Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften"

Transkript

1 Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELELSE Mødedato: 12. maj 2016 Init.: BKo Den: 20. maj 2016 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 12. maj 2016 Containerpladserne Mange beboere er vrede over lukningen af containerpladserne med deraf følgende svineri. I bund og grund kan beboerne godt finde ud af, at stille tingene som der er skiltet, men desværre kommer der en masse klunsere udefra, der splitter det hele ad. Der blev omdelt forslag til ny midlertidig løsning, der skal fungere indtil der etableres et chipnøglesystem. Der var lang debat om forslaget, men efter en afstemning blev afdelingsbestyrelsen enige om følgende: Containerpladsen og containerne åbnes i dagtimerne. Dette sker allerede fra tirsdag den 17. maj Der er udsendt en husstandsomdeling om dette, hvori det er oplyst, at porten er åben og at beboerne skal huske at lukke porten efter sig, når de har benyttet containerpladsen. Indhakket åbnes til fyraften og opryddes den næste morgen. Chipnøglesystemet indføres så hurtigt som muligt. Boligselskabsmøde Midler til Grantoftens forum. Da Ballerup kommune på boligselskabsmødet den 1. december 2015 har oplyst, at der inden udgangen af marts 2016 skal søges midler for 2017, har afdelingsbestyrelsen udarbejdet en ansøgning, som er fremsendt til Ballerup Kommune. DAB og Ballerup Kommune finder ud af, om det fremsendte oplæg er godt nok.

2 Side 2 Ballerup Kommune ønsker nogle tilføjelser, bl.a. om et samarbejde med Jobcentret, hvor børn/unge kan anvises et lønnet fritidsjob. Derfor skal der afholdes endnu et møde. Centerforeningen. Der var indkaldt til møde i Centerforeningen den 2. maj 2016 hos frisøren, men mødet blev aflyst. Temadag vedrørende Partnerskabet for forebyggelse af bandekriminalitet og øget tryghed i Herlev, Ballerup og Gladsaxe. John R deltog den 26. april 2016 fra kl i SSP-temadag på Ballerup Rådhus. Det var fra en spændende dag og John er blevet lovet en kopi af Power-Point-materialet fra seancen. På dagen deltog også personale fra Brydehuset, der fortalte om misbrug, samt politiet. Der var fælles øvelser og til sidst blev der udleveret et spørgeskema. DAB repræsentantskabsmøde. Der afholdes møde den 25. maj John R, Joe, Ley og John J er tilmeldt herfra. Jette er tilmeldt via DAB. Belinda kan ikke deltage, men underskriver en fuldmagt. Møde med Erik Hansen/Ballerup Kommune. Der er afholdt møde med Erik Hansen fra Ballerup Kommune den 17. maj 2016 kl i Dybet. Dagsorden for mødet var: Den aktuelle status omkring unge i Grantoften og området. Hvilke aktiviteter man vil lave med de unge mennesker i sommerferien. Eventuelt. Kursus Kom og lær, hvordan du kan hjælpe beboerne med at tænke grønt! Lisbeth var tilmeldt ovennævnte kurset, men måtte melde afbud på grund af arbejde.

3 Side 3 Hvad laver vi og hvad sker der i afdelingen? Arbejder jf. budget 2016 Overdækning og reparation af trapper i gårde GP Faldunderlag legeplads blok 2 Vedligeholdelse hundeluftegårde Blok 3 nyt hundetoilet Renovering af kloak renovering Eksterne sikkerhedscheck + rep. GP parkering fældning af træer + sætte bøgehæk Maling af indgangsparti blokke Patiogulvbelægning i blok 1 Rensning og coating af faldstammer i højhus en blok 10 år Udskiftning af elevator og trappelift Traktor? Fældning af træer + plante nye træer + buske i Grantoftestræde Rensning af baldakiner GP Opsætning af dørstop GP Midlertidig opmærkning af p-båse blok 1,2 og 3 CTS-anlæg BIB containerplads Kommende projekter: Næste år: Mere belysning tryghed Sorte Sti Grantoftestræde Institutionssti sydside blok 1 Flere parkeringspladser i Grantoftestræde og GP Campingvognsparkeringer LED-belysning i opgange blok 1, 2 og 3. Udføres først i BV 187, med sensorsystem som i kældergangen under centret. Sikkerhedsdøre i kældre blok 1, 2, 3 og GP. Der er indhentet tilbud til udførelse i Dørene er forberedt til chipnøglesystem. Isolering af lofter ved indgangspartier blok 1, 2 og 3 På mødet blev fremsat forslag om: Offentlige selvrensede toiletter til alle 3 blokke, til ca. ½ mio. kr. pr. stk. Om at ventilationsanlægget i rækkehusene opgraderes. Om at soklerne i rækkehusene skal gennemgås. Udskiftning af vinduer på første sal i rækkehusene. John R foreslog, at fremlægge en liste over ønskede arbejder og indhente forhåndsgodkendelse hos beboerne til afdelingsmødet i august. Jette oplyste, at såfremt der fremlægges en liste for afdelingsmødet, skal den være konkret og udgifterne skal oplyses.

4 Boligselskabsmøde for BAB Side 4 Der afholdes boligselskabsmøde for medlemmerne af BAB den 22. juni 2016 kl på Ballerup Rådhus. I mødet deltager: Sanne, John R, Ley og måske Jette. Formålet med mødet er at give boligafdelingerne mulighed for at komme i direkte dialog med medarbejderne fra forskellige fagområder i Ballerup Kommune om stort og småt, der har relation til kommunen. Samtidig er det en mulighed for kommunen for at drøfte temaer, der kan være vigtige for både kommunen som helhed og for beboerne i de lokale boligområder. Invitationen er udsendt til hele afdelingsbestyrelsen. Depositum ved leje af selskabslokaler ændret procedure Mange beboere glemmer at aflyse deres reservation af selskabslokalerne og betaler derfor ikke depositum, de 2 måneder før lokalerne skal benyttes. Dette forhindrer andre i at leje lokalerne, da disse andre beboere allerede har lejet alternative lokaler 2 måneder før deres planlagte arrangement, f.eks. konfirmation. Derfor mister Grantoften en indtægt. FU har derfor besluttet, at der fremover skal betales depositum ved reservering af lokalet. Hvis beboerne ikke ønsker lokalet alligevel, skal de senest 60 dage før reservationen skriftligt meddele, at de ikke får brug for lokalet. Hvis dette ikke sker, er depositummet tabt. Vinklubbens 40 års jubilæum Vinklubben holder 40 års jubilæum den 21. maj Der overbringes en gave i henhold til gaveregulativet. Joe medbringer gaven. Borde/bænkesæt til KIV Med baggrund i en ansøgning fra brugerne af KIV blev det oplyst, at der sættes et borde/bænkesæt op mellem Kulturhuset og Tønden. Bænk i centeret Med baggrund i henvendelser fra beboere om etablering af bænke i centret, opsættes forsøgsvis 2 kuber ved butikkernes postkasser.

5 Toiletter over for frisøren Side 5 Toiletterne vil forsøgsvis blive holdt åbne. Der etableres en krog eller skyder, så der er mulighed for at låse, når toilettet benyttes. Tagrenovering og vinduesudskiftning i højhuse. Der er afholdt summemøde den 5. april 2016 og den 2. maj Summemøderne er nedlagt. Der er afholdt byggemøde den 9. maj Det sidste byggemøde afholdes den 1. juli De indvendige arbejder samt ventilationsarbejder er færdigmeldt. Der er udsendt brev til beboerne om, at belægningen ved p-pladserne ved blok 3 er forkert og skal laves om. Der afholdes rejsegilde i august/september Sikkerhedsdøre Det var meningen, at afdelingsbestyrelsen skulle godkende, at der foretages en rundspørge blandt beboerne i højhusene, om der er interesse for muligheden for etablering af sikkerhedsdøre via råderetten. Udgiften til etablering af sikkerhedsdøre i kældre i både rækkehuse og højhuse kan afholdes over driften. Afdelingsbestyrelsen aftalte, at punktet først skal debatteres i Byggeteknisk udvalg, da der er 2 forskellige muligheder. Etablering af ny belysning i prøveopgang Byggeteknisk udvalg har besluttet at etablere ny belysning i prøveopgang. Udgiften udgør kr ,00 incl. moms og finansieres over driften på konto Arbejdet sættes arbejdet i gang. Bekey-system ved indgangsdørene i højhusene. Avisbudene ønsker indført et Bekey-system ved indgangsdørene i højhusene. Jørgen har afholdt et møde med Bekey og oplyste, at indførelse af et Bekey-system, er omkostningsfrit for Grantoften. Systemet fungerer kun i det tidsrum, fra buddet er kørt hjemmefra, til avisruten er slut.

6 Der er ingen problemer i forhold til vores dørtelefoner. Side 6 Afdelingsbestyrelsen besluttede enstemmigt, at systemet kan indføres. Miljøudvalget. Der er afholdt møde med gårde og blokke den 13. april Referat af mødet er udsendt. Kun repræsentanter fra 3-4 områder deltog ikke. Det var meningen, at boldburene skulle være repareret i uge 11 og derefter i uge 15, men denne deadline er blevet udskudt. Boldburene er dog midlertidig åbnet fra den 15. april Centerforeningen har henvendt sig omkring affaldsøer og afventer, at disse opsættes ved højhusblokkene. Centerforeningen tilskrives om, at de ikke er glemt, men at de som en start skulle tage og rydde op ud foran deres egne butikker og fjerne pap m.v. der ligger og flyder. Informationsudvalget. Der er afholdt møde i udvalget den 26. april Aktivitetsdag for beboerne. Der er afholdt en aktivitetsdag for beboerne den 16. april Dagen gik godt! Informationsfolder til beboerne. Der udsendes informationsfolder i maj måned. Der er planlagt udsendelse af 2 foldere. Den ene udsendes i uge 20. KIV skal have en annonce om en tur til Stettin med i folderen. Opslaget er tilsendt Informationsudvalget. Fællesmøde. Mødet afholdes for at sikre en tæt kontakt mellem Ungeafsnittet og Afdelingsbestyrelsen i Grantoften. Der søges indgået samarbejde mellem AAB, Baldersbo og os, omkring udsættelse af lejemål, som nævnt i Ballerup Bladet. Der afholdes desuden møde med borgmester og politi.

7 Side 7 Der er modtaget udkast til samarbejdsaftale indgået mellem Ballerup Kommune, Ballerup almennyttige Boligselskab, afdeling Grantoften, og Københavns Vestegns Politi om en styrket indsats til bekæmpelse af bandekriminalitet og forøgelse af trygheden i Grantoften. Afdelingsbestyrelsen har udpeget Bettina Foltinger fra DAB, som refererer til afdelingsbestyrelsen, der har mandat til at træffe strategiske beslutninger på afdelingens vegne. Næste møde afholdes den 27. maj 2016, hvor DAB og Jette deltager. Grantoftens rødder, Det gode liv og Bydelsmødre. Sanne oplyste, at der mandag den 9. var et arrangement i KIV i anledning af Mors Dag. Der var mange deltagere og det er aftalt, at de skal mødes i KIV den sidste mandag i hver måned fra kl Der udleveres ingen nøgle, den skal afhentes hver gang på Grantoftens Kontor i åbningstiden. Jette ankede over, at der ikke annonceres/reklameres for arrangementerne. Ballerup Kommune ønsker at låne KIV i uge 39 tirsdag til torsdag i forbindelse med sundhedsugen. Nøglen kan afhentes på Grantoftens Kontor og skal afleveres igen, når sundhedsugen er slut. Anita skal oplyses herom, så der kan blive sat en seddel op. KIV. Der er planlagt følgende ture: Sommertur til Bornholm den 25. juni Der er solgt 51 billetter. Tilmelding i perioden 12. maj kl til 19. maj 2016 kl på Grantoftens kontor i åbningstiden. Feriekoloni på Klinteborg fra søndag i uge 28 til fredag i uge 30. Tilmelding og betaling den 8. maj 2016 kl (voksne). Der er få ledige pladser. Tilmelding og betaling den 8. maj kl (børn og voksne) i Dybet. Der er udsolgt. Kolonien er også booket i Efterårstur til Stettin fra den september Der sælges billetter til Stettin den 2. juni og 7. juli 2016 i Dybet. Det koster 1500 kr. pr. person. På KIV møde den 11. maj 2016 drøftede man Kulturhusets fremtid. Der afholdes nyt møde den 31. maj 2016, for videre drøftelse heraf.

8 Side 8 Mediegruppen. Der er afholdt møde i Mediegruppen den 18. april Kollektivgruppen. Der er afholdt møde i gruppen den 12. april Gruppens arbejde er afviklet og gruppen er derfor nedlagt. Andet. Hans henviste til toiletterne i klubgangen, der ser forfærdelige ud, der står gamle møbler. John R oplyste i den forbindelse, at Kineserne nu er ved at rydde op. Afdelingsbestyrelsens kontortid torsdag den 2. juni 2016 kl : Käte Langkilde

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELELSE Init.: BKo Den: 9. juni 2016 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 2. juni 2016. Boligselskabsmøde

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Indkaldelse afdelingsbestyrelsesmøde kl. 19.00. Mødet afholdes i Dybet. Følgende indbydes til mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN INDKALDELSE Mødedato: 12.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften kl. 19.00. Mødet afholdes i Dybet. Følgende indbydes til mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN INDKALDELSE Mødedato: 2. juni 2016 Init.: BKo Den: 25. maj 2016

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REERAT Mødedato: 11.august 2016 Init.: JG/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde kl. 19.00. Den: 15. august 2016 Mødet blev afholdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 2. maj 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 1. juni 2017 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 1. juni 2017 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 6. oktober 2016 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 6. oktober 2016 kl. 19.00. Den: 7.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 3. november 2016 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 3. november 2016 kl. 19.00. Den:

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. maj 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 19.00. Mødet blev afholdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. februar 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 2. februar 2017 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. juni 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 1. juni 2017 kl. 19.00. Mødet blev afholdt

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELSE Mødedato: 1. oktober 2015 Init.: BKo Den: 8. oktober 2015 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 5. april 2018 Int: BR/ Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 5. april 2018 kl. 18.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. februar 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 1. februar 2018 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 12. januar 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 12. januar 2017 kl. 19.00. Den: 12.

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 6. juni 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 6. juni 2018 kl. 18.00. Mødet holdes i

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 2. november 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 2. november 2017 kl. 18.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 6. april 2017 Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 6. april 2017 Int: BR/ Referat afdelingsbestyrelsesmøde

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Indkaldelse Mødedato: 4. april 2019 Int: BR Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 5. oktober 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 4. april 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 4. april 2019 kl. 19.00. Mødet blev holdt

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 7. februar 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. februar 2019 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 10. august 2017 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag den 10. august 2017 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELELSE Initialer: BKo Dato: 11. september 2015 Pressemeddelelse fra konstituerende afdelingsbestyrelsesmøde, torsdag

Læs mere

I stedet for et besøg i hytten sammensætter Rasmus, Sanne og Belinda en billedserie, der præsenteres for afdelingsbestyrelsen.

I stedet for et besøg i hytten sammensætter Rasmus, Sanne og Belinda en billedserie, der præsenteres for afdelingsbestyrelsen. Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. maj 2015 Økonomisk rådgivning til beboere Der er etableret gratis økonomisk rådgivning for beboerne her i Kollektivbyen Grantoften, hvor beboerne

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 1. november 2018 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 1. november 2018 kl. 19.00. Mødet

Læs mere

Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Referat af konstituerende afdelingsbestyrelsesmøde, Torsdag d. 5. september 2017 kl. 18.00/19.00 Følgende var til stede: AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato:

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 5. april 2018 Int: BR/ Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 5. april 2018 kl. 18.00. Mødet blev

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Torsdag den 13. juni 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk Jette Bøgh Nemming

Læs mere

nærmere herom med Christina og Rebecca, BDK om en udsendelse af en vejledning.

nærmere herom med Christina og Rebecca, BDK om en udsendelse af en vejledning. AFDELING 6 LILLERØD BOLIGFORENING 27/4 2014. Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 24/4 2014. Til stede : Kurt Hansen (KH) Jette Lambrecht (JL) - V.B.Larsen (VB). Afbud : Jette Petersen (JP). Følgende

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 17. november 2011 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-18:00 Knud Jørgensen, Formand Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Gitte Krogh Pia Fonseca

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 11. juni 2014 kl. 17.00 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord

Ejerforeningen Bakkebo Nord Ejerforeningen Bakkebo Nord Beretning 2008 Ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bakkebo Nord tirsdag d. 10. marts 2009 på Lundgårdskolen. Bestyrelsens beretning Hermed følger bestyrelsens beretning

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Velkommen til Viruplund

Velkommen til Viruplund Velkommen til Viruplund Afdelingsbestyrelsen i Viruplund byder dig hermed velkommen. Vi har skrevet dette velkomstbrev som en hjælp til nye beboere, og det er vores håb, at du vil tage dig tid til at læse

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal Referat Udsendt den den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal Til stede: Afbud: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Hans Laustsen, Thomas Jensen, Annelise Refshauge, gæst Vibeke Nath

Læs mere

Boligselskabet Holstebro

Boligselskabet Holstebro Afdeling 10 Asa-/Jættegården Ansøgning om særlig driftsstøtte jf. lov om almene boliger m.v. Boligselskabet Holstebro Helhedsplan for afdeling 10, Asa-/Jættegården. NOVEMBER 2012 Helhedsplan for afd. 10

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

TILGÆNGELIGHEDS BOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER

TILGÆNGELIGHEDS BOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER 1 KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller om det, som blev fremlagt på Orienteringsmøde 1 i DGI Centeret den

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. maj 2016 kl. 17.00. Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. maj 2016 kl. 17.00. Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 16.05 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. maj 2016 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Smørum Bibliotek Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700. Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750

Smørum Bibliotek Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700. Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700 Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Mandag til torsdag 7-21 Fredag 7-19 Lørdag og Søndag 7-17 Med personale: Mandag 13-20 Tirsdag til fredag 13-17 Lørdag 10-14

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 25. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Referat fra generalforsamlingen Afholdt mandag d. 23. Maj 2005 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen Valg af dirigent til begge generalforsamlinger:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 10. december 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 17. december 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Kompetencer i centrum

Kompetencer i centrum Kompetencer i centrum Virksomheds- 0g kompetencecenteret HK Hovedstaden tilbyder professionel hjælp, når du skal styrke dine kompetencer og komme videre i dit arbejdsliv. / / / Er du på jagt efter et nyt

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka. Agenda & referat

Bestyrelsesmøde. Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka. Agenda & referat Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka Agenda & referat 1. Valg af referent - Kim 2. Status for igangværende opgaver a. Slidte låger Der er

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 20. januar 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 20. januar 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. februar, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 20. januar blev godkendt

Læs mere

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet A-KASSE DECEMBER 2014 Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads Indhold Forord 3 Hvorfor løntilskudsjob? 4 Hvad er formålet? 4 Et godt udgangspunkt

Læs mere

KOMFORT BOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS KOMFORTBOLIGER

KOMFORT BOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS KOMFORTBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS KOMFORTBOLIGER 1 KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller om det, som blev fremlagt på orienteringsmøde 1 i DGI Centeret den 4. april

Læs mere

1. Overordnede rammer Levering af madservice til borgere i eget hjem 1.1 Lovgrundlag Lov om Social Service 83,stk. 1 nr. 3.

1. Overordnede rammer Levering af madservice til borgere i eget hjem 1.1 Lovgrundlag Lov om Social Service 83,stk. 1 nr. 3. Kvalitetsstandard Levering af til borgere i eget hjem 1. januar 2012 1. Overordnede rammer Levering af til borgere i eget hjem 1.1 Lovgrundlag Lov om Social Service 83,stk. 1 nr. 3. 1.2 Politiske målsætninger

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde, Glostrup Vestergård, Glostrup Ejendomsselskab, 13. august 2013, kl. 18.30, Sportsvej 10, 2600 Glostrup

Afdelingsbestyrelsesmøde, Glostrup Vestergård, Glostrup Ejendomsselskab, 13. august 2013, kl. 18.30, Sportsvej 10, 2600 Glostrup Referat Møde den 13. august 2013 Udsendt den 20. august 2013 Afdelingsbestyrelsesmøde, Glostrup Vestergård,, 13. august 2013, kl. 18.30, Sportsvej 10, 2600 Glostrup Tilstede: David, Svend, Inge Merete,

Læs mere

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Dagsorden. Punkter: 0. Referent Jeanette Balkan blev valgt som referent. 1. Byggesag a. Syn og skønssag Jens orienterede om status på sagen. b. 5 års gennemgang

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup

Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Resumé af referat fra 1. juli 2014 Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Deltagere den 14. maj 2014

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Christina Clausen Dorthe Hindsberg Kim Holk Lilian Hindsberg Nini Rice Thomas

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 14. januar 2016 18.30-20.30 I afdelingsbestyrelsens lokaler

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 14. januar 2016 18.30-20.30 I afdelingsbestyrelsens lokaler Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 14. januar 2016 18.30-20.30 I afdelingsbestyrelsens lokaler Afdelingsbestyrelse: Britta Christensen, Beth Hørsted, Inge Nielsen, Karen Løvendahl Jensen, John Frederiksen,

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS RENOVERINGSBOLIGER

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS RENOVERINGSBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS RENOVERINGSBOLIGER KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller det, som blev fremlagt på Orienteringsmøde 1 i DGI Centeret den 4. April

Læs mere

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt Beretning for året 2012/2013 Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt den 10. maj 2012 til og med i dag. Generalforsamlingen var ikke særlig godt besøgt. Udlejningen

Læs mere

Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg, KL s Børnetopmøde

Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg, KL s Børnetopmøde Tale af Jane Findahl Ref. Sae/jbs Side 1/11 Anledning Børnetopmøde 2012 Dato 2. februar 2012 Sted Aalborg Kl. 10.08 10.20 Titel Taletid 8-9 minutter Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg,

Læs mere

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016 Teknik & Miljø Trafik og Veje Dato: 08-03-2016 Referat Sagsnr.: 16/14054 Sagsbehandler: vpjho Mødedato: Tirsdag den 8. marts 2016 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 15:30 Mødested: Viborg Rådhus, M1.13 Mødeleder:

Læs mere

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: SVEND ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., David, Karin, Pia K., Svend Erik, Sussie, Aase. Afbud fra Mads. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Ingen bemærkninger,

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

Ansøgning om ungdomsbolig

Ansøgning om ungdomsbolig Ansøgning om ungdomsbolig Ønsker du at søge ungdomsbolig igennem Herlev Kommunes boliganvisning, skal du udfylde ansøgningsskemaet og aflevere det til Borgerservice sammen med evt. dokumentation eller

Læs mere

ÅRSBERETNING 2013. Med udgangspunkt i drøftelserne blev det aftalt, at DEAS udarbejdede og fremsendte et nyt korrigeret varsel.

ÅRSBERETNING 2013. Med udgangspunkt i drøftelserne blev det aftalt, at DEAS udarbejdede og fremsendte et nyt korrigeret varsel. ÅRSBERETNING 2013 HUSLEJESTIGNINGER - OMKOSTNINGSBESTEMT I marts 2013 blev der varslet en foreløbig huslejestigning til ikraftræden pr. 1.maj 2013 med udgangspunkt i overslaget for vinduesudskiftningen.

Læs mere

Vedtaget på afdelingsmødet d. 27. marts 2013 Vi i bestyrelsen vil lige med denne skrivelse gøre opmærksom på at der er sket ændring i kontrakten mellem Kruså antenne forsyning og God tone. Lejere er ikke

Læs mere

AARHUS. Referat. bestyrelsesmøde. den 22. juni 2016. side nr. 235. Tilstede: Bestyrelsen:

AARHUS. Referat. bestyrelsesmøde. den 22. juni 2016. side nr. 235. Tilstede: Bestyrelsen: LmenBo AARHUS side nr. 235 Referat af bestyrelsesmøde den 22. juni 2016 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud Afbud Administrationen: Chris Cully Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen Birthe

Læs mere

Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet

Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet Vedtægt og forretningsorden for Ringsted Kommunes Folkeoplysningsråd. Dato: 09. april 2014 Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet Vedtægt 1 - Formål 1. Folkeoplysningsrådet rådgiver Kultur-

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

«Bruger_Initial» «Bruger_Initial»

«Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 8.december 2015 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Til godkendelse 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Ad. 1 AAB s formand Hans Helge Andersen blev valgt til dirigent og kunne konstatere, at mødet var lovligt indvarslet og dermed beslutningsdygtigt.

Ad. 1 AAB s formand Hans Helge Andersen blev valgt til dirigent og kunne konstatere, at mødet var lovligt indvarslet og dermed beslutningsdygtigt. Til samtlige beboere i afdeling 17 Møllevangen Vejle, den 24. maj 2012 Ordinært beboermøde den 21. maj 2012 i Multisalen, Sofievej 4 Hermed følger et kort referat af det ordinære beboermøde således, at

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 13/1 2016

Referat fra bestyrelsesmøde den 13/1 2016 25. februar 2016 10 Torsdag den 25/2 2016 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering.

Læs mere

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00.

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. - 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. Indkaldt er : bestyrelse, suppleant samt forretningsføreren. Fraværende efter

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Frivilligpolitik. Søndergien Kulturhuset& Hvad betyder det at være frivillig?

Frivilligpolitik. Søndergien Kulturhuset& Hvad betyder det at være frivillig? Søndergien Kulturhuset& Frivilligpolitik Hvad betyder det at være frivillig? Det er ulønnet arbejde. Du laver noget for en gruppe eller flere, dvs. gør noget for alle og ikke kun for din egen interesses

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab

Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Referat af konstituerende, torsdag den 4. september 2014 kl. 18.00/19.00 Følgende deltog i mødet: AFDELINGSBESTYRELSEN REFERAT Mødedato: 4. september

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune I henhold til lov og bekendtgørelse m.v. om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelses-indsats fastsættes følgende

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG. for SKOLEPARKEN 1 RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN. Februar 2012

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG. for SKOLEPARKEN 1 RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN. Februar 2012 ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for SKOLEPARKEN 1 RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Februar 2012 1 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: - Byggeledelse og AAB vil inspicere hvad der skal ryddes omkring

Læs mere

Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde. Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs. Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera,

Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde. Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs. Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera, Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera, Afbud: Peter, Jutta (syg) Gæst: Lone Ref.: Eva Dagsorden

Læs mere

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Lov om byfornyelse Dialogbaseret sagsgang for Sundheds- og brandfarlige boliger Lovgrundlag: Formål: Lov om byfornyelse og udvikling af byer. 75. Kommunalbestyrelsen skal efter

Læs mere

Roklubben Viking. Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 23.5.2016

Roklubben Viking. Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 23.5.2016 Roklubben Viking Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 23.5.2016 Vedhæftet: Kajakroer i Roklubben Viking, nyt forslag 1. Godkendelse af referat fra 20.4, og fremtidige procedure ift. godkendelse. Referatet

Læs mere

- Containerplads er fjernet, dvs. hæk og fliser er ryddet. Jane sørger for, at der bliver sået græs på området.

- Containerplads er fjernet, dvs. hæk og fliser er ryddet. Jane sørger for, at der bliver sået græs på området. Brønshøj 5. december 2011 Referat fra bestyrelsesmøde d. 22. november 2011 hos Jane 1. Afbud Nicoline Varberg, suppleant 2. Godkendelse af dagsordenen Dagsorden blev godkendt. 3. Godkendelse af referat

Læs mere

Den Aktive By Hvordan gøres byen mere aktiv?

Den Aktive By Hvordan gøres byen mere aktiv? DIT SKlVE DIN IDÉ Kortudsnit 11 1:4.000 Tema: DAB Titel: Referat d. Tekst/illustrationer/skitser m Tekst/illustrationer/skitser m.v..v. Sted: Det gl. Rådhus Efter opstarten med fælles plenum, snakkede

Læs mere

Fodby Menighedsråd. Dato d. 13.01.2010 V/ Palle Brushøj Toftegårdsvej 1, Fodby 4700 Næstved Mali.: pbfodby@hotmail.com

Fodby Menighedsråd. Dato d. 13.01.2010 V/ Palle Brushøj Toftegårdsvej 1, Fodby 4700 Næstved Mali.: pbfodby@hotmail.com Fodby Menighedsråd. Dato d. 13.01.2010 V/ Palle Brushøj Toftegårdsvej 1, Fodby 4700 Næstved Mali.: pbfodby@hotmail.com Beslutningsprotokol for Fodby menighedsrådsmøde nr. 1-2010. Sted: Sognegården, Fodbygade

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Socialudvalgets møde

GLOSTRUP KOMMUNE. Socialudvalgets møde GLOSTRUP KOMMUNE Referat Socialudvalgets møde Mødedato: Tirsdag den 22. januar 2013 Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Møderum 200, Rådhusparken 2 Medlemmer: Ove Bjerregaard-Madsen (G) (Medlem), Lise Henriksen

Læs mere

Sundhedsklinikken i Brønderslev Kommune

Sundhedsklinikken i Brønderslev Kommune Sundhedsklinikken i Brønderslev Kommune Juli 2013 2 VELKOMMEN TIL SUNDHEDSKLINIKKEN I Sundhedsklinikken kan du modtage den sygepleje, som du er blevet henvist til af din læge eller blevet bevilget i Visitationen.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Tirsdag den 8. oktober 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Afbud Dagsorden Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 22. oktober 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 22. oktober 2014 Dagsorden 1. Velkomst 1b. Evaluering af HBM 24.-25. september 2014 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan: Afrapportering 2014 + Pejlemærker 2016 2.2 Hovedbestyrelseskonference 2015 2.3 Konfliktunderstøttelse

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen foreslog Steen Hingebjerg, som dirigent og han blev valgt uden modkandidater.

Afdelingsbestyrelsen foreslog Steen Hingebjerg, som dirigent og han blev valgt uden modkandidater. Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSMØDE REFERAT Sag nr. 204-14-699 Initialer BKo Referat af ordinært afdelingsmøde, kl. 19.00 i Grantoftecentrets sal. Telefon: 21 16 89

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 kl. 16.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde med mad Torsdag den 18/6 2015 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Annette

Skolebestyrelsesmøde med mad Torsdag den 18/6 2015 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Annette Tilstede: Skolebestyrelsesmøde med mad Torsdag den 18/6 2015 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Annette Eigil, Allan, Annette BJ, MJ, Me, PL, Kim, Asger, Troels K, Bettina, Troels, Annette, Tine. Elevrådet ikke

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: PIA K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H. David, Mads, Pia K. Aase. Afbud fra Karin. Klaus Juelkert har trukket sig fra bestyrelsen, samt organisationsbestyrelsen.

Læs mere

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R. Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Gry Rambusch Vedtægter for Det

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Referat. Elisabeth Pedersen, Poul Hvass Hansen. Mødet hævet kl.: 18.30. Side 104 FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET 24-09-2009

Referat. Elisabeth Pedersen, Poul Hvass Hansen. Mødet hævet kl.: 18.30. Side 104 FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET 24-09-2009 Referat fra mødet den kl. 16.00. Mødet starter med besøg hos Hanstholm Idrætsforening, fodboldafdelingen, derefter holdes mødet i den gamle Byrådssal i hallen. Medlemmer: Eigil Boye, Elisabeth Pedersen,

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 20. januar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 20. januar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 20. januar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 20. januar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013 Til stede: sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Inge Lise Jørgensen (ILJ), Jens Arne Nielsen

Læs mere

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret Side 1 af 6 Ordensregler Information Om Ejerforeningen Tagensvejcentret Maj 2013 Ejerforeningen Tagensvejcentret Velkommen til Tagensvej Centret! Som ny beboer i ejendommen, vil vi gerne byde dig velkommen,

Læs mere

HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen

HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen Denne folder kan du også finde på vores hjemmeside www.bovia.dk sammen med andre nyttige oplysninger. HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen ImageConsult Hvorfor

Læs mere