FJORDSKOLEN. Sommerferie NYHEDSBREV 29. JUNI 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FJORDSKOLEN. Sommerferie 2012. NYHEDSBREV 29. JUNI 2012"

Transkript

1 FJORDSKOLEN NYHEDSBREV 29. JUNI 2012 Sommerferie JUNI 2012 Fjordskolens første leveår er vel overstået. Vi har i skolens første leveår oplevet rigtig mange ting. Dette nyhedsbrev vil omhandle det år, som der nu undervisningsmæssigt stopper. Men først lidt praktiske oplysninger: Vores SFO1 holder åbent hele sommeren i tidsrummet fredage til kl Vores SFO2 holder åbent hele sommeren i tidsrummet Skolestart efter ferien er tirsdag den 14. august Mødetidspunkt for 1.klasserne 5.klasserne på Fjordvej kl kl Mødetidspunkt for 0. klasserne på Fjordvej kl kl Alle eleverne møder ved flagstangen. Mødetidspunkt for 6.-9.klasserne på Thorsensvej kl Mødetidspunkt for udviklingscenteret på Thorsensvej kl Mødetidspunkt for udviklingscenteret på Fjordvej kl Mødetidspunkt for 10. klasserne på Thorsensvej kl Årets gang: FJORDSKOLEN FJORDVEJ 46-48, 4800 NYKØBING F. TLF AFD. THORSENSVEJ, THORSENSVEJ 11, 4800 NYKØBING F. TLF GULDBORGSUND.DK SAGSNR. SAGSBEHANDLER: DIR MOB JAX@GULDBORGSUND.DK Da Fjordskolen skulle rigtig i gang med vores første skoleår, startede det hele først rigtigt, da der blev afholdt et nyt skolebestyrelsesvalg. Det har, som ledelse, været en fornøjelse at samarbejde med de forældrevalgte, som har brugt meget tid i årets løb på at få diskuteret de overordnede principper på plads. Det er en proces, som tager tid. Der har været mange rigtig gode og fremadrettede drøftelser om stort som om småt. En af de beslutninger, som bestyrelsen skulle træffe, var måden at danne nye klasser på. Eleverne blev blandet og helt nye klasser opstod. Personalet brugte herefter rigtig lang tid på at få sammensat de helt rigtige hold af elever. Med blanding af over 700 elever kan det ikke undgås, at enkelte af eleverne får det svært, men heldigvis har det givet rigtig mange nye fællesskaber. De årgange hvor undervisningen systematisk er foregået på tværs af klasser, ser ud som om, de har haft rigtig stor glæde af kendskabet til mange af de andre elever. Skolebestyrelsen har lavet et princip i årets løb. Det banede vej for, at vi med vores 9. klasser kunne drage til Paris på skolerejse. H.C. Andersens udtryk: At rejse er at leve. er mere aktuelt end nogensinde. Vi havde en fantastisk tur, som vil blive et af de nagelfaste minder, eleverne vil tage med sig på deres videre livsrejse.

2 SIDE 2/5 Skolebestyrelsen har i gennem året siddet i vores forskellige ansættelsesudvalg og bidrager på den måde som garanter for, at det personale, som ansættes, har en tilgang til vores måde at tænke skole på som er i overensstemmelse med det SB tænker om Fjordskolen. Det rigtige personale er af afgørende betydning for elevernes trivsel og læring. Skolebestyrelsen ønskede en fælles skolefest til alle dem som deltog i denne er det helt unødvendigt at fortælle at det var en rigtig god ide mere herom senere. Det kan ikke komme bag på nogen, at vi, som skole, er presset på pladsen. Delingen af skolen med 0-5 på Fjordvej sammen med vores SFO og 6-9 samt 10 og udviklingscenteret på Thorsensvej er et valg, som betyder, at særligt Fjordvej mangler plads. Eleverne på 5. årgang ville være for små på Thorsensvej, derfor er den nuværende ide om elevplacering den bedste, men det betyder, at der er elever overalt på Fjordvej. Det var nødvendigt at leje et par pavilloner til vores elever. De bliver stående i det kommende skoleår. Ikke til elever, men som SFO depot og som køleskabsområde for madpakker m.m. Vi har fået et AT påbud, som vi på den måde efterlever. Madpakker er stikordet til Skovkøkkenet, som vi har fået et rigtig godt samarbejde med på begge matrikler. De leverer frisk mad, som både elever og personale har stor glæde af. Skovkøkkenet er en del af Den sociale Virksomhed, som er et projekt, hvor man hjælper mennesker med at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Vi har i årets løb haft et OPUS projekt, som er omtalt flere steder i årets løb. Det har involveret vores 3. og 4. årgang. Mandag den 25. juni sagde vi farvel til de to kokke, som har fabrikeret den sunde mand sammen med vores elever. Lone og Janne har været helt enestående. De havde stor ros til vores elever for deres tilgang til det at arbejde i et køkken og har flere gange givet udtryk for at det var vel nok en dejlig skole med mange søde børn bedre bliver det vel ikke. Læs mere om projektet på:

3 SIDE 3/5 Eleverne som deltog i projektet har hver fået en kogebog, men man kan også finde opskrifter på ovenstående hjemmeside. Det er Danmarks største skolemadprojekt, hvor sund kost og læring videnskabeligt kobles sammen. Vi har alle sammen en ide om at kosten og læringen hænger sammen, nu kunne der blive evidens for, at det netop hænger sådan sammen. Det kunne f.eks. betyde, at man ved nybyggerier af skoler medtænker denne viden. Samarbejdet med læger, sundhedspersonale og køkkenpersonale har været et spændende forløb. Fjordskolen skal være et sted, hvor vanetænkningen udfordres, derfor er Opusprojektet ikke det eneste projekt, vi er med i. Vi har gennem projektet CreatLearn været i gang med at planlægge forskellige aktiviteter for vores elever, hvor arbejdsformen forumteater skal udfoldes som metode til at sætte fokus på elevtrivsel og civilcourage. Det foregår sammen med skoler fra Sverige, Tyskland, Litauen. Vi håber på sigt at få skabt et netværk, som betyder, at vi kan elevudveksle med f.eks. Tyskland. Vi har i årets løb oplevet Parco fra Portugal danse med vores elever. Kropsbevidsthed på en helt ny måde. Nogle af aktiviteterne er en del af projektet byen danser, som vil finde sted i festugen. Lidt mere på det indre plan har Fjordskolen været forsøgsskole til et filosofiforløb, hvor lærerne først var på kursus, hvorefter de omsatte teorien til praksis sammen med forskellige grupper af elever. Resultatet var så godt, at det nu udrulles til alle kommunens lærere (og derved også mange af eleverne) til næste skoleår. Resultaterne med filosofi med børn er meget udforsket i Norge, med rigtig gode resultater både fagfagligt og socialt, så der er noget at glæde sig til. Vi har gennem året valgt at løse problemerne, som de opstod. Umiddelbart virker det jo meget fornuftigt, men det har været en stor udfordring at få ønsker - indlysende forbedringsmuligheder og økonomien til at nå sammen. Her, hvor det første skoleår løber ud, er listen af opnåede forbedringer sjov at se på. Her følger en uprioriteret liste: Drikke vands automater, flere køleskabe, Iportaler, nye kopimaskiner, stor kaffeautomat, motionsrum, hævesænkeborde (mange), hjertestartere (ophængt udvendigt ved kontoret på Thorsensvej) (er bestilt til Fjordvej), automatiske papirdispensere (hånd hygiejne), udskiftning af flere toiletter, nyt indgangsområde bag hallen ved Møllebakken (næsten færdigt men kan bruges), cafeområde på Thorsensvej, Beachvolley på Thorsensvej (støbes i sommerferien), SFO skur til vognparken, ensretning af Møllebakken og indretning af parkeringsbåse (foretaget, på foranledning af os, af vejenheden), nyt stort ledningsnet til prøveafholdelse, opsætning af flere antenner, mange grønne planter, opsætning af mørklægnings gardiner i naturfagshuset på Thorsensvej Det vigtigste og som er det sværeste at beskrive, er alle de læringssituationer, hvor elever pludselig oplever nu mestrer jeg mere end jeg kunne lige før. Det er her kimen til den rigtige succes ligger.

4 SIDE 4/5 Det er en velkendt pædagogisk sandhed, at det er i mødet med succeserne, vi udvikler os som mennesker. Så det at drive skole, handler grundlæggende om at skabe rum for mulige succeser. Skolen er sted for læring, men også samvær. Det er vores SFO, som sikrer at eleverne også får lov til at lege og bruge andre sider af sig selv. De har om nogen været presset på pladsen. Det kræver simpelthen mere plads at holde SFO end at holde skole. Vi har derfor besluttet at beholde pavillonerne den ene som SFO depot den anden som køleskabsområde. Da SFO en er presset på pladsen, betyder det, at flere aktiviteter finder sted på gangene. I den nuværende situation med køleskabe flere steder på gangene larmer det så meget, at det er svært at få ørenlyd, derfor flyttes køleskabene. Det er bedre at have køleskabe man skal gå efter til madpakkerne end madderne skal ligge i taskerne og opvarmes til stuetemperatur. Årets skolefest med over 1200 deltagere var en fantastisk god oplevelse. Vi havde ikke i vores årsplanlægning medtaget skolefesten. Bekymringerne gik på om det var muligt at samle så mange folk. Ville de store elever bidrage nok? Som nævnt tidligere bemærkede Skolebestyrelsen at skolefesten ville de ikke undvære. Alle bekymringer viste sig at være uden grund. Planlægningsgruppen af lærere / forældre og elever fik tingene til at fungere. At det var en succes, var vi ikke i tvivl om, da vi gik rundt og snakkede med elever og forældre. At personalet havde det på samme måde, blev helt tydeligt da vi sad på personalerummet efter festen var slut og delte en pølse, da en af de meget aktive lærere forkyndte, at til næste år kan vi forbedre skolefesten ved at Der var ingen tvivl om, at det måtte ske igen næste år. Overskuddet går til skolerejsen på vores 9. årgang på den måde vil alle eleverne på et tidspunkt få glæde af det. Turen vil til november gå til Berlin. Når eleverne igen skal gå i skole efter ferien vil alle klasselokalerne fra 2-10 være udstyret med SmartBoard tavler. Opsætningen af de 21 nyindkøbte tavler vil være færdigt i denne uge. Vi tænker, at det største ønske blandt lærerpersonalet var SmartBoard i alle undervisningslokaler, så der kunne sættes ekstra tryk på IT undervisningen. Vi har fundet midler til denne store investering, som vi tænker løfter vores bundniveau væsentligt. Lærerne tilbydes kurser, så den side også kommer på plads. Alle steder i en moderne verden efterlyses IT færdigheder, så her må skolen sikre arbejdsvaner, som peger i den retning. IT kompetencer vil være et at fokuspunkterne for det kommende år. Et af de projekter, vi relancerer, er vores Fjordskolekor. Der er flere årsager til, at vi ikke kom i gang i foråret, nu skulle det se lysere ud, så vi prøver igen i slutningen af september meget mere om det efter ferien. Byggeri? I løbet af sommeren håber vi, at man kommer tættere på en politisk udmelding om samlingen af Fjordskolen. Det er en stor investering, som selvfølgelig skal have den nødvendige politiske opbakning, set fra vores stole er fremtidens unge det rigtige sted at placere sine penge.

5 SIDE 5/5 Her til slut en stor tak for det gode samarbejde, vi har haft med forældrene. Stor tak til de mange ansatte, som hver dag yder en jættegod indsats for at gøre dagen til en oplevelses- og lærerig dag, hvor eleverne oplever succes og anerkendelse. Til allersidst en kæmpe stor tak for samarbejdet med den mangfoldighed af børn/unger/unge/elever, som er den direkte grund til, at vi arbejder i denne branche. Rigtig god sommer Mange hilsner Ledelsen på Fjordskolen Stemningsbillede fra årets dimissionsfest for 9. klasserne Held og lykke til alle årets afgangselever.

Søndersøskolen april 2014, 2. del

Søndersøskolen april 2014, 2. del Søndersøskolen april 2014, 2. del Kære forældre Som jeg skrev i Nyhedsbrevet, i starten af april måned, vil jeg i de følgende måneder udsende Nyhedsbrevet lidt hyppigere, for vi er nu nået til den periode

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Rigtig god sommerferie til alle!

Rigtig god sommerferie til alle! Juni 2015 Rigtig god sommerferie til alle! Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Krogsager Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Højmosen Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Bygaden @

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev uge 51-2012

Nyhedsbrev uge 51-2012 Nyhedsbrev uge 51-2012 Side 1 Glædelig jul!! Side 4...og goddag til Side 2 Sidste skoledag... Side 6 Børnehaven Side 4 Farvel - og tak! - til Jytte Side 8 Kalender, kontakt mm. Glædelig jul!...og godt

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen Vi er nu i slutningen af skoleåret 14 15 og også inde i de sidste måneder af det 1. år for den nye skolebestyrelse, der tiltrådte i august 2014. Jeg vil give et kort rids over det sidste år og se lidt

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og der skal køres ned i gear. Desværre har vi oplevet at mange har ændret og slettet ferie, efter vi har lavet vores planlægning

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 Vi byder de nye børnehaveklasseelever velkommen 1 Nyt fra skolelederen. Kære elever og forældre Så tog vi

Læs mere

Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012

Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012 Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012 Vi er gået ind i efterårsmåneden, september, og jeg håber på en fortsat rigtig dejlig og lang sensommer inden de mørke vintermåneder tager over. Skolestart

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Vibeke skriver. Vibeke Gaden

Vibeke skriver. Vibeke Gaden Vibeke skriver. Så er et nyt skoleår godt i gang på Kragelund Skole og med det ligeledes en masse nye og spændende ting. Skolen summer af liv og forventninger til ny viden, nye oplevelser og nye venner.

Læs mere

Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2019

Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2019 Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2019 Informationsmøde tirsdag d. 25. september 16:00-17:00 Informationsmøde 0. klasse Tiden nærmer sig, hvor dit barn skal skrives op til skolestart. Det er en spændende

Læs mere

- fritidsinstitutionen ved Tingbjerg skole

- fritidsinstitutionen ved Tingbjerg skole - fritidsinstitutionen ved Tingbjerg skole Det kommer I til at høre om Generelt om fritidshjemmet Generelt om pædagogerne Mål og principper for perioden med Maj-børn Organisering og aktiviteter Praktiske

Læs mere

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole.

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole. Nyhedsbrev Juni 2019 Vonsild Skole Catolhavegyden 21, 6000 Kolding Tlf.: 79 79 79 70 http://vonsild-skole.kolding.dk Til forældrene på Vonsild Skole. Nu har de sidste elever på 9. årgang overstået eksamen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Ejsing Friskole og pasningsdel

Ejsing Friskole og pasningsdel Nyhedsbrev oktober 2013 Både skolen og Gazellen kom godt fra start efter sommerferien, og vores andet leveår som friskole og fribørnehave tegner godt. Lige efter sommerferien gik en flok pensionister i

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017 Nyhedsbrev Gug Skole 2017 Nyhedsbrev 3-2016/17 Marts 2017 Kære forældre Forårets vejr er som altid præget af store udsving, det ene øjeblik føles sommeren nær og i det næste har vinterens kulde ikke sluppet

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen

Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.1 September 2016 54. Årgang Vi har på skolen gennemført den nationale trivsels måling. Resultatet af den er endnu ikke offentliggjort, så det ser vi

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Overbygningen på Hærvejsskolen

Overbygningen på Hærvejsskolen Overbygningen på Hærvejsskolen Overbygningen er en selvstændig afdeling, der består af 7., 8. og 9. årgang samt specialklasser. Overbygningen har den samme vision som resten af Hærvejsskolen: Vi lægger

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R Indhold: Aktuelt i september Siden sidst 5.årgang til koncert Legepatruljekursus Cow parade. Fritternyt En dag med sundheds.. 7.klasserne fremlægger.. s.2 s.2 s.3

Læs mere

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017 NYHEDSBREV TILST SKOLE januar 2017 Leder Kære forældre Så er 2017 taget i brug, og det første nyhedsbrev får I her. 2016 bød på lidt af hvert for Tilst Skole. Bl.a. har der været en del udskiftninger i

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 34: forældremøder Havehus,

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Touavis. Efter ferien byder vi velkommen til 20 nye elever i 0.klasse. Vi glæder os til at lære børnene at kende. Juni 2012

Touavis. Efter ferien byder vi velkommen til 20 nye elever i 0.klasse. Vi glæder os til at lære børnene at kende. Juni 2012 Touavis Juni 2012 Så blev det tid for afsked med 6.klasse. Det blev markeret ved en heftig fodboldkamp mellem udvalgte 6.kl.-elever og lærere. Nå ja,. og det blev 6.kl. som vandt på straffesparkskonkurrence.

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

Nyt fra skolen. Juni 2014

Nyt fra skolen. Juni 2014 Nyt fra skolen Juni 2014 På fredag sender vi eleverne på sommerferie! Denne uge er præget af, at noget slutter, og vi er på vej til noget andet. Eleverne rydder op i det gamle klasseværelse og flytter

Læs mere

Skolestart. Skoleåret 2018/2019 HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni

Skolestart. Skoleåret 2018/2019 HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Skolestart Skoleåret 2018/2019 Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni Nyhedsbrev skolestart 2018 Et nyt skoleår Mandag morgen åbnede Højvangskolen dørene for endnu

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen Velkommen til maj nyt. Skoleåret nærmer sig hurtigt sin afslutning. Vi har travlt med at ansætte lærere der skal afløse Tommy og Sonja. På kontoret er Line faldet godt til

Læs mere

Ledelsesberetning. Skolens formål. Skolen og dens virke. Hellested Friskole og Børnehus april 2015

Ledelsesberetning. Skolens formål. Skolen og dens virke. Hellested Friskole og Børnehus april 2015 Ledelsesberetning Hellested Friskole og Børnehus april 2015 Skolens formål Skolens formål er at drive friskole, fritidsordning, fribørnehave og snarligt frivuggestue ifølge skolens værdigrundlag og efter

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole Jette Hansen Skoleleder Herningvej Skole Tryg skolestart Gode legepladser Forpligtende forældresamarbejde En sikker skolevej Sammenhæng i skolestarten

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2015

Nyhedsbrev juni 2015 Nyhedsbrev juni 2015 Skolebestyrelsens nyhedsbrev vil denne gang omhandle nyt fra bestyrelsesmøderne i april og maj. Sidst, men ikke mindst, vil I kunne læse skolebestyrelsens behandling af evalueringen

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Marts Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar

HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Marts Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Marts 2018 Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar Nyhedsbrev marts 2018 De vigtige traditioner Ingen elever eller forældre på Højvangskolen kan være i tvivl om

Læs mere

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne)

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne) Kære forældre Er det ikke bare en herlig tid med lyse morgener, fuglefløjt og varme i vejret? selv om vinteren måske ikke har været så hård og lang; så er foråret vel altid ventet med længsel. På skolen

Læs mere

Skovbakkeskolens sommernyhedsbrev

Skovbakkeskolens sommernyhedsbrev Skovbakkeskolens sommernyhedsbrev Goddag og farvel Ved skoleåret afslutning og begyndelse er det tid til at sige farvel til afgående personale og goddag til nyt personale på Skovbakkeskolen. Barselsorlov

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017

Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017 Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017 Skolen har denne gang valgt at gennemføre undervisningsmiljøvurderingen, som en længere fælles evaluering gennem samtaler mellem elever og lærere

Læs mere

Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2018

Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2018 Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2018 Informationsmøde tirsdag d. 9. januar kl. 16:30-17:30 Informationsmøde 0. klasse på Amagerskolen 2018 Tiden nærmer sig, hvor dit barn skal skrives op til skolestart.

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Nyhedsbrev juni/juli 2018

Nyhedsbrev juni/juli 2018 Nyhedsbrev juni/juli 2018 Sommerferien er nær for alle. Det kan vi godt begynde at mærke her i børnehaven. De første børn er gået på ferie og de næste to uger, bliver vi færre og færre både børn og voksne.

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering (UVM) KJELLERUP SKOLE. Undervisningsmiljøvurdering 2011 1

Undervisningsmiljøvurdering (UVM) KJELLERUP SKOLE. Undervisningsmiljøvurdering 2011 1 Undervisningsmiljøvurdering (UVM) KJELLERUP SKOLE 2011 1 Undervisningmiljøundersøgelse 2011 Skolens multibane, der blev taget i brug i 2010 Indledning I lighed med sidste skoleår har vi valgt at lave vores

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret 2016-2017 I løbet af et skoleår sker der ganske meget på en skole. Denne årsberetning giver et overblik over de aktiviteter

Læs mere

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse:

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse: Juni 2009 Nyhedsbrev Artikler af særlig interesse: ForældreIntra2 Profilanalyse Tilbageblik på et fantastisk skoleår Indhold: Tines leder side 1 ForældreIntra side 2 Profilanalyse side 3 Datoer side 4

Læs mere

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart:

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart: Nyhedsbrev for Endnu en måned er gået. Det har været en spændende måned, der har budt på mange sjove aktiviteter og oplevelser. Efteråret nærmer sig og det mærkes ved at børnene er mere indenfor og benytter

Læs mere

Skolebladet. Skolestart

Skolebladet. Skolestart Skolebladet Skolestart Velkommen til et nyt og spændende skoleår! Efter en lang, varm og solrig sommerferie skal vi alle være med til at skrive danmarkshistorie. Folkeskolereformen er nu sat i gang, og

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 Kære alle sammen Vi er allerede kommet godt i gang med det nye skoleår på Spjellerup Friskole. Mange elever kom friske og brune tilbage fra en veloverstået sommerferie og det

Læs mere

Årsberetning for Skørbæk-Ejdrup Naturbørnehave 2012

Årsberetning for Skørbæk-Ejdrup Naturbørnehave 2012 Årsberetning for Skørbæk-Ejdrup Naturbørnehave 2012 Dagsorden: 1. Præsentation af personalet 2. Fokuspunkter 3. Uddannelse for personalet 4. Forældrerådet 5. Indretning/fremtidsplaner 6. Dokumentation

Læs mere

Uglen Risskov Skole Nyhedsbrev Juni 2018

Uglen Risskov Skole Nyhedsbrev Juni 2018 Kære forældre Mange tak for den hjertelige velkomst, jeg har fået af både børn og personale som ny skoleleder her på Risskov Skole. Jeg føler mig godt tilpas her og glæder mig over den varme og venlighed,

Læs mere

Å r g a n g N r. 5 - A u g u s t

Å r g a n g N r. 5 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 7 - N r. 5 - A u g u s t 2 0 11 Et forrygende forår Et forår og en sommer som var spækket med aktiviteter og gode oplevelser. Vi var her og der og næsten alle vegne. får lyst

Læs mere

Dagsorden og referat. Dato: Tid: Sted: SIM. Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole og SIM

Dagsorden og referat. Dato: Tid: Sted: SIM. Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole og SIM Dagsorden og referat Emne: Fælles Skolebestyrelsesmøde Dato: 24.1.2018 Tid: 18-21 Sted: SIM Mødedeltagere: Skolebestyrelsesmedlemmer og ledere fra Rårup Skole, Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

Skolebladet. God sommerferie

Skolebladet. God sommerferie Skolebladet God sommerferie Sommerferie I skrivende stund er der helt stille på Torslev Skole. Forberedelserne til aftenens brag af en dimissionsfest er på plads, og vi glæder os til det sidste hyggelige

Læs mere

Bøllerne: Naturama eller Trente mølle Vi laver fuglebræt 4.kl. skole.hjem-samtaler Onsdag 10. Tobias L 4år Vi laver fuglemad

Bøllerne: Naturama eller Trente mølle Vi laver fuglebræt 4.kl. skole.hjem-samtaler Onsdag 10. Tobias L 4år Vi laver fuglemad Spiloppen Ugedag Dato Bøller/Trolde Hobbitten Fritter n Skolen Mandag 1. Skovtur 3.klasse forældremøde Tirsdag 2. Onsdag 3. 1.klasse forældremøde Indskolingen: besøg af Mobbe-Holger Torsdag 4. Maddag Fredag

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Skolebestyrelsen ønsker go' sommer!

Skolebestyrelsen ønsker go' sommer! Skolebestyrelsen ønsker go' sommer! Udskoling, kantine, antimobbestrategi, princip for skole-hjem-samarbejde, styrket forældresamarbejde. Det er blot et lille udsnit af alle de ting og emner, vi har beskæftiget

Læs mere

Kalender: Syddjurs Friskole Ugebrev oktober 2016

Kalender: Syddjurs Friskole Ugebrev oktober 2016 Syddjurs Friskole Ugebrev 40 7. oktober 2016 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kontornyt uge 40 Kalender: 10-11/10:

Læs mere

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Skolebestyrelsesmøde MI 9 10/11

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Skolebestyrelsesmøde MI 9 10/11 Til Skolebestyrelsen Svenstrup Skole Skolebestyrelsesmøde MI 9 10/11 tirsdag, 7. juni 2011, kl. 17.00 Ordstyrer: Charles Lydersen Fremmødte: Jan Madsen, Charles Lydersen, Claus Kjærsgaard, Lars Johansen,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2016

Bestyrelsens beretning 2016 Bestyrelsens beretning 2016 ved generalforsamling tirsdag 26. april 2016 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se jer. Vi deler interessen for vores børns skole, og det er vigtigt

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Næste orientering udkommer først i det nye skoleår 2013/ 2014

Næste orientering udkommer først i det nye skoleår 2013/ 2014 Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.5 Juni 2013 Årgang 50 Nyt fra ledelsen: Sommerferien er lige ved om hjørnet. Fredag den 28. juni afslutter vi kl. 12.00 i gården, hvis vejret holder

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

PARADISBAKKESKOLEN Nexø Svaneke

PARADISBAKKESKOLEN Nexø Svaneke Prinipper for samling af overbygningen Vedtaget af skolebestyrelsen den 7. februar 2011 Tidsplan...2 Principper for klassedannelse...3 Forældrebrev 1 (eksempel)...4 Forældrebrev 2 (eksempel)...6 Forældrebrev

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Klynge 2

Nyhedsbrev fra Klynge 2 Nyhedsbrev fra Klynge 2 Vi begynder at arbejde med nyhedsformidling fra Klynge 2 til forældre/pårørende. Vi har gjort os mange tanker i forhold til, hvad der er vigtigt at berette om. I klynge 2 mener

Læs mere

September 2016 KORT NYT. Første måned. Kommende begivenheder : Forældredag i Fase : 6.

September 2016 KORT NYT. Første måned. Kommende begivenheder : Forældredag i Fase : 6. Kommende begivenheder September 2016 08.09.2016: Forældredag i Fase 1 12.09-16.09.2016: 6. årg på Bornholm Stadionvej 9e, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33 00 Første måned Skoleåret

Læs mere

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen Onsdag d. 25. marts 2015 Kære forældre til børn på STOKKEBÆKSKOLEN Hermed har jeg den store glæde at kunne udsende mit første nyhedsbrev fra skolen med små og store nyheder

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

For at opnå så succesfuldt og udbytterigt et skoleforløb på Trivselscenter Ulvedal som muligt, arbejder vi ud fra denne pædagogiske grundholdning:

For at opnå så succesfuldt og udbytterigt et skoleforløb på Trivselscenter Ulvedal som muligt, arbejder vi ud fra denne pædagogiske grundholdning: Trivselscenter Ulvedals pædagogik Pædagogisk grundholdning Nystartede elever på Trivselscenter Ulvedal kæmper erfaringsmæssigt med et lavt selvværd med manglende tro på egne evner i både sociale og faglige

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik

I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik Hvem Organisering Hvad kan de? Hvordan deltager jeg? Skolebestyrelsen Bestyrelsesmøder (10 årlige) Arbejdsgrupper & udvalg Sætte mål, lave principper,

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum Februar F-dag - 0.c på naturhistorisk museum På årets første fordybelsesdag skulle 0.c på Naturhistorisk museum. Vi startede dagen med at snakke og lave opgaver om danske og afrikanske dyr. Vi arbejdede

Læs mere

Elkjær-afdelingen i Grønbjerg

Elkjær-afdelingen i Grønbjerg Elkjær-afdelingen i Grønbjerg Firkløverskolen Give Elkjær-afdeling Elkjær-afdelingen er områdets lokale folkeskole, for alle børn der går i 0.-6. årgang. Efter 6. årgang fortsættes skolegangen på Søndermarks-afdelingen

Læs mere