RUDERSDAL KOMMUNE 28. september 2011 Kultur DETALJERET OVERSIGT OVER ANSØGNINGER OM TILSKUD FRA PULJEN TIL INVENTAR OG MATERIEL PR. 1.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RUDERSDAL KOMMUNE 28. september 2011 Kultur DETALJERET OVERSIGT OVER ANSØGNINGER OM TILSKUD FRA PULJEN TIL INVENTAR OG MATERIEL PR. 1."

Transkript

1 RUDERSDAL KOMMUNE 28. september 2011 Kultur DETALJERET OVERSIGT OVER ANSØGNINGER OM TILSKUD FRA PULJEN TIL INVENTAR OG MATERIEL PR. 1. SEPTEMBER 2011 Restbudget 2011 = I alt foreslået: kr. Vægttræningsudstyr Møbler Sikkerhedsrelateret udstyr Nye aktiviteter for børn og unge Kompenserende materiel 0 Øvrigt aktivitetsrelateret materiel Andet Møbler reguleret for så vidt angår SNIK Atletik Vægttræningsudstyr + møbler reguleret + sikkerhedsrelateret udstyr + nye aktiviteter =

2 Birkerød Gymnastik- og En air-track (luftpude på 15 m) Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret Trampolinforening materiel, foreslås det, at ansøgningen ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret Air-tracken skal bruges til at indøve forskelllige spring. midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel Den muliggør springene for de elever, som er lidt overvægtige samt mangler lidt springkraft. Desuden letter det belastningen for trænernes rygge. Klubben er nødt til at passe på fysikken hos trænerne, så de kan fortsætte deres gode arbejde med at øve gymnastik og være samlingssted for gode og fysiske udfoldelser for kommunens børn og unge. Birkerød Judo og Jiujitsuklub Træningsmåtte 10 x 10 m bestående af 100 stk. Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret måtter materiel, foreslås det, at ansøgningen ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel Forudsætningen for afvikling af træningen i klubbben er en velfungerende træningsmåtte, og denne ønskede nyanskaffelse har umiddelbart 2 formål: 1) Udskiftning af en del af den eksisterende træningsmåtte, der er mindst 15 år gammel. 2) En ny træningsmåtte af denne størrelse giver klubben mulighed for at afvikle stævner og turneringer i Dansk Judo og Ju-Jitsu Unions regi på hjemmene i Birkerød.

3 Birkerød Håndbold Klub 4 Street håndboldmål Da der er tale om styrke- og vægttrænings- 10 stepbænke udstyr, foreslås det, at ansøgningen om til- 10 pilatesbolde skud til stepbænke, pilatesbolde og vægt- Vægttræningsudstyr træningsudstyr imødekommes med 40 %, dog max kr. Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret materiel, foreslås det, at ansøgningen om tilskud til Street håndboldmål ikke imøde- kommes, idet der ikke er prioriteret midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel. Formålet med ansøgningen til Street håndboldmål er at øge interessen for håndbold og få flere medlemmer i klubben. Klubben ønsker at igangsætte nye aktiviteter på folkeskolerne i kommunen, således at Street Håndbold bliver en naturlig del af aktiviteterne i skolegårde m.v. For at rekruttere ne medlemmer er det vigtigt, at klubben har mulighed for at vise, at den er med til at udvikle den moderne håndbold. Formålet med ansøgningen til stepbænke, pilatesbolde og vægttræningsudstyr er at få klubbens medlemmer i bedre grundform, så de kan opnå bedre resultater. Styrketræning og skadesforebyggende træning anbefales af både håndboldforbundet og fysioterapeutforeningen. Klubben har et stort ønske om at kunne følge udviklingen inden for moderne håndbold.

4 Birkerød Roklub 3 brugte Koncept 2 romaskiner Da der er tale om styrke- og vægttrænings- 1 fitnessbike standard udstyr, foreslås det, at ansøgningen om til- 1 brugt løbebånd skud til romaskiner, fitnessbike og løbebånd Møblering af ungdomslokale - brugt inventar imødekommes med 40 %, dog max dog max kr. Da der er tale om møbler, foreslås det, at ansøgningen om tilskud til møblering af ung- domslokale med brugt inventar imødekom- mes med 40 %, dog max kr. Klubben har en meget velfungerende seniorafdeling, der har aktiviteter onsdage og torsdage året igennem og omfatter socialt samvær, roning og fysisk træning med robåde i sæsonen og i robassin og i fitnesmaskiner samt almindelig gymnastik i vinterhalvåret. Klubben har i år fået en ungdomsafdeling i gang, og den har i sommersæsonen været meget aktiv og entusiastisk, men de unge skal holdes til ilden, ligesom de skal udfordres fysisk for at finde medlemskabet interessant. For at fastholde og udvikle begge ovenstående aktiviteter må klubben kunne tilbyde en rimelig kvalitet i det udstyr, der anvendes til vintertræning, og i den forbindelse må 3 af klubbens romaskiner repareres (foregår ved ombytning af gamle med renoverede), defekt motionscykel udskiftes og et brugt løbebånd nyanskaffes.

5 Birkerød Sejlklub Indretning med opbevaringsmøbler i klublokale Da der er tale om møbler, foreslås det, at Førstehjælpsskab til værksted ansøgningen om tilskud til opbevaringsmøb- Opbevaringsreol til klubhus Fjernsyn med afspilningsudstyr ler i klublokale, førstehjælpsskab til værk sted og opbevaringsreol til klubhus imøde kommes med 40 %, dog max kr. Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret Klubben ønsker at optimere udnyttelsen af de meget materiel, foreslås det, at ansøgningen om begrænsede arealer, klubben har til rådighed, ved en tilskud til fjernsyn med afspilningsudstyr ikke nyindretning med opbevaringsmøbler i klublokalet på imødekommes, idet der ikke er prioriteret 1. sal. Det bliver muligt med en mere organiseret og midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel. dermed pladsbesparende opbevaring af forskelligt udstyr, undervisningsmaterialer m.v. Montagearbejdet vil blive foretaget af klubbens medlemmer. Klubhusets hal i stueetagen bruges bl.a. i forbindelse med vedligeholdelse og reparation af klubbens bådmateriel. Disse og andre arbejder udføres løbende af klubbens medlemmer. Der tænkes anskaffet et førstehjælpsskab, der fastmonteres i hallen. Skabet skal indeholde de mest nødvendige remedier til førstehjælp i forbindelse med en arbejdsskade. I stueetagen tænkes opstillet en høj reol, der skal benyttes til organiseret, overskuelig og pladsbesparende opbevaring af forskelligt grej, der benyttes dagligt i forbindelse med sejladstræning m.v. Klubben har en stigende tilgang af unge sejlere, særlig i opti-afdelingen for de ca årige. For bedre at kunne tilrettelægge og afvikle teori- og anden undervisning for denne aldersgruppe ved brug af det omfattende udbud af digitalt undervisningsmateriale, der er til rådighed, tænkes anskaffet et 40-42" fjernsyn kompletteret med et passende afspilningsudstyr.

6 Birkerød Skytteforening Udskiftning af alarmsystem til at opfylde sikrings- Da der er tale om sikkerhedsrelateret maniveau 50 Opsætning af AM pir detektor ved våbenskabe I forbindelse med Politiets årlige godkendelse af klubbens skydebane beliggende i kælderen på Toftevangsskolen har Politiet stillet skærpende krav til sikringen i forbindelse med opbevaring af våben. En række af de krav, opfyldes allerede i dag. Men foreningens elektroniske overvågning (alarmsystem) opfylder ikke de krav om udstyrsklasse 3 sikringsniveau 50. Endvidere findes ikke PIR-detektor i rummet med bokse. Klubben vil for at imødekomme Politiets krav udskifte alarmsystemet samt opsætte PIR-detektor i området, hvor våbenboksene står. Fra leverandøren af det nuværende system er indhentet tilbud på dels udskiftning af eksisterende komponenter samt opsætning af ekstra PIRdetektor teriel, foreslås det, at ansøgningen imøde kommes med 34 %, dog max kr Bordtennisklubben Vedbæk 4 stk. Stiga Premium bordtennisborde Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret 4 stk. Stiga Premium VM net materiel, foreslås det, at ansøgningen om tilskud til bordtennisborde med net ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel. Nogle af de lidt ældre bordtennisborde på Vedbæk Skole trænger til udskiftning. Bordene bliver taget ud og ind mange gange i løbet af året og har fået et par ridser i bordpladerne, som gør, at disse borde ikke længere er velegnede til at spille de turneringer, som klubbens børn deltager i. Klubben vil gerne forære de borde, som bliver udskiftet, til SFO'er i kommunen. Bordene er fine til børn i SFO'er, som spiller bordtennis for sjov i dagligdagen.

7 DDS 2. Birkerød gruppe Gedigent bordbænksæt med vippesæder i det tradi- Da der er tale om møbler, foreslås det, at tionelle grønne look ansøgningen om tilskud til bordbænkesæt og stabilt og praktisk foldebord imødekom mes med 40 % dog max kr Stabilt og praktisk foldebord i stål og plastik med slidstærk bordplade til brug både ude og inde Anskaffelsen skyldes et ønske om at øge kapaciteten for siddepladser ude til aktiviteter samt øge kapaciteten af bordplads. DDS Birkegruppen 20 stk. redningsveste kg Da der er tale om sikkerhedsrelateret ma- 2 komplette telte teriel, foreslås det, at ansøgningen om til- 6 patruljekasser skud til redningsveste imødekommes med 10 GPS modtagere %, dog max kr Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret materiel, foreslås det, at ansøgningen om Der er en sø ved gruppens hytte, som bruges til aktivi- tilskud til telte, patruljekasser og GPS-modteter. Der fiskes efter smådyr med de mindste, og med tagere ikke imødekommes, idet der ikke er de lidt større spejdere bygges der tømmerflåder og sej- prioriteret midler til øvrigt aktivitetsrelateret les rundt på søen. Derfor er det nødvendigt af hensyn materiel. til sikkerheden med redningsveste. Gruppen har allerede redningsveste til de største, men mangler til de mindre årgange. Gruppens ældste telte er op mod 25 år gamle og trænger til udskiftning. Teltene skal bruges, når hele gruppen ca. en gang om året er på tur sammen. Gruppens nuværende patruljekasser, der bruges til en større mængde udstyr, når spejderne er på telttur, er nu år gamle. De er slidte og også lidt for små til at kunne indeholde det hele på én gang. GPS'erne skal bruges til at forny og udvikle gruppens spejderarbejde. De kan bruges af alle aldersgrupper, når de skal ud i det fri.

8 DDS Geels gruppe 4 stk. højskabe Da der er tale om møbler, foreslås det, at Væghylder/reoler 500 ansøgningen om tilskud til højskabe, væg- Betræk til madrasser 300 hylder/reoler, betræk til madrasser og evt. Persienner 300 nye stole/større borde imødekommes med Evt. fototapet, alternativt beklædning med brædder % dog max kr. Evt. nye stole/større borde Da der er tale om andet materiel, foreslås det, at ansøgningen om tilskud til persienner og evt. fototapet, alternativt beklædning med De nuværende patruljelokaler, der benyttes af spejder- brædder ikke imødekommes, idet der ikke ne på de ugentlige møder, ønskes renoveret. Der er ik- er prioriteret midler til andet materiel. Udgifke p.t. mulighed for at opbevare materiale til igangvæ- ten kan i stedet medtages som almindelig rende projekter, og der vil blive placeret et højskab i drift af hytten. hvert patruljelokale. På væghylder og reoler kan stilles færdige projekter, trofæer fra spejderturneringer m.m. Et fototapet (evt. af en skov) kunne også bidrage til et hyggeligere arbejdsmiljø. Det er ideen bag renoveringen af patruljelokalerne, at de skal fremstå mere inspirerende for spejderne, så de i deres patruljer kan få mere lyst til at anvende lokalerne aktivt og give dem deres eget præg. DDS Trørødspejderne En græsslåmaskine Da der er tale om andet materiel, foreslås det, at ansøgningen om tilskud til græsslå- maskine ikke imødekommes, idet der ikke Gruppen vil gerne selv forestå græsslåning omkring er prioriteret midler til andet materiel. hytterne.

9 DDS Vikingerne, Vedbæk Sø- Madrasser/hynder til sejlbåden Laxen Da der er tale om møbler, foreslås det, at spejdergruppe 2 tunneltelte ansøgningen om tilskud til madrasser/hyn- 2 grydesæt der, bordbukke og bordplader imødekom- 2 multifuel blus mes med 40 %, dog max kr. Rulle med skøde tovværk Opgradering af sikkerheds-nødpose (tænger, skrue- Da der er tale om sikkerhedsrelateret matrækkere, sjækler, popnitter) teriel, foreslås det, at ansøgningen om til- 3 stk. slæbevogne til hjælp til de små børn til at bære skud til opgradering af sikkerheds-nødpose de tunge optimistjoller og nye nødraketter, nødblus imødekommes Jollevogn til Wayfarer bådene med 34 %, dog max kr. Bordbukke og bordplader (krydsfinerplader) til stormødeopstilling til 40 personer Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret Nye nødraketter, nødblus Værktøj til sikkerhedsreparationer på bådene Madrasser til gruppens store båd ønskes for at båden bedre kan udnyttes til længere tursejladser. Telte, gryder, skøde tovværk og sikkerhedspose ønskes til brug på togter. Slæbevogne ønskes til flokkens optimistjoller. Jollevogn ønskes til troppens Wayfarer joller Bordbukke og bordplader ønskes til stormøder, bl.a. forældremøder og lignende arrangementer. Nødraketter og værktøj til sikkerhedsreparationer ønskes af hensyn til sikkerheden for medlemmerne materiel, foreslås det, at ansøgningen om tilskud til tunneltelte, grydesæt, blus, skøde tovværk, slæbevogne og jollevogn ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret mid- ler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel. Da der er tale om andet materiel, foreslås det, at ansøgningen om tilskud til værktøj ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret midler til andet materiel.

10 FC Holte 3 stk. 3-personers sofaer Da der er tale om møbler, foreslås det, at 1 stk. sofabord ansøgningen om tilskud til sofaer, sofabord Et lille pokalskab og pokalskab imødekommes med 40 %, Lærred :9 format fra Screenlux dog max kr. Projektor Raasdal LED600 HDMI Trådløs sender á la TWNTTech Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret materiel, foreslås det, at ansøgningen om tilskud til lærred, projektor og trådløs sender ikke imødekommes, idet der ikke er priori- Klubben har fået stillet et lokale til rådighed på Rude- teret midler til øvrigt aktivitetsrelateret mategaard Stadion, som de selv har malet og frisket op. riel. Lokalet er tænkt som et samlingssted, der kan benyttes til møder og i forbindelse med træning. Der skal kunne vises og demonstreres taktik, øvelser m.v., og medlemmerne skal kunne samles om en fodboldkamp og få fælles oplevelser. Målsætningen er at skabe rammerne for fælles oplevelser, et bedre og bredere klubliv og en forbedring af træningen og træningsforståelsen. FDF Birkerød 2 stk. tunnel-fjeldtelte med plads til 4 personer mrk. Hilleberg og type Keron 4 gt. Kredsen har igennem næsten 30 år taget på fjeldtur til Sverige og Norge mindst hvert 5. år med de unge fra 11 år. Teltene bruges endvidere til træning og lederkurser, kanosommerlejre, familiekanoweekender, tømmerflådesommerlejre, Grønlandsture, udenlandsture og andre lejre. Et telt er meget slidstærkt og holder i år. Kredsen har brug for at få udskiftet et par telte, da de er gamle og svage og ikke kan benyttes forsvarligt på fjeldture. De skal kunne holde til storm og regn og måske endda sne Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret materiel, foreslås det, at ansøgningen ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel.

11 Furesø Golfklub 3 spise-/møde-/spilleborde og 18 stole Da der er tale om styrke- og vægttrænings- Lænestole udstyr, foreslås det, at ansøgningen om til- Sofaborde skud til romaskine, multitræner, crosstrai- Reol/rumdeler ner, gulv, balance board, vægte, stativ, Garderobe-/opbevaringsskabe bænk og elastikker imødekommes med Slidstærkt gulvtæppe %, dog max kr. Romaskine Concept II Life Fitness G4 Multitræner Da der er tale om møbler, foreslås det, at Life Fitness X1 Basic Crosstrainer ansøgningen om tilskud til borde, stole, læ- Everroll Gulv 12 mm nestole, sofaborde, reol/rumdeler og skabe Balance Board imødekommes med 40 %, dog max. Vægte, stativ, bænk og elastikker kr. Calistoga Stationær massagebriks Da der er tale om andet materiel, foreslås det, at ansøgningen om tilskud til slidstærkt gulvtæppe og massagebriks ikke imøde- Klubben har indrettet et juniorlokale i den tidligere pro- kommes, idet der ikke er prioriteret midler shop, der er møbleret med aflagte møbler. Det er me- til andet materiel. get slidt, og dermed er lokalet ikke indbydende for juniorerne. Klubben vil gerne give sine juniorer et pænt og hyggeligt lokale, hvor de kan samles og opbygge et godt fællesskab og dyrke det sociale samvær, som er meget vigtigt, især i en golfklub, hvor golfen jo er en enkeltmandssport. De nuværende træningsfaciliteter giver kun mulighed for teknisk træning. Klubben vil gerne udvide faciliteterne med maskiner til fysisk træning og støtte. Jo bedre fysisk form medlemmet har, jo større udbytte/tilfredshed har man med sin sport.

12 Holte IF Volleyball MuscleLab Power og MuscleLap Jump (testudstyr til Da der er tale om styrke- og vægttræningsmåling af spilleres springhøjde og kraftudvikling) Brema ismaskine CB udstyr, foreslås det, at ansøgningen om til skud til MuscleLab Power og MuscleLap Jump imødekommes med 40 %, dog max kr. Testudstyret vil øge kvaliteten i den fysiske del af træ- Da der er tale om andet materiel, foreslås ningen af spillerne fra U14 til U21 samt klubbens ud- det, at ansøgningen om tilskud til ismaskine viklingshold og elitehold, således at skader kan und- ikke imødekommes idet der ikke er prioritegås. Spillerne vil kunne gennemgå en ensartet og for- ret midler til andet materiel. Klubben henvisvarlig udvikling. Det drejer sig om 75 spillere i alderen ses til at kontakte halinspektøren med hen år fordelt på 6 ungdomshold og 3 seniorudvik- blik på, at Rudegaard Idrætsanlæg anskaflingshold. Herudover har klubben både et eliteherre- og fer ismaskinen. damehold i Volleyligaen. Den fysiske udvikling vil kunne effektiviseres og systematiseres og give et sammenligningsgrundlag fra U14 til elite, så de unge spillere har noget at måle sig op af og motiveres af. Samtidig får de større indsigt i, hvordan deres kroppe fungerer og reagerer på træning. Brugen af is er i dag anerkendt som en af de væsentligste metoder til at begrænse og behandle en lang række sportsskader. Is anvendes til at forhinde/formindske indre blødninger og hævelser, ligesom is anvendes til smertelindring. Indtil nu har klubben kunnet hente is i sportscafeen, når den er åben, men i hverdagen er cafeen lukket, og så er der ikke adgang til is. En ismaskine vil have stor betydning mhp. at behandle de mange småskader, der opstår pga. forvridninger, fald osv., ligesom klubben kan forebygge alvorligere overbelastninger ved at behandle hurtigt og effektivt på stedet.

13 Holte Roklub 2 stk. nye kapkanoer Da der er tale om materiel til nye aktiviteter Computer+skærm til træning på kajakergometre for børn og unge, foreslås det, at ansøgnin- Pc-program til træning mod hinanden på kajakergo- gen om tilskud til kapkanoerne imødekommetre mes med 34 %, dog max kr. 1 stk. kajakergometer stk. roergometre Da der er tale om styrke- og vægttrænings- To spinningcykler Diverse vægttræningsudstyr til motionsrum Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret materiel, foreslås det, at ansøgningen om tilskud til computer+skærm, pc-program, kajakergometer og roergometre ikke imøde- kommes, idet der ikke er prioriteret midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel. De 2 nye kapkanoer skal bruges til projekt "Kapkano for drenge", jf. Folkeoplysningsudvalgets beslutning den Alle kajakroere vil have glæde af træning på kajakergometre i dårligt rovejr og om vinteren. Til elitesatsningen for ungdom og handicappede vil denne træning være optimal med kajakergometre opkoblet til pc-skærm for en række registreringer af den enkelte roer. Der er behov for yderligere et kajakergometer til de mange involverede kajakroeres træning. Via pc-programmet kan man konkurrere indbyrdes - som ved de mange indendørsstævner nationalt og internationalt. Klubbens nuværende motionscykler er utidssvarende og nedslidte. Med tidssvarende spinningcykler kan den indendørs træning få et meget nyttigt supplement. I perioder med skulder-arm-skader vil alternativ træning på spinningcykler også være særdeles hensigtsmæssig. Vægttræningsudstyreet skal fortløbende udskiftes og suppleres. Der er behov for et dipstativ, dobbelstang til træktårn, justerbare håndvægte, låse til vægtstænger og multgreb til træktårn udstyr, foreslås det, ansøgningen om tilskud til spinningcykler og diverse vægttrænings udstyr imødekommes med 40 % dog max kr.

14 Holte Vandskiklub 20 bøjer Da der er tale om sikkerhedsrelateret ma- 40 m stålwire 800 teriel, foreslås det, at ansøgningen om til- Arbejdsbåd inkl. påhængsmotor skud til bøjer og stålwire imødekommes med 34 %, dog max kr. Sivskoven i vandskiområdet er i år blevet klippet af Skov- og Naturstyrelsen for at begrænse dens udbredelse. Det betyder, at sikkerhedskorridoren, som skal sørge for, at Kano- og Kajakklubbens medlemmer kan ro igennem vandskiområdet på sikker vis, skal reetableres. Vandskiklubben skal iflg. aftale udlægge en korridor af bøjer på strækningen mellem vandskiklubbens klubhus og udmundingen af Store Kalv. Og det er også vandskiklubben, der tager sig af vedligeholdelsen af korridoren hvert år. Indtil nu har klubben brugt vandskibåden til vedligeholdelse af vandskiområdet. Dette arbejde omfatter udlægning af bøjer, transport af hop til og fra land, opretning af vandskibane efter vinteren og nu også flytning af vandpest grøde væk fra vandskiområdet. Det slider voldsomt på vandskibåden, og specielt efter at klubben udskiftede båden sidste sæson, må de konstatere, at hvis de fortsat bruger båden til disse formål, vil vedligeholdelsesudgifterne stige på vandskibåden og gensalgsværdien falde. Derfor ønsker klubben at anskaffe en lille arbejdsbåd. Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret materiel, foreslås det, at ansøgningen om tilskud til arbejdsbåd ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel. Nærum Fiskeklub 67 Fluestik / værktøj til fluebinding Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret materiel, foreslås det, at ansøgningen ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret At øge aktiviteten i klubben i form af fluebindingsaftener midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel. og kurser i fluebinding for interesserede medlemmer. Målsætningen er - gennem øgede aktiviteter - at fastholde og tiltrække medlemmer i klubben.

15 Nærum SDA spejdere Kanotrailer, leveret og indregistreret Da der er tale om sikkerhedsrelateret materiel, foreslås det, at ansøgningen imøde- kommes med 34 %, dog max kr. Gruppen ønsker sig en ny kanotrailer. Den, gruppen har, er en almindelig trailer, der er ombygget, så den kan transportere kanoer, men den er for kort, så vægtbalancen er bag akslen, så kugletrykket er nul eller negativt. Det betyder, at der er risiko for, at den falder af, eller at den altid går i slinger selv ved lave hastigheder. Den er også alt for høj. Det er derfor umuligt at få kanoerne op på øverste etage uden at kravle rundt oppe på traileren. Kun når traileren er monteret på en bil, kan man kravle rundt på den - ellers vipper den med deraf følgende skader/ulykker. En ny trailer vil lette pakningen af traileren. Det er nemlig muligt for én person at læsse og losse kanoerne. Formålet med traileren er at øge sikkerheden, tilgængeligheden og brugen af gruppens kanoer. Rudersdal Bokseklub Bænkpres inkl. stang + vægtskiver Da der er tale om styrke- og vægttrænings- Vægtstænger til træning af triceps og biceps udstyr, foreslås det, at ansøgningen imøde- 15 sæt håndvægte á 0,5/1,0/1,5 kg kommes med 40 %, dog max kr. 2 stk. stænger til opsætning på væg/loft til pull-ups Skiveholder En central parameter for at kunne dygtiggøre og styrke niveauet hos især klubbens kampboksere er anvendelse af vægtudstyr under træningen. Klubben har p.t. ikke noget vægtudstyr, og anskaffelse heraf er essentiel for at kunne hæve klubbens sportslige niveau, hvilket er en central målsætning for klubbens bestyrelse.

16 Rudersdal Skakklub 8 elektroniske skakure Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret materiel, foreslås det, at ansøgningen ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret Det er klubbens formål at fremme skakspillets udbre- midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel. delse i lokalområdet, bl.a. ved at give mulighed for at spille konkurrenceskak på hold. For at spille holdskak i de officielle turneringer (som klubben deltager i) kræves ure af god kvalitet, og elektroniske skakure har efterhånden helt erstattet de ældre mekaniske skakure. De elektroniske skakure fungerer bedre end mekaniske og er foretrukket, især når klubben spiller turnering på højt niveau. Klubben har i næste sæson 2 hold i mesterrækken, og den har kun ure til en kamp (8 partier). Hvis begge mesterrækkehold skal spille kamp samtidigt på hjemmebane, mangler der ure. Ure anvendes ikke kun til holdturneringer, men er også spillernes foretrukne type ur på normale klubaftener. SNIK Atletik 4 stk. LOGO klapborde 90 x Kulturområdet vurderer, at en rimelig pris 24 stk. DSS stabelstole for 4 borde og 24 stole er kr Da der er tale om møbler, foreslås det, at ansøgningen imødekommes med 40 % af Klubben har fået sit eget lokale i Rundforbihallen, og kr., dog max kr. lokalet er blevet renoveret totalt. Klubben har selv betalt for malerarbejde og tømrer/snedkerarbejde. Der skal nu anskaffes inventar til lokalet, som skal være base for de mange aktiviteter, der udfolder sig i klubben, herunder foredragsaftener m.v. Klubben har modtaget tilbud fra Paustian på borde og stole. Klubben har i august søsat et stort projekt omkring træningstilbud og forventer i den forbindelse markant øget brug og aktivitet på stadion. Lokalet kan også anvendes af de øvrige foreninger, der anvender Rundforbihallen.

17 Søllerød Golddiggers 15 Riddell Revolution hjelme Da der er tale om sikkerhedsrelateret ma- 15 Riddell Evolution skulderbeskyttere teriel, foreslås det, at ansøgningen imøde- 150 Adams tandbeskyttere kommes med 34 % dog max kr Hjelme, skulder- og tandbeskyttere skal bruges til børn og unge, der får mulighed for at spille amerikansk fodbold (f.eks. Aktiv Sommer og SFK-samarbejdet). Klubben har kun få sæt låneudstyr (ca. 8 stk.), som kan anvendes af unge, og de er ved at være slidt ned. Formålet er at kunne give børnene en bedre og mere reel oplevelse af, hvad amerikansk fodbold er, så de forhåbentlig bliver ansporet til at blive aktive og komme i gang med at dyrke sporten.

18 Søllerød Golddiggers og Beskyttelsesmåtter Da der er tale om styrke- og vægttrænings- SNIK Atletik Håndvægtsæt fra 1-40 kg udstyr, foreslås det, at ansøgningen imøde- 6 Level action bænke kommes med 40 %, dog max kr. 3 Power racks Faste vægtstænger fra 1-37 kg Diverse vægtskiver og stænger (3 sæt stænger inkl. skiver) Reparation af eksisterende udstyr Ansøgningen om vægttræningsudstyr er en fælles ansøgning med SNIK Atletik om udstyr til at forbedre og udvide det eksisterende udstyr til styrketræning på Rundforbi Stadion. Ansøgningen er koordineret med idrætsinspektøren, der sørger for renovering af selve lokalet. Formålet er at give medlemmerne af de to klubber - og eventuelle andre interesserede klubber - mulighed for at styrketræne som et led i / supplement til træningen, både for at øge muligheden for sportslige resultater og give bedre og mere varierede træningsmuligheder.

19 Søllerød Golfklub Kørestolsrampe ved hovedindgangen til klubhuset Da der er tale om møbler, foreslås det, at Rampe til kældertrappen til op- og nedkørsel af golf- ansøgningen om tilskud til bænke imødevogne kommes med 40 %, dog max kr. 5 bænke i fyrretræ til placering der, hvor klubbens medlemmer har deres udstyr, og hvor de ældre medlemmer kan sidde og bl.a. skifte sko Der er på nuværende tidspunkt trapper ved klubhusets indgang. Ønsket er at få en rampe på halvdelen af trappen, så kørestolsbrugere, barnevogne m.v. har nemmere ved at komme ind i klubhuset. Et af klubbens opbevaringssteder til medlemmernes golfbags ligger i klubhusets kælder, hvor der er en udvendig trappe, hvor golfvogne kan køres op og ned af. Af sikkerhedsmæssige årsager vil klubben gerne lave en ny rampe med skridsikkert underlag, således at klubbens mange ældre og gangbesværede medlemmer har mulighed for at komme ubesværet op og ned af trappen. Formålet med at placere bænke i de rum, hvor medlemmerne opbevarer deres golfbags, er, at de har afsætningsmulighed samt et sted, hvor de kan sidde, når de skal skifte fodtøj og lignende. Da der er tale om andet materiel, foreslås det, at ansøgningen om tilskud til kørestols rampe og rampe ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret midler til andet mate- riel.

20 Søllerød Senior Sport 2 bordtennisborde i institutionskvalitet Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret materiel, foreslås det, at ansøgningen ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret Klubben har i år haft usædvanlig stor tilslutning til sine midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel. boldspilhold i Holtehallerne mandag (45) og fredag (36). Programmet indebærer ½ times gymnastik, derefter ½ times volleyball, og til slut en times badminton eller bordtennis. Med 5 badmintonbaner og 2 bordtennisborde i hal 2 kan højst 28 spille samtidig. Spidsbelastningen forventes at kunne klares ved at opstille 2 ekstra bordtennisborde, så kapaciteten øges til 36. Teaterforeningen Limenas Materialer til opbygning af scene Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret Kostumer materiel, foreslås det, at ansøgningen om Sminke tilskud til materiel til opbygning af scene, Lys-filtre til lamper - del af budget lys kostumer, sminke og lys-filtre ikke imøde kommes, idet der ikke er prioriteret midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel. Limenas spiller i 2011 for 21. gang. Der opbygges hvert år ny scene, hvor der genbruges de materialer, der menes forsvarligt at bruge. Der produceres hvert år nye kostumer. Der genbruges i størst muligt omfang fra tidligere produktioner, selvom det er en ny historie hvert år. Der skal bruges sminke til skuespillerne - ca. 130 børn og unge. Filtre til lamper skal fornyes.

21 Trørød Tennisklub Aflåseligt skab til farlige rengøringsartikler m.v Da der er tale om møbler, foreslås det, at Undersøgelse af vand på bærende bjælke Bænkpres bænk, vægtstang og 8 skiver ansøgningen om tilskud til aflåseligt skab imødekommes med 40 %, dog max kr. Vedbæk Bridgeklub Da der er tale om styrke- og vægttrænings- Klubben har brug for et aflåseligt skab til opbevaring af udstyr, foreslås det, at ansøgningen om tilfarlige rengøringsartikler m.v. skud til bænkpres bænk, vægtstang og 8 Klubben har konstateret, at der er vand på en bærende skiver imødekommes med 40 %, dog max. bjælke, og ønsker omfanget undersøgt nærmere kr. Bænkpres bænk, stang og 2x4 udskiftelige skiver kan styrke juniorerne fysisk og kan bruges såvel i solskins- Da der tale om andet end materiel, foreslås vejr som ved regn - indendørs. det, at ansøgningen om tilskud til undersøgelse af vand på bjælke ikke imødekommes. Materiel til turneringsafvikling: 14 stk. Bridgemate Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret 1 stk. Bridgemate 2 server materiel, foreslås det, at ansøgningen ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel. Bridgemate 2 er en lille elektronisk box, der placeres på hvert bridgebord, således at der efter hvert spil kan indtastes spillets resultat. Hver Bridgemate 2 box kommunikerer trådløst med en computer, så turneringsresultatet udregnes straks efter sidste indtastning. Denne form for resultatudregning er standard ved alle åbne officielle bridgeturneringer samt i mange bridgeklubber. Klubben vil med anskaffelsen: 1) Imødekomme medlemmernes ønske om anvendelse af Bridgemate. 2) Give medlemmerne en bedre og hurtigere resultatformidling. 3) Aflaste turneringsledelsen med tilrettelæggelse, afvikling og opgørelse af klubbens turneringer.

22 Vedbæk Gymnastikforening 2 nedspringsmåtter inkl. stødplade Da der er tale om sikkerhedsrelateret materiel, foreslås det, at ansøgningen imøde- kommes med 34 %, dog max kr. Klubben ønsker at lære sine gymnaster spring, der bl.a. indebærer, at gymnasterne skruer omkring deres egen akse. Det stiller store krav til specielt nedspringsmåtter. De nedspringsmåtter, klubben p.t. har, er nedslidte og kan dermed føre til, at børnene i deres landinger pådrager sig skader på knæ, fodled, hofteled samt ryggen, idet landingen efter deres spring bliver for hård. Klubben ønsker at indkøbe to nye nedspringsmåtter med en stødplade, som kan kombineres og indgå med de øvrige redskaber, og som sikrer den mest perfekte og skånsomme landing for gymnasterne. Nye madrasser vil desuden have en bedre skridsikker bund og velcro til fastlåsning med andre måtter eller redskaber, som sikrer, at de ikke flytter sig under træningen, og at der ikke opstår revne mellem redskaberne, som kan føre til, at gymnasterne træder forkert eller falder ned mellem madrasserne eller springredskaberne. Da det er samme slags madrasser, som bruges til konkurrencer, vil det desuden øge gymnasternes chance ved konkurrencer, fordi de kender nedspringsmåtterne og deres beskaffenhed. Udover at komme gymnasterne direkte til gode, sikrer de et mere stabilt underlag for trænerne og øger derfor deres muligheder for at tage imod gymnasterne i de svære spring.

23 Vedbæk Sportsdykkerklub Klargøring af kompressor til brug med højkoncentra- Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret tions-ilt Continox Divegas anlæg med Trimix og Nitrox modul Det primære formål er øget sikkerhed ved såvel dykning som blanding af dykkergas. For at højne sikkerheden, når man dykker, kan man dykke med en luftblanding, der kaldes nitrox. Nitrox fremstilles ved at blande atmosfærisk luft med ren ilt i forskellige blandingsforhold. Den forhøjede iltkoncentration bevirker, at risikoen for bl.a. at få dykkersyge er lavere, når man dykker med Nitrox i stedet for atmosfærisk luft. I dag blander klubben Nitrox ved at fylde ren ilt på dykkerflaskerne og fylde efter med atmosfærisk luft - en lidt farlig proces, da ren ilt under tryk kan selvantænde brændbare materialer, og det er vanskeligt at opnå det ønskede iltindhold i den færdige dykkergas. Blandingsprocessen kan i stedet automatiseres i et lukket og derfor helt sikkert system - et Continoxanlæg. Sekundært opfylder anlægget et ønske blandt en større gruppe medlemmer, der interesserer sig for dybere vragdykning, idet klubben vil kunne tilbyde Trimixgas. Trimix er en gas, der udover ilt og kvælstof iblandet helium. Helium er med til at gøre mængden af ilt og kvælstof mindre, idet disse to stoffer er narkotiske ved dybder større end 40 m. Muligheden for at blande Trimix vil gøre klubben til den første i Nordsjælland, der kan tilbyde medlemmerne at blande og dykke med optimale gasser på større dybder. Dette vil formentlig også medvirke til, at klubben får tilgang af meget erfarne dykkere i de kommende år materiel, foreslås det, at ansøgningen ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel.

24 Vedbæk Tennisklub Boldmaskine Da der er tale om møbler, foreslås det, at Reoler og skabe til kontoret Lamper til kontoret ansøgningen om tilskud til reoler, skabe og lamper imødekommes med 40 %, dog max kr. Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret materiel, foreslås det, at ansøgningen om tilskud til boldmaskine ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret midler til øvrigt ak- tivitetsrelateret materiel. Boldmaskinen anvendes primært i forbindelse med juniortræningen. Reoler, skabe og lamper er de sidste indkøb i forbindelse med istandsættelse af kontoret. Yachtklubben Furesøen 1. prioritet: Da er er tale om styrke- og vægttrænings- Træningsudstyr til kreativ fysisk udfoldelse udstyr, foreslås det, at ansøgningen om til- 2. prioritet: skud til træningsudstyr til kreativ fysisk ud- Ny 40 hk motor til erstatning for stjålet motor til følge- foldelse imødekommes med 40 %, dog båden "Vågehvalen" max kr. 3. prioritet: Ny følgebåd med 40 hk motor til træning og vandpest- Da der er tale om sikkerhedsrelateret maberedskab teriel, foreslås det, at ansøgningen om til- 4. prioritet: skud til motor og følgebåd imødekommes 3 nye Terajoller til klubbens minisejlere med 34 %, dog max kr Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret materiel, foreslås det, at ansøgningen om Vedr. 1. prioritet har klubben gennem de sidste 2 vintre tilskud til Terajoller ikke imødekommes, idet haft fysisk træning på programmet for Optimist-, der ikke er prioriteret midler til øvrigt aktivi- Zoom8-, 29er- og Ynglingesejlere. Det har været meget tetsrelateret materiel. populært, og klubben vil gerne udvide tilbuddet til at indgå som en fast del af træningsaktiviteterne. Den fysiske træning skal integreres i klubbens træningsaktiviteter allerede fra Optimist-alderen - som leg. Målet er at holde sejlerne fri for skader og øge præstationen i de fysiske alsidige, men ikke ekstreme krav som sejlsporten stiller.

25 Yachtklubben Furesøen Vedr. 2. prioritet oplyser klubben, at ultimo juli brød (fortsat) tyve ind i klubbens aflåste skurkompleks, demonterede motoren på den største følgebåd "Vågehvalen" og forsvandt med motoren. Forsikringsselskabet har oplyst, at klubben kan påregne at få udbetalt forsikringssummen samt dækket omkostningen til montering af ny motor, i alt kr., men erstatningen for en 7 år gammel motor rækker ikke til en ny motor, som i alt koster kr. Klubben var nødt til at anskaffe en ny motor hurtigst muligt, så alle 4 følgebåde kunne være klar til første træningsdag efter sommerferien. Alternativet ville være, at en fjerdedel af klubbens sejlere ikke ville kunne modtage ordentlig undervisning. Klubben er klar over udvalgets princip om kun at støtte anskaffelser, som endnu ikke er foretaget, men håber alligevel, at udvalget vil støtte ansøgningen. Vedr. 3. prioritet oplyser klubben, at udviklingen i antallet af ungdomssejlere og bådtyper gør, at der er behov for en 5. følgebåd. Følgebåden skal også anvendes, hvis Furesøen igen bliver ramt af vandpest. I det tilfælde flytter klubben sine mest kritiske undervisningsaktiviteter til Øresund, og her er det nødvendigt med større følgebåde, fordi bølgerne bliver væsentlig større end på Furesøen. De nuværende 4 følgebåde bliver slidt meget, og ofte må en af dem tages ud af drift til gene for undervisningen. Vedr. 4. prioritet oplyser klubben, at den har igangsat aktiviteter på Minihold, som består af 4-6 drenge og piger i alderen 9-13 år. Til disse sejlere er det nødvendigt med en ny type begynderjolle, nemlig Terajoller. Minisejlerne har indtil nu sejlet i klubbens mest nedslidte Optimistjoller, som er relativt svære at tilrigge og heller ikke er helt nemme at sejle i.

26 Ørholm Rytterklub Ny ridehusbund Da der er tale om øvrigt aktivitetsrelateret Dækkener til ponyer materiel, foreslås det, at ansøgningen om 4 nye spring tilskud til spring ikke imødekommes, idet der ikke er prioriteret midler til øvrigt aktivitetsrelateret materiel. Bunden i ridehuset er slidt op. Rideskolen slider meget Da der er tale om andet end materiel, forepå den i vintersæsonen, så for at minimere skader på slås det, at ansøgningen om tilskud til ny klubbens ponyer/heste, er der et stort behov for at få ridehusbund og dækkener ikke imødekomlagt en ny bund. Klubben vil gerne have nogle flere mes. indendørs ponystævner om vinteren. Klubben kunne lige som sidste år godt tænke sig nogle mere moderne og optimale spring. Klubben søger stadig spring via sponsorer og har også fået tilsagn om 1-2 nye, men mangler stadig at få udskiftet en del. I ALT I alt foreslået: kr.

27

RUDERSDAL KOMMUNE 22. marts 2011 Kultur DETALJERET OVERSIGT OVER ANSØGNINGER OM TILSKUD FRA PULJEN TIL INVENTAR OG MATERIEL PR. 1.

RUDERSDAL KOMMUNE 22. marts 2011 Kultur DETALJERET OVERSIGT OVER ANSØGNINGER OM TILSKUD FRA PULJEN TIL INVENTAR OG MATERIEL PR. 1. RUDERSDAL KOMMUNE 22. marts 211 Kultur DETALJERET OVERSIGT OVER ANSØGNINGER OM TILSKUD FRA PULJEN TIL INVENTAR OG MATERIEL PR. 1. MARTS 211 Budget 211 = 4. kr. Forening Ansøger om tilskud til Ansøgt beløb

Læs mere

Engangspuljen 2016. 60.170 15.000 5.000 Til en slibemaskine.

Engangspuljen 2016. 60.170 15.000 5.000 Til en slibemaskine. Engangspuljen 2016 Nr. Forening Antal medl. Begrundelse for ansøgning Ansøges om: Pris Max.(2/3) Forslag Bemærkn. 1 Helseholdet 0 19 Styrker balancen. 10 stk. vippebrædder i plast inkl. fragt. 1.435 967

Læs mere

Sejlsport og faciliteter 2009

Sejlsport og faciliteter 2009 Sejlsport og faciliteter 2009 Hvad er sejlsport Turbådssejlads Kølbådskapsejlads Sejlerskole for seniorer Matchrace = OL + AC Jollekapsejlads for seniorer = landshold + OL Jollekapsejlads for juniorer

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

KDY Rungsted September 2014 SEJE PIGER SEJLER OPTIMISTJOLLE I KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED

KDY Rungsted September 2014 SEJE PIGER SEJLER OPTIMISTJOLLE I KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED KDY Rungsted September 2014 SEJE PIGER SEJLER OPTIMISTJOLLE I KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED DER SKAL SKE NOGET NU! Det er en kedelig kendsgerning at for få piger sejler i Danmark. Mindre end 25% af Optimist

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

Eksempelprojekter. Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012

Eksempelprojekter. Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012 Eksempelprojekter Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012 1 Udendørs mødested for ældre X X X I dag er tanken om et udendørs samlingssted med motion i fokus, hvor specielt

Læs mere

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Vi lukker dørene op i uge 36 på Kværkeby Friskole med et nyt program for gymnastikken i Kværkeby. Her kan vi tilbyde hold for både børn og voksne. Vi glæder os til

Læs mere

Vandpest på Store Kalv status vedr. sandsynlige tiltag i 2011

Vandpest på Store Kalv status vedr. sandsynlige tiltag i 2011 Et samarbejde mellem foreninger med relation til Store Kalv, Rudersdal Kommune og Naturstyrelsen dannet på baggrund af det voldsomme angreb af smalbladet vandpest i 2010 i denne del af Furesøen Vandpest

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014

Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014 Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014 Deltagere: Bestyrelsen og 7 medlemmer 1) Per Zeuthen valgt til dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet) 3)

Læs mere

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer.

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer. Kajakklubben Strømmen Bestyrelsens beretning Sæson 2006-07 Året 2006 var et år med megen aktivitet. Kæmpe indsatser blev leveret af rigtig mange medlemmer i mange forskellige sammenhænge. Mange gamle kæmper

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 27. juli fre 1. august 2014 Så er det igen tid for tilmelding til årets super Sommer sejler camp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

Idræt om dagen. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior

Idræt om dagen. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger Idræt om dagen Skab liv i dagtimerne ved at udvikle tilbud til seniorer i din forening. Med Idræt om dagen er der mange muligheder for at invitere en stadig større

Læs mere

Siden 1991 har der været et aktivt byggeudvalg med 3 til 5 medlemmer. I 1996 besluttede generalforsamlingen

Siden 1991 har der været et aktivt byggeudvalg med 3 til 5 medlemmer. I 1996 besluttede generalforsamlingen Vejle Kajakklub har i mere end 25 år ønsket eget klubhus på baggrund af de begrænsninger, som de nuværende rammer lægger for social og sportslig aktivitet og udvikling. Siden 1991 har der været et aktivt

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Opfølgning på trænermøde. Ide katalog 20. Juni 2012

Opfølgning på trænermøde. Ide katalog 20. Juni 2012 Ide katalog 20. Juni 2012 Hvad går godt i Odense Atletik? Gode Faciliteter Mandlig kastegruppe Ungdomsafdelingen Rigtig gode resultater fra et par profiler med fremtiden foran sig og flere andre på vej

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN DYKNING DYKNING Til dykning lærer du at bevæge dig under vandet og får en god fornemmelse for din krop og din vejrtrækning. Når du skal lære at dykke, er der både teoriundervisning på land og praktisk

Læs mere

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport er en forening med mange spændende aktiviteter. Se de følgende

Læs mere

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund Strategi 2015-2020 dansk kano & kajak forbund DET VIL VI DKF vil være den nationale organisation, der samler alle kano- og kajakaktiviteter under én hat for derigennem at skabe synergi, vidensdeling og

Læs mere

HOLTE ROKLUB. Roning i Kajak. Frederikslundsvej 41B, 2840 Holte, Tlf. 4542 4232 www.holte-roklub.dk 2004 SP, LM, NKA

HOLTE ROKLUB. Roning i Kajak. Frederikslundsvej 41B, 2840 Holte, Tlf. 4542 4232 www.holte-roklub.dk 2004 SP, LM, NKA HOLTE ROKLUB Frederikslundsvej 41B, 2840 Holte, Tlf. 4542 4232 www.holte-roklub.dk Roning i Kajak 2004 SP, LM, NKA Indholdsfortegnelse 1 KAJAK ROREGLEMENT... 3 1.1 D AGLIGE RO - OMRÅDER :... 3 1.2 R ONINGEN...

Læs mere

www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com

www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com Velkommen til Erik den Rødes projektuge 2011 Velkommen til Erik den Røde's projektuge 2011, som igen i år ligger i forbindelse med "Spejder for dag", som er

Læs mere

Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken

Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken Med udgangspunkt i Roskilde Kommunes bevægelsespolitik har bestyrelsen i Børnehuset Arken vedtaget følgende lokale bevægelsespolitik: Det vil vi (vores mål

Læs mere

Furesø Kommune Stigager 3500 Værløse

Furesø Kommune Stigager 3500 Værløse Furesø Kommune Stigager 3500 Værløse Att.: Borgmester Ole Bondo Cc: Børne- og Skoleudvalget Baunehøjpark GF Formand Erling Jensen Mosestedet 61 3500 Værløse 2874 8817 29erling11@gmail.com 15. januar 2015

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Den bariatriske person

Den bariatriske person Den bariatriske person Erfaringer indsamlet år 2009 Det er svært at få praktisk erfaring i håndtering af den bariatriske person. Dette materiale skal ses som inspirationskilde og forhåbentligt give lyst

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Masterplan for administrationsbygninger. i Allingåbro, Glesborg og rådhuset i Grenaa. Direktionssekretariatet

Masterplan for administrationsbygninger. i Allingåbro, Glesborg og rådhuset i Grenaa. Direktionssekretariatet Masterplan for administrationsbygninger i Allingåbro, Glesborg og rådhuset i Grenaa. Direktionssekretariatet juni 2010 1. Indledning I forbindelse med budgetlægningen for 2011 udarbejdes denne masterplan

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. Afbud fra Alex Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må

Læs mere

Tilsynsramme for de planlagte pædagogiske tilsyn i 2012 for dagtilbud i Rudersdal Kommune

Tilsynsramme for de planlagte pædagogiske tilsyn i 2012 for dagtilbud i Rudersdal Kommune Tilsynsramme for de planlagte pædagogiske tilsyn i 2012 for dagtilbud i Rudersdal Kommune Børnehus: Solsikken Dato: 8. juni 2012 Tilsynskonsulent: Britta Bartelt Hvad har vi fokus på? Institutionens virksomhedsplan

Læs mere

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Velkommen til eliteidrætsklasserne! Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Løkken er Motion og Bevægelse

Løkken er Motion og Bevægelse Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Løkken d. 12/5-2015 Løkken er Motion og Bevægelse Formål Inddragelse og aktivt samlingspunkt for hele byen Multibanen i Løkken bliver byens nye samlingssted

Læs mere

Ungdomsstruktur. Overordnet ungdomsstruktur. Alderstrin. Alderstrin. Alderstrin. 18-23 år Klubbens 1. hold. 5-12 år. 12-18 år. Org. Adm.

Ungdomsstruktur. Overordnet ungdomsstruktur. Alderstrin. Alderstrin. Alderstrin. 18-23 år Klubbens 1. hold. 5-12 år. 12-18 år. Org. Adm. Ungdomsstruktur Overordnet ungdomsstruktur Alderstrin Alderstrin Alderstrin 5-12 år 12-18 år 18-23 år Klubbens 1. hold Økonomisk Administration Overordnede struktur Den nye struktur har en ny opdeling

Læs mere

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730 FOR SELVKØRENDE SÅMASKINE BOBY 730 IMPORTØR: SØNDERUP MASKINHANDEL A/S TLF. 98 65 32 55 FAX 98 65 33 00 www.ferrarimaskiner.dk - www.bcsmaskiner.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE CE... 3 INTRODUKTION... 3 1.0 FORHINDRING

Læs mere

FYSSISK TRÆNING I SOMMERFERIEN 2011

FYSSISK TRÆNING I SOMMERFERIEN 2011 FYSSISK TRÆNING I SOMMERFERIEN 2011 Alle ved hvor vigtigt det er at holde formen ved lige og evt. forbedre den i løbet af sommerferien. Mange af jer er kommet i en rigtig fin form især i den sidste tid

Læs mere

Sommerferie-sjov med Tønder Ungdomsskole / SSP

Sommerferie-sjov med Tønder Ungdomsskole / SSP Sommerferie-sjov med Tønder Ungdomsskole / SSP Som et nyt tiltag arrangeres der i år en række forskellige aktiviteter til børn og unge i uge 32 den sidste uge af skolernes sommerferie. Der er sammensat

Læs mere

SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE. Valgfagshæfte. forår 2011. Valgfagsbeskrivelser 2010/11- forår

SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE. Valgfagshæfte. forår 2011. Valgfagsbeskrivelser 2010/11- forår SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE Valgfagshæfte forår 2011 Valgfagsbeskrivelser 2010/11- forår VALGFAG Du sidder nu med et hæfte, der fortæller hvilke valgfag, der er mulighed for at vælge i foråret 2011. Vi

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Bliv spejder i Kong Valdemars Trop!

Bliv spejder i Kong Valdemars Trop! Bliv spejder i Kong Valdemars Trop! Giv dig selv nogle praktiske færdigheder, gode naturoplevelser og lær at skabe værdi for andre og dig selv igennem leg og øvelser i spejderarbejdet. Kong Valdemars Trop

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Deltagere: Lars, Kim, Rene, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) a. Siden

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget BAC forældreinfo for nye og gamle atletikforældre November 2015 Ungdomsudvalget Indhold: 1. Introduktion 2. Lidt om BAC Ungdom 3. Tøj og sko 4. Klubtøj 5. Årets gang sommer, vinter atletikmærker og diplomfest

Læs mere

Idrætsskole i Gentofte

Idrætsskole i Gentofte Idrætsskole i Gentofte - et tilbud til unge talenter GENTOFTE KOMMUNE BØRN, UNGE OG FRITID Velkommen på idrætsskolen! Det er med stor glæde, at jeg indbyder unge talenter i Gentofte Kommune til at søge

Læs mere

Åben. FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Holte Roklubs klubhus Frederikslundsvej 41 B 2840 Holte. Mødested

Åben. FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Holte Roklubs klubhus Frederikslundsvej 41 B 2840 Holte. Mødested Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Holte Roklubs klubhus Frederikslundsvej 41 B 2840 Holte Mødedato Tirsdag den 22. september 2009 Mødetidspunkt Kl. 17.00-18.00 Medlemmer Daniel E. Hansen, Torben

Læs mere

60+ - EN STÆRK ALDER

60+ - EN STÆRK ALDER 60+ - EN STÆRK ALDER Af Nickie Winfield Almquist og Kåre Seidelin 60+ EN STÆRK ALDER Roning er en sport der kan dyrkes langt op i alderdommen. Det kræver blot, at du har lyst til at vedligeholde din krop.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

GUMMIBÅD FISHMAN. Instruktions manual

GUMMIBÅD FISHMAN. Instruktions manual GUMMIBÅD FISHMAN Instruktions manual Vigtige sikkerhedsretningslinjer for brug af gummibåden. Læs og forstå disse retningslinjer, før båden tages i brug. ISO 6185-1 Båd Type I/II Båden er konstrueret til

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Referat. Vedrørende: Brugerrådsmøde, Hvidovre Stadion. Dato: 3. februar 2016. Mødelokalet, Hvidovre Stadion

Referat. Vedrørende: Brugerrådsmøde, Hvidovre Stadion. Dato: 3. februar 2016. Mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Brugerrådsmøde, Hvidovre Stadion Dato: 3. februar 2016 Referat Sted: Deltagere: Mødelokalet, Hvidovre Stadion Ena Christiansen Idrætsrådet Kim Madsen Hvidovre Fodbold A/S Søren Friis Trebbien

Læs mere

Parti debat. Jørlunde Skytteforening BLIV SKYTTE

Parti debat. Jørlunde Skytteforening BLIV SKYTTE Aktivitetsdag i SIK Slangerup Idræts- og Kulturcenter Søndag den 1. september 2013 Klubberne i SIK har sammensat et program, med en masse aktiviteter. Partidebat fra kl. 15.15 til kl. 16.30 Området vil

Læs mere

Side 1 af 7. Skolepolitik. Børn og Skole

Side 1 af 7. Skolepolitik. Børn og Skole Side 1 af 7 Skolepolitik Børn og Skole Godkendt i kommunalbestyrelsen 28. juni 2012 Side 2 af 7 Den bornholmske folkeskole er attraktiv, fordi skolerne lægger vægt på: 1. Fællesskab, relationer og samarbejde.

Læs mere

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk 7.10-2014 Velkommen Power point vil efter mødet kunne ses på www.nskswim.dk Nakskov Svømmeklub - en del af LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2014 / udkast for forår 2015 Klubmesterskab 3 afdelinger

Læs mere

Sænk farten en lille smule, betyder en del.

Sænk farten en lille smule, betyder en del. Hal og sal: Fra og med uge 43 vil vi hver mandag og onsdag have mulighed for at benytte henholdsvis gymnastiksalen og hallen. (Tiderne står på kalenderen) Sænk farten : Er titlen på en fartkampagne sat

Læs mere

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2016 i SPANIEN. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.19/3-26/3 2016.

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Vi udvælger de forskellige aktiviteter efter udviklingspunkter og sammensætter gruppen efter relationer.

Vi udvælger de forskellige aktiviteter efter udviklingspunkter og sammensætter gruppen efter relationer. Pædagogik i Peter Fabers Vejs specialafdeling I afdelingen arbejder vi intensivt og specialpædagogisk med personlig og social udvikling og med fokus på den generelle trivsel og mestring af livet. Vi udarbejder

Læs mere

Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus

Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus NAPPEDAM BÅDELAUG Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus Side!1 NAPPEDAM BÅDELAUG NAPPEDAM BÅDELAUG BYGGER NYE KLUBFACILITETER FOR JOLLE- OG KAJAKAFDELING Baggrundsinformation en bådehavn for foden af

Læs mere

FYSISK-MOTORISK BASISTRÆNING I BADMINTON

FYSISK-MOTORISK BASISTRÆNING I BADMINTON FYSISK-MOTORISK BASISTRÆNING I BADMINTON KOM I GANG KOM I GANG! Motorisk udvikling sker over et helt livsforløb. I børneårene op til puberteten er den motoriske udvikling essentiel, da indlæring af bevægelser

Læs mere

Brugsanvisning for: Big Star Lift

Brugsanvisning for: Big Star Lift Brugsanvisning for: Big Star Lift VIGTIGT! GEM BRUGSANVISNINGEN FOR FREMTIDIG BRUG. LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR DU ANVENDER PRODUKTET! Dette produkt opfylder DIN EN 1888:2012, EN 1466:2014

Læs mere

Rotaget teori, praksis og fejlretning ELEVHÆFTE for udskolingen

Rotaget teori, praksis og fejlretning ELEVHÆFTE for udskolingen Rotaget teori, praksis og fejlretning ELEVHÆFTE for udskolingen Undervisningsmaterialet er udgivet af Dansk Forening for Rosport i 2014 Forfattere: Karen Bardram Kehr, Nicki Almquist og Oliver Blach Tekstredaktion:

Læs mere

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok VÆRKTØJSKASSER Når kun det bedste er godt nok ToolBag Pro Open ToolBox 2 raaco værktøjskasser... når kun det bedste er godt nok raacos værktøjskasser gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige.

Læs mere

Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling. www.odense-roklub.dk

Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling. www.odense-roklub.dk Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling www.odense-roklub.dk Velkommen i Odense Roklub Vi er rigtig glade for, at du vil være medlem af Odense Roklub. Vi håber, at du vil synes at Odense Roklub er et

Læs mere

Et år senere, den 22. november 2012 forbereder jeg mig på mit bud på stillingen som generalsekretær

Et år senere, den 22. november 2012 forbereder jeg mig på mit bud på stillingen som generalsekretær Jeg har i to år taget tilløb til dette oplæg. For to år siden, den 19. november 2011 stod jeg lige her til Dansk Sejlunions klubkonference. Jeg var som generalsekretær i Det Danske Spejderkorps inviteret

Læs mere

imo-learn MOVED BY LEARNING

imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn MOVED BY LEARNING Lær inkorporeret læring at kende, lær imo-learn at kende imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn omdefinerer den måde, vi lærer på, og sikrer en revolutionerende ny læringsoplevelse.

Læs mere

Ansøgning om tilskud til VM og EM udtagelses- Voltigestævne 27-29. maj 2016

Ansøgning om tilskud til VM og EM udtagelses- Voltigestævne 27-29. maj 2016 Ansøgning om tilskud til VM og EM udtagelses- Voltigestævne 27-29. maj 2016 Forenings information: Foreningens navn: Hvidovre- Avedøre Rideklub Formand Natasha Rosenskjold - n-rosenskjold@hotmail.com Mobil:

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

Materialetilskudsansøgninger 2016

Materialetilskudsansøgninger 2016 Materialetilskudsansøgninger 206 Nr. Ansøger Genstand Formål Pris inkl. moms Indstilling 205 204 20 Udskiftning af banekant, rep. af fliser, nye banebånd til Petanque banen Dame og herrer toilet, og 2

Læs mere

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal Stråmosen naturgenopretning i Ølstykke i Egedal 18. april 2016 extern Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Oversigt, placering, og ejerskab... 4 3. Tidligere initiativer og status...

Læs mere

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer HI-Fodbold Velkommen i klubben Est. 1923 Til nye medlemmer Herlev Fodbold Tvedvangen 200 2730 Herlev. Opdateret september 2014. (Nord) Med denne folder byder vi dig velkommen til HI-Fodbold. HI-Fodbold

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE 1. LUKKEDAGE 2009...3 2. AKTIVITETSOVERSIGT 2009...3 3. LÆREPLANER...4 4. OVERGANG MELLEM DAGTILBUD...6 5. BØRNEMILJØLOV...

INDHOLDSFORTEGNELSE 1. LUKKEDAGE 2009...3 2. AKTIVITETSOVERSIGT 2009...3 3. LÆREPLANER...4 4. OVERGANG MELLEM DAGTILBUD...6 5. BØRNEMILJØLOV... UDVIKLINGSPLAN (LÆREPLANER) 2008 OG 2009 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. LUKKEDAGE 2009...3 2. AKTIVITETSOVERSIGT 2009...3 3. LÆREPLANER...4 4. OVERGANG MELLEM DAGTILBUD...6 5. BØRNEMILJØLOV...6 8. FOKUSPUNKTER

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Miljøet på Danmarks 429 indendørs 15 meter skydebaner

Miljøet på Danmarks 429 indendørs 15 meter skydebaner Rapport om Miljøet på Danmarks 429 indendørs 15 meter skydebaner Landsresultatet Fokus på DGI Bornholm Bag om banernes besøgsrunde I 2011 besluttede bestyrelsen i De Danske Skytteforeninger (DDS) nu Skydebaneforeningen

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

BådtrailerKatalog 2014. www.brenderup.dk. www.brenderup.dk 1

BådtrailerKatalog 2014. www.brenderup.dk. www.brenderup.dk 1 DK BådtrailerKatalog 2014 www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 2 Brenderup bådtrailere. Vær uafhængig af en fast bådplads - og stik til søs lige der, hvor du har lyst! PREMIUM Bådtrailere 9 stærke facts

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med MUIF Vintersæson 2013/2014 Gymnastik Badminton Håndbold mini Vel mødt til en aktiv sæson med Gymnastik, Håndbold og Badminton i gymnastiksalen på Mern Skole Vakse Quinder (glad motion for damer i alle

Læs mere

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt Afviklingsmateriale SkolemælkCup SkolemælkCup er en utraditionel indendørs fodboldturnering, hvor klasser og skoler kæmper imod hinanden på en sjov og anderledes måde, så alle fra 3-4 klasse kan være med.

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Læreplaner i Børnehaven Kornvænget.

Læreplaner i Børnehaven Kornvænget. Læreplaner 2013 Læreplaner i Børnehaven Kornvænget. Baggrund: I år 2004 blev der fra ministeriets side, udstukket en bekendtgørelse om pædagogiske læreplaner i alle dagtilbud. Det var seks temaer, der

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

BØRNEMILJØVURDERING 2014 Amager Strand Sejlinstitution

BØRNEMILJØVURDERING 2014 Amager Strand Sejlinstitution BØRNEMILJØVURDERING 01 Amager Strand Sejlinstitution Fritidshjemmet Indhold Indhold... 1 Indledning... Det fysiske børnemiljø... Fritten... Spørgeskemaundersøgelse... 3 Omklædnings- og baderum... 3 Pigernes

Læs mere

Navn, klasse. Skriftlig dansk. Antal ark i alt: 5. Rekruttering

Navn, klasse. Skriftlig dansk. Antal ark i alt: 5. Rekruttering Rekruttering Sammenhold er en stor del livet. Om det er i et kollektiv eller i forsvaret, om det er der hjemme eller på arbejdet, fungerer det bedst, hvis der er et godt sammenhold. Allerede som barn lærer

Læs mere

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Frederiksberg Kommune har i alt 18 offentlige legepladser. Herudover er der 12 åbne legepladser på skoler og daginstitutioner, 5

Læs mere

RUDERSDAL KOMMUNE 15. januar 2013 Kultur J.nr. 12/32858 DETALJERET OVERSIGT OVER ANSØGNINGER OM TILSKUD FRA PULJEN TIL INVENTAR OG MATERIEL

RUDERSDAL KOMMUNE 15. januar 2013 Kultur J.nr. 12/32858 DETALJERET OVERSIGT OVER ANSØGNINGER OM TILSKUD FRA PULJEN TIL INVENTAR OG MATERIEL RUDERSDAL KOMMUNE 15. januar 2013 Kultur J.nr. 12/32858 DETALJERET OVERSIGT OVER ANSØGNINGER OM TILSKUD FRA PULJEN TIL INVENTAR OG MATERIEL 2013 Budget 2013 = 400.000 kr. I alt foreslået: 433.846 kr. Overført

Læs mere

Friluftsliv i børnehøjde. Personale og forældre. Gård-snak Børn i naturlig balance. Engagement, tillid og samarbejde

Friluftsliv i børnehøjde. Personale og forældre. Gård-snak Børn i naturlig balance. Engagement, tillid og samarbejde Engagement, tillid og samarbejde Vi viser vejen! Et godt børneliv kræver synlige og troværdige voksne, der kan og vil vise vej. Vi er professionelle! Vi er et engageret personale, som tør stå ved vores

Læs mere

Kaspo fritidshjem og Klub - info

Kaspo fritidshjem og Klub - info Kaspo fritidshjem og Klub - info --- 2014 --- Indhold Kaspo fritidshjem og Klub -info 3 Velkommen 5 Præsentation 6 Dagligdag i fritidshjem 7 Aktiviteter i fritidshjem 8 Livet i Klubben 9 Annonce Vi tilbyder

Læs mere

Elitekoncept, version: 2.2, nov. 2015. Elitekoncept 2016 AGF Atletik

Elitekoncept, version: 2.2, nov. 2015. Elitekoncept 2016 AGF Atletik koncept, version: 2.2, nov. 2015 koncept 2016 AGF Atletik 1 koncept, version: 2.2, nov. 2015 1. INDLEDNING 3 2. FORMÅL 3 2.1. ORGANISATORISK OPBYGNING 3 2.2. FORDELING AF ELITEMIDLER I AGF 3 3. GENERELLE

Læs mere

Bristet akillessene med operation (Øvelsesprogram)

Bristet akillessene med operation (Øvelsesprogram) Bristet akillessene med operation (Øvelsesprogram) DE FØRSTE 3 UGER Når din akillessene er syet sammen i lokalbedøvelse, får du en støvle (Rom Walker) på foden, så din fod sidder i spidsfods stilling.

Læs mere

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM 2 3 KOLDING SEJLKLUB UNGDOM Kolding Sejlklub Ungdom/KSU Ungdoms/Junior afdelingen blev til ved en generalforsamling i 1932. Ungdomsafdelingen har i dag både klublokaler, omklædnings- og baderum samt en

Læs mere

skospecial Kun for kvinder! sds magasin // issue 01 Sommertips til personlig pleje Vind nye sko for 10.000 kr.

skospecial Kun for kvinder! sds magasin // issue 01 Sommertips til personlig pleje Vind nye sko for 10.000 kr. sds magasin // issue 01 Super skospecial Vind nye sko for 10.000 kr. Kun for kvinder! Brunch og goodybags 23 steder over hele landet 10 Sommertips til personlig pleje Laber lak, skønne olier og meget andet

Læs mere