No. 9 INTERNATIONAL FESTIVAL MESSE WORKSHOP FOR ELEKTRONISK MUSIK 1.0 PROJEKTBESKRIVELSE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "No. 9 INTERNATIONAL FESTIVAL MESSE WORKSHOP FOR ELEKTRONISK MUSIK 1.0 PROJEKTBESKRIVELSE"

Transkript

1 No. 9 INTERNATIONAL FESTIVAL MESSE WORKSHOP FOR ELEKTRONISK MUSIK Sekretariat: Den Kreative Skole, Silkeborg Att. Flemming Giese Bindslevs Plads 7, 8600 Silkeborg flemming.giese@silkeborg.dk tlf. [+45] PROJEKTBESKRIVELSE Udviklingen af No. 9, en ny elektronisk festival med internationalt sigte og tilsnit, er blevet til på foranledning af Den Kreative Skole, Silkeborg som samtidigt tilbyder at varetage sekretariatsfunktionen. No. 9 er en ny dansk festival for elektronisk musik - en kreativ musisk genre i stærk fremdrift både nationalt og specielt internationalt. No. 9 har ambition om tilbagevendende at blive Danmarks største og bredest fundere e-musik event. Festivalen vil finde sted den første weekend i marts hvert år fra 2010 (i slutningen af uge 9 = Number Nine / No. 9). Baggrund og information Den nyere elektroniske musik defineres delvist som forskellig fra den konservatoriebaserede elektroakustiske musik såvel som fra den mere danseorienterede scene. Der er altså tale om en genre af lytteorienteret og kunstnerisk kvalitativt elektronisk musik ofte skabt på laptop-computere, og hvor de lidt mere professionelle bruger keyboards og andre konventionelle instrumenter. Musikalsk dækker den elektroniske musik over mange forskellige udtryk, der dog har en musikalsk legende, og en mildt eksperimenterende tilgang til fælles. Den populære betegnelse electronica opstod i den britiske musikpresse i midten af 1990'erne og er i dag synonym med en spirende kunstnerisk genre der arbejder på flere sanseniveauer, såvel det musiske som det visuelle i form af grafisk præsentation, lys og illiustration.

2 1.1 Identitet og formål Det er No. 9 festivalens identitet og formål at: sætte fokus på e-musikkens potentiale, fleksibilitet og mobilitet for unge musikinteresserede primært i hele Region Midt. skabe engagement og fælles identitet for et nyt og ungt musikpublikum, skabe en samlet platform for de udøvende kunstnere, for branchens virksomheder samt danne grundlag for en generel og bred almen interesse og forståelse for e-musik. skabe e-musikværksteder og -events hvor udvikling og udveksling af viden, nye kompetencer, forløsning af kreative evner og initiering af nye produkter baseret på inspirerende oplevelser og nye netværksdannelser. initiere nye perspektivrige samarbejder mellem musikudøvende, -pædagoger og -elever på alle uddannelsesniveauer i Silkeborg Kommune og Region Midt: fra DJM over højskoler, gymnasier, musikskoler og ungdomsskoler. No. 9 er en international festival, som udover at invitere internationale navne til regionen også med sit høje kvalitetsniveau forventer tilrejsende fra hele landet, Norden og Europa. Workshops og events vil således også facilitere international netværksdannelse på mange niveauer. Festivalen arbejder på 4 overordnede niveauer: 1. WORKSHOPS For unge musikinteresserede i hele Region Midt. = Attraction & Innovation Effect. 2. EVENT Festivalen vil placere workshops og oplevelser af e-musikken dér hvor du mindst venter det. = Event & Surprise Effect.

3 3. CONCERT & PERFORMANCE Festivalens omdrejningspunkt bliver koncerter og performances overalt i hele Silkeborg Kommune. = Come Together Effect. 4. SHOWCASE & MESSE Vækstlaget skal have en chance for at blive hørt og måske fremtidigt agere på markedsvilkår med potentielle samarbejdspartnere fra pladeselskab/forlag. Erhvervsinteressenter kan showcase produkter relaterede til produktion mv. = Step Further Effect. (Professionaliseringseffekt) No. 9 søger således at give plads og mulighed for udforskning, indlæring, oplevelse, indlevelse og udfoldelse. Festivalen i den første weekend af marts vil få hovedsæde i Silkeborg by, men vil være lige så stærkt repræsenteret i alle mindre bysamfund i hele Silkeborg Kommune, idet e-musik egner sig fantastisk til at komme ud i alle kroge. Workshops og events vil benytte konceptet Macmusicbox, som handler om, at putte Mac-computere ind i en sikker boks, så maskinen kan transporteres hvorhen det skal være, og bringes i brug der: Spilledåsen i Vrads, ungdomsklubben i Gjern, bands, som øver i en kælder i Sjørslev, Svømmehallen i Them - kun fantasien sætter grænser for, hvor de kan bruges. DKS vil administrere konceptet Macmusicbox og No. 9 festivalen vil sørge for workshops, så de unge får lært at benytte sig af de programmer, som hører med derude, hvor de unge er. Således vil workshops, events, performances og koncerter komme ud i alle kroge af Region Midt og i selve festival-weekenden vil vi fylde alle kroge af Silkeborg kommune. 2.0 AKTIVITETER Førnævnte handleniveauer skal udmøntes i aktiviteter der dækker det meste af kalenderåret, kulminerende i festivalperioden. Festivalen er med dens aktiviter således ikke tidsbegrænset ligesom der er et større geografisk udsyn i forhold til afvikling af aktiviteter.

4 1. WORKSHOPS Festivalen kommer til at tilbyde workshops i hele Region Midt: på MGK-skolerne i Holstebro, Nordvest, Randers og Århus samt på alle regionens musikskoler. Desuden vil der være tilbud til regionens gymnasier, højskoler, efterskoler og ungdomsskoler. Workshops og events gennemføres bl.a. i samarbejde med studerende på den elektroniske musik uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium. Det regionale samarbejde i DMKL / RM (foreningen af Danske Musik- og Kulturskoleledere i Region Midt) støtter festivalen og vil bakke op bedst muligt. Potentielle foredrags- og oplægsholdere / workshopledere under festival-forløbet: Fuzzy (DK), Klaus Schultze (DE), Else-Marie Padde (DK), Tony Andersen (DK). 2. EVENT Festivalen skal forundre og give en oplevelse hvor den mindst ventes. Dette lige fra en DJ i en tøjbutik til en laptop-seance hos frisøren. Det er en måde, at udbrede et budskab om en musikgenre der er i vækst, men som ikke begrænses af bestemte sceneforhold og faste rammer. Det er en god og velment eksponering til et bredt udsnit af mulige segmentgrupper, der ellers ikke ville opsøge eller på anden måde opdage denne versatile musiske genre. Potentielle samarbejdspartnere: Alle butikker og erhvervsdrivende i Silkeborg Kommune, undervisningsinstitutionerne, dans/nycirkus/totalteater, billedkunst/grafik og IT-grafisk illustration. 3. CONCERT & PERFORMANCE No. 9 sigter målrettet på en ambitiøs arrangørprofil med et internationalt tilsnit. Derfor tilstræbes det, at præsentere navne der har international anerkendelse og status. Større og mindre koncertsale og spillesteder vil således også blive husene for den elektroniske musik på et højt kvalitativt plan. Potentielle kunstnere: Tangerine Dream (DE), Kraftwerk (DE), Trentemøller (DK), The Prodigy (UK), Daft Punk (F), Björk (I), Frankie goes to Hollywood (UK), Portishead (UK), Massive Attack (UK), Vangelis (G), Human League (UK), Michael Simpson (DK), Bjørn Svin (S), Bugge Wesseltoft (N), Snöleoparden (DK), Air (F), Sven

5 Van Hees (B), St. Germain (F), Solar Agency, (DK, lokalt islæt), Epicentre (DK, lokalt islæt), Kenneth Bager(DK), Badun (DK), Ruined by Martin (DK) 4. SHOWCASE Talentmassen er enorm indenfor de spirende elektroniske musikgenrer. Dette vækstlaget skal have en chance for at blive hørt og måske fremtidigt agere på markedsvilkår med potentielle samarbejdspartnere fra pladeselskab/forlag. Dette gøres for de mere mainstream orienterede genrer typisk på en showcase-festival såsom Midem (Cannes), PopKomm (Berlin) og vores egen danske SPOT (Århus). Invitationer til labels, forlag, musikdistributører, bookere, digitale medieplatforme og andre interessenter skal skabe en yderligere kobling af upcomingmiljøet og det etablerede elektroniske musikmiljø og dets interessenter. Potentielle interessenter: Alle udøvende electro-musikere/dj s, alle led af interessenter i musikindustrien og musikcasts til filmindustrien. 5. MESSE Erhvervsinteressenter, lokale som nationale og internationale, kan showcase/udstille produkter og ydelser relaterede til musikproduktion, live-lyd, lysopsætninger, grafisk illustration osv., hvor foregangsmodellen er musikmessen i Frankfurt, dog i et mindre og naturligt omfang. De ITtekniske produkter og muligheder, som udgør mange forudsætninger for musikproduktion i dag, har ligeledes her en gylden og hidtil uset mulighed for, at blive fremvist og demonstreret for en kernekundegruppe samlet under én event. Potentielle stand-deltagere/udstillere: Softwareproducenter, producenter af hifi- og audio optageudstyr, grafikere, lys- og lyd udlejningsfirmaer, lydstudier, cd/vinyl-fabrikker, trykkere, mercandise-producenter. 3.0 ORGANISATION & FORANKRING No. 9 vil blive organiseret som en ikke-kommerciel forening, på linje med den i Silkeborg ligeledes afholdte Riverboat Jazz Festival og i tråd og overensstemmelse med Folkeoplysningsloven. Der vil således blive afholdt en stiftende generalforsamling for festivalen No. 9 i oktober måned 2009.

6 No. 9 vil nedsætte sekretariat på Den Kreative Skole, Silkeborg, som agerer ikke-financiel protektor for samme. Sekretariatet vil samarbejde med en sparrings- og initiativgruppe indtil en bestyrelse er sammensat. Projektansættelse af behørigt professionelt personage til, at varetage festivalens administration fordres af foreningen. Sparrings- initiativgruppen består af: Ulla Voss Gjesing (kulturskoleleder, DKS) Flemming Giese (souschef, DKS) Mike H (fmd. Silkeborg Musiksamråd) Peter Visti (prof. DJ, e-musiker, Brædstrup) Tony Andersen (prof. e-musiker, Herning) Tommy Gubi (virksomhedsleder, Silkeborg) David Mondrup (e-musiklærer, DJM) 3.1 HANDLE- & MARKEDSFØRINGSPLAN Oprettelsen af forening og sekretariat skal fundere en handle- og markedsføringsplan der via en målgruppesegmentering rettes mod viral markedsføring - eksempelvis via Facebook, Twitter, LinkedIn, Flickr, YouTube, MySpace og danske Bandbase. Etablering af eget interaktivt website til tovejskommunikation med interesserede brugere og som info-buffer samt en sms-tjeneste. Subkulturelt er Word of Mouth det væsentlige hvorfor der er lagt vægt på viral markedsføring. Konventionel markedsføring i form af annoncer og outdoor såsom plakater vil naturligt forekomme i mindre udstrækning. Iværksættelse af MacMusicBox og workshops og kontakt til potentielle samarbejdspartnere og interessenter i hele regionen skal yderligere styrke profilen og brandet omkring No SAMARBEJDSPARTNERE No. 9 samarbejder allerede nu med: - Det Jyske Musikkonservatorium, Århus v. Wayne Siegel og David Mondrup

7 - Musisk Videnscenter, region Midt v. Julie Heebøl - Århus MGK og e-musiklinje v. Lars Ole Vestergaard - MGK Nordvest og Skive Music College v. Peter Bæk - Performers House, Silkeborg v. Lars Ilum - MATH Records Denmark - Nanovision.dk 5.0 TIDSHORISONT & HANDLEPLAN September december 2009: Foreningsstiftelse og nedsættelse af sekretariat. Fundraising. Kontakt til erhvervsinteressenter. Screening af kunstnerudbud og faciliteter. Programsættelse af koncertudbud. Januar - februar 2010: Workshops i Region Midt. Udarbejdelse og iværksættelse af markedsføringsplan. Udførelse af messeplan. Programsættelse af eventudbud marts 2010: No. 9 - Danmarks første internationale e-musik festival løber af stabelen. Marts juni 2010: Evaluering og justering af festivalens parametre, koncept og indhold fremover. August 2010 februar 2011: Workshops og forberedelse af No. 9 version marts 2011: No. 9 version 2.0 løber af stabelen. 6.0 BUDGET Se bilag

8 7.0 FINANSIERINGSPLAN Der søges fra diverse offentlige kulturtilskud: - Region Midt er ansøgt kr. i 2009, Oplevelsesøkonomisk Forum, Silkeborg ansøges kr. i 2009 (frist 1.10 svar 12.10), Kultur- og Fritidsudvalget, Silkeborg Kommune søges om kr. i 2010 (medio sept. 2009), LAG, Silkeborg ansøges kr. i 2009 samt kr. i 2010, Herudover søges fonde i 2010 til koncertvirksomhed og performances: - EnergiMidt, Nordea Danmark Fonden, Tuborg-fonden, Århus e-puljen, Kulturrådet, KODA, DMF Nationale Midler, EU s kulturpulje. Ydermere tilstræbes en væsentlig medfinansiering fra erhvervssponsorater samt de af festivalen flg. entréindtægter og messestandsgebyrer. Den finansielle del af festivalen forventes, at være selvbærende efter gennemførsel af festivalens 2. periodeudløb (efter endt festival). Udarbejdet af sparrings- og intitiativgruppen, No. 9 - Danmarks Internationale Elektroniske Festival

Årsberetning 2009 fra LAG Silkeborg under landdistriktsprogrammet for perioden 2007 2013

Årsberetning 2009 fra LAG Silkeborg under landdistriktsprogrammet for perioden 2007 2013 fra LAG Silkeborg under landdistriktsprogrammet for perioden 2007 2013 2 Oplysninger om den lokale aktionsgruppe Årstal, som indberetningen vedrører: 2009 Navn på lokal aktionsgruppe: Type af lokale aktionsgruppe:

Læs mere

Rev. 24/9 2012 - Side 1 af 5

Rev. 24/9 2012 - Side 1 af 5 Rev. 24/9 2012 - Side 1 af 5 Info om projektet A Technicolor Dream Part 4 En festival hvor computer og kreativitet møder mennesker til spændende samvær og udfoldelse. Vi sigter mod at det kommende Campus

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. OM STRATEGIEN 2/12 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 1 Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 2 Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig Undersøgelse

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. OM STRATEGIEN 2/10 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag for at drøfte

Læs mere

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af MGK Østjyllands virksomhed i 2013-2014

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af MGK Østjyllands virksomhed i 2013-2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af MGK Østjyllands virksomhed i 2013-2014 Denne evalueringsrapport indeholder Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musiks vurdering af

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007 Kulturforvaltningen Side 1 af 6 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 07-01382 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Beslutning og begrundelse Foreningen May Music & Drama Produktion Frans af Assisi, Musicaloratorium

Læs mere

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af MGK Sydjyllands virksomhed i

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af MGK Sydjyllands virksomhed i Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af MGK Sydjyllands virksomhed i 2013-2014 Denne evalueringsrapport indeholder Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musiks vurdering af

Læs mere

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af MGK Sjællands virksomhed i 2013-2014

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af MGK Sjællands virksomhed i 2013-2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af MGK Sjællands virksomhed i 2013-2014 Denne evalueringsrapport indeholder Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musiks vurdering af MGK

Læs mere

GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE

GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE MUSIKGLÆDE Vi kender vel alle det lille barn, der rokker i takt til musik ganske enkelt fordi, det

Læs mere

Et rigt og udviklende kulturliv

Et rigt og udviklende kulturliv Et rigt og udviklende kulturliv Kulturpolitik for Region Midtjylland 2016 SAM SPIL VIKLING VÆRK SYN TALENT OG NET KREATIVITET Region Midtjylland Regional Udvikling www.ru.rm.dk Ny kulturpolitik for Region

Læs mere

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr.

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr. Region Midtjylland Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter Bilag til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr. 1 Fra: sendjs@tdcadsl.dk [mailto:sendjs@tdcadsl.dk] Sendt: 7. februar

Læs mere

3. Hvilke projekter tænker at søge 2017 fondens strategiske pulje 2. marts?

3. Hvilke projekter tænker at søge 2017 fondens strategiske pulje 2. marts? GENTÆNK børne- og ungekulturen frem mod 2017 på Kulturprinsen torsdag den 20. februar 2014 Referat 1. Præsentation Se vedhæftede tilmelding- /afbudsliste 2. Nyt fra 2017 mødet: Lars- Ole Vestergaard og

Læs mere

KOLDING MUSIKSKOLE VISIONS- OG HANDLEPLAN

KOLDING MUSIKSKOLE VISIONS- OG HANDLEPLAN 2018-28 VISIONS- OG HANDLEPLAN V E R D E N S B E D S T E M U S I K S K O L E F O R D I G 2 3 Kolding Musikskoles Visions- og Handleplan...... er en ambitiøs vision der understøtter Kolding Kommunes samlede

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 MAJ 2008 NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 Vision Dansk musik skal udfolde sit fulde potentiale. Både nationalt og internationalt. Kulturministeriets

Læs mere

PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN

PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN Indholdsoversigt 1. Projektbeskrivelse...3 2. Visuelle referencer...4 3. Inviterede kunstnere og links til deres ardejde...5 4. Budget og dokumentation...6+7 HASSE BRUUN

Læs mere

Forslag til folketingsbeslutning om at styrke den rytmiske musik

Forslag til folketingsbeslutning om at styrke den rytmiske musik Beslutningsforslag nr. B 99 Folketinget 2009-10 Fremsat den 18. december 2009 af Mogens Jensen (S), Pernille Frahm (SF), Johs. Poulsen (RV) og Per Clausen (EL) Folketinget opfordrer regeringen til i indeværende

Læs mere

Velkommen til Kick-off på det regionale udviklingsprojekt Sange til Verden

Velkommen til Kick-off på det regionale udviklingsprojekt Sange til Verden Velkommen til Kick-off på det regionale udviklingsprojekt Sange til Verden 2018-19 Velkomst Lad os starte med en sang Septembers himmel er så blå. Præsentation af deltagere En lille sang om de 17 verdensmål

Læs mere

Mellem foreningen Råstof Roskilde og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud.

Mellem foreningen Råstof Roskilde og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud. Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Råstof Roskilde 1. oktober 2015 Mellem foreningen

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. januar 2006. Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. januar 2006. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 2. januar 2006 Etablering af et forskningsbaseret produktionsnetværk inden for digital kunst og it-baserede oplevelser - med tilskud

Læs mere

Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018

Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018 J.nr. 15/1666 Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018 Aftale om tilskud til drift af Forbrændingen mellem Forbrændingen og Albertslund Kommune for perioden 1. januar 2015 31. december

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg. Vordingborg den 13. febr. 14

Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg. Vordingborg den 13. febr. 14 Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg Vordingborg den 13. febr. 14 Ansøgning om tilskud til FORTÆLLEFEST på 30.000,00 Vordingborg Fortællekreds og STARS

Læs mere

Væsentlige ændringer i aftalens forudsætninger, herunder dens økonomiske grundlag, kan give anledning til en genforhandling af aftalen.

Væsentlige ændringer i aftalens forudsætninger, herunder dens økonomiske grundlag, kan give anledning til en genforhandling af aftalen. RAMMEAFTALE Rammeaftale 2014-2017 for Randers Kammerorkester 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale for Randers Kammerorkester er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg, Randers

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Genbehandling af ansøgning om tilskud til det regionale børnekulturprojekt Fra Hav til Hav

Bilag. Region Midtjylland. Genbehandling af ansøgning om tilskud til det regionale børnekulturprojekt Fra Hav til Hav Region Midtjylland Genbehandling af ansøgning om tilskud til det regionale børnekulturprojekt Fra Hav til Hav Bilag til Regionsrådets møde den 7. februar 2007 Punkt nr. 15 Hav til Hav Udgifter Løn til

Læs mere

Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby. Att.: Lis Rom Andersen

Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby. Att.: Lis Rom Andersen Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby Att.: Lis Rom Andersen Ansøgning om økonomisk støtte til by-kunst projektet WE AArt. Vedlagt: Bilag 1 Et udvalg af potentielle kunstnere

Læs mere

Promus connecting the music!

Promus connecting the music! Promus connecting the music! Baggrund: Aarhus som musikby! En stor indflydelse på den danske musikscene i flere årtier Alle genrer er repræsenteret fra laptop til klassisk Et stærkt musikmiljø både vækstlag

Læs mere

Bevillingssystemer i Danmark

Bevillingssystemer i Danmark Bevillingssystemer i Danmark Mandag den 18. januar 2016 kl. 9-12 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon 33 88 80 31 www.dansehallerne.dk

Læs mere

Læreruddannelseskonference. Tværprofessionelt samarbejde i musikfaget v. Erik Heiberg Lyhne og Steen Lembcke

Læreruddannelseskonference. Tværprofessionelt samarbejde i musikfaget v. Erik Heiberg Lyhne og Steen Lembcke Læreruddannelseskonference 2019 Tværprofessionelt samarbejde i musikfaget v. Erik Heiberg Lyhne og Steen Lembcke Program 1. Præsentation og overblik over de erfaringer der er indhøstet indtil nu 2. Deltagerne

Læs mere

Først Gavin Brian skriver til

Først Gavin Brian skriver til Emne Fokuspunkter Skribent 1) Ideen bag Images 2016 CKUs vision med IMAGES er, at den på sigt udvikles til Europas mest attraktive kunstneriske platform for nye talenter fra Afrika, Mellemøsten og Asien

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Copenhagen JazzHouse

Rammeaftale om det regionale spillested Copenhagen JazzHouse Rammeaftale om det regionale spillested Copenhagen JazzHouse 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Københavns Kommune og Fonden Copenhagen JazzHouse. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december

Læs mere

DET NYE TEXTILFORUM VELKOMMEN SOM SPONSOR

DET NYE TEXTILFORUM VELKOMMEN SOM SPONSOR DET NYE TEXTILFORUM VELKOMMEN SOM SPONSOR TEXTILFORUM HISTORIEN SKABER VÆRDI Velkommen som sponsor i Det nye Textilforum. Vi inviterer erhvervslivet ind som partnere, og i fællesskab kan vi gøre brug af

Læs mere

Projektet er dokumenteret i denne tre minutter lange film: https://vimeo.com/

Projektet er dokumenteret i denne tre minutter lange film: https://vimeo.com/ 21. januar 2016 Kultur og fritidsudvalget Københavns Kommune Vedr. Ansøgning fra Danmarks Underholdningsorkester til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns kommune. INTRODUKTION Danmarks Underholdningsorkester

Læs mere

De kulturelle midler

De kulturelle midler De kulturelle midler Koda afsætter hvert år "kulturelle midler", der skal medvirke til, at der skabes ny musik og sang. Midlerne er en fast procentdel af de penge, som Koda henter fra brugen af musik.

Læs mere

PARTNERSKABS- PROGRAM

PARTNERSKABS- PROGRAM / PARTNERSKABS- PROGRAM VORES KULTUR HOVEDSTADSÅR BLIVER EN GAME CHANGER I SAM SPILLET MELLEM FORRETNINGSLIVET OG KULTUREN. ADMINISTRERENDE DIREKTØR REBECCA MATTHEWS FONDEN AARHUS 2017. EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD

Læs mere

Kulturstrategi. for Næstved Kommune Mærk Kulturen

Kulturstrategi. for Næstved Kommune Mærk Kulturen Kulturstrategi for Næstved Kommune 2012-2016 Mærk Kulturen 2 Foto: Lasse Bartholin / Næstved Ungdomsskole Mærk Kulturen I Næstved tror vi på kultur. Vi tror på, at den gør noget særligt ved mennesker.

Læs mere

Sammen om et nyt Norden

Sammen om et nyt Norden Sammen om et nyt Norden Nordisk Kulturfond støtter kulturprojekter, som gentænker og genskaber det nordiske, og som udvikler kulturlivet i Norden. Fonden uddeler årligt ca. DKK 29 millioner til 200 projekter.

Læs mere

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Store potentialer i krydsfeltet mellem kunst og teknologi D.O.U.G. the drawing robot - Synkroniseret med menneskelig bevægelse Helsingør Kommunes Byråd

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Gimle

Rammeaftale om det regionale spillested Gimle Rammeaftale om det regionale spillested Gimle 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Roskilde Kommune og Fonden Gimle. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål og vision

Læs mere

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Eventens anatomi Et 360 blik på event som strategi og i praksis Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Michael Radmer Johannisson Seniorrådgiver i Seismonaut

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Fermaten

Rammeaftale om det regionale spillested Fermaten Rammeaftale om det regionale spillested Fermaten 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Herning Kommune og Foreningen Fermaten. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål

Læs mere

Gladsaxe Jazzfest

Gladsaxe Jazzfest Unge og mere erfarne musikere optræder hvert år side om side under Gladsaxe Jazzfest. Birgitte Soojin Band underholdt i 2014 på Pladsen i Søborg. 01-10- 2014 Evaluering af rammeaftalen mellem: Gladsaxe

Læs mere

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968 1 - Rabbit Hole Festival, ansøgning om tilskud ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN 2017 - BLANKETNR:10968 INFORMATIONER Historik: 26-08-2016 22:25 Arbejdsgang startet af System 05-09-2016 12:14 Udfyldt af Julie

Læs mere

Ad. 2. og 3. Præsentation og dialog om Statens Kunstråds Musikudvalgs udspil for udpegningsperioden

Ad. 2. og 3. Præsentation og dialog om Statens Kunstråds Musikudvalgs udspil for udpegningsperioden 26. september 2011 REFERAT Statens Kunstråds Musikudvalg Dialogmøde om visioner og strategier for de regionale spillesteder i perioden 2013-2016. Borups Højskole den 8. september 2011 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

Strategi for Dansk Talentakademi

Strategi for Dansk Talentakademi Strategi for Dansk Talentakademi Baggrund I 2003 blev Nordvestjysk Talentcenter etableret med en ambition om, at det i Holstebro skulle være muligt at dygtiggøre sig inden for flere forskellige kunstarter,

Læs mere

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Sammen skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Med Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 ønsker Byrådet at sætte retningen for arbejdet

Læs mere

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Onsdag den 27. januar 2016 kl. 9-11 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon

Læs mere

UDKAST. Handleplan og budget 2012-2013

UDKAST. Handleplan og budget 2012-2013 UDKAST Handleplan og budget 2012-2013 Handleplan og budget 2012 1 s medlemmer er pt. Lemvig Kommune, Struer Kommune, Holstebro Kommune, Herning Kommune, Ikast-Brande Kommune, Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs mere

Støtte til videreførelse af Fyns 11. Musikskole Marts 2015

Støtte til videreførelse af Fyns 11. Musikskole Marts 2015 Samrådet for Musikskoler på Fyn v/ formand Anders Richard Pedersen arp@nyborg.dk Tlf. 21 335 206 Støtte til videreførelse af Fyns 11. Musikskole Marts 2015 Den lokale medfinansiering, som Fyns 11. Musikskole

Læs mere

Rammeaftale for det regionale spillested Global/Jazzhouse for perioden

Rammeaftale for det regionale spillested Global/Jazzhouse for perioden RAMMEAFTALE UDKAST Rammeaftale for det regionale spillested Global/Jazzhouse for perioden 2017-2020 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

Kulturpulje 2016. Vejledning til ansøgere

Kulturpulje 2016. Vejledning til ansøgere Kulturpulje 2016 Vejledning til ansøgere Indhold 1. Hvem kan søge Kulturpuljen 2016?... 2 2. Hvad kan man søge til?... 2 3. Hvad bliver projektet vurderet på?... 2 4. Økonomiske og tidsmæssige rammer for

Læs mere

Filmfestival Animation for børn og unge

Filmfestival Animation for børn og unge Filmfestival 2013 - Animation for børn og unge Årets vinderfilm 2012 fra Glyngøre Skole Filmfestival 2013 - Animation for børn og unge Filmfestival 2013 er den syvende animationsfestival for børn og unge

Læs mere

Aarhus 2017 vision og mission

Aarhus 2017 vision og mission Aarhus 2017 vision og mission Vision Aarhus 2017 viser vores evne til at udvikle os selv og vores samfund ved at bruge kunst og kultur til at gentænke morgendagens udfordringer Mission Aarhus 2017 skaber

Læs mere

Gentænk Folkemusikken og Gentænk Orkesteret

Gentænk Folkemusikken og Gentænk Orkesteret Musikalske Europæiske udvekslinger Gentænk Folkemusikken og Gentænk Orkesteret Formål Danmark har den største samling af middelalderlige ballader i verden, Danmarks gamle Folkeviser, som indeholder over

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Godset

Rammeaftale om det regionale spillested Godset Rammeaftale om det regionale spillested Godset 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Kolding Kommune og Kulturinstitutionen Godset ved Kolding Kommune. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31.

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Vega

Rammeaftale om det regionale spillested Vega Rammeaftale om det regionale spillested Vega 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Københavns Kommune og Koncertvirksomhedens Fond (Vega). 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016.

Læs mere

Sydfyns. Kulturfond. Oplevelser og udvikling

Sydfyns. Kulturfond. Oplevelser og udvikling Sydfyns Kulturfond Oplevelser og udvikling Sydfyns Kulturfond Invitation Sydfyns Kulturfond er et initiativ med det formål at øge opmærksomheden på det sydfynske kulturområde til gavn for både erhvervsliv

Læs mere

FORSLAGETS ØKONOMISKE KONSEKVENSER (1.000 kr. ekskl. moms) Tekst Efterfølgende år Generator

FORSLAGETS ØKONOMISKE KONSEKVENSER (1.000 kr. ekskl. moms) Tekst Efterfølgende år Generator 14. maj 2019 Projektnavn: Generator som regionalt spillested Politikområde: Fritidslivspolitik Spillestedet Generator ønsker at blive regionalt spillested fra 2021. Der skal ansøges hos Kulturstyrelsen

Læs mere

Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen

Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen I september 2015 mødtes knap 150 mennesker i København og Aarhus under overskriften Idea Factory Jazz : To kæmpe kollektive brainstorms, hvor musikere,

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Klaverfabrikken Live

Rammeaftale om det regionale spillested Klaverfabrikken Live Rammeaftale om det regionale spillested Klaverfabrikken Live 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Hillerød Kommune og Klaverfabrikken Live. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016.

Læs mere

Rammeaftale for det regionale spillested Det Musiske Hus for perioden

Rammeaftale for det regionale spillested Det Musiske Hus for perioden RAMMEAFTALE Rammeaftale for det regionale spillested Det Musiske Hus for perioden 2017-2020 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

DNA. Accelerate your future

DNA. Accelerate your future DNA MANIFEST KPH vil styrke iværksætteri med fokus på social, kulturel og miljømæssig værdi i samfundet. KPH er mere end et kontorfællesskab for sociale, kulturelle og miljømæssige iværksættere. KPH er

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Det Musiske Hus

Rammeaftale om det regionale spillested Det Musiske Hus Rammeaftale om det regionale spillested Det Musiske Hus 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Frederikshavns Kommune og Det Musiske Hus under Fonden Arena Nord. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013

Læs mere

Introduktion til projektet Oplev Vækst.

Introduktion til projektet Oplev Vækst. Punkt 6. Introduktion til projektet Oplev Vækst. 2014-4764. Sundheds- og Kulturforvaltningen fremsender nedenstående redegørelse om projekt Oplev Vækst til Sundheds- og Kulturudvalgets orientering. Sagsbeskrivelse

Læs mere

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen SAMMEN skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Vision Politikkens omdrejningspunkt tager afsæt i Egedal Kommunes vision om: Hverdag

Læs mere

Kulturpulje

Kulturpulje Kulturpulje 2012-2013 Vejledning til ansøgere Indhold 1. Hvem kan søge Kulturpuljen 2012-2013?... 3 2. Hvad kan man søge til?... 3 2. 1 Kvalitet og vækst i nordjysk kunst og kultur... 3 2.2 Stedbundne

Læs mere

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projekt Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projektbeskrivelse maj 2006 Springflod en kulturfestival i Vadehavsregionen Kortfattet beskrivelse af projektet Målet er at skabe en kulturfestival,

Læs mere

Det Transformative Møde

Det Transformative Møde Konceptbeskrivelse Version 2 Titel Baggrund Det Transformative Møde Fra foråret 2011 og foreløbig tre år fremover er der nu ressourcer til at gøre en ekstra indsats for at udvikle Nordsjælland som rejsemål.

Læs mere

Med henblik på at opfylde dette formål kan Studenterhuset drive café, læsesal, arrangere foredrag, workshops, udlåne lokaler m.v.

Med henblik på at opfylde dette formål kan Studenterhuset drive café, læsesal, arrangere foredrag, workshops, udlåne lokaler m.v. VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AALBORG UNIVERSITETS STUDENTERHUS 1. Navn og hjemmel. Stk. 1: Foreningens navn er Aalborg Universitets Studenterhus, i daglig tale kaldet Studenterhuset. Foreningen er stiftet

Læs mere

Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid

Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid Har du et projekt du ønsker at søge tilskud til? Udfyld nedenstående formular for at ansøge. Du kan læse om de forskellige puljer her. I din ansøgning

Læs mere

Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse

Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse 1. Baggrunden for projektet På baggrund af et ekstremt bæredygtigt samarbejde

Læs mere

HERNING ER VORES KULTURPOLITIK

HERNING ER VORES KULTURPOLITIK HERNING ER VORES KULTURPOLITIK KULTUR HVER DAG Vi er omgivet af kultur hver eneste dag. Hvad enten du lægger mærke til det eller ej, bidrager kulturen til at give indhold og sammenhold i hverdagen. Med

Læs mere

Ansøger. Oplysninger om jeres arrangement. Hører til journalnummer: Ø Udskrevet den

Ansøger. Oplysninger om jeres arrangement. Hører til journalnummer: Ø Udskrevet den 1 - Horsens All Stars - ansøgning til Kultur- og Oplan Hører til journalnummer: 20.00.00-Ø40-1-18 Ansøgningsskema til Kultur- og Oplevelsespuljen Blanketnummer: 46844 Ansøger Foreningsnavn Horsens All

Læs mere

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune.

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Program Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2014 arrangeres igen i år, af Reerslev Fritids- og Ungdomsklub

Læs mere

LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI

LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI Mobil 61 39 97 64/21 24 48 88 Mail info@livsbanen.dk CVR 34639469 Web www.livsbanen.dk www.facebook.com/livsbanen www.youtube.com/livsbanen www.soundcloud.com/livsbanen Livsbanens

Læs mere

Kommunikation. Og information. V. Mogens Vig Pedersen, adm. direktør Energi Horsens Fonden

Kommunikation. Og information. V. Mogens Vig Pedersen, adm. direktør Energi Horsens Fonden Kommunikation Og information V. Mogens Vig Pedersen, adm. direktør Energi Horsens Fonden 2 Energi Horsens Fonden Hvem vi er Vi investerer i innovative projekter, virksomheder, iværksættere inden for: Energi

Læs mere

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 18. juni 2008. Punkt nr.

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 18. juni 2008. Punkt nr. Region Midtjylland Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter Bilag til Regionsrådets møde den 18. juni 2008 Punkt nr. 26 - Ansøgninger Budget for Snak med fremtiden 01.09.2008-01.12.2009

Læs mere

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 HVAD ER EN EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD? Et kulturel projekt af internationalt format Tildeles en by i to EU-medlemsstater hvert år - i 2017 Pafos (Cypern) og Aarhus

Læs mere

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evaluering Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evalueringen er udarbejdet i samarbejde mellem Ungdomshuset Walker (Middelfart Kommune), Ungdommens Hus (Fredericia Kommune) og Kolding Kommune. Plakaten

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Sønderborghus

Rammeaftale om det regionale spillested Sønderborghus Rammeaftale om det regionale spillested Sønderborghus 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Sønderborg Kommune og Sønderborghus. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål

Læs mere

Øvelokaler til rytmisk musik i

Øvelokaler til rytmisk musik i Øvelokaler til rytmisk musik i Silkeborg Kommune Afdækning af eksisterende faciliteter og opfyldelse af aktuelle brugerbehov Silkeborg Kommune og Silkeborg Kulturråd Januar 2015 Mette Lerche Sørensen (23532)

Læs mere

Døren til det levende budskab Der er ikke mange, der har tid til at læse sig til nye ting, eller ny viden. Men de fleste kan finde et hul til at se

Døren til det levende budskab Der er ikke mange, der har tid til at læse sig til nye ting, eller ny viden. Men de fleste kan finde et hul til at se Døren til det levende budskab Der er ikke mange, der har tid til at læse sig til nye ting, eller ny viden. Men de fleste kan finde et hul til at se og høre dit levende budskab! Hvordan bringer du dit budskab

Læs mere

Vision 2013 2014 2015 2016 Indkøb af kunst til 2 indkøbsture 2 indkøbsture 2 indkøbsture 2 indkøbsture

Vision 2013 2014 2015 2016 Indkøb af kunst til 2 indkøbsture 2 indkøbsture 2 indkøbsture 2 indkøbsture Handleplan for Aalborg Kommunes Kunstfond 2013-2016 Ny vision for Kunstfonden blev vedtaget i 2012 og danner grundlag for følgende handleplan. Handleplanen er en skitse til, hvordan der kan igangsættes

Læs mere

tingcentralen pilotprojekt IDÉEN

tingcentralen pilotprojekt IDÉEN tingcentralen pilotprojekt - 2018 IDÉEN Etablere en central for alternative materialer, der kan bruges i lærings- og undervisningsregi af alle børn og unge ved kommunens institutioner. Der er et større

Læs mere

MÅL MISSION VÆRDIER SDMK

MÅL MISSION VÆRDIER SDMK MÅL MISSION VÆRDIER SDMK MISSION Syddansk Musikkonservatorium har til opgave på kunstnerisk og, hvor det er relevant, videnskabeligt grundlag at give uddannelse i musik og musikpædagogik og tilgrænsende

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Definer jeres formål og ønsker (succeskriterier). Det er grundlaget for alt, hvad I herefter skal gøre:

Definer jeres formål og ønsker (succeskriterier). Det er grundlaget for alt, hvad I herefter skal gøre: Definer jeres formål og ønsker (succeskriterier). Det er grundlaget for alt, hvad I herefter skal gøre: Jeres grundfortælling overfor omverden (Ledelse, kollegaer, samarbejdspartnere, publikum, sponsorer

Læs mere

Model: Kulturregion Østjysk Vækstbånd

Model: Kulturregion Østjysk Vækstbånd Model: Kulturregion Østjysk Vækstbånd KULTURAFTALEOPLÆG FOR VÆKSTBÅNDET 2018-2021 FORMÅL: Kulturregion Østjysk Vækstbånd et kulturelt talenteksperimentarium Kulturregionen ønsker at styrke kulturmiljøet

Læs mere

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE)

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE) ARTIST IN-RESIDENCE Forår 2016 Chris Ziegler (DE) Ansøgning til Statens Kunstfonds Københavns Scenekunstudvalg 15. december 2016 Performing Bodies in Interactive Environments Baggrund Hotel Pro Formas

Læs mere

2011-2012 Udgifter Egenfinanciering

2011-2012 Udgifter Egenfinanciering BUDGET FOR FESTIVAL FOR SAMTIDSKUNST 2012 2011-2012 Udgifter Egenfinanciering Festivalsekretariat Festivalleder 950.000 Administration og controlling 406.000 Koordinator af fundraising og sponsorater 406.000

Læs mere

CPH Harbour Festival

CPH Harbour Festival Internt oplæg CPH Harbour Festival Kulturhavn vokser! Udarbejdet af: Have PR & Kommunikation Intro Idéen bag CPH Harbour Festival er at skabe en international, lokalt forankret kulturfestival i byens nye

Læs mere

Rammeaftale for det regionale spillested Spillestedet Thy for perioden

Rammeaftale for det regionale spillested Spillestedet Thy for perioden RAMMEAFTALE Rammeaftale for det regionale spillested Spillestedet Thy for perioden 2017-2020 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

Projekt til kulturaftale i Kulturregion Midt og Vestsjælland

Projekt til kulturaftale i Kulturregion Midt og Vestsjælland Projekt til kulturaftale 2015 2018 i Kulturregion Midt og Vestsjælland Projektets titel Projektets indhold (kort) Beløb, der søges om i Kulturregion Midt- og Vestsjælland Hvem ansøger? (Samarbejdspartnerne

Læs mere

Referat fra møde i Aftagerpanel mandag den 21. november 2011 kl. 12 til 15, lokale: rektors kontor, Det Jyske Musikkonservatorium

Referat fra møde i Aftagerpanel mandag den 21. november 2011 kl. 12 til 15, lokale: rektors kontor, Det Jyske Musikkonservatorium Referat Oprettet: november 2010 Senest rev.: 111201 J.nr.: 2011-000411 Aftagerpanel møder 2011 Ref: Meo Behandlet / godkendt af: Aftagerpanel Referat fra møde i Aftagerpanel mandag den 21. november 2011

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Culture Box

Rammeaftale om det regionale spillested Culture Box Rammeaftale om det regionale spillested Culture Box 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Københavns Kommune og Kulturforening CB. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål

Læs mere