Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. December Årg. Nr Opl.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. December 2006 8. Årg. Nr. 11. 1. Opl."

Transkript

1 Fritze og Anette har leveret årets adventskrans. De har valgt lys med en brændetid på 230 timer, så kransen giver lys og glæde helt frem til juleaften. December Årg. Nr Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

2 Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: Velkommen til Holbølls Minde Centrets månedsblad.. Vi vil her fra redaktionen forsøge at informere og bringe diverse indlæg af interesse for alle med tilknytning til huset. Desuden skulle det kunne give alle andre et indblik i hvad der foregår hos os. Har du/i indlæg, der kan være relevante i denne sammenhæng, modtages disse gerne enten pr. brev, eller ved at besøge os på HMC. Snail-mail : Indlæg til næste nr. senest d Næste nr. udkommer holboellsminde@mail.dk Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C 5700 Svendborg tlf HOLBØLLS MINDE CENTRETS ÅBNINGSTIDER: Mand Onsdag - Torsdag: 9:00-22:00 Tirsdag: 9:00-16:00 Fredag: 9:00-21:00 Lørdag Søndag: 10:00-16:00 VINDSTYRKE 11 : Tirsdage kl OBS! LUKKET TORSDAG er opdateret!

3 Personaleinfo: Weekendarbejde i December: : Palle/Elise : Mette C/Kirsten : Mette S/Maibritt : Bjarne/Gitte Juleaften: Mette C. /Erling 1. Juledag: Lukket 2. Juledag: Mette S/Helle : Kirsten/Elise Ferie uge 49: Mette S Åbningstider i julen: Juleaften kl mellem Jul og Nytår: kl Nytårsaftensdag: kl Holbølls Minde Centrets åbningstider pr. 1 januar Mandag Tirsdag ( Vindstyrke ) Onsdag Torsdag Fredag Lørdag og søndag Helligdage Med venlig hilsen Tine R. Lund Holbølls Minde Centret har åbent alle dage i december ( undtagen 1. Juledag ). Næste kursusdag, hvor HMC er lukket bliver d Puk - ansat på HMC i arbejdsprøvning/praktik - er stoppet.

4 Brugerrådet på HMC Brugerrådet består af Belinda - værestedet, Peter - Zoloft & Co., Mikael - Indegruppen, Jesper - Kig, samt Kirsten og Erling fra personalegruppen. Brugerrådet mødes hver torsdag kl Herefter deltager de i fælles kaffe i Caféen, hvor der er mulighed for at give informationer fra Rådet eller komme med forespørgsler til samme. Undervisning for personalet i Kognitive Behandlingsformer.. Undervisningsdatoerne er blevet ændret, så kurset bliver afholdt før sommerferien Der vil blot ligge en opfølgningsgang efter sommerferien. Datoerne er som følger: Torsdag: Torsdag: Torsdag: Torsdag: Torsdag: Torsdag: Torsdag: Torsdag: Torsdage med undervisning medfører lukning af Holbølls Minde Centret. Vi skal nok gøre opmærksom på det i bladet, med opslag og mundtligt. Nye tider i cafè en på Holbølls Minde Centret Da vi har fået nye tider og hjælpere i cafeen, vil vi gerne gøre lidt opmærksom på os selv. Vi er indtil videre 5, der arbejder bag disken, men vi kunne sagtens bruge en eller to mere til at hjælpe os. Hvis du har lyst, så kom og få en snak med os. De nye tider betyder, at vi fremover er gået væk fra selvbetjening i cafè ens åbningstid kl Nye ting tager tid, så bak os op, så vil vi gøre det bedste for at skabe en god og hyggelig stemning i cafè en. Vi vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. Cafegruppen: Fritze, Lene, Kaj, Lone, Majbritt og Belinda.

5 Aktivitetsoversigt for december Tirsdag Juleindkøbstur til Rosengårdcentret. Turen er fra kl til ca. kl Torsdag Mette C og Lone laver julehjerter med dem som har lyst, til jule frokosten. Hjerterne vil blive lavet i caféen kl til Tirsdag Onsdag Anette vil gerne hjælpe med at lave juledekorationer til julefro kosten. Bare kom og spørg, så finder vi ud af noget. Julegudstjeneste kl i Fredens kirke. Torsdag Julefrokost Velkomst kl Søndag Kunstværk. Meddelelse: Juleaften holder Holbølls Minde Centret åbnet fra kl til kl Husker I indlægget om kunstværket i Holbølls Minde Centrets have fra novembernummeret? Vi kan fortælle at skulpturen overvintrer under presenningen og bliver færdiggjort i det tidlige forår. Lotte vil meget gerne samarbejde med andre kunstneriske, kreative personer og modtager med glæde henvendelser. Redaktionen. Pårørende gruppen, som hidtil har mødtes på Holbølls Minde Centret, flytter deres mødested til Byskolen. Sind Nettet har et godt tilbud! Føler du dig alene? Savner du en at snakke godt med? Savner du en at gå en tur sammen med? Savner du et menneske at være sammen med? SIND nettet i Svendborg formidler kontakt mellem dig og en frivillig støtte og kontaktperson. Du vil få besøg et par timer en gang om ugen eller hvornår I aftaler det. Vi lægger stor vægt på, at I skal have et trygt og rart samvær uden social eller psykiatrisk behandling. Ring til Lokalkoordinator Birthe Juel, SIND-nettet Svendborg

6 Årets julefest Torsdag den 14. December 2006 Alle skal medbringe et hjerte af en eller anden slags (flettede, strikkede, klippede, syet, købt, nyt eller gammelt). Velkomst kl Under middagen er der mulighed for forskellige indslag - tag noget med - samt nogle julesange. Dans til jukebox - så tag danseskoene på. Forret: Grapemarineret laks m/radise creme Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt m/fuglereder og waldorfsalat rødvinspære, tyttebær, hvide kartofler og vildt sauce Dessert: Risalamande m/kirsebærsauce Hele herligheden får I for 100 kr. Betaling ved tilmelding til Janne. Vi glæder os til at se jer. Hjertelige hilsner fra: Julefest Udvalget.

7 Lidt om Kognitiv terapi ( apropos personalets kursus) En daglig registrering af dysfunktionelle tanker, der hjælper med at analysere og løse situationer, hvor du føler dig ubehageligt tilpas eller handler på en måde, som ikke er i din interesse. Du arbejder med et skema, hvori der er 5 kolonner: Kolonne 1: Hændelse Her beskriver du hændelsen, der var forbundet med en ubehagelig følelse. Du skal være objektiv og beskrive, hvad der skete, ligesom på et videobånd. Dagdrømme og forestillinger kan også føre til ubehagelige følelser. I så fald skal du beskrive den dagdrøm, forestilling eller tankestrøm, som førte til den ubehagelige følelse. Kolonne 2: Følelse(r) Angiv hvordan du følte på hændelsestidspunktet. Det kan være følelser såsom tristhed, vrede, depression, ensomhed eller angst. Dette er dine følelser, ikke dine tanker. Husk at tanker i virkeligheden er ord, udtryk eller sætninger, som vi siger til os selv. Det kan kræve nogen øvelse at blive i stand til at skelne mellem tanker og følelser, men du bliver i stand til at gøre det. Kolonne 3: Automatiske tanker Det er vores tanker om situationen, der fører til vores følelse. I denne kolonne skal du skrive de automatiske tanker, som gik forud for følelsen. Nogle gange vil det være let for dig at identificere dine automatiske tanker. Andre gange er de sværere at få fat i, fordi de er så automatiske. I sådanne tilfælde er du nødt til at koncentrere dig om, hvad der skete og din reaktion på begivenheden. Dernæst skriver du alle dine tanker ned præcis som de kom til dig Kolonne 4: Rationelle/alternative tanker I denne kolonne skal du vurdere rimeligheden af hver tanke. Er tanken præcis? Hvilke beviser er der til at støtte den? Er der en anden fortolkning af begivenheden? Er der en anden måde at se situationen på, som får dig til at have det mindre dårligt? Arbejd grundigt med disse rationelle. Det kan være en hjælp at bede om assistance fra nogen, som kunne have et mere objektivt og rationelt syn på begivenheden. Kolonne 5: Resultat Når du har afsluttet arbejdet med kolonnerne 1-4 anslår du hvor meget du tror på de automatiske tanker. Angiv desuden hvordan dine følelser har ændret sig. Uddrag fra en psykologi - bog. Beskrevet af Svend E. Sørensen

8 Rygning: Rygning og rygepolitik er stadig til debat, og der sker nye tiltag globalt og lokalt. Senest har fx. Skotland vedtaget rygeforbud på Pubberne uden om det øvrige Storbrittanien. Aktivitetshuset har pr rygning forbudt i deres Cafè. Rygerne må midlertidigt benytte skulpturværkstedet, når de er smøgtrængende. Beslutningen er blevet truffet efter afholdelse af en temadag, hvor alle i grupper diskuterede, hvordan man kunne gribe rygepolitikken an. Overgangsordningen fungerer frem til , hvor det er definitivt slut med at ryge indendøre. Redaktionen modtager gerne indlæg om, hvordan rygepolitikken opleves og fungerer. Juletræer sælges for et godt formål Gården bag Aktivitetshuset i Vestergade er også i år gjort julehyggelig med bål, olielamper og masser af juletræer i forskellige størrelser. Fra den 16. til den 22. december fra kl og den 23. december fra kl er såvel brugere som medarbejdere optaget af at sælge juletræer. For de kunder som ikke selv kan transportere juletræet hjem, kan det blive leveret på adressen for 30 kroner. Det årlige juletræssalg giver brugerne af Aktivitetshuset mulighed for at vise, at mennesker med en sindslidelse ikke er forskellige fra alle mulige andre mennesker. Overskuddet fra juletræssalget går til en speciel oplevelse for Aktivitetshusets brugere. I år tog en stor gruppe til 60 er-fest i Ørbækhallen.

9 Jeg var ved at drukne. Når foråret kom, samledes drengene i lergraven ved teglværket i Vejstrup. Nogle byggede hytter, andre lavede tømmerflåder, og der var drenge, som slog på tromme på en stor tønde, der lå ved Højen. Det kunne høres over hele byen. Niels Kuk og jeg byggede en tømmerflåde. Vi fandt brædder og dunke, der skulle holde flåden oppe. Vi søsatte flåden. I starten gik det godt nok. Det skyldtes, at tømmerflåden blev båret oppe af sivstubbe, der lå ved overfladen. Vi havde nemlig fældet sivene for at spille ishockey på isen. Men da flåden kom ud på det frie og dybe vand, begyndte tømmerflåden at vippe fra side til side. Den var så dårlig, at den ikke kunne bære to drenge. Vi skreg om hjælp. Ingen af os kunne svømme, og vandet var iskoldt om foråret, da isen lige var smeltet. Som et mirakel kom min bror Torben sejlende med sin store og solide flåde. Han nåede lige at komme hen til os, inden vi faldt i vandet. Jeg sprang over på hans tømmerflåde og reddede livet. Lergraven var en fantastisk legeplads, hvor vi selv fandt på at beskæftige os, uden pædagogernes indblanding. På farefuld færd Poul Philbert Redaktionen har en medarbejder på ferie i Beijing, Kina. Vi er meget spændte på at høre om hans rejse, om han evt. har oplevet snestorm i Beijing, som man gjorde i (Med de hjemlige temperaturer må man rejse ud for at få vinter og sne!) Forhåbentlig har han lyst til at give os en rejsebeskrivelse, når han er vel hjemvendt.

10 Artikel om Holbøll fra post.danmark.dk, indleveret af Bjarne Andersen En mand med julehjertet på rette sted. Einar Holbøll må smile i sin grav. Hvem er han? En dansker med stor betydning både herhjemme og internationalt - og alligevel nærmest ukendt. En mand hvis hjerte bankede for de svage børn, og hvis livsværk - julemærket - den dag i dag betyder en frisk start for børn, der har det svært. Sjovt nok kender de færreste danskere historien om Einar Holbøll. Vi kan læse i bøger og på internettet, at postassistent Holbøll i 1903 fik ideen til julemærket for at hjælpe børn, der var syge af tuberkulose. De engelsksprogede kilder fortæller oven i købet, at tanken opstod en kold og blæsende decemberaften, hvor han kiggede ud gennem posthusets vinduer og så to forkomne børn gå forbi i sneen. Vi får også at vide, at siden det første julemærke kom i 1904 har velgørende organisationer verden over med succes taget ideen til sig. Og at der i dag er fire danske julemærkehjem, som hvert år hjælper omkring 700 drenge og piger til ny trivsel og selvtillid. En glemt helt Men vi skal lede længe - på engelsk - for at få at vide, at Frankrig i 1954 hædrede Einar Holbøll med et særligt velgørenhedsfrimærke, at Belgien gjorde det samme i 1955, og at der i Canada findes et helt lille skuespil for børn om julemærkets tilblivelse. I Danmark var Einar Holbøll på julemærket i 1927, hvor han døde. Men siden har der været meget stille om denne visionære mand og hans omsorg for de svageste børn. Fra tuberkulose til mobbede børn. Julemærket blev i første omgang skabt for at hjælpe børn med tuberkulose. Allerede i 1911 blev julemærkesanatoriet ved Kolding indviet og derefter overdraget til Nationalforeningen til Tuberkulosens Bekæmpelse..Senere julemærkepenge blev øremærket til at skabe rekonvalescenthjem, hvor alle syge og svage børn kunne komme til kræfter igen. De første to julemærkehjem blev oprettet allerede i I dag har alle Danmarks fire julemærkehjem fokus på at skabe en ny start for børn på 6-14 år, der det svært i skolen eller hjemme. Uanset om problemet er overvægt, mobning, sociale problemer eller noget helt andet, så vender de efter ti uger stærkere og sundere hjem til deres familier og hverdag. Og du er med til at hjælpe dem, når du bruger julemærker på din post. De seneste par år er brugen af julemærkemotivet også udvidet til andre produkter, som julekort, gaveæsker og papir, til/fra kort, kagedåser mm. En del af overskuddet herfra går naturligvis også direkte til julemærkefonden. Læs mere om julemærket på postdanmark.dk og julemaerket.dk. Og hav en rigtig glædelig jul!

11 Ikon-udstilling på Café A Roma På Café A Roma præsenteres torsdag den 30. november en udstilling af ikoner ved Koner maler ikoner, som består af 6 kvinder, der mødes hver uge og maler sammen. Ikonudstillingen er det foreløbige resultat af et malefællesskab, som har udviklet sig gennem 4-5 år. Det hele begyndte egentlig med, at nogen fra gruppen meldte sig til et ikon-kursus på Kunstskolen i Svendborg, hvor der på det tidspunkt var en dygtig underviser. Her fik malerne det første indblik i den særlige teknik, der giver kendskab til maling med farvepulver og ægtempera samt det første kendskab til det specielle ikonarbejde, som er en meget omfattende og langvarig proces. Man finder et klassisk motiv og begynder så at overmale sin plade i tynde lag af grundfarve 10 til 20 gange, førend man begynder at male selve motivet. Resultatet??? det øjnes kun svagt. Det er selve processen, der er så fascinerende! Vi har nu malet i flere år. Blandt andet er denne udstilling så et resultat. Men der gemmer sig andre værdier bagved. Ganske vist er vi da glade for vore resultater, men vi har samtidig fået foræret en levende interesse for vort emne meget mere intens end vi havde forestillet os i starten. Hvad er ikoner? Hvordan er deres historie? Hvilken betydning har de haft igennem århundreder? Hvorfor skulle Enkekejserinde Dagmar for nylig have sin elskede ikon med sig til graven i Skt. Petersborg? Hvordan kan det være, at vi selv faktisk bliver så optaget af vores fremstilling, at vi kan sidde rundt om bordet i en timelang tavshed, blot for at male? I tilgift til det vi her beretter, har vi så fået en fællesinteresse og et venskabsbånd, som bl.a. har resulteret i denne udstilling, som vi gerne viser frem. Den er et led i vort samarbejde og vort samvær! Malergruppen består af Ruth Isager, Annette Folkmar, Christa Kurmeier Mortensen, Inge Jensen, Margarete Nielsen og Solveig Weinø. Udstillingen kan ses til den 9. januar. Dog er cafeen lukket i julen.

12 Aktiviteter på HMC (9-12) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Powerwalk Powerwalk K.I.G. K.I.G. K.I.G. K.I.G. Indegruppe Indegruppe Indegruppe Indegruppe Indegruppe Sport i Sg. hallen (badm./volley) Fin Form * Fodbold Sang 9:20-9:50 Bruger-råd Værested Spil ( ) Fælles pause Fælles pause Fælles pause Fælles pause Informatiosmøde Indiv. Musikunderv. Værested Havearbejde Fælles pause Pileflet * Massage Massage Værested Værested Reparationsarbejde (tøj) Værested Billard/Pool Motion m Mette C. Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Middag *Fælles Frokost Musik Svømning * Cykelgruppe Musik Tegne/male Bagning Kolonihave Tegne/male Stavgang Løsninger for Livet Ridning * (pause) - kortere kursusforløb / begrænset deltager-antal * - brugerbetaling udarbejdet af K.I.G.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstværk julebal 2007 ( s.5..)

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstværk julebal 2007 ( s.5..) Kunstværk julebal 2007 ( s.5..) Januar 2008 10. Årg. Nr.1 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres

Læs mere

Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag. Løsninger for livet. Læs mere s. 3

Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag. Løsninger for livet. Læs mere s. 3 Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag Løsninger for livet Læs mere s. 3 Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til Holbølls

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk Torsdag d. 4. december kl. 08.00 - ca. 11.00 inviteres du til HUSMØDE på HMC Vi vil mødes til gensidig orientering, planlægning, evaluering m.m. samt punkter, som er skrevet på dagsorden. Du kan skrive

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM. Den 2. & 3. Februar 2005

BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM. Den 2. & 3. Februar 2005 December 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.10. 1.oplag BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM Den 2. & 3. Februar 2005 Holbølls Minde Centret vil gerne støtte initiativet og håber på deltagelse

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Velkommen / Værd at vide...

Velkommen / Værd at vide... Sæson 27 - nummer 1 Så er Cirkus Oølaiski starte på sin 27. sæson - og den er skudt rigtig godt igang. 19 'gamle' cirkusbørn holder stadig vil - og er meget aktive i cirkus, og dertil er der indtil nu

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Hold: 5A, 5B, 5C, 5D, 6A, 6B, 6D, 7A, 7B, 7C, 8A, 8B, 8C, 8D, 9A, 9B, 9C, Læs 1, Læs 2 Køn: M, K Ikke viste hold: 6C Resultater i antal og

Læs mere

Avisstafet med børnehaveklasserne i kompetenceugen, - uge 41.

Avisstafet med børnehaveklasserne i kompetenceugen, - uge 41. november 2009 Bladet for børn og forældre i SFO Lærken & Spurven Avisstafet med børnehaveklasserne i kompetenceugen, - uge 41. Børn begynder med at elske deres forældre, siden fordømmer de dem, sjældent

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 4. årgang M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 24 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for det meste

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 34 September-december 2015

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 34 September-december 2015 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 34 September-december 2015 Program: Praktiske oplysninger I bladet finder du klubbens program for september, oktober, november, december 2015 Tilmelding: Find ud

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 Hold: Køn: Ikke viste hold: 4A, 4B, 4C, 5A, 5B, 5C, 6B, 6C, 7A, 7C, 8A, 8B, 8C M, K 6A Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Er

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Mellemtrin, Mellemtrin, Mellemtrin, Mellemtrin M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

VSVAvisen. Marts 2013. Besøg Butikken på facebook. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. Marts 2013. Besøg Butikken på facebook. Vordingborg Sociale Virksomhed Marts 2013 VSVAvisen Nyt siden sidst: - Sundhedsskole på Vordingborgværkstedet - Pileflet i Gartneriet. - Besøg Vordingborg Sociale Virksomhed og Butikken på Facebook. Der var gang i Butikken i børnenes

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for:

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Din kontaktperson er: som kan træffes på telefon: 2015 Velkommen til Center for Job og Oplevelse. Vi glæder os meget til, at du skal starte på Centeret. Center

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Hvordan er resultatrapporten bygget op? Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Rapporten giver jer en oversigt over resultaterne

Læs mere

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret:

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Først så vil jeg gerne beklage alle de problemer, der har været med at få jeres betaling for pladsen i Børnebiksen og for maden til at være helt rigtig. Dette skyldes

Læs mere

JUL MBER 2002 DELIG GLÆVA 4 SYD NR. 8 DECE 1 Betonhjertet Dec. 2002

JUL MBER 2002 DELIG GLÆVA 4 SYD NR. 8 DECE 1 Betonhjertet Dec. 2002 GLÆDELIG JUL VA 4 SYD NR. 8 DECEMBER 2002 1 INDHOLD JULEHYGGE Side 3 ÆLDRE HJÆLPER ÆLDRE 4-5 GLÆDELIG JUL 6 CENTRALVARMESTYRING 7 PAS PÅ VARMEN 8 APOLLO - EFTER LUKKETID 8 ANTENNE 9 VAGTORDNING 10 ADRESSER

Læs mere

Nyt fra Aktivitetshuset

Nyt fra Aktivitetshuset Fælles for alle: Cafe Priser pr. 1. januar 2014 Cafeen er åben alle dage kl. 11.30-12.30 Smørrebrød 13,00 Øl incl. pant 12,00 Vand incl. pant 14,00 Rødvin 25,00 Hvidvin 25,00 Smørrebrød skal bestilles

Læs mere

Kalenderen siger det er forår, så vi håber på det gode vejr kommer.

Kalenderen siger det er forår, så vi håber på det gode vejr kommer. Personale nyt: Lige inden påske, fik vi sendt Jette godt afsted på barsel. Vi kommer til at savne Jette, men glæder os til, at hun kigger forbi og viser den lille ny frem. Vi vil her i april ønske Karen

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

December 2002. Holbølls Minde Centret 3. årgang nr..11 1. oplag

December 2002. Holbølls Minde Centret 3. årgang nr..11 1. oplag December 2002 Holbølls Minde Centret 3. årgang nr..11 1. oplag Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres flg. steder: www.holboellsminde.dk, DPC, Aktivitetshuset, Café A Roma. Velkommen

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Af cand pæd psych Lisbeth Lenchler-Hübertz og familierådgiver Lene Bagger Vi har gennem mange års arbejde mødt rigtig mange skilsmissebørn,

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

November/december 2015 HUSK AT DER ER VALG TIL BRUGERRÅDET, FESTUDVALGET OG UDFLUGTSUDVALGET D. 24 NOVEMBER.

November/december 2015 HUSK AT DER ER VALG TIL BRUGERRÅDET, FESTUDVALGET OG UDFLUGTSUDVALGET D. 24 NOVEMBER. November/december 2015 HUSK AT DER ER VALG TIL BRUGERRÅDET, FESTUDVALGET OG UDFLUGTSUDVALGET D. 24 NOVEMBER. 41 86 99 72 Værestedet LIV Kære alle. fremover kan du betale med Mobile Pay. Det betyder, at

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 29. september 2010 Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Sdr. Kongerslev Skole Periode: Resultatet baserer sig på besvarelser, som ikke er afgrænset af en periode.

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Sort Hvid Spilpersoner. - Det er så disse spilpersoner, spillerne skal have efter 1. akt... når de har taget dråberne.

Sort Hvid Spilpersoner. - Det er så disse spilpersoner, spillerne skal have efter 1. akt... når de har taget dråberne. Sort Hvid Spilpersoner - Det er så disse spilpersoner, spillerne skal have efter 1. akt... når de har taget dråberne. Jheck' Han går sammen med Nathanael ud af kirken. De går og snakker. Imens han rammes

Læs mere

Generel tilfredshed. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke. Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4%

Generel tilfredshed. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke. Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4% Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja,

Læs mere

Frivillige Dynamoen - Bruger

Frivillige Dynamoen - Bruger Frivillige Dynamoen - Bruger Publiceret af Mette Hjære 23 maj 2016 klokken 11:05 Powered by Enalyzer Side 1 Frivillige Dynamoen - Bruger Publiceret af Mette Hjære 23 maj 2016 klokken 11:05 Powered by Enalyzer

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Sankt Hans!

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Sankt Hans! Sankt Hans! Så er tiden inde igen til at sende heksen til Bloksbjerg.s. 6 2008 10. Årg. Nr.6 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for

Læs mere

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% 84 / 26% 178 / 55% 56 / 17% 6 / 2%

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% 84 / 26% 178 / 55% 56 / 17% 6 / 2% Dato4.december207 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder Dagplejen i Odder Den kommunale dagpleje er et tilbud om pasning i et privat hjem, hvor hverdagen er præget af ro og harmoni. Børnene har mulighed for at deltage i hjemlige aktiviteter, som kan være at

Læs mere

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Introduktion Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af de mest banebrydende kvindelige billedhuggere i Danmark. Den Hirschsprungske

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering Undervisningsmiljøvurdering 2014 Rejsby Europæiske Efterskole november 2014 1 Undervisningsmiljøvurdering November 2014 Beskrivelse af processen for indsamling af data I uge 39-40 har vi gennemført den

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset

Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset Stu 2 i Møllehuset, Fjordlystvej 6, 7700 Thisted. Tlf. 99172535. Mail: tbak@thisted.dk Kære alle forældre, bosteder og andre samarbejdspartnere. Så kom vi ind i et nyt år;

Læs mere

Gæstehuset GÆSTEHUSE. DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/

Gæstehuset GÆSTEHUSE. DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/ Gæstehuset GÆSTEHUSE DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/ Gæstedagpleje - så står du aldrig uden pasning Når du har valgt en kommunal dagplejer,

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09. Aktivitetscenteret Baunehøj

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09. Aktivitetscenteret Baunehøj Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenteret Baunehøj Juni-Juli-August 2016 Mærkedage Fødselsdag: Juni: Lillian Bretvold, Annelis Clausen, Grethe Gotenborg, Anni Hansen, Børge Pedersen.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 4. februar 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

... Fra alle os til alle jer..

... Fra alle os til alle jer.. Nyhedsbrev uge 51 2015 Side 1 Fra alle os til alle jer Side 5-7 Børnehaven Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Vuggestue Side 4 Fra bestyrelsen Side 10 Kalender, rengøring & kontakt... Fra alle os til alle

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Afgangseksamen nærmer sig!

Afgangseksamen nærmer sig! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Afgangseksamen nærmer sig! Mens foråret så småt meldte sig, fik vi hold på terminsprøverne for de 24 afgangselever. Der er nu en god måned til at finpudse fagligheden

Læs mere

Tilbud fra CFU til BØRNEHAVEKLASSEN. - pædagoger og børnehaveklasseledere SKOLEÅRET 2011/2012

Tilbud fra CFU til BØRNEHAVEKLASSEN. - pædagoger og børnehaveklasseledere SKOLEÅRET 2011/2012 Tilbud fra CFU til BØRNEHAVEKLASSEN - pædagoger og børnehaveklasseledere SKOLEÅRET 2011/2012 Mylius Erichsens vej 139, 9210 Aalborg SØ. Tlf. 7269 2000. Mail: cfu@ucn.dk CFU Skolevangen 45, 9800 Hjørring.

Læs mere

Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset

Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset Nyhedsbrev Stu 2 i Møllehuset Stu 2 i Møllehuset, Fjordlystvej 6, 7700 Thisted. Tlf. 99172535. Mail: tbak@thisted.dk Så blev det sommerferie Endnu et skoleår er overstået, og det giver anledning til at

Læs mere

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale ØSTENVINDEN Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale Nyt fra ledelsen Kære alle i Børneby Øster. Nu hvor året er ved at gå på hæld, er det tid til at skue tilbage på endnu et år med

Læs mere

- et varmt og rart sted

- et varmt og rart sted - et varmt og rart sted KOSTSKOLEN I SØNDERJYLLAND Kostskolen er et dejligt sted, hvor alle mennesker kan være. Lærerne er gode til at lære os nye ting. Man får mange venner her nede og alle er næsten

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere