Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Beslutningsprotokol"

Transkript

1 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Referat for bestyrelsesmøde den 16. og 17. november 2015 på Hotel Kirstine, Købmagergade 20, 4700 Næstved. Mødet begyndte med frokost kl Mandag aften var der møde med Roskilde-Lolland Falsters kreds i Sankt Jørgens Kirke, Parkvej 101, 4700 Næstved. Bestyrelsesmødet sluttede tirsdag den 17. november 2015 efter frokost. Mødedeltagere: Henrik Kristoffersen Henrik Højen Jennie Schlüter Ejnar Kudsk Birgitte Olesen Alex Harttung Bettina Ulstrup (juridisk konsulent) Krista Grane Larsen (sekretær) Afbud: Gunna Sørensen Lise Mejlholm Protokol for bestyrelsesmødet den 28. september 2015 underskrevet. DAGSORDEN REFERAT 0 Velkomst I Foreningens økonomi. II 1. Saldobalance pr Punkter til drøftelse/beslutning. Visioner for udvalget til godkendelse 3. Punkter til orientering Møde med interne revisorer 9. november Status vedr. kopimaskine Budget 2017 Forhandlinger om principielle forhold. Frokostpause. Taget til efterretning. Godkendt. Ingen bemærkninger fra de interne revisorer. Bliver snart leveret. Forslag til budgettal fra de enkelte udvalg sendes til Henrik Højen senest 1. januar Artikel i Menighedsrådenes Blad var ikke særlig godt formuleret, hvorfor Henrik Kristoffersen sendte et nyhedsbrev til vore medlemmer. Nyhedsbrevet er også sendt til Landsforeningens Blad som et læserbrev, og vi håber, at det bliver optaget i deres næste blad.

2 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1916 III Aktuelle emner. 1. Landsforening af Menighedsråd Hvordan etableres bedre samarbejde? Vi vil fortsat samarbejde med dem, og skal bare sørge for at være faglig kompetente og klar til at gå i konstruktiv dialog med dem. Menighedsråd på jeres måde Ny rapport der er udarbejdet for Landsforeningen blev drøftet kort. 2. Visionsdag sammen med kredsformænd den 23. november. 3. Regelsæt i forhold til sygemelding for bestyrelsesmedlemmer og eksterne medlemmer i udvalgene og/eller Tillidsrepræsentant. Program for dagen i Vejle er udsendt. Hvis man er sygemeldt fra sit arbejde er man også sygemeldt fra sit organisationsarbejde i Danmarks Kordegneforening. Hvis man har en deltidssygemelding tager bestyrelsen det op, og vurderer, om man kan fortsætte med sit bestyrelsesarbejde. Man er sygemeldt fra organisationsarbejdet, indtil bestyrelsen har truffet beslutning, om at man kan fortsætte. Det er for at beskytte hinanden og det handler om troværdighed over for organisationen. Ovenstående gælder både for bestyrelsesmedlemmer, eksterne udvalgsmedlemmer og tillidsrepræsentanter. Bettina oplyser, at TR-erne ikke har pligt til at oplyse om, at de er sygemeldt, hvilket kan være en udfordring i forhold til ovennævnte. Der vil blive oplyst om det den næste gang, hvor vi mødes med tillidsrepræsentanterne. 4. Møde med kredsen i aften. God og hyggelig stemning med mange gode spørgsmål. Birgitte laver evalueringsskema til mødet med Fynskredsen i januar. Bestyrelsen ønsker inden møde med kredsen en beskrivelse af de kerneopgaver som er indeholdt i stillinger, for kredsmedlemmer, som forberedelse til mødet. Herudover ønskes en orientering til bestyrelsen om aktivitet i kredsen, kurser mv. hvordan er fremmødet?

3 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1917 På bestyrelsesmødet i marts drøfter vi formen om hvordan vi afholder møder med kredsene. 5. Opfølgning på henvendelse fra Københavnskredsen (Gerd Lottenburger Viktor) Emnet omkring en blok på hjemmesiden vedtages efter visionsmødet med kredsformændene. IV Stillingsområdet. Fast bilag. 1. Sager til principiel drøftelse. Bettina gav en kort generel orientering om verserende sager. V Formandens orientering. 1. Kirkeministeriet Orientering om møde vedr. OK 15, LG 1 og 2. Der kommer en kort orientering i næste blad. OK 15 er afsluttet. Møde i person-erfa-gruppen Der arbejdes med hjælpeskema i forhold til formålskontering af personregistreringsopgaven. Møde i Lokaløkonomigruppen Kort referat ved Henrik K. 2. Stifter 3. CO10 Repræsentantskabsmøde den 3. november 4. FTF 5. Landsforeningen af Menighedsråd 6. Andet Møde med PFA Møde med Provstisekretærfore. Henrik K. orienterede fra mødet. Vi afventer dato fra PFA med tilbud om hvilke kurser de kan lave for os. Henrik Kr., Henrik H. og Jennie skal til møde i Århus med bestyrelsen for Provstisekretærforeningen. FTF-A Bettina orienterede om møde med 2 repræsentanter fra FTF-A, som gerne vil udbygge vores samarbejde. De kunne godt tænke sig, at vi kom og fortalte medarbejderne i FTF-A om en kordegns arbejde.

4 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1918 Bettina kontakter FTF-A med henblik på en orientering. VI Sekretariatet. Mus-samtaler med de ansatte den 2. november. Visioner vedr. arbejdsgang og sagsbehandling til godkendelse. Orientering ved formanden om de afholdte MUS samtaler. Visionerne gennemgået og rettet til. VII Udvalg og repræsentationer. A. Forhandlingsudvalg. Mentorer status på navne Kerneropgaver i kordegnestillinger. Møde med de valgte mentorer den fra kl på sekretariatet i Vejle. Efterfølgende middag. Mentorlisten lægges på hjemmesiden efter den Ordningen vil blive evalueret om ½ år. Mentorordning igangsættes med virkning fra 1. januar Beskrivelse lægges på hjemmesiden. B. TR-udvalg. TR-håndbogen skal den elektroniske udgave på hjemmesiden beholdes? Udvalget indstiller til, at den elektroniske udgave på hjemmesiden nedlægges, og at der i stedet for skal lægges mere vægt på at uddybe den faglige side på hjemmesiden. Indstilling blev imødekommet. TR-udvalget vil gerne fremover tage sig af Det Faglige hjørne på hjemmesiden. Orientering fra møde 16.11, herunder datoer for kommende TRkurser. Liste med TR pr. 1. januar 2016 medsendt TR-kursus den 18. og 19. januar 2016 i Vejle, hvor bestyrelsen også er velkommen. Kurset afholdes enten på Hotel Hedegaarden eller Haraldskær. Der mangler stadig nogle frivillige til at skrive om Fokus på den gode historie oplevelsen af at være den gode kordegn.

5 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1919 Birgitte skriver et indlæg om jobbets mangfoldighed. Fra 1. januar ønskes der 1 eksternt medlem i udvalget. C. Informationsudvalg. 1. Punkter til drøftelse/beslutning Forbedringer af menupunkter på hjemmesiden. Spørgsmål om uddannelse skal rettes til sekretariatet/amu Der arbejdes på at gøre hjemmesiden mere logisk. Birgitte foreslår, at de enkelte udvalg har ansvaret for, at deres side er opdateret. På forsiden skal der være klare overskrifter, så man hurtigt kan klikke sig ind på aktuelle kurser eller relevant information. Forslag om 1 fast side i bladet med standardoplysninger i stillingsopslag. Efter indførelse af cirkulære om stillingsopslag er der flere krav til hvad et stillingsopslag skal indeholde. I hvert fald tager det en del af pladsen i et stillingsopslag. Dette giver en del udfordringer når menighedsrådene indsender stillingsopslag til Bladet. Opslagene fylder mere. Informationsudvalgets foreslår derfor at vi kunne gøre som Organistforeningen. Se dette link: nist.org_nr10_november2015?e= / Enighed om, at der bliver 1 fast side i bladet med alle standardinformationer. Jennie laver 1 side og sender til Werk. Her er alle standard vendingerne om uddannelse m.m. taget ud af de enkelte opslag hvilket giver menighedsrådene mere plads til at skrive om den enkelte stilling. Stillingsopslaget lægges, som nu, i sin fulde længde på hjemmesiden. 2. Punkter til orientering D. IT-udvalg 1. Punkter til drøftelse/beslutning Visioner for udvalget til godkendelse. Drøftelse af svartider i forhold til bestyrelsesarbejdet. Visioner godkendt. 2. Punkter til orientering Referat af møde i IT-styregruppen den Ligger nu på DAB en under vidensdeling.

6 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side oktober. Kort orientering. E. Uddannelsesudvalg Kursuskatalog Referat af møde den 29. september. Status på uddannelsesambassadører Punktet kommer på næste dagsorden. Jennie har kontaktet Inge Merete på AMU om praktiske regnskabskurser. Kordegneforeningen vil arbejde på i første omgang at lave et kursus forår og efterår, og hvis behovet er der, kan der udvides med flere kurser. Kurserne vil blive forsøgt afholdt ved Vor Frelsers Kirke i Vejle. Jennie undersøger hos Inge Merete om det skal være af 1 eller 2 dages varighed. Torben Bækgaard-Salling indstilles som uddannelsesambassadør. Lederdag den 9. november 20 deltagere i alt, hvor der var god plads til reflektioner over sig selv. Vi vil fremover forsøge at beskrive indholdet i kursusdagen bedre, så der forhåbentlig kommer flere deltagere. F. Landskursusudvalg Indstilling til bestyrelsen om titel på næste års landskursus Fokus på Trivsel og Livsglæde. Titel godkendt af bestyrelsen. G. Arbejdsmiljøudvalg Visioner for udvalget til godkendelse. Udsættes til næste møde. Punkter til orientering. H. Lønudvalg 1. Punkter til drøftelse/beslutning Visioner for udvalget til godkendelse. Udsættes til næste møde.

7 Danmarks Kordegneforening Initialer: Side Punkter til orientering Møde 1. oktober Jørgen Steen, Richard Ammitzbøll, Jens Larsen, Ejnar Kudsk og Torben Bækgaard-Salling er ansvarlig for gennemsyn af ansættelsesbeviser og godkendelse af løn til nyansatte. I. Valg- og vedtægtsudvalg. Huskeliste Udsættes til næste møde. Valg- og vedtægtsudvalget sørger for, at alle deadlines overholdes. J. Legatudvalg. Antal ansøgere Der er kun kommet 1 ansøgning. K. Andre Bettina er til FTF kongres de næste 2 dage. Bettina deltager i møde i oplysningsudvalg i KM. VIII Næste møde. Mandag den 11. og 12. januar 2016 i Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ. Mødet begynder med frokost mandag kl og slutter med frokost tirsdag kl Mandag aften er der møde med Fynskredsens medlemmer i Tornbjerg Kirke, Skærmhatten 1, 5220 Odense SØ. IX Eventuelt. Gunna og Ejnar ser på vedtægterne, om de skal ændres således at passive medlemmer kan optages i foreningen. Underskrifter side :

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Referat for bestyrelsesmøde den 28. september 2015 på sekretariatet i Vejle fra kl. 10.15 16.00. Tirsdag den 29. september 2015 er der møde med kredsformændene

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Dagsorden

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 Dagsorden Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1907 for bestyrelsesmøde den 28. september 2015 på sekretariatet i Vejle fra kl. 10.15 16.00. Tirsdag den 29. september 2015 er der møde med kredsformændene fra

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Dagsorden Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 for bestyrelsesmøde den 18. og 19. maj 2015 på Sekretariatet i Vejle. Mødet begynder med kaffe, mandag kl. 10.15, og der sluttes med frokost tirsdag kl. 13.00.

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1962 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1962 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1962 Referat for bestyrelsesmøde den 15. august 2016 på Sekretariatet i Vejle fra kl. 10.15-16.00. Mødedeltagere: Henrik Kristoffersen Henrik Højen Jørgen Hvolbye

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1899 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1899 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1899 Referat for bestyrelsesmøde den 10. august 2015 på sekretariatet i Vejle fra kl. 10.15 16.00. Mødedeltagere: Henrik Kristoffersen Ejnar Kudsk Alex Harttung

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1890 Referat for bestyrelsesmøde den 18. og 19. maj 2015 på Sekretariatet i Vejle. Mødet begyndte med kaffe, mandag kl. 10.15, og der afsluttedes med frokost tirsdag

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

Traditionen tro, vil jeg gerne bede Jer om at rejse jer. og hver især lade tankerne gå til dem, som er døde siden sidste generalforsamling

Traditionen tro, vil jeg gerne bede Jer om at rejse jer. og hver især lade tankerne gå til dem, som er døde siden sidste generalforsamling Generalforsamling 2012 mundtlig beretning Traditionen tro, vil jeg gerne bede Jer om at rejse jer og hver især lade tankerne gå til dem, som er døde siden sidste generalforsamling og for dem alle udtale

Læs mere

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato: 3.marts 2010 Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Mødet fandt sted torsdag den 14. januar 2010 kl. 12.00 til kl. 15.00 i Kirkeministeriet. Kirkeministeriet

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 23. September. 2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Virumgård Sted: HF/Bredely - Fælleshus Mødedeltagere: Haveforeninger: HF/Stadion, HF/Bredely, HF/Ermelund HF/Lundtoftehaverne, HF/Lyngen

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1 Bestyrelsesmøde. Sted: Odense Produktions-Højskole Tidspunkt: Onsdag den 8. december 2010, kl. 10.00 til 15.00, Møde fra 10.00 til 14.00 derefter julefrokost. 1. Orientering og meddelelser. Dagsorden.

Læs mere

KORDEGNENES BLAD NOVEMBER 2015

KORDEGNENES BLAD NOVEMBER 2015 KORDEGNENES BLAD 9 NOVEMBER 2015 2 KORDEGNENES BLAD NR. 9 NOVEMBER 2015 Kordegnenes blad Nr. 9 2015, 90. årgang Kordegneforeningens kontor Sekretær Krista Grane Larsen Worsaaesgade 10, st., 7100 Vejle

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Endeligt referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 03. marts kl.18.00 i Solrød kirke/konfirmandlokalet Lille Gade 10B Husk at medlemmer melder afbud og suppleanter

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. april 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde

Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde G Referat fra 2 dages kredsbestyrelsesmøde 18. og 19. januar 2016 Kontakt: Gitte Primdahl gda@sl.dk Dok.nr. 2742391 Sagsnr. 2016-SL232LB-14706 Mødet finder sted på Hotel H.C. Andersens, Claus Berg Gade

Læs mere

Alle papirer, der uddeles under kongressen, vil samtidigt være tilgængelige via foreningens hjemmeside.

Alle papirer, der uddeles under kongressen, vil samtidigt være tilgængelige via foreningens hjemmeside. 23. maj 2014 Praktiske oplysninger til kongressens delegerede Mødeplan Kongressen holdes efter følgende mødeplan: Tirsdag den 2. september 2014 10.30 12.00 Kongres 12.00 14.00 Frokostpause 14.00 18.00

Læs mere

GODKENDELSE AF FORHANDLINGSPROTOKOL FRA DEN 21. JANUAR 2014 Forhandlingsprotokollen blev gennemgået og godkendt.

GODKENDELSE AF FORHANDLINGSPROTOKOL FRA DEN 21. JANUAR 2014 Forhandlingsprotokollen blev gennemgået og godkendt. REFERAT FRA ORGANISATIONSBESTYRELSENS MØDE Tirsdag den 18. februar 2014 Tilstede: Christian Mariegaard, Preben Karlson, Jørn Laursen, Bjarke Mortensen, Annie Svejgaard, Diana Jensen og Lotte Eskesen (referent)

Læs mere

Når du skal forberede din MUS-samtale MUS

Når du skal forberede din MUS-samtale MUS Når du skal forberede din MUS-samtale MUS MUS-samtalen Om MUS Medarbejderudviklingssamtalen (MUS) er en dialog mellem leder og medarbejder. I denne dialog kan I tale åbent og fortroligt om anvendelse og

Læs mere

Jane Gejl Christensen, Vivi Lauritsen, Lis Nielsen, Anna-Birthe Lang Andersen, Klaus Birk Jensen, Marie Sonne, Mette Grostøl og Line Hansen

Jane Gejl Christensen, Vivi Lauritsen, Lis Nielsen, Anna-Birthe Lang Andersen, Klaus Birk Jensen, Marie Sonne, Mette Grostøl og Line Hansen Ref. LH Dok.nr. 2445458 Sag.nr. 2015-SLCSFA-01944 Den 8. april 2015 Fag & socialpolitik Referat af møde i Etisk Udvalg Dato: Mandag den 9. marts 2015 Tid: Kl. 10.00 16.00 Sted: Til stede: SL, Brolæggerstræde

Læs mere

a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere.

a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere. SKAT Fritid & Idræt referat af bestyrelsesmøde torsdag den 25. Juni 2009 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Hansen Jørn Olsen Morten Grejsler Winnie Wolf Andersen Referent: Winnie Wolf Andersen Dagsorden:

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Henrik Wigh Poulsen, Erik Vind, Ester Larsen, Helga Højsager, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael

Læs mere

Til medlemmerne i det lokale uddannelsesudvalg - Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Til medlemmerne i det lokale uddannelsesudvalg - Fødevarer, jordbrug og oplevelser Til medlemmerne i det lokale uddannelsesudvalg - Fødevarer, jordbrug og oplevelser GRUPPE Det lokale uddannelsesudvalg Fødevarer, jordbrug og oplevelser MØDE Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Tidsplan for budgetprocessen 2017 2020 (foreløbige tidspunkter)

Tidsplan for budgetprocessen 2017 2020 (foreløbige tidspunkter) Tidsplan for budgetprocessen 2017 2020 (foreløbige tidspunkter) Dato Indhold Ansvarlig Fredag, den 27. november 2015 Drøftelse af Magistratens evaluering af budget 2016-2019 i Økonomi- og Planlægningsgruppen

Læs mere

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt:

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt: Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev juni 2015 Vi har indgået en samarbejdsaftale med Haderslev Kommune Det er nu et par måneder siden vi sidst har givet lyd fra os men det betyder bestemt ikke at vi har ligget

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30. Side 58/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen, Aase Andersen,

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d. 2. juli 2014 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Carsten Wolff (næstformand) CW Curt Carlsen

Læs mere

SEMINAR FOR TILLIDSREPRÆSENTANTER 27. til 29. oktober 2014

SEMINAR FOR TILLIDSREPRÆSENTANTER 27. til 29. oktober 2014 SEMINAR FOR TILLIDSREPRÆSENTANTER 27. til 29. oktober 2014 august 2014 Program: 1. dag Formiddag Sygedagpengereformen Socialrådgiver Line Moth Larsen har et oplæg om den nye sygedagpengereform, og de muligheder

Læs mere

Boligorganisationen Domea Rødekro Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 28. september 2015 på Røde Kro, Vestergade 2, 6230 Rødekro

Boligorganisationen Domea Rødekro Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 28. september 2015 på Røde Kro, Vestergade 2, 6230 Rødekro Boligorganisationen Domea Rødekro Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 28. september 2015 på Røde Kro, Vestergade 2, 6230 Rødekro 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00

Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00 Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00 Blad nr. Dagsorden Beslutning Velkomst ved formand Sten Jørgensen Afbud fra Klaus Eisenhardt, Karen-Margrethe Schmidt og Helle D. Asmussen

Læs mere

Afbud fra: Ole Månsson Souschef i Center for Familie, Unge og Integration i Fredensborg Kommune Susanne Hjælm Nørregaard Afd. formand i Skovengen

Afbud fra: Ole Månsson Souschef i Center for Familie, Unge og Integration i Fredensborg Kommune Susanne Hjælm Nørregaard Afd. formand i Skovengen Styregruppemøde Referat Onsdag 18. feb. 2015 kl. 17.30 19.30 i Skovengens selskabslokale, Skovengen 40 kld. Tilstede: Marianne Lundberg Andersen, formand for styregruppen Formand for organisationsbestyrelsen

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Referat af Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Til stede: Susie Mielby (SM), Torben Søndergaard (TS), Torben Haugård (TH), Jan Thye (JT), Sigrún Erlingsdóttir (SE),

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat af. Møde i. Integrationsrådet. Onsdag den 4. november 2015 kl. 17.30 19.30. Høje Gladsaxe beboerrådgivning, Høje Gladsaxe Torv 2

Referat af. Møde i. Integrationsrådet. Onsdag den 4. november 2015 kl. 17.30 19.30. Høje Gladsaxe beboerrådgivning, Høje Gladsaxe Torv 2 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af Møde i Integrationsrådet Onsdag den 4. november 2015 kl. 17.30 19.30 Høje Gladsaxe beboerrådgivning, Høje Gladsaxe Torv 2

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 16. juni 2014 kl. 18.00 Møde nr. 17 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager 9 Lukkede sager 0 Forplejning Smørrebrød med vand/vin Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15

REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15 REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15 Tid: Lørdag den 22. august 2015 kl. 12.30 16.00 (internt møde kl. 10.00 12.00) Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Søren P.

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 17.40) Ingolf Lind-Holm Roar

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN. Januar 2014. side 1

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN. Januar 2014. side 1 Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN Januar 2014 side 1 Amtsforeningens bestyrelse: Formand Flemming Gaaei Hans Dyres vej 51 9300 Sæby Telefon: 60 64 90 95 flemming@supersej.dk Næstformand

Læs mere

Ret til ændringer forbeholdes 13.09.10/Danhostel

Ret til ændringer forbeholdes 13.09.10/Danhostel September 2010 Kære værter og ejere, Hermed inviteres I alle til Landsmøde 2010 på Hotel Vejlefjord. Danhostel ændrede på sidste års landsmøde struktur, så delegeretforsamlingen nu er afskaffet, og landsmødet

Læs mere

Forslag til Budgetproces Tids- og aktivitetsplan for By- og Landskabsudvalget Budget 2017-20

Forslag til Budgetproces Tids- og aktivitetsplan for By- og Landskabsudvalget Budget 2017-20 Forslag til Budgetproces Tids- og aktivitetsplan for By- og Landskabsudvalget Budget 2017-20 Mandag, den 4. januar 2016 Torsdag, den 7. januar 2016 By- og Landskabsudvalget By- og Landskabsudvalget godkender

Læs mere

Quick ringeguide til jobkonsulenter. Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder

Quick ringeguide til jobkonsulenter. Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder Quick ringeguide til jobkonsulenter Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder Generelle råd til samtalen Vær godt forberedt Halvér dit taletempo Tal tydeligt med entusiasme og

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 17. januar 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

Dato: 27. februar 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 18,00. R e fe r a t. Åbne punkter

Dato: 27. februar 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 18,00. R e fe r a t. Åbne punkter 27. februar 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. 1 nr. Husk mad kl. 17,30 Mødestart kl. 18,00 R e fe r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Marianne Jensen MJ Tove

Læs mere

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR- Møde, region Hovedstaden 08.03 2012 Dagsorden Velkomst og godkendelse af dagsorden 1. Nyt fra Tillidsrepræsentant råd og regionsbestyrelse 2. Møde formanden

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Der indkaldes hermed til fællesmøde (SU) for alle medlemmer af haveforeningernes bestyrelser og bestyrelsen i Nordøstsjællandskredsen. Møde dato er tirsdag d.

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Løvfrøen Nylars, Bøgevej 11, 3720 Nylars Dato for tilsynsbesøg: 19. januar 2015 Forrige tilsynsbesøg: 7.maj 2009, 3. maj 2010, 23.

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for Maskinsnedkerfaget fredag den 21/06 2013

Referat fra møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for Maskinsnedkerfaget fredag den 21/06 2013 Referat fra møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for Maskinsnedkerfaget fredag den 21/06 2013 Deltagere: Gæst: Afbud: Peer Foged Ove Nielsen Inga Andersen Birgitte Larsen Klavs Klarskov

Læs mere

Center Kultur & Fritid Skørpingvej 7 9575 Terndrup REFERAT KULTURRÅDET

Center Kultur & Fritid Skørpingvej 7 9575 Terndrup REFERAT KULTURRÅDET REFERAT KULTURRÅDET Mødedato: Onsdag d. 7. januar Mødetidspunkt: Kl. 16.00 Sted: Rebildcentret, Røde Møllevej 4, 9520 Skørping Deltagere: Helle Jørgensen Bjarne Hansen Vibeke Sunde Michael Sasserson Lone

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Afbud fra René Gordon Larsen, Mette Groes deltager Mødeleder Charlotte Graungaard Ordstyrer Christian Gøttsch Hansen Referent Michael Dreyer Referat

Læs mere

Hovedudvalget. Referat

Hovedudvalget. Referat Hovedudvalget Referat Mødedato: Tirsdag den 05-02-2013 Starttidspunkt for møde: 13:00 Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere: Jørgen Christiansen, Kurt Habekost, René Nielsen, Peter Slifsgaard, Anni Bagge

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen: Lørdag d. 23. marts 2013 kl. 10.00

Referat fra generalforsamlingen: Lørdag d. 23. marts 2013 kl. 10.00 Referat fra generalforsamlingen: Lørdag d. 23. marts 2013 kl. 10.00 Formanden bød velkommen til Kirkevangens 82enstyvende ordinære generalforsamling, som blev afholdt i henhold til foreningens vedtægter.

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I U-LANDSFORENINGEN SVALERNE D. 10. OKTOBER 2010

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I U-LANDSFORENINGEN SVALERNE D. 10. OKTOBER 2010 REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I U-LANDSFORENINGEN SVALERNE D. 10. OKTOBER 2010 Til stede: (godkendt på bestyrelsesmødet d. 12. december 2010) Thomas Rugård Poulsen, Kirsten Nielsen, Lone Place, Romilda Wangari,

Læs mere

Information om skoleårets start i folkeskolereformens lys.

Information om skoleårets start i folkeskolereformens lys. Oktober 2014 Information om skoleårets start i folkeskolereformens lys. Indledning... 1 Ens og dog forskelligt... 1 Samarbejdet frem mod dette skoleår... 2 Lærerudskiftninger... 2 Nye skemaer... 2 Nyt

Læs mere

Referat fra konstituerende og ordinært bestyrelsesmøde i GJUK mandag den 31. maj 2010 kl. 19,00

Referat fra konstituerende og ordinært bestyrelsesmøde i GJUK mandag den 31. maj 2010 kl. 19,00 1 Referat fra konstituerende og ordinært bestyrelsesmøde i GJUK mandag den 31. maj 2010 kl. 19,00 Afbud: Dennis H. Larsen 1. Konstituering: a) valg af formand b) valg af næstformand c) valg af rep. til

Læs mere

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen.

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet den 1/09/2009 (møde 3/2009) J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 29.september 09 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Sussi

Læs mere

Referat fra møde i Udviklingsudvalg for Elektronikindustri Fredag den 11. september 2015 kl 10.00-14.30

Referat fra møde i Udviklingsudvalg for Elektronikindustri Fredag den 11. september 2015 kl 10.00-14.30 Referat fra møde i Udviklingsudvalg for Elektronikindustri Fredag den 11. september 2015 kl 10.00-14.30 Mødes holdes hos OJ Electronics A/S, Stenager 13B, 6400 Sønderborg Mødedeltagere: DI-repræsentanter

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde den 30. oktober 2012 Side 1 Referat af 6. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 30. oktober 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Christiansborg Forretningsudvalget Navn

Læs mere

Referat. 7. august 2015. Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen

Referat. 7. august 2015. Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen Referat 7. august 2015 Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen Dato: Tirsdag den 23. juni Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Deltagere:

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde tirsdag den 21. august 2012 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Ingen Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt 2.7, 2.8, 3.2 og 3.4 tilføjedes 2. Meddelelser

Læs mere

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for:

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Din kontaktperson er: som kan træffes på telefon: 2015 Velkommen til Center for Job og Oplevelse. Vi glæder os meget til, at du skal starte på Centeret. Center

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Nyhedsbrev til medarbejderne i Studieadministrationen

Nyhedsbrev til medarbejderne i Studieadministrationen Juni 2015 Nyhedsbrev til medarbejderne i Studieadministrationen Campusparat Som forberedelse til NBA er gruppen, der arbejder med at gøre os campusparate, blevet bedt om at udarbejde et forslag til et

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 9. marts 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Øhavets Lærerkreds. Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015. Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat:

Øhavets Lærerkreds. Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015. Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat: Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015 Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat: 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra 24. Godkendt.

Læs mere

Menighedsrådsmøde nr. 327, 12.05.2015 kl. 19.00

Menighedsrådsmøde nr. 327, 12.05.2015 kl. 19.00 Menighedsrådsmøde nr. 327, 12.05.2015 kl. 19.00 Indleder: Bent Holm Deltagere: Sigfred, Kirsten Stejner, Anders Michael Grønfeldt, Benjamin, Steen Victor, Bent, Kirsten, Christian, Henrik, Poul, Lise,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Johan Leo, medlem Lis Leth, medlem Marie Jørgensen, medlem Else Pedersen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Johan Leo, medlem Lis Leth, medlem Marie Jørgensen, medlem Else Pedersen, medlem Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat af organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 20. august 2012 kl. 10.00 På Toftehøjen, Toftehøjvej 20, 4130 Viby Sj., Opholdsstuen. Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. juni 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. juni 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. juni 2012 Tilstede: Poul Meineche, Fritz Bennedbæk, Bent Andersen, Per Christiansen, Sanne Lund, Rene Jørgensen, Per Svoldgaard og Lise N Drudgaard. Referat: Per

Læs mere

31. årgang Nr. 38 30.oktober 2011

31. årgang Nr. 38 30.oktober 2011 31. årgang Nr. 38 30.oktober 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020

Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Bemærk - alle oplysninger under punkt A, B, C og G skal udfyldes

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

FA09. Afdelingsmøde. Huskeliste til afdelingsbestyrelsen

FA09. Afdelingsmøde. Huskeliste til afdelingsbestyrelsen FA09 Afdelingsmøde Huskeliste til afdelingsbestyrelsen INDLEDNING Boligafdelingens øverst bestemmende organ er afdelingsmødet. Afdelingsmødet skal drøfte og godkende afdelingens budget for det kommende

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Jeanette

Læs mere

Kommissorium for Nomineringsudvalget Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28

Kommissorium for Nomineringsudvalget Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28 Kommissorium for Nomineringsudvalget Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28 1 Anvendelsesområde og formål 1.1 I dette kommissorium fastsættes Danske Banks Nomineringsudvalgs opgaver og beføjelser. 1.2 Nomineringsudvalget

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Forretningsorden for Sektionsbestyrelsen.

Forretningsorden for Sektionsbestyrelsen. Forretningsorden for Sektionsbestyrelsen. Pkt. 1. Sektionens sammensætning Dansk Jernbaneforbund, Sektion DSB består af de medlemmer, der er ansat indenfor DSB SV, undtaget DSB S-tog A/S, samt medlemmer

Læs mere

Tirsdag d. 4. marts 2013 kl. 10.00-15.00

Tirsdag d. 4. marts 2013 kl. 10.00-15.00 MØDE I INDUSTRIENS FÆLLESUDVALG FOR ERHVERVS- OG ARBEJDSMARKEDSUDDANNELSER 20. februar 2014 TAB/CSH DI-repræsentanter Christine Bernt Henriksen Morten V.B. Revsbeck Niels Henning H. Jørgensen Finn Brøndum

Læs mere

Referat af DU-møde 3. maj

Referat af DU-møde 3. maj Brøndby den 14. maj 2014 Journalnummer 1358-14-mcn Referat af DU-møde 3. maj Lørdag-søndag den 3.-4. maj 2014 kl. 10.30 på Scandic, Odense. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jens

Læs mere

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen, Brian Errebo-Jensen, Morten Høgh

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen, Brian Errebo-Jensen, Morten Høgh Referat af møde i Udvalg for praksisoverenskomster (UP) den 12-09-2013 l Dato for udarbejdelse: 18-09-2013 Deltagere Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne

Læs mere

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB Referat af bestyrelsesmøde 10. oktober 2019, kl. 10.30 til 15.30 Sekretariatet Afbud: ML 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Siden sidst PN orienterede om møder mv. med andre organisationer 3. Interne

Læs mere

Solvang Sogn Dato: Blad nr. 26. november Formandens initialer: 2014

Solvang Sogn Dato: Blad nr. 26. november Formandens initialer: 2014 På mødet deltog: Svend Erik Gerberg Simonsen, Minna Irene Siegumfeldt, Jan Friberg, Jakob Riis, Jens Henrik Jakobsen, Heidi Olsen, Kevin Bøgelund Pihl, Jens Andersen, Per Rønager Bøjstrup, Per Frederiksen,

Læs mere

Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde

Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde Juni 2006 Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde Nyt fra Center for frivilligt socialt arbejde Nyt projekt om dokumentation af frivilligt socialt arbejde Nyt netværk for brugerorganisationer

Læs mere

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde 27. Oktober 2010 på Hotel Næsbylund.

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde 27. Oktober 2010 på Hotel Næsbylund. Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde 27. Oktober 2010 på Hotel Næsbylund. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Ole Christoffersen, Peter Ørn, Lis B Larsen Hans Jørgen Worm-Laursen (afbud syg)

Læs mere

Formandens initialer: LR

Formandens initialer: LR Menighedsrådsmøde Sydhavn Sogn Dato: 7. maj 2014 kl. 18-21 REFERAT Blad nr.: 1 Formandens initialer: LR Indkaldte lemmer: Tilstede Indkaldte lemmer Tilstede Eva Larsen Karin Holm Linda Kellam Lone Rasmussen

Læs mere

DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB

DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB INDHOLD Start din jobsøgning med at klarlæg dit/dine jobmål 3 Læg en plan 3 Her gik det særligt godt 3 Kom godt i gang med din ansøgning og CV 4 Dine faglige kompetencer

Læs mere

30. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse. Tirsdag den 21. august 2012, kl. 15.00-18.00

30. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse. Tirsdag den 21. august 2012, kl. 15.00-18.00 30. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse Tirsdag den 21. august 2012, kl. 15.00-18.00 Endelig dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 12. juni 2012 2. Punkter til beslutning: a) Indgåelse

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmøde i Sct. Olai Sognegård, onsdag den 18. nov. 2015 kl. 19.00.

Referat fra menighedsrådsmøde i Sct. Olai Sognegård, onsdag den 18. nov. 2015 kl. 19.00. Referat fra menighedsrådsmøde i Sct. Olai Sognegård, onsdag den 18. nov. 2015 kl. 19.00. Afbud: Hasse Boe, Hanne Nøhr Krüger. 1. Oral Shaw indleder mødet. Oral holdt et kort oplæg under titlen Hvad betyder

Læs mere

Referat fra Fraktion 4 s årsmøde Hotel Frederiksdal den 22. - 23. august 2012

Referat fra Fraktion 4 s årsmøde Hotel Frederiksdal den 22. - 23. august 2012 Referat fra Fraktion 4 s årsmøde Hotel Frederiksdal den 22. - 23. august 2012 Til stede var 1 HST-medlem, 10 kongresdelegerede og 42 årsmøderepræsentanter, 2 som suppleanter, i alt 53 deltagere. 2 afbud.

Læs mere

Hedensted Kommune. Referat. Udvalget for Beskæftigelse. Mødedato: 2. marts 2015. Mødetidspunkt: Kl. 16:00. Mødelokale 5 Hedensted Rådhus.

Hedensted Kommune. Referat. Udvalget for Beskæftigelse. Mødedato: 2. marts 2015. Mødetidspunkt: Kl. 16:00. Mødelokale 5 Hedensted Rådhus. Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 5 Hedensted Rådhus Deltagere:, Per Heller, Erling Juul, Erik Kvist, Steen Christensen Fraværende: Steen Christensen Bemærkninger: Mødet sluttede kl.

Læs mere

Organisationsuddannelse 2015

Organisationsuddannelse 2015 Forord "Organisationsuddannelse 2015" beskriver den uddannelse, som Danmarks Lærerforening tilbyder alle nye tillidsvalgte. Det overordnede formål med organisationsuddannelsen er at gøre dig til en stærk

Læs mere