FJORDSKOLEN. Sommerferie NYHEDSBREV 29. JUNI 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FJORDSKOLEN. Sommerferie 2012. NYHEDSBREV 29. JUNI 2012"

Transkript

1 FJORDSKOLEN NYHEDSBREV 29. JUNI 2012 Sommerferie JUNI 2012 Fjordskolens første leveår er vel overstået. Vi har i skolens første leveår oplevet rigtig mange ting. Dette nyhedsbrev vil omhandle det år, som der nu undervisningsmæssigt stopper. Men først lidt praktiske oplysninger: Vores SFO1 holder åbent hele sommeren i tidsrummet fredage til kl Vores SFO2 holder åbent hele sommeren i tidsrummet Skolestart efter ferien er tirsdag den 14. august Mødetidspunkt for 1.klasserne 5.klasserne på Fjordvej kl kl Mødetidspunkt for 0. klasserne på Fjordvej kl kl Alle eleverne møder ved flagstangen. Mødetidspunkt for 6.-9.klasserne på Thorsensvej kl Mødetidspunkt for udviklingscenteret på Thorsensvej kl Mødetidspunkt for udviklingscenteret på Fjordvej kl Mødetidspunkt for 10. klasserne på Thorsensvej kl Årets gang: FJORDSKOLEN FJORDVEJ 46-48, 4800 NYKØBING F. TLF AFD. THORSENSVEJ, THORSENSVEJ 11, 4800 NYKØBING F. TLF GULDBORGSUND.DK SAGSNR. SAGSBEHANDLER: DIR MOB Da Fjordskolen skulle rigtig i gang med vores første skoleår, startede det hele først rigtigt, da der blev afholdt et nyt skolebestyrelsesvalg. Det har, som ledelse, været en fornøjelse at samarbejde med de forældrevalgte, som har brugt meget tid i årets løb på at få diskuteret de overordnede principper på plads. Det er en proces, som tager tid. Der har været mange rigtig gode og fremadrettede drøftelser om stort som om småt. En af de beslutninger, som bestyrelsen skulle træffe, var måden at danne nye klasser på. Eleverne blev blandet og helt nye klasser opstod. Personalet brugte herefter rigtig lang tid på at få sammensat de helt rigtige hold af elever. Med blanding af over 700 elever kan det ikke undgås, at enkelte af eleverne får det svært, men heldigvis har det givet rigtig mange nye fællesskaber. De årgange hvor undervisningen systematisk er foregået på tværs af klasser, ser ud som om, de har haft rigtig stor glæde af kendskabet til mange af de andre elever. Skolebestyrelsen har lavet et princip i årets løb. Det banede vej for, at vi med vores 9. klasser kunne drage til Paris på skolerejse. H.C. Andersens udtryk: At rejse er at leve. er mere aktuelt end nogensinde. Vi havde en fantastisk tur, som vil blive et af de nagelfaste minder, eleverne vil tage med sig på deres videre livsrejse.

2 SIDE 2/5 Skolebestyrelsen har i gennem året siddet i vores forskellige ansættelsesudvalg og bidrager på den måde som garanter for, at det personale, som ansættes, har en tilgang til vores måde at tænke skole på som er i overensstemmelse med det SB tænker om Fjordskolen. Det rigtige personale er af afgørende betydning for elevernes trivsel og læring. Skolebestyrelsen ønskede en fælles skolefest til alle dem som deltog i denne er det helt unødvendigt at fortælle at det var en rigtig god ide mere herom senere. Det kan ikke komme bag på nogen, at vi, som skole, er presset på pladsen. Delingen af skolen med 0-5 på Fjordvej sammen med vores SFO og 6-9 samt 10 og udviklingscenteret på Thorsensvej er et valg, som betyder, at særligt Fjordvej mangler plads. Eleverne på 5. årgang ville være for små på Thorsensvej, derfor er den nuværende ide om elevplacering den bedste, men det betyder, at der er elever overalt på Fjordvej. Det var nødvendigt at leje et par pavilloner til vores elever. De bliver stående i det kommende skoleår. Ikke til elever, men som SFO depot og som køleskabsområde for madpakker m.m. Vi har fået et AT påbud, som vi på den måde efterlever. Madpakker er stikordet til Skovkøkkenet, som vi har fået et rigtig godt samarbejde med på begge matrikler. De leverer frisk mad, som både elever og personale har stor glæde af. Skovkøkkenet er en del af Den sociale Virksomhed, som er et projekt, hvor man hjælper mennesker med at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Vi har i årets løb haft et OPUS projekt, som er omtalt flere steder i årets løb. Det har involveret vores 3. og 4. årgang. Mandag den 25. juni sagde vi farvel til de to kokke, som har fabrikeret den sunde mand sammen med vores elever. Lone og Janne har været helt enestående. De havde stor ros til vores elever for deres tilgang til det at arbejde i et køkken og har flere gange givet udtryk for at det var vel nok en dejlig skole med mange søde børn bedre bliver det vel ikke. Læs mere om projektet på:

3 SIDE 3/5 Eleverne som deltog i projektet har hver fået en kogebog, men man kan også finde opskrifter på ovenstående hjemmeside. Det er Danmarks største skolemadprojekt, hvor sund kost og læring videnskabeligt kobles sammen. Vi har alle sammen en ide om at kosten og læringen hænger sammen, nu kunne der blive evidens for, at det netop hænger sådan sammen. Det kunne f.eks. betyde, at man ved nybyggerier af skoler medtænker denne viden. Samarbejdet med læger, sundhedspersonale og køkkenpersonale har været et spændende forløb. Fjordskolen skal være et sted, hvor vanetænkningen udfordres, derfor er Opusprojektet ikke det eneste projekt, vi er med i. Vi har gennem projektet CreatLearn været i gang med at planlægge forskellige aktiviteter for vores elever, hvor arbejdsformen forumteater skal udfoldes som metode til at sætte fokus på elevtrivsel og civilcourage. Det foregår sammen med skoler fra Sverige, Tyskland, Litauen. Vi håber på sigt at få skabt et netværk, som betyder, at vi kan elevudveksle med f.eks. Tyskland. Vi har i årets løb oplevet Parco fra Portugal danse med vores elever. Kropsbevidsthed på en helt ny måde. Nogle af aktiviteterne er en del af projektet byen danser, som vil finde sted i festugen. Lidt mere på det indre plan har Fjordskolen været forsøgsskole til et filosofiforløb, hvor lærerne først var på kursus, hvorefter de omsatte teorien til praksis sammen med forskellige grupper af elever. Resultatet var så godt, at det nu udrulles til alle kommunens lærere (og derved også mange af eleverne) til næste skoleår. Resultaterne med filosofi med børn er meget udforsket i Norge, med rigtig gode resultater både fagfagligt og socialt, så der er noget at glæde sig til. Vi har gennem året valgt at løse problemerne, som de opstod. Umiddelbart virker det jo meget fornuftigt, men det har været en stor udfordring at få ønsker - indlysende forbedringsmuligheder og økonomien til at nå sammen. Her, hvor det første skoleår løber ud, er listen af opnåede forbedringer sjov at se på. Her følger en uprioriteret liste: Drikke vands automater, flere køleskabe, Iportaler, nye kopimaskiner, stor kaffeautomat, motionsrum, hævesænkeborde (mange), hjertestartere (ophængt udvendigt ved kontoret på Thorsensvej) (er bestilt til Fjordvej), automatiske papirdispensere (hånd hygiejne), udskiftning af flere toiletter, nyt indgangsområde bag hallen ved Møllebakken (næsten færdigt men kan bruges), cafeområde på Thorsensvej, Beachvolley på Thorsensvej (støbes i sommerferien), SFO skur til vognparken, ensretning af Møllebakken og indretning af parkeringsbåse (foretaget, på foranledning af os, af vejenheden), nyt stort ledningsnet til prøveafholdelse, opsætning af flere antenner, mange grønne planter, opsætning af mørklægnings gardiner i naturfagshuset på Thorsensvej Det vigtigste og som er det sværeste at beskrive, er alle de læringssituationer, hvor elever pludselig oplever nu mestrer jeg mere end jeg kunne lige før. Det er her kimen til den rigtige succes ligger.

4 SIDE 4/5 Det er en velkendt pædagogisk sandhed, at det er i mødet med succeserne, vi udvikler os som mennesker. Så det at drive skole, handler grundlæggende om at skabe rum for mulige succeser. Skolen er sted for læring, men også samvær. Det er vores SFO, som sikrer at eleverne også får lov til at lege og bruge andre sider af sig selv. De har om nogen været presset på pladsen. Det kræver simpelthen mere plads at holde SFO end at holde skole. Vi har derfor besluttet at beholde pavillonerne den ene som SFO depot den anden som køleskabsområde. Da SFO en er presset på pladsen, betyder det, at flere aktiviteter finder sted på gangene. I den nuværende situation med køleskabe flere steder på gangene larmer det så meget, at det er svært at få ørenlyd, derfor flyttes køleskabene. Det er bedre at have køleskabe man skal gå efter til madpakkerne end madderne skal ligge i taskerne og opvarmes til stuetemperatur. Årets skolefest med over 1200 deltagere var en fantastisk god oplevelse. Vi havde ikke i vores årsplanlægning medtaget skolefesten. Bekymringerne gik på om det var muligt at samle så mange folk. Ville de store elever bidrage nok? Som nævnt tidligere bemærkede Skolebestyrelsen at skolefesten ville de ikke undvære. Alle bekymringer viste sig at være uden grund. Planlægningsgruppen af lærere / forældre og elever fik tingene til at fungere. At det var en succes, var vi ikke i tvivl om, da vi gik rundt og snakkede med elever og forældre. At personalet havde det på samme måde, blev helt tydeligt da vi sad på personalerummet efter festen var slut og delte en pølse, da en af de meget aktive lærere forkyndte, at til næste år kan vi forbedre skolefesten ved at Der var ingen tvivl om, at det måtte ske igen næste år. Overskuddet går til skolerejsen på vores 9. årgang på den måde vil alle eleverne på et tidspunkt få glæde af det. Turen vil til november gå til Berlin. Når eleverne igen skal gå i skole efter ferien vil alle klasselokalerne fra 2-10 være udstyret med SmartBoard tavler. Opsætningen af de 21 nyindkøbte tavler vil være færdigt i denne uge. Vi tænker, at det største ønske blandt lærerpersonalet var SmartBoard i alle undervisningslokaler, så der kunne sættes ekstra tryk på IT undervisningen. Vi har fundet midler til denne store investering, som vi tænker løfter vores bundniveau væsentligt. Lærerne tilbydes kurser, så den side også kommer på plads. Alle steder i en moderne verden efterlyses IT færdigheder, så her må skolen sikre arbejdsvaner, som peger i den retning. IT kompetencer vil være et at fokuspunkterne for det kommende år. Et af de projekter, vi relancerer, er vores Fjordskolekor. Der er flere årsager til, at vi ikke kom i gang i foråret, nu skulle det se lysere ud, så vi prøver igen i slutningen af september meget mere om det efter ferien. Byggeri? I løbet af sommeren håber vi, at man kommer tættere på en politisk udmelding om samlingen af Fjordskolen. Det er en stor investering, som selvfølgelig skal have den nødvendige politiske opbakning, set fra vores stole er fremtidens unge det rigtige sted at placere sine penge.

5 SIDE 5/5 Her til slut en stor tak for det gode samarbejde, vi har haft med forældrene. Stor tak til de mange ansatte, som hver dag yder en jættegod indsats for at gøre dagen til en oplevelses- og lærerig dag, hvor eleverne oplever succes og anerkendelse. Til allersidst en kæmpe stor tak for samarbejdet med den mangfoldighed af børn/unger/unge/elever, som er den direkte grund til, at vi arbejder i denne branche. Rigtig god sommer Mange hilsner Ledelsen på Fjordskolen Stemningsbillede fra årets dimissionsfest for 9. klasserne Held og lykke til alle årets afgangselever.

KONTAKT. Nyt fra ledelse og bestyrelse Teambuilding på 9. årg. Skolernes motionsdag De hemmelige kunstnere Venskabsklasser.

KONTAKT. Nyt fra ledelse og bestyrelse Teambuilding på 9. årg. Skolernes motionsdag De hemmelige kunstnere Venskabsklasser. Nr. 2 37. årg. 27. oktober 2006 Bording Skole Solsortevej 7441 Bording KONTAKT Byggeriet skrider frem Medaljer til vinderne i motionsløbet Ny legeplads Indhold: Nyt fra ledelse og bestyrelse Teambuilding

Læs mere

Busses Skole - skolelederens beretning til generalforsamlingen mandag den 31. marts 2014

Busses Skole - skolelederens beretning til generalforsamlingen mandag den 31. marts 2014 Busses Skole - skolelederens beretning til generalforsamlingen mandag den 31. marts 2014 Udover denne beretning henvises til årsskriftet Busses Skole 2013/14, der på en mere udførlig måde fortæller om

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

GOD ENERGI TIL FRIVILLIGT ARBEJDE 2014 ET PARTNERSKAB MELLEM ENERGI DANMARK OG UNGDOMMENS RØDE KORS

GOD ENERGI TIL FRIVILLIGT ARBEJDE 2014 ET PARTNERSKAB MELLEM ENERGI DANMARK OG UNGDOMMENS RØDE KORS GOD ENERGI TIL FRIVILLIGT ARBEJDE 2014 ET PARTNERSKAB MELLEM ENERGI DANMARK OG UNGDOMMENS RØDE KORS VI TAGER ANSVAR SAMMEN Da Michael fik en mentor gennem Ungdommens Røde Kors, mødte han for første gang

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Holme SKole på vej mod nye udfordringer. - velkommen til skoleåret 2013-14

Holme SKole på vej mod nye udfordringer. - velkommen til skoleåret 2013-14 Holme SKole på vej mod nye udfordringer - velkommen til skoleåret 2013-14 2 Velkommen til det nye skoleår Velkommen tilbage til Holme Skole efter en forhåbentlig dejlig sommerferie. Vi har lagt et turbulent

Læs mere

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE HVIS MAN GØR DET, MAN ALTID HAR GJORT, FÅR MAN DE RESULTATER, MAN ALTID HAR FÅET. Hvad er Backspin? I Backspin tilbyder vi børn og unge personlige og faglige

Læs mere

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår.

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår. Nyt fra skolelederen Sommerferie en tid mellem to skoleår. Midt i travlheden med planlægningen af det nye skoleår skal der også være tid til at kigge lidt tilbage på det netop overståede skoleår. En egentlig

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Nyt fra Bestyrelsen Helhedssyn, læringslyst, fællesskabsfølelse og sundhed M A J 2 0 1 3 NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Livsglæde, hånd i hånd med højt fagligt niveau, sådan lyder visionen for Herskindskolen.

Læs mere

På vej mod en ny skoledag i Fredensborg Kommune

På vej mod en ny skoledag i Fredensborg Kommune På vej mod en ny skoledag i Fredensborg Kommune PÅ VEJ MOD EN NY SKOLEDAG Center for Skoler og Dagtilbud December 2013 Forord Verden i dag er i konstant udvikling og forandring. Der stilles højere og anderledes

Læs mere

Tilsynsrapport. for. Skole og behandlingshjemmet Marjatta

Tilsynsrapport. for. Skole og behandlingshjemmet Marjatta Tilsynsrapport for Skole og behandlingshjemmet Marjatta Socialafdelingen December 2010 Indholdsfortegnelse Baggrundsoplysninger om tilbuddet...3 Sammenfatning af tilsynets vurderinger, anbefalinger og

Læs mere

Grejs Friskole 1988-2013 ÅR

Grejs Friskole 1988-2013 ÅR Grejs Friskole 1988-2013 ÅR 25 25 års Jubilæum 2013 8. august Grejs Friskole Vestermarksvej 13B 7100 Vejle Tlf. 7585 3797 grejsfriskole.dk gimle@grejsfriskole.dk Elever 155 Redaktionsudvalg Inger Marie

Læs mere

Evaluering af overgange i børns liv.

Evaluering af overgange i børns liv. Sproget. Mål for sproget. Praksis beskrivelse. Evaluering af sproget - vi gør brug af fortællinger. Overgange i børns liv. Fra hjemmet/dagplejen til institutionen. Fra vuggestue til børnehave. Fra børnehave

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere

Nyhedsbrev. Et skoleår ved sin afslutning Et nyt på vej Et skoleår ved sin afslutning. Nye tiltag i forbindelse med undervisningen

Nyhedsbrev. Et skoleår ved sin afslutning Et nyt på vej Et skoleår ved sin afslutning. Nye tiltag i forbindelse med undervisningen Nyhedsbrev Juni 2012 Et skoleår ved sin afslutning Et nyt på vej Et skoleår ved sin afslutning Der er fokus på Folkeskolen, og Morten Børup Skolen følger godt med i den udvikling, der sker på området.

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 Vi byder de nye børnehaveklasseelever velkommen 1 Nyt fra skolelederen. Kære elever og forældre Så tog vi

Læs mere

Evaluerings rapport af Askelundens ressource person og nuværende struktur.

Evaluerings rapport af Askelundens ressource person og nuværende struktur. Evaluerings rapport af Askelundens ressource person og nuværende struktur. Forord: Denne rapport, eller lille historie, som det måske nok er blevet til, er en fortælling om Askelundens forandringsproces,

Læs mere

ANDERLEDES SKOLEDAG. Folkeskolereformen VELKOMMEN TIL EN

ANDERLEDES SKOLEDAG. Folkeskolereformen VELKOMMEN TIL EN Folkeskolereformen VELKOMMEN TIL EN ANDERLEDES SKOLEDAG En TEMAAVIS om FOLKESKOLEREFORMENS ELEMENTER - den nye skoledag med mere bevægelse og nye aktiviteter, nye samarbejdspartnere m.m. - og fortællinger

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Med andre ord: Oure Friskoles omdømme i såkaldte professionelle kredse, var mildest talt noget ridset!

Med andre ord: Oure Friskoles omdømme i såkaldte professionelle kredse, var mildest talt noget ridset! Da jeg i forskellige sammenhænge fortalte om min ansættelse på Oure Friskole i november 2011, var der flere som sagde at det var godt nok noget af en opgave jeg havde påtaget mig og nogen sagde ligefrem,

Læs mere

FØRSTEHJÆLP I OMSORG er også for børn

FØRSTEHJÆLP I OMSORG er også for børn FØRSTEHJÆLP I OMSORG er også for børn FØRSTEHJÆLP I OMSORG er også for børn Den integrerede Daginstitution HUMLEGÅRDEN Chr. Gadesvej 36 42, Humlum 7600 Struer kho@struer.dk August 2003 FØRSTEHJÆLP I OMSORG

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

SELV-EVALUERING. Gitte Jørgensen. Glamsbjerg Efterskole 2014/2015: Livsstil

SELV-EVALUERING. Gitte Jørgensen. Glamsbjerg Efterskole 2014/2015: Livsstil SELV-EVALUERING Gitte Jørgensen Glamsbjerg Efterskole 2014/2015: Livsstil Forord Vi har igennem de sidste par år haft fokus på begrebet LIVSSTIL, som vi mener kan fungere som et samlet begreb for de kompetencer,

Læs mere

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9.

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. Så er det tid til efterårsferie! I dette nummer af Skolenyt: Indhold Side Leder v/ Jan T. Voss, Distriktsskoleleder 2 Ullerup Bæk Skolens nye

Læs mere

Trinberetning for 2013-2014

Trinberetning for 2013-2014 Trinberetning for 2013-2014 Holbæk lille Skole Her beskrives de enkelte trins fokusområder for det forgangne skoleår. Derudover laves der en beskrivelse af trinnet, lejrskoler/studieture en konklusion

Læs mere

Midtvejsevaluering af projektet vedrørende modersmålsbaseret lektiehjælp og udvidet skolehjemsamarbejde. Skoleåret 2007/08. Indholdsfortegnelse:

Midtvejsevaluering af projektet vedrørende modersmålsbaseret lektiehjælp og udvidet skolehjemsamarbejde. Skoleåret 2007/08. Indholdsfortegnelse: Midtvejsevaluering af projektet vedrørende modersmålsbaseret lektiehjælp og udvidet skolehjemsamarbejde. Skoleåret 2007/08. Indholdsfortegnelse: Indledning 2 1. Sammenfatning af evalueringen: 3 2. Konklusion

Læs mere

Velkommen til den nye skoledag

Velkommen til den nye skoledag Velkommen til den nye skoledag Pjecen er udgivet af Københavns Kommune - Børne- og Ungdomsforvaltningen Grafisk formgivning: Gurli Nielsen - Børne- og Ungdomsforvaltningen, 1408-34 Foto: Colourbox og private

Læs mere