Referat af repræsentantskabsmøde 11. oktober Valg af dirigent.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af repræsentantskabsmøde 11. oktober 2015 1. Valg af dirigent."

Transkript

1 Referat af repræsentantskabsmøde 11. oktober 2015 Formanden bød velkommen og gjorde opmærksom på, at mødet vil blive optaget elektronisk til bruge for referent og dirigent. Optagelsen vil være til internt brug. Prisen for fortæring vil være kr. 80,-; dette gjaldt for andre end repræsentantskabets og hovedbestyrelsens medlemmer. Formanden bad forsamlingen om at rejse sig, så man kunne mindes de medlemmer, der var gået bort i løbet af året. Det drejede sig om følgende: OZ1CHS Mogens, OZ1HGN Finn, OZ6QR Gert, OZ1FPR Jørgen, OZ4FI Finn, OZ8EM Erik, OZ8JK Jørgen, OZ1GLO Frode, OZ1BVQ, Niels, OZ5WQ Peter, OZ1EMI, Carlo, OZ1JVG, Ole, OZ7LJ John, OZ1BFJ Christian, OZ1USA Eric, OZ0HP Henning, OZ3U Kjeld, OZ8PI Erik, OZ2KJ Kurt, OZ6LN Leo, OZ5Z Finn, OZ8KZ Henning, OZ6MI Per, DR2315 Svend Erik, OZ3LK Laurits, OZ1AJV Carl, OZ2IMC Iver, OZ4JA Jens-Karl, OZ1AYW Bent, OZ9FM Frede, OZ7JAN Jan, OZ2BT Bertel, OZ5CM Vagn, OZ7KDJ Kalus, OZ5PD Per, OZ2FPS Søren, OZ9PG Poul. Efter et minuts stilhed udtalte formanden er Æret være deres minde. 1. Valg af dirigent. På forretningsudvalgets vegne foreslog formanden OZ1YV Carl-Verner, idet han ønskede en dirigent, der ikke havde haft del i uroen. Fra forsamlingen blev foreslået OZ3MK, Mikael. Inden der kunne foregå en afstemning om kandidaterne foretog sekretæren en registrering af de tilstedeværende repræsentantskabsmedlemmer. Følgende var til stede: OZ1ACB Allis, OZ5LH Jørgen, OZ1RH Palle, OZ0J Jørgen, OZ0CP Charlotte, OZ5PT Hans, OZ6MU John, OZ3MK Mikael, OZ7UE John, OZ1CCJ Arthur, OZ6KH Villy, OZ1CWP Bjarne, OZ1DCZ Carsten, OZ8XW Flemming, OZ5WT Bent, OZ9UB Claus, OZ3ZU Viggo, OZ6ADL Nils, OZ1FXO Hans Ove. OZ5WT: Er dirigentkandidaterne farvet ; har de deltaget i debatten? OZ1YV: Jeg har ikke deltaget i nogen debat. OZ6OM: Mente at OZ3MK var drøftet i hovedbestyrelsen som en mulighed. OZ1AHV: Forretningsudvalget har ikke orienteret hovedbestyrelsen om OZ1YV som kandidat.

2 Formanden: Forretningsudvalget har mødtes i går, og forretningsudvalget har fem dage til at gøre det. Debat mellem OZ8XW, OZ9UB, OZ1CWP om suppleanterne skulle være med. Det mundede ud i, at repræsentantskabsmedlemmerne og suppleanterne ikke kan underkendes af repræsentantskabet. OZ1DCZ erklærede, at det var han ikke enig i. Skriftlig afstemning, der gav følgende resultat: OZ3MK Mikael: 14 stemmer OZ1YV Carl-Verner: 5 stemmer Dirigenten fastslog, at repræsentantskabsmødet var lovligt indvarslet efter vedtægterne og at der var udsendt materiale til repræsentantskabsmedlemmerne. Han henstillede til forsamlingen, at debatten foregik i en rolig og saglig tone. Til stemmetællere udpegedes revisorerne OZ0CP og OZ7UE, og til referent udpegedes sekretæren OZ5KM. 2. Formandens beretning. Det var så mit første år som formand for EDR. Det havde jeg ikke forestillet mig, da jeg som nyvalgt hovedbestyrelsesmedlem for tre år siden gik direkte ind på næstformandsposten. Jeg havde heller ingen ønsker om sidste år at skulle overtage formandsposten. Dette skyldes alene den omstændighed, at ingen andre i den gamle hovedbestyrelse ønskede at stille op til formandsposten. Hovedbestyrelsen var på det tidspunkt midt i processen med at få regnskaber og budget til at overholde vedtægterne. En opgave som tidligere hovedbestyrelser, bogholdere og revisorfirmaer havde haft vanskeligt med at løse. EDR stod på vippen til at få styr på økonomien og kunne for første gang i mange år budgettere med midler til nye aktiviteter. Jeg havde kun en mulighed for at sikre færdiggørelsen af opgaven. Det var at opstille som kandidat til formandsposten. Det resulterede i det første kamp valg om formandsposten i mange år. OZ3MC Martin skrev i sin sidste beretning, at Danmark i år skulle have sin første astronaut ombord på ISS. EDR har arbejdet med opgaven og der var efter en solid

3 indsats - også radioamatører klar, da vi - efter at Andreas Mogensen var sendt op til ISS fik oplysningerne om, at kontakten var blevet aflyst. Det var selvfølgelig en trist besked, men vi er klar igen næste gang. EDR har nu en antenne og kabel klar til udlån i forbindelse med kommende ISS aktiviteter. EDR har også været sponsor for et par special event calls. Det er en aktivitet, der har kunnet samle en del operatører rundt om i landet. Tak til gruppen bag aktiviteterne. EDRs lokalafdelinger og interessegrupper har igen i år arrangeret træf, loppemarkeder, auktioner, contests og mange andre aktiviteter. EDRs frivillige har også ydet en uselvisk indsats til glæde for EDRs medlemmer. Tak til alle for godt og veludført arbejde. Jeg har i dag 10/9 igen talt med en amatør, der manglede sit OZ. Det var udeblevet et stykke tid og det var savnet. Vi blev hurtigt enige om, at det nok skyldes, at kontingentet til foreningen ikke var blevet betalt. Jeg fik skrevet en indmeldelse til kontoret og de manglende OZer er på vej til vores medlem igen. Når jeg nu er ved OZ, så husk at skrive om de projekter, du går og roder med. Det skal ikke nødvendigvis være færdige forkromede og dybt tekniske artikler. Det kan sagtens være en delkomponent, et hack til en display drive fra en gammel DVD afspiller, eller hvad ved jeg. Der findes stadig meget elektronik, der kan genbruges. Mikrocomputerne er jo blevet en del af amatørernes hverdag, og eksempelvis Arduino verdenen rummer uanede muligheder. Jeg har været rundt om i landet med overskriften Medlemsmøder med EDRs formand. Det, der slog mig mest, var reaktionen på mit punkt 5 Hvad vil medlemmerne med EDR?. Det var der faktisk ikke et eneste bud på. Først direkte adspurgt kunne man huske Valby Bakke og special event aktiviteterne. En enkelt mente, at jeg skulle fortælle, hvad jeg ville med EDR.

4 Det har jeg gjort i OZ april 2014 side 188. Her redegjorde jeg for mine tanker for EDR. Det er der ikke ændret på. Nogen mener også min holdning til hovedbestyrelsens øvrige medlemmer er forkert. Jeg synes, de skal læse det, jeg skrev i OZ oktober 2014 side 495. På trods af spådomme om lokalafdelingers udmeldelse og masseflugt af medlemmerne, så er dette ikke sket. Ingen lokalafdelinger har forladt EDR, og medlemsafgangen er mindre end tidligere. Jeg mener kun, at EDR mangler svar på et enkelt spørgsmål nemlig: Hvad vil medlemmerne med EDR? Formanden tilføjede, at ARISS har udbudt et nyt område, som vi håber at få del i. Møderne rundt i landet blev afholdt på biblioteker og ikke i afdelinger. Det skyldes, at mere end 50 % af EDRs medlemmer ikke er medlem af en afdeling; det har vi undersøgt. I øvrigt kostede det ikke noget af afholde disse møder. Hvad vil formanden med EDR? spørger nogle. Jeg vil blot henvise til OZ oktober Det centrale er stadig: Hvad vil medlemmerne med EDR. - Hvis medlemmerne kun vil, at vi satser på kontor, OZ og salg, så er det ok, men hvis der ønskes aktiviteter derudover, så kræver der hænder. OZ1AHV: Jeg udtræder omgående af hovedbestyrelsen, da jeg ikke kan stå inde for udviklingen. OZ6OM: Der mangler en aflysning af ARISS på hjemmesiden. Dette år har ikke fungeret; har ikke underskrevet regnskabet og bryder sig ikke om informationerne. Mit helbred gør, at jeg ikke kan mere; derfor udtræder jeg af hovedbestyrelsen. OZ1RH: Det centrale for EDR må være forhandling med telemyndighederne, udenlandske organisationer og IARU. Formanden: Der mangler hovedbestyrelsesmedlemmer; det betyder manglende hænder. Lone har været til stede ved alle hovedbestyrelsesmøder undtaget november, så alle har haft lejlighed til papirer. De nævnte punkter er, hvad medlemmerne vægter højst. Jeg har været med i både Finland og Tyskland og får nu kuverter fra hele verden. OZ1DCZ: Jeg savner informationer om den amputerede hovedbestyrelse. Der mangler noget om Bjørn og Finn.

5 Formanden: Alle kan ikke elske alle; man må se at arbejde sammen for sagen. I begyndelsen er bølgerne gået højt, men nu er der konsensus. Man bliver på posten og samarbejder. Det blev vi enige om på mødet i januar. De to, der nu er gået, forstod det dengang. Se nu i referaterne fra hovedbestyrelsesmøderne; de taler et tydeligt sprog om, at samarbejdet har fungeret på en demokratisk vis. OZ6MU: Der må være noget galt, når de bliver slidt op. OZ8XW: Jeg har været referent på møderne; der har kun været en eller to mindretalsudtalelser. Beklager, at Bjørn er gået på grund af sygdom. Finn motiverer det ikke. Det er dramatisk at gå på den måde. Hovedbestyrelsen kan indbyde gæster til at hjælpe med arbejdet. OZ1CWP: Finn kunne ikke stå inde for ledelsesformen. OZ1CP: I hovedbestyrelsen var der to for og to imod medlemsmøder. Formanden: Medlemsmøder vi skal møde medlemmerne. Alle fire fra hovedbestyrelsen var til stede i Ringsted; jeg synes at det var en fornuftig idé. Det syntes medlemmerne også. De fik at vide, hvordan organisation hænger sammen. OZ0CP: Formanden går sine egne veje, og nogen hovedbestyrelsesmedlemmer går. OZ3ZU: Jeg forstår ikke, hvorfor man er imod, at formanden møder medlemmerne. OZ8XW: Man kunne ikke finde en dirigent til mødet, og så kommer der mange rygter. Formanden: Medlemsmøderne var for at orientere medlemmerne; derfor var der ikke en dirigent. Referater fra hovedbestyrelsesmøder vises på væggen, og man går ikke videre, før alle godkender det. Ansættelser i EDR er sket, medens OZ3MC var formand. Der mangler ansættelseskontrakter for blandt andet redaktørerne. Der er truffet aftale med et hjemmeservicefirma, der skal slå græs. OZ6KH: Tidligere kneb det med plads ved repræsentantskabsmøderne. OZ0CP: Formanden går enegang. Hvem har du ansat? Formanden: Hvem har jeg ansat? - Ingen. OZ1RH: Fik formanden kørepenge for at køre til medlemsmøderne? Formanden: Ja i lighed med andre. OZ8XW: Det er uanstændigt med sådanne personangreb. OZ1ACB: Der blev annonceret dialogmøder; der var ingen dialog.

6 Dirigenten OZ3MK: Formanden skal samle bestyrelsen om sin midte; det er ikke sket. Det er ikke værdigt. I øvrigt mangler der en næstformand. OZ3ZU: Dirigenten skal holde sig til sit job. Repræsentantskabet gør opmærksom på, at dirigenten også har taleret, idet han er repræsentantskabsmedlem. Når han udtaler sig som repræsentantskabsmedlem, gør han opmærksom på det. Dette har altid været praksis på repræsentantskabsmøder. Formanden: Den udpegede næstformand forlod hovedbestyrelsen få dage efter repræsentantskabsmødet. Jeg havde allerede i august talt med alle hovedbestyrelsesmedlemmerne, så alt var på plads inden repræsentantskabsmødet. Fire hovedbestyrelsesmedlemmer skriver til repræsentantskabet og beder om en afstemning. I de gamle kredse kunne man holde alle de møder, som man ønsker, men der skal i regionerne holdes de i vedtægterne fastlagte møder. Afdelingerne kan også holde alle de møder, som de ønsker. OZ1RH: Der skal ikke stå noget om afdelinger og regioner i formandens beretning. Det nye bestemmelser om regioner skulle først være trådt i kraft senere. OZ8XW: Hvorfor sørgede du (OZ1RH) ikke for at få ændret vedtægterne. Hvorfor tog du ikke initiativ til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde. Formanden: Fire hovedbestyrelsesmedlemmer ville ikke overholde vedtægterne der kan nemlig ikke foretages en urafstemning blandt repræsentantskabets medlemmer. I hovedbestyrelsen kunne vi godt finde en næstformand det kunne blive OZ5KM, men der var ingen, der ville overtage sekretærposten. Der var heller ingen af de to, der ville skrive ledere i OZ. OZ0CP: Beskrivelse og aftalt løn; det står der ikke noget om i referatet. OZ5HZ: Aftalen er truffet, medens OZ3MC var formand. OZ0J: Hvornår er Leif startet? OZ8XW: Så skal teknisk redaktør og jeg også have en aftale. Formanden: Vi forsøger at få aftalerne på plads, så der er sikkerhed. OZ1RH: Hvad forstås ved, at et udvalg som antenneudvalget arbejder autonomt? Formanden: Det betyder, at udvalget arbejder selvstændigt. OZ1RH: Hvorfor har der ikke været møde i handelsudvalget? Formanden: Antenneudvalget har ikke været samlet. Med hensyn til handelsudvalget, hvor du er med, så har der været møder, hvor vi manglede information, men nu er

7 Lone med; hun har alle informationer. Det er rart med et aktivt udvalg, men det har været svært at samle udvalget. Efter repræsentantskabsmødet vil jeg sætte en dato. OZ1CWP: Formanden demonstrerer, hvorfor hovedbestyrelsen ikke fungerer. OZ1RH: Sendte et forslag til antenneudvalget vedrørende en nationalpark ved Roskilde, hørte ikke noget, men indgav selv svar inden svarfristens udløb. Formanden: viste kassen med alle papirer fra antenneudvalget frem. Desværre får ingen medhold ved domstolene. Kommunernes Landsforening har udsendt materiale til kommunerne, og det er ikke positivt for radioamatørerne. Tingene skal klares, inden sagerne kommer for domstolene. OZ0CP: OZ9QQ er gået på pension som annonceagent. Har man fundet en efterfølger? OZ8XW: Der er efterlyst en efterfølger, men der er ikke fundet én. OZ1RH: FD-manageren mangler at indsende de nye FD-regler. Vil gerne have logs tilsendt. Formanden: Vil du ikke godt skrive til mig om problematikken? Afstemning om formandens beretning: For: 6 Imod: 11 Blanke: 2 Formanden tog afstemningen til efterretning. OZ1RH: Retsvirkningen er et ekstraordinær repræsentantskabsmøde. OZ5WT: Formanden er valgt af medlemmerne; nu har repræsentantskabet forkastet formandens beretning vi går videre. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab. Formanden gør opmærksom på, at det er på side 55, at revisoren tager ansvar. OZ3ZU: Det er en normal tekst; det er ikke en fraskrivelse; det er den lovmæssige tekst. OZ1RH: Har revisoren foretaget revision? Formanden: Revisoren har opstillet regnskabet, men han har ikke været i huset. OZ0CP: Ønsker at revisoren skal gennemgå regnskabet. OZ3ZU: Det skal de valgte revisorer.

8 OZ1RH: Henviser til vedtægternes 14. OZ6MU: De kritiske revisorer skal foretage revision. Som tidligere revisor fik han en skideballe for at komme uanmeldt på kontoret. Formanden: Regnskabet er underskrevet. OZ0CP: Vil gerne en kopi af det underskrevne regnskab. Formanden: fremlægger regnskabet. OZ1RH: Alle tal stod i BDOs regnskab, men hvad med statusposterne? Formanden: Dette er årets resultat. Der er bilag på indtægter og udgifter. OZ6MU: Det er anderledes end sidste år. Forskelligt vedrørende kontingent og OZ. Hvorfra kommer differencen; de kr er ikke indkasseret. OZ3ZU: Er det ikke dette års regnskab, som vi behandler. Formanden: Der kommer noget ind og andet kommer ud; der var ikke sket noget. OZ6MU: Dansk Revision ville ikke regnskabsføre de kr OZ1RH: Er de kr til gode, kan man så ikke bare opkræve beløbet? OZ1DCZ: Kan man underkende sidste års beslutning på repræsentantskabsmødet? OZ6MU: Beløbet er udbetalt til OZ5HZ, betalt til en tur til Friederichshafen. OZ8XW: Kan repræsentantskabet acceptere beløbet, har man gjort noget? Formanden: Sagen var oppe sidste år. Beløbet er ikke tilbagebetalt. Det stammer fra OZ3MCs formandstid. Det vedrører ikke dette års regnskab. Det er ikke lykkedes at få pengene. OZ1CWP: Revisorerne har forsøgt at få information om pengene. Formanden: Det er ingen idé at få det. Repræsentantskabet fik sidste år en forklaring fra OZ3MC og godtog den. OZ0CP: Du var også medunderskriver på aftalen. OZ1CWP: Jeg er til repræsentantskabsmøde og ikke til verdensmesterskab i rygsvømning. Det udbetalte beløb er en B-indtægt, og der skal betales skat af det. Formanden: Vi arbejder på at få pengene tilbage. OZ0CP: Jeg udbeder mig en plan. Formanden: der er ikke sket noget i dette regnskabsår.

9 OZ8XW: Hvem anviste løn i OZ3MCs formandstid? OZ0J: Dokumentet er fra februar Formanden og næstformanden samt hovedbestyrelsen er ansvarlig. OZ1DCZ: Formanden er ansvarlig. Dirigenten: Vi kan beslutte, at hovedbestyrelsen skal indberette beløbet eller sørge for at beløbet bliver tilbagebetalt. OZ6KH: Det må være at indberette. OZ5PT: Kan vi risikere at få en bøde for for sen indberetning? OZ1RH: Kan vi i stedet beslutte at afskrive beløbet? OZ0J: Det duer ikke. Formanden: Pengene vil optræde på bankkontoen i år. Sidste år accepterede I Martins forklaring nu gør I det ikke. OZ1DCZ: Det blev vedtaget sidste år. OZ8XW: Der har været forhandlinger i år; afklaring i løbet af i år er det ikke en løsning? OZ0CP: Det er ikke Odense Lokalbank. OZ3ZU: Pengene er udbetalt i forrige periode. EDR vil få en bøde uanset hvornår betalinger er sket. OZ1CWP: Vi mangler dokumentation. Formanden: Der er gjort noget, men pengene er ikke kommet. Vi kan give endelig besked om det inden udgangen af dette kvartal. OZ0J: Vi må enten have dokumentation for indbetaling inden 31. december 2015 eller at der er sket indberetning til skat om beløbet. Formanden: Det er ok. OZ0J: Sammenligningstal: OZ står til kr mod kr ; hvori ligger forskellen? Formanden: Det skyldes en ændret kontoplan, men nu er planen færdig og fuldt indført. De nuværende konti er samlet, medens de tidligere var opdelt i grupper. OZ8XW: Forskellen ligger delvis i, at udveksling af tidsskrifter og porto til disse var bogført under OZ.

10 OZ0J: Udvalg og andet er opgjort andetsteds. Hvad skyldes det lavere salg? Formanden: Den højere omsætning sidste år skyldtes, at det kom en ny VTS på banen. Avancen er jævn, men antenner sælger ikke. Vi tjener penge på bøger. Vi har ikke lagerstyring. Der er omkostninger på WEB; er det noget, der skal kunne betale sig?. Der er sket store indkøb i år og værdiansættelsen er optimistisk. OZ1CWP: Er lageret ansat til en realistisk værdi? Det er jeg i tvivl om. Formanden: Vi slæbte alle antenner med på ATF sidste år, og selv om vi solgte til en for lav pris, fik vi kun solgt lidt. Huset er købt og betalt; det er sat til anskaffelsesprisen. Skal der mere på lager? OZ8XW: Er det ikke driftsregnskabet, som vi skal behandle? Status omfatter vel også ejendommen. OZ0J: Tegner på tavlen om indtægter og udgifter, om aktiver og passiver. OZ0J og OZ1CWP oplyser, at de har arbejdet med regnskabet. OZ0CP: Mangler dokumentation om udenlandske fordringer og ønsker at vide om der sker ekstra omkostninger. OZ1CWP: De kr har der været spørgsmål til på hovedbestyrelsesmødet. Regnskabet skal laves om. Formanden: I følge vedtægterne skal de interne revisorer skrive til formanden og kun til formanden. De ønsker og bemærkninger, som revisorerne har, skal de henvende til formanden og ikke til Gud og hvermand. De kritiske revisorer blev inviteret til Odense via dateret 28/ Jeg skrev også, at jeg ville være til rådighed i Odense i perioden 17. til 21. august. Jeg skrev også: Kontoudtog og bilag vi være til rådighed inden for kontorets normale åbningstid. Den 21/ kl. 21:11 modtager jeg følgende fra OZ0CP Charlotte Christensen. Kære Finn! Som intern revisor undrer det mig at læse i sekretærens beretning i HB pakken til mødet i august, at det endelige regnskab har været færdigt siden begyndelsen af juli. Jeg har først d. 28. Juli modtaget et udkast af regnskabet. Hvorfor kun et udkast af regnskab?

11 Jeg vil derfor gerne kan anmode om at få tilsendt det endelige regnskab, så vi interne revisorer kan foretage revision inden RM. Med venlig hilsen OZ0CP Jeg modtager fra OZ0CP fredag 29/ Til OZ5HZ! Fredag d. 25. september afholdt de valgte revisorer revision af EDRs regnskab. I den forbindelse ønsker vi svar på medsendte spørgsmål senest fredag d. 2. oktober. Med venlig hilsen Jogn Hoeg, Bjarne Schmidt og Charlotte Louis Christensen Efter telefonisk kontakt med forretningsføreren står det klart, at revisorerne er mødt op uden forudgående aftale og har holdt forretningsføreren på kontoret en fredag til kl. 18:00. Det betyder en ekstra udgift for EDR, idet Lone efter aftale skulle være gået kl. 13. Jeg kan kun svare for mig selv. Jeg har underskrevet regnskabet. De øvrige må svarer for sig selv. Havde de interne revisorer vist lidt samarbejdsvilje, så kunne alle spørgsmål have være besvaret ved fagrevisorens mellemkomst. Interne revisorers spørgsmål: 1. Dokumentet er dateret 31/ og tilhører forrige års regnskab. OZ3MC Martin, daværende formand afgav forklaring om spørgsmålet. Denne blev accepteret af RM og regnskabet godkendt. 2. Det er en personsag og fremgår derfor ikke af det offentlige referat. Beslutningen om at få juridisk bistand blev taget af OZ3MC, OZ5HZ og OZ5KM for at sikre, at den juridiske baggrund var i orden. På det efterfølgende hovedbestyrelsesmøde blev hovedbestyrelsen orienteret og tog beslutningen til efterretning. Jeg synes, I skal lade den ligge af hensyn til Bjørn O. Madsen. Jeg har ikke hørt ham klage over sagsforløbet. 3. Behandles senere under OZ0J. Lone og jeg er i gang med fagrevisoren for at få løst dette problem.

12 4. BDO har faktureret efter den aftale, der var indgået og ikke fået en krone mere. Nu fik tidligere Odense revisor forkludret kontoplanen ganske grundigt, ligeledes var der problemer med lønkontering. Dette har udløst ekstra arbejde for kroner. 5. Som tak for sdr-kit's store venlighed og generøse arbejde i forbindelse med formandens deltagelse i Friedrichshafen messen i 2014, har vi ment, at det mindste vi kunne gøre var at lade SDR-kit's indrykke en annonce uden beregning. Annoncen har en væsentligt mindre værdi end de omkostninger, det må skønnes at SDR-kit's har afholdt. Der kan ikke dokumenteres et tab for EDR. Der er endvidere tilbudt EDRs annonceagent, at han kunne få den provision, han ville have fået, hvis der havde været tale om en ordinær tegnet annonce af ham (10% af 1650,-) 165,-. Dette har han afslået. OZ0CP: Det overarbejde, som Lone har haft, har hun ikke noteret. OZ3ZU: Et spørgsmål til revisorerne: Hvorfor ville I ikke komme i den uge, hvor formanden ønskede det og kunne være til stede? OZ1CWP: Det er den juridiske omkostning; hvor er hovedbestyrelsen? OZ5KM: Vi skulle have juridisk bistand til, og det var alle enige om i forretningsudvalget. OZ8XW: Du lyver Bjarne (OZ1CWP). Revisionsberetningen blev udsendt til repræsentantskabets medlemmer. Du bør give formanden en undskyldning. OZ3ZU: Formanden kan beslutte sager i henhold til vedtægternes 16. OZ0CP: Hvad dækker de kr over? Formanden: De kr dækker over, hvad fagrevisoren arbejder med. Vi har medlemskartotek i C5, som vi arbejder med at tømme. Indbetalinger går ind i C5; vi kan se, hvem der indbetaler. Lone har haft bistand til arbejdet. Kontoen bør være kr. 0. Den optræder kun, hvis vi har udskrevet fakturaer. Resten er Lone ked af; det er kontingentfejl, for eksempel manuelle kort. Beløbet, som man har fundet er kr ,50. Alle beløb burde flyttes fra debitorsamlerkonto til forudbetalte kontingenter. De er fakturaer, der kører frem og tilbage ofte gennem flere år. Det beklager vi, for det påvirker årets resultat. Der er truffet aftale med BDOs fagrevisor om hjælp. OZ1CWP: Regnskabet er ikke retvisende. Formanden tørrer det af på forretningsføreren. Der bliver ageret for sent. Du har rejst rundt og fortalt, hvor godt det går.

13 Formanden: Passer bankkontoen ja. Driftsregnskabet passer. Det er kun status, der er problemer med. OZ3ZU: Årsregnskabet passer. Konteringsfejlen vedrører kun aktiverne. Vi må bede om en ny statusopgørelse. OZ1RH: Lone har lavet en fejl. Den er ikke på kr Vi kan ikke godkende regnskabet. OZ0J: De resterende kr ; hvad dækker de. Lone: Jeg har fundet de kr Manglende fakturaer giver rettelser på kr , men jeg kan ikke finde ud af resten. OZ0J: Hovedbestyrelsen har ikke støttet Lone. OZ1DCZ: C5 er ikke omfattet af revisionen; det duer ikke. OZ1CWP: E-conomic kan ikke omfatte det hele og ikke udveksle data. Formanden: Det var sådan, medens Jette var bogholder, senere medens OZ0J var bogholder, og nu medens det er Lone. Der kan ikke blive udenstående i E-conomic. OZ0J, du har også flyttet fra E-conomic til C5. OZ0J: Redegør for flytning at data fra det ene til det andet system. Formanden: Databaseflytninger har medført tab af data. OZ1CWP: Kan du skaffe dokumentation til revisionen til de kr ? OZ8XW: Kan vi ikke finde et kompromis for at komme videre. Når den faguddannede revisor har fundet fejlen, sender hovedbestyrelsen en redegørelse til repræsentantskabet. OZ5PT: Kan vi undgå to EDB-systemer? OZ1CWP: Det er kun aktiver og passiver. Der kan være tale om et acontobeløb. OZ3ZU: Vi får et retvisende regnskab 31. januar OZ8XW: Det ændrer ikke på, hvad vi har i kassen. OZ1CWP: Vi kan ikke forhåndsgodkende regnskabet. Formanden: I kan som repræsentantskab beslutte, at repræsentantskabet kan godkende det nye regnskab. Regnskabet skal være gennemgået af revisorerne. Repræsentantskabsmødet kan godt bestemme, at man vil godkende regnskabet via e- mail.

14 OZ0J: Er der indberettet skattefri kørselsgodtgørelse? Formanden: Det har Lone styr på. OZ1RH: Regnskabet er ført med løbende bogføring. Er det tilstrækkeligt med en gang i kvartalet? Formanden: Ja, det er ok. Den fremsatte udtalelse blev sat under afstemning: Der er konstateret fejl i regnskabet. Repræsentantskabet pålægger hovedbestyrelsen sammen med fagrevisoren og forretningsføreren at tilrette/justere regnskabet inden 31. januar herefter gennemgås regnskabet af de kritiske revisorer. Pr. senest 1. marts 2016 udsendes det tilrettede regnskab til repræsentantskabet, der elektronisk tilkendegiver, om det kan godkende dette. Der gives svarfrist på 14 dage En afstemning gav: 15 stemmer for og 4 stemmer imod. 4. Aktivitetsplan Regnskab, budget og forhåbentlig repræsentantskabets ekstrabevilling lægger op til, at den udadvendte aktivitet kan øges betydeligt. Med repræsentantskabets tilladelse udvides og sikres aktiviteter målrettet det brede publikum. Med andre ord EDR skal på landkortet og ikke mindst i medierne. EDR skal igen være kendt i en bredere del af befolkningen. EDR skal med til flere store aktiviteter rundt omkring i hele landet. Det er målet, at EDR næste år er med i nogle arrangementer, hvor det forventede besøgstal er over personer. Den grundlæggende model er nu afprøvet i København i forbindelse med ESOF. Der skal nogle korrektioner til, med grundkonceptet er på plads. Aktiviteterne med radiokontakt med Andreas Mogensen under hans ophold på ISS i september måned lykkedes desværre ikke, men i 2016 kommer der igen astronauter med radioamatørcertifikat til ISS. Til den tid vil vi atter søge at få radiokontakt med ISS.

15 Der skal opfordres til, at enkeltpersoners og klubbernes aktiviteter beskrives i vores OZ. Vi har nu fået en kalender manager OZ0J. Der skal laves en adresse, som der kan skrives til. Ingen aktivitet, intet byggeprojekt eller måske blot en idé er for lille til at blive nævnt. Magter man ikke selv at føre ideen igennem til et færdigt projekt, så bring dog idé og viden ud til amatørkredsen. Der sidder måske en anden, der kun mangler dine oplysninger for at komme i gang og blive færdig. I moderne dansk er det jo kommet til at hedde Open Source Hardware og Open Source. Det har radioamatørerne lavet allerede før grundlæggelsen af EDR i Der er altså ikke noget nyt under solen, I skal bare til at skrive om det igen. Det er fint, at nye certifikatindehavere ikke behøver praktisk erfaring med komponenterne inden de får deres certifikat. Problemet opstår imidlertid, når teorien skal blive til praksis. Find nu dine støvede notater om begynderprojekter frem, og få dem omskrevet til begynderartikler og send dem til medlemsbladet OZ. Husk på, at det, som du opfatter som en selvfølge, for en ny amatør kan være et mysterium. Jeg skal ikke glemme alle de eksisterende aktiviteter, som lever i bedste velgående i EDR. Der er plads til flere deltagere i vore test og ræveløb. Kom du nu bare ud af hulen og vær med. EDR sigter at være med i Friedrichshafen på udstillingen Ham Radio I 2015 deltog EDR med egen stand i amatørafdelingen. Jeg håber at nogle af vore radioaktive medlemmer vil med derned næste år. Aktiviteten i år er beskrevet i OZ. Næste år vil IARU også være der igen. Det er mit håb at vi kan lave en fælles nordisk enklave. Jeg har allerede talt med de nordiske organisationer. EDR er et godt sted at være - uanset hvilken gren af hobbyen man dyrker. Vi skal nu i fællesskab gøre det et endnu bedre sted. Formanden tilføjede, at Mini Maker Fair i denne weekend kunne have været et interessant emne i denne weekend.. Det samme gælder Tallship Race. Der kommer nye astronauter på ISS næste år.

16 Vi har fået en kalender manager, OZ0J. Arduino-aktiviteter i Horsens burde komme på landevejen. Open Source aktiviteter er på sin vis en gammel sag. Den har været anvendt i EDR siden Der mangler begynderkonstruktioner i OZ, for VTS dækker kun stoffet indtil prøven. Derfor mangler vi en fortsættelse til VTS. Da vi deltog i Ham Radio i Friederichshafen, fik vi en masse QSL-kort med hjem; næste år skal vi huske at have QSL-kort med derned. Afviste vi hjælp fra andre dernede; nej tværtimod, vi ville gerne have hjælp fra andre, men både DARC og VFDB kunne finde os, og vi fik en god kontakt med andre organisationer. Det er dér, hvor vi kan gøre os gældende. I øvrigt er der et udmærket samarbejde imellem DARC og VFDB uanset hvilke rygter der sættes i omløb. Vi har fået invitation fra både VFDB og DARC til at deltage i INTERRADIO igen. Formanden har være til møde i Aarhus med Open Space Aarhus; der var 50 deltagere, og af dem var 30 radioamatører og af dem var 25 medlem af EDR, og så var der ikke mange under 30 år. OZ8XW: Der kommer en stor spejderlejr i Sønderjylland. Radioamatørerne bør være med, så repræsentantskabet bør sætte den på aktivitetsplanen. OZ1RH: Man kan trække i trådene til Ham Radio. OZ3MK: Gør opmærksom på, at EDR bør støtte op om sommerlejren; der er mange radioamatører samlet. Formanden: Helt ærligt. Vi var ikke gode nok på Ham Radio, men vi var heller ikke placeret dér, hvor vi havde bedt om at være, nemlig ude ved væggen. Vi var placeret lige over for RSGB og ARRL, så vi synede ikke af meget. Vi kom hjem med de resultater, som vi gik efter. Af materiale havde vi 1½ kasse OZ og en del brochurer med. Lørdag middag var halvdelen af OZ væk, og resten forsvandt i løbet af dagen. Budget. Formanden gennemgår budgettet. OZ1RH: Det er forkert at forhøje kontingentet foreslår uændret kontingent. OZ1ACB: Det er et stort beløb til NRAU. OZ0CP: Beløbet til revisoren forhøjes til kr , hvorfor?

17 OZ9UB: Der er større beløb til IARU, Hvorfor? OZ0CP: hvorfor skal revisoren have kr mere næste år? OZ0J: Udgiften til OZ falder med kr , men har man taget højde for, at brevportoen stiger voldsomt? OZ8XW: Budgettet for OZ er realistisk. OZ0J: En stor del af udlandskontingentet går til porto til forsendelsen. Var det ikke en idé at forhøje der? Formanden: Mange udlandsmedlemmer vælger at få OZ som pdf. OZ8XW: Et uændret kontingent vil medføre nedskæringer. Hvor skal de ske? Formanden: De diskussion havde vi også tidligere. Vi skal passe på, for salamimetoden kan koste meget. I stedet skal vi udvikle EDR, og OZ er et must for medlemmerne. Bladet Anders And koster kr. 32,- om ugen medlemskab af EDR koster kr. 12,88 om ugen. OZ5WT foreslår, at budgettet og kontingentet vedtages. OZ9UB: Hvorfor skal kontingentet for pdf-udgaven stige? OZ0J: Kontingentet steg sidst for tre år siden. Formanden: Skal vi lave aktiviteter, så skal der penge til. OZ skal komme 12 gange om året. Vi har ikke noget ApS eller lignende, der gemmer sig. OZ1RH. Et kontingent på kr er da ok. OZ8XW:Lad os så få tallene på bordet. Et OZ koster kr at trykke, udsendelsen koster ligeledes kr Hvis vi skal spare kr , svarer til 3 numre af OZ. Jeg vil gerne være med til at se på indholdet i OZ; når vi averterer efter medarbejdere, får vi ikke svar. Vi kan skære afdelingsstoffet væk, men det ønsker afdelingerne at bevare. Vi kan også skære ned på Lones arbejdstid. OZ0J: Repræsentantskabet nedstemte et OZ på pdf sidste år. Lokalafdelingerne betaler kr. 10,- pr medlem, og de får to OZ. Det er en dårlig forretning for EDR. OZ8XW: Vi kan ikke vedtage et uændret kontingent uden at ændre i budgettet. OZ1RHs forslag er bare et slag i luften. OZ1RH: Hvis formanden vil sætte flere midler af til at støtte i antennesager, vil jeg godt trække mit forslag.

18 Formanden: Så kan vi i stedet tømme informationsudvalget for de kr , der er sat af til aktiviteter. Skal vi stoppe disse aktiviteter? OZ0J: Kan vi ikke bare forkaste budgettet? OZ1RH: Trækker sit forslag. Afstemning om aktivitetsplan, budget og kontingent: For: 14 Imod: 4 Undlod at stemme: 1 Mistillidsdagsorden OZ1RH uddelte en mistillidsdagsorden med følgende tekst: Repræsentantskabet udtrykker sin manglende tillid til EDRs formand Finn Bjerregaard Johansen, OZ5HZ begrundet i følgende: OZ5HZ bærer hovedansvaret for det ikke retvisende regnskab, da han egenhændigt har arbejdet med regnskabet uden at involvere hele HB. OZ5HZ har modtaget anmodning om indkaldelse til ekstraordinært repræsentantskabsmøde i henhold til vedtægternes 13. Denne er ignoreret. OZ5HZ har handlet egenrådigt i personalesager, som skal godkendes af hovedbestyrelsen, jf. 15 stk. 7. Med baggrund i OZ5HZs embedsperiode siden RM 2014 er RM af den opfattelse, at OZ5HZ ikke har kvalifikationerne til at lede foreningen på en inkluderende måde. OZ5WT: Hvorfor gør man dette her, hvis man ikke kan påpege de. Resolutionen skal afvises. Dirigenten mener ikke at resolutionen kan afvises. OZ1ACB: Den kan først komme, når behovet for den opstår. OZ5WT: Dirigenten påtager sig et stort ansvar. Formanden: Tænk nu lige på den organisation, som I sidder i. Repræsentantskabet er valgt af medlemmerne. OZ3ZU: Dette her er ikke en generalforsamling, hvor alle medlemmer har stemmeret. OZ1ACB: Vi er valgt af medlemmerne.

19 OZ8XW: Vi kan ikke afsætte formanden. Vil I virkelig gøre det vanskeligere for ham at lede foreningen? Man kan udtrykke mistillid til dirigenten, men ikke til formanden. Over 300 medlemmer har stemt på ham. OZ1CWP: Det er et godt signal at udsende til medlemmerne. OZ8XW: Så må vi gennem alle punkterne. OZ5WT: Træk den resolution tilbage Palle (OZ1RH), så vi kan komme videre. OZ8XW: Man kan vel ikke indkalde til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde uden at begrunde forslagene. OZ1RH: Vil ikke trække resolutionen tilbage. OZ5WT: Udbeder sig forklaringer på resolutionens tekst. Det her er blot påstande, de må begrundes. OZ3ZU: Har du læst vedtægternes 16, Palle (OZ1RH)? OZ8XW: Kan vi ikke blot omformulere det til: Palle er uenig med formanden? OZ8XW: Hvis dirigenten ikke vil afvise mistillidsdagsordenen, så vil jeg udtrykke min mistillid til dirigenten. Afstemning om mistillid til dirigenten ( bevarelse af dirigenten): Ja: 13 Nej: 5 Blank: 1 OZ3ZU: Jeg anmoder om, at mødet afbrydes, indtil lovligheden af den stillede mistillidsdagsorden er undersøgt. OZ1RH: Det kommer undervejs med en forklaring. OZ5WT: Er det sikkert, at dette her også gælder for et repræsentantskabsmøde? OZ1RH: Der er nogle kutymer. OZ5WT: Det er svært at udtrykke mistillid til en formand, som andre har valgt. OZ8XW: Hvis I vedtager dette, kommer der en misstemning blandt medlemmerne. Dirigenten: Det er aftalt med formanden at bringe mistillidsdagsordenen til afstemning. Afstemning: For: 12 Imod: 6 Blank: 1

20 Den vedtagne mistillidsdagsorden har ingen parlamentariske følger for formanden, idet han ikke er valgt af repræsentantskabet, men af medlemmerne Resultater af HF-field-day Formanden oplæser resultatet af årets HF-Field-day. Tildeling af vandrepokalen. Formanden oplyser, at modtageren af pokalen er contestgruppen OZ5E. Da OZ1ADL, der er leder af contestgruppen, ikke kan være til stede, får sekretæren OZ5KM den opgave at aflevere pokalen til OZ1ADL. Gave til Flemming Hessel i forbindelse med 70 års dagen. 5. Indkomne forslag. Spørgsmål til EDR s Repræsentantskab OZ1ACB: OZ1AHV mente, at forslagsstillerne ville trække det; forslaget er ikke længere aktuelt. OZ1CWP: Repræsentantskabet bør tage forslaget til efterretning. OZ3ZU: Det er forkert at beskrive noget fra fortiden. Dirigenten: Forslaget er taget til efterretning. Bemyndigelse Formanden: Det gælder hele repræsentantskabsperioden ikke regnskabsperioden, og det gælder kun aktiviteter i informationsudvalget, idet vi ikke må budgettere med et underskud. OZ9UB: Revisionen skulle se på de kr ; er pengene brugt? Formanden: Pengene er ikke brugt. De har være en sikkerhed for, at man kunne komme i gang med aktiviteter, der ikke var forudset i budgettet. Afstemning:

21 Forslaget blev enstemmigt vedtaget. Nye vedtægter OZ1RH: Vi fremlægger ændringsforslag til det oprindelige forslag skriftligt. OZ3ZU: Jeg er ny i repræsentantskabet. Jeg har læst vedtægterne. Ændringsforslag skal fremsendes senest 20. juli og ikke fremkomme på repræsentantskabsmødet. Dirigenten: Man kan godt fremkomme med ændringer til fremsendte forslag. OZ1RH: Det skal ligge inden for rammerne, og her er grundtanken den samme. OZ5WT: Vi holdt et medlemsmøde i Horsens, og dér kom vi til den konklusion, at forslaget ikke duede; det var ikke nødvendigt med sådanne ændringer. Der kan selvfølgelig ændres i EDRs struktur, men ikke så fundamentalt; det er en helt ny struktur. Jeg vil bede dirigenten afvise forslaget, ellers skal det behandles i et udvalg. OZ1RH: Vi kan godt ændre. OZ8XW: Jeg vil have lov til at gennemlæse forslaget. På medlemsmøderne i Horsens, Fredericia og Aalborg var man imod forslaget. Det duer ikke. Hvis man vil den vej, må man først nedlægge foreningen og derefter bygge op. Jeg vil oplæse Eigil Mølgaards redegørelse: Forslagets fremlæggelse med henblik på vedtagelse i RM rejser nogle vigtige spørgsmål: 1.: Har RM efter de nu gældende vedtægter nogen beføjelser i forhold til formand og HB? Ja, men kun i det omfang disse beføjelser er klart defineret, f.eks. i vedtægternes 1,4,8,9 og 14. Formanden (FM) og HB har sit mandat direkte fra medlemmerne og ikke fra RM. Derfor kan FM og HB fortsætte i det nye system indtil deres valgperiode slutter; men med de nye vedtægter forsvinder den nuværende valgmetode, idet det nye Årsmøde overtager kompetencen til at vælge HB. At man i de gældende vedtægter siger, at RM er EDR s øverste myndighed er en tom floskel. Disse ord er der kun dækning for i de klart definerede beføjelser, som RM har. 2.: Er NyStart s forslag til nye vedtægter så vidtgående, at det svarer til at opløse det nuværende EDR? Efter min mening JA. I virkeligheden opløser man EDR fra 1927 og stifter en ny organisation for radioamatører og teknikinteresserede. Man ændrer

22 formålsparagraffen, afstemningsprocedurer ved valg, medlemskreds, etablerer lokalforeningerne som teknikcentre, laver en ny informationspolitik (OZ eller hvad?), centraliserer beslutningsprocessen (se Visioner og Økonomi ) og meget andet. Kort sagt vil man fuldstændigt ændre de grundpiller, som enhver forening eller anden organisation hviler på. Som et tillæg til de ovennævnte forandringer, vil jeg nævne EDR s relationer til sin omverden: Hvordan vil autoriteterne se på en helt ny organisation for alskens amatørteknik? Risikerer man at sætte vort omdømme på spil, når det gælder IARU, nordiske søsterforeninger, danske myndigheder og de kommuner, der skal lægge lokaler til en ny forening? Bedre bliver det ikke, hvis et nyt EDR bliver til under en offentlig og pinlig proces. Derfor var det mere anstændigt og regulært, at man satte denne proces ind i den skikkelse som det, den i virkeligheden er: Først opløsning og derefter stiftelse af en ny organisation. Det burde være udelukket, at det nye vedtægtsforslag overhovedet kom til behandling og afstemning i form af en vedtægtsændring. Det bør dirigenten afvise (og derfor er det nødvendigt, at man til lejligheden engagerer en erfaren ekspert i dirigentfunktionen med ben i næsen hvis man har råd til det.) Sagen er, at domstolene (hvis det skulle komme så langt) beskytter foreninger mod ændring af det, som jeg oven for har kaldt grundpiller, hvis man ikke følger de anerkendte procedurer. 3.: Hvilke retslige skridt kunne blive resultatet i tilfælde af vedtagelse af forslaget til nye vedtægter? Det er nødvendigt at sikre, at EDR ikke uden videre løbes over ende af et nyt regime, som insisterer på at overtage ledelse, økonomi og andet. Jeg går ud fra, at hvis man ad en eller anden vej får vedtaget de foreslåede vedtægter, vil FM og HB søge at værge for sig, fordi man anser det hele for galmandsværk. Dette vil antageligt indebære, at man vil spærre adgangen til bankkonti, værdipapirer, fast ejendom, kontorlokaler, personale osv., idet man fysisk afspærrer adgangen til disse værdier ved at orientere banker, indsætte nye låse, tale med personalet og hvad man ellers kan finde på. Hvis det sker, er der så vidt jeg kan se, kun én mulighed for modparten: at mobilisere Fogedretten for at tvinge sit krav igennem. Når Fogeddommeren hører hele den sørgelige (og komplicerede) historie, vil han/hun hurtigt blive klar over, at man ikke uden videre kan se, hvem, der har ret og afvise sagen. Det er jo en umiddelbar fogedforretning, og den kan (efter Retsplejeloven) ikke gennemføres, hvis grundlaget for rekvirentens krav er uklart (se f.eks. i Google).

23 Herefter er der kun én vej: en almindelig retssag. Hvis ellers nogen har mod på at ofre kr. på det cirkus. Vi kan vælge at slås om alt dette, men der er andre muligheder: 1) Behandlingen af Ny Start s forslag til nye vedtægter for foreningen stilles i bero. På hovedbestyrelsens initiativ nedsættes et bredt sammensat udvalg, der arbejder med ideerne i forslaget og kommer med en redegørelse og eventuelle forslag til repræsentantskabsmødet i Udvalget/hovedbestyrelsen har også til opgave, at undersøge de juridiske aspekter i forslaget og komme med mulige løsninger på gennemførelsen af dele eller hele forslaget. Det anbefales at søge professionel rådgivning og repræsentantskabet godkender en udgift på op til kr. hertil. 2) Hovedbestyrelsen pålægges at gennemføre en medlemsundersøgelse, der har til formål at klarlægge alle medlemmers holdning og ønsker til foreningens opbygning, vedtægter og medlemsservice. Det kunne ske ved udsendelse af et spørgeskema sammen med udsendelse af stemmeseddel til valget i Ved udarbejdelsen af spørgeskema anbefales det at søge professionel hjælp. OZ5KM: Efter generalforsamlingen i Jelling i 1974 blev forslaget om ændring fra generalforsamling til repræsentantskab udsendt til urafstemning, og det skal dette forslag også. OZ5WT: Lad os spørge afdelingerne, om de vil være med. I OZ6HR vil man ikke være med. Forslaget her kommer ikke fra repræsentantskabet; det kommer udefra. OZ1RH: Lad os stemme om dirigenten kan stille forslaget til afstemning. OZ5WT: Det er en meget stor strukturændring. Dirigenten foreslå et udvalg, bestående af to fra Ny Start og to fra hovedbestyrelsen og to fra Nej sigerne. Der vælges en advokat til at vurdere forslaget. Jeg synes også, det er et meget stort forslag. Vores repræsentantskabsmøde suspenderes og genoptages, når advokatens svar foreligger. OZ8XW: Det er en god idé at undersøge lovligheden af forslaget. Vil man også spørge medlemmerne? Dirigenten: Det er det, som vi skal søge bistand til at finde ud af.

24 OZ1RH: Man skal ikke sylte forslaget. Med forslaget vil man give noget til afdelingerne. OZ3ZU: En paraplyorganisation duer ikke. Det må siges at være en ændring i strukturen. OZ8XW: Vi skal ikke her diskutere detaljerne. Forslaget er i den grad uklart. Dirigenten: Det skal gå hurtigt med behandlingen i dette udvalg. OZ0CP: Der er to advokater, der har set på forslaget. Er der overhovedet nogen fra Ny start - gruppen, der vil være med i et udvalg med hovedbestyrelsen? OZ3ZU: Det er for frækt. Vi vil også gerne være med til at støtte afdelingerne. Det er kedeligt, hvis I ikke vil være med. De er mange uklarheder i forslaget. Dirigenten: Vil gerne være med. EDR skal finde en advokat i Odense. OZ0CP: Foreslår at der holdes pause til kvart over. OZ1RH: Det kunne hjælpe med en opklaring, men det er Ny Start -gruppen der bestemmer, hvad der skal ændres. Formanden: Det er det oprindelige forslag med ændringer, der skal vurderes af advokaten. OZ1RH: Ja. OZ5WT: Er man med på en lytter, eller skal der kunne rettes i Ny Start - oplægget. Hvis ikke, skal det afvises. Dirigenten: Man skal kunne tage og give; advokaten skal kunne foreslå rettelser, og vi skal lytte. OZ8XW: Det lyder fornuftigt. Kan vi så ikke fortsætte med de sidste punkter? OZ1DCZ: Skal der ikke udpeges hoveder? Forslaget om et udvalg blev sat under afstemning: For: 19 Imod: 0 Blank: 0 Det nedsatte udvalg fik følgende sammensætning: OZ5HZ, OZ5KM, OZ3ZU, OZ5WT, OZ1RH, OZ1CWP og OZ1YV med den sidstnævnte som formand/koordinator. Der skal indhentes et responsum fra en advokat om det fremsatte forslag. Det nedsatte udvalg skal følge op på det.

25 OZ1YV: Hvad er grundlaget for udvalgets arbejde? Dirigenten: Vi skal have et responsum fra advokaten. Gruppen skal lytte til advokaten. Udvalget sammenfatter advokatens svar. OZ1YV: Hvad er gruppens opgave? OZ1CWP: Det er version 7, der skal behandles, og vi skal lytte til advokaten. Om forslaget er for vidtgående til, at vi kan vedtage det. OZ5WT: Vi går fordomsfrit til opgaven. Efter advokatens responsum skal vi lave det ordentligt. Dirigenten: Man skal tage det juridisk usikre til gennemsyn og sende det til advokaten. OZ1YV: Advokaten skal tage stilling til, om det fremsatte forslag kan sendes til repræsentantskabet eller det skal sendes til urafstemning. Formanden: Vi skal sørge for, at vi ikke begår fejl. Advokaten skal give os en handleplan. Repræsentantskabet skal bruge advokatens udtalelse som værktøj i beslutningsprocessen. Udvalget lytter til advokatens belæring og derefter forelægges udtalelsen for repræsentantskabet. Repræsentantskabet tager herefter stilling til forslaget. Calle skal sende dette forslag frem til advokaten. Udvalget skal ikke pille i forslaget. OZ3ZU: Der mangler flere punkter i det fremsatte forslag; for eksempel hvordan man ændrer vedtægterne. OZ1CWP: Jeg er for engang skyld enig med formanden. Vi skal sikre os, at forslaget kan køres igennem. Vi vender tilbage til Ny Start -gruppen og lytter til dem. OZ5WT: Hvis vi skal ind i det, må vi have mulighed for at ændre. Dirigenten: Kun hvis der er enighed om at rette. OZ1YV: Jeg er i tvivl om, om man kan vedtage en så omfattende ændring i repræsentantskabet, eller om der skal være en urafstemning blandt EDRs medlemmer. Det er en af de ting vi skal spørge advokaten om. OZ0CP: Jeg vil gerne høre referatet oplæst. OZ5KM: OZ1YV konkluderer at advokaten skal tage stilling til om det fremsatte forslag kan vedtages af repræsentantskabet eller skal til urafstemning blandt medlemmerne.

26 Der nedsættes et udvalg fik følgende sammensætning: OZ5HZ, OZ5KM, OZ3ZU, OZ5WT, OZ1RH, OZ1CWP og OZ1YV med den sidstnævnte som formand/koordinator. 6. Valg af to revisorer og en revisorsuppleant. På valg var OZ0CP og OZ7UE med OZ1CWP som suppleant OZ8XW foreslår OZ1FXO og OZ6ADL, men ingen af de to ønsker valg. De to revisorer blev valg med følgende stemmetal: For: 14 Imod: 2 Blank: 3 Revisorsuppleanten blev valg med stemmetallene: For: 14 Imod: 2 Blank: 3 7. Valg af faguddannet revisor. Formanden: Jeg foreslå at BDO får chancen for at rette op på ugerningerne. OZ1CWP: Det mest fornuftige er nok at sige genvalg. Vi skal have en snak om hvad deres opgave er. Formanden: Vi genoptager jo senere mødet og her kan vi få fremskaffe tilbud på udvidelsen af opgaven. Fagrevisor blev genvalg med stemmetallene: For: 17 Imod: 0 Undlader: 1 8. Fastsættelses af mødested for næste års repræsentantskabsmøde. OZ1CWP: Vælg venligst en dag uden for SAC testen. Dirigenten: Vi har valgt Odense. 9. Eventuelt. OZ1FXO: Jeg er suppleant. Jeg er nu indtrådt i repræsentantskabet. Det er irriterende at man som suppleant ikke er med på RM-mailing-listen.

27 OZOCP: Hvad skal der ske med hovedbestyrelsen? - Der er jo ikke en hovedbestyrelse, der opfylder reglerne. OZ5KM: Jeg kan godt sende til RM-suppleanterne. OZ1FXO: Jeg vil have suppleanterne med på mailinglisten. OZ1RH: Efter vedtægterne kan hovedbestyrelsen suppleres. OZ8XW: Nej, du læser forkert, da det ikke er efter et valg. OZ1CWP: Jeg vil anbefale, at alle suppleanter kommer med på RM-mailinglisten. Formanden: Mødet suspenderes indtil der foreligger et responsum fra vores advokat. Herefter blev repræsentantskabsmødet afbrudt for at blive genoptaget på et senere tidspunkt. Odense, 28. oktober 2015 Skanderborg, 25. oktober 2015 OZ3MK, Mikael Henriksen OZ5KM, Kjeld Majland dirigent referent

HB-mødet den 23. januar 2016. Mødereferat. Deltagere: OZ5HZ Finn, OZ5KM Kjeld, OZ9VA Arne, OZ1AMK Poul, OZ8XW Flemming

HB-mødet den 23. januar 2016. Mødereferat. Deltagere: OZ5HZ Finn, OZ5KM Kjeld, OZ9VA Arne, OZ1AMK Poul, OZ8XW Flemming Mødereferat Deltagere: OZ5HZ Finn, OZ5KM Kjeld, OZ9VA Arne, OZ1AMK Poul, OZ8XW Flemming Fraværende: OZ3MK Mikael, Lone Mødeleder: OZ5HZ Finn Referent: OZ8XW Flemming 1. Godkendelse af dagsorden: Der var

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold 1 Navn Logens navn er Gentle Adventure (GA) 2 Formål Formålet er at få en oplevelse ud over det sædvanlige og at skabe et kammeratskab som holder på tværs af personlige forhold og hele livet. Hvad skal

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens Afholdt den. 22-02-16 i Munkebo forsamlingshus Antal fremmødte: 66 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af foreningens reviderede regnskab. 4.

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse 1. Kredsens navn er Roskilde Haveselskab. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Roskilde kommune.

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Vedtægt for HADSUND ROKLUB

Vedtægt for HADSUND ROKLUB Vedtægt for HADSUND ROKLUB Roning En livsstil. 1 Gældende Love Forslag til ny vedtægt 1. Foreningens navn er Hadsund Roklub. Dens hjemsted er Hadsund i Mariagerfjord kommune. 2. Hadsund Roklubs formål

Læs mere

Vedtægter Gentofte Konservative Ungdom Vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling 22. januar 2013

Vedtægter Gentofte Konservative Ungdom Vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling 22. januar 2013 Vedtægter Gentofte Konservative Ungdom Vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling 22. januar 2013 1. Navn Foreningens navn er: Gentofte Konservative Ungdom. Foreningen er hjemmehørende i Gentofte

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Vedtægter for Sejs-Svejbæk Idrætsforening

Vedtægter for Sejs-Svejbæk Idrætsforening Vedtægter for Sejs-Svejbæk Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet april 1957. Foreningen er tilsluttet forskellige

Læs mere

University College Lillebælt, tidligere kendt som Den Sociale Højskole Lillebælt

University College Lillebælt, tidligere kendt som Den Sociale Højskole Lillebælt REFERAT Ekstraordinær Generalforsamling, Foreningen Hus Forbi Torsdag den 14. Januar 2016 University College Lillebælt, tidligere kendt som Den Sociale Højskole Lillebælt Folk rejste sig og holdt et minuts

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 Efter spisningen indledte lokalformanden Hans Jeppsen årsmødet med henvise til dagsordenen for årsmødet, og gik straks til Dagsordenens

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER

FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER Vedtægter pr. 28. august 2009 Indhold: Kapitel I Foreningen Kapitel II Kredsene Kapitel III Vedtægterne Kapitel IV Overgangsbestemmelser Kapitel V Ikrafttrædelsestidspunkt

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 3. marts 2012 kl. 12.50 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Der er sket rigtig mange ting siden sidste generalforsamling.

Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Der er sket rigtig mange ting siden sidste generalforsamling. Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Velkommen til vor 17. generalforsamling. Så skal jeg igen stå for formandsberetningen, som jeg også gjorde for 17 år siden, da vi startede med

Læs mere

Som udgangspunkt var denne foretaget med henblik på, at man vil lave en afstemning om hvorvidt man ville anke retssagen i mod os i have 56.

Som udgangspunkt var denne foretaget med henblik på, at man vil lave en afstemning om hvorvidt man ville anke retssagen i mod os i have 56. Min forundring Når jeg læser skrivelse fra Strandparkens advokat ser jeg han blandt har skrevet: Under henvisning til Rettens fristudsættelse skal jeg oplyse at bestyrelsen hos min klient delvist er fratrådt(min

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug 30. maj 2013 kl. 19.30 Sted: Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 København Ø Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent.

Læs mere

Enhedslisten-København skal facilitere samarbejde på tværs af Enhedslistens afdelinger i København.

Enhedslisten-København skal facilitere samarbejde på tværs af Enhedslistens afdelinger i København. Rettelser foretaget: Ændret = blåt Nuværende vedtægter Forslag til nye vedtægter Bemærkninger 1 Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Ingen ændringer Foreningens navn er Enhedslisten - De Rød-Grønne - København.

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016 Nasdaq Copenhagen A /S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 6. april 2016 Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 4 / 2016 Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den

Læs mere

Vedtægter for landsforeningen Experimenterende Danske Radioamatører

Vedtægter for landsforeningen Experimenterende Danske Radioamatører Vedtægter for landsforeningen Experimenterende Danske Radioamatører 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Experimenterende Danske Radioamatører" (EDR). Foreningen er tilsluttet "The International Amateur

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Notat fra DFL. På vej mod ny hovedorganisation. Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening www.dfl.dk dfl@dfl.dk Tlf.

Notat fra DFL. På vej mod ny hovedorganisation. Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening www.dfl.dk dfl@dfl.dk Tlf. Juli 2015 / side 1 af 5 På vej mod ny hovedorganisation Følgende notat baseret på informationer, kommentarer og spørgsmål til Bente Sorgenfrey, formand for FTF, og Kent Petersen, næstformand for FTF og

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Klager. J.nr. 2010-0176 li. København, den 14. april 2011 KENDELSE. ctr.

Klager. J.nr. 2010-0176 li. København, den 14. april 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 14. april 2011 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Rie Jakobsen v/tryg Forsikring A/S Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup Nævnet har modtaget klagen den 20. juli 2010. Klagen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB

VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB Tegning af STANDER 1. NAVN Clubbens navn er MARSELISBORG KAJAK CLUB, hjemsted Århus kommune. Clubben er stiftet 1. november 1928. 2. FORMÅL Stk. 1. Clubbens formål

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Spørgsmål fra husejerne og tilhørende svar fra Bestyrelsen: 2. Bestyrelsens beretning for år 2015 v/formand John Bünger Svar: Spørgsmål fra salen:

Læs mere

Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3

Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3 Nyhedsbrev Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3 OZ2EDR 50. årgang Redaktionelt Dette er første udgave efter ændring af formen for udsendelse af information fra EDR Århus afdelingen til medlemmerne.

Læs mere

Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København

Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København Oversigt: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Idrætten 4 Medlemskab 5 Indmeldelse 6 Udmeldelse 7 Udelukkelse og eksklusion 8 Lavia Nyt 9 Generalforsamling 10 Ordinær

Læs mere

Referat af generalforsamling i VIDA

Referat af generalforsamling i VIDA Referat af generalforsamling i VIDA Dato: Mandag den 17. maj 2010 kl. 16.45 på Hotel Frederiksdal Dagsorden: Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning og årets arrangementer

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne

Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne Bestyrelsen Valg og konstituering af bestyrelse Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling og består af en formand, næstformand

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Palle Jørgensen 29. september 2001 Til stede Thomas M. Widmann, Thorsten Nielsen, Peter B. Frederiksen, Peter J. Christiansen, Thomas

Læs mere

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 -

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 - VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012-1 - PR. APRIL 2012 VEDTÆGT for SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER Stiftet 16. juni 1990. 1: Foreningens navn Foreningens

Læs mere

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Inden vi gik i gang med den egl. Generalforsamling, fik foreningens nye direktør, Morten Lorenzen ordet for

Læs mere

Vedtægter for Taastrup Fægteklub

Vedtægter for Taastrup Fægteklub Vedtægter for Taastrup Fægteklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Taastrup Fægteklub. Klubben er stiftet 20. november 2015 og har hjemsted i Høje-Taastrup Kommune. 2. Foreningens formål Klubbens formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for Ungdommens Røde Kors

VEDTÆGTER. for Ungdommens Røde Kors VEDTÆGTER for Ungdommens Røde Kors 1 1. Organisationens navn er Ungdommens Røde Kors. 2. Organisationen har hjemsted i Frederiksberg Kommune eller Københavns Kommune. 3. Ungdommens Røde Kors er landsforeningen

Læs mere

Vedtægter for Ex-Table Danmark

Vedtægter for Ex-Table Danmark 1. Navn og hjemsted. Landsforeningens navn er EX-TABLE DANMARK, og dens hjemsted er den til enhver tid siddende landsformands bopæl. 2. Motto. Landsforeningens motto er: UNITE, MAINTAIN, PROMOTE. (forene,

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

1 Formål og virke. 2 Medlemmer

1 Formål og virke. 2 Medlemmer Vedtægter for H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og virke Foreningen

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 05. februar 2015 Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 1. Foreningens navn 2. Foreningens formål 3. Foreningens medlemmer 4. Ind- og udmeldelse af foreningen 5. Kontingent 6. Regnskabsåret 7.

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Vedtaget på ordinær generalforsamling den 21.10.99

Vedtaget på ordinær generalforsamling den 21.10.99 1 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 21.10.99 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er : PROSA/SAS. Foreningen af EDB-folk i SAS, Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2. FORMÅL 1. Foreningens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Protokol v. sekretæren 4. Regnskab v. kassereren 5. Indkomne forslag 6. Valg a. Formand

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 1. Holbæk Cykelsport Klubbens navn er HOLBÆK CYKELSPORT og har hjemsted i Holbæk kommune og på klubhusets adresse. 2. Vision, mission og målsætning. Klubbens vision

Læs mere

Distriktet kan også omfatte E-klubber efter Zonta International s bestemmelse.

Distriktet kan også omfatte E-klubber efter Zonta International s bestemmelse. 1 Forslag til Vedtægter for Zonta International Distrikt 13 1 Medlemsskab Distrikt-13 består af Zonta klubberne i Danmark, Island, Litauen og Norge. Distriktet er inddelt i 4 areas. Area 1 klubberne i

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning

Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens krav. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning Vedtægt for x forening 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn

Læs mere

Folkeoplysende voksenundervisning m.v. Folkeoplysningsloven stiller krav om etablering af en forening med vedtægter.

Folkeoplysende voksenundervisning m.v. Folkeoplysningsloven stiller krav om etablering af en forening med vedtægter. Folkeoplysende voksenundervisning m.v. Vi gør opmærksom på at denne folder kun gælder for den folkeoplysende voksenundervisning. Folkeoplysningsloven stiller krav om etablering af en forening med vedtægter.

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave (herefter benævnt Støtteforeningen) og den tilhørende institution Sorø Skovbørnehave 1 Mellem institutionen Sorø Skovbørnehave og Sorø Kommune indgås

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Unionens formål er at arbejde for, at adventure race i Danmark kan udøves af de, der måtte ønske det, på det niveau de måtte ønske det.

Unionens formål er at arbejde for, at adventure race i Danmark kan udøves af de, der måtte ønske det, på det niveau de måtte ønske det. 1 UNIONEN OG DENS OPGAVER Unionens navn er Dansk Adventure Race Union og der benyttes forkortelsen DARU. Internationalt benyttes navnet Danish Adventure Race Union. Unionens hjemsted er Vejle Idrætshøjskole,

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

KLUBVEDTÆGTER. Indhold: for medlemmer af. DANSK EL-FORBUND i EL-KLUB UGGERLY. Klubvedtægter. Forretningsorden for generalforsamling

KLUBVEDTÆGTER. Indhold: for medlemmer af. DANSK EL-FORBUND i EL-KLUB UGGERLY. Klubvedtægter. Forretningsorden for generalforsamling KLUBVEDTÆGTER for medlemmer af DANSK EL-FORBUND i EL-KLUB UGGERLY Indhold: Klubvedtægter Forretningsorden for generalforsamling Forretningsorden for bestyrelsen 1 Klubbens formål og virke Klubbens formål

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 19. juni 2013 blev der i sag 192-2012 MM mod Ejendomsmæglervirksomheden AA [Adresse] [By] afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 27. august 2012 har Klagenævnet for Ejendomsformidling på vegne af MM

Læs mere

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE.

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Vedtægter for Odsherred Civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Foreningen er medlem af landsforeningen DANMARKS CIVILE

Læs mere

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er Vamdrup civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Vamdrup. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening.

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Sted: Sognegården, Strib Tid: 9. marts 2012, kl. 19.30 Fremmødte: 55 stemmeberettigede fordelt på 33 parceller DAGSORDEN 1. Valg af dirigent: Kai

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Vedtægter for DcH-Svendborg

Vedtægter for DcH-Svendborg Forslag til vedtægtsændring til behandling på generalforsamling d. 19.11.2015 Vedtægter for DcH-Svendborg 1 Foreningens navn er DcH-Svendborg. Dens hjemsted er Svendborg. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq

Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Klatreklubben Aapakaaq. Dens hjemsted er Nuuk, Kommuneqarfik

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Til stede værende repræsentanter. Fra Himmerland afd. 19-20-23-40-52. Bohrparken, Pontoppidanstræde 1-62, Esbjergparken, Højlundsparken, Mjel, Rebildparken,

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM)

Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM) 1 Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM) Dateret 27. 08. 2007 Regelsættet redigeret og opdateret d. 06-02-2011 Indhold: Vedtægter Regler for kontingent indbetaling Regler for tilmelding til arrangementer

Læs mere

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Mødet afholdtes i Fredericia Idrætscenter og startede kl. 11.00. Forbundsformand Per Henriksen bød velkommen og takkede for, at så mange

Læs mere

Vedtægter for. Holbæk Odsherred. Stiftet 1. januar 2005

Vedtægter for. Holbæk Odsherred. Stiftet 1. januar 2005 Vedtægter for Holbæk Odsherred Stiftet 1. januar 2005 Sidst ændret den 29-03-2016 1 Afdelingens navn og hjemsted Holbæk-Odsherred afdeling i Fagligt Fælles Forbund, der dækker Holbæk og Odsherred kommuner.

Læs mere