OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 96 12. JUNI 2016"

Transkript

1 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN ARRANGEMENT HOVEDGENERALFORSAMLING EKSTRAORDINÆR HOVEDGENERALFORSAMLING PENGE FRA OK BENZIN-AFTALEN OSTED VINEN NYT BRUGERGRÅD I OSTEDHALLEN MOTIONSAFDELINGEN: JUBILÆUM OG NYE LOKALER UDLEJNING AF TELTE, BORDE, STOLE, TALLERKENER, BESTIK, OG GLAS SPAR NORD ER OIF S NYE BANK STØT OIF NÅR DU TANKER, BENZIN OG DIESEL SÆLG DIT HUS HOS DANBOLIG TELEFON OG MAILLISTE KALENDER SANKT HANS AFTEN ARRANGEMENT På Osted Idrætsanlæg er der tradition for, at der afholdes Sankt Hans Aften. Det gør der også i år torsdag d. 23. juni 2016 fra kl I år er det Hans Jørgen Lych Larsen, formand for Lejre Turistforening, som holder båltalen kl Program for aftenen: Kl : Arrangementet begynder. Pierre fra Ostedhallen står bag grillen. Kl Bålet tændes Der startes med at synge en sommervise Båltale ved Hans Jørgen Lych Larsen Bålet tændes Vi afslutter med Midsommervisen af Holger Drachmann Pierre s grillmenu er Voksenbuffet: BBQ marineret brasiliansk oksefilet. med hjemmelavet kartoffelsalat samt grønt salat, dressing og brød. Pris pr. kuvert 85,00 Børnemenu: Citrus krydret kyllingefilet med hjemmelavet kartoffelsalat samt grønt salat, dressing og brød. Pris pr. kuvert 35,00 Menuerne skal forudbestilles senest dagen før på SMS I løbet af aftenen kan der købes pølser, hapsdog, hamburger, BBQ oksefiletburger ligesom drikkevarer skal købes i Klubhuset.

2 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 2 af 8 2. HOVEDGENERALFORSAMLING Fredag d. 15. april 2016 afholdte Hovedafdelingen generalforsamling, hvor der skulle vælges ny næstformand og hovedkasserer, idet Marianne Kristensen og Annette Molnit havde valgt at stoppe. Marianne har været næstformand siden 2001 og lavet et stort arbejde i alle de år, hun har været med. Annette ville også stoppe efter fire år som hovedkasserer. Det havde vi ikke forventet, selv om hun havde sagt det i god tid. Som afløser for Annette havde vi fået tilsagn fra Karl Simonsen, Lysholmparken 47, Osted. Karl blev valgt som ny hovedkasserer og er kommet i gang med arbejdet. Vi ønsker Karl velkommen i Hovedbestyrelsen og Forretningsudvalget og håber på et godt samarbejde. Til ny næstformand var der ikke nogle emner ved generalforsamlingen, hvorfor vi måtte indkalde til ekstraordinær generalforsamling, da Marianne fastholdt sin afgang. På generalforsamlingen uddelte vi vores to priser, som er OIF Ungdomsprofil samt OIF og Spar Nord Lederpris. OIF Ungdomsprofil blev i år Axel Keller, som spiller pool i Billardafdelingen. Axel er det yngste medlem, kun 8 år, der er blevet Ungdomsprofil, men alder skal ikke være en begrænsning. Det er hans allerede flotte resultater, hans flid ved træning og den gode kammerat han er, som er grunden. Det er de værdier der sættes højt, når der skal vælges en Ungdomsprofil, og dem har Axel. Vi vil ønske Axel held og lykke med hans billardspil og glæder os til at følge ham. OIF og Spar Nords Lederpris gik til Marianne Kristensen. Marianne har i næsten 30 år været i forskellige bestyrelser i OIF og sluttede som næstformand. Hun har alle årene været en fantastik leder og lagt meget arbejde i OIF, blandt andet i Håndbold-, Tennis- og Hovedbestyrelsen. Marianne har haft mange opgaver i foreningen for eksempel: Haltimefordeling, medlemsregistrering, nøgleansvarlig, OK benzinaftale, foreningstøj og festudvalg. I festudvalget har hun været med til at lave mange fester i Ostedhallen, som 100 års jubilæumsfesten for to år siden. Marianne blev i 2007 Osted Idrætsforenings 4. æresmedlem. Det er meget fortjent, at Marianne fik OIF og Spar Nords Lederpris Tillykke

3 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 3 af 8 og tak for et godt samarbejde. Lige inden generalforsamlingen havde vi fået en Danmarksmester i foreningen. Det er Henrik Sørensen fra Billardafdelingen, som spiller keglebillard Senior Handicap. Henrik har hen over vinteren spillet mod spillere fra Sjælland, for til sidst at møde spillere fra hele landet. Turneringen blev afsluttet i marts måned på hjemmebanen i Osted, hvor Henrik blev kåret som Danmarksmester. Vi vil ønske Henrik tillykke med Danmarksmesterskabet og held og lykke med billardspillet fremover. 3. EKSTRAORDINÆR HOVEDGENERALFORSAMLING Da der ikke kunne findes en næstformand på den ordinære generalforsamling i april måned, måtte vi indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, som blev afholdt 17. maj Her skulle vælges ny næstformand. Hovedbestyrelsen havde inden generalforsamlingerne opstillet alle arbejdsopgaver i forretningsudvalget. Det blev rigtig mange for det fire mands store Forretningsudvalg. Derfor havde bestyrelsen inden generalforsamlingen stillet et forslag til vedtægtsændringer, så der kan vælges et til to medlemmer mere til Forretningsudvalget. Disse vedtægtsændringer blev enstemmigt vedtaget. Fremover vælges hovedformand og hovedkasserer på generalforsamlingerne. Bestyrelsen konstituerer sig herefter selv med næstformand og sekretær. Vi skulle så til valg af nyt Hovedbestyrelsesmedlem, og her kunne bestyrelsen indstille Torben Leth Jensen, Hovedvejen 150, Osted. Torben har for en del år siden været med i Billardafdelingens bestyrelse, hvor han var kasserer. Han har også siddet i andre udvalg og haft forskellige opgaver i OIF. Torben sagde, at han ikke kunne sidde og se på, at OIF måtte lukke, fordi de stod og manglede medlemmer til FU, derfor sprang han til. På et efterfølgende Forretningsudvalgsmøde blev Torben valgt som næstformand. Vi vil ønske Torben tillykke med valget og glæder os til samarbejdet. På samme møde blev Marlene Pettersson genvalgt som sekretær. 4. PENGE FRA OK BENZIN-AFTALEN En af vores gode sponsorer er OK Benzin og Dagli Brugsen i Osted. Vi har en sponsoraftale med OK Benzin, hvor vi får 6 øre pr liter benzin eller diesel, som bliver tanket på OK benzinkort, der er tilsluttet vores sponsoraftale. Sidste år har det givet kr ,05 til Osted Idrætsforening. Det er et flot beløb, og det takker vi for. Det kan være, at det netop er dig, der er med til at støtte os, hvis du har et OK benzinkort, som er tilsluttet vores aftale. Hvis du vil have et OK benzinkort, kan du nederst i Nyhedsbrevet læse, hvordan du får et. Det samme gælder, hvis du har et kort, som du vil have overført til OIF s aftale med OK Benzin og Dagli Brugsen.

4 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 4 af 8 Du kan støtte os mere. Hvis du bliver el kunde hos OK giver de 12 øre pr. liter, og bliver du både mobil og el kunde, så tredobler de støtten til 18 øre pr. liter du tanker. Mange bække små gør en stor å. Det blev i år til ,05 kr. fra OK Benzin og Dagli Brugsen til Osted Idrætsforening. 5. OSTED VINEN 2016 Dagli Brugsen i Osted har udnævnt Osted Idrætsforening til at være årets Osted Vinen Osted Vinen er en ITALIEN APPASSIMENTO VINO ROSSO. (Appassimento betyder udtørring af druer ). Lidt om vines kvalitet og fremstilling: Der skabes en kraftig vin, der er mørk i farven med en fantastisk fylde og rund smag. Denne vin er tør og velafbalanceret, med dejlig fylde i eftersmagen. Vinen er fremstillet på 50 % klassisk italiensk Negroamaro drue, 20 % Merlot, 20 % Primitivo og 10 % Malvasia. Vi har leveret billedet, hvor der spilles fodbold på Osted Idrætsanlæg, til forsiden af etiketten. For hver solgt flaske vin får Osted Idrætsforening 1 kr. Så det er bare om at komme ned i DagliBrugsen i Osted og få købt nogle flasker vin. Vi kan anbefale vinen, den er rigtig god. 6. NYT BRUGERGRÅD I OSTEDHALLEN På det ordinære årsmøde i januar måned trak formanden for brugerrådet sig, og der kunne ikke vælges en ny på mødet. Der blev indkaldt til et ekstraordinært årsmøde, og her kunne der heller ikke vælges en ny formand. De tilbageværende medlemmer af brugerrådet blev enige om at nedlægge brugerrådet for Ostedhallen, så brugerne af hallen ikke havde noget talerør til kommunen, ej heller nogen indflydelse på drift og vedligeholdelse af hallen. Vi opfordrede til et nyt ekstraordinært årsmøde, hvor muligheden for at oprette et brugerråd skulle prøves. Der blev indkaldt til nyt årsmøde den 9. maj 2016, og her blev der valgt et brugerråd for Ostedhallen. Efter mødet konstituerede brugerrådet sig med: Formand: Jens P. Andersen Osted Idrætsforening Næstformand: Marianne Kristensen Osted Idrætsforening Haltimefordeling: Albert Hansen Osted Idrætsforening Sekretær: Christian Fjeldsted Andersen Osted Idrætsforening Medlem: Torben Leth Jensen Osted Idrætsforening Er der noget med drift, vedligeholdelse og reparationer af Ostedhallen, må I meget gerne henvende jer til en af repræsentanterne i Brugerrådet, som så vil bringe det videre i systemet. Vi skal have en god og funktionel hal, hvor alle har lyst til at komme og dyrke sin idræt og sport. 7. MOTIONSAFDELINGEN: JUBILÆUM OG NYE LOKALER Da Motionsafdelingen har udvidet lokalerne i Klubhuset og samtidig kan fejre 25 års jubilæum i år, havde vi åbent hus den 6. juni 2016 fra kl , hvilket gav et stort rykind af gæster og potentielle nye medlemmer. Vi fejrede, at vi havde fået nyt lokale, Klubhusets gamle mødelokale, og samtidig vores 25 års jubilæum. Jubilæet var ikke præcis på dagen, men vi syntes, at det var en god dag at markere begge dele.

5 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 5 af 8 Motionsafdelingen havde forinden gennemgået en forvandling. Der var indkøbt to nye træningsmaskiner, en dip og caféhjørne med sundhedsmagasiner, hængt billeder på vægge og sat blomster i potter. Malet er der også blevet samt fejet og støvet af. Alle medlemmer af bestyrelsen havde gjort et stort arbejde gennem de sidste måneder for at få dette op at stå. Nye skilte med OIF Motion og logo på vinduer og Hovedafdelingen havde sørget for fint blåt emaljeskilt ved indgangen, således at man nu kan se, hvor vi bor. Hovedafdelingen har ligeledes foræret Motionsafdelingen et cafésæt i jubilæumsgave. Mange tak for det. Der havde været annoncer/artikler i lokalaviserne, og der var opsat invitationer i vores lokale butikker samt omdelt 500 små flyers i postkasser i Osted og Lejre. Dette gav pote, da der på dagen mødte gæster op henover de 3 timer, vi havde åbent. Der blev serveret forfriskninger og vist rundt af bestyrelsen, som ligeledes fik snakket med rigtig mange både nye og gamle medlemmer. Derudover var der besøg af gamle bestyrelsesmedlemmer og nogle af dem, der oprindeligt havde startet Motionsafdelingen. Det var interessant og sjovt at høre om gamle dage. I dagens anledning var der et jubilæumstilbud, hvor man fik tilbudt 15 måneders træning for 12 måneders pris ved indmeldelse i jubilæumsugen. Der var mange, der gav udtryk for at ville melde sig ind. Det var en super god eftermiddag. Helle Würtz 8. UDLEJNING AF TELTE, BORDE, STOLE, TALLERKENER, BESTIK, OG GLAS Foråret og sommerens barnedåbe, konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, jubilæer og andre fester nærmer sig, så det er nu telte, borde og stole samt service skal bestilles, for der har været godt rift om det i år. Osted Idrætsforening har to Partytelte på 6 x 12 meter, som vi bruger til forskellige arrangementer. Dem vil vi gerne leje ud til havefester, foreningsfester, firmafester, private arrangementer eller andet. Man skal selv hente og aflevere teltene i Osted samt stille dem op, men prisen er også kun kr.. Herudover kan der lejes gulv for kr. pr. telt.

6 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 6 af 8 Vi har også tallerkener og bestik til ca. 600 personer, champagneglas til 60 personer, rød- og hvidvinsglas til 100 personer samt 10 vandkander. Fra Ostedhallen er der mulighed for at leje borde og stole. Vi har ca. 350 stole med tilhørende borde, som kun må bruges indendørs eller på fast gulv. Man skal selv hente og aflevere det lejede i hallen. Priserne er: Art Antal Pris pr. stk. Partytelte 6 x 12 m. 2 stk ,00 Gulv til partytelte 2 stk ,00 Middags og frokost tallerkener 600 stk. 2,00 Bestik knive, gafler og skeer 600 stk. 2,00 Glas champagne 60 stk. 2,00 Glas rødvin 100 stk. 2,00 Glas hvidvin 100 stk. 2,00 Glas øl 100 stk. 2,00 Glas vand 100 stk. 2,00 Vandkander 10 stk. 10,00 Termokander 25 stk. 10,00 Bord til 6 personer 1 x 2 m 75 stk. 25,00 Stabelstole 350 stk. 10,00 Leje og oplysninger fås hos formanden Jens P. Andersen tlf SPAR NORD ER OIF S NYE BANK Vi har valgt at skifte bank i år. Efter mange overvejelser og indhentning af tilbud fra alle banker i Roskilde faldt valget på Spar Nord, Roskilde afdeling. Vi har fået en rigtig god aftale både på det sponsormæssige og bankmæssige. Alle afdelinger på nær fodboldafdelingen har valgt at følge hovedafdelingen over i Spar Nord Bank. Hvis du også vil være kunde i en solid bank, der engagerer sig i din økonomi og dit lokalområde, er Spar Nord måske noget for dig. Book et møde og se om Spar Nord ikke er et bankskifte værd - så lægger Spar Nord 500 kroner i foreningskassen for ulejligheden. Book dit møde på minklubminbank.dk/roskilde eller klik på billedet på vores egen hjemmeside På den måde får vi 500 kr. af Spar Nord, uden det koster dig noget. 10. STØT OIF NÅR DU TANKER, BENZIN OG DIESEL Vi har en rigtig god aftale med OK Benzin og Dagli Brugsen i Osted om køb af benzin eller diesel, køb af El samt oprettelse af Børneulykkeforsikring hos OK Benzin. I vort Nyhedsbrev nr. 83 kan du læse mere om Børneulykkeforsikring hos OK Benzin. Har du ikke allerede et OK Benzin kort, men vil støtte OIF skal du først have et kort. Det kan du få ved henvendelse til Marianne Kristensen på mavolf@post1.dknet.dk. Du vil derefter modtage en kortansøgning med vort aftalenummer Hvis du allerede har et OK Benzin købekort, men ikke er tilsluttet vores sponsoraftale mellem OK Benzin og Osted Idrætsforening, skal du også henvende dig til Marianne Kristensen på mavolf@post1.dknet.dk, så vil hun tilslutte dig

7 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 7 af 8 vores aftale. Marianne skal bruge det 16 cifrede nummer på forsiden af kortet. Er du udenfor Osted og skal tanke benzin eller diesel, finder du blot en OK station, vi vil stadig modtage 6 øre pr. liter brændstof. Det vil sige, du kan støtte Osted Idrætsforening direkte ved køb på dit OK Benzinkort, uden det koster dig noget, når blot du er tilsluttet vores sponsoraftale. Hvis du vil vide mere om disse tilbud, kan du henvende dig til Marianne Kristensen eller gå ind på SÆLG DIT HUS HOS DANBOLIG Vi har en sponsoraftale med DanBolig, Hersegade 6, 4000 Roskilde. Den går på, at hvis du sælger eller køber hus/lejlighed, hvor det er DanBolig Roskilde der er ejendomsmægler, skal du blot fortælle dem, at du har forbindelse med Osted Idrætsforening. Du skal derefter fortælle os, at du enten er køber eller sælger, hvorefter vi får kr for hvert salg eller køb du foretager. Det er meget vigtigt, at du allerede ved det første møde med DanBolig siger, at du har tilknytning til Osted Idrætsforening, da aftalen ellers ikke vil kunne benyttes, og vi derved ikke får de kr ,-. Hvis du går med køb/salgstanker, skal du naturligvis bruge DanBolig i Roskilde. De er bare rigtigt gode til det. Det er en let måde at støtte Osted Idrætsforening på. Du har intet besvær eller udgifter kun en telefon opringning til os.

8 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 8 af TELEFON OG MAILLISTE Hovedformand Jens P. Andersen jenspandersen@mail.dk Næstformand Torben Leth Jensen hamleth@live.dk Kasserer Karl Simonsen karl.simonsen@mail.dk Sekretær Marlene Pettersson marlene.h.pettersson@pon-cat.com Badminton Jørgen Olsen jo.elmenskvarter@privat.dk Billard Flemming Kristensen mavolf@post1.dknet.dk Fodbold Bo Wamsler formand@fclejre.dk Motion Helle Würtz wurtz@adslhome.dk Petanque Birgit Raagaard birgit.raagaard@outlook.dk Tennis Albert Hansen al.h@danicapension.dk OIF Støtte Christian F. Andersen christianfjeldstedandersen@gmail.com 13. KALENDER Torsdag Sankt Hans Aften Spisning Grill buffet Osted Idrætsanlæg Torsdag Sankt Hans Bål med tale Osted Idrætsanlæg Lørdag Luksus Loppemarked Ostedhallen Lørdag Juletræsfest med nisser og underholdning Ostedhallen

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GOD JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2016... 1 3. ÅRSMØDE 2016... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 3 5. MØDEPAVILLON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2016

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2016 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. KUNSTGRÆSBANEN... 2 3. OSTED LOPPEMARKED... 2 4. OSTED VINEN 2016... 3 5. ÅRSMØDE I BRUGERGRÅDET

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 95 13. MARTS 2016

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 95 13. MARTS 2016 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. OSTED IDRÆTSFORENING SKAL HAVE NY NÆSTFORMAND OG KASSERER... 2 3. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE...

Læs mere

Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8. - til medlemmer, afdelingsbestyrelser, samarbejdspartnere, pressen m.fl.

Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8. - til medlemmer, afdelingsbestyrelser, samarbejdspartnere, pressen m.fl. Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2017... 1 3. ÅRSMØDE BRUGERRÅDET... 2 4. JULETRÆSFEST... 3 5. BESTYRELSER

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. HÅNDBOLD - IGEN I OSTEDHALLEN, KOM OG VÆR MED!... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 1 3. JULETRÆ

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. HÅNDBOLDFITNESS... 2 3. LØB I OIF... 3 4. SANKT HANS WEEKEND 2013... 3 5. UDLEJNING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. SANKT HANS WEEKEND 2012... 2 3. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 3 4. OIF BADMINTON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 71 2. JUNI 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 71 2. JUNI 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN... 1 2. STØT OIF NÅR DU TANKER... 2 3. HOVEDGENERALFORSAMLING 2011... 3 4. BILLARDAFDELINGEN HAR VÆRET TIL DM...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 2 3. NYT FRA UNGDOMMEN I

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2014... 1 3. BRUGERRÅDSVALG 2015... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 2 5.

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 72 31. AUGUST 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 72 31. AUGUST 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. SKOVTUR MED OIF... 1 2. CARSTEN ER STOPPET I OSTEDHALLEN... 1 3. NY CAFETERIAFORPAGTER TIL OSTEDHALLEN... 2 4. NYT PERSONALE I OSTEDHALLEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 86 10. MARTS 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 86 10. MARTS 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 9 Indhold 1. PRISOVERRÆKKELSE TIL IDRÆTSUDØVERE I LEJRE KOMMUNE... 1 2. FRIVILLIGHED FOR 17 MILLARDDER.... 3 3. FORMANDEN FOR BILLARDAFDELING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. TÆT KAMP OM KLUBMESTERSKABET I TENNIS... 2 3. ÅBENT HUS I MOTIONSAFDELINGEN... 2 4. NYT

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 84 16. DECEMBER 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 84 16. DECEMBER 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. DANMARKSMESTRE I OSTED IDRÆTSFORENING... 1 2. JULETRÆSFEST... 1 3. JULEHILSEN FRA BADMINTONAFDELINGEN... 2 4. NYT FRA BILLARDAFDELINGEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2011... 1 3. NORDEAS IDRÆTSPRIS 2010... 2 4. HJERTESTARTER I OSTEDHALLEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED... 1 2. NY CAFETERIAFORPAGTER I OSTEDHALLEN... 1 3. NORDEA-FONDEN S GI ET SKULDERKLAP TIL JOHN THINGGAARD... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 90 22. DECEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 90 22. DECEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. ÅR 2014... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. HÅNDBOLD I OSTED... 3 5. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JANUAR 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JANUAR 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. GENERALFORSAMLINGER 2012... 1 2. JULEMANDEN FÅR EKSTRA BESØG JULEAFTEN... 2 3. SJÆLLANDSMESTERSKABER TIL UNGDOMSSPILLERE I BADMINTON...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN... 1 2. OSTED PARTY... 2 3. NYE MEDLEMMER TIL OIF STØTTE... 3 4. STØT DANBOLIG DE STØTTER OS... 4 5. FLAGFOOTBALL

Læs mere

Osted Idrætsforening Stiftet 4. juni 1914

Osted Idrætsforening Stiftet 4. juni 1914 Vedtægter for Osted Idrætsforening Stiftet 4. juni 1914 1 NAVN OG HJEMSTED: a. Foreningens navn er Osted Idrætsforening, herefter OIF. b. OIF er stiftet 4. juni 1914. c. Foreningen har hjemsted i Osted,

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 81 25. MAJ 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 81 25. MAJ 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. 40 ÅRS JUBILÆUM I BILLARDAFDELING... 1 2. SANKT HANS WEEKEND LOPPEMARKED, TIVOLI M.M.... 2 3. TENNISAFDELINGEN EN NY SÆSON ER I

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 23 27. FERBUAR 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 23 27. FERBUAR 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. NYHEDSBREVET... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 3. HOVEDGENERALFORSAMLING... 2 4. VEDTÆGTER OG FORRETNINGSORDEN... 2 5. BØRNEATTESTER

Læs mere

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra.

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen elsker sommer Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen er 22 år. Hun læser sprog på Århus universitet. Spansk

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. NYT FRA UNGDOMSAFDELINGEN I BADMINTONAFDELINGEN... 2 3. GULD OG MEDALJER TIL

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2010... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. PETANQUEAFDELINGEN INFORMERER... 3 5. IGANGSÆTTELSE

Læs mere

2. Etablering og fastsættelse af opgaver ift. følgende udvalg/ funktioner:

2. Etablering og fastsættelse af opgaver ift. følgende udvalg/ funktioner: 1. Arbejdsdag og kridtning på Højlyngen a. Arbejdsdag: Lørdag den 29. Marts kl 9:00 til morgenkaffe. i. Det skal meldes ud så flest muligt kommer med. ii. Anne laver begivenhed for damesenior og tager

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION BESTILLING LEVERING

PRAKTISK INFORMATION BESTILLING LEVERING VELKOMMEN PRAKTISK INFORMATION BESTILLING Du bestiller mad til 14 dage ad gangen på det bestillingsark, chaufføren har med hver 14. dag. Sammen med bestillingsarket får du et menukort, hvor du kan se,

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 2. HÅNDBOLDAFDELINGEN LUKKER... 1 3. KONSTITUERENDE AFDELINGSBESTYRELSESMØDE... 1 4. TAK TIL AFGÅENDE

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. LBS LANDSBADMINTONSTÆVNE I EFTERÅRSFERIEN... 2 3. DGI BADMINTONSTÆVNE FOR + 60 ERE... 2 4. LOPPEMARKED

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1/2015

NYHEDSBREV NR. 1/2015 NYHEDSBREV NR. 1/2015 april 2015 Kære alle SKK ere Her er sæsonens sidste nyhedsbrev.allerede! Det har på trods af forskellige udfordringer været en rigtig god sæson. Vi har sammen haft mange hyggelige

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. OSTED IDRÆTSFORENINGS HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. PASSIVT MEDLEM I OSTED IDRÆTSFORENING... 3 3. UDDELING AF POKALER... 4 4. SAMTYKKEERKLÆRING

Læs mere

GUNDERSTED BORGERFORENING

GUNDERSTED BORGERFORENING GUNDERSTED BORGERFORENING PROGRAM 2016 Velkommen til en ny sæson for nye og gamle medlemmer Vi søger frivillige.. Hjemmeside Har du lyst til at være med til at holde hjemmesiden opdateret så kontakt Åse

Læs mere

Velkommen til Viruplund

Velkommen til Viruplund Velkommen til Viruplund Afdelingsbestyrelsen i Viruplund byder dig hermed velkommen. Vi har skrevet dette velkomstbrev som en hjælp til nye beboere, og det er vores håb, at du vil tage dig tid til at læse

Læs mere

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO Glidende overgang 2014 Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Nim Multihus 2014. Til brugere af Nim Multihus

Nim Multihus 2014. Til brugere af Nim Multihus Nim Multihus 2014 Til brugere af Nim Multihus Denne folder skal gennemlæses af alle som benytter sig af faciliteterne i Nim Multihus. Indeholder en række retningslinjer som skal overholdes. Fællesforeningen

Læs mere

Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari

Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari Da vi startede året, var det med stor tørke her i vores område, og det gjorde, at vi fik store prisstininger

Læs mere

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser,

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser, Vi skrev i første nummer af Fællesnyt, at vi ville udkomme én gang i kvartalet. Det bryder vi allerede her i andet nummer, hvor I kan læse om konfirmationsforberedelse i 7. klasse, en sjov bemærkning og

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Juniorgolf 2016 JUNIORHÅNDBOG

Juniorgolf 2016 JUNIORHÅNDBOG JUNIORHÅNDBOG 2016 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT Onsdag den 7. maj Sangaften Onsdag den 11. juni Tur til Bakken Lørdag den 19. juli Bålfest Lørdag den 9. august Skovtur Nye tider til at booke sig

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2016 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Plan for de sidste uger før sommerferien + prøveplan 2-3 Københavnertur + Invitation til dimission 4-5 Kære alle!

Læs mere

April 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz

April 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz April 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Generalforsamlingen I DVK var som vanligt I starten af marts, I år havde vi valgt at prøve et nyt sted, da der har været lidt koldt de tidligere år på Orihuela

Læs mere

Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen

Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen ',-.//%/',0121/34/#!/0 Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen 9 cm tykt sort granit med et flot blåt farvespil er brugt som bordplade på kogeøen. Samme granit går igen på gulvet i badeværelserne. Det beviste

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Jakob har brug for bare et sted hvor han bliver behandlet nogenlunde normalt!... Perspektiver på tweens, idræt, trivsel og forældreforventninger

Jakob har brug for bare et sted hvor han bliver behandlet nogenlunde normalt!... Perspektiver på tweens, idræt, trivsel og forældreforventninger Jakob har brug for bare et sted hvor han bliver behandlet nogenlunde normalt!... Perspektiver på tweens, idræt, trivsel og forældreforventninger Stjernerholdet Hvad er der på dagsordenen? De er stadig

Læs mere

KORT GØRE/RØRE. Vejledning. Visuel (se) Auditiv (høre) Kinæstetisk (gøre) Taktil (røre)

KORT GØRE/RØRE. Vejledning. Visuel (se) Auditiv (høre) Kinæstetisk (gøre) Taktil (røre) GØRE/RØRE KORT Vejledning Denne vejledning beskriver øvelser til Gøre/røre kort. Øvelserne er udarbejdet til både de kinæstetisk, taktilt, auditivt og visuelt orienterede elever. Men brugeren opfordres

Læs mere

Ågården Plejecenter. Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013. Tilsynsrapport udarbejdet af. Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow

Ågården Plejecenter. Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013. Tilsynsrapport udarbejdet af. Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013 Ågården Plejecenter Tilsynsrapport udarbejdet af Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Velfærdsstaben 2 Indhold Tilsynets Konklusion... 3 1. Hvad skal kommunale

Læs mere

Steen. Så skriver vi februar, og det betyder vinterferie og svenskerbesøg. Men lad mig først lige få afsluttet restauranten i tal.

Steen. Så skriver vi februar, og det betyder vinterferie og svenskerbesøg. Men lad mig først lige få afsluttet restauranten i tal. Så skriver vi februar, og det betyder vinterferie og svenskerbesøg. Men lad mig først lige få afsluttet restauranten i tal. 101 familier besøgte restauranten. 354 gæster kom og spiste. 115 børn var på

Læs mere

denne fortællingernes

denne fortællingernes PRÆDIKEN SØNDAG DEN 3. JANUAR 2016 HTK VESTER AABY KL. 10.15, ØSTER HÆSINGE KL. 14. Tekster: Es. 60,1-6; 1.Joh. 2,7-11; Matth. 2,1-12 Salmer: 136,362,138,98,121 Hellig Tre Kongers søndag. Det er denne

Læs mere

Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog

Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog Judoens dag Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog 1 Indhold 3 4 5 6 7 8 11 12 15 16 18 19 Forord Inspiration Hvordan kommer vi i gang? Planlægning og inspiration

Læs mere

Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015

Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015 Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015 Tirsdag den 24. november 2015 - kl. 19.00 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i

Læs mere

PLEJECENTRE I ESBJERG KOMMUNE

PLEJECENTRE I ESBJERG KOMMUNE PLEJECENTRE I ESBJERG KOMMUNE 2 Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre.

Læs mere

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag Fællesskab Viden Glæde TrygFonden Besøgshunde er kærligt selskab i en ensartet hverdag. Samvær med en hund kan tænde lys i øjnene, mindske ensomhed og starte nye samtaler. Når en hund logrer med halen,

Læs mere

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune.

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd 1. Foreningens navn Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. 2. Vision og formål Tønder Erhvervsråds vision er, aktivt

Læs mere

Raketten - klar til folkeskolereformen

Raketten - klar til folkeskolereformen Ringetider 1. time 8.00-8.45 2. time 8.45-9.30 Pause 3. time 10.00-10.45 4. time 10.45-11.30 Pause 5. time 12.00-12.45 6. time 12.45-13.30 Pause 7. time 13.45-14.30 Raketten - klar til folkeskolereformen

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Dag Dato Aktivitet Personale Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 8. Sep Eventyraften Ki Ca Ti Tir 13. Sep Hockeyturnering To Ki Ja Jo Tor 15. Sep Tattoo-aften

Læs mere

Efterårsholdet 2016. Forår 2010. Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar. Se program på bagsiden

Efterårsholdet 2016. Forår 2010. Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar. Se program på bagsiden Efterårsholdet 2016 Forår 2010 Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar Se program på bagsiden Velkommen til Egå Kære kommende højskoleelev på Egå Ungdoms-Højskole. Vi vil byde dig hjertelig

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min)

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) Film efteråret 2016 Vild med film? 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) 19. oktober 2016 kl. 19.00 Room Italien 2015, Drama (spilletid 1 time og 58 min) 16. november

Læs mere

Victor, Sofia og alle de andre

Victor, Sofia og alle de andre Victor, Sofia og alle de andre Victor betyder vinder, og Sofia betyder vis dom. Begge er egenskaber, som vi alle sammen gerne vil eje. I denne bog er det navnene på to af de børn, vi møder i mange af bogens

Læs mere

Vedtaget på afdelingsmødet d. 27. marts 2013 Vi i bestyrelsen vil lige med denne skrivelse gøre opmærksom på at der er sket ændring i kontrakten mellem Kruså antenne forsyning og God tone. Lejere er ikke

Læs mere

6. På hvilket telefonnummer kan man bestille et dagarrangement?

6. På hvilket telefonnummer kan man bestille et dagarrangement? Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvilken motorvej skal man tage? 2. Hvornår har regnskoven åbent torsdag d. 24/5? 3.

Læs mere

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Træningen Træningstilbuddet foregår primært i et privat fitnesscenter, men kan også foregå ude enten i form af ture i skoven eller lignende. Det

Læs mere

Ledøje-Smørum Badminton (LSB) Nyhedsbrev August 2011

Ledøje-Smørum Badminton (LSB) Nyhedsbrev August 2011 Ledøje-Smørum Badminton (LSB) Nyhedsbrev August 2011 1. AUGUST 2011 ÅRGANG 4, NUMMER 1 Sæson start datoer Så er sæson 2011/12 lige på trapperne til at starte. Det sker mere præcist mandag den 8. august

Læs mere

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag

Besøgshunde kan gøre en stor forskel i jeres hverdag Glæde Forskning TrygFonden Besøgshunde er kærligt selskab i en ensartet hverdag. Samvær med en hund kan tænde lys i øjnene, mindske ensomhed og starte nye samtaler. Når en hund logrer med halen, får mennesker

Læs mere

BOGHUS EN GUIDE TIL BIBLIOTEKER, DER VIL SKABE MERE LÆSNING OG BRANDE SIG I NYE ARENAER OG SKABE NYE RELATIONER. Lokalbibliotekerne i Aarhus

BOGHUS EN GUIDE TIL BIBLIOTEKER, DER VIL SKABE MERE LÆSNING OG BRANDE SIG I NYE ARENAER OG SKABE NYE RELATIONER. Lokalbibliotekerne i Aarhus BOGHUS EN GUIDE TIL BIBLIOTEKER, DER VIL SKABE MERE LÆSNING OG BRANDE SIG I NYE ARENAER OG SKABE NYE RELATIONER Lokalbibliotekerne i Aarhus FORORD Denne guide er et resultat af et 1-årigt projekt, hvor

Læs mere

Få mere synlighed! Vejledningshæfte

Få mere synlighed! Vejledningshæfte Få mere synlighed! Vejledningshæfte Vejledning Sådan kommer dit arrangement på OplevRudersdal.dk Dit arrangement kommer nemt og enkelt på www.oplevrudersdal.dk ved at du opretter dit arrangement på hjemmesiden.

Læs mere

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Netop nu, hvor sæsonen skydes i gang for den kommende vinter, kan vi gøre status over de første 5 år. Vi har nået meget på de 5 år, først og

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Brøndby Cykel Motion

Brøndby Cykel Motion Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Redaktion Kaj Flindt Nyhedsbrev SEPTEMBER 2009 Udsendt den 2/9-2009 www.kaj.flindt@hotmail.com Nyhederne først: Nu banker efteråret på døren. Der er et enkelt løb

Læs mere

og holder foredrag om emnet Far og datter i vildmarken -- 45 dage i kano Erik har tidligere boet i Langeskov og hans datter bor her stadig, hvis det h

og holder foredrag om emnet Far og datter i vildmarken -- 45 dage i kano Erik har tidligere boet i Langeskov og hans datter bor her stadig, hvis det h Beretning 2015 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 385, lidt mindre end sidste år, men vi plejer også og få lidt indmeldinger, af folk der gerne vil deltage i vores musikaftner, og

Læs mere

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts.

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts. www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2016 Nr. 1 29. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Cykel- og ganghold side 2 Referat fra generalforsamling side 3 Bestyrelse og udvalg side 4 Sæsonprogram

Læs mere

proyectos@fundacionfana.org

proyectos@fundacionfana.org Rejsebrev 1 Studerendes navn: Christian Camilo Nielsen Studienummer: E-mail.: Chri40@hotmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 2 praktik Praktik fra til: dd.mm.år: 1/14-2014 6/1-2015 Institutionens navn: Institutionens

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER VEJLEDNING. Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER VEJLEDNING Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Oversigt over indholdet på Waoo Web TV....4 TV-kanaler på computer... 4 Velkommen

Læs mere

Xeplion (paliperidonpalmitat) din hjælp til en positiv hverdag. Patientinformation om behandling med Xeplion

Xeplion (paliperidonpalmitat) din hjælp til en positiv hverdag. Patientinformation om behandling med Xeplion Xeplion (paliperidonpalmitat) din hjælp til en positiv hverdag Patientinformation om behandling med Xeplion I tiden mellem behandlingerne kan du bruge din frihed til at have mere fokus på det gode liv

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

18.s.e.trin. I med tema: Hænder Særgudstjeneste i Strellev 4. oktober 2015 51 675 370 367-11

18.s.e.trin. I med tema: Hænder Særgudstjeneste i Strellev 4. oktober 2015 51 675 370 367-11 Du skal elske Herren din Gud, siger Jesus. Det er det første og største bud. Men et andet bud står lige med det: Du skal elske din næste som dig selv. Men hvad betyder det, at man skal elske andre lige

Læs mere

Er du mand for dit helbred?

Er du mand for dit helbred? Er du mand for dit helbred? 5 FORTÆLLINGER FRA DANSKE MÆND Leif 43 år: Jeg skulle have lyttet til kroppens signaler Danske mænd lever livet kort og hårdt Mange danske mænd tager livtag med døden hver dag.

Læs mere

Bruger Side 1 04-10-2015 Prædiken til 18.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 18. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 22,34-46.

Bruger Side 1 04-10-2015 Prædiken til 18.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 18. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 22,34-46. Bruger Side 1 04-10-2015 Prædiken til 18. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 22,34-46. Må man stjæle en andens småkager? Hun havde god tid, det var hendes fridag, og hun ville bruge den på at ose

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Naturlig enhed Jeg hedder Anna og er 14 år og jeg gå på Virup Skolen i 7. klasse. Jeg går selvfølgelig i skole og så klub sammen

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev februar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev februar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre. Der er stadig ledige pladser til Støtteforeningens spændende Banko. Tilmelding hos Morten på ovenstående mail/nummer. Biograf tur.

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub

Holbæk Arkæologiklub Holbæk Arkæologiklub Udsigt fra højen over Ladbyskibet Nyhedsbrev juli 2009 Side 1 af 8 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen var samlet den 16. april, hvor man planlagde den kommende sommers aktiviteter samt tog

Læs mere

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet A-KASSE DECEMBER 2014 Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads Indhold Forord 3 Hvorfor løntilskudsjob? 4 Hvad er formålet? 4 Et godt udgangspunkt

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

REFERAT. Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015

REFERAT. Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015 REFERAT Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015 Bestyrelses møde 82. d. 9/6 2015. Til stede: Ole Holmer-Bretlau, Alice Østergaard, Bente Nilsson, Søren Sigaard og Ann Mønster.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Hjerneskadeforeningen ønsker alle et godt forår. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Hjerneskadeforeningen ønsker alle et godt forår. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle et godt forår Nyhedsbrev April 2016 Aktivitetskalender 2. kvartal 2016 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til i Sorø Torsdagscafeen

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen

Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen Invitation til orienteringsmøde om overgangen fra ung til voksen Borgercenter Handicap inviterer forældre til unge mellem 16 og 18 år til et orienteringsmøde om, hvilke forandringer og muligheder der opstår,

Læs mere

genbrug KURSUSKATALOG 2016

genbrug KURSUSKATALOG 2016 genbrug KURSUSKATALOG 2016 Foto: Kaspar Wenstrup Vi er med til at redde liv og skabe håb for verdens fattigste. 2 KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! Vi er glade for igen at kunne

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING HOVEDBESTYRELSENS BERETNING FOR 2018

OSTED IDRÆTSFORENING HOVEDBESTYRELSENS BERETNING FOR 2018 HOVEDBESTYRELSENS BERETNING FOR 2018 HOVEDGENERALFORSAMLING 5. april 2019 Tidsperioder På Osted Idrætsforenings generalforsamling vil alle talmæssige opgørelser omhandle det sidste kalenderår, det vil

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010

Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010 1 Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Bestyrelsens beretning ved formanden Bente Arnika Skydsgaard 4) Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Nyhedsbrev for Tangebo

Nyhedsbrev for Tangebo Nyhedsbrev for Tangebo E S B J E R G K O M M U N E Juni 2014 Tabulex og ferie Kære Forældre Så er det igen tid til lidt nyheder fra Tangebo. Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og vi skal alle

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 82 5- AUGUST 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 82 5- AUGUST 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. CYKELLØB TIL FORDEL FOR KRÆFTSYGE BØRN... 1 2. INDBRUD I BILLARDAFDELINGEN... 2 3. SANKT HANS WEEKEND... 3 4. VANDREFESTIVAL 2012...

Læs mere

2 KONG 4,8-17; PROFETER OG KONGER, S. 117-120. En baby dreng. Huskevers: Vær gode mod hinanden. 1 TESS 5,15. Budskabet: Vi kan hjælpe andre.

2 KONG 4,8-17; PROFETER OG KONGER, S. 117-120. En baby dreng. Huskevers: Vær gode mod hinanden. 1 TESS 5,15. Budskabet: Vi kan hjælpe andre. 2 KONG 4,8-17; PROFETER OG KONGER, S. 117-120. En baby dreng Huskevers: Vær gode mod hinanden. 1 TESS 5,15 Budskabet: Vi kan hjælpe andre. Aron kan godt lide at lege med babyen. Se babyens lille hånd.

Læs mere