Color zoom 16 Hairstylist GUide

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Color zoom 16 Hairstylist GUide"

Transkript

1 Color zoom 16 Hairstylist GUide

2 COLOR ZOOM 16 CREATIVE TEAM DET HANDLER OM KREATIVITET OG INSPIRATION OG JEG NYDER DET! DET ER EN UTROLIG STOR ÆRE AT FÅ LOV TIL AT UDVIKLE GOLDWELLS GLOBAL HAIR FASHION COLLECTION. JEG ELSKER COLOR ZOOM. ALLE, DER ARBEJDER MED HÅRMODE, INTERESSERER SIG FOR DET. MED COLOR ZOOM TALER VI OM DET HØJESTE KREATIVE NIVEAU, OG DET ER HELT FANTASTISK AT VÆRE EN DEL AF DET. JEG ELSKER COLOR ZOOM. DER ER ENORMT MANGE MULIGHEDER FOR AT UDFOLDE SIN KREATIVITET. Rodica Hristu Lok Chan Hardy Tsai Neil Barton Lidia Malez GOLDWELL COLOR ZOOM MASTER, CANADA GLOBAL WINNER PARTNER CATEGORY 2014, hongkong GLOBAL WINNER CREATIVE CATEGORY 2014, TAIWAN GOLDWELL Color Zoom Master, STORBRITANNIEN GLOBAL WINNER NEW TALENT CATEGORY 2014, RUSLAND Rodica Hristu lærte at mestre sine teknikker folie for folie, og hun udfordrede kunsten at farve hår med dristige nye dimensioner drevet af sin store kærlighed og lidenskab for håndværket. Rodica indgår i Color Zoom Master Team, hvor hun skal vejlede og støtte Global Winners, herunder i udviklingen af en fantastisk ny Hair Fashion Collection. Lok skrev historie, da han vandt i Partner Category: Han er den første vinder af Color Zoom Challenge fra Hong Kong nogensinde. Hans salon, Red Hill Hair, har skabt rammerne for en flot karriere, og det er her, han udfolder sin kreativitet. Lok Chan arbejder løbende på at udvikle sine kompetencer, samtidig med at han underviser unge talenter og deltager i seminarer og hårshows i Kina. Hardy Tsai vandt internationalt guld i Creative Category efter en spændende finale ved Color Zoom Event 2014 i Berlin. Hardy er passioneret fashion addict og har arbejdet for modemagasinet Elle på sit modersmål, som er taiwansk. Nu er han klar til at tage skridtet videre med D!SRUPT Collection Neils salon, Neil Barton Hairdressing, ligger i Edinburgh, og hans succesfulde karriere er tæt forbundet med Color Zoom: I 2010 vandt han i Global Color Zoom Creative Category og indgik i 2012 i Color Zoom Creative Team. Med titlen som vinder af Color Zoom 2014 og som tilbagevendende medlem af Color Zoom Master Team i år deler Neil ud af al sin viden og erfaring til vores Global Winners. Lidia Malez er en af frisørbranchens rising stars. Den 26-årige russer fra Moskva havde allerede gennemført Goldwell Master Colorist Program, inden hun vandt guld i Berlin 2014 i Color Zoom New Talent Category. Lidia brænder for mode og er i gang med studier indenfor mode og design.

3 SEPTEMBER 2014 Kommende tendenser Hvilke sæsonfarver og design vil pryde podierne til næste års modeshows? Vores trendspottere er allerede på vej ud for at spotte, hvad der er hot rundt omkring i verden. Resultaterne af deres research vil blive delt, drøftet og analyseret med Goldwell og Color Zoom Global Masters på en to-dages modeworkshop. Resultaterne af workshoppen vil danne udgangspunkt for den nye Color Zoom Collection. FEBRUAR 2015 Kameraerne blitzer Berlins puls slår hurtigere end nogensinde. Det var lige der, i hjertet af Europa, vi gjorde klar til at præsentere den nye D!SRUPT Collection. En international modefotograf har arbejdet sammen med modeeksperter og make-up-artister om at skabe de perfekte kulisser omkring vores Color Zoom Creative Team-kollektion, som blev udviklet på workshoppen i London. OKTOBER 2014 Og vinderne er! Lad os præsentere dig for vinderne af Global Color Zoom Challenge i Berlin: Lidia Malez, Hardy Tsai og Lok Chan. Disse tre talentfulde stylister indgår i det næste Color Zoom Creative Team. Sammen med vores Global Master Team -medlemmer, Neil Barton og Rodica Hristu, skal de udvikle Color Zoom 16 Collection. MARTS SEPTEMBER 2015 Nedtællingen er i gang Med så mange fantastiske billeder fra fotooptagelsen er det utroligt svært at udvælge de bedste. Designteamet gennemgår tusindvis af billeder og udarbejder derefter det perfekte supportmateriale til vores saloner. Fra undervisning til sociale medier vi gør alt, hvad vi kan for at give D!SRUPT Collection liv. JANUAR 2015 Bryd formerne og tænk innovativt Color Zoom Creative Team starter med en intens, men inspirerende uge på Goldwell Academy i London. En hel uge med trendanalyser, masser af inspiration, brainstorming, praktisk arbejde og kreative farvninger har resulteret i den nye D!SRUPT trend. Workshoppen danner rammerne for kollektionen og forvandler teamet til et team af kreative mønsterbrydere. JANUAR/FEBRUAR 2015 Tid til casting! Color Zoom-modeller skal leve op til visse kriterier: De skal være modebevidste, turde skille sig ud, være professionelle og så skal de udstråle livsglæde og være indstillet på at tage publikum med storm. Det er tid til casting! Vi har søgt modeller fra hele verden og har fundet de helt perfekte piger til at præsentere vores D!SRUPT Collection på den store Color Zoom-fotooptagelse. FRA CATWALKEN TIL DIG OG DIN SALON OKTOBER 2015 Verdenspremiere på D!SRUPT Spændingen er næsten ikke til at holde ud. Oven på mange måneders arbejde er vores Creative Team klar til at indtage scenen og præsentere den nye D!SRUPT Collection! Det er det store øjeblik, hvor sløret bliver løftet for Color Zoom 16 Collection for resten af verden. Vores Creative Team vil endnu en gang overgå alle forventninger og sende en ny, banebrydende Hair Fashion Collection ud i frisørsaloner over hele verden. SE VORES D!SRUPT MAKING-OF-trailer

4 CHALLENGE EXPECTATIONS D!SRUPT DISRUPT TO INNOVATE Gør op med status quo Glem det, hvis det er noget, du allerede har set før! At gøre op med status quo, betyder at bryde konventionerne og skabe noget nyt. Dare TO DISRUPT. Vores kreative Color Zoom Team har hentet inspiration fra trends i modeverden og har givet dem deres personlige præg. Sammen har de skabt en ny trend, som overgår alle forventninger og tilfører hår og mode et helt nyt twist. Da teamet udviklede dette års Hair Fashion Collection-looks, blev der leget med hårets form, farve og tekstur. Bruddet med disse tre elementer gav plads til nye muligheder for kreativ udfoldelse, så vores stylister fik frie hænder til at skabe unikke looks med nyfortolkede former, nye farveteknikker og fantastiske strukturer. DARE TO BE DISRUPTIVE Stærke former møder organiske, bløde linjer. Skinnende produkter møder matte, krusede strukturer. Deep Neutral Backgrounds møder Disruptive Vibrant Accents. Bryd formen. Bryd farven. Bryd strukturen. Kast dig ud i den inspirerende Hair Fashion Collection, der bryder konventionerne og inspirerer dig til at udfordre dine egne idéer til styles. LAD DIG INSPIRERE! SE VORES COLOR ZOOM D!SRUPT-TRAILER.

5 GOLDWELL EDUCATION PLUS APP KONCEPTET BRUG AVANCERET TEKNIK TIL AT SE TEKNIK- HOVEDER MED COLOR ZOOM-TEKNIK I 3D! I SALONEN KONSULTATION FARVE, KLIPNING, STYLING OG STRUKTUR VEDLIGEHOLDELSE SERVICE CYCLE FORBEREDELSE DERHJEMME PLEJE OG STYLING PÅFØRING Du udfører kvalitetsarbejde vi leverer kvalitetsværktøjer. Med vores app kan du se vores teknikhoveder i en avanceret teknologi, der gør, at du kan se dem i 3D. Når du har downloadet, installeret og aktiveret Goldwell Education Plus App, skal du vælge Color Zoom, rette dit smartphone-kamera mod de sider, der er forsynet med Augmented App Icon og nyde den futuristiske 360 -visning af vores 3D-modeller. Download vores nye app i App Store eller Google Play eller på Alle modetrends er baseret på designelementer, der gør dem unikke. Color Zoom Collection tager afsæt i mode og er kendetegnet ved særlige elementer, fx farve, klipning, styling og struktur, der vidner om linket til modeverdenen og det unikke ved Color Zoom Collection. I år handler det om at bryde konventionerne. Bryd processen. Bryd konventionerne. Bryd mønstret og vær innovativ! Tag dette koncept for farve, klipning, styling og struktur og skab nye innovative styles. Styles, der viser, at du tør være anderledes og skille dig ud. Fortolk kendte styles, og skab spritnye iøjefaldende modelooks. Educationplus Skab din helt egen fortolkning.

6 BRYD FARVEN MED LIGHT PLAY TECHNIQUE Forestil dig den visuelle effekt, der kan opstå fra et spotlys, et laserlys eller et dæmpet lys, og tænk over, hvordan du vil bruge disse elementer til at opnå nye effekter med hårfarvning. Det var lige præcis det, Color Zoom 16 Creative Team tænkte på, men også hvordan de brudte lyseffekter kunne overføres til farve og skabe farveeffekterne Laser Light, Spot Light og Ambient Light, som er resultatet af Light Play Technique. De tre farveeffekter er brugt til kreative modestyles med farven som det element, der bryder konventionerne. Farveeffekten kan forstærkes yderligere, alt efter hvor og hvordan farven påføres samt lysets indfaldsvinkel. Netop derfor kalder vi den Light Play Technique. Du kan skabe flere effekter ved at bruge to af de tre Ligth Color Effects i én style. BRUG KLIPNING SOM DET ELEMENT, DER BRYDER KONVENTIONERNE OM RUNDE FORMER Alle former i D!SRUPT Collection har interessante silhouetter, som kan fremhæves ved hjælp af Light Play Technique. Vores tre forskellige Color Effects supplerer det geometriske aspekt af klipningen og giver spændende muligheder samt volumeneffekt. Karakteristisk for alle klipningerne er de asymmetriske, runde former, som nogle steder lige overdrives lidt for at skabe en stærk, men skæv geometri. Der bruges også udvendige lag for at opnå nogle mere interessante klipninger og indvendige lag for at bryde formen. Alle disse elementer er vigtige i klippekonceptet. Brug forskellige klippeteknikker til at skabe styles, der bryder med konventionerne, fx (Free Hand) Slice Cutting, (Deep) Point Cutting og Carving. LASER LIGHT COLOR EFFECT SPOT LIGHT COLOR EFFECT AMBIENT LIGHT COLOR EFFECT BRUG STYLING OG STRUKTUR SOM DE ELEMENTER, DER BRYDER MED KONVENTIONERNE OG SKAB VÆGTLØS VOLUMEN En Deep Neutral Background brydes af én intens Vibrant Accent, som tydeligt skiller sig ud og lægger sig som et laserlys i farvningen. Laser Light Color Effect er den farve effekt, der bryder mest med konventionerne. Med denne effekt opnår du en meget skarp style. Spot Light Color Effect giver et blødere brud med farven. Her begynder Vibrant Accents at skilles for derefter at smelte sammen igen. Denne farveeffekt bruges for det meste til at fremhæve indvendige etager og længder for at skabe en disconnected style. Bruddet opstår som følge af to Vibrant Accents og resulterer i en blødere sammensmeltning, som ender i en Deep Neutral Background og derved skaber et nyt udtryk. Ligesom med Mood Lighting kan du skabe en perfekt spredning mellem Deep Neutral Background og Vibrant Accents med Ambient Light Color Effect. To eller flere Vibrant Accents spredes og smelter sammen, også med Deep Neutral Background, hvilket giver blødere dimensioner i både form og style. Vægtløs volumen, der nærmest trodser tyngdekraften, er et af de elementer i D!SRUPT Collection, der bryder med konventionerne. Ligesom volumen skabt af statisk elektricitet er strukturen uden særlig form eller masse. Volumen bruges både til at udvide klipninger og former og til at bryde dem. Effekten af farver kan forstærkes ved at kombinere en glansfuld overflade med skæve, matte strukturer. Herved skabes en udvidelse, som er med til at sprede farven. For at bryde de runde former skal du lave en blød indvendig struktur og kombinere den med skæve kombinationer af strukturer. LÆR, HVORDAN DU PÅFØRER DISRUPTIVE VIBRANT ACCENTS, OG FÅ MERE AT VIDE OM DEN NYE LIGHT PLAY TECHNIQUE.

7 disrupted colors DEEP NEUTRAL BACKGROUNDS disrupted colors DISRUPTIVE VIBRANT ACCENTS Color Zoom 16 Creative Team har udviklet Deep Neutral Backgrounds, som er det perfekte udgangspunkt for Disruptive Vibrant Accents. De 6 Deep Neutrals er jordagtige, kølige nuancer, som harmonerer perfekt med en varm opløsning, som skaber en ny sammensmeltning af dybe, neutrale farver. De findes i alt lige fra Chestnut og Taupe til Twilight, og de kan alle sammen laves ved at blande eksisterende varme og kolde nuancer af farverne Topchic, Colorance og Nectaya. De 5 Disruptive Vibrant Accents er perfekte eksempler på, hvordan man bryder farver. Kontrastfulde, levende farver, lige fra Yellow til Pink og Blue alle udviklet med eksisterende Elumen-nuancer. Disruptive Vibrant Accents træder frem i Deep Neutral Backgrounds, bryder dem og skaber fantastisk skarpe farver. DEEP NEUTRAL CHESTNUT DEEP NEUTRAL SIENNA DEEP NEUTRAL TAUPE DEEP NEUTRAL COFFEE DEEP NEUTRAL TWILIGHT DEEP NEUTRAL PEARL DISRUPTIVE YELLOW DISRUPTIVE PINK DISRUPTIVE ORANGE-RED DISRUPTIVE GREEN DISRUPTIVE BLUE En elektrisk, neutral brun basisfarve med en varm og intensiv kobbermætning, som afspejler lyset på en helt unik måde. Den multi-dimensionelle brune farve forstærkes og mættes yderligere med rød og kobber og er dermed klar til at forvandle både farve og lysrefleksioner. Denne skæve kombination af kølig grå og neutral varm beige har en særlig evne til at omdanne fin energi til et let farvespil. En mørk mosgrøn nuance, som camouflerer sig i en dyb, neutral brun. En nuance, der tilpasser sig og skaber energi, og som absorberer lyset uden at miste liv. Mat sort forstærket af en blød, violet refleksion. Afhængig af lyset kan den violette refleksion ændre sig fra dyb til strålende. En lys nuance med et lettere køligt lag ovenpå, så alle Vibrant Accents kan træde frem. Ren og skær lethed, som er klar til at blive brudt. Brug levende gul, som trænger igennem enhver Deep Neutral Background og tilfører en strålende dimension. Intens pink giver liv og dynamik en pragtfuld nuance, som præger enhver komposition med sprudlende energi. Orange med rød bliver synlig i lys og skaber en interessant glitrende effekt. En flot og levende grøn med skær af ask og gul refleksion. En banebrydende nuance fuld af vitalitet. En strålende blå med koboltblå identitet og intensitet. Den ændrer sig fra dyb og kølig til levende. En nuance, som skaber et iøjne faldende look. Topchic 40 ml Lotion 6 % + 20 ml 8SB + 20 ml 7K Topchic 40 ml Lotion 6 % + 25 ml 8K + 10 ml 9A + 5 ml 7RO MAX Colorance 60 ml Lotion + 25 ml 10V + 5 ml 10BG Nectaya 40 ml Lotion 9 % + 10 ml 8K + 25 ml 5MB + 5 ml P-Mix Topchic 40 ml Lotion 3 % + 30 ml 3VV MAX + 5 ml 2A + 5 ml 4G Colorance 50 ml Lotion + 10 ml 10BS + 5 ml 10BG + 10 ml Clear Elumen 20 ml NB@ ml AB@9 + 4 ml YY@all Elumen 20 ml SV@ ml Pk@all + 3 ml RV@all Elumen 6 ml GK@all + 6 ml Pk@all + 10 ml KK@all Elumen 10 ml Tq@all + 4 ml YY@all + 10 ml AB@9 Elumen 20 ml AB@9 + 8 ml Bl@all + 2 ml Tq@all

8 COLOR DISRUPTIVE Blue, Pink OG YelloW, DER BRYDER MED KONVENTIONERNE FARVEEFFEKT: STRÅLENDE LYSKILDE CUT And STYLING PANDEHÅRET ER BRUDT MED ET EKSTRA LAG TEXTURE AND STYLE RÅT OG ANDERLEDES MED INDVENDIG STRUKTUR Karolyns Laser Light Color Effect understreger hendes ansigts stærke form. Deep Neutral Chestnut tilført kobber brydes af Disruptive Blue og giver lasereffekt i håret. Stænk af Pink og Yellow ligger oven på Spot Light Color Effect i dette smukt udtænkte farvespil. Disruptive Vibrant Accents står i kontrast til den harmoniske Deep Neutral Background. KAROLYN FØR NUVÆRENDE FARVE: Udvoksninger: 7N Længder og spidser: 7G (naturligt lysnet) LYSNINGSPROCES FOR DISRUPTIVE VIBRANT ACCENTS OP TIL TONEHØJDE 10: SilkLift Gentle: 35 ml Conditioning Cream Developer 6% + 1 skefuld High Performance Lightener uden ammoniak + 3 pump Intensive Conditioning Serum Concentrate DEEP NEUTRAL BACKGROUND: Chestnut Topchic: 40 ml Lotion 6 % + 20 ml 8SB + 20 ml 7K DISRUPTIVE VIBRANT ACCENTS: Blue Elumen: 20 ml AB@9 + 8 ml Bl@all + 2 ml Tq@all Pink Elumen: 20 ml SV@ ml Pk@all + 3 ml RV@all Yellow Elumen: 20 ml NB@ ml AB@9 + 4 ml YY@all Denne trendy korthårsfrisure består af skarpt skåret pandehår med Laser Light Effect brudt af et ekstra lag, der frit kan be væge sig og skaber en blød form. Frisuren består af en graduering, der skaber den runde form og en blød indvendig struktur, som giver liv og bevægelse. Opnå dette stærke pandehårslook med Carving Technique. Klip indvendige lag i siderne og bagpå, og lad det være lidt længere ovenpå. Brug (Deep) Point Cutting for at bryde lagene og opnå et råt look. Skab struktur med længder på toppen med (Free Hand) Slice Cutting. Karolyns style er en brudt rund form med en blød indvendig struktur og et pjusket look. Denne form har også noget androgynt over sig. Påfør StyleSign Flat Marvel og føntør håret. Brug et krøllejern for at skabe mere bevægelse på toppen. For at få denne rå, kantede style skal du toupere de lange lokker med fingrene og runde looket af med StyleSign Unlimitor. STYLING PRODUCTS: StyleSign Flat Marvel StyleSign Fullrebel

9 COLOR GREEN MED YELLOW, DER BRYDER MED KONVENTIONERNE BLØD GLORIE MED SPOT LIGHT EFFECT CUT And STYLING BRYD DE KLASSISKE FORMER, BRYD PAGEN TEXTURE AND STYLE SJOV FUSION AF FLERE LAG Emmas Deep Neutral Twilight Background med blød violet refleksion brydes af Spot Light Color Effect fra blanding af en skøn Green til en varm Yellow, der ligger langs kanten af formen for langsomt at blende med Deep Neutral Background. Kombinationen af mørke og lyse toner skaber en skarp visuel effekt i formen på grund af farvens bløde, glorieagtige effekt. emma FØR NUVÆRENDE FARVE: Udvoksninger: 5N Længder og spidser: 5N LYSNINGSPROCES FOR DISRUPTIVE VIBRANT ACCENTS TIL TONEHØJDE 10: SilkLift Control Ash: 35 ml Conditioning Cream Developer 6% + 1 skefuld High Performance Lightener + 3 pump Stabilizer DEEP NEUTRAL BACKGROUND: Twilight Topchic: 40 ml Lotion 3 % + 30 ml 3VV MAX + 5 ml 2A + 5 ml 4G DISRUPTIVE VIBRANT ACCENTS: Green Elumen: 10 ml Tq@all + 4 ml YY@all + 10 ml AB@9 Yellow Elumen: 20 ml NB@ ml AB@9 + 4 ml YY@all Emmas style er et kantet pagehår inspireret af runde former, der bryder med konventionerne. Bryd kanten ved at klippe et asymmetrisk snit foran, der dækker øjnene og anvender klassisk graduering og indvendige lag, som giver en interessant rund silhouet med masser af volumen og liv. Opnå looket ved at skabe en anderledes rund form på toppen og en graduering i nakken. Klip buede lag i siderne og bagpå. Gå i gang med at klippe kontur med (Deep) Point Cutting. Afslut klipningen ved at bruge (Free Hand) Slice Cutting til kanterne, så frisuren får et råt look. Den udvidede struktur er inspireret af en sjov fusion af flere forskellige lag. Tilfør vægtløs volumen ved at spraye StyleSign Double Boost på rødderne. For at opnå det runde, kantede pagehår skal du føntørre håret forfra og væk fra hendes ansigt. Afslut med at børste spiserne, og bryd stylen ved at toupere med fingrene. Brug StyleSign Fullrebel til at give spidserne en mat finish. STYLING PRODUCTS: Kerasilk Repower Volume Blow-Dry Spray Kerasilk Repower Volume Plumping Cream

10 COLOR DISRUPTIVE ORANGE-RED MED YELLOW, GREEN OG PINK, DER BRYDER MED KONVENTIONERNE EN DÆMPET FUSION AF FARVER CUT And STYLING EN MODERNE STYLE MED KANT TEXTURE AND STYLE KRUSET HÅR ER TRENDY Samis Ambient Light Color Effect bryder perfekt med hendes Deep Neutral Pearl Background og Vibrant Accents. Den lyse baggrund med et lettere køligt lag ovenpå gør, at alle Vibrant Accents træder frem. Den udvidede komposition med strålende Yellow, varm Pink og en snert af Green, som tilsammen udgør en flammende Orange-Red, smelter sammen og skaber en innovativ, dæmpet lyseffekt og en afslappet stemning. sami FØR NUVÆRENDE FARVE: Udvoksninger: 7N Længder og spidser: 10N (bleget) LYSNINGSPROCES VED UDVOKSNINGER OP TIL TONEHØJDE 10: SilkLift Control Beige: 35 ml Conditioning Cream Developer 6% + 1 skefuld High Performance Lightener + 3 pump Stabilizer DEEP NEUTRAL BACKGROUND: Pearl Colorance: 50 ml Lotion + 10 ml 10BS + 5 ml 10BG + 10 ml Clear DISRUPTIVE VIBRANT ACCENTS: Green Elumen: 10 ml Tq@all + 4 ml YY@all + 10 ml AB@9 Yellow Elumen: 20 ml NB@ ml AB@9 + 4 ml YY@all Pink Elumen: 20 ml SV@ ml Pk@all + 3 ml RV@all Orange-Red Elumen: 6 ml GK@all + 6 ml Pk@all + 10 ml KK@all En klassisk lang frisure med indvendige lag og asymmetrisk pandehår, som giver en moderne, sexet style. De indvendige lag i Samis klipning tilfører liv og gør, at hendes hår kan bevæge sig frit. Brug deep pointklipning til konturen, som giver en blød kant. Brug Carving Technique til at bryde formen og klip en runding i pandehåret over det ene øje. Ambient Light Color Effect blender virkelig fint ind i håret og skaber struktur og bevægelse i klipningen. STYLING PRODUCTS: Kerasilk Reconstruct Regenerating Blow-Dry Spray Kerasilk Control Rich Protective Oil Den udvidede rå struktur hjælper med at sprede farven. Med denne style, som er inspireret af vægtløs volumen og på yndig vis trodser tyngdeloven, opnås en spændende kombination af flere forskellige strukturer. Gør håret klar med StyleSign Hot Form. For at opnå denne rå, sexede form skal du rede håret tilbage og bruge et krøllejern med stor diameter. Derefter børster du det overfladisk, til du får et trendy kruset look. Påfør StyleSign Sprayer, og touper hårlokkerne med fingrene for at skabe denne individuelle style med volumen.

11 COLOR PINK OG YELLOW, DER BRYDER MED KONVENTIONERNE EN NY BØLGE SPOT LIGHT CUT And STYLING INDVENDIGE LAG SKABER MERE BEVÆGELSE TEXTURE AND STYLE VOLUMEN ER SEXET Jordans Spot Light Color Effect fremhæver geometrien i frisuren og står i skarp kontrast til den indvendige struktur i hendes pagehår. Den stabile Deep Neutral Background i Sienna med en snert af rød brydes af Vibrant Accents i Pink og Yellow og skaber på den måde en ny bølge Spot Light Color Effect i lagene. JORDAN FØR NUVÆRENDE FARVE: Jomfruhår Udvoksninger: 6N Længder og spidser: 6N LYSNINGSPROCES FOR DISRUPTIVE VIBRANT ACCENTS OP TIL TONEHØJDE 10: SilkLift Strong: 35 ml Conditioning Cream Developer 6% + 1 skefuld High Performance Lightener + 3 pump Intensive Conditioning Serum Concentrate DEEP NEUTRAL BACKGROUND: Sienna Topchic: 40 ml Lotion 6 % + 25 ml 8K + 10 ml 9A + 5 ml 7RO MAX DISRUPTIVE VIBRANT ACCENTS: Pink Elumen: 20 ml SV@ ml Pk@all + 3 ml RV@all Yellow Elumen: 20 ml NB@ ml AB@9 + 4 ml YY@all Bryd formen i en klassisk pagehårsfrisure med indvendige lag. Skab en sexet rund form med en interssant silhouet. Bryd formen foran med et skarpt grafisk klippet pandehår. Efterlad et rundt område på toppen og graduer nakken ved at bruge diagonale snit. Klip buede lag i siderne og langs kanten, og fortsæt med Deep Slice Cutting for at skabe en blødere kontur. Brug Carving Technique, når du klipper foran for at skabe en stærk, rund grafisk form, som afslører det ene øje. Farverne, som er inspireret af udvidet struktur, skaber et skarpt look ved at bryde den runde silhouet. Påfør Kerasilk Color Protective Blow-Dry Spray og føntør håret. For at opnå denne style skal du toupere nogle hårlokker foran. Brug krøllejern til at give håret en rundet form og børst hårlokker, så der opnås en kruset effekt, som tilfører struktur i flere dimensioner. Afslut looket med StyleSign Big Finish for at opnå en sexet form med volumen og udvidet struktur, som viser tonerne i Disruptive Vibrant Accents Pink og Yellow. Touper håret med fingrene for at bryde struktur, volumen og komposition. STYLING PRODUCTS: Kerasilk Color Protective Blow-Dry Spray StyleSign Diamond Gloss

12 COLOR ORANGE-RED MED YELLOW, DER BRYDER KONVENTIONERNE FRA LASER- TIL SPOT LIGHT-EFFECT, SOM TILFØRER LIV CUT And STYLING TØR DU BRYDE FORMEN? TEXTURE AND STYLE RUNDE FORMER PÅ MANGE MÅDER EUGENYIA Eugenyias Deep Neutral Background brydes af Laser Light Color Effect i Orange-Red, som bevæger sig over i Spot Light Color Effect i Yellow og Orange-Red. Hendes Deep Neutral Coffee Background gør, at Vibrant Accents stråler flot på håret med de mørke facetter. Samtidig fremhæver blandingen af lysere farver på perfekt vis det karakteristiske asymmetriske pandehår. FØR NUVÆRENDE FARVE: Jomfruhår Udvoksninger: 4N Længder og spidser: 4N LYSNINGSPROCES FOR DISRUPTIVE VIBRANT ACCENTS OP TIL TONEHØJDE 9: SilkLift Strong: 35 ml Conditioning Cream Developer 9% + 1 skefuld High Performance Lightener + 3 pump Intensive Conditioning Serum Concentrate DEEP NEUTRAL BACKGROUND: Coffee Nectaya: 40 ml Lotion 9 % + 10 ml 8K + 25 ml 5MB + 5 ml P-Mix DISRUPTIVE VIBRANT ACCENTS: Orange-Red Elumen: 6 ml GK@all + 6 ml Pk@all + 10 ml KK@all Yellow Elumen: 20 ml NB@ ml AB@9 + 4 ml YY@all Frisurens indvendige lag, der giver en skæv form, og det asymmetriske pandehår, der bryder geometrien, gør, at farverne bevæger sig samtidig med, at frisuren har en tydelig rund form. Den runde form opnår du med Carving Technique. Efterlad et rundt område på toppen og klip buede lag. Red håret frem fra isse mod ansigt. Tag fat i nogle hårlokker og klip visuelt med saksen. Afslut med at personliggøre klipningen med (Deep) Point Cutting og (Free Hand) Slice Cutting for at skabe den sexede runde form og et råt look. Bryd formen ved at style med vægtløs volumen. Den udvidede struktur i det mellemlange hår og spidserne hjælper med at sprede farven. Påfør StyleSign Glamour Whip og tør rødderne flade. Brug en rund børste til at bøje spidserne i en rund form, så der kommer volumen i siderne. Børst ud for at få en pjusket stil, og touper spidserne med en lille klat StyleSign Roughman for at give håret en mat struktur. STYLING PRODUCTS: StyleSign Glamour Whip StyleSign Magic Finish

13 COLOR BLUE OG PINK, DER BRYDER KONVENTIONERNE LIGHT TRANSITION MED AMBIENT LIGHT COLOR EFFECT CUT And STYLING UNDERKLPNINGER MØDER BLØDE KONTURER TEXTURE AND STYLE FOR RIGTIGE MØNSTERBRYDERE manouche Manouches Deep Neutral Taupe i udvoksningen smelter lyst og mørkt sammen og er det vigtigste element i denne farveteknik. Blandingen af toner skaber et smukt, let spil. Bruddet med det inderste lyseblonde hår med kombinationen af Vibrant Accents i Blue og Pink i hver side viser farvens bevægelse og forstærker den lyse farves brydende effekt ved hjælp af Ambient Light Color Effect. FØR NUVÆRENDE FARVE: Udvoksninger: 7N Længder og spidser: 10N (farvebehandlet) LYSNINGSPROCES FOR UDVOKSNINGER/ UNDERKLIPNINGER TIL TONEHØJDE 10: Topchic: 50 ml Lotion 12 % + 15 ml 11P + 10 ml 11B DEEP NEUTRAL BACKGROUND TIL UDVOKSNINGER/UNDERKLIPNINGER: Taupe Colorance: 60 ml Lotion + 25 ml 10V + 5 ml 10BG DEEP NEUTRAL BACKGROUND: Pearl Colorance: 50 ml Lotion + 10 ml 10BS + 5 ml 10BG + 10 ml Clear DISRUPTIVE VIBRANT ACCENTS: Blue Elumen: 20 ml AB@9 + 8 ml Bl@all + 2 ml Tq@all Pink Elumen: 20 ml SV@ ml Pk@all + 3 ml RV@all Manouches look brydes af en kort underklipning, som tilfører stylen et interessant element. Der er stærke geometrier og en indvendig rund struktur i klipningen, selvom konturen fortsat er blød. STYLING PRODUCTS: StyleSign Double Boost StyleSign Big Finish Lagene gør, at formen kan bevæge sig frit, hvilket giver et råt look, hvor frisuren ikke er låst fast ét sted. Efterlad et rundt område på toppen. Brug trimmer eller saks over kam for at klippe den nederste del og fremhæve frisurens form. Skab en blød kontur med (Free Hand) Slice Cutting og (Deep) Point Cutting. Den brudte runde struktur er med til at fordele farven. Silhouetten er interessant, ud over at den er både rå og har kant. Påfør StyleSign Sleek Perfection på større områder, inden du bruger glattejernet til at krølle håret tilbage og væk fra ansigtet. Børst håret, vip det tilbage og lav en rund form med en stor kam. Hvis du ønsker at give håret mere struktur, kan du bruge StyleSign Lagoom Jam og kramme det i med dine fingre.

14 D!SRUPT COLLECTION OVERSIGT KAROLYN Emma Sami jordan Eugenyia manouche DEEP NEUTRAL BACKGROUND Chestnut Topchic: 40 ml Lotion 6 % + 20 ml 8SB + 20 ml 7K VIBRANT ACCENTS Blue Elumen: 20 ml AB@9 + 8 ml Bl@all + 2 ml Tq@all Pink Elumen: 20 ml SV@ ml Pk@all + 3 ml RV@all Yellow Elumen: 20 ml NB@ ml AB@9 + 4 ml YY@all DEEP NEUTRAL BACKGROUND Twilight Topchic: 40 ml Lotion 3 % + 30 ml 3VV MAX + 5 ml 2A+ 5 ml 4G VIBRANT ACCENTS Green Elumen: 10 ml Tq@all + 4 ml YY@all + 10 ml AB@9 Yellow Elumen: 20 ml NB@ ml AB@9 + 4 ml YY@all DEEP NEUTRAL BACKGROUND Pearl Colorance: 50 ml Lotion + 10 ml 10BS + 5 ml 10BG + 10 ml Clear VIBRANT ACCENTS Green Elumen: 10 ml Tq@all + 4 ml YY@all + 10 ml AB@9 Yellow Elumen: 20 ml NB@ ml AB@9 + 4 ml YY@all Pink Elumen: 20 ml SV@ ml Pk@all + 3 ml RV@all Orange-Red Elumen: 6 ml GK@all + 6 ml Pk@all + 10 ml KK@all DEEP NEUTRAL BACKGROUND Sienna Topchic: 40 ml Lotion 6 % + 25 ml 8K + 10 ml 9A + 5 ml 7RO MAX VIBRANT ACCENTS Pink Elumen: 20 ml SV@ ml Pk@all + 3 ml RV@all Yellow Elumen: 20 ml NB@ ml AB@9 + 4 ml YY@all DEEP NEUTRAL BACKGROUND Coffee Nectaya: 40 ml Lotion 9 % + 10 ml 8K + 25 ml 5MB + 5 ml P-Mix VIBRANT ACCENTS Orange-Red Elumen: 6 ml GK@all + 6 ml Pk@all + 10 ml KK@all Yellow Elumen: 20 ml NB@ ml AB@9 + 4 ml YY@all DEEP NEUTRAL BACKGROUND Taupe Colorance: 60 ml Lotion + 25 ml 10V+ 5 ml 10BG Pearl Colorance: 50 ml Lotion + 10 ml 10BS + 5 ml 10BG + 10 ml Clear VIBRANT ACCENTS Blue Elumen: 20 ml AB@9 + 8 ml Bl@all + 2 ml Tq@all Pink Elumen: 20 ml SV@ ml Pk@all + 3 ml RV@all

15 LÆKRE STYLES FORTJENER GOLDW ELLS BEDSTE PRODUKTPORTEFØLJE Anbefal produkterne til dine kunder, så de kan lave de samme og nye hårstyles derhjemme TOPCHIC Intelligent farve karakteristisk skønhed. ELUMEN Supereffektiv hårfarve uden iltningsmiddel. NECTAYA Hårfarve uden ammoniak eller ammoniaklugt. COLORANCE Den første halvpermanente hårfarve med intralipid, der reparerer hårstrukturen. Silklift Perfekt blond farve med et dobbelt løfte: Stærkere end nogensinde før. Skånsom som altid. Dualsenses Effektiv ekspertbehandling med dobbelteffekt. ELUMEN COLOR CARE Særlige farver har brug for særlig pleje. Kerasilk Care Forvandling til smukt og glansfuldt farvet hår. Stylesign Styling, der viser frisurens og farvens skønhed som aldrig før. SILKLIFT control Giver en fantastisk effektiv lysning og farvekontrol i kun ét trin. FARVE LIGHTENER PLEJE styling

16 COLOR ZOOM CHALLENGE 16 VIND COLOR ZOOM CHALLENGE OG SCENETID PÅ NÆSTE GLOBAL ZOOM EVENT TAG ET SMUGKIG PÅ EVENTEN. Boost din kreativitet og bliv en del af Color Zoom Global Zoom Event er en af de mest inspirerende events for stylister fra hele verden. Tre hele dage med hårmode og ideudveksling med andre kreative stylister vil booste både din kreativitet og din karriere. Træd ind i denne verden, deltag i livefinalerne, overvær lanceringen af den nye Color Zoom 16 Collection og mød ligesindede kreative mennesker. Det eneste, du skal gøre, er at vise os, hvordan DU bryder konventionerne Skab din egen version af Color Zoom 16 D!SRUPT Collection. Du ender måske med at være en af de stylister, der konkurrerer live på scenen. Vinderne af Color Zoom Challenge vil indgå i det team, der skaber den nye Color Zoom 18 Collection. Udnyt chancen for at komme på scenen. Bryd dine styles, og bliv den næste mønsterbryder. LIVEKONKURRENCEN VAR ENORMT SPÆNDENDE, MEN DET ER INGENTING SAMMENLIGNET MED DET ADRENALINRUSH, JEG FIK BAGEFTER, DA MIT NAVN BLEV RÅBT OP. Dare to disrupt. Bliv en del af Global Color Zoom Challenge 16. Du kan downloade ansøgningen via eller ringe på: (DK) Lidia Malez GLOBAL WINNER NEW TALENT CATEGORY 2014, Rusland

17 HOW WILL YOU DISRUPT? Hvis du ønsker flere oplysninger, herunder bookingoplysninger, bedes du kontakte din Goldwell-repræsentant goldwell.com Goldwell er en del af Kao Salon Division DK 2016 Beriger livet for stylister og frisører samt deres kunder gennem tillidsfuldt partnerskab, fremgang i salonen og vores portefølje af avancerede serviceydelser, innovative produkter og inspirerende undervisning kun til saloner.

Color zoom 17 COLLECTION MANUAL

Color zoom 17 COLLECTION MANUAL Color zoom 17 COLLECTION MANUAL IN FLUX OMDANNELSE AF ENERGI. FUSIONERING AF FORMER. FORVANDLING AF FARVER. Det er skønhed i bevægelse. Mørke, elegante farver smelter sammen med gådefulde regnbuefarver

Læs mere

FROM PASSION TO MASTERY

FROM PASSION TO MASTERY EDUCATION 2018 GOLDWELL MASTER SERIES FROM PASSION TO MASTERY Enten color, cut & shape eller texture - tag din ekspertise til nye højder. Vær en sand mester i det du elsker. Tag del i Goldwell Master Series

Læs mere

EN NY TREND. EN NY COLOR ZOOM CHALLENGE. NYE MULIGHEDER. DE TRE KATEGORIER:

EN NY TREND. EN NY COLOR ZOOM CHALLENGE. NYE MULIGHEDER. DE TRE KATEGORIER: EN NY TREND. EN NY COLOR ZOOM CHALLENGE. NYE MULIGHEDER. GOLDWELL s Color Zoom Challenge 2012 fortsætter sin søgen efter de mest kreative trendsættere. Vil du være den, der sætter trenden i stedet for

Læs mere

JOIN IN TZ_Challenge_Kit_DK.indd 1 TZ_Challenge_Kit_DK.indd 1 07.12.2006 11:21:30 Uhr 07.12.2006 11:21:30 Uhr

JOIN IN TZ_Challenge_Kit_DK.indd 1 TZ_Challenge_Kit_DK.indd 1 07.12.2006 11:21:30 Uhr 07.12.2006 11:21:30 Uhr JOIN IN TZ_Challenge_Kit_DK.indd 1 07.12.2006 11:21:30 Uhr TO TRENDS. ÉN UDFORDRING. DIN CHANCE! I 2007 afholder GOLDWELL for første gang en spændende international trend konkurrence: Trend Zoom Color

Læs mere

GREAT STYLE MAY NOT SAVE THE WORLD BUT IT CAN MAKE YOUR DAY. at the end of the day, STYLE MATTERS

GREAT STYLE MAY NOT SAVE THE WORLD BUT IT CAN MAKE YOUR DAY. at the end of the day, STYLE MATTERS GREAT STYLE MAY NOT SAVE THE WORLD BUT IT CAN MAKE YOUR DAY. Stil er et visuelt sprog, der forener kreative mennesker over hele verden. Hos KMS anvender vi dette kraftfulde sprog for at samarbejde med

Læs mere

open your eyes ESLABONDEXX

open your eyes ESLABONDEXX open your eyes tm ESLABONDEXX and marvel at color open your eyes OG DET ER KUN EN ENESTE FARVE DER KAN KALDES ESLABONDEXXTM VÆLG FARVEN DER BESKYTTER EslabondexxTM Color. Åbn øjnene og beundr farven. Du

Læs mere

Den magiske skat. - Kærlighed i hjertet. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Den magiske skat. - Kærlighed i hjertet. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Den magiske skat - Kærlighed i hjertet Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter

Læs mere

TILMELDING: 86 24 90 55

TILMELDING: 86 24 90 55 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for modeller på kurser

Læs mere

DM 2015. 13. september på Hansenberg i Kolding REGLER

DM 2015. 13. september på Hansenberg i Kolding REGLER DM 2015 13. september på Hansenberg i Kolding REGLER Indhold Damer Creative - test 1.. 3 Hair by Night - test 2. 4 Evening Style - test 1.. 5 Progressive Cut - test 2.. 6 Bridal Hairstyle.. 7 Herre Creative

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af,

Læs mere

Forår 2014 INFORMATION DIVA KENDIS SHOW. tlf. 86 24 90 55. Tilmelding: Fra tirsdag d. 7/1-2014 kl. 08.30

Forår 2014 INFORMATION DIVA KENDIS SHOW. tlf. 86 24 90 55. Tilmelding: Fra tirsdag d. 7/1-2014 kl. 08.30 DIVA KENDIS SHOW TEASER Kendt frisør fra England gæster Danmark til et helt forrygende show i samarbejde med DIVA Hold øje med Hairservice i det nye år, da vi afholder et stort show med en af Englands

Læs mere

KORT GØRE/RØRE. Vejledning. Visuel (se) Auditiv (høre) Kinæstetisk (gøre) Taktil (røre)

KORT GØRE/RØRE. Vejledning. Visuel (se) Auditiv (høre) Kinæstetisk (gøre) Taktil (røre) GØRE/RØRE KORT Vejledning Denne vejledning beskriver øvelser til Gøre/røre kort. Øvelserne er udarbejdet til både de kinæstetisk, taktilt, auditivt og visuelt orienterede elever. Men brugeren opfordres

Læs mere

Hedegårdsskolen 2015

Hedegårdsskolen 2015 Hedegårdsskolen 2015 Ny udskoling - 3 linjer Med linjerne får Hedegårdsskolen en udskoling, der bliver endnu mere målrettet til den enkelte elev. Vi udbyder derfor de tre spændende linjer, som du kan læse

Læs mere

DANMARK EDUCATION 1 4 SEMINARS TO INSPIRE YOUR CAREER

DANMARK EDUCATION 1 4 SEMINARS TO INSPIRE YOUR CAREER DANMARK EDUCATION 1 4 SEMINARS TO INSPIRE YOUR CAREER 2 YOUR PASSION YOUR DRIVE Uddannelse er det vigtigste, vi overhovedet kan gøre for os selv og vores kunder. Uddannelse inspirerer os og styrker vores

Læs mere

Praktikvejledning for grundforløb

Praktikvejledning for grundforløb Elevens navn CPR nummer Salon Som en fortsættelse af de fag som eleven har arbejdet med på et har det fælles faglige udvalg udarbejdet nogle praktikmål. Disse mål skal eleven opnå på et tilfredsstillende

Læs mere

Film (spilletid: 2 min.)

Film (spilletid: 2 min.) Film (spilletid: 2 min.) Film: Tænk. Hvis det er dig Aarhus Universitet har lavet en film om starten på et muligt studieliv på universitetet. Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om filmen og

Læs mere

BEAUTIFUL HAIR. I dag anvender mere end 6000 topfrisører verden over produkterne i deres saloner, samt sælger dem videre til deres kunder.

BEAUTIFUL HAIR. I dag anvender mere end 6000 topfrisører verden over produkterne i deres saloner, samt sælger dem videre til deres kunder. 03 BEAUTIFUL HAIR and making the most of it Vil man gerne have et sundt og velplejet hår, er det nødvendigt at forstå hårets behov. Disse behov kender Hans Conzen Kosmetik GmbH. Resultatet er et førsteklasses

Læs mere

COLOR ZOOM Challenge 16 D!SRUPT

COLOR ZOOM Challenge 16 D!SRUPT COLOR ZOOM Challenge 16 D!SRUPT AT DELTAGE I KONKURRENCEN VAR SPÆNDENDE, MEN MEST AF ALT INSPIRERENDE. OPLEVELSEN VAR ET STORT BOOST FOR MIN KREATIVITET OG KARRIERE JEG ELSKEDE DET. KONKURRENCEN ER BARE

Læs mere

Go On! 7. til 9. klasse

Go On! 7. til 9. klasse Go On! 7. til 9. klasse Fra skoleåret 2013 / 2014 Introduktion til linjer Alle er genier. Men hvis du dømmer en fisk på dens evne til at klatre i træer, vil den leve hele sit liv i den tro, at den er dum.

Læs mere

Teknisk Manual INDHOLD

Teknisk Manual INDHOLD TeKNISK Manual 2 BLONDME l Indhold Teknisk Manual INDHOLD Side 3 Koncept Side 5 Information & konsultation Side 7 Side 9 Side 10 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Lysning & Farve Premium Performance

Læs mere

Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm...

Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm... A g n e t h e M a a g a a r d g l a s v æ r k Mit Danmark Mine rødder Jeg er født, opvokset og bor midt i den storslåede vestjyske natur tæt ved havet. Min inspiration Naturen, havet og de åbne vidder

Læs mere

Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi. Refleksionsark. Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004.

Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi. Refleksionsark. Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004. Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi Refleksionsark Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004. Label: Refleksionsark, der er udfyldt og drøftet 1. Samarbejdsaftale Markér 1a. Invitation

Læs mere

SVENDEPRØVE i frisørfaget foråret 2016. Klipning og strukturbehandling Styling. Opgave 1 og 2 personlig model (samme model) Opgave 3 personlig model

SVENDEPRØVE i frisørfaget foråret 2016. Klipning og strukturbehandling Styling. Opgave 1 og 2 personlig model (samme model) Opgave 3 personlig model Herrearbejde Tid til behandling TEMA opgave: Opgave 1 Klipning 45 min Opgave 2 Styling 25 min Kundebehandling: Opgave 3 Klipning og strukturbehandling Styling Opgave 1 og 2 personlig model (samme model)

Læs mere

Pinsedag Joh. 14,15-21; Jer. 31,31-34; Apg. 2,1-11 Salmer: 290, 300, 283-291,292 (alterg.), 298

Pinsedag Joh. 14,15-21; Jer. 31,31-34; Apg. 2,1-11 Salmer: 290, 300, 283-291,292 (alterg.), 298 Pinsedag Joh. 14,15-21; Jer. 31,31-34; Apg. 2,1-11 Salmer: 290, 300, 283-291,292 (alterg.), 298 Lad os bede! Kære hellige ånd, tak fordi Du er hos os som vor ledsager gennem livet. Vi beder dig: bliv hos

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm...

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm... A g n e t h e M a a g a a r d g l a s v æ r k Mit Danmark Mine rødder Jeg er født, opvokset og bor midt i den storslåede vestjyske natur tæt ved havet. Min inspiration Naturen, havet og de åbne vidder

Læs mere

Guds engle -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

Guds engle -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter Guds engle -1 Mål: Vi vil give børnene bibelske sandheder omkring engle. Læs derfor også vedlagt fil Guds Engle info igennem, så du er klar til at svare på børnenes spørgsmål. Tekst: Lukas 1, 5-25 (Zakarias

Læs mere

8. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 17. juli 2016 kl. 10.00. Salmer: 736/392/436/686//672/439/701/651

8. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 17. juli 2016 kl. 10.00. Salmer: 736/392/436/686//672/439/701/651 1 8. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 17. juli 2016 kl. 10.00. Salmer: 736/392/436/686//672/439/701/651 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, amen! Sommerferietid. Søndag,

Læs mere

Kundepræsentation & Styleguide

Kundepræsentation & Styleguide Kundepræsentation & Styleguide Laura April Brun - Gruppe 14 1 Indhold Problemet. Min målgruppe; børnefamilier, udgør størstedelen af de besøgende på Egeskov slot, men mindste delen af Egeskovs såkaldte

Læs mere

Identitet og autenticitet

Identitet og autenticitet Indhold Forord: Identitet og autenticitet 9 1. Forvandlende kendskab til jeg et og Gud 15 2. At lære Gud at kende 29 3. De første skridt mod at lære sig selv at kende 43 4. At kende sig selv som man virkelig

Læs mere

Tekster: 3. mos 19.1-2.9-18, Gal. 2. 16-21, Luk 10.23-37

Tekster: 3. mos 19.1-2.9-18, Gal. 2. 16-21, Luk 10.23-37 Tekster: 3. mos 19.1-2.9-18, Gal. 2. 16-21, Luk 10.23-37 Salmer: Vejby 9.00: 749 I østen stiger 493 Gud Herren så 164 Øjne, I var lykkelige (Mel. Egmose) 518 På Guds nåde Lihme 10.30: 749 I østen stiger

Læs mere

En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB

En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB En mini e-bog til dig fra Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB Kan du svare klart på alle 7 spørgsmål i den her bog? Hvis ikke, så begår

Læs mere

Victor, Sofia og alle de andre

Victor, Sofia og alle de andre Victor, Sofia og alle de andre Victor betyder vinder, og Sofia betyder vis dom. Begge er egenskaber, som vi alle sammen gerne vil eje. I denne bog er det navnene på to af de børn, vi møder i mange af bogens

Læs mere

ICON Hairspa forår 2015

ICON Hairspa forår 2015 KURSER FORÅR 2015 ICON Hairspa forår 2015 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa. Et nyt år står klar, og vi vil her gerne benytte chancen for at takke alle vore kunder for opbakningen

Læs mere

EVENTS for professionals WELCOME TO

EVENTS for professionals WELCOME TO EVENTS for professionals WELCOME TO EDUCATION AUTUMN 2019 FREESTYLE NIGHT Inspiration i topklasse, leveret af Emil Hartmann Schäfer & Lasse Sørensen. Du vil denne aften blive præsenteret for smukt håndværk,

Læs mere

Beauty. in Balance with Nature

Beauty. in Balance with Nature Beauty in Balance with Nature Shampoo MIXED GREENS SHAMPOO Til normalt og tørt hår Tilfører fugt og blødgør tørt og farvebehandlet hår Fremmer naturligt krøllet og strukturbehandlet hår BASIL MINT SHAMPOO

Læs mere

COME CLEAN NYT FRA STYLE CONNECTION: NEW POWDER REFRESH 01 DRY SHAMPOO REDKEN.DK

COME CLEAN NYT FRA STYLE CONNECTION: NEW POWDER REFRESH 01 DRY SHAMPOO REDKEN.DK COME CLEAN NYT FRA STYLE CONNECTION: NEW POWDER REFRESH 01 DRY SHAMPOO REDKEN.DK FØLELSEN AF RENT HÅR MED NEW POWDER REFRESH 01 DRY SHAMPOO Redken s første tørshampoo absorberer olie, neutraliserer duft,

Læs mere

Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling

Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling Evalueringen er lavet i december 2012 med 5 unge mellem 18-30 år to unge kvinder og tre unge mænd. Mentor har interviewet Mentees, transskriberet

Læs mere

Kreativitet. Velkommen. Alle vandrer rundt og siger god dag til dem de møder: Hej jeg hedder, sidst jeg var glad var..

Kreativitet. Velkommen. Alle vandrer rundt og siger god dag til dem de møder: Hej jeg hedder, sidst jeg var glad var.. Kreativitet Velkommen Alle vandrer rundt og siger god dag til dem de møder: Hej jeg hedder, sidst jeg var glad var.. 1 Barrierer for kreativitet og ideudvikling Frygten for at lave fejl Frygten for at

Læs mere

Handleplan fra Dagtilbud Højvangen oktober 2015

Handleplan fra Dagtilbud Højvangen oktober 2015 Handleplan fra Dagtilbud Højvangen oktober 2015 Læringsgrundlag Forskning (jvf. bl.a. Ole Henrik Hansen) viser at en struktureret tilgang til at arbejde med læring har en gavnlig effekt. 3 forhold der

Læs mere

Succesfuld start på dine processer. En e-bog om at åbne processer succesfuldt

Succesfuld start på dine processer. En e-bog om at åbne processer succesfuldt Succesfuld start på dine processer En e-bog om at åbne processer succesfuldt I denne e-bog får du fire øvelser, der kan bruges til at skabe kontakt, fælles forståelser og indblik. Øvelserne kan bruges

Læs mere

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 BV 05.12 Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 01/05/12 08.41 Together. A passion for hair. Kundebrochure Blondme DANSK.indd

Læs mere

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS NATURAL ACTIVE INGREDIENTS create & complete YOUR LOOK wave defining fluid/medium-strong hold Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

Projektbeskrivelse. Indhold

Projektbeskrivelse. Indhold Projektbeskrivelse Jeg vil lave en trailer for et fiktivt fantasy spil. Jeg spiller selv mange fantasy spil og traileren er tænkt som en reklame for et spil som jeg selv godt kunne tænke mig at spille.

Læs mere

Vis industrien frem! Flere unge skal have en uddannelse inden for industrien.

Vis industrien frem! Flere unge skal have en uddannelse inden for industrien. Vis industrien frem! Flere unge skal have en uddannelse inden for industrien. Vær med til at tage ansvar og åbn dørene til din virksomhed. Drejebog til virksomheder i samarbejde med Tresu Group, FKSSlamson

Læs mere

LÆRINGSARK. Spørgsmål til samtale Luk 4,14-21. Historie. Bibel-oplæg (til dine notater under oplægget) Skabelse, syndefald og pagt

LÆRINGSARK. Spørgsmål til samtale Luk 4,14-21. Historie. Bibel-oplæg (til dine notater under oplægget) Skabelse, syndefald og pagt Denne første samling handler om det store billede: Guds mission. Hvad er Guds mission og plan med verden? Og hvordan passer integreret mission ind i denne frelsesplan? Luk 4,14-21 Hvilken slags forandring

Læs mere

Men s. Look. Med Marco Merie & Víctor Moreno

Men s. Look. Med Marco Merie & Víctor Moreno KURSER FORÅR 2015 Men s Sexy Look Med Marco Merie & Víctor Moreno Eksklusivt look & learn kursus af herrehår og skægmode 2015 Det er os en stor fornøjelse at invitere dig til Mens Sexy Look 2015. Mens

Læs mere

GINA DAMM DOKUMENTATION GRAFIK & BILLEDER

GINA DAMM DOKUMENTATION GRAFIK & BILLEDER GINA DAMM DOKUMENTATION GRAFIK & BILLEDER SVENDEPRØVE 2016 OPGAVE En plakat til den kommende biograf thriller, Anoplogaster. ANOPLOGASTER PROGRAMMER Adobe Photoshop CC Adobe Illustrator CC Adobe InDesign

Læs mere

Roskilde Ungdomsskole. Fælles mål og læseplan for valgfaget. Digital foto

Roskilde Ungdomsskole. Fælles mål og læseplan for valgfaget. Digital foto Roskilde Ungdomsskole Fælles mål og læseplan for valgfaget Digital foto April 2016 Fælles mål Digital foto Introduktion Nye digitale teknologier gør det i dag muligt at lave fotos og medieproduktioner

Læs mere

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE BØRNENES DESIGN- OG TEGNESKOLE PÅ AKADEMIETS SKOLER OGSÅ FOR TEENAGER I KØBENHAVN INSPIRERENDE SOMMER SommerCampus med sommerskole på Børnenes Design-

Læs mere

Konfirmationsprædiken: Store bededag

Konfirmationsprædiken: Store bededag Konfirmationsprædiken: Store bededag Kære konfirmander, familier og venner I midten af september mødtes vi; konfirmanderne og jeg til den første undervisningstime her i Jægersborg Kirke, og nu er der gået

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør. Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør. Log ind Trin 1 - Log ind Trin 2 - Start dagen Opgaver Accepter / Afvis opgave Scanner Lasteoversigt Slut dag Accepter / Afvis opgave Denne guide hjælper

Læs mere

PROFESSIONEL STYLING HVER DAG

PROFESSIONEL STYLING HVER DAG PROFESSIONEL STYLING HVER DAG Opnå det professionelle touch fra din frisør Med styling kan din frisør give din frisure det sidste touch, det der giver dig det bedste look som er originalt, personligt og

Læs mere

10 år yngre på 3 minutter

10 år yngre på 3 minutter 10 år yngre på 3 minutter Du tror ikke dine egne øjne EpiLift er den nyeste generation af Cosmeceuticals og helt uden sammenligning. Intet virker så hurtigt og effektivt som EpiLift En flaske EpiLift Instant

Læs mere

Vejledning til Photofiltre nr.129 Side 1

Vejledning til Photofiltre nr.129 Side 1 Side 1 Til denne vejledning laver vi lidt ekstra ved hvert billede. Vi skal bruge det der hedder Image Curl. Vi skal altså bruge en fil der kan hentes på min hjemmeside under Photofiltre 7 og nederst på

Læs mere

Kaizen. Hvordan du kan involvere dine medarbejdere i at lave løbende forbedringer på en systematisk måde

Kaizen. Hvordan du kan involvere dine medarbejdere i at lave løbende forbedringer på en systematisk måde Kaizen Hvordan du kan involvere dine medarbejdere i at lave løbende forbedringer på en systematisk måde 2013 Lean Akademiet - Danmark Gennemfør forbedringer med en systematisk metode, der tager udgangspunkt

Læs mere

DEN SEJE BÅLMAGER. Formål

DEN SEJE BÅLMAGER. Formål Niveau 1 Spirer Årstid Hele året Forløbets varighed 2 trin + en aften Formål Lejrbålet er en traditionel spejderaktivitet og med dette mærke, skal spirerne lave og opleve et rigtigt spejderlejrbål med

Læs mere

HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen

HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen Denne folder kan du også finde på vores hjemmeside www.bovia.dk sammen med andre nyttige oplysninger. HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen ImageConsult Hvorfor

Læs mere

1. Læsestærke børn i Vores Skole

1. Læsestærke børn i Vores Skole 1. Læsestærke børn i Vores Skole Vores forældre kan lære at styrke børnenes læsefærdigheder Forældre kan bruges endnu mere til at fremme børnenes læsefærdigheder. Vi kan give dem gode råd og brugbare redskaber

Læs mere

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik 1 Indhold Socialpolitikken og Socialudvalgets MVV... 3 Politikkens fokusområder...

Læs mere

KURSUS PROGRAM FORÅR 2016

KURSUS PROGRAM FORÅR 2016 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com

Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com Ny Osis serie Find inspiration på www.killroutine.com Osis er en kreativ, professionel stylingserie, som kan inspirere dig, og give dig mulighed for at fremtrylle dit eget unikke look. OSiS giver maksimal

Læs mere

Gøgl i hverdagen sådan!

Gøgl i hverdagen sådan! Gudrun Gjesing Anton Niemann Jensen Gøgl i hverdagen sådan! Indhold 5 5 6 6 9 9 10 11 12 13 15 16 17 17 21 24 29 35 43 45 48 50 53 55 57 61 63 67 67 67 68 69 Indledning Derfor denne bog Før du går i gang

Læs mere

Katalogets formål er, at fungere som et værktøj i arbejdet med at optimere og udvikle rum og rumoplevelser. Mie Dinesen

Katalogets formål er, at fungere som et værktøj i arbejdet med at optimere og udvikle rum og rumoplevelser. Mie Dinesen BEVÆGELSE I RUM BEVÆGELSE I RUM er et opslagskatalog, der er tænkt som et redskab til at få en bredere viden omkring bevægelse i rum. Bevægelsen i og igennem et rum er det, der definerer og beskriver

Læs mere

Bordkort nr. 1 & 7. Sværhedsgrad 1 Ingen kendskab. Bordkort nr. 2 & 3. Sværhedsgrad 2 Lidt kenskab. Bordkort nr. 4 & 6

Bordkort nr. 1 & 7. Sværhedsgrad 1 Ingen kendskab. Bordkort nr. 2 & 3. Sværhedsgrad 2 Lidt kenskab. Bordkort nr. 4 & 6 SVÆRHEDSGRAD Der er i denne e-bog 8 bordopsætninger, som indeholder 4 sværhedsgrader. Sværhedsgrad 1 er den letteste, og 4 den sværeste. Dog skal det siges, at alle, som er let øvede inden for kort og

Læs mere

Børnesyn og nyttig viden om pædagogik

Børnesyn og nyttig viden om pædagogik Børnesyn og nyttig viden om pædagogik I Daginstitution Langmark Udarbejdet 2014 Børnesyn i Langmark Alle børn i daginstitution Langmark skal opleve sig som en del af de fællesskaber, vi har. De skal anerkendes

Læs mere

Ifö Acrylic Nyhed! spændende badekar til indmuring B99939

Ifö Acrylic Nyhed! spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic Nyhed! spændende badekar til indmuring B99939 Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet Når mor eller far er ulykkesskadet når mor eller far er ulykkesskadet 2 Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder, der er ulykkesskadet. Kan dit barn læse, kan det

Læs mere

Sognepræst Eva Tøjner Götke Prædiken Anden Påskedag: Emmaus. Påskedag og i dag: anden påskedag er en hjertestarter.

Sognepræst Eva Tøjner Götke Prædiken Anden Påskedag: Emmaus. Påskedag og i dag: anden påskedag er en hjertestarter. Sognepræst Eva Tøjner Götke Prædiken Anden Påskedag: Emmaus. Påskedag og i dag: anden påskedag er en hjertestarter. Vi er faktisk ved at anskaffe én til kirken, - en hjertestarter - så vi kan sætte ind,

Læs mere

Gurli voksede op, hun spurgte sin mor om alt, og lærte mange ting om livet.

Gurli voksede op, hun spurgte sin mor om alt, og lærte mange ting om livet. 1 Væslen Gurli For længe længe siden, måske er det 100 år, var der i en tunnelmørk granskov en brændestabel. Sådan en stabel, hvor skovhuggerne lægger det træ, de fælder. Sådan nogle er der mange af i

Læs mere

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste

Værdi kr 25,- LADY. Minerals. Kalkmaling. God smag fortjener det bedste Værdi kr 25,- LADY Minerals Kalkmaling God smag fortjener det bedste NYHED HENTET IND FRA NATUREN FOR AT SKABE RUM MED SMUKKE, KALKEDE VÆGGE OG ET UNIKT FARVEUDTRYK FORSIDE VÆG: LADY 1623 MARRAKESH DENNE

Læs mere

KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF

KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF 10/28/2015 KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF Af Nichlas, Lizette, Jake og jonas indholdsfortegnelse Inledning... 3 Problemformulering... 3 Om SAF.... 3 Brainstorming for SAF... 3 Valg af idé.... 4 Færdige produkt...

Læs mere

Den gode motoriske cirkel -som den står i bogen

Den gode motoriske cirkel -som den står i bogen Den gode e cirkel -som den står i bogen kammerater og voksne Den gode e cirkel -som den står i bogen Skrevet som en rækkefølge og med indlagt niveauforskel Kammerater og voksne F.eks: Kan optimal DIREKTE

Læs mere

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag Fællesskab Viden Glæde TrygFonden Besøgshunde er kærligt selskab i en ensartet hverdag. Samvær med en hund kan tænde lys i øjnene, mindske ensomhed og starte nye samtaler. Når en hund logrer med halen,

Læs mere

18.s.e.trin. I med tema: Hænder Særgudstjeneste i Strellev 4. oktober 2015 51 675 370 367-11

18.s.e.trin. I med tema: Hænder Særgudstjeneste i Strellev 4. oktober 2015 51 675 370 367-11 Du skal elske Herren din Gud, siger Jesus. Det er det første og største bud. Men et andet bud står lige med det: Du skal elske din næste som dig selv. Men hvad betyder det, at man skal elske andre lige

Læs mere

Leder- AkAdemiet. - i samarbejde med DIF og DGI

Leder- AkAdemiet. - i samarbejde med DIF og DGI Leder- AkAdemiet - i samarbejde med DIF og DGI En stærk forening med en god leder DIF og DGI har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion. Derfor har vi sat os det mål, at der

Læs mere

DU SÆTTER AFTRYK. Har du tænkt over, hvilken forskel DU gør som frivillig i KFUM og KFUK? For børn og unge, andre frivillige og for dig selv?

DU SÆTTER AFTRYK. Har du tænkt over, hvilken forskel DU gør som frivillig i KFUM og KFUK? For børn og unge, andre frivillige og for dig selv? DU SÆTTER AFTRYK Har du tænkt over, hvilken forskel DU gør som frivillig i KFUM og KFUK? For børn og unge, andre frivillige og for dig selv? #OPPORTUNITYISNOWHERE Hvad står der? Opportunity is now here

Læs mere

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat.

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat. BC STYLING TREAT Every time you style, you treat. Hårpleje og styling er en del af din hverdag. Nu har du chancen for at fuldende begge dele. Med BC STYLING TREAT får du en hel stylingserie som faktisk

Læs mere

Job i Avis. Fotograf. Mit kamera er digitalt, og på den lille skærm kan jeg se billederne. Nu tror jeg faktisk, at jeg har taget nok.

Job i Avis. Fotograf. Mit kamera er digitalt, og på den lille skærm kan jeg se billederne. Nu tror jeg faktisk, at jeg har taget nok. Fotograf Hej, jeg hedder Erling, og jeg er fotograf. Jeg har et fotostudie, hvor jeg fotograferer mennesker og ting til reklamer. I dag skal jeg fotografere noget tøj til et modeblad. Noget af det sværeste

Læs mere

Introduktion til forældre og andre voksne, der gerne vil være en del af vores verden

Introduktion til forældre og andre voksne, der gerne vil være en del af vores verden Kære voksne til børn i Sundbrinkens Børnehus Sundbrinkens børn og vores børns måde at være i verden på, er en del af en helhed. Derfor er vi rigtig glade for at kunne dele vores verden med jer, når I har

Læs mere

Hurup 2. påskedag, 227, 218, 238, 249, 227,9?- 234

Hurup 2. påskedag, 227, 218, 238, 249, 227,9?- 234 Hurup 2. påskedag, 227, 218, 238, 249, 227,9?- 234 Det er 2. påskedag og vi har foran os en af de mest nærværende beretninger. Jeg holder meget af den for Maria Magdalene og hendes møde med havemanden

Læs mere

Bilag F - Caroline 00.00

Bilag F - Caroline 00.00 Bilag F - Caroline 00.00 Benjamin: Så det første jeg godt kunne tænke mig, det var hvis du kunne fortælle mig om en helt almindelig hverdag hvor arbejde indgår. Caroline: Ja. Jamen det er jo fyldt med

Læs mere

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Indhold: A. Oprettelse af profil på Endomondo B. Oprettelse af selve ruten C. Redigering af oprettet rute D. Oprettelse af interessepunkter

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk Google Docs Præsentationer Indholdsfortegnelse Værktøjer... Side 3 Menuer... Side 8 Opgave... Side 13 Få adgang til filerne fra din computer... Side 21 Vejledende løsning... Side 22 GoogleDocs Præsentationer

Læs mere

FÆLLESSKAB & FRIVILLIGHED. Frivilligpolitik - Social og Sundhed

FÆLLESSKAB & FRIVILLIGHED. Frivilligpolitik - Social og Sundhed FÆLLESSKAB & FRIVILLIGHED Frivilligpolitik - Social og Sundhed 2016 /2 Ollerup Plejecenter Vi vil Frivillighed i Svendborg Kommune Den første frivilligpolitik udkom i 2009. Her blev grundstenen til det

Læs mere

VINDMØLLEPARK. helt uundværlig

VINDMØLLEPARK. helt uundværlig VINDMØLLEPARK Miljøvenlige alternativer til traditionel energi skal helst kunne holde til lidt af hvert. Derfor har vi brug for ingeniører, der ikke mister pusten. Vil du have en karriere, der bygger på

Læs mere

Illustrator Undervisning

Illustrator Undervisning Indhold Illustrator: Pixels kontra Vektor.............. 2 Pathværktøj...................... 3 Værktøjer........................ 4 Nyt dokument..................... 5 Intro til værktøjer....................

Læs mere

Mentorordning. Farmakonomskolen. elev til elev-mentorordning

Mentorordning. Farmakonomskolen. elev til elev-mentorordning FARMAKONOM UDDANNELSEN Mentorordning Farmakonomskolen elev til elev-mentorordning September 2009 Indholdsfortegnelse Mentorordning på Farmakonomskolen... 4 Hvad er en mentor og en mentee?... 4 Formål

Læs mere

Analyse af: Bøgeskov i maj

Analyse af: Bøgeskov i maj Analyse af: Bøgeskov i maj Titel Bøgeskov i maj, 1857 Maler: P.C. Skovgaard. Ny Carlsberg Glyptotek, København. Genre: Billede Art: Maleri, tempera, naturalistisk, Guldaldermaleri.(Romantikken) Kommunikationsmodel

Læs mere

Sådan træner du armen efter stabiliserende operation af skulderen

Sådan træner du armen efter stabiliserende operation af skulderen Sådan træner du armen efter stabiliserende operation af skulderen Du har fået en stabiliserende operation af skulderen, som skal mindske risikoen for, at din skulder går af led. EFTER OPERATIONEN Hold

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg Rullegardiner Stilrent med personligt præg En verden af nye muligheder Den nye Luxaflex kollektion af væv til rullegardiner åbner døren til en verden af fantastiske muligheder. Vælg mellem næsten trehundrede

Læs mere

REDKEN UDDANNELSE LEARN BETTER. EARN BETTER. LIVE BETTER. DEN UDDANNELSE DU BEHØVER REDKEN-UDDANNELSE REDKENS UDDANNELSESTEAM

REDKEN UDDANNELSE LEARN BETTER. EARN BETTER. LIVE BETTER. DEN UDDANNELSE DU BEHØVER REDKEN-UDDANNELSE REDKENS UDDANNELSESTEAM 016 DDANNELSE UDDANNELSE LEARN BETTER. EARN BETTER. LIVE BETTER. Hvor er du på vej hen som håndværker, kreatør og forretningsdrivende? Redken giver dig færdigheder, værktøj og inspiration, som øger din

Læs mere

Xeplion (paliperidonpalmitat) din hjælp til en positiv hverdag. Patientinformation om behandling med Xeplion

Xeplion (paliperidonpalmitat) din hjælp til en positiv hverdag. Patientinformation om behandling med Xeplion Xeplion (paliperidonpalmitat) din hjælp til en positiv hverdag Patientinformation om behandling med Xeplion I tiden mellem behandlingerne kan du bruge din frihed til at have mere fokus på det gode liv

Læs mere

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag Glæde Forskning TrygFonden Besøgshunde er kærligt selskab i en ensartet hverdag. Samvær med en hund kan tænde lys i øjnene, mindske ensomhed og starte nye samtaler. Når en hund logrer med halen, får mennesker

Læs mere

TIPS & TRICKS TIL EN GOD TUR

TIPS & TRICKS TIL EN GOD TUR TIPS & TRICKS TIL EN GOD TUR Sådan sikrer du dig, at eleverne både får en sjov dag og noget fagligt med hjem. FØR TUREN Fortæl klassen om den tematur, de skal på. Lad eleverne drøfte de spørgsmål, som

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

I nogle kirker er der forskellige former for kurser eller møder for forældre til døbte børn, og det kan give inputs til at forstå både dåben og

I nogle kirker er der forskellige former for kurser eller møder for forældre til døbte børn, og det kan give inputs til at forstå både dåben og Indhold Forord 7 At få børn at blive forældre 11 At vælge på barnets vegne 19 Praktiske ting forud for dåben 29 Dåben i kirken 35 At oplære sit barn i kristen tro 67 Forældre forbilleder 95 Til videre

Læs mere

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Genezaret sø er ikke større, end at man i klart dagslys kan se til land, ligegyldigt hvor man er på søen. Rundt om søen er der

Læs mere