Afdelingsmøde AFD 9, Fredag den 25. april 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afdelingsmøde AFD 9, Fredag den 25. april 2014"

Transkript

1 Afdelingsmøde AFD 9, Fredag den 25. april 2014 NB! Til læserne Dette referat er lavet generelt som et beslutningsreferat, idet der mange steder er sammenskrevet hvad det enkelte siger. Dog vil der også være en del, hvor det er næsten ordret hvor dette giver mening. Mødet starter kl Velkomst af formand Per Holst Jeg vil på afdelingsbestyrelsens vegne byde vor beboere og gæster velkommen til det årlige afdelingsmøde. Vores gæster fra Hovedbestyrelsen Bendt Nielsen og frue Fra teknisk afdeling, lokalinspektør Per Sørensen Fra Afd. 9: Vores nye varmemester Søren Stein, som overtog efter Per Sørensen Vores nye første mand Thorfinn Abildgaard som afløste Morten Skipper Hansen som blev varmemester i afd. 5 Teglgaarden Vores gartner Anette Andersen. Derudover har vi besøg af en medredaktør fra beboernyt, som skal lave en artikel om årets afdelingsmøder. Han hedder Hans Sejr Stentoft og han skal have afdelingsmødet tilladelse til at være tilstede. Dette blev enstemmigt godkendt af forsamlingen. Jeg vil gerne præsentere afdelingsbestyrelsen: Martin G. Poulsen Kenny Donvild Peter Gam John Jakobsen Sekretær Jan Nielsen Som er næstformand John Jakobsen Som er vores repræsentant i VIFA Bettina Bundgaard (*) Mit navn er Per Holst og jeg er formand (*) Per havde glemt at nævne Bettina, men efter diverse påmindelser fra salen blev hun naturligvis præsenteret. Det er så den sidste gang efter afdelingsmødet, at jeg står her som formand. Jeg takker af når vi skal konstituerer os. På næste bestyrelsesmøde vil der blive valgt en ny formand, jeg bliver i afdelingsbestyrelsen min tid ud, som er til næste afdelingsmøde Jeg vil gøre opmærksom på, at der ikke kan købes øl eller vand under mødet. Al rygning skal forgå udendørs.

2 Traditionen tro vil vi starte mødet med en sang. Vi har valgt: Når jeg ser et rødt flag smælde SANG SYNGES, guitarspil til fra vores musiker Per fortsætter med introduktionen: 1. Valg af dirigent Fra afdelingsbestyrelsens side foreslår vi Bendt Nielsen fra hovedbestyrelsen. Er der andre forslag? Det var der ikke, Bent blev enstemmigt valgt til dirigent. Bent går på talerstolen, takker for valget og beklager at kommer for sent. Han konstaterer derefter at mødet er indkaldt i overensstemmelse med reglerne, idet det er indkaldt minimum 4 uger før, nemlig den 28. marts. Vi er beslutningsdygtige. Læser derefter nedenstående dagsorden op:, 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget* a. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde b. Godkendelse af afdelingens driftsbudget for det kommende år 3. Behandling af indkomne forslag** 4. Valg a. Valg af 3 medlemmer til afdelingsbestyrelsen. På valg er: Kenny Donvild. Martin Grønbæk Poulsen og John Jakobsen b. Valg af 3 suppleanter til afdelingsbestyrelsen. På valg er: Mai-Britt Haberlandt 5. Eventuelt Bent konstaterer at punkt 1 er overstået og spørger om der er nogle som har noget mod dagsordenen. Det var der ikke, og dagsordenen er dermed godkendt. Det konstaterer at der er 54 husstande mødt op med i alt 108 stemmesedler. Herefter blev der nedsat stemmeudvalg.

3 2. Beretning og driftsbudget 2. A. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde Per får ordet og siger at beretningen er udsendt. Er der nogle som har noget til den? Nej, den bliver enstemmig vedtaget. 2. B. Godkendelse af afdelingens driftsbudget for det kommende år John Jakobsen fra bestyrelsen, MVV 31 John konstatere at budgettet er udsendt og da det er lavet i et godt nyt design og i nok har læst den igennem vil den ikke blive gennemgået. Dog lige et par kommentarer, nemlig at fælles vaskeri er sat ned til Kr. fra Kr.. Ellers er der ikke store ting at snakke om. Ellers viser budgettet en nødvendig huslejestigning på ca kr. John kommer også ind på at vi ligger lidt under det generelle huslejeniveau, men gør opmærksom på at det jo dækker over store forskellige i huslejen afd. imellem. Dirigent Spørger om der er nogle spørgsmål til regnskabet Per Mouritsen, MVV 11: Kunne godt tænke sig og vide hvad der ligger i PV skemaet Opgangsdøre på Kr. og låsesystem på Kr.. Synes det er meget at godkende uden vi ved hvad der er. Det handler om lakering som er udskudt pga at der skal laves nyt nøglesystem til bl.a. hoveddøre samt bagdøre. Vinduer skal males i samme farver. Råb fra salen af Per M, hvorfor vi skal have skiftet, hvortil Per H. svarer at det nuværende systen er for gammelt hvilket John bekræftiger fra salen Per Mouritsen, MVV 11: Kan ikke forstå det skal skiftes. Er det meningen at dørene skal være låst døgnet rundt? og skal der være brikker til dørene fra gårderne samt forskellige rum i kælder / loft? Jan Nielsen fra Bestyrelsen, MVV 14: Grunden til beslutning om nye låse er fordi mange hovednøgler er i omløb. Vi skal have skiftet låsene uanset hvordan vi vælger at gøre det. Kælderdøre bliver ikke låst døgnet rundt og det bliver nøjagtig som i dag, bare med brik til kælderdøre. Brian Rasmussen, VR 106: Nysgerrig på altaner på PV skemaet, hvad er det? Skal til at bruge Kr. på det. Det er mange penge og det kan jo nemt blive kr. pr. altan. Hvad mener bestyrelsen?

4 Per Holst fra Bestyrelsen, MVV 6 Det er et beløb som er henlagt igennem årene. Altanerne ser ringe ud og de skal undersøges og repareres. Det er ikke sikkert det kommer til at koste dette beløb, men det er det som er afsat til det. Sætter budgettet under afstemning. Det blev enstemmigt vedtaget! 3. Behandling af indkomne forslag Forslag 1: Antenner og parabol, Se bilag A Læser forslaget op og spørger om afd. bestyrelsen har kommentarer Det skal rent lovmæssigt sættes ind i vores ordensreglement. Der har været problemer så derfor dette forslag så det kan blive bragt i orden. Per Christiansen, MVV 20 Hvad gør man ved de eksisterende paraboler? Per Holst fra Bestyrelsen, MVV 6 Man kan ikke lovgive med tilbage virkende kraft. Nogle har betalt depositum, andre har ikke. Derfor vil dette forslag gøre det ens fremover Sætter forslag til afstemning Vedtaget med stort flertal! Forslag 2: Forbud mod hund, Se bilag B Læser forslaget op og spørger Bente om hun har nogle kommentarer til forslaget Bente Faurholt, MVV 1: Hun har observeret at minimum fire i hendes gård har hund. Man skal høre på hundegøen hver dag hele året. Hun har set mange på MVV. Hun giver eksempler på hundestørrelser og at mange er bange for dem. Hun sætter også spørgsmål ved om ikke de tisser i gården. Om morgenen sidder de og galper i vinduerne. Bettina Bundgaard fra bestyrelsen, MVV 29 Bundgaard fra bestyrelsen, MVV 29: Forstår godt forslag. Svært at håndhæve nuværende regler. Beboere skal indgive en klage med underskift. Gerne billede fra smartphone. Beboer som anmelder bliver ikke givet

5 videre. Med dette kan der gøres noget, ikke bare kun en mundtlig besked på gaden. Vi tager selv af mange hendelser, men vi er afhængige af jeres indberetninger. Bente Faurholt, MVV 1: Hvis de må have hund på besøg hun gerne have et tidspunkt hvornår de skal være ude. Sidste år fik hun at vide at det var alt efter hvornår de tog hjem fx kl eller Der er aldrig ro i vores gård. Edith Plath, MVV 14: Det kan ikke være rigtigt at man ikke kan have besøg af vores børn med en hund. Det er ejernes problem at de ikke kan opdrage deres hund, men vi skal have lov til at have en hund på besøg når vores børn kommer hjem, færdig! Fra ordensreglement: Der må være hund på besøg, men ejer skal være til stede, ingen hundepasning. I gårdene er der også skilte med hundeforbud. Opfordre igen til at beboerne kommer hen og melder det, både hunde og katte, så der kan gøres noget ved det. Vi kan også sætte en ekstra seddel op, og som fru Plath siger, det vil være en skam at børn ikke kan komme på besøg med hund det synes jeg er synd. Det er op til forsamlingen at stemme om forslaget. Bente Faurholt, MVV 1:: Synes også at det er træls hvis vi ikke kan have hund på besøg, men det er træls at have en hund som gør 24 timer i døgnet. John Jakobsen fra bestyelsen, MVV 31: Til Bente: Det ser ud til at hun ved hvem der er der har hunde og at de overnatter. Synes at hun skal komme med en klage så der kan gøres noget ved det. Til Fru Plath: Fuldstændig rigtigt hvad hun siger og i bestyrelsen er vi ikke helt enige om spørgsmålet. Vi kan alle se det fra alles side. Jeg har den holdning, at selvfølgelig skal folk have love til at besøgende kan komme med hund, men det skal være op til jer. Mht bemærkningen om at det er hundeejerens skyld, ja, DET er også derfor at vi aldrig har haft mulighed for hund og kat i Viborggaarden. Per, MVV 20 På det kraftigste anbefale at folk klager over kat og hund så det kan komme ud af verden. Mener også at det er forkert at man ikke kan have hund på besøg. Kom med klager så vi kan få det ud af verden da det er oppe hvert år. Bente Faurholt, MVV 1:: Har nu boet hernede i fire år og det er femte gang at vi skal klage og der sker ingenting. Den skulle være gået igennem AAB! Bettina Bundgaard fra bestyrelsen, MVV 29: Forklarer procedure mht klager. Især vigtigt at hvis der går mere end tre måneder mellem klagerne, kommer klagen til at gå om fra start igen. Man skal ikke være tålmodig, men klage med det samme igen, efter 1 uges tid. Efter tre måneder skal AAB gøre noget.

6 Men ellers skriftligt, gerne billede og umiddelbart en betinget opsigelse og det kan ende med de smides ud. Flere har flyttet pga dette emne. Giver Bettina ret i, at man skal følge op på tingene, og komme med klagerne, det er det eneste som kan flytte noget i dette system. Emile P., VR 194: Første gang jeg er her, der står: Forbud mod hund på besøg. Hun var i tvivl. John svarede fra pladsen at det var det. Forslag sættes til afstemning: Forslag blev nedstemt med stort flertal! Forslag 3: Stemme i Bolignet Aarhus, Se bilag C Læser forslaget op og spørger bestyrelsen om de har noget at tilføje? Bolignet Århus har lavet deres organisation om til en forening. Der skal vi være medlem. Det er nødvendigt for at vi kan være med på generalforsamlingen og have stemmeret. Per Mouritsen, MVV 11: Ændringsforslag, at det er bestyrelsen der udpeger repræsentanten. i stedet for formanden som det står i forslaget. Siger det er ligegyldigt hvad navn det er, da afdelingen har en stemme og der må tages en person med. Jørgen Lorentsen, MVV 128: Set på deres hjemmeside at det er en kollektiv aftale. Der bliver snakket lidt mellem Per. John siger at det er ren teknik. Kan godt være at det er forkert formuleret. Det er afdelingen som har en stemme. Bestyrelsen ændrede teksten så det ikke er formanden der er repræsentant, men en udpeget fra afdelingen, så er der frie rammer. Ulrik, MVV 12: Medlemsabonnement er en forudsætning for at være med?

7 4. Valg Nej det er for at få det billigere. Forslag sættes til afstemning: Forslag blev enstemmigt vedtaget! 4. A. Valg af 3 medlemmer til afdelingsbestyrelsen På valg er: Kenny Donvild. Martin Grønbæk Poulsen og John Jakobsen. Alle modtager genvalg. Læser navnene op og spørger om der er andre forslag? Der var ikke flere forslag til kandidater og alle bliver enstemmigt valgt med klapsalver. 4. B. Valg af 3 suppleanter til afdelingsbestyrelsen På valg er: Mai-Britt Haberlandt, ønsker ikke at genopstille. Spørger om der er forslag til navne? Per Jensen, Søren Borchmann, Mette K. Pedersen bliver foreslået og der bliver spurgt om der er flere? Det var ikke flere forslag til kandidater og alle bliver enstemmigt valgt med klapsalver. Ingen suppleanter ville være første suppleant. Rækkefølgen bliver derfor afgjort ved lodtrækning. Lodtrækning om rækkefølgen efter mødet blev således: 1. Søren Borchmann, MVV Mette Kjærgaard Pedersen, MVV Per Jensen, MVV Eventuelt Vi er nu kommet til eventuelt hvor alt kan diskuteres, men enmer herunder ikke kan vetages. Er der spørgsmål? Bente Faurholt, MVV 1::

8 Spørgsmål til John fra bestyrelsen. I har møder om mandagen hvor jeg har fået referater fra. Hun giver John to referater og kommenterer deltager / fraværende listen, bl.a. varmemesteren og også i et referat fra august 2013 siger hun at Knud Hansen er deltager selvom han er død og han bliver mindet. Hun kan ikke forstå det når der er fejl og undrer sig så over om man kan tro hvad der står i referaterne når der er fejl i deltager/ fraværslisten! John Jakobsen fra bestyrelsen, MVV 31: Det er helt i orden at Bente bringer det op, men som alle, inkl. Bente også ved er der tale om standard / genbrug og det sker desværre at der ikke bliver rettet et navn i dokumentet. Der kommer et Nej fra salen hvorefter John siger, jo og det gør alle! Jeg synes det er fantastisk af Bente, hvis jeg skal være en smule fornærmet, at hun kan gå helt tilbage til den 13. august og komme med dette eksempel, i stedet for at komme til bestyrelsen og sige det noget før, så det kan blive rettet. Det kan jeg godt have mine tanker om men selvfølgelig skal det være i orden og det er de normalt også. Hvis jeg bliver valgt igen skal jeg selvfølgelig nok prøve at undgå at der sker fejl, men uanset vil det ske engang imellem og så er det bare en lille mail til os (bestyrelsen) og så skal det nok blive rettet, i stedet for at vente otte måneder med det Bente Faurholt, MVV 1:: Det kan godt være at jeg har ventet i otte måneder, men jeg har altså skrevet til bestyrelsen og har ikke fået svar. Der spurgte jeg om hvordan en død mand kan deltage i et møde og jeg fik ikke svar. Hvis du siger du har sendt det til bestyrelsen så har vi ikke modtaget det, jeg har i hvert fald ikke og noget helt andet er at fremover gennemgår hvert bestyrelsesmedlem referatet inden det kommer ud så det skulle ikke komme til at ske igen. Det bliver således godkendt inden det kommer på nettet, men det du siger du har sendt, har jeg ikke set. Hvilken mail har du sendt den på? Bente siger fra salen at hun har sendt et brev og det brev svarede du på, så jeg kunne komme over og høre referatet fra generalforsamlingen (fra sidste år). Ok, det beklager vi, så må jeg ikke have læst det ordentligt. Jeg synes det er positivt at der er nogle i afdelingen som læser referaterne, det er flot, ros, selvom jeg ikke må blande mig i debatten. Godt at nogen læser referatet Per Mouritsen, MVV 11: Ang. hjemmeside, som jeg læser meget. Der står opdateret en dato. Efterlyser hvad der er opdateret, det er mange siden man skal igennem før man finder ud af hvad det er. Opfordre til at hjemmesiden bruges mere og siger også at AAB hjemmesiden ikke er 10 potter pis værd. Ved beboerklagernævn kommer navn frem. Anni har prøvet det ifm underskriftsindsamling mod en beboer i nr. 11 og der kom brev hvor alle navne var med, hvis det altså går videre til beboerklagenævnet bliver alle navne offentligt gjort. Sådan foregår det i hvert fald når det er husspektakler der klages over.

9 Jan Nielsen fra Bestyrelsen, MVV 14: Det er mig som står for hjemmesiden og jeg tager gerne imod kritik og input. Ang. ændringer er det mest småting der bliver ændret, fx kalendere mm.. Det er for at vise at hjemmesiden bliver opdateret, derfor står datoen der. Hvis i vil have en ekstra side med hvad der er opdateret vil jeg se på det. Når det kommer i beboerklagernævnet har du ret i at navn kommer frem, men ved almindelige klager bliver der sendt breve og først til sidste vil navne offentliggøres, men kun til dem der er involveret. Jørgen Lorentsen, MVV 128: Det fremgik af best. beretning at skraldespande udenfor bliver brugt til husholdningsaffald. Han mener at hvis vedkommende er til stede skal vedkommende skamme sig. I en skraldespand er der tit pose med sovs og kartofler som bliver smidt ud over det hele af sorte fugle. Sørgeligt at det skal ses af gæster til os og den gamle by, kan se hvad der skal spises i aften og at medarbejdere skal bruge tid på oprydning. Allan Poulsen, VB 24: Der er mange der sætter deres pose midt i gården. De skal åbnes og gives en bøde. Det kan ikke være rigtigt at nogle er så dovne. Mht. hunde kan man jo forestille sig hvordan scenariet ville være derfor har vi ikke hund i Viborggaarden og hvor den skal luftes, gård eller andet steds. Vedr. altaner har jeg selv malet den og vores altankasser ser dårlige ud. Han mener at det måske burde givet Gori på et tidligere tidspunkt for at holde dem, så kunne der spares penge. Vedr. døre har vores været smurt ind i barberskum som ikke er ordentligt fjernet og så ser jeg at ejendomsfunktionærerne står og pudser vinduer længere henne af vejen. Der bliver pudset vinduer men døren bliver ikke ordnet. Der må ikke luftes hund i gården, der er skilt oppe. Hvis din dør er svinet, skal du henvende dig til varmemesterkontoret og så skal der nok ske noget. Altankasser, kan ikke svare dig på, Allan, Per H og Per M snakker fra salen ang. træ til altankasser mv. Nu er det nævnt her at de er dårlige. Per Mouritsen, MVV 11: Jeg hørte at formanden meddelte at han stopper som formand. Mener at han skal have et stort klap. Uanset om jeg har slåsset med ham i mange år, skal han have et klap, siger tak. Per H. får stående applaus. Får helt tårer i øjene, flot af jer. Edith Plath, MVV 14: Er det muligt vi kan få repareret gelændere ned til kælderen ude fra gaden. Bettina Bundgaard fra bestyrelsen, MVV 29: Det kommer tit op på et afdelingsmøde, med ting om en masse småting som skal laves. Vi (bestyrelsen) ser ikke hele Viborggaarden, så hvis der er småting der skal laves så er der på hjemmesiden lavt sådan at man kan skrive til varmemester, så det kan repareres henover året.

10 Også brev er fint for dem der ikke har internet, afleveres i postkasse hos varmemester eller bestyrelseslokalet. Allan Poulsen, VB 24: Kan man få jord og blomster til altaner hos varmemesteren? Er det noget som har eksisteret. Per H. råber fra salen, nej, ikke i min tid. Dirigent Siger tak for et godt møde. Stemmesedler skal afleveres. Runder af med at sige tak for et godt møde og præsenterer menuen. Der synges den sidste sang: Mormors Kolonihavehus

11 Bilag A Forslag til afdelingsmødet den 25. april Antenner og parabol Hvor der er installeret fællesantenneanlæg for radio og TV, må tilslutning kun ske med originale antennestik og -kabler. Der må ikke opsættes radioamatørantenne uden speciel, skriftlig tilladelse fra boligforeningen. Antenner og paraboler, der er til gene for andre beboere, kan forlanges fjernet. Ønsker en beboer at opsætte parabol, skal der forud ansøges om tilladelse ved AAB og følgende skal være opfyldt før ansøgning om tilladelse kan blive behandlet: 1. Der skal skriftligt ansøges hos leverandør af tv-signal, om levering af den/de ønskede kanaler igennem ejendommens antennesystem - eventuelt suppleret med tilkøb af Selector eller andet udstyr. Udgiften afholdes af beboeren. 2. For at beboerens ansøgning kan blive behandlet og eventuelt tillades, skal der forelægges enskrivelse fra leverandøren af tv-signalet, hvoraf det fremgår, at leverandøren ikke kan levere den/de ønskede kanaler indenfor 3 måneder. 3. Der skal indbetales et depositum på kr ,- til boligforeningen. Beløbet stilles som sikkerhed for, at tilladelsens vilkår overholdes. 4. Opsætning af parabol skal foretages af autoriseret momsregistreret firma. 5. Parabolen skal placeres efter henvisning af lokalinspektøren og afdelingsbestyrelsen. 6. Parabolen må maks. være 90 cm. I diameter. 7. Ved fjernelse af parabolen hæfter beboeren for eventuelle skader, og disse skal udbedres af boligforeningen for beboerens regning. 8. Beboeren skal over for boligforeningen kunne dokumentere, at parabolen er forsikret for person og ejendomsskader. Gyldig forsikring skal senest forevi-ses sammen med indbetaling af depositum. 9. Beboeren er forpligtiget til at følge ejendomsfunktionærers anvisninger i forbindelse med opsætning og vedligeholdelse af parabolen. Misligholdelse af ovenstående kan medføre omgående inddragelse af tilladelse med deraf følgende udgifter for beboeren. Med venlig hilsen afdelingsbestyrelsen

12 Bilag B Forslag til afdelingsmødet, for afdeling 9 fredag den 25 april 2014 FORSLAG! Forbud mod hund på besøg ( gælder ikke servicehund og førerhund i følge lovgivningen ) Venlig hilsen B Faurholt Martin Vahls Vej 11 th. Bilag C Forslag til afdelingsmødet den i afdeling 09 Afdelingsbestyrelsen foreslår, at afdelingen tegner medlemskab hos Bolignet Aarhus. Det er valgfrit, hvor mange stemmer afdelingen vil have - dog min. én og maks. det samlede antal af lejemål i afdelingen. En stemme koster 120 pr. år. Afdelingsbestyrelsen foreslår, at afdelingen køber 1 stemme. Den til enhver tid værende formanden for afdelingen repræsenterer afdelingen. Medlemsskabet er en forudsætning for, at afdelingens enkelte beboere kan tegne abonnement hos Bolignet Aarhus til foreningspris som er lavere end individuel pris. Der skal gøres opmærksom på, at såfremt beboerne har spørgsmål til ydelserne Bolignet Aarhus kan tilbyde, skal kontakten rettes direkte til Bolignet Aarhus. Med venlig hilsen Afdelingsbestyrelsen

13

Afdelingsmøde. Fredag den 15. april kl. 18.30

Afdelingsmøde. Fredag den 15. april kl. 18.30 Afdelingsmøde fredag den 15. april 2016 Fredag den 15. april kl. 18.30 Referat Bestyrelsen blev præsenteret. Den består af Bettina M Bundgaard, Kenny Donvild, Søren Borchmann, Randi Rædkjær, Lasse Antonsen,

Læs mere

Afdelingsmøde for AAB afd. 9 Den 17. april 2015 på Sabro Kro fra kl. 18.30

Afdelingsmøde for AAB afd. 9 Den 17. april 2015 på Sabro Kro fra kl. 18.30 Kontor: Martin Vahls Vej 16 st. tv. Afdelingsmøde for AAB afd. 9 Den 17. april 2015 på Sabro Kro fra kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og dridsbudget A. Fremlæggelse af beretning for

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro Dato 26. august 2015 kl. 19.00 Sted Spaniensgade 25 A, kælderen Deltagere Fra afdelingen: 12 lejemål repræsenteret Fra fsb: Steen Søndergaard Thomsen,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftbudget A. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00

få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00 få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 1 Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 Tilstede. alle Formanden bød velkommen til det første møde i 2011. 1: Gennemgang af referat fra mødet den ls.nov. 2010. Referatet underskrevet uden kommentarer

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Salen, Treschowsgade 2 Dato: Den 25. januar 2016, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 51 beboere samt bestyrelsen

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 6 Østbyparken. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2.

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 6 Østbyparken. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2 Referat Deltager. Kirsten Almind, Formand Marie Lisby, Bestyrelsesmedlem Karin Mortensen, Organisationsbestyrelsen Anne-Kathrine

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 24. maj 2011, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Henry Larsen blev valgt og konstaterede herefter

Læs mere

Dagsorden og indkomne forslag til afdelingsmødet den 6. november 2013.

Dagsorden og indkomne forslag til afdelingsmødet den 6. november 2013. Dagsorden og indkomne forslag til afdelingsmødet den 6. november 2013. 3. oktober 2013 Indkaldelse til ordinært afdelingsmøde den 6. november 2013. kl. 18.30 i beboerlokalerne hos afdeling 187. Med følgende

Læs mere

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens Afholdt den. 22-02-16 i Munkebo forsamlingshus Antal fremmødte: 66 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af foreningens reviderede regnskab. 4.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 3 Forberedelse af afdelingsmødet. 4 Dirigentens rolle og kompetence. 5 Generelt om afstemninger og valg

Indholdsfortegnelse. 3 Forberedelse af afdelingsmødet. 4 Dirigentens rolle og kompetence. 5 Generelt om afstemninger og valg Indholdsfortegnelse 1 Indledning 2 Indhold specifi ceret 3 Forberedelse af afdelingsmødet 4 Dirigentens rolle og kompetence 5 Generelt om afstemninger og valg 6 Dirigenten overtager ledelsen af mødet 7

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Referat fra Lejerbo afdeling 60 Beboermøde: Tirsdag den 13. september 2011 kl.19.00

Referat fra Lejerbo afdeling 60 Beboermøde: Tirsdag den 13. september 2011 kl.19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Nyt fra bestyrelsen 5. Indkomne forslag 6. Fremlæggelse og godkendelse af næste års budget 7. Eventuelt Kl. 19.00 Åbnede Formand

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Der var mødt 23 andelshavere inkl. formand, næstformand, sekretær og menigt bestyrelsesmedlem samt advokat Susanne Mendoza fra Andelsbo.

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 11

Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 11 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: Pkt. 2: 25 beboere

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38 Der var mødt 33 beboere. Fra administrationen: Lars Strandby, Hans Andersen & Charlotte

Læs mere

Beboermøde tirsdag den 19/09 2006.

Beboermøde tirsdag den 19/09 2006. Beboermøde tirsdag den 19/09 2006. Der var fremmødt beboere fra 50 lejemål. Ole Haarbye bød velkommen, specielt til de to indbudte, Ditlev Friis fra Lejerbo og Konsulent Kim Hjortfelt. 1) Valg af dirigent.

Læs mere

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II REV. PÅ AFDELINGSMØDE DEN 18. JUNI 2014 INDLEDNING Der findes en lang rækker regler, med baggrund i forskellige love

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Juni 2015 Sommerhilsen Så er forårets generalforsamling og den ekstraordinære generalforsamling overstået. Jeg vil gerne

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 18

Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 18 Sted: Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade 21A Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: 43 beboere, fordelt på 34 lejemål

Læs mere

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013 Antal fremmødte: 13 eksl. bestyrelsens 3 medlemmer Valg af dirigent og referent Dirigent: Christina Referent: Camilla Budget gennemgang + godkendelse Bestyrelsen har hos kollegiekontoret godkendt budgettet

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Parcelhusejerforeningen Grønneled. Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.00 på Tjørnehøjskolen i Brøndbyvester.

Referat af ordinær Generalforsamling i Parcelhusejerforeningen Grønneled. Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.00 på Tjørnehøjskolen i Brøndbyvester. Parcelhusejerforeningen Grønneled Referat af ordinær Generalforsamling i Parcelhusejerforeningen Grønneled Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.00 på Tjørnehøjskolen i Brøndbyvester. Formanden bød velkommen

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET

ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET Affaldssortering: Der må kun komme husholdnings -affald i skakten og det skal være indpakket i de uddelte sorte poser. Posen må ikke indeholde væske. Øvrigt

Læs mere

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Tilstede: 32 husstande samt Hanne, John, John Ras, Steen, Jan, Mona fra bestyrelsen og Jan Togersen fra Lejerbo Referent: Tine

Læs mere

1 Klubbens navn er Sejlklubben Århus Nordhavn, hjemsted er Århus.

1 Klubbens navn er Sejlklubben Århus Nordhavn, hjemsted er Århus. Vedtægter for Foreningen Sejlklubben Århus Nordhavn Godkendt på general forsamlingen den 5. april 2014 1 Klubbens navn er Sejlklubben Århus Nordhavn, hjemsted er Århus. Formål 2 Klubbens formål er: At

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Tilstede: 26 husstande Afdelingsbestyrelsen: Else Christensen Flemming Hansen Lene Hansen Lars Christensen Jytte Secher Anders

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00.

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Til beboerne i afdeling 0205 Stenhøjgårdsvej 1-81 og 2-48 7. september 2014 Vedr.: referat af ordinært afdelingsmøde. Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015.

Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015. Stenløse d. 21-09-2015 Afd. 3 Halkær Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015. 1. Velkomst og valg af dirigent Til stede: 9 boliger, 18 stemmeberettiget, samt Driftschef Bo Mølgaard Steffen Bargholz

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 Så er tiden kommet, hvor vi afholder vores årlige afdelingsmøde (generalforsamling) og som det har været tradition de sidste par gange, afholdes

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Selskabslokalerne SAB Ruten 6R Deltagere Fra afdeling: Afd. 1-43 var repræsenteret af 17 lejemål Afd. 1-50

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk Referat af 25. ordinære generalforsamling d. 7. april 2014 Formand Helle (45) bød velkommen til Andelsboligforeningen Antaresvængets 25. ordinære generalforsamling, og udtrykte glæde over det flotte fremmøde.

Læs mere

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv Ordinær Generalforsamling onsdag den 15. april 2009 kl. 19.00 i fælleslejligheden Østerhøjvej 15 A, st. Dagsorden: 1. Valg af referent. 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse af

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Side 1/6 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Anders Andersen Bodil Sørensen Finn

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Deltagere: 19 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET ) 9 P Y1 L Sønderborg, den 19. september2011 BOLtGFORENlNGE S0t30 Referat fra det årlige afdelingsmøde, torsdag den 15. september 2011, kl. 19.30

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster Bestyrelsesmøde Højebo 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg Møde indkaldt af: Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: Deltagere: Ditte Hansen, Laila Lystoft Referat 1. Punkt på Underskrivning

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-09-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-09-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. september 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: DB, EJ, KFG, BL, KA, LM, HP, MJM, MM, NKC, Torben Afbud: JCK, EG, KDP Fravær: MB Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat Afdelingsmøde. RRrrr

Referat Afdelingsmøde. RRrrr Referat Afdelingsmøde RRrrr 2012 Afdelingsmøde torsdag den 20. september 2012 i fælleshuset, Katrineholmsalle. Formand Jørgen By bød velkommen til forsamlingen 45 personer 1. Claes Jensen (medlem af hovedbestyrelsen)

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 Fremmødte: 10 + 1 fuldmagt Afmeldinger: 2 Ad 1) Valgt til dirigent formand Helene Olsen (HO), valgt til referent

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.00 i Kulturhuset Pavillonen.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.00 i Kulturhuset Pavillonen. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.00 i Kulturhuset Pavillonen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges

Læs mere

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden:

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden: Skoleparken 1 Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden 4. Orientering om status på helhedsplan/tilstandsvurdering

Læs mere

Indkaldelse til ordinært beboermøde onsdag den 23. marts 2011 kl. 19.00 i Stamhuset

Indkaldelse til ordinært beboermøde onsdag den 23. marts 2011 kl. 19.00 i Stamhuset AFDELINGSBESTYRELSEN I ASKERØD 16. marts 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Indkaldelse til ordinært beboermøde onsdag den 23. marts 2011 kl. 19.00 i Stamhuset 2. Godkendelse af den udsendte dagsorden

Læs mere

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S ORIENTERINGSBREV NR. 13, MARTS 2013 ORDINÆRT INTERESSENTSKABSMØDE Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro mandag den 25. marts 2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 15-05-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 15-05-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 15. maj 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

10.Maj 20L6. Referat: Dagsorden: 2.Valg af referent og stemmetællere. 4. Fremlæggelse af afdelingens regnskab for 2014115 til efterretning

10.Maj 20L6. Referat: Dagsorden: 2.Valg af referent og stemmetællere. 4. Fremlæggelse af afdelingens regnskab for 2014115 til efterretning Referat: 10.Maj 20L6 Mødested : Gladsaxe Hovedbibliotek, Søborg Hovedgade 220, 2860 Søborg Mødetid: kl. 19:00 Mødeart: Ordinært afdelingsm øde for afdeling 4, Marielyst Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.Valg

Læs mere