efter (varighed) Points Løbstid Første

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1878,1 10 1878,1 10 2 Kolding 1 1852,4 8 1852,4 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1846,0 6 1846,0 6 4 Hvidovre SF 1 1839,9 4 1839,9 4 5 Viborg 1 1835,7 2 1835,7

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1876,9 10 7505,5 40 2 Kolding 1 1842,3 4 7412,0 24 3 DSB/ASF 1 1846,9 6 5565,8 22 4 Viborg 1 1850,6 8 7394,9 18 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1819,9 0 7351,8

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr. 3 2015. København, den 23. april 2015 DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2015

Selskabsmeddelelse nr. 3 2015. København, den 23. april 2015 DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2015 Selskabsmeddelelse nr. 3 2015 NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel: +45 70 25 10 56 Fax: +45 70 25 10 75 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 23. april 2015 DELÅRSRAPPORT

Læs mere

Årsrapport 2012/13. Superligaen A/S. CVR-nr. 13 99 68 30 086701 CLDA KLA / CW. Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk

Årsrapport 2012/13. Superligaen A/S. CVR-nr. 13 99 68 30 086701 CLDA KLA / CW. Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Osvald Helmuths Vej 4 Postboks 250 2000 Frederiksberg Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk 086701 CLDA KLA / CW KPMG Statsautoriseret

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

KUWAIT PETROLEUM AVIATION (DANMARK) A/S

KUWAIT PETROLEUM AVIATION (DANMARK) A/S KUWAIT PETROLEUM AVIATION (DANMARK) A/S Årsrapport 9. december 2011-31. marts 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/08/2013 Bent Kristiansen Dirigent

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 2. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1869,8 10 3741,6 20 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1858,2 8 3703,4 14 3 Viborg 1 1843,6 5 3690,2 13 4 Kolding 1 1843,5 5 3686,9 9 5 Helle 1 1824,2 2 3632,1

Læs mere

Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25

Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25 MeOS 2015-01-26 10:50:10, Lang, (1/5) Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25 Lang (30 / 30) Tid Efter 1. Michael Sørensen OK Øst Birkerød 1:53:30 3:48 (3:48) 2:11 (5:59) 2:58 (8:57) 1:24 (10:21) 3:16 (13:37)

Læs mere

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.)

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke Festuge 2016, hvor jeg igen i år med rund hånd har fordelt vagter i madtelt, grill, pølsevogn og ølvogn. Kig

Læs mere

:43:20 NANNA VESTERGAARD KRISTEENSEN IKAST ATLETIK & MOTION :43:23 LONE MIKKELSEN IKAST ATLETIK & MOTION

:43:20 NANNA VESTERGAARD KRISTEENSEN IKAST ATLETIK & MOTION :43:23 LONE MIKKELSEN IKAST ATLETIK & MOTION Distance 8,5 Klasse: KVINDE Distance 8,5 1 0573 00:43:00 HELLE OVESEN BRANDE MOTION 2 0592 00:43:20 NANNA VESTERGAARD KRISTEENSEN IKAST ATLETIK & MOTION 3 0593 00:43:23 LONE MIKKELSEN IKAST ATLETIK & MOTION

Læs mere

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 07-06-2015 08:58:19 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 5%-Skytte, Terrænskydning, Pistol cal..22, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben - GPA, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse nr. 15 / 2004 25. oktober 2004

Fondsbørsmeddelelse nr. 15 / 2004 25. oktober 2004 Fondsbørsmeddelelse nr. 15 / 2004 25. oktober 2004 Kontaktperson: Hans Østergaard, bankdirektør Tel. 9712 1144 KVARTALSorientering pr. 30. september 2004 (9 mdr.) KORT resumé 2 centrale mål nået: Udlån

Læs mere

Placering. Mesterskabsklasse Dame Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Placering. Klasse A Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster.

Placering. Mesterskabsklasse Dame Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Placering. Klasse A Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Danske Politi Mesterskaber i Orienteringsløb 2010. Mesterskabsklasse Herre. Orienteringsbane på 8,0 km med 23 poster Per Jessen Roskilde 0:57:35 Dansk Politi Mester Erik Olsen Helsingør 1:05:41 2 Jesper

Læs mere

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen Placering Nr Navn Forenings by Total Old Boy Træf Skud 1 407 Flemming Thøger Pedersen 1004 40 40 Omskydning 15 16 2 437 Jens Ole Mathiesen 4002 40 40 Omskydning 9 12 3 321 Kim Ole Jakobsen 2418 40 42 4

Læs mere

Fælles LUU konference Onsdag den 7. oktober 2015 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart

Fælles LUU konference Onsdag den 7. oktober 2015 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart Fælles LUU konference Onsdag den 7. oktober 2015 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart Deltagerliste AMU Fyn Per Hansen Jan Petersen AMU Nordjylland Vagn Ole Petersen Frede Holst Andersen Leif

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 8. oktober 2015, klokken 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade 5, DK-2100 København Ø. Bestyrelsen

Læs mere

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd.

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd. RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP UNGDOM: Resultat 1. afd. Nr. Navn Klub Klasse Afd.1 1 407 Christian Zeeberg Varde Cykelklub Ungdom 00:54:00 2 424 Mikkel Møller Vejen BC Ungdom 00:54:04 3 406

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2015 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2015 - Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1871,8 10 1871,8 10 2 Viborg 1 1846,6 8 1846,6 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1845,2 6 1845,2 6 4 Kolding 1 1843,4 4 1843,4 4 5 Helle 1 1807,9 2 1807,9 2

Læs mere

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121 Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013 Afholdelsessted Hotel Faaborg Fjord Startdato 15/08-13 Slutdato 16/08-13 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Leif M. Larsen, Gitte

Læs mere